Möt brasilianska keratinhår rätningen Cadiveu (Cadiveu Brasil Cacau)!


På grund av det enkla förfarandet med användning av den exklusiva Cadiveu Brasil Cacau kommer även det mest olydiga, fluffande och elektrifierande håret att få ett snyggt och attraktivt utseende.

Verktyget har blivit så populärt att frågan uppstår om korrekt användning och tillämpning.

När du påbörjar implementeringen är det nödvändigt att bekanta dig med alla de viktigaste funktionerna och nyanser som du kommer att stöta på när du ansöker.

Vad är Cadiveu Brasil Cacau?

Cadiveu Brasil Cacau är ett innovativt förfarande för keratin hårrätning, som utförs i tre steg och är utformat för att ge håret ett vackert utseende, elasticitet och styrka.

Huvuddelen av kedevin hårrätning Cadeweg är att anpassa varje hår genom att fylla sin struktur med keratin, som fungerar som huvudbyggnadsmaterial för håraxeln. Omsluter ett hår fyller detta ämne helt microcracks, porer och andra skador, liksom stänger hårknipor, på grund av vilka krullar blir elastiska och strålande glans.

Fördelarna med brasilianska keratinrätningskurvor är uppenbara. Efter det första förfarandet med Cadiveu Brasil Cacau underlättas hårstyling, eftersom håret inte längre är trasslat och elektrifierat. Strängarna kommer att förbli perfekt jämn och jämn, även under dåliga väderförhållanden i form av dimma, regn och snö.

Det finns inga nackdelar med denna teknik, förutom att det inte har en botande, men endast en estetisk effekt.

Valet av företrädare för den vackra hälften av mänskligheten erbjuder två uppsättningar av högkvalitativa Cadiveu Brasil Cacau produkter för rätande krullar:

 1. Brasil Cacau Professional Set;
 2. Brasilian EcoKeratin set.

Det finns också en speciell uppsättning som innehåller hårvårdsprodukter som har rakts - Brasil Cacau Daily Care Set. Var och en av dessa uppsättningar innehåller tre unika produkter.

Professionell uppsättning Cadiveu Brasil Cacau inkluderar:

 • Förbereder schampo, som effektivt rensar trådarna från naturliga föroreningar och rester av vårdprodukter. Tack vare sina speciella ingredienser öppnar hårskalorna och ger bättre penetration av keratin.
 • Keratin, försiktigt täcker varje hår och ger ett perfekt, snyggt utseende till håret.
 • En näringsrik mask som på ett tillförlitligt sätt fixar resultatet, stabiliserar keratin och gör locken silkeslen och mjuk.

Alla verktyg från denna uppsättning innehåller komponenter som har en utmärkt inverkan på hårets tillstånd:

 1. kakaosmör, rik på spårämnen;
 2. aminosyror metionin och glycin;
 3. hydrolyserat keratin är ett av de viktigaste proteinerna i integumentaryen och bindväven, som är utformad för att förbättra hårstrukturen;
 4. Panthenol är ett ämne som mjukar, närmar och glattar strängar, samt ger dem skydd mot skadlig UV-exponering.

Bruksanvisning Cadevu

Tekniken för brasiliansk keratinhårning Cadiveu Brasil Cacau är lika lämplig för salong och hemanvändning, är helt identisk.

Huvudstadiet av detta förfarande är:

 1. Förberedelse av krullar - Rengör grundligt med ett effektivt schampo som ingår i uppsättningen, kammade strängarna försiktigt med en kam med sällsynta tänder, liksom en lätt torkning med hårtork.
 2. Applicering av keratinkomposition - omväxlande måste varje sträng vara säkert täckt med ett tillräckligt lager av detta verktyg.
 3. Kompositionen måste hållas på krullarna i en halvtimme, och torkas sedan med en hårtork efter installation av en kall luftström.
 4. Torkat hår ska delas upp i likformiga strängar och bearbeta dem med hjälp av strykning. Den optimala temperaturen på plattorna på denna enhet är 230⁰і.
 5. Inom 10-20 minuter ska håret vara i ett lugnt tillstånd och uppnå fullständig torkning.
 6. Då bör strängarna tvättas ordentligt under rinnande vatten utan att använda schampo.
 7. Nästa viktiga steg är tillämpningen av en mask från Cadiveu Brasil Cacau-serien, vars inverkan varar i 20 minuter.
 8. I slutet av proceduren görs läggning med användning av en hårtork.

Hårvård efter brasiliansk keratinrätning

För vård av håret efter det brasilianska rätningsförfarandet rekommenderas det att använda professionella produkter Cadiveu Brasil Cacau. Specialkitet heter Brasil Cacau Daily Care Set och innehåller ett rätthampigt schampo, en rätthållare och en primer.

Daglig vård omfattar följande åtgärder:

 1. mild shampooing;
 2. tillämpning av luftkonditionering
 3. torka hår och primerbehandling - detta verktyg appliceras på händerna, gnidas med palmerna och jämnt fördelat över hela längden av strängarna.

Tvätta håret, som vanligt, kan vara nästa dag efter rätningen. Men med färgning och rullning är det nödvändigt att vänta minst två veckor.

Hur länge kommer resultatet att vara kvar?

Med korrekt vård kommer effekten av denna procedur att ligga i 5-6 månader. Du kan spendera det 2-3 gånger per år.

Kontra

Denna procedur är kontraindicerad under graviditet och amning. Du bör också avstå från det i närvaro av inflammation och skada på huvudets hud.

slutsats

Förfarandet för keratin hårrätning med professionella medel Cadiveu Brasil Cacau är en av de mest effektiva och säkra. Efter instruktionerna kan du utföra det även hemma. Resultatet blir ett jämnt och glödande hår, behåller sin överklagande under alla förhållanden!

Cadweb keratin (cadiveu brasil cacau) - en fullständig översyn av hår straighteners

Dim och livlösa strängar är långt ifrån ovanliga. Olika faktorer kan leda till sådana konsekvenser, men huvudorsaken är bristen på keratin. Keratin är ett protein som innehåller många aminosyror. Denna komponent är en av de viktigaste i den rätta utvecklingen av människokroppen. Om en person har brist på detta ämne, och detta indikeras av fula splittringar, måste det fyllas på med hjälp av keratinrätning och återvinning.

Keratin Cadiveu Brasil Cacau (kaduce keratin) - lösa hårproblem. Den brasilianska metoden ger det professionella genomförandet av förfarandet, den långvariga effekten och förbättringen av strukturen för var och en av dem.

Serieöversikt

Denna rad har flera obestridliga fördelar:

 • Ett brett sortiment för olika typer (skört, målade, delade ändar, etc.).
 • Brasiliansk produktion. Brasiliens tillverkningsland anses vara den bästa keratinproducenten i världen.
 • Unik sammansättning. Kompositionen innehåller två typer av keratin, som liknar hårets struktur.

Professionella rätningssträngar förekommer i flera steg, för det behövs ett antal specialverktyg. En serie brasiliansk rätande keratin Cadiveu innehåller de nödvändiga förberedelserna:

 • djupa rengöring schampon;
 • djupa konditionsmaskor;
 • keratin.

Fonder kan köpas antingen individuellt eller som en uppsättning.

Princip för verksamheten

Handlingsprincipen för rätning med keratin är följande: en speciell förening som består av 90% protein appliceras på krullarna. De återstående 10% av kompositionen innefattar näringsämnen. Sammansättningen av blandningen liknar mest strukturen hos humant hår.

Keratinmolekylerna är små i storlek, vilket gör att de kan fylla utrymmet mellan skalorna. Denna process förbättrar utseendet och tillståndet. Dessutom skyddar proceduren krullarna från negativa påverkan av yttre faktorer.

Efter att blandningen applicerats torkas håret i följd med användning av en hårtork och därefter utförs rätning med ett järn, vars temperatur bör vara minst 230 grader. På detta sätt löds hårmolekylerna. Efter proceduren blir trådarna släta, silkesiga och glänsande.

Keratin Cadevia-blandningen är säker eftersom den innehåller bara naturliga ingredienser.

Det är viktigt! I någon keratinblandning innehåller formaldehyd, som tenderar att avdunsta vid uppvärmning, så säkerhetsåtgärder innefattar att bära en mask av både klienten och frisören under hela förfarandet.

Foto före och efter

Instruktioner för användning

Innan proceduren startas undersöker huvudet håret och bestämmer typ och tillstånd, varefter den väljer lämplig komposition. Nästa börjar ett fasat arbete, vilket inkluderar:

 1. Rensning. Innan du utför keratinrätningsproceduren är det nödvändigt att göra en djup rengöring. För detta används en speciell schampo från Cadiveu-serien. Effekten av schampon är att dess sammansättning tränger djupt in i varje hår och rensar nagelbandet, vilket i framtiden hjälper till att mätta dem med protein.
 2. Torkning. Keratin bör appliceras på torrt hår, så innan huvudproceduren påbörjas, ska befälhavaren torka dem noggrant.
 3. Application. Keratinkompositionen appliceras på hela längden av håret, endast avtagande 1 cm från rötterna. Därefter torkas de igen med en hårtork.
 4. Justering. Vid detta sista skede används järnet, värms till en temperatur av 230 C. En frisör rensar hårsträngen ordentligt efter strängen.

Rätningsprocessen sträcker sig från 4 till 6 timmar. Varaktigheten av att spara resultatet beror på detta stadium. Efter proceduren får klienten flytande hår med en ovanlig glans och silkiness.

Skötsel efter proceduren

Om du tar hand om håret efter en keratinrätning korrekt, fortsätter effekten under lång tid. Villkor för vård:

 1. Efter proceduren i 3 dagar kan du inte tvätta håret, samla dem i en fläta, bulle eller svans. Du kan inte heller använda hårnålar, bära glasögon, mössor etc. på huvudet. Alla 3 dagars hår ska vara gratis.
 2. Hårtvätt bör göras med schampo, som inte innehåller sulfat.
 3. Du bör inte tvätta håret före sänggåendet, om håret tvättades för natten, måste du noggrant torka dem med en hårtork.

Varning! Keratinrätning får göra på färgat eller blekt hår. Det viktigaste att komma ihåg att rätningen kan göras efter två veckor efter färgning. Hårfärgning kommer också att vara möjligt endast efter två veckor.

Effektens varaktighet

Spara effekt för varje enskild person. Allt beror på hårets struktur. Någon hår kan börja trycka på en månad, och någon gör en korrigering för 3-4 månaden.

Så snart håret började trycka, eller grenarna och hårets bas ser ljuvt ut - du behöver göra en korrigering.

Professionella rekommenderar att man inte deltar i keratinrätning. Det är bäst att upprepa proceduren inte mer än en gång var 3-4 månader. Ett ännu bättre alternativ är att titta på en bra frisör, som kommer att ge råd när man ska söka rättelse.

Kontra

Liksom med alla procedurer har keratinrätning också kontraindikationer som innefattar:

 • amning;
 • graviditet;
 • barn under 14 år
 • individuell intolerans.

För att undvika allergiska reaktioner är det nödvändigt att genomföra ett allergiskt reaktionstest innan man fortsätter med rätningen. Testet utförs på huden, invändigt av armbågen används. Sammansättningen appliceras på huden och väntar 15 minuter. Om det under denna tid inte finns någon rodnad kan du fortsätta.

Genomsnittlig kostnad i Ryssland

Kostnaden för keratinrätningstjänster beror direkt på frisörens sammansättning och erfarenhet. Genomsnittspriset i Ryssland för de brasilianska rättekniksträngarna varierar mellan 5 och 15 tusen. Den specifika kostnaden beror på hårets längd, tillstånd, liksom hur mycket kompositionen är nödvändig för förfarandet.

Det finns också ett amerikanskt sätt att räta ut strängar. Priset på ett sådant förfarande varierar mellan 8 och 18 tusen rubel. Dessa priser inkluderar inte användning av schampo och balsam, vars pris inte heller är lågt. Särskilda schampon, balsam och masker måste appliceras inom de första dagarna efter rätningen. Medelpriset på var och en av dem kostar 1 rubel.

Keratinrätningsglädje är inte billigt. Resultatet är dock svindlande. Eleganta trådar, som vi brukade se i reklamschampon, kommer verkligen att glädja alla runt och uppmärksamma passersbyen.

För och nackdelar med förfarandet

Positiva sidor: du får en fantastisk effekt, extra jämnhet och silkighet.

Inga nackdelar någonstans. De negativa aspekterna inkluderar innehållet av formaldehyd. Denna ingrediens kan orsaka allvarliga hälsoproblem. Innan du går till proceduren måste du själv bestämma vad som är viktigare skönhet eller hälsa.

Innan du ger dina strängar i befälhavarens händer måste du be om att läsa medelets sammansättning för att bekanta dig med kompositionen och se till att det här läkemedlet inte ger dig mycket skada.

Det första tecknet på innehållet i formaldehydens sammansättning kommer att vara en skarp lukt. Vissa frisörer kan berätta för kunderna att detta bara är ett resultat av värmebehandling, men det är inte så.

Användbara videoklipp

Steg-för-steg-instruktioner för att använda Cadiveu Brasil Cacau.

★ Keratinrätning Cadiveu Brasil Cacau ★

Hälsningar till alla!
Tankar om keratin besökte mig länge efter att ha vägt alla fördelar och nackdelar, bestämde jag mig för att utföra proceduren hemma.
Efter det nya året gjorde mig håret upprört med sina tunna tips och jag bröt upp med 10 cm hår. Därför fanns det ingen rapporteringspost i decembermarathonet, det var varken önskan eller styrka att skriva den. Situationen störde mig till en slags "hårförtvivlan", jag slutade tänka på hårets längd, någon gång ville jag klippa av torget. Samtidigt förstod jag att ett sådant hastigt beslut knappast skulle göra mig lycklig, och jag bestämde mig för att försöka rädda situationen.

Nästa var läser en hel del recensioner om olika förfaranden. Keratin tycktes mig vara ett bra alternativ, jag älskar rakt hår, och det här är den enda chansen att stoppa den vilda delen av kortare strängar i ansiktet, utan att klippa dem. Jag förstår helt väl att de sätter sig ner på keratin, men jag är säker på att jag i mitt fall kommer att råda och jag kommer att sluta i tid.

Varför valde jag den här kompositionen?

 • Till skillnad från många andra formuleringar, efter Cadiveu kan du tvätta håret omedelbart.
 • Kompositionen är lämplig för hårt lockigt hår, därför är kompositionen stark.
 • Massor av bra recensioner.
 • Du kan köpa en sond av önskad volym.

Från tillverkaren:
Trestegsförfarandet gör det möjligt att återställa hårstrukturen, fylla på skiktet med hjälp av aktiva ingredienser för att göra håret perfekt rakt, slätt och glänsande.
Hår upp till:

Deep Clean Shampoo - Anti Residue Shampoo

Från tillverkaren:
Rengör djupt och öppnar håret, som främjar penetrationen av aktiva ingredienser. Hög alkalisk - 9,0. Lukten av SHGO är söt, salong, men inte uttalad.

Tillverkaren rekommenderar att tvätta håret två gånger. Första gången du behöver applicera schampo på rötterna och längden, tvättar du omedelbart. Den andra gången ska appliceras schampo endast för längd, retreating från rötterna 1-2 cm, och lämna i 2-5 minuter. Exponeringstiden beror på hårets struktur och tjocklek, jag höll det hela 5 minuter så säkert. Efter tvättning rekommenderas att torka håret med en hårtork utan att kamma den. Så mitt hår såg efter tvätt och torkning:

Därefter ska du dela håret i 4-6 delar och säkra med klämmor.

Termisk rekonstruktör - brasiliansk termisk rekonstruktion

Från tillverkaren:
Skapar effekten av naturlig utjämning, gör håret friskt, rakt och glänsande. Applicera kompositionen bör vara en borste i rad, retreating 2 cm från rötterna. Några andra formuleringar för keratinrätning bör hållas på håret i ungefär en halvtimme före torkning. Cadiveu Brasil Cacau kan torkas med kall luft direkt efter applicering.

Vi hörde alla om den stumma lukten av keratinrätande föreningar. Cadiveu i en burk luktar som ett klassiskt rosa tuggummi. När det appliceras är det klart att lukten är skarp, men inte starkare än billig ammoniakfärg. Recensionerna beskriver grymheterna där tjejerna satte kompositionen i medicinska masker, på balkonger och fortfarande kvävas. Allt gick smidigt för mig, lukten är endast närvarande vid ansökningsstadiet. Det fanns ingen lukt vid torkning och rätning.
Efter torkning ska håret vara rakt sträckt sträng efter sträng. Temperaturerna varierar:
- Normal, tätt, hårt, friskt hår - 230C;
- Skadad, missfärgad, känslig, efter kemisk. lockar, tunn - 170і200і. Beroende på graden av skada på håret. Varje sträng är förseglad 10 gånger.

Fästmask - Deep Conditioning Mask

Från tillverkaren:
Det ger näring och fuktar håret utan att viktas. Lukten är sötare än den av schampo, men inte heller uttalad.

Rett hår bör svalna i 5 minuter. Därefter måste du fukta dem med vatten, pressa försiktigt och applicera en mask, lämna den i 20 minuter. Det rekommenderas att tvätta av masken utan schampo. Efter många andra kompositioner kan du inte tvätta håret i 72 timmar, medan Cadiveu inte har några tabuer för tvätt. Samma sak gäller pinnar, klipp, svansar etc.

Hår efter proceduren:

Jag förväntade mig inte en spegelglans och perfekt slät hår, men mitt hår rätte naturligtvis. Spetsarna är mjuka och elastiska. Jag är särskilt nöjd med de äntligen jämnaste delarna av ansiktet.
Jag är nöjd med resultatet och jag hoppas att håret inte blir sämre efter full tvätt av keratin.

2 månader efter proceduren:

Jag kan säga att hårets kvalitet inte har försämrats, det finns inte mer sektion, håret ser ganska anständigt ut i bilden otäck hall av tuggummi, som i livet. Jag planerar att spendera resten av kompositionen på de främre delarna, och sedan glömma keratin. Jag skulle vilja prova något nytt från "sulfat" vård, liksom återvända till oljemaskorna för längden.
Kostnad: 50/50/50 ml - 1300 rubel.
1/1/1 l - 19000 gnidning.


Alla vet att för att tvätta keratinhår måste man använda sulfatfria schampon, är resten vård inte så viktigt. Jag tog upp följande verktyg:

 • Matrix Biolage R.A.W ​​Shampoo och Conditioner Näring.
 • Mask Kaaral Royal Jelly Cream.
 • L'Oreal Elseve extraordinär hårolja.
 • Gjutningar: L'Oreal Professionnel Mythic Oil och Constant Delight 12 i 1.
Om Matrix berätta i nästa post.

Tack för din uppmärksamhet!
Jag önskar er alla ett vackert och tjockt hår!

lllokony

om skönhet och hälsa hos håret

  Hem »Hår» Cadiveu brasilianska keratin hårrätning

Cadiveu brasilianska keratin hårrätning

Cadieveu KERATIN nummer 1. Se till för egen erfarenhet! Keratinrätning Brasilian Cadiveu Hur tvättar du håret efter keratinrätning?

Fördelar: glänsande och smidigt hår, stillar sig rakt, gör håret rakt, ändarna inte delas, torkar lätt, den kumulativa effekten, du behöver inte vänta 3 dagar för att tvätta håret, inte trycka på fukt, innehåller inte formaldehyd, kräver ingen särskild vård det är nödvändigt att köpa shampoo och bryr sig om det här varumärket, det behöver inte styling, rätnar perfekt, tätar varje hår, det tunna håret är inte längre uppblåst

Nackdelar: Håret blir smutsigt snabbt, hår utan volym, dyrt

Det faktum att Cadieveu är det bästa keratinet förstod jag inte bara från informationen jag läste.. Och från personlig erfarenhet.. eller snarare från upplevelsen av mitt hår)

Varför gör jag keratin - På sommaren från värmen krular och hår på håret, så före sommaren gör jag det. Och också för bekvämlighet att inte dubba hela tiden och förstör inte.

Jag gjorde keratinjustering bara 5 gånger med olika kompositioner:

---De två första kompositionerna..--- Det var ganska en plåga! Först kan du inte tvätta håret efter proceduren och gå med istappar i tre dagar. Håret är snabbt smutsigt, det kan inte strykas och ingenting alls. Mycket snabbt har effekten gått och håret har blivit ännu värre än tidigare. En av dem var COCO SHOCK, den andra jag inte kommer ihåg.

--Den tredje gången hade jag redan gjort Cadieveu - Och det var vackert lös hår! Inte tung inte klibbig !! Förfarandet i sig är inte så stinkigt som de andra (måttligt toleranta, satt inte, grät inte som tidigare) Även efter en månad var håret inte helt slät, men villkoret var annorlunda! Och det var så innan jag började göra tvätten med svart och så vidare. Och vseravno återvände inte till det hemska det var!

-Den fjärde gången jag beställde keratin med aliexpress - efter att ha läst bra recensioner. DETTA VAR JUST EN HORROR. Läs recensionen här

___ OCH HÄR ÄR FÖRMIDDAG FÖR ANDRA TID I DAGEN __ Jag ​​gjorde en Cadieveu Brasil Cacau Keratin Keratin Straightening och jag är mycket nöjd!

Hur är keratinrätning klar - Håret tvättas med Shapun genom djuprengöring, torkad, kompositionen appliceras på varje sträng, åldrat från 10 minuter till en halvtimme, beroende på håret (krulligt eller grått fläckar längre), torkas av hårtork, och utjämnas med ett järn för hår, varje sträng!

-= PLUSER AV DENNA KERATIN (Cadieveu) = - Du kan tvätta håret minst omedelbart efter proceduren, ingen anledning att vänta 72 timmar. Löst hår är inte tungt och inte klibbigt! Förfarandet är lättare att gråta och inte så stark lukt som de andra. Lång håller och läker hår. Hår även efter att det tvättats i bättre skick än innan! Håret är livligt och glänsande. Inget vindar på sommaren i värmen eller om du faller under regnet kommer det att torka exakt. Även efter detta keratin kan håret krullas om det behövs! Sedan tvättade han huvudet och de är jämnt. Det är naturligtvis bättre att inte göra det, men jag gjorde det en gång.

Tvätthår borde behövas utan sulfat SHAMPOO! INTE ATT SKYDDA KATATIN !! - Jag är på råd av mästare, min Shamune Natura Siberica

En annan viktig sak är en bra herre! Vem vet alla nyanser.. från mängden komposition på håret till temperaturen på tången för rätning. Och också... om det faktum att keratin på olika hår som det är åldrat efter applicering och före torkning med hårtork.. olika tider.

Se själv! Det ser snyggt ut!

Sann priser för mitt hår från 2500-3500 Det är på denna keratin. Men vad han gör.. är värt det.

Första gången - för ett år sedan

Andra gången idag

- HÅR lysande av keratin. FÄRG OCH KONDITION FÖR ATT SE HÄR

Hår från keratin lyser lite på grund av det faktum att efter en massa färgning och tvättning med svart hår är tomt. och färgen misslyckas så att säga.

Intresserar som jag lämnade med svart färg. (i vilken målades i flera år) Titta tillbaka på tvätten

Dessutom

Detta förfarande kan förstöra ditt hår om mästaren "lärde sig från en vidushka på Internet." håret kan förstöras, mästaren måste förstå många subtiliteter. Till exempel beror hårkvaliteten på hårets sammansättning på håret före utjämning och liknande. Att bara inte brinna hår Det finns många arga recensioner från tjejerna efter att ha tvättat keratinet på huvudet kvar en svamp. DETTA ÄR ALL KRYVORUKY MASTER.

Tack för din uppmärksamhet)) Allt vackert hår

Recenserad efter 3 behandlingar. Några tips från en frisör för att bevara effekten.

Fördelar: glänsande och slät hår, tipsen delar inte upp, torkar lätt, tryck inte när fuktighet, behöver inte köpa schampo och bryr sig om det här märket, rätar perfekt, tätar varje hår

Vanligtvis, efter sådana förfaranden, skrivs recensioner utifrån första intrycket. Jag åkte däremot och bestämde mig för att först fördjupa mig i ämnet och dela då bara mina intryck.

I naturen har jag styggt lockigt hår, och de krular ojämnt, och om du inte använder några extra medel ser det ut att det är skrämmande och orubbligt. Även efter att du har använt strykning vid den minsta luftfuktigheten börjar de övre, korta håren och håret som inramar ansiktet att starta krusigt. Men jag har aldrig haft problem med volymen. Till keratinrätning Cadiveu TO keratinrätning Cadiveu

Min långa förtjusade dröm var att räta ut håret, precis som tjejer som föddes med rakt hår. Hon stod upp på morgonen, viftade hennes hårborste ett par gånger och gick.

När jag först hörde om keratinrätningsproceduren var det ett mycket dyrt förfarande, plus pengarna var av den gamla generationen och det fanns många negativa recensioner om dem, plus utsikterna att inte tvätta huvudet i flera dagar för att fixa resultatet var lite pinsamt. Och ändå, efter en tid bestämde jag mig för min första rätning. Det var nästan 2 år sedan. Enligt recensioner hittade jag en tjej som gjorde proceduren hemma på sin sida om olika formuleringar och valde en komposition för keratinrätning av den nya generationen Cadiveu.

Det finns inget komplicerat i själva förfarandet:

- Tvätta håret med rensande schampo

- Applicera botemedlet (i detta skede luktar Cadevue-läkemedlet mycket trevligt, åtminstone för mig)

- räta håret med ett strykjärn (detta stadium åtföljs av en fruktansvärd lukt av brännbart keratin, men ganska tolerabelt)

- tvätta bort rester och sätt på en mask

- Tvätta av masken och torka håret.

Bilder omedelbart före och efter proceduren för keratinrätning Cadiveu före och efter

Procedurens varaktighet beror på hårets längd och mästarens professionalism. I genomsnitt tog det mig 1,5 - 2 timmar på min axellängdshår. Du upplever inte några obehagliga känslor under proceduren. Det viktigaste är att stänga ögonen när du applicerar keratin (ögonen vattnas från det) och att lufta rummen ordentligt medan du räker ut håret med det applicerade läkemedlet. Kanske människor med linser och en reaktion på starka luktar kommer att ha en annan åsikt.

Efter proceduren är resultatet synligt omedelbart: håret blir slät, glänsande, slät, rak och hälsosam.

De första dagarna kommer håret att bli smutsigt snabbare, du måste tvätta håret varje dag, annars kommer ditt hår att hänga i istappar, efter ungefär en vecka kommer detta problem att försvinna i sig. Även de första dagarna av håret som om de slickade till huvudet, absolut ingen volym, passerar detta också om ungefär en vecka. Bilden visar vad som ser ut som ett slag, även om fotot togs omedelbart efter att huvudet har tvättats

Hemma, efter att ha tvättat håret, måste du alltid torka håret med en hårtork tills det är helt torrt. Jag kollade inte på mig själv, men i teorin kan dåligt torkat hår börja trycka.

Varaktighet. Vid en engångsförfarande, tror inte att effekten kommer att pågå under lång tid. Den genomsnittliga varaktigheten är 3 månader. För de första 2 gångerna bestämde jag inte exakt den tid då effekten efter rätningen försvann. Därför är uppgifterna endast efter det sista rätningsförfarandet. Idag har 2 månader gått och jag måste räta ut hår och sminkar mitt ansikte. Jag började räta på mig i ungefär en månad. Detta förutsatte att mina procedurer inte gjordes i en rad, men med ett mellanrum på 8-10 månader och ackumuleringseffekten inte uppstod.

I allmänhet är jag väldigt glad med förfarandet och specifikt med Cadiveu-kompositionen och kommer fortsätta att göra det.

Tips från befälhavaren:

1. Det viktigaste är att använda sulfatfria schampon. Inte nödvändigtvis professionell.

2. För att konsolidera effekten av rätning, helst de första 2-3 gånger för att torka håret med en hårtork vid maximal temperatur.

3. Det är tillrådligt att inte utföra proceduren för keratinrätning före utsläpp av havet, havsvatten läcker snabbt keratin från håret och effekten av rätningen kommer att hålla mindre.

4. Om du har naturligt tunt, fluffig hår, måste du ta hand om att stärka rötterna. Efter rätningen ökar hårets vikt på grund av keratin, detta ökar väsentligt belastningen på roten och håret kan börja falla ut. I detta fall är det nödvändigt att använda masker för att stärka rötterna.

En barndomsdröm går i uppfyllelse?

Fördelar: glänsande och slät hår, minskar avsevärt installationstiden, kumulativ effekt, kräver ingen styling

Nackdelar: hår utan volym, dyrt

Jag är ägare av lockigt hår sedan barndomen. Börja antagligen långt ifrån. Under mitt korta liv drömde jag om vackert, rakt hår som inte drar från lite fukt. Jag började räta håret i en klass med 7 (mamma frisör) och belysningen gjordes generellt i klass 3 Naturligtvis år efter år blev jag mer och mer bortskämd mitt hår och i slutändan såg de ut som halm. Torr, stygg, men rak. Hon klippte håret när det hände - var femte månad och ibland var tredje månad. Mamma höll på med att säga "sluta skämma bort håret, låt det vila", men jag rätade allt med envis och tänkte inte på konsekvenserna. Ärligt talat bryr jag mig inte mycket om mitt hår, det var alltid viktigt för mig att det är rakt och friskt eller inte - inte riktigt.

Det tog lite tid, jag växte upp. Och så satt jag en dag och rättade mitt hår (förresten tog det mig en timme att sätta mitt hår på medellång längd) och jag fick mig att tro att jag bara var trött på att spendera så mycket tid varje dag på styling och irriterande att du sitter i en timme flitigt rakt, och om du går utanför (och jag bor i St Petersburg), och allt blir omedelbart till en oförståelig sak.

Tankar om keratinrätning plågade mig länge. År 3 var inte löst. Skälen var annorlunda - antingen var hon rädd för att hon inte skulle rättfärdiga sitt värde, eller den hemska mästaren skulle gå vilse, etc. Men en gång gick min flickvän till salongen för denna procedur, och en helt annan kom ut - rakt hår, inte uppblåst, mjuk, silkeslen och glänsande. I ett ord - en dröm! Och då insåg jag att jag akut måste göra detsamma med mitt hår!

Sökningen till befälhavaren tog inte så mycket tid som jag förväntade mig. Jag gick in i gruppen, tittade på arbetet och bestämde mig äntligen! Registrerade och räknade dagarna som onormala))

Jag antar att vi behöver prata om hur allting händer. 1) Först och främst tvätta du huvudet med ett speciellt schampo som öppnar alla skalor (förlåt, jag är inte en mästare, jag kan inte tala på sitt professionella språk).

2) Torka håret noggrant med en handduk. Torka sedan kort snabbt.

3) Applicera själva keratinet.

4) torrt hår

Och voila, du är ägare till vackert, glänsande och rakt hår!

Det är också värt att berätta om denna komposition Cadiveu Brasil Cacau: det är med denna komposition att du kan tvätta håret 2 timmar efter proceduren. Men jag har aldrig tvättat det samma dag (jag gör det 4 gånger) och väntade minst 1 dag. Jag är säker på att kompositionen blir bättre om du inte rör på håret för en dag.

Nu specifikt min bedömning med alla detaljer:

Jag kommer inte skriva om fördelarna / skadorna på håret, för jag har inte studerat kompositionen.

Låt oss förmodligen börja med minuserna för att bli bra)

1. Du kan glömma volymen. Minst en vecka säkert.

2. Första gången du inte kan göra något med ditt hår, nämligen - stift, slips och ännu mer så att locka och göra olika frisyrer.

3. Om du tror att dina splittrade ändar kommer att se bättre ut - du är djupt felaktig. De börjar se ännu värre ut som för mig. På grund av att hårets struktur efter keratinrätning är jämn och jämn, är alla delade ändar synliga ännu mer. Därför, om du gillar det eller inte, behöver du fortfarande ha en hårklippning.

4. Nog dyr.

5. Vi behöver speciella schampon utan innehåll av sls, sulfater. (Jag kan inte säga att detta är en minus men inte precis ett plus))

Med minusar, förmodligen allt.

Fortsätt till plusserna:

1. Håret är riktigt rakt, och efter att ha tvättat huvudet är de också raka (någon tror inte)

2. Håret blir otroligt mjuk, silkeslen och glänsande.

3. Installationen tar 15 minuter istället för 60 minuter.

4. Om du gör denna procedur hela tiden, då varje gång effekten kommer att glädja dig längre och längre.

5. Du kan växa hår.

Tja, till sist håller jag en collage där jag kan se (jag hoppas) omvandlingen av mitt hår på 9 månader.

Transformation av mitt hår.

Det första fotot är inte helt klart, det här är håret efter "strumporna" i det andra förfarandet. Den dagen var det väldigt våt)) hår, men inte rakt men ändå välskämt. Hennes hår var inte färgat, det var all belysning)) P.S. Nu går jag till förfarandet var 3-4 månader.

Åh ja, jag glömde helt att säga - i min längd (+ - 50cm) kostar det 4500-5000 (beror på mästaren). Men jag kom ofta in i aktierna med min herre, och det gjorde jag för 3500-4000.

Vem från St Petersburg, och vill göra en keratinrätning, men hittade inte befälhavaren - jag kan ge kontakter)

Flickor! Mitt liv är uppdelat i "före" och "efter" och allt tack vare det här magiska förfarandet! Det är värt det! Se själv! (+ foto!)

Under flera år av konstant anpassning började mitt hår splittras längs hela sin längd och ungefär sex månader före keratin och faller mycket ut, förlorade jag dem i skrotor. Vad försökte inte - och folkmedicin, och olika masker och nikotinsyra och pepparvodka - allt till ett ställe. Det visar sig, på grund av den ständiga strängsprutningen. Lökarna är mycket svaga och hårfall har börjat. foto före proceduren

Förmodligen tvingade ingenting mig att tvivla på valet, som förfarande för keratinhårinpassning. 3-4 månader blev jag löst. Jag tittade på olika webbplatser på jakt efter originalprodukter, jämförda formuleringar, priser, volymer, läs recensioner. Och så bestämt!

Jag valde kompositionen för Cadiveu Plastica dos Fios. Enligt recensioner är han den starkaste. Jag beställde från platsen MegaKeratin (av någon anledning är denna komposition listad som för blondiner) testuppsättning. Jag ville kolla hur det fungerar alls och om det kommer att fungera alls. För att betala, var jag tvungen att öppna 2 konton i Sberbank i Ryssland (jag är själv från Ukraina) - hryvnian och rubel. Först placera pengar på hryvnian, och överför sedan från det till rubeln en, och betalar bara din beställning från den, dvs. Överför pengar till säljarens konto. Med alla omvandlingar och avgifter för överföringar kom ut ca 600 UAH.

Efter 10 dagar fick jag mitt paket inslaget och jag suckade med lättnad - jag ville så mycket ha en anpassning till det nya året! Så glad var jag då. )) Strax före förfarandet gick jag till salongen, avbröt splittrat hår, och inte bara trimmade ändarna, men grundligt så, med 12 centimeter =) men åh, det nya året med vackert hår är det inte förolämpande.

Jag gjorde det själv, följ instruktionerna: Jag tvättade mitt hår 2 gånger, torkade det med 90% kall luft, missade noga varje hår med kompositionen, torkade håret med en hårtork och rakt hår vid en temperatur på 230 grader på en tunn strand (efter varje sträng 7-10 gånger). Totalt tillbringade ca 5 timmar.

Jag kommer att säga genast, mitt mål var inte hårglans (de är redan glänsande, när jag ens undrar hur efter några år av skräck glimmer de fortfarande), men absolut inriktning. När jag tvättade av resten av kompositionen och satt på en mask för fästning, var jag i tvivel, mitt huvud snurrade hela tiden "Vad om." Därför bestämde jag mig för att torka naturligt för att se hur håret skulle falla. Hur ovanligt det var, efter tvättning, att inte se ett lamm, men en idealisk styling! Min glädje visste inga gränser)). foto omedelbart efter proceduren

När det gäller vården köpte jag schampo utan SLS (SLS-tvätt keratin). Du kan inte använda balsam, eftersom han spelar ingen speciell roll, hans hår är så vackert och smidigt.

Under den första veckan försökte jag packa håret med en krökare med stor diameter, det var svårt, men efter en månad var det lätt att blåsa det.

Två månader har gått, och håret är nästan plattt, bara en ljusvåg har gått (inte ens en våg, men en slags böj). Om nödvändigt - jag spenderar ett par gånger strykning och allt är perfekt)

Den stora fördelen är att du inte behöver vänta i 3 dagar tills kompositionen är fixerad. Omedelbart efter proceduren kan du samla hår i en hästsvans, lägga den bakom öronen, kläm upp den med hårnålar etc.

Håret började falla mycket mindre, efter att ha tvättat drar jag ut ett hår 5. Och förresten, på jämnt hår är det mycket märkbart hur håret växer))

Efter keratin var volymen av lockigt hår borta, det blev detsamma som efter normal flatning med ett järn, men nu, när håret har vuxit, är volymen vid rötterna mer märkbar.

Keratinutjämning gör livet väldigt lättare! Nu är det inte nödvändigt att spendera fältet på varje tvätt i nästan en timme för att ta hårets huvud i den gudomliga formen. Jag är glad!

Någon som tvivlar på att göra eller inte, alla som inte vet vad man ska göra med sitt lockiga hår eller bara drömmar om perfekt jämnhet ANBEFALA! Jag lägger 5 +++++++++++

Efter proceduren har jag redan provat dessa schampon:

Havtorn, orientalisk och granatäpple är alla organiska och sulfatfria, men de fungerar annorlunda.

andra proceduren (ungefär halv ett år). Jag var trimmad på frisören inte alls som jag ville ha. I allmänhet har jag nu den här hemska kaskaden. :(

CocoChoco eller Cadiveu?

Fördelar: * Glänsande och mjukt hår. 3. Håret reagerar inte på fukt. 4. Långt förblir den terapeutiska effekten. Håret är silkeslett för beröring, håret är rakt, kan torkas utan styling, håret blir rakt

Hej alla! Jag är en fan av keratinhår restaurering, i 2 år har jag definitivt använt CocoChoco. Och bokstavligen ungefär 3 - 4 månader sedan började mitt hår snyggt, de säger * värdinna, se vad som händer med oss ​​- det är dags *

Innan det köpte jag alltid sminken från en härlig tjej - för tappning. Men vad var min besvikelse när jag skrev till henne och hon gick någonstans O_o Jag väntade på ungefär 2 eller 3 veckor av svaret, men utan att vänta på det bestämde jag mig för att leta efter ett alternativ. Och vart gick jag och letade efter henne? Naturligtvis, på min favorit irecommend)) Så jag läste om Cadiveu's underbara komposition, de säger att det här är allt bra, mildt och inte så illaluktande)) Jo, okej, låt oss försöka. (Om hur jag köpte det och så vidare, det här är en separat historia xDD) I allmänhet kom kompositionen till sist till mig. Skriva till min gamla vän och föreslå vårt standardsystem - jag du, och du jag. Vi började. Till att börja med är själva förfarandet väldigt annorlunda än CocoChoco, vilket är bekant för mig, vilket består av följande:

1. Tvätta först schampongen djupt rent

2. Blås torrt helt!

3. Applicera keratin

4. Torka helt (och här börjar * smacka * och bränna slemhinnorna)

5. Men allt innan detta är fortfarande inget, men nu börjar tennet, det minsta saken !! Det är nödvändigt att jämföra järnet, järnet ska värmas till 230 grader.

Och i allmänhet är detta slutet, efter det kommer du direkt att vara perfekt slät, glänsande och allt det håret. Men de kan inte knivas, våt och så vidare i 3 dagar !! (Det är ganska svårt, särskilt när de klättrar in i tallriken när de äter)

Och nu ska jag berätta lite om Cadiveu-förfarandet och du kommer att förstå skillnaderna själv)

1. Tvätta med schampo (ja det är fortfarande detsamma)

2. Torka upp till 80% (80% pannkaka !! hur man får reda på hur mycket det är på vått hår? Eftersom vissa hår torkar snabbare, andra gör det inte) - men åh ja. Torkad ut.

3. påförd keratin utan överskott, förhindrar överskottet att suga!

4. Torkat hår med kall luft! (här är det vildtbadning!) Men jag vill klargöra att när hon kom till en vän i sin nya lägenhet visade sig hon att hon bor i ett rum med ett fönsterblad. så jag tror att om det fanns ett normalt rum, skulle det inte finnas någon sådan vildhet.

5. Dra varje sträng 10 gånger med ett järn! (på håret före prästerna var det ganska.. problematisk xD)

Och du vet, det finns fortfarande ett ögonblick, igen efter 2 år med KokoChoko's försök, har du blivit van vid att det här är sista ögonblicket, och du röra på ditt hår och förväntar dig att det är mjukt, slätt och silkeskt, men du får det. hur förklarar du.. håret är inte tvättat i veckor 3 förmodligen.. fet och fet..

5. Efter all den plåga du behöver.. uppmärksamhet.. gå och tvätta ditt hår !! Tänk dig vad det är för en chock, speciellt för en person som varit på en coco i 2 år?) Tja själv, det är inte mina 3 dagar, annars kommer keratin alla att gå, men här är du brazenly enligt instruktionerna som tvingar henne att gå och tvätta !! (True UTAN schampo, bara vatten. Men FAKTET är ett faktum !!) Jag hade en känsla av att jag skulle tvätta det hela borta.. Och i 3 timmar kattan skulle freak out!

6. I ett bad på ett vått hår, använd en mask, vänta minst 10 minuter

7. Skölj och torka allt hår (hårtork eller på ett naturligt sätt)

Det är allt. Att ha gjort allt detta och bara ber, förmodligen, så att de 5 timmarna som spenderades på allt om allt inte skulle gå förgäves, jag väntade tills mitt hår var torrt.. och de var torra.. och blev.. även. Min lycka visste inga gränser)) Det fungerar !!) Nu skriver jag denna recension efter mm.. 5 schampon! Och hår som om det bara gjordes, det är väldigt coolt, verkligen. Och om du inte är trött ännu, kommer jag fortfarande från mina skrifter att jämföra dessa 2 sätt.

Om du jämför CocoChoco och Cadiveu, så finns det både fördelar och nackdelar..

1. Kokochoko - billigare. Men därför mindre kvalitet.

2. Kokochoko har omedelbara resultat. Strax efter proceduren är håret otroligt rakt och flödande, men! Efter 2 eller tom 1 tvättas resultatet omedelbart. Jag tog omedelbart järnet efter en samma tvätt och gick för att anpassa håret. I Cadiveu är resultatet mindre lysande, MEN efter 1 och 2 och 3 badningar är det samma! Utan att förändras!

3. För mig var det en minus, när du använde Koko Choko var det verkligen omöjligt att sticka håret eller ta dem i en hästsvans, det kommer omedelbart att bli veckor. I Cadiveu observeras detta inte, en liten våg på framkanten är närvarande, och allting i allmänhet (med tanke på att jag gör svansen med ett gummiband hårt, med kokochoko, tillåter jag inte det här)

4. När du använder Cadiveu omedelbart efter proceduren kan du gå och tvätta håret och stifta i allmänhet vad du vill göra när du använder. CocoChoco är absolut omöjligt att tvätta håret i 3 dagar, mycket mindre pin upp och så vidare (det var extremt svårt att äta)

5. lukt Keratin lider akut lukt. CocoChoco är otroligt. Och under torkning och ännu mer under strykning (eller vad det är där). I Cadiveu är det här endast under torkning (för övrigt är det nödvändigt att torka med kall luft) i själva verket är det därför i princip inte möjligt att torka (om du har mycket ledig tid)

6. Läkemedel - vad är det att det i princip inte är dåligt, färre splittrade ändar, mer glans.

7. I slutet, summering vill jag säga att jag troligtvis kommer att fortsätta använda Cadiveu. När allt kommer omkring är jag mer oroad över effekten i en månad, och inte omedelbart efter proceduren.

Jag glömde nästan, jag sa att effekten av CocoChoco inte varade länge, och efter 1-2 bad var allt förlorat, så varför gjorde jag det? Jo, tydligen för att mitt hår var väldigt svårt för mig att räta med ett järn, i mer än 4 timmar höll de inte raka, även om det var lika med max. temperatur. Efter keratin jämnade jag dem till perfekt skick på 15 minuter! och gick till nästa. badar !!

För att vara ärlig kan jag fortfarande lägga till och säga bara en massa saker.. Jag försökte det viktigaste.

Och om - om de började bli fett snabbare, bli smutsiga.. Ja! Eftersom.. Jag behöver göra dem !! Jag ständigt rör dem nu T_T

Tack så mycket för din uppmärksamhet ^ _ ^ Jag hoppas att jag kommer att vara till nytta för dig, och du kommer fortfarande att fatta rätt beslut)) Än en gång, till keratin i allmänhet. 2 år sedan. Omedelbart efter CocoChoco (jag har inte gjort mitt huvudvask ännu). Efter 1 badning är CocoChoco (2 år) inte synlig på bilden, men de är tydligen inte så ännu nu. Och om du slår, kommer det att bli veckor.

Mastkhev, gör det själv, billigt, förstör inte håret

Fördelar: * Glänsande och mjukt hår, 3. Håret reagerar inte på fukt, håret är silkeslett, det är rakt hår, kan torkas utan styling, håret blir rakt

Nackdelar: outhärdlig skarp lukt, obehaglig lukt vid torkning

Jag köpte testkit via Internet.

Jag hade tillräckligt med det på min axel längd med 4 gånger. Tyget av den tuggade strukturen, tunn, torr, färgad. Upp till

Tack vare det här verktyget torkar jag inte håret med hårtork, håret är i gott skick, folk säger att efter håret blev hårets kvalitet bättre (jag tror bara den externa effekten).

Fotoinstruktioner, som beskriver proceduren, bifogad.

I uppsättningen var:

- som en present var det en balsam efter att ha tvättat håret från samma serie.

Tvättat hår utan sulfatschampo.

fördelar:

2) förbättrar utseendet,

3) eliminerar stylingproceduren,

5) tillräckligt länge

nackdelar:

2) För någon en lång process.

Förfarandet är gjort när det är dags att göra det effektivt och utan nerver.

Att göra i ett ventilerat rum kan du ta en fläkt, torka i riktning från ansiktet.

Lukten är skarp och ögon stickande.

Ta bort främlingar och barn från rummet.

Min erfarenhet av självriktning

Fördelar: 3. Håret reagerar inte på fukt, kan torkas utan styling, håret blir rakt

Nackdelar: det är väldigt svårt att göra sig själv

I den eviga kampen för håråterställning och rätning kom hon över denna botemedel. Det rekommenderas att rikta hårt skadat, färgat hår. Började ringa lokala hantverkare, priset blev något skrämmande: på min torg från 3500 till 7000r. Jag läste på Internet, som tjejerna själva klarar av. Enligt recensioner på airecommend gick jag till webbplatsen Megaceratin, där du kan beställa en provversion av keratin. Paketet kom snabbt. För 1100 rubel fick jag tre transparenta burkar med en kapacitet på ca 50 ml. De åtföljdes av detaljerade instruktioner om vad, hur och i vilken ordning som ska tillämpas. Ordningen är i själva verket enkel: sköljning med ett super-rengöringsschampo i 3-4 gånger. Sista gången ska hålla fem minuter. Sedan torkas håret med 80%. Keratinapplikation. Kall lufttorkning vid 100%. Rätta tunna trådar med ett järn (200 grader för allvarligt skadad, 230 för normal), som leder 10 gånger, från början till mitten. Spetsarna bör strykas högst 4 gånger vid 200 grader, eller 2 till 230. Det sista steget är att applicera reparationsmaskan i 5-15 minuter.

Det ser enkelt ut. I praktiken var det inte så. Det första steget visade sig vara det enklaste, tvättade håren, torkat till en något fuktig tillstånd. Och då började det: keratin är en fruktansvärt kaustisk vätska. Medan hon satte sig, var klumpen i hennes hals helt enkelt hemsk, hennes ögon var röda och vattna, även om jag slog på huven och öppnade fönstren för att ploga. Sedan torkar: oooo, torka håret med keratin med kall luft, det är fortfarande ett nöje. Håret torkade upp måttligt länge, det tog cirka fyrtio minuter att torka sina tre hår av glesa hår, och det här är giftigt, man kan säga atmosfär. Plus, före torkning, gissade jag att ta bort handskarna, och huden på fingrarna från superblandningen smälte omedelbart. Men det visade sig vara blommor. Oberoende rätning av tunna trådar är pipetter, kamrater. Grovt smälter keratin, som påverkas av 200 grader, på håret och håret kyler längre än vanligt. Och det är nödvändigt att utföra håret 10 gånger. Och eftersom det är omöjligt att göra dessa manipuleringar med en hand, bränner den andra handen periodiskt, även genom handskar. I allmänhet, på något sätt med en synd i halv färdig rätning. Till sist bekänner jag, redan filonila, och tog inte mycket tunna trådar, eftersom mina fingrar var helt enkelt outhärdliga, i allmänhet var jag utmattad med denna rätning, rakt "kära mor". Därefter en mask, torkning och woo a la, hår rak, blank, mjuk och silkeslen och upplyst av två toner.

Baserat på min kaustiska erfarenhet, skulle jag rekommendera följande:

1. Den första och viktigast, om det inte finns några pengar till befälhavaren, bjud in en flickvän eller fråga någon nära. Mest av allt gör det så hårt. Jag kommer inte godkänna en oberoende rätning för något pris.

2. Var noga med att köpa några termiska handskar och ta inte bort dem under hela förfarandet (jag rekommenderar även andningsskydd och glasögon som passar tätt mot ögonen

3. Applicera keratin endast i ett välventilerat område efter avlägsnande av katter, barn och andra djur

4. Om du värdesätter din hårfärg, tänk tre gånger och hör med mästaren. Håret lyser alltid, utan undantag, åtminstone en ton. Jag har två. Men färgen tackade mig uppriktigt. Det visade sig, sådan venetiansk markering.

I allmänhet rekommenderar jag. Straightens riktigt bra.

Jämför "Before" och "After" och förstår omedelbart allt :)

Fördelar: håret är visuellt friskare, rätnar och slätar håret, räker ut och smälter håret, ger håret en hälsosam glans och ser ut, eliminerar hårets fluffighet

Nackdelar: dyra, kaustisk komposition

Hur länge har jag åkt, och äntligen gick jag och gjorde keratinhårrätning!) Jag valde Cadiveu Brasil Cacaus sammansättning för att jag har torrt lockigt hår, och det är bara för sådana. Var och hur det har förvärvats kan ses på http://irecommend.ru/node/2234636, men det är en annan historia

Vill bara säga om bristerna:

Det var bara hemskt, som skrev där att inget avdunstat, då kanske du bara inte torkade ditt hår? Så snart mästaren öppnade burken och började applicera keratin på mitt hår, mina ögon slog redan och hon också. Först försäkrade hon mig om att det var normalt, men när vi började torka dem med en hårtork tog hon tillbaka sina ord. Ärligt talat, jag själv förväntade mig inte att röken skulle vara så kaustisk, tårar rullade omedelbart, näsan och halsen fick ont) I slutet av torkningsfasen trodde jag att jag inte längre hade några luftvägar och slemhinnor) öppet öppet! Följande minus följer härifrån, som jag specifikt vill framhäva:

 • obehaglig brännande känsla i näsa och hals i 1-1,5 timmar

Först blev det oroligt för mig, för att jag ens gick ut på balkongen för att andas, jag var inte så smärtsam men oerhört obekväm att andas, och jag kände denna otäcka rök i min mun och näsa. Men tack Gud, då gick allting.

 • förfarandet tog lång tid

Även om det är ganska beroende av mästaren. Jag satt från 9 am till 4 pm. Det här är mycket. Men med alla "rökbrott", te och kaffe och sitter med en mask på håret tar vi 2 timmar. Men ändå länge. Men försiktigt, förstås. Tja, plus jag har mycket tjockt hår, vilket i denna situation inte spelade i mina händer)

 • nu hatar jag radiorekord

Eftersom att lyssna på honom i 7 timmar i rad är det bara hån)

Sedan, efter att ha torkat håret med en hårtork, började proceduren att räta / täta håret med ett järn. Vi trodde att det skulle vara det värsta på det här steget, men vi misstog. Befälhavaren klagade inte, och ännu mer. Rök stinkade inte, föll omedelbart och släpptes bort.

Därefter tvättades keratinet med vatten, satte en mask och lämnade mig för 15 att ligga i diskbänken.

Det sista steget bestod i att torka håret med en hårtork och borste. Först bestämde vi oss för att inte använda borsten och se hur keratin klarade uppgiften, och jag vill säga vad som är bra. Håret var rakt, volymen gick inte bort och de såg naturligt ut. Tja, sen senare för en komplett uppsättning dragit ut en borste)

Tyvärr har jag inte fotograferat mitt hår till det sista steget med en borste, så jag kan bara erbjuda att ta mitt ord för det. Och nu ett foto: FÖRE OCH EFTER

I dagsljus (kammad):

I dagsljus (ej inkommande):

Och bara ett par bilder från salongen under en paus (i salongen tog jag en telefon på miniräknaren, så jag ber om ursäkt för kvaliteten)

Och några ord om volymen. Jag hade ursprungligen inte mycket stor volym, men han var inte vilse efter proceduren, för alla vet att du behöver dra sig tillbaka ett par cm från rötterna och järn 90 grader i förhållande till huvudet:

Och alla färgövergångar och återvunna rötter blev synliga (förra gången det målades 5-6 månader sedan). På bilden av någon anledning är det inte synligt, men tro mig, det är märkbart i livet. Men det här är inte kritiskt. Jag vill också tillägga att håret i solen började kasta lite cognacfärg, även lite som rost. Men igen ser det vackert ut.

Bottom line: Jag är nöjd med resultatet, mitt hår har blivit mjuk, silkeslen, glänsande, rak och ser i allmänhet frisk ut. Hur länge kommer denna effekt, jag vet inte, för Det här är första gången. Jag kommer regelbundet att uppdatera granskningen för maximal objektivitet.

Jag lägger 4 av 5, tar 1 poäng för akrid rök, mina tårar och brinner i näsan / halsen.Nästa Artikel
Äppelcidervinäger till hår: recept för sköljningar och masker