Magic Hävstång Magic Curler


Hej, kära läsare på webbplatsen "Min recension". Jag bestämde mig för att beställa magiska curlers efter att jag såg en annons på Internet. Fotona var väldigt frestande och recensionerna av personer som redan hade försökt dem i åtgärd var mycket bra. Att hitta var man kan köpa Magic Leverage curlers blev billigt till min nästa uppgift.

Efter att ha undersökt många butiker, tittat på bilder och videor (det finns i slutet av sidan) och läser en massa recensioner kom jag fram till att priserna varierar från misstänkt låga (100-150 rubel) till alltför höga (mer än 2000 rubel). Som jag förstod beror det på konfigurationen, det vill säga antalet elastiska curlers själva och deras längd. I vissa butiker fanns det för få i uppsättningen, i andra, tvärtom, för många - nog för tre. Det överraskade mig, så jag bestämde mig för att välja mellanslag och köpa en uppsättning 18 stycken (9 långa och 9 korta) i en beprövad webbutik för 490 rubel.

Min recension av magisk curler Magic Leverage

Många drömmer om vackra lockar. Men inte alla har möjlighet varje gång att gå till salongen för att göra stylingen. Många hårkrullare och hår styling enheter förstöra håret. Men vanliga hårklippare är obekväma att bära, och resultatet är ofta inte alls vad man vill ha.

Naturen har inte belönat mig med elegant hår, så jag kämpar för sin skönhet varje dag. För mig är det viktigt att stylingprodukterna inte skadar håret, men samtidigt uppfyller sina funktioner. Ur denna synvinkel passade Magic Leverage mig perfekt. Innan jag fortsätter med en detaljerad granskning av mitt köp, kommer jag att berätta om vad dessa mirakelkrullare är och hur de visade sig.

Vad är Magic Leverage Magic Curler

Miracle curlers uppfann inte så länge sedan - 2008. I skönhetsindustrin tog de omedelbart en hedervärd plats bland hår stylingprodukter, eftersom de inte skadade håret och gjorde vackra lockar utan besvär. Som vanligt, från kategorin av professionella verktyg som endast användes i salonger slog de massorna i västländer och började genast njuta av stor popularitet. Samma sak hände med moderna kritor för hår nu. Och nyligen såg denna mirakelkrullare i Ryssland. Med hjälp av reklam fick våra kvinnor veta om dem, och nu kan varje kvinna som bor i Moskva, även i St Petersburg eller i Ukraina, beställa Magic Leverage.

Med hjälp kan du noga lägga ditt hår. Vackra spiralkrullar erhålls utan värmeexponering, så ingenting hotar hårets hälsa. Detta är kanske den största fördelen med den här produkten. Detta är ett utmärkt alternativ till perm, som utan tvekan förstör håret och förvandlar det till dött strå. Det finns många alternativ för styling. Handboken ger detaljerad information om hur man gör någon frisyr - från romantiska inte täta flytande lockar till fluffiga "ängelkrullar".

Magiska hävstångsmirakelkrullare är lämpliga för alla typer av hår och i vilken längd som helst. Laying håller utan användning av fixeringsmedel mer än två dagar! Detta bekräftas av många recensioner som jag inte kan hålla med. Naturligtvis är krullarna på den andra dagen inte så märkbara, men de håller fortfarande fast. Skapade curlers från slitstarkt och elastiskt material, så de borde vara länge. Nå, nu mer om min erfarenhet av att använda dem.

Komponenter, förpackning och utseende

Så låt mig påminna dig. Jag beställde en uppsättning 18 hårkrullare - 9 kort och 9 långa. Kartonglåda med ett genomskinligt fönster. Det finns instruktioner på ryska, liksom på boxen ritade varianter av frisyrer.

Curlersna själva är spiraler av tätt nätmaterial.

Satsen innehåller en krok med vilken håret ska skjutas in i en spiral. Det är inte svårt att använda, allt visar sig lätt första gången. Problem bör inte uppstå.

Vi bestämde oss för att prova curlers på min flickvän långa hår. Hennes granskning var också positiv. Senare gjorde jag en gång till henne frisyr för ett tillfälle - en företagsfest på jobbet. Alla var säkra på att hon just kom från salongen.

Hur man rullar kurern Magic Leverage. Steg-för-steg-instruktioner

 1. Tvätta och torka håret, men inte helt! De borde vara våta.
 2. Nu måste du sträcka spiralen i längd.
 3. Torka sedan kroken in i den. Krokens spets bör se ut ur curlers.
 4. På ett avstånd av ca 5-6 cm från rötterna hakar en hårsträng och passerar den genom spiralen och drar den från andra änden.
 5. För att krullarna visade sig vackra, se till att håret inte sticker ut ur spolen. Om det behövs, täppa dem inuti locket.
 6. Spiralen kommer att rotera sig själv. Om det behövs kan du snurra spiralen snabbare eller omvänt göra en lösare krullning.
 7. Nästa måste du repetera samma med allt håret.
 8. När alla curlers är vridna, måste du torka håret med en hårtork.

Varning! Använd inte mycket hetluft vid torkning. Detta kan skada curlers. Det är bättre att använda kylluftsläget.

Jag rekommenderar att du lämnar curlers i 2-4 timmar. Men det beror mycket på ditt hår. Det finns mycket styggt hår som kan vridas och formas med stor svårighet. För sådant hår är bättre att bära dem längre. Du kan lämna dem på natten. Men jag kommer genast säga att det kommer att vara obekvämt att sova med dem. Naturligtvis snyggare än med vanlig plast, men fortfarande obekväma. Plus det faktum att de inte faller ner och håller väldigt bra, så att du inte gör det.

När håret är helt torrt måste du försiktigt ta bort curlersna. Detta görs enkelt. Då kan du fixa stylinglacken. Med honom kommer frisyren att vara mycket längre.

Magic Hävstångskrullare är ett stort fält för experiment. Jag har alltid velat nå vackra curls som i reklam, men i verkligheten fick jag antingen tätt litet får eller en ljusvåg, varifrån det inte fanns något spår kvar på en halvtimme. Om du fäster curlers från rötterna, som jag också försökte, så erhålls en mycket god volym - det här är för dem som har tunt hår.

Tack vare mirakelkrullarna kan du simulera vilken frisyr som helst. Slutligen kan jag göra riktiga Hollywoodkrullar, och utan att använda chants och några enheter. Jag gillar det mycket.

Om, efter likvidation, gnugga stylingskummet eller gelén i dina händer och gå igenom ditt hår, kommer vågorna att lätt sönderfalla och håret blir vackert, precis som i en annons. Det här är det som Julia Roberts på bilden.

Jag ångrar inte alls att jag bestämde mig för att beställa Magic Leverage magic curlers. För mig är detta det bästa alternativet för noggrann styling. Jag vägrade att curling alls. För tre timmars slitage bildar utmärkta lock på mitt hår.

Det vill säga du kan experimentera oändligt, samla hår på toppen, sticka sidan, etc. Om du har tid och önskan - försök till din hälsa! Och jag kommer kanske att summera.

fördelar:

 • Vackra lockar visar sig
 • Skölj inte håret
 • billigt
 • Lätt att använda
 • Detaljerade anvisningar
 • Du kan experimentera
 • Lägger håller länge

nackdelar:

 • Obehagligt att sova

Om du har något att säga om denna recension, är du välkommen att lämna din feedback i kommentarerna. Köp Magic Leverage curlers till ett bra pris och utan att fuska i onlinebutiken, kan du klicka på knappen nedan. Jag rekommenderar att du tittar på videon, vilket hjälper dig att bättre förstå hur du kan hitta magiska curlers på rätt sätt. Tack för din uppmärksamhet och vi ses snart!

Magic Hävstångskrämare för olika hårtyper

För en riktig kvinna, allt är enkelt - kort hår bör odlas, långskuren, lockigt - rät och rak - krullning. Det finns många sätt att uppnå curls - perm, biowave, curling med curling, curlers och andra tekniker. Genom en populär efterfrågan har redaktörerna genomfört en undersökning, och idag presenterar vi en liten recension på den utbredda Magic Miracle Curler.

Funktioner av Magic Leverage curler

Annonsera dessa curlers lovar oss att de:

 • ett värdigt alternativ till salongkrullningsmetoder;
 • lätt att använda;
 • skada inte håret;
 • låter dig skapa unika lockar på ungefär en timme;
 • krullarna är elastiska och utan veck.

Curlersna själva kommer i olika storlekar och är en spiral av nätpolyeten. Det mesta av beröringsbandet material liknar gallret som används för att skydda fönster, bara en grovare struktur. Kropparnas meshstruktur gör det möjligt för luft att komma in, så att håret torkar bättre, och du kan också använda en hårtork för att påskynda processen.

Vilka modeller och typer av curlers för curls Magic Leverage

Vi studerade erbjudanden från olika webbplatser och nätbutiker som erbjuder Magic Leverage curlers. Priserna är väldigt olika, och dessa platser, i strävan efter originalitet, uppenbarligen uppger namnen och buntningen av uppsättningarna själva. Det finns också uppsättningar av "Rainbow", modeller "Julia", uppsättningar av "Elite" och liknande förvirring.

Om vi ​​försöker klassificera Magic Leverage curlers för enkelhets skull kan vi skilja mellan följande typer av dem:

 • Magic Hävstångskrämare för kort hår - Produktlängd från ca 15 till 25 cm;
 • Magic hävstång hårkrullare för medelstora hår - deras genomsnittliga längd är 30 - 45 cm;
 • Magic Hävstångskrämare för långt hår - längd 55 cm och mer.

Av typen av den resulterande krullen:

 • för smal wrap-curl få en diameter på ca 1,5 cm;
 • för en standard wrap-curl ca 3 cm i diameter;
 • för stor wrap-curl med en diameter på 4 - 5 cm.

Funktioner för användning på olika hårtyper

Metoden att använda Magic Leverage curlers på kort, medium och långt hår är inte så annorlunda, och själva processen kan ses på bilden nedan.

Fotoinstruktioner om hur man använder Magic Leverage curlers (Rainbow kit).

Steg 1. Tvätta håret hårt med schampo och torka det med en handduk. Kamma försiktigt ditt hår med en icke-traumatisk kam med brett tänder.
Steg 2. Välj curlers som du ska använda och vika kroken (om den finns i två delar).
Steg 3. Fäll ut krökaren, träng kroken inåt. Separera hårsträngen, haka den med en krok och dra den genom curlers. Släpp försiktigt - produkten kommer att spinna sig tillbaka.
Steg 4. Gör detsamma med alla strängar.
Steg 5. Blöt hårkrokarna tills de är torra. Du kan använda en torktumlare för att torka. Ta försiktigt bort krökarna.
Steg 6. Njut av resultatet.

Recensioner om tillämpningen av magiska curlers Magic Leverage för medium och långt hår

Våra läsare, som försökte hemma att använda Magic Leverage curlers för att få vackra lockar, delade deras intryck med oss ​​och lämnade feedbacken.

Antonina, 25 år gammal

Jag har redan sett Magic Gardiner reklam hår gardin. Men bestämde sig för att prova dem bara nyligen. Under lång tid kunde jag inte bestämma vilken som skulle väljas. Priserna för några av dem är väldigt olika. Som ett resultat, köpte hårkrullare i mellanklassen i en beprövad webbutik. Vad kan jag säga till sist? En förpackning för mer eller mindre tjockt hår är inte tillräckligt. Och lindningsprocessen är inte så enkel som beskrivs i annonsen. Du behöver fortfarande justera för att försiktigt sträcka hårsträngarna genom curlers och sedan ta bort dem så försiktigt. Personligen rev jag ut mer än ett hår tills jag lärde mig det, även om håret efter balsmen var mjukt, väl kammat och det var bekvämt att arbeta med dem. Curls visade sig vara vacker, men de höll på mitt hår bara ett par dagar.

Yarin, 30 år gammal

Min syster slog mig för att använda Magic Leverage. Hon tvingar ständigt håret med krulljärn, har redan plågat dem ganska bra och bestämde sig slutligen för att flytta till mindre traumatiska sätt att göra lock och krullar. Jag själv sjunker sällan mitt hår, men jag bestämde mig för att prova dessa mirakelkrullare. Vi köpte tre förpackningar av curlers av olika längder och storlekar och tillägnat kvällen till förvärvet av skönhet. Om själva processen. Jag har långt hår, så jag kan säga genast - i vått tillstånd är det inte lätt att sträcka dem genom curlers utan skada. Och kroken är inte så bekväm. För att inte nämna det faktum att han under användningen försöker falla ifrån varandra. Min systers hår är kortare, så lindningsprocessen visade sig lättare. Men det tog inte honom en halvtimme, som lovat i reklam, och inte mindre än en timme. Mina lockar hade inte tid att torka i en halvtimme. Och detta trots användning av en hårtork i processen. Därför kan vi med säkerhet säga att du måste spendera minst två timmar för att få vackra lockar med hjälp av Magic Leverage curlers.

Tamara, 29 år gammal

Vill alltid ha chic krullar. Men mitt hår är bara lite krökt, och till de vackra vågorna och ringarna är de långt borta. Därför skadade reklamen för Magic Leverage curlers mig och jag bestämde mig omedelbart att prova dem. Mina intryck - om du har ledig tid och du är en älskare av curls - hår curlers är värda pengarna spenderas på dem. Curls visade sig verkligen mycket vacker, varade på mitt hår i nästan en vecka. Och under denna tid lyckades jag lyssna på en massa komplimanger. Det enda som förvirrade mig var lukten av plast från curlers när jag värmde dem med en hårtork under torkningen.

Video om hur man använder Magic Leverage curler

Video om processen för att skapa lockar med Magic Leverage curler. En liten nyans - befälhavaren tillåter inte vått hår, men använder hårskum. Denna metod är bättre att använda som ett snabbt alternativ för en kväll, eftersom håret efter huden blir ganska snabbt växande fett.

Magic Leverage Curler

Kvinnor har en otrolig börda och förmåga att förändras dramatiskt. Rett hår idag kan ersättas i morgon med roliga krullar och om några dagar blir det mjuka feminina vågor. Självklart kan håret inte förändra strukturen, och därför behöver drömmande experter lite assistenter i denna svåra uppgift att skapa skönhet. Magic Leverage Curler - ett snabbt och enkelt sätt att skapa volym från lockiga lås på ditt huvud.

Designfunktioner och driftsprincip

Magisk hävstång kan knappt kallas klassiska curlers, för i många förståelse är den senare en cylindrisk styv struktur, på vilken hår såras från rötterna och fixeras med ett elastiskt band eller en plasthållare. Curlers, som kallas "magi", har ingen sådan grund, har bara ovävda material och en krok i deras arsenal.

Så, curlers av den nya generationen i deras struktur liknar livsmedelskvalitet silikon, även om de i verkligheten är gjorda av konstgjort material som är anmärkningsvärt för sin lätta och vävda struktur. Magic curlers är ett slags mjukt ihåligt rör som vrids i en spiral. Strängar av hår kommer att ha formen av en spiral, eftersom framtiden lockigt placeras i detta rör för att ge form. Strängar pressas in i curlers med en plastkrok som skapar slingor från håret. Denna krok kan vara lång eller kort, beroende på längden på spolen och håret, på ett eller annat sätt bör änden sträcka sig bortom röret.

Sådana curlers kallas magiska av en anledning, för med hjälp är håret inte förvirrat och är inte skadat av överdriven sträckning, som det kan vara med vanliga typer. Tvärtom upplever de inte i Magic Leverage någon obehag, som är fria i rören, vilket bland annat inte tillåter strängarna att förväxlas bland dem själva.

Det som är viktigt är i princip kröllarnas handling och processen att ta bort dem från huvudet. Dra av spetsen av röret ner, strängen frisätts gradvis och avsiktligt placeras exakt. Fritt lockigt hår behöver inte räta i rätt riktning, eftersom spiralformen inte betyder.

Fördelar och nackdelar

Fördelarna med curlers av något slag över många krusningsjärn och andra enheter som har en temperatureffekt är uppenbara - de bryter inte hårets struktur och torkar inte ut dem genom direkt exponering mot höga temperaturer. Dock är magiska curlers också mjuka, vilket är särskilt bra för kvinnor som föredrar att lämna krullarna att krulla på natten naturligt utan att använda en hårtork. Flexibla och mjuka spiraler anpassar sig snabbt till huvudets form utan att tvinga ägarna att leta efter en bekväm sovläge.

Dessutom är det värt att notera vilka krullar som erhålls med Magic Leverage. Först och främst gör deras fragmentering i curlingprocessen dig att få perfekt släta krullningar på ytan. Med ytterligare styling kan de lämnas oförändrade och kan kombineras för att skapa en mer lyxig frisyr. Curls på samma gång har inte veck, från curling, vilket skapar en otroligt naturlig och attraktiv bild.

Vi kan inte säga om fördelarna med polymermaterial. Han andas och passerar luft, vilket innebär att vått hår kan torka snabbt även utan att använda en hårtork. Och materialet är slitstarkt och i motsats till standardkronor i det kan det inte bli värdelöst fäst och tuggummi, för i denna modell existerar de inte. Konstgjorda råmaterial tillåter inte strängarna att falla ut ur krökarna, vilket helt eliminerar glidningen i krulningsprocessen.

Kvinnor över hela världen älskar dessa syntetiska spiraler för en upplopp av färger och en attraktiv utsikt över huvudet även vid ögonblicket av curling.

Trots alla fördelar har Magic Leverage dess nackdelar. Således finns det i de flesta förpackningar ett otillräckligt antal spiraler som kan täcka hela omkretsen av huvudet med lockor och därför, för att få ett bra resultat måste du köpa två eller flera paket.

Uttryck några påståenden och på grund av spiralens längd. Som standard innehåller standarduppsättningen hårkransar, lika i utfälld 25 cm, som sammanfaller med hårets längd till axlarna. Det är oerhört svårt att hitta så länge som möjligt för att täcka hårets längd till midjan eller krökbladet och är endast möjligt på vissa webbplatser i nätbutiker.

Det är värt att notera att magiska curlers erbjuder många företag på webben och i butiker. Här ligger också deras nackdel, eftersom många skrupelfria leverantörer säljer sin billiga likhet under ett kvalitetsprodukt.

Huvudsakliga sorter

Vill du köpa magiska curlers, spring inte till närmaste affär. Det är i detaljhandeln att förfalskningar kan fångas, och därför är det viktigt att studera typerna och storleken på den verkliga Magic-hävstången, som erbjuds på tillverkarens officiella hemsida.

Typ av förpackningar Magic Hävstång:

 1. små 18 bitar;
 2. standard 18 stycken;
 3. i genomsnitt 18 stycken i storlek 25 cm;
 4. runda 18 stycken;
 5. standard 26 stycken;
 6. genomsnittlig 35 cm;
 7. rund långsträckt;
 8. genomsnittlig 44 cm;
 9. i genomsnitt 48 cm;
 10. extra lång 62 cm;
 11. 44 cm breda medelvärden;
 12. bred lång 54 cm;
 13. extra bred 40 cm;
 14. vinka 30 cm;
 15. vinka 50 cm;
 16. överlägsen 48 cm.

Självklart kan olika subspecies här vara avundas. I leverantörens sortiment finns curlers för varje hårlängd, och det finns därför ingen anledning att söka efter andra produkter från en tvivelaktig leverantör.

Så, utmärker sig var och en av de ovan nämnda underarterna inte bara av helixens längd utan även av storleken på krullningen och bredden. Till exempel representerar den första sorten den kortaste helixen. Deras längd är bara 14-15 cm, och mängden i förpackningen är 18 stycken. För tjocka krullar, rekommenderar leverantören att köpa två uppsättningar små curlers, eftersom krökets diameter och krullens bredd är 2 cm.

 • Standard spiralkretsare är en uppsättning spiraler av 15 och 25 cm i mängden 18 eller 26 stycken. Sådana kit är bra för ägare av hår av olika längder, och är därför mycket populära.
 • Om hårets längd är lika runt huvudets omkrets och krullarna når axlarna eller axelbladet, rekommenderar leverantörer att uppmärksamma de genomsnittliga bandkretsarna. Denna uppsättning innehåller 18 spiraler med en möjlig längd från 25 till 48 cm.
 • Runda curlers och runda långsträckta skapa en klassisk form av elastiska lockar och vågor. I setet kan du se storlekarna 14 och 24 cm, samt 16 och 29 cm.
 • De längsta spolarna är hårkronor 62 cm långa med en diameter på 2 cm. Kroken för denna kategori har tre komponentblock, vilket gör processen att vrida långt hår bekvämare.
 • Wide curlers - en annan typ i företagets sortiment. Krullets bredd varierar här från 2,2 till 3,7 cm. Sådana stora storlekar gör att du kan skapa hårspänna utan att du precis gör krullarna. Mjuka vågiga krullar utan spiraler kan enkelt träna tack vare vågkrullare som är lämpliga för hår 30-50 cm långa.

Hur man använder

Trots de många recensionerna av den enkla och elementära karaktären av curling med magiska curlers är det faktiskt svårare att använda dem personligen, och därför krävs en del fingerfärdighet.

Så, innan du börjar curling hår bör tvättas. Lätt rent hår kommer att hålla håret krökt. Tillverkare av vissa curlers rekommenderar vindlande våtkrullar, och torka sedan noggrant med en hårtork. Ett sådant grundläggande felaktigt tillvägagångssätt kommer att göra förfarandet för att skapa krullar så smärtsamt som möjligt och, troligtvis, den första och den sista.

Våt hår kommer att fastna i en spiral som fortfarande ligger vid basen, inte ger sig att sträcka stränghåringen. Det är därför det är viktigt att torka krullarna före krullen och lämna dem bara en tredjedel våt.

När håret torkas till önskad nivå kan du börja själva åtgärden perm. Men vid detta steg, för större effekt, rekommenderar experter att använda stylingprodukter, till exempel lättskum eller spray. En liten mängd skum pressas på massageborsten, varefter den försiktigt fördelas genom håret. Således uppnås den långa hållbarheten hos den framtida frisyren.

Nästa steg är att noggrant kamma håret och fördela dem längs strängarna. Börja perm här från baksidan av huvudet, för bekvämlighet, efter att ha samlat de återstående strängarna i en bulle. Och nu, när allt är klart, måste du välja en krok med önskad längd och sätt in den i en spiral.

Algoritm action perm:

 • krokkroksträng önskad tjocklek beroende på typen av krökare;
 • Räta ut silikonringspetsen på spiralen och ge den en oval form.
 • Dra försiktigt kroken ner i en spiral, dra en sträng;
 • Ta bort kroken permanent från spiralen;
 • Upprepa alla steg med de återstående strängarna.

Efter att kroken har tagits bort förvärvar spirallångbandet sin ursprungliga sneda form igen.

När alla strängarna var klädda i ljusa spiraler börjar de torkningsprocessen. Och här kan du gå på två sätt. I den första snabbare versionen torkas håret med en hårtork, i det andra - det torkas naturligt och lämnar oftast det över natten. För ljusvågor är det 20 minuter torrt hår i hårkrullarna, för mer elastiska spiraler - ungefär en timme.

Ta bort magiska hävstång genom att helt enkelt dra i spiralens ände. Elastiska krullar kan inte kamma och försiktigt ligga i en invecklad frisyr med lockar, men du kan använda en kam och skapa mjuka frodiga vågor. För att konsolidera effekten för tjockt och tungt hår rekommenderar frisörerna att använda hårspray med medium fixering. En sådan frisyr skapad enligt alla regler kommer att glädja sin ägare från morgon till kväll, utan att förlora sin charm och utan att skada håret.

Hur man gör vackra lockar, se nästa video.

Hur skiljer man från falska?

Magic Leverage är en populär produkt, och därför drömmer ett stort antal säljare om att skapa en billig kopia av det och presentera en prototyp för originalet. För att undvika detta kommer att hjälpa till att köpa curlers på den officiella hemsidan, där kostnaden för kitet inte är mindre än 600 rubel. Satsen består av minst 18 flerfärgade spiraler, utformade för hela hårets omkrets.

Om det inte finns möjlighet att beställa på officiella webbplatser kan du försöka köpa varor i butikerna, men endast efter noggrann förhandsgranskning. Så, de "magiska" originalen och faken har silikonstips som håller curlers i ett stillastående tillstånd på håret. Det är värt att notera att kopiorna ofta exekveras slarvigt, spetsarna stänger inte, har ojämna kanter och burrar. I originalet är silikon tätt pressad ihop, vilket gör att Magic Leverage är lång, glad och smärtfri.

När man köper hårkrullare i detaljhandeln och butikerna är det också viktigt att veta om garantier. Leverantören som levererar originalprodukter tar alltid den defekta produkten tillbaka och uppskattar sitt rykte. Och ärliga leverantörer laddar alltid upp sina egna foton av produkter utan att späda dem med bilder som finns i sökmotorerna.

Tyvärr, enligt många användare, är det problematiskt och nästan omöjligt att hitta originalet i butikerna idag, eftersom priserna på originalkronor är höga och utan butikspremie. Det är svårt att sälja äkta varor för vinst, eftersom den höga kostnaden skrämmer bort köpare. Säljare är glada att köpa kopior för ett öre, ibland har inte något gemensamt med den här högkvalitativa produkten. Beställning från den officiella leverantören i Internetutrymmet - detta är den enda åtgärden för kopieringsfyllnadsdiskarna.

Frisör tips för bättre effekt

Professionella frisyrer har också lyckats utvärdera innovation för att uppnå målet om lock. Många av frisörerna är överens om att Magic Leverage kan vara ett alternativ till curling under vissa förutsättningar.

Det första och främsta kriteriet för proffs är hårets naturlighet. För att släta övergången från rakt hår till krullar, rekommenderas att sträcka strängen genom spiralen så nära som möjligt till rötterna. Detta gör det möjligt att skapa voluminösa lockar utan hår vid rötterna, för att med curlers bör effekten av curling vara så mild som möjligt.

En annan hemlighet i det snabba arbetet med frisörer i Magic Leverage tandem ligger i stylingprodukter. Skum eller spray bör vara lätt och inte ha den klibbiga effekten som tillverkare av budget stylingprodukter är kända för. Glatt spinning är en viktig faktor för ett snabbt och smärtfritt förfarande.

Användbara rekommendationer ges av experter om hårtorkning. De råder att överge den naturliga torkningen under sömnen, föredrar en hårtork. Faktum är att i den senare versionen inte krullarna trycker på rötterna, och de torkar upp mycket snabbare.

Efter att ha tagit bort curlers av någon form eller bredd kan du få lockar eller vågor. Krullen ser mer högtidlig och festlig ut, behöver inte kamma den. Om du behöver en daglig modig båge, rekommenderar experter att kamma krullarna, kombinera dem tillsammans och fixa sedan med lack.

recensioner

Miracle curlers upphör inte att explodera Internet-rymden och orsaka oöverträffad spänning. Trots den höga kostnaden för curlers har många redan bestämt sig för att prova dem. Någon använde samtidigt kopior och några ursprungliga produkter.

På ett eller annat sätt överensstämmer de flesta kvinnor med att 18 spiraler inte räcker till för medelhårtäthet, speciellt om de kombinerar vanliga curlers med korta. Små användare anser hårkropparna vara onödiga eftersom kaskad hårklippning inte är mycket populär idag, och därför ligger korta spiraler som ligger på byråan. Vissa tjejer tycker fortfarande att de är användbara för att genomborra kroken på en gång genom två korta spiraler och därigenom inte störa kretsens integritet och skönhet.

Standarduppsättningar med flera spirallängder förblir för användare i bakgrunden, när de är i sina händer är originella curlers med rätt längd och bredd, idealiskt för specifikt hår. Tjejer som har lärt sig av erfarenhet och spenderat pengar på flera uppsättningar rekommenderar starkt att mäta hårets längd innan de köper och väljer rätt längd eller mer, eftersom hårväxten är en naturlig sak.

Ett annat tips från ägarna av Magic Leverage är att lima de avtagbara delarna av kroken med superlim för att förhindra att den faller ut vid det avgörande ögonblicket. Det är värt att säga att kroken i kopiorna verkligen är en svag punkt på alla produkter, och ofta på grund av sin dåliga kvalitet är recensionerna färgade med negativa känslor. Förresten är de ursprungliga produkterna av denna defekt berövad och användarna gör utan lim, tejp och andra experiment.

Processen med att vinka är ett mångfacetterat ämne, recensioner som är fulla av motsättningar och tvister. Så, majoriteten kommer till slutsatsen att reklamfilmer inte är så sanna, och processen för likvidation tar mer än en halvtimme. Nyansen här ligger i silikontipsen, som hämmar glidningen av strängarna i en spiral, och det självhäftande arket självt bidrar inte till procedurens höga hastighet. Anpassade tjejer delar hemligheten att ge den platta spetsen en oval form under hårtråden.

Och i motsats till reklam, hävdar användarna enhälligt att sova i polymer spiraler inte är det bästa att göra. Självklart är de bekvämare än hårda curlers, men de kommer knappt att kunna sova i dem heller. Hårtork - detta är huvudassistenten i kvinnornas experiment med Magic Leverage. Tjejer torkar håret, med särskild uppmärksamhet på områden där trådarna torkar längre. En otillräckligt torkad strand sönderdelas snabbt och permanent vid basen.

Sammanfattar de många recensionerna, det är svårt att säga att Magic Leverage har blivit ett idealiskt och enkelt sätt att skapa söta lockar. Några damer tar bort dem på kupéens avlägsna hyllor utan att lära sig att komma i kontakt med dessa syntetiska ihåliga band. Andra ägare delar dock lyxiga fotografier med glänsande lockar, vilket innebär att möjligheten att anpassa sig och få salong frisyrer utan att lämna hem är möjligt. Tålamod, kvalitetsprodukter, rätt stylingprodukter är huvudingredienserna för ett bra resultat med Magic Leverage.

Magic magic magic curlers - erövra från de första minuterna av användning

För många kräver en vacker frisyr en enorm investering av tid, ansträngning. För att uppnå effekten av vågiga krullar är det nödvändigt att använda verktyg för att lägga en stark fixering, olika anordningar. Ständig användning av järnet för styling, curling kan kraftigt skada håret. Original Magic hävstångskrämare är ett effektivt verktyg för att skapa naturliga och hållbara krullar.

Vad är

Magic Utnyttja unika inställda erövringar från de första minuterna av användningen. När de öppnar förpackningen upptäcker deras ägare en uppsättning ljusa spiralband i olika färger.

Varje kröningsenhet ser ut som ett polymerband, med en spiralform, vars ändar är fastsatta med starka tips av silikon. För att skapa krullar måste du använda en speciell krok som kommer i satsen.

Till skillnad från traditionella curlers, som är bekant för oss, är trådarna i Magic-hävstången gjutna inuti med en krok. När strängen ligger inuti rullar strukturen sig upp och tar formen av en spiral. Efter det att håret har torkat, kommer de magiska lockarna att se ut som en våg av en trollstav.

Det är viktigt! Alla kan göra lockar med hjälp av Magic Leverage curlers, även utan förberedande förberedelser. Det är nog att träna lite och vilken kvinna som helst kommer snabbt att kunna skruva hela huvudet.

Typer av curlers

Hair curlers av Magic hävstång är lämpliga för hår av vilken längd, vilken typ som helst. Med hjälp kan du göra både små krullar och stora eleganta lockar.

När du köper Magic-hävstångseffekt måste du utvärdera tre funktioner samtidigt:

 • produktlängd;
 • diameter;
 • Antalet enheter i paketet.

Om vi ​​pratar om längden på curlers, så borde den helt motsvara hårets längd. För flickor och kvinnor som har axellängdshår, måste du välja en krullarstorlek - 15-25 cm. Ägare av ett hårhår i axelbladen ska välja mellan 35-45 cm. Om hårlängden når midjan kan du välja krullare med en storlek 55 -75 cm

Beroende på formuläret kan man skilja:

spiralformade artiklar;

magiska rullar snigel produkter;

produkter för att skapa en korrugering.

Den vanligaste modellen anses vara den magiska hävstången, som har formen av en spiral. Snigelformade curlers används för att bilda lekfulla lockar i slutet av håret. Och curlers för att skapa en korrugering hjälper till att skapa en underbar, spännande utseende vågor.

Vilka lockar erhålls

Storleken och formen på den framtida krullen kommer att bero på produktens diameter. Om målet är att få små och snygga krökor, är det bättre att välja bredden på 1-2 cm produkter. Att skapa krullar av standardstorlek är möjliga med produkter med en diameter på 2,5-4 cm.

För att få en stor och elegant Hollywoodvåg kan du använda curlers med en diameter på 5 cm. För den mest praktiska användningen idag kan du hitta curlers med olika diametrar till salu.

Den optimala genomsnittliga uppsättningen består av 18 enheter av curlers. Men du kan också hitta 6 eller 48 förpackningar till salu. En liten uppsättning är användbar för dem som vill lägga till en befintlig uppsättning curlers med ett extra diameterpaket. Ett komplett paket är bäst att välja rättvist sex, vars hår är tjockt och långt.

Kostnad för

Och om du anser att den ursprungliga Magic-hävstången används under mycket lång tid, kommer förhållandet mellan kostnaden för curling till kostnaden för curler att vara löjligt. När allt kommer omkring, för att göra hår varje dag i salongen måste du spendera en mycket större mängd. Därför är kostnaden för mirakelpiralen ganska uppenbar.

Kostnaden för produkten beror på:

 • komplett uppsättning (närvaron av en uppsättning krokar);
 • längden på de strängar för vilka satsen köptes;
 • Valet av diameter, för stor, vanlig och smal omslag.

Genomsnittlig kostnad:

 • en uppsättning med 12 enheter (för 55 cm och en krok) - 450 rubel;
 • en uppsättning med 18 enheter (för 55 cm och en krok) - 660 rubel;
 • en uppsättning av 18 enheter (15 och 30 cm och en krok) - 190 rubel;
 • en uppsättning av 18 enheter (45 och 58 cm och en krok) - 340 rubel;
 • reservkrok.

Du kan köpa magiska hävstångssats i online-butikerna hos de officiella representanterna för varumärket.

Rådet. Det är bäst att välja resurser med gott rykte. För att göra detta kan du helt enkelt läsa recensioner av tjejer som redan har lyckats köpa och använda mirakelkrullare.

Hur man använder

På paketet med curlers kan du hitta detaljerade instruktioner, som beskriver hur du använder dem. Processen är extremt enkel:

 1. Curlers behöver bara såras på vått hår, annars kommer strängarna att vara svåra att passera.
 2. Genom ett spiralnät från satsen, med en krok, kan du hämta en hårsträng 3-5 cm från rötterna och tränga den. Om spiralen visade sig ojämn - fixa den.
 3. På samma sätt vind hela hårvolymen.
 4. När alla hår är inslagna i hårkrullare, är det nödvändigt att torka håret med en hårtork, torka det naturligt i en halvtimme eller gå och lägga dig om du behöver en frisyr på morgonen.
 5. Ta bort curlers. De tas bort snabbt och enkelt.
 6. Slå håret med händerna, fixa håret med hjälp av specialverktyg.

Funktioner av användning

Underbart hår och dramatiska krullar kan skapas ganska enkelt med Magic Leverage curler. På internet kan du ibland hitta negativa recensioner. När man upptäcker orsakerna visar det sig att det rättvisa könet, som redan har använt hårkrullare, gjorde det bara fel.

För att försäkra dig mot ett fel måste du följa några rekommendationer:

 1. Var noga med att torka håret innan du använder curlers. Den perfekta andelen fuktighet är från 65 till 75%.
 2. Tunt och svagt hår ska behandlas med skum eller ljusmousse för styling. Tack vare denna frisyr kommer att hålla en perfekt form under lång tid.
 3. Ju hårdare håret desto högre bör vara fukt för styling. På stygga trådar måste man tillämpa speciella kompositioner för styling.
 4. Omedelbart före förvärvet, fråga konsulterna hur många spiraler du behöver för en viss tjocklek, hårlängd.

Det är viktigt! Du bör inte spara och försöka göra hår med hjälp av 10 spiraler, på håret, som behöver mycket mer curlers. Ingenting kommer att komma från denna satsning.

Fördelar och nackdelar

Fördelar med Magic-hävstångskrämare:

 • förmågan att skapa unika frisyrer varje dag;
 • Magic hävstång bekvämt, lätt att använda. Det är nog att köpa curlers av det här varumärket och du behöver inte använda dyra stylingverktyg.
 • Satsen är lätt, kompakt och hållbar att använda.

Nackdelar med Magic-hävstång:

 • Magic hävstång obehagligt för att sova;
 • du måste noggrant välja inköpsort för att inte få en falsk;
 • från första gången är det svårt att slutföra processen med att curling dig själv, du behöver tid och övning;
 • Curling för styggt hår kan ta mycket tid.

Magic magic spolar kan tjäna mycket positiv feedback. De såg ut på marknaden inte så länge sedan, men på en ganska kort tid lyckades de vinna kärleken till många älskare av vackra frisyrer.

Magic hävstång är en bekväm och säker produkt för att skapa både enkla och ganska komplexa frisyrer. Användningen skadar inte håret, de har en mild effekt och bildar samtidigt sådana önskvärda lockar för många.

Andra typer av curlers, särskilt deras användning:

Användbara videoklipp

Curls utan hårskador - på Magic Leverag curlers.

Hur man använder Magic Leverage?

Curlers "Magic Hair" Magic Hävstång - en användbar uppfinning för tjejer med rakt hår. Dessa intressanta enheter är gjorda i form av spiralrör av mjukt material - elastisk nylonfiber. Deras yta ser ut som ett tätt nät som inte hindrar luftens passage. Den håller sin form perfekt och skapar en felfri krulle som gör det möjligt att torka snabbt. Vid ändarna är starka silikontips, säkert och noggrant fastsatt av trådarna.

Magic Hävstång regnbågskrämare är lämpliga för självständig användning och gör att du kan göra felfri styling med minimal tid och ansträngning. De krulla framgångsrikt och tufft, och orubbligt hår och strängar av olika längder med kaskad frisyr. Sådana frisörapparater kan bäras på natten och låta dig skapa olika versioner av krullar - från små krullar till stora vågor eller effekten av extra volym.

Spiralkretsarna är enkla och praktiska att använda. De tillåter dig att skapa elastiska lockar med ett naturligt utseende, vilket leder in i ett elastiskt rör med en speciell krok. Därefter vrider röret smidigt och tar formen av en spiral, och håret blir vackert lockigt. Steg-för-steg-instruktioner för användning av Magic Leverage-krökare anges nedan.

Hur man använder Magic Hävstång flexibla curlers⬆

För att få elastiska och vällindade lockar med hjälp av spiral Magic Magic behöver du:

 1. Tvätta håret och torka ordentligt med en handduk. Du behöver inte använda en hårtork - strängarna ska vara lite fuktiga, cirka 60-70%.
 2. Om håret är styggt och problematiskt håller sin form - innan du använder Magic Curlers "Magic Curls", är det lämpligt att applicera ett skum, gel eller annan stylingprodukt med en låg grad av fixering på trådarna. Om du använder ett sätt att starka fästningen kommer krullarna att bli onaturliga.
 3. Separata strängar med en kam och gradvis curl dem på det sätt som beskrivs i nästa stycke. Det är önskvärt att starta perm från toppen av huvudet, med en gradvis övergång till baksidan av huvudet och sidzoner. I slutet smäller krullen. Bredden på de avtagbara trådarna beror på vilken effekt du vill få. För att skapa stora vågor måste du ta strängar med en bredd av 5 cm, för fina curling - tunnare strängar.
 4. För att sätta in den separerade strängen i krökningsröret måste du ta med den medföljande kroken, sätt in den inuti spiralbandet, ta försiktigt det kvartvisa låset vid basen och skicka det genom röret. Tryck på locket på huvudet med fingrarna och säkra med en silikonsticka. Därefter tar du bara kroken och släpper ut krökarna - själva produkten kommer att vrida sig i en spiral och håller fast i håret, vilket ger strängen den önskade formen.
 5. Torrt hår med hårtork eller på ett naturligt sätt.
 6. Utan skarpa rörelser, ta bort curlers - för det räcker det att räta ut dem och ta bort locken.
 7. Skapa en lockig locks önskad frisyr.

Fördelar och nackdelar med tape curlers Magic Leverage

Dessa mirakelkrullare kombinerar många fördelar. De är lätta att använda och skadar inte håret - i motsats till uppvärmda hårvalsar och heta curlers som skadar hårstrukturen. Användningen av mjuka spiralkretsar är en mild och effektiv kretsning, så att du kan få den perfekta stylingen utan mycket ansträngning och sömnlösa nätter.

Bland andra fördelar med Magic Leverage spiral hår curlers, flickor notera:

 • bekvämlighet och användarvänlighet;
 • möjlighet att använda på hår av någon längd och struktur;
 • Snabbtorkning av håret - om ungefär en halvtimme;
 • skapa eleganta naturliga krullar utan veckor;
 • högkvalitativt curlinghår från rot till spets;
 • ofarligt för hår
 • smärtfri styling;
 • inget obehag - även om du sätter på hårkronorna på natten
 • möjlighet att göra utan värmebehandling
 • ingen skada - flexibla curlers överdriver inte håret och lämnar strukturen frisk
 • enkel och säker fixering utan några extra enheter - ett mjukt klipp finns på botten av varje produkt, vilket skyddar curlers från att glida;
 • breda applikationsmöjligheter - hemma, på semester, på en resa;
 • skapande av hållbar polymer;
 • icke-mottaglighet för temperatureffekter;
 • Lätt att justera bredden på strängarna, vridningsriktningen, likformigheten av läggning;
 • möjligheten att linda håret från rötterna eller från vilken önskad höjd som helst;
 • mottagande av elastiska krullar även utan användning av läggningsmedel;
 • prisvärd kostnad.

Bland nackdelarna med flexibla spiralkretsarna Magic Leverage, påpekar kunderna den otillräckliga styrkan hos den medföljande kroken. Om du gör en stor insats bryts kroken, särskilt för tjejer med tjockt hår, som försöker skjuta en bred strand i röret. För att lösa detta problem kan du använda en hårnål eller göra en krok från en tunn stam av en konstgjord blomma. För att göra detta, böj kanten på stammen och binda försiktigt med band. Även när man krullar en stor mängd hår, kan tiden som krävs för att torka avsevärt fördröjas. För att påskynda denna process måste du använda en hårtork.

Välja rätt Magic Leverage curler⬆

Sådana curlers levereras i olika uppsättningar, oftast - 18 eller 20 flerfärgade spiraler. Beroende på hårets längd kan du välja produkter av lämplig storlek:

 • för kort hår - vilken längd som helst av flexibla hårkronor är lämplig, från 15 till 55 cm, men det är bekvämare att använda kortare modeller.
 • för hår av måttlig längd - köp en spiralkrullare 30-55 cm lång;
 • för långt hår - produkterna är 45-58 cm långa.

Sådana krökare skiljer sig i spiralrörets diameter. Modeller med en diameter av 3 cm rekommenderas för större krullar, 2 cm för små och de bredaste spiralerna, 4-5 cm i diameter, används för att skapa mjuka krullningar och effekten av en voluminös frisyr.

Tips för att använda flexibla spiralkretsar

För att få lyxiga lockar första gången, överväga följande tips:

 • Innan du använder Magic Magic magic curlers, torka håret bra - de ska inte vara våta, men lite fuktiga, annars är det svårt att torka dem.
 • Tunt och styggt hår förbehandling med mousse eller annat mjukt stylingmedel;
 • inget behov av att blåsa håret på banden - för att bilda krullar som buntkroken används, med vilken de avtagbara låsningarna är gängade inuti spiralrören;
 • För styvt hår rekommenderas det att använda "japansk" typ av spiralkrullare;
 • För långt och tjockt hår, köp några uppsättningar för att få ca 48 hårkrullare;
 • välj rätt curler, beroende på längden på strängarna;
 • tryck inte strängar för tjocka genom rören;
 • När man lockar håret längs hela längden plockar man avtagbara trådar med en krok närmare rotzonen.
 • Håll spiralband på håret i minst 20 minuter - tills strängarna är helt torra.

Vi uppmärksammar en annan intressant artikel - hur man använder en penna fixar den Pro för att ta bort repor på karossen.

Curlers tejp magiska hävstångseffekt

Beställdes här på webbplatsen curlers. Levereras med post till Ryssland på mindre än en vecka. Naturligtvis omedelbart spunnas upp för natten var första gången komplicerad, men jag tror att jag ska träna mig själv. Jag har 18 stycken i det, jag hade knappt tillräckligt för tjockt hår, jag hade en boomerang på baksidan av mitt huvud. Det är säkert bekvämare att sova i dem än med samma boomerangs, men du behöver fortfarande justera. Allt på morgonen är enkelt och snabbt borttaget. Alla krullarna är desamma, mycket vackert bara jag gjorde utan att låsa betyder, om ett par timmar hade ansiktet rakt upp, men det här är ett vanligt problem med mitt tjocka och hårda hår. I allmänhet är jag nöjd, jag kommer att träna och experimentera vidare!) Jag tog bilden direkt

Polina,

Det här är mina favorit curlers. Jag köpte den så snart den första annonsen kom fram och sedan dess har jag inte ändrat det. Mina spiralformade magiska curlers, hår strax under mina axlar, tunna, inte skrymmande, använd två förpackningar och mitt hår blir en vacker frisyr med hårstrå. Jag försökte fixa det till ett litet torkat hår +20 minuter av en hårtork och voila, håret är klart eller att klä sig omedelbart efter en dusch för natten, så på morgonen två minuter för borttagning och här är det lycka.

Magic Hävstång Magic Curler

Vilken vacker kvinna drömmer inte om perfekta lockar? Tyvärr är det svårt att använda den vanliga curlingen för att uppnå önskat resultat.

Produktbeskrivning

Curlers hävstångsmagi - en modern nyhet av skönhetsindustrin. Tillverkaren hävdar att kvinnan, tack vare hävstång, kommer att överge användningen av kemikalier för fixering och får perfekta lockar.
Hair curlers Magic är ganska ovanliga - spiral mångfärgade band. Här är de viktigaste funktionerna:

 • varje tejp har en spiralform i vars ändar det finns slitstarka silikonspetsar;
 • bildandet av en spiralkrull producerar en speciell krok (om det finns en uppsättning);
 • Till skillnad från traditionella hårkrullare bildas inte krullar genom att vrida strängarna och håret är hakat genom ett spiralrör.

Magic curlers är gjorda av flexibelt men hållbart material, lätt att använda och lagra, kräver inga ytterligare enheter. Den ursprungliga uppsättningen innehåller spiraler av olika längder: för långt hår, medium och kort. Tack vare detta är en uppsättning lämplig för ägare av hår av vilken längd som helst.

Elastiskt material är miljövänligt. Skada inte strängar under krökning. I slutet av permen erhålls vackra, mjuka krullningar och, viktigast av allt, helt friskt hår.

Magiska spiraler kan variera i form, storlek, antal komponenter. Den vanligaste versionen av satsen innehåller 18 spiraler, men satser som innehåller 6 till 48 stycken säljs också.

 • Små uppsättningar är lämpliga för dem som vill lägga till de befintliga;
 • Stora uppsättningar är ett bra val för ägare av tjockt hår som vill göra många luftkrullar.

Förutom standard spiralset, finns det också specifika sådana:

 • runda långsträckta magiska rullrullare. Twisted i form av en snigel och huvudsyftet - spetsens krullning;
 • tunna vågiga curlers. De har formen av en zigzag, används för att skapa en korrugeringseffekt på trådarna.

Idag kan du köpa de berömda magiska hävstångsbrickorna i nästan alla onlinebutiker som specialiserat sig på hårvårdsprodukter. Även om dessa apparater ursprungligen användes uteslutande i skönhetssalonger.

De som är intresserade kan besöka sajten AliExpress och se hur mycket curlers magiska hävstångseffekt.

Fördelar och nackdelar

Många fördelar kommer att bidra till att göra ett val till förmån för magiska curlers.

 • vacker styling åtminstone varje dag. Strängarnas struktur är inte skadad. Inga splittrade ändar och utskjutande hår;
 • spiralerna är inte trassliga i håret, lätt att sätta på och ta av;
 • genom att spendera en mycket blygsam mängd att köpa curlers, sparar du på andra stylingverktyg och verktyg: curling strykjärn, lack, skum. Även det tunnaste håret kommer att förvärva den eftertraktade volymen och mjuka krullarna;
 • Curlers är lätta, kompakta, slitstarka. Bekvämt för resor eller affärsresor.

Det finns en underbar produkt och nackdelar:

 • hög sannolikhet att förvärva en falsk. Magiska hävstångskrämare är så populära idag att varor ofta smiddas.
 • obekväma för att sova.

Hur man använder

Nedan följer instruktionerna för magiska hävstångseffekter för användning.

 1. Tvätta håret och torka håret med en handduk. Under lindningen bör strängarna vara lite våta.
 2. Ta en sträng, kam, sträcker sig längs längden.
 3. Dra kroken i en spiral så att spetsen kikar från ena sidan.
 4. Haka kroken och dra försiktigt igenom spiralen. Tuck i slutet av strängen inåt så att krullarna är släta.
 5. Spiralen måste själv ta den önskade formen. Vid behov, dra åt lite strängare eller, omvänd, lossa.
 6. Gör detsamma med alla trådar.
 7. Om du behöver ett snabbt resultat, torka håret. För ett stabilt resultat av spiralen, varva ner inte 3-4 timmar.
 8. Stänk lätt de färdiga lockarna med lack.

För att använda magiska hävstångskrämare, läs videoklippet nedan.Nästa Artikel
Skönhet ligger precis runt hörnet: vi växer hår med hjälp av vodka masker