Hair Forum.com


hårförlust behandling

 • Förteckning över forum
 • Ändra teckensnittstorlek
 • För utskrift
 • FAQ
 • galleri
 • registrering
 • tillträde

Minoxidil eller Alerana?

Minoxidil eller Alerana?

Igor Petrovich 13 dec 2007, 11:55

Mitch dec 14, 2007, 01:59

Från 5% till 2 dålig effekt, långsamt gallrande. Alerana är mycket irriterande mot hennes hud, och efter att ha bytt från att återfå det föll allting ner.

upd Förresten och från Aleran finns det åtminstone någon effekt? Det verkar för mig att du bara har det vanliga syndromet från början av tillämpningen av regeyn, för alla faller helt i början.

Pafnutiy dec 14, 2007, 07:21

Igor Petrovich 16 dec 2007, 2:29 pm

Bebz 21 dec 2007 09:13

Igor Petrovich 21 dec 2007, 20:35

aquium 21 dec 2007 21:30

Bebz dec 30, 2007 7:09 pm

YrKa 04 jan 2008 10:04

För objektivitet, mina observationer. Graden av skallighet är ganska stark - upp till 10 cm i diameter. Jag är 43. Till augusti 2007 använde jag 1,5 år Regeyn 5%. I samband med hans återtagande från försäljningen tvingades han byta till Aleran. Jag använde aldrig några piller - till vem det är dyrare (det är bättre att vara skallig). 5 månader har gått.
1. En fluff uppstod från Regain ungefär sex månader senare och märkte inte några mer synliga förändringar, flitigt och stubbigt (sticka ut tungan) som försökte växa.
2. Efter 3 månader med att använda Alerana började en stor mängd dun hår växa, jag märker synliga förändringar nu vill jag naturligtvis mer.
3. Hur som helst, dumt beställt på e-bye Rogain i sex månader, levererad i februari. I princip billig, och nära deras kontor.

Kanske är det en slump? Eller kanske bara att byta Alerana och Rogain växelvis? Eller kanske är det väldigt individuellt för alla (jag tror att läkare här inte kommer att säga dig ändå, ingen kan känna någon bättre än sig själv, eller hur?).
Kort sagt, jag var övertygad om bara en sak - är Alerana också något, och kanske ibland mer än Regein (oväntat)? Förmodligen felaktig att jämföra den med Regein 2%? Bara om mer klibbigt hår efter Aleran håller med. men det här är inte så problematiskt för mig personligen (jag använder hårspray).
Och mer. Jag tvivlar på att det är bättre att inte använda mer koncentrerade lösningar, om de hjälper mindre. Om det inte finns någon hälsoskada, varför inte "äta" något som är rikare i "vitaminer"? Till exempel gillar jag inte utspädd whisky. Jo, det faktum att ett sådant hårvård för resten av mitt liv, jag har redan blivit van vid det, det är okej, det kommer inte att skada dig själv, även för pensionärer. Kvinnor har en mycket svårare tid.

Regaine skum för hår - recensioner och tips

Skum reagera recensioner

Ändrad Generolon till Regein

Jag använde Generolon länge, 2,5%. Jag använde det en gång om dagen på morgonen och var generellt nöjd.

Han hade inte så skarp obehaglig lukt, som Alerana, och jag hade inga allergier mot honom heller.

Templen på templen, tyvärr, växte dock inte. Jag bestämde mig för att tillämpa anvisningarna 2 gånger om dagen, morgon och kväll.

Efter tre månader av en sådan ansökan hade jag allergier mot Generolon. Jag brukade skriva att jag var tvungen att lämna Aleran på grund av en stark allergi mot henne.

Förresten blev inte de bleka fläckarna övervuxna, även mot bakgrunden av användningen av Generolon 2 gånger om dagen.

Regaine skum för hår - recensioner

Jag bestämde mig för att gå till Regein då. Och på skummet, för att jag såg recensionerna på Internet, att skummet fortfarande inte orsakade allergier hos någon, till skillnad från sprayen.

Jag såg också recensioner, skummet är mer lämpligt för kort hår, och det är inte bekvämt att applicera det på långa.

Köpt, och kunde verkligen inte anpassa sig länge. Sprayen har en tunn lång näsa, jag sprutade avskiljningarna direkt från flaskan och det är det. Och med skum fungerar inte.

Hur man ansöker på långt hår

Men i slutändan kom hon på ett bra sätt, så nu verkar det som om skummet är ännu mer bekvämt när man applicerar på en lång frisyr än en spray.

Jag gör det här: Jag tar en pensel för att måla hår, jag klämmer ut lite pengar på den smala spetsen.

Om pengarna pressas ut mer än vad jag behöver på en sida, skrapar jag överskottet på flaskans pipa och gnider resterande mängd med samma borstspets på sidan.

Så jag bearbetar flera avskiljningar i pannan längs hårlinjen.

Samtidigt försöker jag se till att den totala volymen per applikation var ungefär lika med volymen av hälften av locket. Denna mängd rekommenderas att gnugga i en applikation.

Eftersom produkten innehåller 5% rekommenderas kvinnor att använda det på morgonen en gång om dagen, för män 2 gånger om dagen. Det är för övrigt också bra, jag började gnugga Minoxidils dagliga norm i en användning, inte i två.

På grund av detta blir ingen svullnad på morgonen (vanligtvis efter att minoxidil på kvällen appliceras på morgonen står du upp med svullna ögon), risken för allergi minskar.

Och det som är mest intressant, efter 1,5 månader såg jag hur den tidiga regionen var tjockt övervuxen med nya hår.

Övning har visat att applicering 5% regeyn 1 gång per dag är effektivare än att applicera 2,5% Generolone 2 gånger om dagen.

Minoxidil och ansiktshår

Min rädsla för att tillämpningen av 5% Minoxidil på vegetationen på mina händer skulle komma ut igen, som det var fallet med Aleran, inte uppstod, så hände inget sådant.

Bilder på håriga händer efter applicering av Alerana kan ses på länken.

Det verkar som om mer fluffhår uppträdde i mitt ansikte, men det är svårt att säga när och på grund av vilka det fanns fler av dem, och om deras antal verkligen ökade, eftersom jag alltid hade många av dem.

Det verkar också som om en grön ögonbryn började växa, som om några få hår visade sig i plåstret. Men igen är det fortfarande på sensationsnivån, eftersom hela plagen inte är övervuxen.

Jag smiter ibland och ögonbryn med det här verktyget, men hittills har jag inte lyckats med det här (jag tillämpar det väldigt oregelbundet), jag måste prova minoxidil på ögonbrynen varje dag i några månader - och så ser jag vad som händer där uppe.

Jag rekommenderar!

Jag kan säkert rekommendera det här verktyget. Det är bekvämt att applicera även på långa frisyrer, om du justerar lite. Effekten är mer uttalad än när jag applicerade 2,5% minoxidil 2 gånger om dagen.

Jag hittade inga oönskade biverkningar från användningen av denna botemedel, det fanns inte mycket vegetation, allergin kom inte ut.

Analoger billigare

Om du letar efter billigare alternativ istället för regeyn, är det bättre att välja Generolon. Samma sak är det lättare överfört än Aleran, jag kollade på mig själv. Och jag råder dig att inte ta 2,5%, som rekommenderas av tillverkare för kvinnor, men 5%. Och skulle inte gälla 2 gånger om dagen, men 1 gång om dagen.

Effekten ska vara större (om du ritar en analogi med min erfarenhet med 5% minoxidil), och de oönskade konsekvenserna, som svullnad i ansiktet på morgonen, är allergiska mot hårbotten, är mindre.

Generolon eller regeyn vilket är bättre - jag kan inte säga säkert. Jag kan bara säga att en 5% alkohollösning av minoxidil en gång om dagen är bättre än en 2,5% alkohollösning av minoxidil 2 gånger om dagen (på morgonen och på kvällen).

Generolon i det här läget gav mig inte ett synligt resultat, men med tiden gav han mig allergier. I allmänhet är det mindre sannolikt att använda denna smuts på hårbotten, desto bättre blir det inga allergier. Och ju högre procentandel minoxidil även med en enda applikation - desto mer uttalad effekt. Men mer än 5% av kvinnorna kan inte användas.

Läs mina recensioner om behandling av håravfall Generolon och Aleran.

Hur skiljer sig Alerana från Regain?

I-hej. Jag har androgenberoende alopeci, efter 4 månader med Alerans spray hade 5% en effekt. Alopecia-zonen stängdes, men vid ytterligare användning fanns det rikligt mjäll, klåda vid sprayplatsen och riklig håravfall. vilka rekommendationer? huruvida det ska fortsätta att tillämpas
O-god eftermiddag. Riklig mjäll skyller av huden på grund av kontaktdermat på alkohol som finns i Aleran spray. Håravfall kan bero på det faktum att folliklarna igen rörde sig in i viloperationen. Om Sprayen använts korrekt, utan avbrott och i rätt dosering - kanske en annan faktor fungerade på folliklarna. Om förlusten är intensiv (mer än 100 hår per dag) - Vi rekommenderar att du kontaktar trichologen för att klargöra orsaken till det förnyade håravfallet baserat på minoxidil.
----------------------
Hej, jag använder Alerana Spray 5%, redan 5 veckor två.

17 september 2015 kl. 10:58

Välkommen! Jag köpte Alerana spray (Minoxidil 2%), men det finns ingen säkerhet att jag har exakt androgen alopeci. Faller ditt hår överdriven. Om spetsen används, om förlusten orsakas av stress eller brist på vitaminer ??

Frågan besvaras av ett specialistföretag "VERTEX"

God dag!
Vi informerar dig om att ALERANA® Spray är avsedd för behandling av androgenetisk alopeci och stabilisering av håravfallsprocessen. Först och främst bör det undersökas av trichologen - detta kommer att möjliggöra att fastställa den exakta orsaken till håravfall och välja optimal behandling. I händelse av att icke-androgenisk alopeci inträffar är det nödvändigt att först och främst påverka eliminering av orsaken till håravfall. Spray ALERANA® förbättrar mikrocirkulationen, stimulerar övergången av hårsäckar i aktiv tillväxt.

22 oktober 2015

Är det möjligt att applicera generolone och regeyn växelvis? Vad är skillnaden mellan Regein och Alerana? Efter att ha applicerat Alerana såg hon inte 6 månader av effekten. Håret faller också ut, hemska blekfläckar dyka upp. Läkaren sa att köpa generolon eller regn. Så jag tycker att det är bättre? Eller kan du ansöka dem omväxlande? Tack.

Kära Tatiana, hej.

Generolon är en full analog av återvinning av europeisk produktion och säljs på apotek. Regein har inte officiellt skickats till Ryssland i flera år nu, och när du köper online kan du få en falsk. Den aktiva substansen och koncentrationen i Alerana förklaras densamma som i Spray Generolon, men Alerana är ett inhemskt läkemedel, och Geneolon tillverkas i Spanien från europeiska råvaror i enlighet med europeiska produktionsstandarder. Det finns fortfarande skillnader i grunden (mängden hjälpämnen) - i Generolone finns ett lägre innehåll av propylenglykol, på grund av vilket det inte är "oljigt" och bekvämare att använda. Välj.

goler skrev (a): Hej!

Efter att ha tittat på din video trodde jag att jag såg mitt huvud.
Jag använde Alerana en gång om dagen på kvällen, lite i höga doser i ett år.
Resultatet liknar din. I juni bestämde sig för att ta en paus. 2 månader flyger mycket starkt efter avskaffandet av Alerana.
Sedan 1 augusti har jag smält Regein 2% precis som Aleran en gång om dagen för natten. Det har varit nästan 2 månader. Resultat till beröring
bättre än från Alerana. Jag rör på mitt huvud och allt är som en stubb. Men håren är fortfarande blonda. Från Alerana var det
också, men de spikiga håren var mindre. Det fanns också färre sidovänster från Alerana. Om Aleranu kan jag nanosti
dubbel dos i taget. Sedan efter 2% regeyn i dubbel dos var jag inte särskilt bra (svullnad i mitt ansikte som efter en baksmälla och
mild bröstsmärta). Även om du är med hälsa är allt ok och med hjärtat också. inklusive Återanvänd nu noggrant
strängmätad. Som det visade sig är det inte bara vatten. Från Alerana är smuts väldigt mycket hårfettigt.
Ja och.

Faktum är vad samtalet är:


Till att börja med en kort bakgrund: Jag har alltid haft underbart hår: lång, buskig, tjock och vacker.
Och... ingenting förutsåg problem, men en dag började jag flyga runt. den björk på hösten. För en början gick schampon och masker från apotek, olja, senap, peppar, äggulor, vitaminer och kalcium, huvudmassage, mesoterapi, darsonval, avskurna 30 cm hår, gick jag till löken... men det var en känsla att allt detta var bara försvårar tillståndet... Jag var rädd för mig... sprang genom trichologer, gick till en gynekolog-endokrinolog och en hudläkare, passerade tester för 2 lön - och ingenting... allt är i ordning med kroppen och håret peels off... Jag tog till och med ett nymodigt plasmalyftande hår - 5000 för 1.) -proceduren. Och alla föll ut (bra då fanns det något att falla ut).
I allmänhet stoppade jag håravfall åtminstone professionella serier mot förlust (som till och med flög in i en ganska öre). Och allt är bra, men håret är inte det.

Alerana spray recensioner

Efter att jag fått diagnosen - androgenetisk alopeci drack jag Rinfoltil kosttillskott i flera månader.

Hårförlusten slutade, men den förlorade volymen tänkte inte ens på att återvända. Inte ett enda nytt hår har vuxit.

Rummaging via internet, bestämde jag mig för att försöka minoxidil. De skriver att 10-15% av sömnfolliklar kan vakna under inflytande av Minoxidil och växa normalt terminal hår på ett år.

Recensioner på nätverket av droger med Minoxidil - väldigt olika, från "spara betyder" till "omedelbart kastas ut".

Från hela högen av recensioner insåg jag att för de som diagnostiserades med AHA (androgenetic alopecia) hjälpte Alerana henne att växa balding avdelningar sex månader senare.

Och resten av älskare av något att gnugga Minoxidil i huvudet, som är en del av Alerana, och kunde inte hjälpa. Han gör inte friskt hår tjockare, lindrar inte stress.

Varför valde jag 2% Alerana

hej till alla, så jag förstod inte att jag skulle ta bort det, efter att ha mottagit mottagningen, eller skulle jag fortfarande vara densamma?


Jag har ingen personlig erfarenhet än, men min läkare varnade för att minoxidilhaltiga läkemedel (inklusive Regein, Kosilon) bara har en sådan effekt: när du tar - allt är bra, du slutar - det blir inte ens som det var, men också VARLIGT. Tänk så bra innan du börjar ta.
Det finns liten erfarenhet av hormonella piller: drack i 2-3 månader med raster Janine, Jess. Håret slutar verkligen att falla ut, och efter avslutad behandling börjar de igen, men jag kan inte säga att processen att falla ut intensifieras och att ett halvt huvud har avskalat från mig. Kanske beror det på att det inte var alltför stort.

struktur

1 ml lösning kan innefatta 20 mg eller 50 mg minoxidil.

Valfritt: etylalkohol (etanol), renat vatten, propylenglykol.

Släpp formulär

Återvinning finns i form av en extern (lokal) lösning av 60 ml per injektionsflaska, med ytterligare munstycken för doserad applicering (gnistdys, sprutpistol, långsträckt munstycke för sprutning).

Farmakologisk aktivitet

Stimulerande och aktiverande hårväxt.

Farmakodynamik och farmakokinetik

Regein lösning är ett läkemedel som används för att behandla huvudförtunning (alopeci, alopeci). Minoxidils huvuduppgift syftar till att stimulera och aktivera hårväxt hos patienter som lider av androgen alopeci.

När man använde läkemedlet externt observerades tecken på hårväxt efter minst 4 månader av dess användning. Början av tillväxten av hårbotten och dess svårighetsgrad är tillräcklig.

Många upplever håravfall. För vissa verkar det inte vara ett stort problem, men för andra - en hel tragedi. En mängd olika metoder används för att återställa hårlinjen - från användning av medicinska läkemedel till konspirationer och folkmedicin. Bland drogerna avger en grupp verktyg som bekämpar håravfall. Dessa är schampon, sprayer, lösningar, lotioner. I den här artikeln tittar vi på verktyget "Regeyn" för hår. Recensionerna är positiva, men främst hos de patienter som tog drogen på rekommendation av en läkare. Faktum är att Regein endast är effektivt vid androgenalopeci, det vill säga när håravfall är förknippat med ett överskott av manliga hormoner hos både kvinnor och män. I andra fall, när håret tappar på grund av stress eller i samband med barnets födelse, kommer verktyget inte att kunna hjälpa till.

Vad är androgen alopeci?

Androgen alopeci är håravfall på grund av en ökad nivå av det manliga hormonet.

I tio år har jag haft ett problem med hår som har försämrats genom åren. De faller massivt ut och växer långsamt och i mycket mindre kvantiteter. Små hår har redan blivit synliga, särskilt i avskedsområdena.

Jag försökte många verktyg. Av de mest kända - "Regeyn", "Rinfoltil", "Vichy". Hållbar och, viktigast, den synliga effekten uppnås inte. Det fanns också experiment från folkmordskoncept (till exempel peppartinktur) - helt värdelös, förstås.

Under 2011 vände hon sig till en tricholog. Enligt hans råd förvärvade hon Aleran spray (vid den tiden kallades det även Aleran Balm Spray). Och det här är det enda verktyget som verkligen hjälpte mig.

Sedan dess har jag använt det i 3 år i tre år 1-2 gånger om året. Jag ansöker 2 gånger om dagen - på morgonen och på kvällen, 7 pshik, enligt instruktionerna.

Över 3 års ansökan kan jag notera:

Spray hår ser alltid smutsigt ut. Ca 2 veckor efter start.

Det finns en delningserfarenhet, men det finns inga kompatibilitetsstudier, bara ett teoretiskt antagande om att det inte skulle vara något, så kom ihåg att allting är helt upp till dig (du vill använda det), det finns inga garantier och ingen forskning Det skulle visa om något ändras eller inte
- hur många pinacidila i Aleran vet ingen hur autentiskt vi inte vet om han är där alls, eftersom Aleran inte är botemedel än, men en kosmetisk, därför är pålitlig information om effektivitet just nu enligt Regain
- Därför kan ingen ge dig tillförlitlig information om interaktionen mellan Alerana och återfå till dig, ingen har verifierat det, bestämmer.

Initialt framställdes Minoxidil (Minoxidil) i form av tabletter och användes för att behandla högt blodtryck. Läkemedlet har använts ganska framgångsrikt för att sänka blodtrycket, men många patienter som tog drogen hittade en ganska intressant bieffekt - ökad hårväxt. Och sedan bestämde forskarna att de skulle genomföra en studie och därefter släppa ut ett verktyg med samma namn, men för lokal användning, används för att förbättra tillståndet och påskynda hårväxten. Och många recensioner bekräftar att läkemedlet är riktigt effektivt.

Beskrivning av läkemedlet, instruktioner Hur man använder? Effekt Pris och analoger Åsikter och recensioner Videorecensioner och rekommendationer

Beskrivning av läkemedlet, anvisningar

Läkemedlet "Minoxidil" har bara en aktiv substans - Minoxidil (nästan alla dess analoger innehåller det). Men innehåller också hjälpkomponenter, nämligen destillerat vatten.

Om problem börjar med håret, bör du inte förvänta dig att allt kommer att passera själv. Hår bör behandlas, och omedelbart. Förutom användningen av traditionella masker och balm rekommenderar vi professionella att stärka locken från insidan. Det är för detta ändamål att vitaminerna för Alerans hår skapas. Konstruerad speciellt för hår är komplexet en extra källa till inte bara viktiga vitaminer, men även aminosyror och mineraler. Det har också en positiv effekt på hela kroppen, inklusive hud och naglar.

Vitaminkomplex Aleran

Läkemedelsegenskaper

Läkemedlet Aleran är inte ett läkemedel. Detta är ett biologiskt livsmedelstillsats som har en positiv effekt på:

hårets utseende och tjocklek, vilket ger dem styrka och glans tillstånd av hårbotten, eliminerar klåda och överdriven fetthet; hårsäckar, vilket ger dem tillförlitligt skydd allmänna villkoret.

Pinacidil är en aktiv komponent i Alerans schampo, när den appliceras topiskt förbättrar detta ämne mikrocirkulationen, förhindrar negativ effekt av adrogenhormoner på hårsäckar, aktiverar övergången av hårsäckar till tillväxtfasen och undertrycker bildandet av 5-alfa dehydrosteron vilket orsakar skallighet. Fyra månader efter det att schampot startat, förekommer de första tecknen på hårväxt. Vid slutet av kursen stannar hårväxten och inom tre till fyra månader är det möjligt att återgå till det ursprungliga tillståndet. För att förhindra återkommande sjukdom, är det lämpligt att använda Aleran schampo och andra produkter från denna linje.

När vi träffar en person för första gången uppmärksammar vi omedvetet hans utseende, eftersom det är hudens tillstånd, glans och hårdhet, tydlighet i sikte som blir de första tecknen på allmän hälsa och enligt dessa indikatorer utgör de omgivande människorna en åsikt om en främling.

Förstå detta, vi tar hand om vårt eget utseende, som vill ge ett gynnsamt intryck, vilket är ganska naturligt. Vackert tjockt och glänsande hår prydar både kvinnor och män perfekt. Vi kan säkert säga att ingen vill dela med hårets hår, men tyvärr bekymrar problemen med håravfall mer och mer.

Inte mycket rätt livsstil, i kombination med stress, sömnbrist, dåliga miljöförhållanden, brist på vitaminer och mineraler leder till att ju mindre du kan se en person med lyxigt manhår. Man kan säga att tidig baldhet har blivit en fruktansvärd dröm för många män.

Normalt bryter en person upp med 30-50 hår per dag, dessa förluster kompenseras lätt och för närvarande.

Forum om skägg och minoxidil HeavyBeard

Forumet diskuterar problemen med skäggets och mustasens tillväxt.

 • Board index
 • Ändra teckensnittstorlek
 • För utskrift
 • FAQ
 • registrering
 • tillträde

Flytta från en minoxidil till en annan

Re: Flytta från en minoxidil till en annan

FlapJack »02 feb, 2016, 00:29

Re: Flytta från en minoxidil till en annan

naDne »02 Feb 2016, 09:53

Re: Flytta från en minoxidil till en annan

Alopexia "13 feb 2016, 18:38

Re: Flytta från en minoxidil till en annan

Roman26 "18 Feb 2016, 08:34

Re: Flytta från en minoxidil till en annan

dagestan »18 feb 2016, 09:29

Re: Flytta från en minoxidil till en annan

Itan Coul "23 feb, 2016, 00:53

Jag hade den motsatta situationen, från Alerani till Generolon, samma symptom, och det fanns inget sådant helvete på Aleran redan i början, nu verkar allt vara normen, öppnade nyligen en ny bank av Generolon, släppte på

Re: Flytta från en minoxidil till en annan

naDne »09 Mar 2016, 10:31

Jag flyttade också till en pickaxe, och jag fick motsatt åsikt)

1) Kirkland Fluid, Aleran mer fet
2) Alerana torkar mycket längre
3) Kirkland är mindre skarp av lukt
4) från Kirkland för första gången känner jag känslor som liknar hud klåda, även lite brännande. En kväll kunde han inte ens somna, hans haka klädd.

Jag kan inte prata för resultaten ännu, innan jag gick över, jag smög inte med minoxidil i nästan 2 veckor, då började jag omedelbart med en pickaxe, jag kände att nya hår visade sig. På en månad blir det mer synligt.

Re: Flytta från en minoxidil till en annan

sniper »06 Apr 2016, 00:02

Re: Flytta från en minoxidil till en annan

naDne »06 Apr 2016, 10:31

Re: Flytta från en minoxidil till en annan

Alopexia "23 april 2016, 06:15

Re: Flytta från en minoxidil till en annan

Itan Coul »23 april, 2016, 09:27

Det är nödvändigt att smita tills håret är täckt och inte blir hård med borst, och då är det nödvändigt att avbryta det då inte skarpt, men gradvis

Re: Flytta från en minoxidil till en annan

Alopexy "23 april 2016, 16:56

Det är nödvändigt att smita tills håret är täckt och inte blir hård med borst, och då är det nödvändigt att avbryta det då inte skarpt, men gradvis

Re: Flytta från en minoxidil till en annan

Itan Coul »23 april 2016, 17:35

ingen aning, alla har det annorlunda, någon kan behöva ett år, och någon annan 2) dricker zinkit eller zinkitalt bäst av allt

Re: Flytta från en minoxidil till en annan

Alopexy "27 april 2016, 21:10

Re: Flytta från en minoxidil till en annan

Itan Coul »28 april 2016, 00:42

Varför är det i dina händer? på ansiktet du strö och gnugga fingret med ett finger helst borde du göra 10 om du köper eller får en pipett, då är det logiskt att anta att det är möjligt

Re: Flytta från en minoxidil till en annan

Humanbrain »28 april 2016, 13:28

Re: Flytta från en minoxidil till en annan

Alopexy "28 april 2016, 5:52

Re: Flytta från en minoxidil till en annan

Aleksandr25 »28 april 2016, 20:57

Re: Flytta från en minoxidil till en annan

Lygo »Jun 05, 2016, 23:53

Re: Flytta från en minoxidil till en annan

kvitantsev »16 aug 2016, 15:06

Re: Flytta från en minoxidil till en annan

naDne »aug 24 2016, 09:14

Re: Flytta från en minoxidil till en annan

Lloris "27 augusti 2016, 10:49

Efter 6 flaskor Alerana bestämde sig för att försöka Generolon.
Nästan omedelbart märkte att hårets tillväxthastighet minskade, peeling försvann helt, skägget blev tunnare och förlorat mörkret.

Den andra dagen började den andra flaskan Generolon. Avsluta prenumerationen efter det. Kanske måste du vänja sig till det nya läkemedlet. Även om kompositionen är identisk..

Re: Flytta från en minoxidil till en annan

naDne »28 augusti 2016, 04:52

Lloris skrev: Efter 6 flaskor bestämde Alerana att försöka Generolon.
Nästan omedelbart märkte att hårets tillväxthastighet minskade, peeling försvann helt, skägget blev tunnare och förlorat mörkret.

Den andra dagen började den andra flaskan Generolon. Avsluta prenumerationen efter det. Kanske måste du vänja sig till det nya läkemedlet. Även om kompositionen är identisk..

Re: Flytta från en minoxidil till en annan

Ilya-000 »Aug 31 2016, 08:11

Re: Flytta från en minoxidil till en annan

Humanbrain »31 aug 2016, 16:40

Vad är det bästa botemedlet för Minoxidil? Hur man väljer?

Minoxidil är ett ämne som främjar håråterställning under androgen alopeci. Det förbättrar blodcirkulationen och ger näring till hårsäckarna. Det finns många droger med på läkemedelsmarknaden. Vilken minoxidil är bättre? Låt oss analysera var och en av dem och jämföra.

Regaine (Rogaine)

Ett varumärke som som standard upptar de första positionerna och uppträdde före andra. Det var med honom att yttre användningen av minoxidil för håråterställning började. Dess effektivitet bekräftas av tvåhundra studier. Drogen används över hela världen, och varumärket fortsätter att inspirera till förtroende i 30 år. Den har det högsta värdet på marknaden.

Presenterade alternativ:

 • Lotion Rogaine 2%. Eftersom kvinnor är mer mottagliga för Minoxidil är en koncentration på 2% optimal för kvinnor.
 • lotion Rogaine 5%. Designad för män
 • Rogaine skum för kvinnor
 • Rogaine skum för män

Plus skummet är att det torkar omedelbart, men det är bekvämare att applicera lotionen på långt hår.

Kirkland Minoxidil

Läkemedlet har en ledande ställning i rankningen av Minoxidil-preparat i Ryssland. Märket är också från USA, men läkemedlet produceras i Israel. Kompositionen är identisk med Rogaine. Den har en låg kostnad, särskilt med tanke på varaktigheten av kursen. Både Regein och Kirkland kommer i form av lotion och skum. Detta läkemedel beställs oftast i vår onlinebutik.

Idealiska lösningar Minoxidil 15%

Läkemedlet med hög koncentration av minoxidil. Den används i fall där 5% -lösningen har upphört att fungera eller det är nödvändigt att få ett resultat snabbare. Också i kompositionen innehåller azelainsyra, som blockerar överskott av dehydrotestosteron (inte förväxlas med testosteron), vilket ofta orsakar skaldethed. Dessutom används glycerin istället för propylenglykol i kompositionen, som ett resultat av minoxidil 15% av IIS torkar på huden på 30-50 sekunder.

Men följande två droger finns i apotek - Generolon och Aleran. Låt oss jämföra dem.

Vilket är bättre: Generolon eller Minoxidil Kirkland?

Generolon är ett läkemedel som produceras i Kroatien. Han har inte ett stort antal positiva resultat av kliniska studier, men detta förklaras av det faktum att han inte visade sig så länge sedan. Det har också ett högt innehåll av propylenglykol, vilket framkallar dermatit. Kirkland kostar Det visar sig mindre när man beställer några flaskor.

Vilket är bättre: Alerana eller Minoxidil från Kirkland?

Alerana är ett ryskt varumärke. Presenteras av ett brett utbud av behandlingar för behandling av skallighet och har många positiva recensioner. Drogen kostar dock mycket dyrare än det välkända sättet från Förenta staterna, om du beräknar kostnaden för hela kursen.

Ibland kan du höra råd att använda ett annat verktyg - Selentsil. Vilken är bättre: Minoxidil eller Selentsil? Sista - piller för oral administrering. De bidrar till att stärka immunförsvaret. Det finns inte tillräckligt med bevis för att det här verktyget hjälper till att återställa håret. Att jämföra dessa droger skulle vara fel. Snarare kunde de komplettera varandra. Selentsil innehåller inte substansen Minoxidil.

På frågan, vilken firma minoxidil är bättre är det svårt att ge ett bestämt svar. Det är bättre att fokusera på individuella preferenser.

Hur annars kan håret / skägget växa snabbare?

När du väljer Minoxidil, var uppmärksam på tillbehör och vitaminer för hårväxt. Med hjälp av dem kan du påskynda och förbättra effekten av programmet.

Det är värt att uppmärksamma:

 • Zink. Ett av de viktigaste spårämnena för män. Ökar testosteron och potens, förbättrar även hårpigmentering. Enligt statistiken saknar många män i Ryssland zink.
 • Biotin. Positiv effekt på keratinkedjor. Som ett resultat blir håret starkare och mer elastiskt.
 • Mezoroller. Det är en rulle med små nålar. Förbättrar absorptionen av minoxidil med 40% på grund av bättre penetration av medlet under huden.

Några frågor? Ring +7 (499) 391-63-16 eller skriv till kontaktformuläret på hemsidan, vi hjälper dig att hitta rätt. innebär c minoxidil. Våra priser kommer gärna överraska dig.

Generolon eller Alerana - vilket är bättre?

Modern trichology har ännu inte kommit något bättre än Minoxidil och Finasteride mot håravfall. Dessutom kan finasterid inte användas för kvinnor, och hos män orsakar det ofta biverkningar i form av minskad libido och andra problem med reproduktionsorganen. Således är endast minoxidil för topisk administrering det bästa botemedlet med beprövad effekt och god säkerhetsprofil.

I våra apotek representeras det av drogerna Generolon eller Aleran, varumärkena Kosilon och Regeyn finns också, men de är dyrare och sällan tillgängliga, så bara de mest populära är jämförbara.

Vad är skillnaden mellan Alerana och Generolon?

Först av allt, reproduktionslandet och antalet objekt i linjen. Det ryska varumärket Aleran innehåller nästan ett dussin olika produkter från schampon och masker till ögonfrans tillväxtacceleratorer. Allt detta intresserar oss inte, eftersom effektiviteten av dessa "lotioner" inte är bevisad och baseras på verkan av vitaminer eller växtekstrakter. Med samma framgång kan du smutta huvudet med billig burdockolja och vänta på ett mirakel. Därför är det från hela listan nödvändigt att bara välja spray, som innehåller minoxidil som aktiv ingrediens.

Alerana har två sorter av spray i 60 ml flaskor med olika koncentrationer av Minoxidil: 2% och 5%. Den första är placerad av tillverkaren som den bästa lösningen för alopeci hos kvinnor. Den andra - för män, eller i händelse av ineffektivitet av den första. Könssegregering ser tveksam ut, eftersom minoxidil i båda fallen med alla användningsregler och försiktighetsåtgärder endast kommer att fungera på platsen.

En annan sak är effektivitetsfaktorn beroende på koncentrationen, här är rekommendationen ganska rimlig. Om du väljer vilken Aleran som är bättre börjar du därför med två procent, och om efter 3 månader effekten inte är märkbar, gå sedan till 5%.

Skillnaden mellan den kroatiska generolen och Alerana i den invecklade inställningen till konsumenten, så att säga. Det erbjuder inte tvivelaktiga schampon och hårväxt serum, men säljs endast i form av minekidilhaltiga sprayer. Injektionsflaskans volym och tillgängliga koncentrationer är exakt samma som den ryska konkurrenten (60 ml 2% eller 5%), även sammansättningen av hjälpämnen sammanfaller. En liten fördel endast i pris och möjligheten att skaffa ett paket med 3 flaskor, vilket kommer att kosta lite mer lönsamt än en i taget.

Skillnaden i kursens kostnad

Oavsett minoxidils andel i analogernas sammansättning, ska en flaska vara tillräcklig i en månad när den appliceras korrekt - 1 ml 2 gånger om dagen. En milliliter motsvarar cirka 7 klick på sprutan. Båda tillverkarna förklarar att effekten kan märkas inte tidigare än den fjärde månaden, och hela kursen kan ta ett år. Därför beräknar vi hur mycket ungefär sex månaders behandling kommer att kosta (6 flaskor).

Det mest effektiva botemedlet för hårförtunning hos kvinnor? Och är Aleran effektiv? Eller kanske Regein eller Evkapil?

Hår efter att det växer precis som galet. Återställt även i områden med fokal alopeci. Denna mask har många variationer.
Vi ger det enklaste för frekvent användning.

* 1 matsked farmaceutisk tinktur av capsicum ("peppar vodka")
* 1 matsked förvärmd ricinolja
* 1 matsked av något hårbalsam.

Varning! Det viktigaste är att hålla peppar i ögonen.

Applicera masken under polyeten med en bomullspinne endast på avdelningarna, utan att gnugga
Masken orsakar ett starkt blodflöde till hårbotten, näring hårsäckarna.

Mask kan göras 2-3 gånger i veckan för att snabbt växa hår.
För att förebygga håravfall 1 gång per vecka. Om det inte brinner, då eller tinktur
utgått eller du behöver späda ut med vatten endast tinktur i ett förhållande 1: 1.
För att stärka helvetet späds det i ett förhållande av 1: 5 (peppar vodka: vatten).
Men för första gången är det bättre att bara sätta den farmaceutiska tinkturen utan att spädas ut.

En detaljerad granskning av Regein Hair Products och vilka recensioner om det finns tillgängliga.

Av den nuvarande överflödigheten av anti-baldness remedies, är en oftast rekommenderad av läkare. Detta är ett hårpreparat från en sub-farmaceutisk grupp (delvis en medicin och kosmetiska produkter) som heter Regein (Regaine, Regain eller Rogaine, Rogain). Dess höga effektivitet bevisas av många studier och recensioner av de riktiga människor som det verkligen hjälpte till.

Vad är det, vad är dess åtgärdsmekanism, när används den och vilken typ av feedback skriver folk om det? Vi kommer att förstå dessa frågor i ordning.

Drogen Regeyn påverkar hårkomplexet, vilket eliminerar vissa orsaker till håravfall.

Bakgrund till marknaden

Rogaine produceras av välkända varumärken JohnsonJohnson och Pfizer. Den aktiva grunden för kompositionen är minoxidil. Denna vasodilator och antihypertensiva icke-hormonella substans användes ursprungligen för att behandla högt blodtryck.

Effektivitet inom området trikologi visade det oväntat. I en studie på uppdrag av Upjohn upptäckte Charles A. Chidsay (MD, vid University of Colorado) minusidils biverkning i form av intensiv hårtillväxt hos människor som tog den.

Efter denna forskare och föreslog att drogerna som skapades på grundval av dem, kan användas externt i kampen mot alopeci. Därefter uppfanns Regein.

Och under ett stort experiment bekräftades de positiva resultaten av behandlingen med denna behandling av mer än 1800 patienter som lider av skallighet i dessa gissningar. Och i april 1986 offentliggjordes forskningsresultatet. Fram till idag har en ny substans, som har en positiv effekt på hårtillväxten, ännu inte upptäckts.

Sammansättning och analoger

Liknande effekter med Regina
droger.

I återvinning finns minoxidil i varierande koncentrationer. Dess hastighet beror på form av frisättning och destination. Således rekommenderas 2% av läkemedlet oftast för kvinnor och 5% för män eller personer med hög fetthalt i huvudet och med avancerade skaldsteg.

Förutom den huvudsakliga aktiva beståndsdelen består Regein Hair-produkt av hjälpämnen:

 • destillerat vatten;
 • etanol;
 • propylenglykol (endast i lotion).

Moderna motsvarigheter av detta dermatotropa läkemedel på den aktiva substansen som ingår i kompositionen är:

 • Alopexy (Alopexy);
 • Minoxidil (Minoxidil);
 • Kosilon (Kosilon);
 • Revasil (Revasil);
 • Generolon (Generolon);
 • Perfekt hårlösning;
 • Alerana (Alerana).

Det betyder att många liknande produkter produceras av olika företag. Däremot visade läkemedlet för håravfall Regein världens första beprövade kliniska effekt och till denna dag är den fortfarande mycket användbar vid behandling av skallighet, liksom för skäggets tillväxt. Men du borde veta att inte alla former av alopeci gör sig till det.

PÅ OBS! Detta verktyg är registrerat av Rysslands hälsovårdsministerium den 23.05.96. Registreringsnummer: P-8-242 nummer 007196.

vittnesbörd

Steg av skallighet med androgenetisk alopeci hos kvinnor.

Regein är ett botemedel mot håravfall som huvudsakligen föreskrivs för komplicerat manligt mönsterhalt, när en viss hormonbalans i kroppen störs. Sådan alopeci är uppdelad i 2 underarter av förekomstfaktorerna:

 1. Androgenetisk - utvecklas på grund av ärftlig predisposition.
 2. Androgen - förvärvad form.

I båda typerna beror patogenes på den ökade känsligheten hos vissa folliklar till hormonet som härrör från fri testosteron, dihydrotestosteron. Med dess överskott som faller in i glödlamporna stör denna androgen produktion av proteiner i dem.

Som ett resultat är folliklarna miniatyriserade (reducerade i storlek), sedan atrofi och upphör att utföra sina funktioner. Först blir håret mjukare och mer fluffig och slutar sluta växa helt och hållet.

Med andra typer av alopeci (symptomatisk, fokal diffus på grund av stress, anemi osv.) Kan detta läkemedel inte ge resultat. Därför är Regein i sådana fall ibland föreskrivna endast som ett hjälpstimulerande hårtillväxtmedel. Och bara i samband med de viktigaste drogerna och åtgärderna för att eliminera den främsta orsaken till sjukdomen.

Endast en trikolog efter undersökningen kan bestämma dem och göra en noggrann diagnos. Men för ett antal tecken kan vi anta närvaron av alopeci av manlig typ och självständigt:

 1. Separering av den kliniska bilden efter kön. Män börjar bli skalliga från parietala och tidsmässiga områden - M-formade och kvinnor - från mitten av mitten.
 2. Baldness i en tidig ålder. Hos kvinnor är symtomen vanligare från 20 års ålder och hos män tidigare - efter 18 år.
 3. Gradvis lång tid av sjukdomen. Processen av follikeldegenerering är långsam, därför ökar allvaret av symtom ökar. Först börjar håret att förlora tjockleken. Parallellt med deras gallring stör produktionen av melaninfärger dem, varigenom stavarna blir nästan transparenta. Därefter uppstår nedfallet alltmer intensivt, och därmed bildas ett skalligt område av stort område.

Steg av androgenetisk alopeci hos män.

Om tiden inte börjar behandla androgen och androgenisk alopeci blir processen irreversibel. Och skum eller spray Regein för hår i detta fall kommer inte att hjälpa. Lösningen på detta problem kommer endast att omfatta hårtransplantation.

Påverkan mekanism

Substansen minoxidil penetrerar genom huden porerna i folliklarna och undertrycker sedan den patologiska syntesen av dihydrotestosteron (DGT-5 alfa), som bildas på grund av effekten av enzymer 5 alfa reduktas på testosteron. Det betyder att Regein effektivt neutraliserar detta hormon som skadar håret, vilket sänker dess överskottsnivå i glödlamporna.

Effekten av hårbehandling med Regein efter 8 månader hos en man.

Förutom den beskrivna effekten fungerar denna produkt på flera andra områden:

 • Det ökar blodflödet till folliklarna och hjälper till att mätta dem med syre.
 • stör med patologisk atrofi och underutveckling av lökar;
 • stimulerar övergången av follikeln från vilande till tillväxtsteget;
 • ökar varaktigheten av tillväxtfasen.

Allt detta bidrar tillsammans till att regenerera, stärka och stoppa håravfall. Effektiviteten av behandling med Regein eller dess analoger beror på aktiviteten hos denna typ av enzymer i kroppen. Ju längre de utvecklades, desto mer skada på lamporna.

Eftersom Regeyn mest snabbt och bättre verkar i de tidiga stadierna av manlig mallhals. Under undersökningen visade sig att nya element i genomsnitt börjar växa efter 4-6 månader.

Men vid starten av tillväxten kan Regein inte avbrytas. Verktyget måste fortsätt att appliceras dagligen i ett år för att öka antalet nya hår och stödja denna process.

Foto av resultatet av användningen av läkemedlet av flickan Regein efter 1 år.

I 50% av folken började, efter 12 månaders användning av Regain, skaldiga lappar delvis övergås eller försvunnit fullständigt. Regine effektivitet förbättras om den används i komplex behandling mot baldness av androgentypen.

Till exempel, tillsammans med det, ordineras vitaminer, spironolakton, cimetidin, liksom olika hälsobehandlingar för hår, oralt (oralt). Men behandlingsregimen bör väljas uteslutande av trichologen, eftersom varje person har individuella egenskaper hos organismen, och självbehandling kan förvärra situationen.

VARNING! Regein är förbjudet att andas, ingest och applicera på andra delar av kroppen, utom i hårbotten. Om produkten kommer oavsiktligt i ögonen eller på andra ställen, inklusive ansiktet, skölj omedelbart med vatten.

Blanketter för frisläppande

Detta läkemedel är tillgängligt i olika variationer. Detta hjälper Reagain att optimalt välja för varje enskilt fall.

Lotion 2% Kvinna Rogaine

Rogaine 2% i form av lotion.

Verktyget i detta format representeras av en 2% lösning. Den innehåller 20 mg minoxidil. På grund av minimikoncentrationen av den aktiva substansen, sådant hår för kvinnor för vilka det ursprungliga eller mellanstadiet av skallighet passar perfekt. Män 2% lotion kan endast användas för primära former av alopeci.

I denna form säljs läkemedlet i behållare av 60 ml i form av en spray. Var och en av dem är utformad för 30 dagars användning. Priset är ca 4500 rubel per förpackning med 3 flaskor.

Satsen, förutom flaskan med en lösning, innehåller för bekvämlighet 3 munstycken:

 • gnidningsapplikator;
 • sprutpistol;
 • långsträckt spruta.

Det finns recensioner av kvinnor om 2% Regein hår lotion att dess användning orsakade dem mer biverkningar i form av irritationer än skum. Tydligen är detta på grund av vissa individuella egenskaper mottagligheten av ytterligare komponenter av detta läkemedel som en aktiv grund av sammansättningen av de andra former av frisättning är fortfarande samma minoxidil.

Lotion 5% extra styrka

Rogaine Extra Strength är endast för män.

Koncentrationen av minoxidil i detta läkemedel är 50 mg. Detta, i motsats till 2% varianten, är en mer potent förening, vilket ger synliga resultat på relativt kort tid.

Tillgänglig för 5% Regein för hårrecensioner av män talar om dess effektivitet under de första månaderna av användningen. För kvinnor är detta botemedel förbjudet, eftersom deras hud på huvudet är mer ömt och mottagligt.

Liksom lotion i 2% koncentration har denna spray 3 munstycken i satsen och finns i behållare med en volym på 60 ml. Det är möjligt att köpa Regein för hår på 5% i ett paket som varar i 3 månader för 4300-4500 rubel.

VIKTIGT! Lotioner av 2% och 5% på grund av innehållet av propylenglykol absorberas inte så snabbt i huvudets hud och gör låsen klibbiga. Denna komponent kan orsaka kontaktdermatit med långvarig användning.

Skum 5%

Rogaine i form av 5% skum.

Denna frisättningsform innehåller 50 mg Minoxidil och finns i 2 versioner. Mäns Rogaine Foam är för män och kvinnors Rogaine Foam är för kvinnor. Till skillnad från lotioner innehåller skummet inte propylenglykol, så det lämnar ingen återstod när den används och blindar inte strängarna.

Denna form av läkemedlet är relativt potent. Finns i flaskor med en bekväm dispenser. Volymen av en behållare är 60 ml.

Male version ska användas 2 gånger om dagen och kvinnlig - 1 gång. Därför är 1 patron tillräckligt för 1 eller 2 månaders användning. Reginas pris för hår i skumform är ca 1800-2300 rubel för 1 kapacitet.

Kontraindikationer och biverkningar

Reagain är inte lämplig för alla människor. Minoxidil kommer in i systemcirkulationen och utsöndras i mjölk. Därför kan verktyget inte användas under graviditet och amning.

Han har åldersgränser - upp till 18 och efter 65 år. Regein är också kontraindicerat i:

 • njursvikt och andra allvarliga njursjukdomar;
 • synlig skada på huvudets hud
 • kardiovaskulära sjukdomar;
 • tumörer;
 • allergisk reaktion på komponenterna.

Många som redan har använt Regein har rapporterat en biverkning i form av ännu större håravfall. Under de första 2-3 veckorna av användningen finns det faktiskt en ökning av detta fenomen.

Att detta är möjligt finns i instruktionerna. Och om du fortsätter att applicera, ska allt sluta snart.

Vid behandling av Regina-hårbotten kan andra biverkningar inträffa:

 • kontaktdermatit och klåda vid applikationsstället;
 • seborré och torr hud på huvudet;
 • hudutslag och rodnad;
 • fel i blodtryck;
 • lokalt och allmänt ödem;
 • andfåddhet;
 • yrsel;
 • arytmi.

Förekomsten av ovanstående beror ofta på valet av olämplig koncentration av läkemedlet. Men även orsaken till sådana reaktioner kan vara både missbruk och individuell intolerans.

Instruktioner för användning

Förpackning Skum Regeyn med 3 aerosoler.

Beroende på frisättningsformen för läkemedlet Regein för hår, antas undervisningen olika tillämpningsregler. Om lotion används, måste du trycka på sprutan 6 gånger för att applicera den önskade dosen. Om skum används, ska locket vara orienterat - hälften är 1 ml. Den maximala dosen av produkten är 1 ml per dag för kvinnor och 2 ml för män.

VIKTIGT! Regine ska behandlas inte bara skallighet, men också områden som ligger nära dess gränser. Detta är nödvändigt för att förhindra spridning av skallighet, vilket är oundvikligt med denna typ av alopeci. Först appliceras verktyget på området med gallringshår och fördelas sedan vidare utanför gränsen (1-2 cm).

Bilder av munstycken för lotion.

Munstycket och metoden för applicering av lotion väljs utifrån storleken på problemområdet:

 1. Sprutpistol - för behandling av stora skalliga fläckar. Först avlägsnas locket och locket, och sprutan skruvas fast på flaskan. Därefter riktas dess ände till mitten av det önskade området, och därefter trycks ventilen. Den applicerade kompositionen fördelas jämnt på huden med fingrarna. Tvätta händerna noggrant efteråt.
 2. Den utökade sprutan - för de små poleshivshy-platserna. Montera spraybehovet på ovanstående sätt. Sedan är en långsträckt munstycke fäst vid hylsan. Applicera läkemedlet krävs enligt beskrivningen i föregående stycke.
 3. Applicatorn är för små skalliga fläckar. När du har tagit av locket och locket stänger du applikatorn tätt. Därefter inverteras injektionsflaskan vertikalt och en pressande rörelse görs på den så att lösningen i den önskade dosen strömmar in i munstyckskammaren. Nivån på medel bör samtidigt nå svartmärket. Därefter masseras de nödvändiga områdena av huvudet tills kammaren är helt tömd, med hjälp av munstycket. När du har applicerat flaskan, måste du komma ihåg att stänga ytterkåpan.

BETALA ATTENTION! I de senaste utgåvorna kan det också finnas ett munstycke i form av en stor pipett. Hon tar drogen i rätt dosering och droppar till problemområden, varefter lösningen fördelas jämnt för hand.

Aerosol med skum är mycket lättare att använda än en flaska lotion. Innan du använder kompositionen är det nödvändigt att dela områden av skallighet i flera sektioner. Då ska du klämma fast skummet Reinen på handflatan, inte överstiga dosen och placera den på önskat område.

Steg-för-steg-process för att applicera Regein-skum.

Före fullständig torkning måste skummet inte vänta längre än en halvtimme. Lotionen torkar om 5-6 timmar. Först efter denna tid kan det tvättas av med schampo, matchat med hårtypen. Under denna tid kommer lökarna att ha tid att suga den aktiva ingrediensen.

TIPS! Många är intresserade av frågan, är det möjligt att applicera Regein på vått hår? Svaret är nej. Shampooing ditt hår innan du använder drogen direkt är tillåtet, men efter det måste du torka det ordentligt.

recensioner

Jag började bli skallig ganska tidigt - från 30 års ålder. Förutom detta har jag en mycket känslig hårbotten. Läkaren skrev Regein i form av 5% lotion. Men efter en månads användning började huden klia lite. Då rådde trichologen att gå till skummet av samma märke. Utmärkt resultat uppkom efter 6 månaders behandling. Några bala fläckar är inte längre synliga och inga klåda längre.

Efter den första födelsen (i 27 års ålder) märkte hon att mittpartiet blev mycket sällsynt. Jag blev upprörd och bestämde mig att agera omedelbart. Passerade undersökningen och fann att jag har ärftlig androgenisk alopeci. Läkaren föreskrev kvinnors Rogaine. Efter avslutad amning köpte genast läkemedlet. Efter 8 månaders användning glömde jag mitt problem. Nu kan jag göra någon frisyr utan att skrapa en del för att dölja defekten.

Äntligen

Efter att ha läst artikeln rekommenderar vi att du tittar på videoklippet, som beskriver några nyanser för att använda Regain. Och även andra läsare kommer att vara intresserade av att känna din åsikt om denna fråga. Du kan lämna det i kommentarerna.Nästa Artikel
Hur räta ut håret med strykning