Serum "Andrea" för hårväxt: Användningsmetod, funktioner i medel, erfarenhet av användning


Nyligen på Internet är det alltmer möjligt att hitta information om ett unikt serum för hårtillväxt Andrea.

Det produceras i Kina från lokala komponenter.

Tillverkaren av produkten lovar att användningen av serum gör att du snabbt kan återställa det förlorade håret till håret.

Men hur effektiv denna kosmetiska är, kan du ta reda på från följande information.

Funktion av Andrea serum för hår

Produkten har en oljig struktur på grund av extrakt och extrakt av medicinska växter. På grund av närvaron av komponenter som värmer hårbotten, kan produkten förbättra flödet av lymf och blod, vilket förhindrar håravfall och starkt ökar deras tillväxt.

Användningen av Andrea hårolja rekommenderas även i följande fall:

 • med krullhet och torrhet av krullarna;
 • med olydiga strängar;
 • för att skydda hår från ultraviolett strålning;
 • att återställa krullarnas struktur;
 • för att eliminera blekning och styvhet.

Andrea serum kan användas med andra kosmetiska produkter för hårvård.

Det är viktigt! Andrea lämnar märken på kläder, så var försiktig när du öppnar och använder dem.

Sammansättning och aktiva beståndsdelar

Att vara en helt naturlig lösning är att produkten är helt säker att använda, men bara om du inte har individuell intolerans. Sammansättningen av kosmetiska oljor för hår innefattar följande typer av växter och deras extrakt:

 • ingefära rot, förstärka flödet av lymf och blod;
 • ginsengrot, på grund av vilken näring och hydratisering inträffar;
 • Kinesisk växt Flinkenflugel, som stärker hårsäckarna och förhindrar skallighet.
 • druvfröolja, vilket ger sken och styrka, och återställer också hårstrukturen.

På vår webbplats hittar du ett stort antal hem masker recept för hårväxt: med nikotinsyra, från kaffesump, med vodka eller konjak, med senap och honung, aloe, gelatin, ingefära, henna, bröd, med kefir, med kanel, ägg och lök.

Andrea för hårväxt: hur man använder

Applicera oljan på tre sätt:

 1. Flaska schampo volym av 200-300 ml pour 10 ml serum och blanda väl tills en homogen vätska, sedan använda de mottagna medlen i vanliga sättet du schampo.
 2. Applicera en liten mängd olja på tipsen om rent, fuktigt hår och starta styling, i det här fallet är det inte nödvändigt att tvätta produkten.
 3. Applicera serum på torrt eller vått hår längs hela längden, gnugga det noga i rötterna och hårbotten. Efter 15-30 minuter, tvätta oljan först med varmt vatten utan schampo och sedan med det, beroende på svårighetsgraden av hårproblemen.

Efter användning, var noga med att applicera balsam eller balsam för att öka effekten av de aktiva ingredienserna på hårsäcken och dessutom suga i hårbotten.

För ett mer hållbart resultat bör olja appliceras i minst två månader. Du kan upprepa kurser av behandling tre månader efter det sista förfarandet med serum.

Försök med ett annat effektivt serum "farmor Agafi".

effektivitet

Köparna lämnar efter att ha använt serum inte bara positiva men även negativa återkopplingar. Detta beror på det faktum att olja, precis som någon annan produkt, inte kan vara universell och lämplig för absolut alla.

Trots detta noterade alla köpare följande punkter efter att ha använt Andreas hårtillväxtprodukt:

 • förbättrat övergripande hårtillstånd
 • förlorade torra tips;
 • Sken och skinnens mjukhet dök upp;
 • brittleness försvann och tillståndet i hårbotten förbättrades.

Den genomsnittliga ökningen av hårlängd per månad när produkten användes var 0,5 ml, vilket är ett ganska bra resultat.

För att göra detta, använd den klassiska metoden för att tillämpa pengar på ett stängt hudområde. Om det inte finns någon reaktion inom två dagar kan du vara säker på säkerheten för den inköpta produkten.

Användbara material

Läs våra andra artiklar om hårväxt:

 • Tips om hur man växer lockar efter en kvadrat eller annan kort hårklippning, återställ den naturliga färgen efter färgning, påskynda tillväxten efter kemoterapi.
 • Lunar kalender hårklippningar och hur ofta behöver du klippa håret när du växer?
 • De främsta orsakerna till att strängar växer dåligt, vilka hormoner är ansvariga för deras tillväxt och vilka livsmedel påverkar god tillväxt?
 • Hur man snabbt växer hår på ett år eller till och med en månad?
 • Produkter som kan hjälpa dig att växa: effektiva hårväxt serum; Estel och Alerana produkter; cemerica vatten och olika lotioner; Hästkraftsschampo och olja; liksom andra tillväxtschampon, i synnerhet Golden Silk Activator Shampoo.
 • För motståndare traditionella medier kan erbjuda människorna: mamma, olika örter, tips om användning av äppelcidervinäger och senap, samt recept för hur man gör hemlagad schampo.
 • Vitaminer är mycket viktiga för hårets hälsa: Läs översynen av de bästa apotekskomplexen, särskilt drogerna Aevit och Pentovit. Lär dig om funktionerna i användningen av vitaminer i grupp B, särskilt B6 och B12.
 • Lär dig om de olika förberedelserna för att öka tillväxten i ampuller och tabletter.
 • Visste du att medel i form av spray har en positiv effekt på krämens tillväxt? Vi erbjuder dig en översyn av effektiva sprayer samt instruktioner för matlagning hemma.

Användbar video

Ett exempel på att använda serum på tunt, sparsomt och naturligt blygsamt hår:

Så idag diskuterade vi Andreas hårtillväxtserum, dess sammansättning och effekt och ledde till kundernas åsikter. Och även i artikeln finns en instruktion för att använda produkten.

Andrea, serum för hårväxt

Andrea - ett verktyg som förbättrar utseendet avsevärt och stärker ditt hårs hälsa. Läkemedlet ger accelererad tillväxt och återställande av skadade områden. Serum är i stor efterfrågan bland japanska tjejer. Kompositionen använder endast naturliga ingredienser, så säkerheten garanteras. Verktyget skyddar mot håravfall, fuktar djupt och stärker håret. Hårstyling blir enkelt och enkelt, och hälsosam glans återvänder till håret!

Registrera för att lämna en recension.
Det tar mindre än 1 minut.

Vid 26 började håret falla ut - genetik. Jag bestämde mig för att prova detta serum. Tillsätt 3 ml serum per 100 ml schampo och tvätta huvudet dagligen med denna blandning. Efter 3 månader slutade håret helt och hållet, håret blev tjockare. Jag är mycket nöjd, även om det är svårt att bekämpa genetiken. Jag beställde 3 fler paket, jag kommer regelbundet använda den.

Serum fungerar verkligen! Jag lägger till det i balsammen eller i masken och använder den var 3-4 dagar. Utseende fluff, hår började växa snabbare, istället för standard 1,5 cm per månad växer 3. Jag är bara glad! Slutligen kunde jag gå över min "kritiska" hårlängd. Jag beställde 2 fler förpackningar, jag vill ha långt hår!

Jag använder serummet är inte riktigt meningsfullt och jag smörjer deras ögonbryn. Flaskan är väldigt liten, så jag kan inte ens föreställa mig hur man översätter den till hår.
Kampen för vackra ögonbryn började i min ungdom, plågade dem dumt i en tråd, så när modet kom tillbaka till "en naturlig stil" började jag växa dem. Tyvärr har de i många år tunnat, nu återställer jag så mycket jag kan. Detta serum för mig är en frälsning. Jag brukar applicera en bomullspinne innan du lägger mig, det är inte fet, tack vare dess naturliga sammansättning är det helt säkert för huden.
Innan du börjar använda aktivt, utförde jag ett allergitest, vilket inte räcker till. Jag satte en droppe till höger längs pannan och väntade, inget hände mig. Därefter började jag ansöka utan rädsla och flera gånger om dagen. Efter ett par veckor märkte hon att håren började bryta igenom där de inte hade varit där länge.
De första två månaderna av skådespelet, förstås, inte för svag hjärta. Han räddade sig med en penna. Men nu kan jag skryta med vackra, jämnt och viktigast vida kanter, som jag bara rätta med penna eller henna. Serum hjälpte mig, glad med köpet, från mig Pyaterochka!

Nu använder jag den tredje burken, för jag kan inte vänta med att uppnå mitt gamla drömhår i midjan. Detta serum har en bra effekt på tillväxten, håret börjar växa snabbare, så att skära av de splittrade ändarna i salongen förstör inte stämningen. Om tidigare på en månad växte håret med 2-3 cm, sedan nu 4 cm - garanterat. I allmänhet effektiv.
Men det finns ett antal nyanser: håret från serumet blir smutsigt snabbare och då är det inte lätt att tvätta av resterna, och att gå med ett "tjockt" huvud är ful. Men dessa negativa punkter är obetydliga jämfört med effektivitet, så det är definitivt 5.

Hoppas att vården inte behöver tvättas. Men serumet visade sig vara mycket oljigt, om det applicerades på hårrötterna och sedan inte tvättades av, blir håret oljigt och ser orubbligt ut. Därför har jag råd att bara använda serumet på kvällen, före sänggåendet, och på morgonen tar jag en dusch och tvättar allt som finns kvar på mitt hår.

Det är mycket lättare att lägga håret efter serum, när det tvättas och torkas skiner det vackert, det ser levande och friskt ut. regrown rötter, måste vara vacker igen. Nu planerar jag att göra färgen så nära som möjligt till min ursprungliga hårfärg för att inte färga mitt hår så ofta. En månad har gått, och jag har redan använt tre flaskor serum, så jag kan inte säga att medlen är ekonomisk. Det förbrukas väldigt snabbt. Förfarandet behöver antagligen en tiondel av en flaska, så att alla rötterna i håret kan smörjas ordentligt.

Om du använder proceduren ansvarsfullt och använder regelbundet kommer effekten att vara som min. Men jag säger genast att det nästan inte finns något resultat från en flaska.

Efter födseln föll håret bara från huvudet, skalliga fläckar dök upp, varje gång hon grät när hon kammade håret. Jag använde en blandning av serum och schampo i nästan ett halvt år, under vilken tid mina hår inte bara var stoppade, men det fanns också en underrock, de nästan fulla smällen hade vuxit! Jag är glad att jag hittade det här verktyget på Internet.

Mitt hår har redan sett en massa saker, inkl. och serum Andrea. Jag gillade resultatet av användningen, men det fixades närmare slutet av den andra flaskan av detta mirakelmedel. Jag beställde tre av aktierna på en gång, så jag hade tillräckligt länge. De viktigaste aktiva ingredienserna: ingefära, ginseng, fleece-blomma. Vätskan är som lite vatten, det luktar fint, men inte ingefära alls, men det förklaras här som den främsta! Används endast med schampo. Kapala enligt anvisningarna. Det fanns inget obehag. Bara shampoo konsistensen blev mer flytande, men det skummade ibland bättre. Det var nog att tvätta huvudet för en gång (det var alltid nödvändigt att skaka två gånger före). Jag avslutade den första burken av kärnan i ungefär en månad. Håret tjocknade inte, men den totala förlusten upphörde. En annan månad plus en burk Andrea och jag såg riktiga resultat - tjocklek, styrka och minsta håravfall (endast inom den biologiska normen). Bara några få hår kvarstår på kammen, vilket är en bra indikator. Nu tog jag en paus, jag vill inte att mitt hår ska vänja sig på verktyget. Jag hoppas på Andreas kumulativa effekt, och så får vi se!

Serum "Andrea" är mycket bra. Tack vare henne slutade hon använda balm. Så blev håret mjukt, kammat väl och drog inte. Drogen kommer i en liten flaska. Det är med en dispenser, så det är ganska bekvämt att använda den. I schampot dropp inte, som alla gillar att göra. Mitt huvud och jag lägger till 4-5 droppar till min handflata varje gång och tvål det vidare.

Jag märkte att schampon från detta skum är mycket bättre. Medlet har ingen lukt, jag gillar det. Första gången blir huvudet snabbt tjockt, du måste tvätta det ofta. Sedan blir håret vant vid serumet. Jag gillar verktyget, flaskan var tillräckligt för 3 månader.

Flaskan är liten, inuti 20 ml. Jo själv ser han sig oattraktiv. Inskriptionerna är alla på kinesiska och ganska lite på engelska. Konsistensmedel som sirap, inte särskilt flytande. Det luktar väldigt trevligt och inte alls ingefära, men någon form av ört-mintcocktail. Jag gillade det! Viktigast är ansökan mycket enkel.
Tillsätt 44-60 droppar på en flaska schampo (250 ml) och blanda allt bra. Ingen speciell åtgärd behövs. Tvätta bara mitt huvud med detta schampo och vänta på resultatet! Och det kommer efter 2 veckors användning. Mitt hår slutade verkligen att falla ut så mycket som tidigare. Tillämpas 2 månader i rad. Nu tar jag en paus, det vill säga jag byter schampo och lägger inte till Andreas serum till det, liksom ett andningshår. Specifikt märkte hårets tillväxt inte, men de började falla mycket ut (.) Mindre! Håret efter applicering av en sådan laddad schampo ser färsk 2 dagar. Jag tvättar vanligen dem 2 gånger i veckan. I grund och botten bra.

Jag är säker på att jag kommer att beställa serumet mer än en gång! Priset och resultatet jag fick från produkten är tilltalande!

Jag har använt serum i tre veckor nu, jag kan inte säga att mitt hår har börjat växa rakt, en fluff dykt upp över pannan, men i allmänhet är hårets längd fortfarande densamma. Jag tror att vi måste fortsätta använda det och titta på resultatet. Flaskan är liten, så jag skakar på varje droppe. Generellt är ansökningsförfarandet mycket svårt. Vi måste ta en kam med små tänder, kamma genom håret, dela dem i rader och belägga varje hårrad vid roten. Om vi ​​anser att flaskan är liten är det uppenbart att det inte kommer att räcka för länge. Jag löper ut ur det, men det finns nästan inget resultat. I utseendet i flaskan skakar någon slags smör, som en tvåfas, före användning, jag skakar flaskan för att blanda skikten. Det luktar av eterisk olja, ganska blomma. Sammansättningen hittades inte någonstans, men allt verkar vara naturligt och fördelaktigt för håret. Det faktum att de unga håren verkade uppmuntrande, men i allmänhet väntade på något annorlunda resultat. Faktum är att många skriver att en månad växer i en månad, men du måste vara lite ur huvudet för att tro, och jag trodde det naivt. I allmänhet ser jag på vad som händer nästa men hittills är jag inte särskilt nöjd med resultaten. Flaskan är över, men jag förstår fortfarande inte om det finns en effekt.

Jag beställde olja av Andrea slumpmässigt bland de heliga, som jag hade experimenterat med hår restaurering framför honom, och nästan ingenting hjälpte mig. Och här så ljuvt pris, lite mer än $ 1,5, hur man inte får. En liten, lättförkrympad låda med en 20 ml glasburk kom till mig. Information är bara ett minimum, och inte ett ord på ryska!
Först var hon arg och gick sedan och tittade på nätet, hur man ansöker det. På en standardflaska med schampo i 200 ml behöver du 6 droppar serum. Jag erkänner ärligt, jag dricker ett par droppar :)) Men flaskan varar mycket länge, konsumtionen är mycket ekonomisk. Även om jag också läste att det öppna verktyget kan användas i högst 4 månader, så lägger jag till Andrea också på hårmaskorna. Faktum är att jag har en 2-månaders systematisk användning: Håret växer med 3,5 (.) Centimeter, vilket faller flera gånger mindre. De ser mycket hälsosammare ut, i solen skiner vackert.

Blev lydig, kammade ett nöje. Förutom den regrowna längden har en underrock bildats - på pannan och templen, d.v.s. gick stimulering av tillväxten av nya hår. Effekten visade sig precis som i reklam, hon förväntade sig inte det. Om jag inte hade försökt det på mig själv, och jag skulle inte ha trott det alls. Nu väntar jag på den andra flaskan, jag fortsätter att behandla håret.

Ingen har ställt frågor än. Din fråga kommer att vara den första!

Andrea Hair Growth Essence: bruksanvisningar och effektiviteten hos hårserum

På jakt efter ett effektivt läkemedel för hårtillväxt köper många kvinnor annonserade nya hårvårdsprodukter. En av de senaste utvecklingen av forskare, som orsakar rörelse och samlar mycket feedback från användare - Andrea Hair Growth Essence oljeserum. Verktyget består av naturliga ingredienser, har inga signifikanta kontraindikationer. Ägare av alla typer av krullar kan använda helande vätska. Det finns emellertid en signifikant detalj: För att serumet ska ha den förväntade effekten måste du skilja originalet från det falska när du köper det.

Princip för verksamheten

Homeland serum - Kina. För att skapa ett verktyg som skulle vara mångsidigt att använda, gick förlorat hår tillbaka till hår, kosmetologer och trichologer tillbringade flera år. Läkemedlet testades, vilket visade sig vara effektivt, först i laboratoriet och sedan vid tillämpning av vanliga konsumenter. Du kan lösa lock av många problem i 1-2 månader med vanliga rutiner.

Sammansättning och fördelar

Basen för serumet tjänade som naturliga ingredienser:

 • druvfröolja - återställer hårets struktur, ger näring skadade, svaga krullar;
 • ginseng extrakt - en positiv effekt på hårets volym och densitet, effektiv mot håravfall;
 • ingefäraxtrakt - värmer huvudets hud, stimulerar blodcirkulationen, bekämpar mjäll
 • Tokkobana blomma - en växt från Japan påverkar folliklar, accelererar tillväxten av strängar.

Kompositionen kompletteras också med destillerat, renat vatten. Hon bryr sig om locken, mättar dem med syre.

Andrea Hair Serum är konstruerad för aktuell användning. Det fungerar lokalt, och detta är dess betydande fördel. De aktiva ingredienserna aktiverar endast folliklarna på applikationsstället. Om du använder ett medel för hårväxt inuti, kan håret öka hela kroppen.

Observera att läkemedlet kan användas inte bara för behandling. På grund av de olika effekterna på håret är läkningsvätskan lämplig för förebyggande.

Vilken effekt gör det?

Regelbunden användning av produkten för håret Andrea, du kan läka krullar, förbättra deras struktur och utseende. Läkemedlet har visat sig effektivt för att lösa sådana problem:

 • långsam hårväxt
 • strandnedfall
 • torrhet, brittleness;
 • närvaron av mjäll.

Användningen av oljeserum accelererar tillväxten av krullar i 2,5 gånger. Hårsäckar stärks. Detta eliminerar inte bara problemet med "här och nu" utan också ett bra förebyggande av för tidigt håravfall för framtiden.

Strängarna blir fuktiga, mjuka, glänsande och lydiga. Kombinera och styling dem blir enklare, hår mindre förvirrad. Dessutom skyddar serumet håret från de negativa effekterna av ultraviolett strålning. Håret ser mer välskötta, friska.

Kostnad för

En naturlig produkt utan skadliga färgämnen, konserveringsmedel kan inte kosta för billigt. Kostnaden för oljeserum Andrea för hårtillväxt är cirka 1300 rubel per 20 ml. Stora flaskor värdefull vätska är inte tillgängliga. Du kan köpa verktyget via nätbutiker. Det är bättre om de är officiella representanter för tillverkaren. Ibland gör onlineföretag rabatter, då sänks priset på serum till tusen rubel.

Rådet. Var försiktig när du köper läkemedlet. Många användare klagar på att i stället för de ursprungliga sätten fick de en falsk gjord i Kina.

Övervakningskonsumenter har sammanställt en lista över parametrar. På dem är det möjligt att skilja det verkliga serumet från falskt:

 1. Konsistensen av rätt produkt är oljig, onaturlig - vattnig. De lämnar liknande spår på papper.
 2. Hållbarhet som anges på förpackningen är 2 år. Om det står 3 år - troligtvis köpte du en falsk.
 3. Högkvalitativ vassla doftar citrus, inte blommor eller männens doft.
 4. De sista siffrorna i streckkoden ska vara så här: 0078. Förfalskning anges med en kombination av 5657 i slutet av koden.

Detta är inte allt. Varje originalflaska i produktion tilldelas ett individuellt nummer. Den består av 16 nummer och placeras på förpackningen, under folien. Det bör noggrant torkas med ett mynt eller nagel. Därefter bör du hitta på Internet en webbplats för att kontrollera Andreas produkter, ange numret, fånga och kontrollera varans kvalitet. Om serumet är naturligt kommer du att se ett gult kvalitetsmärke med röda band.

Kontra

Eftersom Andrea hårtillväxt serum består enbart av naturliga ingredienser, bara en kontraindikation: individuell intolerans. Innan du börjar använda, lägg lite pengar på armbögen. Vänta 30 minuter. Frånvaron av allergiska reaktioner (klåda, rodnad, obehag) tyder på att Andrea för hårväxt passar dig.

Varning! Öppna injektionsflaska som ska användas i 4 månader. Oljeserum med expanderad hållbarhet kan inte behandlas.

Foto före och efter

Regler för ansökan

 1. Applicera läkemedlet för att rengöra, nyligen tvättade lockar, något torkade på ett naturligt sätt.
 2. Häll lite vanligt schampo i en handflata, tillsätt 2-3 droppar serum.
 3. Sprid försiktigt den resulterande substansen i hårbotten med massagerörelser. Detta ska ta högst 5 minuter. På fördelarna med och reglerna för att utföra massage på huvudet för hårväxt, läs på vår hemsida.
 4. Skölj därefter håret med varmt vatten.
 5. Ägare av torra strängar kan använda helande vätska med varje shampooing. De med en fet hårtyp ska inte använda drogen mer än 1 gång per vecka.

Det här är bruksanvisningen som rekommenderas av verktygsskaparna. I detta fall varnar tillverkaren: skaffa inte ämnet för framtida användning.

Rådet. Vissa konsumenter är säkra på att effekten är märkbar även om du omedelbart lägger serumet till hela flaskan av schampo (10 droppar i 250 ml). Skaka kraftigt före användning.

Det är också användbart att veta hur man använder Andrea över hela längden av håret. Detta är sant om du behöver återställa krullarnas struktur, fuktar dem:

 • Applicera oljig vätska för att torka eller våta strängar;
 • försiktigt sprida sig över rötterna;
 • Skölj med varmt vatten efter 20-30 minuter.
 • Tvätta sedan håret med schampo.

Det finns ett annat sätt att använda oljeserum, vilket underlättar installationen. Vissa vätskor måste spridas över spetsarna av rent, fuktigt hår. Därefter kan du börja styling. Spola läkemedlet är inte nödvändigt.

Effektivt serum Andrea och som näringsmask. Det finns 2 sätt:

 • distribuera en liten summa pengar på hårbotten;
 • lägg till 10 droppar till den färdiga oljemaskan (hemma eller inköpta).

I alla fall, efter applicering måste du sätta på huvudet med polyeten, sedan med en handduk, skölj efter 15-30 minuter. Behandlingsprocessen eller profylaxen är inte längre än 8 veckor. Därefter måste du göra en 3 månaders paus, varefter du kan upprepa proceduren.

Vi rekommenderar att du läser mer om maskerna för hårväxt på vår hemsida.

Varning! Produkten får lämna märken på kläder. Var försiktig när du öppnar flaskan och innan du använder serumet.

Effekt av användning

Om du använder Andrea-serumolja genom alla regler, då efter några procedurer kan du se positiva förändringar:

 • hår börjar utstråla hälsan;
 • vackert skina, bli silkeslen;
 • tillväxten av strängar ökar markant;
 • krullar faller mindre ut;
 • de är enklare att kamma;
 • en fluff visas, nya hår
 • frisyren blir mer voluminös, tjock;
 • strängar fuktas, tipsen torkar inte ut. På grund av detta kan de mindre sänkas.

Vissa tjejer använder Andrea för förtjockande ögonbryn.

Fördelar och nackdelar

De positiva egenskaperna hos terapeutisk vätska, vilket framgår av många recensioner:

 1. Märkbar, bestående effekt.
 2. Förbättring av hår från rötter till tips.
 3. Naturlig sammansättning.
 4. En riktig hjälp med förlusten, långsam tillväxt av lockor. Om detta talar vältaligt bilder som tas före och efter användning.
 5. Användarvänlighet. Flaskan är utrustad med en dispenser.
 6. Ekonomisk konsumtion. En förpackning är tillräckligt för behandling, eller ännu längre.
 7. Det hjälper både kvinnor och män.
 8. Du kan inte längre använda ytterligare balsam och balsam. Serum tar över sina funktioner.
 9. Strängarna blir tjockare, tätare, deras struktur återställs längs hela längden.

Av de mest betydande nackdelarna är:

 • höga kostnader för originalet;
 • hög risk att förvärva en falsk
 • lång leverans. Om du beställer Aliexpress måste du vänta på paketet i ungefär en månad.
 • inte mycket hög effektivitet med problem med lockningar på grund av allvarliga funktionsfel i kroppen.

Observera att under den första månaden när du använder Andrea olja är känslan av överflödigt fett på håret möjligt.

Andrea Hair Growth Essence är inte ett läkemedel och inte ens ett kosttillskott. Om problem med krullningar orsakas av sjukdomar, genetik, hormonella störningar är drogen osannolikt att vara användbar. Utseendet på strängarna, det kommer att förbättras, men tillväxten eller förstärkningen får inte påverka. Besvikna konsumenter (varav en minoritet jämfört med entusiastiska) är övertygade om att Andrea hårväxt serum är en placebo-effektvätska.

Förutom alla medel för att stärka, förbättra håret, är detta oljeserum inte ett universalmedel, utan en riktig hjälpare. Det finns många positiva åsikter om honom och hävdar att drogen verkligen hjälper till att odla välskötta lockar. Detta är dock endast möjligt om du köper en naturlig, originalflaska. Annars kan den förväntade effekten inte garanteras. En betydande mängd negativ återkoppling är förknippad med detta.

Kontrollera kvaliteten på Andrea Hair Growth Essence serumolja. Innan du köper, tveka inte att fråga säljaren om en förpacknings streckkod. Förhandla i förväg möjligheten att returnera eller byta varor. Tack vare detta får du all chans att köpa originalet och göra ditt hår vackert, hälsosamt, långt.

Tvivlar naturen på färdiga kosmetiska produkter? Vi har förberett för dig en översikt över de bästa folkmedicinska åtgärderna för att stimulera tillväxten:

Användbara videoklipp

Andrea Hair Growth Essence hårborttagning.

Andrea serum för hårväxt och mot förlust.

Kommer Andrea att växa hår?

Serum andrea hårväxt idag är väldigt populär på marknaden för kosmetika för tillväxt och förstärkning av hår, det vill säga det är utformat för att lösa problemet med håravfall och långsam tillväxt. Det här är mycket viktigt för moderna tjejer som kan stärka håret utan att lägga ner mycket tid och ansträngning samt att accelerera tillväxten. Vi bestämde oss idag för att demontera verktyget Andrea på alla sätt, och ta reda på om det är vettigt att köpa det här verktyget.

Andrea serum för hårväxt

Tillverkaren säger att verktyget Andrea hjälper till att lösa nästan alla problem med håret. Andrea hårserum rekommenderas för långsam hårväxt, eller om du vill påskynda normal hårtillväxt, med skallighet (när glödlamporna befinner sig i sömnfasen och det nya håret inte syns), människor med tunt och orubbligt hår med långt hår undvik fladdrande och sprött hår.

Det bästa sättet att växa och skönhetshår läs mer.

Andrea ger näring och fuktar håret hårt och läker också sina tips. Med regelbunden användning av Andrea-serum (från 1 månad) uppträder en två- eller trefaldig acceleration av hårväxt, kammar och styling underlättas. Håret blir friskt och glänsande och blir mycket tjockare.

Serum förbättrar blodcirkulationen, bidrar till bättre hårnäring, förbättrar tillgången på hårsäckar med syre, stimulerar hårväxt, fungerar som ett fuktgivande medel. Resultatet: håret får mer näringsämnen och växer snabbare.

Tillverkarens löften: Tillväxt av hårtillväxt med 2-3 gånger, jämnhet i håret, balsam. Möjligt resultat i 2 månader.

Utgångsdatum: 2 år, och efter öppnandet att användas inom 4 månader. Lukten betyder ljus, citrus, konsistensen betyder lätt och oljig.

Sammansättning och egenskaper betyder Andrea

All information om verktyget kommer på kinesiska, så det är inte så lätt att studera Andreas egenskaper och sammansättning. Aktiva ämnen betyder Andrea:

Gingerrot - påverkar aktivt hårets struktur, stärker rötterna, främjar hårväxten, förbättrar blodcirkulationen och näring av håret med fördelaktiga ämnen.

Ginsengrot - har goda förstärkningsegenskaper, har en positiv effekt på hårets struktur, ger jämnhet och glans, samtidigt återställer strukturen intensivt, läker och stärker hela.

Druvfröolja - hjälper till att rädda håret från skador, skydda det från de negativa effekterna av den yttre miljön, normalisera talgproduktionen och väsentligt öka tillväxten. Oljens aktiva substanser närmar sig håret genom att förbättra strukturen.

Fleece blomstrot (japansk Tokkobana blomma) är huvudkomponenten i serumet med vilket maximalt resultat uppnås. Blomman har en positiv effekt på både hårbotten och hårlängden.

Huvudsakliga egenskaper hos Andrea serum

 • Håret växer dubbelt så fort som vanligt.
 • Mycket nytt hår syns.
 • Stärka hårsäckar.
 • Huvudet är mindre fet.
 • Håret blir tjockare.
 • Förbättra hårets struktur.
 • Det finns ingen anledning att använda hårbalsam.
 • Utmärkt närmar och djupt fuktar håret, och läker också sina tips.
 • Kombinera lättare.
 • Verktyget är mycket ekonomiskt.
 • Håret blir friskt och glänsande och blir mycket tjockare.

Indikationer och kontraindikationer för användning Andrea

Andrea serum kan användas för följande hårproblem:

 • långsam hårväxt
 • om det "unga" håret helt slutade växa;
 • ökad håravfall
 • torrt och bräckligt hår;
 • om hårspetsarna är benägna att tvärsektion;
 • livlöst och tråkigt hår;
 • torr hårbotten, mjäll och klåda.

När det gäller kontraindikationer mot denna åtgärd inkluderar detta individuell intolerans mot några komponenter som ingår i Andreas serum. Tillverkare rekommenderar omedelbart före användning av verktyget, först testa det för eventuellt utseende av en allergisk reaktion. För att göra detta, applicera några droppar serum på insidan av armbågen och lämna den i tio minuter, om huden inte ser röd ut, och du känner inte klåda, då är verktyget rätt för dig och du kan använda det.

Så här använder du Andrea-verktyget

Hur man använder: Lägg 3 (3-6) ml Andrea-serum per 100 ml schampo och blanda väl, eller tillsätt 3-6 droppar till schamponet med varje tvätt

Tvätta håret med schampo en gång, och andra gången, efter att du har samlat shampoo i handen, lägg till några droppar syorta i handen. Applicera på huvudet och massage i 3-5 minuter. Skölj sedan håret med vatten.

Du kan också använda Andrea som ett självständigt verktyg som näringsmask. Andrea serum kan läggas till någon mask som du tillämpar på hårbotten. Till exempel:

Recept nummer 1

 • 1 matsked senapolja;
 • 1 matsked olivolja;
 • 5-8 droppar eterisk oljebetong
 • 10 droppar serum Andrea.

Bland olivolja och senapsolja i en glasbehållare och värm det i ett vattenbad, tillsätt eterisk olja och Andrea-serum till den uppvärmda blandningen. Applicera på hårbotten innan du tvätter håret. Masken måste isoleras och hållas i minst en timme och längre om det finns tid. Masken tvättas av med två tvättar av schampo.

Recept nummer 2

 • 2 matskedar ricinolja;
 • 1 tsk grädd ingefära (du kan ta rå, rist och pressa saften, men torr ingefära värmer upp starkare);
 • 1 tsk aloejuice;
 • 10 droppar serum Andrea.

Masken är klar innan du tvättar håret. Blanda alla ingredienser och applicera i hårbotten från 30 minuter till 1 timme. Masken måste vara isolerad: linda ihop med plastfolie och isolera med ulllock eller varm handduk. Tvätta sedan håret som vanligt.

Recept nummer 3

 • 2 msk tinktur av chili pepprar;
 • 2 matskedar olivolja;
 • 5 droppar vitamin A och E i olja;
 • 3-5 droppar essentiellt oljeblott eller rosmarin;
 • 10 droppar serum Andrea.

Blanda alla ingredienser i en glasbehållare. Applicera masken på partings i hårbotten, du kan applicera favoritbasoljan på spetsarna. Vi värmer duschkåpan eller cellofanfilmen, vi packar den med en varm handduk, du kan bära en varm ulllock. Vi håller någonstans från 40 minuter till 1 timme (det ska värma och nypa lite). Därefter tvättas med schampo, helst två gånger. Denna mask kan användas 1-2 gånger i veckan i högst två månader och ta en paus.

Med torrt och normalt hår kan serum användas med varje shampooing, med fettband en gång i veckan.

Recensioner för Andrea: ett medel för hårväxt

Svar på Andreas botemedel är tvetydiga, vissa bara glada över honom, medan andra inte märkte någon effekt. Jag kommer att säga det här, om håravfall är förknippad med hormoner eller sköldkörteln, då kommer ingen behandling mot håravfall att hjälpa till om du inte botar sköldkörteln eller bringar hormoner tillbaka till det normala. Och om håravfall är förknippad med stress, felaktig vård, frekvent användning av en hårtork, strykning, så hjälper verktyget helt till att återvända det gamla håret. När det gäller hårtillväxt accelererar verktyget tillväxten med regelbunden användning.

Och en sak till, många förfalskningar av det här verktyget, så beställ i beprövade nätbutiker!

Svar från dem som använde Andrea serum:

För att vara ärlig väntade jag inte på någon speciell effekt, men när jag applicerade den igen överträffade resultatet alla förväntningar, jag var tvungen att leta efter hår över badrummet, de föll ut en efter en... inga strängar, inga strimlingar... ja, jag tvättade mig och sprang för att sjunga rosar av smalögda kamrater hellre.

Andrea hårolja rekommenderas för alla med hårproblem. Detta billiga betyder positivt på håret och stoppar förlust. Med den här kostnaden kan du använda hela familjen. Dessutom ger det här verktyget inga besvär.

Mitt hår slutade nästan att falla ut! Jag använde dock inte några andra hårprodukter. Självklart växte de inte så fort som tillverkaren skriver, men kanske hade jag en löpande scen.

Vad kan jag säga, jag märkte inte intensiv hårväxt överhuvudtaget, såväl som inte intensivt hår, både växte och växte - långsamt!

Det finns ingen effekt på mitt hår, eftersom håret växte upp till 1 cm per månad och växer, ökade serumet inte hårväxten, även om jag har använt den i mer än två månader.

Oljan är verkligen dummy. Varför talar jag med självförtroende? Jag var i trichologens mottagning och bad honom att visa denna olja. I 99,9% av fallen fungerar denna olja som en placebo. Detta är inte ett läkemedel, inte ett kosttillskott, så det kan inte stoppa håravfall. Om vi ​​talar om alopeci är det allmänt slöseri med pengar i papperskorgen.

Hur skiljer man den ursprungliga Andrea från en falsk

Varje flaska Andrea hårväxt i produktionen tilldelas ett individuellt nummer, alla flaskor har ett skyddsmärke och verifieringskod. Det är nödvändigt att radera den nedre foliedelen av märket med ett mynt på verktygslådan och det kommer att visas figurer, en 16-siffrig verifieringskod.

Nästa måste du gå till webbplatsen för att kontrollera koden: www.and-rea.cn. Du kommer att se en sida med två fält:

 1. Fältet för att ange den 16-siffriga koden från fältet.
 2. Fält för att verifiera att du inte är en robot. Det kommer redan att finnas tre nummer som du behöver ange.

Under dessa fält kommer det att finnas två knappar på kinesiska, du trycker på den första (vilket betyder verifiering), efter att du fyllt i alla fält. Och om produkten är original, bör du se en gul kvalitetsgaranti med ett band.

Andra skillnader mellan de ursprungliga Andrea-verktygen och förfalskningar:

Konsistens: i originalet - oljigt, i förfalskat - vattent.

Märket på papperet: Originalet har en oljig fläck, den förfalskade har en vattenfärg.

Lukten: originalet - en lätt citrus doft, en falsk - blommig mer mättad, även med doften av manens doft.

Streckkod: i originalet slutar det i nummer - 0078.

Hållbarhet anges på förpackningen: originalet är 2 år, fake är 3 år.

Kom ihåg att Kina (produktionslandet betyder Andrea) är ett land av kopior och förfalskningar, så det skulle inte vara överflödigt att kontrollera verktyget för originalitet!

Andrea serum för hårväxt: recensioner, användbara egenskaper och regler för att applicera hår till skönhet

Anger Andrea för hårväxt - en kvalitetsprodukt för att bekämpa hårproblemen. Serum innehåller bara naturliga ingredienser, läker hårbotten, accelererar tillväxten av lockar.

De aktiva ingredienserna har en positiv effekt på hårsäckarna och stavarna. Den magiska effekten av användningen av serum noteras av tusentals män och kvinnor. Hur fungerar en unik produkt? Låt oss räkna ut det.

Sammansättning och användbara egenskaper

Medel producerar Andrea i Kina. Vissa människor tror felaktigt att det innovativa serumet är ett sätt att använda populära japanska kosmetika. Ny kinesisk produkt för hårväxt är av hög kvalitet. Effektiviteten av medlen bekräftas av positiv återkoppling från båda könen.

I serumets sammansättning - naturliga ingredienser med aktiv aktivitet:

 • ginseng rot;
 • blommor växer i ekologiskt rena regioner i medelriket
 • druvfröolja;
 • ingefära rot;
 • fleeceblomstrot.

Orientaliska healare har använt värdefulla rötter, oljor, blommor med en unik komposition för att läka kroppen i tusentals år. Hemligheten med glänsande långt hår är den vanliga användningen av naturens gåvor för hårvård.

Användbara egenskaper hos Andrea serum:

 • blodcirkulationen i de övre skikten av epidermis aktiveras;
 • Tillförsel av hårsäckar, stavar med näringsämnen, syre förbättras;
 • klåda upphör gradvis, epidermis är aktivt rensad från ackumulering av döda flingor;
 • hårväxt accelererar;
 • mjuknar hårbotten, mjäll försvinner;
 • glödlampor, hårstänger förstärkta;
 • krullar tar ett hälsosamt, strålande utseende;
 • håravfall minskas gradvis;
 • Hårets kvalitet förbättras, håret blir tätare, mer elastiskt;
 • passerar tvärsnittet av spetsarna.

Ta reda på de bästa recepten för hemlagade hårglansmaskar.

Recensioner om resultatet av användningen av vitamin Volvit för hår, läs den här artikeln.

Orsakerna till Andreas aktiva effekter på hårsäckar och stavar:

 • extrakt av ingefära rot, ginseng, fleece-blomma stimulera blodcirkulationen, näring, aktiva hydrering av stavarna, stärka hårsäckar;
 • Druvfröolja smidar nagelskalorna: stavarna bibehåller mer fukt, jämnhet och behaglig glans.

Indikationer för användning

Använd växtbaserade produkter från Kina för följande problem i hårbotten:

 • den livfulla trådens tråkiga färg;
 • överdriven torrhet, mjäll, irritation, klåda;
 • gallring, torrhet, brittleness av stavarna;
 • försämring av hårets kvalitet efter regelbunden termisk läggning, frekvent färgning, användning av hårspray, perm;
 • "Maskrosseffekt" (hår pressar), strängförvirring;
 • dålig tillväxt av strängar, märkbar håravfall;
 • tvärsnitt av tipsen.

Mjukt oljig vätska med en behaglig lukt är lämplig för förebyggande av hud- och hårsjukdomar. Ägare av tjocka, friska krullar påskyndar hårväxten kraftigt, dessutom mättar lökarna och stängerna med användbara ämnen.

Kontra

Många komponenter i läkningsserum är aktiva biostimulanser. Innan du börjar kursen, kontrollera om det finns några begränsningar för ditt fall.

Naturlig sammansättning - orsaken till frånvaron av biverkningar. När man tar hänsyn till kontraindikationer har en läkande produkt med växtbaserade ingredienser en positiv effekt på huden och locken.

Använd inte växtbaserade läkemedel för följande tillstånd och sjukdomar:

 • graviditet, amning
 • överkänslighet mot vissa ingredienser;
 • allergiska reaktioner;
 • skada på huden, öppna sår, skorpor, sår, mycket sår på huvudet.

Instruktioner för användning

Läs noggrant rekommendationerna, ta reda på den optimala kursperioden. Ägare av tråkiga, skadade strängar, det är önskvärt att besöka trichologen.

Var noga med att utföra ett enkelt test för allergier:

 • Applicera några droppar oljig vätska till området bakom örat, vänta en halvtimme;
 • Titta på hur din hud reagerar. Frånvaron av rodnad, obehag, klåda - "grönt ljus" för användning av vegetabiliskt serum.

Den helande kinesiska produktens hållbarhet är 2 år. Efter injektion använd injektionsflaskans innehåll i 4 månader.

Det finns två sätt att använda den naturliga produkten Andrea. För lätt och måttligt svårt hårproblem, använd metod # 1, för mer aktiv exponering, välj metod nr 2 plus berikad schampo.

Berikning av färdiga formuleringar

Lägg till 3 ml läkningsmedel per 100 ml schampo som du använder. Med längden på krullarna från bladen och nedanför, byt förhållandet: för 100 ml rengöringsmedel, ta 5 ml serum.

Använd berikad schampo 2-3 gånger i veckan. Efter applicering av kompositionen, vänta 3-4 minuter för att de aktiva substanserna tränger in i epidermis, glödlamporna, håraxlarna, massera huvudet, skölj.

Mask för håråtervinning

Bearbeta rötterna från grönsaksprodukten, gnid gärna, lindra trådarna i en plastpåse (bära ett duschlock), varma med en handduk. Under uppvärmningsplåtsplantaxtrakten tränger värdefulla ämnen från den helande oljan snabbare in i nagelbandet, är mer aktiva.

Håll en förstärkningsmask i 20 minuter. Efter den angivna tiden, skölj rikligt med krullar av icke-hett vatten.

Minsta skattesatsen är en månad. För att konsolidera resultatet använder många tjejer växtprodukten Andrea upp till tre månader. Efter hälsokursen, gör ett möte med trichologen, fråga när du ska upprepa sessionerna.

Allmän information

Beställ en kvalitetsprodukt på en av de kinesiska sidorna. Kolla med vänner och bekanta som använde Andreas verktyg för hårväxt, vilken webbutik är pålitlig.

Den uppskattade kostnaden för en 20 ml flaska är från 250 till 400 rubel. En flaska serum är tillräckligt i tre till fyra månader, om du berikar schamponet, gör ibland strammasker. För aktiv behandling för kursen krävs 3 flaskor.

Denna produkt är en lätt oljig vätska. Om det var genomskinligt vatten i flaskan betyder det att du fick en falsk. Beställ nyskapande serum endast på rekommendationer från vänner från beprövade kinesiska säljare.

Recensioner om verktyget Andrea bekräftar effektiviteten hos kinesisk växtbaserad produkt. Många har noterat att håret verkligen växer snabbare. Mirakulös emulsion - ett utmärkt verktyg för att återställa hårets kvalitet.

Lär dig om effektiv anti-skallighet hos kvinnor.

Vad ska man göra om håret går sönder? Svaret finns på den här sidan.

På http://jvolosy.com/uhod/vitaminy/d3.html, läs om fördelarna och användningen av vitamin D3 för hälsosamt hårglans.

För att förbättra effekten, använd naturligt serum med en mezoroller. Manuell rullning accelererar absorptionen av näringsämnen i huden, påverkar vissa punkter, som i en akupunktursession. Tunna nålar masserar huvudet, förbättrar blodcirkulationen. Håråtervinning serum plus hem mesotherapy är en effektiv tandem i kampen för hårets skönhet.

En unik kombination av naturliga extrakt, biologiskt aktiva substanser har en positiv effekt på huden och stavarna. Även om i 3 månader har håret inte vuxit tillbaka, som om en våg av en trollstav visar den helande effekten.

Användbar information om Andrea-serum i följande video:

Andrea - serum för hårväxt, metod för användning, pris, recensioner

Bland de många liknande produkterna finns det en hårvård och medicin för hår, som vann marknaden inte genom reklam. Han hjälpte verkligen många människor att stärka sitt hår och till och med bli av med sin patologiska förlust.

Detta är Andrea-serum för hårväxt. Recensioner, en enkel metod för användning, kompositionen enbart av medicinska örter talar för detta verktyg.

I motsats till populär tro på japanska ursprung produceras vassle i Kina. Det sammanställdes av kinesiska kosmetologer från extrakten av fyra medicinska växter med tillsats av mineraler och vitaminer.

Egenskaper hos kompositionen för hår

Andrea serum för hårväxt (positiva recensioner om det och användningsförfarandet är ganska enkelt) har en aktiv terapeutisk effekt.

Konsumentrecensioner som har testat drogen lämnar ingen tvekan om användbarheten. Metoden för applicering skiljer sig inte från en enkel shampooing av ditt huvud, med en balsam eller applicerande en närande mask.

Hur botemedlet fungerar och hur det hjälper håret:

 • Ökad syreförsörjning till hårsäckarna.
 • Hud andning underlättas på cellulär nivå, liksom håret.
 • Ingredienserna i läkemedlet, särskilt ginseng, ingefära, accelererar cellregenerering, celldelning och metabolism.
 • Det förbättrar blodcirkulationen i hårbotten.
 • Vaknar hårsäckar i sömnen.
 • Håret blir glänsande, elastiskt, hälsosamt.
 • Hårväxten är snabbare.
 • Mjäll botas.
Andrea serum, förutom att stärka och stimulera hårväxten, hjälper också till att bli av med ett sådant oestetiskt problem, liksom mjäll
 • Djupt fuktad hårbotten.
 • Hårkammar och styling lätt.
 • Effektiviteten hos hårmaskiner förbättras genom att rensa porerna i varje hår.
 • Sköljning neutraliserar de skadliga komponenterna i tvättmedel som torkar ut huden.

Sammansättning och aktiv beståndsdel

Läkemedlet är baserat på destillerat vatten berikat med extrakt av medicinska växter och deras oljor.

Grönsakskomponenter:

Ginseng root extrakt stärker och föryngrar håret

 • Ginseng root extrakt är en av komponenterna i Andrea serum för hårväxt, det har en stärkande och föryngrande effekt.

Recensioner av växten representerar det som ett läkemedel som snabbt återställer mänsklig styrka. Metoderna och omfattningen av ginseng är omfattande.

 • Gingerrot används mer som krydda än som medicin. Det kan öka resistensen mot sjukdom, återställa försvagad immunitet.

Ginger stimulerar metaboliska processer i huden på grund av ökad blodcirkulation, eliminerar oljig mjäll.

Extraktet från det toner håret, släpper ut vågorna, ger elasticitet och glänsar till strängarna.

 • Druvfröolja eliminerar alltför mycket fett och stabiliserar fettproduktionen av talgkörtlarna, stärker hårrötterna, närmar dem och förhindrar slutänden.

Fördelar och nackdelar med andra medel

Omhändertar, ger näring och återställer skadat hår, förberedelsen av den kinesiska kosmetiska industrin Andrea-serum för hårväxt. Recensioner, en bekväm metod för användning och framgångsrika resultat av behandlingen bekräftar dess effektivitet.

Fördelar med medel:

 • I sin sammansättning - endast naturläkningsingredienser, vars användbarhet inte är i tvivel.
 • Stoppa håret faller ut och deras tillväxt ökar efter bara några användningar.
Många tyckte om Andrea - serum för hårväxt. Recensioner och metod för tillämpning - i den här artikeln
 • Prisvärd pris om de köps i Kina.
 • Ekonomisk konsumtion, tillräckligt för 2-4 månader beroende på användningsmetod.
 • Du kan inte applicera hårbalsam, dess funktion utförs av serum.
 • Sensation av värme och komfort i hårbotten under applicering.
 • Du kan använda huset själv, utan att tillgripa salonservice.

Nackdelar med drogen:

 1. Behöver beställas i Kina.
 2. Det kan finnas förfalskningar.
 3. Behov av komponentportabilitetstestning.
 4. Det finns kontraindikationer (graviditet, predisponering mot allergier, skador på hårbotten).

Vilka resultat kan uppnås genom att tillämpa Andrea

Recensioner bekräftar att behandlingen med Andrea serum eliminerar ett sådant vanligt problem som säsongsbetonad håravfall.

Serum hjälper till vid bristande näring av håret, eftersom det innehåller vitaminer från grupp B, biostimulanser i form av extrakt av ginseng och ingefära.
Split ends, mjäll, matthet och brittleness passera efter flera gånger med produkten.

Om håret skadas av frekvent färgning och användning av stylingprodukter i form av skum, lacker, vaxer, kommer preparatet att återställa sitt hälsosamma och välbekymrade utseende, återge dem ljusstyrka och glans.

För att användningsmetoden för läkemedlet (masken eller shampooing) ska vara effektiv är det nödvändigt med regelbunden användning enligt anvisningarna. Då normal hårväxt kommer att återställas och deras shedding kommer att sluta.

Indikationer och användningsförfarande

Riklig avföring av trådarna efter tvätt och repor, deras uttorkande kliande hud inom hårväxt, utseende av mjäll signalerar behovet av ytterligare vård och behandling. Detta är särskilt viktigt för långt hår, som ständigt behöver näring och förstärkning.

Andrea-serumet accelererar tillväxten och ger silkesilhet. Det finns flera sätt att använda verktyget. Recensioner visar att var och en av dem är effektiv.

Bruksanvisning för Andrea Hair Growth Essence

Tvätta håret med serum tillsatt till schampo

3-5 ml av produkten droppar i 100 g schampo och tvätta håret med vanligt sätt. Denna volym spenderas vid tvättning av mycket långt och tjockt hår. Om strängarna är korta eller glesa används shampoo med medicinen i mindre mängd, 3-4 droppar åt gången.

Efter applicering av skumpreparatet behöver alla hår 5-7 minuter. massera huvudet så att de fördelaktiga komponenterna i serumet absorberas i huden och ge en helande effekt. Skölj sedan med varmt vatten som vanligt.

Nourishing mask med serum för rötter och hår

I kompositionen för masken droppar 5 droppar av läkemedlet. Tvätta håret med vanligt schampo, skölj, behandla rötterna först och sedan hela håret helt. Massage huvudet i 5-7 minuter. Sätt på en vattentät hatt och binda en handduk. Håll i 20 minuter. och skölj med varmt vatten.

Mask närande hår rötter

I den oljiga masken droppar 5 droppar av kompositionen och appliceras på hårrötterna innan du tvätter huvudet. Gör en ljus massage i 5-7 minuter. Bär ett vattentätt lock och en handduk över den. Håll i 20 minuter. och tvätta håret med schampo och skölj noggrant med varmt vatten som vanligt.

Det rekommenderas inte att lösa upp serumet i en flaska med en stor mängd schampo och förvara lösningen under lång tid. Varje gång du behöver späda innan du tvättar: sätt 2-3 droppar på en palm eller i schampo.

Du kan inte lämna masken länge med ett serum på håret utan att tvätta det.

Hur ofta kan Andrea olja användas?

I originalburken 20 ml av läkemedlet. Enligt recensioner varar den i 2-4 månaders kontinuerlig användning. Detta utgör en fullständig behandling. Efter att ha behandlats rekommenderas det att ta en paus i 2 månader.

När oljigt hår rekommenderas att applicera serum 1 gång per vecka, inte mer. Om håret inte är benäget för fettighet, är det nödvändigt att använda kompositionen varje gång, så snart det finns behov av shampooing.

Var kan man köpa originalet och hur man inte ska springa i en falsk. Andrea pris

Andrea har alltid varit i efterfrågan på grund av dess effektivitet vid behandling av hår. Några år efter sitt utseende gick det till försäljning i Ryssland.

Men bland det ursprungliga läkemedlet finns det också fakes. För att skilja dagens från det falska måste du vara uppmärksam på följande faktorer.Nästa Artikel
Så tvätta färgen från håret hemma