De mest effektiva och bästa maskerna för snabb hårtillväxt hemma: 20cm per månad


Varje flicka drömmar om hår, som Rapunzel. Men att odla dem är inte så lätt. Speciellt om du nyligen skapat en fashionabel frisyr "fyrkantig" eller en snygg "bob". Men det finns alltid en väg ut. Be om hjälp till de bästa maskerna för snabb hårväxt, vilket lovar en ökning på 10 centimeter per månad.

Säkerhetsåtgärder

Att göra och applicera masker är en trevlig process, effekten av att använda dem är lika bra. Men något recept har kontraindikationer och egenskaper. Först och främst bör du vara uppmärksam på följande punkter:

 • Innan du gör en mask, bekanta dig med receptet, använd inte de som inte stöds av fakta eller recensioner av andra människor. På internet kan de rekommendera en mask som kan skada dig.
 • studera varje ingrediens, använd inte expired produkter
 • Använd inte komponenter som orsakar allergier. Det är tillrådligt att sätta en liten mask på armbågens insida före applicering och se reaktionen;
 • När det appliceras på hår, undvik kontakt med ögonen, tänkt i masker för hårväxt med hjälp av heta ingredienser som kan orsaka brännskador på hornhinnan.
 • missbruk inte recept, det är bättre att använda en som rekommenderas;

Masker för snabb hårtillväxt hemma: upp till 20cm per månad

"Burning"

Det här är förmodligen den snabbaste masken för snabb hårväxt - 10 cm per vecka hemma.

Detta recept innehåller flera ingredienser:

Alla komponenter är blandade och försiktigt, med en borste applicerad på hårbotten, undviker kontakt med ögonen.

Om det är obekvämt att använda en borste för applicering, suga därefter hårrötterna med en svamp eller bomullspinne.

Peppartiklar penetrerar hårsäcken och "irriterar" den, vilket uppmuntrar till tillväxt. Håret växer inte bara i längd utan ökar också i volymen. Efter en månad - två vanliga applikationer ser du ett betydande resultat.

Om du gillar hur den pepparbaserade masken fungerar, så har vi några fler recept.

"Mustard"

Receptet med senap var älskad av många tjejer på grund av dess enkelhet och effektivitet.

För dess förberedelse behöver du:

 • torr senap - två teskedar;
 • singel kycklingägg protein;
 • socker - en halv tesked;
 • kardborre eller ricinolja - två teskedar.

Senap löses i varm olja, tillsätt sedan socker, mald med protein.

Hur maskerar detta?

Socker tjänar som en skrubb som blir av med de kornade partiklarna i hårbotten. Senapspartiklar är också irriterande för de "sovande" glödlamporna, väcker dem och stärker dem samtidigt. Håret växer snabbt och förtjockas i bredd, på grund av vilket detta recept har fått rykte som en av de bästa hårmaskorna för snabb tillväxt.

"Oljig nöje"

Det är så du kan ringa en mask med användning av kosmetiska oljor. De har en stor mängd användbara egenskaper som positivt påverkar håret som helhet.

Oljan täcker försiktigt håret, tränger in i våg och glödlampor och ger näring och förstärkning från insidan.

För att förbereda, ta flera typer av oljor: olivolja, linfrö, jojoba eller någon annan i ett förhållande av 1: 1.

Applicera blandningen på hela längden och hårbotten med massageavlastningsrörelser, varma inte i en timme eller mer. För större effekt, skapa en termisk effekt på huvudet, täckt med en handduk eller lock. I detta tillstånd ger oljorna de maximala fördelaktiga egenskaperna hos håret.

Skölj därefter med schampo med mycket vatten.

"Doftande plume"

Alla vet så billig och användbar produkt som lök. Den innehåller en stor mängd vitaminer och fördelaktiga ingredienser som kan stärka håret och ge dem en drivkraft för tillväxten.

Vad behövs för detta?

 1. Ta en stor lök och grilla den.
 2. Lägg till en matsked med burdockolja till den.
 3. Tillsätt äggvita och lite alkohol för reaktionen.

Applicera blandningen i håret och lämna i några minuter, skölj sedan.

Applicera masken två gånger i veckan i två månader. Efter vanliga procedurer kommer håret märkbart att växa, öka i volym och få en behaglig glans.

"Penny Paradise"

För att öka längden behöver vårt hår inte bara exponering för glödlamporna utan kräver helt enkelt förstärkning och skydd.

Denna effekt ger en mask av honung, banan, lager och smör. Ingredienser mala och blanda med varandra i ett förhållande av 1: 2: 2: 1. Applicera gruel på huvudet och täck med en plastpåse för att skapa en termisk effekt.

Hur agerar hon? Öl hjälper till att öppna skalor och porer på huden, och honung, banan och olja tränger in i strukturen och ger alla sina fördelaktiga egenskaper, stärker och berikar insidan. Förutom längden är du garanterad glans och jämnhet.

Förresten, om du noggrant följer våra nyheter, vet du förmodligen redan om fördelarna med öl för hår.

"Naturlig present"

En annan stor ingrediens för masken är lera, som kan lösa flera problem på en gång: att lindra mjäll, stärka, stimulera och närma.

Receptet kan vara väldigt annorlunda, huvudvillkoret - att välja den nödvändiga leran:

 • rosa för näring och mjukning;
 • svart - för bortskaffande av fettinnehåll och förorening
 • blå - lugnande huden.

Blanda ler med äggvita eller smör till en uppslamning, applicera på hår och vänta på torkning, skölj sedan och var noga med att applicera en mask eller balsam för att mjukna. Annars kommer håret se livlöst och tråkigt ut.

"Rågmat"

För att få ditt hår att växa ännu snabbare, ge dem en blandning av gammalt rågbröd, ägg, lök och linolja.

Hur man gör en mask? Ta löken och koka den i varmt vatten, häll 250 ml avkok i en djup behållare, lägg i gammalt rågbröd - 2 stora bitar, slakta ett kycklingägg och häll i matsked olja.

Du bör ha en tjock blandning som appliceras på hårrötterna.

Kombinationen av alla ingredienser påverkar håret positivt: de närmar, förstärker, "väcker" glödlamporna. Det viktigaste är att inte tillåta att masken torkar till slutet, för detta täcker huvudet med en plastpåse.

"White Henna"

Denna ingrediens, som henna, används ofta i pigarnas dagliga liv, det används som ett sätt att färglägga hår och ögonbryn och det används i ansiktsmasker.

Men färglös henna är speciellt bra för att behandla och återställa livlöst hår. Trots allt, ibland för tillväxt, behöver vårt hår hjälp att bli starkare och starkare.

Henna kan köpas på ett apotek eller kosmetikaffär för en liten mängd. Blanda det med vatten till ett tillstånd av flytande gräddfil och applicera på håret, håll i 30 minuter och skölj sedan.

Glöm inte att Henna är färglös, men det kan inte användas av tjejer med blekt hår, eftersom ibland kan Henna ge en grön nyans som det blir svårt att ta ut på egen hand.

Med regelbunden användning av henna masker blir strängarna märkbart längre och silkeslen.

"Tea Cocktail"

Det är väldigt konstigt, men te används sällan för kosmetiska ändamål, även om det har sina fördelar jämfört med andra produkter.

Följande recept är endast lämpligt för brunetter eller brunhåriga kvinnor, eftersom te har färgningsegenskaper.

Ta 1: 1 blad svart och grönt te, fyll det med 100 gram vodka och låt stå på en mörk plats. Gnugga infusionen i hårrötter varannan dag.

Detta recept kommer att förbättra hudens tillstånd, ta bort överflödig förorening, förbättra blodcirkulationen, och inom en månad kommer du att se resultatet.

"Brown Paradise"

Kanel används ofta i kosmetiska recept, det är särskilt bra för hårsäckarna och huden. Applicera kanel i masker, du får ett verktyg som kan öka tillväxten genom att förbättra blodcirkulationen vid rötterna, näring håret i allmänhet, berikar dem med vitaminer.

Detta är med rätta en av de mest effektiva maskerna för snabb hårväxt, den andra i kraft efter en varm komposition med röd paprika.

Kanel kan kombineras med en mängd olika produkter, den är särskilt väl kombinerad med kefir, honung, linolja. Lägg till den i någon av dessa produkter och använd den på huvudet.

På två månader kommer du att se en märkbar hårväxt, glans och toning, och även en fin lukt av kanel från håret för några dagar.

Vill du ha långa och vackra lockar under en kort stund? Masker för super snabb hårväxt baserad på peppar, kanel, honung och andra ingredienser som listas ovan kommer att passa dig.

Närma sig processen att växa ansvarsfullt och klokt, då kommer ditt hår att säga "tack" om en månad.

De bästa recepten för hemlagade hårväxtmaskor

Kvinnor drömmer alltid om att ha en vacker frisyr, för att uppnå sitt mål försöker de många produkter som säljs i specialaffärer. Inte alla uppmärksammar det faktum att naturen är rik på alla ämnen som är värdefulla för människokroppen och ger dem till fullo människor.

Mask för hårväxt hemma kan ge ett mycket effektivare resultat än ett dyrt verktyg. Långt, väl preparerat hår, mättat med naturens vitaminer, kommer att se levande och förvåna med sin silke.

Hemmagjorda hårväxtmaskor

Naturliga oljor, helande örter, vitaminhaltiga och mineralhaltiga ämnen blir grunden för terapeutisk kosmetika. Hemmasker för tillväxt och hårdensitet är alltid lättare att använda och effektivare än moderna kemikalier. Sådana förfaranden spenderar inte tid och kräver inte stora utgifter.

Innan du använder något sätt är det nödvändigt att veta regeln för dess användning:

Det är nödvändigt att strikt följa den angivna tiden annars är det möjligt att inte bara uppnå effekten, utan tvärtom till skada.

Det är nödvändigt att lyssna på känslorna och förhindra en allergisk reaktion.

Förfarandet måste upprepas flera gånger, eftersom de önskade resultaten endast kan uppnås med systematisk användning av masker.

Honung och ägg är starka allergener, så de ska användas noggrant.

Masker måste ske i prioritetsordning. Inte bo på en. Integrerad användning av medel kommer att ge bästa resultat.

Recept masker för hårtillväxt hemma är alltid mycket ekonomiska, vilket inte påverkar effekten av dem. Låt oss börja med effektiva recept.

Mask för snabb hårväxt

Orsaker till långsammare hårväxt kan vara annorlunda, men de leder alltid till problem, så du måste tillämpa effektiva åtgärder. En brödmask hjälper till att mätta rötterna med vitamin B.

ingredienser:

 • liter kokt och kyldt vatten;
 • en fjärdedel av svartbrödslök.

En effektiv och snabb mask är gjord på smutsigt hår. I förväg är det nödvändigt att suga upp brödet, fryst från skorpan, i varmt vatten. Sätt hela innehållet i en timme så att brödet ger sina användbara saker. Ta bort resterande fasta delar och applicera den resulterande vätskan mot rötterna. Gnuggar huvudet väl i blandningen, vilket ger en bad effekt. Det tar trettio minuter att gå med en mask på huvudet. Håret tvättas väl med hjälp av specialverktyg. Ytterligare ingredienser kan läggas till masken. Kvinnor med torrt hår bör lägga till en mängd eteriska oljor och fet hår - citronsaft. Denna procedur hjälper till att stärka hårrötterna och stärker dem, och ger dem också ett attraktivt utseende.

Hårväxtmask med senap

ingredienser:

 • senapspulver, en sked
 • ett hundra milliliter kefir.

För att förbereda produkten är det nödvändigt att hålla senap i kefir i minst femton minuter. Den resulterande massan bör appliceras endast på rotområdet, undviker kontakt med hårspetsarna och exponerad hud. Det är bäst att använda någons hjälp. Då behöver du uppnå en termisk effekt, det vill säga, wrap huvudet i femton minuter. En liten brinnande känsla anses vara normal. Om masken kommer att skapa starkt obehag, ska det tvättas omedelbart. Tillåt inte brännskador och allergier. Skölj huvudet med bara vatten utan att använda tvättmedel. Vid slutet av proceduren kan du använda gelén. Senapsmask för hårväxt kan användas en gång var sjätte dag.

Mask för att stärka och odla hår med öl

Effektiva masker är gjorda av skumdryck. Dess innehåll bidrar till hårets tillväxt, glans och hälsa.

ingredienser:

 • en halv liter öl;
 • Tvåhundra gram rågbröd.

Det är nödvändigt att ta disken där det blir bekvämt att arbeta med en mixer och häll öl i den. Där rågbröd placeras och lämnas i en timme tills den är helt genomvattnad. Då måste du piska allt innehåll tills det är smidigt, med en mixer. Masken ska appliceras på rent hår i fyrtio minuter och skölj sedan. Användningen av det här verktyget gör håret mer lättsamt och glänsande och kommer även att bidra till deras tillväxt.

Mask för hårväxt med peppar

De bästa maskerna för håravfall är gjorda med peppar, eftersom det väcker hårbotten till liv, vilket gör att du kan mätta lökarna med nödvändiga krafter och närma dem.

ingredienser:

 • ett mått på peppartinktur
 • äggula;
 • ett mått på burdock eller vegetabilisk olja;
 • mått av citronsaft
 • mäta honung.

Alla komponenter måste blandas tills de är homogena. Den resulterande blandningen appliceras på alla krullar och glöm inte om rötterna. Värmeeffekten skapas med hjälp av cellofan och en scarf. Det är nödvändigt att gå med en mask på huvudet i ungefär en timme om det inte orsakar obehag, och tvätta sedan av.

Burdock mask för hårväxt

Kockolja rekommenderas för att öka hårväxten. För tunn och livlöst hår är ett sådant verktyg lämpligt.

ingredienser:

 • burdock olja;
 • flytande tvål;
 • honung;
 • lökjuice.

Allt tas i lika stora delar. För medelhår behöver en sked av varje komponent. Allt är grundligt blandat och krullarna smittas med den resulterande lösningen. Det är nödvändigt att anbringa medel med massrörelserna. Med en mask kan du gå i upp till två timmar och skölj sedan huvudet med citronsaft för att neutralisera lukten av lök.

Mask för hårväxt med ett ägg

Mycket ofta finns hemlagade recept för äggprodukter. Dessa masker är nödvändiga för tillväxt och förstärkning av glödlamporna.

ingredienser:

 • ett ägg;
 • honung och vegetabilisk olja, det är bättre att använda olivolja, i lika stora proportioner. För hår med en genomsnittlig längd på två teskedar.

Alla delar av organet blandas noggrant och appliceras på huvudet. Värme skapas för håret. Masken måste hållas från tjugo minuter till en halvtimme. Då måste du skölja huvudet bra. Masken kan upprepas två gånger om tio dagar.

Mask med Dimexidum för hårväxt

Dimexid kan köpas på apoteket. För att inte förstöra håret måste du tydligt följa receptet. Konsekvenserna av felaktig användning kan vara en förbränning. Verktyget är bäst utspätt i förhållandet 1 till 3, då blir det mer ofarligt.

ingredienser:

 • burdock olja;
 • ricinolja;
 • dimexide;
 • vitaminerna A och E;
 • några droppar av någon av de eteriska oljorna.

Alla ingredienser tas i en tesked. Basen i form av oljor upphettas och blandas därefter med de andra komponenterna. Efter applicering ger håret en termisk effekt. Det är nödvändigt att tvätta av masken på tjugo minuter.

Mask för hårväxt med vitaminer

Det är nödvändigt att veta att inte alla vitaminer kan kombineras med varandra. På grundval av förberedelserna nedan kommer masker att vara mest effektiva.

Förbereda, ta:

 • B-vitaminer nummererade 2 och 6;
 • C-vitamin kompletterat med B9;
 • väl kombinerad i en mask vitaminer A, E, C;
 • Vitamin C kan också kombineras med vitamin E.

Några av dessa masker hjälper till att berika håret och ge dem ett gott foder för tillväxt. Innan du applicerar produkten på huvudet, bör du kontrollera den allergiska reaktionen på den känsliga huden bakom örat. Masken appliceras på torrt, förvasket hår. Blandning appliceras på hår och den termiska effekten skapas. Masken måste hållas från trettio till femtio minuter. Behandlingsförloppet är femton procedurer. Du kan upprepa det om en månad. Du kan använda verktyget upp till tre gånger i veckan inte mer.

Mask för hårväxt med honung

ingredienser:

 • äggula
 • honungssked
 • citronsaft

Alla komponenter måste blandas och appliceras på förtvättat hår. Wrap ditt huvud med något varmt och se ut som en timme. Håret tvättas väl med varmt vatten. Kompositionen kan tillsättas tinktur av peppar. I detta fall kommer effekten att bli bättre, men bränning kan uppstå. Verktyget är lämpligt för att accelerera hårväxten.

Jästhårtillväxtmask

ingredienser:

 • torr jäst, bara en matsked
 • en äggvita.

Hemlagad maskuppskrifter är mycket enkla och jästmedel är inget undantag. Protein bör noggrant piskas nästan till skummet och sätta torrjäst in i den. Den resulterande blandningen appliceras på huvudet med massörrörelser. Håret måste täckas för att skapa en termisk effekt och hålla i en timme. Håret tvättas väl med schampo.

Mask av oljor för hårväxt

ingredienser:

 • burdock olja;
 • ricinolja;
 • olivolja;
 • vitamin E.

Det är mycket effektivt att använda oljor för hårväxt. De ger inte bara lökarna, utan bidrar också till att de stärks. För att göra masken effektivare måste blandningen av oljor värmas upp lite, och sedan tillsätts vitamin E. Efter applicering på huvudet och uppvärmning är det nödvändigt att hålla agenten i minst en timme. Denna mask ska tvättas väl i varmt vatten med shampoo.

Lökmask för hårväxt

En effektiv och snabb lökbaserad mask har en obehaglig lukt, men är mycket effektiv.

ingredienser:

 • gruel från två lökar;
 • matsked honung.

Lök bör krossas till ett tillstånd av vattendrag, ta bort överflödig juice. Blanda alla med en sked honung och applicera på håret. Mask på huvudet ska hållas högst fyrtio minuter. Många människor råder att skölja bort produkten utan schampo med citronsaft för att bli av med obehagliga lukt.

Hårväxtmask med kanel

ingredienser:

 • ett protein;
 • kokt och kyldt vatten;
 • mark kanel, bara en sked;
 • olja, du kan använda olivolja;
 • honung.

Den kanelbaserade åtgärden, som är förberedd med egna händer, hjälper till att stärka håret och ge styrka för tillväxt. Slå proteinet med vatten, sätt sedan kanel, honung och smör i samma mängd och blanda sedan allt tills det är slät. Masken är avsedd för hela håret och skadar inte låsen. Det skapar värme med cellofan och en scarf. Du kan gå med en mask från en halvtimme till tre. Tvätta av med varmt vatten och tvål eller schampo.

Masker för hårväxt: recensioner

Trots den skarpa och ihållande lukten hjälper en lökmask utmärkt. Jag använde den i två månader, och resultatet är uppenbart. Till alla charmar är det helt ofarligt.

Jag är mycket räddad av en vitaminmask, speciellt när håret är färgat. Jag försökte gelé och balm, men slutade med vitaminer: snabbt, billigt och effektivt.

Veronica, 19 år gammal

Fram till dess att en jästmaske föreslogs var hon rädd att inget alls skulle hjälpa till. Håret faller ut, tråkigt, bara en katastrof. En månad har gått och alla problem är över. Jag rekommenderar det till alla.

Till efterrätt maskerar video - recept för hårväxt hemma

LiveInternetLiveInternet

-Tags

-video

-kategorier

 • Läkemedel (1)
 • Tabletter (1)
 • * a * - KULINÄR BOK (156)
 • KOLINÄRA ÅTGÄRDER (3)
 • KROWN DISHES (2)
 • ,,NAMS, (13)
 • TASTY BREAKFAST (7)
 • Snacks (13)
 • CAVIAR (4)
 • Drycker - Kakor (17)
 • RENSNING - konditorivaror (1)
 • PRODUKTER RICH. - TABELLER (4)
 • SPLIT POWER SUPPLY - Kalkylblad (3)
 • SALADS (52)
 • SAUCES (9)
 • Kött (6)
 • Dekoreringar kakor och pärlor (8)
 • Smycken för skålen (9)
 • * b * - FÖRSTA KURSER (37)
 • Borscht (3)
 • Grönsakssoppa (3)
 • Bågar (1)
 • Solyanka (2)
 • Soppa (16)
 • Kalla soppor (9)
 • SCHI (3)
 • * i * - andra skikt (15)
 • Risrätter (8)
 • Grytor (2)
 • Kashki (2)
 • Med skaldjur (2)
 • * g * VEGETABLE DISHES (52)
 • Aubergine (5)
 • Svampar (3)
 • Squashes (2)
 • Kål (5)
 • Potatis (11)
 • Tomater (1)
 • Pumpa (8)
 • * e * kötträtt (50)
 • CHICKEN (12)
 • MYASKO (32)
 • Köttrullar (5)
 • LIVARE (1)
 • * e * - CUTLETS (29)
 • Köttpattor (5)
 • Kotletter (3)
 • Grönsakspattor (8)
 • Fritters (1)
 • Fiskkakor (6)
 • Köttbullar (3)
 • Köttbullar (3)
 • * ё * - FISKISCHER (18)
 • squids (2)
 • krabbor (1)
 • liten fisk (12)
 • Fisksaltiga (2)
 • * f * - FLOAT DISHES (15)
 • Dumplings (4)
 • Makaroner (1)
 • Manty (6)
 • Dumplings (4)
 • * och * - pannkakor (27)
 • pannkaka kakor (4)
 • pannkakor (11)
 • grönsakspannkakor (6)
 • fritters (2)
 • Ban Cake - (American Pancakes) (4)
 • * st * - BAKNING (144)
 • belyashi (4)
 • bullar (19)
 • bakverk - mellanmål (4)
 • Baka på kefir (3)
 • Leposhki-Lavashi (30)
 • pampushkas (2)
 • pajer (21)
 • patties (24)
 • pizza (4)
 • Puffkakor (3)
 • saltade rullar (5)
 • bröd och bageriprodukter (11)
 • Bröd och sprickor (6)
 • pasties (9)
 • * y * grytor (2)
 • Curd Zapikanka (2)
 • * k * SWEET BAKERY (226)
 • Utan bakning (6)
 • Bullar, söta (13)
 • Wafers Tubules (3)
 • Cupcakes-muffins-cupcakes (12)
 • Kakor (76)
 • Kakor (46)
 • Munkar (31)
 • Bagels (3)
 • Söta bakverk (7)
 • Söta rullar (18)
 • Söt tårta (2)
 • Layered Stuff (4)
 • Crisps (5)
 • * l * - CAKES (226)
 • Pajer, kakor (27)
 • BROWN (1)
 • Inga ägg (1)
 • Utan bakning (22)
 • Muffins (7)
 • Grädde (7)
 • Honungskaka (12)
 • Napoleoner (13)
 • Festlig tårta (22)
 • Smetankovye (3)
 • Höstost (14)
 • Tiramisu (8)
 • TORTIES (26)
 • Fruktkakor (7)
 • Fruktkakor (8)
 • Cheesecakes (19)
 • Apple Charlotte Pies (26)
 • * m * TEST * (7)
 • STARTER (1)
 • Inga ägg (1)
 • Jäst (2)
 • Custard (1)
 • Shortbread (1)
 • Puff konditorivaror (1)
 • * n * - SWEETS (43)
 • Godis (20)
 • Lukum och Marmalade (3)
 • Söt behandla (16)
 • Smaksatt ost (1)
 • Kanderade frukter (1)
 • * o * DESSERT (34)
 • Desserter (13)
 • Gelé desserter (2)
 • Glass (8)
 • Stugaost (7)
 • Fruktfterrätter (4)
 • * n * - POST (11)
 • Lean bakverk (6)
 • Lenten Meal (1)
 • * р * - Påskbageriet (10)
 • Påskstuga (3)
 • Påsk Påskkakor (7)
 • * s * - konservering (24)
 • Jam (4)
 • Torkad (1)
 • Canning (6)
 • Marinerad (8)
 • Saltning (5)
 • * t * - RECIPER FÖR ANNAN LAND (38)
 • Grekiskt kök (9)
 • Georgiskt kök (5)
 • Indiskt kök (2)
 • Italienska (5)
 • Kinesisk mat (4)
 • Koreanskt kök (1)
 • Cypern Recept (9)
 • Turkiskt kök (2)
 • Japanskt kök (1)
 • * Ta * HÅR (20)
 • Vackert hår (4)
 • Masker för snabb tillväxt (7)
 • Håroljor (1)
 • Hårvård (8)
 • * TB * FACE (64)
 • 1- MASKER (36)
 • 2- TONIKA (2)
 • 3- LOTIONS (10)
 • 4- SCRUBS (4)
 • 5- MILK (3)
 • 6- Pimples (2)
 • 7- Svarta punkter (2)
 • 8 - PEELING- hemma (2)
 • 9 - SÄKERHET OCH MASSAGE (2)
 • * Tv * BODY (18)
 • Anti-celluliter masker (3)
 • Allt för en vacker kropp (7)
 • Komprimerar och maskerar - för buken (2)
 • BODY MASKS (2)
 • PEELLING FÖR ORGAN (1)
 • Produkter mot celluliter (3)
 • * TH * ÖGON (4)
 • HÅLL FÖR SPRING OCH ÖGONBROG (1)
 • Ögonhudbehandling (3)
 • * TD * Hals (6)
 • Halshälsa (6)
 • * De * SKIN (12)
 • Allt för vackra HUD (12)
 • * T * BREAST (4)
 • Hur man gör vacker bröst (4)
 • * Тз * SKOENDE GYMNASTIK (3)
 • Gymnastik för ansikte och nacke (1)
 • Kropps gymnastik (2)
 • * Tee * LIPS (2)
 • Masker (1)
 • Scrub (1)
 • * Y * - KVINNAS MAGAZINE (71)
 • ASTRALOGI OCH ANDRA. (5)
 • I INTERPRESSIONENS VÄRLD (34)
 • VIDEO (1)
 • MYSTERIENHUS (2)
 • BILDER - KORT (1)
 • Vackra och intressanta (14)
 • WORLD BEAUTY (8)
 • MAGIC: KONTRAKTER (5)
 • Kognitiv (2)
 • * y * - Skönhetsrekommendationer (97)
 • På apoteket - för skönheten! (8)
 • Produkter för skönhet och ungdom (1)
 • HEALTH SECRETS (1)
 • Vitaminer (5)
 • DIETS (42)
 • KVINNAS TRICKS (6)
 • Hälsa & Skönhet (1)
 • Skönhetskräm (1)
 • TINTS (3)
 • Användbara oljor (26)
 • Gå ner i vikt för hälsan! (2)
 • * yy * intresserar om användbar (13)
 • Utsätter sina fördelar (2)
 • * F * EGNA HAND (23)
 • BLOMMOR (2)
 • Från plastflaskor (1)
 • ORIGAMI (1)
 • Carving Technique (1)
 • Virkade (6)
 • Stickning på kön (2)
 • Från papper (3)
 • SOAP (2)
 • Hantverk (5)
 • * X * DOLLS (18)
 • Mönster (3)
 • Stickad leksak (2)
 • Sötpuppar (2)
 • Mjuk docka (4)
 • Skolleksaker (1)
 • Vi syr en docka (6)

-citat

Min favorit honungskaka.

zebra paj på yoghurt.

Kokostmjölksrecept

Titta på mina fingrar kakor.

Magemassage för viktminskning Magemassage för viktminskning - återlämna dig.

-musik

-Jag är fotograf

Monster High

-Sök via dagbok

-vänner

-Vanliga läsare

-gemenskap

-statistik

MASK FÖR SUPER FAST VÄXT AV HÅR

Hej tjejer! Ämnet är förmodligen för dem som vill växa hår snabbare)

Jag hörde om en hårmask så här:
1.

1 msk varm ricinolja
1 matsked av någon hårbalsam (som du brukar använda)
1 matsked pepparlikör (säljs i apotek)

De lovar att hennes hår växer som galet!

2. KASTOROVOE OLJA + BURDOCK + VITAMIN E. A + RÖDPÄRDNING (FRÅN LÄKEMEDEL) OCH DET ÄR DET MINST PÅ HÅR, FÖR 4 TIDAR, HÅRNA VAR MYCKET MINDRE ATT DROPS !!

3. Mask för hårväxt på ricinolja, rödpeppar och örttinktur:

3-5 tsk ricinolja, 1 tsk calendula tincture (eukalyptus tinktur, kamille på alkohol kan användas. Det kan ersättas med en sked av brandy eller vodka). Plus några droppar eterisk olja (någon) och om en tesked varm peppar. Håll på håret i 1-2 timmar. Castorolja används oftast som grund för en hårväxtmask.

4.Mask för hår från bröd:

Det här är den bästa folkmask för hår. Ta svart bröd, det bästa är råg, 2-3 skivor blöta i vatten, när du mjuker en bra sträcka dina händer. Lite varmt upp, så att det inte var kallt, men inte varmt, tillsätt ett par droppar kamferolja. Och lägg allt detta på huvudet (inte blöt det!) Rett mellan strängarna så att den är varm mot huvudet. Lägg sedan på en plastpåse eller lock, på toppen av en handduk, håll i ca en timme. Det är bättre att tvätta omedelbart i ett handfat och tvätta sedan med schampo. Masken för hårväxten från svartbröd var populärt även bland våra mormor.

5. Pepparmask för hår:

peppermask används i de fall där du behöver uppnå snabb hårväxt, för att varva 10 dygn för att smita hårets rötter med varm pepparjuice, håll håret i 1 timme och skölj sedan. Applicera en mask med gummihandskar! Om huden på huvudet är mycket känslig bör du späda saften av peppar med vatten i den koncentration som är bekväm. För sår eller repor på hårbotten är masken kontraindicerad.

Peppar hårmask:

Denna mask används ofta i hemmet kosmetika, dess recept är enkelt - ta 3 msk. skedar av honung + 2 msk. skedar av vitpeppar. Håll 15 min. Efter sköljning med citronvatten. Denna mask används för hårväxt.

Jästmaske:

1. Denna mask används för att stärka håret - ta 30 g jäst och 2 msk. Sked peppar. Applicera på hårbotten i 20 minuter. Tvätta av med vatten.

2. För att förbereda masken måste du blanda ½ kopp kefir, 1 tsk. honung eller socker och en liten bit jäst. Den erhållna blandningen sätts på en varm plats i 20-40 minuter och väntar på bildning av skum. Sedan fördelar vi masken från hårrötterna nedåt i riktning mot tillväxt, täcker med polyeten, en handduk och lämnar i 40 minuter. Skölj sedan noggrant.

För att stoppa håravfall, görs den här masken för att förbättra hårtillväxten i 10 dagar varje dag och upprepas sedan 1-2 gånger i veckan för att konsolidera resultatet tills du slutar tänka på ditt problem.

Många professionella frisörer och kosmetologer rekommenderar en jästmask till sina kunder, eftersom det redan har sparat mer än ett hår.

6. Olive hårmask med citron:

7.Home mask för split ends:

8. Mask för hår av kefir med lök:

Denna mask för håravfall, lökjuice bör blandas med kefir, eftersom bara kefir avskyr lök lukt. Du kan också lägga till burdockolja och äggula till denna mask.

9. Naturlig mask för håravfall:

Denna mask är lätt att göra med egna händer hemma - 1 äggula, 1 tsk yoghurt (utan frukt tillsatser), 1 msk. en sked av något hårbalsam, 1 tsk honung, 5-6 droppar lök eller vitlökjuice, 5-6 droppar brandy. Applicera på tvättat, fuktigt hår, håll minst 1 timme, bättre natt. Skölj utan schampo. Masken hjälper mot håravfall.

10. Hemmask för håravfall:

1 msk. späd med en sked stor senapspulver med låg fetthalt, lägg till 1 äggula, 1 tesked honung, 1 tsk mandelolja, några droppar essentiell olja (citron, rosmarin, ylang-ylang - efter eget gottfinnande). Applicera på håret i 30-40 minuter. Skölj med varmt vatten under locket och skölj sedan. Denna hemlagad mask hjälper till mot håravfall.

11.Hemmasker för hårdensitet:

Denna mask är lämplig för de fall då håravfall är mycket stark. Mask - 1 sked ricinolja; 1 sked lökjuice (endast juice behövs, men inte massa, annars håret kommer att lukta); 1 sked av kalendula tinktur; 1 sked chili-tinktur; 1 sked honung; 1 sked av brandy; 1 äggula. Om håret är långt, så skedar - bord, om kortt te. Mask sätta på huvudet, ta på en hatt och håll i en timme. Det rekommenderas att göra denna mask minst en gång var 2-3 veckor. Och för terapeutiska ändamål - en gång i veckan. Masken hjälper mot håravfall.

Hårmask med peppar och honung

Utmärkt mask baserad på bitter peppar och honung. Med hjälp av regelbunden användning av det här verktyget kan du inte bara accelerera hårväxten upp till 6 cm på två månader, men också bli av med de skarpa ändarna, närma hårbotten, eliminera mjäll och ge håret en fantastisk blek.

Så, för att förbereda denna mask för att förbättra hårväxten, måste du blanda i ett förhållande 1: 4 jordrött peppar och naturlig honung, som måste vara flytande eller tidigare smält i ett vattenbad. Applicera produkten som tvättas och fortfarande vått hår, gnugga väl i hårbotten. Då måste du sätta på huvudet med en plastpåse eller ha på sig en speciell hatt. Från ovan - en terry handduk som kommer att ge effekt av en bastu.

Håll masken på håret i ca 30-40 minuter. Skölj noggrant med varmt vatten när det är en brännande känsla. Peppermask för hårtillväxt är mycket effektiv, och om du gör det minst ett par gånger i veckan kommer de första resultaten att visas väldigt snabbt. Du kan köpa en sådan mask och professionell produktion.

Hårväxtmask med senap

Mycket lätt att förbereda och inte slå på plånboken - masker för hårväxt med senap eller vanlig senapspulver. När man applicerar senap, värms huvudets yta, blod rusar mot huden och stimulerar hårsäckarna och därigenom accelererar hårväxten. Dessutom har vegetabilisk eller olivolja, som ingår i produkten, en fördelaktig effekt på hårets tillstånd, närmar de splittrade ändarna, ger elasticitet, jämnhet och glans längs hela längden.

Senapsmask för hårväxt bereds mycket enkelt: i hett vatten måste du späda pulvret eller senap med olja i förhållandet 3: 1: 1. Lägg sedan till en en äggula, avskild från proteinet, en matsked granulatsocker och blanda väl. Applicera blandningen på rötterna och lämna i 20-30 minuter, lindra huvudet med en handduk och skölj sedan. Vi kan säga att detta är den bästa masken för hårväxt, speciellt den är lämplig för personer med fet hårstyp, eftersom senap sänker arbetet med talgkörtlarna.

Gelatin hårväxtmask

Det finns en annan utmärkt hårväxtmask baserad på gelatin. Fibrerna i denna produkt kompletterar de förstörda platserna i håret, bygger sin struktur tegelsten genom tegel och fyller luckorna.

1. Förbereda en mask är mycket enkel. Gelatin bör blötläggas i varmt vatten, och när det sväller, tillsätt några droppar schampo. Rör om, sätt på rötterna och lämna i 20-30 minuter.

2. Receptet på denna mask är mycket enkelt:

Två matskedar av torrt gelatin måste fyllas med varmt kokt vatten (fyra matskedar). När gelatin är infunderad, kan du lägga till kycklingula, honung och två matskedar av din schampo till den. Den beredda masken måste nödvändigtvis dras i ett vattenbad under ca tre minuter, eftersom gelatinet måste vara fullständigt upplöst. Om detta inte är gjort kan små korn sitta fast i håret och kamma dem ut är mycket problematiskt. Efter uppvärmning skall blandningen kylas för att få en tjockare konsistens. Mask appliceras på samma sätt som vid laminering av hår hemma, beskrivet nedan.

Gelatinmask - hårlaminering hemma.

Till att börja med ska du bara skölja håret med shampoo och sedan mjuka det med balsam, varefter du kan torka håret något med en handduk. Därefter appliceras en förberedd gelatin hårmask på håret - receptet är väldigt enkelt. För att förbereda masken är det nödvändigt att lösa tre matskedar torrgelatin i varmt kokt vatten (tre matskedar) och låt blandningen stå i en halvtimme tills den sväller. Efter det ska masken läggas på hårbalsam (balsam) och späda ut den i tjockkroppens konsistens. Det sista steget i beredningen av masken kommer att värma det i ett vattenbad under tre minuter med en gång omrörning tills gelatinet är fullständigt upplöst.

Kokad hårmask med gelatin ska fördelas jämnt längs hårets längd. Det är inte nödvändigt att gnugga det här verktyget i hårbotten, eftersom det kan ge en känsla av klåda. Efter applicering av masken ska du omedelbart vikla håret i polyeten och på toppen av det - med en handduk. Det rekommenderas att värma huvudet med en hårtork utan att ta handduken i 15 minuter. Därefter kan du vänta ytterligare en halvtimme och tvätta gelatin från huvudet. För att behålla hårets skönhet och hälsa, för att påskynda sin tillväxt och volymökning, bör masken med gelatin ske cirka fem gånger i månaden.

hjälper till att helt återställa håret, göra det tjockt, ge en hälsosam utseende och jämnhet. Såldes sådana masker och massproduktion.

Lökmask för hårväxt

När hemmafruar förbereder fasta masker för hårväxt, använder de ofta lök. Dess användbara egenskaper är kända för alla och under lång tid. Lök innehåller många vitaminer och mikroelement, det har bakteriedödande egenskaper, är en stark antiseptisk. Lök irriterar hårsäckar och stimulerar hårväxt, som peppar och senap.

Lökmask för hårtillväxt bereds med citronsaft och honung. De måste blandas med riven lök och applicera blandningen i håret längs hela längden med särskild uppmärksamhet på rötterna. Täck sedan huvudet med en tjock handduk och lämna masken i 50-60 minuter.

Honung närmar sig och gör håret smidigt, och citron ger en bländande glans. Du kan lägga till kompositionen av grönsaker, ricin eller burdock olja, glycerin, äggula. Det finns många alternativ, det här är en supermask. Att använda detta bevisade och, naturligtvis, effektiv betyder att du behöver två gånger i veckan under månaden. Effekten blir bara magisk.

Starkt verktyg för hårväxt (mask med dimexidum)

Med denna mask kan du öka hårväxten kraftigt (från 3 till 8 centimeter per månad).

Ingredienser (dimexid, vitaminer, castor och burdock olja kan köpas på något apotek):
- Dimexid (3 tsk)
- Vitamin A i olja (1 tsk)
- Vitamin E i olja (1 tesked)
- D-vitamin i olja (1 tsk)
- Vitamin B6 i ampuller (1 tsk)
- Vitamin B12 i ampuller (1 tsk)
- Castorolja (1 tsk)
- Kockolja (1 tsk)
- Citronsaft (2 tsk)

Ingredienser måste blandas noggrant, sätta på hårets rötter, linda huvudet med en film, linda med en ullduk eller en frottéhandduk ovanpå. Håll masken i en timme, skölj sedan.

Det är mycket viktigt: En del av Dimexidum i en mask bör innehålla tre delar av alla andra komponenter, dvs Mängden Dimescide i en mask bör inte överstiga 25% av maskens totala volym. Om du överdriver det med dimexidum kan du få en kemisk brännskada. Av samma anledning måste du noggrant blanda dimexiden med andra komponenter i masken och applicera omedelbart kompositionen (efter några minuter börjar maskins enhetlighet att bryta och du riskerar att smita huvudet med ren dimexid).

Det är lämpligt att göra en mask två gånger i veckan i två månader (utan luckor).

Hemligheten hos denna mask är att dimexid har förmågan att penetrera djupt i vävnader. Därför når de återstående komponenterna i masken snabbt hårsäckarna och mättar dem med vitaminer.

Vitaminmask för hårväxt och densitet:

Hårets tillväxt och tillstånd beror på hur många näringsämnen som kommer in i folliklarna.

Vitamin A reglerar keratinsyntesen, normaliserar talgkörtlarna, förbättrar hudimmuniteten, deltar i syntesen av pigment, stimulerar kollagensyntesen, accelererar de regenerativa processerna i huden, förhindrar inflammation och accelererar hårväxten.

E-vitamin har en fuktgivande effekt, skyddar huden och håret mot exponering för ultraviolett strålning. E-vitamin är nödvändigt för långt hår, det är ansvarigt för att transportera syre i blodet och därmed för näring av håret. När vitamin E inte räcker börjar håret falla.

D-vitamin främjar absorptionen av kalcium, vilket ger hårhållfasthet och hälsa och stimulerar tillväxten.

C-vitamin är involverat i syntesen av kollagen, bekämpar fria radikaler som bryter mot hårdhetens integritet, skyddar E-vitamin från oxidationsmedel, hjälper det att utföra sina funktioner, stärker hårbotten och därigenom upprätthålla normal blodtillförsel och näring till håret. Resultatet är att håret får extra skydd, det matar bättre och behåller sin styrka längre.

Vitamin B6 kommer att förhindra förekomsten av klåda och torrhet i huvudet. Dessutom är en av orsakerna till mjäll bristen på vitamin B6.

Vitamin B12 - från mjäll, skört hår och naglar. Det är särskilt nödvändigt för att upprätthålla syreflödet i hårbotten, vilket också påverkar hårväxten.

Internationellt ickeproprietiskt namn (INN): Dimetylsulfoxid

Doseringsform: Koncentrera för att bereda en lösning för extern användning.

Beskrivning: Det är en färglös transparent vätska eller luktfri eller färglös kristaller med en liten specifik lukt. Hygroskopisk.

Farmakoterapeutisk grupp: Antiinflammatoriskt medel för lokal administrering.

Farmakologiska egenskaper
Antiinflammatorisk läkemedel för extern användning, inaktiverar hydroxylradikaler, förbättrar de metaboliska processernas gång i inflammationen. Det har också lokalbedövning, smärtstillande och antimikrobiell verkan; har måttlig fibrinolytisk aktivitet.
Penetrerar genom huden, slemhinnorna, membranet i mikrobiella celler (ökar deras känslighet mot antibiotika) och andra biologiska membran, ökar deras permeabilitet mot droger.

Kontra
Överkänslighet, svårt lever- och / eller njursvikt, angina pectoris, markerad ateroskleros, glaukom, grå starr, stroke, koma, hjärtinfarkt, graviditet, laktation.

Biverkningar
Allergiska reaktioner, kontaktdermatit, erytem, ​​torr hud, mild brännande, kliande dermatit; sällan bronkospasm.

Interaktion med andra droger
Ökar absorptionen och ökar effekten av etanol, insulin och andra droger. Kompatibel med heparin, antibakteriella medel, NSAID. Ökar mikroorganismernas känslighet för aminoglykosid och beta-laktamantibiotika; kloramfenikol, rifampicin, griseofulvinu.

Särskilda instruktioner
Vissa patienter känner lukten av vitlök i inandningsluften.
Innan du använder drogen är det nödvändigt att testa för tolerans mot det. För att göra detta appliceras dimetylsulfoxid på huden med en bomullspinne fuktad i den; Utseendet av hyperemi och uttalad klåda indikerar överkänslighet.

Förvaringsförhållanden
Vid en temperatur inte högre än 25 ° С.

Sätt att snabbt växa tjockt och friskt hår

Alla älskare av långa krullar har åtminstone en gång i sitt liv letat efter, och smeder håret så att de växer snabbare. Om så önskas, kan du i sex månader öka längden med 12 cm. Det finns flera effektiva sätt.

Hur man snabbt växer hår hemma

Vård av hår bör vara omfattande. Inkludera regelbunden användning av hemlagade masker, kosmetika av högsta kvalitet. Drick en kurs av vitaminer, följ kosten. Dessa åtgärder kommer att förlänga håret minst 2 cm per månad.

Mottagande av vitaminer och preparat

För att odla ditt hår så snabbt som möjligt måste du dricka medicinsk utrustning från en månad till sex månader. Pantovigar, Complivit-Shine, Perfectil gör ett bra jobb med uppgiften. De inkluderar vitaminerna A, B, C, E, spårämnen.

Balanserad näring och vattenförbrukning

För att växa hår hemma snabbare måste du äta en mängd olika livsmedel. Hårda lågkarbo dieter har en dålig effekt på håret. Kroppen förlorar vitaminer och spenderar sina reserver för att upprätthålla immunitet.

Det är viktigt för hårväxt att äta färska grönsaker, frukter, nötter. Inkludera fisk, kött, gröna i menyn. Drick minst 6 glas vatten om dagen för att få den nödvändiga fukten.

Recept Masker för hårväxt

Hemmagjorda verktyg hjälper till att öka längden på beställningen. De är gjorda av naturliga ingredienser, så de är mycket användbara. Masker för hårväxt bör ske i 2-3 veckor i 3 - 4 månader.

senap

Det ökar blodflödet till hårbotten, vilket förbättrar hårsäckens näring. Under appliceringen av masken finns det en stark brinnande känsla. ta:

 • 1 msk. l. torr senap och olivolja;
 • 2 msk. l. varmt vatten;
 • 1 tsk. socker;
 • äggula.

Framställning av masker för hårväxt:

 1. Blanda ingredienserna.
 2. Applicera på hårets rötter och varma med en hatt.
 3. Skölj med kallt vatten efter 15-20 minuter.

Med peppar

Detta är ett annat verktyg som stimulerar hårväxten. Brinnande tinktur måste blandas med olja eller vatten. ta:

 • 1 msk. l. burdock olja och peppar tinktur;
 • 1 tsk. konjak.

Framställning av masker för hårväxt.

 1. Anslut komponenterna.
 2. Gnugga in i rötterna, tvätta av efter 20 minuter.

bröd

Crumb grå hjälper till att klara av håravfall och brittleness. ta:

 • 200 ml av någon växtbaserad infusion;
 • 1 tsk. vitamin A;
 • krossat brunt bröd.
 1. Rör om ingredienserna, lämna i 15 minuter.
 2. Applicera på hela längden och hårrötterna, bära en plastlock.
 3. Skölj med vatten med 1,5 timmar.

Kockolja

Detta är ett bevisat botemedel mot behandling och tillväxt av hår. Det kommer att ta:

 • 1 msk. l. burdock olja;
 • 1 tsk. flytande honung.
 • äggula.

Framställning av masker för hårväxt.

 1. Blanda komponenter, gäller hela längden.
 2. Tvätta av i 3 timmar eller lämna över natten.

söt

Chokladmaskan förbättrar även tillståndet och stimulerar hårväxten. ta:

 • banan;
 • mörk choklad;
 • 1 tsk. honung och mjölk.

Beredning och applicering av masken för tillväxt.

 1. Smält kakelarna, ät banan med en gaffel.
 2. Lägg till resterande komponenter.
 3. Kyl kompositionen, applicera på våta strängar under filmen.
 4. Håll 45 minuter.

jäst

Masken stärker håret, slutar håravfall, stimulerar tillväxten. ta:

 • 40 gr. våt jäst;
 • 2 msk. l. mjölk;
 • äggula;
 • 1 tsk. olivolja.
 1. Värm upp mjölken, späd jästen.
 2. Lägg till resterande produkter, smörj trådarna.
 3. Skölj, skölj med ättiksyra.

vitamin

Hårfolliklar behöver regelbunden näring. ta:

 • 1 msk. l. mandelolja, en lösning av vitaminerna A, E.
 1. Blanda ingredienserna.
 2. Applicera kompositionen, skölj efter en timme.

Med lera

Masken ökar hårväxten, ökar volymen, eliminerar mjäll. Det kommer att ta:

 • 2 msk. l. blå lera;
 • varmt vatten.
 1. Lös upp lera till konsistensen av gräddfil.
 2. Behandla rötterna och hårlängden.
 3. Skydda med en plastlock, varm.
 4. Skölj efter en halvtimme.

lök

Masken är effektiv, men kan lämna en egen lukt. Det kommer att krävas:

 • 3 msk. l. lökjuice;
 • 1 msk. l. olivolja;
 • 1 tsk. honung.
 1. Blanda komponenter, massera in i rötterna.
 2. Skölj med schampo efter en timme, skölj med örtkokning.

Med dimexidum

Verktyget ökar blodcirkulationen, torkar hårbotten. ta:

 • 3 msk. l. mandelolja.
 • 1 msk. l. Dimexidum.
 1. Värm oljan, tillsätt den återstående komponenten.
 2. Behandla rötterna, varma.
 3. Skölj huvudet efter 1,5 timmar.

På gräs avkodningar

Maskros förbättrar ordningens skick, accelererar hårväxten. ta:

 1. Blanda ingredienserna.
 2. Insistera en halvtimme, cool, stam.
 3. Gnugga in i rötterna, skölj inte.

Vårdfunktioner för snabb hårväxt och hälsa

Förutom maskerna måste du köpa högkvalitativa tillbehör och kosmetika, lämpliga för hårtyperna. Hon behöver regelbundet shampooing och konditionering. Systematisk hårvård bör omfatta en hårbottenmassage som accelererar blodcirkulationen.

Skölj inte sköljet med kallt vatten, ättika eller örter. Förfarandet ger håret glans, läker henne. Vi kommer att dölja hur man gör håret växa snabbare och bättre.

Välja rätt vårdsprodukter

Under inköp av schampon guidad av kompositionen. Det bör ha ett minimum av mineraloljor, parabener och formaldehyd. Användbara kosmetika inkluderar naturliga ingredienser, svavel, zink, salicylsyra.

Användning av luftkonditioneringsapparater

Verktyget skapar en skyddande film på strängarna och hjälper till att kamma dem. Den appliceras på vått hår och håller 2-10 minuter. Balsammen ser efter en frisör, gör den briljant, stör broderi.

Fördelarna med oljor

Produkten är lämplig för tjejer som vill ha ett långt, tjockt och hälsosamt hår. En stor mängd vitaminer finns i olivolja, kokosnöt, burdock, mandelolja. Masker med det här verktyget rekommenderas att göra minst två gånger i veckan.

Välja rätt kam

Behöver köpa flera typer av tillbehör. De vanligaste massagerna, borstningen, kammen. Optimal material - ebonit, kol, trä.

Regelbundenhet av tvättfrågor

Förfarandet bör utföras eftersom håret är förorenat. Om de är oljiga på kvällen måste de tvättas varje dag. För sällsynt användning av schampo kan orsaka seborisk dermatit eller förlust.

sköljning

Efter tvättning, använd ättika för att stänga hårvågorna. Det borde inte vara starkt. Det ideala förhållandet mellan vatten och vinäger - 4: 1.

Herbal decoctions av calendula, coltsfoot, kamille, nässla mätta strängar med mikroelement, förhindra deras bräcklighet och torrhet. Det är inte nödvändigt att tvätta verktyget från huvudet. Skölj med kallt vatten för att lägga till glans kommer att gynna ditt hår.

Användbara tips för att odla krullar

För att få håret i midjan räcker det inte att bara smita huvudet med användbara masker. Tillvägagångssättet bör vara omfattande. Var uppmärksam på din frisyr, välj rätt sängkläder, eliminera stress och regelbundet trimma tipsen.

Fördelarna med huvudmassage

Strängar växer snabbt om folliklarna får tillräckligt med näring. Detta underlättas av massage, vilket förbättrar blodcirkulationen. Proceduren rekommenderas minst tre gånger i veckan. Massage ditt huvud i riktning från toppen av huvudet till baksidan av huvudet. Sammanfattningsvis utföra tappningseffekterna, men tillåter inte syre. Massagen ska vara ca 5-10 minuter.

Trimming tips

För att odla långt hår klipp det regelbundet. Ändarna kommer att sluta skära, och frisyren kommer att se tjockare ut. Varannan månad rengör du några millimeter med het sax.

Avstående från "svansar"

Denna frisyr kan orsaka allvarliga hårskador. Särskilt om du stramar dem väldigt tätt. Blodcirkulationen av glödlamporna är störd, så låsen får några näringsämnen, de börjar bryta ner och tunna.

Vila från stapling och aggressiva medel

Curls kan inte växa snabbt, om du ständigt använder en hårtork, heta tångar. Under påverkan av höga temperaturer och lacker med stark fixering förlorar låsen fukt, torka, bryta. Begränsa dessa manipuleringar eller använd en speciell spray för värmebeskyttelse.

Välja sängkläder

Det rekommenderas att sova på silkpuddar så att håret inte klämmer fast vid dem under sömnen. Bomull som är grovare. Krullar kommer att vara trassliga, avskyvärda i klumpar.

Inga handdukar på mitt huvud

Flickor efter en dusch slingnar ofta en turban. Vi måste bli av med denna vana, eftersom håret förlorar luft, kan vara förvirrad och bruten. Det är bättre att försiktigt blotta strängarna med en handduk, men gnugga dem inte hårt.

Undvik stress

Permanenta nervförlopp påverkar håret negativt. Det kan finnas hormonellt misslyckande, vilket leder till allvarliga problem upp till skallighet. Kroppen spenderar resurser på återhämtning, inte på frisyrens skönhet.

Rekommendationer trichologer och frisörer på växande hår

Experter vet vad man ska göra och hur man smiter strängar så att de växer snabbt. Trichologists rekommenderar att godkänna tester innan de utför förfarandena. Kanske strängarna växer långsamt på grund av hormonproblem.

När en tjej säger: "Jag vill ha långt hår", rekommenderar experter att förbättra vården av mesoterapi, procedurer med kväve. Du måste vara försiktig med mediciner. Innan du använder dem, kontakta en terapeut.

Om du gillar det - dela med vänner:Nästa Artikel
KOSMOPOLIT