Hur man väljer enheten DARSONVAL eller vad du behöver veta när du köper Darsonval


Kvinnor söker hela tiden vägar, metoder, medel för att förlänga sin skönhet och ungdom. Ett av dessa verktyg anses vara darsonvalet, som förutom skönhet ger hälsa.
För dem som inte har hört talas om denna apparat, förklarar vi att det här är en medicinsk enhet, vars utgångspunkt är pulserande alternerande sinusformiga strömmar med hög frekvens och spänning men med låg effekt. Det bidrar till expansionen av arteriella och venösa kärl, en ökning av permeabiliteten hos kärlväggarna, stimulering av metaboliska processer och en minskning av känsligheten hos motornerven.
Vad du behöver veta vad du ska fråga säljarna och vad du ska leta efter när du köper den här medicinska enheten?

1. Tillgänglighet av kvalitetscertifikat
Kära damer, tveka inte att fråga säljaren om intyg om överensstämmelse av Rysslands Gosstandart, samt registreringsbeviset från Federal Registration Service för tillsyn på området för hälsa och social utveckling när du köper darsonvale. Certifikatet bekräftar att denna enhet tillhör medicinsk utrustning och att den har testats i medicinska institutioner och har visat sin terapeutiska effekt i praktiken.
Ett certifikat och certifiering är nödvändigt, eftersom darsonval är en medicinsk anordning, och dess certifiering som till exempel en massager är oacceptabel. Var försiktig med förfalskningar, för vi pratar om din hälsa!

2. Anordningens tekniska egenskaper
Naturligtvis är apparatens tekniska egenskaper för nästan vilken kvinna som helst en tät skog. Vi måste dock komma ihåg att du kommer att köpa inte köksredskap, men en apparat för att upprätthålla ungdom, vilket påverkar din hud med impulsströmmar.
I darsonval är de viktigaste indikatorerna frekvensen för växelströmmen, spänningen och strömstyrkan. Darsonval, som en medicinsk enhet, som den är, bör ha följande egenskaper (alla parametrar finns i enhetens pass):
Impulsspänningen kan vara från 2 till 15 kV. Vid låg spänning (från 2 till 7 kV) kan procedurer utföras för att förhindra rynkor under ögonen och på ögonlocken. Med en medelspänning (7-12 kV) - darsonvalisering av hårdelen av huvudet och ansiktet; och vid högt (12-15kV) - behandling av akne, osteokondros, åderbråck.
Styrkan hos pulsströmmen i dessa enheter bör vara liten, 0,02 mA; och frekvensen är 110 (+ - 25) kHz.

3. Var uppmärksam på placeringen av vredets styrnivåkontroll - detta är en viktig aspekt när du köper Darsonval. Styrknappar kan vara skjutreglage eller reglage.
För att förstå vad en reglaget är, kommer jag att ge ett exempel: en inspelningsstudio, en ljudteknikerkonsol. Den här fjärrkontrollen består av en stor panel, där många olika spakar rör sig upp och ner - det här är reglaget för reglaget. När glidregulatorn sannolikt kommer att oavsiktligt ändra strömnivån, vilket kan skada din hälsa.
Skjutreglaget ser ut som en konvex "pimp" över kroppen. En sådan regulator används i järnet när värmekraften ställs in. Detta är en mer exakt strömstyrning.
På grund av det faktum att det inte finns några avstängnings- och uppstartsfunktioner i Darsonval (till exempel en separat "tänd" -knapp för en hårtork) är knapens läge väldigt viktigt, så att du under proceduren kan justera strömnivån utan att distrahera från process.

4. Dyselektroder
I regel är flera utbytbara munstyckelektroder fästa vid apparaten, som används för att darsonvalera hårbotten, ansiktet, ryggen och andra delar av kroppen. Om du tidigare köpt darsonval: men nu vill du byta till en ny modell, eller den gamla enheten har bara brutit och munstyckena kvarstod, och när du väljer en ny modell av enheten, var uppmärksam på dess universella hållare av munstycken. I det här fallet behöver du inte köpa munstycken dessutom kan du använda de gamla munstyckena.
När du köper en darsonval apparat, var noga med att vara uppmärksam på munstyckshållaren, en patron som klämmer fast elektrodets metallspets och pressar kontakten mot apparatens kontakt. Patronen ska vara försedd med en gummiinsats tillverkad av mjuka gummikvaliteter, eftersom hårda material kan skada elektrodens spets, vilket orsakar skada på munstycket självt.

5. Förvirra inte ultraton med darsonval
Apparater under namnen "ultraton" och "darsonval" är inte synonymt och används vid behandling av helt olika sjukdomar.
Ultratonoterapi är en metod för elektroterapi, baserad på användningen av högfrekvent, alternerande sinusformad högspänningsström med en hög strömström.
Huvudskillnaden mellan ultraton och darsonval är att darsonval inte genererar värme, d.v.s. värmer inte kroppens inflammerade delar men verkar ytligt. Medan ultraljudet under proceduren påverkar olika organ genom det autonoma nervsystemet.
Olyckligtvis använder ofta inkompetenta säljare en ultraljudsutrustning som darsonval, vilket vilseleder sina kunder. Var försiktig när du köper.
Här är några av de särdragen hos Ultraton:
• Det finns en liten värme i exponeringsområdet.
• Det finns ingen gnistladdning i slagområdet.
• I arbetsvillkor lyser elektroden rödorange.
Ultraton används för följande sjukdomar: eksem, kronisk inflammation, livmoderns sjukdomar, infekterade sår, neuralgi, nefrit och andra.

6. Garanti och servicecenter
Tekniska datablad är en integrerad del av alla apparater. Följande uppgifter måste finnas i passet för den darsonvala apparaten:
• Enhets tekniska egenskaper,
• bruksanvisning
• arbetsmetoder
• försiktighetsåtgärder
• Tillverkarens garanti
• Tillverkarens kontaktuppgifter (namn, adress och telefonnummer).
I händelse av att enheten är berättigad ska då säljaren också överlämna det kompletterade garantikortet med originalproducentens stämpel och ge koordinaterna till servicecentret där du kan kontakta om enheten bryts ned under garantiperioden och efter dess slut.
Garantiperioden för bärbar darsonvalee är i genomsnitt från 0 till 3 år. Med rätt behandling kommer darsonval att vara upp till 5 år.

Jag hoppas att våra rekommendationer hjälper dig när du väljer darsonval. Det bör också komma ihåg att enheten, som skapades med hänsyn till säker och bekväm användning, har alla nödvändiga certifikat, har testats, visat sin effektivitet, har en garanti på minst tre år och servicecentret är osannolikt att vara billigare än den enhet som inte uppfyller alla ovanstående förhållanden, snarare motsatsen. Allt har sitt pris, och det är för dig att bestämma vad du ska välja.

Var hälsosam och glöm inte att din hälsa är i dina händer!

Den bästa och mest populära darsonvali år 2018

Darsonval förlänger ungdom och skönhet

Varje kvinna vill stoppa den tid då hennes verkliga ålder visar tecken på åldrande som de första rynkorna på hennes ansikte, nacke och halsområde, förlust av elasticitet och hudton och hårproblem.

Det är inte förvånande att representanter för det fria kön strävar efter att förlänga sin ungdom på olika sätt. En av dem är användningen av darsonval.

Fysioterapiapparat darsonval fann bred tillämpning inom medicin och kosmetologi. Det fick sitt namn till ära av den franska fysiologen Jacques Arsen D'Arsonval, som avslöjade effektiviteten hos den högfrekventa metoden för elektroterapi på människokroppen.

Indikationer för användning darsonvalisering

Metoden för elektroterapi vid darsonvaliseringsprocessen används i kosmetologi, dermatologi, kirurgi, urologi, gynekologi, neuropatologi och behandling av sjukdomar i inre organ.

Effekten av högspännings AC (ca 20 kW), högfrekvens (110-400 kHz) och låg effekt (upp till 100-200 mA) har ett antal positiva effekter på människokroppen, förbättrar blodcirkulationen, aktiverar de biokemiska metaboliska processerna i huden, förbättrar vävnadsnäring och ge dem syre, reducerar känsligheten hos smärtreceptorer till yttre stimuli, vilket ger en analgetisk effekt.

Effektiviteten av darsonvalisering

Som ett resultat av förebyggande och komplexa kosmetologiska procedurer, föryngrar och tonar huden dysonvaleringen ansiktets hud, behandlar epidermis sjukdomar (akne, akne, dermatit). Avlägsnar framgångsrikt kosmetiska hudfelektioner (ärr, streckmärken, papillom), smärtsam hudspänning.

Effektiviteten av förfarandet vid förebyggande och behandling av hårbotten uttrycks för att bli av med hård seborré i hårbotten, frihet från mjäll, stärka hårfollikeln, stimulera tillväxt och hårtjocklek, bli av med huvudvärk i samband med psyko-emotionella faktorer.

När man bekämpar celluliter genom att öka blodcirkulationen, finns det en befrielse från stagnation i vävnader och organ, ämnesomsättningen stimuleras, immuniteten stärks, överskott av vätska avlägsnas från kroppen, vikten minskar. Huden blir elastisk och fjädrande.

Kontraindikationer mot darsonvalisering

Vanliga kontraindikationer mot darsonvalisering är maligna neoplasmer, blödningsstörningar, tromboflebit, tuberkulos, hjärtarytmi, nuvarande intolerans, epilepsi, graviditet.

Liksom varje fysioterapibehandling kräver darsonvalisering samråd med en läkare.

Behandlingsmetoder

Standard darsonval utrustning av ofta använda elektroder möjliggör deras användning på två sätt av behandling: kontakt eller icke-kontakt. Kontaktmetoden involverar elektrodens direkta kontakt med hudområdet som behöver behandling. Denna metod är effektiv vid behandling av hud- och hårproblem.

I den kontaktfria metoden hålls elektroden på ett avstånd från stötplatsen, upp till 15 mm. I detta fall uppstår en luftkudde fylld med ozon mellan elektroden och hudområdet och patienten upplever en liten stickning. Denna metod är effektiv för att lindra smärta, behandla sjukdomar av neuralgisk natur och förbättrar även hudregenerering vid sårläkning.

Olika elektroder för darsonval

Dyselektroder är gjorda av glas och är avsedda för upprepad användning. Deras variation beror på möjligheten till en punkteffekt eller ett större område.

Standard darsonval utrustning innehåller i regel fyra munstycken: en kammussla för behandling av hårbotten och håret. Svamphuvud används för att behandla ansiktets och kroppens hud. Kavitetselektroden används för punktbehandling av hudområden och olika hålrum. Den T-formade munstyckelektroden är utformad för nacken, det är möjligt att använda den för underlivet och ryggen.

Hur man väljer darsonval

Särskild uppmärksamhet vid valet bör betalas till enhetens tekniska egenskaper. För att använda darsonval för säkerhet ska de följa följande indikatorer:

 • spänning (högst 28 kW);
 • aktuell frekvens (110-400 kHz);
 • strömstyrka (upp till 100-200 mA).

Beroende på applikationen är darsonval modeller utrustade med olika munstycken. När du köper en enhet, tänk på vilka munstycken som behövs mest för dig. Om så önskas kan de köpas.

När du använder darsonval hemma och vid behov, frekvent transport av enheten, var uppmärksam på strömförsörjningen. Det kan vara externt och internt (inbyggt). Närvaron av en extern strömförsörjning ökar enhetens vikt.

När du väljer darsonvale för arbete i medicinska och kosmetiska skåp, var uppmärksam på hur mycket tid som tillverkaren tillåter för att enheten ska användas utan drift. Inom 10-20 minuters drift sjunker enheten, och därför är dess laddning nödvändig.

Vad ska man leta efter när man köper

När du köper darsonval, se till att enheten är intakt och säker att använda. För att göra detta, kontrollera elektrodernas integritet. Skador och sprickor borde inte vara.

Kontrollera om det finns fukt och smuts på själva instrumentet. Enheten måste vara helt ren och torr.

Glöm inte att se till att den köpta enheten är klar.

Slutligen kontrollera elektroderna för drift. Deras fria närvaro i klämman är oacceptabelt, men de bör inte komma in i den för hårt, eftersom det kan leda till en uppdelning och göra dem oanvändbara.

TOP - 10 bästa darsonvaley 2018

Bedömningen är baserad på efterfrågan från köpare.

Produktion Kina, landet av ett varumärke Ryssland.

Instrumentpaketet innehåller 4 munstyckselektroder för olika ändamål. Ett brett utbud av indikationer för användning i hemmet.

 • instruktion på ryska
 • jämn strömjustering;
 • Instrumentvikt 500 gram;
 • tillgänglighet av förvaringsväska.
 • inbyggd spänningsregulator.

Genomsnittligt försäljningspris: 2090 rubel.

Produktion LLC "Euromedservice", Ryssland.

Anordningen används allmänt inom kosmetikområdet. Det används för att städa ansiktet från akne, föryngra ansiktsmassage, minska puffiness, massage huvudet med seborré och alopeci. Enheten används i komplex kosmetologi för lyftning, djupt rengöring av ansiktet och spolning.

 • Förekomsten av en inbyggd spänningsregulator från fluktuationer i det elektriska nätverket.
 • lättvikt - 300 gram.
 • tre elektrodspetsar;
 • lös fastsättning

Genomsnittligt försäljningspris: 2 500 rubel.

Produktionsläkare Klinik, Ryssland.

Lätt och kompakt kropp lämplig för nybörjare. Det används ofta vid behandling av sjukdomar inom kosmetologi, fysioterapi, tandvård, kirurgi, urologi, gynekologi hemma.

 • förmågan att byta elektrod utan att stänga av enheten
 • Närvaron av en pausknapp;
 • tillgång till strömregulator
 • Närvaron av en digital indikator;
 • lätt och kompakt kropp;
 • möjlighet att arbeta från bilens cigarettändare.
 • tre munstycken.

Genomsnittligt försäljningspris: 1790 rubel.

Produktion Euromedservice, Ryssland.

Enheten hör till kategorin medicinsk utrustning, rekommenderad för användning i medicinska institutioner. Enkelhet och driftsäkerhet gör det möjligt att använda enheten hemma.

 • inbyggd spänning och strömstabilisator;
 • tillgång till extern strömjustering.
 • munstyckselektrodema.

Genomsnittligt försäljningspris: 1950 gnidning.

Manuell pulsmassager darsonvalisering jx-006a ger högkvalitativ hudvård för ansikte och kropp hemma. Återställ hårväxt och förhindrar håravfall. Den förbättrade effekten av användningen uppnås genom komplex kosmetologi och medicinska förfaranden.

 • Förpackning tillgänglig för förvaring
 • fyra munstycken.
 • inbyggd spänningsregulator.

Genomsnittligt försäljningspris: 1700 rubel.

Produktion LLC "Euromedservice", Ryssland.

Denna bärbara professionella maskin är lämplig för användning hemma. Absolut säker, kräver ingen speciell användarutbildning.

 • fem munstycken;
 • Närvaron av en spänningskontrolltrumlare (kontinuerlig spänningsreglering på grund av närvaron av en tumbler);
 • kompakt form av anordningen;
 • vikt 400 gram;
 • inbyggd spänningsregulator.
 • svagt fastsättning av munstycken;
 • högt pris.

Genomsnittligt försäljningspris: 3 100 rubel.

Produktion Kina, landet av ett varumärke Ryssland.

Universal massager med fyra munstycken, lämplig för behandling av hela kroppen, huvud och hår.

 • brett spektrum av åtgärder
 • vikt 365 gram;
 • rekommenderas av kosmetologer för hemmabruk
 • säker att använda.
 • kort ledningslängd.

Genomsnittligt försäljningspris: 2500 rubel.

Produktion GP Novator, Ukraina.

Anordningen är avsedd för förebyggande och behandling av dermatologiska, neurologiska, vaskulära, andnings-och andra sjukdomar. Bekvämt när det används hemma, används ofta i medicinska institutioner.

 • rimligt pris
 • bekvämt plastfall;
 • beprövad tillverkare.
 • tre elektrodspetsar;
 • vikt 850 gram med elektroder;
 • brist på påsar för lagring av elektroder.

Genomsnittligt försäljningspris: 2 150 rubel.

Tillverkare Gezanne, Frankrike

Enheten är konstruerad för hem och professionell användning, utrustad med en standard uppsättning av fyra munstycken.

 • kvalitet internationellt varumärke Gezanne;
 • anordningen och elektroderna är säkert förpackade i en låda;
 • klassisk design.
 • högt pris.

Genomsnittligt försäljningspris: 2 800 rubel.

Produktion LLC "SMP", Ryssland,

Det används ofta i fysioterapi, kosmetologi, tandvård, trichology och idrottsmedicin. Det har en terapeutisk effekt i kardiologiska, neuralgiska och gynekologiska sjukdomar. Satsen innehåller fyra elektrodspetsar. Den främsta fördelen med modellen är förbättrade tekniska egenskaper.

 • enkel operation
 • universella hållarmunstycken (lämpliga munstyckselektroder från andra tillverkare);
 • täta fixeringsdysor;
 • individuell arbetsspänning beroende på hudtyp
 • det finns en spänningsregulator;
 • arbetstid utan att minska spänningen i arbetselektroden ökade till 30 minuter;
 • modern design;
 • 3 års garanti från tillverkaren.
 • obekvämt strömstyrningslayout;
 • besvär av lagring i en kartong;
 • högt pris.

Genomsnittligt försäljningspris: 3 943 rubel.

slutsats

Moderna anordningar för darsonvalisering är anordningar av professionell användning, har medicinska kvalitetscertifikat. De används i medicinska och hälsovård institutioner, skönhetssalonger, i privata kontor för medicinsk praxis, och har också funnit bred tillämpning i hemmet. Detta är den största fördelen och unika darsonval-enheter. En annan fördel med darsonval för ansikte, kropp och hår är att spara budget och tid för att utföra procedurer utanför hemmet.

Skönhet, ungdom och hälsa i dina händer, är det bara att göra rätt val.

Allt om darsonval och darsonvalisering Den mest kompletta informationen om enheten och butiken darsonvaly alla modeller

Hur väljer man Darsonval? Vilken darsonval är bäst?

Så bestämde du dig för att köpa enheten Darsonval. Vad du behöver veta för att välja rätt när du köper denna medicinska apparat?

1. Tekniska parametrar för enheten.

Först måste du bekanta dig med enheternas egenskaper, det kan enkelt göras på Internet. Enheten Darsonval viktigaste indikatorerna:

 • Frekvensen för den växlande pulserande strömmen.
 • Spänning.
 • Nuvarande styrka

Darsonval, som en medicinsk enhet, som den är, bör ha följande egenskaper. Impulsspänningen kan vara från 2 till 15 kV. Vid låg spänning (från 2 till 7 kV) kan procedurer utföras för att förhindra rynkor under ögonen och på ögonlocken. Med en medelspänning (7-12 kV) - darsonvalisering av hårdelen av huvudet och ansiktet; och vid högt (12-15kV) - behandling av akne, osteokondros, åderbråck. Styrkan hos pulsströmmen i dessa enheter bör vara liten, 0,02 mA; och frekvensen är 110 (+ - 25) kHz.

Det är viktigt att notera att frekvensen 110 (+ - 25) kHz inte specificeras slumpmässigt. Faktum är att den terapeutiska effekten av användningen av darsonvaly uppnås vid en frekvens av växlande pulserad ström på 100 kHz, därför måste denna frekvens produceras av en specifik anordning. Avvikelsen får inte överstiga 5%.

Om frekvensen skiljer sig från de angivna värdena, kan den terapeutiska effekten inte erhållas. Det är sant att det är omöjligt att kontrollera frekvensen av frekvensen som utmatas av enheten utan speciell mätutrustning. Därför är det bara att lita på de värden som anges av tillverkaren.

Det bör förstås att du inte kommer att köpa köksredskap, men en apparat som verkar på din hud med impulsströmmar och kommer att tjäna till att behålla din skönhet och ungdom i många år.

Darsonval-enheter finns i två versioner:

Kompakta enheter är vanligare, de har ett plastfodral och elektroden sätts in direkt i själva enheten. Stationär är ett block till vilket elektroderna är anslutna med en speciell förlängningssladd.

Figur 1. Kompakt darsonval CD199 och stationär SilverFox.

Den stationära enheten är kraftfullare och det tar mindre tid att "ladda", vilket främst är viktigt för kosmetologer, där flödet av kunder är kontinuerligt. För ett hem skulle en mer mångsidig lösning vara en kompakt darsonval.

Strömstyrenhet

I den kompakta darsonvalen, var uppmärksam på placeringen av styrningsreglaget för effektnivå - detta är ett viktigt ögonblick. Styrknappar kan vara skjutreglage eller reglage:

Figur 1.2 Typ av effektregulatorer.

På grund av det faktum att det inte finns några avstängnings- och uppstartsfunktioner i Darsonval (till exempel en separat "tänd" -knapp för en hårtork) är själva knoppens läge väldigt viktigt. Detta gör det möjligt att justera effektnivån under proceduren utan att distraheras från själva processen.

mat

Förutom effektregulatorn bör du vara uppmärksam på strömförsörjningen. Alla darsonvali äter från ett vanligt 220V uttag. Strömförsörjningen kan antingen byggas in i själva apparaten, vilket gör darsonval mer kompakt och bekvämt under transport och användning, eller externt, externt, vilket gör enheten tyngre, gör den mer besvärlig men samtidigt säkrare på grund av lägre utspänning.

Sanningen är att avbryta att trenden är att 90% av moderna enheter har en inbyggd spänningsregulator och strömförsörjning. Den externa strömförsörjningen förblir utom i kronan och de gamla modellerna av Carat, som avbryts.

Funktionssätt: arbete / paus

Under darsonvaliseringsproceduren faller enhetens kraft gradvis och enheten tar tid att vila. Därför har varje apparat Darsonval sådana indikatorer som maximal tid och brytningstid. Den vanliga genomsnittliga darsonval utan strömavbrott kan fungera i 10-20 minuter och kräver ungefär samma tid att ladda. Efter en paus kan proceduren upprepas igen. Denna egenskap är viktig främst för hälsoarbetare, där förfarandet måste upprepas många gånger på en dag.

2. Förvirra inte Ultraton med Darsonval.

Varning! Ultraton och Darsonval är inte synonymt och används vid behandling av helt olika sjukdomar!

Nyligen finns en annons för Ultraton-apparaten som en darsonvalisator. Men många köpare klagar på att det inte finns någon stickning i Ultraton-enheten, men det är varmt. Som ett resultat finns det inget terapeutiskt resultat som de fått i skönhetssalongen.

I Ultraton och det borde inte finnas tinningar, men det bör finnas värme och vibrationer. Faktum är att reklam skrivs inte av kvalificerade läkare, utan av reklamförvaltare. Darsonval uppfanns av en franskman som heter Darsonval 1892, och Ultraton uppfanns av Sinitsyn i mitten av 60-talet. Det här är olika enheter som radio och tv. Båda drivs av el, reproducerar sändningsfrekvensen, och resultatet är annorlunda.

Naturligtvis uppfann Sinitsyn enheten i tekniska egenskaper som skiljer sig från Darsonvals tekniska egenskaper. I Ultraton är driftsfrekvensen 22 kHz och i Darsonval, 100 kHz, är spänningen på elektroden 5 kV vid Ultraton och 20 kV vid Darsonval.

Ultratonoterapi är en metod för elektroterapi, baserad på användningen av högfrekvent, alternerande sinusformad högspänningsström med en hög strömström.

Huvudskillnaden mellan ultraton och darsonval är att darsonval inte genererar värme, d.v.s. värmer inte kroppens inflammerade delar men verkar ytligt. Medan ultraljudet under proceduren påverkar olika organ genom det autonoma nervsystemet.

Här är några av de särdragen hos Ultraton:

1. I fungerande skick lyser elektroden rödorange.
2. I slagområdet är det ingen gnistutsläpp.
3. I slagområdet uppmärksammas lätt värme.

Ultraton används för följande sjukdomar: eksem, livmoderhalsjukdomar, neuralgi, infekterade sår, kronisk inflammation, nefrit, etc.

3. Dyselektroder

Typiskt är enheten ansluten till flera utbytbara munstycken, elektroder, vilka används för darsonvalisering av hårbotten, ansiktet, ryggen och andra delar av kroppen. Var och en av tipsen är utformad för en viss del av kroppen. Tillverkaren innehåller vanligtvis de mest populära munstyckena i satsen med darsonval: kamformad, svamp, droppformad, T-formad, rak. Men startset elektroder beror naturligtvis starkt på tillverkaren och modellen.

Figur 2. Användningsdysor.

I genomsnitt tillverkar tillverkaren 3-5 bilagor till enheten. Till exempel är 4 munstycken fästade på De212 Carate, 3 munstycken är fästade på Crown, Zhezaton 4-munstycken (beroende på modell), men mest av allt har Ultratek СД199 så många som 5 munstycken. Ett större antal munstycken fängslar med sin mångsidighet - ju mer munstycken desto större antal procedurer kan du utföra med enheten direkt ur lådan och du behöver inte åter köpa munstyckena som inte griper dig (medelpriset på ett elektrodmunstycke är $ 10). Ange det exakta antalet elektroder när du köper - det kan variera beroende på modell och leveransomfang.

Figur 3. Vilka munstycken kommer i darsonwale.

Om du tidigare köpt darsonval, och nu vill du byta till en ny modell, eller om den gamla enheten bara bröt och munstyckena kvarstod, var det då du valde en ny modell av enheten uppmärksam på dess universella hållare av munstycken. I det här fallet behöver du inte köpa munstycken dessutom kan du använda de gamla munstyckena. Till exempel den universella hållaren av munstycken vid Carata De 212.

När du köper en darsonval apparat, var noga med att vara uppmärksam på munstyckshållaren, en patron som klämmer fast elektrodets metallspets och pressar kontakten mot apparatens kontakt. Patronen ska vara försedd med en gummiinsats tillverkad av mjuka gummikvaliteter. eftersom Hårda material kan skada elektrodens spets. Detta kommer att skada själva munstycket.

Om gummimaterialet saknas kan elektroden dänga och falla ut, vilket kan leda till att det går sönder och besvärar att använda enheten själv. Exempelvis kommer darsonvalisering av hår med en kammusslingselektrod att orsaka en bakslag på grund av tryck från armen.

Figur 4. Tätning av gummiringen på Carat De212 för pålitlig fixering av utbytbara elektroder.

4. Garanti och certifikat

Enheten måste vara certifierad och måste åtföljas av bruksanvisningen.

Figur 5. Certifikat för överensstämmelse.

Garantiperioden för bärbara modeller av Darsonwaley är vanligtvis 1-3 år. När butiken säljs är garantikortet försedda med originalproducentens stämpel samt koordinaterna till servicecentra där du kan kontakta om enheten plötsligt bryts. Förutsatt korrekt behandling kommer darsonval att vara upp till 5 år - det här är den genomsnittliga livslängden för den här enheten.

Garantin för darsonvali gezatone, medteko, krona, gnista, silverfox etc. är 1 år, den största garantin gäller för Carat De212 och CD199-enheter - tillverkaren garanterar reparation för dem i 3 år.

Garantin på elektroderna brukar inte vara täckta av någon tillverkare. Detta beror på det faktum att elektroden är glas och kan skadas genom felaktig hantering eller fallande. Lyckligtvis är priset för dem litet och munstyckelektroden vid en uppdelning kan ersättas oberoende utan att ersätta apparaten själv och kontakta servicecentret.

5. Pris

Alla darsonvali har vanligtvis liknande tekniska egenskaper och utför samma funktioner, så priserna för dem är nästan lika - enheterna kostar 80-120 dollar. Därför kan man föredra en viss tillverkare, utseende (även om detta inte är det viktigaste för Darsonval), närvaro av närliggande servicecenter, antal munstycken i satsen, värdet av garantiperioden.

6. Design, vikt och bekvämlighet av handtaget

Välja en maskin, var uppmärksam på utseendet. Enheten du ska arbeta i 10-15 minuter, håll den i handen och bearbeta de nödvändiga områdena från olika vinklar, så dess vikt och ergonomi är mycket viktiga. Den tändare den valda enheten, desto mindre tröttar handen under procedurerna.

Figur 6. Darsonval apparat i hand på exemplet av Spark CT117-modellen

Vissa tillverkare, såsom Gezatonne, gör handtaget mjukt, gummerat, såsom i modellen BT188. Modellen BT201S använder ett präglat plasthandtag, vilket också är bekvämt. Ett liknande handtag finns också på modellen SilverFox P02. Tillverkarna av Spark CT117-apparaten gjorde det anatomiska handtaget - ett annat sätt att göra darsonval position i handen bekväm och stark.

De andra modellerna, som Carat De212, Ultratek SD199, Corona, Elad Medteko, har ett vanligt plasthandtag.

Figur 7. BT201S Hantera.

Design - en ganska specifik sak, för en amatör. Hur viktigt det är med en medicinsk apparat är ett separat tal. Så här väljer du din egen smak och färg. Naturligtvis från utländska tillverkare kommer det att bli snyggare och levande än hos inhemska producenter, eftersom det har blivit traditionellt.

Darsonval vikt är i genomsnitt 300-500 gram. Den minsta vikten av CD199 och är bara 300 gram, och den största i Ultraton - nästan 800g. Vikten av de återstående enheterna, som Carat, Gezatone, Spark är i genomsnitt 400-500 gram. Naturligtvis talar vi om mobila enheter för darsonvalisering, stationära enheter som SilverFox P02 och SilverFox F314A du behöver inte hålla i handen.

7. Tillverkare och modeller

Dagens darsonvale-marknad representeras av 8-10 enheter. Alla finns antingen i vår katalog av modeller (med bilder, recensioner, specifikationer etc.), eller förtjänar inte uppmärksamhet på grund av deras dåliga kvalitet, tillverkarens osäkerhet, brist på intyg, garantier etc.

Figur 8. Tillverkare darsonvaly logotyper.

Situationen på marknaden är sådan att i regel är endast hälften (50-60%) av alla tillgängliga modeller alltid tillgängliga eftersom tillverkare producerar apparater som inte finns i en kontinuerlig ström, men i partier. I större utsträckning gäller detta modeller som produceras utomlands, i synnerhet Gezatone. Tillverkaren behöver tid för produktion, leverans och passage av relaterade importförfaranden, vilket inte alltid är snabbt. Apparater som tillverkas i Ryska federationen är som regel mer tillgängliga, och det handlar inte bara om själva enheterna utan även bilagor och reservdelar till dem.

Totalt finns det 5-6 aktiva tillverkare av darsonvaleys på den nuvarande marknaden, deras sortiment representeras av 1-3 modeller. En lista över alla tillverkare och ursprungsland finns här.

Om du arrangerar all darsonvaly genom köp 2010-2013 får du följande bild:

Figur 9. Grafik av populariteten hos modeller.

dvs De nuvarande topp tillverkarna av darsonvale är: LLC SMP (Karat, Ryssland), Gezanne (Gezatone, Frankrike), Euromedservice (SD199, Ryssland). Sådana enheter som Elad MedTeKo, Corona, Ultraton AMP-2 är mindre efterfrågade, även om de också köps.

Jag vill också avbryta den nya tillverkaren på vår SilverFox-marknaden, som gradvis ökar och börjar njuta av kundernas förtroende - även om enheterna själva är gjorda i Kina, men för det första är de stationära, vilket betyder att de är mer kraftfulla och funktionella och för det andra har de ett gott rykte bland kosmetologer -professionals, och det betyder mycket. Nu finns på marknaden en kompakt modell Silver Fox P-02, och två stationära F806 och F314A. Om du tittar i riktning mot dessa enheter rekommenderar vi att du väljer stationära modeller.

Om den stationära modellen inte passar dig, och från beprövade kompakta modeller som De212 Karat, Gezatone BT201S, Ultratek CD199, är du inte intresserad av någonting, då kan du överväga en nyhet som har fått ganska bra recensioner på grund av dess enkelhet och bekvämlighet - 117.

För att bilda den slutliga bilden bland alla modeller presenterar vi en jämförande tabell:

Figur 10. Jämförande tabell över darsonwale (klicka för att förstora).

8. Slutsats

Vi hoppas att våra rekommendationer hjälper dig att göra ett enkelt val av darsonval vid köp. Dina frågor kan lämnas i kommentarerna.

Darsonwaley rating 2018

Upptäckten av el har vridit hela den vetenskapliga världen, och forskning är inte begränsad till skapandet av tekniska innovationer. Effekterna av strömmen på människokroppen har också studerats noggrant. Denna artikel fokuserar på darsonvalisering, ett förfarande patenterat av den franska läkaren D'Arsonval 1891 och fortfarande i efterfrågan.

Vad är darsonvalisering?

Darsonvali är fysioterapeutiska anordningar som verkar på kroppen med hjälp av pulserande ström.

Tekniken är uppdelad i två underarter: allmän (induktionsterapi) och lokal (diatermi).

Bärbart hem darsonvali används speciellt för lokal exponering. Den positiva effekten av diatermi beror på expansionen av blodkärl under påverkan av elektrisk ström. Som ett resultat förbättras blodcirkulationen, trofismen och vävnadsnäringen, metaboliska processer normaliseras och smärtssyndrom reduceras.

Indikationer av darsonvalisering

Terapi används vid behandling av sjukdomar i alla organsystem i människokroppen, inklusive:

 • kardiovaskulär (Raynauds sjukdom, ischemi, endarterit, åderbråck);
 • nervös (neurastheni, huvudvärk, neuralgi);
 • muskuloskeletala (osteokondros, artrit och polyartrit, myalgi);
 • andningsvägar (astma, bronkit, trakeit).
 • urogenitalt (inflammation, mastit, cystalgi).

Särskilt ofta används darsonvali för att normalisera tillståndet hos de integumentära organen: både i medicinsk behandling (för behandling av psoriasis, neurodermatit) och för kosmetiska ändamål - för att bekämpa akne, tecken på åldrande, ärr och streckmärken, överdriven håravfall.

Darsonvaliseringsskydd

Som med något medicinskt förfarande förskrivs darsonvalisering av en läkare efter en omfattande undersökning av patientens kropp. Uttalandet gäller både för salongprocedurer och hushållsapparater.

För att undvika elektriska skador och risken för biverkningar, kontakta en specialist innan du köper en enhet.

Tips för att välja darsonval

1. Kontrollera enhetens kvalitetscertifikat och registreringsbevis.

Även den mest kompakta darsonvalen är en medicinsk apparat som omfattas av obligatorisk certifiering. Certifikat för överensstämmelse med Rysslands statliga standard och certifikatet från Federal Registration Service bekräftar säkerheten och överensstämmelsen med angivna specifikationer.

Det är värt att notera att darsonvali är oacceptabelt att certifiera som massörer: instrumenten skiljer sig både i slag och slag.

2. Studera de tekniska egenskaperna i passet darsonval.

Moderna enheter arbetar med parametrar som varierar i strängt definierade områden:

 • puls spänning: upp till 28 kV;
 • frekvens: 110-135 kHz;
 • Nuvarande styrka: upp till 0,1 till 0,2 mA.

Skillnaden mellan värdena indikerar en potentiell fara: i bästa fall kommer darsonval vara värdelös, i värsta fall - hälsorisk.

3. Ta reda på vilken typ av strömstyrning.

Vid darsonval kan det vara en skjutreglage eller en glider - det är att föredra att ge enheten en glidkontroll. Under proceduren kan skjutreglaget enkelt bytas av misstag genom att ändra de valda parametrarna.

4. Kontrollera strömförsörjningen.

För att arbeta med en kompakt darsonvalam behövs ingen adapter: alla modeller på marknaden är anslutna direkt till ett vanligt 220-volts uttag. Strömförsörjningen darsonvaly produceras emellertid i två sorter - inbyggd och extern.

Med samma effektivitet är modeller med inbyggda enheter lättare att transportera och är mer kompakta i storlek. Darsonvali med en extern enhet är säkrare än analoger på grund av lägre spänning vid utgången.

5. Undersök driftssättet och den tid som krävs för en paus.

Kompakt darsonvali används i regel inte i mer än 20 minuter. Under drift sjunker enhetens kraft gradvis och ett behov uppstår i tid för laddning. Avbrottet i arbetet varierar också inom en gräns på 10-20 minuter. Om du planerar att använda delar av enheten, bör du snabbt välja uppladdningsbara modeller.

6. Kontrollera munstyckshållaren.

Denna del är en liten metallpatron som håller elektrodens spets. Patronen måste ha ett mjukt gummiinsats - hårt material kan skada såväl elektroden som själva munstycket. Om det inte finns någon insats alls kan det vara en backlash under darsonvalisering.

Betyg av TOP-5 bästa darsonwale 2018

5: e plats: Darsonval Corona

Öppnar betyg darsonval "Crown", välkänt för konsumenter från CIS-länderna: enheten är tillverkad av det ukrainska företaget "Novator".

"Crowns" används i idrottsmedicin, hemmetreoterapi och kosmetologiska sessioner: för ansiktslyftning, aknebehandling och stimulering av hårväxt. Handlingsspektret är standard för darsonvale kompakt typ och uppfyller alla grundläggande krav.

 • demokratisk kostnad (från 2200 rubel)
 • beprövad tillverkare
 • tillgång till kvalitetscertifikat
 • högkvalitativt plasthus:
 • universella hållarmunstycken;
 • 3 tips ingår.

 • bräckliga glasdysor;
 • Det finns ingen tråd i hållaren, för att installera och ta bort munstycket måste använda kraft;
 • inget fall för lagring av enheten;
 • utgångsspänning upp till 16 kV;
 • vikt 0,85 kg med elektroder.

Trots den imponerande förteckningen över fördelar är "nackdelarna" av enheten svår att missa. I genomsnitt varar en darsonvaliseringssession 15-20 minuter, och det är nödvändigt att hålla enheten med en hand och bearbeta kroppsdelarna från olika vinklar. Imponerande vikt samtidigt blir det största problemet: handen blir död och proceduren är svår att slutföra.

En annan viktig punkt: begränsad puls spänning. För en fot- eller ryggmassage kan de angivna egenskaperna inte räcka till.

4: e plats: Darsonval Spark ST 117

Den obestridliga fördelen med modellen är den inhemska tillverkaren, vars verksamhet är licensierad enligt de normer som antagits i landet. Dessutom tillverkas Spark CT 177 elektroniska reservdelar i en vakuumkammare för ökad monteringsäkerhet.

Tillverkaren påstår ett antal terapeutiska effekter: lokal analgetikum, vasoaktiv (ökar organens totala tonen), lokal trofisk, antiinflammatorisk, antipruritisk och bakteriedödande.

 • kompakta dimensioner och låg vikt: endast 300 gram;
 • har ett registreringsbevis från Rysslands hälsovårdsministerium
 • inbyggd stabilisator mot spänningsöverskott i nätverket;
 • tillförlitlig montering i en vakuumkammare;
 • lojalt pris (från 2500 rubel);
 • uppsättning med 3 munstycken.

 • ingen avstängningsknapp;
 • inget förvaringsfodral inkluderat;
 • Elektrodergenerationshastighet - 250 timmar, då ersättning krävs;
 • patron utan skruvgänga.

Liksom den ukrainska motsvarigheten undviker Spark ST 117 inte problemet med bristen på krympmonteringsdysor: elektroderna är inte inskruvade, men införda i hållaren på grund av brist på tråd. Det blir inte lätt för en oerfaren användare att installera och försiktigt ta bort glaset, och du måste kontakta ett Moskva servicecenter för att ersätta en defekt del.

3: e plats: Darsonval Ultratek SD 199

Tredje platsen i toppen har rättvis darsonvaly Ultratek SDD 199. Enheten är tillverkad i Ryssland av företaget "Euromedservice", genomgår kliniska prövningar vid det centrala kliniska sjukhuset i Ryska vetenskapsakademin och sjukhuset till dem. Vishnevskogo Försvarsdepartementet i Ryska federationen och uppfyller kvalitetsnormerna för GOST.

 • 3 års garanti service;
 • har ett registreringsbevis från Ryska federationens hälsovårdsministerium och ett växtintyg
 • beprövad effekt i kliniska prövningar
 • smidig spänningsreglering;
 • 5 munstycken ingår i förpackningen;
 • patron med skruvgänga;
 • universell elektrodhållare;
 • inbyggd spänningsregulator;
 • ergonomisk design och små alla (150 gram utan elektrod);
 • kostar från 2500 rubel;
 • förvaringsväska ingår
 • brett spektrum av åtgärder.

 • kort sladd;
 • tät patron, kan munstycken vara svåra att byta vid början av användningen.

Ultratek SDD 199 är lätt att hålla i handen: enheten är lätt, kompakt, kroppen är konstruerad som en cylinder med en liten förtjockning i mitten för tillförlitligt grepp.

Modellens spektrum är bredare än för analoger: förutom 3 standardelektroder (svamp, kam och buk-typ) innehåller satsen T-formiga och elektroder som är oumbärliga vid behandling av ENT-sjukdomar.

2: a plats: Darsonval Carat DE 212 ULTRA

Den andra raden av betyget är upptagen av den legendariska "Carat", eller snarare den uppdaterade och betydligt förbättrade versionen av darsonval.

 • universella hållarmunstycken (lämplig munstycke-elektrod tredje part);
 • pålitlig elektrodmontering, patron med plastmutter och mjuk gummitätning;
 • inbyggd spänningsregulator;
 • kontinuerlig driftstid upp till 30 minuter utan spänningsfall på den anslutna elektroden;
 • 9 tips ingår
 • puls spänning upp till 25 kV;

 • skrymmande adapter-plug;
 • inget förvaringsfall
 • ingen knapp
 • vikt 500 gram utan elektrod;
 • strömstyrning på sidan.

Minuserna av den uppdaterade "Carats" handlar först och främst om kontroversiella egenskaper hos designen.

På grund av de beskrivna egenskaperna blir darsonval något obekvämt i drift: den tunga adaptern håller inte bra i vägguttag, och den roterande effektregulatorn är svår att byta under proceduren.

1: a plats: Darsonval Gezatone Biolift4 BT 202S

Han ledde värderingen av apparaten som producerades i hemlandet av uppfinnaren av tekniken. Uppmärksam på detaljer gjorde franska enheten så bekvämt som möjligt att använda och utrustade med en viktig funktion: munstyckena är fyllda med en mättad violett gas, vilket ger en antibakteriell effekt.

 • "Spark charge" och "Quiet charge" driftslägen för kontakt och kontaktlös behandling;
 • 4 elektrodspetsar ingår (svamp, droppe, kronblad, kam);
 • inbyggd spänningsregulator;
 • kompakta dimensioner och vikt 400 gram;
 • kroppen är täckt med glidande silikon;
 • tillgång till kvalitetscertifikat.
 • brett användningsområde;
 • Praktiskt låda med mjuk skum för lagring av elektroder;
 • patron med skruvgänga och keramiska låsdysor;
 • utgångsspänning upp till 27 kV.

 • kontinuerlig driftstid upp till 20 minuter;
 • 1 års garanti
 • dyrare motsvarigheter:
 • brist på universell innehavare.

Effekten av Gezatone Biolift4 BT 202S låter dig använda darsonval inte bara på känsliga delar av kroppen: enheten klarar lika bra med kosmetiska problem och sjukdomar i muskuloskeletsystemet.

Köparen kan också vara förvirrad av översättningsannonsen: i Ryssland erbjuds darsonval Gezatone Biolift4 BT 202S som en "elektrisk massager med 4 munstycken". Apparaten är dock certifierad som en medicinsk enhet, och ansvaret för felet ligger hos annonsörens lokaliserare.

Hur man väljer darsonval

Artikelns innehåll:

Vad är darsonval?

Darsonval är en enhet unik i sina funktioner, baserad på användningen av svaga pulsströmmar. Toki darsonvalya mer än 100 år används i medicin, fysioterapi och kosmetologi. Denna teknik blev känd tack vare den franska fysiologen D'Arsonval, som 1854 upptäckte metoden för exponering av huden för impulsströmmar med hög spänning och låg styrka. Effekterna av strömmar har den maximala effekten på hud och subkutan avsättning, perifera nervsystemet och cirkulationssystemen, förbättrar kvaliteten och stimulerar hårväxten på huvudet, vilket är anledningen till att det används så mycket av både läkare och vanliga användare som bryr sig om deras hälsa. Om du vill bevara skönheten och hälsan hos alla familjemedlemmar behöver du bara darsonval, proceduren som kan lösa många estetiska och medicinska problem! Och då uppstår frågan, vad darsonval att köpa, så att han klarar de uppsatta kosmetiska uppgifterna! Svaret finns i vår artikel: Här hittar du rekommendationer om hur du väljer och använder darsonval-enheten, betyg på de bästa modellerna och recensionerna av dem som redan använder den framgångsrikt.

Indikationer för användning Darsonval:

Den vanligaste darsonvalet av akne och akne, svarta fläckar, för att bekämpa problematisk och fet hud.

Darsonvalisering är en utmärkt metod för att bekämpa håravfall, förbättra tillväxten och förbättra kvaliteten. Det bästa darsonvalet för hår är en modell med en speciell elektrodkam, som är bekväm att använda för att arbeta i detta område.

I förfarandena på kroppen används darsonval för att bekämpa celluliter och korrigera överflödiga fettavlagringar.

Darsonval är också en behandling av sjukdomar i det perifera cirkulationssystemet, till exempel har det en utmärkt effekt under kamp med åderbråck.

Bärbara impulsenheter lindrar smärtssyndrom av olika etiologier, förbättrar tillståndet för vävnader vid osteokondros, artrit, artros.

Darsonvali börjar processen för att förbättra regenereringen och återhämtningen av huden - med skärningar, blåmärken, sår och repor.

Kosmetiska effekter förtjänar också att nämna - det här är en förbättring av hudton och hud, förebyggande och bekämpning av rynkor.

Darsonval ansökan.

Moderna darsonvali är teknikvänliga och bekväma apparater som kan användas även hemma av användare som inte har några speciella färdigheter och kunskaper. Darsonval för ansikte, kropp och hår är en enkel universell enhet som alla kan klara av, och effektiviteten är inte alls sämre än darsonvaliseringssalongprocedurer.
Principen om darsonval är baserad på utbudet av svaga urladdningar av högfrekvent ström som passerar genom en glaselektrod till huden, vilket leder till aktivering av metaboliska processer, förbättrad blodcirkulation och lymfflöde, ger en uttalad terapeutisk effekt och hjälper till att klara av många uppgifter. Bli av med akne och akne hud, förbättra hårväxten, eliminera celluliter och åderbråck, lindra smärt syndrom - hem darsonval kan göra allt! Så vilken darsonval är bättre att köpa för hela familjen?

Hur man använder darsonval?

För ansikte

Procedurer utförs på ren ren hud, för fet hud, talk eller babypulver ska appliceras. Effekten går längs massageledningarna, tätt applicerar elektroden mot huden för generell påverkan och kontaktlöshet vid behandling av enskilda utslag och finnar. För maximal effekt är det nödvändigt att slutföra proceduren genom att applicera en fuktgivande kosmetisk enligt hudtypen.

För kropp

Vid exponering för darsonvalumströmmar på kroppen är det nödvändigt att observera massagelinjens riktning - och flytta elektroden från periferin till mitten, vilket bidrar till det naturliga blodflödet. Darsonval kroppsbehandling utförs på ren och torr hudkontakt. Vid slutet av proceduren är det önskvärt att använda ett kosmetiskt eller terapeutiskt medel - det absorberas på bästa sätt.

För hår

Procedurer för att stärka håret och förbättra tillväxten utförs på torr och ren hårbotten i riktning mot tillväxt. Använd en speciell kamelektrod för en noggrannare studie av hela slagzonen. För att förbättra effektiviteten av hemdarsonval efter proceduren är det önskvärt att applicera ett serum för hår, och mellan procedurer gäller schampon för att stärka håravfall.

Darsonvalisering av hårbotten och håret har många fördelar:

 • Stärker hårväxten.
 • Stoppar håravfall hos kvinnor och män på något stadium.
 • Hjälper kampen mjäll och seborré.
 • Förbättrar hårets kvalitet, gör det starkare.
 • Uppvaknar vilande hårsäckar, stimulerar dem att producera hår.
 • Tar bort en spasm av blodkärl i huvudet, normaliserar blodcirkulationen. Det närmar sig hårbotten med syre.
 • Desinficerar hud och hår.
 • Normaliserar överskottssöndring av talgssekretioner.

Darsonval - vilket är bättre? Översikt över de mest populära darsonwaley, alla fakta, betygsätt de bästa darsonwaley, recensioner.

Darsonval Gezatone Biolift4 103
för ansikte, kropp och hår med 5 munstycken

Utgångsspänning från 2kV till 60kV, pulsrepetitionshastighet 100 ± 10Hz

svamp
kam
en droppe
kronblad
elektrod
T-formade

Darsonval Gezatone Biolift4 103 - en bärbar anordning för darsonvalisering. Den kompakta kroppen är tillverkad i slitstark plast. Den har en cylindrisk form och väger mindre än 400 g, vilket gör enheten lätt att använda även för nybörjare. Ingår är munstycken som är utformade för att fungera på ansikte, kropp och hårbotten. Handtaget på väskan gör att du enkelt kan ställa in kraften och ändra den enligt dina egna känslor.

Utgångsspänning upp till 20kV, pulsrepetitionshastighet 100 ± 15 Hz

IHÅLIG
kammussling huvudet
svamp
örat
hals

Trots att enheten är placerad så liten, lätt och smal, minskar detta kraftigt dess kraftegenskaper. Huvuddelen av enheten är de olika färglösningarna i fallet, men det lägger inte till funktionalitet, det minskar bara prestanda jämfört med dess motsvarigheter.
Elektrodepåfyllning: Vakuum.

Utgångsspänning från 8kV till 25kV, pulsrepetitionshastighet 100 ± 10Hz

IHÅLIG
svamp
kam

Den bärbara enheten har tre utbytbara munstycken, alla andra funktionella elektroder måste köpas mot en avgift. Designen är en amatör, i en liten dams hand passar svårt.
Elektrodefyllning: Inert gas.

Utgångsspänning från 8kV till 45kV, pulsrepetitionshastighet 100 ± 5 Hz

svamp
kam
en droppe
kronblad

Snygg och kompakt enhet för arbete på ansikte och kropp. Jämfört med liknande modeller har fördelen - lägre kostnad. Silikonväska gör enheten så bekväm att du använder som möjligt, enheten går inte ur händerna under exponeringen.
Elektrodefyllning: Inert gas.

Utspänning upp till 20kV, pulsrepetitionshastighet 50 ± 5 Hz

chockglaselektrod

Enheten skiljer sig från andra modeller med närvaro av enbart en elektrod, men denna elektrod är gjord av slagbeständigt glas och är oumbärligt för att resa och resa. Tack vare den frivilliga infraröda modulen tillåter Family Doctor dig att lösa ett stort utbud av kosmetiska uppgifter.
Elektrodefyllning: Inert gas.

Utgångsspänning från 2kV till 25kV, pulsrepetitionshastighet 100 ± 10 Hz

IHÅLIG
svamp
pektinat
Tee

En av de populära modellerna för darsonvalisering, en bra funktionell maskin. Enligt recensioner finns det lite brist på utbytbara munstycken (vid förlust av befintliga). Men i allmänhet är modellen väldigt framgångsrik, den är praktisk och praktisk
Elektrodefyllning: Inert gas.

Utspänning upp till 45kV, pulsrepetitionshastighet 100 ± 15 Hz

svamp
kam
en droppe
kronblad

Anordningen med utbytbara munstycken och goda tekniska egenskaper packas i en lämplig låda på ett magnetiskt fästelement. Den enda nackdelen med modellen, som bedöms av recensionerna, är lägre tillförlitlighet jämfört med liknande modeller.
Elektrodefyllning: Inert gas.

Testresultat

Enligt resultaten av våra tester blev det högsta antalet poäng poängat av "Darsonval Gezatone model BT118". Så, kanske, det bästa darsonvalet för hemanvändning är han!

Vilket darsonval är bättre: kundrecensioner

Jag älskar min darsonval väldigt mycket, jag köpte från dig förra året och nu, utan det, ingenstans, som de säger, lite inflammation - omedelbart för proceduren, 2 minuter och redo, så igen på kvällen, och allt går mycket snabbare och smärtfritt. Jag rekommenderar detta mirakel - instrument!
ären

Jag hade först en "familjedoktor", och sedan gav jag det till min mamma. Hon försökte det ett par gånger från mig och ville också köpa det, men jag bestämde mig för att beställa mig själv med munstycken för att använda för håret, och hon lindrar smärta i knäleden. Hennes läkare föreskrev någon form av salva, hon smeder det, och då gör hon förfarandet, jag trodde inte ens att han skulle hjälpa till på detta område heller. Vi är mycket glada över att en sådan apparat kan vara lämplig för hela familjen!
Anushka

Jag vill också köpa! Håret började falla kraftigt, redan försökt shampoo och serum, det finns små förbättringar, men problemet behöver fortfarande lösas mer dramatiskt. Jag läste artiklar om detta ämne och fann råd om darsonvalisering. Först var jag upprörd att jag skulle behöva förbereda en denyushka, och när jag hittade dessa enheter på din webbplats var jag glad att de var billiga och så olika användningsområden! Jag hoppas att denna finna för mig kommer att bli frälsning!
Polina Morozova

Jag presenterade modellen med bt118 till min mamma, konsulterna rådde mig, de sa att med munstyckena var en mer varierad apparat och det var mer praktiskt att utföra olika procedurer. Som vi läser i instruktionerna är det möjligt att stärka håret och att torka inflammationerna, ha en bra effekt på fet hud, minskar sebumsekretion, lindrar muskelspasmer och till och med minskar huvudvärk och tandvärk. Hittills, för allting, hade de inte tid att försöka, men de lyckades arbeta med håret och för att sanera och torka skrapan på min hand såg det först ut att enheten var ovanlig och sedan vände sig till det. Älska lukten av ozon, gudomligt, du kan oändligt sniffa))
Katia

Jag har också en sådan modell, jag gör redan den andra kursen för hår, tillsammans med Kerastas kosmetika, jag vill ha tjockt och frostigt hårhår)))! Medan jag noterar att håret har blivit starkare, efter tvätt och kamning kan du räkna dem åtminstone, det brukade vara bara en massa hår, mycket föll ut... Så jag hoppas att nästa sommar blir jag vacker)
Galya Ignatova

Vilken darsonval är bättre att köpa för hemanvändning

Sammanfattning: Du bestämde dig för att köpa darsonval, vilken är bättre att välja? Vad ska man leta efter när man jämför modeller?

 • På enhetens kraft. Av detta beror på effekten av effekten.
 • På antalet munstycken. Om du vill arbeta i olika zoner, är det nödvändigt med olika elektroder!
 • Genom design och storlek. Arbeta enheten ska vara bekväm.
 • På tillgängligheten av utbytbara elektroder. Munstycket kan bryta och du måste leta efter en ersättare.
 • På betygsättningen. I vårt bord är allt helt klart.

Var kan jag köpa det bästa Darsonvalet?

Ett rikt utbud av darsonvale till överkomliga priser presenteras för din uppmärksamhet företaget "Constellation of Beauty". Bland de modeller som presenteras här kommer du utan tvekan att hitta den bästa darsonvalet för ansikte, kropp och hår, och du kan fullt ut njuta av effekterna av dess användning. Darsonvali med munstycken av välkända tillverkare har alla nödvändiga certifikat, är utformade speciellt för hemmabruk och kräver inte speciella färdigheter. Välj bara darsonvalapparaten för hemanvändning i "Constellation of Beauty" - och det blir en oumbärlig assistent för dig och alla familjemedlemmar, hjälper till att bevara hälsa, skönhet och ungdom! Inte utan anledning, de som redan har uppskattat Darsonvals helande kraft, kallar honom en "familjedoktor" - se till att du och du.Nästa Artikel
Vilka vitaminer stärker håret, förhindrar torrt och ömtåligt hår?