Kommer Andrea att växa hår?


Serum andrea hårväxt idag är väldigt populär på marknaden för kosmetika för tillväxt och förstärkning av hår, det vill säga det är utformat för att lösa problemet med håravfall och långsam tillväxt. Det här är mycket viktigt för moderna tjejer som kan stärka håret utan att lägga ner mycket tid och ansträngning samt att accelerera tillväxten. Vi bestämde oss idag för att demontera verktyget Andrea på alla sätt, och ta reda på om det är vettigt att köpa det här verktyget.

Andrea serum för hårväxt

Tillverkaren säger att verktyget Andrea hjälper till att lösa nästan alla problem med håret. Andrea hårserum rekommenderas för långsam hårväxt, eller om du vill påskynda normal hårtillväxt, med skallighet (när glödlamporna befinner sig i sömnfasen och det nya håret inte syns), människor med tunt och orubbligt hår med långt hår undvik fladdrande och sprött hår.

Det bästa sättet att växa och skönhetshår läs mer.

Andrea ger näring och fuktar håret hårt och läker också sina tips. Med regelbunden användning av Andrea-serum (från 1 månad) uppträder en två- eller trefaldig acceleration av hårväxt, kammar och styling underlättas. Håret blir friskt och glänsande och blir mycket tjockare.

Serum förbättrar blodcirkulationen, bidrar till bättre hårnäring, förbättrar tillgången på hårsäckar med syre, stimulerar hårväxt, fungerar som ett fuktgivande medel. Resultatet: håret får mer näringsämnen och växer snabbare.

Tillverkarens löften: Tillväxt av hårtillväxt med 2-3 gånger, jämnhet i håret, balsam. Möjligt resultat i 2 månader.

Utgångsdatum: 2 år, och efter öppnandet att användas inom 4 månader. Lukten betyder ljus, citrus, konsistensen betyder lätt och oljig.

Sammansättning och egenskaper betyder Andrea

All information om verktyget kommer på kinesiska, så det är inte så lätt att studera Andreas egenskaper och sammansättning. Aktiva ämnen betyder Andrea:

Gingerrot - påverkar aktivt hårets struktur, stärker rötterna, främjar hårväxten, förbättrar blodcirkulationen och näring av håret med fördelaktiga ämnen.

Ginsengrot - har goda förstärkningsegenskaper, har en positiv effekt på hårets struktur, ger jämnhet och glans, samtidigt återställer strukturen intensivt, läker och stärker hela.

Druvfröolja - hjälper till att rädda håret från skador, skydda det från de negativa effekterna av den yttre miljön, normalisera talgproduktionen och väsentligt öka tillväxten. Oljens aktiva substanser närmar sig håret genom att förbättra strukturen.

Fleece blomstrot (japansk Tokkobana blomma) är huvudkomponenten i serumet med vilket maximalt resultat uppnås. Blomman har en positiv effekt på både hårbotten och hårlängden.

Huvudsakliga egenskaper hos Andrea serum

 • Håret växer dubbelt så fort som vanligt.
 • Mycket nytt hår syns.
 • Stärka hårsäckar.
 • Huvudet är mindre fet.
 • Håret blir tjockare.
 • Förbättra hårets struktur.
 • Det finns ingen anledning att använda hårbalsam.
 • Utmärkt närmar och djupt fuktar håret, och läker också sina tips.
 • Kombinera lättare.
 • Verktyget är mycket ekonomiskt.
 • Håret blir friskt och glänsande och blir mycket tjockare.

Indikationer och kontraindikationer för användning Andrea

Andrea serum kan användas för följande hårproblem:

 • långsam hårväxt
 • om det "unga" håret helt slutade växa;
 • ökad håravfall
 • torrt och bräckligt hår;
 • om hårspetsarna är benägna att tvärsektion;
 • livlöst och tråkigt hår;
 • torr hårbotten, mjäll och klåda.

När det gäller kontraindikationer mot denna åtgärd inkluderar detta individuell intolerans mot några komponenter som ingår i Andreas serum. Tillverkare rekommenderar omedelbart före användning av verktyget, först testa det för eventuellt utseende av en allergisk reaktion. För att göra detta, applicera några droppar serum på insidan av armbågen och lämna den i tio minuter, om huden inte ser röd ut, och du känner inte klåda, då är verktyget rätt för dig och du kan använda det.

Så här använder du Andrea-verktyget

Hur man använder: Lägg 3 (3-6) ml Andrea-serum per 100 ml schampo och blanda väl, eller tillsätt 3-6 droppar till schamponet med varje tvätt

Tvätta håret med schampo en gång, och andra gången, efter att du har samlat shampoo i handen, lägg till några droppar syorta i handen. Applicera på huvudet och massage i 3-5 minuter. Skölj sedan håret med vatten.

Du kan också använda Andrea som ett självständigt verktyg som näringsmask. Andrea serum kan läggas till någon mask som du tillämpar på hårbotten. Till exempel:

Recept nummer 1

 • 1 matsked senapolja;
 • 1 matsked olivolja;
 • 5-8 droppar eterisk oljebetong
 • 10 droppar serum Andrea.

Bland olivolja och senapsolja i en glasbehållare och värm det i ett vattenbad, tillsätt eterisk olja och Andrea-serum till den uppvärmda blandningen. Applicera på hårbotten innan du tvätter håret. Masken måste isoleras och hållas i minst en timme och längre om det finns tid. Masken tvättas av med två tvättar av schampo.

Recept nummer 2

 • 2 matskedar ricinolja;
 • 1 tsk grädd ingefära (du kan ta rå, rist och pressa saften, men torr ingefära värmer upp starkare);
 • 1 tsk aloejuice;
 • 10 droppar serum Andrea.

Masken är klar innan du tvättar håret. Blanda alla ingredienser och applicera i hårbotten från 30 minuter till 1 timme. Masken måste vara isolerad: linda ihop med plastfolie och isolera med ulllock eller varm handduk. Tvätta sedan håret som vanligt.

Recept nummer 3

 • 2 msk tinktur av chili pepprar;
 • 2 matskedar olivolja;
 • 5 droppar vitamin A och E i olja;
 • 3-5 droppar essentiellt oljeblott eller rosmarin;
 • 10 droppar serum Andrea.

Blanda alla ingredienser i en glasbehållare. Applicera masken på partings i hårbotten, du kan applicera favoritbasoljan på spetsarna. Vi värmer duschkåpan eller cellofanfilmen, vi packar den med en varm handduk, du kan bära en varm ulllock. Vi håller någonstans från 40 minuter till 1 timme (det ska värma och nypa lite). Därefter tvättas med schampo, helst två gånger. Denna mask kan användas 1-2 gånger i veckan i högst två månader och ta en paus.

Med torrt och normalt hår kan serum användas med varje shampooing, med fettband en gång i veckan.

Recensioner för Andrea: ett medel för hårväxt

Svar på Andreas botemedel är tvetydiga, vissa bara glada över honom, medan andra inte märkte någon effekt. Jag kommer att säga det här, om håravfall är förknippad med hormoner eller sköldkörteln, då kommer ingen behandling mot håravfall att hjälpa till om du inte botar sköldkörteln eller bringar hormoner tillbaka till det normala. Och om håravfall är förknippad med stress, felaktig vård, frekvent användning av en hårtork, strykning, så hjälper verktyget helt till att återvända det gamla håret. När det gäller hårtillväxt accelererar verktyget tillväxten med regelbunden användning.

Och en sak till, många förfalskningar av det här verktyget, så beställ i beprövade nätbutiker!

Svar från dem som använde Andrea serum:

För att vara ärlig väntade jag inte på någon speciell effekt, men när jag applicerade den igen överträffade resultatet alla förväntningar, jag var tvungen att leta efter hår över badrummet, de föll ut en efter en... inga strängar, inga strimlingar... ja, jag tvättade mig och sprang för att sjunga rosar av smalögda kamrater hellre.

Andrea hårolja rekommenderas för alla med hårproblem. Detta billiga betyder positivt på håret och stoppar förlust. Med den här kostnaden kan du använda hela familjen. Dessutom ger det här verktyget inga besvär.

Mitt hår slutade nästan att falla ut! Jag använde dock inte några andra hårprodukter. Självklart växte de inte så fort som tillverkaren skriver, men kanske hade jag en löpande scen.

Vad kan jag säga, jag märkte inte intensiv hårväxt överhuvudtaget, såväl som inte intensivt hår, både växte och växte - långsamt!

Det finns ingen effekt på mitt hår, eftersom håret växte upp till 1 cm per månad och växer, ökade serumet inte hårväxten, även om jag har använt den i mer än två månader.

Oljan är verkligen dummy. Varför talar jag med självförtroende? Jag var i trichologens mottagning och bad honom att visa denna olja. I 99,9% av fallen fungerar denna olja som en placebo. Detta är inte ett läkemedel, inte ett kosttillskott, så det kan inte stoppa håravfall. Om vi ​​talar om alopeci är det allmänt slöseri med pengar i papperskorgen.

Hur skiljer man den ursprungliga Andrea från en falsk

Varje flaska Andrea hårväxt i produktionen tilldelas ett individuellt nummer, alla flaskor har ett skyddsmärke och verifieringskod. Det är nödvändigt att radera den nedre foliedelen av märket med ett mynt på verktygslådan och det kommer att visas figurer, en 16-siffrig verifieringskod.

Nästa måste du gå till webbplatsen för att kontrollera koden: www.and-rea.cn. Du kommer att se en sida med två fält:

 1. Fältet för att ange den 16-siffriga koden från fältet.
 2. Fält för att verifiera att du inte är en robot. Det kommer redan att finnas tre nummer som du behöver ange.

Under dessa fält kommer det att finnas två knappar på kinesiska, du trycker på den första (vilket betyder verifiering), efter att du fyllt i alla fält. Och om produkten är original, bör du se en gul kvalitetsgaranti med ett band.

Andra skillnader mellan de ursprungliga Andrea-verktygen och förfalskningar:

Konsistens: i originalet - oljigt, i förfalskat - vattent.

Märket på papperet: Originalet har en oljig fläck, den förfalskade har en vattenfärg.

Lukten: originalet - en lätt citrus doft, en falsk - blommig mer mättad, även med doften av manens doft.

Streckkod: i originalet slutar det i nummer - 0078.

Hållbarhet anges på förpackningen: originalet är 2 år, fake är 3 år.

Kom ihåg att Kina (produktionslandet betyder Andrea) är ett land av kopior och förfalskningar, så det skulle inte vara överflödigt att kontrollera verktyget för originalitet!

Andrea för hårväxt metod för användning

Andrea serum för hårväxt: recensioner

Den moderna marknaden är full av kosmetiska produkter att växa och stärka lockar. En av de mest eftertraktade produkterna är Andreas hårtillväxtprodukt, vars recensioner är i de flesta fall positiva, eftersom det har återställt mer än ett hår.

Om serumkompositionen

Andrea-serum har blivit populärt på grund av den 100% naturliga kompositionen, inklusive de nödvändiga substanserna för hårtillväxt och återhämtning. Efter appliceringen upphör krullarna att falla ut, bli starkare, tjockare och starkare.

Andrea för hår innehåller extrakt av ingefära rot, ginseng rot, Tokkobana blomma, druvfröolja, vatten.

De unika komponenterna av extrakter av ingefära, ginseng och Tokkobany-rötter stärker hårfollikeln, tonar upp hårcellerna, stimulerar blodcirkulationen, närnar, fuktar krullarna längs hela längden och läker dem från insidan. Druvfröolja släpper håret i håret, förhindrar fuktförlust, skyddar mot miljöpåverkan.

Indikationer och kontraindikationer mot användning av serum

Andrea Hair Serum for Hair Growth är angivet för sådana problem som:

 • håravfall
 • långsam hårväxt
 • delade ändar;
 • brittleness, matthet;
 • sammanflätande och överdrivna fluffiga strängar;
 • torr hud, klåda och mjäll.

Kontraindikationer för användningen kan vara individuell intolerans av vissa ingredienser i produktens sammansättning. Före första användningen rekommenderas att testa för allergisk hudkänslighet. För att göra detta appliceras en liten del av läkemedlet på insidan av armbögen och lämnar i 5-10 minuter. Om rodnad inte visas kan den användas.

En oöppnad ampull av serum för hårväxt kan lagras i upp till två år, och efter öppning rekommenderas det att användas i 4 månader.

Positiva aspekter av att använda

Användningen av Andrea för tillväxt och förstärkning av hår har en mycket positiv effekt på hårets tillstånd.

Så, de främsta fördelarna med användningen är eliminering av torrhet, klåda och mjäll. Det påverkar effektivt de försvagade lockarna, vilket gör dem mer levande, starka. Stoppar förlusten, samtidigt som hårfolliklarna förstärks på mobilnivån. Stimulerar blodcirkulationen, varefter krullarna växer snabbare och hårbotten är bättre mättad med syre. Serum ger näring till håret, som är nödvändigt för det normala livet.

Som ett resultat av den konstanta användningen av Andrea blir håret friskare, glans framträder, styrka. Krullarna blir släta, lätta, väl kammade och staplade.

Tillämpning av läkemedlet

Andrea för hårväxt kan användas på flera sätt. Först tillsätts serumet till schampon i förhållandet 3: 100, det vill säga 3 ml produkt tas för 100 ml tvättmedel. Andelen beräknas på hårets genomsnittliga längd; för långt hår bör mängden serum ökas till 5 ml. Detta schampo används vid behov. Efter applicering lämnas det på håret i upp till fem minuter för effektivare exponering av komponenterna.

Medel för hårväxt och används som en stärkande mask. För förfarandet gnids serumet i hårrötterna. Isolera med plastfolie och lock. Låt på i 20 minuter, tvätta sedan locken med vatten.

Detta är en av de mest effektiva hårväxtprodukterna. Recensioner av kvinnor och män säger att detta resultat är synligt först efter två månader med regelbunden användning. För hela kursen förbrukas 3 flaskor, volymen av varje är 20 ml.

Recensioner av kvinnor om serum

Vilka intryck lämnade Andrea serum för hårväxt? Recensioner av kvinnor om henne är helt olika. Vissa människor beundrar denna åtgärd, eftersom deras hår blev tjockt och tjockt efter att ha applicerats, en "underbeläggning" dök upp. Strängar växer snabbare, naturlig sken uppträdde, mjäll, klåda och peeling. Krullarna ser mjuka och silkeslika ut, bara minnena från de splittrade ändarna. Hårets huvudlinje har märkbart förstärkts och det fallande håret blir mindre med varje tvätt. Strängarna slutade krossa och kammade väl.

När du använder produkten kan Andrea inte applicera hårbalsam. Resultatet är inte omedelbart märkbart, men efter 2-3 rutiner för regelbunden användning.

Någon födde genast alla medel i en flaska med schampo, och vissa mäter det med en pipett. Andrea hårväxt serum kan användas istället för en mask, applicerad på att rengöra håret efter shampooing (enligt instruktionerna).

Det finns sådana som serum inte passade. Effekten var inte märkbar antingen efter det första eller efter andra gången, eller efter en månad av användning, och detta när du använder serum 2-3 gånger i veckan! Irriterande för den skarpa lukten verkade som att det naturliga botemedlet luktade huvudsakligen av örter. I själva verket, som vissa vittnesmål vittnar, lukter det som någonting, men inte Andreas grönsaksammansättning. Medel för hårväxt, såsom peppertinktur eller senapsmask, är mycket effektivare än den här produkten, och det är mycket billigare.

Ska jag köpa Andrea?

För närvarande finns det många verktyg för hårväxt, recensioner av dem är väldigt olika. Vissa har vegetabiliska komponenter och lovande tillverkarens egenskaper. Andra är billiga, men innehåller i sin sammansättning hela periodiska bordet, inte användbart för hår.

De första syftar till att förbättra håret. I grund och botten är detta den maximala näringen och hydrering, med det resultat att krullarna förvärvar en naturlig glans, växer snabbare. De är inte sämre än dem som syftar till att stärka och växa hårmaskor.

Hemmagjorda hårvårdsprodukter tar tid. De måste vara beredda och deras exponeringsperiod är lång. Resultatet är synligt först efter en månad av permanent användning. Många av dem har en obehaglig lukt, klibbig och dåligt tvättad. Färdiga kosmetiska produkter är lätta att applicera, de luktar bra. Komponenterna genomgår särskild behandling, vilket leder till att de tränger djupare in i cellerna och arbetar där intensivare. De har en lång hållbarhetstid, som till exempel Andrea för hårväxt (recensioner om produkten säger att krullar kan odlas utan att spendera mycket tid och ansträngning). Ibland föredrar de att farmorens recept.

Pepper Mask Firming Mask

Vad som än kan sägas om Andrea serum för hårväxtrecensioner, kan populära recept vara en värdig hjälp. Ett sådant medel är en mask för förstärkning och tillväxt av strängar på basis av peppartinktur.

För dess beredning behöver hälften en liter vodka och en peppa varm peppar. Grönsaker måste krossas och insistera på vodka i minst 14 dagar. Applicera produkten på hårbotten, linda håret i plast och isolera krullarna med en hatt eller handduk. Procedurstiden är 30 minuter. Vid överdriven bränning bör masken tvättas av för tidigt med vatten.

Masken förstärker hårsäckarna, eliminerar förlusten, stimulerar tillväxten av strängar, läker krullarna, gör dem glänsande och voluminösa. Det rekommenderas inte att använda en mask för en torr hårstyp. Normaliserar talgkörtlarna, oumbärliga för fet hår. Används endast på rötterna.

Folk botemedel för förstärkning och tillväxt av hår

Denna mask ger håret näring och hydratisering, återställer strukturen, stärker rötterna, tar bort brittleness, matthet och livlöshet. Ger hår glans, vitalitet, silkiness.

Den består av en sammansättning av fyra oljor, tagen i samma mängd - 25 gram vardera. Dessa är oliv-, burdock-, castor- och kokosoljor. Till dessa bör läggas 2 droppar flytande vitamin A och E, flytande bi honung (5 gram), en äggula och 2 droppar rosmarin, patchouli, lavendel och eukalyptus eteriska oljor.

Medelhantering håller på håret fram till klockan två. Vid applicering rekommenderas att man gör en ljus massage i hårbotten, så att näringsämnena absorberas bättre. Curls är isolerade med polyeten och en handduk. Tvätta av masken med shampoo.

Om du vill växa och stärka strängarna kan du använda både traditionella metoder och serum för hårtillväxt Andrea. Under alla omständigheter kommer både dessa och andra medel att ge ett fantastiskt resultat, men endast med regelbunden användning.

Medan "Andrea" från håravfall

Serum Andrea, som skyddar mot håravfall, används i många länder för att påskynda hårväxten, liksom fuktar hårbotten.

På grund av närvaron av naturliga växtkomponenter stimulerar den aktivt hårväxtprocessen och återställer vitaliteten hos skadade glödlampor.

På grund av dessa egenskaper används Andrea-serum som ett extra verktyg för patienter som lider av håravfall eller försämring.

Denna artikel hjälper dig att lära dig vilka egenskaper Andrea serum har och hur du använder det för att stoppa håravfall.

Serumegenskaper

Huvuduppgiften för detta läkemedel är justering och justering av andningsförloppet hos cellerna som ansvarar för hårväxten.

Det är andning som ger den nödvändiga tillförseln av syre till cellerna, varigenom tillväxtfunktionen aktiveras.

En annan viktig egenskap hos serum är förbättringen av blodtillförseln till cellerna och den allmänna blodtillförseln till hårbotten.

Vid konstant användning av läkemedlet försvinner de atrofierade cellerna och därigenom frigör utrymme för nya friska folliklar, samt förbättrar syrgasflödet till huvudet.

Eftersom användningen av produkten består i att massera den med massage, förbättras blodtillförseln till huden och främjar snabbare hårväxt.

Syre, som, tack vare Andreas serum, går till cellerna i en förbättrad mängd, ger ett antal positiva förändringar.

Andrea låter dig ta bort tidigt från hårbotten och andra organiska föroreningar, liksom rester av schampo, balsam eller andra medel som ständigt appliceras på huvudet.

Andrea-serumet kan också förbättra effekten av terapeutiska masker, balm och andra medel.

Detta beror på det faktum att serumet rensar hårets axelns porer, på grund av vilka ämnena kommer direkt i håret och produkten överför alla användbara element till den.

Konsumentrecensioner som konsekvent använder Andrea, hävdar att med regelbunden applicering minskar frekvensen av behovet av att tvätta huvudet, eftersom produkten gör ett utmärkt jobb med att rengöra huden och håret.

Som regel, om du använder Andrea, behöver du inte tvätta håret mer än en gång i veckan.

För de som lider av håravfall kommer det att vara intressant att inte ha en positiv effekt, inte bara på Andrea själv, utan också på de massagebevegelser som serumet gnider i hårbotten, eftersom de förbättrar blodflödet.

Således kommer applikationen inte bara att kunna rengöra huvudets och hårets yta utan också för att förhindra att mjäll, som ofta förekommer i hårborttagning och andra hårproblem.

Återkoppling efter användning av Andrea är väldigt positiv, men det är nödvändigt att ta hänsyn till det faktum att en stabil positiv effekt endast kan uppnås genom långvarig användning och överensstämmelse med instruktionerna, annars kan man inte bara se effekten utan också märka försämringen av situationen.

Som regel stannar nedfallet, ökar hårdets densitet, tillväxt och andra märkbara resultat kommer att synas i 1-2 månader efter användningstiden.

Du bör också komma ihåg att Andrea inte kan fungera som det främsta terapeutiska medlet, särskilt med stark håravfall och andra problem.

Detta är ett hjälpverktyg som kan förbättra hårets struktur och dess utseende, men om behandling behövs för hårbotten eller håret, bör du definitivt rådfråga en specialist innan du använder detta eller något annat sätt.

Sammansättning och användningsförfarande

Positiv återkoppling efter användning av verktyget och frånvaron av biverkningar förklaras helt och hållet av Andreas organiska sammansättning.

Verktyget innehåller en mängd olika naturliga växtekstrakter, extrakteter, liksom vitaminer och mineraltillskott.

En av huvudämnena i Andrea är ingefära. Dess positiva egenskaper på kroppen har varit kända under mycket lång tid, och ingen är i tvivel.

Gingerrot är en effektiv behandling för många sjukdomar, inklusive en mängd olika problem i samband med hår och hårbotten.

Tack vare ingefära hjälper Andrea till att återställa styrka, skönhet och glans till hår, samt påskynda tillväxt och cellförnyelse.

Ginseng är ett annat viktigt element som är en del av Andrea.

Denna växt kallas livets rot, eftersom dess effekt på kroppen är svår att överskatta - det ger styrka och energi till kroppen och påskyndar processerna för regenerering av vävnader och celler.

Ginseng används ofta i sammansättningen av salvor, avkok, pulver och andra terapeutiska medel, inklusive Andrea-serum.

På grund av dess påverkan accelereras regenerering av vävnader i hårbotten, vilket garanterar snabb tillväxt av håret och snabb förnyelse av cellerna.

Dessutom ger Andrea tack vare ginseng återvinning av deformerade celler som är ansvariga för hårväxt: de börjar arbeta och dela igen, på grund av vilket håravfall slutar och tillväxtprocessen börjar.

Kompositionen innehåller andra naturliga ingredienser, såsom druvfröxtrakt och Tokkoban-extrakt, som har en fördelaktig effekt på håret och hårbotten.

Trots att Andrea är naturlig och effektiv, är det absolut nödvändigt att göra ett test innan det appliceras och se om det finns en negativ reaktion på huden.

Naturliga ingredienser kan orsaka allergier, speciellt ofta i vissa, manifesterar sig det i ingefärarot.

Om du märker rodnad, klåda eller andra obehagliga konsekvenser, är det bättre att köpa ett annat verktyg.

Men de flesta recensionerna på drogen hävdar att Andrea inte orsakar allergier.

Det är därför verktyget är avsett för långvarig användning, och inte en engångsbruk.

Andrea serum kan användas inte bara som ett självständigt botemedel mot håravfall, men också som en terapeutisk tillsats: blanda blanda det med ett schampo eller en mask som du använder hela tiden.

Shampoo-blandning är den vanligaste användningen av vassle.

När man kombinerar proportioner måste man observera för att få ett effektivt botemedel. Exempelvis bör serummängden inte överstiga 5 ml per 100 ml schampo om du applicerar produkten på långt hår.

Om håret är kort måste medel i 100 ml schampo vara minst 3 ml, annars kommer tillsatsen inte att ge någon effekt.

Du måste blanda Andrea med schampo direkt innan du applicerar, i dina händer och inte genom att lägga den i flaskan.

Gumschampo med serum måste massera rörelser som varar från 5 minuter och börjar massera från rotzonen.

Användning av Andrea är lätt, men det finns flera kontraindikationer som behöver följas: Häll inte serum i schampo, eftersom det inte är avsett för långvarig förvaring, använd den inte mer än en gång i veckan och inte applicera länge - det här verktyget är inte lämpligt som en mask eller för inslagning.

Håll verktyget på huvudet kan inte vara längre än 20 minuter.

Enligt min mening fungerar det verkligen!

God dag, hårhår)

Min berättelse om bekanta med denna underbara "sak" är ganska komplicerad. Jag försöker att växa mitt hår i 10 år, men "inte givet av naturen". Så bakgrunden:

 • kolla hormoner - klar
 • drick mycket dyra vitaminer - klar
 • försök att beskära dem varannan månad - klar
 • folkrättsmedel (senap, lök, dimexid, nikotin, etc.) - klar
 • huvudmassage - klar
 • schampo, balm, masker av prisklass från 500 r till 2000r - klar
 • "fair cut" dvs hårklippning med brand - klar
 • dorsanvalisering - klar
 • Ultraljudseffekt på hårbotten - klar

. förmodligen oändligt kan jag skriva den här listan, men av alla de ovanstående kan jag "plus" bara haircut av brand, dorsanvalisering och dyra medel - hårkvaliteten påverkas verkligen. Ändå växer vi inte, trots att jag inte ens målar dem (.).

Men hoppet dör senast, så jag fortsatte att söka efter den magiska potionen) Allt, enligt min mening, har aktivt studerat aliexpress nyligen, bra som jag, jag hittade vår "Andryusha" och omedelbart av recensionerna. I allmänhet beställde jag en flaska, jag använde den utan speciell tro på det, det slutade. alla sa att jag har hårindustrin. till slut kom jag en annan flaska. Jag fortsätter experimentet. Hur man odlar ett spett på bältet, lägger ut fler bilder)

Andrea serum för hårväxt: recensioner, användbara egenskaper och regler för att applicera hår till skönhet

Anger Andrea för hårväxt - en kvalitetsprodukt för att bekämpa hårproblemen. Serum innehåller bara naturliga ingredienser, läker hårbotten, accelererar tillväxten av lockar.

De aktiva ingredienserna har en positiv effekt på hårsäckarna och stavarna. Den magiska effekten av användningen av serum noteras av tusentals män och kvinnor. Hur fungerar en unik produkt? Låt oss räkna ut det.

Sammansättning och användbara egenskaper

Medel producerar Andrea i Kina. Vissa människor tror felaktigt att det innovativa serumet är ett sätt att använda populära japanska kosmetika. Ny kinesisk produkt för hårväxt är av hög kvalitet. Effektiviteten av medlen bekräftas av positiv återkoppling från båda könen.

I serumets sammansättning - naturliga ingredienser med aktiv aktivitet:

 • ginseng rot;
 • blommor växer i ekologiskt rena regioner i medelriket
 • druvfröolja;
 • ingefära rot;
 • fleeceblomstrot.

Orientaliska healare har använt värdefulla rötter, oljor, blommor med en unik komposition för att läka kroppen i tusentals år. Hemligheten med glänsande långt hår är den vanliga användningen av naturens gåvor för hårvård.

Användbara egenskaper hos Andrea serum:

 • blodcirkulationen i de övre skikten av epidermis aktiveras;
 • Tillförsel av hårsäckar, stavar med näringsämnen, syre förbättras;
 • klåda upphör gradvis, epidermis är aktivt rensad från ackumulering av döda flingor;
 • hårväxt accelererar;
 • mjuknar hårbotten, mjäll försvinner;
 • glödlampor, hårstänger förstärkta;
 • krullar tar ett hälsosamt, strålande utseende;
 • håravfall minskas gradvis;
 • Hårets kvalitet förbättras, håret blir tätare, mer elastiskt;
 • passerar tvärsnittet av spetsarna.

Ta reda på de bästa recepten för hemlagade hårglansmaskar.

Recensioner om resultatet av användningen av vitamin Volvit för hår, läs den här artikeln.

Orsakerna till Andreas aktiva effekter på hårsäckar och stavar:

 • extrakt av ingefära rot, ginseng, fleece-blomma stimulera blodcirkulationen, näring, aktiva hydrering av stavarna, stärka hårsäckar;
 • Druvfröolja smidar nagelskalorna: stavarna bibehåller mer fukt, jämnhet och behaglig glans.

Indikationer för användning

Använd växtbaserade produkter från Kina för följande problem i hårbotten:

 • den livfulla trådens tråkiga färg;
 • överdriven torrhet, mjäll, irritation, klåda;
 • gallring, torrhet, brittleness av stavarna;
 • försämring av hårets kvalitet efter regelbunden termisk läggning, frekvent färgning, användning av hårspray, perm;
 • "Maskrosseffekt" (hår pressar), strängförvirring;
 • dålig tillväxt av strängar, märkbar håravfall;
 • tvärsnitt av tipsen.

Mjukt oljig vätska med en behaglig lukt är lämplig för förebyggande av hud- och hårsjukdomar. Ägare av tjocka, friska krullar påskyndar hårväxten kraftigt, dessutom mättar lökarna och stängerna med användbara ämnen.

Kontra

Många komponenter i läkningsserum är aktiva biostimulanser. Innan du börjar kursen, kontrollera om det finns några begränsningar för ditt fall.

Naturlig sammansättning - orsaken till frånvaron av biverkningar. När man tar hänsyn till kontraindikationer har en läkande produkt med växtbaserade ingredienser en positiv effekt på huden och locken.

Använd inte växtbaserade läkemedel för följande tillstånd och sjukdomar:

 • graviditet, amning
 • överkänslighet mot vissa ingredienser;
 • allergiska reaktioner;
 • skada på huden, öppna sår, skorpor, sår, mycket sår på huvudet.

Instruktioner för användning

Läs noggrant rekommendationerna, ta reda på den optimala kursperioden. Ägare av tråkiga, skadade strängar, det är önskvärt att besöka trichologen.

Var noga med att utföra ett enkelt test för allergier:

 • Applicera några droppar oljig vätska till området bakom örat, vänta en halvtimme;
 • Titta på hur din hud reagerar. Frånvaron av rodnad, obehag, klåda - "grönt ljus" för användning av vegetabiliskt serum.

Den helande kinesiska produktens hållbarhet är 2 år. Efter injektion använd injektionsflaskans innehåll i 4 månader.

Det finns två sätt att använda den naturliga produkten Andrea. För lätt och måttligt svårt hårproblem, använd metod # 1, för mer aktiv exponering, välj metod nr 2 plus berikad schampo.

Berikning av färdiga formuleringar

Lägg till 3 ml läkningsmedel per 100 ml schampo som du använder. Med längden på krullarna från bladen och nedanför, byt förhållandet: för 100 ml rengöringsmedel, ta 5 ml serum.

Använd berikad schampo 2-3 gånger i veckan. Efter applicering av kompositionen, vänta 3-4 minuter för att de aktiva substanserna tränger in i epidermis, glödlamporna, håraxlarna, massera huvudet, skölj.

Mask för håråtervinning

Bearbeta rötterna från grönsaksprodukten, gnid gärna, lindra trådarna i en plastpåse (bära ett duschlock), varma med en handduk. Under uppvärmningsplåtsplantaxtrakten tränger värdefulla ämnen från den helande oljan snabbare in i nagelbandet, är mer aktiva.

Håll en förstärkningsmask i 20 minuter. Efter den angivna tiden, skölj rikligt med krullar av icke-hett vatten.

Minsta skattesatsen är en månad. För att konsolidera resultatet använder många tjejer växtprodukten Andrea upp till tre månader. Efter hälsokursen, gör ett möte med trichologen, fråga när du ska upprepa sessionerna.

Allmän information

Beställ en kvalitetsprodukt på en av de kinesiska sidorna. Kolla med vänner och bekanta som använde Andreas verktyg för hårväxt, vilken webbutik är pålitlig.

Den uppskattade kostnaden för en 20 ml flaska är från 250 till 400 rubel. En flaska serum är tillräckligt i tre till fyra månader, om du berikar schamponet, gör ibland strammasker. För aktiv behandling för kursen krävs 3 flaskor.

Denna produkt är en lätt oljig vätska. Om det var genomskinligt vatten i flaskan betyder det att du fick en falsk. Beställ nyskapande serum endast på rekommendationer från vänner från beprövade kinesiska säljare.

Recensioner om verktyget Andrea bekräftar effektiviteten hos kinesisk växtbaserad produkt. Många har noterat att håret verkligen växer snabbare. Mirakulös emulsion - ett utmärkt verktyg för att återställa hårets kvalitet.

Lär dig om effektiv anti-skallighet hos kvinnor.

Vad ska man göra om håret går sönder? Svaret finns på den här sidan.

På http://jvolosy.com/uhod/vitaminy/d3.html, läs om fördelarna och användningen av vitamin D3 för hälsosamt hårglans.

För att förbättra effekten, använd naturligt serum med en mezoroller. Manuell rullning accelererar absorptionen av näringsämnen i huden, påverkar vissa punkter, som i en akupunktursession. Tunna nålar masserar huvudet, förbättrar blodcirkulationen. Håråtervinning serum plus hem mesotherapy är en effektiv tandem i kampen för hårets skönhet.

En unik kombination av naturliga extrakt, biologiskt aktiva substanser har en positiv effekt på huden och stavarna. Även om i 3 månader har håret inte vuxit tillbaka, som om en våg av en trollstav visar den helande effekten.

Användbar information om Andrea-serum i följande video:

Andrea olja för hårväxt - ett naturligt botemedel från Kina från medicinalväxter

För att håret ska förbli friskt, attraktivt, fullt av vital energi, räcker det inte bara för att tvätta håret. Det är nödvändigt att tillgripa hjälp av olika återställningsmaskar, balm, sprayer, oljor, serum. Valet är stort, men preferenser ges till produkter som har en naturlig sammansättning. De bryr sig inte bara trevligt, men också säkert. Idag ska vi prata om det hyllade kinesiska verktyget Andrea, som har fått enorm popularitet och beundrar konsumentrecensioner.

Princip för verksamheten

Andrea hårprodukt har en fet textur på grund av närvaron av naturliga komponenter från medicinska örter. Det innehåller också ämnen som tillåter att värma huvudet, på grund av vilket det finns en ökning i blodflödet, krullarna faller mindre ut, bryts.

Kinesisk olja Andrea har en komplicerad effekt på håret, hårbotten. Tillämpningen av denna produkt riktar sig till:

 • reglering av syrets penetration i huden, näringsämnen;
 • djuprengöring av hårfollikelporer
 • gör noggrann rengöring
 • fuktar det övre lagret av huden;
 • acceleration av tillväxten av strängar;
 • underlätta processen att kamma, reducera krusning av krullar;
 • ger sken till en shag.

Tillverkaren av produkten hävdar att användningen av serum kommer att bidra till att återställa hälsan på frisyren, sakta ner åldrandet, bli av med problemet med spröda, svaga, splittrande strängar, stärka hårväxten.

Fördelarna med kompositionen

Den absolut naturliga sammansättningen av oljan låter dig prata om säkerheten vid användningen av medel, frånvaron av kontraindikationer. Den enda begränsningen kan vara individuell intolerans mot de komponenter som utgör produkten.

Titta närmare på oljekomponenterna:

 1. Gingerrot extrakt, värmer huden, ökar flödet av lymf, hjälper syre, näringsämnen tränger bättre in i porerna. Innehållet i ingefärakrom, kisel, kalcium, fosfor, magnesium, nikotinsyra, kalium minskar förlusten av lock. Dessutom rekommenderar vi att du lär dig mer om fördelarna med ingefära för hårväxt på vår hemsida.
 2. Ginseng roten extrakt, på grund av närvaron av användbara hartser, vitaminer, ger näring och fuktgivande av håret.
 3. Coreopsis, annars kallad kamikaze växt, förstärker hårsäcken, minskar håravfall. Dessutom har växten en antibakteriell effekt, kan förbättra immuniteten hos håret, främja återhämtningen av glödlamporna.
 4. Druvfröolja hjälper till att återställa hårets axelstruktur, vilket gör att håret lyser.

Det är viktigt! Oljan produceras i små bubblor (20 ml vardera), närvaron av dispensern gör det enkelt att räkna det önskade antalet droppar. Det bör noteras att namnet "olja" och "serum" i detta fall betecknar samma åtgärd, och inte dess sorter.

Indikationer för användning

Enligt tillverkarens anvisningar bör Andrea hårolja användas om du har följande problem med hår:

 • ökad håravfall, alopeci;
 • torr hud;
 • krokos bräcklighet;
 • huvud kliar av annan natur
 • närvaron av mjäll
 • låg hårtillväxt.

Applicera drogen direkt på krullarna, hårbotten, du kan inte ta den inuti.

Kostnad för

Varje flaska wonder elixir är utrustad med en särskild klistermärke som innehåller en unik tillverkarkod, så när du väljer, var uppmärksam på detta, låt dig inte lura av den låga kostnaden - det här är en falsk. Du kan köpa den ursprungliga oljan för 600-900 rubel.

Du kan köpa verktyget i onlinebutiken, apotek.

Ansökningsmetoder

Det finns tre sätt att använda Andrea serum:

 1. Späd oljan med ditt vanliga schampo i följande proportioner: 250-300 ml schampo per 10 ml olja. Blanda ingredienserna noga tills det är slät. Tvätta huvudet i en sådan rik schampo enligt ditt vanliga mönster.
 2. Tvätta håret, torka håret, men inte helt. På våta lockar applicera några droppar Andrea till en längd från ungefär mitten av öronen till spetsarna. Då kan du lägga strängar, skölja produkten är inte nödvändig.
 3. Det tredje sättet att applicera är att serumet fördelas över hela längden av trådarna, försiktigt gnidas i hårbotten. Efter massering av hårbotten, kvarstår botemedel på hårets huvud i 15 minuter till en halvtimme. Sedan tvättas strängarna med rent vatten utan schampo, sedan med den.

För att förbättra effekten, använd den bästa penetrationen av användbara komponenter efter proceduren med olja, använd en mask, balsam eller balsam.

Behandlingsförloppet för varje person är individuellt, men en flaska kommer inte att göra. Det rekommenderas vanligtvis att använda Andrea i minst 10-12 veckor. Upprepad kurs kan ske om tre månader.

Rådet. Det mest effektiva systemet för användning av läkemedlet är att använda det som en mask 2 gånger i veckan, resten av tiden - tvätta huvudet med Andrea-schampo med olja.

Foto före och efter

Användningsförmåga

Många positiva återkopplingar från konsumenterna indikerar den höga effektiviteten hos Andrea Kinesisk naturlig olja. Nästan alla köpare noterar att efter användning, resulterar det som:

 • förbättra det övergripande tillståndet hos håret, dess utseende
 • Spetsarna är inte längre torra, delade;
 • Strängarna blir glänsande, mjuka till beröring, lydiga;
 • krullhetens krullhet försvinner;
 • förbättrar hårbotten
 • Behovet av frekvent tvättning av håret elimineras;
 • förlust av strängar reduceras.

Sammanfattningsvis är det säkert att säga att Andrea hårolja (serum) är mycket effektivt för att bekämpa olika hårproblem.

Du kan lära dig mer om fördelarna med oljor för att stimulera hårväxt tack vare följande artiklar:

Användbara videoklipp

Översikt över Andrea olja för hårväxt.

Ett annat tips om verktyget och rekommendationer för användning i hemmet.

Serum "Andrea" för hårväxt: Användningsmetod, funktioner i medel, erfarenhet av användning

Nyligen på Internet är det alltmer möjligt att hitta information om ett unikt serum för hårtillväxt Andrea.

Det produceras i Kina från lokala komponenter.

Tillverkaren av produkten lovar att användningen av serum gör att du snabbt kan återställa det förlorade håret till håret.

Men hur effektiv denna kosmetiska är, kan du ta reda på från följande information.

Funktion av Andrea serum för hår

Produkten har en oljig struktur på grund av extrakt och extrakt av medicinska växter. På grund av närvaron av komponenter som värmer hårbotten, kan produkten förbättra flödet av lymf och blod, vilket förhindrar håravfall och starkt ökar deras tillväxt.

Användningen av Andrea hårolja rekommenderas även i följande fall:

 • med krullhet och torrhet av krullarna;
 • med olydiga strängar;
 • för att skydda hår från ultraviolett strålning;
 • att återställa krullarnas struktur;
 • för att eliminera blekning och styvhet.

Andrea serum kan användas med andra kosmetiska produkter för hårvård.

Det är viktigt! Andrea lämnar märken på kläder, så var försiktig när du öppnar och använder dem.

Sammansättning och aktiva beståndsdelar

Att vara en helt naturlig lösning är att produkten är helt säker att använda, men bara om du inte har individuell intolerans. Sammansättningen av kosmetiska oljor för hår innefattar följande typer av växter och deras extrakt:

 • ingefära rot, förstärka flödet av lymf och blod;
 • ginsengrot, på grund av vilken näring och hydratisering inträffar;
 • Kinesisk växt Flinkenflugel, som stärker hårsäckarna och förhindrar skallighet.
 • druvfröolja, vilket ger sken och styrka, och återställer också hårstrukturen.

På vår webbplats hittar du ett stort antal hem masker recept för hårväxt: med nikotinsyra, från kaffesump, med vodka eller konjak, med senap och honung, aloe, gelatin, ingefära, henna, bröd, med kefir, med kanel, ägg och lök.

Andrea för hårväxt: hur man använder

Applicera oljan på tre sätt:

 1. Flaska schampo volym av 200-300 ml pour 10 ml serum och blanda väl tills en homogen vätska, sedan använda de mottagna medlen i vanliga sättet du schampo.
 2. Applicera en liten mängd olja på tipsen om rent, fuktigt hår och starta styling, i det här fallet är det inte nödvändigt att tvätta produkten.
 3. Applicera serum på torrt eller vått hår längs hela längden, gnugga det noga i rötterna och hårbotten. Efter 15-30 minuter, tvätta oljan först med varmt vatten utan schampo och sedan med det, beroende på svårighetsgraden av hårproblemen.

Efter användning, var noga med att applicera balsam eller balsam för att öka effekten av de aktiva ingredienserna på hårsäcken och dessutom suga i hårbotten.

För ett mer hållbart resultat bör olja appliceras i minst två månader. Du kan upprepa kurser av behandling tre månader efter det sista förfarandet med serum.

Försök med ett annat effektivt serum "farmor Agafi".

effektivitet

Köparna lämnar efter att ha använt serum inte bara positiva men även negativa återkopplingar. Detta beror på det faktum att olja, precis som någon annan produkt, inte kan vara universell och lämplig för absolut alla.

Trots detta noterade alla köpare följande punkter efter att ha använt Andreas hårtillväxtprodukt:

 • förbättrat övergripande hårtillstånd
 • förlorade torra tips;
 • Sken och skinnens mjukhet dök upp;
 • brittleness försvann och tillståndet i hårbotten förbättrades.

Den genomsnittliga ökningen av hårlängd per månad när produkten användes var 0,5 ml, vilket är ett ganska bra resultat.

För att göra detta, använd den klassiska metoden för att tillämpa pengar på ett stängt hudområde. Om det inte finns någon reaktion inom två dagar kan du vara säker på säkerheten för den inköpta produkten.

Användbara material

Läs våra andra artiklar om hårväxt:

 • Tips om hur man växer lockar efter en kvadrat eller annan kort hårklippning, återställ den naturliga färgen efter färgning, påskynda tillväxten efter kemoterapi.
 • Lunar kalender hårklippningar och hur ofta behöver du klippa håret när du växer?
 • De främsta orsakerna till att strängar växer dåligt, vilka hormoner är ansvariga för deras tillväxt och vilka livsmedel påverkar god tillväxt?
 • Hur man snabbt växer hår på ett år eller till och med en månad?
 • Produkter som kan hjälpa dig att växa: effektiva hårväxt serum; Estel och Alerana produkter; cemerica vatten och olika lotioner; Hästkraftsschampo och olja; liksom andra tillväxtschampon, i synnerhet Golden Silk Activator Shampoo.
 • För motståndare traditionella medier kan erbjuda människorna: mamma, olika örter, tips om användning av äppelcidervinäger och senap, samt recept för hur man gör hemlagad schampo.
 • Vitaminer är mycket viktiga för hårets hälsa: Läs översynen av de bästa apotekskomplexen, särskilt drogerna Aevit och Pentovit. Lär dig om funktionerna i användningen av vitaminer i grupp B, särskilt B6 och B12.
 • Lär dig om de olika förberedelserna för att öka tillväxten i ampuller och tabletter.
 • Visste du att medel i form av spray har en positiv effekt på krämens tillväxt? Vi erbjuder dig en översyn av effektiva sprayer samt instruktioner för matlagning hemma.

Användbar video

Ett exempel på att använda serum på tunt, sparsomt och naturligt blygsamt hår:

Så idag diskuterade vi Andreas hårtillväxtserum, dess sammansättning och effekt och ledde till kundernas åsikter. Och även i artikeln finns en instruktion för att använda produkten.

Andrea - serum, vilket ger ett nytt liv till håret

För de flesta människor väcker inte hårsäckarna länge, vilket leder till en obalans, eftersom hårlinjen är långsamt förnyad. Detta beror på kroppens och hälsans individuella egenskaper. Med tillkomsten av serum Andrea för hårväxt, som gör att du kan vakna vilande folliklar, har allt förändrats dramatiskt, och drömmen om ett långt friskt hår har blivit en verklighet. Tänk på verktygets sammansättning, dess tillämpningsmetod och fördelaktiga effekter.

SNABB ARTIKEL NAVIGATION

Sammansättningen av läkemedlet

VIKTIGT ATT VET! Ett medel för att stärka och växa hår som används av stjärnor av showbranschen Läs mer >>>

Andrea för hårtillväxt är mycket populär bland både kvinnor och män. På grund av sin naturliga sammansättning, som ger hårsäckar med alla nödvändiga mikroelement för tillväxt och förstärkning, med användningen kan du återställa håret till ett friskt utseende, förbättra tillväxten och sluta förlusten. Andrea fuktar perfekt hårbotten. Det ser ut som en klar oljig vätska.

Serumet innehåller följande unika extrakt för växtens tillväxt och hälsa:

 • Gingerrot.
 • Ginseng rot.
 • Ett extrakt från en Toccobana blomma.
 • Druvfröolja.

Den harmoniska kompositionen gör det möjligt att förbättra blodcirkulationen i hårbotten, att mätta den med syre och alla vitala mikroelement, vitaminer, vilket leder till återhämtning och snabb tillväxt.

Redaktionskommitté

Om du vill förbättra ditt hårs tillstånd, bör du särskilt sköta skampon som du använder.

En skrämmande figur - i 97% av schampon av kända varumärken är ämnen som förgiftar kroppen. Huvudkomponenterna, på grund av vilka alla problem på etiketterna är betecknade som natriumlaurylsulfat, natriumlauretsulfat, kokosulfat. Dessa kemikalier förstör krullarnas struktur, håret blir skört, förlorar sin elasticitet och styrka, färgen bleknar. Men det värsta är att dessa saker kommer in i levern, hjärtat, lungorna, ackumuleras i organen och kan orsaka cancer.

Vi rekommenderar dig att överge användningen av medel i vilka dessa ämnen är belägna. Nyligen utförde experter från vår redaktionsteam en analys av sulfatfria schampon, där första plats togs av medel från företaget Mulsan Cosmetic. Den enda tillverkaren av naturliga kosmetika. Alla produkter tillverkas under strikta kvalitetsstyrnings- och certifieringssystem.

Vi rekommenderar att du besöker den officiella webbutiken mulsan.ru. Om du tvivlar på din kosmetiks naturlighet, kontrollera utgångsdatumet, det ska inte överstiga ett års lagringsutrymme.

Indikationer för användning

Serum hjälper till att eliminera följande problem med hår och hårbotten:

 • Intense fallout.
 • Långsam tillväxt.
 • Torra och delade strängar.
 • Fläck, kliande hårbotten.
 • Inflammerad hud efter applicering av perm.
 • Svårt att style hår.
 • Färgade och skadade trådar.

Verktyget har ingen kontraindikationer, förutom den individuella intoleransen hos vissa komponenter som utgör produkten.

Före användning måste du testa för känslighet, för det här är en liten mängd medel som appliceras på armbågens inre sida och lämnar i 20-30 minuter, och sedan inspektera testområdet på huden. Vid irritation, rodnad eller klåda är det bättre att vägra att använda drogen.

Andrea ger stabila resultat en månad senare - hennes hår blir mer välskötta i utseende, dens densitet, glans är märkbar och viktigast av allt börjar de växa bra: 2-3 gånger snabbare än innan man applicerar serum. För torrt hår - det här är helt enkelt ett oumbärligt verktyg, eftersom serumet helt fuktar och närmar dem.

Hur man använder

Serum Andrea är ett slags medicin för hår. Instruktioner från tillverkaren ger följande sätt att använda:

 1. Tvätta håret på vanligt sätt med schampo.
 2. Lägg 3 till 5 droppar serum beroende på hårets längd i en liten mängd schampo.
 3. På vått hår applicera den resulterande produkten med massagerörelser från rötterna till ändarna, försök att fördela den över hela längden av strängarna.
 4. Låt handla i 10 minuter, skölj håret noggrant med varmt vatten.

Serum kan användas i form av en medicinsk mask. För att göra detta gnids det med massagerörelser i hårrotserna, förfuktas och fördelas genom tyget. För att skapa effekten isoleras baden med en polyetenhatt och lämnas för att uppnå önskad effekt i 30 minuter, varefter trådarna tvättas noggrant med varmt vatten.

Varje del måste beredas omedelbart före användning. Applicera Andrea serum bör vara 2-3 gånger i veckan i flera månader, det beror helt på hårets individuella hälsa.

Öppna flaskaffären inte mer än 4 månader!

Priset på en 20 ml flaska läkemedel kostar 500 rubel, allt beror på leverantör av produkten. Det är bättre att köpa serum i specialaffärer eller apotek för att undvika att förvärva en falsk, eftersom produkten är populär. Under behandlingen från 8 veckor behöver du 2-3 flaskor av läkemedlet, det beror helt på hårets längd och tjocklek. Köp Andrea kan vara här.

En detaljerad granskning av drogen Andrea presenterades i videon.Nästa Artikel
Hur är "kärnvatten" användbart för vårt hår?