Bäst icke-ammoniak hårfärger


Ammoniak är en kemikalie som avger skadliga rök och kan orsaka brännskador (med ökad hudkänslighet). Ammoniakfritt hårfärg ger en säker och mild färgning. Ammoniak är också en billig klarare, eftersom den innehåller väteperoxid.

Är det möjligt att färga hår med icke-ammoniakfärg?

Färg utan ammoniak har sina egna fördelar och nackdelar. Dessa verktyg är inte lämpliga för alla kvinnor, eftersom de inte målar över gråhår och återvunna rötter. På grund av användningen av ammoniakfri färg kan håret färgas ojämnt, särskilt om de redan har målats med ammoniak före.

Fördelar med färger utan ammoniak:

 • ingen skarp, obehaglig lukt;
 • mild färgning utan traumatiserande lock eller hårbotten;
 • En stor palett av färger (ammoniakprodukter leder fortfarande i detta avseende);
 • inga kontraindikationer

Professionell färg utan ammoniak är inte billig. Oavsett hur kvalitativt ett sådant verktyg är, kommer det fortfarande inte att ge ett långsiktigt resultat. Färgning, producerad utan ammoniakprodukt, varar inte mer än 2-3 veckor. Produkter som inte innehåller ammoniak, tillåter inte heller att lätta håret några toner åt gången.

Är icke-ammoniak hårfärg skadligt?

Innan du använder någon färg, testa för en allergisk reaktion. För att göra detta, applicera först produkten på någon del av huden och sedan på en tunn hårsträng. Denna procedur hjälper till att undvika obehagliga incidenter i framtiden.

Professionella produkter som inte innehåller ammoniak är inte skadliga för håret. De kan användas av gravida och ammande kvinnor. Produkten blir automatiskt skadlig om den innehåller toxiska komponenter (Syoss Oleo Intense).

Hur är färgningen utan ammoniak?

Ljus nyanser av ammoniakfri färg är inte avsedda för mörka lockor. Om en kvinna från en brunett vill bli blondin, måste hon förkrossa håret. Men lättnadsproceduren förstör märkbart krullarnas tillstånd, så den positiva effekten av det ammoniakfria färgen kommer inte att märkas. Måla utan ammoniak i sådana situationer krävs för att inte skada håret ännu mer.

Ammoniak öppnar hårporer, varför krullarna blir stygga och fluffiga. Efter att ha använt ammoniakfria remedier ändras inte hårstrukturen.

Korrekt färgsparande produkt bör ske enligt följande:

 1. Färg appliceras på obehandlat hår. Samtidigt bör det på krullarna inte finnas några andra medel (geler, lacker, mousser). Först ska verktyget fördelas över rötterna och efter 10-15 minuter appliceras över hela längden av håret.
 2. Skölj inte produkten i 30-40 minuter. Den exakta tiden beror på önskad nyans: Om en kvinna vill få en stark intensiv färg, behöver hon behålla produkten längre.
 3. Sammanfattningsvis måste du sätta på krullarna. Det rekommenderas starkt att låta håret torka naturligt så att det lyser och fluffar inte.

Färgen fungerar snabbare om du sätter huvudet i en handduk (efter att du har lagt på en speciell polyetenhatt).

Hur snabbt tvättar en ammoniakfri färg?

Färger utan ammoniak tvättas snabbt, maximalt i en månad. Vissa produkter, som Garnier, linger inte på håret alls. Högkvalitativ och professionell produkt utan ammoniak håller lite mindre än ammoniakfärg. Det är möjligt att permanent tona håret med en sparsam produkt, eftersom det inte kommer att orsaka skada.

Om du gör en särskild rating av medel kommer de ledande positionerna att tas av produkter från Kapous, Matrix, Estel. De är resistenta och deras användning är inte begränsad till enkel färgning. Med dessa färger kan du vackert tonat hår, utan att ändra skuggan dramatiskt. Se vad nyanser Matrix förberedd för blondiner, brunhåriga kvinnor och brunetter här.

Översynen av färger från de bästa tillverkarna

Var kan man köpa? Nedan är en lista över ammoniakfria färger som är populära med det rättvisa könet. För att köpa kan du gå till tillverkarens officiella hemsida. Professionella produkter (Kapous, Matrix) kan också hittas i professionella kosmetikaffärer. Hur de ser ut kan ses på bilden.

Syoss Oleo Intense

Tillverkaren hävdar att Cies Oleo Intens innehåller olika vitaminer och oljor. I kompositionen finns det verkligen användbara ämnen, inklusive - argonolja som ger näring till håret. Men verktyget har en signifikant nackdel: närvaron av giftiga komponenter. Produkten innehåller sulfater (SLS), linalool (ett ämne som kan orsaka dermatit), aminofenol. Ammoniakfärg kan vara mycket säkrare än Syoss Oleo Intense.

Produkten rekommenderas inte för kvinnor med överkänslighet i huden, liksom för dem vars hår är i dåligt skick. Svett kundrecensioner, vi kan dra slutsatsen att färgen inte är resistent, något målar över grå hår och kan torka ut lock. Priset varierar från 286 till 409 rubel.

Estel Sense De Luxe

Estelle är ett kvalitetsmärke som är populärt inom skönhetsindustrin. Produkter som tillverkas av detta företag används i nästan alla frisörsalonger. Estel Sense De Luxe kännetecknas också av sin trevliga kvalitet och hög hållbarhet. Ljust pigment tvättas i 3-4 veckor, men skuggan varar upp till 2 månader. Med hjälp av produkten kan utföras som en fullständig färgning och toning.

För att tona håret, bör färgen hållas högst 15-20 minuter.

Estel Sense De Luxe är en bra, mild färg som passar för svagt, tunt hår. Produkten innehåller keratin och vitaminer, så verktyget stärker och återställer lockar. Den genomsnittliga kostnaden är 270 rubel.

Matrix Socolor Beauty

Professionell färg Matrix Socolor Beauty har en rik palett av nyanser och bra hållbarhet. Matris hårprodukter används i salonger. Detta italienska företag har länge etablerat sig inom skönhetsområdet.

Paint Matrix Socolor Beauty har en stor fördel - den är lämplig för att måla grå. Produktens sammansättning kännetecknas av närvaron av 3 användbara oljor: burdock, oliv och jojoba. Produkten innehåller ceramider R, som skyddar hårbotten och gör håret starkare. Det kostar från 336 till 505 rubel.

Matrix Color Sync

Tinting Matrix Color Sync cream-paint perfekt passar inte bara för färgning utan också för huslaminering. På paletten finns en färglös produkt som gör krullarna skina och släta. Färgen innehåller också närande oljor och ceramider R (ämnen som erhålls konstgjort från naturliga ingredienser). Produkten är lämplig för livslöst tråkigt hår. Väl målar över grå hår. Pris - 620 rubel.

Londa

Londa-företaget producerar billiga produkter för hår. Färgpaletten utan ammoniak innehåller både ljusa och mörka nyanser. Dessa medel är inte av hög kvalitet, men de ligger i ett överkomligt prisklass. Ammoniakfria produkter från Londas företag kan torka ut hår, det ger inte glans och silke. Ej lämplig för initialt torrt och livlöst hår. Ljus nyanser från paletten innehåller ett oxidationsmedel (väteperoxid), som härrör från ammoniak. Kostnaden varierar från 270 till 350 rubel.

Kapous

Capus är ett företag som tillverkar professionella hårprodukter. Företaget Kapous har en populär palett av färger, som heter Non Ammonia (without ammonia). De innehåller olika närande och regenererande oljor (jojoba, argon trä) och vitaminer. Non Ammonia skadar inte hår alls. Linjen innehåller en stor palett av färger. Produkterna innehåller inte heller parabener och SLS. Färger från Kapus är väl lämpade för både hem- och salongmålning. Det genomsnittliga priset är 300 rubel.

Garnier färg Shine

Oljig färg, som perfekt målar över grå hår och ger ett ljust pigment till hår. Garnier färg Sken närmar sig lockarna, vilket gör dem silkeslösa och glänsande. Färg är lämplig för experiment. Vissa kvinnor med sin hjälp korrigerar det olyckliga resultatet efter färgning med Tonics. Denna produkt från Garnier är bra för alla utom uthållighet. En ljus färg kommer inte att vara längre än 2 veckor, varefter den gradvis kommer att blekna. Garnier färg Shine innehåller närande oljor och tranbärsekstrakt. Sammansättningen är naturlig och ofarlig, det är därför pigmentet tvättas ut så snabbt. Kosta Garnier ca 200 rubel.

Schwarzkopf Nectra Color

Företaget Schwarzkopf positionerar linjen av krämfärg Nectra Color, som resistent och ofarligt. Pigmentet tvättas verkligen länge från krullarna (inom en månad), medan själva verktyget inte innehåller ammoniak och derivat. Paletten är liten, ljusa färger kan gå ojämnt. Mörka nyanser är av högsta kvalitet och utmärkt pigmentering. I allmänhet är verktyget lämpligt för kvinnor som vill målas i svart eller kastanjfärg. Produktens sammansättning innefattar biooljor och blomnektar.

Faberlic

Faberlic tillverkar produkter för kropp, ansikte och hår. Företaget har en rad ihållande icke-ammoniakkrämfärger. Ammoniakfria produkter från företaget Faberlic utstrålar lukten av billig ammoniakfärg. Detta är den första punkten som är alarmerande. Efter färgning och under det kan huvudet klämma fast. Denna hudreaktion talar också om en onaturlig komposition.

Verktyget rekommenderas inte för personer med känslig hud eller sprött, försvagat hår. Priset i katalogen är 179 rubel.

L'Oreal

Måla utan ammoniak från företaget L'Oreal kallas CASTING Creme Gloss. Paletten innehåller mycket attraktiva nyanser. Produkterna innehåller både naturliga ingredienser (royal gelé, oljor) och kemikalier. Paint Casting Creme Gloss kommer inte att skada håret, men det kommer inte att göra dem bättre. Huvudvårdseffekten kommer från balsam som finns i satsen. Färgverktyg från ammoniakfri linje målarfärligt över grå hår. Produkten är inte dålig, men är endast lämplig för kvinnor med relativt friskt hår. Ungefärlig kostnad - 500 rubel.

I allmänhet är ammoniakfria färgämnen en bra lösning för personer med överkänslighet i hårbotten. Och även för dem som helt enkelt inte vill skämma bort sina hår och ändra sin struktur.

Ammoniakfritt hårfärg: en översyn av märken och tips

Om farorna med ammoniakfärger som kändes för länge sedan. Dess obehagliga lukt, förmåga att orsaka allergier, brännskador i slemhinnor och luftvägar är en obehaglig bild. Dessutom kan ammoniak ackumuleras i porerna och förgifta kroppen med giftiga ämnen! Professionell hårfärg utan ammoniak kommer att undvika alla dessa överraskningar!

Fördelar med färger utan ammoniak

Färger utan ammoniak har många viktiga fördelar som förklarar populariteten hos dessa produkter:

 • Gentle färgning. Färgämnen kuver håret - de tränger inte djupt in och brinner inte ut det naturliga pigmentet;
 • En bred färgpalett - mer än 50 nyanser;
 • Ingen obehaglig ammoniak lukt;
 • Användbar komposition. Sammansättningen av ammoniakfria färger innehåller flera komponenter som är fördelaktiga för håret. Dessa är vitaminer, användbara syror, mineraler och extrakt från växter som förstärker glödlamporna, skadar inte hårets struktur och stimulerar blodcirkulationen i epidermis.
 • Inga kontraindikationer. Du kan även använda denna färg för gravida kvinnor.

Med en sådan förteckning över fördelar finns det flera nackdelar med en sparsam färg:

 • Ge kortsiktiga resultat. Tro inte på slagorden att effekten av en sådan färg kommer att pågå i ganska lång tid! Färgen kommer att tvättas med varje huvudtvätt, och efter två veckor blir det matt och dim. Problemet kan dock lösas! Färger utan ammoniak kan ackumulera färger. Om du ständigt använder samma nyans kommer det att bli mycket ljusare;
 • Dålig färg över grå hår. När man själv söker för att bli av med grått hår är det nästan omöjligt. Men om du går till salongen blir resultatet utmärkt. Att använda en speciell gel för att konsolidera effekten av en frisör kommer att kunna måla över grå hår;
 • Dålig förtydligande. Om du vill bli en blondin från en het brunett, är det osannolikt att ett färgämne utan ammoniak kan hjälpa dig. Han kan inte lätta håret;
 • Hög kostnad Jämfört med det vanliga har ett bra färgämne utan ammoniak ett högt pris. Ja, och i skönhetssalongen för det arbete du gör kommer du att ta mycket mer.

Bläddra bland populära märken

För att underlätta ditt val har vi sammanställt en lista över ammoniakfria färger som rekommenderas av erfarna proffs.

Wella-proffs

Professionell icke-ammoniakserie. Wella Professionals försiktiga färgämne bidrar till att skina i hårets hår, rik och likformig nyans, jämnhet och mjukhet. Produkterna i det här märket glädjer sina fans med en tillräckligt stor palett och ett överkomligt pris. Men den största fördelen är Color Touch Plus-serien. Om du blandar denna färg med en väteperoxidemulsion, kan du måla över grått hår.

L'Oreal Casting Gloss

L'Oreal skapade ammoniakfritt professionellt hårfärg för ett par år sedan, men det blev populärt under rekordtid. "Felet" är en användbar komposition och en annan palett (26 nyanser - från blond till svart). Kungliga gelébina ger silkiness till strängarna och närmar dem perfekt. Färgfärgade målarfärger, inklusive grått hår. Färgen på färgen är aromen - bären samlade i skogen.

Chi ilonic

Tillverkaren av denna färg lovar ett resultat som kommer att erövra dig. Motståndskraftig rik färg, ekologisk sammansättning, användbara komponenter - det här är det som är karakteristiskt för Chi Ilonic färgämnen. Färgen är skapad på silke och legering CHI 44, vilket gör den verkligen unik. Det är perfekt för dem som vill lysa upp utan att skada strukturen.

Revlon Professionals

Märkena i detta varumärke har många användbara komponenter (flytande kristaller, fördröjda effektpigment, bioaktiva aktivatorer etc.) som matar in strängarna och återställer deras struktur. Revlon Professionals ger korrekt färgmatchning. Det används ofta för att måla över grå.

Kadus Fervidol Brilliant

Den här fashionabla nyheten har redan lyckats få en hel del kundrespons. Färgen innehåller mineraler, oljekstrakter, naturliga föreningar av salter, naturliga vaxer och aktivatorer med väteperoxid. Aktivatorer färgar trådarna och vaxer dem förseglade. Tack vare detta "arbete" blir håret smidigt och glänsande och färgen blir inte matt i lång tid. Linjen Kadus Fervidol Brilliant har 50 färger - från blond till brunett.

Igora från Schwarzkopf

Professionell bezammiachnaya-färg Igora erbjuder en mångsidig färgpalett. I sammansättningen hittar du två aktiva komponenter (kiseldioxid och biotin), vilket saktar åldrandet av strängarna, såväl som färgförstärkaren. Hår efter färgning blir tjockt, starkt och elastiskt.

Cutrin då

Grunden för denna finska färg är den arktiska tranbärs eteriska oljan, som har ett antal användbara egenskaper. Det förlänger strängarnas ungdom, förhindrar deras bräcklighet, stärker och underlättar kamning.

Selektiv professionell

Italienskt mineralfärgningsfärg Selective Professional skapades speciellt för rättvisa. Hon kommer att tillåta att klargöras omedelbart i flera toner, utan att ha gjort mycket hår.

Estel

Ryska varumärket Estelle uppfyller alla standarder. Det är billigare, men kvaliteten är inte sämre än utländska prover. Färgen innehöll guarana, grönt te och keratinkomplex. Var och en av dessa komponenter närmar sig strängarna och läker deras struktur.

Garnier Color Shine

Den har en krämig konsistens, innehåller tranbärsekstrakt och arganolja. Garnier Color Shine erbjuder 16 toner och gör håret ljus, mjuk och silkeslen.

Londa färg

Londa färg är en färgfärg som erbjuder så många som 37 nyanser. Kärnan i detta verktyg är mikrosfärer som låter dig skapa ljusa färger.

Faberlic

Faberlik har också en palett av färger, vars sammansättning det inte finns någon ammoniak. Det förstör inte håret, och mättar det med glans och stärker rötterna. Detta är möjligt tack vare många extrakt - lotus, aloe, ginkgo biloba och solros.

Ammoniakfritt hårfärg ger endast ett bra resultat om det används korrekt. Kom ihåg några regler!

 • Regel 1. Färgen ska appliceras på förorenade strängar utan rester av stylingprodukter och andra kosmetika. Annars kan skuggan inte vara enhetlig. Det finns möjlighet att färgen blir helt annorlunda, eftersom ingen av oss vet hur färgämnet kommer att verka vid kontakt med hud och lack.
 • Regel 2. Färgen är impregnerad med hela längden så att det inte finns några luckor.
 • Regel 3. Håll kompositionen i en halvtimme, tvätta sedan med schampo.
 • Regel 4. I slutet av processen behöver du en bra balsam som kan förbättra effekten av oljor och vitaminer.
 • Regel 5. När du köper färg, kontrollera dess sammansättning. Om du ser natriumbenzonat eller aminer på förpackningen, kan det inte prata om någon mild färgning.
 • Regel 6. För gravida kvinnor rekommenderar vi att du reducerar tiden något (ungefär 20 minuter). Samma tidsintervall är tillräckligt när håret är för tunt och sparsamt.

Efter varje kamning hittar du hela tufts av lös hår på kammen? Tack vare den här masken kommer du att glömma detta problem!

Granskning av professionella ammoniakfria hårfärger

Färgprodukter utan ammoniak i kompositionen har en sparsam effekt på hårstrukturen, och hjälper också till att bibehålla den naturliga mjukheten och glansen av krullarna. Användningen av ammoniakfria färger tillåts kombinera en omfattande vård med dekorativa färgningar, och färgvalet är av stor betydelse.

Tillverkarna skiljer sig inte enbart från färgpalett, utan även färgämnenas innehåll. De viktigaste varumärkena som producerar icke-ammoniak hårfärg, produktöversikt och rekommendationer för applicering och val av rätt nyans anges i vår artikels information.

Fördel och skada

Naturliga hårfärger har använts under mycket lång tid. Det mest framgångsrika exemplet är iransk henna, vars användarhistoria går tillbaka århundraden. För att ge håret användes önskad nyans ekbark, avkok av kamille, kaffe och starkt te samt många växtingredienser.

Med tillkomsten av kemiska föreningar började sådana metoder gradvis glömmas, ersatt av snabbare och mer mångsidiga syntetiska färger. Naturliga läkemedel inte bara pigmenterade, utan också bidragit till friskt hår, vilket är svårt att förvänta sig av kemiska färgämnen.

Nästan hundra års erfarenhet av användning av kemiska pigment för hår visade nedslående resultat, så utvecklingen av nya, mjuka formuleringar har aldrig slutat. Framväxten av modern ammoniakfri färg har öppnat nya möjligheter och framtidsutsikter.

Förutom den noggranna inställningen till håret, målar sådana gråmålningar grått hår ganska bra och ger krusarna en levande glans och styrka. De skadar emellertid inte strängarna och orsakar inte skört och torrt hår - de viktigaste hot mot kemiska föreningar.

Fördelarna med ammoniakfria formuleringar:

 • Möjligheten att ändra färger från en till fem toner i paletten.
 • Färgets hållbarhet är relativt liten, men det gör att du snabbt kan ändra bilden.
 • Gentag effekt på hårstrukturen.
 • Regelbunden användning av kompositionen tillåter pigmentet att stanna längre på håret.

Nackdelarna med denna typ av färgämnen är bara två: sårbarheten hos färgning och kostnad. Priset på sådana medel fördubblas vanligen - tre gånger kostnaden för vanlig färg. Detta beror främst på den naturliga sammansättningen, liksom användningen av de senaste utvecklingen inom hårets skönhet och hälsa. Läs också om det är möjligt för gravida kvinnor att färga håret med icke-ammoniakfärg.

På video-professionell bezammiachnaya hårfärg:

Användningen av färger utan ammoniak är praktiskt taget inte annorlunda än traditionell färgning. För att göra detta kan du inte använda metallobjekt, händerna skyddas av handskar och exponeringstiden från fem minuter till en halvtimme (enligt anvisningarna). För sådana kompositioner krävs emulgeringsförfarandet. Detta är när vatten läggs över det applicerade lagret av färg efter en viss tid.

Icke-ammoniakfärg bör användas på rent hår och efter proceduren tvättas kompositionen utan användning av tvättmedel. Det är bäst att fixa resultatet med speciella balm, så skuggan kommer att vara längre.

frimärken

Sortimentet av sådana verktyg är ganska stort, så du kan välja produkter av anständig kvalitet. Som med konventionell färg har dessa formuleringar ett grovt färgschema på förpackningen. Att jämföra den ursprungliga hårfärgen kan du se vad ungefär skugga kan få.

För att öka chanserna för ett framgångsrikt resultat av färgning är det önskvärt att vända sig till en professionell stylist. Om proceduren utförs hemma kommer köp av professionellt hårfärg att vara det bästa alternativet. En översikt över några populära tillverkare ges nedan.

Estel

Det populära företaget har släppt en speciell serie halvvariga krämer - färgämnen Sense De Luxe. Paletten har 56 matchande nyanser.

Det är nödvändigt att blanda dem med aktivatorn i ett förhållande av 1: 2. Färgen präglas av ett naturligt komplex av vegetabiliska oljor i kompositionen (avokado och karit), liksom en trevlig arom och brist på ammoniak. Här kan du se priserna på Estels professionella hårfärg. Här kan du se Estels professionella hårfärgspalett. Du kanske också gillar olja för skadad hår estel professionell q3.

Schwarzkopf

Det världsberömda företaget kunde inte hålla sig borta från modetrender. Specialprodukter Igora Vibrance inkluderar resistenta pigment och anses vara en av de bästa färgämnena för intensiv toning.

Det späds också med en aktivator i förhållandet 1: 2, skaparna försäkrar förmågan att måla över gråhår om det totala antalet inte överstiger 70%. Färgpaletten har 54 nyanser. Här hittar du en palett av icke-ammoniak hårfärg Schwarzkopf. Under länken kan du se hela paletten av hårfärg Schwarzkopf Igor.

Londa professionell

Tintingkrämen - Londacolor-seriens färg präglas inte bara av dess varaktiga effekt utan också av möjligheten att välja bland många färgalternativ. En palett av professionell Londa hårfärg hjälper dig att välja rätt nyans.

Spädningsmedlet, som i färgen Londakolor, används med en hastighet av 1: 2, det är möjligt att använda blandningen för att få en mer uttalad färg.

Loreal

Casting Crem Gloss-serien är anmärkningsvärd för sin långlivade arom, bekväm konsistens och märkbar effekt. Bland produkter från liknande företag kännetecknas det av bestående, upp till åtta veckor i färg. Paletten av blomfärger Casting Cream Gloss kännetecknas av dess mångfald.

Garnier

Bland produkterna i detta företag finns flera lämpliga serier av ammoniakfria färger. Color Naturals (avokadoolja och sheasmör) består helt av naturliga nyanser. färg Shine (tranbärs extrakt och argonolja) presenterar fantastiska glänsande färger.

Den enda nackdelen med samlingen är inte tillräckligt mycket för att måla över grå. Color Sensation kombinerar fördelarna med de två tidigare samlingarna och har därför den högsta efterfrågan. Bollfärg avsedd för dramatiska färgförändringar. Olia är en reparationsledning utan ammoniak. Här är en palett av färger för hår Garnier.

Farmavita

Italiensk icke-ammoniakfärg, som är relativt sällsynt för vår marknad, kännetecknas av dess naturliga sammansättning och mild håråterställning efter användning av vanliga färger.

Paletten är extremt varierad, så du kan välja den djärvaste färgen. Kollektionens höjdpunkt är chic choklad nyanser av sin skönhet. Här kan du se farmavitas hårfärgspalett.

Sanotint

Ett annat italienskt varumärke förklarar sig som det bästa verktyget för att måla grå hår. Hjälper med mer än 50% grått hår. Trots den mjuka sammansättningen varar resultatet mer än en månad, vilket är bra för sådana produkter. Produkten, som L'Oreal Excellence hårfärgspalett, har ett bra sortiment av koppar och röda nyanser, liksom en "ren" blond.

Sortimentet av icke-ammoniakfärger är ganska brett, nästan alla tillverkare av liknande produkter fann det möjligt att släppa sin egen samling nyanser. Trots den kortvariga effekten är sådana färger mycket efterfrågade på grund av sin mjuka struktur och mild effekt.

Till skillnad från aggressiva formuleringar innehåller dessa färger naturliga extrakt som hjälper till att försiktigt ta hand om, näring och skydda hår. Användningen av sådan färg tillåter, utan att det påverkar det, att ändra den vanliga bilden inom 2 till 5 toner, och ger möjlighet att skapa ett stort antal alternativ för snygga transformationer.

Bästa icke-ammoniak hårfärgning betyg

Hårfärg utan ammoniak - fördelarna och nackdelarna, en översikt över de bästa varumärkena

Långt sedan representanterna för den vackra halvan av mänskligheten har försökt förändra sitt utseende, tillgriper att färglägga hår. Användningen av en mängd olika föreningar skadade kurls hälsa. Lyckligtvis finns idag en sådan uppfinning som professionellt hårfärg utan ammoniak, vilket hjälper till att säkert ändra bilden.

Användningen av ammoniakfri färg gör att du kan hålla ditt hår friskt

Men inte alla kvinnor använder ammoniakfri hårtoning eller hårfärgning, vilket beror på deras dåliga medvetenhet på detta område. Idag kommer vi att berätta i detalj vilken typ av hårfärger utan ammoniak finns och hur man väljer dem korrekt.

Vi är övertygade om att våra ursprungliga instruktioner kommer att vara användbara även för erfarna frisörer, för att inte tala om vanliga konsumenter, som helt enkelt vill ändra sitt utseende och stil med färg.

Fördelar och nackdelar

Att veta hur man väljer hårfärg utan ammoniak bör du veta om alla fördelar och nackdelar med sådana blandningar. Detta gör det möjligt för dig att navigera bättre i olika märken, samt att förstå om du är redo att ändra krullarnas färg, med färg som inte innehåller ammoniak.

Positiva egenskaper

Det viktigaste som måste noteras är en sparsam effekt på håret.

Beståndsdelarna i färgkompositionen förstör inte strukturen, medan användningen av ammoniakblandningar leder till att krullarna blir:

Men icke-ammoniak hårfärger har också en minskad mängd väteperoxid, vilket negativt påverkar krullarnas struktur. När du använder ett sådant verktyg, piggerar pigmentet bara håret, men tränger inte in i.

Kompositionen innehåller naturliga, naturliga ingredienser. Till exempel björk extrakt

Dessutom ger professionell italiensk eller någon annan färg av denna typ restaurering av lockor på grund av det höga innehållet av näringsämnen och spårämnen, inklusive:

 • B-vitaminer;
 • druvfröoljaxtrakt
 • björkekstrakter;
 • hirs extrakt
 • andra grönsakskomponenter.

Det är säkert att den här färgen är nästan naturlig och skyddar krullarna från de negativa effekterna av ultravioletta strålar och garantier:

 • normalisering av sebaceous sekretioner;
 • aktivering av blodcirkulationen i huden;
 • hårfolliklar;
 • stärka rötterna.

Var uppmärksam. Inte konstigt erfarna stylister och frisörer hävdar att ett sådant verktyg kommer att bli en utmärkt restaurator. Det kommer att återge glansglans, silkeslen, ge en naturlig, naturlig nyans.

Dessa färgämnen kommer att möjliggöra att få någon kröningsljud utan att skada hälsan.

Det rekommenderas att använda hårfärg utan ammoniak, även om du bestämmer dig för att experimentera - skuggan tvättas snabbt och du kan färga på samma dag om du inte är nöjd med resultatet. Hårskada kommer inte att vara från detta.

Negativa egenskaper

Naturligtvis kan även det mest moderna, effektiva och högkvalitativa verktyget inte bara ha positiva egenskaper. För större objektivitet måste vi bara påpeka nackdelarna.

En av de negativa egenskaperna är den snabba spolningen av färgkompositionen. Även om tillverkare hävdar att skuggan kommer att ta upp till sex till åtta veckor, men med varje tvättning av huvudet, färgen fortfarande bleknar, även om du inte märker omedelbart.

Var uppmärksam. Det är inte alltid nödvändigt att använda denna färgvariant, om du behöver ta itu med grå hår. Den enda gången du kan använda ammoniakfri färgning vid hantering av grått hår är i kombination med speciella fixeringsgeler.

Det rekommenderas inte att använda sådana preparat även om du vill vända från en brunett till en blondin - du kommer att klara av att klargöra med högst tre toner, inte mer.

Bland de negativa egenskaperna - det höga priset på produkter och snabb spolning.

Dessutom, som experter noterar, använd inte verktyget med egna händer, eftersom det är nödvändigt att ha vissa färdigheter:

 • att förstå nyanserna;
 • har en solid färgapplikationsupplevelse;
 • känna till alla funktioner i användningen av kompositioner av denna typ.

Jo, den sista negativa egenskapen är en högre kostnad jämfört med konventionella färger.

Rådet. Du får inte med glädje ta tag i billig icke-ammoniakfärg från hyllan och rusa till kassan vid alla par. Lågt pris indikerar låg kvalitet.

Även om vi pratar om den skada som vanliga blandningar bär och hur mycket tid, ansträngning och ekonomiska resurser ibland måste spenderas på att återställa skadat hår, är det nog bättre att betala lite mer.

Granskning av de bästa varumärkena

Särskilt för dig gjorde vi ett slags betyg av hårfärger utan ammoniak - även om vi medvetet inte satte någon i första eller sista platsen, men gjorde en lista med detaljerade egenskaper. Efter att ha studerat det kan du själv bestämma vilken färg som är bäst för dig!

Wella Professionals Color Touch

Detta varumärke har lockat konsumenterna:

 • naturlig komposition
 • rimligt pris - kanske den mest prisvärda bland alla produkter i detta segment.

Efter användningen blir håret:

I fotoprodukterna Wella Professionals Color Touch

Medel lägger idealiskt på håret och ger:

 • likformig färgning
 • långvarig bevarande av den förvärvade nyansen.

Var uppmärksam. I sin uppställning införde tillverkaren en ytterligare blandning. Den är idealisk för full målning av grått hår, om kompositionen lägger till en liten emulsion av väteperoxid.

L'oreal Casting Gloss

Om du letar efter ett varumärke som kan ge dig ett otroligt urval av färger, är det bättre att inte hitta den här tillverkaren. Totalt har serien mer än tjugofem nyanser, allt från svart till ljusblond.

Det unika varumärket är i närvaro av kunglig gelé som ger ditt hår:

 • mjukhet;
 • ömhet;
 • silkeslen;
 • lysa;
 • trevlig arom.

Ingredienser inkluderar royal gelé

Ett annat plus till L'oreal produkter är möjligheten att helt och helt måla över grå hår.

Schwarzkopf Essential Color

Det är svårt att träffa en kvinna som inte hört talas om detta varumärke, som är känt över hela världen.

Om vi ​​pratar om produkter av denna typ, har det förtjänat konsumenternas förtroende på grund av dess sammansättning, vars ingredienser är:

Schwarzkopf produkter är kända över hela världen.

I allmänhet har Schwarzkopf-linjen två dussin nyanser som kan kämpa även med grått hår - beroende på den valda tonen, målar den på 40-100%.

Chi ilonic

Intressant är den här tillverkaren inte så allmänt känd som de föregående tre men garanterar också färgningen av grått hår, för att inte tala om den ihållande färgen.

Produkter av detta märke låter dig ljusa håret med åtta toner.

Men den största fördelen med företagets produkter ligger i det faktum att dess färgkompositioner gör det möjligt att lätta krullarna med åtta toner utan att skada deras hälsa och struktur.

Revlon Professionals

Sammansättningen av färgkompositionerna hos denna tillverkare innefattar:

 • återställa;
 • matningskomponenter;
 • pigment;
 • flytande kristaller.

Det är faktiskt det är inte ens färg, men en slags kräm-gel. Revlon Professionals rekommenderas att använda om det behövs:

 • måla över grå hår;
 • få tonen att matcha;
 • få en ljus, varaktig mättad färg;
 • kommer att ge glans till håret.

Kadus Fervidol Brilliant

Detta varumärke, som har mer än femtio nyanser, är bättre känt för proffs än för vanliga konsumenter.

Blandningen innefattar:

 • extrakt av olika vegetabiliska oljor;
 • naturliga salter;
 • mineraler;
 • vaxer och andra naturliga ingredienser.

Kärnan vid användning av Kadus Fervidol Brilliant är följande:

 • aktivatorn färgas med en krökning;
 • då utförs deras ursprungliga tätning med naturligt vax.

Säker färg som garanterar inte bara färgning, men också utmärkt utseende på lockar

Det här tillvägagångssättet gör det inte bara möjligt att få en stabil, rik färg, utan också ge ditt hår:

I slutet

Förvandlas med säkra metoder!

Som du kan se är en bra hårfärg utan ammoniak en realitet. Det finns ett brett urval av produkter av denna typ, vilket gör att du kan ändra hårets färg, bevara hälsan och skönheten hos curls.

Ytterligare video i den här artikeln hjälper dig att bättre förstå ämnet som diskuteras.

Den bästa färgen utan ammoniak: recensioner

Några av problemen med det rättvisa könet, som även en erfaren psykolog ger upp, hjälper till att lösa resan till frisören. Denna tanke hör till en vis man som är mycket bekant med kvinnlig natur.

Du måste erkänna att det är i frisörsalongen att tjejer och kvinnor är engagerade i två av deras favoritaktiviteter: de pratar och förbättrar sitt utseende. Det är svårt för män att förstå, men en ny frisyr eller hårfärg kan uppdatera inte bara bilden utan också en titt på några saker. Naturligtvis fungerar detta bara med ett framgångsrikt resultat, så du borde inte lita på dig själv som en nybörjare stylist.

Om du länge ville bli en blond, passionerad röd eller choklad brunett - överge inte denna idé. För att förverkliga planen med mindre hälsorisk hjälper hårfärgen utan ammoniak. Recensioner och åsikter om mässan om denna skönhetsprodukt är uppdelade. Vi kommer att försöka sammanfatta alla fördelar och nackdelar, samt prata om de mest kända varumärkena som producerar kosmetika för hår.

Varför ingen ammoniak?

Omkring 2010 började en annons på TV och i tidningar, där en ny produkt introducerades - hårfärg utan ammoniak. Recensioner av proffs var förvirrande, och många tjejer och kvinnor tyckte att det bara var ett knep för att öka försäljningen.

Det tog mycket tid innan vi upplevde fördelarna med hårprodukter utan ammoniak på egen hand. Så, vad är skadlig ammoniak i persistenta färger?

De två huvudkomponenterna ammoniak och väteperoxid finns i vanlig färg. Deras åtgärder är inriktade på missfärgning av hårpigmentet, liksom kränkning av dess yta, vilket gör det möjligt för pigmentet att penetrera så djupt som möjligt i strukturen. Denna effekt passerar inte utan spår: ju oftare färgar du ditt hår, desto sämre blir deras utseende.

Naturligtvis, ingen bra ammoniakfri hårfärg, recensioner som kommer att presenteras i vår recension, är helt säkert. Men tillverkarna försöker minimera mängden skadliga ämnen.

Schwarzkopf Henkel

Schwarzkopf anses vara en pionjär för att skapa ammoniakfri färg, så det är inte förvånande att hårprodukter har ett utmärkt rykte. Shampoo, balsam och masker, kosmetika för styling - att välja linjen för en viss typ av hår är inte svårt.

Nectra Color - den mest populära hårfärgen utan ammoniak "Schwarzkopf". Recensioner markera ett rimligt pris, vacker förpackning och användarvänlighet hemma, men kvaliteten, enligt kundens uppskattningar, har släppt lite.

Vad lovar tillverkaren?

Moderna hårprodukter kan skryta med en mängd olika näringsämnen, och Nectra Color är inget undantag. Specialformeln ger en blank glans och enastående färg, släpper ut en yta av varje hår och lindrar ett grått hår.

Sammansättningen av vårdande balsam innefattar: panthenol, aprikosfröolja och blomnektar. Denna kombination förbättrar hårets tillstånd efter färgning.

Allt ovanstående anges på den färgstarka rutan, men vad av detta "fungerar"?

 1. De flesta av dem som lyckades prova nyheten, nekade att måla grå hår. Faktum är att färgen utan ammoniak nästan inte kan klara av denna sveda.
 2. Svårigheten att färgas hemma är en ojämn färg.
 3. Inte riktigt nöjd med tekniken för att applicera färg. Det är nödvändigt att klämma ut färgen själv i en flaska med ett oxidationsmedel, skaka det och applicera det med hjälp av ett munstycke till håret. Kunderna säger att mycket pengar som kan användas kvarstår på flaskans väggar.

Sammantaget fick Nectra Color låga betyg. Många tjejer och kvinnor kom överens om att de inte skulle köpa denna färg för andra gången.

Estel

Estel Professional Cosmetics började först på den ryska marknaden 2009 och från de första dagarna vann sympati för det fina könet. Det mest överraskande var emellertid den information som tillverkaren är ett företag från St. Petersburg, för att skönhetsprodukternas kvalitet och utseende inte på något sätt var sämre än kända utländska märken.

Den största efterfrågan är hårfärgen Estel utan ammoniak. Recensioner SENSE DE LUXE firar en rik palett (56 klassiska nyanser). Restaurering av hårstrukturen, intensiv näring och hydratisering tillhandahålls av en kombination av olivekstrakt, panthenol, keratin och avokadoolja.

SENSE DE LUXE tillhör kategorin professionella hårvårdsprodukter. Av denna anledning måste fläckfärg blandas med en separat inköpt 3% oxygent eller en aktivator på 1,5%, som också presenteras i Estel-serien. Detaljerade anvisningar finns i varje förpackning.

Flickor och kvinnor som har provat ammoniakfri färg från en St Petersburg-tillverkare noterar att hårfärgen efter proceduren motsvarar paletten. Dessutom faller färgen platt. På grund av bristen på hållbarhet börjar färgen att tvätta av efter två veckor. Det finns en kumulativ effekt.

L'Oreal

Många nykomlingar till färgning väljer L'Oreal kosmetika för många års erfarenhet och avancerad teknik.

Casting Creme Gloss - Loreal hårfärg utan ammoniak, vars recensioner är varierade.

Enligt information från tillverkaren tar en särskild färgfärg hand om håret, ger en unik glans och naturlig färg.

Enligt kunder är Crème Gloss inte mycket resistent. När du tvätter huvudet 2-3 gånger i veckan, lovar den nya färgen att försvinna inom en månad, även om L'Oreal-experter talar om bestående färg med upp till 28 användningar av schampon. Samtidigt är färgen på håret helt i överensstämmelse med vad som anges på förpackningen.

Liksom många representanter på massmarknaden har hårfärg utan ammoniak "Gjutning", vars recensioner presenteras ovan, inte klara sig helt med grått hår.

Komplexet för vård efter färgning berikas med royal gelé - komponent nr 1 för att näring och restaurera hårstrukturen. Experter från företaget "L'Oreal" för hållbarhet av färg utan ammoniak rekommenderas att dessutom använda produkter för färgat hår, till exempel Elseve-linjen "Color and Shine".

Garnier

I serien av märket Garnier i två versioner är hårfärgen utan ammoniak. Kundrecensioner favoriserar Olia, men vi börjar med Color. Shine. Paletten består av 16 rika naturliga nyanser och formeln kompletteras av två omsorgsfulla komponenter:

 • Arganolja för att mildra huden och göra håret silkeslen;
 • tranbärsekstrakt, som är ansvarig för antioxidant och skyddande effekt.

Flickor och kvinnor som använder färg Shine, notera att hårfärgen efter tre eller fyra veckor märkbart smälter. Dessutom blir ohälsosamt hår efter färgning mycket torrt.

Olia - den mest populära hårfärgen "Garnier" utan ammoniak. Recensioner notera ett högt innehåll av naturliga oljor (upp till 60% i kompositionen), vilket innebär att färgningen blir försiktig. Faktum är att endast en liten del av kunder noterar bristen på fukt, i andra fall faller färgen smidigt och håret förblir vid liv.

Brist på färg utan ammoniak

Sammanfattningsvis kan du röst och nackdelar med att använda medel utan ammoniak. Och den första av dessa är uthållighet. 28 användning av schampo eller 5-6 veckor - något som detta löfte placerar varje märke på förpackningen. I själva verket kommer färgerna att hålla i 2-3 veckor, och med daglig tvätt av huvudet ännu mindre. Saken är att, till skillnad från konventionella färger, tränger icke-ammoniak in i hårstrukturen själv, men bara inramar den utanför.

Oförmågan att helt måla över grått hår är den andra nackdelen att något färgämne utan ammoniak har. Återkoppling från representanter för det rättvisa könet markerar önskad effekt först under de första dagarna efter proceduren. Sedan börjar grå hår sakta att dyka upp.

Och slutligen är kostnaden för färg utan ammoniak högre med cirka 2-3 gånger. Detta beror på användningen av mer naturliga ingredienser.

Motsatt åsikt

Vissa experter anser att det är omöjligt att skapa en färg utan ammoniak på massmarknaden. Som en del av sådana medel finns det fortfarande ohälsosamma ämnen. Vi är inte professionella inom kosmetiska produkter, men alla tjejer och kvinnor bör förstå att hårfärg, även utan ammoniak, är en komplex kemisk förening, vars användning säkert och säkert påverkar håret och hårbotten.

De flesta frisörer rekommenderas att välja professionella hårfärger utan ammoniak. Naturligtvis är deras kostnad högre än L'Oreal eller Garnier, men kvaliteten är bättre.

Ammoniakfri hårfärg

Tack vare skönhetsindustrins prestationer kan varje kvinna skapa och ändra hennes bild, färg och typ av frisyr. Vid val av, förutom en vacker nyans, är färgkompositionens säkerhet också viktig. Förstå vilken ammoniakfri färg som bäst passar dig bäst - professionell eller mild, tongivande eller resistent. Du kommer att kunna avgöra om du ska färga håret under graviditeten, och hur ofta kan du använda ammoniakfria färgämnen.

Lista över färger utan ammoniak

Förstå särdrag hos ammoniakfria föreningar. Typer av färger skiljer sig, och kompositioner som innehåller ammoniak och väteperoxid, ger en stabil färgfärgning på grund av den mycket aggressiva effekten på trådarna. Kompositionen missfärgar och ersätter det naturliga pigmentet, lyfter hårvågorna. Som ett resultat blir frisyren mjukare och texturen övertorkad.

Om du vill byta skugga kommer det igen att påverka hårets hälsa negativt. En mer mild hårfärg är en komposition utan ammoniak, men baserad på dess derivat - aminer. Vid användning av en sådan komposition skapas inte färgningseffekten på grund av djup penetration. Färgen kommer att uppstå på grund av att ett färgat skal bildas i skiktets övre skikt.

Det bör noteras att färgämne utan ammoniak för hår är mycket bättre för kvinnors hälsa. Kompositionerna berikas ofta med växtekstrakter eller värdefulla oljor, men dessa tvättas ut snabbare. Färgämnet i dem är inte heller helt ofarligt, så innan du ändrar utseendet, glöm inte att göra ett testallergitest.

professionell

Dessa komplexa kompositioner är de första i rangordningen vad gäller effektivitet och kvalitet av färgning, de är väldigt olika i kompositionen från sortimentet som presenteras på butikshyllor. Genom att använda dem i salongerna väljer frisörerna själva proportioner, vilket ger en stabil originalfärg för att betona kvinnans individualitet och uppnå önskad färg. Paletten erhålls från blond till kopparröd eller rik svart. Tänk på de mest populära varumärkena som används av experter. Detta är:

 • Igora - en palett från den tyska tillverkaren Schwarzkopf, består av 46 färger, 4 varianter av oxidativ lotion och 8 mixton, neutraliserande eller förbättring av önskad färg. Det hjälper till att omedelbart uppnå en likformig färg efter markering.
 • Kutrin - Finlands professionell färg, presenterad i 95 nyanser. Underlättar kamning, skadar inte hårsäckarna.
 • Selective Professional - professionell italiensk färg för ammoniakfritt hår, paletten består av 105 färger och 68 nyanser. Mycket stabil komposition, i framtiden kan du bara tunna rötterna.

Den mest skonsamma

Kvinnor som har haft skadliga effekter på håret är intresserade av frågan: Vad är det mest ofarliga hårfärgen? Definitivt bör det vara en icke-ammoniakkomposition, och man bör föredra gräddefärger som inte förstör hårstrukturen. Till exempel kan du välja önskad färg från blond eller blond till svart inom följande varumärken:

 • Garnier Color - innehåller vegetabiliska oljor, lätt att applicera;
 • Londa Color - innehåller keratin och naturligt vax, så att krullarna är fyllda och de ljusreflekterande partiklarna ger glans.

ihållande

En av kraven hos moderna kvinnor är färgets invariance även efter tät tvätt av färgat hår, och tillverkarna ägnar stor uppmärksamhet åt denna aspekt. Till exempel, resistent ammoniakfritt hårfärg L'oreal Casting Gloss presenterar en mångsidig palett för resistent färgning av 28 nyanser. Det är bekvämt att använda hemma. fördelar:

 • färgkompositionen dräneras inte;
 • produkten tvättas lätt från hårbotten.

toning

Om det är nödvändigt att betona den naturliga färgen eller behöver inte alltför uppenbart resultat av färgning, som tvättas jämnt, är det att föredra att välja toning hårfärger utan ammoniak. Prova dessa färgpaletter:

 • Vella Color Touch - förutom ett brett spektrum av möjliga färger, ger trådar silke efter färgning;
 • Vella Ilyumina - i färgprocessen är varje hår täckt med en speciell lysande komposition, vilket gör frisyrer och lockar särskilt vackra;
 • Schwarzkopf tinting mousse - lämplig för att uppfriska färgen eller för intensiv färgning.

Lär dig hur du väljer toningmedel för hår.

Lämplig för grå hår

Fram till nyligen antogs att endast beständig ammoniakfärg framgångsrikt kan klara av grått hår. Kvinnor målade över vita bitar och offrade hårets hälsa. Nu finns det ingen sådan stereotyp, och tillverkare gör stora paletter av färgkompositioner för kvinnor med detta problem. Tack vare alla möjliga nyanser av färger och omsorgskompositioner som omger inte, förstår du att du har grå hår som regelbundet färgas. Det finns en palett av färg för grå hår utan ammoniak från tillverkare:

Ammoniakfri klarare

Om du väljer ett verktyg bland olika ammoniakfria klargörare måste du veta att när du arbetar med så mycket säkrare formler behöver du skicklighet. För att uppnå blondans önskade nyans och den nya färgen fördelas jämnt längs hela längden är det bättre att lita på mästaren. För att klargöra dessa färger utan ammoniak för hår:

 • L'Oreal Platinum - den här ljuspastaen torkar inte ut i hårbotten och tack vare bivaxet som finns i den, tar hand om locken;
 • Vella Blondor - lyser upp trådarna på flera toner och lämnar ingen yellowness.

Kan gravida färga håret utan ammoniak?

Många kvinnor i barnets barndom står ofta inför valet av huruvida de ska färga håret eller offra deras utseende och undvika risken för barnets hälsa. Enligt experter kommer valet i denna situation att bero på kvinnans psyko-emotionella tillstånd. Om du inte kan undvika procedurer är hårfärg utan ammoniak för gravida kvinnor det enda möjliga alternativet. Samtidigt bör antalet fläckar minimeras. Färgkompositionen innehåller fortfarande en mängd olika kemikalier som genom förfaranden tränger in i kroppen.

Hur ofta kan du färga ditt hår utan ammoniak hårfärg

När färgning är mycket viktig känsla av proportioner. Du måste förstå att det är omöjligt utan konsekvenserna för frisyrens hälsa och kvalitet att dra dramatiskt och flytta ofta från en mörk nyans till en lätt blond och vice versa. Det bör noteras att färgproceduren inte bör vara mer än en gång var 1,5-2 månader, under denna period växer rötterna. Så att färgen inte bleknar och är mättad hela tiden, välj en färg utan ammoniak från Estelle, Matrix, Palette från Schwarzkopf, Faberlic eller andra tillverkarpaletter. Använd schampon för färgat hår och regenererande masker, näringskräm.

Kolla in Loreal färgpalett för mer information om att välja den perfekta nyansen för dig själv.

Video om bezammiachnoy måla Estelle med palett

För att ta reda på om du vill lita på tillverkaren av färgen utan ammoniak Estel, ta reda på hur det fungerar längs hela hårets längd, se följande video. I en kort video beskriver specialisten produktens sammansättning och ett antal fördelar från användningen, liksom kommentarer på varumärkets färgpalett. Professionella tips hjälper dig att maximera hårets hälsa när du ändrar din bild.

recensioner

Inga, 27 år gammal: Jag vill varna alla tjejerna om konsekvenserna av färgning med krämfärgen Faberlik "Pearl Blonde" - vänta inte på en ädel kall skugga, som på bilden på paketet! Min mycket komposition var knappt tillräckligt för min bob-cut frisyr, och dessutom, efter målning såg en rödbrun nyans på håret (jag ska försöka tvätta det så snart som möjligt).

Alina, 39 år: Efter att jag försökt Igor Igors färg från Schwarzkopf frågar jag frisören att endast använda hennes. Hon målar perfekt över mitt gråa hår. Under nästan två månader är hela frisyrens längd fortfarande färgen som mättad som omedelbart efter målningen. Jag gillar kvaliteten på det färgade håret till beröring - mjuk, elastisk, inte överdriven.

Irina, 25 år gammal: Jag var trött på mitt hårs helt färgade färg, som efter regelbunden blixt blev mycket spröd och föll ut. Söker på Internet vilken sorts säkert hårfärg kan hjälpa mig, bestämde jag mig för att prova icke-ammoniakkompositionen från Estel, och ångrade inte det. Hårfärgat jämnt i en vacker ljus beige skugga, jag är väldigt nöjd!

Natalia, 31: Jag vill dela en recension om linjen av Matrix hårfärger, jag använde denna palett att måla från ljusbrun till kastanj, och sedan till ljusa färger. Jag lyckades till och med, utan att skada kvaliteten på mitt hår, bli blondin! Jag uppskattar verkligen att färgen luktar bra när den appliceras. Håret är alltid väl preparerat efter färgning, ser inte ut tråkigt och livlöst.

Vilken hårfärgning är den bästa versionen av TV-programmet "Testköp"

Många känner till tv-programmet "Testköp". Det kan med rätta kallas folk eftersom programmets skapare hjälper vanliga människor i vårt land att välja endast högkvalitativa produkter. Nyligen visade TV: n historien om vad hårfärgningen är bäst. Så var uppmärksam på videon:

Programmet innebar professionella färger: L'Oreal och Cios, liksom icke-professionella: Garnier, Pallet, Brillance och Londa.

Enligt resultaten av programmet delades två färger i första hand i betyget: L'Oreal och Cios.

Vi erbjuder dig att göra den bästa målarbeteckningen i två nomineringar. Men först titta på lite användbar information om varje märke.

Bästa professionella hårfärg

Nästa tittar vi på följande märken: Vella, Matrix, Estel, Kapous och Londa.

Vella

Målarföretaget Vella producerat i Tyskland. En egenskap hos färgen är att den är helt frånvarande ammoniak. Det skadar inte håret, men tvärtom återställer dem, eftersom det innehåller keratin och naturligt vax. Efter färgningsproceduren blir krullarna smidiga, ser friska och glänsande ut.

Vella erbjuder kvinnor en 9-serie färg: "Rich Naturals", "Pure Naturals", "Special Mix", "Deep Browns", "Vibrant Reds", "Plus", "Relights Red", "Sunlights" och "Relights Blonde".

Färgen har ingen obehaglig lukt, är lätt att applicera och tvätta bort, och ger också färgfasthet.

matris

Matrix-företaget tillverkar följande produkter: Color Sinc dubbing produkter, SOKOLOR beaty hållbar färg, V-Light brightening agenter och SoRed färgmarkeringsprodukter.

Färg Sinc. Denna serie innehåller inte ammoniak, därför fungerar det på håret mycket försiktigt. Färgen kan användas på både färgat och naturligt hår. Om du aldrig har färgat ditt hår, men de har förlorat sin elasticitet och glans, använd den här serien.

SOKOLOR beaty. Färgen varar bra i flera månader. Färg förblir under hela tiden ljus och mättad.

V-Light. Detta är en bra serie för blondiner. Paletten innehåller gyllene, platina och sand nyanser.

SoRed. Paletten i denna serie är fylld med alla sorters röda nyanser. Perfekt för brunetter som bestämmer sig för att ändra sin bild med markering.

Estelle

De Luxe. Färgen är rik på vitaminer, så det hjälper till att stärka håret. Den appliceras perfekt på krullarna, vilket gör att den kan användas mycket ekonomiskt.

Sence De Luxe. Denna serie av färger innehåller inte ammoniak, men trots detta håller färgen mycket lång tid.

De Luxe Silver. Denna typ av färg är speciellt utformad för att bekämpa grått hår. Målar inte bara perfekt målar hår, men stärker också dem.

Essex. I denna serie finns det många vackra och rika färger.

Kapous

Färgen av detta varumärke är en av de mest ekonomiska bland professionella färger. Det är ganska motståndskraftigt och fullständigt ofarligt för hälsan. Paletten är mycket varierad. Varje kvinna med hennes hjälp kan förverkliga sina mest kreativa idéer.

Om du ska göra hårfärgning hemma, var försiktig, eftersom färgen på skuggan på förpackningen kanske inte sammanfaller med resultatet. Därför är det bättre att genomgå förfarandet för färgning i kabinen hos en bra mästare.

Londa

Detta är en universell färg, den kan enkelt användas inte bara i stugan utan också hemma. Paletten av märket Londa är mycket rik och varierad. Färgen innehåller välgörande lipider och naturligt vax, vilket främjar näringsrikt hårvård. Trots att färgen försiktigt påverkar locken, målar hon över grå hår 100%.

recensioner

Larisa, 30 år: Nyligen upptäckte jag den fantastiska Londa-färgen. Det skadar inte håret, det är lätt att applicera, färgen är följaktligen mättad och djup, vilket förblir länge.

Svetlana, 45: Jag har använt Kapous-färg i flera år. Vill bara säga att förfarandet för färgning av denna färg är bäst att överlåta professionella. Jag gillar verkligen produkterna i det här varumärket, resultatet av färgning, jag är alltid nöjd. Färgen är mycket resistent, färgerna är mättade och ljusa, och det är också budget.

Inna, 36 år gammal: Jag har länge drömt om att bli en brunett, och nyligen bestämde jag mig äntligen. I butiken rådde jag att måla Matrix. Resultatet blev positivt överraskat. Färgen är oerhört rik och vacker. Handdukar blir inte smutsiga under schamponering. Det är väldigt lätt att använda den här färgen hemma.Nästa Artikel
Välja den bästa hårtorken för hår