Bäst icke-ammoniak hårfärger


Ammoniak är en kemikalie som avger skadliga rök och kan orsaka brännskador (med ökad hudkänslighet). Ammoniakfritt hårfärg ger en säker och mild färgning. Ammoniak är också en billig klarare, eftersom den innehåller väteperoxid.

Är det möjligt att färga hår med icke-ammoniakfärg?

Färg utan ammoniak har sina egna fördelar och nackdelar. Dessa verktyg är inte lämpliga för alla kvinnor, eftersom de inte målar över gråhår och återvunna rötter. På grund av användningen av ammoniakfri färg kan håret färgas ojämnt, särskilt om de redan har målats med ammoniak före.

Fördelar med färger utan ammoniak:

 • ingen skarp, obehaglig lukt;
 • mild färgning utan traumatiserande lock eller hårbotten;
 • En stor palett av färger (ammoniakprodukter leder fortfarande i detta avseende);
 • inga kontraindikationer

Professionell färg utan ammoniak är inte billig. Oavsett hur kvalitativt ett sådant verktyg är, kommer det fortfarande inte att ge ett långsiktigt resultat. Färgning, producerad utan ammoniakprodukt, varar inte mer än 2-3 veckor. Produkter som inte innehåller ammoniak, tillåter inte heller att lätta håret några toner åt gången.

Är icke-ammoniak hårfärg skadligt?

Innan du använder någon färg, testa för en allergisk reaktion. För att göra detta, applicera först produkten på någon del av huden och sedan på en tunn hårsträng. Denna procedur hjälper till att undvika obehagliga incidenter i framtiden.

Professionella produkter som inte innehåller ammoniak är inte skadliga för håret. De kan användas av gravida och ammande kvinnor. Produkten blir automatiskt skadlig om den innehåller toxiska komponenter (Syoss Oleo Intense).

Hur är färgningen utan ammoniak?

Ljus nyanser av ammoniakfri färg är inte avsedda för mörka lockor. Om en kvinna från en brunett vill bli blondin, måste hon förkrossa håret. Men lättnadsproceduren förstör märkbart krullarnas tillstånd, så den positiva effekten av det ammoniakfria färgen kommer inte att märkas. Måla utan ammoniak i sådana situationer krävs för att inte skada håret ännu mer.

Ammoniak öppnar hårporer, varför krullarna blir stygga och fluffiga. Efter att ha använt ammoniakfria remedier ändras inte hårstrukturen.

Korrekt färgsparande produkt bör ske enligt följande:

 1. Färg appliceras på obehandlat hår. Samtidigt bör det på krullarna inte finnas några andra medel (geler, lacker, mousser). Först ska verktyget fördelas över rötterna och efter 10-15 minuter appliceras över hela längden av håret.
 2. Skölj inte produkten i 30-40 minuter. Den exakta tiden beror på önskad nyans: Om en kvinna vill få en stark intensiv färg, behöver hon behålla produkten längre.
 3. Sammanfattningsvis måste du sätta på krullarna. Det rekommenderas starkt att låta håret torka naturligt så att det lyser och fluffar inte.

Färgen fungerar snabbare om du sätter huvudet i en handduk (efter att du har lagt på en speciell polyetenhatt).

Hur snabbt tvättar en ammoniakfri färg?

Färger utan ammoniak tvättas snabbt, maximalt i en månad. Vissa produkter, som Garnier, linger inte på håret alls. Högkvalitativ och professionell produkt utan ammoniak håller lite mindre än ammoniakfärg. Det är möjligt att permanent tona håret med en sparsam produkt, eftersom det inte kommer att orsaka skada.

Om du gör en särskild rating av medel kommer de ledande positionerna att tas av produkter från Kapous, Matrix, Estel. De är resistenta och deras användning är inte begränsad till enkel färgning. Med dessa färger kan du vackert tonat hår, utan att ändra skuggan dramatiskt. Se vad nyanser Matrix förberedd för blondiner, brunhåriga kvinnor och brunetter här.

Översynen av färger från de bästa tillverkarna

Var kan man köpa? Nedan är en lista över ammoniakfria färger som är populära med det rättvisa könet. För att köpa kan du gå till tillverkarens officiella hemsida. Professionella produkter (Kapous, Matrix) kan också hittas i professionella kosmetikaffärer. Hur de ser ut kan ses på bilden.

Syoss Oleo Intense

Tillverkaren hävdar att Cies Oleo Intens innehåller olika vitaminer och oljor. I kompositionen finns det verkligen användbara ämnen, inklusive - argonolja som ger näring till håret. Men verktyget har en signifikant nackdel: närvaron av giftiga komponenter. Produkten innehåller sulfater (SLS), linalool (ett ämne som kan orsaka dermatit), aminofenol. Ammoniakfärg kan vara mycket säkrare än Syoss Oleo Intense.

Produkten rekommenderas inte för kvinnor med överkänslighet i huden, liksom för dem vars hår är i dåligt skick. Svett kundrecensioner, vi kan dra slutsatsen att färgen inte är resistent, något målar över grå hår och kan torka ut lock. Priset varierar från 286 till 409 rubel.

Estel Sense De Luxe

Estelle är ett kvalitetsmärke som är populärt inom skönhetsindustrin. Produkter som tillverkas av detta företag används i nästan alla frisörsalonger. Estel Sense De Luxe kännetecknas också av sin trevliga kvalitet och hög hållbarhet. Ljust pigment tvättas i 3-4 veckor, men skuggan varar upp till 2 månader. Med hjälp av produkten kan utföras som en fullständig färgning och toning.

För att tona håret, bör färgen hållas högst 15-20 minuter.

Estel Sense De Luxe är en bra, mild färg som passar för svagt, tunt hår. Produkten innehåller keratin och vitaminer, så verktyget stärker och återställer lockar. Den genomsnittliga kostnaden är 270 rubel.

Matrix Socolor Beauty

Professionell färg Matrix Socolor Beauty har en rik palett av nyanser och bra hållbarhet. Matris hårprodukter används i salonger. Detta italienska företag har länge etablerat sig inom skönhetsområdet.

Paint Matrix Socolor Beauty har en stor fördel - den är lämplig för att måla grå. Produktens sammansättning kännetecknas av närvaron av 3 användbara oljor: burdock, oliv och jojoba. Produkten innehåller ceramider R, som skyddar hårbotten och gör håret starkare. Det kostar från 336 till 505 rubel.

Matrix Color Sync

Tinting Matrix Color Sync cream-paint perfekt passar inte bara för färgning utan också för huslaminering. På paletten finns en färglös produkt som gör krullarna skina och släta. Färgen innehåller också närande oljor och ceramider R (ämnen som erhålls konstgjort från naturliga ingredienser). Produkten är lämplig för livslöst tråkigt hår. Väl målar över grå hår. Pris - 620 rubel.

Londa

Londa-företaget producerar billiga produkter för hår. Färgpaletten utan ammoniak innehåller både ljusa och mörka nyanser. Dessa medel är inte av hög kvalitet, men de ligger i ett överkomligt prisklass. Ammoniakfria produkter från Londas företag kan torka ut hår, det ger inte glans och silke. Ej lämplig för initialt torrt och livlöst hår. Ljus nyanser från paletten innehåller ett oxidationsmedel (väteperoxid), som härrör från ammoniak. Kostnaden varierar från 270 till 350 rubel.

Kapous

Capus är ett företag som tillverkar professionella hårprodukter. Företaget Kapous har en populär palett av färger, som heter Non Ammonia (without ammonia). De innehåller olika närande och regenererande oljor (jojoba, argon trä) och vitaminer. Non Ammonia skadar inte hår alls. Linjen innehåller en stor palett av färger. Produkterna innehåller inte heller parabener och SLS. Färger från Kapus är väl lämpade för både hem- och salongmålning. Det genomsnittliga priset är 300 rubel.

Garnier färg Shine

Oljig färg, som perfekt målar över grå hår och ger ett ljust pigment till hår. Garnier färg Sken närmar sig lockarna, vilket gör dem silkeslösa och glänsande. Färg är lämplig för experiment. Vissa kvinnor med sin hjälp korrigerar det olyckliga resultatet efter färgning med Tonics. Denna produkt från Garnier är bra för alla utom uthållighet. En ljus färg kommer inte att vara längre än 2 veckor, varefter den gradvis kommer att blekna. Garnier färg Shine innehåller närande oljor och tranbärsekstrakt. Sammansättningen är naturlig och ofarlig, det är därför pigmentet tvättas ut så snabbt. Kosta Garnier ca 200 rubel.

Schwarzkopf Nectra Color

Företaget Schwarzkopf positionerar linjen av krämfärg Nectra Color, som resistent och ofarligt. Pigmentet tvättas verkligen länge från krullarna (inom en månad), medan själva verktyget inte innehåller ammoniak och derivat. Paletten är liten, ljusa färger kan gå ojämnt. Mörka nyanser är av högsta kvalitet och utmärkt pigmentering. I allmänhet är verktyget lämpligt för kvinnor som vill målas i svart eller kastanjfärg. Produktens sammansättning innefattar biooljor och blomnektar.

Faberlic

Faberlic tillverkar produkter för kropp, ansikte och hår. Företaget har en rad ihållande icke-ammoniakkrämfärger. Ammoniakfria produkter från företaget Faberlic utstrålar lukten av billig ammoniakfärg. Detta är den första punkten som är alarmerande. Efter färgning och under det kan huvudet klämma fast. Denna hudreaktion talar också om en onaturlig komposition.

Verktyget rekommenderas inte för personer med känslig hud eller sprött, försvagat hår. Priset i katalogen är 179 rubel.

L'Oreal

Måla utan ammoniak från företaget L'Oreal kallas CASTING Creme Gloss. Paletten innehåller mycket attraktiva nyanser. Produkterna innehåller både naturliga ingredienser (royal gelé, oljor) och kemikalier. Paint Casting Creme Gloss kommer inte att skada håret, men det kommer inte att göra dem bättre. Huvudvårdseffekten kommer från balsam som finns i satsen. Färgverktyg från ammoniakfri linje målarfärligt över grå hår. Produkten är inte dålig, men är endast lämplig för kvinnor med relativt friskt hår. Ungefärlig kostnad - 500 rubel.

I allmänhet är ammoniakfria färgämnen en bra lösning för personer med överkänslighet i hårbotten. Och även för dem som helt enkelt inte vill skämma bort sina hår och ändra sin struktur.

Vilken typ av hårfärg utan ammoniak är bättre - en recension av tillverkare och recensioner

Det är ingen hemlighet att vi kvinnor är mycket föränderliga människor. Idag vill vi vara en platina blondin, och i morgon drömmer vi om att bli en lockig brunhårig kvinna. Kämpa med säsongsbetonad depression eller med dåligt humör också med hjälp av färgning. Bara ett fåtal bestäms av en kardinal förändring av bilden, men det är ganska möjligt att byta skugga. För att inte lägga till stress på håret själv och inte förlita sig på skönhet eller säkerhet, måste du noga välja hårfärg.

Vad är icke-ammoniak hårfärg

Sammansättningen av hårda färgämnen innehåller ammoniak. Det är denna komponent som hjälper färgämnet att penetrera så djupt som möjligt i hårstrukturen och behålla

stanna i det under en lång tid. Måla för

Ammoniakfritt hår (Ammoniakfritt anges ofta på förpackningar), snarare toning eller tonning, eftersom pigmentet omsluter håret utan att förstöra de elastiska komponenterna.
Det ger hår extra glans, ger elasticitet och hårvolym.

Och frågan uppstår omedelbart: om bezammiachnaya hårfärg är bäst, varför går inte alla salonger till sådana? Sparande färger ger inte en kardinaländring av bilden, vilket möjliggör en skiftbyte till 1-2 toner. De är mindre beständiga, men dyrare, dåligt färgade grå hår. Allt i dessa färger är ofta begränsat palett av färger.

Innan du väljer, ska du ta reda på själv vilken typ av hårfärg utan ammoniak är bäst för dig, hushåll eller professionell.

Hur man väljer rätt färg

Varje tillverkare av en rad icke-ammoniakfärger presenterar sin egen formel, med vilken färgen av detta märke håller färgpigmentet på håret.

Det är nödvändigt att välja:

 • Enligt plånboken. Valet är väldigt brett.
 • Känns som. Professionell ger mer förutsägbara resultat.
 • Som hår. Hår har sin egen struktur och egen färghistoria.
 • Med rörvolym. Med långt hår är det bättre att ta med en marginal.

Översikt över tillverkare av de mest populära varumärkena

Hårfärg Fitokolor (Fito Färg)

Volym: 100 ml.
Åtgärdstid: 30-40 minuter.
Palett: 15 nyanser.
Naturliga oljor och extrakt av växter är en del.

Vad tillverkaren lovar: Högkvalitativ mild färgning med effekten av laminering.

Recensioner av ammoniakfri hårfärg Fitocolor

Valentina, 45

Det har länge avgått sitt gråa hår, men jag försöker hålla blonda med målarfärger. Paint Fitokolor försökte för några år sedan och använda det hela tiden. Vad glädjer - absolut ingen irritation i hårbotten, men med andra färger hände det ganska ofta.

Irina, 27 år gammal

Jag köpte Fitokolor i affären, uppriktigt sagt, ledde till priset. När huset började blanda komponenter blev jag förvånad: blandningen var helt flytande. Hon satte något på håret och var rädd att hon skulle börja dränera. Förgäves orolig. Passade den tilldelade tiden, och resultatet (soligt blont) var glatt.

Svetlana, 32 år gammal

Tidigt grått hår gör mig inte glad, jag försöker göra min skugga ljusare. Nyligen experimenterar med färg Fitokolor. I allmänhet tyckte jag om resultatet, färgen visade sig vara ganska förväntad, men de grå rötterna ser förrädiskt ut.

Ammoniakfri hårfärg Estel (Estel Sense De Luxe)

Volym: 60 ml.
Åtgärdstid: 25 minuter.
Palett: 140 nyanser.
Måla med avokadoolja och olivolja. Det finns en linje för mjuk färg över grå.

Vad tillverkaren lovar: Ljus färg fortsätter under lång tid (upp till 25 spolar). Färg är ekonomisk att använda.

Estelle Paint Recensioner

Ilona, ​​35 år gammal

Efter flera års ljusning med dyra professionella färger bestämde jag mig för att byta till en mer prisvärd. Långt samråd med säljaren, paletten är verkligen imponerande. Det första som varnade när den applicerades - färgen var mörkare än de föregående. Resultatet - jag är inte en blond blondin (som jag ville ha och som anges på förpackningen), men en lätt kastanj. Efter några veckor tvättades färgen ojämnt. Vid detta experiment slutade.

Tatyana, 22 år gammal

Estelle har använt färg i ungefär ett år och har aldrig ångrat det. När den appliceras känns det ganska stark lukt, vilket är överraskande, eftersom färgen är ammoniakfri. Men håret ser bra ut även efter färgning två gånger i månaden.

Oksana. 33 år

Vid applicering av färg träffade några droppar huden, märkte inte omedelbart, då det visade sig vara problematiskt att tvätta av.

Ammoniakfritt hårfärg L'Oreal (L'Oreal Casting Creme Gloss)

Volym: 48 ml.
Åtgärdstid: 20 minuter.
Palett: 28 nyanser.
Det finns en speciell linje för att behålla blondinen.

Vad tillverkaren lovar: En innovativ formel torkar inte hårbotten. Lämplig för regrown rötter och hår som skadas av lock.

Recensioner av ammoniakfri hårfärg L'Oreal

Natalia, 26 år gammal

Efter sommarsemestern bestämde jag mig för att vila mitt hår. Jag köpte ett viktigt paket av L'Oreal (det är uppenbart att kunderna förstår vad de betalar pengar för) och målade sig själv. Vad säger du? Hon jobbar. Även om det är dyrt, men effekten är det som sägs på ansiktet.

Irina 35 år gammal

En gång i tiden arbetade jag för distributören av varumärket L'Oreal. Jag kommer ihåg hur tränarna kom, introducerade dem till nyheten. Och sedan dess har jag varit så genomsyrd med respekt för dessa produkter, att jag alltid använder dem, och deras färg utan ammoniak är bortom konkurrensen för mig.

Galina, 28 år gammal

Håret bortskämd av osystematiskt färgning och strykjärn bestämde sig för att ta hand om minst en gång. Men att gå till jobbet, och därför behöver du fortfarande ta hand om dig själv. Jag bestämde mig för att kompromissa - att hålla en mjuk färg. Spread paint, det finns faktiskt praktiskt taget ingen lukt. Den oljiga konsistensen appliceras och tvättas mycket lätt. Kanske kommer du att ge råd om hur man kombinerar färgning med hårterapi?

Matrix Color Sync Professional Bezammiachnaya Färg för hår

Volym: 90 ml, men oxidationsmedel måste köpas separat.
Åtgärdstid: 20 minuter.
Palett: 50 nyanser.
Färgen innehåller keramik för hårvård och vegetabiliska oljor.

Vad tillverkaren lovar: Vid färgning ger färgen hårglans, ger högkvalitativt toning av grått hår och effekten av "glasering" på håret. Med tanke på att hela linjen av varumärket är professionell är ammoniakfri hårfärg i sig väldigt mild.

Recensioner på paletten av icke-ammoniak hårfärg Matrix

Tanya, 27 år gammal

Under åren av färgning försökte jag många färger och jag kan kalla mig en avancerad expert på färgning. Och idag är min favorit nummer ett märket Matrix. Färgen är väldigt mild, ger inte den ökända övergången från rötterna till färgat hår.

Svetlana, 32 år gammal

Min mästare färgist, som också var en nära vän av mig, sa att hon kunde måla sig och rådde om färgmatrisen. Lyckligtvis är min hårs struktur sådan att varje färgämne ger ett resultat som anges på förpackningen. Jag har använt det för ett år nu, det finns inga klagomål, särskilt välfärgade rötter är tilltalande. För en ljus blond är ett betydande plus.

Olga, 25 år gammal

Matrix har en lika rik palett av ammoniak och ammoniakfria färger. Mycket bekväm med mitt problem rötter. Jag målar rötterna med vanlig färg och jag applicerar icke-ammoniak över hela längden på håret. Ekonomiskt och håret förstör inte.

8 bästa professionella hårfärger

På jakt efter sin idealiska bild går tjejer villigt för experiment - de försöker olika stilar i kläder, gör experiment med smink och naturligtvis färgar håret. Och som statistiken säger, är majoriteten av sådana kvinnor: 70% av ryssarna vill inte gå med hårfärgen donerad av naturen. Men älskare idag för att vara en passionerad brunett, imorgon en snygg blondin och övermorgon - en skön rödhårig, de vet att hennes hår inte tolererar sådana dramatiska förändringar och ofta reagerar på dem med torrhet, brittleness och förlust av glans. Därför, för färgning är det bättre att köpa professionella färger som låter dig ändra bilden med minst skada på håret.

Hur man känner igen ett bra hårfärg

Ofta kan man höra uppfattningen att färgen, som inte innehåller ammoniak, är absolut säker och inte kan förstöra håret. Tyvärr är det här en myt! Ammoniakfria färger är inte riktigt så aggressiva, men även med huvudet finns det tillräckligt med hårda komponenter som kan orsaka skada. Så, att välja en färg behöver du inte se så mycket ut när ammoniak saknas, liksom när det gäller väsentliga och naturliga oljor, växtekstrakter och andra fördelaktiga ingredienser som mjukgör effekten av kemiska ingredienser.

I jämförelse med färger från massmarknaden är professionella medel mer resistenta - de brinner mindre ut i solen, färgen kommer gradvis och jämnt ut och tvättas inte ut efter andra eller tredje tvätten av huvudet. Och slutligen erbjuder tillverkare av sådana färger den rikaste paletten av nyanser från naturlig till skandalös, bland annat kan du enkelt välja den exakta tonen du behöver. Dessutom kan färger inom samma linjal blandas för att få en mer noggrann nyans. Men du måste vara försiktig här - trots allt har många märken sådana färger som endast är avsedda att späda ut andra nyanser och är inte lämpliga för högkvalitativ färgning. De kallas korrekturläsare eller mixtoner. Och vet att, till skillnad från konventionella färger, kräver professionella ett separat inköp av en oxidator.

Och att välja det bästa bland professionella färger hjälper dig med vårt betyg, sammanställt med beaktande av yttranden från experter och recensioner av vanliga användare.

Ammoniakfria hårfärger - funktioner, bästa produkter och recensioner

Tillverkare, som försöker att behaga konsumenten, producerar en rad färgämnen för varje smak. I varje distributionsnät kan du enkelt köpa både ammoniakfria färger och färgämnen som innehåller ammoniak. De sistnämnda är dock helt osäkra.

Ammoniakskada för hår

Det har länge varit vetenskapligt bevisat att ammoniak orsakar irreparabel skada vid måleri.

Vad är farligt ammoniumhydroxid:

 1. Det provar destruktion av proteiner som är ansvariga för att reglera förekomsten av melanin som finns i strandstrukturen.
 2. Violerar det vanliga sättet att fungera i talgkörteln.
 3. Svagar lockar, gör dem torra och blekade.
 4. Att ha förmågan att tränga in i huden gör att porerna orsakar irreparabel skada i kroppen.
 5. Det provoserar hårets hårdhet.
 6. Med en ökning av den rekommenderade tiden för färgproceduren är det möjligt att provocera en partiell förlust av hår och för att få ett annat färgområde.

Funktioner ammoniakfria färger

Den milda agenten kan försiktigt fläcka krullarna utan att skada sig. Frånvaron av ammoniak och en minskad andel väteperoxid i kompositionen gör att du kan utföra proceduren utan att ändra hårets struktur.

Dessutom erbjuder moderna tillverkare ett ganska stort utbud av färgval nästan lika bra som ammoniakprodukter. Ett färgämne som inte innehåller ammoniumhydroxid kan användas löpande utan att oroa sig för hårets hårvård.

Huvuddragen hos ett icke-ammoniakmedel för färgning var dess gradvisa ackumulering i hårkutiklet. Detta möjliggör för varje efterföljande förfarande att observera en alltmer levande och mättad nyans som kan fortsätta under den längsta möjliga tidsperioden.

Princip för verksamheten

Färgproducenter använder ofta etanolamin som en viktig komponent för att ersätta ammoniumhydroxid. Kemikalien kan inte påverka huvudets hud, talgkörtel, hårstruktur. Dessutom är en viktig fördel frånvaron av en skarp toxisk lukt som ammoniakfärgningsmedel har.

Etanolamin penetrerar håraxeln utan att påverka de djupa lagren av keratinceller. Det här gör exakt det möjligt att utföra proceduren helt säkert, eftersom keratin utsätts för minimal påverkan.

Färgen omsluter strängen med speciella komponenter och håller färgen direkt i hårstrukturen. Försiktigt föreslagna av tillverkarna, balsam i förpackningen kommer att mata trådarna, göra krullarna mjuka och silkeslen.

Bästa bäst

De bästa verktygen för att måla stål:

Loreal gjutglans

En av komponenterna är bismelk, vilket gör att du kan ta hand om håret och lägga håret i mjukhet och ömhet. Färgen framhäver det otroligt trevliga doften av vilda bär och fyller helt det grå håret. Paletten presenteras i 26 nyanser som kan köpas på någon specialaffär.

Kostnaden för färg är i intervallet 300-450 rubel per förpackning.

Garnier Color Shine

Färger över 50% av grått hår, förbättrar sin glans och ger ny nyans en naturlig utstrålning, naturlighet. Komponenterna innehåller ett användbart extrakt av tranbär och arganolja. Färgen har en krämig struktur och behåller den förvärvade färgen i mer än 40-50 dagar. Finns i en palett av 16 nyanser.

Kostnaden för förpackning är inom 160 rubel.

Schwarzkopf Essential Color

Innehåller i sammansättningen av extrakten av vitt te och litchi, som har en mild omsorg för strängarna. Otroligt hållbarhet ger nästan fullständig målning av grått hår. Dessutom innehåller kitet en vitmask som fyller krökstrukturen med användbara element. Paletten består av 20 nyanser.

Kostnaden är mellan 350-450 rubel.

Modernt färgämne som inte provar skada på hårets struktur, motverkar utseendet på allergiska reaktioner och ger skinsglans och glans. Kanske förtydligandet av krullar på 12 toner.

Kostnaden för ett unikt verktyg - från 700 rubel.

Användningstips

Specialister gjorde några rekommendationer om användningen av färg:

 1. Tvätta inte krullarna omedelbart före färgningsförfarandet.
 2. Var noga med att fördela färgämnet jämnt och tvätta det med ljummet vatten.
 3. Användningen av balsam är en integrerad del av processen.
 4. Lätta trådar byter nyans mycket snabbare än svart. Baserat på dessa överväganden är det värt att minska den rekommenderade tiden något för att slutföra proceduren.

Är det möjligt att lätta håret utan ammoniakfärg?

Ljushanter med färg som inte innehåller ammoniak är möjlig. Dessutom lovar förfarandet att vara försiktig med en övervägande restorativ effekt.

Fördelar och nackdelar

De viktigaste fördelarna med färgämnen är:

 1. Frånvaron av skadliga effekter på håret - färgen omsluter ytan utan att försöka tränga in i hårets inre.
 2. Möjligheten att ofta använda färg om det behövs.
 3. Innehållet i ett rikt vitaminkomplex som fyller krullarna med ett antal spårämnen.
 4. Långvarig användning av produkten ackumulerar pigment på trådarna, vilket med varje förfarande medger att öka ljusstyrkan och mättnaden av den nya nyansen.

Liksom alla andra produkter har färgämnet flera nackdelar:

 1. Den ganska höga kostnaden för riktigt resistenta färger.
 2. Mindre lång bevarande av den förvärvade nyansen på ett hårhår i jämförelse med färgning med hjälp av ammoniak. Kräver vanliga rutiner.
 3. Inte alla märken kan måla hela det grå håret för första gången.

recensioner

Alexandra, 25 år gammal

Så fort själen ber om förändring, får jag genast Garnier Color Shine-färg, eftersom det är extremt viktigt att jag bevarar mitt eget hårs hälsa. Jag gillar väldigt mycket att färgämnet inte är föremål för spridning och har en otroligt trevlig arom. Dessutom sätter tillverkaren en hårmask i förpackningen, som närmar sig krullarna och efter färgning förvärvar de inte bara en ny färg utan också naturlig friskhet, glans, strålning. Resultatet av färgning är alltid glatt.

Veronica, 43 år

Med tillkomsten av det första gråhåret började jag aktivt använda färger utan ammoniak. Hon valde Schwarzkopf Essential Color. Håret är vackert färgat, vilket ger en trevlig arom, mjukhet och silke. Mycket nöjd med 100% skuggning av grått hår och bevarandet av den förvärvade nyansen på ca 2 månader. Färgen är ganska glad, så nu använder jag bara det här märket.

Svetlana, 35 år gammal

Nyligen genomgick ett förtydligande förfarande i en skönhetssalong med ammoniakfri färg. Ärligt talat trodde jag inte mycket på genomförandet av det önskade - att få en blond nyans eftersom min naturliga färg är ganska mörk. Mästaren, med hjälp av färgämnet Chi, gav mina krullar en blond nyans, vilket otroligt förändrade min bild och tillförde självförtroende. Efter färgning behåller håret mjukhet, elasticitet och naturlig glans.

Angelina, 24 år gammal

Med tanke på min kärlek till periodisk färgning, bestämde jag mig för att bara använda ammoniakfria agenter för att hålla mina trådar friska. Välj en ganska dyr Chi-färg. Men efter det första förfarandet insåg jag att jag hade fattat rätt beslut och verktyget var verkligen värt pengarna. Håret ändrar upp till 12 toner i en färg, behåller elasticitet, mjukhet och behåller den förvärvade nyansen under en längre tid.

De bästa mjuka hårfärgerna utan ammoniak

Vackert färgade lock är nyckeln till framgångsrik reinkarnation, men vanliga rutiner för tonning av rötter eller längder kan allvarligt skada strängarnas tillstånd. Professionell mild hårfärg utan ammoniak är idealisk för gravida kvinnor och tjejer som bryr sig om frisyrens tillstånd.

Översikt över populära icke-ammoniakfärger

Utan en noggrann jämförelse är det svårt att säga vilken ammoniakfri färgämne som är det bästa håret, men efter att ha analyserat många recensioner kommer vi att försöka hitta svaret på denna fråga.

Innan du väljer ett visst företag måste du noggrant se över sammansättningen av de produkter som den representerar. Faktum är att ammoniak i vanliga färger är en brightener, som drar ut det naturliga pigmentet av hår, det är naturligt att kosmetika är mer resistenta mot det. Dessutom kan du färga mörka trådar i en ljusare ton, till exempel brunhårig i röd eller mörkbrun i ljus.

Casting Cream Gloss från Loreal (Casting Creme Gloss from Loreal) - den mest kända, nästan ofarliga hårfärgen, som produceras utan ammoniak. Innehåller inte väteperoxid, men kompletteras med kemiskt verksamma ämnen. Berikad med bismjölk, på grund av att den djupt närmar sig strängarna och ger dem mjukhet. Färger effektivt över grått hår, presenterat i naturliga nyanser. För mer dramatiska förändringar är L'Oreal Professionnel DIA Richesse från Diacolor-serien lämplig.

Casting creme gloss

För blondor eller ljusning är L'Oreal Inoa ODS2 (ODS) mer lämplig - det är en ljusfärg för blondiner utan hårda kemiska komponenter. Det bästa av det bästa, men dyra målarfärgen. Hon kan till och med göra en tjej med blonda strängar från en naturlig brunett. Nu används denna nyhet aktivt för hemfärgning ombra, nedbrytning, etc.

Bilder - L'Oreal Inoa ODS2

Faberlic presenterar en annan liknande produkt - Faberlic persistent ammoniakfri krämfärg. Det förstör nästan inte det naturliga pigmentet, så det är väldigt mjukt och säkert, men samtidigt har det en betydande nackdel - det fläckar inte grått hår. Trots de mörka nyanser som presenteras i paletten kommer denna produkt att färga ash hår lite ljusare än bara naturligt, för vilket du kan få en slags framhävande effekt.

Till skillnad från sina kamrater är Estel Sense De Luxe (utan ammoniak) från Estels varumärke utmärkt för färgning av grått hår. Kompositionen innehåller avokadoolja och olivekstrakt. Detta är ett unikt alternativ som lämpar sig för toning av tipsen och för en full målning. Färgerna presenteras i röda, svarta, askiga toner, det finns också korrigatorer av gröna, blå och gula nyanser. Trots att det är oljigt, lämpat för att måla någon typ av hår, är det relativt ofarligt. Hennes motsvarighet är Estel Celebrity.

En analog av L'Oreal är Olia från Garnier (Garnier) - det här är en bra resistent krämfärg utan ammoniak, vilket stänger värderingen av de mest kända produkterna. Olia ingår i listan över de populäraste färgerna från 2015, dessutom kompletteras det med vitaminer och naturliga ingredienser. Mjuka färger som minimerar hårets hår, lämpar sig för frekvent användning. Dessutom mycket billigare än uttalade medel.

Olia av Garnier

Tänk på vad som annars är färgat färg för hår utan ammoniak:

My-Krem

kosmetika från A till Z

Ammoniakfria hårfärgade recensioner

Askblond på blekt hår

Jag vill berätta om min positiva erfarenhet av att tona håret med Estel De Luxe SENSE-krämfärgen, som jag köper på webbplatsen för gemensamma inköp i min stad, är billigare än i en butik för 216 rubel.

Till att börja med färgen:

Creamfärg innehåller inte ammoniak.

 • Färger hår ton-på-ton, försiktigt toner blont hår.
 • Det ger djup till naturlig hårfärg, mättar dem med glans och glans.
 • Justerar hårfärgen över hela längden.
 • Den blandar lätt, har en mjuk, elastisk konsistens och en trevlig lukt som är ekonomisk att använda.
 • Avokadoolja, panthenol och olivolja extraherar djup näring och hydrering, keratinkomplexet återställer hårets struktur och naturliga elasticitet. Behållar den naturliga hydrobalansen i hårbotten.

Den blandas med aktivator 1,5% / oxigent 3% De Luxe i ett 1: 2-förhållande.

Huvudpaletten innehåller 57 toner.

Först klargjorde jag rötterna, du kan läsa om det här. Därefter var det nödvändigt att bestämma färgen och göra allt enligt reglerna för färg, för att inte få ett oväntat resultat. Jag ville ha blond blond på nivå 9, men en asy nyans på ett blekt ljusgult hår kan ge en grön nyans, vilket betyder att jag behöver lite lila, lila + gul = neutral. Också för motstånd måste du lägga till 9/0. Till slut bestämde jag mig för att göra en sådan cocktail: 9/0 (20g.) + 9/1 (10g.) + 9/16 (10g.). Toning gjorde vid 1,5% aktivator. Blandad 40g färg + 80ml aktivator.

Blandningen applicerades på vått hår, omedelbart efter ljushållning, hölls i 20 minuter. Jag noterar att det är praktiskt taget ingen lukt, blandningen är lätt och tjock, det är praktiskt att applicera, blandningen strömmar inte.

Varning! För att göra färgen längre för att behaga dig och inte att tvätta ut, hoppa inte över det slutliga behandlingssteget, vilket finns i instruktionen:

Slutlig bearbetning:

 • Tvätta håret med DE LUXE färgstabilisationsschampo.
 • Behandla ditt hår med en balmstabilisatorfärg DE LUXE.

Jag använde shampoo och balsam färgstabilisatorer från Nexxt, som kommer att läggas till senare.

Här är hur mitt hår såg ut före toning, efter med dagsljus och med artificiellt ljus.

Denna färg torkar inte håret, det förblir ganska jämnt och mjukt.

Det bör förstås att katalogen visar färger med nyanser målade på strängar av samma färgnivå och en neutral nollskugga. För att korrekt välja önskad färg och skugga, kontakta med befälhavaren eller förstå självständigt reglerna för att neutralisera skuggan och grunderna för att använda färghjulet, eftersom färgen är konstruerad för professionell användning.

Jag rekommenderar att du läser mina recensioner:

Blekningspulver Estel DE LUXE ULTRA BLOND

Estel De Luxe Shampoo Intensive Cleansing

Den första upplevelsen av målning i ljus färg med färg Anthocyanin

God dag!

Idag kommer jag att berätta om min erfarenhet av färgning av koreansk anthocyanin.

Nu har vi ett stort urval av alla typer av färger som kommer att färga ditt hår i önskad färg. Men mitt val föll på anthocyanin. Jag har hört så många gånger att han är en av de mest resistenta färgerna, vilket är en otvivelaktig fördel.

Enig, eftersom alla vill att färgen ska stanna hos dig och inte tvättas bort efter den första tvätten av huvudet.)

Det är värt att komma ihåg att innan färgning i någon ljus färg är det nödvändigt att lätta håret.

För att vara ärlig var jag verkligen rädd för att lysa upp. Och felet av alla underbara berättelser älskade moster att mitt hår faller av. Jag undrar nu, för inte jag som en rädd?

Tyvärr är mitt hår ganska tunt, splittrat, sprött, flytande. Denna lista är oändlig. Därför var det dessa faktorer som alltid var i mitt huvud, och jag undrade ofta: "Är det sant. Ska de inte falla?"

Håret före färgning. Det var hur mitt hår såg ut före blixten.

Omkring en gång i månaden jag målade dem med färg. Garnier Color Sensation 5,62 - Royal Garnet. Men att veta att jag på sommaren fortfarande måste lysa upp och för att på något sätt behålla mitt hår, använde jag inte hårfärg i ca 4 månader.

Jag använde Estel prinsessan essex pulver och oxigent 6% för förtydligande.

Tyvärr hade butiken inte en mer generös oxid (3%). Därför tog syrgasmedlet på egen risk och risk 6%

Vid min hårlängd var mängden produkt tillräcklig. (3 förpackningar pulver för förtydligande och 3 flaskor oxygenator.)

! På en påse med pulver - en oxid!

Brightening pulver och oxid.

Så mitt hår såg 30 minuter senare, efter applicering av brightener. 30 minuter efter appliceringen av belysningen på håret.

Hårets längd är mycket väl inblandad rödfärg. Istället för de antagna 40 minuterna, i slutändan höll jag i 1 timme och 20 minuter.

Rött blev till ljusrosa.)

Efter 1 timme 20 minuter efter applicering av belysningen på håret.

Så mitt hår såg efter den första lättnaden.

Resultat efter den första förtydligandet.

Vilken typ av strängar jag inte hade..) Röd, snövit, gul, rosa, vasslad. Åh, och självklart, även då insåg jag att jag fortfarande skulle tortera mig med en andra procedur för att lätta håret. Resultat efter den första förtydligandet.

En vecka senare upprepade jag proceduren, endast med 3% oxid

Förtydligande. Resultatet var inte särskilt märkbart, personligen enligt min åsikt. Och jag beklagade att jag bara behöll 40 minuter och tog också 3% oxygenant.

Jag tror inte att jag skulle uthärda den tredje förtydligandet, så jag var tvungen att glömma mycket känsliga färger. Namnlösa, såsom: O03, B05, P03 och B13.

Då föll mitt val på nyanser B02, B03, B04.

Jag har bestämt mig för en lång tid vilken färg du ska ta. När jag kom till affären gjorde jag först ett misstag vid namnet på färgen, av någon anledning som visade att jag behövde B05 anthocyanin. Lyckligtvis tittade jag bara in i telefonen, och ursäktade bad om en nyans av B04. Men vid utgången insåg jag att detta inte är den färg som jag ville ha

Själv antacionin B04.) Egentligen kan vi anta att skuggan är vald slumpmässigt.)

Efter att ha läst recensionerna var jag väldigt rädd. Eftersom en tjej hävdade att denna färg skulle appliceras på en perfekt vit bas. Antacionin B04 själv.) Röret är ganska stort, men tyvärr spenderade jag inte det mycket ekonomiskt. Vid mitt hår gick längden hela röret.

Antacionin B04 i sig.)

Förpackning 230g

Och så fortsätt nu direkt till det mest intressanta, nämligen den mycket färgade med anthocyanin.

1.) Behöver tvätta håret.

2.) Applicera färgämne för att rengöra håret.

3.) Vi rullar upp huvudet med häftfilmen och värmer det med en hårtork. Jag värmde upp exakt 25 minuter.

Först skrämde den här punkten mig mest, men det är inte så hemskt och smärtsamt som det verkar vid första anblicken. Speciellt om du under uppvärmningsperioden kommer att uppta dig med att titta på en serie. Jag försäkrar dig, du kommer inte ens att märka hur tiden flyger med.)

4.) Vi skickar en onödig handduk i frysen i 30 minuter, då tar vi ut det och flyttar det till kylskåpet.

5.) Jag behöll färgen i 3 timmar. Därefter lindade hon huvudet med en kall handduk och lämnade den i 15 minuter.

6.) Tvätta noga av färgen nödvändigtvis kallt vatten. Det är lämpligt att skölja tills vattnet blir helt klart! Förutom att ha på sig handskar.

Färgen är helt ofarlig, och vissa lämnar det även för natten. Ja, först trodde jag inte att vattnet skulle bli klart. Men det här är sant.

Under färgningen slappade jag fruktansvärt. Pannan, händerna, handflatorna, öronen, nacken.. Allt var blått.. Lyckligtvis är färgen helt tvättad med tvål och vatten, liksom sminkborttagare. Egentligen panna, liksom öronen med nacken, tvättade jag den till henne. Offra vacker färg.

Och det efterlängtade resultatet!)

Det överträffade alla mina förväntningar, och det visade sig bra.

Ja, även trots en sådan bas. För att vara ärlig väntade jag gröna strängar och bitar av oförståelig färg

Slutresultatet! Slutresultatet! Slutresultatet!

Färgen har en ganska specifik lukt, inte otäck men ändå. Håret återhämtade sig väl efter "uttorkning" genom lättnad. Effekten av laminering är fortfarande närvarande, och det är fruktansvärt bra. Jag vill råda dig exakt anthocyanin, om du lyser upp på egen hand, och ditt hår har blivit torrt. Denna färg hjälper till att återvända till håret, det tidigare fina utseendet! Teknikfärgning är inte lika skrämmande som det verkar vid första anblicken, men det måste tinker. Enligt min åsikt är det bättre att fråga någon om hjälp med målning.)

Var inte rädd för att experimentera med ditt hår!

Sly Concept / eller färg "humör") nyans 8.1

Idag, min historia (som mest), låt oss gå om Concept hårfärgskräm.

Färgpalett Koncept Jag upptäckte relativt nyligen. och i stort sett passar allt för mig. med undantag för att färgerna i början är mycket mörkare än de som anges i paletten, men efter ett par huvudtvättar blir de som i bilden)

Itaaaaaaak - berättelsen om hur den vackra jungfru Irina., Experiment med hennes hår)))

Mitt val föll på det icke-ammoniakfärgade konceptet, en nyans av 8,1

vad som krävdes: att ta bort en liten rödhårig

och nu i ordning:

1. färg är mycket budget.. ca 150 p. Ser ut så här, blå förpackning, nedanför är min skugga.

2 tog oxidanten 3% av samma märke

3. Konsistensen är trevlig, grädde. lätt att applicera och flödar inte. luktar som tuggummi)))

4. Jag lägger färg på vått hår, så det är bekvämare att kamma och fördela det bra) och för att spara)))

5. Vi behåller all denna skönhet i 30-40 minuter

.IIIIIIIIIII VUAL.

I allmänhet till varje sin egen, men jag gillade färgen och kom att gilla det))))

Tack alla). ♥

Ammoniakfärg. Vilken man ska välja?

Jag har tunt, friskt och mycket mjukt hår. Jag vill målas i ton till ton. Nu väljer jag mellan matrisens färgsynkronisering och igora Vibrans. De har tillräckligt med prisskillnad, jag vet inte vilken som ska väljas. Är matrisen mycket bättre än igora? Om igora förstärker håret - för min hårtyp är det bara ett plus, men kommer det att bli någon glans i det här fallet? Vem använde, berätta.

Gästen

och vad betyder "ton till ton"? Bara inte första gången jag hör uttrycket))
Stabilitet och glans är inte anslutna på något sätt.
Hårdhet i form av elasticitet ger inte färg, bara det kan torka. För styvhet är henna bra.

Gästen

och vad betyder "ton till ton"? Bara inte första gången jag hör uttrycket)) styvhet och briljans är inte på något sätt ansluten. Hårdhet i form av elasticitet ger inte färg, bara det kan torka. För styvhet är henna bra.


Tone to tone, för det finns oxidationsmedel inte mer än 4% och du kommer inte att uppnå jämnare ljuston med jämn 1 ton, men du kan gå in i mörkret om du överdriver det. I allmänhet är färgen utformad, låt oss säga att förbättra färg och ljusstyrka hos din egen hårfärg eller justera nyansen (till exempel för blondiner, om håret har blivit gult, etc.)
Bara inte henna, håret efter det är bara äckligt - som halm, som om ett lager av något har fryst på dem och inte tvättas bort.

Gästen

ton till ton, för att oxidationsmedlet inte är mer än 4% och du kommer inte att uppnå jämnare ljuston även vid 1 ton.


Jag drar slutsatsen att "ton till ton" är utan förändring i starttonen men med en ändring i färgtonen?
Gästen

men inte henna, håret efter det är helt enkelt äckligt - som halm, som om ett lager av okänt material har fryst på dem och inte tvättas av.


Effekten av strawiness uppstår om balsam inte används. Och han försvinner efter spåret. Schamponering.
Men det kommer inte att finnas någon sådan effekt på mjukt hår, men den som kommer att äga sådant hår kommer att tycka mycket om det, eftersom volymen kommer att visas))
Generellt använder jag henna för färgning. Inte en rent naturlig väska (styvhet från den är stark och du kommer att drabbas), men den som kommer i nyanser (som konstfärg). Självklart finns det en viss kemi tillagd. Från dessa färger är håret inte svårt, men det är tätt. Redan 7 år krasch.

Svetlana Vitalevna

casting l'oreal
Och du kommer att tvätta håret med en Elsef i röda förpackningar - för färgat hår och du kommer att ha både hårdhet och glans.

Gästen

casting l'orealya tvättar ditt hår kommer att vara Esef i röd förpackning - för färgat hår och du kommer att vara både fasthet och glans.


Och håll dig skallig från dessa gjutgods

Fuerza

Jag gillar också Loreal gjutning. Hon är besamiachnaya och förstör inte håret i allmänhet. Mycket bra

Alsou

Aasha! Och bara hon! Denna mirakelfärg sparade mitt hår! På irecommend ru finns det en massa recensioner om det. Med bilder!

Alsou

och håll dig skallig från dessa gjutgods


Du vad. Loreal på ingen sätt. Kemiskt gift.

Alsou

aasha och bara hon! Denna mirakelfärg sparade mitt hår! På irecommend ru finns det en massa recensioner om det. Med bilder vackra naturliga och väldigt resistenta! Håret förstör inte men behandlar som det är nasturalt!

Gästen

Tja, skriv inte otäcka saker om gjutning. Det är drygt ett år gammalt! Inte bortskämd håret, inte overdried. Hår i gott skick. Detta trots att min huvudvård är ganska billig. Tjärschampo och en mask - Ungerska varumärket Callos eller några ukrainska. På tips av en billig oljevätska. Håret är naturligt tjockt och tunt. Så gjutning kant. Bara ***** gick upp starkt.

jama

gjutning beröm de. Författaren frågade professionell färg, och inte om din hushållskemikalie.
Författaren till matrisen är bättre. Igor förstör allt samma hår. De blir tuffa.
Titta mer kutrin. Och vella färgkontakt. Utan ammoniak.

Gästen

och säg inte, flög med hans gjutning) målar han än en gång över grått hår! Och målar som jag bara frågar om. Kåta gjutningar, pallar och gnistar behöver mig inte

Gästen

och säg inte, flög med hans gjutning) målar han än en gång över grått hår! Och målar som jag bara frågar om. Kåta gjutningar, pallar och gnistar behöver mig inte


Casting grå hår målar inte alls. Jag berör bara dem eftersom de inte är allergiska mot det, jag har provat många andra och, när de testas, ger en allergisk reaktion. Jag letar efter en annan, men det är lite dyrt att testa många färger. I allmänhet är det exakt att man inte gillar att den inte målar över grå hår och tvättas helt i två veckor.

Gästen

Gjutning av grått hår målar inte alls. Jag berör bara dem eftersom de inte är allergiska mot det, jag har provat många andra och, när de testas, ger en allergisk reaktion. Jag letar efter en annan, men det är lite dyrt att testa många färger. I allmänhet är det exakt att man inte gillar att den inte målar över grå hår och tvättas helt i två veckor.


Vad är% av oxidationsmedel för gjutning?

Gästen

och vad betyder "ton till ton"? Bara inte första gången jag hör uttrycket)) styvhet och briljans är inte på något sätt ansluten. Hårdhet i form av elasticitet ger inte färg, bara det kan torka. För styvhet är henna bra.

Natalie

Jag gillar verkligen ammoniakfri färg. Från henne och håret är tätare och sken fantastisk. Hon är helt ofarlig och luktar bra.

Skp

Jag har tunt, friskt och mycket mjukt hår. Jag vill målas i ton till ton. Nu väljer jag mellan matrisens färgsynkronisering och igora Vibrans. De har tillräckligt med prisskillnad, jag vet inte vilken som ska väljas. Är matrisen mycket bättre än igora? Om igora förstärker håret - för min hårtyp är det bara ett plus, men kommer det att bli någon glans i det här fallet? Vem använde, berätta.


Det är inte färgämnet som ger hårets styvhet, men en oxidationsmedel eller en felaktigt formulerad blandning för färgning, utan att ta hänsyn till typen av hår och tillstånd, särskilt med självfärgning. En erfaren trollkarl i salonghåret blir inte tufft, vilket märke han inte använde. Och i igora vibrera oljebaserad aktivator lotion, med ett komplex av vårdkomponenter, vilket gör att håret blir mjuk och smidig. Till skillnad från de permanenta "starka" färgerna - en delikat mjukt färgton-på-ton.

Gästen

Hårfärger utan ammoniak finns inte alls. Det är även i färg och professionell. De avlägsnar lukten från ammoniak och inte närvaron. Icke-ammoniakfärg är ett PR-drag för företaget (i produktens namn), som många har blivit bättre kända inom kemi och helt enkelt kommer inte att köpa.

Lena

Det är inte klart vem som skrev texten med en lista över bezamiachnyh hårfärger. De naturligt professionella organiska hårfärgerna är: kydra (var), aveda (aveda) och natulique (natyulik). Om du är målade med sådana naturliga färgämnen, så kommer du verkligen vara säker på att detta inte kommer att påverka graviditet och hälsa i allmänhet. Flyttade från Moskva till Voronezh. Av de vanliga färgämnena hittills hittades bara en orange i salongen (jag kom till Lena. Det verkar inte vara värre än i Moskva, men med mindre entusiasm. Jag sökte efter det, jag hittade det inte. Tidigare i Moskva serverades jag i atriumet (Aveda) och i fat 5 natulique) Jag var mycket nöjd med de senaste 2 åren, jag rekommenderar alla att prova bra kosmetika direkt.

Ammoniakfärg utan ammoniak. Visningar efter 2 fläckar (nyans 6/7). Foto hår.

Det har länge varit i brand för att prova Estel Sense De Luxe-basfärg. Mitt hår har inte färgats under lång tid. Eller snarare, lite mer än 1,5 år (och sedan målades det även med palettfärg utan ammoniakfärg). Använd på hösten palettfärggel Jag tar inte hänsyn till, eftersom han snabbt tvättade bort och nästan inte bytte den ursprungliga hårskärmen. Och min egen mörkblond gyllene. hår INNAN färgning i presentationen av min telefon (med blixt och utan)

Jag ville ursprungligen vilja precis toning färg, utan drastiska förändringar i utseende. Nyligen tycktes det som om hårets kvalitet är långt ifrån det bästa, trots att de inte utsätts för några skadliga effekter. Därför beslutade vi på kunniga människor att förbättra hårets utseende på detta sätt. Jag valde en nyans 6/7 - mörkblond brun. 6/7 skugga, mörkbrun brun

Eftersom jag var rädd att längden inte räckte, tog jag en dubbel uppsättning =)

2 förpackningar färg och 4 aktivatorer (blandningsförhållande 1: 2).

Totalt mina utgifter var:

Aktivator, 60 ml, 4 st - 160 rubel

Färg, 60 ml, 2 st - 360 gnid

Hack, 2 stycken - 100 rubel.

Historien med HEK som kom ut för mig är inte mycket trevlig först. Jag spent mycket länge på att jaga dessa injektionsflaskor, så småningom köpte de sista 5 bitarna.. Men det mest intressanta.. Jag förklarade färgningssekvensen till min mamma för länge, lättade hennes stress före hårets längd (som hon var säker på att hon inte skulle måla över..), och blandade saker för henne, vilket.. förstås glömde att lägga till dem i mixen..

Blandningen på Estel De Luxe är väldigt vacker.. Det bör noteras) Det är pärlemorsk, det lyser verkligen och shimmers..)

En färgpaket var nog för mitt hår. De målades mycket bra, skuggan visade sig vara jämn. Före - efter - månad

Lukten är inte stark, den slår inte på näsan, och efter färgning finns det mycket lite på håret.

Under spolning - hår tätare och hårdare. Hårglans. Skimma mycket vackert.

Skuggan visade sig vacker.. Även om det var mycket mörkare än väntat. Första gången jag gick oochen mörkt. Men på bilden så gick det inte ut. O_o Med viss belysning finns det någon form av koppar glöd.. Jag vet inte ens vad man ska kalla det..) Hårfältet färgar i min telefons ögonblick (med blixt och utan)

När det gäller smältning kan jag säga att jag inte reflekterade absolut. Hur många klättrade tidigare, så mycket och fortsatte.

De splittrade ändarna av mitt öga blev synliga under en och en halv vecka.. = (ledsen men men så här.. De var före det, men efter färgning blev de mer synliga och, enligt mig, blev problemet mer signifikant.

Det var utseendet på splittrade ändar och brutet hår som senare (efter omfärgning) kämpade för min önskan om att använda Estelle igen.

Även om jag tyckte om färgen, och om inte för tillfället skulle jag ha köpt det på samma sätt.

Rötterna växer, men mycket lilla men märkbara. Här i detta ögonblick, för att vara ärlig, tyckte jag även om Palette Color and Gloss mer. Hon tvättade bort mer omärkligt, jämnare.

Men det här är min konstiga åsikt) efter 1,5 månader

Nu historien med hakflaskorna.

Kanske var det de som inte passade mig i kombination med Estel. Men när, vid omfärgning, glömde jag fortfarande att lägga till dem, under tvätten var mitt hår fruktansvärt hårt, mattat och i allmänhet en slags hemsk stråboll! (Jag har inte det här aldrig! Mitt hår hänger alltid i en mjuk trasa medan du tvättar.)) Och då var jag rädd att jag aldrig skulle kamma dem alls. O_o efter omfärgning

Därför började jag på något sätt associera utseendet av en förstärkt sektion med HEK. Bara det fanns inga andra antaganden.

Men jag kommer fortfarande inte att förtala mig. De har ett mycket gott rykte, så jag rusa inte för att skriva recensioner på dem och skälla dem)

Särskilt för att när jag senare använde dem med en annan färg observerades ingenting som detta. Jag böjer för att det var oförenligheten med kombinationen av hack + estelle + mitt hår.. =)

I allmänhet är färgen anständig. Priset är rimligt och mycket. Individuella stunder kan inte uteslutas, så min missnöje kommer sannolikt att förbli min enda personliga. 2 månader efter återfärgning 2 månader efter återfärgning

Jag rekommenderar, med tanke på förhållandet mellan för och nackdelar =)

Matris färgsynkronisering 7MM + 6A. Hur färgar ditt hår är inte dyrt? Jag stör mig som en kock. Bitter choklad, sött te, andra färgning! vad som har förändrats, huruvida det ska vara troget att måla; # hur remover verkar på färgen.

Jag började min bekanta med matrisen med ammoniakfärg.

Men mitt barn uppskattar inte denna stank och färgen ersattes snabbt.

Matrix har en mycket dålig palett (för min smak). Och en konstig numrering, utan att lära sig svårt.

Från det jag vet: A-aska, blandat med grönt, neutraliserar rött (jag har 6 tonnivå, mitt pigment är rött + gult). MM - mokka-mocha (kaffe ??) är kallare än mocka. Mokka ryzhit och mm choklad)))

Färgen väntade länge och hårt, det fanns skräck på huvudet:

Preliminär förberedelse:

Eftersom jag har blivit väldigt smart, färgar jag inte bara mitt hår. En dag före:

1. Skölj med schampo djup rengöring för att tvätta all muck som har ackumulerats i håret och kan påverka resultatet av färgning och hårkvalitet.

2. Gör en bra mask. Jag har denna loreala mytiska oljan

3. Enligt sinnet borde det finnas någon form av ampull framför masken, men krisen är en sådan kris. Jag behandlar mitt hår rikligt med keratin spray Allin.

4. Torkat naturligt och målade.

Coloring:

1. 20gr 6A + 20gr 7MM + 60gr oxidator. Varför så proportioner 1: 1 ?? För det första har jag lite grått hår, för det andra en kris, för det tredje är konsistensen bättre.

2. Jag lägger vätska till färgen för splittrade ändar av faberlic (det här är en blandning av silikoner).

3. Sätt snabbt på rötterna. Ca 5 minuter.

4. Jag lägger till rester av balsam Elsev en fullständig restaurering av 5 och applicera längden. Så färgen kommer att uppdateras och tipsen förstör inte.

5. Håll 20 minuter.

6. Tvätta av med schampo för målat Elsev och Balsam Estel San. Det skulle vara bättre professionell stabilisator, men hittills, tyvärr.

Läcker choklad är klar, var god och kom till bordet!

Det tog ungefär en månad, det är dags att måla rötterna. Färgen i vilken jag målar är mycket nära min naturliga, så de växande rötterna är desamma i tonen, men lite dimmare.

Färgen är mjuk, håret är lika gott som nytt efter färgning.

Den här gången hindrade 65gr 7mm + 15gr 6A. Skugga 6a är inte glad. Han ger lite jordnäring. Men 7mm chokladälskare rekommenderar. Perfekt choklad för mig.

Med olika belysning:

Inte länge musiken spelade ville jag bli ljusare.

Kapus tvättar kom till räddning. Och även här är färgmatrisen bra, den tvättas lätt ut.

Chic, Glitter, BEAUTY-AAA. (skugga champagne)

Efter att ha bränt håret med färg från Faberlic KRASA väntade jag 2,5 månader, behandlade mitt hår och när det inte längre var möjligt att gå, bestämde jag mig för att måla mig själv med den här ammoniakfärgen, välja Champagne Tint Code 8825, som ligger närmast den tidigare målade.

Jag målade henne länge, men kom bara ihåg att det inte fanns några dåliga minnen, så jag bestämde mig nu för att spåra känslorna :)

Tillverkaren hävdar följande: På förpackningen På förpackningen

Håller hårförhållandet till den högsta föroreningen (hushållsrengöring :)))) för att skada hårbotten mindre, innan du målade innan du målade innehållet piskades i det bifogade röret med en tut och applicerades på rötterna och sedan till ändarna efter 10 minuter. Jag satte på ändarna ojämn, speciellt för effekten av oregelbundenhet av färg av att lyfta fram :) Efter 30 minuter hölls färgen säkert på håret utan tröttsam uttorkning. Strax efter färgning såg håret lite rödhår strax efter tvätten torkades det inte, men efter den första tvätten AÖF färga mig poradoval0 han blev honungs bärnsten, mycket vacker och mångfacetterad, och håret blir mjukt (även för min alltför tunt fint hår) och glänsande! Efter färgning_1foto Efter färgning_2foto Efter färgning_3fotografi Efter färgning_4fotografi Efter färgning_5 foto Efter färgning_6 foto

Hittills finns det några fördelar och inga nackdelar, åtminstone för tillfället just nu:

1) har nästan ingen ammoniak lukt (kan inte jämföras med KRASA-färg)

2) Medium konsistens flödar inte, det är väldigt bekvämt att applicera med en tut från en flaskflaska :)

3) fläckar inte huden

4) det brinner inte ögon och hud

5) Håret är mjukt och fluffigt, glans!

6) acceptabelt pris - 179 r

7) vacker färg!

Innehåller en mycket användbar serumbalsam, återställer håret och ger dem styrka (kan användas separat genom att köpa en uppsättning)

Vem gillar honung nyanser - jag råder! ))

P.S. Bilder tagen under artificiellt ljus, så färgen kan vara mer röd än den är. Bild i dagsljus I dagsljus en månad efter färgning

Hemligheten av laminering från en frisör. 6N, SPA

Glasering, det är 3d laminering är en av de typer av laminering.

Håret är täckt med ett lager av glasyr innehållande vårdkomponenter i form av ceramider, vilka är inbäddade mellan hårkutiklet. Således fungerar det som en cement ceramides en jämn yta av håret, det lägger till glans.

Glasrutor är färglösa och färg. Med färgad glasyr kan du skugga håret en eller två toner på en ljus eller mörk sida.

I början planerade jag inte att byta hårfärg eftersom jag bestämde mig för att överge hårfärger i någon av deras manifestationer, vare sig det är hållbart eller ammoniakfritt (vissa källor säger att det finns ett ämne som liknar ammoniak i ammoniakfria färger. Skriv vad du tycker om det ). Med färger spelade jag runt i gamla tider. Jag var både svart och röd (efter svart färg) och grön (resultatet av otydlig toning rodnad med vete färg), när jag äntligen blev blond, bröt längden av håret från midjan till axelbladet, bestämde jag mig för att sluta att lysa mitt hår så mycket. Och under en lång tid kom jag medvetet rödhårigt. Efter att ha gått igenom eld och vatten insåg jag att det inte finns något bättre anpassat till utseendet än din nyans.

Jag fick kännedom om förfarandet för att glasera Matrix håret när jag letade efter information om laminering, keratinisering, Botox.

Jag bestämde mig för att maskera den redan målade längden i rötternas färg. Matrix verkade som en bra lösning. Jag kommer att få önskad färg och dessutom vård av 3D-laminering.

Jag tycker om att ta hand om hår, jag är glad att själv ta mig själv. Jag valde denna procedur på grund av dess enkelhet, tillgänglighet och effekt. Color Synk Jag köpte i salongen, där min vän arbetar. Hon berättade för mig hur man använder den korrekt. Vad som skulle vara slutförandet av förfarandet tycktes mig mycket logiskt. Av någon anledning skriver ingen här om det, men jag ska skriva.

Så jag köpte kompositionen Color Synk 6N 750 r, aktivatorn 2,7% 90 ml - 125 r.

Med tanke på att volymen av färg är stor, är 90 ml, jämfört med andra märken, ganska överkomligt. Färgsynk 6N var tillräckligt för min längd under bladen i ett paket. Jag delade följande rör av färglös förening tre gånger och färgade bara skadat hår i ändarna.

 1. Först trimmer jag de beskurna tipsen med professionell sax.
 2. Mitt hår två gånger med djupt rengöringsschampo
 3. Därefter hjälpte min mamma mig, färgade hennes hår precis som någon annan färg
 4. Tåla färgen på håret i 20 minuter
 5. Efter att ha torkat bort färgen applicerade jag en hårmask i 15 minuter, en matrismask applicerades i salongen, men det hade jag inte. Jag använde min intensiva TIGI-mask.
 6. Efter tvätt av masken applicerade jag CHI och torkade mitt hår utan hårtork. Vid den tiden hade jag inte en bra hårtork.

Nu den mest viktiga sak som var parikhmacher.

7. När håret är helt torrt, är det nödvändigt att sträcka håret med ett strykjärn, så att paraffininnehållet i färgen täcker håret jämnt och därigenom uppnå effekten av laminering. Och i sin tur ger håret en strålande glans! En så enkel slutlig detalj.

Titta på håret före proceduren

Innan klippning delas hår Efter trimning av delat hår

Håret torkas naturligt. Glitter är, men inte detsamma som efter sträckning med ett järn.

Hår i all sin härlighet. november

Vad fick jag efter proceduren?

Mjukt hår, bli inte trassligt, tryck mycket mindre. När det gäller färg är det underbart! Och det visade sig vara ganska motståndskraftigt i tre veckor för icke-ammoniakfärg - det här är ett ganska bra resultat, trots att jag tvättar mitt hår varannan dag.

Och det viktigaste är briljans! Blindande hår glans! Denna glans är inte för en dag, inte förrän den första tvätten, men i det minste skiner håret i några veckor. Tänk bara att mitt hår såg ut varje ny dag som om jag bara hade färgat det idag! Självklart behöver du använda mjuka schampon. Jag tyckte om TIGIs favoritserie.

Jag märkte inte hårets förtjockning som sådan, om inte det blev något tätare på hårets spetsar. Och detta föreslår att ceramider förankras vid behov.

Färg 6N med hår tvättades av gradvis, låt oss se bilder med datum. Efter en månad (december) januari Tre månader senare (februari)

Nästa gång jag försökte skuggan av SPA-färgen - pastell ashy.

Denna nyans blandas vanligtvis i färg för att skapa en viss återflöde. Jag förstår inte färgschemat, min flickvän, frisören, rådde mig att ta den, inte klar, eftersom Clear lyser håret lite, och jag strävar inte efter ett sådant mål. Mitt mål är briljans. Separat, utan färgfärg SPV, SPA, SPN, SPM, SPGV fungerar som en förening för glasering.

Jag delade röret av färg tre gånger och färgade bara ändarna av håret. Således lödde jag sorts de hårfärgade områden som skadades av färgning. april

Hår efter andra glasrutor. Andra laminering (slutet av februari). Andra lamineringen (slutet av februari). Tredje glasrutan. Fotografering är inte den mest framgångsrika, det är redan kväll, solen har satt. Tredje laminering (maj)

Det har varit nästan ett år sedan jag ibland upprepade glasrutor och hårets tillstånd från Matrix Color Sync är inte sämre. Tvärtom, i den komplexa vården blir håret bättre och bättre. Färg som fanns före färglaminering Färg 6NNästa Artikel
Vitamin b1 (tiamin) för hår - recept