Hair Regenerating Balm - De 10 bästa produkterna


Hårbalsam är en riktig frälsning för torrt, tråkigt och livlöst hår. Som regel innehåller det många viktiga komponenter som bara ger en härlig effekt.

Hur gör balsam för mycket torrt hår?

Vad är balsam för? För att få ett svar på den här enkla frågan måste du förstå handlingsprinciperna för detta kosmetiska:

 • Användbara komponenter har en positiv effekt på dina strands hälsa - de tränger djupt in i, närmar och fuktar, fyller alla hålrum och ger strängar mjukhet och vacker glans. Påverkan sker längs hela längden av hårets huvud - från spetsarna till rötterna;
 • Effekten av detta verktyg börjar inom några minuter efter appliceringen. Bara en fjärdedel av timmen kommer ditt hår att vara vackert och silkeslen. Kardinalresultatet kommer att synas efter 2 eller 3 procedurer;
 • Balm för torrt hår skyddar dem från sol, kranvatten och skadliga UV-strålar, återställer syra-basbalansen, underlättar kamning, håller fast ljusstyrkan på strängarna och förhindrar utseendet av splittrade ändar.

Hur man väljer rätt balsam?

För att välja rätt balsam för torr hårtyp, använd rekommendationerna från våra experter.

Tips 1. Om du tänker använda verktyget som en förebyggande åtgärd, stanna vid hushållets motsvarigheter.

Tips 2. För torkade och skadade lockar krävs en medicinsk balsam med minimal inmatning av skadliga ämnen.

Tips 3. Det är lämpligt att använda balsam, mask och schampo av samma märke.

Tips 4. Innan du köper, var inte lat för att läsa recensioner på Internet - det här låter dig se till att ett visst varumärke är effektivt.

Tips 5. Begränsa dig till en mycket stor volym (200-300 ml). Om varumärket du köpte passar dig inte alls kommer det inte att vara så stötande.

Tips 6. Sammansättningen av verktyg för torra strängar bör innehålla ett antal användbara ingredienser - vitaminer, oljor, keratin, mineralkomplex, aminosyror, växtekstrakter, proteiner av vete eller silke, organiskt material.

Tips 7. Försök inte spara - ge företräde till högkvalitativa och medellånga kvalitetsprodukter som har en fuktgivande, närande eller regenererande effekt.

Typer av kosmetika för torrt hår

Alla reduktionsmedel för torkat hår kan delas in i tre typer:

 1. Balm-conditioner - lite viktiga strängar, ger volym och jämnhet, skapar en tunnfilm, skyddar håret mot järnverkets och andra yttre påverkans påverkan.
 2. Balsam - har en kraftfull regenererande effekt, säkerställer penetration av användbara komponenter i de djupare lagren av strängarna.
 3. Balsam balsam - underlättar kamning, förhindrar ackumulering av el, ger sken och silke.
 4. Fuktighetsgivande balm - hjälper till att klara av starkt torrhet och brittleness i strängarna.
 5. Nerande balm - används för att återställa livslöst, torrt, bräckligt och svagt hår.

Tips! Medel som har en terapeutisk effekt kan endast köpas på apotek. Men hushållsbalmen säljs i butiker och skönhetssalonger.

Översikt över de mest populära varumärkena

I butikerna hittar du många olika verktyg. Hur man väljer den bästa balsammen? För att underlätta uppgiften, läs detta betyg av de mest populära verktygen.

Matrix Oil Wonder Oil Conditioner

Argonoljebaserad närande balsam, som ofta används för torkat och kraftigt skadat hår. Favoritverktyg för fashionistas, balm Matrix Oil Wonders Oil Conditioner har ett antal mycket viktiga fördelar:

 • Gör håret slät, mjuk och silkeslen
 • Fuktar och närmar sig torkade strängar;
 • Silikonfri;
 • Det ger håret en naturlig utstrålning;
 • Pacifierar elektrifiering;
 • Ökar elasticiteten;
 • Gör inte hår tyngre;
 • Det används inte bara för medicinska ändamål, men också för lätt kamning.

Balsam har en krämig konsistens, tack vare vilken det är lätt att applicera och ekonomiskt att använda.

Estel Haute Couture

Fuktgivande balsam känt ryskt företag, som helt överensstämmer med de egenskaper som deklarerats av tillverkaren. Det skyddar håret från utbrändhet och de negativa effekterna av UV-strålar, ökar ljusets ljusstyrka, ger inte oljig glans, mjukar, mjukar och närnar håret. Men framförallt återställer denna balsam krullarnas struktur, släpper vågorna, förhindrar dissektion av spetsarna och underlättar kammarprocessen. Bland andra fördelar bör Estel Haute Couture också noteras om frånvaron av en obehaglig lukt, varaktig långvarig effekt, naturlig bas och ekonomisk konsumtion.

Paul Mitchell Instant Moisture Daily Treatment

Balsam från det kända professionella varumärket Paul Mitchell är idealiskt för alla typer av hår - torrt, poröst, normalt. Sammansättningen av detta verktyg innefattar extrakt av medicinalväxter, tång och naturliga oljor. Den kan användas nästan dagligen! Instant Moisture Daily Treatment återställer vattenbalansen, ger djup hydrering, ger shag glans, jämnhet, mjukhet, elasticitet och förhindrar också dissektion av ändarna.

Balsam har en tät, men ganska bekväm (smältande) konsistens. Förresten, med all dess fetthalt, fläckar det absolut inte rötterna och fullständigt unravels tanglesna.

Schwarzkopf BC Hårterapi Fuktskick

Kanske är det här det bästa spraybalsamet för torkade strängar, liksom en riktig stav för dem som inte har tid för noggrann självvård. Det är ganska enkelt att använda denna tvåfasbehandling - den ska appliceras på vått hår efter shampooing eller före varm styling.

Sammansättningen av denna balm innehåller hyaluronsyra, hydrolyserad keratin, veteproteiner och vitaminer. Alla är utformade för att behålla fukt, närma håret och återställa strukturen. Bedömning av recensionerna, strängar efter att ha applicerat detta verktyg är otroligt slät, fuktad, fräsch och lydig.

Gliss Kur "Hyaluron och platshållare"

Utmärkt verktyg mot splittrade ändar från den berömda tyska tillverkaren. Basen för denna regenererande balm är flytande keratin och ett innovativt hyalurontomplex som är utformat för att ta hand om tunt, sprött och torrt hår.

Som erfarenhet visar, ger verktyget låsens elasticitet, gör håret frodigt, stärker håret och förnyar strukturen. Klimatets konsistens är ganska tät - kompositionen är lätt att applicera, jämnt fördelad och tvättas snabbt av med rinnande vatten. Tack vare det här verktyget faller krullarna i snygga vågor, de är inte förvirrade alls, de ser jämna och friska ut. Och viktigast av allt, Gliss Kur har en kumulativ effekt och har ett överkomligt pris, så det kan användas löpande.

Kapous Professional Färgvård

Professionell närande balsam för torkat och färgat hår, med en uttalad effekt och överkomligt pris. Den innehåller mycket vitaminer, naturliga oljor och vegetabiliska proteiner. Tillsammans återställer dessa komponenter hårstrukturen och skyddar färgen mot blekning.

Verktyget har en läcker chokladsmak och en lätt textur. Det här är det perfekta valet för lockigt hår, för efter det blir de inte lätta, men blir släta, glänsande och silkeslen.

Denna balsam för att återställa torkade och skadade trådar lyckades bli en riktig legend. Den är baserad på ett antal användbara komponenter - kokosolja, aloe och nässlextrakt, lanolin, minkolja, kollagen och vitaminer. Verktyget har ett budgetvärde, vilket också bidrar till dess popularitet. Det ger näring, fuktar och slätar nagelbandet.

Det är viktigt! För att uppnå den helande effekten av Revivor måste du hålla minst 15-20 minuter. Om att slutföra ett sådant förfarande varje shampooing, tar effekten inte lång tid att vänta.

L'Oreal Paris Elseve "Balansering 3 Värderbara Leror"

En av de mest framgångsrika kosmetiska innovationerna från det gångna året. Conditioner mot håravfall, som innehåller vit, grön och blå lera, gjorde en riktig känsla bland skönheter. Det kallas ofta det bästa av balms av hela L'Oreal-linjen.

Verktyget är idealiskt för kombinerade hår (oljig nära rötterna och torr längs hela längden). Det uppdaterar perfekt, fuktar, återställer lipidbalansen i epidermis och ger en jämn kamning. Konsistensen i denna balsam, även om den är tät, är helt oskadd. Det är lätt att fördela längs hela längden, det absorberas snabbt och flödar inte. Strängar efter att ha applicerat L'Oreal Paris Elseve blir fluffiga, fräscha, släta och lätta. Och en sak till - det har ett överkomligt pris och har inte SLS och silikon.

Havtornsbalsam från Natura Siberica

Ett av de mest effektiva sätten att stärka och regenerera torrt och benäget för tvärsnittet av hår. Den består av 3 användbara oljor (argon, havtorn och linfrö), vars fuktighetsgivande effekt kompletteras med extrakt av snöiga cladonia och rosor. Tack vare dessa komponenter, erbjuder balsammetern mättnad av trådarna med mikroelement, vitaminer och andra fördelaktiga ämnen.

Siberica havtorns balsam förseglar splittrade ändar och sveper håret med en osynlig skyddsfilm som skyddar dem från miljöpåverkan och stylingapparatens negativa effekter. Detta är idealiskt för strängar som har lidit till följd av frekventa färgnings-, ljus- och / eller kemiska perms. Regelbunden användning av detta läkemedel gör krullarna livliga, voluminösa, mjuka och lätta. Och han är mycket viktig för hårvolymen.

Wella Pro Series Active Moisturizing

Toppet av de bästa balsamerna för torrt hår är färdigt med en produkt från Wella Pro-serien. Denna professionella produkt kan köpas på vilken kosmetikaffär som helst till ett överkomligt pris. Nästan alla håller med om att balsam verkligen gör allt som anges på förpackningen. Den har en trevlig arom, har en ganska tät konsistens, eliminerar ökad pomp, vilket ofta förstör frisyrens utseende och underlättar styling av oskärligt hår.

Viktigt är att "aktiv fuktighet" från Wella Pro-serien är absolut inte fet huvudvärk, så ägarna av en fet eller blandad typ kan säkert använda den. Med regelbunden användning av denna balsam kan du återställa krullarnas struktur, göra dem mjuka, glänsande och fuktad.

Regler för användning av balm

Så här använder du balsam av torrt hår. Notera denna enkla men mycket användbar instruktion.

 • Steg 1. Tvätta håret med schampo.
 • Steg 2. Torka strängarna lätt eller pressa.
 • Steg 3. Applicera lite pengar, returera från rötterna upp till 10 cm - detta kommer att undvika effekten av viktning.
 • Steg 4. Väl sprida det över hela ytan. Om du har mycket tjockt hår, kamma det med en kam.
 • Steg 5. Hur länge ska du hålla balsam på håret? Allt beror på tillverkaren. I regel är denna period från 3 till 20 minuter.
 • Steg 6. Tvätta resten av med rinnande vatten.
 • Steg 7. Torka håret naturligt.
 • Steg 8. Upprepa proceduren inte mer än 3 gånger i veckan, annars kommer håret att bli tråkigt, tungt och livligt.

Tips om hur du får maximal nytta av användningen av balm:

Koden att vänta på resultat?

En bestående effekt kommer att uppstå efter 3-4 veckor med regelbunden och korrekt användning av balsam. Om håret är för torrt och skadat, ska behandlingen förlängas till 2 månader. Då är det en 10-dagars paus, varefter kursen upprepas igen.

recensioner

För att bestämma det slutliga valet, läs de recensioner som lämnats av våra abonnenter.

 • Helen, 25 år gammal: "Värderbara leror från L'Oreal Paris Elseve tog en rally tillsammans med schampo för skadade lockar. Jag förväntade mig ingen speciell effekt, men balsam visade sig vara verkligt magisk. Den passar perfekt för tunt hår - efter appliceringen blev de mjukare, mer hydratiserade och inte längre splittrade. Under den första applikationen av balsam absorberas nästan helt. Samtidigt såg håret inte fett eller tungt. I allmänhet är jag väldigt nöjd. Var noga med att ta mer.
 • Sofia: "Jag har använt Gliss Kur länge. Hyaluron och aggregat är en mycket bra balm för alltför torrt hår. Mine är exakt så, så tillsammans med balsam använder jag också schampo från samma företag. Resultatet är helt enkelt utmärkt - krullarna blev mjuka, silkeiga, de började kamma lätt. Jag försökte byta till mindre billiga märken, men omedelbart ångrade det - torrheten återvände igen, och det var helt enkelt omöjligt att lägga detta halm. "
 • Marina: "Inte så länge sedan jag använde tvätten - jag ville verkligen bli av med yellownessen. Men tillsammans med en ren nyans fick jag härdad och biten hår som inte kunde ses utan tårar. Jag vände mig till en välkänd frisör - hon rekommenderade mig att prova Balsam L'Oreal. Verktyget är riktigt coolt, speciellt om det används i kombination med schampo och mask av samma tillverkare. Som utlovad av befälhavaren uppträdde de första förändringarna inom några veckor. Jag fortsätter att använda den vidare. Jag råder dig också. "
 • Svetlana: "Havtornsbalk från Natura Siberica är det bästa verktyget jag har haft att använda. Den har en naturlig sammansättning, bryr sig helt om håret, låter det inte sväva, och vid spolning ger det effekt av glidning. Krullarna har blivit lik silke och vid beröring har de drastiskt förändrats - nu är de mjuka och släta, de är inte elektrifierade alls och är mindre förvirrade. En flaska varar mer än 2 månader. "
 • Rita: "När jag för några månader sedan presenterades med Active Moistening från Wella Pro Series var jag väldigt glad. Denna outplånliga balsam har en trevlig arom och en tjock konsistens. Håret efter det blev tjockt, voluminöst och starkt. Tack vare den väl valda kompositionen går återhämtningsprocessen mycket snabbt - hårets tillstånd förbättras bokstavligt inför våra ögon. Jag använder denna balsam flera gånger i veckan - det är ganska ekonomiskt. Så fort det slutar kommer jag definitivt köpa mer. "

Se även: Välj den bästa hårbalsammen (video)

10 bästa balms för hår

Tillverkare av de bästa hårbalsamerna

Efter att ha analyserat sammansättningen hos många hårbalsamer och recensioner om dem kom Price Expert till slutsatsen att varken varumärket eller priset påverkar deras effektivitet. De bästa (och billigare) - från 400 till 1000 rubel. Professionella varumärken erbjuder vård: till exempel Estel, Kapous, Wella, Matrix, etc. Du kan köpa många av dem inte bara i salongen, men också i en vanlig butik.

Med problem hår, rekommenderar Expert priser att du uppmärksammar apotek balsams. Asiatiska produkter är idealiska för att skapa effekten av jämnt och flytande hår, eftersom de traditionellt är mättade med fuktgivare och silikoner. Garnier och Elseve kan rekommenderas från massmarknaden, och vitryska Belita-produkter är bland de mest prisvärda balsamerna.

10 bästa balsam för hår 2018

Hårbalsam används ofta i kombination med schampo. Men ibland måste kvinnor köpa det separat från huvudtvätten. En bra balsam bör inte bara underlätta lättare kamma av håret, unravel det, det är också utformat för att ge näring, fukt och mätta dem med vital kraft, lägga till sken, flätig och silkeslen, utan att väga ner och inte över torka. Vårt betyg baserat på kundrecensioner och expertråd hjälper dig att välja den bästa hårbalsammen.

Premium Hair Balsams

Denna bedömning presenterar balms av världens varumärken, professionell och högkvalitativ, medan deras kostnad är relativt hög. Användningen av sådana verktyg ger ett bra resultat.

fördelar

 • Ekonomiskt spenderad.
 • Det finns ett val av volym, du kan köpa ett litet prov.
 • Naturliga ingredienser i kompositionen.
 • Ta hand om ditt hår - fukt, näring, läker.
 • De har en kumulativ effekt, med långvarig användning är resultaten ännu bättre.

brister

 • Enligt recensioner av vissa kvinnor har vissa balm inte alla kvaliteter som deklarerats av tillverkaren.
 • Vissa köpare klagar över det uppblåsta priset.

Betyg av de bästa premium hårbalsamerna

Paul Mitchell Instant Moisture Daily Treatment Hårbalsam

Detta är en professionell hårbalsam är ganska hög, men rimligt värde. Som en del av medlen extrakt extrakt av läkemedel växter och organiska oljor. Detta verktyg är lämpligt för normalt, torrt, poröst och skadat hår, du kan använda den för daglig tvätt. Efter appliceringen är håret helt fuktigt, silkesigt och glänsande, men viktigast av allt - den här effekten kvarstår länge, håret verkar komma till liv, inte delas och lätt passar.

Balsamens konsistens är tjock, men det smälter bara på håret, det är välfördelat, det hjälper till att klara av mattade trådar och problemtips efter färgning eller krökning. Lämna inte oljiga insättningar.

 • Finns i två volymer - 200 eller 500 ml.
 • Ekonomisk i konsumtion.

cons

Hög kostnad - från 1200 rubel för en liten flaska.

Matrisolja undrar oljebalans hårbalm

Om du redan har provat alla slags balsamer för torrt hår, och ingen av dem passar dig - var noga med att prova den här. Gjord i USA, är den viktigaste ingrediensen som gör håret perfekt fuktat, smidigt och glänsande arganolja. Strängar är lätta att kamma, passa bra, vid beröring, håret är mjukt och silkeslen. Produkten innehåller inte silikon och väger inte håret, lämnar inte en fet rest. Du kan använda verktyget varje dag, tillverkaren rekommenderar i kombination med schampo av samma rad.

 • Du kan köpa en 200 ml flaska för ett prov eller omedelbart 1000 ml till ett bättre pris.
 • Trevlig, krämig konsistens.
 • Avlägsnar elektrifierat hår.
 • Konsumeras ekonomiskt.
 • I ett litet rör finns inget membran, du kan oavsiktligt pressa ut för mycket pengar.
 • Ganska dyrt - från 780 rubel för en liten mängd.

Balsam-conditioner Londa Professional Synlig reparation för skadat hår

Detta är en tysk balm för skadat hår med naturliga silkeproteiner. Detta verktyg är utformat för att lösa problemet med bortskämd färgning, blekning eller krullning av hår, livslös och tråkig efter extrem vila, sjukdom eller felaktig vård. Balsammen har en mjuk, krämig konsistens, tränger lätt in i håret och fyller de skadade områdena. Strängar matas inifrån, de blir mjuka, släta och lätta, de är lätta att kamma och passa, de ser bra ut.

Detta verktyg behöver inte sköljas, det appliceras på rent, fuktigt hår i små portioner, arbetssträng vid sträng. Balsammen absorberas på några sekunder och lämnar ingen oljig rester och klibbighet.

 • Håret trycker inte och elektrifierar inte.
 • Snabbvård - ingen anledning att spola.
 • Mycket ekonomiskt.
 • Bekväm dispenser med pump.
 • Om du överdriver det och applicerar för mycket balsam, kan du få effekten av limmade strängar.
 • Resultatet är märkbart av det kumulativa - det är dock mer av en dygd än en nackdel.
 • Inte den högsta, men ändå påtagliga kostnaden - från 650 rubel för 250 ml av medel.

Kaaral Purify Colore Conditioner för färgat hår

Denna fuktgivande hårbalsam av det italienska varumärket är en gudstjänst för alla älskare av miljövänliga kosmetika med färgat eller tonat hår. Huvuddelen av produkten är extrakt från blombärslöv och frukt. Konsistensen av det är tjockt, men samtidigt luftigt och väldigt lätt, det är enkelt fördelat över hela längden och börjar fungera nästan omedelbart. Penetrerar djupt in i hårstrukturen och hårfollikeln, denna balm närmar sig nagelbandet, släpper vågorna och återställer pigmentets ljusstyrka. Som ett resultat är strängarna elastiska, silkeslen och blanka, mättade, ljusa färger, som om precis efter färgning från en professionell.

 • Dessutom skyddar mot aggressiva yttre faktorer.
 • Finns i två olika storlekar.
 • Konsumeras ekonomiskt.
 • Kan användas för omaintat hår.

cons

Kostnad - från 630 rubel för 250 ml.

Estel Curex Hair Balm för att ge volymen

Denna balsam för hårvolymen är avsedd för professionell vård av fet, livlöst, tunt hår. Den inhemska tillverkaren har lyckats utveckla en formel berikad med vitaminer. Efter att ha använt det här verktyget för hårvolymen är strängarna perfekt uppfräschade och fuktade, förvärva pomp, naturlig glans och elasticitet utan viktning.

Konsistensen i denna balm är ganska flytande, väl fördelad på håret. Efter tvätt och styling är håret elastiskt, smuligt, friskt och välskött.

godsaker

Ekonomiskt förbrukad tack vare en bekväm dispenser.

cons

Inte för alla - vissa kunder klagar på att de inte har fått den förväntade volymen.

Ekonomiklass hårbalsam

Hårbalsam känns framför allt av en acceptabel kostnad. Men det betyder inte att de är mycket värre än dyra medel. Vi analyserade betyget på budget kosmetika och identifierade fem av de bästa ekonomin hårbalsam.

5 bästa balms för hår

Ultraviolett, värme och frost, kemisk exponering och dåliga vanor är negativa faktorer som påverkar hälsa, glans, tillväxt och skönhetens skönhet. Minska deras påverkan med högkvalitativa och välvalda hårbalsam. Vårt betyg kommer att bidra till att göra ett korrekt och säkert val av medel.

Vilket företag hårbalsam köper

Bland de mest kända tillverkarna av kosmetika på den ryska marknaden väljer konsumenterna oftast hårbalken av varumärkena Kapous, Estel, Schwarzkopf Professional och Wella. Enligt deras åsikt är det dessa tillverkare som erbjuder högkvalitativa produkter som motsvarar de deklarerade egenskaperna.

"Kapous Professional"

Ryska kosmetik märke, lanserar professionella hårvårdsprodukter. Året 2001 anses vara det år då bolaget grundades. Märkets produkter tillverkas i flera europeiska fabriker och genomgår en obligatorisk dubbelkvalitetskontroll, och därför anses Kapous Balsams vara bland de bästa produkterna på marknaden. Det här är den enda ryska tillverkaren av kosmetika och erbjuder konsumenterna ett otroligt stort utbud av innovativa nya produkter. Företaget strävar efter att producera en användbar och säker produkt som uppfyller dagens trender inom professionella hårvårdsprodukter.

"Estel Professional"

Tillverkare av professionell kosmetika för hår, som under åren av dess existens lyckades tjäna mer än ett dussin utmärkelser. Varumärkesprodukterna tillverkas i St Petersburg och utvecklas med hjälp av Statens tekniska institut. Vid framställning av balsams används endast naturliga och säkra ingredienser, genom laboratorietester och test. Men de unika egenskaperna hos TM "Estel" ligger inte bara i hög kvalitet, men också i tillämpad teknik. Idag kallas hårbalsammer av detta märke som de bästa sätten att återställa hälsan och skönheten hos curls. Företaget har varit på marknaden sedan 2001.

Schwarzkopf Professional

Den äldsta europeiska tillverkaren av kosmetika. Företaget grundades 1898 av tyska apotekaren Hans Schwartskopf, som uppfann doftande pulverschampo. Som för hundra år sedan, erbjuder tillverkaren idag innovativa hårvårdsprodukter, skapade enligt unika recept. Funktion av varumärkesförbättringen. Formlerna för näringsmässiga och terapeutiska balm anpassas i enlighet med innovativa utvecklingar, som sätter varumärkets kosmetiska produkter i ledning av de bästa produkterna. Schwarzkopf-produkter innehåller inte farliga kemiska komponenter och genomgår laboratorietester. Alla produkter har ett kvalitetscertifikat, erkänt av yrkesverksamma i mer än 70 länder i Europa.

«Wella»

Tillverkare av kosmetika för ett brett utbud av konsumenter. I produktlinjen i varumärket finns produkter för skönhetssalonger och vanliga konsumenter som föredrar kosmetika som inte är belastade med kemiska komponenter. Företaget började sitt arbete i Tyskland 1870 med produktion av schampon. Varumärket grundades av frisören Franz Stroer, som ville erbjuda sina kunder universella hårvårdsprodukter. Idag är TM "Wella" ägare till en guldmedalj vid den franska tävlingen "Grand Prix" 2000 och en av tio företag i över 20 år som förtjänar att godkänna recensioner från både kritiker och köpare.

Toppbalansvärdering och utvärderingskriterier

Urvalet av de bästa medlen utförs enligt följande kriterier:

 • Graden av kosmetisk effekt (passar ändamålet);
 • Sammansättningen av balsam;
 • Ytterligare effekter;
 • Användarvänlighet;
 • effektivitet;
 • Aromatiska egenskaper;
 • Funktioner långsiktig användning
 • Alkalisk balans
 • Kostnad.

Topp hårbalsams för användarens återkoppling

Välskötta, friska strängar - det här är något som en kvinna kommer att känna sig "underlägsen". På dem, liksom på händerna, uppmärksammar männen primärt. Att skapa en positiv åsikt om dig själv kommer att hjälpa det bästa hårbalsam, vilket rekommenderas att användas varje gång efter tvätt. I denna ranking har vi samlat in de mest populära och effektiva verktygen för att lösa helt olika uppgifter som gör att du kan se perfekt ut.

Hårbalsam vilket företag är bättre att köpa

Förteckningen över ledande tillverkare omfattar främst europeiska företag, bland annat franska, ryska, vitryska och italienska varumärken. Ledarna inkluderar:

 • Belita-Vitex - denna vitrysk-italienska produktion grundades 1988. Den har många diplom och utmärkelser (hög exportresultat, bättre förpackning etc.). Alla kosmetiska produkter passerar framgångsrikt laboratorietester, har kvalitetscertifikat och är erkända som säkra för hälsan.
 • Floresan - företaget erbjuder ett brett utbud av hårvårdsprodukter med mer än 50 artiklar. Priset för dem ligger under genomsnittet med en ganska god kvalitet, så varorna skiljer sig väl i butikerna. Den mest populära är serien "Kera-Nova".
 • Sunsilk - det här varumärket uppträdde på den ryska marknaden 1995, varumärket är representerat i mer än 80 länder i världen. Företaget söker ständigt efter nya, mer effektiva formler och ingredienser som tillåter agenterna att stanna på ytan under en lång tid och agera på den på den djupaste nivån. Detta är ett populärt val bland professionella.
 • O'Herbal - organisk kosmetika från en europeisk tillverkare, baserad på naturliga och säkra ingredienser. Företaget försöker tillägna sina produkter med fuktgivande, närande, regenererande och andra egenskaper, med tonvikt på mångsidighet.
 • Estel - varumärkets historia började 2001 med skapandet av en serie färger, nu producerar företaget en hel rad produkter för vård av hår. Särskild uppmärksamhet ägnas åt förhållandet mellan pris och kvalitet.
 • L'OREAL är ett franskt företag som äger världens mest kända märken (L'Oréal Paris, Garnier, etc.). Dess produkter anses vara genomsnittliga i värde och används aktivt i skönhetssalonger.

Topp hårbalsam

Separationen gjordes i den med hänsyn till syftet med produkterna och typen av hår. Grunderna för deras införande på leaderboard var användarrecensioner och följande egenskaper:

 • volym;
 • kompositionen;
 • lukt;
 • konsistens;
 • textur;
 • Typ av förpackning;
 • Användarvänlighet;
 • pris;
 • Brand popularitet.

En viktig aspekt när man väljer de bästa balsamerna för hår har blivit kostnadseffektiviteten hos kompositionen och dess ytterligare effekter.

Topp hårbalsam

För skadat hår krävs ett reduktionsmedel, företrädesvis med ett keratinkomplex. Om vegetationen är tunn, behöver du en produkt som ger volymen. Målade - behöver speciella formuleringar som stöder färg och skört behöver stärka och påskynda tillväxten.

Otenochny

Belita-Vitex Color Lux - den här serien innehåller 20 ljusa och mörka nyanser. Det finns alternativ för grått och blekt, för färgade och naturliga strängar. När du väljer dem är det lätt att bli förvirrad på grund av obekväm numrering. Alla färger är mättade och mycket "lätta", ser naturliga ut. Effekten elimineras efter 4-6 sköljningar, om du behöver bli av med det tidigare, tvätta håret med schampo flera gånger i rad. Kompositionen förorenar inte fingrarna, i det ena förpackningen innehåller 100 ml.

fördelar:

 • Lågt pris;
 • Det finns ingen stark lukt;
 • Tjock, spred inte över ytan;
 • Lämna inte märken på huden;
 • Långt nog inte tvättas av
 • Dessutom bryr sig om håret.

nackdelar:

 • Inte naturlig sammansättning;
 • Inga handskar i förpackningen;
 • Liten volym

För snabb tillväxt

Kera-Nova Growth Activator - en produkt avsedd för komplex vård av vegetation på huvudet - dess återhämtning, tillväxt, skydd mot UV-strålar. Goda resultat uppnås på grund av keratinbasen, nikotinsyra och D-panthenol. Efter användning kramas strängarna lika lätt som efter speciella sprayer, och de blir också släta och hanterbara tack vare oljor. Verktyget stärker håret från insidan, förbättrar näring och blodtillförsel till folliklarna. Kompositionen appliceras lätt på ytan, absorberar snabbt och tvättas av utan några problem på 2-3 minuter.

fördelar:

 • billig;
 • Det luktar gott
 • Smoothes vegetationen;
 • Bekväm förpackning;
 • Snabbt resultat;
 • Förekomsten av keratin;
 • Strängar kammer väl efter att ha använt verktyget.

nackdelar:

 • Ekonomisk kostnad;
 • Innehåller parfym och olika syntetiska tillsatser.

För glans

Sunsilk brandskinn - namnet är helt berättigat, eftersom effekten av "sken" framträder efter den första tvätten. Fördelen med detta alternativ är att den kan appliceras på alla typer av hår. Tack vare honom skapas en skyddande film på dem som förhindrar att de förstörs av UV-strålar, låga temperaturer och andra negativa faktorer. Den trevliga aromen gör användningen av produkten bekväm och den ganska tjocka konsistensen och den trevliga konsistensen gör den bekväm. Anger tillräckligt länge på grund av den smidiga fördelningen över ytan.

fördelar:

 • Gör håret levande
 • Hög kvalitet;
 • Prisvärd pris;
 • Ekonomisk konsumtion;
 • Trevlig lukt;
 • Parallellt mjukar krullarna.

nackdelar:

 • Effekten kvarstår i högst 1-2 dagar.

För volymen av tunt hår

O'Herbal - produkten har blivit en av ledarna på grund av dess mångsidighet, det återställer samtidigt, stärker och gör håret skrymmande. Bekvämt rekommenderar tillverkaren först att prova ett litet 75 ml paket, en sorts provtagare. Det finns också en volym på 500 ml, men formen här är misslyckad, avrundad. Kvaliteten misslyckas inte, eftersom det är europeiskt (polskt). Samtidigt är produkten billig och relativt naturlig.

fördelar:

 • Transparent förpackning;
 • Lämna inte oljiga märken;
 • Lätt att tvätta av;
 • Gör kamningen enklare
 • Väl fuktar;
 • Snabbt absorberad.

nackdelar:

 • Stor flaska;
 • För tjock, svår att pressa ut ur flaskan;
 • Torkar tipsen.

Kombinationen av lågt pris och ganska anständigt kvalitet gjorde det möjligt för O'Herbal att bli den bästa hårbalsammen.

För färgade lockar

Estel Essex - det hjälpte honom att bli populär eftersom det med framgång kan användas av ägare av hår av vilken färg som helst. Det ger det ljusstyrka, naturlighet, volym och friskhet. Samtidigt framträder naturlig glans, kamningen underlättas och de splittrade ändarna mjuka. Effektiv användning av produkten är möjlig på grund av keratinkomplexet och persikaoljan, som har fuktgivande egenskaper. Släpp den i en volym på 1000 ml, vilket inte alltid är lämpligt för det första provet.

fördelar:

 • Stor volym;
 • Ekonomisk bekostnad;
 • professionell;
 • Gångjärnslocket;
 • Trevlig doft.

nackdelar:

 • Tung flaska;
 • Det är svårt att klämma ut resterna.

Estel Essex väljs ofta av frisörer för användning i skönhetssalonger.

För kraft och återhämtning

L'OREAL Elseve Full Recovery 5 - Denna balsam rekommenderas av användarna som universal. Det ger flera effekter på en gång - rengöring, restaurering, näring och hydratisering. Två volymer finns tillgängliga - 250 ml och 400 ml, det senare gör att du kan spara ibland. Den kan användas för hållare av spröda, torra, skadade lockar som kurser, och hela tiden 2-3 gånger i veckan. Men dess huvuduppgift är fortfarande att eliminera tipsets torrhet.

fördelar:

 • Trevlig arom;
 • Det ger sken och mjukhet;
 • Väger inte strängar;
 • Väl fuktar;
 • Ger djup näring

nackdelar:

 • Förekomsten av parfym och ett antal andra icke-naturliga ingredienser.

Vilken hårbalsam är bättre att köpa

För att minska elektrifieringseffekten behöver du produkter med "balsam" -fästet, vilket underlättar kamningen och förenklar skapandet av styling med skum eller mousse. Om du vill återställa pH-balansen i huden, ge håret mjukhet, glans och lydnad, behöver du sköljning. För dem som vill ändra sin färg utan att krullarna skadas, kommer det att passa balsam. Om de är skadade, välj en reparationssammansättning.

Kom ihåg att den bästa hårbalsammen hjälper, den måste innehålla biologiskt aktiva ingredienser som keratin eller någon kosmetisk olja. Och självklart kan helt normala medel helt enkelt inte vara mycket billiga.

15 bästa hårbalsams

Egenskaper i rankningen

Hårbalsam är produkter som ofta kallas onödiga överskott av kvinnor med kort hår och utan vilka ägare av långt hår inte kan leva. Hur håret kommer att se efter tvättning och torkning beror inte bara och inte så mycket på rätt schampo (för vilket det bara finns två krav som kan presenteras: att tvätta och inte irritera hårbotten), men att använda hårbalsammen.

Förutom fuktgivande och näring, som behöver långt hår, hårbalsam och utför en skyddande funktion. Efter tvätt med schampo under inflytande av ett alkaliskt pH lyftes skiktets skalor - hårets ytterhölje - på grund av vilket håret blir dimmer och mer skört. Balms "släpper" dem tillbaka och lägger en tunn film på hårets yta som skyddar den mot yttre påverkan. Det är detta som håller fukt inne i håret och underlättar kamning. Silikoner skapar vanligtvis den här filmen, men vaxer, oljor och andra naturliga polymerer kan användas i silikonfria balsam för detta ändamål.

Bäst balsam för torrt hår

Torrt hår ser rent ut längre och det är förmodligen deras enda fördel. Hur mycket ansträngning du behöver göra för att förvandla de tråkiga prickiga strängarna till glänsande släta kullar, vet bara de som har den här typen av hår. Oftast torra är långt hår. Naturlig smörjning - sebumhud - vanligtvis nog att täcka bara några centimeter hår vid rötterna. Naturligtvis, föremål för regelbunden tvättning. Dessutom är långt hår vanligtvis "äldre": om en månad växer håret med i genomsnitt 1 cm, så är änden av torget till hakan ungefär ett år och med längden upp till axelklingorna och nedanför - betrakta dig själv. Under denna tid ackumuleras effekterna av den yttre miljön på något sätt, skadar hårets struktur och bibehåller fukt och näringsämnen värre i skadat hår. Det är därför som balms för denna typ av hår ofta kallas "för torra och skadade".

3 hundra skönhetsrecept för havtorn

Balsam från ett populärt inhemskt varumärke hjälper till att lösa problemet med torrt och sprött hår. Havtornsolja, som är den dominerande ingrediensen, är perfekt för alla typer av krullar, vilket ger dem liv och lägger till glans. Dessutom bidrar det till deras tillväxt, så det här är ett bra alternativ för dem som drömmer om långa flätor.

Ferska olja, som ingår i kompositionen, bekämpar torra tips och mjäll, släpper håret, vilket ger lätt kamning efter tvättning. Linden extrakt förhindrar förlust, stärker strängarna vid rötterna och skyddar mot miljöpåverkan. Mandelolja förbättrar elasticiteten och ger glans. Kvinnorna markerar en trevlig lukt av produkten och en ekonomisk kostnad, kallar denna balm ett lagerhus av användbara ämnen för löjliga pengar. Detta är det bästa budgetalternativet för dem som gillar att spara.

2 Natura Siberica "Skydd och näring"

Med rhodiola rosea och cedermjölk var denna balm en av de första linjerna från Natura Siberika, men det samlar fortfarande många rave recensioner, återstående en av de bästa. Verktyget innehåller inte parabener, vilket många är rädda, men det här är inte den största fördelen. Förutom den redan nämnda Rhodiola Rosea innehåller balsam många extrakt av andra användbara örter: Japansk Sophora, Kamille, Thyme, Sibirisk Fir. Sibirisk granolja, kvälls primrose, vetegroddar, cedermjölk används för att ge näring till hår. Hydrolyserad keratin återställer hårstrukturen (vanliga keratinmolekyler är för stora för att "patcha hålen", så dess hydrolysater används optimalt, vid mottagandet av vilket keratin delas upp i mindre kedjor av aminosyror). Dessutom tillsatte vitaminer som förbättrar hårets struktur.

Användbara tips

 • Hårbalsam och schampo behöver inte vara en linje. Detta är särskilt viktigt för ägarna av långt eller färgat hår: när det är oljigt hårbotten förblir torrt. Shampoo är utvalt enligt hårbotten, balsam - enligt hårets tillstånd.
 • Balmer med hydrolyserat keratin är bra för färgade eller skadade av frekvent hårstyling. Om håret är i princip friskt, kommer sådana balsams att ha motsatt effekt, vilket gör dem till ett hårt och torrt "halm".
 • På sommaren är det bättre att välja en balsam med ett ultraviolett filter: ditt hår behöver också skydd mot solen.
 • Ägare av styggt fluffigt hår bör inte vända sig från balm med silikon: bara de kan tämma "maskros".
 • Applicera aldrig en balsam på rötterna: Dra tillbaka minst 3-5 centimeter från hårbotten.
 • Om någon balsam "dödar volym", försök att applicera och tvätta den, med huvudet böjd framåt, inte tillbaka.

1 Weleda Regenerering med havrextrakt

Detta varumärke är känt för sina naturliga formuleringar av kosmetika. Hårvårdsprodukter är inget undantag. Balm med havrextrakt passar perfekt för torra och skadade lockar. Den spannmålsväxt som ligger till grund för botemedlet har länge varit känd för sina helande egenskaper. Det främjar bildandet av kiselsyra, som är ansvarig för hår och nagels styrka.

Jojoba och kokosoljor närmar sig och eliminerar splittrade ändar genom tätningsvågar. Resultatet är tjockt, silkesigt hår. Verktyget har en tjock konsistens, men när den appliceras på huvudet, verkar den smälta från värmen och fördelas jämnt längs hela längden. Det noteras att efter applicering av håret lätt att kamma och se mer välskötta. Det är osannolikt att balsamet kommer att kunna behålla färgen på färgat hårbrunn (för detta är det bättre att köpa en tennberedning), men det kommer att klara sig med "utmärkt" torr och skadad.

Bäst balsam för färgat hår

Trots det faktum att färgat hår ofta är torrt passar den vanliga vården av torrt hår inte alltid dem. Målat hår är strängt kontraindicerat oljemask, som snabbt tvättar ut färgen. Förutom att det är fuktgivande behöver de nödvändigtvis substanser som återställer proteinstrukturen - hårets bas - som regelbundet skadas på grund av de hårda effekterna av kemiska färgämnen. I hårprodukterna för färgat hår finns ofta nyansningsegenskaper - för att bevara färgen längre, skyddar den mot oönskade nyanser.

3 Kapous Professional färgvård

Medel för rysk produktion, på grund av vilken den har ett relativt humant pris för en professionell balsam. Innehåller vitaminer, antioxidanter, naturliga oljor och hydrolyserade vegetabiliska proteiner. Allt tillsammans borde återställa hårstrukturen och skydda färgen. Medlen är lätt fördelad på håret, har en behaglig choklad- och vaniljluft. Håret efter användning är slätt, glänsande, lätt att kamma och inte att rynka. Verktyget har praktiskt taget inga negativa recensioner, och på grundval av totaliteten görs det i vårt betyg som en balsam för färgat hår med det bästa pris / kvalitetskvoten.

2 Clever Company Concept Levande Hår Highlight Targeting Conditioner

Färgat hår behöver särskild vård, så försumma inte balsammen. Ett bra budgetalternativ anses vara ett botemedel från Clever Company. Det hjälper så länge som möjligt att behålla den resulterande färgen och bryr sig om ditt hår, vilket gör dem smidiga och trevliga att röra vid. Balm penetrerar noggrant vågorna, återställer strukturen efter färgning, förhindrar torrhet.

Extrakt av jordgubbar och citrus - vitaminbomb, fuktar håret och aktiverar insidan. Concept Live kommer att klara sig bra med strängar målade i varma nyanser, men det kan gult med kalla, så det är bättre att få en nyans balsam från samma linje. Ett bekvämt lock gör processen att använda verktyget utan problem, ingen anledning att oroa sig för den skadade manikyren, försöker öppna röret med en fingernagel. En lätt beröring kommer att räcka till.

1 Davines Alchemic

Denna hårbalsam finns i flera nyanser för att behålla en silverblond, gyllene, för röda toner, koppar, choklad, tobak. För den önskade effekten åldras produkten på håret i 5-8 minuter. Att döma genom recensionerna blir håret inte tjockt och är ganska ekonomiskt: för hår i axellängd är det tillräckligt med volymen med en hasselnöt. Detta återkallar delvis sitt relativt höga pris. Den trevliga lukten, medger konsistensen att fördela jämnt på håret. Efter torkning behåller håret sin volym, återstår jämn och elastisk. Bland bristerna kan du avbryta inte för aktiv fukt, så balsammen kanske inte är lämplig för kvinnor med hårtorkat hår.

Den bästa hårbalken ekonomiklassen

Högt pris garanterar inte alltid hög kvalitet - många lyxiga hårvårdsprodukter motiverar inte pengarna till dem. Och på samma sätt ger många produkter med lågt pris utmärkt vård. Vi försökte samla i rankningen av ekonomiska hårbalsam som har den mest positiva feedbacken.

3 Tjock balsam Agafi

Trots att balsamens namn har orden "för att stärka styrka och tillväxt", borde de inte vara ovillkorligen betrodda: i regel tränger de naturliga ingredienserna inte in i hårsäckarna. En viss form av medierad effekt kan ha en massage medan du gnuggar produkten i hårbotten, men inte mer. Om man förkastar alltför stora förväntningar visar det sig att balmens sammansättning är ganska intressant. 17 Sibiriska örter innehåller vitaminer, mikroelement och andra biologiskt aktiva substanser som förbättrar hårets tillstånd. Dessutom innehåller balmen burdockolja, traditionellt känd för sin positiva effekt på håret, tallskinntjära.

I allmänhet ser kompositionen ut så att balsammen ska vara väl lämpad för kokning. Av de negativa egenskaperna kan du markera ett obekvämt lock utan en dispenser. Dessutom, trots de generella överflöd av positiva recensioner, säger vissa ägarna av torkat hår att produkten har gjort dem ännu torrare. Med tanke på att det inte finns några hydrolyserade proteiner och aminosyror i kompositionen, är det troligt att balmen verkligen inte passar skadat hår som kräver särskild vård, men det visar sig tillräckligt som en vårdprodukt som tillsammans med en mängd positiva recensioner lät oss rangordna det.

2 Conditioner Clean Line "Regulatory"

Det finns mycket prat om torr hårvård, så det verkar som att oljigt hår inte behöver några andra procedurer än tvätt. Det är i själva verket inte så fallet. På samma sätt som torrt behöver det oljigt hår en luftkonditionering som skyddar dem från yttre exponering och underlättar kamning. Dessutom kan ett välvalkt läkemedel ofta återställa hår som är benäget för oljighet till den volym som de ofta saknar.

Balm innehåller extrakt av kamomill, kalendula, salvia och vinbär. Innehåller inte silikon, vilket skapar överdriven viktning på fet hår. Konsistensen av detta verktyg är ganska lätt, håret absorberar det bra, medan det inte finns någon känsla av fetthet. Många recensioner tyder på att schampo faktiskt reglerar sebumsekretion, så det var möjligt att förlänga intervallet mellan att tvätta håret.

1 Revivor

Detta verktyg har blivit verkligen legendariskt. Sammansättningen av minkolja och kokosnötolja, lanolin, hydrolyserat kollagen, nässlextrakt och aloe. Trots det låga priset, balsam perfekt och fuktar håret. Bland bristerna kan en obekväm kapacitet uppmärksammas, och det faktum att effekten måste bibehållas på håret inte i 3-5 minuter, som det skrivs i instruktionerna, men att använda det som en mask: Våt håret med en handduk, applicera balsam och lämna i 15-20 minuter. Först då kommer balsmen att visa sig i all sin härlighet. Men för en produkt som kostar lite mer än hundra rubel per burk på 450 ml, är dessa brister, vi måste säga förlåtliga. Det sker i vårt betyg som den mest ekonomiska hårbalsammen.

De bästa tint hårbalsamerna

Naturligtvis är moderna hårfärger relativt säkra och kräver inte speciella färdigheter att använda, vilket gör att många kvinnor kan färga sitt hår hemma. Men med alla sina fördelar är färgerna fortfarande inte helt ofarliga för hår. Dessutom är de inte särskilt lämpliga för dem som gillar att byta hårfärg ofta till deras humör. Om du gör en blond brunett relativt lätt, kommer omvänt omvandling att kräva mycket tweaks. Sådana damer kommer till hjälp tint balms. De tillåter inte att skapa en "radikal svart färg" och har ingen blekande effekt, men ändå tillåter de att utföra många experiment och enkelt eliminera följderna av misslyckade färgstarka beslut. Den skuggande balm av Belita-Vitex Color Lux

3 Tonic

Ett annat legendariskt verktyg. Framträdande i de hårda nittiotalet blev denna nyans balm omedelbart populär bland unga människor. Fläktar var inte generad av varken övervuxna kragen eller kuddar som tog skuggor av hår eller torkade strängar. Och i allmänhet har de som anser denna åtgärd de bästa haft skäl för en sådan åsikt. Det finns nu. Trots bristerna: balsamet kräver minst lika mycket omsorg som färgen, och innan de första 1-2 tvättarna kan sängkläderna målas (vilket emellertid lätt kan tvättas), ger produkten en ljus och varaktig färg. En rik palett låter dig experimentera till oändligheten.

Ägare av blekta trådar måste dock vara försiktiga när de använder balm. Om tonen i ett hår som är orört av klarare försvinner i 1-2 veckor, beroende på deras struktur och frekvensen för att tvätta huvudet, äter den blekta en ordentligt upp och håller kvar på dem i flera månader. Emellertid har denna effekt en nackdel: balsmen avlägsnar effektivt oönskade nyanser från färgat hår eller upprätthåller önskad färg. För att göra det, blanda det med shampoo 1 till 4 och tvätta håret som vanligt, eller lös upp produkten i vatten och skölj håret. För alla de otvivelaktiga fördelarna med Tonik tar han med rätta sin plats i rankningen bland de bästa.

2 Estel Solo ton

Bedömning av recensioner av några kvinnor som inte gissat med en touch, är balsammen inte helt tvättad av även efter 20 sköljningar av huvudet. De flesta konvergerar dock vid 3-4 veckor, underkastas tvätt varje annan dag. Dessutom, i motsats till Tonika, rätnar det bättre och starkare än de strängar som är orörda av kemiska färgämnen och klarare. Därför rekommenderas att du inte är för lat för att göra testet på en separat sträng före användning. Balsammen är ganska tjock, spreds inte, vilket gör att du kan behandla den som en hårfärg, försiktigt applicera med en pensel på trådarna. Torkar inte hår, målar inte kläder, åsikter skiljer sig om händer, föredrar mest att använda handskar.

1 Belita-Vitex Color Lux

Vitryska kosmetika är kända för utmärkta vårdfastigheter kombinerat med överkomliga priser. Och till färgglansfärgen Color Lux gäller detta fullt ut. Oavsett resultatet av färgförsök. Alla recensioner är överens om att håret efter att ha använt denna balm blir slät, glänsande. Och detta är inte förvånande, med tanke på kompositionen, som förutom pigmenten ingår sheasmör och olivolja. En annan otvivelaktig fördel med detta verktyg: Sammanfallet av den färg som erhållits med det angivna. För tintbalsamer, vars effekt ofta är oförutsägbar, är detta en stor fördel (förutom Henna-färgat hår, men det här är en känd egenskap hos Henna, alla färger ändras på den). Måla inte handdukar, sängkläder och händer. Av minuserna noteras den obehagliga lukten av sovjetiska frisörsbutiken. Men för de utmärkta vårdegenskaperna är balmen rättvist värdig för Estel Solos toning hårbalsam är inte tonen i betyg av de bästa produkterna.

De bästa professionella hårbalsamerna

Balm eller balsam - en nödvändig sak för hårvård. Det är vanligtvis valt att lösa ett specifikt problem: torrhet, brott, lockiga lockar, långvarig exponering för solen och så vidare. Någon köper medel i snabbköpet, och någon - i specialaffärer. Vad är skillnaden? Professionell vård är annorlunda genom att sammansättningen av sådana produkter är mer koncentrerad, konsumtionen är ekonomisk och resultatet uppnås snabbare, så det är idealiskt för aktiva och upptagna människor. Som praktiken visar, betalar fonderna fullt ut pengarna.

3 Ollin Professional Care Restore Conditioner

Den ryska professionella hårvårdsprodukten är, trots tillgängligheten, inte på något sätt sämre än sina utländska kollegor. Användbara komponenter i kompositionen - vitamin B5 och proteiner - gör krullarna glänsande och välskötta. De återställer hårstrukturen, vilket gör dem hållbara. Balsam ger en fuktgivande och antistatisk effekt, vilket är bra för den kalla årstiden, när du behöver bära hattar. Du behöver inte längre oroa dig för att frisyren blir som en "maskros".

Rörets blygsamma konstruktion har ett rikt innehåll inuti. Detta är exakt fallet när du inte behöver välja "på kläder". Ett utmärkt budgetalternativ för dem som inte har råd med utländska motsvarigheter. Kvinnorna markerar ett utmärkt resultat efter användning, vilket omedelbart täcker en så liten och förmodligen den enda minus som en tjock konsistens, vilket skapar små svårigheter att klämma på produkten.

2 Matrix Biolage Advanced FiberStrong Conditioner

Det amerikanska varumärket har länge vunnit frisörernas hjärtan och fortsätter att erövra vanliga köpare. Ett utmärkt verktyg från linjen av professionell hårvård, innehållande ceramider, som är ansvariga för att skapa ett skyddande lager från skadliga yttre påverkan. Vegetabiliska komponenter i kompositionen kommer att återuppliva de skadade trådarna, vilket ger sken, elasticitet och jämnhet åt dem.

Verktyget kan återställa det naturliga pH-värdet, starta förnyande processer, producera en fuktgivande effekt. Det kommer inte att orsaka bildning av mjäll, skalning, känslor av täthet och torrhet. Kompakt och elegant förpackning kommer att ta en av de viktigaste platserna på hyllan i badrummet. I bruk är balsam ganska enkel och ekonomisk. Ett rör är tillräckligt för sex månader med regelbunden användning. Allt detta gör det bäst bland andra professionella analoger.

1 Wella Professionals Fusion Intense Repair Conditioner

Det är svårt att föreställa sig professionell vård utan att nämna detta varumärke. Wella som en synonym för kvalitetsmärke. Återställande hårbalsam - ett av de bästa sätten på den kosmetiska marknaden. Det förbättrar signifikant krullarnas tillstånd, vilket påverkar dem inte bara från utsidan, men också från insidan tack vare den kvalitativa kombinationen av komponenterna i kompositionen. Aminoserumfusion, som är basen för balsam, kan återställa det mest skadade håret från färg eller mekanisk verkan.

Bedömning av kundrecensioner, verktyget rättfärdigar helt sin kostnad. De markerar en annan värdefull egenskap hos produkten - termiskt skydd, vilket skyddar håret från permanent torkning, krökning och rätning. Kanske Fusion Intense kommer att ge bra omsorg för färgat hår, men till exempel är det osannolikt att ash blond räddas. I det här fallet är det bättre att köpa en speciell färgton.Nästa Artikel
Tjockt hår rf