Fen-brush Babyliss 2735E - recension


Det finns flera sorter av hårtorkar. Förutom hushållsapparater finns det: hårborstar (stylers), diffusorer, nav. Dessutom kan var och en av dem ha ytterligare funktioner. Till exempel en hårtork med roterande munstycken. Om denna art och kommer att diskuteras i artikeln.

Syftet med och funktionaliteten hos hårtorken

Hårtork med roterande munstycken är en enhet som kombinerar flera alternativ: hårtork, strykjärn, curling och curlers. Automatisk rotation av munstyckena gör att du kan vrida lock eller räta hår. Samtidigt levereras luft vid en förutbestämd temperatur, vilket möjliggör ett effektivt och snabbt resultat.

Fördelar med att använda

 1. Möjligheten att välja en hårtork med det önskade antalet munstycken, inte överbetala för onödigt. Valet av modeller på den moderna marknaden är ganska bred, för varje smak och plånbok.
 2. Multifunktionalitet: De mest nödvändiga funktionerna är anslutna i en enhet.
 3. Dysans rotation roterar tid och ansträngning för att skapa hår. För enkelhets skyld är rotationsriktningen inställbar för varje sida av huvudet.
 4. Egen mini-salong: Enheten gör att du kan skapa en frisyr av någon komplexitet på kort tid hemma.
 5. Kompakthet. På grund av sin lilla storlek och vikt kan enheten tas på vägen.

Negativa sidor

 1. Risk för att håret skadas under användning: vårdslös hantering av borsten kan enkelt göra håret trasslat.
 2. För tjockt hår behöver du en hårtork med en hastighetsregulator, annars kommer det att vara nödvändigt att separera trådarna för att kamma till mindre.
 3. För att skapa volymen vid rötterna måste de först torkas.
 4. Hårtorkar klara inte hårt med att torka håret. För att uppnå denna uppgift måste du använda antingen en hushålls hårtork eller spendera pengar på en kraftfull styler.
 5. Hårtork behöver konstant vård. Hår som finns kvar på apparaten efter styling kan orsaka att det går sönder, så att de måste tas bort försiktigt.

Kriterier för val av roterande hårtork

Innan du köper en multi-styler, bör du fråga: "Vilka ändamål är det behövs, hur ofta kommer det att användas och var?". Detta kommer att underlätta urvalsprocessen.

Det är nödvändigt att vara uppmärksam på sådana faktorer som:

 1. Borsten. Munstycken med naturliga borstar lägger inte bara på att skina på håret, men behandlar dem också noggrant vid kammingstidpunkten.
 2. Förekomsten av skydd mot överhettning. Automatisk avstängning av enheten kommer att förlänga dess drift avsevärt.
 3. Ergonomisk modell: vikt, extern form, användaromkopplare.
 4. Uppvärmningstemperatur Varmluft påverkar håret hårt, torkar ut det och framkallar utseendet av splittrade ändar. Därför kommer en anordning med en lägre temperatur av luftvärme att minska stressen som håret utsätts för vid skapandet av en hårstil. Det är bäst att föredra stylisten med en maximal uppvärmningstemperatur på 60 ° C.
 5. Dysor: deras antal, syfte, fästsäkerhet. Styler kan utrustas med ett annat antal munstycken, men i själva verket kan 1-3 av dem användas.
 6. Tillgänglighet för flyttbara filter. Vid brott kan filtret bytas ut och fortsätta att använda enheten.

Instrumentkraft

Effekten av blåstorken bestämmer enhetens uppvärmningstemperatur och påverkar dess prestanda. Därför är det vid tidpunkten för urvalet nödvändigt att styras av dess syfte. Till exempel, för modellerande frisyrer, är en modell som arbetar med en effekt på upp till 800-1000 watt tillräckligt.

Enhetskonfiguration

Hårborstar med roterande munstycken De flesta tillverkare utrusta standardinställningen:

 • krullningstänger;
 • borstar borstar;
 • platt luft uppblåst kam;
 • ånggeneratorer.

Det kan också finnas sådana munstycken:

 1. I form av en boll - skapar lock med olika diameter.
 2. Spiral - gör spiraler för långt hår.
 3. Kvadratisk, triangulär - för bildandet av elastiska lockar.
 4. I form av en kon - för släta lockar.
 5. Dubbelfasad, tredubbel (annat namn - korrugering) - för zigzagkrullar.
 6. Hub - ett munstycke med smal slits, används för snabb läggning av enskilda strängar, vilket riktar luften i en tydligt definierad riktning.
 7. Diffuser - munstycke med genomgående hål, används för att ge mer volym till håret, väl sätter lockar.

Wire selection

Roterande (spiralformad) tråd är den bästa lösningen, eftersom det i det här fallet inte kommer att ha rynkor och vridas under arbetet. Var uppmärksam på ledarens längd - det ska vara bekvämt. I professionell styling kan ledningslängden nå mer än 3 m, i samma hushållsförhållanden och 1,5-2 m är tillräckligt.

Strömtyp

När du använder enheten på vägen är det bekvämt att använda en trådlös hårtork. Typen av ström i sådana modeller kan vara från batterier eller batterier. Det finns sorter med utbytbara block som ändras efter 8 timmars kontinuerlig drift och en beröringskänslig kontrollpanel som automatiskt slår på strömmen när enheten berörs.

Beläggning och material

Täckningsmodell spelar en viktig roll under användningsperioden.

Huvudtyper:

 1. Keramisk beläggning: värmer jämnt på grund av infraröda vågor, skadan är minimal.
 2. Metall: Inte särskilt användbart för hår, eftersom det gör dem sköra.
 3. Teflon: skyddar håret från att torka ut, men är kortlivat i bruk.
 4. Turmalin. Apparater med en beläggning av turmalin ger en effekt liknande jonisering, så de är dyrare än andra.
 5. Plast: elektrifierar hår, är det mest olämpliga materialet för hår.

Driftläge

Förekomsten av flera temperaturregimer ökar möjligheterna till styling avsevärt. Varmluft kommer att behövas för torkning, varm luft för att skapa en bild, kall luft för att fixa den. Det bästa alternativet är en hårtork, där funktionerna för lufttillförsel och temperaturkontroll är separerade.

Särskilda funktioner

Hårtork med roterande munstycke kan utrustas med följande specialfunktioner:

 • Ånga fuktgivande - underlättar hår styling, särskilt täta lockiga lockar.
 • Ionisering av luft. Det har en antistatisk effekt, förbättrar utseendet på håret, ger det glans, återställer vattenbalansen. Den enda nackdelen är förekomsten av en specifik lukt under arbetsperioden.
 • Kall luftflöde. Funktionen hjälper inte bara att fixa stylingen, men låter det också hålla sig längre.

Granskning av de bästa hårtorkborstarna

Hårtork med roterande munstycke: ranking av de bästa modellerna från olika tillverkare. Stylers som inte bara är enkla och bekväma, men också multifunktionella och pålitliga att använda.

Babyliss AS200E - torktumlare med roterande munstycke

12 bästa hårkrullarna

Gardinen kan i ett ögonblick ta dig in i det förflutna eller in i framtiden, för att göra dig till en modern dam, en 18th-century eller en främling. Vem vill du vara idag?

Vilken fast curler är bättre?

Professionella berömmer Valera, BaByliss gardiner, men de kan inte alltid hittas på marknaden. Förtjänade popularitet - bland de pletholes av kända företag "Bosch", "Philips", "Rowenta", "Remington". Enheter av dessa tillverkare kan du enkelt köpa i de flesta butiker.

Vad ska man titta på när man väljer en curling?

 • Täckplattor. Den säkraste beläggningen för håret är keramik, turmalin eller teflon. Keramisk och turmalin curling tjänar länge utan kvalitetsförlust, men priset är också betydligt högre. Denna typ av plether är lämplig för daglig användning. Teflon - billigare, men sådan täckning med lång aktiv användning är raderad.
 • Munstyckets diameter. Vilka krökor vill du ha - stora lockar eller små krullar? Ju tunnare staven, desto tunnare krullarna och vice versa. Om du vill träffa den omgivande variationen av frisyrer, välj ett krusjärn med en uppsättning munstycken.
 • Möjlighet att välja läge, inställning av temperatur. Bra modeller gör att du kan ställa temperaturen över ett brett område (50-200 °). Tunt, känsligt, svagt hår behöver mildt läge och låg temperatur. Hård, tjock hår, svår att krulla, kräver mer värme.

Vilken man ska välja? Introducerar topp 12 i 2018 modeller av pleyok, som finns i våra butiker. Vid upprättandet av värderingen baserades vi på kundernas uppfattning och om tillgången till en specifik modell för inköp.

Automatisk krökning - perfekt krullar enkelt

Dessa tider har gått länge när man skapade vackra och voluminösa lockar, var man tvungen att bära curlers på huvudet i timmar. Skönhetsbranschen gav tjejer runt om i världen en mycket bekväm enhet - ett elektrisk krusjärn för hår. Men tillverkare försöker förbättra alla skapelser och göra det ännu bekvämare att använda. Så det var automatisk curling - ett verkligt genombrott i vägen för att skapa en spektakulär frisyr utan mycket ansträngning.

Vad är

Principen för alla elektriska apparater för krullar är enkel:

 • enheten är ansluten till nätverket;
 • värmeelementet blir varmt;
 • en hårsträng är omslagen och väntar på en stund;
 • Som ett resultat blir håret från raken snoet.

Det ser lätt ut, men när hårvolymen är stor, varje gång du manuellt kruljer varje sträng blir tråkig. Här kommer de automatiska krulningsmaskinerna till räddning. Deras största fördel är den inbyggda rotationsmekanismen.

För att göra en idealisk krökning med hjälp av ett sådant instrument är det tillräckligt att helt enkelt placera en separat sträng i ett speciellt anslutningsdon av den automatiska krullen. Då ska hon göra allt själv. Roterande valssträng. Och tack vare värmen, fixa den i önskad form.

Typer och urvalskriterier

Konventionellt kan alla automatiska curling delas in i två typer:

Deras huvudsakliga skillnad i följande. Sfäriska enheter vindar krullar inuti enheten. Strängen placeras närmare huvudets huvud. Vridning sker från topp till botten. De flesta av dessa enheter. Dessa är Babyliss, Saturnus, Galaxy märken och andra.

Ett varumärke Rowenta producerar båda typerna av anordningar, inklusive och konformad curling. Dess skillnad är att det ser ut som en vanlig, men dess bas roterar. Svängning med en sådan anordning börjar omvänd, från spetsarna. Först kläms änden av strängen och sedan lyfter krullaren högre och högre mot rötterna, så håret automatiskt lindas på en termisk bas.

Rådet. När du väljer en produkt bör du uppmärksamma inte bara dess form, men också dess andra egenskaper.

täckning

Apparatens livslängd och kvaliteten på hårvården beror på värmeelementets beläggning.

 1. Metal. Denna beläggning bör undvikas vid valet. Utan korrekt termiskt skydd kommer håret att brinna och, med regelbunden användning, kommer snabbt att bli torr.
 2. Keramik. Det bästa valet när det gäller pris och kvalitet. Denna typ av beläggning hänvisar mest noga till håret.
 3. Teflon. Håret tolereras väl teflon curling, men en sådan beläggning med frekvent användning kan snabbt slita av.
 4. Turmalin. Tourmaline beläggningar - en innovation inom skönhetens område. De anses vara bättre än keramiska, men de är mycket högre.

storlek

Baserat på hårets längd och volym är det att bestämma den önskade storleken på det roterande elementet. Ju större dess diameter, de större och frodiga krullarna kommer att vara. Rullar med liten diameter kommer att skapa små täta lock.

Ställa in värmningstemperaturen

Standard curling curling irons arbetar i ett temperaturområde från 100 till 250 grader. Ju högre uppvärmningstemperatur desto mer fixerade krullarna kommer att vara.

Men samtidigt kan för hög värme negativt påverka hårets tillstånd.

Rådet. Vid köp ska du vara uppmärksam på antalet temperaturregimer som kan visas på brädet.

Ytterligare kriterier

Välja en maskin för att vinka, ta hand i hand, utvärdera hur ergonomisk det är. Titta på vilket material pennan är gjord av. Det kan vara plast eller ha en gummerad yta som inte glider i dina händer under användning.

Stroppens storlek spelar också en viktig roll. Innan du köper, mäta avståndet från spegeln (eller den plats där du vanligtvis gör ditt hår) till närmaste utlopp.

För vilket hår är lämpligt

En sådan lämplig anordning är lämplig för användning på något hår, förutom för kort. Med en längd på mindre än 10 cm kommer den roterande rullen inte att fånga rätt mängd hår för inslagning. Det finns inga andra begränsningar.

Fördelar och nackdelar med användning

Fördelarna med att använda denna enhet är:

 • bekvämlighet och användarvänlighet. Enheten gör allt arbete för att linda och värma strängen självständigt;
 • säkerhet. Det är omöjligt att bränna händer med ett sådant krusjärn, eftersom värmeelementet är inuti väskan;
 • möjlighet att välja den nödvändiga temperaturen för uppvärmning.

Det finns dock nackdelar:

 • högre pris än vanlig curling;
 • risken för hårförtängning är möjlig (även om de flesta enheter har en inbyggd sensor som stannar rotationsmekanismen om strängen befinner sig i fel position).

Och i allmänhet, naturligtvis, kom ihåg att någon stark uppvärmning av håret skadar dem.

Det är viktigt! Under användning är det absolut nödvändigt att applicera värmebeskydd på ditt hår i form av olika sprayer, mousser etc.

Den mest populära automatisk curling

Tänk på egenskaperna hos den bästa automatiska ployok som för närvarande finns på marknaden:

Babyliss curl hemlighet

Babyliss-märket har 9 modeller av olika automatiserade lindningsanordningar. Pris i genomsnitt från 4 000 till 8 000 rubel. Möjlig uppvärmning - upp till 230 grader. Antal driftlägen - upp till 3. Några modeller med jonisering.

InStyler Tulip

Nyhet, med en bra keramisk beläggning och tre värmeformer. Pris inom intervallet 1200-2000 rubel.

Philips Procare HPS940

Pris från 8000 gnid. Det har 3 värmemoder och högkvalitativ keramisk beläggning av värmeelementet. Maximal temperatur - 210 grader.

Harizma H10330-32 Twist curl

Curling kon med roterande bas. Pris 4700-5200 gnidning. Den har en turmalinbeläggning. Värmer upp till 200 grader.

Rowenta så lockar

Priset är ca 7500 gnid. Det finns ett val av rullens rotationsriktning och 3 temperaturförhållanden.

Användarvillkor

Använda en apparat som en automatisk curling maskin för att skapa en vacker frisyr, bör du följa följande sekvens av åtgärder:

 1. Innan du ger ditt hår en ny form måste du tvätta, torka och kamma bra.
 2. Om håret är tjockt och många delar dem i flera jämnaste delar: på sidorna, fram och bak på huvudet. Arbeta med varje del växelvis.
 3. Slå på enheten i nätverket, ställ in önskat temperaturläge.
 4. Applicera värmebeskydd på allt hår.
 5. Separera nu håret med en liten strand.
 6. Du kan vrida som hela längden på håret, och från mitten eller bara ändarna.
 7. Om krullningsjärnet har en kulmunstycke, öppna den, jämnt placera strängen, stäng och vänta på signalen när krullen är klar.
 8. Om enheten är avsmalnande, bör strängens ände placeras i tang och krulljärnet ska höjas upp till önskad nivå.
 9. Så vrid strängen efter strängen.
 10. När allt hår är vridet, låt det svalna lite och använd sedan händerna för att locka det för att få det att se vackert ut.

Rådet. Den färdiga frisyren kan fixeras med hårspray. Läs mer om verktyg för att skapa och fixa lockar på vår hemsida.

Säkerhetsåtgärder

Att skapa en frisyr utvisar inte obehagliga konsekvenser iaktta följande försiktighetsåtgärder:

 • arbeta med den medföljande enheten, undvik kontakt med vatten;
 • Efter avslutat arbete stäng av enheten från nätverket.
 • böj inte sladden;
 • Försök inte lägga för mycket sträng i krullningsjärnet.

Automatisk curling - enheten för att skapa spektakulära frisyrer lätt och behagligt. Han kommer att göra allt för dig på några minuter. Det viktigaste är att välja en enhet med önskat antal lägen, bra täckning och inom gränserna för det tillgängliga beloppet.

Alternativa sätt att krulla hår:

Användbara videoklipp

Vackra lockar med Philips ProCare Auto Curler.

Automatisk krullningsjärn Babyliss Curl Secret.

Curling hår curling håret själv

Vem skulle ha tänkt ett par årtionden sedan att även hårkrullningstänger skulle bli automatiska. Innovativa utvecklingar inom skönhetsindustrin har kommit fram till att ett krusjärn skapades, vilket i sig krullar hår. Nu, utan extra ansträngning, kan varje tjej hemma snabbt skapa chic krullar. Vad är ett verktyg och hur man väljer det, berätta för våra experter.

Automatisk curling curls: vad är det

Automatisk krulljärn (styler) är en elektrisk hårkrullare med roterande värmeelement. Enheten skiljer sig från vanliga klassiska nippers, eftersom det inte kräver manuell lindning av ett lås på ett termiskt rör. I ett speciellt hål behöver du bara sätta in spetsen av strängen, då gadgeten självständigt och snabbt rullar den på värmecylindern.

Dessutom piper auto-patchen, vilket indikerar att det är dags att snurra krullen. Således förhindras förbränning av hår, deras skada. Verktyget har också skydd mot felaktig fusk. Om låset plötsligt rör sig inuti eller är felaktigt sönder, stängs enheten av och har redan gjort en ljudsignal. Händerna skyddas också från brännskador: Stilkroppen är helt isolerad.

Maximal säkerhet, bekvämlighet, hastighet perm - de viktigaste fördelarna med automatisk hårkrullning.

Idag har nästan alla kända varumärken som producerar skönhets- och hälsoutrustning en automatisk tang i sina linjer.

Fördelar och nackdelar med automatisk pleyok

Något, även den mest till synes bekväma och utmärkta gadgeten, har dess fördelar och nackdelar. Vi lär oss vad som är så positivt i detta program och om det har negativa parametrar.

 1. Designad för självständig användning.
 2. Behöver inte speciella färdigheter.
 3. Bekvämlighet och snabbvikt.
 4. Hög säkerhet.
 5. Bra modeller har ett stort antal inställningar för olika hårtyper.
 1. Det händer inte i alla butiker.
 2. Priset är mycket högre än vanliga tang.
 3. Ibland förvirrar det håret, även om det omedelbart stängs av.

Vad ska man leta efter när man väljer

Beroende på företag och specifik modell kan verktyget skilja sig åt i kvalitet, beläggning av värmeelementet, en uppsättning funktioner. Om curling järnet självt vrider håret är det inte ännu en indikator på fullständig säkerhet. Idag har kinesiska förfalskningar av dålig kvalitet börjat synas på marknaden, det är bättre att undvika dem. Tänk på ett antal kriterier, hur man väljer en riktigt pålitlig styler.

täckning

Kvaliteten på beläggningen är den viktigaste parametern när man väljer ett termiskt verktyg för krökningskurvor. Inte bara hårets hälsa beror på det, utan även frisörens livstid. Vi pratar här om att täcka värmezonen där trådarna är sårade.

 1. Metal. Numera är bara metall i tang nästan aldrig använt. Det har sina fördelar: det är motståndskraftigt, det snabbt värmer upp, är billigt. Men dess inverkan på håret är extremt negativ, så köp en sådan enhet är inte värt det.
 2. Teflon. Vid ett tillfälle var detta omslag väldigt populärt. Hår från kontakt med teflon torr mycket mindre. Materialet i sig är dock instabilt och börjar slita av gradvis efter några månader med att använda curling.
 3. Keramik. Beläggningen har visat sig på bästa sätt. Från honom är det nästan ingen hårskada. Av minuserna finns det bara en - rädd för slag, från vilken den spricker, sprickor.
 4. Turmalin - ett naturligt mineral med hög värmeledningsförmåga började användas i termiska verktyg inte så länge sedan. Skillnader i säkerhet, hög slitstyrka.
 5. Titan. Den starkaste typen av beläggning som existerar. Det skadar inte håret, men det är dyrt.

Det finns även spolar med kombinerade beläggningar: glaskeramik, titan-keramik, keramik-turmalin, titan-turmalin. Den dubbla kombinationen av material gör beläggningen ännu mer resistent och hög kvalitet.

Temperaturförhållanden

Närvaron av termostaten på tangen är extremt nödvändig. I genomsnitt har curling iron, som i sig vrider krullarna, ett uppvärmningsintervall på 100 till 230 grader. Antalet temperaturregimer kan vara från 3 till 10 eller ännu mer.

Inställning av styleruppvärmning hjälper till att hitta den optimala temperaturen för olika hårtyper. Ju tunnare hårstrukturen hos tjejen desto lägre värme krävs för att krulla dem. Hårda trådar är svårare att släcka, de behöver en högre temperatur. Om lägena används felaktigt kan antingen mycket svaga, instabila lock eller torkade och flisade strängar erhållas.

Översikt över automatiska hårkrullar

Automatisk hårkrullare gör att du kan skapa fantastiska avslappnade bilder och se ut som en sann prinsessa vid sociala evenemang. Bekväma, vackert designade, lättanvända apparater inom några veckor har blivit populära hos fashionistas. Men är priset på plånor alltid lika med kvalitet, och hur man väljer dem rätt?

Plussar av automatisk ploek

Vad är automatisk curling? Det här är bilar som självständigt vänder orörliga strängar till vackra lockiga lås. Verkningsmekanismen för enheter är olika. Några frizz från rötterna, andra från tipsen, men alla kombinerar användarvänlighet med minimal ansträngning. Funktionsprincipen för stylingen är baserad på en speciell "trumma", som fångar och vrider strängarna och gör dem till elastiska lockar (se Curlers-boomerangs). Fashionistas anser att sådana verktyg är verkliga genombrott i skönhetsindustrin.

De främsta fördelarna med stylerna är följande:

 1. Spara tid styling, skapa en frisyr på några minuter.
 2. Enkelt att använda: vilken kvinna som helst kan använda dem, det är nog att gräva i instruktionerna en gång.
 3. Ge möjligheten att göra styling utan den tråkiga processen att häcka håret.
 4. Om du inte gillar resultatet kan du alltid snabbt rätta till situationen.
 5. Korrekt användning bidrar till att hålla hårstrukturen intakt.
 6. Temperaturen i krullen "trumma" fördelas på ett speciellt sätt, så håret är jämnt uppvärmt från alla sidor. Detta gör styling mer hållbar.
 7. Snygg, de är trevliga och bekväma att hålla.

Nackdelen är det höga priset. Men samtidigt är det viktigt att förstå: den relativt höga kostnaden är mer än kompenserad av fortsatt drift. Naturligtvis, underkastad korrekt lagring och noggrann behandling.

Varianter av ploek

De mest populära är flätande märken:

 • Roventa (Rowenta);
 • Bebiliss (Liss);
 • Tulpan (Talip).

Rovents automatiska curlingjärn är den mest kompakta. Du kan alltid hålla den i din väska, ta den på resor och använda efter behov. Fläktar från denna tillverkare tror att det är möjligt att sticka håret på bara 7-10 minuter, medan enheten automatiskt utför de flesta åtgärderna.

Babyliss finns i försäljningen av två typer - för professionell eller hem styling. Enheten har flera lägen: 8, 10, 12 sekunder, och det är också möjligt att välja den bästa temperaturen beroende på hårtypen. Tunna, mjuka trådar får ett vågigt utseende 190 grader, hårt - vid 230 och normalt - vid 210.

En annan tillverkare har gett en funktion för att ändra krullarnas läge, styra dem, sedan vänster och sedan höger med hjälp av knappar. Automatisk Babyliss curling iron - en av de nya produkterna bland styling enheter, fungerar praktiskt taget utan ljud och under alla förhållanden.

Talip kännetecknas av en keramisk beläggning, vilket gör styling mer känslig och mild för hår. Tillverkaren har också tillhandahållit tre temperaturregimer, förmågan att reglera kraften, vilket gör att du kan kontrollera kretsens elasticitet. Användandet av krulljärn är elementärt: strängen sätts in i en speciell öppning, klämd, krulningsprocessen börjar (se Biowave). En glad ägare kan bara se hur man skapar en snygg frisyr.

Priset på automatisk curling

Det är uppenbart att en sådan bekväm anordning helt enkelt inte kan vara billig. Priset spiken för automatiska curlers är ganska bred: du kan hitta enheter från 4 tusen rubel till 15, särskilt om det finns ett mål att använda curling för professionella.

Stylister rekommenderar att du inte jagar etiketten "För professionella", men att uppmärksamma uppsättningen funktioner och täckning. I synnerhet har Bebiliss automatisk hårkrullning en turmalinbeläggning. Detta är en hållbar substans som inte bara mjukar ner de negativa effekterna av höga temperaturer, utan också glattar håret ytterligare.

Det här är nyfiken! Den standard keramiska beläggningen, som Rowenta eller Tulip automatisk krulljärn, är lika bra som det också fungerar som ett extra skydd för strängarna från överhettning.

Vi skapar frisyrer korrekt

Automatisk curling gör att det ser ut som om de eleganta lockiga låsen kom till dig från naturen själv. Men för att uppnå denna effekt kommer det att vara möjligt att installera, vilket är viktigt att göra i steg. Krullen kan vara mer uttalad om processen ständigt reglerar temperaturen och ställer den bästa tiden att skapa en krullning.

Hur använder man automatisk curling intelligent? För ett vackert hår är viktigt att göra allt i den här sekvensen:

 1. Håret ska vara rent, torrt (se. Kan jag blåsa torrt hår), kammade. Frisörer rekommenderar inte att använda lacker, mousses före proceduren (ett undantag är termiskt skum eller serum).
 2. Dela håret i lika områden: nära nacken, tempel, krona.
 3. Säkra dem med krabbor.
 4. Enheten inkluderar. Bebeliss automatiska curling maskin ger en signal om beredskap: sensorn slutar blinka. Efter inställt läge.
 5. Det måste komma ihåg: det är bättre att krulla håret antingen från rötterna eller från spetsarna.
 6. Det är lätt att ta reda på hur man håller en curler precis vid ett speciellt märke.
 7. Placera strängen i mitten av "trumman" och håll den tills pipet: så enheten meddelar att manipuleringen är klar. Nu kan du få en sträng.

En viktig nyans! Du kan bara kamma de färdiga locken med en kam med sällsynta tänder eller utan en kam alls, försiktigt slå fingrarna med fingrarna. I slutet, fixa alla lacker eller ge ditt hår en vacker naturlig glans.

Regler för vård av automatisk krökning

Följ den automatiska curling är ganska enkelt. Tillverkaren gör allt för att göra driften så lätt som möjligt för användarna. Bebiliss curling iron är utrustad med en speciell enhet avsedd att rengöra trumman. Det låter dig ta bort placken, som alltid bildats över tiden, deras rester av omsorg betyder döda hårvågor.

Skötsel för curling märke Roventa är ännu enklare: Torka det regelbundet med en fuktig trasa och det är det. Endast med bildandet av en uppenbar vit blomning, rekommenderar tillverkaren att använda något kvalitetsverktyg för rengöring av elektriska apparater.

Allt om hårbionering: fördelarna och nackdelarna med förfarandet.

Ta reda på vilken hårsnivning är: hur långsiktig styling är klar.

Låt oss sammanfatta

Utan tvekan krullar, skapar lockar - ett kraftfullt vapen i händerna på modekvinnor. Möjligheten att ändra bilden, experiment med styling är inte en komplett lista över fördelarna med dessa enheter. Men ändå, glöm inte: Som alla elektriska apparater kan de vara skadliga om de används för mycket. Därför är det viktigt att du pausar regelbundet, låt ditt hår vila, eller vinda det på mjuka, mjuka curlers eller använda borstning.

Testteknik: vilken hårtork är bättre

Ibland, när vi ser en tjej med vackert lagt hår, tänker vi: "Jag undrar om hon lägger dem på sig själv eller bara lämnat salongen? Och om hon själv, vad är hennes hårtork? "Och på jakt efter den perfekta bilden fortsätter vi att leta efter samma perfekta hårtork - så att håret, som en våg av en trollstav, blir silkeslen, välskött och vacker. Författaren till "Lady Mail.Ru" Ekaterina Rodina på instruktionerna från redaktionen testade 4 enheter av populära märken. Kanske kan det här hjälpa dig att bestämma köpet och slutligen hitta den perfekta frisyrenheten för dig.

Det testade provet är en professionell BaByliss PRO Intense 6615E hårtork (pris - 5000 gn.).

 • Effekt - 2400 W
 • Ioniseringsfunktion
 • Antal hastigheter - 2
 • Antal temperaturregimer - 3
 • Kall luft är
 • Antal munstyckshubbar - 2
 • Ledningslängd - 2,7 m

Öppna lådan. Det räcker att läsa om hårdvarans kraft på förpackningen för att förstå att detta verkligen är en professionell apparat för torkning och styling. Ju större kraft håret är, desto snabbare är det möjligt att tämja oskäligt eller vågigt hår. Luftflödet på BaByliss PRO Intense hårtork når 130 km / h. Ingår är 2 munstycken nav. Den som är mindre är för rätningsprocessen, och den som är mer för att slutföra installationen.

Användarvänlighet. BaByliss-hårtorken är mycket kompakt och passar lätt i handen. Växellift finns på handtaget, det är bekvämt att trycka utan att titta. På grund av den lilla storleken är det inte nödvändigt att undvika att hålla hårtorken direkt vid den runda kammen. Längden på sladden gör att du kan torka håret även i mitten av rummet. Hårtorken är kompakt, så det är bekvämt att ta med dig på resor.

Nackdelar. För läggning-rätning måste du dessutom köpa en rund kam. Efter flera tillfällen märkte jag att ränder förblir på munstycket från kammen - plasten är starkt grov men det påverkar naturligtvis inte stylingsprocessen.

Resultat stapling. Resultatet av att lägga är imponerande. Mitt stygga vågigt hår blev helt rakt, och om några minuter! Om du har en sådan hårtork - behöver du inte ett platt järn. Effekten av glänsande rakt hår som du gav. För mig var denna effekt även "för".

Medium längd vågigt hår: 7 minuter.

Provprov - Rowenta Brush Activ Compact CF9421 hårtork (pris - 3800 rubel)

 • Effekt - 1000 W
 • Ioniseringsfunktion
 • Antal hastigheter - 1
 • Antal temperaturregimer - 3
 • Kall luft är
 • Mängden munstycken borstar - 2 (med en diameter av 30 och 50 mm)
 • Dysrotation i två riktningar
 • Ledningslängd - 2,1 m

Öppna lådan. Effekten av Rowenta är mer än 2 gånger mindre än den tidigare hårbotten, men det är verkligen nog att skapa en bra styling. Tillverkaren hävdar hög effektivitet hos hårtorken vid låg effekt - och det är sant. Om du går in i detaljer har Rowenta en speciell teknik för distribution av luftflöde, vilket ger snabb och ordentlig torkning. Inkluderat är två munstycken med olika diametrar - 30 och 50 mm. Det lilla munstycket är utformat för att skapa en basal volym och styling bangs, och en stor - för huvudstyling processen. Jag försökte båda, men till slut stannade jag vid ett stort munstycke, det var bekvämt för mig att använda den i alla fall, så den lilla var kvar i den nya lådan.

Användarvänlighet. Beskriva en hårtork, jag vill att ordet "bekvämt" uttalar många gånger. Bekvämt - munstycken i form av roterande runda hårborstar: Händerna blir inte trötta vid läggning. Bekvämt - munstyckena roterar i två riktningar: du kan hålla hårtorken som du vill, med vilken hand som helst. Bekvämt skydd för varje munstycke ingår i satsen: borstarna kommer inte att dämpas under lagring. Hårtorken är bekväm att hålla i handen: den glider inte och väger lite.

Nackdelar. Det är nödvändigt att vänja sig vid denna hårtork gradvis och tänka på vilken knapp som ska rotera för att trycka. Annars riskerar du att vara kvar utan hår. Ibland kan de komma ihop i penseln, medan fingret fortsätter att trycka på roteringsknappen. Resultatet - revet hår och skrik av smärta.

Resultat stapling. Jag drog varje sträng med en roterande borste. Resten av hennes hår var prickigt. Beroende på rotationsriktningen kan du skapa många olika stilar. Torkningen är enkel. Wrap strängen på borsten och sätt på rotationsfunktionen, vänta.

Medium längd vågigt hår: 15 minuter.

Resultatet av att lägga med en hårtork Rowenta

Testprov - hårtork Philips HP 8280 (pris - 4000 rubel)

 • Effekt - 2300 W
 • Ioniseringsfunktion
 • Antal hastigheter - 3
 • Antal temperaturregimer - 3
 • Kall luft är
 • Antal munstycken - 2 (nav och diffusor)
 • Infraröd fuktskyddssensor för bestämning av torkningstemperaturen
 • ThermoProtect-teknik för att skydda håret från överhettning
 • Ledningslängd - 2,5 m

Öppna lådan. "Vilken vacker!" Med dessa ord tittade jag på hårtorken och öppnade lådan. Den har en stor kapacitet, och därför bör installationen med den vara snabb och enkel. Jag förväntade mig en stark och varm ström av luft, men det var inte så starkt och varmt. Och det hela i teknologin MoistureProtect för att bestämma torkningstemperaturen. Temperaturområdet väljs utifrån hårets typ. Hårdvaran bryr sig därför om dem och tillåter inte att överdriva. Förmodligen är mitt hår väldigt torrt, eftersom hårtorket, som det tycktes mig, inte fungerade vid full kraft.

Philips har också en ovanlig ThermoProtect-funktion som ger extra skydd för hår mot överhettning. Utmärkt resultat uppnås med samma luftflöde, men på ett mer måttligt sätt. Tillverkaren hävdar att den innovativa sensorn bidrar till att hålla upp till 85% fuktighet (mätningar togs efter torkning av håret i 5 minuter). Jag hittade all denna information i användarmanualen, men det är svårt att utvärdera hårtorkens funktioner. Jag kan inte mäta fukt på mitt hår, så jag kommer inte att bevisa fördelarna med MoistureProtect-tekniken. Jag stängde av och aktiverade hårtorkens innovativa egenskaper, men hittade inga speciella ändringar i stylingsprocessen. Kanske självförslag hjälper till?

Användarvänlighet. Att ha två olika beten är alltid vägen. En - för rätning och den andra - för att skapa en romantiskt skrynklig styling, som om du bara vaknade, men sov vackert. Munstyckdiffusorn är fastsatt på hårtorken med möjlighet till ofullständig rotation runt axeln, vilket innebär att det blir lättare att torka håret med hjälp.

Nackdelar. Bulkyness - hårtorken kan inte kallas en kompakt, det skulle inte vara väldigt bekvämt att ta med dig. Många funktioner vars effektivitet är svår att verifiera hemma.

Resultat stapling. När jag använde en diffusor hade jag en kreativ röra på mitt huvud. Eftersom mitt hår är naturligt krökt, är effekten av röra sig starkare. Dessutom använde jag stylingverktyget. Men inte heller det, och heller inte håret med en kall luftflöde kunde inte hålla håret. En timme senare sagkade mina mirakelkrullar. Volymen var borta - diffusorn hjälpte inte. Men med hjälp av en koncentrator och en rund kam var effekten av rakt hår mycket längre.

Styling vågigt hår medellängd: med diffusor - 10 minuter, med nav - 14 minuter.

Det testade provet är en Braun HD 785 Satin-Hair 7 SensoDryer hårtork (pris - 4000 rub).

 • Effekt - 2000 W
 • Ioniseringsfunktion
 • Antal hastigheter - 2
 • Antal temperaturregimer - 4
 • Kall luft är
 • Antal munstycken - 2 (nav och diffusor)
 • Infrarött värmesystem
 • Värmeindikatorer
 • Avtagbart skyddsfilter
 • Ledningslängd - 1,8 m

Öppna lådan. Effekten av Braun-torken är stor, så förväntningarna från torkprocessen är höga. Satsen innehåller två munstycken: en diffusor och ett nav. Omedelbart lockar uppmärksamheten hos en ovanlig form av enheten. Handtaget är placerat i en vinkel på mer än 90 grader mot sidan av torken där munstycket är fastsatt och inte vice versa. På fallet finns knappar för val av temperaturregimer och lufthastighet. Om kylluftstillståndet väljs blinkar indikatorn på väskan blå och om det finns varmluft är den röd. Torken är utrustad med en integrerad värmesensor som ger temperaturkontroll. Dessutom finns en joniseringsfunktion. Instruktionerna för hårtorken är mycket vackert skrivna om hur jonerna omslutter varje hår och eliminerar statisk elektricitet, vilket gör strängarna skina. Jag tror att för att uppnå maximal effekt under torkningen bör det vara mentalt föreställt att joner arbetar i full kraft.

Användarvänlighet. Till att börja med spenderade jag en tid på att vrida hårtorken i mina händer, inte förstå hur jag skulle hålla den. Det verkade mig att handtaget var obekvämt och torkningsprocessen skulle vara en riktig utmaning. Men sedan anpassa sig själv. En hårtork av denna form kan hållas på två olika sätt: av handtaget och av kroppen. I båda fallen är det bekvämt att trycka på knapparna med tummen, inte med pekfingret. Varken handtaget eller själva kroppen i arbetet med att arbeta torken värmer inte upp, vilket gör torkningen bekväm. I början av att bränna luften (jag gick nästan utan öron), så jag tryckte en knapp med minus ett par gånger. Luften har blivit mjukare. Det är riktigt inte klart vilket temperaturläge jag valde, eftersom information om detta inte visas någonstans. Valet av temperatur är baserat på dina känslor. Ett annat "trick" av Braun-hårtorken är ett avtagbart skyddsfilter (det här är gallret på sidan av hårtorken från vilken luft sugs in). Alla vet att detta filter är snabbt igensatt med damm. I Braun hårtork kan du dra ut det och tvätta det. Du kan också ta hand om en hårtork!

Nackdelar. Jag hittade inga speciella brister. Koncentratormunstyckets bredd är enligt min mening dock för liten. Ett längre munstyckshål skulle vara bekvämare att använda med en rund kam, och därigenom gripa en bredare sträng. Och jag skulle vilja veta vilken temperatur som valts. Nu kan det inte hittas, du kan bara lägga till eller sänka temperaturen blint.

Resultat stapling. Med hjälp av en diffusor var styling inte så skrymmande som förväntat. Men romantiskt smittade krullar uppträdde. Och de stannade överraskande länge tills nästa shampooing. Men munstyckets nav har lyckats skapa en extra volym. Med hjälp av en rund kam rätte sig håret, men samtidigt såg det ut i volym, utan en rotpistol. Och alla dessa styling erhölls på kort tid jämfört med andra hårtorkar.

Styling vågigt hår av medellängd: med diffusor - 9 minuter, med nav - 9 minuter.

Förresten: Philips och Braun hårtork diffusorer är väldigt olika. Philips har så kallade fingrar som ligger utanför munstycket. Dessutom passerar luften genom dem, det vill säga de är tomma inuti. Men Braun fingrar är inuti skålen, och luften passerar inte genom dem, men runt. Visserligen använde tillverkarna av varje modell sin egen erfarenhet och teknik inom området hårtorkande diffusorer. Men i praktiken verkade Philips hårtorkhuvud bättre för mig: stylingen visade sig vara mer voluminös och "lockig".

Sammanfattning: Alla testade hårtorkar är så olika att jag själv bestämde mig för att ha minst två hemma och använda var och en för olika ändamål. BaByliss PRO Intense är en stark, kraftfull, sann professionell i rätning. Rowenta Brush Activ - inte mycket kraftfull, vägversion för intressant styling. Philips är en vacker hem hårtork för både curling och pulling. Och Braun Satin-Hair är en bekväm, tankeväckande funktionell vagn.

Om du gillar slät rakt hår är det bättre att välja BaByliss. Om några minuter med ett munstyckshub får du perfekt rakt hår. Denna hårtork är en riktig konkurrent till strykjärn.

Jag ville använda Rowenta hårtork hela tiden. Först, mindre arbete med dina händer. Håll bara hårtorken och håret rakt i vald riktning. Nackdelarna med att använda den är munstyckets böjda borst och starkt ner på hårrötterna.

Philips, jag skulle rekommendera älskare av ny teknik. Jag gav denna hårtork smeknamnet "mystiskt". Många olika intressanta egenskaper - beskrivningen av användbar, men inte konkret. Hårdvaran är mer mångsidig - med hjälp kan du helt enkelt torka håret och skapa romantiska krullar och räta ut (om du har en rund kam).

Braun Satin-Hair har potential att bli din favorit. Det ger intrycket av en pålitlig enhet. Möjligheten att rengöra filtret gör torken mer hållbar. Med hjälp är det lätt att skapa volymetrisk styling på rekordtid. Snabb växling mellan hetluft och kyla gör processen att fixa frisyren bekvämare.

I stället för en anteckning: När jag testar alla hårtorkar sätter jag i nyvasket hår. Innan jag torkade jag blötläggde dem med en handduk och applicerade en kräm för styling. Jag använde hårtorkar med koncentratormunstycken i kombination med en rund kam.

Vad är du uppmärksam på när du väljer en hårtork? Jag gillade artikeln - dela den med vänner i sociala nätverk!

Jämför bilar: Philips vs Babyliss Pro

Och i september i år uppträdde en mycket liknande enhet i Philips ProCare Auto Curler - och jag bestämde mig för att ta reda på om det finns skillnad mellan dessa stylister.

Principen för operation är ganska enkel och det är generellt överraskande att sådana saker inte började göra innan. En smal strand placeras i trumman och lindas på en het cylinder. I detta fall sker slingan själv automatiskt och cylindern är säkert dold i trumman så att det är omöjligt att bränna dig själv. Strängen vrider i några sekunder och enheten räknar dem och berättar för dem med högt knäck när krullen är klar.

Förklara länge - allt är mycket tydligare i videon.

I Magic Box: All omsorg och smink

11 prover av kosmetika - och en broschyr av den nya boken "Ultra-Cosmetics" i varje låda.

Här är en video från Babyliss med Curl Secret-enheten (som skiljer sig från min Pro Perfect Curl bara i antal inställningar):

Men reklam från Philips:

Så, specifikationerna är mycket lika. Både den ena har tre temperaturlägen, bara Babyliss lockar mer varmt 190-210-230 grader, och Philips är lite kallare än 170-190-210. Båda har en perm tidskontroll - den tid under vilken strängen hålls i trumman är samma 8-10-12 sekunder. Identiska vridriktningslägen: höger, vänster och automatisk växling.

Som en riktig experimenter var jag omgiven av instrument och började jämföra i kampförhållanden. En sida bestämde sig för att locka en styler, medan den andra växer och den andra växer.


Den första skillnaden är naturligtvis utseendet. Över Philips-designers arbetade tydligt längre: han har en matt plast, eleganta släta linjer, guldinsatser och en futuristisk trumma (vilket inte liknar trumman utan hur kallas den här delen?). Babyliss ser enklare ut: vanligt glänsande plast, massivt handtag och nästan rund trumma.

Båda stylisterna har långa ledningar: Babyliss har 2,7 meter och 2 meter från Philips. Du vet, jag kommer fortfarande ihåg hårtorkar med en tråd på ca en meter (som uppfinde dem alls?!), Så i det här fallet finns ingen skillnad för mig.

Den andra skillnaden är vikt. Babyliss är tung. Nej, de första 15 minuterna är allt bra, men närmare bestämt, när du måste curl ditt hår någonstans bakom och överst, blir gadgeten en liten hantel. Philips är klart lättare.

Den tredje skillnaden är bekvämlighet. Babyliss har en bredare rännan. Dessutom är handtagsdesignen liknande tången, och automatisk vridning aktiveras när handtaget komprimeras. På Philips är strandgoten mycket smalare, och det tänds genom att trycka på en knapp, som är mycket ergonomiskt placerad under din finger.

Hur ingår det mer bekvämt? Jag bestämde mig aldrig - för mig var det samma. Men med rännan finns ett dilemma. Det är lämpligt att sätta en sträng i den breda, utan att särskilt tänka på noggrannhet, vilket kan göra det lite ojämnt. Och Philips gör att strängen blir jämn och tät, vilket gör den mjukare. Vem är viktigare? Återigen bestämde jag mig inte, men jag anpassade mig också till den smala rännan.

Så vad jag fick reda på.

Först och främst är jag en opportunist - båda prylarna är lika lämpliga för mig.

För det andra är jag en opportunist med svaga händer som ska pumpas upp, men på något sätt vill jag inte göra det med en hårtork. Därför går plus 1 poäng Philips.

Ingen gadget drar ut håret. Med Babyliss, när jag först försökte, hade jag fortfarande misstag när jag försökte curla för tjocka strängar, men curler börjar pipa och vrider cylindern i motsatt riktning, som om "vrider" håret tillbaka. Med Philips har det inte uppkommit någon nödsituation alls (här är det erfarenhet!).

Dessutom, enligt den allmänna känslan av Philips, snurrar uppvärmningselementet snabbare och strängen visar sig vara lite mer lysande (kanske är det helt enkelt för att jag rätte ut det bättre före avveckling). Resten av krullarna visar sig vara helt identiska, och efter en timme skiljer jag inte från vilken typ av styler de krullade.

Allmän slutsats. Det här är en galen gadget och om jag inte hade den redan skulle de få det! Någon av dessa. Bara 15-20 minuter - och håret är klart. Och jag gör ett utmärkt jobb med honom ensam - ingen behöver ringa för att krulla håret bakifrån eller på toppen av huvudet.Nästa Artikel
Hur man gör stora lockar: praktiska råd