Hair Regenerating Balm - De 10 bästa produkterna


Hårbalsam är en riktig frälsning för torrt, tråkigt och livlöst hår. Som regel innehåller det många viktiga komponenter som bara ger en härlig effekt.

Hur gör balsam för mycket torrt hår?

Vad är balsam för? För att få ett svar på den här enkla frågan måste du förstå handlingsprinciperna för detta kosmetiska:

 • Användbara komponenter har en positiv effekt på dina strands hälsa - de tränger djupt in i, närmar och fuktar, fyller alla hålrum och ger strängar mjukhet och vacker glans. Påverkan sker längs hela längden av hårets huvud - från spetsarna till rötterna;
 • Effekten av detta verktyg börjar inom några minuter efter appliceringen. Bara en fjärdedel av timmen kommer ditt hår att vara vackert och silkeslen. Kardinalresultatet kommer att synas efter 2 eller 3 procedurer;
 • Balm för torrt hår skyddar dem från sol, kranvatten och skadliga UV-strålar, återställer syra-basbalansen, underlättar kamning, håller fast ljusstyrkan på strängarna och förhindrar utseendet av splittrade ändar.

Hur man väljer rätt balsam?

För att välja rätt balsam för torr hårtyp, använd rekommendationerna från våra experter.

Tips 1. Om du tänker använda verktyget som en förebyggande åtgärd, stanna vid hushållets motsvarigheter.

Tips 2. För torkade och skadade lockar krävs en medicinsk balsam med minimal inmatning av skadliga ämnen.

Tips 3. Det är lämpligt att använda balsam, mask och schampo av samma märke.

Tips 4. Innan du köper, var inte lat för att läsa recensioner på Internet - det här låter dig se till att ett visst varumärke är effektivt.

Tips 5. Begränsa dig till en mycket stor volym (200-300 ml). Om varumärket du köpte passar dig inte alls kommer det inte att vara så stötande.

Tips 6. Sammansättningen av verktyg för torra strängar bör innehålla ett antal användbara ingredienser - vitaminer, oljor, keratin, mineralkomplex, aminosyror, växtekstrakter, proteiner av vete eller silke, organiskt material.

Tips 7. Försök inte spara - ge företräde till högkvalitativa och medellånga kvalitetsprodukter som har en fuktgivande, närande eller regenererande effekt.

Typer av kosmetika för torrt hår

Alla reduktionsmedel för torkat hår kan delas in i tre typer:

 1. Balm-conditioner - lite viktiga strängar, ger volym och jämnhet, skapar en tunnfilm, skyddar håret mot järnverkets och andra yttre påverkans påverkan.
 2. Balsam - har en kraftfull regenererande effekt, säkerställer penetration av användbara komponenter i de djupare lagren av strängarna.
 3. Balsam balsam - underlättar kamning, förhindrar ackumulering av el, ger sken och silke.
 4. Fuktighetsgivande balm - hjälper till att klara av starkt torrhet och brittleness i strängarna.
 5. Nerande balm - används för att återställa livslöst, torrt, bräckligt och svagt hår.

Tips! Medel som har en terapeutisk effekt kan endast köpas på apotek. Men hushållsbalmen säljs i butiker och skönhetssalonger.

Översikt över de mest populära varumärkena

I butikerna hittar du många olika verktyg. Hur man väljer den bästa balsammen? För att underlätta uppgiften, läs detta betyg av de mest populära verktygen.

Matrix Oil Wonder Oil Conditioner

Argonoljebaserad närande balsam, som ofta används för torkat och kraftigt skadat hår. Favoritverktyg för fashionistas, balm Matrix Oil Wonders Oil Conditioner har ett antal mycket viktiga fördelar:

 • Gör håret slät, mjuk och silkeslen
 • Fuktar och närmar sig torkade strängar;
 • Silikonfri;
 • Det ger håret en naturlig utstrålning;
 • Pacifierar elektrifiering;
 • Ökar elasticiteten;
 • Gör inte hår tyngre;
 • Det används inte bara för medicinska ändamål, men också för lätt kamning.

Balsam har en krämig konsistens, tack vare vilken det är lätt att applicera och ekonomiskt att använda.

Estel Haute Couture

Fuktgivande balsam känt ryskt företag, som helt överensstämmer med de egenskaper som deklarerats av tillverkaren. Det skyddar håret från utbrändhet och de negativa effekterna av UV-strålar, ökar ljusets ljusstyrka, ger inte oljig glans, mjukar, mjukar och närnar håret. Men framförallt återställer denna balsam krullarnas struktur, släpper vågorna, förhindrar dissektion av spetsarna och underlättar kammarprocessen. Bland andra fördelar bör Estel Haute Couture också noteras om frånvaron av en obehaglig lukt, varaktig långvarig effekt, naturlig bas och ekonomisk konsumtion.

Paul Mitchell Instant Moisture Daily Treatment

Balsam från det kända professionella varumärket Paul Mitchell är idealiskt för alla typer av hår - torrt, poröst, normalt. Sammansättningen av detta verktyg innefattar extrakt av medicinalväxter, tång och naturliga oljor. Den kan användas nästan dagligen! Instant Moisture Daily Treatment återställer vattenbalansen, ger djup hydrering, ger shag glans, jämnhet, mjukhet, elasticitet och förhindrar också dissektion av ändarna.

Balsam har en tät, men ganska bekväm (smältande) konsistens. Förresten, med all dess fetthalt, fläckar det absolut inte rötterna och fullständigt unravels tanglesna.

Schwarzkopf BC Hårterapi Fuktskick

Kanske är det här det bästa spraybalsamet för torkade strängar, liksom en riktig stav för dem som inte har tid för noggrann självvård. Det är ganska enkelt att använda denna tvåfasbehandling - den ska appliceras på vått hår efter shampooing eller före varm styling.

Sammansättningen av denna balm innehåller hyaluronsyra, hydrolyserad keratin, veteproteiner och vitaminer. Alla är utformade för att behålla fukt, närma håret och återställa strukturen. Bedömning av recensionerna, strängar efter att ha applicerat detta verktyg är otroligt slät, fuktad, fräsch och lydig.

Gliss Kur "Hyaluron och platshållare"

Utmärkt verktyg mot splittrade ändar från den berömda tyska tillverkaren. Basen för denna regenererande balm är flytande keratin och ett innovativt hyalurontomplex som är utformat för att ta hand om tunt, sprött och torrt hår.

Som erfarenhet visar, ger verktyget låsens elasticitet, gör håret frodigt, stärker håret och förnyar strukturen. Klimatets konsistens är ganska tät - kompositionen är lätt att applicera, jämnt fördelad och tvättas snabbt av med rinnande vatten. Tack vare det här verktyget faller krullarna i snygga vågor, de är inte förvirrade alls, de ser jämna och friska ut. Och viktigast av allt, Gliss Kur har en kumulativ effekt och har ett överkomligt pris, så det kan användas löpande.

Kapous Professional Färgvård

Professionell närande balsam för torkat och färgat hår, med en uttalad effekt och överkomligt pris. Den innehåller mycket vitaminer, naturliga oljor och vegetabiliska proteiner. Tillsammans återställer dessa komponenter hårstrukturen och skyddar färgen mot blekning.

Verktyget har en läcker chokladsmak och en lätt textur. Det här är det perfekta valet för lockigt hår, för efter det blir de inte lätta, men blir släta, glänsande och silkeslen.

Denna balsam för att återställa torkade och skadade trådar lyckades bli en riktig legend. Den är baserad på ett antal användbara komponenter - kokosolja, aloe och nässlextrakt, lanolin, minkolja, kollagen och vitaminer. Verktyget har ett budgetvärde, vilket också bidrar till dess popularitet. Det ger näring, fuktar och slätar nagelbandet.

Det är viktigt! För att uppnå den helande effekten av Revivor måste du hålla minst 15-20 minuter. Om att slutföra ett sådant förfarande varje shampooing, tar effekten inte lång tid att vänta.

L'Oreal Paris Elseve "Balansering 3 Värderbara Leror"

En av de mest framgångsrika kosmetiska innovationerna från det gångna året. Conditioner mot håravfall, som innehåller vit, grön och blå lera, gjorde en riktig känsla bland skönheter. Det kallas ofta det bästa av balms av hela L'Oreal-linjen.

Verktyget är idealiskt för kombinerade hår (oljig nära rötterna och torr längs hela längden). Det uppdaterar perfekt, fuktar, återställer lipidbalansen i epidermis och ger en jämn kamning. Konsistensen i denna balsam, även om den är tät, är helt oskadd. Det är lätt att fördela längs hela längden, det absorberas snabbt och flödar inte. Strängar efter att ha applicerat L'Oreal Paris Elseve blir fluffiga, fräscha, släta och lätta. Och en sak till - det har ett överkomligt pris och har inte SLS och silikon.

Havtornsbalsam från Natura Siberica

Ett av de mest effektiva sätten att stärka och regenerera torrt och benäget för tvärsnittet av hår. Den består av 3 användbara oljor (argon, havtorn och linfrö), vars fuktighetsgivande effekt kompletteras med extrakt av snöiga cladonia och rosor. Tack vare dessa komponenter, erbjuder balsammetern mättnad av trådarna med mikroelement, vitaminer och andra fördelaktiga ämnen.

Siberica havtorns balsam förseglar splittrade ändar och sveper håret med en osynlig skyddsfilm som skyddar dem från miljöpåverkan och stylingapparatens negativa effekter. Detta är idealiskt för strängar som har lidit till följd av frekventa färgnings-, ljus- och / eller kemiska perms. Regelbunden användning av detta läkemedel gör krullarna livliga, voluminösa, mjuka och lätta. Och han är mycket viktig för hårvolymen.

Wella Pro Series Active Moisturizing

Toppet av de bästa balsamerna för torrt hår är färdigt med en produkt från Wella Pro-serien. Denna professionella produkt kan köpas på vilken kosmetikaffär som helst till ett överkomligt pris. Nästan alla håller med om att balsam verkligen gör allt som anges på förpackningen. Den har en trevlig arom, har en ganska tät konsistens, eliminerar ökad pomp, vilket ofta förstör frisyrens utseende och underlättar styling av oskärligt hår.

Viktigt är att "aktiv fuktighet" från Wella Pro-serien är absolut inte fet huvudvärk, så ägarna av en fet eller blandad typ kan säkert använda den. Med regelbunden användning av denna balsam kan du återställa krullarnas struktur, göra dem mjuka, glänsande och fuktad.

Regler för användning av balm

Så här använder du balsam av torrt hår. Notera denna enkla men mycket användbar instruktion.

 • Steg 1. Tvätta håret med schampo.
 • Steg 2. Torka strängarna lätt eller pressa.
 • Steg 3. Applicera lite pengar, returera från rötterna upp till 10 cm - detta kommer att undvika effekten av viktning.
 • Steg 4. Väl sprida det över hela ytan. Om du har mycket tjockt hår, kamma det med en kam.
 • Steg 5. Hur länge ska du hålla balsam på håret? Allt beror på tillverkaren. I regel är denna period från 3 till 20 minuter.
 • Steg 6. Tvätta resten av med rinnande vatten.
 • Steg 7. Torka håret naturligt.
 • Steg 8. Upprepa proceduren inte mer än 3 gånger i veckan, annars kommer håret att bli tråkigt, tungt och livligt.

Tips om hur du får maximal nytta av användningen av balm:

Koden att vänta på resultat?

En bestående effekt kommer att uppstå efter 3-4 veckor med regelbunden och korrekt användning av balsam. Om håret är för torrt och skadat, ska behandlingen förlängas till 2 månader. Då är det en 10-dagars paus, varefter kursen upprepas igen.

recensioner

För att bestämma det slutliga valet, läs de recensioner som lämnats av våra abonnenter.

 • Helen, 25 år gammal: "Värderbara leror från L'Oreal Paris Elseve tog en rally tillsammans med schampo för skadade lockar. Jag förväntade mig ingen speciell effekt, men balsam visade sig vara verkligt magisk. Den passar perfekt för tunt hår - efter appliceringen blev de mjukare, mer hydratiserade och inte längre splittrade. Under den första applikationen av balsam absorberas nästan helt. Samtidigt såg håret inte fett eller tungt. I allmänhet är jag väldigt nöjd. Var noga med att ta mer.
 • Sofia: "Jag har använt Gliss Kur länge. Hyaluron och aggregat är en mycket bra balm för alltför torrt hår. Mine är exakt så, så tillsammans med balsam använder jag också schampo från samma företag. Resultatet är helt enkelt utmärkt - krullarna blev mjuka, silkeiga, de började kamma lätt. Jag försökte byta till mindre billiga märken, men omedelbart ångrade det - torrheten återvände igen, och det var helt enkelt omöjligt att lägga detta halm. "
 • Marina: "Inte så länge sedan jag använde tvätten - jag ville verkligen bli av med yellownessen. Men tillsammans med en ren nyans fick jag härdad och biten hår som inte kunde ses utan tårar. Jag vände mig till en välkänd frisör - hon rekommenderade mig att prova Balsam L'Oreal. Verktyget är riktigt coolt, speciellt om det används i kombination med schampo och mask av samma tillverkare. Som utlovad av befälhavaren uppträdde de första förändringarna inom några veckor. Jag fortsätter att använda den vidare. Jag råder dig också. "
 • Svetlana: "Havtornsbalk från Natura Siberica är det bästa verktyget jag har haft att använda. Den har en naturlig sammansättning, bryr sig helt om håret, låter det inte sväva, och vid spolning ger det effekt av glidning. Krullarna har blivit lik silke och vid beröring har de drastiskt förändrats - nu är de mjuka och släta, de är inte elektrifierade alls och är mindre förvirrade. En flaska varar mer än 2 månader. "
 • Rita: "När jag för några månader sedan presenterades med Active Moistening från Wella Pro Series var jag väldigt glad. Denna outplånliga balsam har en trevlig arom och en tjock konsistens. Håret efter det blev tjockt, voluminöst och starkt. Tack vare den väl valda kompositionen går återhämtningsprocessen mycket snabbt - hårets tillstånd förbättras bokstavligt inför våra ögon. Jag använder denna balsam flera gånger i veckan - det är ganska ekonomiskt. Så fort det slutar kommer jag definitivt köpa mer. "

Se även: Välj den bästa hårbalsammen (video)

Topp hårbalsams för användarens återkoppling

Välskötta, friska strängar - det här är något som en kvinna kommer att känna sig "underlägsen". På dem, liksom på händerna, uppmärksammar männen primärt. Att skapa en positiv åsikt om dig själv kommer att hjälpa det bästa hårbalsam, vilket rekommenderas att användas varje gång efter tvätt. I denna ranking har vi samlat in de mest populära och effektiva verktygen för att lösa helt olika uppgifter som gör att du kan se perfekt ut.

Hårbalsam vilket företag är bättre att köpa

Förteckningen över ledande tillverkare omfattar främst europeiska företag, bland annat franska, ryska, vitryska och italienska varumärken. Ledarna inkluderar:

 • Belita-Vitex - denna vitrysk-italienska produktion grundades 1988. Den har många diplom och utmärkelser (hög exportresultat, bättre förpackning etc.). Alla kosmetiska produkter passerar framgångsrikt laboratorietester, har kvalitetscertifikat och är erkända som säkra för hälsan.
 • Floresan - företaget erbjuder ett brett utbud av hårvårdsprodukter med mer än 50 artiklar. Priset för dem ligger under genomsnittet med en ganska god kvalitet, så varorna skiljer sig väl i butikerna. Den mest populära är serien "Kera-Nova".
 • Sunsilk - det här varumärket uppträdde på den ryska marknaden 1995, varumärket är representerat i mer än 80 länder i världen. Företaget söker ständigt efter nya, mer effektiva formler och ingredienser som tillåter agenterna att stanna på ytan under en lång tid och agera på den på den djupaste nivån. Detta är ett populärt val bland professionella.
 • O'Herbal - organisk kosmetika från en europeisk tillverkare, baserad på naturliga och säkra ingredienser. Företaget försöker tillägna sina produkter med fuktgivande, närande, regenererande och andra egenskaper, med tonvikt på mångsidighet.
 • Estel - varumärkets historia började 2001 med skapandet av en serie färger, nu producerar företaget en hel rad produkter för vård av hår. Särskild uppmärksamhet ägnas åt förhållandet mellan pris och kvalitet.
 • L'OREAL är ett franskt företag som äger världens mest kända märken (L'Oréal Paris, Garnier, etc.). Dess produkter anses vara genomsnittliga i värde och används aktivt i skönhetssalonger.

Topp hårbalsam

Separationen gjordes i den med hänsyn till syftet med produkterna och typen av hår. Grunderna för deras införande på leaderboard var användarrecensioner och följande egenskaper:

 • volym;
 • kompositionen;
 • lukt;
 • konsistens;
 • textur;
 • Typ av förpackning;
 • Användarvänlighet;
 • pris;
 • Brand popularitet.

En viktig aspekt när man väljer de bästa balsamerna för hår har blivit kostnadseffektiviteten hos kompositionen och dess ytterligare effekter.

Topp hårbalsam

För skadat hår krävs ett reduktionsmedel, företrädesvis med ett keratinkomplex. Om vegetationen är tunn, behöver du en produkt som ger volymen. Målade - behöver speciella formuleringar som stöder färg och skört behöver stärka och påskynda tillväxten.

Otenochny

Belita-Vitex Color Lux - den här serien innehåller 20 ljusa och mörka nyanser. Det finns alternativ för grått och blekt, för färgade och naturliga strängar. När du väljer dem är det lätt att bli förvirrad på grund av obekväm numrering. Alla färger är mättade och mycket "lätta", ser naturliga ut. Effekten elimineras efter 4-6 sköljningar, om du behöver bli av med det tidigare, tvätta håret med schampo flera gånger i rad. Kompositionen förorenar inte fingrarna, i det ena förpackningen innehåller 100 ml.

fördelar:

 • Lågt pris;
 • Det finns ingen stark lukt;
 • Tjock, spred inte över ytan;
 • Lämna inte märken på huden;
 • Långt nog inte tvättas av
 • Dessutom bryr sig om håret.

nackdelar:

 • Inte naturlig sammansättning;
 • Inga handskar i förpackningen;
 • Liten volym

För snabb tillväxt

Kera-Nova Growth Activator - en produkt avsedd för komplex vård av vegetation på huvudet - dess återhämtning, tillväxt, skydd mot UV-strålar. Goda resultat uppnås på grund av keratinbasen, nikotinsyra och D-panthenol. Efter användning kramas strängarna lika lätt som efter speciella sprayer, och de blir också släta och hanterbara tack vare oljor. Verktyget stärker håret från insidan, förbättrar näring och blodtillförsel till folliklarna. Kompositionen appliceras lätt på ytan, absorberar snabbt och tvättas av utan några problem på 2-3 minuter.

fördelar:

 • billig;
 • Det luktar gott
 • Smoothes vegetationen;
 • Bekväm förpackning;
 • Snabbt resultat;
 • Förekomsten av keratin;
 • Strängar kammer väl efter att ha använt verktyget.

nackdelar:

 • Ekonomisk kostnad;
 • Innehåller parfym och olika syntetiska tillsatser.

För glans

Sunsilk brandskinn - namnet är helt berättigat, eftersom effekten av "sken" framträder efter den första tvätten. Fördelen med detta alternativ är att den kan appliceras på alla typer av hår. Tack vare honom skapas en skyddande film på dem som förhindrar att de förstörs av UV-strålar, låga temperaturer och andra negativa faktorer. Den trevliga aromen gör användningen av produkten bekväm och den ganska tjocka konsistensen och den trevliga konsistensen gör den bekväm. Anger tillräckligt länge på grund av den smidiga fördelningen över ytan.

fördelar:

 • Gör håret levande
 • Hög kvalitet;
 • Prisvärd pris;
 • Ekonomisk konsumtion;
 • Trevlig lukt;
 • Parallellt mjukar krullarna.

nackdelar:

 • Effekten kvarstår i högst 1-2 dagar.

För volymen av tunt hår

O'Herbal - produkten har blivit en av ledarna på grund av dess mångsidighet, det återställer samtidigt, stärker och gör håret skrymmande. Bekvämt rekommenderar tillverkaren först att prova ett litet 75 ml paket, en sorts provtagare. Det finns också en volym på 500 ml, men formen här är misslyckad, avrundad. Kvaliteten misslyckas inte, eftersom det är europeiskt (polskt). Samtidigt är produkten billig och relativt naturlig.

fördelar:

 • Transparent förpackning;
 • Lämna inte oljiga märken;
 • Lätt att tvätta av;
 • Gör kamningen enklare
 • Väl fuktar;
 • Snabbt absorberad.

nackdelar:

 • Stor flaska;
 • För tjock, svår att pressa ut ur flaskan;
 • Torkar tipsen.

Kombinationen av lågt pris och ganska anständigt kvalitet gjorde det möjligt för O'Herbal att bli den bästa hårbalsammen.

För färgade lockar

Estel Essex - det hjälpte honom att bli populär eftersom det med framgång kan användas av ägare av hår av vilken färg som helst. Det ger det ljusstyrka, naturlighet, volym och friskhet. Samtidigt framträder naturlig glans, kamningen underlättas och de splittrade ändarna mjuka. Effektiv användning av produkten är möjlig på grund av keratinkomplexet och persikaoljan, som har fuktgivande egenskaper. Släpp den i en volym på 1000 ml, vilket inte alltid är lämpligt för det första provet.

fördelar:

 • Stor volym;
 • Ekonomisk bekostnad;
 • professionell;
 • Gångjärnslocket;
 • Trevlig doft.

nackdelar:

 • Tung flaska;
 • Det är svårt att klämma ut resterna.

Estel Essex väljs ofta av frisörer för användning i skönhetssalonger.

För kraft och återhämtning

L'OREAL Elseve Full Recovery 5 - Denna balsam rekommenderas av användarna som universal. Det ger flera effekter på en gång - rengöring, restaurering, näring och hydratisering. Två volymer finns tillgängliga - 250 ml och 400 ml, det senare gör att du kan spara ibland. Den kan användas för hållare av spröda, torra, skadade lockar som kurser, och hela tiden 2-3 gånger i veckan. Men dess huvuduppgift är fortfarande att eliminera tipsets torrhet.

fördelar:

 • Trevlig arom;
 • Det ger sken och mjukhet;
 • Väger inte strängar;
 • Väl fuktar;
 • Ger djup näring

nackdelar:

 • Förekomsten av parfym och ett antal andra icke-naturliga ingredienser.

Vilken hårbalsam är bättre att köpa

För att minska elektrifieringseffekten behöver du produkter med "balsam" -fästet, vilket underlättar kamningen och förenklar skapandet av styling med skum eller mousse. Om du vill återställa pH-balansen i huden, ge håret mjukhet, glans och lydnad, behöver du sköljning. För dem som vill ändra sin färg utan att krullarna skadas, kommer det att passa balsam. Om de är skadade, välj en reparationssammansättning.

Kom ihåg att den bästa hårbalsammen hjälper, den måste innehålla biologiskt aktiva ingredienser som keratin eller någon kosmetisk olja. Och självklart kan helt normala medel helt enkelt inte vara mycket billiga.

10 bästa balms för hår

Tillverkare av de bästa hårbalsamerna

Efter att ha analyserat sammansättningen hos många hårbalsamer och recensioner om dem kom Price Expert till slutsatsen att varken varumärket eller priset påverkar deras effektivitet. De bästa (och billigare) - från 400 till 1000 rubel. Professionella varumärken erbjuder vård: till exempel Estel, Kapous, Wella, Matrix, etc. Du kan köpa många av dem inte bara i salongen, men också i en vanlig butik.

Med problem hår, rekommenderar Expert priser att du uppmärksammar apotek balsams. Asiatiska produkter är idealiska för att skapa effekten av jämnt och flytande hår, eftersom de traditionellt är mättade med fuktgivare och silikoner. Garnier och Elseve kan rekommenderas från massmarknaden, och vitryska Belita-produkter är bland de mest prisvärda balsamerna.

6 bevisade sätt att göra ditt hår glans

1. Kamma håret ordentligt.

Kom ihåg gamla råd: så att håret var vackert, kammade det, göra hundra slag med en borste? Naturligtvis är hundra en byst. Men om du långsamt borstar ditt hår eller kamma med en kort och tjock naturlig borste (till exempel från en vildsvin) 20-30 gånger blir de mjukare och skinnigare. Frisörer kallar denna teknik hårpolering. Allt förklaras helt enkelt: sådan kamning polerar verkligen håret, utjämnar nagelskalorna - och de börjar skina.

2. Använd speciella produkter för hårglans

Nästan varje märke har en sådan linje. Dessa är olika produkter med vitaminer (främst panthenol), växtekstrakter, kollagen, keratin, glycerin, betain, flyktiga silikoner, olika naturliga oljor. Om du behöver snabba och maximala resultat väljer du professionella produkter. Endast du bör först kontakta en frisör: Om du har gjort ett fel val (till exempel, välja vård som inte passar din hårtyp) kan du förvärra hårets tillstånd. Ja, hon kommer att skina, men frisyren kommer snabbt att förlora sin form.

Hur man gör hår glans?

Och var försiktig med oljor, outplånliga sprayer och serum för hårglans: Om de något överdriver det med deras mängd kommer håret att hålla ihop och kommer att verka oljigt.

3. Gör hårlaminering

I skönhetssalongen, för att ge ditt hår glans, kan du erbjuda ett förfarande för laminering eller eliminering. Även om funktionsprincipen som används för dessa kompositioner skiljer i grunden, är det i princip liknande förfarande: håret under 20-30 minuter för att tillämpa en särskild del (transparent eller med en touch) med proteiner och andra biologiskt aktiva substanser, som verkade att limma disparat nagelband smidig och porös hår, vilket gör dem mer glänsande, smidiga och hanterbara. Vidare varar effekten 3-6 veckor.

4. Färga håret med henna

Det spelar ingen roll - färg eller färglös - glans garanteras. Till skillnad från kemiska färgämnen tränger Henna inte in i hårsaxens struktur, såväl som lamineringsformuleringarna omsluter dem och fyller oregelbundenheter i det övre skaliga skiktet. En extra bonus är att håret blir starkare och blir bättre, eftersom Henna också stärker dem bra. Och fortfarande sådana stärkande "masker" - en effektiv lösning för att bekämpa mjäll. Men kom ihåg att kemiska färgämnen efter färgning med henna kan "inte ta upp" eller resultatet blir det mest oväntade (upp till en mossgrön nyans). Av samma anledning, efter färgning av hår med henna, inklusive färglös, rekommenderas det inte att göra en perm eller kemisk hårrätning.

5. Tillsätt surhet

Om pH-värdet ändras till surt är det också enkelt att släta nagelbandet och få håret att lysa. Enligt denna princip arbetar många hårglansbalsamer - effekten uppnås genom att tillsätta fruktsyror, extrakt eller citrusoljaoljor till deras sammansättning. Och ett mycket enkelt alternativ - du kan lägga citronsaft eller vinäger till vattnet för sköljning (en matsked per liter vatten). Förresten, denna försurning mjukar också vattnet. Och hårt vatten är en av anledningarna till att håret förblir tråkigt, trots alla ansträngningar: Salterna som finns i den reagerar med tvättmedlet. Som ett resultat bildar ett sediment på håret, berövar dem av glans. För att avlägsna det tillsätts fruktsyror eller salicylsyra till många schampon.

6. Använd naturliga masker

Den enklaste hemlagade masken för hårglans - med äggula. Vitaminerna A, B och E ingår i det. Aminosyror och lecitin ger näring, fukt och återställer även skadat hår. För maximal effekt är det bättre att blanda äggulan med olja (till exempel olivolja, avokado eller jojoba). Den resulterande blandningen appliceras på håret i 30-40 minuter före tvätt.

Hårglansbalsam

Måndag-fre 10:00 till 18:00

Lera av Saki Lake innehåller en stor mängd mineraler och spårämnen. Det närmar sig håret, hjälper till att göra dem mer friska, starka och vackra. Vinvinäger i balsam normaliserar hårets pH, vilket gör dem smidiga och glänsande. Björk extrakt och broccoli fröolja återfuktar hår, förhindra håravfall, återställa delade ändar.

Ingredienser: vatten framställes, kokoglyukozid (härrörande från kokosnötolja), glycerylmonostearat (ett derivat av fet olja), kokosnötolja, ricinolja, cetearylalkohol, inulin, mikroproteiny sojaböna, ris och vete, hydrolyserat veteprotein, glycerin, allantoin, pantenol, lera-slam sulfid Saki Lacker framställda, vin vinäger, citronsyra, natriumbensoat, oksimetilglitsin, kapryl / kaprin-triglycerid, dvuhuksusnoy tetranatrium-L-glutaminsyra, bärnstenssyra, kollagen, xantangummi, räknat på vikten av broccoli, björkextrakt, en höggradigt katjonisk guar, eteriska oljor av ylang-ylang, apelsin, mandarin, vitamin E.

Hur man använder: Applicera en liten mängd balsam för att rengöra fuktigt hår, undvik rotdelen, tvätta av med vatten om 1-2 minuter.

5 bästa balms för hår

Ultraviolett, värme och frost, kemisk exponering och dåliga vanor är negativa faktorer som påverkar hälsa, glans, tillväxt och skönhetens skönhet. Minska deras påverkan med högkvalitativa och välvalda hårbalsam. Vårt betyg kommer att bidra till att göra ett korrekt och säkert val av medel.

Vilket företag hårbalsam köper

Bland de mest kända tillverkarna av kosmetika på den ryska marknaden väljer konsumenterna oftast hårbalken av varumärkena Kapous, Estel, Schwarzkopf Professional och Wella. Enligt deras åsikt är det dessa tillverkare som erbjuder högkvalitativa produkter som motsvarar de deklarerade egenskaperna.

"Kapous Professional"

Ryska kosmetik märke, lanserar professionella hårvårdsprodukter. Året 2001 anses vara det år då bolaget grundades. Märkets produkter tillverkas i flera europeiska fabriker och genomgår en obligatorisk dubbelkvalitetskontroll, och därför anses Kapous Balsams vara bland de bästa produkterna på marknaden. Det här är den enda ryska tillverkaren av kosmetika och erbjuder konsumenterna ett otroligt stort utbud av innovativa nya produkter. Företaget strävar efter att producera en användbar och säker produkt som uppfyller dagens trender inom professionella hårvårdsprodukter.

"Estel Professional"

Tillverkare av professionell kosmetika för hår, som under åren av dess existens lyckades tjäna mer än ett dussin utmärkelser. Varumärkesprodukterna tillverkas i St Petersburg och utvecklas med hjälp av Statens tekniska institut. Vid framställning av balsams används endast naturliga och säkra ingredienser, genom laboratorietester och test. Men de unika egenskaperna hos TM "Estel" ligger inte bara i hög kvalitet, men också i tillämpad teknik. Idag kallas hårbalsammer av detta märke som de bästa sätten att återställa hälsan och skönheten hos curls. Företaget har varit på marknaden sedan 2001.

Schwarzkopf Professional

Den äldsta europeiska tillverkaren av kosmetika. Företaget grundades 1898 av tyska apotekaren Hans Schwartskopf, som uppfann doftande pulverschampo. Som för hundra år sedan, erbjuder tillverkaren idag innovativa hårvårdsprodukter, skapade enligt unika recept. Funktion av varumärkesförbättringen. Formlerna för näringsmässiga och terapeutiska balm anpassas i enlighet med innovativa utvecklingar, som sätter varumärkets kosmetiska produkter i ledning av de bästa produkterna. Schwarzkopf-produkter innehåller inte farliga kemiska komponenter och genomgår laboratorietester. Alla produkter har ett kvalitetscertifikat, erkänt av yrkesverksamma i mer än 70 länder i Europa.

«Wella»

Tillverkare av kosmetika för ett brett utbud av konsumenter. I produktlinjen i varumärket finns produkter för skönhetssalonger och vanliga konsumenter som föredrar kosmetika som inte är belastade med kemiska komponenter. Företaget började sitt arbete i Tyskland 1870 med produktion av schampon. Varumärket grundades av frisören Franz Stroer, som ville erbjuda sina kunder universella hårvårdsprodukter. Idag är TM "Wella" ägare till en guldmedalj vid den franska tävlingen "Grand Prix" 2000 och en av tio företag i över 20 år som förtjänar att godkänna recensioner från både kritiker och köpare.

Toppbalansvärdering och utvärderingskriterier

Urvalet av de bästa medlen utförs enligt följande kriterier:

 • Graden av kosmetisk effekt (passar ändamålet);
 • Sammansättningen av balsam;
 • Ytterligare effekter;
 • Användarvänlighet;
 • effektivitet;
 • Aromatiska egenskaper;
 • Funktioner långsiktig användning
 • Alkalisk balans
 • Kostnad.

Grekisk balsamserum för en galen glans av hår: glöm krullarnas slöhet och torrhet

Dela inlägget "Grekisk balsamserum för en galen glans av håret: glöm på krullarnas slöhet och torrhet"

Sommartid är ett extremt nöje och vila för kropp och själ, och samtidigt en verklig stress för håret. Under direkt solljus påverkar vind, värme, även de vackraste, snyggade krullarna gradvis sin glans, blir tråkig, torr, ser orörlig ut. Men det spelar ingen roll, ett enkelt men mycket effektivt grässkt serum hjälper till att återställa håret med en fantastisk glans och glans.

Vad är användningen av grekisk balsam för hårglans

Majoriteten av det fina kön möter torrhet och förlust av hårglans efter sommaren. Under påverkan av skadliga yttre faktorer, som direkt solljus, värmer, vindar, krullar förlorar fukt, blir torra, spröda och livlösa.

Naturligtvis kan du avhjälpa situationen genom butikskosmetik, som är utformade för att återställa glans och strålning. Idag finns det olika linjer av naturprodukter från kända märken som är speciellt utformade för att bekämpa detta problem. Men i regel är sådana ursprungliga medel svårt att erhålla i vårt land, eller om det blir möjligt kommer det att kosta mer än ett hundra dollar.

Men du borde inte vara upprörd, recept på traditionell medicin kommer att komma till räddning, och en av dem är receptet på fantastiskt hårbalsamserum enligt receptet för grekiska skönheter. Detta serum består enbart av komponenter som är användbara för hår, är helt säkert för dem och kostar tio gånger billigare än liknande utländska produkter.

Användningen av den grekiska hårbalsam har ett antal viktiga fördelar. I synnerhet han:

 • eliminerar torrt och sprött hår;
 • har ingen negativ inverkan på krullarnas struktur, leder inte till utseende av splittrade ändar, vilket kan märkas efter användningen av många butiksprodukter;
 • ger hår en galen glans och strålning;
 • gör lockar mer elastiska och hållbara;
 • återställer skadade UV-strålar.

Förbereder en grekisk balsam för hårglans hemma

Alla ingredienser som är nödvändiga för framställning av hemlagad hårbalsam för hårglans är tillgängliga och billiga, dessutom är många av dem tillgängliga för varje värdinna.

Så, för att göra serumet bör beredas sådana komponenter:

färska juicer från: citron, apelsin och gurka - 100 ml (om håret är kort, ta bara 50 ml vätska). Juicer hjälper till att "täta" varje hår och därigenom förhindra avdunstning av fukt från den, vilket i sin tur gör att du kan göra lockar elastiska, släta, mer hållbara och glänsande. Syrsjuka rengör också håret väl från rester av kemiska medel, till exempel geler, skum, lacker, perfekt näring krullar och hårbotten.

mineralvatten - 100 ml (50 ml för kort hår);

olivolja - 1 msk Olja ger näring till krullarna, fuktar, återställer strukturen, gör dem mjuka och lätta.

Använd serum. En blandning av juice, mineralvatten och olivolja bör appliceras på ren, shampooed, hår. Håll i 10-15 minuter, skölj med varmt vatten.

Efter en sådan balsam kommer håret att förvärva en fantastisk sken, hälsa, kommer inte att bryta och sektis. Dessutom kommer ett sådant verktyg att fungera som ett extra termiskt skydd för krullar, vilket kommer att tillåta en lång tid att hålla håret efter styling och kommer att kunna väsentligt påskynda hårväxten.

VIKTIGT! Om det finns en allergi mot citrus, kan de uteslutas från receptet och lämnar bara gurksaften.

Det rekommenderas att applicera en liknande balm en gång i veckan.

Dela inlägget "Grekisk balsamserum för en galen glans av håret: glöm på krullarnas slöhet och torrhet"

Hårbalm B.U.T.Y. "Glitter och nutrition"

Tror du fortfarande att kosmetika från Fix Price kommer att ge inget annat än besvikelse? Förgäves kommer mycket goda medel över det.

Denna balsam är ett annat köp från Fix Price, jag köpte det när prislappen var ytterligare 39 rubel (nu 41, pichal problem, och upp till 100 inte långt). Faktum är att jag ville köpa den här masken, men jag kan inte se den länge, de kommer förmodligen inte att sälja mer, så jag tog den här balmen.

Här är vad tillverkaren skriver oss.

Lukten av balsam är ganska trevlig, känslig blommig, inte alls skarp, men på håret är det praktiskt taget inte bevarat.

Konsistensen är inte tät, även lite vattnig, det är lätt att applicera och sprida genom håret. Färg - vit, lätt genomskinlig.

Balm gör håret mjukt, slätt, döda ändar, han kommer säkerligen inte att återställa, men ger dem mjukhet och visuellt ser de bättre ut. Underlättar kamning och hår mindre förvirrad och elektrifierad. Det verkade som om balsmen väger lite håret, men mina "fluffies" till och med gagnar det, eftersom det ger en liten jämnhet.

Av minuserna - verktyget är inte ekonomiskt, förbrukar snabbare jämfört med liknande balm, kanske det beror på den vattna konsistensen. Och jag märkte inte den extra glans som tillverkaren lovade på mitt hår.

I allmänhet - inte en dålig budgetbalsam, kanske kommer jag även att köpa den igen.

Utmärkt doftande mat för ditt hår för endast 39 rubel!)) Hårförhållandet är underbart!)))) +++ hårfoto)

Jag trodde aldrig att en bra balsam kan köpas till det här priset!))

På disken i affären stod Fix Price med ett dussin olika balm för hår. Jag valde med komposition och lukt. Sammansättningen är bra, det finns Panthenol, som, som jag förstår det, ger näring till håret.

Och lukten. Mycket gott! Jag använder ungefär två månader. Lukten är inte tråkig, fortfarande bastard!

Balsamens konsistens är precis rätt: inte för tjock (inte som en klump) och samtidigt tjock, likformig, med pärlskugga.

Efter användning är håret perfekt kammade, ej elektrifierat.

Håret faller inte så mycket. Jag har fallit kraftigt under amning. Nu slutade matning. Håret har återgått till vanligt, och jag tror att balsam delvis har hjälpt: det innehåller näringsrik Panthenol.

Jag byter regelbundet balm, liksom schampon. Två gånger i rad samma företag efter slutet av röret använder jag inte. Bara om du tyckte om verktyget kan du en gång

Jag kommer att göra det här, efter att balsam har slutat använder jag ett annat företag. Och kom tillbaka till denna balsam.

Jag gillade verkligen resultatet!

Depantenolsalva, stimulerande medel för regenerering av Nizhfarm

En av de bästa balms jag någonsin har försökt! Och för endast 38 rubel!?

Alltid rädd för att köpa kosmetika i butikerna i Fix Prace. Jag hade någon form av fördomar att ett bra botemedel inte kan vara så billigt. Vi kan göra utan bakgrund, bara en gång jag hade denna balm. Och det hände så att i vårt hus slutade alla balsam-sköljmaskerna genast och jag var tvungen att prova.

Jag erkänner att jag var inställd på det värsta. Jag trodde att håret skulle vara trassligt, eller något annat skulle hända med dem, i allmänhet, var redo för någonting, men bestämde sig fortfarande för att ta en chans.

I utseende är balsmen inte annorlunda än andra liknande produkter. Vit i konsistens, liknar det kroppsmjölk. Lukten är stark, det känns tillräckligt hårt på håret, det är en slags fruktig med surhet, för att inte säga att det är illaluktande, men inte alla kommer att tycka om det.

Det är lätt att applicera på håret, en handfull balsam är tillräckligt på mitt hår under axelbladet. Det känns omedelbart att håret absorberar denna balsam, blir halt, fuktad. Jag suger på håret ca 5 minuter. Effekten känns omedelbart när du tvättar balsmen, håret blir omedelbart perfekt, fuktigt, en spegelaktig glans framträder och viktigast av mitt förtorkade hår - de är inte förvirrade! Rak genom dina fingrar som en hårborste, du löper genom vått hår och du hittar inte en enda knut! När det gäller effekten av B.U.T.Y balsam, påminner jag mig mycket om Matrix biolage fuktgivande balsam, och prisskillnaden är mer än 10 gånger större!

Efter torkning är håret lätt att kamma, inte förvirrat, det ser mycket mer återfuktat och det lyser också bra.

Hår "före" kan du se här

ingredienser: i första hand är vatten, allt är klart; Vidare behövs cetearylalkohol för att "täta" olja och vatten i samma sammansättning, det kan också användas som ett förtjockningsmedel, det påverkar konsistensen av produkten; Cetrimoniumklorid är en konditionskomponent som neutraliserar statisk elektricitet i håret. glycerin - fuktar och behåller fukt i hårstrukturen; PEG-12 Dimethicone - silikon, fuktar och förhållanden; hydrolyserad keratin - anpassar hårets struktur, fyller den med skador och raster, vilket gör håret smidigare och elastiskt, har också en fuktgivande och antistatisk effekt; Panthenol (aka provitamin B5) - har en närande och fuktgivande effekt; Dimetikon - en silikonpolymer, ger sken, gör håret silkeslen och har även en konditioneringseffekt och förhindrar skumning och bildandet av klumpar i balsammen. linolsyra är ett förtjockningsmedel; parfym tror jag alla förstår vad det är och varför; citronsyra är ett konserveringsmedel; metylklorisotiazolinon - en antibakteriell komponent, metylisotiazolinon - liknar den föregående, dödar mikroorganismer; butylfenylmetylpropionell - parfym, linalool - parfym, hexylkanon - smakämnen (kamomile lukt), hydroxyisohexyl-3-cyklohexenkarboxaldehyd - smakämnen (lukt av dalen i dalen). Personligen har jag inga klagomål om kompositionen, det är mer än normalt. Balsam fuktar mycket bra, och det är förmodligen det viktigaste pluset. Jag tycker att det är perfekt inte bara för tjejer med färgat eller melirovanny hår, utan också bara ägare av torrt, skadat hår.

Jag har använt det för mer än en månad nu och jag kan säga att 100% av resultatet är där! Hur slutar gå efter honom igen. Denna balsam är värt löjliga pengar -38 rubel, åtminstone kan det kosta tre gånger dyrare! Han är underbar! Jag rekommenderar dig starkt att försöka. Även om du plötsligt inte gillar det, kommer det inte vara synd att kasta det ut, även om jag tvivlar på att han kanske inte gillar det. Bara när du tillämpar det, släng av tanken att det är så billigt, för det som är dyrt är inte alltid bra.

P.S. hår på bilden AFTER gjord på olika dagar, med olika belysning.

Cool balsam. (om inte för ett par allergener) (+ En massa bilder, komposition, hårfotografier ++)

God dag till alla. Jag skulle vilja dela med mig av min åsikt om hårbalsam balsam från B.U.T.Y. Jag köpte det här verktyget i butikFix Price, för 38 rubel.

Jag har splittrade ändar. efter håret torkar, trycker de...... I allmänhet är inget vackert (((((((

Och så bestämde jag mig för att prova denna balsam. Jag trodde inte på honom, i det han var allmänt på, att han kunde, när han köpte, men det var en önskan att försöka.

Det luktar ganska trevligt, inte en gång, det finns anteckningar av lavendel och kamomill.

Konsistens, precis vid tiden (inte tjock, men inte som vatten, rätt i mått). Det appliceras mycket lätt på håret, och det tvättas också lätt. Lukten på håret på cirka 2-3 timmar försvinner helt.

Och det är det som slog mig! Efter första tvätten av huvudet var resultatet märkbart. Håret blev jämn, felfri, glänsande. Även effekten kvarstod på dag 4 (då blev bara mitt hår smutsigt och jag tvättade dem)

Låt oss nu titta på kompositionen själv: (tyvärr är det inte skrivet på ryska)

 1. Aqua- vatten
 2. Cetearylalkohol(Cetearylalkohol) - förbättrar produktens kvalitetsegenskaper, så att balsmen i vårt fall används bättre och fördelas till håret.
 3. Cetrimoniumklorid (Cetrimonium Chloride) - Högaktivt omsorgsfullt biologiskt aktiv ämne, som bildar en skyddande nivelleringsfilm på hårets yta; Dessutom underlättar det kamning av vått hår och förhindrar deras statiska elektrifiering.
 4. glycerin (Glycerol)
 5. Peg-12-dimetikon (PEG-12 Dimethicone) - Fuktighets- och konditionerings silikon.
 6. Hydrolyserad keratin (Hydrolyserad Keratin) är ett mycket bra hår fuktkräm. Samtidigt verkar håret försiktigt och orsakar inte att håret torkar ut i torr luft eller, tvärtom, överdriven fuktighet i fuktigt klimat.
 7. pantenol (provitamin B5) används i kosmetika som en effektiv fuktgivande, fukthållande, lugnande komponent och näringsämne. Panthenol för hår är också en effektiv fuktkräm. Det täcker håret, förticker ytan, smörjer dem, gör håret starkare och mer elastiskt, ger glans. Om du använder droger med panthenol innan du torkar håret med hjälp av en hårtork, hjälper det att behålla fukt i håret. Panthenol ger också effektiv näring för hår och hårbotten, främjar hårväxt och minskar bildandet av splittrade ändar.
 8. dimetikon (Dimetikon) - Mjukar håret utan beroende av väderförhållanden. Och det gör dem inte tunga.
 9. Linolec Ac-id / linolensyra(linolsyra linolensyra) är normala fetter, men de anses vara vitaminer. (Det här är paradoxen))
 10. Parfum- Detta är naturligtvis parfym
 11. Citronsyra (citronsyra) - Används i kosmetiska preparat, som konserveringsmedel, tunnare, pH-modifierare, skummedel. (Det är lika farligt, kan bli irriterande eller orsaka allergier)
 12. Metylklorisotiazolinon / metylisotiazolinon-är ett konserveringsmedel med ett brett spektrum av antimikrobiell verkan mot bakterier, svampar och jäst.
 13. butylfenyl-är ett smakämne. (I Europa ingår i listan över "allergiframkallande ämnen")
 14. Metylpropinal -Detta är en mystisk substans om vilken inget är känt (((((.
 15. Linalool - aRomatiserat tillskott (kan orsaka allergier)
 16. Hexyl kanel- doftande ämne (kan också vara allegorisk)
 17. Hydroxiisohexyl-3-cyklohexenkarboxaldehyd.- emulgeringsmedel, för konsistens och enhetlig sammansättning.

Efter analysen av kompositionen var det sannolikt en önskan att inte köpa det här verktyget. Men jag köper redan 3: e gången, och han orsakade inte allergier i mig. Och ändå lägger jag det bara på håret, inte på hårets rötter, jag drar tillbaka från rötterna 10-15 centimeter och lägger på håret, sedan allt enligt anvisningarna. Sedan har jag min kropp med en tvättduk.

Så jag rekommenderar dig att köpa det här verktyget, men du måste självklart vara försiktig.

P.S. Vackra och lydiga hår

Inte en dålig balm från Fix Price

God dag.

Idag skulle jag vilja prata om balsamkonditioneringsmedel B.U.T.Y. "Brilliance and nutrition."

Du vet, jag är mycket förvånad över denna balsam, jag köpte den i Fix Price-butiken och ångrade inte ens någonting! B.U.T.Y. och vad är det? vilket märke? Mycket liten information på Internet, förutom att varan köptes i butiken Fix Price.

Tja, risk är en ädel sak.

Tja, om du tror det, vad riskerar jag? 38 rubel? Det låter roligt !!

Låt oss prata om balsam, jag tyckte om det, det fungerar verkligen, håret efter att det lyser, silkeslen, mjuk. Lukt lugnande, trevlig. Huvudhåret kammade med lätthet att jag gillade mer i det! Allergier orsakade inte mig, irritation också!

Kompositionen är verkligen inte särskilt imponerad !!

Men i allmänhet är balsam inte dåligt.

Att ge honom råd eller inte? Jag vet inte, men det jag vet är att jag ska använda den.Nästa Artikel
5 månader gammalt barnhår faller ut