Färglös hårfärgning


En relativt ny metod för hårvård - färglös färgning. Idag kommer jag att berätta för dig i detalj om honom. Du kommer att ta reda på vad det är, vem det kan göras, hur det görs, för vad och vilka färglösa färger som används för detta ändamål bör användas.

Vad är färglös hårfärg?

Färglös färg låter konstigt, men det kallas inte så av en slump. Dess resultat liknar laminering, men det fungerar precis som färg, det appliceras och späds på samma sätt. Det är därför många företag som har en färglinje, betecknar ton 00. Denna färg är ammoniakfri, vilket gör det möjligt för alla att använda det, även gravida kvinnor och de som har känslig hårbotten.

Vilka resultat har användningen av färglös hårfärg?

Resultatet av användningen kommer att glädja dig! Här är vad du får när du använder det:

 • Skönheten i håret kommer att återställas, de blir hälsosamma.
 • färgen skyddar håret från alla aggressiva effekter: från solljus och damm, till hårtork och ploek;
 • göra hår och hår styling blir mycket lättare,
 • Filmen som skapas på håret blir inte ett hinder för närande masker, oljor och andra medel och kommer inte att störa luftutbytet.
 • Hårfärgen kommer att förbli oförändrad.
 • hårvolymen ökar;
 • håret blir mjukare och lättsamt, de kommer sluta trycka;
 • håret kommer att vara betydligt mindre splittrat;
 • färgen kommer att ge en naturlig glans och håren ligger på varandra.

Alternativ för användning av färglös färg

 1. Du kan förbättra effekten av regenererande förfaranden genom att färga håret omedelbart efter det. Färgen täcker håret med en film som fixar alla näringsämnen inuti varje hår. Som ett resultat kommer återhämtningseffekten att öka tiofaldigt.
 2. Detta verktyg kan användas efter den vanliga färgen, det tar hand om håret, behåller sitt vackra utseende och låter inte färgen tvättas.

Vem är färglös hårfärg?

Vem som helst kan använda denna färg. Det är helt ofarligt och hypoallergeniskt. Vill du öka din hårfärg? Vill du ha hår som efter laminering, men för mindre pengar? Eller kanske vill du bara behandla ditt hår? Färglös hårfärgning är den perfekta lösningen! Jag råder dig att ta en bild av ditt hår före och efter, du vill definitivt skriva en recension eller skryta till dina vänner.

Hur man använder färglös hårfärg?

I motsats till den vanliga färgen bör håret tvättas väl, helst ett par gånger, så att det inte finns något fett eller smuts kvar.

Därefter kan du applicera en mask eller andra medel som du vill behandla och närma ditt hår. Håll blandningen så länge som möjligt och skölj.

Lös nu upp färgämnet med fixeren och applicera på ditt hår som något vanligt färgämne. Applicera mycket noga så att den ligger jämnt överallt. Hur mycket att hålla håret se i instruktionerna. Tiden kan vara olika, beroende på tillverkaren. Efter det att tiden löper ut, skölj kompositionen med varmt rinnande vatten. Du kan använda balm efter färgning av samma märke. VIKTIGT! Använd inte schampo för spolning.

Hur ofta använder du färglös hårfärg?

Hon behöver använda som vanligt färg, en gång i 3-4 veckor. Jag vill separat notera att effekten ökar från applikation till användning.

Vilken färglös hårfärgning är?

Den första färgen jag ska prata om är KUENE Semi Color Clear. Det här märket är inte det billigaste, men det är otroligt bra. För kort hår är kompositionen tillräcklig för tre användningar, så späd inte mycket färg, det är bättre än att slutföra lite mer än att kasta bort det.

Bredda den med aktivator KUENE Semi Color.

Följande märke Color Sync Clear Creamfärg utan ammoniak, Matrix. En annan stor färg utan färg. Det enda som är viktigt att notera är att hon lättar hennes hår något, så blondiner älskar henne.

Nästa färg är ESSEX Correct 0 / 00N från Estel. Det är billigare än de andra och är inte känt för sitt speciella resultat. Han är, men inte densamma som andra liknande kompositioner. Om det är din första färglösa färg, så kommer du troligen att vara olycklig.

Bra färg i mellanklassen Richesse Clear L'oreal Professionnel. Resultatet efter användningen är underbart, du kommer definitivt att vara nöjd med det. Pris och kvalitet glädjas mest.

Det finns en annan bra färg, men det är svårt att köpa i Ryssland. Det kan beställas i utländska butiker. Den kallas Ion Color Brilliance Intensive Shine DEMI Permanent 00 Clear.

Köp färg, glöm inte om fixare eller aktivatorer, beroende på tillverkaren.

Vill du ha vackert hår som blir lydigt och friskt? Använd färglös hårfärgning. Om du har frågor eller råd, skriv dem i kommentarerna.

För att lära dig andra nyheter om skönhet, mode och stil, prenumerera på min VKontakte-sida.
Inlagd av: TyttaYa

Vad är färglös hårfärg för?

Hårfärgning är ett ganska mödosamt och väldigt skadligt förfarande. Men dess popularitet ökar varje dag, för det är möjligt att förbättra hårets utseende. Som regel köper kvinnor i dag en nyans så nära som möjligt till den naturliga. I detta fall är syftet med deras färgning att ge en liten accent, men inte på något sätt en kardinal förändring av bilden.

Få människor känner till den fördelaktiga effekten av färglöst hårfärg. Tyvärr har denna kosmetiska produkt i Ryssland ännu inte fått en sådan bred fördelning, så låt oss fortsätta med det här i mer detalj.

Gynnsam effekt

Varje kvinna drömmar om vackert och friskt hår. Men vad ska man göra när din inhemska färg inte passar? Det finns ett sätt - färglös färg. Det har inte färgegenskaper och ger inga nyanser.

Under hårvård har det ett antal egenskaper:

 • stärker;
 • ger hår en volym och glans
 • "Solder" hår;
 • glattar hårvågar;
 • rensar och närmar huvudets hud.

Färglöst hårfärg som är utformat speciellt för att eliminera hårbearbetningsprocessen, stärka hårsäckarna och förbättra blodcirkulationen i huvudets hud. Dessutom kan denna produkt väcka vilande hårsäckar.

Om du regelbundet använder den kan du effektivt klara hudens grovhet, eliminera torrhet och oljighet. Färglös färg har en anti-seborisk effekt. Tack vare de aktiva komponenterna i färgen är det möjligt att förbättra hårbottens immunitet och skydda den från allergier, klåda.

På den videofärgade hårfärgen:

Den mest värdefulla egenskapen hos henna är dess förmåga att tjockna och stärka håraxeln och därmed återställa strukturen. De presenterade terapeutiska egenskaperna hos färgämnen används aktivt i organisk kosmetika från ledande tillverkare, såväl som i medicinska linjer av kosmetika för hår.

Vissa tjejer använder färglös färg som en helande schampo. Tack vare honom kan du uppnå en rengöring och exfolierande effekt, eliminera mjäll. Denna färg är inte dyr alls, så det är ett utmärkt sätt att ge skönhet, hälsa, volym och glans till strängarna.

Alla vet effekten av laminering. Detta förfarande är gjort i salongen, och det är mycket användbart för hår. Efter appliceringen kommer håret att få perfekt jämnhet, glans, splittrade ändar och tecken på trötthet försvinna.

Dessutom är laminering en utmärkt möjlighet att räta ut vågiga strängar. Om du använder en färglös färg regelbundet kan du få en helt liknande effekt. Det finns ingen anledning att besöka salongen och spendera pengar. Du kan använda färglös färg helt lugnt och oroa dig inte för att färgen kommer att ändras.

Det är sålunda möjligt att undvika en obehaglig situation, som ofta uppstår vid användning av en vanlig färg, inte färgfärgen sammanfaller med det som förklarades av tillverkaren.

En oumbärlig kvalitet av färglös färgämne är tillsatsen av volymen till frisyren. Den här kosmetiska produktens unika sammansättning inramar varje hår. Som resultat bildas en osynlig film. Det var hon som eliminerar all grovhet från hårets hår och ger också hårvolymen.

Vad är färgen för hår olia, liksom vad som är recensionerna om den här produkten kan du lära av innehållet i den här artikeln.

Men vad är hårfärgen L'Oreal choklad nyanser, du kan förstå om du läser innehållet i denna artikel.

Vad är de fina nyanserna av hårfärg Preference, du kan förstå genom att läsa innehållet i artikeln här: http://soinpeau.ru/volosy/kraski/xolodnye-ottenki.html

Men vad är det bästa hårfärgen, liksom eventuella recensioner om denna färg, beskrivs i detalj här i artikeln.

Hur man använder

Det är möjligt att applicera färglös färg absolut under alla förhållanden. Oftast används den som en stärkande mask efter färgning av hår. I det här fallet måste du följa följande handlingsplan:

 1. Ta bort föroreningar från håret. Detta bör göras för att filma så tätt omslagen runt varje hår. Det skulle vara idealiskt att tvätta håret 2 gånger med hjälp av schampo för djup känsla.
 2. Därefter kan du utföra olika manipuleringar med färgning och applicera sedan en färglös färg. Även om denna produkt inte ger någon nyans måste massan försiktigt fördelas över huvudet.
 3. Varaktigheten av maskeffekten är 30 minuter. Efter denna tid, ta bort kompositionen i håret utan att använda schampo. Du kan gå vidare till installationen av en hårtork. Effekten som erhålls från de utförda åtgärderna kommer att likna laminering. Varaktigheten av denna effekt varar i en månad.

Tillverkare och priser

Idag är sortimentet av färglös färg tillräckligt bred. Nästan alla populära märken innehåller denna kosmetiska produkt i sin samling.

KUENE Semi ColorClear

Denna färg är väldigt dyr. Dess kostnad är 2500 rubel. Detta pris beror på dess höga kvalitet.

Innan kompositionen appliceras måste den kombineras med en aktivator från samma serie. Efter appliceringen är håret jämnt, det blir bättre att kamma dem, dela slutar och mjäll går bort.

MATRIX Color SyncClear

Denna färglösa färg idag blir aktivt populär bland kvinnor. Det är mycket lätt att glasera med den här produkten. Bland skuggan av Matrixfärgen började de vanliga transparenta tonerna Clear att använda en stor efterfrågan.

Vid användning av färglös färg bildas glasyr på ytan av locken. Dess sammansättning innehåller ceramider. Så snart den färglösa filmen täcker strängarna blir de jämn och glänsande. Att märka effekten är särskilt stark när färgen används på skadade lockar. Under länken - en palett av färger för hår Matrix målar.

Transparenta toner kan användas som ett separat verktyg eller i kombination med någon färgskugga av Matrixfärg. Det är möjligt att få en färglös produkt till priset av 458 rubel.

Estel Essex Rätt

Kostnaden för denna färg är inte så hög, men kvaliteten är fortsatt hög. Effekten av dess användning är liknande om dyrare formuleringar användes för att behandla trådarna.

Färgen är baserad på ett speciellt utvecklat komplex som ger mild hårvård under färgning. Kostnaden för produktion är 415 rubel.

LOREAL Richesse Clear

I L'Oreal-samlingen finns många effektiva hårvårdsprodukter. En av dem är färglös hårfärg.

Efter användningen blir håret jämnt, friskt och färgen förblir oförändrad. Kärnan är inte en färg, men en speciell komposition som korrigerar strängarnas skadade struktur. Du kan köpa färg från L'Oreal till ett pris av 780 rubel.

Men vad är den mest resistenta målarfärgen för grå hår som finns för närvarande. kan läsas i den här artikeln.

Vad är paletthårfärgen, liksom vad som är recensionerna om den här produkten, anges det i den här artikeln.

Men vad är paletten av hårfärger L'Oreal Paris Preference, du kan lära av den här artikeln.

Du bör också vara uppmärksam på den befintliga paletten av hårfärg Tseko, eftersom den här färgen ger dig möjlighet att hitta hårfärgen.

Det är också värt att läsa informationen om Farmavit hårfärgspalett.

recensioner

 • Ksenia, 34 år gammal: "Jag har en naturligt mörk blond hårfärg, så jag ville inte helt ändra bilden. Men under det ständiga inflytandet av hårtork och järn började jag märka att de hade förlorat sin hälsa och naturliga glans. Jag bestämde mig för att använda den färglösa färgen från L'Oreal. Denna fantastiska produkt är väldigt lätt att applicera. Jag lägger det på mitt hår efter tvättning, håll i 20-30 minuter och tvätta sedan av det. Effekten är helt enkelt fantastisk. Håret är silkeslen och glänsande, som om jag bara hade lämnat salongen. "
 • Tatiana, 23 år: "Jag använder färglös hårfärg varje månad. Jag har lockigt hår, så jag måste ständigt räta ut det med hjälp av strykning. Men efter 3 år av en sådan inverkan på håret började jag märka hur de började blekna. Färglös färg Estelle hjälpte mig att återställa sin tidigare skönhet och hälsa. Det låter dig inte bara räta ut mina krullar utan också ge dem en naturlig glans. "
 • Marina, 43 år gammal: "Jag applicerar en färglös färg efter att jag har färgat med färgad färg. Tack vare henne kan jag återställa skadade hår och ge en hälsosam glans till mitt hår. För dessa ändamål använder jag en rad kosmetiska produkter från märket Matrix. Dessa produkter tar hand om hår, ger volym, glans och mjukhet. Dessutom biter priset på färg inte, så en gång i månaden kan jag tillåta mig ett sådant nöje ".

Färglöst hårfärg är mer läkande produkt. Han målar inte strängarna i en viss färg, men bryr sig noga om dem och återställer sin skadade struktur. Vid val av färg är det nödvändigt att uppmärksamma inte bara tillverkaren, men också kompositionen. Ge företräde åt produkten där det finns naturliga ingredienser.

Färglöst hårfärg - Skönhet som inte kräver offer!

Ett relativt nytt förfarande för vård av krullar är förfarandet för färglös färgning.

Från den här artikeln kan du ta reda på vad det är och vad det används till, samt vilken effekt som kan uppnås med hjälp av sådan färgning.

Dessutom ger artikeln en översikt över de mest populära idag färglösa färgerna från välkända kosmetiska märken.

Vad är färglös färgning nödvändig för?

Färglös färg - det låter ganska konstigt, men hon fick ett sådant namn av en anledning. Enligt resultaten liknar produkten laminering, men har effekt av vanlig färg, den bör appliceras och spädas på samma sätt. Därför markerar de flesta kosmetiska företag som producerar hårfärg, märket som "ton 00".

Ammoniak är frånvarande i den färglösa färgen, liksom i schwarzkopf hårfärg, tack vare vilken den även kan användas av gravida kvinnor eller flickor med känslig hårbotten.

Ett färglöst färgämne används i olika fall - för att förbättra effekten av återställningsförfarandena direkt efter färgning eller som hjälpmedelskomponent. Vid användning tillsammans med konventionella färgämnen bevaras den resulterande färgen mycket längre, såväl som det vackra utseendet på krullarna.

Om vi ​​pratar om resultaten av ansökan kan de glädjas! Så här kan du förvänta dig efter att du applicerat färglös färg:

 • Det återställs hårets naturliga skönhet, de blir mer hälsosamma.
 • färgämnet skyddar hår från olika aggressiva effekter, som damm, solljus, liksom curling och hårtorkar;
 • processen för att skapa frisyrer och styling underlättas väldigt mycket;
 • Filmen som förekommer på håret påverkar inte penetreringen i låsningen av närande masker, oljor eller andra medel, stör inte luftutbytet.
 • medan du håller oförändrad hårskugga
 • volymen ökar;
 • håret blir mer lättsamt och smidigt, upphör att trycka;
 • Efter färglös färg splittras håren mycket mindre;
 • Tack vare proceduren ges naturlig skinn, och frisyren ser fortfarande ut som om du bara har lämnat skönhetssalongen under en mycket lång tid.

Applicera färglösa hårfärger bör vara exakt samma som vanligt - det vill säga var tredje till fyra veckor. Det bör noteras att med upprepade tillämpningar kommer ett positivt resultat för håret bara att öka.

Genom att välja den perfekta moussen från Schwarzkopf för färgning av lockar får du alla fördelar med salongfärgning till ett lågt pris, snyggt hår och minst krångel. Läs recensioner av schwarzkopf perfect mousse hårfärgsmousse.

Ta reda på varför du inte kan färga dina ögonbryn hårfärg här.

Glansfärger

Nu fortsätter vi direkt till översynen av olika varianter av det färglösa färgämnet:

 1. Matrix Color Seanc Clear - den här kosmetiska produkten kan användas för att återställa färgstark färg och färgkorrigering. Måla tints jämnt utan sedimentering av pigment i vissa områden. Hjälper till att uppnå en fantastisk glans, liksom effekten av silkeband. Matrix Color Seanc Clear innehåller ett komplex med vårdande ceramider som bidrar till restaureringen av porösa hårhår, bildar en slät och polerad yta av hårkutiklet. Färgpaletten i Matrix är mycket rik, det finns inte bara ett färglöst färgämne.

Titta på fotofärgen hårmjölkschoklad.
Det enda du behöver uppmärksamma på - även om färgen är färglös, kan den lätta dina lockar lite. På grund av detta är användningen av blondiner perfekt.

 1. Estel Essex Correct - det här verktyget rekommenderas av tillverkaren att få mellantoner. Vid blandning av färg med färgkorrigeringsmedel bidrar det till att uppnå pastellfärgning på blekta eller randiga krölar. Avviker snygg exponering.
 2. Loreal Richesse Clear - hjälper till att ändra den sura pH-balansen till hårets maximala naturliga pH. Gör det möjligt att försiktigt visa pigmenten i kombination med vanligt färgämne. Tack vare den katjoniska polymeren återställer Dialight hårspännen, krullarna, vilket resulterar i en rik vinylglans.
 3. Londa - som tidigare versioner, bidrar till att förbättra hårets tillstånd och ge det ett härligt utseende. Den kan användas i kombination med konventionella färgämnen.
 4. Kemon - ansökan liknar de ovan beskrivna färgerna. Det här alternativet är nog inte så populärt som de tidigare, men det är också en kosmetisk produkt av hög kvalitet. Kommer att förbättra hårets tillstånd och kommer att sätta med sin starka glans.
 5. Redken Сlear - den här färglösa nyansen kan användas för att lysa håret upp till tre toner, inklusive på tidigare målade lock. Dessutom gör naturligtvis håret glatt och glänsande.

När du väljer ett färgämne, glöm inte de speciella aktivatorer och fixeringsmedel som används dessutom och måste nödvändigtvis vara av samma märke som själva färgen.

Många kvinnor använder henna som en del av hemlagade hårmaskor och använder den också för färgning. Men ibland kan det fungera på det mest oförutsägbara sättet. Läs om det är möjligt att färga hår med vanlig färg efter henna.

Kostnad, var att köpa

Priserna på färglösa kosmetiska färgämnen är inte sämre än de vanliga, och i vissa fall överstiger de lite.

Nedan är den genomsnittliga kostnaden för färg från vår recension.

Observera att priserna inte är slutliga och kan variera något beroende på region för inköp och inköpsort.

 1. Matrix Color Seanc Clear - den genomsnittliga kostnaden för denna produkt är 430-500 ryska rubel per rör med en volym av 90 milliliter.
 2. Estel Essex Correct - priset på denna färg är något billigare - det börjar från 169 rubel för 60 milliliter av en produkt.
 3. Loreal Richesse Clear - kommer att kosta i genomsnitt 400-600 rubel, volymen av röret är 50 milliliter.
 4. Londa - den här produkten är mer ekonomisk, dess kostnad börjar från 200 rubel.
 5. Kemon - kostnaden för färgen börjar i detta fall från 700 rubel.
 6. Redken Clear - är en elit kosmetisk produkt, vars pris inte är mindre än 900 rubel för ett rör av pengar.

Du kan köpa de första fyra alternativen i en vanlig kosmetisk butik eller beställa den online. Kemon och Redken målar du kan köpa på tillverkarens officiella hemsida eller beställa via Internet på någon annan Internet-resurs (bra, idag är online shopping ganska populärt och problem med att hitta en viss kosmetisk produkt borde inte uppstå).

För att utesluta möjligheten att förvärva en falsk är det värt att köpa endast i specialaffärer!

recensioner

Alena, 33 år gammal. Jag blev intresserad av glasrutiner från Matrix (är ett slags lamineringshår). Men kostnaden för det i salongerna är för högt (börjar från 2000 rubel), men jag skulle inte spendera mycket pengar, så jag bestämde mig för att leta efter ett alternativ. Och hittade!

Hon var en färglös färg av samma företag, vars pris inte överstiger 500 rubel per rör, men det räcker för två gånger för inte så långa lockar. Intryck av användning - bara en glädje! Håret blev förstås inte tjockare, men de hittade bara en galen glans! Och de började också försämras betydligt mindre. I allmänhet var jag väldigt glad, jag kommer att fortsätta att använda ett sådant underbart verktyg.

Vera, 29 år. Vilken kvinna vill inte vara vacker? För mig är en av de främsta indikatorerna på skönhet exakt preparerade lockar. Det är inte alltid möjligt att besöka dyra skönhetssalonger, så du måste hitta medel för att förbättra utseendet på håret för användning hemma.

Nyligen bestämde jag mig för att prova en nyhet - ett färglöst hårfärg, som jag hade hört mycket om. Hon slutade sitt val på Estels varumärke - hon köpte ofta produkter från detta företag och var alltid nöjd med det. Den här gången var inget undantag, så snart jag tvättade bort färgämnen såg jag att mitt hår var mycket glänsande och till och med kunde jag kamma det direkt med vått hår (tidigare fick jag vänta på att torka eller torka det med hårtork). I framtiden behöll färgen mig fortfarande länge - hårets utseende var väldigt uppdaterad, det blev mycket lättare att lägga dem, de är inte så förvirrade och ser bara underbara ut!

Evgenia, 41 år gammal. Förvärvat Loreal Richesse Klart färgämne för att utföra nästa steg av färgning, eftersom rötterna klarade med ett annat färgämne var gulaktiga och också som ett medel för ytterligare glans. Blandade den i samma proportioner med huvudfärgen. När det gäller resultaten - jag var helt nöjd med dem, jag fick den färg jag drömde om och förbättrade mitt hår - de började se mycket bättre ut, de delade upp mycket mindre.

Den enda "men" - färgen tvättas av mycket snabbt, även på mindre än en månad. Men det här, så vitt jag vet, är inneboende i alla Loreale färger, även om priset för dem är ganska dyrt. Ska jag ta den här produkten igen - du måste tänka, men om du bara vill förbättra dina lockar och inte ge dem någon färg, så borde du definitivt köpa, effekten är där och det är uppenbart.

Sonia, 24 år gammal. Jag älskar att ta hand om mitt hår och jag försöker följa utseendet på nya kosmetiska produkter. När jag först hörde om färglös färgning ville jag omedelbart försöka, och jag gick till affären för ett köp. Försäljningsassistenten rekommenderade Londa, målade alla sina underbara egenskaper och försäkrade mig om att jag definitivt inte skulle bli besviken.

Det finns en färg i området 200 rubel (jag minns inte exakt), ett rör för mitt långa hår var bara nog. Om resultatet: Håret blir faktiskt mjukt, lite volym och ser mycket bättre ut än före användning, vilket anges i beskrivningen av produkten. Jag insåg att du också kan kombinera med vanlig färg för vård, så att håret kommer att leda mindre i färgprocessen, särskilt i ljusa färger. Men jag kommer inte att ändra min inhemska färg, så jag kommer att använda den uteslutande som underhållsbehandling.

Jag rekommenderar till alla som vill uppnå effekten av laminering utan lamineringen själv (och samtidigt spara en anständig summa pengar på detta).

Det kan sammanfattas att färglös hårfärg inte bara är en nyhet på den kosmetiska marknaden, utan en nyhet som är mycket användbar. Det kommer att föra dina lockar i rätt form, ge dem en lyxig glans och jämnhet, samt underlätta efterföljande vård.

Du bör dock inte spara på sådana färgämnen - billigare tenderar att snabbt tvätta ut och inte ge så fantastisk effekt som dyrare alternativ.

Recept maskerar för lock med mamma här.
Hemmasker mot splittrade ändar i den här artikeln.

Färglös toning är bortskämd eller en nödvändighet?

God dag, vackra tjejer!
Idag kommer jag att berätta för dig om att toning ditt hår med färglös färg för att fylla hålrummen i ditt hår och lägga till glans, välplexat utseende. Låt oss se tillsammans, är detta förfarande nödvändigt för vårt hår?
Efter att ha läst många artiklar om färglös hårfärgning insåg jag att detta är gjort för att försegla håret, vilket är precis vad mitt tunna hår behöver.
Jag har inte tänkt på länge och bestämt mig för att köpa en hårfärgningsmassa. Valet föll på matrisen, men av en slump var det inte på affärshyllorna, så jag var tvungen att få Estelle (konsulten övertygade mig om att effekten av dessa färger är densamma).ändå vill jag ha Matrix

Välj färg med nummer 00 / 0N (N-ammoniakfri färg)!

Priset på detta nöje är bara cirka 250 gnid. med aktivator 1,5%

Steg 3: Applicera massan på håret och håll i 30 minuter.

Steg 4: Tvätta av färgen från håret med hjälp av schampo och balsam.
Vad får vi i slutet?
Efter denna procedur blir håret tätt, slätt och glänsande. I allmänhet är effekten som en bra mask för hår eller ampuller, men av någon anledning denna dag fick jag komplimanger om mitt hår. Jag såg inte miraklet, men inget hänt med mitt hår. Mest troligt kommer jag att göra toning nästa månad, låt oss se vad som händer :)

En blå spray Capus och olja från Ollin, som jag redan har nämnt, applicerades på håret som non-washings.
Jag rekommenderar att toning med färglös färg till de tjejer som växer sin hårfärg och har områden av färgat hår (även till blondiner). Toning hjälper till att fylla tomrum i ditt hår och göra dem mer motståndskraftiga och mindre spröda. och de extra tjejerna vill tinker med håret. Förvänta dig inte av en sådan toning effekt "laminering", naturligtvis håret mer lysande, men inte så mycket. Generellt är ett användbart förfarande för ditt hår, men inte ett paradis för alla sjukdomar! Om du vill närma dem och göra dem mer uppskattade, gå tillbaka till affären för färg!
Hur mycket påverkar effekten av toning?
Det tog en och en halv vecka, men det tycks mig att effekten av förfarandet var, är håret också napitannye.No Jag tror att detta är också den fördelen att ampullen från Kaaral jag nyligen använts. I allmänhet är hårets tillstånd normalt, Ett stort plus är att håret har blivit mycket mer synligt!

Creamfärg utan ammoniak MATRIX Color Sync - review

Färglös färg MATRIX - en gåva för tunt och torrt hår längs längden! Många foton!

Kära tjejer, hej!

I denna recension vill jag dela med dig ett nytt förfarande för mig och mitt hår - färglös toning (färglös färgning). I huvudsak är detta den vanliga färgen, men inte med målet att byta hårfärg, men med målet att härda det, vilket gör det visuellt mer välskämt. Enligt resultaten liknar denna procedur lamineringen. I färglös färg, i motsats till färgen, finns det ingen ammoniak, för att den även kan användas av gravida kvinnor!

Jag lärde mig om honom för 2 månader sedan och ville försöka allt, men jag var rädd att jag skulle skada mitt hår istället för de förväntade fördelarna.

Mitt hår: tunn, medium densitet (8,5 svans i omkrets), porös, luddig, torr i längd och i ändarna. Målade upprepade gånger med henna (några år sedan med henna + basma). Längd - 68 cm.

Efter att ha läst recensioner i grupper om håret, där jag är medlem och deltar aktivt, bestämde jag mig för att google vilka färglösa färger finns, vilka egenskaper de har, nackdelar och fördelar. Men det viktigaste vid valet hade jag 2 kriterier - säkerhet för hår och pris. Två färger kom under dessa kriterier - Richesse Clear Loreal Professional och Matrix Color Sync Clear. Jag valde den senare av några anledningar: det är billigare än de första (460 rubel), det ljusar lite håret.

Fördelar med färglös färgning:

- håret blir friskare (ingen skada);

- fungerar som ett termiskt och UV-skydd, eftersom det täcker varje hår med en tunn film;

- denna tunna film hindrar inte penetreringen av de fördelaktiga egenskaperna hos masker, oljor och påverkar inte heller håret att andas

- hårfärgen förändras inte;

- hår som berörs blir mer elastiskt, som om det blir mer;

- med alla efterföljande procedurer ökar effekten bara;

- Du kan skjuta upp ändarna, eftersom de är mycket mättade, håll inte fast.

Så jag köpte färg och en oxidator (2,7%) - mindre än 1,9% är möjlig, men matrisen har inte mindre, och det rekommenderas inte att blanda färg av ett företag och oxideraren av en annan.

Hur man ansöker:

1) Tvätta håret med djupt rengöringsschampo (SHGO), men jag hade inte en, och jag tvättade bara mitt huvud med min favoritschampo 100 Pertsovy skönhetsrecept.

2) Applicera någon grooming mask i 20-30 minuter. Du kan hoppa över det här objektet om du använder sig av feedback från andra tjejer, men jag använde luftkonditionering från Ollin Ice Cream i 25 minuter;

3) Tvätta balsammen, jag dabrade mitt hår med en handduk, delade den i 2 delar, och vardera en annan 3, och försiktigt, med handskar (det fanns ingen färg, därför köpte jag i ett apotek) missade varje bred färgfärg, retreating från rötterna på 10 cm (för att inte förlora volymen vid rötterna), fäst på huvudets krona och gått i 25 minuter utan att täcka eller förpacka;

4) Vid spolning kände jag ett starkt, glatt hår, som verkade förpackas i en film. Jag tvättade dem med varmt vatten UTAN schampo i ca 20 minuter, eftersom vattnet ständigt strömmar och skummade;

5) Efter sköljning applicerade jag en provmask från Estelle från vårserien i några minuter och tvättades bort.

Medan håret var vått märkte jag inte en speciell effekt, jag var även lite upprörd, men när de torkade ut blev jag positivt överraskad. De första känslorna är raka, släta, smala splittrade ändar, de blir lite hårdare. Effekten är som en cool mask.

L'Oreal hårfärg: färgfasthet och intensitet

Hårfärg Loreal anses vara en av de bästa. Det används ofta både i skönhetssalonger och i förhållanden i huset.

Dignity paint L'Oreal

Färgämnen från detta företag har ett antal viktiga fördelar:

 • Creamy texture - färgen flyter inte;
 • Ljus intensiv färg;
 • Hög hållbarhetstid;
 • Färger helt över grå hår;
 • Ta hand om håret - det blir mjuk, smidig, silkeslen;
 • Sköljas lätt av huden med det vanligaste schampot;
 • Skadar inte strandstrukturen;
 • Innehåller vitamin E, lavendelolja och UV-filter. Med denna formel kan du använda L'Oreal på skadat hår.
 • Den har en enorm palett av färger;
 • Blonda toner ger inte gult och ser väldigt naturligt ut.

Typer av lorealfärger

Loreal hårfärger har en stor palett av färger. Alla kan delas in i fyra huvudtyper:

 1. ihållande:
 2. Instabil.
 3. Att tona rötterna.
 4. Brightening och ger effekter.

Tänk på dem alla i detalj.

Palett L'Oreal Sublim Mousse

Vid en tid var denna färg revolutionerande. Med en tjock konsistens applicerades det lätt (som ett skum eller mousse) och flödade inte alls. Ett annat plus - L'Oreal Sublime Mousse är lämplig för grå hår, döljer dem 100%.

Färgpaletten representeras av en massa naturliga nyanser - från ljust till mycket mörkt:

Den har en mängd olika nyanser. Även detta komplex innefattar ett pro-keratinkomplex, som skyddar trådarna och återställer sin struktur från insidan. L'Oreal Exellence Sreme döljer grått hår.

En av de senaste trenderna i hårfärg. Denna linje gör att du kan skapa en mjuk övergång mellan den mörka toppen och de upplysta ändarna. Ombre-färgpaketet innehåller en speciell klargörare, handskar, en färgaktivator, ett vårdschampo och en speciell kam för att skapa effekten.

L'Oreal Ombre-serien innehåller fyra alternativ:

För att välja önskad ton måste den jämföras med sin naturliga färg. Så, linje nummer 1 är ett bra alternativ för mörkt brunt hår, set nummer 2 är lämpligt för mörkt blont hår och serienummer 4 - för ljusbrun och ljusblond.

Skillnader i hög fasthet - felfritt ljus färg håller 6 veckor. Denna palett av L'Oreal har nästan 40 olika nyanser:

Palett för röda och röda färger:

Karina: "Jag använder L'Oreal Exellence 10-serien. I flera år i rad har jag målats i chokladfärg. Persistens och kvalitetsinnehåll, släpp aldrig ner. För min långa fläta måste du ta ett par uppsättningar. Den goda nyheten är att färgförpackningen har allt du behöver - från färgkompositionen till ett speciellt serum som skyddar håret efter färgning. Mycket fin flaska - med hjälp av processen med hemmålning går utan problem. Färgen flyter inte, ganska tjock och ekonomisk. "

Victoria: "Repainted blonde L'Oreal CASTING Creme Gloss. Vid den första målningen tvättades inte (var en målade brunett), så min skugga visade sig inte vara densamma som på förpackningen. Vid nästa tillvägagångssätt utfördes tvätten och jag kunde uppskatta skönheten hos L'Oreal. Håret har en jämn vacker ton, blev mycket mer lydig och mjukare. Jag gillade det faktum att det inte finns någon ammoniak i färgen. Och det flödar inte, det är väldigt bekvämt att använda. Jag tror att jag länge haft vänner med L'Oreal. "

Anastasia: "Jag lyckades prova de flesta nyanser från paletten Sublime Mousse. Hår blev bara en klass - mjuk, silkeslen, felfri, och jag vill röra dem. Det finns inget att säga om de trasiga ändarna, med vilka så många nuvarande färger är så syndiga. Färgföretaget L'Oreal bryr sig om håret, så att annonsen inte ligger! Det var själv övertygat om det ».

Hoppas: "För den femtionde gången tar jag L'Oreal Exellence creme från en ljus färgpalett. Även om det finns ammoniak i det känner jag mig inte, och det påverkar inte strängarnas hälsa. Färgen tvättar inte i ca 2 månader - en mycket lönsam färg. Jag målar mig själv, eftersom flaskan är väldigt bekväm. Sput kan bytas ut med en borste eller en kam - jag förstår detta för första gången! Innan du börjar proceduren, applicera ett skyddande serum på spetsarna, och ovanpå smeder jag färg. Efter att ha tvättat mitt hår använder jag även balm. Mycket nöjd med resultatet och den rika tonen. "

Yana: "Börjar bekanta med färg från en kopparbrun nyans. Krascha honom i tre år. Nu vill jag ändra frisyren och prova ombremen. Jag vill notera fördelarna med färg - en mycket bekväm flaska, en mild komposition, en positiv effekt på hårets tillstånd och en bestående ljus skugga. Jag gillar det, jag råder alla! "

Vem och varför behöver färglös hårfärg?

Regelbunden hårfärgning med användning av ammoniak innebär en negativ effekt på hårets tillstånd. Men det rättvisa könet kan inte vägra detta förfarande, om det redan har uppstått grå hår i strängarna.

Hur kan du förbättra dina curls tillstånd utan att tillgripa dyra tjänster av professionella?

Frälsning kommer att vara färglös hårfärg, som vi kommer att diskutera mer i detalj.

Vad är färglös färg?

Till skillnad från konventionell färg innehåller inte den färglösa blandningen ammoniak, vilket förstör hårstrukturen. Som ett resultat av användningen blir krullarna släta och glänsande, som efter ett dyrt lamineringsförfarande.

På grund av komponenterna i den färglösa blandningen bildas en polymerfilm på hårets yta, vilket förhindrar uttorkning och hjälper till näring av håret. De flesta tillverkare arbetar med tillverkning av färglösa blandningar för färgning av hår, färgmärkningston 00.

Eftersom den inte innehåller skadliga komponenter kan den användas för personer med känslig hårbotten, såväl som gravida och ammande kvinnor.

Hårfördelar

Regelbunden användning av en färglös emulsion gör det möjligt att förbättra håret, göra det mer voluminöst och vackert. Om du vill bli av med de flesta kosmetiska defekter kommer regenererande grädde att överträffa alla dina förväntningar.

Användbara egenskaper för färglös färg:

 • Filmen som bildas på håren kommer att förhindra uttorkning.
 • strängar kommer att hitta naturlig glans och elasticitet;
 • hårvolymen ökar;
 • Hårets tips kommer sluta att exfoliera;
 • Krullar kommer att skyddas mot miljöpåverkan (fuktighet, UV-strålning, förväxling).

I stort sett kan denna skötselmetod kallas en budgetversion av laminering, eftersom resultaten från användningen av båda verktygen är mycket likartade.

Indikationer för användning

Få människor kan skryta med helt friskt och tjockt hår. Felaktig näring, otillräcklig vård och regelbunden färgning har negativ inverkan på strängarnas tillstånd.

I vilka situationer är det lämpligt att använda färglös färg?

 • Färgen används ofta för att förbättra effekten efter laminering, avskärmning, användning av reparationsmasker;
 • Verktyget återställer krullarna efter den vanliga färgen, vilket gör dem mer glänsande och mjuka.
 • På grund av skydd mot hår från destruktion rekommenderas emulsionen att användas innan du går till stranden eller till solariumet.

Hur man använder färglös färg?

Återställande emulsionen appliceras på huvudet på samma sätt som vanlig färg, men med några nyanser:

 1. Före applicering av gräddesmaskan måste strängarna tvättas ordentligt för att bli av med det naturliga fettet som stör adsorptionen av användbara substanser från utsidan.
 2. Späd därefter återställningsblandningen enligt instruktionerna.
 3. Den färglösa emulsionen fördelas jämt över strängarna och lämnar en tid, vilket indikeras av tillverkaren på förpackningen;
 4. Färgläggning görs med en mjuk borstad pensel;
 5. Efter applicering av kompositionen är det önskvärt att kamma strängarna med en träkam;
 6. Då tvättas masken, men utan användning av schampo.
 7. Applicera en balsam på rena krullar och efter 5-7 minuter tvätta huvudet med varmt vatten.

Omedelbart efter appliceringen av emulsionen blir det färglösa, okonsistenta håret mjukare och skinnigare, som efter eliminering. Det är lämpligt att använda produkten en gång var 3-4 veckor, som en vanlig krämfärg.

Granskning av färglösa hårfärger

Innan du köper ett färglöst modernt hårfärg bör du bekanta dig med betyget på tillverkare vars produkter är mest framgångsrika för kvinnor.

 • Estel Essex Rätt. En av de bästa produkterna för färgat och svagt hår. Emulsionens sammansättning innehåller komponenter som lätt kan lysa upp tonen i strängarna.
 • Loreal Richesse Clear. Kremfärg normaliserar hårets syrabalans och på grund av närvaron av en katjonisk polymer återställs hårkutiklet. På grund av sådana komponenter blir strängarna mjukare och mer elastiska.
 • Matrix Färg Seans Clear. Gör det möjligt att fixa resultatet efter färgningsträngar, samt göra dem silkeslösa och lätta. Verktyget innehåller komponenter som ceramider som gör att du kan återställa skadade och porösa hårhår, vilket gör dem smidigare.

För att ge ditt hår ytterligare näring och skydd, är det nödvändigt att använda regenererande masker från tid till annan eller tillgripa salongprocedurer.

Ett bra alternativ till dessa metoder kommer att vara färglös färg, som används för att förbättra och ge glans till försvagade strängar.

L'Oreal hårfärg, färgpalett L'Oreal

Önskan om förändring, grå trådar, hårfärg som inte passar, och bara en törst efter experiment - och det här är inte alla orsaker till att en kvinna bestämmer sig för hårfärgning.

Ett stort utbud av hårfärger finns i det globala varumärket L'Oreal. Och som du vet börjar företagets historia med skapandet av denna kosmetiska. För närvarande är riktningen för produktionen av produkter för färgning av varumärket fortfarande en av huvudämnena.

L'Oreal hårfärg är olika inte bara i sin stora palett, men också i olika formuleringar, såväl som färgteknik. I de olika linjerna hittar du naturliga nyanser och extrema ljusa färger som passar särskilt djärva naturer.

Jämförelse av färg L'Oreal med andra färger

Kostnad L'Oreal hårfärg börjar från 250 rubel per förpackning. Och i sin prisklass är Schwarzkopf en av huvudkonkurrenterna för varumärket. Här kan du också hitta professionella produkter för färgning och de som är lämpliga att använda hemma, till exempel Palette och Syoss. Och det, och det andra varumärket har sina fans. Med hänsyn till hållbarhet och olika nyanser har dessa två tillverkare bevisat sig från den goda sidan.

Av den lägre priskategorin kan man skilja färg från tillverkaren Garnier, vars kostnad börjar från 150 rubel. I de nya linjerna från detta märke började man använda säker teknik som ger en mjuk färg. På grund av detta kommer färghastigheten inte att vara för lång, och i detta kriterium förlorar Garnier L'Oreal hårfärg.

L'Oreal Recital Preference Color Palette

Denna färgpalett har 25 nyanser. Deras främsta särdrag är att färgen är ganska mjuk, men djup och rik.

Färgkomponenterna kännetecknas av hög resistans, eftersom de kan penetrera djupt in i håret. L'Oreal hårfärg löser motstånd mot två månader. Förresten, i förpackningen finns en speciell balm som stärker den resulterande nyansen och skyddar färgat hår från exponering för solljus.

Denna linje är perfekt för kvinnor med grått hår och de vars hårfärg har förlorat sitt djup och glans.

Färgpalett L'Oreal sublim MOUSSE

I denna palett har 20 nyanser av L'Oreal hårfärger utvecklats. Här är "blommorna", brunhåriga kvinnor och brunetter, liksom älskare av röda och röda blommor.

Sublim mousse är en innovation i hårfärgning. Huvuddragen i färgen är att den har en mousse konsistens, och dess tillämpning liknar användningen av vanligt schampo. På grund av sin krämiga konsistens kommer L'Oreal hårfärg inte att flöda efter applicering. Med tanke på alla fördelar med denna serie kan den säkert rekommenderas för självfärgning.

Trots att kompositionen innehåller ammoniak är en obehaglig lukt praktiskt taget frånvarande. I detta fall påverkar inte denna faktor hållbarheten, så den här serien är perfekt för att måla över grå.

L'Oreal Exellence 10 färgpalett

Namnet på denna palett kommer inte från antalet nyanser, men från den tid som måste spenderas på hårfärgning. Det är, i stället för den vanliga halvtimmen, behöver du bara tio minuter. Men det finns bara 9 nyanser. Någon kanske tror att det inte räcker, men fortfarande är denna palett av L'Oreal hårfärg ganska olika, eftersom det innehåller nyanser av blond, svart och kastanj.

Hårfärgning med den här linjen kommer att passa tjejer som vill snabbt ändra färg utan att ta mycket tid. Men denna färgteknik kräver genomförandet av vissa regler.

För det första är det snabbt, men samtidigt enhetlig och noggrann applicering av färgämne i håret. Utan erfarenhet av självfärgning måste du ringa din mamma eller flickvän så att någon kan hjälpa.

För det andra är det bättre att inte överdriva denna färg för att inte bli för intensiv färg, vilket förresten kommer att visa sig vara ganska motståndskraftig. En trevlig bonus för att använda den här serien är dess förmåga att dessutom ta hand om håret, eftersom det finns ceramider i kompositionen.

L'Oreal Exellence cr? Mig färgpalett

Paletten har 21 nyanser. Denna serie kommer särskilt att appellera till blondiner och älskare av naturliga hårfärger.

Satsen i sig består inte bara av färg utan innehåller även serum och balsam.

Så appliceras serumet innan färgen på hårets ändar för att förskydda och behandla dem från sektionen. Efter att serumet absorberats kan du börja applicera L'Oreal-färgämne på håret. Det har också en vårdkomponent - pro-keratin. Det skyddar dessutom håret och mjuker effekten av färgkomponenter.

Efter en viss tid sköljs färgen med rinnande vatten och sedan appliceras en balsam som ingår i uppsättningen. Det kommer att ge ditt hår ännu mer glans och fixa resultatet.

L'Oreal CASTING Creme Gloss färgpalett

Detta är den första raden av färger för varumärket, som inte innehåller ammoniak. Dessutom placerar tillverkaren det som en färgvård.

På paletten finns det 28 nyanser med ett motstånd på upp till 4 veckor under förutsättning att det dagligen tvättar huvudet, vilket är ganska bra för en icke-ammoniakförening. Denna färg är också lämplig för färgning av grått hår.

Royal gelé, som ligger i färgens sammansättning, ger den en behaglig lukt, och ger näring och återställer hår. Creamy textur ger en enkel och snabb applikation, under vilken färgen inte flyter ner till nacke och ansikte.

Genom att välja den här serien av färger kan du vara säker på att håret kommer att drabbas av minimal skada, vilket lätt kan kompenseras genom enkel vård.

Du kommer att lära dig om rätt användning av L 'Oreal paint hemma från videon:

L'Oreal hårfärg kompletteras ofta med nya serier och nyanser för att behaga kvinnor som övar hårfärgning. Som ett resultat kan du få inte bara en ny rik nyans utan också en fantastisk vård i form av ytterligare hårnäring och bländande glans.

Märket syftar till att förbättra kompositionerna, fylla på dem med omsorgskomponenter för att minska de negativa effekterna på håret från färgning.

L'Oreal hårfärg är av hög kvalitet och hållbarhet, rimligt pris, olika nyanser och möjlighet till självständig användning.

Färglöst hårfärg

Uttrycket färg och färglös låter konstigt. I vardagen har produkten nyligen, men har blivit populär från de som vill ha vackert hår. Effekten av färgning liknar laminering, endast kostnaden är flera gånger annorlunda än salongförfarandet. Färglös henna behandlar aktivt hår. Efter procedurerna ser frisyren väl ut, krullarna är glänsande.

Vad är färglös henna och andra liknande färger

Färglös henna är en naturlig produkt, som i sin sammansättning har en stor mängd användbara och näringsrika komponenter. På grund av detta finns det en terapeutisk effekt på trådarna, hårbotten. Bland innehållet i detta verktyg:

 • Chrysophanol - kämpar svamp, bakterier;
 • Emodin - ger naturlig glans
 • karoten - återställer splittrade ändar;
 • betain - producerar naturlig fuktighet;
 • zeaxanthin - förhindrar nedfall
 • rutin - stärker rötterna
 • Fisalen - eliminerar mjäll.

Färglöst hårfärg, producerat av läkemedelsföretag, ser ut som det vanliga sättet att färgas. Det måste också spädas med ett fixativ före appliceringen. På grund av att kompositionen inte innehåller ammoniak skadar detta läkemedel inte lås och kropp. Det har inga kontraindikationer för användning även under graviditeten. Som ett resultat av proceduren är håret täckt med en film, efter laminering blir den jämn, med en hälsosam glans. Strukturen är samtidigt levande, luftutbytet är inte störd.

tidsbeställning

Användningen av henna är lämplig för fet och normalt hår. När den är torr - den appliceras endast på rötterna. Detta är ett billigt alternativ för läkning, förstärkning, behandling av strängar. Till följd av användningen av produkten:

 • sköra strängar återställs;
 • tillväxten accelereras
 • sluta dela ändar;
 • naturlig sken kommer till liv;
 • volymen visas;
 • silkiness återvänder;
 • bli släta, lydiga strängar;
 • mjäll försvinner
 • hudinflammationer avlägsnas;
 • skydd mot kemisk och atmosfärisk exponering framträder.

Princip för verksamheten

Klar hårfärg för glans och näring - Henna är en effektiv kosmetisk. Komplexets komposition påverkar hårets tillstånd. Produkten tränger igenom håret och återställer cellstrukturen. Med regelbunden användning:

 • blodcirkulationen är förbättrad;
 • sebaceous körtlar normalt fungerar
 • syreförsörjningen till rötterna och strängarna ökar;
 • glödlampans arbete är aktiverat.

Hur färglös henna används för hår

Hårfärgning med färglös henna förekommer inte - tonen och färgen efter användningen bör inte förändras. Undantag - för blondiner. Observera - på blont hår efter att ha använt en mask med henna kan en gul eller grön nyans visas. För tre dagar efter behandlingsproceduren rekommenderas det inte att färga håret med kemiska preparat - färgen kan ligga ojämnt, färgad. Det är möjligt att uppnå utmärkta resultat för att förbättra frisyren med hjälp av henna för masker.

Färglös henna hårmask

Hur uppnår man den maximala effekten av användningen av denna naturliga botemedel? Förfarandet bör ske enligt reglerna:

 • använd kvalitetsvatten för avel
 • tvätta håret noggrant
 • Applicera kompositionen på våta strängar;
 • gnid verktyget i rötterna;
 • spridas längs längden;
 • vikla in cellofan och en handduk;
 • håll på ljusa strängar i en halvtimme, på mörka - ungefär en timme;
 • Tvätta med vatten så att inga hönanpartiklar kvarstår.
 • Gör det en gång var 15: e dag, regelbundet.

Recept för att göra masker är mycket enkla. Lös 100 gram av kompositionen i varmt vatten, ta det tre gånger mer. För tråkiga krölar, lägg till en sked full av mandelolja. För att påskynda tillväxten - två skedar av gammal kefir och 5 droppar essentiell oljebytta. Mot förlust hjälper detta recept:

 • ta 2 skedar av henna;
 • lägg till en sked av castorca;
 • 2 matskedar olivolja;
 • lägg till en sked persikaolja;
 • häll kokande vatten till konsistens som sur grädde.

Användningen av färglös henna i hårmaskor hjälper till att återställa dem efter verkan av kemisk färgämne. För att göra detta, blanda ett paket av henna med två äggulor och tre skedar av stugaost. Lägg till två skedar citronsaft. Detta recept är mycket effektivt:

 • fyll med kokande vatten 150 gram färg och kyla;
 • häll i olivolja - en sked
 • burdock - två;
 • honung - 1 sked
 • äppelcidervinäger - två.


Nästa Artikel
Hårmask med senap och ägg