Hemmagjorda hårkronor


Trots den enorma mängden modern teknik för styling anses curlers fortfarande vara det mest populära och enkla sättet att skapa eleganta lockar. Idag erbjuder tillverkarna ett ganska stort utbud av dessa enheter. Emellertid avvisar önskan att göra en frisyr unik ibland alla fabriksalternativ. När du vill ha något ovanligt är det dags att börja göra curlers hemma. Speciellt sedan för detta kan du använda olika material till hands.

Hjälmlagda curlers kan framgångsrikt byta ut fabriken. En ytterligare fördel: de förvirrar inte strängar och skadar inte hårets struktur. Så, låt oss se hur och från vad man ska göra curlers med egna händer.

Hemlagad perm

Att bestämma exakt vad som passar dig, överväga vilken typ av curlers med egna händer du kan göra hemma. Men i de flesta fall måste du försöka alla befintliga. När allt kommer omkring är hårets längd och deras struktur individuella för var och en av oss.

Användning av tillgängliga verktyg

Vid användning av någon av de ovan angivna curlersna bör huvudkonditionen beaktas: om hemlagade produkter är lämpliga för din hårlängd. Medelägare har inget att oroa sig för - du kan göra något med dem. Men att komma upp med något med en kort hårklippning blir lite svårare.

Har klart definierat hur man gör krusningar hemma, fortsätt att skapa din egen enhet för lockar. Observera att hemlagad papilotki och andra enheter måste hållas på huvudet under lång tid. Endast i det här fallet kommer de eleganta vågorna eller de små krökningarna att vara längre.

Det bästa alternativet är att krulla krullarna på natten för att få håret i ordning nästa dag.

Styling mousse, som är applicerad på strängarna, hjälper dig att få ett mer varaktigt resultat. Men kom ihåg att dess mängd borde vara mycket måttlig.

Vad gör curlers

Våra mormödrar kunde göra lockiga lockar med hjälp av till synes helt orelaterade saker för många årtionden sedan. Idag finns det många olika enheter som hjälper till att locka hår, till exempel krulljärn, tång, styler. Användningen av hemlagade produkter fortsätter emellertid att vara en populär metod för att skapa lockar.

Så den första som visas är curlers gjorda av trasor och papper. Otroligt, men vanlig tyg, vanligt papper och sax gör det möjligt att enkelt skapa mycket söta lockar.

Papilotki kan byggas även från ett tyg. Materialet för dem kan också fungera som folie, skumgummi och cocktailrör.

Vi kommer att berätta om de mest kända och effektiva metoderna för att göra improviserade hårkrullare. För enkelhetens skull presenterar vi en följd av åtgärder steg för steg.

papper

Papperspapilotki hjälper till att göra tillräckligt med elastiska krullar av olika storlekar. Vad de kommer att vara (små eller stora) - beror på trådarnas tjocklek.

För att göra sådana curlers, ta ett tjockt vattentätt papper (tidningen är inte lämplig) och skär den i rektangulära remsor. Rulla var och en av dem med en lämplig diameter. Passera rören inuti den smala trasan (det är bättre att använda snören) och dra ut ändarna. De behövs för att binda ändarna av papillotok.

Tvätta håret och applicera stylingmousse på vått hår. Dela sedan hela hårets hår i trådar med samma tjocklek. Skruva dem på papperskorgare, inte glömma att fästa bra. Börja krullen från baksidan av huvudet, gradvis rör sig mot pannan. På natten är det önskvärt att knyta en halsduk på huvudet så att papillorna inte glider.

folie

För tillverkning av denna typ av curlers behöver du en folie (aluminium för bakning) och bomullsull.

Klipp 8 x 18 cm rektanglar ur folien. I mitten av vart och ett för volymen lägger du bomullsullen med en flagella och rullar upp den.

Det bör noteras att curling med folie curlers är mycket snabbare än att använda rag curlers. Tid sparar frånvaron av behovet av att knyta upp dem. Fixering sker genom kompression.

Centrera folierörets kant. Lämna ca 5 cm hår och fortsätt till vridningen. Vrid först 5 cm runt röret. Vrid sedan enheten själv till rotzonen. Det är mycket enkelt att fixa - du behöver bara klämma folien med fingrarna.

Viktig punkt: Krullare för stora krullar kräver en betydande mängd ull.

trasor

Först måste du hämta tyget. Inte någon passform. Behöver 100% bomull eller nära den i komposition. Det viktigaste är att inte glida. När allt kommer omkring, om du försöker knyta en knut av syntet kommer det snabbt att lossna. Som ett resultat riskerar du att förlora några krullar. Av samma skäl rekommenderas inte användning av tejp.

För att göra rag curlers, är det nödvändigt att skära en bit tyg i remsor. Varje tyg ska vara 25-35 cm lång och 1-2 cm bred.

Placera spetsen av strängen i mitten av remsan och försök att blåsa håret till själva rötterna. Fixa remmarna ordentligt - knut ändarna på remsorna. Eftersom curlers är mjuka, kan du spendera hela natten i dem utan obehag.

Bandage (hoop)

Med hjälp av ett tygpannband eller en vanlig wrap kan en mycket vacker curl också dyka upp.

Först dela hela hårets hår med jämn avskiljning i separata strängar. Vänd nu var och en av dem på ett bandage eller på höljet och fixa sedan det ordentligt. De som redan är bekanta med den grekiska stilen, kommer att klara uppgiften snabbare.

Att frisyr såg snyggt ut, det rekommenderas att binda huvudet med en tunn halsduk. Vill du få en varaktig effekt? Krulla sedan håret strax före sänggåendet, lätta det i vått tillstånd och torka det med hårtork efter lindning i några minuter.

Skumgummi (loxes)

För tillverkning av loxes behöver du följande material:

Om du är ägare till långt hår, ska längden på varje skumremsa vara ca 18-20 cm. Men bredden kommer direkt att påverka framtida kretsarnas diameter. Från 2 till 4 cm - få små fjädrar. Från 5 till 7 cm ndash volymetriska lockar kommer ut. Klipp alla band i längden, men inte helt, men så att det finns ca 2-3 cm i kanten.

Börja att blåsa håret på locket inte från slutet av strängen, utan tvärtom från rötterna. För att göra detta, sätt det i den beredda klippan och jämnt linda hela längden på skumremsan med den. Fixa tipsen med ett gummiband. Efter att du har tagit bort loxerna får du vackra vertikala krullar i form av spiraler.

kanaler

Vem skulle ha trott att plaströr för användning av cocktails och juice kan ersätta curlers! Och ganska framgångsrikt. För att locka håret med dem behöver du:

 • cocktail tubules;
 • hårnål osynlig.

Först och främst måste du sprinkla håret med vatten. Fortsätt sedan till separationen av trådarna och linda dem på de beredda tubulerna. Detta bör göras enligt följande. Placera röret under strängen nära rötterna och vrid det i spetsens riktning. Håret på samma gång ska vara lite sträckt. Varje cocktail halm måste fixeras osynligt.

Förstå sådana hårkrullare behöver minst en timme. Efter det, från håret kan du ta bort alla främmande föremål. Separera fingrarna försiktigt med stora lock och lyft håret i närheten av rötterna. Glöm inte att strö med lack.

socka

Cocktailbottnar är inte den mest fantastiska typen av hemlagade hårkrullare. Denna heders "status" får med rätta en socka. Vanlig bomullsstrumpa med hög topp (kallas även lång). Det rekommenderas inte att använda en syntetisk produkt för krökning. Det elektrifierar starkt hår.

Hur man gör en curler ut ur det? Först klippa fingrarna av strumpan. Det borde vara ett ihåligt rör. Rulla sedan det i form av en munk. Tvätt och något fuktigt hår samlas i en hästsvans och binder den med ett elastiskt band. Ta det i slutet och skicka det genom sockedunken. Vik några inches av änden av svansen runt sockan och rulla ner den till huvudet. Se till att strukturen förblir på plats och inte lös.

Efter torkning kan sockan avlägsnas. Rikta ditt hår försiktigt, du får effekten av en strandvåg.

sorter lockar

Eleganta spiralkrullningar, från en modemagasidas sida och oskäliga blåsiga krökningar, har alltid varit och sannolikt kommer under en mycket lång tid att bli ett favoritillägg för bilden för många kvinnor.

Idag är allt i trend, nära naturligt. Därför ser lite slarvigt lockade lås mer harmoniskt ut än perfekta lockar av samma storlek. Men spiralkrullarna lägger till bilden av en prägel av romantik och charmig femininitet.

Vågig spiralkrullning - en universell typ av styling. Den passar nästan alla ansiktsformer. Och skapandet av sådana krullar tar väldigt lite tid.

Tänk på andra former av curling och ta reda på vilka enheter som bäst används för olika hårlängder.

Curl intensitet

Än krullande hår hemma, vi vet redan. Nästa svårighetsgrad är att lära sig att skapa krullar av olika intensitet. Det finns några av de vanligaste alternativen.

 1. Graciösa lockar. För att få en väldefinierad spiral, är det nödvändigt att bearbeta varje sträng med ett stylingsskum före krökning. Ta sedan curlers och, från början av de mycket tipsen, vinda strängarna upp till rotzonen. Se till att varje papilotka passar noga i hårbotten. Detta är viktigt. De kan bara avlägsnas efter att håret har torkat helt.
 2. Hollywood styling. Stora krullar, flytande släta vågor, bör göras med hjälp av stora curlers. Diameteren ska vara minst 4 cm. Skumgummi- och skumgummianordningar (loxes) fungerar bra. Rent vått hår ska lindas med smala krullar. Om du väljer att använda uppvärmda hårvalsar, var vänlig observera att de måste tas bort efter en timme.
 3. Stora vågor. För en sådan perm rekommenderas loxes. Skum för dem bör väljas endast av hög kvalitet, för att hålla formen, trots kraften av dess kompression. Skumbandets längd är den andra viktiga nyansen. Ju längre papilotka blir, ju mer krullning kommer du att klara av att blåsa. Att lägga sig ut är vackert när alla trådar har samma tjocklek.

Hårlängd

Som nämnts i början beror valet av typ av hårkrullare främst på hårets längd. Men det betyder inte alls att du bara kan använda bara en typ hela tiden. För experimentets skull är det lämpligt att försöka alla kända, för att bestämma för sig några få optimala alternativ.

För kort hår är bättre att ta de tunnaste hårkrullarna (papper, trasa, folie eller cocktailrör). Om ingenting verkligen fungerar, sätt på hårtorken. Applicera ett stylingmedel på rent, vått hår. Torka sedan strängarna med en hårtork och linda dem runt kammen.

Hårkrullare av någon typ och krullar av någon form av intensitet är lämpliga för medelhår.

För långt hår är allt detsamma som för medelstora. Lägg till i listan över verktyg för permanent möjliga förutom att vävflingor. Även om det inte är ett hemlagat papper eller sock-enhet, kan det ersätta det.

Användbara rekommendationer

Curling håret på handgjord papilotki - en lång process, men säker. Resultatet är en lätt, elegant styling utan att skadorna på krullarnas hälsa skadas.

Vad mer är önskvärt att veta om du planerar att göra krullen hemma:

 1. Vill du göra din bild luftig och ljus? Använd stora curlers.
 2. Hår, inramning av ansiktet, du måste curl mycket noga. Dessa lockar ställer tonen för en hel frisyr.
 3. Det första steget är att ta bort curlers från de nedre locken, som ligger närmare huvudet och huvudets baksida. Så du kan undvika obehaglig förvirring.
 4. Om locket håller mycket lite tid, använd det kosmetiska vaxet. Håret håller inte ihop, men locken kommer att hålla sin form under dagen.
 5. Borsta aldrig krökarna efter att ha tagit bort krökarna. De kommer att förlora sin form och fluff. Istället för den förväntade romantiska bilden får du likhet med en stubbpudel. Korrigera kretsarna försiktigt med fingrarna, dela var och en av dem i ett antal små lockar.

Gör av skrotmaterial en fullsträckt hårkrullare, och med deras hjälp - kan varje kvinna göra en spektakulär styling.

Elastiska spiraler eller slarviga vågor skapade av dina egna händer kommer utan tvekan att förbättra utseendet och ge en massa positiva känslor. Och fortfarande så "needlework" sparar tid och pengar. När allt kommer omkring, för att bli Curly Sue eller att vara som Jennifer Lopez, behöver du inte springa till salongen och betala för styling, vilket dessutom är osannolikt att vara så mild.

Hur man gör skumhårsvalsar med egna händer?

Att göra hemlagade curlers är inte alls svårt. Du kan göra dem ur papper, tyg, folie och skumgummi.

För att göra krökarna av skumgummi måste skumgummi skäras i remsor, vars bredd beror på hårets längd och krökets önskade diameter.

Vrid håret på skumgummikronor samt på tyg eller papper.

Istället för skumgummi kan du också använda isolering eller en förpackningsfilm fylld med luftbubblor.

Det finns också ett underbart sätt att locka långt hår utan curlers och curls.

Hur man gör curlers hemma - vacker, enkel installation utan hälsoskador

Hemmagjorda hårkrullare är gjorda av skum, papper, tyg och folie. Tillgängligheten av material gör dem oumbärliga för att skapa en enkel, romantisk bild. Att göra curlers med egna händer är lätt och billigt, nästan för ingenting. Hushållsapparater försvinner inte håret, ge dem andetag. Efter att ha gjort en gång är det möjligt att använda upprepade gånger. Hur man gör curlers hemma kommer att diskuteras vidare i artikeln.

I vilka fall används

Olika stylingmedel påverkar strukturen, speciellt värmebehandling. Vridning på hemlagad papilotki under lång tid, men skadar inte hårets skalor. Resultatet - en vacker, enkel installation utan hälsoskador.

Fördelar med användningen

 1. Alltid till hands. Tyg, papper, folie kan hittas i alla hem. Produktionstiden är cirka 15 minuter.
 2. Användarhastighet. För bulk krävs stora krökar i högst 10-20 minuter. vid åtdragning.
 3. Använd för natten. Medan du sover, är frisyren i färd med att utvecklas. På morgonen kan du sova lite längre, eftersom läget är nästan klart. Ta bort hemkronor ännu enklare än skruvas.

Kulorna får inte i något fall kamma håret med en kam. Krullarna kommer att förlora sin form och kommer att multiplicera i volym. Romantisk bild kommer att förändras för att likna en pudel. Räcka försiktigt krullarna med händerna och dela den i flera små lockar. Stora lockar är i allmänhet bättre att inte röra - de själva ligger vackert.

Applikationstips

 1. Hemmagjorda hårkrullare används ofta för att krulla barns hår. De behöver inte extra medel i form av lacker och geler. Lilla damer är galen på vackra små lockar. Mamma är inte svår att blåsa hennes dotters hår på kvällen och låta barnet sova. För långa barns hår (för små lockar) behöver du 30-40 papillotok. Lär dig hur du skadar ditt barns hår utan att skada på vår hemsida.
 2. För att ge ljus och luftighet till bilden använder kvinnor hemkronor med stor diameter. Små lockar passar inte alla. Twist ändarna av långt hår kan använda 10-15 curlers. Snabbt, enkelt, med minst bortkastad tid och ansträngning. Om du behöver små lockar, gör det inte utan hjälp.
 3. Det är nödvändigt att noga krulla håret nära ansiktet. Dessa lockar ställer in tonen för hela frisyren. Curls kommer att falla ner och vackert lägga sig på egen hand. Ta bort curlers till botten av locken, som ligger närmare öronen och baksidan av huvudet. Så små lägre krullar kommer inte att förväxlas.
 4. Om det inte finns krullar, använd det kosmetiska vaxet. För att inte förväxlas med gelén! För en lång, tjock frisyr kommer att vara tillräckligt med volymen med en ärta. Han limar inte håret, frisyren kommer att leva. Krokigt hår kommer att förbli oförändrat under dagen. Krukor varar i 1-2 år.

Det är viktigt! Lack eller vax bör appliceras innan varje kröning bildas separat. Styling produkter torkar snabbt (speciellt lack). Klibbigt hår är svårt att demontera i strängar. Läs mer om verktygen för att skapa och fixa lockar, läs på vår hemsida.

Hur man gör och använder

Genom att göra curlers hemma, justerar du diametern för framtida krullar. Produktionen tar cirka 15 minuter. Du kan använda upp till 20 gånger. Det är möjligt att vinda på kvällen och gå till sängs i fred. En hel del tips om hur man blöt vått hår på natten hittar du på vår hemsida.

Från tyg

Det är nödvändigt:

Trasa. Ta en glidande, närmare x / b. Knuten från syntetväv kommer lätt att lossna och krullen kommer att sönderfalla. Använd inte band, knoppar av dem är lätt avkopplade. Vakna på morgonen utan ett par färdiga lockar kommer att vara förolämpande.

Vi skär tyget i remsor med en längd av 25-35 cm och en bredd på 1-2 cm.

sekvens:

Placera änden av strängen i mitten av tyget och vrid håret tills det stannar. Fixa strängen genom att binda ändarna på tyget på knuten.

Från papper och tyg

Med pappers- och tygkrullare får vi mjuka ljuskrullar.

Det är nödvändigt:

 1. Trasa. På samma sätt ta en glidande, helst x / b. Tja, om tyget sträcker sig. En gammal, onödig mjuk stickad T-shirt.
 2. Paper. Tidningen lämnar spår på lätta strängar. Det är nödvändigt att använda bärbara datorer (ren) eller kontorspapper.

Vi skär tyget i remsor, 25-30 cm långa, 1-2 cm breda. Vi skar A4-papper eller ett ark med anteckningsblock i längd, 5-7 cm breda (små krullar), 9-13 cm (stora lockar). Vik banden i halva. Vi sätter ihop papperet mitt i tygrullen. För krullar från 3 cm - papper behöver du flera lager.

Det är viktigt! Använd inte fixeringsmedel när du har rullat på krullarna. Fukt kommer att försvaga låsens fjädring (små och stora) och håret kommer att förstöra.

Vid första användningen bör papperet vara lite fuktat med vatten, tryck ner och tillåtet att torka. Det blir mjukare, sluta avlindas. Detta kommer att förenkla hårkrullningsprocessen, papperet är styvt och det mjuka håret smälter. Fukta inte papper när det återanvänds.

sekvens:

Snurra håret på insidan. För lockar längs hela längden - vind från spetsarna till stoppet. Håll fingret vid basen, dra tyget, knyta en knut.

Om det behövs mjuka vågor bildar vi strängar svagt och undviker att dra.

folie

Det är nödvändigt:

Folie rektanglar med sidor på 8 till 18 cm. Sätt in bomullsulden, snurrade med en sladd, fixa. Det här är enkelt att använda.

Var uppmärksam på att göra en perm med hjälp av curlers från folie snabbare än från tyget. De behöver inte en sträng, fastad genom kompression.

sekvens:

Placera en strand i mitten. Lämna 5 cm och starta lindningen. Första 5 cm runt folien. Vrid sedan folien själv, sneda framtida lockor. Skydda trådar genom att komprimera folien. För att få stora krullar behöver du en stor mängd bomull.

Från skumgummi

Klipp skumgummi i remsor av 20-25 cm. Tjockt skumgummi (från 4 cm) - stora trådar, tunna (upp till 2 cm) - små små krullar. För långt tjockt hår behöver ungefär 10-12 band.

sekvens:

I mitten av remsan vindar vi 5 cm av den valda strängen. Spunnet under botten av det återstående håret. Håll med fingret och bild en knut.

Skumlås - Spiral Curl

Det är nödvändigt:

För långa strängar är längden på bandet 18-20 cm. Krullarnas diameter beror på remsans bredd. Bredd 2-4 cm - små krullar, 5-7 cm - stora trådar. Det är nödvändigt att ta en remsa och skära längs längden, inte klippa 2-3 cm till kanten.

sekvens:

Vid användning av loxes måste håret startas att vinda inte från ändarna av strängarna, men närmare rötterna. Vi får en sträng i snittet. Slå jämnt över hela längden. Spetsen är fast med elastik. Curls, curled i en spiral, se underbara på olika längder av hår.

Gör en underbar frisyr, genom hemkronor, kan varje värdinna. Resultatet i form av fjädrande trådar kommer att glädja ögat. För att skapa en unik bild av den dristiga "Curly Sue" eller den romantiska Jennifer Lopez behöver du inte längre gå till salonerna och spendera mycket pengar på styling.

Läs mer om curling hår hemma tack vare följande artiklar:

Hur man gör curlers hemma?

Butiken har ett stort urval av produkter för att skapa frisyrer. Många damer drömmer om att få perfekta lockar hemma, men inte alla tjejer vet hur man gör curlers från improviserade medel. Det viktigaste i sådana curlers är att de är bekväma att sova. Gör curlers hemma är inte särskilt svårt. Vackra och naturliga lockar lockar män väldigt mycket. Om håret är styggt, så försvinner curls snabbt, men curlers, som är gjorda med egna händer, kan rädda situationen. Curls erhålls ännu bättre än i professionella frisörer. Dessutom kan även ljuskronor dramatiskt ändra frisyren.

Särskilda funktioner

Självgjorda saker har många fördelar, och alla vet om det. Det här gäller också för curlers: de stör inte sömnen, det kommer att vara väldigt bekvämt och trevligt att sova. De skadar inte håret alls, och krullarnas storlek kan väljas efter eget gottfinnande. De är gjorda av billiga material som alltid finns till hands. Du kan göra lockar på detta sätt även för barn.

Våra farmödrar har redan lärt sig hur man gör krullar för några år sedan på detta sätt. Mycket tid har gått, en rad olika enheter har dykt upp som hjälper till att klara håret, men användningen av dessa produkter är fortfarande en populär metod för att skapa fantastiska lockar.

De första curlersna var gjorda på tyg eller papper. Med papper, tyg och sax kan du enkelt skapa lock som verkar perfekta. Du kan bilda en curler även om det inte finns något papper till hands. Tygbasen skapar lockar mer effektivt. Nedan är de mest kända sätten att skapa curlers.

Så, för att skapa en curler från trasor:

 • Ta en trasa av tyg, skär den i långa band. Papperet ska klippas på samma sätt, men i längden bör det vara kortare än tygstycken. Lägg först ett pappersband, sedan tyg.
 • Papper kan användas när håret är tillräckligt länge. Endast tjockt papper kommer att göra, men kartong kan inte användas. Då måste du vrida papperet runt tyget för att göra en turné. För en genomsnittlig längd på tio sådana sele är tillräckliga.
 • När alla curlers är färdiga kan du blåsa dem på håret. Som regel används de före sänggåendet. Om curlers är korrekt gjorda, blir det ganska lätt att dra åt dem, och de kommer att hålla bra, faller inte. Curls kommer att bildas inom sex timmar. Om du behöver göra en frisyr på kvällen bör du börja förbereda på morgonen.

Hårdhår behöver naturligtvis mer tid. För dem är det bäst att applicera ett speciellt skum eller vatten med socker. Håret ska kammas efter användning. Då kan du börja krulla ditt hår till önskad längd. Slå fast knuten.

plast

Med hjälp av plast kan du uppnå spiralkräm. Det visar sig att curlers för cocktails kan också göras av curlers:

 • Du måste först kamma håret och fukta dem med vatten. Först då kommer det att vara möjligt att vinda håret.
 • Vid rötterna slås det "osynliga" slaget - det kommer att hålla tubulen.
 • Röret måste skruvas till slutet, dess ände bör fixeras med "osynlig". Detta måste göras med varje sträng.
 • Användningen av sådana hårkrullare beror på hårets struktur, men minsta tiden är inte mindre än en timme.

Större lockar kan vara snyggt uppdelade för hand. Det är nödvändigt att ge volymen till håret vid rötterna. Denna metod kräver inte kontanta investeringar och förstör inte håret, och rören kan användas mer än en gång. Det är mycket bekvämt för det fina könet.

Av strumpor

Det här låter överraskande, men du kan till och med göra curlers från strumpor eller våtservetter:

 • Huvudet måste tvättas och ge det lite torrt. Håret ska kamma, starta från spetsarna och långsamt röra sig mot rötterna. Våt hår rekommenderas inte att kamma.
 • Då appliceras ett speciellt stylingskum, krullarna separeras.
 • Sockor för curlers behöver den längsta. Trots allt måste strängen fixas, och strumporna är bra att knyta. Strängen roterar från spetsarna till rötterna. Strängarnas längd kan justeras. Efter att ha skapat locket är sockan knuten till en knut. Om trådarna är tunna kommer krökarna att visas mycket snabbare.
 • För att skapa ljuskrullar behöver du tio strängar, för mer voluminösa lockar - mycket mer. På toppen av dessa curlers är det bättre att bära en hatt.
 • Hår med dem borde hålla omkring åtta timmar. Det kommer vara väldigt bekvämt att sova i dem.
 • Curls skapade med hjälp av sådana curlers ser väldigt vackert ut - bara fantastiskt.

Handgjorda curlers kommer att vara mycket praktiska att använda på vägen. När allt kommer omkring är materialen för deras skapande alltid till hands.

Men sådana curlers har en nackdel: du måste spendera tid på deras produktion.

Skumgummi

Curlers kan tillverkas även från en värmare:

 • En remsa av skumgummi är lindad på en sträng och fastsatt i en knut. Sådana curlers kan användas många gånger, de håller håret väl.
 • För ljuskullar kommer det att vara tillräckligt 8 stycken. För tjockt hår behöver du en större mängd.
 • Tunt hår kan delas upp i större strängar.

folie

För att skapa sådana curlers behöver du en folie, liksom bomullsull. De är mycket praktiska att använda. De är ganska elastiska, böja i olika riktningar. Man måste komma ihåg att krullarnas läge beror på hur krullningen är knuten.

Band av folier 5-7 cm breda skärs. På varje remsa måste du lägga en bit bomull. Flagellum krullarna och allt är klart. Håret måste fuktas med skum. Då kan du vrida krullarna och knyta i en knut.

Viktiga fördelar med handgjorda curlers:

 • besparingar;
 • tillgänglighet;
 • skada inte håret;
 • utmärkta lockar.

Innan du skapar spektakulära lockar, var noga med att tvätta huvudet, torka håret, men inte hårtork. Du måste också kamma ditt hår för att göra det lättare att vrida strängarna. Därefter måste du separera håret i dessa strängar och applicera hårspray. När krullarna är klara, spraya håret med ett lackmediumslag.

För att hålla ditt hår i gott skick är det bättre att inte använda olika enheter för att skapa lockar. Den säkraste enheten för att skapa en naturlig frisyr är en handgjord curler.

Ett annat intressant sätt att fuska hår hemma, se följande video.

Skumrullar gör det själv

Hej alla! Jag vill dela med alla som läser min recension. Många olika hårkrullare annonseras, inklusive brand-loxes eller samma magiska hävstångs magiska curlers. Deras kostnad är anständigt, men resultatet är inte alltid lyckligt, baserat på min bittera erfarenhet med magiska hävstångskrämare. De curlers som jag erbjuder är en bra upptäckt för mig, och viktigast av allt kostar noll, och resultatet är på ansiktet, även utan stylingprodukter. Och så låt oss komma igång

Olga, i testets sammansättning - vitamin A. Därför är salvan effektiv och harmlös samtidigt. Om du smeder kommer du att märka en förbättring på en dag eller två. Förresten använder jag videon i andra fall. Till exempel smeder jag mina händer på vintern för att inte bli förvrängd.

Jag har många problem i kvinnliga delen, så jag försöker inte missa ett besök hos gynekologen. Mindre än en gång var sjätte månad försenar jag inte. Jag hade tur att hitta min egen i kliniken https://www.nrmed.ru En bra specialist, hon hjälpte till att lösa så många problem, så jag är en vanlig besökare här.

Generellt är det nödvändigt att besöka gynekologen var sjätte månad. Men jag, som mest, förmodligen) av nödvändighet.

Bara det finns papegojor som gnissar allt!

Skumrullar - enkla tillbehör för perfekt krökning

I många decennier är curlers kanske det mest populära sättet att göra en perm. Detta förklaras av det faktum att de har ett lågt pris, de är lätta att använda och deras användning kräver ingen speciella färdigheter. Även om vi måste erkänna att inte alla vet hur de ska blåsas korrekt. Därför bestämde vi oss för att berätta hur du vrider håret på skumrullar för att skapa krullar.

Vår artikel är en detaljerad instruktion, guidad av vilken du kommer att kunna göra vackra lockar, elastiska lockar eller ljusvågor med egna händer.

Foto: Curler på curler av skumgummi är lätt att göra även med egna händer

Allmän information

Vi kommer att berätta om hur man använder skumgummikrullare nedan, men för nu låt oss överväga vad dessa produkter är. Så, för deras produktion med konventionellt skum.

Naturligtvis kan dessa produkter, beroende på det, skilja sig åt:

För fastsättning på håret på produkterna är små elastiska band anordnade, vilket ger hållbar retention av anordningar.

På bilden: processen att fixera tandköttet

Bland andra fördelar som är värda att notera:

 • användarvänlighet;
 • förmågan att till och med sova med dem
 • lätthet av komplett uppsättning, så att du kan ta dem med dig på en resa.

Med hjälp kan du enkelt skapa frisyrer för nästan alla tillfällen, till exempel för:

 • promenader;
 • möter gäster i huset;
 • vandra till jobbet;
 • parter;
 • affärsmiddag;
 • högtidligt möte etc.

Gör det själv

För tillverkning av curlers lämpliga för vilket skum som helst

Butikerna har modeller av olika färger och storlekar - krullarnas storlek beror på deras diameter, men det är anmärkningsvärt att det är otroligt enkelt att göra curlers från skumgummi med egna händer.

För detta behöver du:

 • skuren skumgummi i ungefär lika stora band;
 • bestämma deras bredd oberoende, men överväga längden på dina strängar, liksom diametern på krullarna som du vill få;

Processen att skapa curlers med egna händer

 • istället för skum kan du använda den vanliga isoleringen eller en speciell film för isolering;
 • Det är anmärkningsvärt att självgjorda skumrullar inte på något sätt är sämre än samma fabriksmodeller.

Var uppmärksam. Ju längre band du skär, desto längre strängar på dem kan skruvas.
Men kom ihåg att sådana produkter inte är lämpliga för kort hår, eftersom de kommer att hålla fast vid det svagt och inte tillåta dig att göra täta, starka krullar.

Så här ser butiksprodukter ut.

Hur man gör en perm

I det här avsnittet kommer vi att förklara hur man använder skumrullar för att göra en vacker frisyr.

Sekvensen av åtgärder är som följer:

 1. Tvätta först håret, som du brukar göra, var noga med att använda klimatanläggningen.
 2. Torka håret med en handduk, men tryck inte för hårt för att inte skada håret.
 3. Var noga med att kamma strängarna för att bli av med tangles.

Väntar på att håret krulla, du kan inte bara gå om ditt företag, men till och med gå och lägga dig

Var uppmärksam. Kanske fanns det för många klumpar på håret.
I det här fallet rekommenderas, när det kammas, att använda ett speciellt unraveling serum, producerat i form av en spray.

 1. Se till att håret är bara vått, men inte för vått. Om de inte har torkat upp, vänta lite längre, och om du inte har tid, använd en hårtork.
 2. Nu kan du börja lösa. Börja med bangs. Applicera några stylingprodukter på den - det kan vara en mousse eller lotion. Vridning starta från spetsarna och flytta till rötterna.
 3. När du klarar av händer, dela håret i fem zoner - två sidor, topp och två occipital. Kläm varje zon med ett klipp så att håret inte stör varandra medan du lockar locken i en annan zon.
 4. Twist curler på skummet i kronområdet, markera de enskilda strängarna - deras storlek och bredd ska matcha storleken och bredden på curler.
 5. Om du vill få breda, stora krullar, placera curler strängt horisontellt, och om du drömmer om vanliga krullar, kan du hålla omslaget vertikalt.

Applicera sådana enheter kan även på barnens huvuden

 1. När du slutar arbeta i kronområdet, gå till sidorna, och slutligen fortsätt till hårets baksida.
 2. Går ned till nacken, använd curlers med mindre diameter än i kronområdet.
 3. Efter lindning av alla trådar kan du antingen gå om din verksamhet eller gå och lägga dig om du gjorde permet sent på kvällen. På morgonen demonterar du strukturen på huvudet och fixar den med händerna.
 4. Om du vill ge en varaktig effekt, strö håret med lack.

På bilden: resultatet av curling på skumprodukter

Fem extra tips

Och separat några extra tips som förenklar processen att skapa frisyrer.

Tele2 hjälp, priser, frågor

Hemlagad curlers för stora lockar. Hur man gör curlers hemma.

Curlers är det mest populära och enklaste sättet att skapa vackra lockar. Moderna tillverkare ger ett stort urval av dessa enheter. Men inte alltid ett brett sortiment kan uppfylla specifika önskningar och önskemål, för varje flicka vill göra en unik frisyr som passar henne. Idag ska vi prata om hur man gör curlers från olika skrotmaterial hemma.

Att göra sådana anordningar för styling curls med egna händer är ganska enkelt. Dessutom skadar inte papilotki hemma, och försvinner inte håret, i motsats till tillverkade produkter. Så, hur man gör curlers själv från skrotmaterial?

SNABB ARTIKEL NAVIGATION

duk

Det är ganska enkelt att göra tygapparater med egna händer. För att göra detta behöver du bara ett tätt slitstarkt material (linne eller bomull passar bäst). Om du inte hittar eller väljer rätt material kan du använda ett vanligt gasbindband.

För att göra curlers, ta en liten bit av tyg och dela den i flera lika band (från 2 till 4 cm bred, beroende på önskad storlek på lockar). Längden på remsorna kan variera från 10 till 20 cm (beroende på längden på trådarna).

Curling hår på tyg har ett antal fördelar. Först förstör inte naturmaterialet strukturen på strängarna. För det andra kan du på så sätt uppnå ett fantastiskt resultat, eftersom du väljer storleken på locken själv.

Teknik perm på tyg papilotki

 1. Kamma det lite fuktiga håret noggrant. Om håret är svårt att stila, bör du använda en speciell fixeringsmousse och spray.
 2. Markera en liten strand. Placera spetsen i mitten av tygremsan och vrid håret.
 3. Låsa strängen genom att knyta spetsarna på tyget på knuten.
 4. Upprepa processen med de återstående strängarna.
 5. Om några timmar får du chic krullar!

papper

Varje tjej kan enkelt göra papperskorgare med egna händer. För att göra detta behöver du mjukt, men ganska tjockt papper (i detta fall kommer kartongen inte att fungera). Du kan ta ett material av A4 eller A5, beroende på hårets längd.

För att göra pappersstylningsenheter, rulla små bitar papper i ett halm. Därefter kan du börja curla. Curling hår på pappersremsor utförs på samma sätt som på tyget.

Man bör emellertid komma ihåg att papperet inte håller sig bra på långt hår, så efter att ha vridit trådarna bör huvudet täckas med en scarf eller handduk.

Vävnadspapper

För att göra sådana apparater hemma, ta ett mjukt papper och en tjock duk. Skär tyget och pappret i samma band. Sätt de två materialen ihop och vrid dem i ett rör. I detta papper ska remsan vara inuti röret.

Processen med curling curls på tyget papper curlers är mycket lättare än på tyg enheter. Dessutom är det lättare att knyta tygtips än papper.

Skumgummi

Hemma kan du göra praktiskt papilotki skum, isolering eller film med luftbubblor. Tillverkningsprocessen kräver inte speciella färdigheter. För att göra detta behöver du bara skära skumgummit i smala band (bredden beror på önskad storlek på locken).

Teknik perms på skum curlers

 1. Kamma försiktigt lite fuktigt hår och applicera ett speciellt stylingmedel (om det behövs) på det.
 2. Välj en sträng av den totala hårmassan och placera spetsen i mitten av curler. Vrid strängen och binda skumtoppen.
 3. Upprepa föregående steg med alla strängar. För att skapa en chic volymetrisk krökning behöver du bara 8 - 10 skumgummianordningar.

Sådana curlers (i motsats till tyg och papper) kan användas för att skapa styling flera gånger.

folie

Foliekrullarna böjer sig enkelt i olika riktningar, så krullande hår med hjälp tar inte mycket tid och energi.

Tekniker för tillverkning av foliekrullare

 1. Klipp folien i små band (5-8 cm).
 2. Ta en bomullsull och vrid den med en sele.
 3. Vik selen från wadd till folie. Som ett resultat får du mjuka enheter som du enkelt kan skapa och volymetriska lockar och prickiga lockar.

Som du kan se, för att göra verktyg för att curling sig, inte ett sådant omöjligt uppdrag. Detta sparar pengar och kommer inte att exponera strängar för skadliga effekter av fabriksanaloger.

Tjejer älskar att experimentera med sitt utseende, så dessa tillbehör finns i nästan alla kosmetiska väskor! Det är bara för att lära sig att blåsa håret på curlers och gå för att skapa en lyxig styling.

Grundläggande principer för att använda curlers

För att få vackra krullar utan att håret skadas, kom ihåg dessa enkla regler.

 • Regel 1. Att lägga på vått hår varar mycket längre, så glöm inte att fukta trådarna innan du förpackar. Naturligtvis är det inte värt det för termo och elektriska blåsor.
 • Regel 2. Ju tunnare och oftare håret, desto mindre bör stränga för lindning. På grund av att dessa lockar blir skrymmande, blir håret visuellt tjockare.
 • Regel 3. Det rekommenderas att starta hårförpackningen från mitten av huvudet.
 • Regel 4. Det finns två sätt att placera curler - vertikalt (lutande) och horisontellt.
 • Regel 5. Kort hår ska endast vridas överst. Om du har på sig en sida avskalning, krulla bara de strängar som ligger på hans större sida. Men den mindre delen vrider inte alls. Detta kommer att ge din hårklippande fashionabla asymmetri.
 • Regel 6. Gå inte till sängs med curlers (förutom skumgummi) och lämna inte dem i mer än en timme. Det är skadligt för håret.
 • Regel 7. Utöka dem först efter torkning / kylning, samtidigt sortera krullar med händerna. Gör det mycket noga, så att du inte förstör något.

Regel 8. Var särskilt uppmärksam på curlers storlek:

 • Små - för korta strängar;
 • Medium - för hår av medellängd;
 • Stor - för långa strängar.

Helst bör i din arsenal vara tillbehör av olika storlekar - kombinera dem får du ett oöverträffat resultat. Till exempel i mitten av huvudet är håret vridet på de största krökarna, medelstora enheter används på baksidan av huvudet, och små trådar i ansikte och nacke är vridna på de minsta.

Regel 9. Curlers med ett gummiband lämnar snoddar på strängarna. Det är bättre att använda enheter som är fasta klämmor, speciella spetsar eller stiften.

Regel 10. Om håret är långt, vind det så tunt som möjligt. Så de torkar snabbt ut och blir bättre för att hålla krullarna.

Regel 11. Korta trådar blir lättare om du lägger en pappersremsa på curler.

Regel 12. Spinnande hår, försök att inte vrida spetsarna.

Regel 13. Kom ihåg att alltför ofta perms torkar ut och försvagar hår, vilket kan orsaka håravfall.

Hur man rullar curlers av olika former

Hur hittar man olika typer av curlers? Vi erbjuder dig detaljerade instruktioner.

bumeranger

Montera shag av vilken längd som helst. Boomerangs kan ha olika former och diametrar, därför kan de täcka även en mycket lång och bred sträng. En annan viktig fördel med boomerangs är deras densitet. Tack vare det täta skumgummit låser tråden i ett läge - det kommer att spara det från deformation.

Hur man använder boomerangs?

 1. Stänk rent hår med vatten från en sprayflaska.
 2. Kamma och dela håret i tunna bitar.
 3. Applicera på strängen nära ansiktsfixeringsmedlet från mitten till spetsarna.
 4. Fäst en boomerang till spetsen av strängen och vrid den nedifrån.
 5. På rätt nivå sätta ihop bomullspanna.
 6. På samma sätt bearbetar alla återstående strängar, lindar dem växelvis till vänster och sedan på höger sida.
 7. När håret är helt torrt, varva ner försiktigt boomerangerna och lägg krullarna.
 8. En timme senare kan de strö med lack.

En av de senaste innovationerna är elektriska boomers. De värms först och sår sedan på håret. När strängarna värms upp till önskad temperatur utlöses indikatorlampan på boomerången, vilket indikerar att det är dags att ta bort krökarna.

kardborreband

Curlers av denna typ är idealiska för att ge håret pomp och volym. Många tror att det är otroligt enkelt att använda stickies eller igelkottar. I själva verket är det inte så fallet - de blir enkelt fastna i ett långt hårhår, och de håller inte alltid fast på korta strängar. Idealisk längd - bob frisyr eller kvadrat.

För att vackert vinda ditt hår med kardborreband, använd denna anvisning:

 1. Rengör vått hår, dela den horisontella avskiljningen i flera delar - frontal, mitten och occipital. Cheat bör börja med den sista.
 2. Fäst änden av strängen på kardborrebandet och vrid ner den. Ingen ytterligare fixering krävs.
 3. Blås torrt hår för att påskynda processen.
 4. Ta bort locket och forma locken.

Tips som kommer att lära dig hur man ordentligt lockar krönare av vilken typ som helst på ditt hår:

Uppvärmda hårvalsar

Hår styling med hjälp av termiska rullar anses vara den snabbaste och mest effektiva. Men de har en stor minus - det är det här utseendet som stör håret mest.

Hur man ansöker:

 1. Värm valsarna i kokande vatten i några minuter.
 2. Kamma och applicera ett sätt att värmebehandla ditt hår.
 3. Separat torrt och rent hår i tunna trådar.
 4. Börja från den nedre zonen, skruva dem på krökarna och säkra med ett klämma. För att uppnå volym måste detta ske från basen av strängen för att få spiralformiga krullar, från tips till rötter.
 5. Vänta 20 minuter och ta bort hårkrullarna.
 6. Sprid krullarna och strö med lack.

fusilli

Spiraler är trä och plast. Med hjälp kan du få elastiska vertikala krullar. Det är väldigt enkelt att göra det här:

 1. Fuktar rent hår med vatten från en sprayflaska.
 2. Dela håret i flera horisontella delar.
 3. Separera den tunna strängen och vrid försiktigt det från topp till botten. Säkra spetsen med ett speciellt klipp.
 4. Låt huvudet torka helt.
 5. Ta bort klämman och varva ner spiralen genom att dra ner den.
 6. Demontera locken med händerna.

Hanen

Beaters kallas plastkrullare i form av pinnar med elastiska band i slutet. De ger en mycket liten kröning och används oftast för kemisk och biovävnad. Men för den vanliga lindningen kommer de också till nytta.

 1. Applicera på det våta hårfixeringsmedlet.
 2. Dela det i tunna trådar.
 3. Rulla dem på spolar, fixa elastiska band.
 4. Vänta tills håret är helt torrt och ta bort dem från huvudet.
 5. Lägg krullarna i håret.

Skumrullar

Tillbehör av denna typ är gjorda av skumgummi.

Det är mycket enkelt att använda dem:

 • Tvätta håret och applicera balsam på håret.
 • Blås torr lite - håret ska vara lite vått, men inte vått, annars kommer det att torka under lång tid.
 • Börja curling runt ansiktet. Applicera mousse eller styling spray, sätt spetsen av strängen på skumrullen och vrid den till botten. Säkra säkert med ett gummiband. Förresten lyckas vissa tjejer ersätta butikskrämarna med de minsta skurkuddarna.
 • Dela nu håret i 3 sektioner (topp, sida, occipital) och vind hela håret. Det är viktigt att alla trådar är av samma tjocklek - så får du enhetliga krullar. Bredden på strängarna beror på bredden på krökarna.
 • Om du behöver effekten av kroppsvågor, placera curler horisontellt. Om du vill få spiralkrullar, placera dem vertikalt.
 • När håret har torkat, ta bort armaturerna och fördela krullarna för hand.
 • Fixa lack.

Elektrobigudi

Att använda elektriska rullar hemma är ganska enkelt:

 1. Tvätta håret med schampo och balsam.
 2. Torka det med en hårtork.
 3. Slå på dem i 15 minuter. På vissa modeller finns det en speciell indikator som bestämmer tillgängligheten av curlers för användning.
 4. Vid den här tiden bör du själv förbereda ditt hår - Applicera ett värmeskärmmedel och låt det torka. Håret måste vara helt torrt!
 5. Vid elektriska rullar lindas trådarna på samma sätt som på termo. Nära pannan är bättre att använda stora curlers, på baksidan och på sidorna - små. Se till att strängens bredd inte överskrider curlerens bredd, annars kommer curling inte att vara för snyggt. Säkra dem med en stift eller ett klämma.
 6. När curlers har kylt helt, ta bort dem från huvudet.
 7. Borsta inte lockarna i ytterligare 15 minuter.

Hur uppnår du långlivade krullar?

Att veta hur man vrider strängar på curlers, kommer du att kunna uppnå en mycket vacker styling. Och för att öka hållbarheten, använd följande verktyg:

 • mousse;
 • gel;
 • lack;
 • skum;
 • öl;
 • Sockervatten;
 • gelatin;
 • Buljong från linfrö.

Papilottes för att skapa en vacker och fluffig frisyr som används i antiken. Domstolarna gjorde papper eller tyg flagella, som därefter sårade hår. Att göra styling med hjälp av papillotok är inte så lätt, eftersom det kräver hårförberedelse och kunskap om nyanser.

Vad är papilotki?

Papilloter - de ursprungliga hårkrullarna i mjukt elastiskt material. Tidigare var dessa tillbehör gjorda av papper, tyg och andra tillgängliga material. Definitionen av "papillote" kommer från franska. Den ursprungliga meningen med ordet är "pappersrör bär på någonting."

Bilderna på dessa tillbehör ser annorlunda ut. Mjuka curlers tillverkas i flera versioner, som skiljer sig huvudsakligen i material.

Huvudtyperna av filer:

 • papper;
 • duk;
 • plast (tillverkad av skumplast);
 • på flypapers.

Typer hårkrullare: 1. Kardborreband, 2. Uppvärmda hårkrullare 3. För vertikala krullningar, 4. Hårkrullare från paralon

De två första alternativen gör verkligen hemma från improviserade medel, men andra - bara köpa i affären. Pappers- och tygkrullare är inte tåliga, det vill säga de är bara tillräckligt för 2-3 applikationer. Plaströr och kardborre tillbehör är stabila, bekväma och funktionella. Med hjälp är det lättare att få krullar av olika storlekar. Sådana curlers är också gjorda av skumgummi (materialet skiljer sig inte åt i dess egenskaper från skumplast). Butikstillbehör kan variera i färg och storlek.

Funktioner av användning

Användningsschema för pappersfiler av boomerangtyp

Fördelarna med att använda papillotok:

 1. Mjukt material. Du kan gå och lägga sig i rören, de stör inte och inte trycka på hårbotten. Elastiskt och trevligt material är deras främsta fördel.
 2. Naturlig effekt. Mjuka tillbehör hjälper till att få naturliga krullar till det vackra golvet. Denna frisyr kommer inte att se pretentiös, som kommer att ha på sig det varje dag. Med hjälp av tubuler kan du göra en fashionabel strand styling, vilket skapar effekten av tousled hår av havsvinden.
 3. Säkerhet. Papilloter skadar inte hår, till skillnad från eventuell termisk krökning. Håret kommer inte att skämma bort, även om en kvinna gör sin dagliga styling med hjälp av hårkrullare.

De har bara en signifikant nackdel - tidskostnader. En kvinna måste gå med curlers på huvudet i fyra timmar (eventuellt mer).

Hur man blåser papilotki?

Hur man använder papilotkami rätt? Huvudråd är att förbereda hårbrunnen. Oavsett önskad effekt och hårets längd bör håret fuktas och fixeras med en fixer före styling. Du kan använda den vanliga moussen för extra volym och spray för fixering. Verktyget måste provas: varaktigheten av de resulterande locken beror på dess hållbarhet.

På kort hår

Tekniken för curling curlers är ganska enkel. Om du har kort hår behöver du inte mer än 10 små papillok.

Tunna curlers hjälper till att skapa uttrycksfulla lockar och tjocka krullar - naturliga. Vid val av tillbehör är det viktigt att basera på önskat resultat.

Steg-för-steg guide för att skapa styling:

 1. Förbered och dela allt hår i tre delar. Varje del måste omfördelas i flera små strängar. Den komplexa processen motiverar sig genom att skapa mer uttalade lockar.
 2. Det är nödvändigt att ta en sträng och vrid på papilotku. Du måste vrida från mitten (ta tag i tipsen) till basen. Rak tubule bör placeras på en hårsträng (närmare spetsarna) vinkelrätt.
 3. Håll mjuka tubuler på kort hår tar 3-4 timmar. Efter det, applicera en lack, och bara sedan ta bort curlers. Du behöver varva ner tillbehören noggrant för att inte förstöra krullarna.

Det är omöjligt att vrida för vått hår. De ska vara lite våta, så att effekten är långvarig och vacker. Om strängarna är våta, kommer krönorna inte att fungera alls.

Långt hår

Långt hår kan du skapa någon frisyr. För att inte bli förhängd på styling måste du först och främst applicera en volymmousse på hårrötterna. Detta kommer att bidra till att göra inte bara vackra, men frodiga lockar.

Instruktioner för att skapa styling:

 1. Långt hår måste också delas upp i sektioner. Om håret är tjockt är det bättre att ta stora rör.
 2. Du kan bara skapa en ljuskrull på spetsen av strängen. För att göra detta, vrid curlers, som börjar från mitten av strängen.
 3. Använd tillbehör tubuler behöver i 5-7 timmar.

Efter att ha tagit bort krökarna måste strängarna vara noggrant kammade så att frisyren ser ut som naturlig och mjuk.

Hur man lockar vackra lockar?

En vacker perm kommer att kräva uppfyllandet av tre grundläggande regler:

 1. Curl hair curlers behöver före sänggåendet. Ju längre rören kommer att vara på håret, desto mer stabilt och vackert hår kommer att visa sig.
 2. Du kan inte flytta dig från den grundläggande tekniken för att använda rör. Först appliceras curlers på strängen, sedan spetsarna skruvas på den. Först efter det behöver du vrida röret upp till rötterna.
 3. Du bör försiktigt ta bort röret, från basen och flytta till ändarna av håret. Detta är det enda sättet att få en vacker curl.

Skruva hår hemma är inte svårt, det viktigaste - ta inte för stora strängar. Detta är ett annat viktigt villkor för hemlagad perm.

För stora och uttrycksfulla lockar

För att få volymetriska och uttrycksfulla lockar måste du ta curlers av stor eller medelstorlek. De borde inte vara mycket tjocka, eftersom krullarnas intensitet beror på papillotokens tjocklek.

Hela hårets hår måste delas upp i 7-10 sektioner, beroende på hårets längd och tjocklek. Därefter ska du curl varje strand och omedelbart lacka den. Du behöver inte använda medel för stark fixering, för att inte lima och inte vikta krullarna.

Hur man gör curlers papilotki med egna händer?

Metoder för att skapa hemfiler:

 1. Du måste ta tyget, det bästa passforma linne. Från en bit måste du klippa några remsor (20 cm i längd och 3 cm i bredd). Därefter måste du ta den resulterande klaffen och vrida den i ett tätt flagellum.
 2. I stället för tyg kan du använda tjockt papper. Från papperet ska också vända flagellum tills det blir tätt. På papper papilotki behöver vinda håret och fixa sedan sina hårnålar.

Mjuka tygkrullare bundna i ändarna. Därför bör ändarna av tyg flagella inte vara för snäva.

Med hjälp av dessa tips kan du få vackra strängar hemma. Varje kvinna kan skapa effekten av Hollywood eller naturliga krullar med papilotki.

Naturen belönade några tjejer med tunt rakt hår. Och de vill givetvis ofta krullar, men för många andra är rakt hår en dröm. Det händer ofta. Naturligtvis finns det för närvarande många verktyg och sätt att enkelt locka hår. Detta curling och olika curlers. Men det finns det äldsta sättet, inte värre än de som listas - det här slingrar håret på pappersbitar med en trasa. Det har ett antal tydliga fördelar gentemot de andra:

 • du kan sova med dem - hårkronor klipper inte håret och stör inte alls
 • De är tillgängliga för absolut alla (kräver inga kontantkostnader);
 • Kropparnas diameter kan du variera dig själv;
 • Mycket bekvämt sätt för små barn;
 • det enklaste och mest ofarliga sättet att vrida håret.

Vi behöver:

Processen att skapa hemlagad curlers

Många gör curlers utan att använda papper, men papper håller krullen bättre och samtidigt skapar den större. Därför är det bättre att göra med papper, särskilt eftersom alla har det.

Teknik hår curling på hem curlers

Som regel är det bättre att vinda håret innan du går och lägger dig, för att vara på morgonen med vackra och snygga krullar. Som vi redan har märkt är att sova på sådana curlers mycket bekvämt och bekvämt. Om du behöver en frisyr på kvällen är den genomsnittliga omklädningstiden ungefär 6 timmar. Den här tiden är mycket beroende av hårets typ och struktur.

Varje kvinna kommer att vara intresserad av att lära sig att vrida håret ordentligt och få vackra lockar när det inte finns curlers eller curling iron i huset. Det är viktigt att förstå hur man gör curlers från improviserade verktyg som nödvändigtvis finns i varje hem. Dessutom är de curlers som du gör med egna händer bekvämt att vila på natten, och detta är mycket viktigt. Att göra improviserade curlers hemma är inte svårt, och det kan göras på olika sätt. Korrekt gjort hemlagade curlers har sina positiva egenskaper. De kommer inte stör din sömn eftersom de är mjuka och inte dra åt håret. Som ett resultat av deras användning, försvårar håret inte, och storleken på curlicuesna kan varieras efter eget gottfinnande. De är gjorda av de vanliga och prisvärda materialen som inte kräver absolut några materialkostnader. Denna metod att bilda lockar lämplig även för barn.

Hemlagad papper och tygkrullare


Även våra farmödrar kunde göra hemlagade hårkrullare hemma, med hjälp av olika material. Tidigare såg hemlagade hårkrullare från pappers- och tygremsor. För att göra curlers med egna händer, behöver du något papper, tyg och sax. Vissa tjejer föredrar att tillverka hemlagade curlers uteslutande från tyger, utan att använda papper. Det här är en smakfråga, men tänk på att tyget inte håller håret i locken så gott som papper. Dessutom kan papperet låta dig väcka mycket stora lockar, till skillnad från tyger. För bildandet av curlers ta en bit tyg och avskär från honom flera långa band. Sedan skär vi papperet i remsor, vars längd är mycket mindre än tygstycken. Vi lägger pappersremsor på en vågrät yta och lägger tygband på toppen. Dra sedan försiktigt om papperet runt tyget och gör en släp. För hår av medellängd behöver omkring tio av dessa curlers.

När curlers är redo, måste du vrida håret på dem. Den bästa tiden för detta är kvällen, precis före sänggåendet. I händelse av att du korrekt har gjort papperskorgare hemma, kommer de inte att ge dig några problem på natten. Observera att för bildandet av långlivade krullar tar cirka sex timmar. När krullarna krävs på kvällen, bör de formas runt middagstid. För mycket tätt och tufft hår ändras timingen, det tar lite mer. Sådant hår är vanligen fuktat med skum, lack eller socker upplöst i vatten. Efter att du har använt skummet, gå igenom håret med en sällsynt tandkam. Efter att ha kammade ditt hår börjar du blåsa dem upp till längden på den kröna du behöver, upp till rötterna eller i mitten. Vi har tvinnat hår, vi knyter ett tyg på en knut eller en båge runt en krull. Upprepa dessa steg tills du har sårt alla krullarna till sist. Denna metod möjliggör kaotisk lindning, vilket leder till bra resultat i vilket fall som helst, även med en sådan kaotisk metod.

Video: Lär dig att göra lockar på papperskorgare

Hur man gör curlers från plast flexibla rör

Nästa mästarklass ser på ett mycket enkelt och effektivt sätt att bilda magnifika spiralkrullar. Denna video visar hur man gör curlers från vanliga plaströr. Dessa flexibla rör är utformade för att dricka juice och cocktails, men de kan väl bli hemlagade hemlagade curlers. För att göra detta behöver du en kam, smyg och tubuler. Vi börjar processen med likvidation med att kamma håret och vätska lätt med vatten. Istället för vatten sprayas håret med stylingspray, vilket gör krullarna starka. Därefter börjar vi separera strängerna och vinda dem i rör. För att göra detta, placera röret ner, under strängen. Då börjar vi att blåsa från hårets rötter till ändarna, samtidigt som man utför lätt spänning. Vid rötterna för att klämma fast, fixera röret. Skruva fast strängen till änden, böj sedan den andra änden av röret och stift också en osynlighet mot den. Vi kommer att upprepa samma åtgärder med varje hårsträng.


Först ska vi skilja det, då kommer vi att kamma det, försiktigt skruva det i ett rör och fixa det med hjälp av osynliga klockor eller krabba stiften. Ägare med hårt och oskärligt hår, det är önskvärt att spruta strängarna med lack, eller smörja med stylingskum till krullar visade sig så mycket som möjligt. Efter avslutad lindningsprocessen stannar vi den tid som krävs, vilket beror på hårets kvalitet och tjocklek. Minsta exponeringstid är ungefär en timme, varefter vi tar bort osynliga och tubuler. Efter det kommer de vertikala krullarna att förbli i sin ära. Lätt separera de stora krullarna med fingrarna, och lyft också frisyren vid hårets rötter och sprut på toppen med lack. Denna metod kräver ingen materialkostnader, skadar inte hårstrukturen och är extremt effektiv. Plaströr och stealth är återanvändbara, så du kommer att använda dem hela tiden utan att göra andra väsentliga investeringar.

Video: Gör krullar med rör för juice

Hur man gör curlers från vanliga strumpor

Du kan bli förvånad, men du kan göra curlers hemma från bitar av tyg, barndukar och till och med vanliga strumpor. Denna mästarklassvideo visar hur man gör vackra krullar med egna händer med enkla strumpor. Tvätta håret före lindning och torka det något. I det här fallet är det bäst att blåsa de våta krökarna. Efter att ha torkat håret, kamma det försiktigt och långsamt med en kam med sällsynta tänder, börja från tipsen och gradvis stiga upp till rötterna. Bara tvättat och fortfarande vått hår bör inte kammas, eftersom deras struktur kan vara skadad. Efter att ha kämpat, sprinkla håret lätt från spetsarna till rötterna med vätska för styling av håret (styling spray), eller applicera lite speciellt skum, sprida det över hela längden av håret. Därefter börjar vi att separera trådarna i medelstorlek.

Välja strumpor för slingrande lockar, sluta fokusera på de som är ganska långa. Faktum är att du inte bara måste bilda lockar, utan också binda upp ändarna på strumporna och fixera strängen. Börja att blåsa varje sträng från spetsarna, röra sig upp till rötterna. Allt kommer att bero på vilken längd krullar du behöver. Stopplindningen kan ligga i mitten av strängen och nå hårets rötter. Att forma en krökning av den önskade dalen, vi knyter ändarna av strumpan till knuten. Som trådens tjocklek, och deras antal varierar på begäran av varje kvinna. Kom ihåg att tunna trådar bättre och snabbare blir till en vacker lockning. Sluta på strängens genomsnittliga tjocklek. Detta är det mest korrekta och vinnande alternativet. Efter att ha slutfört proceduren korrekt och bildar alla krullarna, lämna dem i detta tillstånd under en period av sex timmar eller mer. Twisted hår på ett sådant sätt kommer inte att orsaka några besvär även på natten. När mer än sex timmar har passerat, varnar vi varje krull och sprutar lätt på frisyren. Lägg märke till hur vackert vågigt hår erhålls efter curling hemma.Nästa Artikel
Hemhårbehandling