Ampuller Vichy Derkos för hår


Amineksil för hår - känt betyder att förbättra tillväxten och kvaliteten på håret. Många tillverkare producerar en mängd olika produkter baserade på aminexil, men en av de mest effektiva och eftertraktade köparna är ampuller Vichy Dercos. Vi kommer att prata om effektiviteten av detta läkemedel i nästa artikel.

Vichy

Alla kosmetika som skapas av Vichy varumärket är uteslutande av naturliga ingredienser, tack vare vilka de är rika på näringsämnen och naturliga mineraler. Kosmetika tillhör aktiva klassen, dess komponenter används aktivt i kosmetologi, fördröjer åldringsprocessen och har en positiv effekt på kroppen.

Brandgrundhistoria

Utmärkande drag hos Vichy varumärkesprodukter

 • Alla produkter i företaget säljs endast på apotek, vilket garanterar hög kvalitet och eliminerar möjligheten till varumärkesförfalskning.
 • Alla kosmetika tillverkas enligt de enhetliga europeiska kvalitetsstandarder som tillämpas på läkemedelsindustrin.
 • Vichy-produkter innehåller termiskt vatten - en naturlig källa till livskraft
 • Effektiviteten av användningen av kosmetiska produkter från företaget har upprepats bevisats av forskare inom dermatologi.

Vad är Aminexil, och hur det fungerar

Amineksil substans är ett derivat av den mest kraftfulla och beprövade stimulansen för hårtillväxt för närvarande - Minoxidil. Den senare används framgångsrikt i svåra fall av skallighet, och Amineksil av egenskaper är dess lätta version.

Kortfattat om drogen:

 • Finns i ampuller.
 • Det appliceras 1 gång om 3 dagar eller dagligen beroende på intensiteten av håravfall.
 • Minsta behandlingssätt är 6 veckor.
 • Applicera på ren, torr eller våt hårbotten.
 • Gnidde in i rötterna med massagerörelser.
 • Kontraindicerat hos gravida och ammande kvinnor
 • Kan orsaka allergisk reaktion vid individuell intolerans.

Det är viktigt att notera att, även om det är utbrett inom professionell kosmetika, är substansen stark och relaterar till farmakologi mer än till kosmetologi, vilket innebär att du måste vara försiktig med den.

Om du vill förbättra ditt hårs tillstånd, bör du särskilt sköta skampon som du använder. En skrämmande figur - i 97% av schampon av kända varumärken är ämnen som förgiftar kroppen. Huvudkomponenterna, på grund av vilka alla problem, på etiketterna är betecknade som natriumlaurylsulfat, natriumlauretsulfat, kokosulfat. Dessa kemikalier förstör krullarnas struktur, håret blir skört, förlorar sin elasticitet och styrka, färgen bleknar. Men det värsta är att denna smuts kommer in i levern, hjärtat, lungorna, ackumuleras i organen och kan orsaka cancer. Vi rekommenderar att du använder de medel som dessa ämnen ligger i. Nyligen utförde experter från vår redaktionsteam en analys av sulfatfria schampon, där första plats togs av medel från företaget Mulsan Cosmetic. Den enda tillverkaren av naturliga kosmetika. Alla produkter tillverkas under strikta kvalitetsstyrnings- och certifieringssystem. Vi rekommenderar att du besöker den officiella webbutiken mulsan.ru. Om du tvivlar på din kosmetiks naturlighet, kontrollera utgångsdatumet, det ska inte överstiga ett års lagringsutrymme.

Aminexilberedningar produceras av ledande kosmetiska företag, de mest kända och prisvärda är ampuller:

 • Aminexil Avancerad av L'Oreal.
 • Aminexil PRO av Vici.
 • Aminexil GL från Kerastase.

Både Advanced och PRO och GL innehåller den aktiva ingrediensen i en mängd av 1,5% och skiljer sig något i mindre ingredienser.

Vi understryker än en gång att Amineksil ampuller har en extremt stimulerande eller irriterande effekt som inte bekämpar orsaken till håravfall. Verktyget kan förstärka glödlampan genom att öka blodflödet, men det kan inte påverka den djupa rotorsaken. Det är därför du borde utesluta mirakulös helande från dina förväntningar och vara objektiv om dess verkliga egenskaper.

Huruvida amineksil är effektiv

Effektiviteten av Aminexil för hälsosamt hår är kliniskt bevisat, men i applikationen är det viktigt att veta exakt vilken hårborttagningsåtgärd som är vettigt. Med tanke på att ampuller är dyra rekommenderar vi dig att bekanta dig med det här avsnittet utan att misslyckas, annars riskerar du att kasta pengar i avloppet.

Förebyggande av håravfall

Du vill genomföra en generell förstärkningskurs mot håravfall och för att öka tillväxten, och nu på apoteket faller din blick på intressanta ampuller mot håravfall. "Vi måste ta!" - tror du. "Nej, nej, och igen nej," säger vi. Inget behov av att släppa Kraken i en situation som inte kräver hans ingripande. Du rakar inte av antibiotika, när du misstänker en mild förkylning, så här är det ganska möjligt att göra utan sådant chockmedel. Välj en mask med irriterande ämnen som kan framställas i hemmet - recept med vitlök, lök, senap och peppar kan hittas på platsen, och om du är frestad av det storleks ampuller, köpa kosmetika snarare än farmaceutiskt medel för att förhindra håravfall: de kan användas som en ditt hjärta innehåll.

Håravfall som inte kan hänföras till alopeci

Säsongshållning eller bara håravfall i en mängd som inte passar dig alls (t.ex. efter graviditet och utfodring, till exempel) är inte alopeci, vilket innebär att du kan bekämpa dem igen, igen, med enklare medel. Men om du frågar om Amineksil kommer att hjälpa till med denna håravfall, blir svaret "Ja" snarare än "Nej". En annan sak är om det motiverar kostnaden för flera tusen i en sådan ansökan.

Utforska recensioner av Aminexil PRO och Aminexil Advanced för att göra ditt eget val. Vår plikt är att påminna om att ett sådant kraftfullt verktyg i din situation kanske inte är nödvändigt: Börja behandling med kosmetiska ampuller, vitaminer eller folkmedicin.

Androgenetisk alopeci enligt hankönsmönstret

Denna typ av alopeci är den enda objektiva indikationen för användning av Amineksil ampuller. Om det genom undersökning konstaterades att håret försvinner på grund av problem med testosteron - var god att köpa det här verktyget. Du behöver bara förstå att alopeci inte bara går bort, och även om du uppmärksammar orsaken till problemet, kan du behöva använda drogen för resten av ditt liv eller så länge det är effektivt för dig. Denna inställning är läskig för många, men om valet är mellan skallighet och regelbunden användning av ampuller är det troligt uppenbart. Till slut blir vi vana vid att borsta tänderna varje dag.

Andra typer av allvarlig alopeci

Om Amineksild är för kraftfull för generell hårläkning, håller han definitivt inte ut för att hantera svåra fall av skallighet. I sådana situationer är det bättre att uppmärksamma Minoxidil, men hellre gå till trichologen och få en tid för komplex terapi.

Myter om Amineksil

Recensioner på Internet pryder motsägelsefulla uppgifter, men Amineksil är inte lika skrämmande som han är målade. Låt oss försöka bekräfta eller skingra de mest populära myterna om drogen:

 • På Amineksil "sitta ner" och det är mycket svårt att gå av. Se en sådan översyn, omedelbart tänka sig att botemedlet kommer att fungera precis som ett läkemedel. Men inget sådant kommer naturligtvis inte. Bara du bestämmer om du vill avbryta det eller inte. Och här kommer vi genast över den andra myten.
 • Amineksil har ett hemskt tillbakadragningssyndrom, och efter att ha stoppat användningen klättar håret ännu mer. Låt oss inte dölja, Amineksil verkar medan det används, som alla andra tillväxtstimulanser. Med vad du kommer att förbli efter avbokningen vet ingen: håret kan förbli i gott skick (ett tag eller för alltid) eller börja falla ut igen.
 • När Amineksil börjar börjar håret falla ut ännu starkare. I början av att använda några stimuli noterar många människor ökad håravfall, och detta är sant. Endast detta hår var redan död vid tidpunkten för användningen av drogen, och det fungerade bara som ett tryck för deras förnyelse. Att vara tålmodig och vänta är att den här perioden är den enda vägen. Det här är en naturlig process, och i recensionerna om Aminexil PRO och Aminexil Advance märker människor en signifikant förbättring efter en period av "synkronisering".
 • Amineksil är ett hormonellt läkemedel. Även om tidigare behandling av alopeci utfördes av hormoner, flyttar de nu bort från denna övning och läkemedel av den nya generationen agerar på bekostnad av andra aktiva element. Amineksil icke-hormonellt läkemedel.

Vichy Derkos Amineksil Intensiv 5 botemedel mot håravfall för kvinnor 6ml №21 ampuller

beskrivning

Håravfall kan förknippas med olika faktorer: stress, ekologi, kost, förändringar i hormonella nivåer (till exempel efter förlossning och under klimakteriet), säsongsförsvagning av kroppen. Ibland kan problemet förvärras på grund av felaktig vård - överdriven användning av stylingprodukter, heta verktyg, frekvent färgning.

För första gången fann experter hos VICHY Laboratories att för att lösa problemet med håravfall är det nödvändigt att agera inte bara på hårroten utan också på hårbotten, som kan försvagas på grund av negativa externa och interna faktorer. AMINEXIL INTENSIVE 5 är det första komplexa läkemedlet som fungerar på alla nivåer: på hårrötterna, hårbotten och hårfiber, vilket hjälper till att effektivt bekämpa håravfall.

En av de mest populära tillverkarna är den franska Vichy (vichy). Alla ampuller tillverkas med specialvatten från en värmekälla. Sammansättningen av läkemedlet Vichy Dercos är den aktiva aktiva substansen amineksil, vars koncentration är 1,5%. Dessutom innehåller vichyampuller vitaminerna B, SP94 (molekyl i en koncentration av 0,1%) och arginin. På grund av denna komposition reducerar läkemedlet halten av håravfall, stärker dem och stimulerar tillväxten.

Det finns inga konserveringsmedel eller färgämnen i Vichys sammansättning för skallighet. Lösningens struktur är flytande med en behaglig lukt. Vichy Dercos säljs i förpackningar med 28 eller 14 ampuller. Den ska appliceras varje dag eller varannan dag i kurser om 2-3 månader. Som ett resultat av användningen av Vichy-läkemedel mot skallighet kan håret återställas med 88% och deras struktur - med 84%.

Många kvinnor som använder Vichy mot alopeci visar förbättring efter den första behandlingen. Om du följer tillämpningsreglerna och kursens frekvens, uppnås det uppnådda resultatet i många år. Bland recensionerna om Vichy-produkter finns inte bara positiva. Detta beror på det faktum att i vissa former av alopeci är amineksil, som ingår i ampuller, ineffektivt. Därför bör du ange den exakta orsaken till håravfall innan du spenderar stora summor pengar. För detta behöver du besöka trichologen.

Även i Frankrike och inte i Italien tillverkas Kerastaz ampuller. Förutom ett stort antal olika sätt att stärka och närma håret finns det också ett botemedel mot håravfall. Förutom Vichy innehåller kerastasis mot håravfall den aktiva ingrediensen, aminexyl. Användningsprodukter kerastaz hjälper till med håravfall 85% av konsumenterna. Dess unika struktur gör håret starkare och mer silkeslen.

Ett annat företag som producerar flaskor för håravfall är L'Oreal. Tillsammans med vichy och kerastasis innehåller ampuller av Loreal amineksil. Dessutom innehåller läkemedlet omega-6-komplexet, vilket bidrar till att stimulera follikelns aktivitet.

effektivitet

Speciellt utvalda aktiva ingredienser för optimal prestanda.

Hårrotsnivå

AMINEKSIL 1,5% - förhindrar kollagen från härdning vid hårfollikelns mun, håller mjuk och elastisk vävnad. Detta ökar hårfästningen i huvudets hud och saktar ner förlusten.
ARGININ - stimulerar blodmikrocirkulationen och förbättrar näring av hårsäckar.

Hårbottenhöjd:

OKTEIN [PYROKTON OLAMIN + VITAMIN E COMPLEX] - En innovativ upptäckt av VICHY Laboratories - har anti-mikrobiell och lugnande hårbottenåtgärd för att bekämpa effekterna av negativa externa faktorer.
MINERALISERING AV TERMAL VATTEN VICHY - ökar barriärens skyddshanteringsfunktioner och hjälper till att motstå effekterna av aggressiva faktorer.

Håraxelnivån:

SP94 - ger näring till håret från rötterna.
VITAMIN PP / B6 - mättat hår med väsentliga näringsämnen
ämnen återställer dem från insidan och gör dem starkare.

Resultatet

Bevisad effekt mot håravfall i 6 veckor. Effekt bekräftades kliniskt under dermatologisk kontroll.

Effekt bevisat av kvinnor

 • 91% mindre håravfall efter en dusch.
 • 89% mindre håravfall under dagen.
 • Optimal bärbarhet. Allergivänliga. Paraben fri.
 • Testas på känslig hårbotten.

textur

Trevlig icke-klibbig konsistens, absorberad direkt, förorenar inte håret och förstör inte håret.

Metod för användning

Måttlig förlust: en monodos per dag, 3 monodoser per vecka i minst 6 veckor (kurs = 1 paket x 21 monodoser)
Intensiv prolaps: en monodos per dag i minst 6 veckor (kurs = 2 förpackningar x 21 monodoser).
AMINEXIL INTENSIVE bör appliceras jämt på partier på rent, torrt eller fuktigt hår på morgonen eller på kvällen.
Med hjälp av en bekväm massageapplikator kan verktyget enkelt fördelas över hela hårbotten.
För att uppnå maximal effektivitet är det viktigt att använda 1 monodos helt i en applikation.

Recensioner av Vichy hårampuller

Roxana 05.08.2009

En vän är en hund 07.07.2011

Ksyushon 10/15/2011

NatashOK 11/28/2012

Anyuta 04/11/2013 1107646619

Vichy ampuller för hårväxt - användningsregler och hur effektiv deras användning

Det är mycket svårt att hitta en kvalitetsprodukt som skulle lösa problemet med långsam hårväxt eller håravfall. Men lyckligtvis finns det ett innovativt läkemedel som har uppnått en revolution i kosmetologiens värld. Dessa är ampullerna Vichy (Vichy) för hårväxt. De aktiverar stamcellerna i hårsäckarna. De kan användas av kvinnor med män i alla åldrar.

Princip för verksamheten

Kapslar för hårtillväxt från tillverkaren Vichy lindrar människor som lider av alopeci från problemet på bara 90 dagar med konstant användning av läkemedlet. Under denna tid, som tillverkare vittnar, växer 1700 nya hår.

De erhöll sådana uppgifter på grundval av studier utförda på män 18-55 år gammal. De uppmanade att delta 101 personer som diagnostiserades med det sista obotliga skullet. Deltagarna fick kapslar för hårtillväxt, som de skulle användas i en månad. Som ett resultat visade det sig att om 4 veckor:

 • strandförlusten sänktes med 79%;
 • hårfolliklar som återhämtats med 88%;
 • Hårets struktur har förbättrats med 84%;
 • krullarna har blivit mjukare med 78%;
 • ökad hårvolym med 71%.

93% av deltagarna var nöjda med resultaten av användningen av ampuller. De återstående 7% av läkemedlet hjälpte inte eftersom ett hormonellt misslyckande inträffade i sina kroppar. Vilka hormoner är ansvariga för hårväxten, läs vår hemsida.

Det är viktigt! När det finns en störning i det endokrina systemet, är det inte meningsfullt att använda Vichy-ampuller. Anledningarna till dålig hårväxt kan hittas på vår hemsida.

Sammansättning och fördelar

Läkemedlet har en trippel effekt på hårsäckarna på grund av komponenterna som ingår i dess komposition:

 • molekyler av aminexyl. De har effekt på stamceller (de skapar optimala förutsättningar för detta), bidrar till en ökning i elasticitet, krökningens flexibilitet, förhindrar kollagen från härdning i hårbotten.
 • SP94. Djupt tränger in i trådarnas rötter, ger dem energi för effektiv tillväxt.
 • arginin, vilket aktiverar blodcirkulationen i hårbotten, tack vare vilken hårfolliklarna får alla nödvändiga näringsämnen. Håret blir tjockare, vackrare, silkeslen, skiner;
 • vitaminer av grupp B och PP, som har samma fördelaktiga effekter på hår som arginin;
 • termiskt vatten från mineralfjädrar;
 • smakämnen.

Vichy ampuller innehåller inte parabener, ämnen som orsakar allergisk reaktion.

För att undvika utslag i hårbotten är det viktigt att applicera läkemedlet i rätt dosering med en speciell applikator som ingår i läkemedlet. Applicatorn är gjord av vit brons, därför har den en kylningseffekt. Han utför också en massage i huvudet, fördelar jämnt fördelarna av flytande kapslar längs hela längden av håret.

I vilka fall används

Läkemedlet rekommenderas att användas när sådana problem uppstår:

 • om håret har blivit tunt, försvagat
 • avsevärt reducerade densiteten av strängar;
 • om strängarna började falla kraftigt
 • Håret är skadat på grund av användningen av elektriska apparater mot dem.
 • om talgkörtlarna på huvudet släpper ut mycket fett, förstör skönheten och hälsan hos trådarna.

De främsta anledningarna till att orsaka hårproblem är:

 • mono-dieter på grund av vilket järnbrist förekommer i människokroppen;
 • exponering för frost eller värme på håret (du kan inte gå utan hatt eller på sommar eller vinter);
 • hormonellt misslyckande;
 • antidepressiva medel, preventivmedel;
 • allvarlig stress;
 • reducerad immunitet
 • infektion på huvudet
 • dålig blodtillförsel till hårsäckarna.

Kostnad för

Kostnaden för Vichy ampuller är cirka 5000 rubel. Du kan köpa dem på webbplatser för specialiserade onlinebutiker.

En förpackning innehåller 28 ampuller, vilket är tillräckligt för 3 månaders användning.

Kontra

Medel för hårväxt kan inte användas av personer under 18 år.

Rådet. Alla som har uppnått denna ålder rekommenderas att använda ampuller regelbundet så att håret är tjockt och vackert. Detta gäller särskilt för dem som har dykt upp eller skiftat hårlinje.

Regler för ansökan

Vi rekommenderar att du använder verktyget på följande sätt:

 • Om håret faller ut, men måttligt, kan du bara använda 3 ampuller i veckan i ett halvt år.
 • om håret faller ut starkt, då i 6 veckor måste du använda kapslar dagligen.

Så här applicerar du produkten på strängar:

 1. Öppna locket på mono-ampullen.
 2. Sätt bronspetsen på applikatorn.
 3. Krama kapselmedlet på våta strängar.
 4. Använd applikatorn, massera kapslens innehåll i håret med massagerörelser och tvätta inte huvudet. Var inte lat för att utföra en huvudmassage, det kommer att stärka effekten av drogen, stärka locken och påskynda tillväxten.

Foto före och efter

Effekt av användning

Med alla positiva aspekter av Vichy-ampuller utvärderar användarna tvetydigt deras effektivitet. Vissa skriver smickrande recensioner, börjar använda ett sådant verktyg. Människor skriver att det inte finns några färgämnen i ampullerna, innehållet luktar bra, det skummar väl.

Efter 3 veckor är de första positiva resultaten redan märkbara:

 • håret slutar falla ut;
 • Shag växer väsentligt;
 • strängar blir tjocka, fluffiga;
 • Varje styling är enkelt och enkelt.

Flickorna skriver också att efter det att användningen av ampuller har upphört uppstod hårproblem, eftersom näringsämnena inte längre flödade till hårsäckarna. På grund av detta försämrades blodcirkulationen i hårbotten och håret växte inte. Detta beror dock inte på läkemedlets kvalitet, utan med hormonella störningar i den mänskliga kroppen som använder den.

Varning! Innan du köper det, bör du konsultera en trikolog, genomgå en grundlig undersökning av en endokrinolog för att ta reda på din hormonella hälsa.

Styrkor och svagheter

Av det föregående följer att Vichy-läkemedlet har följande huvudfördelar:

 • det stimulerar blodflödet, tillförseln av näringsämnen till hårsäckarna;
 • förbättrar krullarnas struktur;
 • strängar slutar falla ut;
 • tillväxten av krullar aktiveras;
 • vaknar vilande hårsäckar;
 • bidrar till tillväxten av strängar i fallet då de skalliga områdena bildades;
 • återställer hårbotten elasticitet
 • förtjockar håraxeln;
 • ger styrka till hår, silkeslen, naturlig glans, hälsosam utseende
 • gör strängar lydiga
 • lockar krullarna med vitalitet;
 • ger ett välskämt utseende till ett långt hår;
 • De första resultaten är märkbara efter 3 veckor.

Den största nackdelen med det här verktyget är dess höga kostnader, och i många fall är inte en behandlingskurs tillräckligt. Det uppfyller emellertid förväntningarna hos den person som använder den.

Genom att noga följa instruktionerna för användning av Vichy-kapslar kan du uppnå ett positivt resultat på ungefär en månad. För större effektivitet rekommenderar tillverkaren att använda hela Vichy Dercos-linjen.

Enligt recensioner av tjejer som har provat drogen på sig, växte deras hår med 8-10 cm på bara 30 dagar. Vi rekommenderar dock att du använder kapslar i minst 6 månader och sedan bara utvärderar läkemedlets effektivitet. När allt kommer omkring beror mycket på inre organens hälsa, ärftlig predisposition, liksom individuella mänskliga egenskaper. Läs också om Dikson Polipant-ampuller, de är också lämpliga för att stimulera hårväxten.

Vi erbjuder flera effektiva sätt att påskynda hårtillväxten hemma:

Användbara videoklipp

Bekämpa håravfall.

Kostnadsfria vitaminer för hårväxt och restaurering.

Vichy kapslar för håravfall

En mängd olika lösningar för håravfall hjälper till att effektivt hantera denna obehagliga sjukdom. Men var och en passar individuellt. Trots att en produkt har många positiva recensioner, kanske det inte passar någon alls, vilket orsakar en omvänd effekt och olika biverkningar.

Därför vill vi notera direkt - trots populariteten, tillverkarens goda rykte, naturlighet och användbarhet av de aktiva komponenterna i kompositionen, kan produkten vara ineffektiv. Du bör vara försiktig med alla medicinska och till och med kosmetiska hårprodukter. Det är bäst att undersöka innan du köper den detaljerade informationen om vilken åtgärd den här eller den här produkten orsakar, hur den fungerar och förstår fortfarande varje komponent i kompositionen.

I denna artikel studerar vi i detalj en populär hårborttagningsprodukt - Aminexil Pro-ampuller från Dercos-serien av Vichy-märket. Här kommer vi att titta på information om själva produkten och dess tillverkare, vi analyserar helt kompositionen, finner ut hur ampullerna fungerar på håret och studerar kundrecensioner.

Produktdetaljer

Ampullerna med Aminexil-komplexet har utvecklats av det franska Vichy Laboratory, som specialiserat sig på olika kosmetiska produkter: hudvård för ansikts-, händer-, kropps-, hår-, smink och anti-agingprodukter. Så vem är verkligen tillverkaren av Vichy varumärket?

Tillverkaren är det franska parfymerings- och kosmetikföretaget L'Oreal, som är bekant för hela världen från varumärkena L'Oreal Paris, Lancome, Garnier, Giorgio Armani Parfums och Cosmetics och andra. Bland dem är apoteket varumärke Vichy. Sedan 2010 lanserade L'Oreal sin egen produktion i Ryssland i Kaluga-regionen, där alla hårvårdsprodukter tillverkas. Vichy-produkter skickas emellertid direkt från Frankrike, där den enda fabriken i Vichy ligger. Alla produkter av detta märke är utvecklade på grundval av termiskt vatten från mineralfjädrar nära den eponymiska franska staden Vichy.

Vichy Derkos Laboratory är känt för mer än 25 års forskning av medicinska och kosmetiska hårvårdsprodukter, 3 patent, inklusive termiskt vatten och 8 vetenskapliga publikationer. Många européer har litat på detta varumärke i flera årtionden. Låt oss gå direkt till själva produkten.

Amine av Aminexil Pro från Dercos-serien är ett medel för att behandla hår och bekämpa håravfall. De är lämpliga för alla typer av hårbotten, inklusive känsliga. Som ett resultat av tillverkarens användning av detta verktyg har 72% av hårstoppets stopp och 86% av hårets förstärkning och läkning bevisats. Företaget uppfyllde alla kvalitetsstandarder och genomförde kliniska studier under överinseende av hudläkare. Håll med, med sådana lovande fakta är det omöjligt att passera denna produkt.

De aktiva ingredienserna i produkten är Amineksil, Vichy SPA termiskt vatten, arginin, ett komplex av vitaminer.

Indikationer för användning - intensiv eller måttlig håravfall. Det är acceptabelt att använda under graviditet och amning med normala försiktighetsåtgärder. Det är förbjudet att genomföra kliniska prövningar som involverar gravida eller ammande kvinnor, därför är det inte officiellt att godkänna användningen av ampuller. Det är emellertid visat att komponenterna inte absorberas i blodet.

Frisättningsformen och den genomsnittliga kostnaden - i fyra olika paket:

 • 12 6 ml ampuller för kvinnor - 2900 rubel;
 • 18 6 ml ampuller för kvinnor - 3800 rubel;
 • 12 6 ml ampuller för män - 2900 rubel;
 • 18 6 ml ampuller för män - 3800 rubel.

Paketet innehåller också en speciell keps med ett strykjärn för enkel användning av ampullerna. Läkemedlet i sig själv från kapseln liknar en vattenlösning utan klibbighet eller oljighet.

 1. För måttlig prolaps, använd 1 ampoule per dag 3 gånger i veckan i sex månader.
 2. Vid intensiv håravfall, använd 1 ampull per dag under hela behandlingen, men inte mindre än 6 veckor.

Applicera produkten från kapseln för att rengöra håret, de kan vara våta eller torra. Var noga med att applicera på hårbotten och massage gnugga över hela området. Skölj inte av.

Full analys av kompositionen

Vi går direkt till analysen av kompositionen. Kom ihåg att alla komponenter är listade i fallande ordning med massfraktion av varje ämne i kompositionen.

Aqua / vatten (vatten) - Som nämnts ovan tillverkas varje produkt av Vichy-märket på basis av det patenterade Vichy SPA termiska vattnet, dess huvudsakliga egenskaper är acceleration av cellregenerering, kvarhållande av fukt i huden, bevarande av dess ungdom och nedsmutsning av porer.

Alkohol Denat. (eller alkohol denaturerad, denaturerad alkohol) - används som lösningsmedel, har antibakteriell effekt på huden, renar den. Trots syftet med ampullerna för vilken hudtyp som helst, rekommenderas denna komponent i kompositionen inte att appliceras på fet hud, annars kan man provocera en ökad frisättning av subkutant fett.

Diaminopyrimidinoxid (Amineksil) är ett derivat av minoxedil, som tillhör gruppen farmakologiska medel, en av de mest effektiva komponenter som bekämpar håravfall vid androgen alopeci, mjukar hår och hud, återställer och stärker hårlökar.

Arginin (arginin) - ett annat verksamt ämne, är en kväveoxid som syftar till att förbättra blodcirkulationen, på grund av expansionen av blodkärl - det här låter dig öka mängden näring av hårsäckar.

Citronsyra (citronsyra) - samma vitamin C, som är utformat för att förbättra hårets tillstånd - mjuka och ge dem en naturlig glans.

Niacinamid (niacinamid) - ett derivat av vitamin B3 eller nikotinsyra, antioxidant, har antiinflammatorisk effekt, reglerar cellmetabolism, förbättrar hårets konsistens.

PEG-40 hydrogenerad castorolja (PEG-40 hydrogenerad ricinolja) är en solubiliserare som kombinerar oljor med vattenhaltiga lösningar, refererar till ytaktiva medel, återställer den naturliga fuktbalansen i hårbottenhuden, lugnar den men påverkar skadade hudområden negativt som t.ex. repor och inflammationer;

Pyridoxin HCl (pyridoxinhydroklorid) - ett derivat av vitamin B6, skyddar håret, har en antistatisk effekt, denna komponent används i många luftkonditioneringsapparater;

Safflor Glucoside (safflorglykosid) - som den tidigare substansen, har en antistatisk effekt, är absolut säker för kroppen;

Parfym / Fragrance - En smakämne av syntetiskt ursprung, till synes ofarlig komponent, men är ofta orsaken till allergiska reaktioner på hela produkten, ackumuleras i kroppen, har cancerframkallande egenskaper. Vad som sparar här är att denna parfym är i slutet av listan och har en skarp andel av den totala massan.

Versionen av anti-hårförlustmedicinen för män har utvecklats med hänsyn till deras karaktärs egenskaper, eftersom problemet med alopeci uppstår på grund av den ökade syntesen av manliga hormonet. I denna version, nästan samma sammansättning, men det finns inga derivat av vitaminer B3 (Niacinamid) och B6 (Pyridoxin Hcl).

Som ett resultat bör Aminexil Pro-ampuller fortfarande användas med försiktighet till personer med fet hud, men i allmänhet kan kompositionen ges en bra uppskattning, eftersom nästan alla komponenter är användbara och inte skadar kroppen.

Effekten av produkten på håret

På grund av användningen av amineksil har arginin och vitaminkomplex i kompositionen av produkten från ampullen en positiv effekt på håret:

 • kraftig förstärkning av hårsäckarna på grund av yttre påverkan
 • intensiv näring av celler i hudens epidermis
 • förbättring av håraxelns struktur;
 • stimulering av blodmikrocirkulationen.

Frånvaron av komponenter som påverkar kroppen, till exempel parabener, gör det möjligt för kvinnor att använda produkten under graviditet och amning. Funktionsmekanismen för standardmedlet - efter att substansen trätt in i hudens epidermis, börjar de aktiva komponenterna omedelbart på cirkulationssystemet, expandera kärlet och säkerställa tillförsel av maximal näring till hårsäckarna.

Enligt tillverkaren ger ampullerna effekt efter 2 veckor.

Kundrecensioner

Vichy-ampuller mot håravfall är avsedda för män och kvinnor, så de är mycket populära. Användbar komposition och högteknologisk produkt som utvecklats hjälpte produkten att nå nivån av terapeutiska medel som hör till den farmakologiska gruppen.

Men vad säger köpare? Vi försökte förstå fördelarna och nackdelarna med denna produkt ur konsumenternas synvinkel. Trots positiviteten hos ampullen från den tekniska sidan är det nödvändigt att objektivt utvärdera detta verktyg.

Fördelar identifierade av kunder:

 • effektivt klarar av kampen mot förlust - hårspad sänker sig snabbt, efter kursen blir håret tätare, deras styrka och skönhet känns, nya hår ser ut;
 • snabbt resultat - i genomsnitt 2-4 veckor
 • Efter applicering av kapseln absorberas ämnet snabbt i huden och lämnar inga spår bakom;
 • gör inte håret tungt, det förblir rent och friskt;
 • Det är lämpligt att applicera medlet från ampullen med användning av en applikator;
 • trevlig delikat arom.
 • höga kostnader för produkten;
 • En lång behandlingstid, som också visar sig vara dyrt.
 • kan vara beroendeframkallande, vilket leder till en tillfällig effekt av ampuller.

Det sistnämnda problemet löses genom att växla flera vårdprodukter med vitaminer för att upprätthålla hårsäckens näring under hela behandlingen och för en tid efter dess passage.

Som en slutsats kan det noteras att Vichy-ampuller har en direkt effekt på hårets hälsa och tillväxt, men inte bara bo på en produkt och till och med på en tillverkare. Ibland kan det vanliga traditionella sättet, såsom burdockolja eller nettlextrakt, ge inte mindre positiva resultat.

För håravfall rekommenderar experter att använda ampuller Vichy Dercos

Stress, dålig ekologi, klimatförändringar, obalanserad näring, hormonella problem - anledningarna till att hår plötsligt börjar falla ut, mycket. Först måste du utesluta de allvarligaste, och för det vore det bra att skicka ett blodprov. Om det enligt doktorn inte finns någon särskild anledning till oro, är det meningsfullt att tänka på din livsstil. Någon kommer helt enkelt att ge upp: faktiskt kan vi inte sluta vara nervösa, det finns alltid bara något användbart eller att flytta till Maldiverna för en god ekologi. Någon kommer att gå till apoteket för schampo från håravfall.

Läkare tror emellertid att schampo inte är ute. "Det är viktigt att komma ihåg", säger Svetlana Volbin, en tricholog, "att för att minska håravfall räcker det inte med att använda en anti-fallande toningschampo. För att stärka rötterna, förbättra hårets tillstånd, samt stimulera mikrocirkulationen i hårbotten, är det nödvändigt att använda en ampull dagligen i sex veckor. "

Vad är amineksil? Drogen, som utvecklats av franska forskare, stärker hårstrukturen och stimulerar tillväxten från rötterna och säkrar håret i hårbotten. Det förhindrar härdning av kollagen - så näringsämnen levereras till hårlampan utan några hinder. Amineksil finns i vissa schampon och andra anti-håravfallsprodukter. Men kapselschampo är mycket effektivare: tack vare en bekväm applikator, får hårbotten och hårfollikeln amineksil direkt "hemleverans".

"Hemligheten med Dercos Aminexil kapslar är att de agerar samtidigt på hårlampan, hårbotten och håret själv genom att lägga till arginin och vitaminer och Vichy termiska vatten, på grundval av vilket detta verktyg är skapat, lugnar och skyddar huden från de skadliga effekterna, - förklarar trichologist. "Efter håravfallet stoppas brukar vi rekommendera att använda ampuller med stamoxidin för att återställa hårväxten och återfå tjockleken på den tidigare."

Stemoxidin, den aktiva ingrediensen i Dercos Neogenic, väcker "vilande" folliklar - och denna komponent i komplexet är avgörande för hårväxt.

Oftast är vi inte redo att förändra den livsstil som orsakade håravfall, men med hjälp av Vichy Dercos håravfallskapslar kan vi hjälpa kroppen att hantera detta problem och samtidigt bli av med komplex och oro.

Recension: Reparera ampuller mot håravfall Vichy Dercos Technique Aminexil Pro - verklighet eller myt?

Bra tid kära läsare och gäster Otzovika.

Dagens min recension kommer att ägnas åt vård av hårbotten. Vårt hår, såväl ansiktets hud, händer och kropp behöver vård. Korrekt utvald vård - ett löfte av vackert och friskt hår. Och ibland är vård inte begränsad till ett schampo. Nu finns det många olika produkter på marknaden - schampon, balsam, masker, hårampuller och vitaminer.

Kanske skulle jag inte återvända till detta ämne, efter en serie av mina recensioner om olika medel mot håravfall. Låt mig påminna dig om att jag skrev recensioner om Shampoo burdock mot håravfall med tillväxtaktivatorn "Elf" - med omfattande vård - det hjälper. Från detta märke köpte jag också kockolja och vassla. Resultatet nöjde mig bara under ansökan. Men efter en tid började håret falla ut, det blev svårt, tråkigt, förvirrad, väl, i allmänhet var det en hel historia. Och då tänkte jag, det är därför du experimenterar ett tag, och du kommer inte att återvända till beprövade huvudvårdsprodukter. Om du lägger upp hela mängden jag spenderade upp till, visar det sig - hälften av kostnaden för ampuller för Vichy Dercos hår, som, enligt tiden har jag återvänt.

Jag erkänner att jag ursprungligen kände synd på pengarna för schampo och ampuller, men det är bortkastat, eftersom jag i alla fall köpte den här behandlingen. Och än en gång säger jag till mig själv, sluta vara girig och sluta experimentera. Om något hjälper, måste du använda det som hjälper, och inte leta efter billig, ej beprövad och andra sätt.

Och jag återvände till det beprövade läkemedlet - Vichy Dercos Technique Aminenexil Pro, en återupplivande anti-håravfall för kvinnor.

Jag ser bara inte på att köpa ampuller, det här visas också av övning. Jag rekommenderar att du köper dem tillsammans med schampo från samma serie. Tidigare delade jag mitt intryck om Vichy Dercos Technique hårförlustschampo. Shampoo är bra, men priset är inte litet, men värt det.
Här köpte jag ett sådant kit i ett apotek och olika, eftersom jag hittade det billigaste priset för ampuller i ett apotek och schampopriser i en annan.

Men om du söker bra, kan du hitta på dessa apotek på apoteket billigare, jag tittade bara på mitt område och priserna skiljer sig också åt.

Så, den komplexa Vichy Dercos Technique Aminenexil Pro är designad i 6 veckor. Tre monodoser per vecka med måttlig håravfall. En monodos varje dag för intensiv behandling av håravfallsproblem. Jag använde två monodoser varannan dag, faktum är att jag hade fyra ansökningar per vecka.

Mitt hår var läskigt, ja, läskigt för mig, och varje shampooing var bokstavligen en tragedi för mig. Jag var rädd att kamma mitt hår, då följande väntade på mig.

Trevlig liten överenskommelse. Vichy Laboratory har utvecklat sådana ampuller speciellt för män och kvinnor. Det finns även en beteckning på förpackningen att ampuller är för kvinnor. Hur är de olika, jag kan inte säga. Jag tror att problemet med håravfall från golvet beror lite på.
Min man och jag köpte dessa ampuller, från utsidan, de skiljer sig inte från varandra.

Vid förpackning 18 minipacker på 6 ml och den praktiska applikatorn. Under min användning av ampuller har applikatorn ändrats lite och idag är det mer bekvämt.

Applicatorn sätts på ampullen, och ampullens lock ska inte öppnas. Lägg försiktigt på applikatorn på ampullen och vrid till slutet. Applicera serumet ska vara på torrt eller vått hår, efter applicering skölj inte. Jag använde serumet efter shampooing och nästa dag på torrt hår. Massera försiktigt gnidning av innehållet i huvudet.

Efter att håret applicerades och torkades ut ändrade det inte utåt, det fanns ingen oljig glans eller känsla av ett smutsigt huvud, det fanns ingen lukt, det fanns absolut inga yttre förändringar.

Munstycket på applikatorn är inte bara bekvämt, det utövar också rollen som en massager. Men det var bekvämare för mig att massera mitt huvud med mina fingrar. Amineksil, en ny förbättrad formel minskar håravfall. Vitaminer som ingår i (PP och B6) återställer och ger näring till hår, arginin stimulerar blodcirkulationen och ger näring till hårfollikeln med fördelaktiga ämnen.

Resultatet är inte omedelbart märkbart, jag skulle säga efter hela kursen.
Vad jag noterar: håret har blivit mycket mindre att falla ut, nu behöver jag inte hämta hår över hela badrummet. Gick till tillväxt och nya hår. Topplocken har blivit mycket tjockare. Håret började skina. I allmänhet var jag nöjd med resultatet. Hårets struktur har inte förändrats alls,
Jag vill också notera att jag parallellt tog vitaminerna SOLGAR SKIN, NAILS, HAIR ADVANCED MSM FORMULA.

I slutet av kursen köpte jag ett andra ampullpaket mot håravfall för kvinnor Vichy Dercos Technique Aminenexil Pro för att konsolidera resultatet.
Detta nöje är inte billigt, men jag bestämde mig för att inte rädda och bota håret till slutet.

Vichy ampuller är lämpliga för alla typer av hår, inte orsaka klåda och mjäll, är lätta att applicera. Som ett resultat får håret styrka, glans och hälsosam utseende.

Valet är upp till dig att köpa eller inte, men det här verktyget i kombination med schampo hjälpte mig väldigt bra, så jag bestämde definitivt de fem bästa.

Hårförlust hos kvinnor: 2 Vichy-medel för tidig skallighet

För närvarande lider många flickor av tidigt håravfall. I den här situationen blir kvinnor berövad av den huvudsakliga kvinnliga värdigheten - vackert och tjockt hår.

Varför hår hos män och kvinnor faller intensivt ut

För en dag förlorar en person cirka 100 hår - i en liknande situation växer nya på platsen för gammalt hår.

När allt händer inom det normala området märker en person inte håravfall. Men om det finns en nedgång eller ökning av håravfall bildas alopeci eller alopeci hos en man och en kvinna.

De främsta orsakerna till snabb håravfall

Idag börjar flickorna intensivt att falla hår av dessa skäl:

Modernt läkemedelsföretag Vichy producerar effektiva droger för håravfall. Ofta brukar tjejer använda en sådan proprietär produkt - ampuller av Dercos Aminexil pro, samt ytterligare shampoo-tonic.

Ampuller Vichy Dercos Aminexil Pro: 18 kapslar

Idag, med riklig håravfall, använder många kvinnor olika produkter för Vichy-hår: Vichy-ampuller Dercos Aminexil Pro, olika vitaminer för Vichy-hår (Vichy-kapslar för håravfall) etc.

Men inte bara kvinnor, men också män lider av en sådan sjukdom. Om en man börjar förlora sitt hår tidigt, använder han också olika Vichy hårförlustmedel för män.

Dessa droger stoppar hårdheten av kollagen i hårsäckarna. Som ett resultat blir kvinnans hår hälsosamt och även tjejen slutar stark håravfall.

En kvinna får en efterlängtad positiv effekt efter en 2 veckors användning av detta läkemedel. Som ett resultat sänker håravfallet, det kvinnliga hårets hår är starkt, tjockt och glänsande.

Ampuller Vichy neogen för hår - recensioner

Idag lämnar många tjejer positiv återkoppling på Vichy-ampuller från håravfall.

Alice: "Bra läkemedel. Efter 14 dagars applicering på huvudet faller hårsträngarna inte längre - hårväxten började. Vichy hårampuller är dock dyra. Men det är bättre att gaffla ut för din hälsa än att ha ett skalligt huvud. "

Tanya: "Efter 7-dagars användning av läkemedlet faller håren nu inte i strimlingar. Dessa Vichy-ampuller för hår är ett bra botemedel.

Alain: Efter en 2 veckors applicering av schampo med Vishy-ampuller mot håravfall på huvudet, stoppade den rikliga håravfallet. Dessutom har detta läkemedel en trevlig lukt.

Hur man använder flaskorna för hårväxt

Apotekare säljer Vichy ampuller i förpackningar med 12 eller 18 stycken. På läkemedlets förpackning finns det stegvisa instruktioner om hur man använder sådana droger.

Applikatorn kommer i en uppsättning med Vichy ampuller - ett lock med en "näsa" av gummi. Volymen 1 ampull Vichy håravfall är 6 ml.

Behandlingstiden är 6 veckor. I denna situation lägger tjejen på huvudet 1 ampull av drogen per dag.

Ett sådant härdande serum anses vara en icke-klibbig lösning som ser ut som vatten. Hållbarheten för detta läkemedel är 3 år. När vichyampullerna öppnas kan de inte längre lagras.

Vid användning av sådana ampuller utför flickan följande åtgärder:

Serum indunstar omedelbart och lämnar ingen glans på hårsträngarna. När du använder läkemedlet ska flickan inte rädda - hon ska inte använda 1 ampull flera gånger. I detta fall måste du följa denna regel: 1 ampull - 1 procedur.

Om flickan använder en del av ampullen, sedan nästa dag, fördröjer det aktuella serumet och den positiva effekten från användningen av ampuller försvinner.

Efter applicering av serumet på håret kan flickan inte tvätta håret i 12 timmar. I annat fall kommer håret att förbli i samma skick.

Hårförlustschampo Vichy Dercos: pris och kvalitet i en flaska

Vichy Dercos-schampo betraktas som päronvit gel, vilka tjejer använder under ampullterapin.

Detta verktyg eliminerar tjejen från de försvagade och spröda håren - lyckas med förlusten av kvinnliga hår.

Tillverkare producerar Vichy Dercos shampoo i flaskor, vars volym är 200 ml.

En sådan kosmetisk produkt bildar mycket skum och tvättas snabbt av honhåret.

Så här använder du Vichy Dercos shampoo

Med korrekt användning av detta schampo utför flickan följande åtgärder:

Med rätt användning av ovanstående schampon använder flickan en specifik hårbalsam. När allt kommer omkring tar shampoo bara bort smuts från hår och närmar sig hårsäckar, och utan att använda balsam, är hårvågorna fortfarande öppna. Som ett resultat förstörs hårets struktur i huvudet.

Som en följd av detta kan man, efter att ha bekantat med ovanstående information, snabbt stoppa den rikliga håravfallet - med korrekt användning av ampuller, schampon och andra kosmetika för hår.

Ta tillbaka hälsan och ungdomen i ditt hår med Vichy håravfall!

Vichy-märket är populärt över hela världen och har stått vakt över din hälsa och skönhet i över 80 år och erbjuder produkter som har passerat ett allvarligt test av tid och har utvecklats med hjälp av avancerad vetenskaplig teknik.

Linje av unika droger för håravfall Vichy Dercos löser framgångsrikt dina problem.

Vichy håravfall: Vichy Dercos linje

Produkterna i Vichy Dercos-linjen tar hänsyn till de enskilda egenskaperna för olika hudtyper, men de är lämpliga för något hår. De stimulerar deras tillväxt, ökar livslängden och stärker strukturen.

Unika komponenter ger hög effektivitet:

 • Amineksil 1,5% - förhindrar hårdnande av bindväv från hårsäckarnas väggar, vilket förhindrar att de dör, hjälper till att förbättra blodtillförseln.
 • Vichy SPA hög mineraliserat vatten behåller fukt i huden, mättar den med mikroelement, återställer snabbt skyddsfunktioner.

Vichy produkter mot håravfall innehåller inte paraben konserveringsmedel, vilket minskar risken för allergiska reaktioner. Den enda minus Vichy Dercos - det höga priset - lönar sig med sin effektivitet.

Serie produkter

Det är bättre att bekämpa hårförlusten på ett komplicerat sätt och samtidigt använda produkterna i en rad: schampo, spray, balsam, lotion, serum. Så Vishy linje innehåller schampo, balsam och två medel för intensiv behandling i form av en uppsättning enkeldoser.

Toning shampoo

Pearl gel säljs i flaskor med exklusiv design på 400 och 200 ml. Används ofta i samband med Dercos Aminexil Pro.

Sammansättningen av schampo innefattar:

 • vitaminer B5 (pantotensyra), B6 ​​och PP (niacin) - återställ hårfasthetens fasthet och elasticitet.
 • Vichy Spa vatten
 • Aminexyl 1,5%

Verktyget är speciellt utformat för fet hud och rekommenderas för regelbunden schamponering. Ger rikligt men lätt sköljde bort skum. Efter applicering av massage direkt på håret tvättas schamponen med vatten efter två minuter. Håret blir starkt och elastiskt efter 3 veckors användning.

Aminexil Intensiv 5

Transparent flytande osynlig konsistens. Soldat som en uppsättning med 21 enstaka doser (6 ml) och en applikator för applicering på huden. Finns i två versioner - i en vit låda - för behandling av håravfall hos kvinnor och i svart - för män.

Dosen är inramad i form av en förseglad ampull för håravfall, försedd med en plastlock. Före användning skruvas applikatorn på ampullen tills den klickar. Det används för att stoppa intensiv håravfall. Det har en kombinerad effekt på hela hår- och hårbotten.

Strukturen innehåller komponenter:

 • SP94-komplexet - från glukos och vitamin F, vilket har en positiv effekt på hårrötterna;
 • komplex Oktein - bekämpar bakterier och eliminerar hudirritation;
 • arginin - stimulerar förbättrad näring av hårsäckar
 • vitaminer B5 (pantotensyra), B6 ​​och PP (niacin);
 • Vichy Spa vatten;
 • Aminexyl 1,5%

Applicera jämnt på huden i avskiljningen mellan vältvättat och torkat hår.

Med intensiv håravfall rekommenderas en kurs på två komplex med en engångsdos applicerad dagligen i minst 42 dagar.

När förlusten inte är så stark kan den begränsas till tre doser per vecka under samma behandlingstid. Synligt sänker håravfall inom sex veckor.

Aminexil pro

Snabbt absorberad vätska. Säljs som ett kit för kvinnor eller män från 18 enstaka doser (6 ml) och en applikator för applicering på huden. Metoden för applicering och behandling liknar medelet Dercos Aminexil Intensive 5.

Kompositionen omfattar:

 • SP94 komplex;
 • arginin;
 • Vichy Spa vatten;
 • aminoxyl 1,5%;
 • patenterade komponenter.

Åtgärden för håravfall Vishy Aminexil Pro var ett verkligt genombrott i kampen mot håravfall. Ett integrerat tillvägagångssätt för hårförstärkning i kombination med proprietär teknik och många års erfarenhet av vetenskaplig forskning gjordes i ett mycket effektivt läkemedel med en mirakulös effekt.

Håravfall reduceras dramatiskt till 30% redan under den andra veckan av behandlingen. Vid slutet av kursen blir håret mycket starkare och tjockare.

! Vichy AMINEXIL PRO hårborttagning är effektivare, men billigare än Dercos Aminexil Intensive 5.

Toning stärkande balsam

Säljs i ett plaströr med en volym på 150 ml. Det kombineras perfekt med Vichy toning shampoo mot håravfall Dercos.

Den innehåller:

 • ceramider - naturliga lipider som ger hudens elasticitet, förhindrar torkning och avskalning, liksom inkomsten av smuts och bakterier.
 • vitaminer B5 (pantotensyra), B6 ​​och PP (niacin);
 • Vichy Spa vatten;
 • aminoxyl 1,5%.

En liten mängd balsam smutsar vått hår efter tvättning med schampo i 1-2 minuter och skölj med vatten. Effekten av ansökan kommer omedelbart. Håret är lättare att kamma, behåller sin volym och glans, samtidigt som den inte blir tyngre.

Balsam skyddar väl torrt, sprött och även färgat hår och hårbotten känslig för skador.

Hemligheten av effektivitet

Effektiviteten av åtgärden är baserad på två faktorer:

  Den snabba regenererande och föryngrande effekten av Vichy Spa mineraliserar vatten på huden som en källa till friskt och starkt hår. Den är gjord av vatten av värmekällor av vulkaniskt ursprung.

Hennes helande egenskaper märktes av Georges Guerin, grundaren av Vichy-varumärket, redan 1931 under behandling av ett långt icke-helande sår på benet med Lucas mineralvatten, beläget nära staden Vichy.

 • Hög penetrerande förmåga hos organiska komponenter som mättar hud och hår med lipider, aminosyror, vitaminer och polysackarider.
 • Vichy Dercos hårborttagningsmedel innehåller alla nödvändiga ämnen som hud och hår behöver mycket för metaboliska störningar som orsakas av felaktig kost, stress, åldersrelaterade förändringar i kroppen och sjukdomarna.

  Många studier utförda på grupper av volontärer visade att mer än 80% hade positiva förändringar i hårets struktur och en förbättring av hårbottens tillstånd under den andra veckan med användning av Vichy Dercos-produkter.

  Produkterna från Vichy Dercos-linjen kombinerar framgångsrikt mineraliska och organiska komponenter vid behandling av riklig förlust och har en komplex regenererande effekt. De är väl lämpade för snabb återhämtning av hårbotten och förbättring av hårstruktur och efter sjukdom och stress.  Nästa Artikel
  Håret faller ovanpå kvinnor