Vem ökade håret Moskva


Det är hela frågan)))

vem var nöjd, dela mästarens telefonnummer

Är du nöjd med ditt hår? Hur såg din utseende?

Håret som de inte säljer, ge adress till butiken och behöver köpa mest. De kommer att berätta vad som är bättre.

ser ut som din egen, kapslar är inte alls video, även i en bunt

Hon tar hemma eller i stugan? Hon ökar personligen?

Det tar mellan 9 och 14 tusen bara för att bygga det visar sig?

Är Novogireevo intresserad?

flickor. Gå inte till salongen för den här damen. slösa inte ner dina nerver, tid och pengar!

Recension: Workshop «Bog Volos» (Ryssland, Moskva) - Fusk och boorish attityd till kunder.

nackdelar:
bara solida minusar

För första gången jag skriver en recension har jag aldrig gjort det här förut, förmodligen för att jag aldrig har stött på en sådan boorish attityd mot mig själv. Jag ska berätta vad som gjorde att jag skrev det. Kanske för någon kommer denna recension att vara användbar och du kommer att tänka innan du går till detta "sharashkin office".
Förmodligen vet många redan denna förmodligen "hårverkstad" som heter "Bog Volos". Det finns inga recensioner på Internet för det, de skriver endast recensioner till instagram.com och endast positiva. Negativ sidinnehavare Anna Milevskaya tar bort väldigt snabbt. Det är bättre att svara på meddelanden från stackars kunder så snabbt, som väntar tre dagar.
Undertecknad i mer än en månad på keratin hårrätning, gjorde en pant på 1500 rubel, som begärts. Jag avbröt alla mina planer, ansträngde människor att sitta med två små barn. Som ett resultat, flera dagar före datumet för inspelningen, ringer administratören mig från den här sharagaen och säger att Anna vilar i Almaty och kommer inte fram till detta nummer ännu, låt oss flytta det till söndag. Okej, kom igen. Jag avbryter alla planer från uppståndelsen. Ett samtal på lördag uppmanar administratören och i en sorglig röst säger att Anna inte kommer att gå till jobbet på söndag och ingen kan säga säkert vilken dag, eftersom allt är redan på, om fönstret kommer fram kommer de att spela in mig där. Men det är inte känt när det kommer att bli, men om ett par dagar kommer jag att flyga på semester. Att säga att jag var upprörd är att säga ingenting. Jag avbröt alla viktiga saker, och de gjorde det för mig. Bara prodinamili och allting. Vi kom överens med administratören om att jag avbryter inspelningen och han bad Anna att skriva ett meddelande så att hon skulle återlämna insättningen eftersom hon inte svarade samtalen. Jag krävde en dubbel återbetalning, eftersom det inte var jag som avbröt inspelningen, men Anna (artikel 381 i Ryska federationens civila lag). Till följd av detta undrade hon nahamila, och jag var fortfarande skyldig. Pengar tillbaka samma dag.
På måndagen upptäcker jag att denna Milevskaya avskedade administratören på grund av att han interceded för mig och för de tjejer som också spelades in på detta datum. Men i slutändan visade det sig att hon på söndag helt enkelt inte ville arbeta och hon bryr sig inte om alla kunder. I allmänhet fångade Anna en stjärna. Väl annonserade hans arbete, som, som jag, många utförs. Men faktiskt, som en person som är mycket nära henne sa, är hon inte så bra mästare. Bara korrekt marknadsföra din sida på instagram.com. Förmodligen är det inte gjort, allt till det bättre. Och så plötsligt klättrade mitt hår efter hennes arbete också som många andra tjejer, vars kommentarer Milevskaya snabbt tar bort. Så, om din tid är viktig för dig, tänk 1000 gånger innan du registrerar dig hos Anna Milevskaya.

Region (Territory, Region, Stat): Central Federal District

Stad eller by: Moskva


Övergripande intryck: Deception och boorish attityd till kunder.

Hair Extension Salon "Bog Volos", Moskva - recension

Fusk och boorish attityd till kunder.

För första gången jag skriver en recension har jag aldrig gjort det här förut, förmodligen för att jag aldrig har stött på en sådan boorish attityd mot mig själv. Jag ska berätta vad som gjorde att jag skrev det. Kanske för någon kommer denna recension att vara användbar och du kommer att tänka innan du går till detta "sharashkin office".

Förmodligen vet många redan denna förmodligen "hårverkstad" som heter "Bog Volos". Det finns inga internetrecensioner för det, skriv endast recensioner i det sociala. nätverk och då bara positivt. Negativ sidägare tar bort väldigt snabbt. Det är bättre att svara på meddelanden från stackars kunder så snabbt, som väntar tre dagar.

Undertecknad i mer än en månad på keratin hårrätning, gjorde en pant på 1500 rubel, som begärts. Jag avbröt alla mina planer, ansträngde människor att sitta med två små barn. Som ett resultat, flera dagar före datumet för inspelningen, ringer administratören mig från den här sharagaen och säger att mästarna i Almaty har vila och kommer inte fram till detta nummer ännu, låt oss överföra till söndag. Okej, kom igen. Jag avbryter alla planer från uppståndelsen. Ett samtal på lördag uppmanar administratören och i en sorglig röst säger att mästarna inte kommer till jobbet på söndagen, och för vilken dag kan ingen säkert säga att inspelningarna kommer att överföras. då är allt redan målat, om ett fönster kommer fram, då skriver de mig där. Men det är inte känt när det kommer att bli, men om ett par dagar kommer jag att flyga på semester. Att säga att jag var upprörd är att säga ingenting. Jag avbröt alla viktiga saker, och de gjorde det för mig. Bara prodinamili och allting. Vi kom överens med administratören om att jag skulle avbryta rekordet och han skulle fråga befälhavaren om att skriva ett meddelande så att hon skulle återlämna insättningen. hon svarar inte på samtal. Jag krävde en dubbel återbetalning, eftersom Jag upphävde inte inspelningen, men hon (Civil Code of the Russian Federation, artikel 381). Som ett resultat blev hon otäck med mig, ber om ursäkt, och jag stod fortfarande skyldig. Pengar tillbaka samma dag.

På måndagen får jag reda på att den här befälhavaren har avskedat administratören eftersom han interceded för mig och för de tjejer som också spelades in på det här datumet. Men i slutändan visade det sig att hon på söndag helt enkelt inte ville arbeta och hon bryr sig inte om alla kunder. I allmänhet fångade den här hantverkaren en stjärna. Väl annonserat sitt arbete, vilket många människor gör. Och som en mycket nära person sa hon inte en så bra mästare. Bara korrekt marknadsföra din sida i det sociala nätverket. Förmodligen är det inte gjort, allt till det bättre. Och så plötsligt klättrade mitt hår efter hennes arbete också som många andra tjejer, vars kommentarer snabbt tas bort. Så om du bryr dig om din tid, tänk 1000 gånger innan du skriver till dem.

Bog volos

Hårförlängningsstudio

Moskva, Ozerkovskaya nab., 22/24

"God dag till alla! Vilken typ av nonsens är skrivet här. Jag har länge drömt om hårförlängningar, därför k. "

RELATERADE ORGANISATIONER

Tjänster och priser

Skönhetssalonger

Frisörtjänster är tjänster för befolkningen för hårvård (hårklippning, perm, hår styling, färgning, markering, rätning, perm, hårförlängningar, etc.).

I frisören kan du få ett komplett utbud av tjänster: från att trimma hårets ändar för att skapa en helt ny bild. Mästaren hjälper dig att bestämma hårets längd och färg. Ibland kan en tjej inte objektivt utvärdera sitt utseende och förstå vilken slags frisyr hon behöver. Salongen kommer enkelt att klara av den här uppgiften och välja den bästa frisyren och hårfärgen. Efter skärning kommer ditt hår att hålla sin form under en längre tid, och professionell färgning gör hårets färg så naturlig som möjligt.

För närvarande kan skönhetssalonger få till liv nästan alla fantasier. Du kan komma med den färdiga ideen om ett hårklipp eller färgämne, eller du kan välja din favorit frisyr från katalogen. Befälhavaren kommer exakt att upprepa det som visas på bilden, men om det är omöjligt att göra det med ditt hår, kommer han att informera dig om det och tillsammans väljer du en annan version av frisyren. Det är också möjligt att göra en festlig eller kvälls frisyr i vilken salong som helst.
Om du har en kort hårklippning och du drömmer om långt hår kommer du att erbjudas hårförlängningar eller tillfälliga förlängningar på grund av trådarna. Tillfällig förlängning är lämplig för de fallen när du behöver se perfekt för en dag (till exempel på din bröllopsdag, på din födelsedag, etc.). Hårförlängningar kommer att göra dina lockar långa under en längre period. Om du inte kan odla ditt naturliga hår, kan förlängning vara en väg ut ur den här situationen.

Om du vill drastiskt ändra färgen, särskilt för att flytta från mörk till ljus, kommer ett förfarande som tappning (tvätt) att komma till räddningen. Det här låter dig inte vänta några månader tills håret växer ut och inte fördärva deras ljussättning, men ändrar snabbt färgen eller återgår till en naturlig nyans. Trots det faktum att det här förfarandet verkar vara skadligt för håret, kommer ditt hår att vara i samma skick som det före tvätten.
Efter att ha besökt salongen omvandlas en kvinna, för att hennes yttre skönhet påverkar det inre tillståndet. Vårt hår ger oss oändliga utrymmen för experiment. Genom att byta frisyr eller hårfärg kan du förbättra ditt humör och bli annorlunda..

Vilken kvinna som helst vill ändra sig då och då. Det enklaste du kan göra med ditt utseende är att ändra hårfärgen. Detta gäller särskilt för tjejer som vill förändra något drastiskt. Regelbunden färgning är nödvändig för dem som är vana vid en viss hårfärg och måste behålla det hela tiden.

Metoden att färga hår med enskilda trådar med två eller flera färgämnen kallas färgning. Alla hårklippningar förvandlas efter sådan färgning, eftersom hårsträngarna skimrar med olika färger. För färgning behöver du bara använda färg av hög kvalitet som inte skadar håret..

Markering är ett sätt att lätta eller färga hår med enskilda strängar.

Inte alla hår är färgade, men bara en del. Håret väljs av tunna eller medelstora strängar och, när den appliceras, isoleras med folie eller värmepapper för färgning (varje sträng separat). Ordningen för avskiljande strängar varierar och beror på mästarens fantasi eller den önskade effekten. När du markerar använda blondande droger. En av de framhävande teknikerna innefattar användningen när man applicerar kompositionen av ett gummihatt med hål. För att påskynda processen placeras klienten under klimazon vilket minskar exponeringstiden med hälften..

Hårdebitering är en frisörs procedur (tvätt), vilket resulterar i avlägsnande av oönskade färg- och färgpunkter från håret. Det appliceras vanligtvis när man flyttar från mörkare till ljusare nyanser.

>>
Praktiskt taget i någon salong finns en sådan tjänst som att avta hår. Om du vill byta hårfärg eller återgå till naturen, är den här tjänsten bara för dig.

Det finns två typer avkoppling - ytlig och djup. Vid ytfrikoppling behandlar mastern ditt hår med en speciell plockningsförening som inte innehåller oxidanter. Om ytan avkoppling inte gav något resultat, utför en djup tvättning. I detta fall appliceras speciella formuleringar innehållande oxidationsmedel på håret. Först och främst avtäcka problemområdena, så är kompositionen fördelad över hela längden av håret. Avkapningen appliceras på torrt hår och lämnas i 20 minuter.
Oroa dig inte för hur ditt hår ska se efter proceduren. Moderna kompositioner låter dig avfyra håret så försiktigt som möjligt. Om, under blekning, håret verkar på hydroponic, vilket lyser dem, skadar strukturen, så tvättar den på grund av dess sammansättning en utländsk färg från håret utan att förstöra den.

Om du till exempel har färgat håret länge i en mörk färg, men du vill snabbt återvända till den naturliga, ljusare hårskärmen, kan du inte bara ommåla den i en annan färg, eftersom den inte kommer att "ta". Därför måste du först avtappa håret, vilket kommer att rädda håret från det svarta pigmentet. Efter en tid kan du färga håret i önskad färg.

Efter tvättning rekommenderas det inte att färga håret direkt: även ljusa nyanser kan ge håret tillbaka till mörk färg. Det bör hållas i 3-5 dagar och applicera bara färgtoner eller färgämnen.
Om det tidigare var en snabb återgång till ljus nyanser var det inte möjligt, nu med hjälp av avtagning är det möjligt att få den naturliga hårfärgen igen efter en lång färgning. Misslyckande färgning korrigeras också med denna procedur. Efter dekapitering avlägsnas ett färgpigment från håret och du kan färga håret den färg du vill ha..

Enkeltonfärgning

Hårfärgning i en ton är appliceringen av färgämnen på håret för att få en likformig färg. Färga ditt hår för olika ändamål: dölja grått hår, drastiskt ändra din naturliga färg eller ge ditt hår en ny nyans.

Hårfärg stärker tunt hår, så de ser mer voluminösa ut. I en ton hårfärgade tjejer som gillar naturliga färger. Det enklaste sättet att måla faller på naturligt hår, om håret redan har färgats, kan färgen visa sig inte vad som visas på förpackningen.
Om du färgar håret mörkt, kommer du inte enkelt att återgå till ljusare nyanser. Du kommer att behöva antingen tända håret eller göra ett speciellt förfarande för strippning (tvätt), eller växa om håret och trimma de färgade trådarna. Men med ett blont hår kan du enkelt måla dem i någon mörk eller röd ton.
Förfarandet för färgning av hår är följande: Applicera en färgningskomposition för att torka håret och måla varje strandbrunn. Du måste färga håret med handskar så att färgen inte kommer på dina händer. För att skydda huden från att få färg, öron, panna och tempel på den, kan du sprida den med en fet kräm. Efter applicering av färgen kan du täcka håret med plast och linda det i en varm handduk så att färgen blir bättre tagen. Färgets exponeringstid bör vara minst 20 minuter, den rekommenderade tiden är 30-40 minuter. Om du tidigare har färgat ditt hår med den här färgen och du bara behöver färga rötterna, appliceras en del av färgen först till dem i 20 minuter. Sedan 10 minuter före sköljning ska resten av färgämnet sprida sig på håret för att återställa färgen.
Efter målarfärgen ska håret tvättas väl med schampo tills vattnet är klart. Tvätta håret med varmt vatten, det ska vara något högre än kroppstemperaturen. Då behöver du stärka hårbalsammen. Om färgen fortfarande finns på huden kan den skruvas med tonic eller alkohol. Slutligen fixas färgen inom 6 timmar efter målningen.
Hår efter färgning får som regel en vacker glans och elasticitet. Med färgat hår bör behandlas noggrant, glöm inte att använda en balm, regelbundet trimma tipsen och från tid till annan göra närande och stramande hårmaskor. Därefter blir ditt färgade hår frisk och mindre spröd..

Hårfärgning är färgningen av hår i en färg med hjälp av ljus nyans. När det gäller deras effekt på hår är färgämnen mildare jämfört med traditionell färg eftersom de innehåller mindre ammoniak.

Om en oxidant av 6% är lämplig för vanlig färg, används en oxidant från 2% till 4% för tonning. Det passar tjejer som har tunt och svagt hår. För sådant hårfärg kan det vara för skadligt, och tonik förändrar inte bara sin färg utan hjälper också till att undvika negativ effekt av ammoniak.
Toningmedel påverkar inte hårets inre struktur, eftersom färgen omsluter håret utanför. Toning lyser inte håret, så du kan inte ändra färgen drastiskt. Men med hjälp av toning kan du mätta din naturliga hårfärg eller ändra den i flera toner.

Till skillnad från konventionellt färgämne appliceras toningfärg för att inte torka, men till rent vatten. Sedan fördelas den över hela längden av håret med en kam och lämnar en tid. Tvätta huvudet med varmt vatten efter färgning. Med varje shampooing kommer vattnet inte att förbli helt transparent, eftersom färgen gradvis kommer att tvätta håret. Du kan också tona enskilda strängar så att hårfärgen inte är monofonisk, men iriserande.

Efter färgning av hårfärgad färg måste du använda en hårbalsam. Det måste appliceras efter varje shampooing: så den nya färgen kommer att vara längre.
Vid tvättning av huvudet tvättas toningfärgorna gradvis bort och lämnar inte en skarp kontrast mellan färgat och ostarkt hår.

Till exempel, om du har blont hår och du vill experimentera lite, kan du färga det med nyans. Således kommer du snart att återvända till din färg och samtidigt tillåta dig att uppdateras, med en ny nyans av hår.

Hår toning kommer att passa tjejer som bestämmer sig för att återvända sitt hår sin naturliga nyans. Medan färgat hår växer övergår övergången från rötternas naturliga färg till de färgade spetsarna ful. Med hjälp av färgfärg kan du till och med ut färgen och färga håret med tonic tills de växer tillbaka. Även toning copes med skuggande grå hår.
Hårtoning är ett säkert sätt att byta färg utan att utsätta håret för de skadliga effekterna av färgämnen..

Hårförlängningar - recensioner

Guard. köra.

recension:
Välkommen! Jag vill dela med dig de känslor och känslor som jag upplever, nästan två månader efter mezhvoloskovogo byggnad! Har du hår på 1 april. Befälhavaren sattes inför Julia. Dessförinnan, på telefon prata med en annan flicka, som berättade om en ny metod för byggnaden. Jag ställde en massa frågor, klargjorde alla detaljer. Jag fick veta att denna metod kan öka den totala volymen av hår, vilket motsvarar cirka 100 strängar vanliga heta expansion. Att hela proceduren tar cirka 3,5 timmar. Håret kräver ingen korrigering. Under dem vilar håret och växer tillbaka. Jag sa att jag behövde en volym motsvarande 75 strängarna av varmt och öka längden på 45-50 cm, beroende på zonen (på viskaz möjligt för kort), och begärde vägledning till det pris som jag fick höra att jag sätter hos 12 tusen. Jag kom till förfarandet. Jag möttes av mästaren Yulia och sa att den andra mästaren var sjuk. Det visar sig att uppbyggnaden borde ha skett i fyra händer. Efter tre timmar vätskan återfylldes förfarande råttsvans 15-20 trådar styrka het byggnad. Jag blev chockad, eftersom jag är mamma till tre barn och var mycket begränsad i tiden. Julia började göra ursäkter, att denna metod används vanligen för att öka i problemområden, inte hela huvudet, måste du ha gott om tid, kort sagt, inte ägs tema. Sedan erbjöd han mig ett band, som jag gick med på att lämna åtminstone något på huvudet efter 4,5 timmars plåga. När jag uttryckte kostnaden för 16.5 tusen föll jag nästan i sedimentet! Jag var bara 12, och jag gav på detta på mitt huvud var en fullständig mardröm, som är i hallen, hade jag inte vara, och bara beundra huset alls! Eftersom jag bor på andra sidan av Moskva och har tre barn, som också värkte nästa dag, det gjorde jag inte komma och ta reda på relationer med dig på en gång, och sedan kyls ner lite, skylla sig godtrogenhet. Men nu, efter 3,5 timmar mycket erfaren herre lyckades ändå ta bort från mitt huvud konsekvenserna av din vandalism, bestämde jag mig för att ändå skriva! Skäm dig över dig och skam för ditt skamlösa beteende! Skäm dig över att se in i ögonen på människor du är freaking ut! Är de pengar som du flå med människor som förlorat hoppet, väntar på att här de verkligen hjälpa (efter tre kesareveh sektioner med tung anestesi, jag förlorade 2/3 av sitt hår, och tack vare er ens hälften av återstående), säkert pengarna ge dig lycka! Jag kommer att hitta en möjlighet att prata om mitt fall, var det endast kommer att vara möjligt med tanke på ökad ingen lidit ur händerna på dina kurvor och skändlig mål! Utan respekt, Anna! Jag hoppas du har tillräckligt med samvete för att be om ursäkt för mig!

kommentarer

Inga kommentarer än.

Skriv en kommentar

Recensioner om hårförlängningar
Kosmetiska förfaranden.

Hårförlängning Salon Bog Volos Moskva

Jag håller denna klient salona.Hochetsya tacka personalen för deras attityd, kunskap och opyt.Ranshe jag klev upp håret, som mästare av berget, jag kom över, är intrycket bra och kvalitativt utföra uppbyggnad kan inte ingen förrän jag fick.. Läs mer »och i denna salong. Flickorna är intelligenta, artiga...

Keratinrätning är väg ut för dem som har ofullständigt hår, speciellt om sådan keratinplättning görs kvalitativt. Håret efter proceduren är mjuk, silkeslen, glänsande och tät! Håret började se frisk och välskött! klass.. Läs mer »dca - ett nöje !!

Tja, en mycket lång och detaljerad granskning, om du är för lat för att läsa, skicka djärvt av. Nå, nu börjar vi, hej till alla) Jag tycker att många människor är bekanta med studion "God of Hair", kanske du redan är deras vanliga kund, och kanske bara planerar att besöka.

För första gången jag skriver en recension har jag aldrig gjort det här förut, förmodligen för att jag aldrig har stött på en sådan boorish attityd mot mig själv. Jag ska berätta vad som gjorde att jag skrev det. Kanske för någon kommer denna recension att vara användbar och du kommer att tänka först.. Läs mer »än gå till detta" sharashkin office ".

Bog volos recensioner

Anna grundare. Hårförlängningar

2 Rybinskaya Street 13 (på kartan över Loft Garden Residence). Ingången till oss från överkanten (svart grind med vakthållare). Våra lägenheter 23.

Vi hjälper dig att skriva in någon skönhetssalong

  • Prislista

Anna Milevskaya - grundaren av studion "Bog volos". Har en ofullständig högre teatralisk utbildning. Certifierad mästare i varm kasulnuyu-teknik, höll seminarier om trichology. Hon har certifikat inom olika områden av hårvårdsprocedurer (GK, Lebel, KerOrganik, ECO) och så vidare.

Mega-mask för alla hårtyper "Goddess of Hair" Lush H'Suan Wen Hua

Fresh Bay Infusion (Laurus nobilis), färsk vattenkrasse Infusion (Nasturtium officinale), färska frigående ägg, Cetearyl Alcohol, natriumlaurylsulfat, färska bananer (Musa paradisiaca), Fresh Avocado (Persea gratissima), balsamvinäger, olivolja (Olea europaea ), Lanolin, Rosemary Oil (Rosmarinus officinalis), kanel Leaf Oil (Cinnamomum cassia), Lecitin, * cinnamylalkohol, * Cinnamal, * eugenol, * bensylbensoat, * limonen, * Linalool, Parfym, metylparaben, propylparaben.

Detta är namnet på den kinesiska gudhåren. Allt i denna balsam gör att det ser ut som en salladsdressing, även om alla ingredienser ger näring, mjuknar håret och ger det glans. Balsamvinäger tillför glans, fräsch.

Detta är namnet på den kinesiska gudhåren. Allt i denna balsam gör att det ser ut som en salladsdressing, även om alla ingredienser ger näring, mjuknar håret och ger det glans. Balsamvinäger ger glans, färska bananer och avokado - mjukhet och färska ägg - volym.

Användning:
För bästa resultat fördelar du balsam på torrt hår, efter 20 minuter sköljs med schampo och vid behov använder du en balsam. Stå sedan under lampan och njut av glansen.

recensioner

Fuktar och närmar sig håret, den naturliga sammansättningen.

Lukt, hög konsumtion, obekväm användning.

Det viktigaste som kan sägas om mitt hår är att de är tunna, och som ett resultat är det ingen volym, de elektrifierar, blir smutsiga, återigen finns det ingen volym. Denna "mega balsam" Jag bestämde mig när jag på något sätt plötsligt torkat hår olja mask (varefter håret med enbart silikonolja), var effekten, du vet, hela längden av sidorna sticka ut torra toppar, det är mycket obehagligt.
Låt oss nu gå vidare till själva produkten: lukten är obehaglig (en del av illaluktande är ruttet), applikationen är komplicerad (måste fördelas på torrt hår innan det tvättas), även om det verkar mig en obekväm form och komplex användning är ett "trick" av Lush, förbrukningen är stor (det fanns tillräckligt många burkar i 5 gånger ). Men allt detta kompenseras av effekten - efter den första applikationen fuktas eller mättas tipsen, de förstod inte riktigt vad de gjorde, men de slår samman med resten av håret och hårets yta blir helt slät och glänsande. I allmänhet blir hår det som det borde vara - mer tätt, behagligt och glänsande. Det är också trevligt att denna effekt uppnås inte genom att täcka håret med silikon, men på grund av användbara komponenter. I allmänhet är jag glad! Men på grund av svårigheter med produktens användning och ineffektivitet använder jag inte hela tiden.
För att sammanfatta: En naturlig mask med synlig effekt gör håret vackert, men mycket specifikt att använda.

Naturlig sammansättning, uppfyllande av deklarerade löften.

Högt pris, hög konsumtion, kort hållbarhet, specificitet av användningen.

I en diskussion om LUSH-produkter tycker jag att frågan om dofter och bekvämlighet / olägenheter för användning borde lämnas bakom parenteserna. Denna produkt är inte för alla. Många gillar inte den svåra processen att använda / lagra de flesta av LUSH-produkterna, liksom aromintensiteten ("smak och färg"). Men de som älskar LUSH kommer förmodligen att vara överens om att deras kosmetika inte bara har karaktär, men också sin egen magi.

Mask "Hairgudin" visas periodiskt i min hårvård, eftersom det vågiga, tunna håret alltid inte stör ytterligare fukt. Detta fuktgivande hjälper till att göra utseendet mer välskötta och göra känslorna av interaktion med ditt hår så behagligt som möjligt.

Detta är effekten av masken jag får. Jag luktar en speciell lukt normalt. Behovet att applicera på torrt hår (vilket signifikant ökar konsumtionen) Jag uppfattar stojiskt, kom ihåg att vått (dvs hårmättat med vatten) "kommer att ta" mycket färre näringsämnen. Och allt för att jag vet varför jag lider :)

Naturligtvis, på grund av de relativt höga priser och den ovanliga användningen av masken inte blir en del av den dagliga vården, men motiverar dess appliceringsmängder, till exempel på sommaren och på vintern, när näring och vätska till håret - sin vikt i guld.

För de tjejer som inte är bortskämda av ömtåliga pumpning och icke-konfliktdoftar av lyx, men uppskattar experiment och naturlighet, rekommenderar jag djärvt och glänsande att rekommendera denna mask.

För mig själv inte hittat.

Jag köpte denna mask under min passion för Lush produkter. Jag bestod av naturliga ingredienser och det faktum att jag i princip gillar produkterna i detta företag.
Tjock vit massa med en obehaglig för mig luktar något kemotiskt, och till och med med mycket stora kostnader varnade jag inte - här är det, kraften i marknadsföring!
Mitt hår är färgat blont och torrt. Efter shampooing bildar en torr klump på huvudet, men efter en balsam eller mask är det mjukt och lydigt.
Men efter denna mask har ingenting förändrats. Jag kunde inte ens kamma dem. Jag var tvungen att tvätta mitt hår igen och sätta på en annan mask.
Efter en tid bestämde jag mig för att ge masken en chans igen, men miraklet höll inte igen. Jag rekommenderar inte.

Bra hårvård.

Stor kostnad, lukten av en amatör.

Den här masken var frälsningen för mitt hår på vintern, när förkylningen (och jag inte bär hattar, föredragna huvar) och centralvärme försöker att vända mitt vanligt normala hår till en bast. Jag använder den här masken en eller två gånger i veckan. Jag går med henne länge, inte 20 minuter, men en timme eller mer. Tvätta sedan av. Conditioner hår efter ett sådant förfarande inte kräver, och titta bara mmm! great! Glatt, silkeslen! Man vill ständigt röra på håret :) Och vilket är trevligt, är statiskt avlägsnat från håret. Men för sommaren kommer denna mask förmodligen att vara för tung. För mitt hår säkert. Tja, det är självklart inte den trevligaste. Av någon anledning vill jag alltid äta från denna mask. Köttsallad, till exempel. Mycket påminner det salladsås "tusen öar" :)

Naturlig, behaglig konsistens, lägger till glans till hår.

Motbjudande lukt och en stor kostnad, plus personligen har jag hårklättring från henne.

Jag använder en mask ihop med grunderna i grunderna och lägger gudinnan på längden.
Hennes lukt är verkligen otrevlig, det luktar som en sorts rått frukt. Först trodde jag att min mask hade gått illa och gick för att lukta testeren i affären, men det visade sig att detta var hennes normala lukt. Och den mest obehagliga saken är att den lingrar på håret länge.
Mask är svår att applicera, smurt håret hårt, det här är en stor kostnad. På mitt hår precis under axelbladet går en tredjedel av burken.
Sammansättningen är väldigt naturlig: fruktpuréer, ägg. allt ser bra ut :)
När det gäller effekten är det svårt att säga något, som de flesta Lashevsky hårmaskar rekommenderar att använda det under lång tid och regelbundet för att få effekten. Jag använder sin andra burk en gång i veckan. Håret började skina och blev på något sätt tätare. Men samtidigt som masken appliceras, kommer håret ut ur mig. Jag vet inte vad det är förknippat med, jag sätter kamma ut det bra innan du applicerar masken, det finns inget kvar på kammen. Men om det fortsätter, sluta med gudinnan och fortsätt till något annat.

Lukt, förbrukning, liten hållbarhet, ingen effekt.

Kompositionen av de medel och löften från tillverkaren ("I den här burken är allt som finns i världen för att behålla håret i utmärkt skick") frestade mig att köpa. Masken applicerades, som den borde vara, innan du går till duschen, men känslorna är inte trevliga: lukten är specifik, men medan du håller masken på ditt hår, blir den till istappar som du vill tvätta så snart som möjligt. Och du släpper hellre bort denna sallad från huvudet och hoppas på en effekt, gudinnan av hår hjälper oss) Men personligen hade jag inget resultat: varken glans eller supermjukhet visade sig. Ja, det är möjligt att kompositionen med långvarig användning (jag spenderade bara en burk på 225 g) och påverkar hårets struktur, men för dessa pengar kan du hitta mycket mer attraktiva exemplar.

Kort hållbarhet.

En utmärkt produkt för min torra i tipsen och fet på hårets rötter. Strukturen är väldigt tjock, men den fördelas väl. Konsumtionen är mycket stor, eftersom Applicera på torrt hår före schamponering. Den har en trevlig arom, mer filt banan. Hår efter användning är mer lättsinnigt, fuktat, inte dra, elektrifierar inte, mindre splittrat. För mig är nackdelen endast en kort hållbarhet, för I min stad är denna produkt inte, och speciellt inte att köpa länge.

Var hårig, hårstudio

Recensioner om företaget Be Hairy, studio hår

Hår av hemsk kvalitet, efter 2 veckor började bli förvirrad, och en månad senare blev en tvättduk, vägrade pengarna att återvända. Kära herrar arbetar inte med dem.

Helst överens med återkallelsen, Sharashkina-kontoret, avslutar skilsmässa, mycket dålig kvalitet, efter den första tvätten föll tre strängar ut (ökad i samma salong, där hon köpte) Efter den första tvätten på huvudet blev det omedelbart klart att jag var skild, mitt hår var Liksom en tvättduk, det var inte möjligt att kamma, det var väldigt poröst, det blev fruktansvärt. Det blev omedelbart klart att håret var allt silikon och det var väldigt dåligt, eftersom allt sköljde ut efter den första tvätten. Jag lämnade i 2 veckor med svårighet att ständigt rengöra hår i en hästsvans eftersom att ha på sig Schennyh var bara overkligt, de föll, det var omöjligt att kamma, det gjorde mycket stora mattor. När du rörde på ditt hår, knuffade ditt hår bara som plast. Jag vill klargöra att de sålde mig som slavisk svit)) Vändande till masterflickan som ökade dem och frågade mig att returnera pengarna, lovade de mig att de skulle lösa problemet, läckte mig i 2 veckor (förmodligen hon var på semester) efter 2 veckor skrev jag mig själv och då började frukost mata, och ignorerade mig fullständigt och slutade svara på mina meddelanden. I allmänhet, tänk själv om du behöver det eller inte, jag ångrar bara en sak som jag inte har läst recensionerna om denna "hårfabrik" i förväg. Så här positionerar de sig)

Var hårig, hårstudio

Frisörer, Paryck / Falsk hår, Nailstudios, Skönhetssalonger

Hårbyte System | recensioner

Recensioner av hårbytessystem

Tack så mycket till Konstantin för hjälp med valet av systemet, för tålamod och för korrekt rådgivning om mätning och val av fixeringsverktyg! Systemet är helt enkelt fantastiskt: mjukt, vackert, lätt, väldigt naturligt! Jag var väldigt orolig över hur allt kommer att visa sig, men det visade sig bara bra! Och mycket snabbt: från det ögonblick som du beställer att ta emot - bara 1 månad. Tidigare beställde jag systemet på ett annat ställe - med ett silikonband runt kanten, men det här nya systemet är mycket bättre, bekvämare och kantlinjen är inte alls märkbar. Tveka inte, beställ systemet på denna sida. Konstantin hjälper väldigt taktiskt till att välja ett system och sätt att fixa! Jag ställer högsta betyget.

Konstantin tack så mycket. Mycket kompetent rådde mig om hårsystemet, hur man bryr mig, hur man installerar, svarade på mina samtal när som helst, och det här är väldigt trevligt och viktigt för en kvinna med ett sådant problem. För att vara ärlig, vilken kvalitet jag upplevde systemet kommer att komma till mig, vilken kvalitet håret i systemet kommer att bli. Till min glädje kom systemet väldigt snabbt på 3 veckor efter beställning. Håret är mjukt, rakt, längden motsvarar den beställda längden, själva nätet är lätt att installera och känner nästan inte på huvudet. Jag är i en glädje. Jag installerade systemet för 5 dagar sedan, jag sover i det (mitt hår är inte förvirrad), jag tvättade mitt huvud utan att ta bort systemet och allt är utmärkt, mitt huvud kliar inte som band. Jag avslutade slutligen vad jag letade efter. I framtiden kommer jag att vända mig till denna sida och till Konstantin)))

Jag beställer ersättningssystemet för andra gången (sista gången jag inte slog färgen). Jag bestämde mig för att ta färgen lite mörkare, så det gillade jag mycket mer, mitt raka hår är så mjukt, händerna är utspridda som silke, schweiziskt nät är trevligare på strumporna, det är mycket mjukare och mer bekvämt (min åsikt). Jag är mycket glad, jag brukar hitta några nackdelar, men det är omöjligt att skriva dem här, för att det blev riktigt för mig en frälsning i min situation. Och för flickor på sockan ska jag säga något: använd bättre flytande lim! Jag har irritation på ränderna på huvudet och lukten är inte så trevlig, så jag bestämde mig för att överge ränderna. Och förresten, tack vare Konstantin, svarade jag på alla frågor som hade torterats länge, rätt professionell, jag lärde mig saker som jag inte ens visste förut (när jag gick med det första systemet). Generellt är jag nöjd!

Jag kommer att säga genast! översynen är väldigt positiv :) Det här är mitt första köp på ett sådant sätt. Jag har verkligen lider länge och letat efter en peruk: (Så tjejer, det här är bara elegantt, håret kom och jag blev så förvånad, och allt för att de visade sig vara mer silkeslen, än min flickväns hår, som ständigt bryr sig om sitt hår och är känd för sina lyxiga frisyrer. Förresten gjorde jag en stor pigtail. Och de är mycket volyma och tjocka, för första gången var jag väldigt rädd och beställd väldigt tjock, men på vintern fryser jag inte. Redan fångar mig beundrad zglyady och vilt glad att pokupke.Stavlyu solid topp fem!

Mycket bra system. Jag tyckte om resten mycket. Hårsystemet är som inbyggt hår!

Jag köpte färgen 3-4, förväntade mig inte att håret skulle vara så mjukt, jag skulle gärna skriva en recension om håret och tack för köpet, uppskattade mannen)

Konstantin TACKAR MIG MYCKET. Jag är så glad att du hjälpte till att förstå allt detta. Allt är bara toppen. Systema mirakel. Slutligen, en känsla av frihet och lätthet! Jag kan bara inte hålla tillbaka mina känslor. Tack. All lycka!

Under mycket lång tid letade jag efter något mer eller mindre anständigt, något adekvat ersättande för klassiska peruker (som alltid orsakade fruktansvärda känslor i mig på grund av deras onaturliga utseende, obekväma känslor och rädslan att det här underbara hålet vid något tillfälle skulle blåsa av) har hittat. Mitt naturliga hår var blont, jag bestämde mig för att försöka beställa ett okänt "ersättningssystem" före mig. Jag skrev av, beställde, hon kom snabbt om 12 dagar, först förstod hon helt enkelt inte vad hon skulle klibba och tvingade på, då tvivlade hon på att jag skulle bli van vid det och jag skulle känna mig bekväm. Men då hade jag anpassat mig och började vänja mig och kände att det bara var TALE Glatt, coolt, mjukt hår som verkligen stannar på ditt huvud (vilket är det viktigaste är starkt!). Jag trodde att jag skulle gå med ett nät i en hatt, men när jag gick ut kände jag vinden av VETERKA på min hud för första gången under en lång tid. bara bra!

Jag beställde systemet ungefär ett år sedan. Längd 50 cm, färg nr 3. Håret är underbart. Mycket rak och blank. Tätheten på 100-120% var även lite tjockare än mitt infödda hår, men ännu vackrare! I strumpan är väldigt bekväm känner jag mig inte alls, så du blir van vid att ditt hår verkar vara. Jag kamar det utan problem, inget är förvirrad. Jag gillade verkligen systemet! Flickor, vanliga peruker är det senaste århundradet. Systemet är så bekvämt att det inte finns några ord! När jag bar första gången, min man, när han såg mig, föll nästan av glädje.

Hej alla! Jag är 38 år gammal. Jag lider av total alopeci länge. Wore parykar. I maj beställde systemet. Tvivel och orolig. Men resultatet är mycket nöjda. Systemet kom snabbt. Vill bara säga att jämfört med systemet är en peruk bara en himmelsk straff. Monteras enkelt. Inget slipsar och pressar. Jag skär mina knäpp, flätar en fläta, stiftar upp mitt hår, byter avskiljningar, sprider lockar över axlarna och jag vet att jag ser bra ut. Men viktigast av allt, nu är jag inte rädd för vinden, skaka mitt huvud skarpt eller springa. Det brukade vara smärtsamt för mig. Jag blev mycket mer självsäker och roligare. Jag vill säga ett stort tack till alla anställda i företaget, och separat tack vare Konstantin för hans känslomässiga attityd, tålamod och råd, vilket hjälpt mycket. All hälsa och gott humör!

Hair Forum.com

hårförlust behandling

  • Förteckning över forum
  • Ändra teckensnittstorlek
  • För utskrift
  • FAQ
  • galleri
  • registrering
  • tillträde

Hårsystem: Fördelar och nackdelar. Specialrådgivning

Hårsystem: Fördelar och nackdelar. Specialrådgivning

Dave Mar 24 2008, 22:53

gudkov 24 mar 2008, 23:24

Dave Mar 25, 2008 9:40

Dave Mar 25, 2008 9:52

gudkov 25 mar 2008 11:00

$ 500), det här är priset på K33 och liknande återförsäljare som beställer på samma plats som Beckham, de säljer det 100% till kunden, och de skär och limer $ 50 dollar, dvs. Vanlig spekulation, pengar ur tunna luftar Praktiskt taget alla dessa system är gjorda i fabriker i Kina och det är inte nödvändigt att säga det, som, kinesisk tjuv, allt kommer därifrån. Det finns praktiskt taget inget manuellt arbete i detta segment, allt har varit på strömmen länge. Naturligtvis, E John och labbparykar med sina händer och bara dödliga gör med fabriksgjorda produkter, med motsvarande brister (svansar osv.), Dessa brister är inte kritiska. Beckham vann sig själv och skär och skär, etc.

Advokat mar 25, 2008 12:22

Det finns några. För en månad som. De säger otrolig kvalitet.

gudkov mar 25 2008, 12:41

Hairless Tony Mar 25, 2008, 13:32

Hairless Tony Mar 25, 2008, 13:43

Dave Mar 25 2008, 22:38

Dave Mar 25 2008, 22:42

Dave Mar 25, 2008 10:50 pm

Hairless Tony Mar 25, 2008, 23:02

Scotch var min första gjutning.
Nu gjort en annan, från flytande latex.

Ja, det finns ett namn på baksidan av hans huvud. Och inte på den lättstrippande filmen.
Jag kan inte alls slita mig. dvs på något sätt kan du ta bort det, men jag störde inte med det, den här barken stör mig inte.

Dave 26 mar 2008, 00:10

Hairless Tony 26 mar 2008, 00:19Nästa Artikel
De bästa recepten av masker med senap för att förbättra hårväxten