Allt om färgämnen används för att lätta mörkt hår


Drömmen om en radikal förändring av bilden associerad med blekkrullar, typiska för många mörkhåriga skönheter.
Delvis för att attrahera manlig uppmärksamhet åt sig själva (enligt en vanlig stereotyp är det de som gillar blondiner mest av allt), delvis för att tillfredsställa den eviga kvinnliga önskan om ständig förnyelse.

Eftersom blekning hänför sig till manipuleringar som skadar hårets struktur, bör färgvalet för deras ljusning tas med stor försiktighet och använd masker för blekt hår.

Vilka färger är lämpliga för lätta hår

 1. De bästa föreningarna för att lätta mörka strängar är färger, vars kemiska formel innehåller kollagener och eteriska oljor som mjukgör effekten av andra aggressiva komponenter.
 2. De mest skadliga är hårfärgämnen som innehåller ammoniak: de skadar inte bara nagelbandet längs hela axelns längd, utan förstör också helt det naturliga pigmentmelaninet som finns inne. Varaktigheten av den uppnådda effekten är från fyra till sex veckor. Ammoniakfria formuleringar har en mildare effekt, men deras effekt är kort: efter 2-3 veckor måste håret bli lättare igen.
 3. De bästa produkterna för hemljusning av mörkt hår är färgämnen med en krämig konsistens. De appliceras perfekt på trådarna, vilket garanterar deras högkvalitativa och enhetliga färgning. Tack vare regenererings- och näringsämnena, liksom kosmetiska oljor som ingår i krämfärgen, ges en mild färg, vilket medför minimal skada på hårets hälsa.

Om förtydligande

I processen att lätta håret lyfter den använda kemiska kompositionen hårkutikulärvågorna och tränger in i hårkärnan, som innehåller pigment och grundstrukturer som är ansvariga för elasticitet, textur och form av krullarna.
Som ett resultat av oxidationsreaktionen uppstår frisättningen av syremolekyler och upplösningen av pigmentmolekylerna som är ansvariga för färgningen av krullarna. Det är på varaktigheten av den oxidativa processen beror på graden av lätta hår.
Blixtprocessen slutar alltid med skada på håret.

 1. Med minimal skada, som manifesteras endast i öppningen av nagelbandet blir de hårda och torra.
 2. Skador måttlig leder till ökade porositetsträngar. Blekt krullar blir tråkiga, bräckliga och okontrollerbara. På grund av splittrade ändar är de svåra att kamma och växa till önskad längd.
 3. Allvarlig skada slutar med brittleness och håravfall, liksom hudbrännskador på huvudet.

Till den skada som orsakats av håret var minimal, det är bättre att överlämna rätningssträngarna till en specialist.

De som har bestämt sig för hemlagad missfärgning bör välja en icke-ammoniakförening eller färg med inte den högsta procentandelen väteperoxid.

Vi kvinnor älskar att förändras från tid till annan, till exempel genom att ändra hårfärgen. Men ingenting spenderar hår som kemiska färgämnen. Ta ett recept på lättare hår med kanel och honung.

Att stoppa håravfall och få dem att se friska är faktiskt ganska svårt och kräver mycket tålamod. Recept masker för håravfall med jäst här.

Tillfälligt hårfärg är ett enkelt och prisvärt sätt att ändra och förändra ditt utseende, välja en ny bild och prova något helt ovanligt. vad heter det tillfälliga hårfärgen, detaljer http://ilcosmetic.ru/volosy/okrashivanie/vremennaya-kraska-dlya-volos.html

För att lätta håret leder inte till en ful gul färg, du måste följa dessa regler:

 • Ljusa inte skadade, spröda och för torra lockor. De behöver en obligatorisk komplex behandling, som består i genomförandet av hemmet näringsrika masker, användningen av medicinsk schampo, spray och balm samt oral administrering av multivitaminpreparat;
 • Brunetter som har varma toner i hårfärgen bör välja hårförtydligare, vilket ger curls en antydan till platina eller en kall blond. Det är de som kan drunkna ut de oönskade yellownessen av blekta strängar;
 • Den korrekta användningsföljden för blekningskompositionen kan också förhindra bildning av yellowness. Färgen appliceras först på baksidan av huvudet, sedan på kronan. Efter det lyser strängarna på pärlorna och tempelarna. Hårets tips är färgade sist.

Gelatin är populärt i hemmet kosmetologi. En av de positiva effekterna av gelatin är återhämtningen av skört och splittrande hår. Från vår artikel kommer du att lära dig om hem gelatin laminering.

På 2 - 3 toner

Detta kan göras med hjälp av egen naturfärg. Blanda i en glasskål en kopp balsam, sex efterrättskedar med mark kanel och en tredje kopp flytande naturlig honung.

Efter noggrann blandning av kompositionen, fortsätt till dess applicering på nyvasket och lätt torkade lockar.

Dela håret i separata trådar, sätt färg på hela längden av håret, försök att undvika kontakt med ansiktets hud. Gnid in i huden på huvudet, det borde inte vara.
Färgade lås döljs under oljekudden och värms med en handduk. Efter en halvtimme tas handduken bort och går med färg på huvudet i tre till fyra timmar. Därefter tvättas kompositionen med mycket varmt vatten.
Detta förfarande lindrar håret i två toner. Om det behövs tretonklarering, läggs inte sex, men åtta dessertskedar med kanel till färgen.
Vad är färgen för hår, vad är skillnaden mellan hushåll och professionell. Vi tänkte ut det. Läs om hårfärgskompositionen.

Målarformar

 1. Cream paint. Förtjockningsmedel som ingår i deras formel ger kompositionerna av denna typ en tjock konsistens, som inte sprids och jämnt fördelas på håret (till exempel Cutrin-hårfärgämne). Uniform applicering är en garanti för enhetlig rätning. Cream-baserade färger är den mest eftertraktade typen av lättnadsmedel.
 2. Färger baserade på pasta eller pulver. Innehållet i katalysatorer och inerta ämnen accelererar och intensifierar väsentligt blekningsprocessen hos strängarna, därför används denna typ av färgämne när det är nödvändigt att lätta mycket mörkt hår. Använd oftast detta hårfärg för att markera.
 3. Oljebaserade färger. Med den mjukaste effekten på grund av de sulfonerade oljorna i deras sammansättning blandas färger av denna typ med katalysatorer och en fixer. Samspelet mellan alla komponenter i den kemiska kompositionen leder till neutralisering av oönskade hårfärger.

Under graviditeten försvagas de och förlorar sin glans. Men är det möjligt att färga hår under graviditeten? Lär dig mer, vilken färg för att färga hår som är gravid.

Bra färger

Utbudet av klargörande formuleringar som erbjuds av moderna tillverkare av färger är ovanligt brett. För att inte skada håret bör du föredra kvalitetsprodukter av kända märken.
Färglös färg - det låter ganska konstigt, men hon fick ett sådant namn av en anledning. Ammoniak är frånvarande i färglös färg, tack vare vilken den kan användas även av gravida kvinnor eller tjejer med känslig hårbotten. Läs recensioner om färglöst hårfärg.

Estelle

Belysningskompositioner av det ryska varumärket Estel är mycket populära bland unga skönheter och kvinnor i äldre ålder. Anledningen är att klargörarna av detta märke har ett antal fördelar. De är:

 • även mycket mörka strängar blir effektivt lättare;
 • lätt att applicera
 • innehåller den minsta kvantiteten aggressiva komponenter
 • irritera inte huvudets hud;
 • är färdiga med hårbalsamens återställande struktur.

Julia: Jag lyser mitt ganska mörka hår med endast Estelle-färg. Trots den låga kostnaden ger hon mig möjlighet att känna sig som en charmig blondin. Missfärgningen påverkar naturligtvis hårets struktur: de blir torra och hårda, men med hjälp av speciella schampon och balsam av samma märke hjälper jag mig att återfå min förlorade hälsa.

Garnier

Fördelarna med Brightening Garnier-färgformuleringarna innefattar:

 • höghastighets lättnad hår;
 • ingen obehaglig gul färg;
 • sparsam effekt;
 • resultatet av resultatet
 • bevarande av hårstruktur
 • trevlig arom.

Vera: Jag var nöjd med färgen på garnierens märke: krullarna förvärvade exakt den färg som jag länge hade drömt om. Den enda nackdelen är den lilla mängden färgämne som finns i satsen. För mitt tjocka hår tog det tre förpackningar på en gång: det träffar fickan.

Loreal

Blekningspasta varumärke Loreal Platinum anses vara ett av de bästa sätten att lätta håret. Dess fördelar:

 • ammoniakfri förening;
 • total frånvaro av lukt
 • Förekomsten av komponenter som hjälper till att stärka håret;
 • ingen bränning under applicering;
 • säkerhet för hårstrukturen.

Svetlana: Loreal Lightening Pasta är en verkligt magisk produkt. Med honom blev jag äntligen i stånd att växa hår (innan de bröt av nästan vid själva rötterna). Superbly fläckar rötterna och lockar längs hela längden och luktar inte alls.

Brighteners Cieces är idealiska för lätta krökningar, blekning av mörkt och brunt hår kräver flera procedurer, eftersom de förvärvar en obehaglig gulning.

Anna: Jag rekommenderar inte mörkahåriga tjejer att använda ljuskärlens märkessystem: från det första förfarandet är curlsna inte målade över. Det tog mig tre sessioner för att uppnå önskad effekt. Som ett resultat kostar missfärgningen en betydande mängd.

Titta på videon: Lightening Hair

matris

Paints Matrix har alla fördelar som anges i karaktäriseringen av tidigare populära märken: Effektiv färgning, sparsamma effekter på hud och hår, luktfrihet.

Ksenia: Jag gillar verkligen pulver brightener matris. Det har bara en nackdel: det torkar snabbt på strängarna, vilket gör det svårt att applicera.

populära

Bra feedback fick märkesvaror:

Ljussättning med ammoniakfri färg

Ammoniakfria klargörande medel har följande fördelar:

 • sparsam handling
 • reducerande effekt;
 • Vid spolning, lämna inte en skarp gräns mellan de återvunna rötterna och de tidigare målade trådarna.

Men tjejer med mycket mörkt hår kommer att kunna lätta sina lockar med bara två eller tre toner med hjälp.

Ett undantag är färgen från det professionella varumärket Chi, som kan lysa upp trådarna med åtta toner.

Sophia: Jag blekade mitt hår i en dyr salong. Paint Chi gjorde ett mirakel: nu är jag en bländande blondin. Medan inget annat och dröm inte.

schampon

Denna kategori av verktyg är utformad för mjuk klarläggning av krullar inte mer än ett par toner. För att få en synlig effekt på mörka krullningar behöver flera applikationer.
Tillverkare använder citronsyra, svaga oxidationsmedel eller kamillextrakt som aktiva ingredienser. De mest populära varumärkena är lätta shampoo-märken Irida, Schwarzkopf, John Frida.

Video för dig: gör en brunett till en blondin hemma

Hemma

För självbelysning används mörkt hår ofta väteperoxid.

 1. På hårda och mycket mörka strängar drabbade av 8-12% lösning.
 2. För hår av medeltjocklek är en lösning av 6-8% koncentration lämplig.
 3. Fint hår är tillräckligt exponering för 4-6% lösning.

Att göra mörka strängar ljus är inte så svårt. Det viktigaste är att processen med missfärgning inte skadar deras skönhet och hälsa. Om kemiska färgämnen används, är det nödvändigt att välja formuleringar som innehåller minst aggressiva ämnen.
Recensioner om färgning av hårfärger i den här artikeln.

Vi rekommenderar också att du läser mer om effekten av bränt hår på brunt hår.

My-Krem

kosmetika från A till Z

Vilken färg är bättre att lätta mörkt hår

Vilken färg är bättre att lätta håret. Viktiga rekommendationer

Det välkända sättet att väteperoxid verkligen målar en kvinna, har givetvis en grund. Blont gyllene hår ger kvinnan en speciell ömhet och beröring. Men innan du byter den mörka hårfärgen mot motsatt, borde du tänka noga, väga för och nackdelar. För det första har inte alla kvinnor blont hår, och för det andra, lätta håret med flera toner och allt mer komplett blekning orsakar allvarliga skador på håret, ibland irreparabla. Slutligen är en skarp förändring av bild och utseende inte alltid motiverat. Om det emellertid är en stor önskan att bli blondin, är det nödvändigt att närma sig färgproceduren med fullt ansvar. Först måste du välja vilken färg som är bäst för att lätta håret. Valet av färg beror på effekten, vilket är önskvärt att erhålla efter färgning.

En liten förtydligande kan utföras utan att dra till sig drastiska åtgärder, det är nog att använda en tonad balsam eller skum. Naturligtvis behöver du bara använda välkända professionella kosmetika (tonade skinn och balsam från Wella har visat sig bra) och att studera de rekommendationer som anges i instruktionerna för det. Det är viktigt att ta hänsyn till att mörkt, tätt hår av tät struktur är svagt påverkad av skuggningsmedel, och det önskade resultatet är inte troligt att uppnås. Tint balms är bra att använda på tunt mjukt hår, till exempel mörkbrun färg. Den resulterande nyansen varar inte länge. Varje 1-2 veckor måste färgproceduren upprepas. Tunt hår kan lätta folkmedicin, utan att använda kemiska föreningar. Goda naturliga ljusare är honung (utspädd 1: 1 med vatten), avkok av farmaceutisk kamomill (2 matskedar per 1 glas vatten), citronsaft. Den senare bör appliceras noggrant, eftersom det torkar håret och hårbotten.

Vilken färg lyser väl och under lång tid? Tunnan lyser färgen, som innehåller ammoniak, förstör det naturliga hårpigmentet - melanin. Den så kallade permanenta färgen varar mycket längre, upp till 2 månader. Dessa färger ger emellertid inte det önskade resultatet på för mörkt hårt hår. Endast med vanlig färgning kan du uppnå önskad färg. Ammoniakbaserade färgämnen som Schwarzkopf Igora Royal, L'Oreal Professionnel, Wella Professionnel, grått hår fläckar väl.

Vilken färg lyser bättre? Denna fråga är svår att svara på. Resultatet av att applicera ett visst färgämne beror på hårtypen, deras naturliga färg och det önskade slutresultatet. Varje färg lyser inte mer än två eller tre toner i en applikation. Endast med regelbunden användning, såväl som med rätt val av färg och procentandel ammoniak i blekemulsionen, kan du uppnå önskad färg. Du kan själv lätta ditt hår med L'Oreal och Wella hemfärgssats. Sammansättningen av dessa kit innefattar färdig färgkomposition och vårdande balsam-balsam.

Vilken färg är bättre att lätta håret för att bli en platina blondin? Mycket mörkt hår rekommenderas att först missfärgas med speciella lösningar baserade på väteperoxid och sedan måla den med önskad nyans. Peroxidlösningen hemma framställs enligt följande. För hårdmort hår, ta 8-12% peroxidlösning (för lättare och tunnare hår, 6-10%), tillsätt 1 sked ammoniak och 2 skedar flytande tvål eller mild schampo. För att kontrollera graden av förtydligande kan du göra ett test genom att först färga en sträng. Kastanj eller mörkt blont hår kan vara helt missfärgat med hjälp av specialpulver och oxidationsmedel. Det är möjligt att applicera pulver endast vid professionell färgning.

Vilken typ av färg är bättre att lätta håret, varje kvinna bör bestämma sig själv, känna till strukturen och egenskaperna hos hennes hår. Men med någon färgning "upplever håret" den starkaste stressen. Lightening, och särskilt blekande hår, orsakar dem allvarliga skador. Därför kräver färgat hår konstant noggrann vård.

Om du går till salongen till professionella frisör-stylister kan du få råd och hålla färgning i enlighet med alla nödvändiga regler. Dessutom kommer en bra specialist alltid att berätta vilken färg som är bäst för att tända håret.

Vad är den bästa färgen för att lätta håret?

Jag vill lysa upp, men jag vet inte vilken typ av färg som ska tas för att inte förstöra håret och så att effekten var, annars är håret mörkt, FIG vet vad de tar där och vad inte.

Alexandra Andreeva

Tror du att män bara älskar blondiner, men har du naturligt hår som är mörkt eller rött? Med moderna framsteg inom kosmetologin kan det bli ganska enkelt att bli en platinblondin utan en fruktansvärd yellowness, men sådana förfaranden erbjuds endast i professionella salonger.
Vetenskapen står dock inte stilla, idag produceras speciella klargörare och färger, som också kan användas hemma. Låt oss berätta vilken typ av färg som är bättre att lätta håret, eftersom det kan göras hemma med hjälp av de vanligaste sätten. Separat erbjuder våra experter steg-för-steg-instruktioner för mörkhåriga ägare, hur de helt kan ändra sitt utseende med egna händer och vända sig från en brinnande brunett till en dödlig blondin utan att skada håret för mycket. hemma kan du lätta hårfärgen lite med hjälp av de så kallade folkmetoderna. För detta ändamål är de vanligaste komponenterna som honung, salvia, rabarber, lavendel
För att lätta håret är det bäst att använda akacia honung. Processen fortsätter på detta sätt: håret tvättas med schampo med ett litet tillskott av läsk, torkas bara något. Därefter appliceras honung, huvudet är täckt med en film, de håller en sådan mask i ca åtta till tio timmar. Det är inte nödvändigt att värma huvudet mycket, eftersom honung fungerar sämre vid höga temperaturer. Tvätta av honungen med varmt vatten efter proceduren. Håret kommer inte bara vara ljust, men också skinande och väldigt vackert. Ljusfärg kan göras utan peroxid, med äppelcidervinäger för detta, men här måste vi komma ihåg att håret kommer att lysas bara lite, det vill säga för mörkt hår är receptet inte lämpligt.
För att förbereda kompositionen behöver du äppelcidervinäger (0,5 liter), 20 g torkade kamomillblommor, 30 g rabarberrot, 20 g kalendula blommor, fyra stora citroner, 50 g alkohol. Rabarber är marken, kokt med ättika och sedan lämnad för att simma över låg värme (cirka tio minuter behövs). Därefter tillsätt kamille, kalendula, pressa saften av två citroner och fortsätt att simra i ungefär fem minuter. Därefter avlägsnas blandningen, låt den svalna. Nu kan du spänna den resulterande kompositionen, tillsätt saften från de återstående citronerna och börja måla. Marknaden idag erbjuder en mängd olika färger som hjälper till att lätta din naturliga färg eller helt ändra bilden, från en mörkhårig skönhet till en oemotståndlig blondin.
En av de mest kända och effektiva färgerna är Garnier. Produkten innehåller naturliga oljor av jojoba, vete, olivolja. Detta är en ganska mild färg, så håret efter appliceringen förblir mjuk och felfri. Färgpaletten för blondiner är mycket rik: från kall platina och slutar med en gyllene nyans. Men vi måste komma ihåg att sådana mjuka färger, även om de tillåter dig att göra färgen väldigt naturlig, men tvätta snabbt ut.
Revlonissimo NMT Super Blondes serien från L'Oreal är populär idag. Sammansättningen av detta verktyg innefattar också naturliga ingredienser, inklusive kollagen, eteriska oljor, veteproteiner. Färgen håller sig väl, tvättar inte länge.
Pallen erbjuder många lätta nyanser, inklusive guldblond, pärlsilver, ashy. Som en del av dess naturliga substanser är det, men kompositionens effekt är för intensiv, vissa klagar på att håret behöver efter användning av färg i långvarig restaurering, användningen av medel från håravfall.
Igor är ett professionellt hårfärg, men det kan beställas från vilken färg som helst. Fördelarna med färg, trots sitt ganska höga pris, är många: det återställer håret, läker och närar det direkt under färgning.
Estelle har en rik, rik färg, hennes palett motsvarar alltid den deklarerade färgen, men som ett medel för håret lämnar mycket att önska. Trots det låga, prisvärda

Olivia fraser

Prova att måla Prestige.
Om färg:
Ultrahållbart ljus:
Nya superbeständiga pigment penetrerar ännu djupare in i hårstrukturen och, som ett resultat, ännu mer resistent färg, och den resulterande nyansen är absolut resistent mot yttre påverkan.
Den mest perfekta vården:
Ett särskilt komplex av veteprotein och vitaminer skyddar även skadat hår, vilket efter färgning kommer att se frisk och välskött.

Vad är den bästa färgen för att lätta håret?

Jag vill verkligen färga mitt hår blondin. Jag har nu framhäver, och min färg är bara hemsk - mörkblont, så inte vacker och det passar mig inte alls. Självklart förstår jag att det inte finns några mirakel i världen och att jag ändå förstör mitt hår ändå, men det kan på något sätt bli så smärtfritt.

muse

Nu säljer butikerna professionella färger, clarifiers. De är inte heller billiga, men det kommer inte vara så dyrt som i salongerna. Och var noga med att använda en balsam för färgat eller försvagat hår. Jag använder wellaton och klyskur hårvårdsprodukter.

Mari

vad är så hemskt i en mörkblond färg?!))) men du vet bättre. Färger. Tja, Smorya, vad är dina möjligheter. )) det finns färger för flera tusen. från naturliga ingredienser. Jag Estelle höjdpunkt gör. inte riktigt vit, men jag gillar färgen. Schwarzkop många gillar det. Mitt råd - experimentera inte dig själv, kontakta en specialist. Och då kan du först först konsultera den ena, den andra.. försök att förstå, lope är kompient.. och bestäm sedan till vem. Och säkert - innan sådana samordnade beslut, VETA ALLA PANTERNA NUVÄNDIGT. förutsäga.. så du ångrar inte. Jag talar ur min egen erfarenhet)
lycka till

Valeria Norova

gör den första gången till en specialist. Men kom ihåg att deras mörka ljusa och melirovannye skadades väldigt mycket. Befälhavaren måste vidta åtgärder för att skydda håret under en sådan förtydligande (eller stärka håret före färgning eller tillsätta speciella terapeutiska medel till färgämnet). Och sedan antingen laminering eller något annat för akut restaurering.

Eva

Tänk inte att köpa prof. måla, som rekommenderas här, du kommer att måla dig själv som en professionell. Det är naturligtvis bättre att måla i stugan (de gör det där varje dag). Nu kan du normalt lätta upp och lysa upp. pulver, men på låg% oxid och tonad med färgfärg av den valda färgen. Nu är de och. många omsorgskomponenter. ! Men efter målning krävs omsorg.

Vilken färg mest försiktigt och utan yellowness lyser håret?

Elena Dmitrievna

Det finns 2 typer av lätta färg: krämfärg och pulver, menar jag ovan. Cream lyser på 4 toner, ovanför 6. Vad behöver du. I krämfärgen lägger du till färgnyanser för att lindra yellowness, det är lila (varm tint) eller pärla (kallt), supra lyser väl ENDAST vid 6% oxidant, lägg lite längre tid, men resultatet blir utmärkt, men i allmänhet beror allt på ditt hår, deras konstruktioner, från färger Jag rekommenderar en professionell LONDA-ton 12 / 16,12 / 8 eller WELLA kolestonton 12 / 16,12 / 61, färgen kan köpas på frisören hos administratören (om paret arbetar med denna färg) Nå är oxygenanten också där. Ja, dessa toner är 12% oxygene, hårskada kommer inte.

Rayushka

Bäst målad i salonger. Omedelbart känna skillnaden! Det är trots allt färg och professionell och specialister arbetar. Och sedan är mitt huvud med en shampooform av Bonacur en serie mot den gula nyansen på håret. Köp också en mask av detta företag! Ditt hår kommer att vara tacksam för dig!

Margaritik

Prova färgen Schwarzkopf Igor pianoure Sandre färg eller 12-0,11-0. Och nödvändigtvis masochki för blondiner Jag gillar Estelle närande, inte fuktgivande! Säljs i en specialaffär! Om du ska ta Obnoxiously, ta en närande schampo och mask!

Över 10 års blond erfarenhet. De bästa och sämsta färgerna. Perfekt vitt hår utan yellowness. De viktigaste frågorna och svaren. Hur blir man en blonde hemma?

Hej kära tjejer. Jag vill dela erfarenheten av att blonda hemma. Min erfarenhet är tillräckligt stor. Redan mer än 10 år.

Jag hoppas att min erfarenhet kommer att vara användbar inte bara för blondiner, eller för dem som vill bli dem, men också för alla tjejer som färgar håret. För i återkallelsen kommer jag att berätta inte bara om hur man blir en blond hemma, men också om hur man färgar håret ordentligt.

Vitt hår utan yellownessI vill inte överbelasta en recension med onödig information. Jag bestämde mig för att göra det i form av "Question-answer", där jag kommer att få enkla och begripliga svar på populära frågor.

En liten historia av mitt hår:

Min naturliga hårfärg är blond eller tom ljusblond. Började färga håret tillbaka i skolan. Precis som många tjejer började hon med billiga lättnadsbläck, vilket starkt brände hennes hår och gav en otäck ljusgul färg. Håret är naturligt smittat. Men lyckligtvis var hon inte intresserad av annat än färgning. The perm gjorde inte, curling och strykning använde inte. Och förmodligen på grund av detta lyckades jag hålla relativt normalt hår.

För närvarande inspirerad av hårvård recensioner, bestämde jag mig för att växa mitt hår. Håll nu aktivt omsorg för ditt hår. Min bra recension på hårvård, som ger bra resultat, kan läsas HÄR.

Hårvårdsprodukter

Jag har aldrig haft samma hårfärg hela tiden, som jag alltid målade med olika färger. I 10 år med att använda olika färger hittade jag äntligen den som tillåter mig att ha denna hårfärg i ett färgämne.

Olika blonda hår nyanser (Alla länkar kommer att vara till mina recensioner, där du kan se fler bilder och information om färgämnen och hårprodukter).

Dessa tre färger färgar perfekt över mina ljusbruna rötter och ger ingen yellowness.

 • Palett SALON COLORS - den mest älskade och den bästa hårfärgen.

Palett Salongfärger Hårfärg

 • Palett A10 - för dem som älskar en mer asfär, sølvfärgad nyans.

Hårfärgspalett A10

 • Rowan Thawed vatten - för dem som älskar rosa nyans.

Hårfärgning med Rowan "Smältvatten" Blonde hemma blir väldigt lätt. Du behöver inte gå till salongen och spendera stora pengar. Alla färger som används i salongen kan du köpa själv och ännu billigare.

Jag försökte mycket färger och med självförtroende kan jag säga vilka färger som var bäst för mig och vilka var värsta.

Det bästa:

* Palettsalongfärger - 2 färger som var högre för mig var de bästa. Jag tror att nästan hela Salon Colors-serien är mycket bra. Från den vanliga palettserien av andra, förutom A10, rekommenderar jag inte att färga hår, eftersom de andra förstör det ganska starkt.

* Estel - professionell färg, som endast säljs i Estel specialbutiker är mycket bra. Kall nyanser på håret ger en mycket naturlig vacker färg. Färgen förstör inte håret så mycket och ger inte yellowness.

* Wella 12/0 - om det användes som lättare, så visade det sig att det här färgämnet också var det bästa för mig, eftersom det lyser mycket bra och förstör inte håret i jämförelse med andra lättnadsfärger från andra tillverkare. Jag använde det länge och bestämde mig inte för länge sedan om att måla det gulnade håret utan att röra vid rötterna.

Wella 12/0 Sämst:

* Garnier - Jag hade en ledsen upplevelse, och inte ens en. Jag försökte många nyanser. För mig är Garnier den värsta färgen. Mycket torrt hår. Många nyanser visar sig absolut inte sådan som på en låda. Många ger en grön nyans.

* Syoss är en analog av Garnier. Skrämmande färg förstör håret hårdt.

* L'oreal Recital Preference - många är glada över denna färg, men för mig var det också värst. Jag färgade hennes hår 3 gånger i tre olika nyanser. En är en dålig recension. Färgen skämmer bort håret, absolut inte värt pengarna. Ljus nyanser färgar inte håret nästan.

Så vi vänder oss till frågorna och svaren på dem.

Fråga: Hur väljer du rätt hårfärg?

svar:

Om ditt hår redan är blekt eller lätt blont, välj en tändfärg med en touch. Pearlescent, pärla, silver, ashy blond. Om håret är mörkt måste du först missfärga det med en lättande färg utan skugga. På lådan bör det skrivas - lätta. lyser för 6-8 toner.

Förstärkning av hårfärg Det är möjligt att det blir nödvändigt att lysa 2 gånger. Skäm inte av med gult. Eventuell ljussfärg utan skugga ger en gul färg. Detta är grunden för ytterligare färgning eller toning.

Fråga: Hur och i vilken tid är det möjligt att få perfekt vitt hår utan yellowness?

svar:

Om ditt hår redan är blekt eller ljusbrunt hår, kan du få perfekt vit för 1 färgning.

Om håret är mörkt kan perfekt vit erhållas vid 2 färgning med färgämne som innehåller 12% oxid.

Fråga: Varför är hårgultet efter färgning med någon lättare färg och hur man kan bli av med den här yellownessen?

svar:

Du får gult hår eftersom du väljer fel färg. På mörkt hår kommer absolut lättare färg att ge en gul nyans. För att undvika en gul nyans måste håret vara förfärgat eller ha en egen blond hårfärg.

Det finns två typer av yellowness: som tar en nyans balm och som inte är. Den första typen är vanligtvis yellowness, erhållen redan på blekt hår. Det vill säga du har ljusat ditt hår 2 eller flera gånger. Denna gulnande tintsalm kan antingen neutralisera helt eller något släta den gula nyansen.

 • Jag använder balsam Tonic Tint Balsam (3 olika nyanser visas i minnet). Yellowness på blekt hår, det neutraliserar perfekt och håret rötter, lysande en gång, är också bra, för jag har min hårfärg är inte så mörk.

Tonic Color Balm

 • Och även försökt Balm neutraliserare gul CONCEPT. Det är också ganska bra, det ger inte en violett nyans på håret, till exempel Tonic, men effekten är fortfarande mycket svagare.
 • Du kan också använda Lee Stafford schampo för blondiner för att behålla blondinen. Det är ett komplett schampo, torkar inte håret, tvättar dem väl och hjälper också till att noga neutralisera yellowness.

Shampoo lee stafford

Den andra typen av yellowness, som erhålls på de upplysta rötterna för första gången. Hennes tintsalm tar inget. Detta problem kan lösas antingen genom upprepad förtydligande, eller genom att använda färg endast med en antydan och inte rent ljusande. Du kan också experimentera med en tintsalm, göra yellowness mörkare, lämna en ljusbrun, varmare gul nyans, rosa, lila, grå. Men utan förtydligande kommer du inte att bli vit.

Fråga: Hur färgar du ditt hår?

svar:

Lägg alltid till en balsam som följer med satsen eller 1 matsked av din favoritbalsam (jag lägger till Giovanni) eller hårmaskar till någon färg. En annan tillägg 1 tesked olja, det kan vara oliv, mandel, kokosnöt.

Lägg till 2 typer av balm i färgen

Och lägg också till 1 injektionsflaska av Chromoenergy Complex - HEK - en mycket väldigt cool sak. Alla dessa komponenter har ingen effekt på färgen som erhålls efter färgning, men de släpper ut den aggressiva effekten av färgen på håret.

Hårfärgat med HEC-färg tillsätts till färgen. Om håret redan är missfärgat, applicera hälften av färgen endast på hårrötterna och applicera resterande halva 10 minuter före exponeringstiden. Så håret kommer inte att skämma bort mycket.

Fråga: Vad ska man göra omedelbart efter tätning / färgning av hår?

svar:

När du har torkat av färgen, var noga med att förbereda en mask för hår. Du kan använda naturliga ingredienser: honung, ägg, kefir, olika oljor. Du kan bara ta dina favoritbalsamer och masker. Och du kan blanda båda och applicera på håret från rot till spets. Sätt på en hatt eller påse, rulla upp med en handduk och gå en timme, två eller tre. Sedan, torka av masken, låt håret torka naturligt, utan att använda en hårtork.

Fråga: Hårrötterna växer och hårlängden ökar inte. Vad ska man göra

svar:

Först vill jag förklara varför detta händer? När du ständigt färgar eller missfärgar ditt hår blir spetsarna mycket svaga, torkade och tunna. Som ett resultat avbrott de helt enkelt på grund av konstant exponering. De lever inte längre och du kommer inte att rädda dem vid någon avgång. För att odla hår måste du bara färga hårda rötter. Annars kommer ditt hår varje gång att bli svagare och svagare och du kommer hela tiden att gå med en längd.

I allmänhet finns ingenting komplicerat. Men jag rekommenderar fortfarande inte lätta hår. Även hemma, åtminstone i stugan, finns det ingen fördel för detta. Men om du verkligen vill, och det finns ingen möjlighet att gå till salongen, hoppas jag att min erfarenhet kommer att vara till nytta för dig.

Tack för att du stannade.

 • ♥ Min hårvård hemma.
 • ♥ Lamination av hår hemma.
 • ♥ Shining.
 • ♥ Cowshing.

Ljusa håret hemma

Hair Brightener används i fall där ingen kardinalfärgning behövs. Verkningsprincipen för klarare är att penetrera kompositionen i rötterna. Hårvågar utsätts för färgning, skyddar dem mot externa negativa faktorer.


Komponenterna i klargöraren syftar till att förändra melanin eller dess utarmning. Melanin är ett naturligt färgpigment som ger en naturlig färg. Med användning av aggressiva kosmetika börjar skalorna spricka och torka.

Efteråt ser håret livlöst och tråkigt ut. De blir tunna och spröda, ger obehag. För att bibehålla hälsan och lätta håret ordentligt måste du använda en kvalitetsklarare.

Från ett stort utbud av färgämnen på marknaden måste du bestämma om den lämpligaste kompositionen. Risken för skada på håraxeln förblir alltid, men du måste minska den till ett minimum. De mest populära klargörarna inkluderar följande märken:

Blondea clarifier - 10: e plats

Detta klargörande medel anses vara det billigaste bland konkurrenterna. Genomsnittspriset är 30 rubel. Den är idealisk för färgning av enskilda strängar, men med full målning rekommenderas inte Blondea. Många kundrecensioner är mestadels negativa och det är därför:

 1. Färgen har en obehaglig stark lukt.
 2. Vid kontakt med hårbotten, orsakar allvarlig bränning och irritation.
 3. Håret brann helt under påverkan av aggressiva ämnen.
 4. Svår återhämtningsperiod.
 5. Tunna typer kan vara helt utarmade - en irreversibel process.

Låg kostnad är alltid attraktiv, men när det gäller hår, kan du inte spara. Vid målning av hela huvudet är blondea brightener inte lämpligt för hår. Om bara en eller några tunna trådar behöver måla, kan du använda det här verktyget, men du måste behålla sådan färg på håret i högst 15 minuter.

Efter klargöringsproceduren är det nödvändigt att skölja dagligen med en återställande balm, göra naturliga masker, använd inte hårtork och krullningstänger.

Solvex klarare - 9: e plats

I rankningen av de tio tändare, upptar Solvex den näst sista positionen, men det betyder inte att kosmetika av dålig kvalitet är. Kostnaden för ett paket är 90-100 rubel.

 • snabb förtydligande
 • långvarigt resultat
 • enkel applikation;
 • Minsta mängd skadliga komponenter.
 • stark lukt
 • brinnande hårbotten;
 • liten mängd per förpackning;
 • efter applicering på fint hår är utseendet märkbart sämre.

Efter förtydligande med Solvex blir håret torrare och otryggare, men det återställs snabbt efter några få procedurer med hjälp av en balsam. Som ett resultat förvärvar de önskad nyans.

Brightener Chantal - 8: e plats

Chantal kosmetika präglas av låg kostnad och god kvalitet. På marknaden varierar priset på clarifier "BlondVariete" från 80 till 100 ryska rubel. Företrädesvis vitnar denna remedia de strejkade trådarna och hårfärgade med hjälp av balayazh-tekniken.

Volymen av ett paket är 500 ml, så ägare av tjockt långt hår kan inte oroa dig. Strukturen "BlondVariete" innehåller komponenter som inte förstör strukturen, men du bör ta hand om en skyddande balm.

Clarifier-märket Chantal säljs utan ytterligare mjukgörare, och detta är kanske den största nackdelen. Håret måste behandlas med en balsam varje gång efter lätta, annars kommer de att bli sköra, smärtsamma.

Estel Clarifier - 7: e plats

Estel kosmetika är populär bland tjejer och mogna kvinnor. Prisförklarare - 70 rubel. Full repainting äger rum om några veckor.

Det är viktigt att komma ihåg att huvudets känsliga hud lätt skadas efter målningen, så det är lämpligt att välja de mjukaste möjliga produkterna, eller blanda klargörare med mjuka komponenter eller uthärda proceduren och först därefter behandla huden.

 1. Även mörkt hår tänds snabbt;
 2. Lätt att applicera;
 3. har inte aggressiva ämnen
 4. irriterar inte hårbotten (med sällsynta undantag);
 5. Satsen innehåller balsam och handskar.
nackdelar:
 1. Har en skarp lukt;
 2. mycket torr.

Estel clarifier kan användas regelbundet. Håret blir snabbt vant vid det, så det finns ingen anledning att leta efter ett annat färgämne.

Schwarzkopf klarare - 6: e plats

De vanligaste klargörarna för detta varumärke är SchwarzkopfPerfectMousse och Igora. Kostnaden är något högre än de andra - 200 rubel. Mousse är mycket lättare att använda hemma. Det är lätt att applicera, dränerar inte och orsakar inte irritation och klåda. Du kan välja önskade nyanser: ljusning 2, 3 eller fler toner. Var noga med att använda skyddshandskar när du använder en klarare.

När det gäller Igora-färgämnet är målningsprocessen komplicerad. Här måste du använda pulver och syre, vilket är en del av klararen. Konsekvenserna efter målning är desamma som vid användning av mousse. Huden är inte irriterad, håret är mjukt och friskt. Det enda som vid första tunna håret kan vara för torrt, men med hjälp av skyddsmaskar, återställs de.

Clarifier SYOSS - 5: e plats

Syoss är ett ganska populärt varumärke på kosmetikmarknaden. Genom att använda det på blont hår kan du uppnå det perfekta resultatet, men i fallet med kastanj och mörkare färger kan det uppstå en obehaglig gulaktig nyans. Du kan bli av med det bara med några procedurer. Bland fördelarna är:

 • sparsam effekt på hårbotten;
 • ljus skugga även på mörkt hår;
 • Närvaron av balsam i satsen;
 • trevlig lukt;
 • icke-aggressiv effekt.

Nackdelarna är:

 • Efter ett eller två förfaranden förblir en gul färgton, vilken därefter elimineras genom upprepad färgning;
 • mängden balsam är bara nog för tunt hår, tjockare behöver mer volym;
 • För långt hår måste du köpa 2 förpackningar.
 • kostnaden är över genomsnittet.

Clarifier Garnier - 4: e plats

Ett paket av Garnier Color Naturals Brightener innehåller blekkräm och pulver, utvecklarmjölk, balsam och handskar. Trots det rika beståndet av komponenter, överskrider produktens kostnad inte över 100 rubel.

Perfekt ljusar rötterna och är väl fixerade längs hela längden på håret. Perfekt för ägare av "kvadrat", men om håret är tjockt och långt, behöver du minst 2 förpackningar. Fördelarna med klararen innefattar:

 1. Trevlig, inte skarp lukt.
 2. Snabb ljusning.
 3. Brist på yellowness.
 4. Noggrann inverkan.
 5. Långvarigt resultat.
 6. Mjukt och smidigt hår efter lätta.
 1. Liten mängd i ett förpackning.
 2. Obehövliga handskar.
 3. Lång fixering av pigment på mörkt hår.

Palette Clarifier - 3: e plats

Denna kosmetiska produkt är i rankningen av de tre bästa klarifierarna. Palette Phytolynia utför en mild hårljus och samtidigt perfekt fixerad. Genomsnittspriset är 120 rubel. Färgen brinner inte håret, torkar inte eller förstör dess struktur.

Långvarig kontakt med känslig hårbotten och nacke kan orsaka liten irritation. Mjukgörande kräm efter proceduren kommer att lugna huden och återställa sitt tillstånd. Hår efter färgning blir blekt och mjukt, lätt att kamma.

"Försiktighet bör vidtas när håret är lös eller skadat, eftersom färgämnena penetrerar djupt och kan göra håret till tunna, smullande trådar."

För ägare av tjock eller medelhår hårfärg är idealisk.

Clarifier Wella - 2 plats

Hårljusmedel kan ha negativ inverkan på håret om färgen inte är korrekt vald, håret är för tunt eller skadat på olika sätt (kemisk perm, analfabeter färgning etc.).

Resten av förtydligandet är säkert, särskilt med korrekt vård efter målning. Wella lyser noggrant och lämnar inte en gulaktig nyans. En stor minus kan betraktas som en aggressiv effekt på flytande hår.

Resultatet efter färgning är fantastiskt, enligt många fotografier av kunder är det lätt att notera hur starkt och kvalitativt den vita färgen är fixad även på mörkt hår. Men det finns också fall av ökad bräcklighet av långt hår. I alla andra avseenden är Wella rättvist rankad näst i rankningen av de 10 bästa klarersna.

L'Oreal klarare - 1: a plats

Den bästa hårklararen är L'OrealPlatinum. Det är en blekpasta som innehåller de stärkande komponenterna som är nödvändiga för friskt hår. Det finns inga skarpa dofter under målningen. Huden är inte skadad och känner inte en brännande känsla när den kommer i kontakt med färgen.

Loreal clarifier har en hög kostnad - cirka 1500 rubel, men resultatet berättigar alla förväntningar. Det enda som kan orsaka missnöje, snabbtorkande färg. Under förfarandet är det nödvändigt att göra allt snabbt för att få tid att applicera hela kompositionen tills de första lagren torkar. Denna klarare bättre än andra målar i en vit ton och samtidigt förstör inte sin struktur.

1: a plats - L'Oreal

Naturliga ljusmedel för hår

Naturen kan också hjälpa till att lätta håret utan att skada strukturen. Bland de naturliga komponenterna är följande:

 • Kamilleavkok: Koka 100 g blommor i 0,5 liter vatten och kyla. Applicera kall buljong på separata lås i 40 minuter.
 • Älskling: proceduren bör utföras på natten. För varje sträng måste du lägga lite honung och lämna några timmar. Håret kommer att få en gyllene nyans.
 • Citron: Torka saften av en citron i en liter vatten och skölj med hår. Timme sola och kan förvånas av resultatet.

Vilken hårklarare är bättre? Den som säkert påverkar håret och är fastsatt i hårstängerna.

Medel för att lätta håret hemma

Om du bestämmer dig för att lätta håret inte nödvändigtvis går till en specialist, är det möjligt att göra det själv. I den här artikeln ska jag prata om de grundläggande reglerna för lättnad, om vilka verktyg du kan använda beroende på vilken typ av hår du har.

Vad påverkar graden av missfärgning?

För att göra hårljuset hemma och orsaka dem minsta skada, och resultatet var inte en överraskning för dig, måste du utvärdera hårets tillstånd före proceduren.

1. Original färg

Om håret inte tidigare har målats:

 • Brunetter måste lätta strängarna i flera steg för att bli av med den oönskade ljusgula nyansen.
 • Blonda tjejer, detta förfarande orsakar inte mycket problem.
 • Rödhåriga skönheter är extremt svåra att besegra naturligt pigment. Det är nödvändigt att bekanta sig med tekniken för förtydligande innan man vidtar några åtgärder.

2. Re-färgning

 • Om du målades tidigare i svart, mörkblondin, kastanj och mörk kastanjfärg, kan du inte göra det utan att få det önskade resultatet. Annars riskerar du att få en röd nyans.
 • Om du har gjort färgning med resistent färg eller henna, bör det förstås att för att uppnå önskat resultat kommer ett förfarande inte att fungera.

Du behöver tålamod och följ instruktionerna nedan. Om du använde ammoniakfärg, bör du vänta i två veckor, när den delvis tvättas och börjar lysa.

3. Hårstruktur

Att färga rakt eller lockigt hår är mycket lättare än att göra med tjockt och tätt hår.

Farga inte:

 • Ägare av känslig, inflammerad hårbotten.
 • Om ditt hår är lös, skadat eller splittrat.
 • Under graviditet och amning.

Vem behöver vänta lite med förtydligande:

 • Mindre än 2 veckor har gått sedan den sista fläcken.
 • Ljus inte upp inom två veckor efter perm.
 • Efter att ha tagit antibiotika måste du ge kroppen några veckor för att återhämta sig.

Sätt och medel för att lätta håret hemma

Förberedelser för förfarandet:

 • Några dagar före proceduren skämma bort ditt hår med olika närande masker och fuktgivande sprayer.
 • Det rekommenderas inte att tvätta håret omedelbart före färgning. Men det är nödvändigt att det inte finns några spår av sprayer, lacker och mousser på den. Om du måste tvätta huvudet och rita det av naturligt skydd i form av fett, måste du använda oljor som skyddar rötterna från negativa effekter.

kemiska medel

Det är omöjligt att uppnå djupförtydligande utan att tillgripa färgämnen med kemisk sammansättning. För att bli blond måste du ta bort melanin från håret, det här är en tidskrävande procedur baserad på kemiska reaktioner.

Tänk på vilka ljussmedel som är kemiska och deras egenskaper.

Billig, du kan köpa på något apotek.

Förstör hårstrukturen kraftigt. Före användning är det nödvändigt att slipa och förbereda lösningen enligt anvisningarna.

Ger dig möjlighet att lätta upp till 4 toner. Passar perfekt färgen på grått hår. Används för att förbereda för ytterligare färgning.

2. Väteperoxid

Billiga sätt, är i fri försäljning, det är inte nödvändigt att dela.

Om det används felaktigt kan det skada håret mycket, det blir löst och tunt.

Med rätt användning kommer du att uppnå önskat resultat i flera steg. Ett sådant tillvägagångssätt kommer att minimera de skadliga effekterna av läkemedlet. Ljusar den ursprungliga hårfärgen upp till 4 toner.

Billiga sätt i förpackningen har allt du behöver för att förbereda färgkompositionen.

Har inget att göra med medicinsk henna. Effekten av produkten beror på hydroperitbeståndsdelen. Det har en skadlig effekt på håret.

Ger dig möjlighet att lätta håret hemma i 4-5 toner, och med regelbunden användning för att uppnå ett snövit resultat. Lämplig för tjejer som vill bli av med svart, men för en gång får du en rödaktig nyans.

Förfarandet med ett speciellt blockeringsmedel för att avlägsna pigmentet. Det används i fall där håret redan har målats i en mörkare färg och verkligen vill bli en varm blondin. Eller, när du är olycklig med resultatet av färgning och vill ändra tonen. Tvättning är av två typer:

Ett av de mest skonsamma sätten att lätta håret, innehåller inte kemikalier som förstör hår.

Beroende på hur mycket slitstark färg du använde kommer tvätten antingen ta bort allt pigment eller dämpa färgen.

Mörk färg returneras. Detta händer när en ny färg appliceras efter att ha tagit bort den oönskade färgen. Och resultatet är mörkare än planerat.

Inverkar inte på den naturliga "brända" färgen, visar bara artificiellt pigment. Du bör inte förvänta dig att det kommer att återvända till dig den ursprungliga färgen som var innan färgning. Förfarandet kan utföras upp till 5 gånger samtidigt. Förbereder hår för efterföljande målning.

Effektivare än syra. Tvätter färgen mjukare än ovan.

Mer skadlig effekt på hårets struktur än syran. Efter ansökan krävs intensivvård. Förbereder hår för efterföljande målning.

Tillåter att en applikation ändrar färgen till 3-4 toner.

Djuprengöringsschampo

Nästan förstör inte ett hörn.

Torkar hår, var noga med att använda balsam. Lätt tvättar bort färgen.

Djupt penetrerande i hårstrukturen, tillsammans med föroreningar, tvättar bort färgpigmentet. Gör att du kan justera färgen.

Den har en mild effekt, lyser försiktigt. Om du har en uttalad gul nyans kommer håret att bli mer dämpad efter appliceringen.

Torkar något. Effekten är synlig efter många användningsområden.

Det gör det möjligt att minska skillnaden mellan de färgade ändarna och de växande rötterna, för att försvaga färgens färg, för att jämnt ut färgen. Perfekt alternativ för dem som lätt vill lätta håret i 1-2 toner.

Ger dig möjlighet att klargöra 4 toner per applikation.

Marknaden är mättad med målar av olika tillverkare, både för självständig användning och professionell. Tänk på de vanligaste företagen.

Om vi ​​pratar om lätta mycket mörkt hår, är detta färgämne en ledare. Det har en sparsam effekt. Paletten innehåller 7 nyanser av blond. Nackdelen är inte särskilt långlivad.

Gör det möjligt för dig att tända mörkt hår och måla över grå hår utan en gul nyans. Inkluderade eteriska oljor och kollagen mjuknar den kemiska effekten. Ger färg snabbt i minst fyra veckor.

Paletten innehåller över 20 nyanser av blond. Ger dig möjlighet att lätta trådarna med 4 -6 toner. Närvaron av oljor bidrar till den mjuka och skonsamma vården.

Med denna färg inser du dina vildaste drömmar om blondans färg. Det är lätt att använda, resultatet blir en cool skugga och glänsande hår. Ger extra ljusstyrka till håret, justerar strukturen. Måla mot solljus.

Det här är valet av många brunetter som blivit blondiner. Färgen lyser perfekt upp till 6 toner, samtidigt som håret påverkar håret tack vare sådana komponenter som medicinska oljor, vitamin B5, ljusreflekterande partiklar som skyddar mot negativ solexponering. Färgen är lätt att applicera och flödar inte. Effekterna av färgning fortsätter under hela månaden.

Det har en ledande position. För att tända håret hemma har en linje utan ammoniakfärger utvecklats. Färger helt över gråa trådar. Intensiv och saftig färg kvarstår länge.

Denna färg kombinerar europeisk kvalitet och rimligt pris. En särskiljande egenskap är organisk och naturlig.

Ett brett sortiment av produkter representeras av en rad förebyggande och terapeutiska färgämnen som kan ge krullarna en sund styrka och prakt. På grund av innehållet av keratin lyser detta färgämne inte bara, men läker också håret.

Tack vare de majsstärkelseproteiner som utgör det, lyser det försiktigt upp till 6-7 toner, neutraliserar yellowness, men det torkar också starkt.

Utmärkt val, skapar inte effekten av yellowness. När det appliceras ordentligt, gör det ont i krökorna, färgen förblir mättad i en månad.

Representanter för blekgruppen är:

 • en serie superfärgade nyanser av krämfärger, baserade på katjoniska ämnen;
 • mikrogranulärt pulver som tillåter missfärgning av lock med 7 toner;
 • WHITETOUCH pasta, som kan användas i salonger för alla tekniker för förtydligande upp till 6 toner.

Det händer professionellt och vanligt. Lyser upp till 7 toner. Huvudskillnaden är att vanlig Supra säljs i en låda med ett oxidationsmedel och ett rör av professionell färg säljs separat med en vy så att befälhavaren själv kan hämta den önskade andelen syre.

Färgen är ganska aggressiv. När du applicerar den på mörkt hår för första gången kan du stöta på en oönnskad gul nyans.

Det används oftast för blekning före grundfärgning och för belysning.

Kosmetika som spray, olja, gel och grädde används också för förtydligande.

Det ger en rik skimning, lyser 1-2 toner. Visas för naturliga blondiner.

Det ger en varm skugga. Exponeringstiden är inte mer än fem minuter.

Nytt säkert färgningsalternativ. Gradvis (för flera applikationer) ljusar håret upp till 3 toner. Lämplig för tjejer som drömmer om Kalifornien strängar.

Delikat, perfekt för att ge färska och lekfulla färger. Ljusar på 1 - 2 toner. Det närmar och återställer hår.

Naturliga Brightening Products

Hemlagade produkter hjälper dig att lätta ditt hår utan att skada dig. Detta är ett utmärkt alternativ till kemiska basfärger. Med hjälp är det omöjligt att byta hårfärg drastiskt, men för att göra färgen lite lättare och samtidigt är det ganska möjligt att förbättra krillens tillstånd.

Lämplig för dem som vill få en gyllene nyans. För ljussättning för 1 ton måste en honungsmask hållas i minst 8 timmar. Dessutom blir ditt hår mjuk och silkeslen.

Lightening med citron är idealisk för att få en platina nyans, och bidrar även till snabbare hårfångning i solen.

Denna effekt kan uppnås genom att regelbundet skölja lock med citronvatten. Starka koncentrationer av citronsaft bör undvikas, eftersom detta kan orsaka torrhet och spröda strängar.

Gör det möjligt för dig att göra det mörka håret 1-2 toner ljusare, stärka dem och lägga till glans. Det här är emellertid inte ett alternativ för tjejer som drömmer om ljuskrullningar utan en hint av yellowness.

Varm oljebelysning

Havtorn, klyfta och olivolja är idealiska för förfarandet. Du bör inte vänta på en stark förtydligande, men du kan bli av med det ljusa, inte önskade pigmentet. Effekten inträffar efter 5 timmar exponering för masken.

Du kan göra en mask på basis av enbart kefir eller blanda det med ett ägg, citronsaft, ett par brandyskedar och schampo. För en svag effekt är det tillräckligt att passera med en sådan mask i ca 2 timmar. För att lätta upp till 2 toner tar det minst 8 timmar.

Perfekt för naturligt hår. Ditt hår kommer att lysa med 2-3 toner. Om håret tidigare var målat, kommer färgen att bli mindre mättad tack vare denna mask.

Det är viktigt att komma ihåg att det är omöjligt att ingredienserna i masken kommer i kontakt med metallen.

Användningen av en sådan mask möjliggör 40 minuter att klargöras med 1 ton. För att förbereda måste du blanda extraktet av kamille med glycerin.

Lightening med bakpulver

Ett oumbärligt verktyg för att rensa hårbotten och för att tvätta oönskade färger. För matlagning är det nödvändigt att lösa upp 2 matskedar soda i ett glas vatten.

Om du vill uppnå en varm nyans, använd äppelcidervinäger, för kallt vin. Med hjälp av vinäger kan du lätta strängarna väldigt lite, högst 1 ton. Det räcker att skölja huvudet efter tvätt eller lämna det på håret i 2 - 3 timmar.Nästa Artikel
Behöver jag tvätta av hårmasken med schampo