Shampoo Active Mummy för hårväxt - stärker och stimulerar den snabba tillväxten av nya glödlampor


De negativa effekterna av den yttre miljön och kosmetiska produkter av låg kvalitet på håret kan neutraliseras med hjälp av naturliga komponenter. De mest effektiva, användbara läkemedlen skapas av naturen, så att personen bara kan njuta av resultatet. Ett levande exempel är mumien. Shampoo Active Mummy för hårväxt kan användas för både torrt och kombinationsfettigt hår.

Konsekvensprincipen

Kosmetiska medel rensar bara hårets yta från damm och smuts. Professionellt schampo, tack vare de aktiva ingredienserna, återställer hårstrukturen, normaliserar ämnesomsättningen, ökar motståndet mot aggressiva faktorer, ökar regenereringen av hårlampan.

Detta är skillnaden mellan ett enkelt kosmetisk tvättmedel och medicinsk schampo. Hur man väljer bland ett brett sortiment av högkvalitativa, men viktigast av allt, effektiva schampo, vilket kommer att hjälpa till att klara det största problemet med modern man - håravfall?

Sammansättning och fördelar

Aktiv mamma är en mineral tjärfärgad substans av mörkbrun eller svart färg, som finns i stora mängder i Altai-området, i synnerhet i dess bergiga områden. Den rikliga ackumuleringen av mineralkomponenten och dess exakta ursprung betraktas fortfarande som en öppen fråga för många forskare.

Observera att mumsens fördelaktiga medicinska egenskaper gör att du klarar av det urogenitala systemet, sjukdomar i matsmältningssystemet, lever och njurar.

Trots det låga priset har shampoo i sin sammansättning aktiva, effektiva komponenter som direkt påverkar hårets skadade områden: torrt hår får fuktgivande, fet - stabiliserar frisättningen av subkutana fetter och delade hårändar får rätt fuktgivande och närande.

Kompositionen "Aktiv mamma" är:

 1. Natriumkokokampacetat - ytaktivt ämne från kokosnötolja, som bildar ett skum. Utan denna komponent kan ingen schampo skumma.
 2. Panthenol. Ger normalisering av frisättningen av subkutant fett, har antiinflammatoriska egenskaper.
 3. Betain. En komponent som ingår i professionell kosmetika för fuktgivande och närande, försvagat, skadat hår.
 4. Amodimetikon. Bidrar till deponering av aktiva ingredienser på den plats där det behövs: mummien absorberar mer på hårets skadade områden, mindre på friska.
 5. Shilajit. Det har en terapeutisk och profylaktisk effekt, bidrar till att vitalisera skyddsfunktionerna i hårbotten.
 6. Parfym och dofter ger schampot en delikat, sur fruktig arom.

Vilka problem löser

Mumien har en positiv effekt på skadat hår. På grund av den rika naturliga kompositionen används mamma aktivt för att återställa hårstrukturen, normalisera hårbotten i hårbotten.

Bland de särskiljande positiva egenskaperna hos schampot "Active Mummy" är det viktigt att notera:

 • accelererad regenerering av hårbottenceller;
 • antibakteriell effekt (mjällförebyggande);
 • eliminerar bräcklighet
 • berikar hud och hårsäckar med mikrodelar och oljor;
 • ger naturlig glans och rörlighet till krullar;
 • mättnad av hårbotten med mineraler, vilket medför att metabolismen normaliseras, mikrocirkulationen förbättras;
 • antiinflammatoriska effekter
 • aktivering av lymfatisk dränering
 • Öka skyddsfunktionerna hos håret.

I den komplexa användningen av schampo, masker och sprayer med den aktiva komponenten mumie, är det en signifikant minskning av bildandet av grå hår.

Forskare säger att grå hår är resultatet av en minskning av pigmentets nivå som är ansvarig för hårfärgning. Varje person är genetiskt predisponerad för att ha sitt eget specifika pigment, vilket ger en viss nyans. Om det på grund av vissa omständigheter sker en kraftig minskning av pigmentet, håren förlorar sin naturliga färg, grå hår framträder.

Shampoo "Active mummy" hjälper till att förbättra och bevara det naturliga pigmentet, vilket är ansvarigt för hårfärg.

Kostnad för

Den främsta särskiljande kvaliteten hos professionella hårvårdsprodukter är inte priset, utan den terapeutiska effekten. Men i det här fallet finns det en unik kombination av låg kostnad och högt professionellt resultat.

Medelpriset på "Active Mummy" är 300-450 rubel. Låg kostnad påverkar inte på något sätt produktens positiva egenskaper. Positiva recensioner i många regioner tyder på att schampo är verkligen effektivt, och dess medicinska egenskaper är inte överdrivna.

Kontra

När man talar om schampins medicinska egenskaper är det nödvändigt att ange kontraindikationer och begränsningar för användning. Den biologiskt aktiva substansmummien har vissa begränsningar som hänför sig till interaktionen mellan alkohol och den aktiva huvudämnen.

Mumiyo kan absolut inte lösas i alkohol, och därför är det inte önskvärt att använda schampo och samtidig användning av alkoholhaltiga drycker. Med gemensam användning av mumie och alkoholhaltiga drycker kan det vara en minskning av den medicinska effekten på håret.

Den specifika lukten av mineral tjär ursprung kan också betraktas som en kontraindikation för användningen av människor som inte tolererar lukten av mamma. Lätta dofter och dofter mätta det färdiga schamponet med en lätt sur doft, men det finns ändå en speciell smak som kanske inte är tillfredsställande för alla.

När det gäller användning av schampo för gravida kvinnor och kvinnor under amning finns det inga kontraindikationer här tills nu. Det rekommenderas dock att konsultera en barnläkare före användning.

Foto före och efter

Regler för ansökan

Varje medicin är endast fördelaktig om reglerna för upptagande följs. Detsamma gäller användningen av ett schampo med den aktiva ingrediensmumien. När det är nödvändigt att öka tillväxten och samtidigt minska antalet hår som fallit, är det nödvändigt att följa rekommendationerna om användningen av produkten.

Absorption av aktiva ingredienser sker efter 2-3 minuter efter applicering. För att uppnå önskad effekt måste du följaktligen följa rekommendationerna från barnläkaren och kosmetologen:

 1. Applicera en liten mängd schampo på vått hår, skum, skölj med vatten.
 2. Upprepa proceduren, öka mängden schampo två gånger. Andra gången måste du hålla shampoo på håret i minst 5 minuter. Tvätta av med varmt vatten.
 3. Efter tvätt, använd inte hårtork, krullarna ska torka naturligt, utan att använda varm luft.

För att öka den terapeutiska effekten rekommenderas det dessutom att applicera masker och sprayer för torra krullar baserat på mumi.

Att tvätta håret 3-4 gånger i veckan.

Det är viktigt! För att återställa kraftigt skadade lockar, efter perm och aggressiv ljussättning av supra, rekommenderas att dessutom applicera tvåfassprayer för att återfuka ändarna av håret efter varje tvätt. Så här förbereder du en vitaminspruta för hårtillväxt hemma, läs vår hemsida.

Effekt av användning

Ett positivt resultat vid användning av schampo kan förväntas efter hårets första tvättning.

Med konstant användning av schampo, det finns en fullständig restaurering av hårets struktur, balansen mellan vatten och fett är normaliserad. Hårvågar är fyllda med nödvändig fukt och eliminerar därigenom effekten av "ömtåliga, trassliga krullar".

Naturlig glans utan viktning är en verklighet! Du behöver bara kunna använda naturens krafter.

Fördelar och nackdelar

Aktiv mamma har många fördelar och bara några nackdelar:

 • Fördelar - lågt pris, vikt av aktiva komponenter i kompositionen, tjock konsistens, stor skumning, läkning egenskaper, restaurering av hårstruktur, biologiska aktiva naturliga komponenter;
 • nackdelar - individuell luktintolerans, minskad aktivitet med samtidig konsumtion av alkoholhaltiga drycker.

Egenskaper hos modern vård för lockar medför ofta negativa biverkningar: håravfall. Som ett resultat - skallighet, mjäll, torrhet, spröda tips, tråkig hårfärg.

Naturlig restaurering är det enda sättet att återställa den tidigare skönheten på ett naturligt sätt. Tillväxten av hårtillväxt beror på stabiliseringen av hårbottens mikrocirkulation, förstärkning av glödlampan. Med andra ord förstärker mumman vid de första stadierna av exponering håret, och först då - stimulerar tillväxten av nya hår i tidigare skadade folliklar.

Passade inte verktyget? Oroa dig inte, vi har förberett för dig andra schampon för snabb hårväxt:

Aktiv mummieshampokomposition

Mumiyo har exceptionella läkning och läkning egenskaper kända för mänskligheten i många tusen år. Den unika och komplexa sammansättningen av detta ämne är starkt beroende av dess ursprung och det område där det bryts ut.

Altai mamma innehåller enormt
Antal aktiva ingredienser -
vitaminer, aminosyror,
spårämnen och mineraler
en kombination av vilken ger
enastående terapeutisk effekt.

Mumiyo är känt för sina regenererande egenskaper och används aktivt för att bli av med problem som streckmärken, akne och akne. Det normaliserar också vävnader och körtlar och återställer hudens elasticitet, vilket ger en hälsosam utseende.

Krämer och masker av vårt varumärke med Altai-mummierna rensar rent och smidigt huden, har en uttalad föryngrande effekt, lindrar rynkor från ansiktet. En signifikant förbättring av hudförhållandena kommer att märkas.

Den nya serien för hår TM "ACTIVE MUMIYO" stärker hårstrukturen perfekt, förbättrar färgen och återställer skadade tips. De aktiva ingredienserna som ingår i dess sammansättning ger en kraftfull tonic effekt och gör håret starkt, friskt och starkt.

Att ha vackert, glänsande och lättsamt hår är väldigt enkelt om du regelbundet använder schampon och hårmaskor av den nya produktlinjen i AM-varumärket.

Kontakta oss

Varorna återbetalas inte.

Varor av god kvalitet som inte kan bytas ut (returneras) finns listade i listan, godkänd genom ett dekret från Ryska federationens regering den 19 januari 1998. 55. Läs mer

 • beskrivning
 • parametrar
 • leverans

På grund av den aktiva substansen Mumiyo schampo gynnsam effekt på blodcirkulationen och normaliserar nivån av koppar och zink, är avgörande för att förbättra hår. Användbara ämnen i denna produkt av naturen, perfekt tränga in i hårbotten, inträffar hårväxt stimulering, och denna process förstärker sina insatser varje lokon.Shampun syftar till att stärka och hårväxt, restaurering av inre struktur, vilket ger en välpreparerade och friskt utseende. : Tillämpa schampo och hårbotten, löddra och låt stå i 3-5 min skölj sedan med varmt vatten. Rekommenderad ansökan inom 45 dagar, minst 2 gånger i veckan, med upprepning av kursen i 2-3 månader.

DEL MED VÄNNER:

Regler för frågor och feedback

Att skriva en recension kräver
registrering på webbplatsen

Logga in på ditt konto Wildberries eller registrera dig - det tar inte mer än två minuter.

REGLER FÖR FRÅGOR OCH ÅTERBAKA

Recensioner och frågor bör endast innehålla information om produkten.

Recensioner kan ge kunderna en inlösenandel på minst 5% och endast för beställda och levererade varor.
För en produkt kan köparen lämna inte mer än två recensioner.
Du kan bifoga upp till 5 foton till recensioner. Produkten i bilden ska vara tydligt synlig.

Följande recensioner och frågor får inte publiceras:

 • pekar på inköp av denna produkt i andra butiker;
 • innehållande kontaktinformation (telefonnummer, adresser, e-post, länkar till tredje parts webbplatser)
 • med galenskap, strider mot värdighet hos andra kunder eller butiken;
 • med ett stort antal stora bokstäver (stora bokstäver).

Frågor publiceras först efter att de fått ett svar.

Vi förbehåller oss rätten att redigera eller inte publicera en recension och en fråga som inte överensstämmer med de fastställda reglerna!

Shampoo Moisturizing "Active Mummy" för skadat hår - recension

Shampoo för torrt hår, vilket gör dem skina och mjuka. + Bilder, komposition.

I denna recension kommer jag att prata om ett annat framgångsrikt köp från webbplatsen [länk].

Detta schampo för skadat hår fuktgivande aktiv mumie

Pris 98 rubel. Pris och tillgänglighet kan variera beroende på region. Försäljning i vanliga butiker som inte ses.

Varför bestämde jag mig för att ta det?

- ger djup hydrering

- berikar hår med extrakt och mikroelement

- förbättrar hårstrukturen och eliminerar deras bräcklighet

- håret blir mjukt och hanterbart

- återvänder till håret ett välmående utseende;

- skyddar håret och förhindrar att de torkar ut;

- ger håret glans och naturlig rörlighet.

Precis vad mitt tunna och torra hår behöver i längd och fet på rötterna.

Volym 330 ml. En standardflaska med indikation på kompositionen på etiketten, egenskaperna hos de viktigaste aktiva komponenterna och andra viktiga (tillverkare, volym, datum)

Så snart jag öppnade shampooen för första gången bröt jag omedelbart en "flik" på vilken locket höll på sig. De är tunna, men lyckligtvis lyckades den andra intakta.

Sjampoen i sig är inte flytande i konsistens, dispensern levererar en måttlig mängd schampo, det resulterar inte i en onödig mängd av produkten.

Arom trevlig diskret, söt och sur, kemisk.

Färgen är brun-orange, det färgar inte badet eller håret. Skum ger riklig och vit.

Komposition. Här på andra plats är det mest populära surfaktanten - SLS.

cocamidopropylbetain, natriumkocoamphoacetat-mjukt amfotert ytaktivt medel från kokosnötolja.

amodimetikon-lätt sätter sig på hårets yta. Deponering selektivt - mer deponerad på de skadade områdena och mindre hälsosamt. Ger bra konditionering, restaurering av skadat hår, termiskt skydd, bevarar färgen på färgat hår.

Betaine är en oumbärlig komponent i kosmetika för torr, känslig, åldrig hud, eftersom det hjälper till att behålla fukt i huden och mjukar det.

Kompositionen är mer än bra, många användbara och omtänksamma komponenter som bara "specialiserar" i torrt och skadat hår.

Jag tvätta mitt huvud 1 gång om 2 dagar. Shampoo klarar denna gång och håret ser bra ut och på dag 2. Jag tvätta mitt hår 2 gånger.

Jag gillade effekten på håret, håret är glänsande, mjukt, shampoo torkar inte det, men samtidigt tvättar det bra. Jag gillade verkligen det faktum att schampo inte drar hår, eftersom vi bär en hatt på vintern, och när vi tar bort det ser håret inte alltid bra ut. Med detta schampo finns det inget sådant problem, kammade ditt hår och ditt hår har blivit väl preparerat igen.

Volymen ger inte en stark, men gör inte håret snyggt.

Mjölk vid användning visade sig inte, inga allergiska reaktioner.

Tillverkare: "Ryska kosmetika", Moskva regionen.

Jag gillade verkligen schamponet, jag vill definitivt prova lite mer balsam och andra schampon från samma serie.

Shampoo Moisturizing "Active Mummy" för skadat hår - recension

Shampoo, vilket ökar varaktigheten av rent hår. Rening utan överdryning + vitamin BOOM från mumiyo!

Idag om hårvård. Jag har standardhår av medeltjocklek och längd, torr i ändarna och i längd och fet på rötterna. Därför, när du väljer ett schampo är det viktigt för mig att få en bra rengöring utan att torka håret.

Jag testade ett par månader (men nu bara njuta och använda på en regelbunden basis) kosmetikamärke "Aktiva Mumier", som bygger på naturliga Altai mamma!

Shampoo Fuktgivande "Active Mumiyo" för skadat hår:

! Mumiyo innehåller ett rekordantal användbara element:

Den biokemiska sammansättningen av shilajit är närvarande: essentiella och icke-essentiella aminosyror (glutaminsyra, glycin, histidin, fenylalanin, metionin, treonin, tryptofan, isoleucin, lysin, arginin, valin, asparaginsyra, etc), enkelomättade och fleromättade fettsyror (olje, petroselinic, linolsyra, linolensyra, etc.), fosfolipider, organiska syror (hippursyra, bensoesyra, adipinsyra, bärnstenssyra, citronsyra, oxalsyra, lav, Kojic, vinsyra och et al.), eteriska oljor, hartser, hartsartade ämnen, steroider, alkaloider, Fe poliser, klorofyll, tanniner, kumariner, terpenoider, karotenoider (provitamin A), flavonoider (inklusive rutin (vitamin P), vitamin B1, B2, B3, B6, B12, C, E, och ca 60 makro- och spårelement (kalium, magnesium, kalcium, natrium, fosfor, mangan, järn, zink, koppar, svavel, kisel, selen, krom, silver, kobolt, nickel, aluminium, etc.).

Förutom shampoo beställde jag också andra produkter för hår och hud från denna linje, som jag definitivt kommer att skriva recensioner i framtiden.

Kort information:

 • Pris: 108 rubel.
 • Länk till produkt
 • Åtgärd: Rengöring utan torkning, glans, fuktgivande.
 • Passar alla hårtyper.
 • Förfallodatum: 24 månader.
 • Produktion: Ryssland.
 • Volym: 330 ml.
 • Förpackningskvalitet: utmärkt.

funktioner:

 • Förpackningen är utrustad med ett lock med en dispenser, som öppnar och stänger bekvämt men passar snyggt.
 • Arom: trevlig och mild.
 • Förbrukning betyder: liten.
 • Färg: Gyllene.
 • Konsistens: genomsnittlig densitet.

All nödvändig information finns på baksidan av röret:

INCI Sammansättning:

Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Sodium Chloride, Cocamidopropyl Betaine, Mumie, Sodium Socoamphoacetate, amodimetikon, C11-15 Pareth-7, Laureth-9, Glicerin, Trideceth-12, betain, PEG-7 Glyceryl Cocoat, Polyquatemium-10, Panthenol, dinatrium EDTA, citronsyra, Metylkloroisotiazolinon, metylisotiazolinon, butylfenyl Methylpropional, limonen, Linalool.

Användning:

Jag använder schampo med varje schampo 2-3 gånger i veckan. Applicera 2-3 minuter, skumma, gör en ljus hårbottenmassage och tvätta mitt hår med kallt vatten. Efter shampoo applicera en balsam av samma märke. En gång i veckan lägger jag till vårdmask.

Effekten av ansökan

Detta är vad tillverkaren lovar:

1. RESTORATION OCH STRÖM. Shilajit innehåller mer än 30 vitaminer (B1, B2, B3, B6, B12, C, E), aminosyror (histidin, treonin, metionin, tryptofan, lysin), enzymer användbara för att aktivera metabolism och tillhandahålla flödet av näringsämnen.

2. fukt. Betaine hjälper till att återskapa integriteten i strukturen av skadat hår. Förbättrar hårets egen förmåga att behålla fukt, minskar deras ömhet, ger hårets jämnhet och elasticitet.

Panthenol omsluter håret, fyller befintliga skador och sprickor. Förhindrar håravfall, gör dem tjocka.

Resultat: håret blir tätare, mer elastiskt, skönhet och hälsosam utseende.

resultat:

 • rensar håret väl över hela längden;
 • fuktar hår och överdriver inte;
 • ger håret en behaglig doft och ljushet;
 • ger hårvolymen, vilket är tillräckligt för ett par dagar!
 • . Den största fördelen med att använda detta schampo är en ökning av ren hårlängd och en minskning av tvättbehovet! (Före tvål nästan varje dag!)

Upprepad användning av schampon orsakade inte en negativ reaktion på huden och håret.

Lämplig för permanent användning.

I den komplexa kombinationen av schampo med balsam och mask av "Active Mumiyo" -linjen uppnådde jag ett anmärkningsvärt resultat, vilket jag är mycket glad över!

Jag rekommenderar!

Jag hoppas att min recension kommer att vara till nytta för dig!

Alltid glad för frågor och kommentarer!

"Aktiv mamma" / Shampoo bekräftar med håravfall
Hjälpa ditt hår med ett aktivt mammafastgörande schampo!

På vintern, på grund av den långa slitage på hattar, kan håravfall bli vanligare. Hur kan vi hjälpa till? Ett alternativ jag anser är användningen av smink kosmetika, inklusive schampo.

Utseende, löften från tillverkaren. Shampoo "Active Mummy" mot håravfall är omsluten i en stor svart plastflaska med en volym på 330 ml. Med en liten konsumtion av produkten av denna flaska räcker det länge. På flaskans framsida finns namnet på schampot och den huvudsakliga aktiva beståndsdelen. På baksidan finns en lista över användbara komponenter och deras åtgärder, sammansättningen av schampo, metoden för dess användning och information om tillverkaren. När du trycker på flaskan utvisar en liten mängd schampo, röd-orange färg, något vattnig konsistens.

Tillverkaren lovar att schampo "Active mamma" näring åt huden med vitaminer och hårbotten användbar aminosyror som bidrar till att stärka hårsäckar och ger extra kraft hårbotten.

Mina intryck av ansökan. Som alltid var det första jag gillade när jag först öppnade locket på detta schampo en trevlig lukt, lite söt och omedelbart försvann efter appliceringen av produkten. Också imponerad av en betydande mängd schampo med en relativt liten konsumtion.

För att noga tvätta mitt korta hår, behöver jag två portioner shampoo. Detta kommer att vara tillräckligt för att de ska bli tjocka och glänsande igen, som tidigare. Eftersom jag hade tur att bli ägare till ett komplex av schampo och balsam med mamma, använder jag dem i komplexet, för att öka effektiviteten i åtgärden.

Shampoo tänds snabbt och enkelt och skapar ett tjockt skum. Den tvättas av så lätt som tvål, och andra gången tvättar håret nästan till squeak. Lukten känns bara vid applicering av produkten, efter att badet omedelbart försvinner och försvinner och lämnar bara trevliga minnen. Shampoo är lämplig för daglig användning, speciellt jag rekommenderar det för användning under vintersäsongen.

Det rengör försiktigt och noggrant håret utan att orsaka några obehagliga känslor på huden.
Hår efter tvätt ser faktiskt väl preparerade och tjocka, lätta att kombinera. Med regelbunden användning av produkten blir håret starkare och skenigare, det är trevligt att röra dem.

Sammansättningen av schampon. Som framgår av produktens sammansättning innehåller den förutom den mamma som anges på flaskan också:

- Biotin, som i detta fall är en leverantör av H-vitamin, stimulerar produktionen av keratin i håret, vilket gör dem starkare och närande.

- panthenol fyller mikrokretsarna i håret, eliminerar mindre defekter och ger hårtjockleken.

Mamman i sig är rik på användbara vitaminer och aminosyror, vilket möjliggör näring av hårbotten och hårsäckar. Stärka därför vårt hår.

Mina resultat. Tack vare vår underbara charm fick jag chansen att vara en av de första som försökte "Active Mummy" -schampo för håravfall. Jag kan inte säga det skarpt, men gradvis blev mitt hår lite starkare, åtminstone på deras kam började bli mindre och mindre. Parallellt har mitt hår blivit tjockt och frodigt, vilket också är bra! Jag tyckte också om den trevliga, diskreta lukten av produkten och den stora volymen av flaskan. Det är synd att jag redan är klar, jag måste tänka och kanske köpa en annan vårdprodukt från Active Mummy-serien.

En serie hårvårdsprodukter baserade på Altai mamma

 • stimulerar blodflödet;
 • förbättrar hårfollikelns tillstånd
 • stärker rötterna
 • returnerar hårstyrka och elasticitet;
 • ger hår glans och silkiness.
 • ökar blodflödet till hårsäckarna;
 • vaknar vilande hårsäckar;
 • påskyndar hårväxten
 • returnerar hårstyrka och elasticitet;
 • ger glans, jämnhet och glans.
 • ger djup hydrering
 • skyddar håret och förhindrar att de torkar ut;
 • förbättrar hårstrukturen och eliminerar deras bräcklighet
 • håret blir mjukt och hanterbart
 • ger håret glans och naturlig rörlighet.
 • Balm tar bort "fluffiness" och underlättar styling;
 • minskar tvärsnittet av hårets spetsar;
 • lämplig för alla hårtyper;
 • ger glans, jämnhet och glans;

kommentarer

Jag försökte Active Mummy Shampoo "För att stärka växten" av håret och till det också närande mask med vitaminer. Produkterna är fantastiska! Redan från den första applikationen är håren mjuka, lätta att kamma, och så vet du, naturliga, viktlösa. Jag skulle säga en ovanligt trevlig lukt, det varar länge på håret. Jag har så tills nästa tvätt. Tog sin man, sedan hela familjen. När det gäller krånglighet är jag fortfarande kritiker och jag kan säkert säga att dessa verktyg konkurrerar med professionell vård. Nu är det här min favorit. Vi kommer att växa långt, vackert och friskt hår tillsammans med honom!

Aktiv mummieshampo för hårtillväxt ökar 330 ml

Priset gäller endast vid beställning på hemsidan. Vid beställning via telefon varierar priserna.

 • Vi har lägsta priset för Active Mummy i Moskva
 • Köp Aktiv mamma kan levereras till ditt hem
 • Leverans Aktiv mamma är möjlig på imorgon från 9:00, se avsnittet "leverans på beställningsdagen".
 • Aktiva mummieanvisningar för användning
 • Aktiv mamma alla former

Aktiv mummieinstruktion

Aktiv mums hår shampoo ökad tillväxt Aktiv mamma

Beskrivning Aktiv Mummy

På grund av den aktiva ingrediensen har "mumiyo" schampon en positiv effekt på blodcirkulationen och normaliserar nivån av koppar och zink, utan vilket det är omöjligt att läka håret. Användbara ämnen som ingår i denna naturprodukt, tränger in i hårbotten, hårväxten stimuleras, och denna process stärker varje kröning med dess verkan!

Aktiva ingredienser:

mumiyo, panthenol, mandel lite.

INCI Sammansättning:

Aqua, Natrium, Laureth 40 Hydrogenerad Castorolja, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Olja; Dinatrium EDTA; Citronsyra; Metylklorisotiazolinon; Metylisotiazolinon; Butylfenyl Metylpropional; Limonen;

Utgivningsform: 330 ml flaska;

Shampoo är utformat för att vakna och växa hårsäckar.

Egenskaper hos schampo:

 • ökar blodflödet till hårsäckarna;
 • väcker vilande hårsäckar och stimulerar tillväxten av befintliga
 • bidrar till att stärka rötterna
 • berikar hår med vitaminer, mikro och makroelement
 • returnerar hårstyrka och elasticitet;
 • skyddar hår mot negativa effekter;

• ger glans, jämnhet och glans.

Användningsmetod:

Applicera schampo på hår och hårbotten, skum mycket och låt i 3-5 minuter, skölj sedan med varmt vatten.

Kontraindikationer:

individuell intolerans mot komponenterna.

Aktiv mamma är ett bra val. Kvaliteten på produkterna, inklusive Active Mummy, passerar kvalitetskontroll av våra leverantörer. Du kan köpa Active Mummy på vår hemsida genom att klicka på "Lägg till i varukorgen" -knappen. Vi kommer gärna att leverera dig Active Mummy till någon adress i vårt leveransområde som anges i avsnittet "Leverans", eller du kan beställa Active Mummy genom självhämtning.

En gammal mirakelämne - mamma för hårväxt: hur man använder schampon och masker för hår?

De antika visarna ansåg mumiyo ett sätt att bokstavligen alla sjukdomar.

Denna mirakel substans användes också aktivt i kosmetologi.

Även de antika egyptiska kvinnorna har upplevt sin helande kraft för hårets skönhet och hälsa.

Beskrivning av ämnet och dess sammansättning

Mumiyo - fruset harts som bildas på klipporna i klipporna. Fjällflora och fauna deltar i bildandet. Om den specifika metoden av sitt ursprung, argumenterar forskare. Men en av deras åsikter konvergerar: Mummy är ett riktigt förråd av vitaminer, mineraler och olika aktiva substanser som är så nödvändiga för människokroppen.

Sammansättningen av detta ämne innefattar:

 • 30 mineraler;
 • 6 aminosyror;
 • fettsyror;
 • bietgift
 • eteriska oljor;
 • hartsartade ämnen.

Beroende på den specifika platsen för extraktion av mumman finns antalet av dessa element i det i ett annat förhållande.

Den naturliga produkten är en massa brun eller blank svart, har lukt av bitumen med chokladanmärkningar.

Renat mumiyo-extrakt kan köpas på apotek, det är tillgängligt i form av tabletter och kapslar fyllda med hartspulver. Dessutom kan du köpa plåtar av ämne från privata handlare.

Hur fungerar håret?

Det här underlaget gör håret smidigt och glänsande. Åtgärden manifesteras i formuläret:

 • aktiv hårväxt på grund av uppvaknandet av sovande folliklar;
 • förbättra deras tillstånd genom att öka kärlens näring, deras expansion, förbättra blodcirkulationen;
 • torka fet hår genom att kontrollera aktiviteten hos talgkörtlarna;
 • behandla seborré, skydda mot svampinfektioner i hårbotten och reparera skadad vävnad;

Mumiyo är ett utmärkt alternativ till dyra procedurer, som utförs av professionella kosmetologer i salonger, eftersom det kommer att lösa många hårproblem.

Sätt och användarregler

För att förbättra hår och hårbotten, kan du applicera mumien inifrån och ut. Inuti bör det tillämpas strikt i enlighet med instruktionerna. Kurser inte mer än 20 dagar. Tabletterna är förupplösta i vätskan, kapslarna tas helt och hållet.

Den maximala effekten, när man använder mumiyo för hårväxt utanför, kan uppnås genom att följa vissa regler:

 1. Det är inte nödvändigt att förtvätta ditt hår. Masker kan även påverka oförberedt hår.
 2. Anger att appliceras på torrt eller något fuktigt hår.
 3. Efter applicering värms huvudet med en handduk eller duschlock. Växthuseffekten hjälper till att aktivera exponeringsprocesserna.
 4. Masker med mumi för hårtillväxt appliceras i 30-40 minuter med massrörelser.
 5. För en profylaktisk effekt är ett förfarande en gång i veckan tillräckligt. För behandling av seborré eller hårsektion utförs terapeutisk maxi två till tre gånger i veckan. Kursen består av 15 masker.
 6. Efter en tillämpningsperiod gör mumiyo en paus i 2 månader.

Förberedelsestips

Framställning av mumiyo-baserade produkter har vissa egenskaper som bör beaktas:

Detta kan göras på två sätt: krossa till pulver eller använd en balsam. Den beredda produkten kan vara för tjock eller flytande. För tjockt medel bringas till önskad konsistens av vatten, kan klumpar vara bruten blandare.

Hårets tillstånd efter behandling

Effekten observeras efter 3-4 procedurer. Håret blir väl preparerat. Enligt recensioner försvinner splittrade ändar efter två eller tre applikationer. Hårtillväxten återställs en månad efter användning av mumiyo-produkter. Mängden hår som faller ut reduceras kraftigt, och kommer sedan till intet.

Tillväxten av nya startar, efter 5-6 procedurer för dubbel användning. Det är omöjligt att säga exakt hur många centimeter håret kommer att växa, det beror helt på de enskilda organismernas individuella egenskaper.

Effekten av mamman i bilden nedan:

Former av extern användning

Mumiyo appliceras externt genom att lägga den till olika kosmetika, samt genom att göra masker.

I enlighet med hårets typ och befintliga problem blandas mumman med olika andra produkter och används som en hälsoskydd.

Förfarandet utförs i 20-30 minuter 2-3 gånger i veckan. Effekten av masken är märkbar efter 30 dagar.

 1. För torrt, sprött hår. Vid 100 ml tar kefir 2-3 gram mumiyo, 30 droppar burdockolja.
 2. För hårväxt. En hårmask med mamma för hårtillväxt bereds på följande sätt: mumman är upplöst i vatten eller buljongbuljong och sprutas på huvudet före tvätt.

Ett exempel på en receptmask för att stärka håret med mamma:

Shampoos med tillägg av mamma

Om du inte vill röra med förberedelsen av masker, kan du lägga till mamma till ditt schampo. Detta verktyg kan användas dagligen, men effekten av det kommer mycket senare.

I en vanlig flaska schampo bör 200 ml tillsättas från 6 till 10 gram av ämnet. Detta verktyg bör användas för regelbunden schamponering. Bara applicera det, lämna på håret längre, än du gör det vanligtvis. Större effekt kan uppnås genom att kombinera hårtvätt med en hårbottenmassage i 6-7 minuter.

En gång i veckan använd en koncentrerad produkt - 10 tabletter i 6-7 ml schampo. Lös upp tabletterna eller pulvret i schampot, låt det brygga i 30-40 minuter och tvätta håret. Förfaranden hålls varje vecka i 30 dagar.

Använd inte droger och kosmetika baserat på mumiyo hela tiden, mellan kurser är det nödvändigt att ta pauser på minst 2 månader.

Shampoo "Active Mummy"

Shampoo "Active Mummy" är utformad speciellt för att stärka och förbättra hårväxten, samt återställa sin struktur. Det bidrar också till uppvaknande av sovsäckar, av vilket nytt hår växer. Förutom mumien innehåller den mandelolja och panthenol. Ämnen bidrar till aktivering av hår och hudregenereringsprocesser.

Håret blir smidigt, ser välskötta, delade ändar försvinner. En ytterligare effekt är att skydda dem mot exponering för den yttre miljön och höga temperaturer under installationen.

Lösningar och avkok

Mumiyo för hårväxt kan användas i form av en lösning - Receptet för beredning: 10 tabletter späds ut i 1 liter vatten- eller kamilleavkok, som används för att behandla håret 20 minuter före tvätt.

På tvättat hår kan du stänk samma infusion. Detta verktyg kommer att förhindra att håret torkas när de är snygga eller blåstorkade.
Hur man inte skadar dig själv med hjälp av mamma

Trots de enorma fördelarna är mumman fortfarande ett läkemedel, så det måste tillämpas strikt i enlighet med instruktionerna. Dessutom finns det vissa nyanser i ansökan, som också bör beaktas:

  Om ämnet förvärvas från händerna kan man inte vara helt säker på att det är friskt och av hög kvalitet.

Applicera det, du kan förbättra seborré eller alopeci. I detta avseende råder kosmetologer att endast använda farmaceutiska preparat.

Det finns en individuell intolerans mot mumman, och det kan finnas allergiska reaktioner mot det, även om detta är ganska sällsynt.

För att utesluta risken för allergi bör den första användningen testas för tolerans. Applicera blandningen du har förberett på huden bakom örat i 20 minuter. Om det efter denna tid inte uppträder rodnad, klåda, hudutslag, var god att använda det färdiga verktyget.

Mumiyo är en biologiskt aktiv substans, därför kan överskridandet av dosen påverka kroppen negativt.

Använd endast de doser som anges i recepten.

Vem ska inte användas?

Trots den höga effektiviteten kommer vissa människor att ge upp.

Mumiyo är kontraindicerat:

 • gravid och lakterande
 • hypertensiva patienter;
 • barn under 12 år
 • cancerpatient
 • personer med individuell intolerans.

Det rekommenderas inte att använda mumiyo för behandling av torrt hår, du kommer att uppnå motsatt effekt, och de blir ännu mer torra.

Naturen gav oss ett verkligt mirakulöst botemedel - mumiyo. Med det kommer du att hjälpa ditt hår att ha ett hälsosamt och välmående utseende, samt stimulera deras tillväxt.

Användbar information om användning av mamma för hårväxt:

Aktiv mummieshampo för hårtillväxt ökar 330 ml

Priset gäller endast vid beställning på hemsidan. Vid beställning via telefon varierar priserna.

 • Vi har lägsta priset för Active Mummy i Moskva
 • Köp Aktiv mamma kan levereras till ditt hem
 • Leverans Aktiv mamma är möjlig på imorgon från 9:00, se avsnittet "leverans på beställningsdagen".
 • Aktiva mummieanvisningar för användning
 • Aktiv mamma alla former

Aktiv mummieinstruktion

Aktiv mums hår shampoo ökad tillväxt Aktiv mamma

Beskrivning Aktiv Mummy

På grund av den aktiva ingrediensen har "mumiyo" schampon en positiv effekt på blodcirkulationen och normaliserar nivån av koppar och zink, utan vilket det är omöjligt att läka håret. Användbara ämnen som ingår i denna naturprodukt, tränger in i hårbotten, hårväxten stimuleras, och denna process stärker varje kröning med dess verkan!

Aktiva ingredienser:

mumiyo, panthenol, mandel lite.

INCI Sammansättning:

Aqua, Natrium, Laureth 40 Hydrogenerad Castorolja, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Olja; Dinatrium EDTA; Citronsyra; Metylklorisotiazolinon; Metylisotiazolinon; Butylfenyl Metylpropional; Limonen;

Utgivningsform: 330 ml flaska;

Shampoo är utformat för att vakna och växa hårsäckar.

Egenskaper hos schampo:

 • ökar blodflödet till hårsäckarna;
 • väcker vilande hårsäckar och stimulerar tillväxten av befintliga
 • bidrar till att stärka rötterna
 • berikar hår med vitaminer, mikro och makroelement
 • returnerar hårstyrka och elasticitet;
 • skyddar hår mot negativa effekter;

• ger glans, jämnhet och glans.

Användningsmetod:

Applicera schampo på hår och hårbotten, skum mycket och låt i 3-5 minuter, skölj sedan med varmt vatten.

Kontraindikationer:

individuell intolerans mot komponenterna.

Aktiv mamma är ett bra val. Kvaliteten på produkterna, inklusive Active Mummy, passerar kvalitetskontroll av våra leverantörer. Du kan köpa Active Mummy på vår hemsida genom att klicka på "Lägg till i varukorgen" -knappen. Vi kommer gärna att leverera dig Active Mummy till någon adress i vårt leveransområde som anges i avsnittet "Leverans", eller du kan beställa Active Mummy genom självhämtning.Nästa Artikel
Mitt hår. Roux