Non-kirurgiska metoder för håråterställning hos män och kvinnor


Lös problemet med skallighet genom att använda en unik teknik

Vad ersätter det förlorade håret?

Byte av hår (replikering) är en ny 100% naturlig hårlack på den finaste silikonbasen, vilket gör det möjligt för vatten och luft att passera och låter huvudet andas.

Kappen kommer att skapas perfekt matchad i färg, längd och konsistens till ditt inhemska hår. Det är fast fastsatt på ytan av hårbotten med hjälp av speciella polymerer och blir helt osynlig för andra.

Detta ger hårsystemet ett helt naturligt utseende. Dessutom möjliggör denna metod att uppnå tillförlitlig fixering av den nya hårlinjen.

Hårsystemet tillåter dig att leda en livsstil du alltid har drömt om!

Vad kan du göra med HAIR SYSTEM?

 • Att sova
 • Tvätta och gå till badet
 • Att simma
 • Gör aktiva sporter

3 steg till ditt nya hårhår

Samråd i vårt centrum eller via telefon

Konsultadministratören frågar om symptomen, graden av skallighet. Kommer att berätta om kostnaden och skriva till fri entré.

Val av ett färdigt hårsystem eller en individuell order

Vi ska visa proverna, välj färg, längd, grund.
Systemet kan köpas samma dag. Om systemen i lager inte passar, kan den beställas på individuell ramer.

Vi fixar på huvudet, podstreghem, gör håret. Eventuellt krular vi eller gör styling.

För utländska kunder

Vi kan rådgöra med dig på telefonen och ta mätningarna själv. Det färdiga systemet skickas till dig med budtjänsten. Läs mer

Hur förekommer hårbyte i partiell skallighet?

Många av mina vänner förstod inte vad som hade hänt med mig. De tycker bara att jag är yngre med 10 år.

Jag upplevde ingen fysisk olägenhet.

Detta är den bästa alternativa metoden för peruker och koppar.

Vsevolod
delvis skallighet på toppen

Alopecia areata, attack genom att inte bara män, men också den vackra hälften av mänskligheten står inför, bidrar vi till att ta itu med problemen med alla. I den här videon fångar våra kunder som länge har haft tjänster av "Hair Design Center", och som ni kan se resultatet av vårt arbete - le prekrastno humör och naturligtvis självförtroende! Behövs några andra kommentarer?

Jag kom först för 12 år sedan med ett "problem". Sedan dess är "problemen" borta. För det första som oroade sig för att systemet ska fungera normalt. Under systemet kallar jag hår. Kommer hon att uppträda normalt under extrema förhållanden. Eftersom jag dyker, extremsporter. Sedan spenderar jag mycket tid på affärsresor från en månad till en halv. Det finns inga problem, killar, jag dyker och går till bastun och går på affärsresa i en och en halv månad, det finns inga problem. Så allt är säkert, allt håller på.

Jag har varit ett kundcenter sedan 2012. Vid första besöket erövrade jag personalen professionalism, vänlig och taktfull attityd. Sedan dess, med mitt problem, besökte jag tre mästare: Catherine, Irina, Natalia. Med sina lätta händer ser hårklipp och hår styling inte värre ut än håret. Och vilken smart styling Natalia gjorde för mig på min födelsedag. Administratörer Raisa och Tatiana är bortom beröm. Jag tackar ledningen för studion Olga för en utmärkt personalrekrytering. Tack vare dig känner jag mig inte obehag på grund av mitt problem.

Natalia
total alopeci

Fördelar med hårbyte

Hårsystemet kan inte köpas i en vanlig butik.
Du får en produkt som är radikalt annorlunda än alla befintliga analoger:

 • Utan operationer och tabletter
 • Omöjligt att skilja vid beröring eller visuellt
 • Håller lika stark som ditt eget hår
 • Individuellt vald storlek, tjocklek, längd och skugga av hår
 • Förmågan att bära systemet hela tiden och leda ett normalt liv
 • Materialen som används är miljövänliga och helt säkra.
 • Inga kontraindikationer
 • Förmåga att modellera: vilken frisyr och frisyr som helst

HAIR DESIGN CENTERS

Hair Restoration Center

Några ord om hdc-centret

HDC ® Hair Restoration Center startade sin verksamhet i Moskva sedan 2000 och representerar en av de mest avancerade metoderna för icke-kirurgisk hårbyte, som har använts av världens största system och centra i mer än 40 år. Denna metod ökar popularitet varje år.

Center HDC ® är en pionjär på den ryska marknaden inom området för icke-kirurgisk hårbyte. Under årens lopp har HDC® fått stor erfarenhet samtidigt som det upprätthåller ett oklanderligt rykte.

Tvivel vilken metod för håråterställning är att föredra i ditt fall? Du kan ringa och få råd från en ledande HDC-specialist. +7 (916) 682-51-05

Icke-kirurgisk restaurering av förlorat hår

"När något är fel med håret, ser de på klänningen när de är perfekta - var uppmärksam på kvinnan!"

"Micro Bellargo Premium" är ett verkligt genombrott när det gäller att återställa estetiska hårfel. Huvudutvecklingen i de senaste åren i hår restaurationsvärlden är naturlighet!

Teknologi "Micro Air Premium" riktar sig till kunder med de första manifestationerna av förändringar i hårdensitet. Vårt arbete fick snabbt erkännande av kunder, förbättring och förbättring av de tillverkade produkterna.

Kärnan i att lösa problemet med alopeci eller massiv håravfall, partiell skallighet, är skapandet av ett tunn osynligt unikt integrationssystem för att återställa hårvolymen och längden.

Vår förmåga att tjocka håret genomgår regelbundet en serie test innan konsumenten erbjuds en ny produkt.

Den "Micro Air Premium" används individuellt hand tressirovannye mikro tejp, hålremsa förstärkt extra prestanda särskilt tillverkade covers på hår som är fästa med särskild termo - känslighet (3-4 mm) Bond. Denna teknik är exklusiv och erbjuder en mycket effektiv och säker lösning på problemen med hårersättningsbehandlingar med alopecia eller partiell förlust av hår.

Redan en favorit metod för "Micro Air Premium" är patenterad, och efter 2,5 år av tester i patentavdelningen, stod det klart att tillämpningen av metoden inte bara skadar sitt eget hår, men också ger dem möjlighet att bli starkare och slappna av.

Detta är den enda tekniken i världen som hjälper till att öka hårets längd och volym, samt kompensera och förtjocka förlorat hår utan att använda vax, lim, keratin, metall eller andra kemikalier. Idag utvecklas denna teknik för hårförtjockning endast för professionella salonger för att förbättra och lösa estetiska defekter hos frisyren med hjälp av Micro Air Premium-systemet.

År 2004 testade och erkände Eye-Test-systemet Micro Air Premium som den mest effektiva och ofarliga hårmetoden bland alla befintliga metoder för att öka volymen och / eller längden på håret.

Fästen "Micro Air Premium" - den miljövänligaste blandningen, säker för ditt hårs hälsa! Tack vare fixeringen av "Micro Air Premium", lider håret i lederna inte av kemiska föreningar, höga smältpunkter, hårets näring är inte störd och håret får chansen för ett helt liv.

När håret växer blir det friskt. Mikromonteringen, med en elastisk struktur, är fixerad med en speciell anordning. Fixeringsfärgen väljs av befälhavaren för att matcha ditt hår. Fästen är mobila och faller inte ihop. Fästsystemet är osynligt. Behöver du en naturlig frisyr? Öka bara håret "Micro Air Premium"!

Du kommer att bli överraskad av den unika kvaliteten på hårförlängningar. Elite Micro Air Premium-system, tresses, semi-wigs, overlays: det är underförstått att endast jungfru europeiskt hår användes i produktionen (inte kinesiskt, asiatiskt eller indiskt).

"Virgin" hår är hår av elitkvalitet som inte har utsatts för kemisk verkan, kemisk behandling eller andra aggressiva effekter. Vi vill uppmärksamma dig på att kvaliteten på trådarna är dokumenterad av tillverkaren och inte av vårt företag eller salong för hårförlängningar. Med en perfekt, oförändrad naturlig struktur kan sådant hår användas i en produkt i mer än två år, helt bevarande av dess egenskaper: glans, silke och naturlighet.

Om du bestämmer dig för att öka volymen eller längden på ditt hår - vi är glada att kunna erbjuda dig ett system med tejpbyggnad "Micro Air Premium"! Ett högkvalitativt estetiskt och bekvämt resultat väntar på dig. Befälhavaren kommer alltid att rekommendera dig det bästa och välja en kombination av flera lösningar för dig för att få det perfekta resultatet. Hårförlängningsproceduren tar inte mer än en timme, borttagningen är bara 30 minuter. Arbeta med fästet och / eller avlägsnandet av hårförlängningar görs endast med hjälp av enheten "Micro Air Premium". Under korrigering är endast fästelement föremål för ersättning.

ring oss eller
fråga befälhavaren
just nu


administratör
svara på frågor
och göra en tid

Gratis samråd

Få detaljerad rådguiden, lämna en förfrågan nedan. Bifoga ett foto av ditt hår eller det önskade resultatet - så vi väljer mer noggrant de procedurer som passar dig

Vi uppmärksammar en mycket viktig punkt, som utesluter alla tvivel om kvaliteten på "Micro Air". Företaget "Micro Air Premium" tillhandahåller ett individuellt garantipass för en period på sex månader. Garantipasset omfattar garantiserviceprodukter och armaturer. Vi garanterar för vår del beskyddstjänsten för det arbete som utförs av oss. Byte av hår eller återställande av estetisk effekt med partiell alopeci, liksom med partiell håravfall, med estetiska hårfel, erbjuder Micro Air-systemet en effektiv lösning utan användning av kemikalier. För detta behöver du ledarens råd direkt i kabinen. Du kommer att erbjudas en individuell lösning och det finns givetvis en garanti för konfidentialitet. För detta har ett speciellt separat rum skapats i stugan. Vi hoppas att systemet "Micro Air" kommer att göra dig vackrare och lyckligare!

Vårt företag garanterar högsta kvalitet och individuell service i service. Vi kommer vara glada att se dig i vår salong.

Ring: +7 (495) 506-05-77, +7 (495) 545-15-33 från 10:00 till 22:00, vi arbetar sju dagar i veckan. Vi svarar gärna alla dina frågor!

 • tress byggnad i vår salong - från 5 000 gnid. upp till 20 000 rubel;
 • podium tressovy byggnad - från 10 000 rubel. upp till 25 000 rubel.

Hårbytessystem

Non-kirurgisk hår restaurering - replikering

Det enklaste och mest effektiva alternativet är icke-kirurgisk hårbyte. Hårutbytesproceduren utförs utan kirurgi. Av de uppenbara fördelarna:

 • Snabbt och slitstarkt resultat
 • Förmågan att uppnå hårdhet
 • Frånvaron av operation, postoperativ period och biverkningar;
 • Absolut naturlighet

Vad är kärnan i metoden för icke-kirurgisk hårbyte?

Icke-kirurgisk hårbyte är ett naturligt tillskott till ditt eget hår med hjälp av replikationsmetoden. En analog skapas i färg, densitet, krullning och är fast med ett limmaterial på problemområdet. Kan användas för baldness och thinning hår, samt för total och nestande alopeci. Icke-kirurgisk hårbyte är den mest naturliga och snabba lösningen på problemet med skallighet. Det är möjligt att vända håret tillbaka!

Resultatet överstiger alla patientförväntningar. Du kan uppnå täthet, färg, nyans. Omgivning ser bara resultatet. Du kan när som helst välja bort den här proceduren och återgå till originalbilden.

Håråterställningsmetoden "Byte" innebär en snabb lösning på problemet, utan långvarig behandling och smärtsamma förfaranden. Nytt hår för varje klient är utvecklad individuellt, speciellt i form av huvudet, med hänsyn till hårets naturliga färg, den nödvändiga tjockleken. Den fasta basen av det finaste nätet matchas med skuggan i hårbotten (ljus, solbränd, mörk). Särskilda låsknoppar ger en naturlig hårväxt.

Ring och registrera dig för ett samråd! Utöka din ungdom, se bra ut och känna dig trygg! Vi väntar på dig!

Hår restaurering är enkelt, snabbt och effektivt med oss!

Non-kirurgisk hår restaurering

Grundläggande information om den icke-operativa metoden för hårreparation: indikationer för användning, fördelar med metoden, samt kliniken och kostnaden för förfarandet

För håråterställning använder våra läsare framgångsrikt Minoxidil. Med tanke på populariteten hos det här verktyget bestämde vi oss för att erbjuda det till er uppmärksamhet.
Läs mer här...

Från skallighet till försäkrad ingen.

Därför, med starkt håravfall, söker många efter metoder som tillåter igen att få ett tjockt och lyxigt hårhår.

Den mest effektiva metoden för håråterställning är en av de typer av transplantation - HFE.

Metoden avser sparsamma hårförlängningar, på grund av vilka det implanterade håret inte skiljer sig från det naturliga.

 • Hfe hårtransplantationsmetod: funktioner
 • godsaker
 • Indikationer för
 • Förberedelser för förfarandet
 • Hur är det gjort?
 • Rekommendationer efter operation
 • Var hålls det och vad kostar det?
 • Kontra
 • Användbar video

Hfe hårtransplantationsmetod: funktioner

HFE-hårtransplantation - den här metoden är en minimalt invasiv hårtransplantation, där kirurgen väljer friska enstaka folliklar med ett speciellt slag under lokalbedövning.

De så kallade transplantaten, som avlägsnas av läkaren för hand, transplanteras omedelbart med ett speciellt implantat, Choi, som har mikronedlar.

Med hjälp av den applicerade anordningen är det möjligt, om det är nödvändigt, att justera nedsänningsvinkeln i hårbotten i follikeln och därigenom skapa den nödvändiga lutningsvinkeln hos de implanterade håren.

På grund av detta kan du uppnå maximal densitet, och håret efter operationen ser naturligt ut. Detta är en unik teknik som anses vara mer effektiv i kampen mot skallighet.

Efter hårborttagning förblir små sår, som snabbt läker på ett naturligt sätt. HFE-metoden är en icke-operativ hårtransplantation, är en sömlös teknik. Den bokstavliga översättningen av denna metod - "Hår för alltid." Och detta innebär att hårdensiteten efter proceduren förblir länge utan risk för håravfall eller återfall av skallighet.

godsaker

 1. Det tillåter dig att transplantera även i de drabbade och skadade områdena, där det finns ärr och cicatricial formationer.
 2. Transplanterat hår är inte annorlunda än naturligt.
 3. Med den manuella metoden bibehålls lutningsvinkeln och den naturliga densiteten.
 4. Användningen av innovativa verktyg gör att du kan uppnå hög prestanda och effektivitet i kampen mot skallighet.
 5. Hög transplantationsgrad av transplanterade hår.
 6. Förfarandet är praktiskt taget smärtfritt och utförs under lokalbedövning.
 7. Efter operationen i hårbotten finns inga skärningar och punkteringar.
 8. Använd engångsverktyg.
 9. Förmågan att transplantera patienter med 14 år.
 10. Återhämtning sker under några dagar.

Indikationer för

Denna procedur kan användas för alla typer av skallighet.

 1. Med en stark förlust.
 2. I närvaro av foci skallighet.
 3. Om det finns behov av att utföra korrigering av hårtjocklek, inte bara på huvudet utan även ögonbryn, skägg, mustasch.
 4. Om det behövs, med en hårtransplantation, dölja ärr, brännskador och ärr på huvudet.
 5. Förfarandet är lämpligt för håravfall hos män och kvinnor i alla åldrar, liksom hos ungdomar från 14 år.
 6. Utför proceduren med typen av skallighet androgen.

Förberedelser för förfarandet

Innan behandlingen påbörjas bör patienten göra speciella preparat:

 1. Ge ett blodprov.
 2. Gör en röntgenundersökning.
 3. Om androgen alopeci är tillgänglig ska du rådgöra med din läkare och genomgå en preliminär behandling av alopeci för att sakta ner progressiv håravfall.
 4. Att passera i närvaro av hudsjukdomar i huvudet, den behandling som rekommenderas av experten.
 5. Ta inte 14 dagar före transplantationen av blodförtunnande läkemedel, samt läkemedel som ordineras för skallighet.
 6. En vecka före transplantationen är det förbjudet att röka och ta alkoholhaltiga drycker.
 7. Dagen före operationen, klippa håret till 1-2 mm.
 8. Få en huvudundersökning av en specialist.
 9. Genomföra ett samråd med en kirurg som bestämmer hårfollikelns tillstånd, identifierar transplantationsställena och modulerar hårtransplantationsställen.

Hur är det gjort?

Läkaren utför en undersökning av hårbotten och hårförhållandet.

Skisserar områden av skallighet och den plats från vilken hårborttagning kommer att äga rum.

Håret kommer att trimmas till önskad längd så att överföringsmaterialet kan bestämmas mer effektivt och effektivt.

Därefter startar kirurgen en transplantation.

Med hjälp av micropanch tar en kirurg bort det nödvändiga materialet från hårbotten.

För dessa rotations-translationella rörelser spruter han verktyget in i det önskade området i hårbotten och tar försiktigt bort de valda hårsäckarna.

Varje sådan follikelbunt placerar doktorn i en speciell implantat, med vilken implantationen sker i det avsedda området. Hårinställningen utförs på ett djup definierat av läkaren, vilket är lika med hårfollikelns storlek. Detta gör det möjligt för hår att snabbt lägga sig ner och ge en garanti för god och överlevnad av kvalitet.

Rekommendationer efter operation

Processen för engraftment efter transplantation är aktiv under de första 2 veckorna. Därför är det oönskat att engagera sig i belastningar, för att inte svettas. Svett kan komma in i såren på huvudet och orsaka en obehaglig brännande känsla. Microprocols läker efter 3-5 dagar.

Det är omöjligt att tvätta håret och ta en dusch efter transplantation i 2 veckor. Det är förbjudet att besöka bastun och pool.

Efter proceduren ordinerar läkaren speciella schampon, serum, balsam, lotion, som måste användas enligt rekommendation från en specialist.

I kosten måste du ange mer proteinmat.

Håret ser naturligt ut efter 6 månader. 100% resultat efter att proceduren kan ses på ett år. Överlevnadsgraden för den transplanterade follikeln är upp till 97%.

Var hålls det och vad kostar det?

Proceduren utförs i skönhetssalonger, specialiserade kliniker med hårtransplantation.

Det finns speciella rum på kliniker där hårtransplantation utförs med hjälp av denna metod.

Vid varje förfarande finns 4 specialister och medicinsk personal som är direkt involverade i operationen.

Kostnaden för HFE-metoden beror på baldnessens fokus.

Förfarandet tar ganska lång tid och kräver hög kvalifikation. Detta beror på det faktum att hårfolliklarna utanför huden har en kort livslängd. Därför är det mycket viktigt att minimera tiden för deras förberedelse och transplantation.

Kontra

Transplantationsmetoden är kontraindicerad:

 1. Med fokal alopeci, om det inte finns någon garanti för att håret i fallet inte kommer att falla ut i framtiden. Behöver du en transplantation med sådana typer av alopeci som: telogen, total, diffus, cicatricial läs på vår hemsida.
 2. Om inte installerad orsak till håravfall.
 3. Om det inte finns någon hälsosam hårfollikel att transplantera.
 4. Om skallighet utvecklas mycket.
 5. I inflammatoriska sjukdomar i hårbotten.
 6. I diabetes och kroniska sjukdomar i den akuta fasen.
 7. Med onkologi.
 8. Med psykiska störningar. Läs om psykosomatik och håravfall här. Det finns också användbar information om förhållandet mellan stress och skallighet på vår hemsida.

HFE-hårimplantat är en innovativ teknik som ger 97% garanti för att patientens hår blir tjockt och elegant. Transplantation möjliggör maximal naturlighet och naturlighet hos transplanterat hår.

Användbar video

Du kommer att ta reda på hur hårtransplantationsproceduren pågår i följande video:

Effektivt hårbytessystem - vad det är och hur det appliceras

Utseendet på jämn små skalliga fläckar, aktiv håravfall gör håret oattraktivt. Ja, och utseendet hos en person i det här fallet kan till och med vara repulsiv. Lyckligtvis finns det många beprövade sätt att förändra situationen till det bättre. Och en av dessa metoder är ett slags system som tillåter hårbyte.

På bilden: ett exempel på ett ersättningssystem

Idag kommer vi att berätta i detalj om vad detta system är och hur exakt det är implementerat. Resultatet kommer att bli en slags instruktion, tack vare vilken du kommer att lära dig vad du behöver göra för att återställa skönheten och attraktiviteten för ditt hår.

Vilket leder till att håret tunnas

Även mindre håravfall kan så småningom leda till alopeci, dvs skallighet. Och, som opartisk statistik säger, kvinnor drabbas av problemet mycket oftare än män.

Var uppmärksam. Problemet kan förekomma i alla åldrar. Men medelålders människor är mest mottagliga för det - som redan är 30 år eller mer.

Skälen till vilka håret börjar tona ut, ganska mycket.

Bland dem är:

 • stark nervös chock
 • konstant stress;
 • konstant moralisk stress;
 • hormonella förändringar;
 • ärftlighet;
 • huvudhudsjukdomar;
 • sjukdomar i inre organ.

På bilden: ett exempel på alopeci

Var uppmärksam. Sällan skadar människor håret med sina händer. Detta händer med för ofta användning av pleyos, strykjärn och hårtorkar.

Om du inte kan undvika dem, försök åtminstone minska användningsfrekvensen. Och glöm inte att tillämpa termiskt skydd.

Fel hårvård kan också prova håravfall:

 • för ofta perm hår
 • frekvent färgning och användningen av färgkompositioner av låg kvalitet med ammoniak;
 • användning av schampo, balm och andra kosmetika som inte är lämpliga för hårtypen;
 • försummelse av huvudbonader i varmt soligt, frostigt eller blåsigt väder.

Allt detta kan orsaka håravfall och efterföljande skallighet. När du identifierar ett problem är det naturligtvis nödvändigt att kontakta en specialist för att undvika allvarligare problem som kan uppstå om en prolaps orsakas av sjukdomar i interna organ.

Även med en mer allvarlig fallout kommer ersättningen att hjälpa till att återställa hårets skönhet

Hårbyte - olika typer och egenskaper av håråterställning

Om orsaken till förlust av krullar - ärftlighet (eller annat som inte kan behandlas eller elimineras), då ska du tänka på att byta håret i det här fallet.

Två sorter

Det finns två huvudtyper av substitution:

Kirurgisk ingrepp är indelad i två kategorier:

Under transplantationen transplanteras folliklarna från de occipitala och laterala områdena, vilket ökar hårets överlevnadshastighet.

Konstgjort hår implanteras under implantation.

Det särdrag hos ett sådant system är att det ger obehindrad åtkomst till syre i hårbotten och orsakar inte irritation.

För fixering av systemet, användandet av speciella säkra och giftfria lim.

I vissa fall tillhandahålls ytterligare användning av vissa hårprodukter:

På bilden: resultatet av icke-kirurgisk hårbyte

Var uppmärksam. Endast en specialist kommer att kunna bestämma den specifika metod som är effektiv i ditt fall, att ha bekantat med problemets särdrag. Priset för varje typ av ersättning beror på hårtypen, storleken på de skalliga fläckarna och andra faktorer.

Funktioner urval av foder

Överväga mer detaljerat icke-kirurgiskt hårbyte, eftersom det inte kräver betydande ekonomiska och tidskostnader. Dessutom är det denna gren av hår restaurering som utvecklar mest aktivt.

Vid val av överlägg för curl-utbytessystemet bör vissa regler följas.

I synnerhet talar vi om det faktum att du behöver ett speciellt foder som består av två delar:

 • man ger stöd för hela systemet;
 • den andra är nödvändig för att sätta på den första.

Var uppmärksam. Det bör förstås att det naturliga håret som finns kvar på huvudet ofta inte passar in i systemet. Därför rekommenderas de att raka av - precis som krullarna är rakade runt omkretsen. Detta kommer att säkerställa en mer tät och korrekt "landning" foder.

På bilden: en shag före och efter montering av systemet. Före fixering rakas det naturliga håret av

Man bör komma ihåg att det inte finns några medel som kan ge en fullständig fixering av foderet, och därför är korrekt skötsel av håret extremt viktigt för att ge den största möjliga naturlighet. Vidare kräver vård av sådant hår grundligare vård än naturligt hår.

Om alla funktioner i vård kommer du att förtydliga dig mer detaljerat, mästaren, säkra dynan. Vi rekommenderar starkt att du följer alla instruktioner från befälhavaren.

På bilden: Ett annat exempel på substitution hos män.

Och en liten varning för de som först bestämde sig för att genomgå ett liknande förfarande:

 • Om salongen där du genomgår ersättningsförfarandet försöker övertyga dig om att teckna avtal för ytterligare underhåll, rekommenderas du inte att engagera dig i en sådan salong.
 • Efter förvärvet av systemet och dess fixering är du inte skyldig att tillämpa exakt på salongen där förfarandet utfördes.
 • Också röra inte med salonger som starkt försöker hålla en av dina peruker eller system hemma, och inte låta dem tas hem.

I slutet

Vi berättade om ett ganska enkelt, men otroligt effektivt sätt att bli av med kala fläckar och bala fläckar. Som du kan se, för att uppnå ett frodig och vackert hår är ganska riktigt, och den extra videon i den här artikeln kommer äntligen bara att övertyga dig om detta.

Icke-kirurgisk restaurering av förlorat hår

"När något är fel med håret, ser de på klänningen när de är perfekta - var uppmärksam på kvinnan!"

"Micro Bellargo Premium" är ett verkligt genombrott när det gäller att återställa estetiska hårfel. Huvudutvecklingen i de senaste åren i hår restaurationsvärlden är naturlighet!

Teknologi "Micro Air Premium" riktar sig till kunder med de första manifestationerna av förändringar i hårdensitet. Vårt arbete fick snabbt erkännande av kunder, förbättring och förbättring av de tillverkade produkterna.

Kärnan i att lösa problemet med alopeci eller massiv håravfall, partiell skallighet, är skapandet av ett tunn osynligt unikt integrationssystem för att återställa hårvolymen och längden.

Vår förmåga att tjocka håret genomgår regelbundet en serie test innan konsumenten erbjuds en ny produkt.

Den "Micro Air Premium" används individuellt hand tressirovannye mikro tejp, hålremsa förstärkt extra prestanda särskilt tillverkade covers på hår som är fästa med särskild termo - känslighet (3-4 mm) Bond. Denna teknik är exklusiv och erbjuder en mycket effektiv och säker lösning på problemen med hårersättningsbehandlingar med alopecia eller partiell förlust av hår.

Redan en favorit metod för "Micro Air Premium" är patenterad, och efter 2,5 år av tester i patentavdelningen, stod det klart att tillämpningen av metoden inte bara skadar sitt eget hår, men också ger dem möjlighet att bli starkare och slappna av.

Detta är den enda tekniken i världen som hjälper till att öka hårets längd och volym, samt kompensera och förtjocka förlorat hår utan att använda vax, lim, keratin, metall eller andra kemikalier. Idag utvecklas denna teknik för hårförtjockning endast för professionella salonger för att förbättra och lösa estetiska defekter hos frisyren med hjälp av Micro Air Premium-systemet.

År 2004 testade och erkände Eye-Test-systemet Micro Air Premium som den mest effektiva och ofarliga hårmetoden bland alla befintliga metoder för att öka volymen och / eller längden på håret.

Fästen "Micro Air Premium" - den miljövänligaste blandningen, säker för ditt hårs hälsa! Tack vare fixeringen av "Micro Air Premium", lider håret i lederna inte av kemiska föreningar, höga smältpunkter, hårets näring är inte störd och håret får chansen för ett helt liv.

När håret växer blir det friskt. Mikromonteringen, med en elastisk struktur, är fixerad med en speciell anordning. Fixeringsfärgen väljs av befälhavaren för att matcha ditt hår. Fästen är mobila och faller inte ihop. Fästsystemet är osynligt. Behöver du en naturlig frisyr? Öka bara håret "Micro Air Premium"!

Du kommer att bli överraskad av den unika kvaliteten på hårförlängningar. Elite Micro Air Premium-system, tresses, semi-wigs, overlays: det är underförstått att endast jungfru europeiskt hår användes i produktionen (inte kinesiskt, asiatiskt eller indiskt).

"Virgin" hår är hår av elitkvalitet som inte har utsatts för kemisk verkan, kemisk behandling eller andra aggressiva effekter. Vi vill uppmärksamma dig på att kvaliteten på trådarna är dokumenterad av tillverkaren och inte av vårt företag eller salong för hårförlängningar. Med en perfekt, oförändrad naturlig struktur kan sådant hår användas i en produkt i mer än två år, helt bevarande av dess egenskaper: glans, silke och naturlighet.

Om du bestämmer dig för att öka volymen eller längden på ditt hår - vi är glada att kunna erbjuda dig ett system med tejpbyggnad "Micro Air Premium"! Ett högkvalitativt estetiskt och bekvämt resultat väntar på dig. Befälhavaren kommer alltid att rekommendera dig det bästa och välja en kombination av flera lösningar för dig för att få det perfekta resultatet. Hårförlängningsproceduren tar inte mer än en timme, borttagningen är bara 30 minuter. Arbeta med fästet och / eller avlägsnandet av hårförlängningar görs endast med hjälp av enheten "Micro Air Premium". Under korrigering är endast fästelement föremål för ersättning.

ring oss eller
fråga befälhavaren
just nu


administratör
svara på frågor
och göra en tid

Gratis samråd

Få detaljerad rådguiden, lämna en förfrågan nedan. Bifoga ett foto av ditt hår eller det önskade resultatet - så vi väljer mer noggrant de procedurer som passar dig

Vi uppmärksammar en mycket viktig punkt, som utesluter alla tvivel om kvaliteten på "Micro Air". Företaget "Micro Air Premium" tillhandahåller ett individuellt garantipass för en period på sex månader. Garantipasset omfattar garantiserviceprodukter och armaturer. Vi garanterar för vår del beskyddstjänsten för det arbete som utförs av oss. Byte av hår eller återställande av estetisk effekt med partiell alopeci, liksom med partiell håravfall, med estetiska hårfel, erbjuder Micro Air-systemet en effektiv lösning utan användning av kemikalier. För detta behöver du ledarens råd direkt i kabinen. Du kommer att erbjudas en individuell lösning och det finns givetvis en garanti för konfidentialitet. För detta har ett speciellt separat rum skapats i stugan. Vi hoppas att systemet "Micro Air" kommer att göra dig vackrare och lyckligare!

Vårt företag garanterar högsta kvalitet och individuell service i service. Vi kommer vara glada att se dig i vår salong.

Ring: +7 (495) 506-05-77, +7 (495) 545-15-33 från 10:00 till 22:00, vi arbetar sju dagar i veckan. Vi svarar gärna alla dina frågor!

 • tress byggnad i vår salong - från 5 000 gnid. upp till 20 000 rubel;
 • podium tressovy byggnad - från 10 000 rubel. upp till 25 000 rubel.

Kära besökare på vår sida!

Goda nyheter för dig!

För din bekvämlighet har vi utvecklat ett prisbord.

Genom att besöka prisbordssektionen kan du beräkna ditt hårsystem (peruk) från toppklasshåret.

Harmony Hair Center - Modern Hjälp

för alla typer av skallighet.

Centrum "Harmony" erbjuder ett unikt system för icke-kirurgisk håråterställning. Detta är inte en peruk, inte kirurgisk implantering av hårbotten, men en innovation inom området för visuell restaurering. Hårsystemet är helt osynligt och är konstruerat för långt slitage.

I detta fall är naturligt hår, idealiskt anpassat efter färg, fixerat på en tunn bas (mesh) som helt simulerar hårbotten. När du bär på skapar effekten av naturligt växande hår. Samtidigt kan avskiljning göras var som helst.

Omsorg för systemet är detsamma som för naturligt hår. De kan skäras, krullas och målas. Du är fri att besöka bad- och vattenparken, spela sport och aktiv rekreation.

Produkter kan användas av personer i alla åldrar. Den är lämplig för barn och tonåringar. Hårsystemet är lika effektivt i partiell och fullständig skallighet. Och var inte rädd för förlägenhet, som ofta följer med på paryk.

Våra experter kommer att rekommendera ett system av naturligt hår, med hänsyn till befintlig form av skallighet och dina önskemål i längd, färg och volym.

Med en individuell order tar vi mätningar och producerar produkten inom 2,5 månader. Köpa produkter i centrum "Harmony", vi kommer att klippa och klippa hår gratis.

Hår restaurering metoder: Spit växa tjock och lång

Miljoner kvinnor och män över hela världen tänker på hur man återställer kraften och skönheten i håret, vilket kan gå vilse av olika skäl. Tusentals reklamkampanjer i media och webbplatser på Internet erbjuder en lösning på detta problem. Men finns det några riktiga sätt att återställa hår? Låt oss försöka lista ut det.

Hår restaurering är ett komplex av kosmetologiska och grooming procedurer, som gör att du kan förbättra hårets tillstånd, ge det glans och fluffiness, återställa tjocklek, eliminera torrhet och snitt på spetsarna och fet hår på rötterna.

För djup håråterställning måste du använda verktyg som påverkar både hårets yttre del och dess rötter. Det är en så komplicerad effekt som gör det möjligt att effektivt återställa hårets tjocklek, ger dem elasticitet, jämnhet och glans.

Hår restaurering hemma

Endast föreningar med låg molekylvikt (små molekyler) passerar in i håret. Högmolekylära ämnen förblir på håraxelns yta. Detta är grunden för åtgärden hos de flesta håråterställningsprodukter. Deras aktiva ingredienser deponeras på hårets yta och tätar dess vågor, släpper ut de skadade områdena, förhindrar förlust av vatten från håraxeln, gör den tjockare, mjukare och reflekterar ljuset. Som ett resultat är håret visuellt glänsande, silkesigt, tjockt, även om deras struktur fortfarande är densamma.

Traditionella recept för håråterställning kan vara ett alternativ till syntetiska vårdmedel. Används oftast en mängd hårmaskor. Det finns ett stort antal recept, som vanligtvis innehåller produkter som honung, äggula, essentiella och vegetabiliska oljor.

Honung innehåller B-vitaminer, koppar, järn, molybden, magnesium och andra användbara spårämnen som närmar inte bara håraxeln utan också ytskiktet i hårbotten. Gommen är rik på aminosyror, fettlösliga vitaminer A och E. Jojoba vegetabiliska oljor, avokado, vetex, burk har antimikrobiell, antiinflammatorisk, fuktgivande effekt, mjuknar hårbotten. Kokosolja och oljextrakt av amla återfuktar håret, gör det glänsande, reducerar brittleness, sebaceous utsöndring och mjäll, minska förlustfrekvensen, kämpa splittrade ändar, lindra hudirritation. Eteriska oljor är också ofta en del av intensiv håråterställning. Bergamot eterisk olja kommer att göra fet hårlättare. Jasmine och ylang ylang kommer att lägga till glans. Tea Tree Oil hjälper till i kampen mot mjäll. Eteriska oljor kan tillsättas till masker eller användas med schampo.

Vissa masker som innehåller uppvärmningsmedel, såsom peppar eller senap, ökar blodtillförseln till huden. Som ett resultat börjar näringsämnena att flöda mer aktivt till cellerna i folliklarna.

För hårväxt och upprätthålla sin skönhet i kosten måste vara närvarande protein, eftersom det är han som är hårets huvudsakliga strukturella element. Protein kan erhållas inte bara från kött och ägg, men även från fisk. Fisk och skaldjur innehåller både stora mängder protein och spårämnen, vilket har en bra effekt på hårstrukturen.

Fett från kosten kan inte uteslutas. Det är lipider som kombinerar hårets proteinkonstruktioner och bildar ett skyddande skal på ytan, vilket säkerställer vidhäftning av skalor och skyddar håret. Användbara omättade fetter kan erhållas från nötter, avokado, havsfisk eller vegetabilisk olja.

För normal hårväxt är det nödvändigt att använda vitaminer och mineraler.

Förberedelser för hår innehåller vitaminer i grupp B: tiamin (B1), riboflavin (B2), nikotinsyra (B6), biotin (B7), folsyra (B9), cyanokobolamin (B12). För att återställa hårstrukturen behöver du också vitaminerna A, E, C och spårämnen som kalcium, zink, järn, selen, jod, magnesium, fosfor.

Salonprocedurer för håråterställning

Salongen kan erbjuda flera metoder för snabb håråterställning. Lamination, skärmning, glasering och glansning av hår är alla variationer av samma metod.

Vid det sista steget av dessa förfaranden appliceras en komposition på håret, som polymeriseras under verkan av temperatur (järn eller hårtork) och bildar en skyddande film. Håret blir jämnare, skinnigare, tyst och skrymmande. Men endast om förfarandet utfördes korrekt användes professionella kompositioner, mästaren följde noggrant proceduren och torkade inte ut håret.

Vid laminering appliceras en transparent produkt på håret, vilket gör det mycket mer glänsande och kan ta upp till 6-8 veckor. Screening och glossing utförs nästan lika bra, men innan håret slutförs, appliceras de en närande komposition, så proceduren har inte bara en kosmetisk, utan också en terapeutisk effekt.

Vid glasering kan kompositionen ha sin egen nyans. I detta fall blir håret en viss färg. I motsats till färgen äter kompositionen inte i håret, kvar på ytan. Efter ca 2-3 månader kommer komponenten att tvättas. Glasning är ett bra tillfälle att försöka på en ny nyans utan att håret skadas.

Cauterization lovar inte ett smart och långvarigt resultat, men anses vara ett förfarande som återställer hår, och inte bara tillfälligt ändrar sitt utseende. Cauterization kan utföras på ett varmt sätt, "tätning" den terapeutiska kompositionen inne i håret, eller kyla, utan värmeexponering. Effekten av denna procedur är mindre uttalad än vid laminering och varar endast 1-2 veckor. Därför rekommenderas cauterization att genomföra en kurs på 4-5 procedurer.

Keratinåtervinning kommer att passa hårt skadat hår. Kompositionen av keratinmedel innehåller hydrolyserat keratin, uppdelat i små molekyler. Till skillnad från det vanliga penetrerar keratin i denna form i hårets djupare lager och återställer dess struktur. Men för normalt hår kan denna procedur ha motsatt effekt. På grund av mättnad av keratin kan håret bli svårt och förvirrat. Därför är det bättre att överlåta valet av en särskild typ av salongförfarande för håråterställning till befälhavaren.

Sätt på djupt hår restaurering i kosmetologikliniker

Alla procedurer för salong och hemvård påverkar endast håraxeln och har nästan ingen effekt på follikeln. Det vill säga att de hjälper till att tillfälligt återställa vackert utseende, men bidrar inte till tillväxten av friskt hår.

Däremot påverkar håråterställningsförfarandena i medicinska centra och skönhetssalonger exakt hårroten. På grund av sådana manipuleringar är det möjligt att påskynda hårväxten, göra dem starkare vid rötterna, minska håravfallet. Men briljansen av sådana förfaranden kommer inte att lägga till, eftersom de inte löser problemet med splittrade ändar.

Av de mest populära förfarandena för snabb håråterställning kan noteras reflexologi, mesoterapi, darsonvalisering, laser och ozonbehandling, PRP-terapi.

Vid zoneterapi påverkas biologiskt aktiva punkter av olika verktyg - mikronedlar, elström, specialanordningar. Sådan exponering kan förbättra blodcirkulationen vid vissa punkter. Det här är en säker metod som saknar kontraindikationer. Men oftast används den inte separat, men i kombination med andra förfaranden.

Av fördelarna kan noteras en komplicerad effekt, det vill säga vid behandling av hår, kan du återställa kroppen som helhet. Av minuserna är resultatet mycket beroende av specialistens kvalifikationer. Och att hitta en erfaren doktorsreflexolog är inte så lätt.

Mesoterapi är den välkända "skönhetsbilder", bara för hår. Som vi har sagt, passerar stora molekyler inte genom hudens stratum corneum och går inte in i folliklarna. Mesoterapi gör att du kan kringgå detta hinder - att mata in de nödvändiga ämnena och vitaminerna direkt i folliklarna.

Kosmetologen väljer mesoterapimedlet enligt de problem som behöver lösas. Det kan innehålla vitaminer, peptider, mikroelement, extrakt av medicinalväxter och andra ämnen som stimulerar blodcirkulationen och hjälper till att växa friskt hår. Dessa skakningar injiceras i hårbotten med en tunn nål eller mezoroller. Om mesoterapi är smärtsam beror på kosmetologens kvalifikationer och på patientens individuella känslighet.

En fullständig behandling av mesoterapi - cirka 10 procedurer med ett intervall på 1-2 veckor. Men de första resultaten kan bedömas efter 3-4 sessioner.

Darsonvalisering och laserbehandling är metoder som påverkar hårbotten. Båda ökar blodcirkulationen i huden, återställer talgkörtlarna, stimulerar hårväxten och förbättrar deras tillstånd. De används ofta i kombination med mesoterapi eller PRP-terapi, eftersom de förbättrar effekten av droger som införs i huden.

När ozonterapi gör injektioner i hårbotten, som i mesoterapi. Men istället för näringsrika cocktails används ozonerade lösningar. Det antas att ozon förbättrar blodcirkulationen, levererar celler med syre, aktiverar vilande folliklar och accelererar hårväxten, minskar deras förlust. Kursen kräver cirka 10 procedurer, som utförs 2-3 gånger i veckan.

PRP-terapi kallas också plasmaterapi eller plasmaliftning. Här används blodplasma hos patienten själv, berikad med blodplättar, som näringsämnen. Plasma innehåller en stor mängd biologiskt aktiva och näringsämnen, tillväxtfaktorer, hormoner och andra fördelaktiga komponenter. Den har en kraftfull stimulerande effekt och låter dig snabbt återställa skadat hår, förbättra deras näring och accelerera tillväxten. På grund av att det är en del av vår egen kropp, orsakar intag av plasma inte allergier eller komplikationer.

För att kunna utföra högkvalitativ plasmaterapi måste kliniken ha särskild utrustning och kvalificerade läkare som har alla subtiliteter av denna procedur. Totalt kräver kursen från 3 till 5 procedurer. Och klyftan mellan dem kan vara 1-3 månader.

I vilka fall hjälper hårprodukterna och rutinerna inte till hjälp?

Tyvärr kan inte ens ett komplex av hemmet, salongen och kosmetiska förfaranden alltid stoppa förlusten, öka hårdets densitet eller göra dem starka och voluminösa. Det finns situationer när du behöver kontakta en kosmetolog eller en frisör för hjälp, men en läkare.

Hår kan börja falla ut på grund av hormonavbrott, som en följd av androgen alopeci, autoimmun sjukdom, anemi eller hudsjukdomar. Därför, om medel för håråterställning inte hjälper, är det vettigt att konsultera en tricholog. Han kommer att utföra en trichoskopi, och om nödvändigt skickar han honom för ett blodprov eller andra test. Och efter orsaken till förlust eller brott mot hälsa hår kommer att avslöjas, kommer att göra en omfattande behandling, eventuellt i kombination med endokrinolog, gastroenterolog, neurolog eller andra specialister.

Vissa sjukdomar, såsom androgen eller cicatricial alopeci, störa tillväxten av folliklar eller orsaka deras död. Om folliklarna är döda, kommer ingen "mat" att återställa håret. I detta fall kommer endast transplantation att hjälpa. Moderna tekniker gör det möjligt att uppnå en naturlig effekt, smärtfritt och tillförlitligt ta bort de skalliga områdena. Som med alla andra metoder för hårbehandling är det viktigt att hitta en utrustad klinik och en kvalificerad specialist.

För att återställa hårets skönhet måste du agera på dem samtidigt från utsidan och insidan. Hem- eller salongtekniker hjälper till att återställa glans, silke och tjocklek, men denna behandling påverkar endast hårets yttre del och bör utföras regelbundet. Användningen av kosmetiska procedurer gör att du kan närma rötterna, påskynda tillväxten och hjälpa till att återställa hälsan hos det nya växande håret.

Huvudhårtransplantation kan bidra till att öka densiteten hos befintligt hår.

Moderna kliniker kan erbjuda hårfollikeltransplantationstjänster till personer med problem med tjockt hår.

Vid val av specialistklinik bör du vara uppmärksam på förekomsten av en licens för tillhandahållande av sjukvård i kosmetologi (kirurgisk).

Med hjälp av hårfollikeltransplantation kan du gömma ärr, skift eller ändra den ursprungliga första linjen av hårväxt.

Moderna kliniker från tid till annan erbjuder säsongsrabatter och kampanjer för hårfollikeltransplantationstjänster.

Kostnaden för hårfollikeltransplantation beror i stor utsträckning på baldness-zonen och -stadiet.

Räntefria avbetalningar i 6 och 12 månader för hårtransplantation.

Vissa "salong" -procedurer, såsom skärmning och laminering, kan utföras hemma, det är tillräckligt att köpa speciella formuleringar i affären av professionell kosmetika för hår. Det viktigaste - följ instruktionerna.Nästa Artikel
Medelmedel Placent Formel för hår - handlingsrecensioner