Ammoniakfria hårfärger - funktioner, bästa produkter och recensioner


Tillverkare, som försöker att behaga konsumenten, producerar en rad färgämnen för varje smak. I varje distributionsnät kan du enkelt köpa både ammoniakfria färger och färgämnen som innehåller ammoniak. De sistnämnda är dock helt osäkra.

Ammoniakskada för hår

Det har länge varit vetenskapligt bevisat att ammoniak orsakar irreparabel skada vid måleri.

Vad är farligt ammoniumhydroxid:

 1. Det provar destruktion av proteiner som är ansvariga för att reglera förekomsten av melanin som finns i strandstrukturen.
 2. Violerar det vanliga sättet att fungera i talgkörteln.
 3. Svagar lockar, gör dem torra och blekade.
 4. Att ha förmågan att tränga in i huden gör att porerna orsakar irreparabel skada i kroppen.
 5. Det provoserar hårets hårdhet.
 6. Med en ökning av den rekommenderade tiden för färgproceduren är det möjligt att provocera en partiell förlust av hår och för att få ett annat färgområde.

Funktioner ammoniakfria färger

Den milda agenten kan försiktigt fläcka krullarna utan att skada sig. Frånvaron av ammoniak och en minskad andel väteperoxid i kompositionen gör att du kan utföra proceduren utan att ändra hårets struktur.

Dessutom erbjuder moderna tillverkare ett ganska stort utbud av färgval nästan lika bra som ammoniakprodukter. Ett färgämne som inte innehåller ammoniumhydroxid kan användas löpande utan att oroa sig för hårets hårvård.

Huvuddragen hos ett icke-ammoniakmedel för färgning var dess gradvisa ackumulering i hårkutiklet. Detta möjliggör för varje efterföljande förfarande att observera en alltmer levande och mättad nyans som kan fortsätta under den längsta möjliga tidsperioden.

Princip för verksamheten

Färgproducenter använder ofta etanolamin som en viktig komponent för att ersätta ammoniumhydroxid. Kemikalien kan inte påverka huvudets hud, talgkörtel, hårstruktur. Dessutom är en viktig fördel frånvaron av en skarp toxisk lukt som ammoniakfärgningsmedel har.

Etanolamin penetrerar håraxeln utan att påverka de djupa lagren av keratinceller. Det här gör exakt det möjligt att utföra proceduren helt säkert, eftersom keratin utsätts för minimal påverkan.

Färgen omsluter strängen med speciella komponenter och håller färgen direkt i hårstrukturen. Försiktigt föreslagna av tillverkarna, balsam i förpackningen kommer att mata trådarna, göra krullarna mjuka och silkeslen.

Bästa bäst

De bästa verktygen för att måla stål:

Loreal gjutglans

En av komponenterna är bismelk, vilket gör att du kan ta hand om håret och lägga håret i mjukhet och ömhet. Färgen framhäver det otroligt trevliga doften av vilda bär och fyller helt det grå håret. Paletten presenteras i 26 nyanser som kan köpas på någon specialaffär.

Kostnaden för färg är i intervallet 300-450 rubel per förpackning.

Garnier Color Shine

Färger över 50% av grått hår, förbättrar sin glans och ger ny nyans en naturlig utstrålning, naturlighet. Komponenterna innehåller ett användbart extrakt av tranbär och arganolja. Färgen har en krämig struktur och behåller den förvärvade färgen i mer än 40-50 dagar. Finns i en palett av 16 nyanser.

Kostnaden för förpackning är inom 160 rubel.

Schwarzkopf Essential Color

Innehåller i sammansättningen av extrakten av vitt te och litchi, som har en mild omsorg för strängarna. Otroligt hållbarhet ger nästan fullständig målning av grått hår. Dessutom innehåller kitet en vitmask som fyller krökstrukturen med användbara element. Paletten består av 20 nyanser.

Kostnaden är mellan 350-450 rubel.

Modernt färgämne som inte provar skada på hårets struktur, motverkar utseendet på allergiska reaktioner och ger skinsglans och glans. Kanske förtydligandet av krullar på 12 toner.

Kostnaden för ett unikt verktyg - från 700 rubel.

Användningstips

Specialister gjorde några rekommendationer om användningen av färg:

 1. Tvätta inte krullarna omedelbart före färgningsförfarandet.
 2. Var noga med att fördela färgämnet jämnt och tvätta det med ljummet vatten.
 3. Användningen av balsam är en integrerad del av processen.
 4. Lätta trådar byter nyans mycket snabbare än svart. Baserat på dessa överväganden är det värt att minska den rekommenderade tiden något för att slutföra proceduren.

Är det möjligt att lätta håret utan ammoniakfärg?

Ljushanter med färg som inte innehåller ammoniak är möjlig. Dessutom lovar förfarandet att vara försiktig med en övervägande restorativ effekt.

Fördelar och nackdelar

De viktigaste fördelarna med färgämnen är:

 1. Frånvaron av skadliga effekter på håret - färgen omsluter ytan utan att försöka tränga in i hårets inre.
 2. Möjligheten att ofta använda färg om det behövs.
 3. Innehållet i ett rikt vitaminkomplex som fyller krullarna med ett antal spårämnen.
 4. Långvarig användning av produkten ackumulerar pigment på trådarna, vilket med varje förfarande medger att öka ljusstyrkan och mättnaden av den nya nyansen.

Liksom alla andra produkter har färgämnet flera nackdelar:

 1. Den ganska höga kostnaden för riktigt resistenta färger.
 2. Mindre lång bevarande av den förvärvade nyansen på ett hårhår i jämförelse med färgning med hjälp av ammoniak. Kräver vanliga rutiner.
 3. Inte alla märken kan måla hela det grå håret för första gången.

recensioner

Alexandra, 25 år gammal

Så fort själen ber om förändring, får jag genast Garnier Color Shine-färg, eftersom det är extremt viktigt att jag bevarar mitt eget hårs hälsa. Jag gillar väldigt mycket att färgämnet inte är föremål för spridning och har en otroligt trevlig arom. Dessutom sätter tillverkaren en hårmask i förpackningen, som närmar sig krullarna och efter färgning förvärvar de inte bara en ny färg utan också naturlig friskhet, glans, strålning. Resultatet av färgning är alltid glatt.

Veronica, 43 år

Med tillkomsten av det första gråhåret började jag aktivt använda färger utan ammoniak. Hon valde Schwarzkopf Essential Color. Håret är vackert färgat, vilket ger en trevlig arom, mjukhet och silke. Mycket nöjd med 100% skuggning av grått hår och bevarandet av den förvärvade nyansen på ca 2 månader. Färgen är ganska glad, så nu använder jag bara det här märket.

Svetlana, 35 år gammal

Nyligen genomgick ett förtydligande förfarande i en skönhetssalong med ammoniakfri färg. Ärligt talat trodde jag inte mycket på genomförandet av det önskade - att få en blond nyans eftersom min naturliga färg är ganska mörk. Mästaren, med hjälp av färgämnet Chi, gav mina krullar en blond nyans, vilket otroligt förändrade min bild och tillförde självförtroende. Efter färgning behåller håret mjukhet, elasticitet och naturlig glans.

Angelina, 24 år gammal

Med tanke på min kärlek till periodisk färgning, bestämde jag mig för att bara använda ammoniakfria agenter för att hålla mina trådar friska. Välj en ganska dyr Chi-färg. Men efter det första förfarandet insåg jag att jag hade fattat rätt beslut och verktyget var verkligen värt pengarna. Håret ändrar upp till 12 toner i en färg, behåller elasticitet, mjukhet och behåller den förvärvade nyansen under en längre tid.

Bäst icke-ammoniak hårfärger

Ammoniak är en kemikalie som avger skadliga rök och kan orsaka brännskador (med ökad hudkänslighet). Ammoniakfritt hårfärg ger en säker och mild färgning. Ammoniak är också en billig klarare, eftersom den innehåller väteperoxid.

Är det möjligt att färga hår med icke-ammoniakfärg?

Färg utan ammoniak har sina egna fördelar och nackdelar. Dessa verktyg är inte lämpliga för alla kvinnor, eftersom de inte målar över gråhår och återvunna rötter. På grund av användningen av ammoniakfri färg kan håret färgas ojämnt, särskilt om de redan har målats med ammoniak före.

Fördelar med färger utan ammoniak:

 • ingen skarp, obehaglig lukt;
 • mild färgning utan traumatiserande lock eller hårbotten;
 • En stor palett av färger (ammoniakprodukter leder fortfarande i detta avseende);
 • inga kontraindikationer

Professionell färg utan ammoniak är inte billig. Oavsett hur kvalitativt ett sådant verktyg är, kommer det fortfarande inte att ge ett långsiktigt resultat. Färgning, producerad utan ammoniakprodukt, varar inte mer än 2-3 veckor. Produkter som inte innehåller ammoniak, tillåter inte heller att lätta håret några toner åt gången.

Är icke-ammoniak hårfärg skadligt?

Innan du använder någon färg, testa för en allergisk reaktion. För att göra detta, applicera först produkten på någon del av huden och sedan på en tunn hårsträng. Denna procedur hjälper till att undvika obehagliga incidenter i framtiden.

Professionella produkter som inte innehåller ammoniak är inte skadliga för håret. De kan användas av gravida och ammande kvinnor. Produkten blir automatiskt skadlig om den innehåller toxiska komponenter (Syoss Oleo Intense).

Hur är färgningen utan ammoniak?

Ljus nyanser av ammoniakfri färg är inte avsedda för mörka lockor. Om en kvinna från en brunett vill bli blondin, måste hon förkrossa håret. Men lättnadsproceduren förstör märkbart krullarnas tillstånd, så den positiva effekten av det ammoniakfria färgen kommer inte att märkas. Måla utan ammoniak i sådana situationer krävs för att inte skada håret ännu mer.

Ammoniak öppnar hårporer, varför krullarna blir stygga och fluffiga. Efter att ha använt ammoniakfria remedier ändras inte hårstrukturen.

Korrekt färgsparande produkt bör ske enligt följande:

 1. Färg appliceras på obehandlat hår. Samtidigt bör det på krullarna inte finnas några andra medel (geler, lacker, mousser). Först ska verktyget fördelas över rötterna och efter 10-15 minuter appliceras över hela längden av håret.
 2. Skölj inte produkten i 30-40 minuter. Den exakta tiden beror på önskad nyans: Om en kvinna vill få en stark intensiv färg, behöver hon behålla produkten längre.
 3. Sammanfattningsvis måste du sätta på krullarna. Det rekommenderas starkt att låta håret torka naturligt så att det lyser och fluffar inte.

Färgen fungerar snabbare om du sätter huvudet i en handduk (efter att du har lagt på en speciell polyetenhatt).

Hur snabbt tvättar en ammoniakfri färg?

Färger utan ammoniak tvättas snabbt, maximalt i en månad. Vissa produkter, som Garnier, linger inte på håret alls. Högkvalitativ och professionell produkt utan ammoniak håller lite mindre än ammoniakfärg. Det är möjligt att permanent tona håret med en sparsam produkt, eftersom det inte kommer att orsaka skada.

Om du gör en särskild rating av medel kommer de ledande positionerna att tas av produkter från Kapous, Matrix, Estel. De är resistenta och deras användning är inte begränsad till enkel färgning. Med dessa färger kan du vackert tonat hår, utan att ändra skuggan dramatiskt. Se vad nyanser Matrix förberedd för blondiner, brunhåriga kvinnor och brunetter här.

Översynen av färger från de bästa tillverkarna

Var kan man köpa? Nedan är en lista över ammoniakfria färger som är populära med det rättvisa könet. För att köpa kan du gå till tillverkarens officiella hemsida. Professionella produkter (Kapous, Matrix) kan också hittas i professionella kosmetikaffärer. Hur de ser ut kan ses på bilden.

Syoss Oleo Intense

Tillverkaren hävdar att Cies Oleo Intens innehåller olika vitaminer och oljor. I kompositionen finns det verkligen användbara ämnen, inklusive - argonolja som ger näring till håret. Men verktyget har en signifikant nackdel: närvaron av giftiga komponenter. Produkten innehåller sulfater (SLS), linalool (ett ämne som kan orsaka dermatit), aminofenol. Ammoniakfärg kan vara mycket säkrare än Syoss Oleo Intense.

Produkten rekommenderas inte för kvinnor med överkänslighet i huden, liksom för dem vars hår är i dåligt skick. Svett kundrecensioner, vi kan dra slutsatsen att färgen inte är resistent, något målar över grå hår och kan torka ut lock. Priset varierar från 286 till 409 rubel.

Estel Sense De Luxe

Estelle är ett kvalitetsmärke som är populärt inom skönhetsindustrin. Produkter som tillverkas av detta företag används i nästan alla frisörsalonger. Estel Sense De Luxe kännetecknas också av sin trevliga kvalitet och hög hållbarhet. Ljust pigment tvättas i 3-4 veckor, men skuggan varar upp till 2 månader. Med hjälp av produkten kan utföras som en fullständig färgning och toning.

För att tona håret, bör färgen hållas högst 15-20 minuter.

Estel Sense De Luxe är en bra, mild färg som passar för svagt, tunt hår. Produkten innehåller keratin och vitaminer, så verktyget stärker och återställer lockar. Den genomsnittliga kostnaden är 270 rubel.

Matrix Socolor Beauty

Professionell färg Matrix Socolor Beauty har en rik palett av nyanser och bra hållbarhet. Matris hårprodukter används i salonger. Detta italienska företag har länge etablerat sig inom skönhetsområdet.

Paint Matrix Socolor Beauty har en stor fördel - den är lämplig för att måla grå. Produktens sammansättning kännetecknas av närvaron av 3 användbara oljor: burdock, oliv och jojoba. Produkten innehåller ceramider R, som skyddar hårbotten och gör håret starkare. Det kostar från 336 till 505 rubel.

Matrix Color Sync

Tinting Matrix Color Sync cream-paint perfekt passar inte bara för färgning utan också för huslaminering. På paletten finns en färglös produkt som gör krullarna skina och släta. Färgen innehåller också närande oljor och ceramider R (ämnen som erhålls konstgjort från naturliga ingredienser). Produkten är lämplig för livslöst tråkigt hår. Väl målar över grå hår. Pris - 620 rubel.

Londa

Londa-företaget producerar billiga produkter för hår. Färgpaletten utan ammoniak innehåller både ljusa och mörka nyanser. Dessa medel är inte av hög kvalitet, men de ligger i ett överkomligt prisklass. Ammoniakfria produkter från Londas företag kan torka ut hår, det ger inte glans och silke. Ej lämplig för initialt torrt och livlöst hår. Ljus nyanser från paletten innehåller ett oxidationsmedel (väteperoxid), som härrör från ammoniak. Kostnaden varierar från 270 till 350 rubel.

Kapous

Capus är ett företag som tillverkar professionella hårprodukter. Företaget Kapous har en populär palett av färger, som heter Non Ammonia (without ammonia). De innehåller olika närande och regenererande oljor (jojoba, argon trä) och vitaminer. Non Ammonia skadar inte hår alls. Linjen innehåller en stor palett av färger. Produkterna innehåller inte heller parabener och SLS. Färger från Kapus är väl lämpade för både hem- och salongmålning. Det genomsnittliga priset är 300 rubel.

Garnier färg Shine

Oljig färg, som perfekt målar över grå hår och ger ett ljust pigment till hår. Garnier färg Sken närmar sig lockarna, vilket gör dem silkeslösa och glänsande. Färg är lämplig för experiment. Vissa kvinnor med sin hjälp korrigerar det olyckliga resultatet efter färgning med Tonics. Denna produkt från Garnier är bra för alla utom uthållighet. En ljus färg kommer inte att vara längre än 2 veckor, varefter den gradvis kommer att blekna. Garnier färg Shine innehåller närande oljor och tranbärsekstrakt. Sammansättningen är naturlig och ofarlig, det är därför pigmentet tvättas ut så snabbt. Kosta Garnier ca 200 rubel.

Schwarzkopf Nectra Color

Företaget Schwarzkopf positionerar linjen av krämfärg Nectra Color, som resistent och ofarligt. Pigmentet tvättas verkligen länge från krullarna (inom en månad), medan själva verktyget inte innehåller ammoniak och derivat. Paletten är liten, ljusa färger kan gå ojämnt. Mörka nyanser är av högsta kvalitet och utmärkt pigmentering. I allmänhet är verktyget lämpligt för kvinnor som vill målas i svart eller kastanjfärg. Produktens sammansättning innefattar biooljor och blomnektar.

Faberlic

Faberlic tillverkar produkter för kropp, ansikte och hår. Företaget har en rad ihållande icke-ammoniakkrämfärger. Ammoniakfria produkter från företaget Faberlic utstrålar lukten av billig ammoniakfärg. Detta är den första punkten som är alarmerande. Efter färgning och under det kan huvudet klämma fast. Denna hudreaktion talar också om en onaturlig komposition.

Verktyget rekommenderas inte för personer med känslig hud eller sprött, försvagat hår. Priset i katalogen är 179 rubel.

L'Oreal

Måla utan ammoniak från företaget L'Oreal kallas CASTING Creme Gloss. Paletten innehåller mycket attraktiva nyanser. Produkterna innehåller både naturliga ingredienser (royal gelé, oljor) och kemikalier. Paint Casting Creme Gloss kommer inte att skada håret, men det kommer inte att göra dem bättre. Huvudvårdseffekten kommer från balsam som finns i satsen. Färgverktyg från ammoniakfri linje målarfärligt över grå hår. Produkten är inte dålig, men är endast lämplig för kvinnor med relativt friskt hår. Ungefärlig kostnad - 500 rubel.

I allmänhet är ammoniakfria färgämnen en bra lösning för personer med överkänslighet i hårbotten. Och även för dem som helt enkelt inte vill skämma bort sina hår och ändra sin struktur.

De bästa mjuka hårfärgerna utan ammoniak

Vackert färgade lock är nyckeln till framgångsrik reinkarnation, men vanliga rutiner för tonning av rötter eller längder kan allvarligt skada strängarnas tillstånd. Professionell mild hårfärg utan ammoniak är idealisk för gravida kvinnor och tjejer som bryr sig om frisyrens tillstånd.

Översikt över populära icke-ammoniakfärger

Utan en noggrann jämförelse är det svårt att säga vilken ammoniakfri färgämne som är det bästa håret, men efter att ha analyserat många recensioner kommer vi att försöka hitta svaret på denna fråga.

Innan du väljer ett visst företag måste du noggrant se över sammansättningen av de produkter som den representerar. Faktum är att ammoniak i vanliga färger är en brightener, som drar ut det naturliga pigmentet av hår, det är naturligt att kosmetika är mer resistenta mot det. Dessutom kan du färga mörka trådar i en ljusare ton, till exempel brunhårig i röd eller mörkbrun i ljus.

Casting Cream Gloss från Loreal (Casting Creme Gloss from Loreal) - den mest kända, nästan ofarliga hårfärgen, som produceras utan ammoniak. Innehåller inte väteperoxid, men kompletteras med kemiskt verksamma ämnen. Berikad med bismjölk, på grund av att den djupt närmar sig strängarna och ger dem mjukhet. Färger effektivt över grått hår, presenterat i naturliga nyanser. För mer dramatiska förändringar är L'Oreal Professionnel DIA Richesse från Diacolor-serien lämplig.

Casting creme gloss

För blondor eller ljusning är L'Oreal Inoa ODS2 (ODS) mer lämplig - det är en ljusfärg för blondiner utan hårda kemiska komponenter. Det bästa av det bästa, men dyra målarfärgen. Hon kan till och med göra en tjej med blonda strängar från en naturlig brunett. Nu används denna nyhet aktivt för hemfärgning ombra, nedbrytning, etc.

Bilder - L'Oreal Inoa ODS2

Faberlic presenterar en annan liknande produkt - Faberlic persistent ammoniakfri krämfärg. Det förstör nästan inte det naturliga pigmentet, så det är väldigt mjukt och säkert, men samtidigt har det en betydande nackdel - det fläckar inte grått hår. Trots de mörka nyanser som presenteras i paletten kommer denna produkt att färga ash hår lite ljusare än bara naturligt, för vilket du kan få en slags framhävande effekt.

Till skillnad från sina kamrater är Estel Sense De Luxe (utan ammoniak) från Estels varumärke utmärkt för färgning av grått hår. Kompositionen innehåller avokadoolja och olivekstrakt. Detta är ett unikt alternativ som lämpar sig för toning av tipsen och för en full målning. Färgerna presenteras i röda, svarta, askiga toner, det finns också korrigatorer av gröna, blå och gula nyanser. Trots att det är oljigt, lämpat för att måla någon typ av hår, är det relativt ofarligt. Hennes motsvarighet är Estel Celebrity.

En analog av L'Oreal är Olia från Garnier (Garnier) - det här är en bra resistent krämfärg utan ammoniak, vilket stänger värderingen av de mest kända produkterna. Olia ingår i listan över de populäraste färgerna från 2015, dessutom kompletteras det med vitaminer och naturliga ingredienser. Mjuka färger som minimerar hårets hår, lämpar sig för frekvent användning. Dessutom mycket billigare än uttalade medel.

Olia av Garnier

Tänk på vad som annars är färgat färg för hår utan ammoniak:

Vilken typ av hårfärg utan ammoniak är bättre - en recension av tillverkare och recensioner

Det är ingen hemlighet att vi kvinnor är mycket föränderliga människor. Idag vill vi vara en platina blondin, och i morgon drömmer vi om att bli en lockig brunhårig kvinna. Kämpa med säsongsbetonad depression eller med dåligt humör också med hjälp av färgning. Bara ett fåtal bestäms av en kardinal förändring av bilden, men det är ganska möjligt att byta skugga. För att inte lägga till stress på håret själv och inte förlita sig på skönhet eller säkerhet, måste du noga välja hårfärg.

Vad är icke-ammoniak hårfärg

Sammansättningen av hårda färgämnen innehåller ammoniak. Det är denna komponent som hjälper färgämnet att penetrera så djupt som möjligt i hårstrukturen och behålla

stanna i det under en lång tid. Måla för

Ammoniakfritt hår (Ammoniakfritt anges ofta på förpackningar), snarare toning eller tonning, eftersom pigmentet omsluter håret utan att förstöra de elastiska komponenterna.
Det ger hår extra glans, ger elasticitet och hårvolym.

Och frågan uppstår omedelbart: om bezammiachnaya hårfärg är bäst, varför går inte alla salonger till sådana? Sparande färger ger inte en kardinaländring av bilden, vilket möjliggör en skiftbyte till 1-2 toner. De är mindre beständiga, men dyrare, dåligt färgade grå hår. Allt i dessa färger är ofta begränsat palett av färger.

Innan du väljer, ska du ta reda på själv vilken typ av hårfärg utan ammoniak är bäst för dig, hushåll eller professionell.

Hur man väljer rätt färg

Varje tillverkare av en rad icke-ammoniakfärger presenterar sin egen formel, med vilken färgen av detta märke håller färgpigmentet på håret.

Det är nödvändigt att välja:

 • Enligt plånboken. Valet är väldigt brett.
 • Känns som. Professionell ger mer förutsägbara resultat.
 • Som hår. Hår har sin egen struktur och egen färghistoria.
 • Med rörvolym. Med långt hår är det bättre att ta med en marginal.

Översikt över tillverkare av de mest populära varumärkena

Hårfärg Fitokolor (Fito Färg)

Volym: 100 ml.
Åtgärdstid: 30-40 minuter.
Palett: 15 nyanser.
Naturliga oljor och extrakt av växter är en del.

Vad tillverkaren lovar: Högkvalitativ mild färgning med effekten av laminering.

Recensioner av ammoniakfri hårfärg Fitocolor

Valentina, 45

Det har länge avgått sitt gråa hår, men jag försöker hålla blonda med målarfärger. Paint Fitokolor försökte för några år sedan och använda det hela tiden. Vad glädjer - absolut ingen irritation i hårbotten, men med andra färger hände det ganska ofta.

Irina, 27 år gammal

Jag köpte Fitokolor i affären, uppriktigt sagt, ledde till priset. När huset började blanda komponenter blev jag förvånad: blandningen var helt flytande. Hon satte något på håret och var rädd att hon skulle börja dränera. Förgäves orolig. Passade den tilldelade tiden, och resultatet (soligt blont) var glatt.

Svetlana, 32 år gammal

Tidigt grått hår gör mig inte glad, jag försöker göra min skugga ljusare. Nyligen experimenterar med färg Fitokolor. I allmänhet tyckte jag om resultatet, färgen visade sig vara ganska förväntad, men de grå rötterna ser förrädiskt ut.

Ammoniakfri hårfärg Estel (Estel Sense De Luxe)

Volym: 60 ml.
Åtgärdstid: 25 minuter.
Palett: 140 nyanser.
Måla med avokadoolja och olivolja. Det finns en linje för mjuk färg över grå.

Vad tillverkaren lovar: Ljus färg fortsätter under lång tid (upp till 25 spolar). Färg är ekonomisk att använda.

Estelle Paint Recensioner

Ilona, ​​35 år gammal

Efter flera års ljusning med dyra professionella färger bestämde jag mig för att byta till en mer prisvärd. Långt samråd med säljaren, paletten är verkligen imponerande. Det första som varnade när den applicerades - färgen var mörkare än de föregående. Resultatet - jag är inte en blond blondin (som jag ville ha och som anges på förpackningen), men en lätt kastanj. Efter några veckor tvättades färgen ojämnt. Vid detta experiment slutade.

Tatyana, 22 år gammal

Estelle har använt färg i ungefär ett år och har aldrig ångrat det. När den appliceras känns det ganska stark lukt, vilket är överraskande, eftersom färgen är ammoniakfri. Men håret ser bra ut även efter färgning två gånger i månaden.

Oksana. 33 år

Vid applicering av färg träffade några droppar huden, märkte inte omedelbart, då det visade sig vara problematiskt att tvätta av.

Ammoniakfritt hårfärg L'Oreal (L'Oreal Casting Creme Gloss)

Volym: 48 ml.
Åtgärdstid: 20 minuter.
Palett: 28 nyanser.
Det finns en speciell linje för att behålla blondinen.

Vad tillverkaren lovar: En innovativ formel torkar inte hårbotten. Lämplig för regrown rötter och hår som skadas av lock.

Recensioner av ammoniakfri hårfärg L'Oreal

Natalia, 26 år gammal

Efter sommarsemestern bestämde jag mig för att vila mitt hår. Jag köpte ett viktigt paket av L'Oreal (det är uppenbart att kunderna förstår vad de betalar pengar för) och målade sig själv. Vad säger du? Hon jobbar. Även om det är dyrt, men effekten är det som sägs på ansiktet.

Irina 35 år gammal

En gång i tiden arbetade jag för distributören av varumärket L'Oreal. Jag kommer ihåg hur tränarna kom, introducerade dem till nyheten. Och sedan dess har jag varit så genomsyrd med respekt för dessa produkter, att jag alltid använder dem, och deras färg utan ammoniak är bortom konkurrensen för mig.

Galina, 28 år gammal

Håret bortskämd av osystematiskt färgning och strykjärn bestämde sig för att ta hand om minst en gång. Men att gå till jobbet, och därför behöver du fortfarande ta hand om dig själv. Jag bestämde mig för att kompromissa - att hålla en mjuk färg. Spread paint, det finns faktiskt praktiskt taget ingen lukt. Den oljiga konsistensen appliceras och tvättas mycket lätt. Kanske kommer du att ge råd om hur man kombinerar färgning med hårterapi?

Matrix Color Sync Professional Bezammiachnaya Färg för hår

Volym: 90 ml, men oxidationsmedel måste köpas separat.
Åtgärdstid: 20 minuter.
Palett: 50 nyanser.
Färgen innehåller keramik för hårvård och vegetabiliska oljor.

Vad tillverkaren lovar: Vid färgning ger färgen hårglans, ger högkvalitativt toning av grått hår och effekten av "glasering" på håret. Med tanke på att hela linjen av varumärket är professionell är ammoniakfri hårfärg i sig väldigt mild.

Recensioner på paletten av icke-ammoniak hårfärg Matrix

Tanya, 27 år gammal

Under åren av färgning försökte jag många färger och jag kan kalla mig en avancerad expert på färgning. Och idag är min favorit nummer ett märket Matrix. Färgen är väldigt mild, ger inte den ökända övergången från rötterna till färgat hår.

Svetlana, 32 år gammal

Min mästare färgist, som också var en nära vän av mig, sa att hon kunde måla sig och rådde om färgmatrisen. Lyckligtvis är min hårs struktur sådan att varje färgämne ger ett resultat som anges på förpackningen. Jag har använt det för ett år nu, det finns inga klagomål, särskilt välfärgade rötter är tilltalande. För en ljus blond är ett betydande plus.

Olga, 25 år gammal

Matrix har en lika rik palett av ammoniak och ammoniakfria färger. Mycket bekväm med mitt problem rötter. Jag målar rötterna med vanlig färg och jag applicerar icke-ammoniak över hela längden på håret. Ekonomiskt och håret förstör inte.

Bästa icke-ammoniak hårfärgning betyg

Hårfärg utan ammoniak - fördelarna och nackdelarna, en översikt över de bästa varumärkena

Långt sedan representanterna för den vackra halvan av mänskligheten har försökt förändra sitt utseende, tillgriper att färglägga hår. Användningen av en mängd olika föreningar skadade kurls hälsa. Lyckligtvis finns idag en sådan uppfinning som professionellt hårfärg utan ammoniak, vilket hjälper till att säkert ändra bilden.

Användningen av ammoniakfri färg gör att du kan hålla ditt hår friskt

Men inte alla kvinnor använder ammoniakfri hårtoning eller hårfärgning, vilket beror på deras dåliga medvetenhet på detta område. Idag kommer vi att berätta i detalj vilken typ av hårfärger utan ammoniak finns och hur man väljer dem korrekt.

Vi är övertygade om att våra ursprungliga instruktioner kommer att vara användbara även för erfarna frisörer, för att inte tala om vanliga konsumenter, som helt enkelt vill ändra sitt utseende och stil med färg.

Fördelar och nackdelar

Att veta hur man väljer hårfärg utan ammoniak bör du veta om alla fördelar och nackdelar med sådana blandningar. Detta gör det möjligt för dig att navigera bättre i olika märken, samt att förstå om du är redo att ändra krullarnas färg, med färg som inte innehåller ammoniak.

Positiva egenskaper

Det viktigaste som måste noteras är en sparsam effekt på håret.

Beståndsdelarna i färgkompositionen förstör inte strukturen, medan användningen av ammoniakblandningar leder till att krullarna blir:

Men icke-ammoniak hårfärger har också en minskad mängd väteperoxid, vilket negativt påverkar krullarnas struktur. När du använder ett sådant verktyg, piggerar pigmentet bara håret, men tränger inte in i.

Kompositionen innehåller naturliga, naturliga ingredienser. Till exempel björk extrakt

Dessutom ger professionell italiensk eller någon annan färg av denna typ restaurering av lockor på grund av det höga innehållet av näringsämnen och spårämnen, inklusive:

 • B-vitaminer;
 • druvfröoljaxtrakt
 • björkekstrakter;
 • hirs extrakt
 • andra grönsakskomponenter.

Det är säkert att den här färgen är nästan naturlig och skyddar krullarna från de negativa effekterna av ultravioletta strålar och garantier:

 • normalisering av sebaceous sekretioner;
 • aktivering av blodcirkulationen i huden;
 • hårfolliklar;
 • stärka rötterna.

Var uppmärksam. Inte konstigt erfarna stylister och frisörer hävdar att ett sådant verktyg kommer att bli en utmärkt restaurator. Det kommer att återge glansglans, silkeslen, ge en naturlig, naturlig nyans.

Dessa färgämnen kommer att möjliggöra att få någon kröningsljud utan att skada hälsan.

Det rekommenderas att använda hårfärg utan ammoniak, även om du bestämmer dig för att experimentera - skuggan tvättas snabbt och du kan färga på samma dag om du inte är nöjd med resultatet. Hårskada kommer inte att vara från detta.

Negativa egenskaper

Naturligtvis kan även det mest moderna, effektiva och högkvalitativa verktyget inte bara ha positiva egenskaper. För större objektivitet måste vi bara påpeka nackdelarna.

En av de negativa egenskaperna är den snabba spolningen av färgkompositionen. Även om tillverkare hävdar att skuggan kommer att ta upp till sex till åtta veckor, men med varje tvättning av huvudet, färgen fortfarande bleknar, även om du inte märker omedelbart.

Var uppmärksam. Det är inte alltid nödvändigt att använda denna färgvariant, om du behöver ta itu med grå hår. Den enda gången du kan använda ammoniakfri färgning vid hantering av grått hår är i kombination med speciella fixeringsgeler.

Det rekommenderas inte att använda sådana preparat även om du vill vända från en brunett till en blondin - du kommer att klara av att klargöra med högst tre toner, inte mer.

Bland de negativa egenskaperna - det höga priset på produkter och snabb spolning.

Dessutom, som experter noterar, använd inte verktyget med egna händer, eftersom det är nödvändigt att ha vissa färdigheter:

 • att förstå nyanserna;
 • har en solid färgapplikationsupplevelse;
 • känna till alla funktioner i användningen av kompositioner av denna typ.

Jo, den sista negativa egenskapen är en högre kostnad jämfört med konventionella färger.

Rådet. Du får inte med glädje ta tag i billig icke-ammoniakfärg från hyllan och rusa till kassan vid alla par. Lågt pris indikerar låg kvalitet.

Även om vi pratar om den skada som vanliga blandningar bär och hur mycket tid, ansträngning och ekonomiska resurser ibland måste spenderas på att återställa skadat hår, är det nog bättre att betala lite mer.

Granskning av de bästa varumärkena

Särskilt för dig gjorde vi ett slags betyg av hårfärger utan ammoniak - även om vi medvetet inte satte någon i första eller sista platsen, men gjorde en lista med detaljerade egenskaper. Efter att ha studerat det kan du själv bestämma vilken färg som är bäst för dig!

Wella Professionals Color Touch

Detta varumärke har lockat konsumenterna:

 • naturlig komposition
 • rimligt pris - kanske den mest prisvärda bland alla produkter i detta segment.

Efter användningen blir håret:

I fotoprodukterna Wella Professionals Color Touch

Medel lägger idealiskt på håret och ger:

 • likformig färgning
 • långvarig bevarande av den förvärvade nyansen.

Var uppmärksam. I sin uppställning införde tillverkaren en ytterligare blandning. Den är idealisk för full målning av grått hår, om kompositionen lägger till en liten emulsion av väteperoxid.

L'oreal Casting Gloss

Om du letar efter ett varumärke som kan ge dig ett otroligt urval av färger, är det bättre att inte hitta den här tillverkaren. Totalt har serien mer än tjugofem nyanser, allt från svart till ljusblond.

Det unika varumärket är i närvaro av kunglig gelé som ger ditt hår:

 • mjukhet;
 • ömhet;
 • silkeslen;
 • lysa;
 • trevlig arom.

Ingredienser inkluderar royal gelé

Ett annat plus till L'oreal produkter är möjligheten att helt och helt måla över grå hår.

Schwarzkopf Essential Color

Det är svårt att träffa en kvinna som inte hört talas om detta varumärke, som är känt över hela världen.

Om vi ​​pratar om produkter av denna typ, har det förtjänat konsumenternas förtroende på grund av dess sammansättning, vars ingredienser är:

Schwarzkopf produkter är kända över hela världen.

I allmänhet har Schwarzkopf-linjen två dussin nyanser som kan kämpa även med grått hår - beroende på den valda tonen, målar den på 40-100%.

Chi ilonic

Intressant är den här tillverkaren inte så allmänt känd som de föregående tre men garanterar också färgningen av grått hår, för att inte tala om den ihållande färgen.

Produkter av detta märke låter dig ljusa håret med åtta toner.

Men den största fördelen med företagets produkter ligger i det faktum att dess färgkompositioner gör det möjligt att lätta krullarna med åtta toner utan att skada deras hälsa och struktur.

Revlon Professionals

Sammansättningen av färgkompositionerna hos denna tillverkare innefattar:

 • återställa;
 • matningskomponenter;
 • pigment;
 • flytande kristaller.

Det är faktiskt det är inte ens färg, men en slags kräm-gel. Revlon Professionals rekommenderas att använda om det behövs:

 • måla över grå hår;
 • få tonen att matcha;
 • få en ljus, varaktig mättad färg;
 • kommer att ge glans till håret.

Kadus Fervidol Brilliant

Detta varumärke, som har mer än femtio nyanser, är bättre känt för proffs än för vanliga konsumenter.

Blandningen innefattar:

 • extrakt av olika vegetabiliska oljor;
 • naturliga salter;
 • mineraler;
 • vaxer och andra naturliga ingredienser.

Kärnan vid användning av Kadus Fervidol Brilliant är följande:

 • aktivatorn färgas med en krökning;
 • då utförs deras ursprungliga tätning med naturligt vax.

Säker färg som garanterar inte bara färgning, men också utmärkt utseende på lockar

Det här tillvägagångssättet gör det inte bara möjligt att få en stabil, rik färg, utan också ge ditt hår:

I slutet

Förvandlas med säkra metoder!

Som du kan se är en bra hårfärg utan ammoniak en realitet. Det finns ett brett urval av produkter av denna typ, vilket gör att du kan ändra hårets färg, bevara hälsan och skönheten hos curls.

Ytterligare video i den här artikeln hjälper dig att bättre förstå ämnet som diskuteras.

Den bästa färgen utan ammoniak: recensioner

Några av problemen med det rättvisa könet, som även en erfaren psykolog ger upp, hjälper till att lösa resan till frisören. Denna tanke hör till en vis man som är mycket bekant med kvinnlig natur.

Du måste erkänna att det är i frisörsalongen att tjejer och kvinnor är engagerade i två av deras favoritaktiviteter: de pratar och förbättrar sitt utseende. Det är svårt för män att förstå, men en ny frisyr eller hårfärg kan uppdatera inte bara bilden utan också en titt på några saker. Naturligtvis fungerar detta bara med ett framgångsrikt resultat, så du borde inte lita på dig själv som en nybörjare stylist.

Om du länge ville bli en blond, passionerad röd eller choklad brunett - överge inte denna idé. För att förverkliga planen med mindre hälsorisk hjälper hårfärgen utan ammoniak. Recensioner och åsikter om mässan om denna skönhetsprodukt är uppdelade. Vi kommer att försöka sammanfatta alla fördelar och nackdelar, samt prata om de mest kända varumärkena som producerar kosmetika för hår.

Varför ingen ammoniak?

Omkring 2010 började en annons på TV och i tidningar, där en ny produkt introducerades - hårfärg utan ammoniak. Recensioner av proffs var förvirrande, och många tjejer och kvinnor tyckte att det bara var ett knep för att öka försäljningen.

Det tog mycket tid innan vi upplevde fördelarna med hårprodukter utan ammoniak på egen hand. Så, vad är skadlig ammoniak i persistenta färger?

De två huvudkomponenterna ammoniak och väteperoxid finns i vanlig färg. Deras åtgärder är inriktade på missfärgning av hårpigmentet, liksom kränkning av dess yta, vilket gör det möjligt för pigmentet att penetrera så djupt som möjligt i strukturen. Denna effekt passerar inte utan spår: ju oftare färgar du ditt hår, desto sämre blir deras utseende.

Naturligtvis, ingen bra ammoniakfri hårfärg, recensioner som kommer att presenteras i vår recension, är helt säkert. Men tillverkarna försöker minimera mängden skadliga ämnen.

Schwarzkopf Henkel

Schwarzkopf anses vara en pionjär för att skapa ammoniakfri färg, så det är inte förvånande att hårprodukter har ett utmärkt rykte. Shampoo, balsam och masker, kosmetika för styling - att välja linjen för en viss typ av hår är inte svårt.

Nectra Color - den mest populära hårfärgen utan ammoniak "Schwarzkopf". Recensioner markera ett rimligt pris, vacker förpackning och användarvänlighet hemma, men kvaliteten, enligt kundens uppskattningar, har släppt lite.

Vad lovar tillverkaren?

Moderna hårprodukter kan skryta med en mängd olika näringsämnen, och Nectra Color är inget undantag. Specialformeln ger en blank glans och enastående färg, släpper ut en yta av varje hår och lindrar ett grått hår.

Sammansättningen av vårdande balsam innefattar: panthenol, aprikosfröolja och blomnektar. Denna kombination förbättrar hårets tillstånd efter färgning.

Allt ovanstående anges på den färgstarka rutan, men vad av detta "fungerar"?

 1. De flesta av dem som lyckades prova nyheten, nekade att måla grå hår. Faktum är att färgen utan ammoniak nästan inte kan klara av denna sveda.
 2. Svårigheten att färgas hemma är en ojämn färg.
 3. Inte riktigt nöjd med tekniken för att applicera färg. Det är nödvändigt att klämma ut färgen själv i en flaska med ett oxidationsmedel, skaka det och applicera det med hjälp av ett munstycke till håret. Kunderna säger att mycket pengar som kan användas kvarstår på flaskans väggar.

Sammantaget fick Nectra Color låga betyg. Många tjejer och kvinnor kom överens om att de inte skulle köpa denna färg för andra gången.

Estel

Estel Professional Cosmetics började först på den ryska marknaden 2009 och från de första dagarna vann sympati för det fina könet. Det mest överraskande var emellertid den information som tillverkaren är ett företag från St. Petersburg, för att skönhetsprodukternas kvalitet och utseende inte på något sätt var sämre än kända utländska märken.

Den största efterfrågan är hårfärgen Estel utan ammoniak. Recensioner SENSE DE LUXE firar en rik palett (56 klassiska nyanser). Restaurering av hårstrukturen, intensiv näring och hydratisering tillhandahålls av en kombination av olivekstrakt, panthenol, keratin och avokadoolja.

SENSE DE LUXE tillhör kategorin professionella hårvårdsprodukter. Av denna anledning måste fläckfärg blandas med en separat inköpt 3% oxygent eller en aktivator på 1,5%, som också presenteras i Estel-serien. Detaljerade anvisningar finns i varje förpackning.

Flickor och kvinnor som har provat ammoniakfri färg från en St Petersburg-tillverkare noterar att hårfärgen efter proceduren motsvarar paletten. Dessutom faller färgen platt. På grund av bristen på hållbarhet börjar färgen att tvätta av efter två veckor. Det finns en kumulativ effekt.

L'Oreal

Många nykomlingar till färgning väljer L'Oreal kosmetika för många års erfarenhet och avancerad teknik.

Casting Creme Gloss - Loreal hårfärg utan ammoniak, vars recensioner är varierade.

Enligt information från tillverkaren tar en särskild färgfärg hand om håret, ger en unik glans och naturlig färg.

Enligt kunder är Crème Gloss inte mycket resistent. När du tvätter huvudet 2-3 gånger i veckan, lovar den nya färgen att försvinna inom en månad, även om L'Oreal-experter talar om bestående färg med upp till 28 användningar av schampon. Samtidigt är färgen på håret helt i överensstämmelse med vad som anges på förpackningen.

Liksom många representanter på massmarknaden har hårfärg utan ammoniak "Gjutning", vars recensioner presenteras ovan, inte klara sig helt med grått hår.

Komplexet för vård efter färgning berikas med royal gelé - komponent nr 1 för att näring och restaurera hårstrukturen. Experter från företaget "L'Oreal" för hållbarhet av färg utan ammoniak rekommenderas att dessutom använda produkter för färgat hår, till exempel Elseve-linjen "Color and Shine".

Garnier

I serien av märket Garnier i två versioner är hårfärgen utan ammoniak. Kundrecensioner favoriserar Olia, men vi börjar med Color. Shine. Paletten består av 16 rika naturliga nyanser och formeln kompletteras av två omsorgsfulla komponenter:

 • Arganolja för att mildra huden och göra håret silkeslen;
 • tranbärsekstrakt, som är ansvarig för antioxidant och skyddande effekt.

Flickor och kvinnor som använder färg Shine, notera att hårfärgen efter tre eller fyra veckor märkbart smälter. Dessutom blir ohälsosamt hår efter färgning mycket torrt.

Olia - den mest populära hårfärgen "Garnier" utan ammoniak. Recensioner notera ett högt innehåll av naturliga oljor (upp till 60% i kompositionen), vilket innebär att färgningen blir försiktig. Faktum är att endast en liten del av kunder noterar bristen på fukt, i andra fall faller färgen smidigt och håret förblir vid liv.

Brist på färg utan ammoniak

Sammanfattningsvis kan du röst och nackdelar med att använda medel utan ammoniak. Och den första av dessa är uthållighet. 28 användning av schampo eller 5-6 veckor - något som detta löfte placerar varje märke på förpackningen. I själva verket kommer färgerna att hålla i 2-3 veckor, och med daglig tvätt av huvudet ännu mindre. Saken är att, till skillnad från konventionella färger, tränger icke-ammoniak in i hårstrukturen själv, men bara inramar den utanför.

Oförmågan att helt måla över grått hår är den andra nackdelen att något färgämne utan ammoniak har. Återkoppling från representanter för det rättvisa könet markerar önskad effekt först under de första dagarna efter proceduren. Sedan börjar grå hår sakta att dyka upp.

Och slutligen är kostnaden för färg utan ammoniak högre med cirka 2-3 gånger. Detta beror på användningen av mer naturliga ingredienser.

Motsatt åsikt

Vissa experter anser att det är omöjligt att skapa en färg utan ammoniak på massmarknaden. Som en del av sådana medel finns det fortfarande ohälsosamma ämnen. Vi är inte professionella inom kosmetiska produkter, men alla tjejer och kvinnor bör förstå att hårfärg, även utan ammoniak, är en komplex kemisk förening, vars användning säkert och säkert påverkar håret och hårbotten.

De flesta frisörer rekommenderas att välja professionella hårfärger utan ammoniak. Naturligtvis är deras kostnad högre än L'Oreal eller Garnier, men kvaliteten är bättre.

Ammoniakfri hårfärg

Tack vare skönhetsindustrins prestationer kan varje kvinna skapa och ändra hennes bild, färg och typ av frisyr. Vid val av, förutom en vacker nyans, är färgkompositionens säkerhet också viktig. Förstå vilken ammoniakfri färg som bäst passar dig bäst - professionell eller mild, tongivande eller resistent. Du kommer att kunna avgöra om du ska färga håret under graviditeten, och hur ofta kan du använda ammoniakfria färgämnen.

Lista över färger utan ammoniak

Förstå särdrag hos ammoniakfria föreningar. Typer av färger skiljer sig, och kompositioner som innehåller ammoniak och väteperoxid, ger en stabil färgfärgning på grund av den mycket aggressiva effekten på trådarna. Kompositionen missfärgar och ersätter det naturliga pigmentet, lyfter hårvågorna. Som ett resultat blir frisyren mjukare och texturen övertorkad.

Om du vill byta skugga kommer det igen att påverka hårets hälsa negativt. En mer mild hårfärg är en komposition utan ammoniak, men baserad på dess derivat - aminer. Vid användning av en sådan komposition skapas inte färgningseffekten på grund av djup penetration. Färgen kommer att uppstå på grund av att ett färgat skal bildas i skiktets övre skikt.

Det bör noteras att färgämne utan ammoniak för hår är mycket bättre för kvinnors hälsa. Kompositionerna berikas ofta med växtekstrakter eller värdefulla oljor, men dessa tvättas ut snabbare. Färgämnet i dem är inte heller helt ofarligt, så innan du ändrar utseendet, glöm inte att göra ett testallergitest.

professionell

Dessa komplexa kompositioner är de första i rangordningen vad gäller effektivitet och kvalitet av färgning, de är väldigt olika i kompositionen från sortimentet som presenteras på butikshyllor. Genom att använda dem i salongerna väljer frisörerna själva proportioner, vilket ger en stabil originalfärg för att betona kvinnans individualitet och uppnå önskad färg. Paletten erhålls från blond till kopparröd eller rik svart. Tänk på de mest populära varumärkena som används av experter. Detta är:

 • Igora - en palett från den tyska tillverkaren Schwarzkopf, består av 46 färger, 4 varianter av oxidativ lotion och 8 mixton, neutraliserande eller förbättring av önskad färg. Det hjälper till att omedelbart uppnå en likformig färg efter markering.
 • Kutrin - Finlands professionell färg, presenterad i 95 nyanser. Underlättar kamning, skadar inte hårsäckarna.
 • Selective Professional - professionell italiensk färg för ammoniakfritt hår, paletten består av 105 färger och 68 nyanser. Mycket stabil komposition, i framtiden kan du bara tunna rötterna.

Den mest skonsamma

Kvinnor som har haft skadliga effekter på håret är intresserade av frågan: Vad är det mest ofarliga hårfärgen? Definitivt bör det vara en icke-ammoniakkomposition, och man bör föredra gräddefärger som inte förstör hårstrukturen. Till exempel kan du välja önskad färg från blond eller blond till svart inom följande varumärken:

 • Garnier Color - innehåller vegetabiliska oljor, lätt att applicera;
 • Londa Color - innehåller keratin och naturligt vax, så att krullarna är fyllda och de ljusreflekterande partiklarna ger glans.

ihållande

En av kraven hos moderna kvinnor är färgets invariance även efter tät tvätt av färgat hår, och tillverkarna ägnar stor uppmärksamhet åt denna aspekt. Till exempel, resistent ammoniakfritt hårfärg L'oreal Casting Gloss presenterar en mångsidig palett för resistent färgning av 28 nyanser. Det är bekvämt att använda hemma. fördelar:

 • färgkompositionen dräneras inte;
 • produkten tvättas lätt från hårbotten.

toning

Om det är nödvändigt att betona den naturliga färgen eller behöver inte alltför uppenbart resultat av färgning, som tvättas jämnt, är det att föredra att välja toning hårfärger utan ammoniak. Prova dessa färgpaletter:

 • Vella Color Touch - förutom ett brett spektrum av möjliga färger, ger trådar silke efter färgning;
 • Vella Ilyumina - i färgprocessen är varje hår täckt med en speciell lysande komposition, vilket gör frisyrer och lockar särskilt vackra;
 • Schwarzkopf tinting mousse - lämplig för att uppfriska färgen eller för intensiv färgning.

Lär dig hur du väljer toningmedel för hår.

Lämplig för grå hår

Fram till nyligen antogs att endast beständig ammoniakfärg framgångsrikt kan klara av grått hår. Kvinnor målade över vita bitar och offrade hårets hälsa. Nu finns det ingen sådan stereotyp, och tillverkare gör stora paletter av färgkompositioner för kvinnor med detta problem. Tack vare alla möjliga nyanser av färger och omsorgskompositioner som omger inte, förstår du att du har grå hår som regelbundet färgas. Det finns en palett av färg för grå hår utan ammoniak från tillverkare:

Ammoniakfri klarare

Om du väljer ett verktyg bland olika ammoniakfria klargörare måste du veta att när du arbetar med så mycket säkrare formler behöver du skicklighet. För att uppnå blondans önskade nyans och den nya färgen fördelas jämnt längs hela längden är det bättre att lita på mästaren. För att klargöra dessa färger utan ammoniak för hår:

 • L'Oreal Platinum - den här ljuspastaen torkar inte ut i hårbotten och tack vare bivaxet som finns i den, tar hand om locken;
 • Vella Blondor - lyser upp trådarna på flera toner och lämnar ingen yellowness.

Kan gravida färga håret utan ammoniak?

Många kvinnor i barnets barndom står ofta inför valet av huruvida de ska färga håret eller offra deras utseende och undvika risken för barnets hälsa. Enligt experter kommer valet i denna situation att bero på kvinnans psyko-emotionella tillstånd. Om du inte kan undvika procedurer är hårfärg utan ammoniak för gravida kvinnor det enda möjliga alternativet. Samtidigt bör antalet fläckar minimeras. Färgkompositionen innehåller fortfarande en mängd olika kemikalier som genom förfaranden tränger in i kroppen.

Hur ofta kan du färga ditt hår utan ammoniak hårfärg

När färgning är mycket viktig känsla av proportioner. Du måste förstå att det är omöjligt utan konsekvenserna för frisyrens hälsa och kvalitet att dra dramatiskt och flytta ofta från en mörk nyans till en lätt blond och vice versa. Det bör noteras att färgproceduren inte bör vara mer än en gång var 1,5-2 månader, under denna period växer rötterna. Så att färgen inte bleknar och är mättad hela tiden, välj en färg utan ammoniak från Estelle, Matrix, Palette från Schwarzkopf, Faberlic eller andra tillverkarpaletter. Använd schampon för färgat hår och regenererande masker, näringskräm.

Kolla in Loreal färgpalett för mer information om att välja den perfekta nyansen för dig själv.

Video om bezammiachnoy måla Estelle med palett

För att ta reda på om du vill lita på tillverkaren av färgen utan ammoniak Estel, ta reda på hur det fungerar längs hela hårets längd, se följande video. I en kort video beskriver specialisten produktens sammansättning och ett antal fördelar från användningen, liksom kommentarer på varumärkets färgpalett. Professionella tips hjälper dig att maximera hårets hälsa när du ändrar din bild.

recensioner

Inga, 27 år gammal: Jag vill varna alla tjejerna om konsekvenserna av färgning med krämfärgen Faberlik "Pearl Blonde" - vänta inte på en ädel kall skugga, som på bilden på paketet! Min mycket komposition var knappt tillräckligt för min bob-cut frisyr, och dessutom, efter målning såg en rödbrun nyans på håret (jag ska försöka tvätta det så snart som möjligt).

Alina, 39 år: Efter att jag försökt Igor Igors färg från Schwarzkopf frågar jag frisören att endast använda hennes. Hon målar perfekt över mitt gråa hår. Under nästan två månader är hela frisyrens längd fortfarande färgen som mättad som omedelbart efter målningen. Jag gillar kvaliteten på det färgade håret till beröring - mjuk, elastisk, inte överdriven.

Irina, 25 år gammal: Jag var trött på mitt hårs helt färgade färg, som efter regelbunden blixt blev mycket spröd och föll ut. Söker på Internet vilken sorts säkert hårfärg kan hjälpa mig, bestämde jag mig för att prova icke-ammoniakkompositionen från Estel, och ångrade inte det. Hårfärgat jämnt i en vacker ljus beige skugga, jag är väldigt nöjd!

Natalia, 31: Jag vill dela en recension om linjen av Matrix hårfärger, jag använde denna palett att måla från ljusbrun till kastanj, och sedan till ljusa färger. Jag lyckades till och med, utan att skada kvaliteten på mitt hår, bli blondin! Jag uppskattar verkligen att färgen luktar bra när den appliceras. Håret är alltid väl preparerat efter färgning, ser inte ut tråkigt och livlöst.

Vilken hårfärgning är den bästa versionen av TV-programmet "Testköp"

Många känner till tv-programmet "Testköp". Det kan med rätta kallas folk eftersom programmets skapare hjälper vanliga människor i vårt land att välja endast högkvalitativa produkter. Nyligen visade TV: n historien om vad hårfärgningen är bäst. Så var uppmärksam på videon:

Programmet innebar professionella färger: L'Oreal och Cios, liksom icke-professionella: Garnier, Pallet, Brillance och Londa.

Enligt resultaten av programmet delades två färger i första hand i betyget: L'Oreal och Cios.

Vi erbjuder dig att göra den bästa målarbeteckningen i två nomineringar. Men först titta på lite användbar information om varje märke.

Bästa professionella hårfärg

Nästa tittar vi på följande märken: Vella, Matrix, Estel, Kapous och Londa.

Vella

Målarföretaget Vella producerat i Tyskland. En egenskap hos färgen är att den är helt frånvarande ammoniak. Det skadar inte håret, men tvärtom återställer dem, eftersom det innehåller keratin och naturligt vax. Efter färgningsproceduren blir krullarna smidiga, ser friska och glänsande ut.

Vella erbjuder kvinnor en 9-serie färg: "Rich Naturals", "Pure Naturals", "Special Mix", "Deep Browns", "Vibrant Reds", "Plus", "Relights Red", "Sunlights" och "Relights Blonde".

Färgen har ingen obehaglig lukt, är lätt att applicera och tvätta bort, och ger också färgfasthet.

matris

Matrix-företaget tillverkar följande produkter: Color Sinc dubbing produkter, SOKOLOR beaty hållbar färg, V-Light brightening agenter och SoRed färgmarkeringsprodukter.

Färg Sinc. Denna serie innehåller inte ammoniak, därför fungerar det på håret mycket försiktigt. Färgen kan användas på både färgat och naturligt hår. Om du aldrig har färgat ditt hår, men de har förlorat sin elasticitet och glans, använd den här serien.

SOKOLOR beaty. Färgen varar bra i flera månader. Färg förblir under hela tiden ljus och mättad.

V-Light. Detta är en bra serie för blondiner. Paletten innehåller gyllene, platina och sand nyanser.

SoRed. Paletten i denna serie är fylld med alla sorters röda nyanser. Perfekt för brunetter som bestämmer sig för att ändra sin bild med markering.

Estelle

De Luxe. Färgen är rik på vitaminer, så det hjälper till att stärka håret. Den appliceras perfekt på krullarna, vilket gör att den kan användas mycket ekonomiskt.

Sence De Luxe. Denna serie av färger innehåller inte ammoniak, men trots detta håller färgen mycket lång tid.

De Luxe Silver. Denna typ av färg är speciellt utformad för att bekämpa grått hår. Målar inte bara perfekt målar hår, men stärker också dem.

Essex. I denna serie finns det många vackra och rika färger.

Kapous

Färgen av detta varumärke är en av de mest ekonomiska bland professionella färger. Det är ganska motståndskraftigt och fullständigt ofarligt för hälsan. Paletten är mycket varierad. Varje kvinna med hennes hjälp kan förverkliga sina mest kreativa idéer.

Om du ska göra hårfärgning hemma, var försiktig, eftersom färgen på skuggan på förpackningen kanske inte sammanfaller med resultatet. Därför är det bättre att genomgå förfarandet för färgning i kabinen hos en bra mästare.

Londa

Detta är en universell färg, den kan enkelt användas inte bara i stugan utan också hemma. Paletten av märket Londa är mycket rik och varierad. Färgen innehåller välgörande lipider och naturligt vax, vilket främjar näringsrikt hårvård. Trots att färgen försiktigt påverkar locken, målar hon över grå hår 100%.

recensioner

Larisa, 30 år: Nyligen upptäckte jag den fantastiska Londa-färgen. Det skadar inte håret, det är lätt att applicera, färgen är följaktligen mättad och djup, vilket förblir länge.

Svetlana, 45: Jag har använt Kapous-färg i flera år. Vill bara säga att förfarandet för färgning av denna färg är bäst att överlåta professionella. Jag gillar verkligen produkterna i det här varumärket, resultatet av färgning, jag är alltid nöjd. Färgen är mycket resistent, färgerna är mättade och ljusa, och det är också budget.

Inna, 36 år gammal: Jag har länge drömt om att bli en brunett, och nyligen bestämde jag mig äntligen. I butiken rådde jag att måla Matrix. Resultatet blev positivt överraskat. Färgen är oerhört rik och vacker. Handdukar blir inte smutsiga under schamponering. Det är väldigt lätt att använda den här färgen hemma.Nästa Artikel
Mjäll kliar