Curlers för volymen vid rötterna


Flickor med tunt hår, försöker alla sätt att göra håret mer frodigt. Ett sätt att uppnå detta är att använda curlers för volymen vid rötterna. Inte alla vet vad de är, hur man använder dem korrekt.

Särskilda funktioner

Nästan alla curler kommer att vara lämpliga för att skapa basal volym, det vill säga spiralband, kardborreband eller andra alternativ.

Det bör dock komma ihåg att man använder hårkrullare för att skapa en volym endast vid rötterna, samtidigt som håret lämnar sig rakt, det kommer bara att visa sig på kort hår. Ägare av långt hår måste curl curls längs hela längden.

Du bör inte använda hårkrullare för att skapa en basvolym för ägare av tungt och långt hår, eftersom volymen inte håller sig under krullarnas vikt även vid användning av stylingprodukter. Det är bättre att använda andra metoder för hårhöjning vid rötterna - till exempel korrugerad.

Kropparnas diameter bör vara mer än 3 cm. Det beror på hårets längd.

material

Material för tillverkning av curlers, som används för att skapa volymen vid rötterna, används idag väldigt olika. Det viktigaste är att göra locket så smidigt som möjligt. Du kan välja de mest populära alternativen:

 • För att skapa en basvolym kan du använda sammetrullare. De är metallprodukter med celler som har välourspraying. Sådana produkter är säkra för hår, men de är ganska svåra att skruva, det kräver lite skicklighet.
 • Plasttillbehör används ofta också för detta ändamål. Sådana cylindrar kan tvättas, vilket tillåter användning i frisörsalonger. Dessutom elektrifierar de inte krullar.
 • Velcro curlers är de vanligaste tillbehören för att skapa volym vid rötterna. De är lätta att blåsa på håret, de hålls väl. Det är möjligt att torka dem med en hårtork, vilket avsevärt minskar installationstiden. Dessutom är de lätt att fixa endast vid rötterna, inte vrida krökarna längs hela längden.

Hur man använder

Teknologi curling curlers för att skapa den basala volymen av följande:

 • Tvätta håret med schampo, handdukstork. Luftkonditionering är bättre att inte använda.
 • Applicera mousse eller styling skum på rötterna.
 • Villkorligt uppdelat huvud i tre delar: parietal och två temporal. Strängar är värda att ta ganska tunna, så den resulterande effekten blir maximal.
 • Först måste du vrida krökarna på toppen, sedan den tidsmässiga delen. I detta fall borde curlers håret skryta till själva rötterna - eller placeras bara i dem.
 • Torka krullarna tills fullständig avdunstning av fukt.
 • Tillåt strängar att svalna.
 • Ta försiktigt bort krökarna.
 • Använd dina fingrar för att forma din frisyr.
 • Fix håret med hårspray.

Curling hair curlers beror till stor del på hårets längd och krullarnas kvalitet. Det är värt att överväga några användbara rekommendationer:

 1. För att ge volymen vid rötterna på tunt hår med en bob eller en quad frisyr (i vilken version som helst), är det nödvändigt att vrida bara håret på toppen av huvudet med stora curlers. I detta fall borde curlers endast placeras vid rötterna.
 2. För tillräckligt långt hår av samma typ bör krullar längs hela längden vridas, medan det bara tar 10 minuter att torka med en hårtork. Under en sådan tidsperiod kommer krökorna inte att ha tid att bilda än, men hårets pomp kommer att tillhandahållas.
 3. På håret till midjan kommer bara volymen vid rötterna med hjälp av curlers inte att fungera. Gör håret mer frodigt kommer bara att vara möjligt med hjälp av stora lockar. Om du använder den första metoden, då efter att ha tagit bort curlers ska du göra bouffant och stärka den med lack.

Frisyrer exempel

Med hjälp av volymen i rotzonen kan du göra mycket originella frisyrer. Här är några av dem:

 • Långt hårkrull till de största hårkrullarna. Därefter måste du göra en hög på toppen av huvudet (med en kam med fina tänder), fixa den med lack. I slutet av krullarna behöver man kamma en stor kam eller bara lägga fingrarna. Då måste du sprinkla dem med stylingprodukter.
 • Gör en basvolym på hårets genomsnittliga längd. Då behöver du samla krullar i en hästsvans, medan du inte krossar håret i parietalzonen.

Hemligheten hos basalvolymen - skapa en magnifik styling på många sätt

Voluminous hår hjälper det rättvisa könet att lösa ett antal problem. Först: visuellt minska ansiktskonturerna. För det andra: att ge ett sällsynt och tunt hårhår i en gynnsam vinkel. Och för det tredje: att skapa en vacker snygg frisyr för varje tillfälle. Korrugerad för basal volym, långvariga krullar och vanliga dagliga styling - det finns många sätt att skapa en fluffig styling. Hur är de mest populära av dem, kommer vi att berätta i den här artikeln.

Vad är volym för?

Volymen från rötterna gör att du kan göra håret mer spektakulärt. Dessutom är det helt enkelt nödvändigt när det gäller situationer som:

 • Förekomsten av tunna / hårda / sällsynta strängar, som ett resultat är frisyren dåligt stylad och behåller inte sin form utan en basal volym hår.
 • när du vill göra ansiktsfunktionerna lite mjukare;
 • Ägar av fetttyphår kommer att kunna bevara frisyrens visuella friskhet längre.
 • när frodiga lockar - det är modernt.

Vad du behöver veta

 1. Volumetrisk hårstyling skapas först efter att huvudet tvättats ordentligt. Den ideala lösningen skulle vara att använda shampoo för volymen vid rötterna. Sådana produkter innehåller ämnen som omsluter håret och lyfter det.
 2. Innan du gör din frisyr måttlig, applicera speciella stylingprodukter på våtkrullar: skum (perfekt för volym), mousse (fixar styling, har torkningseffekt, är inte lämplig för tungt och långt hår) eller gel (håller sin form, passar för alla typer av hår). Fördela noggrant stilering i rotområdet.
 3. För ytterligare fixering av den färdiga frisyren, använd lack. Spraya den på ett avstånd av ca 20 cm från huvudet. Om krullarna håller sig i form, använd sedan verktyget och håller på med att skapa hårvolymen vid rötterna.
 4. Speciella sprayer för volym hjälper till att uppnå önskad effekt. Finns för strängar med olika texturer. Deras fördel är att de fixar håret perfekt under en längre tid. Du kan använda både i stadierna av styling och under dagen när du behöver rätta ditt hår.

Rådet. För volymen vid rötterna, gör rätt klippning. Beroende på hårets struktur kommer stylisten att välja det bästa alternativet för dig.

Beroende på hårlängd

 1. Korta hårklippningar. Volumetrisk styling för kort hår är inte ett komplicerat förfarande. Det är bra att använda för sådana ändamål en hårtork, hårkrullare, korrugering och bouffant
 2. Lägger långa och medelstora krullar. Ju längre strängen är desto mer dras den ner och volymen kan försvinna. Därför kräver storleksstyling för långt hår särskild vård. Ju längre krullen är, desto bättre borde vara fixeringen. Var noga med att använda stylingverktyg för detta.

Så här skapar du rotvolym

Använda curlers

Välja hårkrullare för att höja rötterna, kom ihåg att det är bättre att skapa bottenvolymen för kort hår med små diameter stylers.

Men volymen för långt hår görs företrädesvis med hjälp av stora spolar. Oftast används sådana kardborreband eller uppvärmda hårvalsar.

Hur man lägger sig:

 1. Applicera styler på ett rent hårhår.
 2. Om du använder kardborreband för basvolymen, borde krullarna vara lite våta och om termostämplarna är torra och värmebehandlade. Gör fusk och dela hårets huvud i zoner: tidsmässigt och centralt. Twirl curlers bättre i riktning från pannan till baksidan av huvudet. Testa fixarna så att de inte hänger, annars fungerar det inte att höja rötterna. Använda kardborreband, fäst dem med clips nedan.
 3. Vänta tills håret på huvudet är helt torrt (du kan använda en hårtork). Om du använder uppvärmda hårvalsar, se till att de kyler bra innan du tar bort dem.
 4. Ta bort stylersna och visp håret med händerna.
 5. Stänk om möjligt med lack.

Med hjälp av järnkorrugeringen

Bottenvolymen med hjälp av en korrugering har tydliga fördelar jämfört med andra typer - effekten varar lång tid. Och för hår som kan formas bra, är det inte ens nödvändigt att använda stylingprodukter. För att höja håret med denna metod måste du veta vilken korrugering som är lämplig för dessa ändamål mest.

Varning! För tunna och ömtåliga krullar, ta en grund korrugering, men om du har ett tjockt eller styvt hårhår, är det bättre att välja ett medelvärde.

Hur man använder krusjärn för att skapa basvolym:

 1. Applicera termiskt skydd på rena och torra band.
 2. Lyft det övre lagret av håret och fäst det med clips. Du kommer att täcka dem med korrugerade områden så att de inte är synliga.
 3. Skapa en basal korrugering. För att göra detta, plocka upp en del av locken under clipsen och placera den mellan plattorna på det uppvärmda järnet. Observera att det inte borde vara tjockt, annars kommer de nödvändiga böjerna inte att fungera.
 4. Värm upp sekvensen i 5-15 sekunder. Tiden beror på hårets huvud - behåll tunna, smala krullar i upp till 5 sekunder, tjock och hård - i upp till 15 sekunder.
 5. Om håret är långt, varma samma sträng lite lägre, i medium och kort längd räcker det med att skapa en mini-korrugering en gång på varje behandlad sträng.
 6. Gör hårvolymen med strykning och på andra krullarna under clipsen.
 7. Täck de böljda områdena med det översta lagret av hår.
 8. Kamma locken och vid behov fixa lacken.

För att förhindra att veckorna blir synliga, använd endast järnet på sidan och baksidan av hårets huvud. Lämna ansiktets yta inte krökt.

Om bara ett lager krymps med en styler kommer en låg volym att visa sig, och om du vill göra frisyren särskilt frodig kan du göra en korrugering i hårets nedre delar.

Ägare av hårda trådar bör behandla dem med lack innan curling. I andra fall kommer korrugeringen att hålla bra utan ytterligare stylingprodukter.

Använd curling

Med hjälp av curling kan du också höja håret i rotområdet. För detta:

 1. Applicera värmeskydd för att rengöra krullarna.
 2. Värm upp krulljärnet och tryck det till den första strängen vid rötterna. Placera det dessutom på huden så nära att du får önskad volym och inte bränna dig själv. Håll stylersträngen i ca 5 sekunder.
 3. Gör detsamma med resten av håret.

Rådet. På samma sätt kan du göra volymen av järnlikriktaren. Men här placerar du ordningen mellan plattorna, roterar stylern i olika riktningar, lyfter rötterna.

Hårtork

Kanske det mest populära och snabbaste sättet att få ner volymen hemma.

Hur man gör rotvolymen med en hårtork hemma:

 1. Applicera värmebeskydd på tvättade lock.
 2. Ta runt borstning (ju längre krullarna är, desto bredare kammen är diametern) och plocka upp en sträng.
 3. Börja torka med en massa hår på kammen och ständigt vrida den, vrida krullarna. Torka området vid rötterna, särskilt bra med en hårtork, höja dem med borstning.
 4. Gå igenom hela håret så här, och kamma sedan det och gör vridningsrörelser på hårets tips.
 5. När stylingen är formad, försök att sitta tyst i ett par minuter medan krullarna har svalnat. Detta låser dem i position.

För att påskynda installationen av en hårtork kan du luta huvudet ner i början av proceduren och torka håret i rotområdet i denna position. När det valda området är vältorkat lyft du huvudet och fortsätter att krulla spetsarna med borstning. Särskilt effektivt skapat en sådan basal volym av hår för kort hår.

bouffant

Metoden som testats i årtionden förlorar inte sin relevans i våra dagar. Med hjälp av en fleece kan du få de mest mångsidiga frisyrerna. Och ofta kombineras det med andra metoder för att erhålla volym.

Hur man gör:

 1. Ta en lös strand och kamma med täta tänder.
 2. Flytta kammen upp och ner för att skapa önskad hög. Arbeta endast zonen vid rötterna, rör inte spetsarna. För ytterligare fixering, stänk den färdiga lacken.
 3. Gör detsamma med andra strängar.
 4. För att slutföra styling, gå över den övre delen av håret med en kam med glesa tänder, utjämning av kammen. Fix frisyr fixa lack.

Om du behöver göra en måttlig styling på långt hår, är det bättre att kamma bara occipitala och laterala zoner högst upp i hårets huvud.

För korta trådar bör bouffant hår göras över huvudet för att hålla frisyrets form.

Det är viktigt! Bli inte involverad på detta sätt för att uppnå volym för ofta. Påsen gör ont krullarna.

Salonprocedurer

Bust-up

Boost-up (Boost-up) - är en perm, utformad för att få långsiktig volym vid rötterna.

Kärnan i förfarandet är att sluta en del av håret - det övre lagret rör sig inte, krullade trådar täcker sig med speciella hårnålar i roten.

Området som ska behandlas är ca 10 mm från hårbotten. Efter krökt område behandlas med en speciell komposition, som behåller lockar under lång tid - upp till 6 månader.

Så att proceduren inte blir ett ledsen experiment, bör du välja en kvalificerad mästare och kvalitetssammansättning. De mest godartade är cysteaminbaserade produkter. Och försumma inte den speciella vården efter håret efter krökning. Annars blir håret skört, börjar falla och så vidare.

Flising

Som i det föregående fallet tillåter du med denna procedur att få rotvolymen under en längre tid med hjälp av en speciell komposition. De flesta av dessa verktyg är skonsamma och orsakar minimal skada på håret.

En sådan radikal biowave är gjord med en fleece, som behandlas av kompositionen, och en plastlock lockas över den under en tid. Därefter kammade kammen försiktigt, och håret är voluminöst.

Ekovolyum

Ekovolum (även kallad Ekovolium, EcoVolume) är en basal bioväve, som består av följande steg: Special stylers läggs på håren i rotområdet i form av korrugerade clips, nedanför är en stapel så att de inte glider ner.

Sektioner med clips behandlas med kompositionen och hålls under en tid. Effekten av frodigt hår varar upp till 4 månader.

Bottenvolymen är så efterfrågad att moderna stylister har kommit upp på många sätt att uppnå det. Vilken man ska välja är upp till dig. I vilken metod som helst finns det fördelar och nackdelar.

Vill ha det mest skonsamma sättet, använd hårkrullare, och du behöver den snabbaste - hårtorken eller fluffen. Tja, om du inte vill röra med styling varje dag, använd sedan salongprocedurerna. Kontrollera i så fall att arbetet använder kvalitativ komposition. Och var beredd på vad som är värt det dyrt.

Försök dra slutsatser och vara oemotståndliga, skapa högkvalitativ basvolym för varje tillfälle.

Gillar du lockar, men det finns ingen tid för daglig fusk? Vi rekommenderar att vi hänvisar till den långa krullen:

Curlers för volym: hur man skapar en lyxig frisyr hemma?

För många tjejer, särskilt med långt hår, är frågan om volymen vid rötterna ett ömt ämne. Det finns många sätt att uppnå det. Någon brukade kamma håret mot sin tillväxtlinje, och någon använder supersträngt lack eller varm hårtork.

Det finns en särskild kategori damer som tillgriper salong och dyra rutiner. Tja, det mest budgetmässiga och enklaste alternativet är att använda curlers hemma. Låt oss i större detalj överväga de mest populära sätten att ge curls volym.

Fluffy styling med händerna med hjälp av curlers är ganska enkelt i körning

Försök först att ladda upp ditt foto och se hur det kommer att se ut på dig

Professionell frisörservice för våra abonnenter helt gratis

Ge volymen av hår

För närvarande kan du välja de mest populära sätten att skapa en fluffig frisyr med en volym från början av hårväxten:

 1. Skapa volymen vid rötterna med en hög och använd heta apparater. Mycket ofta följer en sådan styling med användning av stora mängder skum eller lack för att fixa håret. Denna metod är tillräckligt bra för att få ett snabbt resultat i speciella fall, men inte löpande.
  En sådan aggressiv påverkan på krullarna passerar inte utan spår och påverkar integriteten hos deras struktur negativt. Dessutom är resultatet mycket kortlivat, och om man riskerar hårets hälsa för en vacker frisyr - en stor fråga.

En stapel, som termoelement, förstör krullarnas struktur

 1. Skapa frodiga långsiktiga styling mästare i skönhetssalonger. Tidigare ansåg många att de kunde hålla fast vid håret, beroende på typ och struktur, från 4 till 8 månader. Men med ankomsten på marknaden av en ny tjänst som kallades boost-up, blekade hon in i bakgrunden.
  Detta nymodiga salongförfarande syftar till att skapa en basvolym utan att involvera resten av längden. Det ligger i tillämpningen av en speciell komposition på rötterna och bioväven behandlade lockar från botten av huvudet.
  Således ser toppskiktet helt rakt ut, men frodigt på grund av de sneda nedre strängarna.
  Denna procedur kommer att glädja åtminstone sex månader, varefter kompositionens effekt, även om den försvagas, inte helt försvinner. Därför är det omöjligt att bli av med effekten av regrown volym, men kan bara skäras.
  Dessutom tar uppstarten upp ca 2 timmar, och priset gläder inte människor med en liten budget.

Bilder av proceduren för att ge basalvolymen hos befälhavaren i kabinen

 1. Nästa metod är den mest populära på grund av tillgänglighet, enkelhet och större säkerhet för hårets huvud, nämligen att skapa en volym vid rötterna med egna händer med hjälp av produkter för vridning av lock.
  Volymen med hjälp av curlers-stickies erhålls mest naturliga. Låt oss dölja den här metoden och överväga det mer detaljerat.

Bilder av korrekt vridna lockar för att ge volymen vid rötterna

Använd curlers för volym

Kardborrband är gjorda av lättviktsplast, och på ytan finns speciella villi som krokar och fixar hårsträngar vid lindning.

Curlers skiljer sig i diameter:

 • småkretsar som passar för att skapa en liten krull på hårets huvud;
 • krokar med medelstor diameter är väl lämpade för att lägga långa smällar;
 • stora curlers är bra för att skapa basal volym, curling stora lockar i slutet eller den så kallade Hollywood våg.

Stora kardborreband är ganska lätta att använda för volymen, men det tar lite skicklighet att arbeta med hårrötterna.

För volymen, välj en stor diameter curler

Instruktioner för att skapa volymen vid rötterna med hjälp av wrap-produkter:

 1. Först måste du tvätta håret på vanligt sätt och ge håret lite torrt.
 2. För att volymen ska bevaras till nästa tvätt ska rötterna behandlas med skum eller mousse för fixering. Men det är tillrådligt att inte överdriva det, för att inte orsaka alltför mycket fettinnehåll på lockor och en ny look kvar i minst 2 dagar.
 3. Därefter kamar vi och delar upp håret i zoner och enskilda strängar som motsvarar diametern hos de valda curlersna.

Tips!
Vrid inte en sträng för tjock på ytan av krökaren, annars kommer volymen inte att "gripa" och snabbt falla av.

 1. Efter det, från pannområdet, från hårets spetsar, vinda försiktigt strängen vid strängen till rotlinjen inåt. På samma sätt kompletterar vi hela serien till slutet av occipitaldelen.

När man lägger sig med hjälp av omslagsprodukter måste särskild uppmärksamhet ägnas området nära pannan, där volymen vid rötterna är särskilt märkbar.

Håren på sidorna är sårade på samma sätt från de översta strängarna till de temporära zonerna. Det är nödvändigt att behålla krökarnas horisontella position så att de riktas i motsatta riktningar från huvudraden.

Foto av processen att linda krullarna på sidorna

 1. Efter att ha väntat i ca 1 till 3 timmar kan du börja ta bort curlers från krullarna, men gör det så noggrant som möjligt för att inte skada dem. Först måste du räta håret på rötterna, vilket försvagar fixeringen och varnar försiktigt ned varje sträng.
  Spinning, det är nödvändigt att hålla håret vid rötterna, så att de inte är trassliga och disheveled, samtidigt som du behåller en snygg och vacker look.

Var uppmärksam!
Hair curlers kan torka längre.
Därför bör du se till att håret är helt torkat innan du rullar ut krullarna.

Det är nödvändigt att ta bort produkterna för lindning försiktigt och håll krullarna vid rötterna

 1. När håret är helt lös kan du lätt kamma det med en trästrängskam med glesa tänder. Och mer basal volym kan läggas till med fingrarna.

Större rotvolymen kan uppnås med fingrarna

Fördelar och nackdelar med att använda produkter för curling curls

Trots det faktum att ett sådant verktyg är väldigt bekvämt för att skapa en egen hemstyling hemma, har den både fördelar och nackdelar.

Hair curlers: vad händer, hur man använder på långt, medium, kort hår, stora lockar, små lockar, volymen vid rötterna, spiralen och vertikalt. foto

Ordet "curlers" kommer från franska "Bigouden". Denna uppfinning för hår beror sitt namn på provinsen i Frankrike. Idag kan du hitta olika curlers av olika konfigurationer, från olika material. Deras olika typer kommer att kunna twist hår på olika sätt.

Fördelarna och nackdelarna med curlers

Curlers gör det möjligt att:

 • Undvik skadlig perm;
 • förlänga livet på din styling;
 • skapa frisyrer av önskad form
 • visuellt gör håret tjockare.

Några nackdelar med hårkrullare är:

 • Använd hårrullar för torrt hår rekommenderas inte för att undvika att de torkas ut ytterligare.
 • För lös hår rekommenderas det inte att använda tunga krökare, vilket kan leda till skador.
 • Det är nödvändigt att undvika överdriven spänning vid lindning - detta kan leda till störning av blodtillförseln i hårsäckarna.

Vad är curlers

Plastkrullare

Det klassiska alternativet - plastkrullare. Det här är den mest traditionella lösningen, om du behöver enkla lockar, men det är bekvämare att använda dem på dagtid, eftersom det är obekvämt att sova på dem.

Olika typer av hårkrullare

För att fixa dem behöver du med speciella gummiband. Bekvämlighet i deras användning ligger i det faktum att håret inte är förvirrat och skadliga effekter är uteslutna.

Metal curlers

Ett stort besvär är omöjligheten att torka håret med en hårtork, eftersom metallen värmer upp och negativt påverkar håret, och det är också omöjligt att sova på dem. Kvinnor med svagt eller skadat hår ska inte använda dem.

Men du måste hylla dessa curlers - krullar efter att de erhållits elastiska och väl fixade.

Curling rullar

Om det finns en önskan att skapa en invecklad "afrikansk" frisyr med små lockiga lockar, så passar dessa curlers så bra som möjligt. Men den negativa punkten är en mycket stor mängd använda stylingprodukter, och det blir svårt att kamma håret. Dessa curlers är bra att använda om du behöver en perm.

Uppvärmda hårvalsar

Att använda dessa curlers är extremt enkelt. Det är nödvändigt att doppa dem i varmt vatten, i djuprätter, värme och kan såras. Viktigt: Håret måste vara torrt. Huvud uppdelat i zoner och försiktigt vind. Dessa produkter är fastsatta med ett speciellt fästnät. Håll bör vara ca 20-30 minuter. Resultat: naturliga krullar.

Nackdelen är att håret börjar försämras och förlorar sin glans på grund av långvarig och regelbunden exponering.

Elektrobigudi

Hårkrullare placeras i en enhetsbox och värms upp i ca 3 minuter. Det fungerar från elnätet. Deras fördel över termiska rullar, med en mindre skadlig effekt på håret, men det finns fortfarande och kan därför inte anses vara helt säkert. Om de används ordentligt, erhålls vackra naturliga krullar.

Spiral curlers

Dessa curlers är vanligtvis plast eller trä. De är långa pinnar med spår för hår. Lätt att använda. Väl lämpad för ägare av långt hår, efter att ha använt fjädrande, roliga lockar. Den enda nackdelen är inte bekväm att sova i dem.

Kardborreband

Velcro curlers för hår - ett mycket mildt alternativ att ge ditt hår den önskade formen. De är cylindrar med mjuka ryggrader för bekvämlighet. De är lätta att använda, det finns olika storlekar, så krullarna kan göras mycket voluminösa och om så önskas - små krullar. Med hjälp av dem kan du enkelt torka håret.

De har många fördelar: inga fästanordningar och klämmor krävs, håret är enkelt säkrat med hjälp av små cilia. Omedelbart twist så om du inte har tid kan du gå om din verksamhet och samtidigt göra lockar. Men inte alla, tyvärr, dessa curlers passar.

Ägare av långt och tjockt hår är osannolikt att hjälpa till med styling. Långt hår kan enkelt bli trasslat och tjockt kommer inte att hålla fast utan speciella klämmor.

Curler boomerangs

Hair curlers - Boomerangs kallas också papilotki. De är gjorda av gummi, inuti finns en tråd, det finns olika diametrar och olika längder. Beroende på detta krullar kommer att vara olika - bulk eller tjocka krullar. Papilloter är mycket bekväma att använda, de är bekväma att sova i, håret är inte skadat.

Det finns tydliga rekommendationer om hur man använder dem för att inte få en formlös stapel, utan snarare en planerad frisyr:

 • Tvätta huvudet i förväg och torka det, men inte helt.
 • Nästa måste du applicera en liten mängd skum för läggning.
 • Har fördelat ditt hår jämnt, rulla upp det snäva, snygga flagellumet och vinda det över hårkrullarna.
 • Avsluta papilotki lyfta upp och vrid ner.

Skumrullar

Dessa är hårkronor märkbara för vikt, det är bekväm att sova i dem. Håret efter användning torkar inte ut och bryts inte.

Behöver inte mycket lagringsutrymme. Deras användning har sina egna nyanser: för ägare av kort hår, kommer de inte att fungera, men om du lockar dem länge kommer du att få charmiga lockar.

Om traditionella krullningar behövs är rullar med en diameter av 3-5 cm lämpliga för användning. För spiralkrullar, uppfanns skumgummikrullare i form av långa pinnar.

Staven ska böjas i hälften, vrid sedan strängen i en spiral, säkra med ett elastiskt band. Dessa curlers kommer att ge vackra vågiga lockar.

Velvet curlers

Curlers med en mjuk sammet hårbeläggning är ett mycket bra val, eftersom det är tack vare honom att håret inte tenderar att bli rörigt och skadat.

De är en liten cylinder med hål som inte förhindrar luftintaget, vilket gör att håret snabbt kan torkas och som en följd av den snabba bildandet av en fast krulle.

Håret är fäst med ett speciellt klämskydd. De används ofta av professionella frisörer. Att lägga är lämpligt att göra på håret av olika längder, eftersom diametern hos dessa curlers är annorlunda. Du kan få både roliga lockar och Hollywood våg.

Användningstipsen är enkla:

 1. Lätt torkat hår ska delas, säkra med speciella gummiband eller klämmor.
 2. Att fukta strängar med medel för fixering, vind och pressning med ett klippklipp;
 3. När du tar bort det räcker det att ta bort klippet och försiktigt lossa krullen.

När dessa curlers är i händerna för första gången verkar det som att de är pinsamt att använda på grund av sin lätta beläggning, men du måste bara försöka förstå att rädslan är grundlös.

Spiral curlers

Hair curlers - spiraler är bra för styling både på väg ut och för varje dag. De kommer från olika material: hårt och mjukt. Med hjälp av mjuk utan att du kan göra "amerikanska" lockar. Vad de är: en speciell krok, vars delar är anslutna och curlers - spiralformade lock, avsmalnande till botten.

För fasta curlers använder material från plast och trä. När du använder dem måste du lägga lite mer arbete, men som ett resultat kommer installationen att kosta. De representerar ett rör med fixerings elastiska och spiralskärare. Curling kräver att en hårsträng placeras inuti och säkras med ett gummiband.

Dessa curlers är perfekta för rakt hår av medellängd. Även små krullar visar sig.

Om det inte finns någon att hjälpa, är det bättre att använda mjuka spiralkretsar, för fasta ämnen behöver du hjälp utanför.

Deras fördelar kan övervägas:

 • högkvalitativ perm;
 • daglig användning;
 • användning av olika munstycken.

Och nackdelar:

 • behöver hjälp med att krulla huvudets baksida;
 • ägare av tjockt hår måste köpa flera paket;
 • För långt hår kommer dessa curlers inte att fungera.

Magic Leverage Curler

För att göra ett val måste du ta hänsyn till flera faktorer:

 1. Hårlängd Dessa curlers är gjorda för sina olika längder;
 2. Bestäm vilken diameter krullning du behöver;
 3. Dessa ovanliga enheter kan användas för curling curls, både medurs och vice versa.

För rätt användning måste håret vara halvt vått, för en starkare fixering, bör du applicera en speciell mousse, uppdelad i strängar. Ta en speciell krok, krok håret och tränga försiktigt genom curlers, säkra den med en speciell silikonring.

Håret i dessa enheter torkar snabbt nog, och du får en frisyr som Malvina.

Regler för curling hår på curlers: hår hjälpmedel

Följande regler måste följas:

 1. Försiktighet måste vidtas för att säkerställa att strängen är lite fuktig: överdriven torrhet eller fuktighet får inte medföra det önskade resultatet av curling;
 2. För vågiga mjuka krullar borde ganska stora curlers användas, och den vridna strängen bör vara ganska voluminös;
 3. Om håret är naturligt lockigt, innan du vrider dem på curlers, bör du använda ett speciellt medel, serum eller tång för att släta dem;
 4. Tips! Du bör inte använda skumgummiprodukter i vått väder, det kommer att vara kortlivat.

När man använder curlers på natten, rekommenderas att bära ett näsduk så att de inte slappna av.

Teknik fusk hår på curlers: horisontella, vertikala, spiral

horisontell

Denna metod att vinka är lämplig för både långt och kort hår. Det visar sig volymetrisk styling, för att uppnå det borde du ta produkter av plast eller uppvärmda hårvalsar.

Vad ska göras:

 1. Tvätta håret med högkvalitativt schampo, använd balsam;
 2. Våt med en handduk för att avlägsna överskott av fukt
 3. Applicera ett sätt att fixa krullarna;
 4. Försiktigt kam;
 5. Fördela håret i tre delar: tempel och krona;
 6. Börja linda med kronan, separera den tunna strängen runt pannan, den ska vara lämplig för din curler i bredd;
 7. Lyft strängen vinkelrätt mot parietalzonen;
 8. Återigen, kamma strängen och lägg försiktigt sina tips på curler;
 9. Tryck hårt och vind från pannan till kronan något sträcker sig;
 10. Var uppmärksam på att krullen var krullad ända ner till rötterna;
 11. Fortsätt att vrida strängarna från pannan till baksidan av huvudet, se till att håret är jämnt fördelat;
 12. På de tidiga områdena vindar på samma sätt;
 13. Lägg sedan en hatt på huvudet och torka huvudet noggrant.
 14. Efter fullständig kylning kan du varva ner, du måste börja från baksidan av huvudet och flytta dig till pannan.

Om du har tid, är det bättre att låta håret torka naturligt, så frisyren kommer att hålla längre.

vertikal

Denna kretsmetod är lämplig för hår som inte är kortare än 13 cm, för att få mjuka, flytande lockar, men inte för en voluminös frisyr. Bra för bobbins, men du kan använda andra curlers.

Sekvens av åtgärder:

 1. Tvätta håret och applicera mousse eller gel för att fixa;
 2. På kronan samla hår i en hästsvans;
 3. Avskilja längst ner i nacken och separera håret;
 4. Ta den här stora strängen och dela den i flera mindre, gör avskiljningar vertikalt;
 5. Du kan vrida utan att observera ordning, spårar bara att curlers är i upprätt position;
 6. När den nedre raden på baksidan av huvudet är klar, separera håret längre från toppen och upprepa curlingproceduren till slutet.
 7. Bär en hatt, torrt hår.
 8. Vänta tills håret är helt torrt, fritt från curlers, från botten.

spiral

För sådan styling behöver du bara använda spiralformade mjuka eller hårda krökare. Papilotki passform.

åtgärder:

 1. Hår uppdelat i fyra zoner: temporal, parietal och occipital;
 2. I varje zon skiljer vi fina trådar från nacken.
 3. Rulla ordentligt från rot till spets.
 4. Efter curlingproceduren torka med en hårtork eller naturligt.

Funktionsegenskaper när du tar bort curlers

Hair curlers måste avlägsnas i omvänd ordning, försiktigt för att inte förstöra krullen, först efter att håret är helt torrt. Om curler har ett speciellt fästelement för dem, måste du se till att krullarna inte är fångade eller trassliga. Du kan ytterligare torka dem med en hårtork.

Omedelbart bör du inte kamma håret, du borde vänta ca 5 minuter. Efter att curlerna har tagits bort, rekommenderas att fästning med lack.

Mästarklass: hur man får hår av olika längder

För hår av olika längd behöver en annan inställning. Valet av curlers, deras storlekar och diametrar, materialet från vilket de är gjorda - det här är en viktig punkt. Av detta beror till stor del på resultatet av frisyren som gjorts med hjälp av dem.

Långt hår

Om håret är långt bör du inte spara på antalet curlers, de kommer att behöva mycket. För frodig volym behöver stora curlers. För ägare av hår under axelbladet tar många olika gummi- eller plastklemmar, klipp, de är bäst krullade spiraler.

Med hjälp av stora curlers kan du göra en mycket populär nu "Hollywood våg". För att göra detta, dela håret i en sidoseparation, på det ställe där zonen är större, haka fast strängen och snurra den från pannan i motsatt riktning till curler. Resten av håret är krökt på vanligt sätt. Ta bort curlers försiktigt och bilda en fast våg nära ansiktet. Säkra med lack.

Ett annat alternativ - "stranden" lockar. Passa på vanliga plastkrullare. Håret delas i små strängar, fuktar, applicera ett sätt att fixera, linda i flagella och tätt skruva, dra något. Efter torkning, ta bort curlers, skaka sorglöst med händerna hår. Strand frisyr är klar.

Genomsnittlig längd

För medelstort hår är rekommendationerna nästan lika stora som för långa, men de är svårare att locka på papilloter. Du bör använda medelstora hårkrullare, det bästa sättet att titta på sådant hår är vertikal curling.

Ett exempel på steg-för-steg styling på medellångt hår, för denna styling, måste du fukta strängar med mousse eller gel för att fixa lockar:

 • Dela håret i en vågrät delning, sticka den övre delen;
 • Det är nödvändigt att krulla underifrån på stora curlers i ena riktningen, för att lämna ändarna fritt;
 • Hår som pinnas ovanifrån bör vara krökt i olika riktningar;
 • Håll i 2 timmar;
 • Ta bort hårkrullarna, dela håret symmetriskt, fixa med lack.

Kort hår

För kort hår, bäst passande kardborreband med liten diameter - de håller sig bra och kommer inte att låta strängarna bli trassliga. Det är önskvärt att krulla horisontellt. Curlingprodukterna passar trä, metall, plast, alltid med clips. Curls med en sådan dina kommer inte fungera, så perm är gjort för volymen.

Hur man lägger till volymen i håret vid rötterna

För att ge volymen till håret vid rötterna är de bästa passformarna. Men om håret är mycket tjockt är det bättre att använda andra metoder.

Tekniken är som följer:

 1. Ta curlers för rätt form och diameter på högst 3 cm.
 2. Skölj håret, lätt torrt, applicera en speciell mousse eller skum för fixering på rotdelen;
 3. Dela ditt hår, fokusera på hur du vanligtvis bär ditt hår, lossa små trådar;
 4. Ta curlers och höger vid rötterna för att vrida håret ovanpå dem, lämna ändarna fritt;
 5. Torka huvudet och ta bort locket.

Hur man blåser stora (stora) lockar på mediumhår

Med medelhår kan du få många olika stilar.

För att få stora krullar måste du följa sekvensen av åtgärder:

 1. Tvätta håret
 2. Använd inte olika balsam för att inte göra håret tyngre;
 3. Torka lätt huvudet;
 4. Applicera fixeringsmedel;
 5. Till vindsträngar, från början av huvudet;
 6. Curlers bör vara tillräckligt stora och stå vertikalt, detta är viktigt;
 7. Efter att ha tagit bort curlers, spraya spetsen av krullen med lack och fixa den med händerna så att den ser mer expressiv ut.

Vilken typ av curlers att välja att skapa små lockar

Denna frisyr kallas också "afrokudri". Gör det enkelt och hemma.

Vad man ska göra:

 1. Det är nödvändigt att ta de minsta diameterens krökare, spolarna är perfekta;
 2. Huvud uppdelat i zoner och säkra med speciella klipp;
 3. Observation av de vanliga curlingprogrammet slingrande curlers;
 4. Om du dessutom behöver volymen vid rötterna, bör du börja vinda vid rötterna, om inte, sedan dra sig tillbaka, är det här alternativet bra för längre hår.
 5. Om du lämnar håret för att torka naturligt över natten, blir locken brantare, för en mer "lugn" styling, du kan torka diffusorn och vänta ca 3 timmar;
 6. Om uppvärmda hårvalsar används, måste du vänta på att de ska svalna helt.
 7. Efter att ha tagit bort curlers måste du "röra upp" håret med händerna och sprutlacken.

Vad man ska göra om lockar inte fungerar

Om man vid de första försöken inte får de tänkta locken, kan man få råd om något:

 • En av de viktiga reglerna: någon frisyr ska endast göras på rent hår!
 • Om håret inte är initialt lydigt, bestämmer du innan du skapar stylingen på sättet att fixera locken, vilket bör appliceras på trådarna före krökning, det önskade resultatet beror till stor del på detta.
 • Ta bort curlers snyggt, utan att skada krullen;
 • Efter att ha tagit bort curlers har ingen brådska att kamma dem, ge krullen "frys".

Anledningen till att krullarna är dåligt fastsatta och hållna kan vara överdriven smidighet av håret. För att förändra situationen måste du tillgripa specialverktyg som hjälper dig att göra ditt hår lydigt, nu finns det många olika mousser som förlänger livslängden hos krullarna.

Några av de mest populära är: "Curls and Curls" från Wellaflex, gel för locks "Osis Bouncy Curls". Det bör appliceras på trådarna av hårskyddsmedel, och sedan den valda gelen, och endast då krulla. I slutändan, försumma inte lacken.

Utformad styling med curlers, tränar förr eller senare ut. För hår måste du försöka, skickligheten kommer med erfarenhet.

Video om hårkrullare och stylingmetoder utan att använda en hårtork.

Applicering av hårkrämare för Magic Leverag hår:

Curlers Soft Velcro - Review

Hur uppnås chic volym utan stor ansträngning? Snabb och enkel styling för hårvolymen med curlers! + Jag ska berätta för var du kan köpa en uppsättning curlers för 42 rubel.

Det största problemet med mitt hår är bristen på volym. De motstår desperat varje försök att lägga ner dem. Ett tag har jag glömt bort det här problemet på grund av den långsiktiga stylingen, men uppstart och buffring är ganska dyrt, så jag bestämde mig för att ta en paus och leta efter fler budget sätt att ge hårvolymen och pumpen.

Jag beställde kardborrekrämarna för aliexpress. Självklart kan du köpa dem i en vanlig butik, men de som jag kom över var värda flera gånger dyrare. Leverans var en rekordhast, endast 12 dagar till Tyumen. Nu kan du köpa dem för $ 0.62 (ca 42 rubelar till den aktuella kursen).

Säljaren erbjuder en uppsättning 6 stycken med olika diametrar: 2 cm, 2,5 cm, 3 cm, 3,6 cm, 4 cm, 4,4 cm och 4,8 cm. Jag valde den största storleken, eftersom jag ville ha effekten av volymen, men inte krullningar eller krullar.

♥ lägger med kardborreband ♥

1) Efter att ha torkat håret ger jag mitt hår lite torrt på egen hand och torkar det med en hårtork, med mitt huvud nere. Så jag ger dem extra volym.

2) På det tvättade och torkade håret applicerar jag en liten mousse för volymen och fördelar det jämnt genom håret. Om ditt hår är välformat utan det då Jag avundar din vita avund Detta objekt kan säkert hoppas över.

3) På curlers packar jag inte hela hela strängen men bara fixar den vid rötterna. Annars håller curlers på min längd helt enkelt inte, även om du tar en mycket tunn strand. Jag tror att om mitt hår var kortare eller volymen av curler skulle vara mer, så skulle det vara möjligt att blåsa håret längs hela längden, men i mitt fall är det inte nödvändigt, eftersom jag är intresserad av volymen i rotzonen.

4) Personligen är det inte särskilt bekvämt för mig att gå med curlers på mitt huvud, så jag slutar precis att torka mitt hår med en hårtork och rikta en varm luftflöde till curlers.

5) Styling utförs bäst genom att kyla håret med ett kallt läge, eller helt enkelt tar inte bort curlers tills håret är kallt. Dessutom spruter jag vanligtvis lätt mitt hår med ett lack för volymen, före och efter att hårbårarna har tagits bort, men det är inte nödvändigt igen. Det beror helt på hur ditt hår håller styling, någon gör helt utan lack.

Kanske är effekten inte särskilt imponerande, men här är det nödvändigt att ta hänsyn till mina särdrag hos mina hår. Jag tror att en jämförelse med mitt hårs utseende torkat naturligt utan att använda några speciella verktyg kommer att bli mer avslöjande.

♥ Håll hårkrullare fast vid håret? ♥

I recensionerna på velcro curlers snubblat jag på skräckfilmer om det faktum att sådana curlers rippar ut hår. Jag förnekar inte att detta är möjligt och möjligt, men lyckligtvis kom jag inte över det här. Snarare var allt bra om jag använde dem korrekt. Till exempel kan du inte sova med dem, en gång somnade med sådana curlers med liten diameter, när jag fortfarande hade långt hår. Som ett resultat var håret självklart intrasslat och avlägsna curlers var ganska problematiskt, men alla samma krullar visade sig och det mesta av håret var kvar på plats. Vid ett annat tillfälle, av någon anledning, bestämde jag mig för att försöka vrida en helt torr sträng på hårkrullare utan några stylingprodukter, och jag var tvungen att rasa håret igen.

I allmänhet rekommenderar jag minst en gång att prova kardborrbandet, eftersom installationen är snabb och enkel med hjälp.

Jag önskar er alla friska och voluminösa hår!

Mer av mina hårvård recensioner:

Hemligheterna att skapa volym vid rötterna

För tjejer, av naturen utrustad med tunt hår, är det väldigt viktigt att välja rätt stil. I det här fallet skulle det mest vinnande alternativet vara en underbar volym vid rötterna. Idag finns det många sätt att skapa en spektakulär volym: med ett krusjärn, en hårtork, hårkrullare och speciella masker. Idag kommer vi att prata om de mest populära metoderna för att bilda ett sådant paket.

SNABB ARTIKEL NAVIGATION

Professionella tips

VIKTIGT ATT VET! Ett medel för att stärka och växa hår som används av stjärnor av showbranschen Läs mer >>>

Och tunt skadat hår och långa tjocka krullar behöver konstant vård. För att skapa en spektakulär volym vid rötterna är det inte nödvändigt att ständigt använda curlers eller speciella termometrar. Det är nog att använda rekommendationerna för hårvård från professionella frisörer.

 • Välj shampoo för din hårtyp.
 • Undvik hårvårdsprodukter som innehåller stora mängder silikon. Han väger starkt strängar och låter dem inte stiga upp.
 • Tänk på att masker och schampon med högt innehåll av närande oljor tynger håret, så efter att ha använt sådana verktyg är det väldigt svårt att uppnå en stabil volym.
 • När du har tvättat håret, använd speciella balsam, skölj, men lägg dem inte på rötterna.
 • Gör regelbundet hemlagade masker för att skapa volymen vid rötterna.
 • Skölj strängarna med en blandning av kallt vatten och citronsaft.
 • Ett annat enkelt sätt att uppnå en chic volym är att ändra parting regelbundet.
 • En gång i veckan, utför salt pilling.

Redaktionskommitté

Om du vill förbättra ditt hårs tillstånd, bör du särskilt sköta skampon som du använder.

En skrämmande figur - i 97% av schampon av kända varumärken är ämnen som förgiftar kroppen. Huvudkomponenterna, på grund av vilka alla problem på etiketterna är betecknade som natriumlaurylsulfat, natriumlauretsulfat, kokosulfat. Dessa kemikalier förstör krullarnas struktur, håret blir skört, förlorar sin elasticitet och styrka, färgen bleknar. Men det värsta är att dessa saker kommer in i levern, hjärtat, lungorna, ackumuleras i organen och kan orsaka cancer.

Vi rekommenderar dig att överge användningen av medel i vilka dessa ämnen är belägna. Nyligen utförde experter från vår redaktionsteam en analys av sulfatfria schampon, där första plats togs av medel från företaget Mulsan Cosmetic. Den enda tillverkaren av naturliga kosmetika. Alla produkter tillverkas under strikta kvalitetsstyrnings- och certifieringssystem.

Vi rekommenderar att du besöker den officiella webbutiken mulsan.ru. Om du tvivlar på din kosmetiks naturlighet, kontrollera utgångsdatumet, det ska inte överstiga ett års lagringsutrymme.

Särskilda masker

För att uppnå effekten av chic volym vid rötterna är det inte nödvändigt att köpa dyra masker och schampon. Högkvalitativa och naturliga hårvårdsprodukter kan förberedas av dig själv hemma.

Tänk på de mest effektiva maskerna för volymen av lock på basen:

 • Ta 2 äggulor, piska dem och blanda med brandy (1 msk). Om håret är långt och tjockt kan du ta 3-4 äggulor. Applicera blandningen jämnt på alla trådar. Täck huvudet med en speciell hatt eller handduk. Blötlägg masken i 30 minuter och tvätta sedan av den. Denna mask ger dig möjlighet att skapa en spektakulär volym vid rötterna. Gommen har en mjukgörande effekt, lyfter håren och brandy - uppvärmning, främjar hårväxten.
 • Honung - ett lagerhus av näringsämnen. Den består av många vitaminer, mineraler som mättar krullarna med styrka och hälsa. Därför rekommenderar experter att regelbundet göra masker baserade på honung. För att göra detta måste du värma honungen (4 msk.) I ett vattenbad och blanda med slagen äggula och aloejuice (1 msk). Då ska masken appliceras på hårets huvud, täcka huvudet med en hatt och håll blandningen i 1 timme. Denna mask ger inte bara näring till håret utan ger också möjlighet att lyfta strängarna vid rötterna utan krökare och termiska enheter för styling.

Hårtork

Om du behöver göra en spektakulär volym om några minuter, kan du använda den snabbaste och mest effektiva metoden - för att sätta håret på med en hårtork.

Så, hur man torkar håret med en hårtork och ger den volymen?

 1. Före torkning applicera en speciell mousse eller stylinggel på trådarna, vilket ger håret pomp.
 2. Lyft upp strängarna uppe vid rötterna och rikta luftflödet mot detta område medan du lägger med fingrarna.
 3. Under torkning kan du luta huvudet framåt och fortsätta ligga i denna position.
 4. Få en speciell kam rund form. Under torkningen, separera strängarna på borsten och vrid dem genom luftflödet, från rotzonen till spetsarna.
 5. Torka inte torken för nära huvudet under torkning. 10 cm - det optimala avståndet på vilket den negativa påverkan av hetluft flödes på krullar minskar.
 6. Efter styling, fixa håret med lack.

Ullbildning

Wooling är ett snabbt och ganska enkelt sätt att uppnå en chic volym vid rötterna. För att stylingen skall vara stabil bör bouffanten göras på rent, torrt hår.

För att arbeta med hår behöver du en kam med breda tänder.

 • Dela håret i flera delar.
 • Ta strängar på baksidan av ditt huvud och börja kamma dem, flytta snabbt kammen från spetsarna till basen.
 • Upprepa proceduren med allt hår. När det här är det sista som kammade strängarna på kronan.
 • Rör tillbaka fram håret.
 • Fix håret med lack.

Skapa volym med curlers

Med hjälp av curlers kan bilda en mängd frisyrer. Dessutom hjälper sådana enheter till att skapa en fantastisk bottenvolym.

Det finns flera typer av hårkrullare:

 • liten - lämplig för kort hår;
 • stor - lämplig för långa tjocka krullar;
 • uppvärmda hårvalsar - lämplig för alla hårtyper.

För att skapa en volym vid rötterna rekommenderar experter att välja stora hårkrullare med en slät beläggning (ideal är en velouryta).

Flickor med långt tjockt hår bör vara uppmärksamma på kardborreband, eftersom de anses vara de bästa assistenterna vid bildandet av basalvolymen. Dessutom kan du, med hjälp, enkelt lägga ett handduk utan att stryka och hårtork. Dessa produkter är en stor cylinder tillverkad av lättviktigt material och täckt med en speciell tunn tyg (kardborre) med små krokar.

Tekniken för skapandet av basvolymen med användning av borrhårare:

 1. Tvätta och torka håret noggrant.
 2. Kamma ditt hår.
 3. Välj en främre sträng och vind den på curler.
 4. Fortsätt att vinda de övre strängarna, flytta från kronan till baksidan av huvudet. Vrid sedan sidosträngarna på locket.
 5. Vänta 1 timme.
 6. Ta försiktigt bort kardborrbandet. För att göra detta, varva ner håret vid rötterna, och sedan resten av strängarna, som håller sin botten.
 7. Använd fingrarna för att forma önskad form.
 8. Fixa resultatet med lack.

Ett annat enkelt sätt att uppnå spektakulär basvolym är att använda uppvärmda hårvalsar. Deras storlek väljs individuellt (beroende på hårets längd och densitet). Frisörer rekommenderar att du väljer produkter av högkvalitativa material som inte bara tjänar dig längre än billiga, men kommer inte att förstöra krullarnas struktur.

Tekniken för att skapa basvolym med hjälp av termiska rullar:

 1. Applicera en speciell stilprodukt till något fuktigt hår och torka det med en hårtork.
 2. Välj en främre sträng och vinda den på värmevalsarna i ansiktets riktning.
 3. Fortsätt att krulla resten av locken, rör sig i riktning mot huvudets baksida. I så fall ska alla andra krullar (förutom den första) vridas i riktning från ansiktet.
 4. Skruva sidokanterna på krökarna.
 5. Blöt hårkrullarna på huvudet i 5-10 minuter, ta sedan bort dem.
 6. Om de efter att de har avlägsnats på krullarna, räta dem sedan med strykningen.
 7. Använd dina fingrar för att forma ditt hår.
 8. Fixa resultatet med lack.


Nästa Artikel
Sår på huvudet: hur man manifesterar och hur man behandlar