Lightening mörkt hår - dramatiska förändringar utan skada


Om du naturligtvis har mörk hårfärg, och du drömmer om att bli blondin, men de fantastiska berättelserna om vänner föreslår en orealitet av en sådan reinkarnation, är du felaktig. Du måste korrekt välja väg att ljusa, med hänsyn till dina individuella egenskaper och ljuskrullar du har angivit. Ljusfärgshår ser väldigt imponerande, ungt ansikte. En sådan förändring kommer att omvandlas inte bara externt utan även internt. Och uppmärksamma inte det stora antalet skämt om dumma blondiner. Blonda skönheter har hela tiden fascinerat de beundrande blicken hos män och lämnar bakom mörkahåriga tjejer.

komplexitet

Lightening Dark Hair är ett komplicerat förfarande. För att uppnå önskat resultat måste göra mycket arbete. När du tar bort den mörka nyansen, överväga hårets struktur. Ju tjockare de är desto mindre sannolikt är det att förfarandet kommer att ge det önskade resultatet, åtminstone första gången.

För att utföra ljusförtydligande, använd sparsamfärger eller tekniker som har kommit ner till oss från "folklore". Det är omöjligt att bli en platinblondin utan användning av aggressiva färgämnen, inklusive väteperoxid. Efter att sådana färgfärger kan förlora en hälsosam utseende, men moderna balm och masker för vård kan göra underverk.

Var inte rädd för att förändras! Om du bestämmer dig för att lysa, var god och välj det bästa verktyget för proceduren. Glöm inte extra omsorg att stärka håret och ge det en naturlig glans. Sammantaget är alla dessa förfaranden garanterade att leda till önskat resultat.

Foto före och efter

exempel på att håret blir lättare med väteperoxid

Särskilda funktioner

Brunetter, brunhåriga kvinnor och rättvisa skönheter bör komma ihåg att någon kan bli blondin idag. Men inte hela denna färg är lämpliga frisyrer. Enligt experter är detta objekt den viktigaste funktionen, vilket är värt att uppmärksamma representanterna för den vackra halvan av mänskligheten innan förfarandet. Först måste du tänka inte på vad som betyder att måla, men om huruvida vita krusar passar dig eller inte.

Det händer ofta att mörkhåriga tjejer experimenterar med sitt utseende, helt utan att tänka på konsekvenserna. Men efter misslyckad färgning försöker de återfå sin ursprungliga nyans, glans och hälsosamt utseende.

Ljuskullar bör kombineras inte bara med hudfärg utan även med ansikte. Prova på en peruk och se hur ditt utseende ändras efter färgning. Idag finns det speciella datorprogram som låter dig skapa nya bilder.

Varning! Om, efter förtydligandet, ditt ansikte har förvärvat en jordig, tråkig nyans, då är det bättre att glömma denna reinkarnationsmetod för alltid. Försök att uppmärksamma den mörka blonda nyansen.

Det finns en annan funktion som alltid måste komma ihåg. Förfarandet för förtydligande med användning av aggressiva kemiska medel är osäker, som det kan tyckas vid första anblicken, till oerfarna skönheter. Förbered dig för att det kommer att hållas i flera steg. Tidsintervallet mellan dessa steg måste vara minst en vecka. Vid den här tiden ser du inte det bästa sättet. Men efter det att komplexet slutförts kommer utseendet att förändras helt och krullarna kommer att få önskad nyans.

Om du vill radikalt ändra ditt utseende, överväg rekommendationerna:

 1. Mörkt hår kommer att få önskad nyans först efter förklaringen. Lysare är inte en färg, det ger inte locken en vacker nyans. Det används för att förstöra pigment som är ansvarigt för färg.
 2. Någon blixt förändrar hårstrukturen. Krullarna kan bli sköra och torra. Valet av produkter för vård av blont hår - detta är ett obligatoriskt steg på vägen till ett vackert och lyxigt hår.
 3. Agera gradvis Måla i flera steg.
 4. Innan arbetet, kontrollera frånvaron av en allergisk reaktion på de använda läkemedlen.

Med tanke på ovanstående funktioner kan du välja bättre för att lätta mörkt hår och uppnå fantastiska resultat med minsta negativa konsekvenser.

Folkmekanismer

Brightening masker skapade med hjälp av naturliga ingredienser kommer inte bara att ge en vacker nyans, men också stärka strukturen. Krullar blir mer lydiga, starka och slutar falla ut.

Fördelarna med folkmedicin:

 • låg kostnad;
 • oskadlighet;
 • tillgänglighet.

Populära metoder för lättnad kan göra lättare mörkt hår hemma när som helst som är bekvämt för dig. Men kom ihåg att sådana verktyg inte hjälper dig att bli en blond blondin. De kommer att lätta krullarna med maximalt flera nyanser. Resultatet beror på fläckfrekvensen. Det bör göras från tre till fem procedurer, så att färgen märkbart förändras.

De vanligaste folkfärgarna är: kamille, citron, kefir, honung och även kanel. Med upprepad användning blir locken ljus och kommer också att få ett hälsosammare utseende. Välj lämplig metod i avsnittet: tänd håret med folkmedicinska lösningar.

Egenskaperna av citron kända tjejer från antiken. Juicen av denna frukt under solens handling öppnar folliklarna och städar ut det mörka pigmentet. Men det här sättet kan tunna strukturen. Efter proceduren använd regenererande masker. För att uppnå önskat resultat måste du göra minst tre procedurer.

Honung är också en naturlig klarare. Denna produkt fuktar och närmar sig näringsämnena. Honung innehåller ett enzym som producerar en liten mängd väteperoxid. Efter 2-3 procedurer blir håret mer märkbart lättare. Det finns många recept för sådana masker. Men honung kan enkelt spädas med vatten och appliceras på håret. Efter 40 minuter kan masken tvättas och njuta av ny nyans.

kemiska medel

Om du inte gillar procedurernas varaktighet, vill du snabbt få ett resultat, då kan du tillgripa kemiska medel. En framträdande representant för denna kategori är hydroponisk eller väteperoxid. Detta är ett billigt och lika överkomligt sätt. Du kan köpa hydroperit i något apotek.

Det är viktigt att följa en strikt följd av åtgärder. Annars kan håret skadas permanent. Koncentrationen bör inte överstiga 30 procent. Det beror på hårets struktur. För tunna krullar kan du använda en 7 procent lösning. För mörkt hår av medelhårdhet lämplig 12 procent lösning. Men för tjocka krullar, använd en 30 procent lösning av väteperoxid.

När du har berett lösningen, lägg till lite mjöl till det. Få den nödvändiga konsistensen.

Användbar video från svart till blond:

Måla användning

Den vanligaste metoden för färgning idag är användningen av specialfärger. Tillverkare erbjuder ett stort utbud av produkter. Välj det bästa alternativet bör baseras på kretsens typ och struktur.

Om du har svart hår måste du först utföra missfärgning. Kom ihåg att färgerna inte missfärger krullarna, utan ger dem önskad nyans. För förklaringen gäller speciella pulver för förtydligande.

Sammanfattningsvis är det värt att notera att överensstämmelse med alla regler och tålamod garanteras leda till önskat resultat.

Användbar video: färgmask och blond svart:

Dark Hair Brightening Shampoo

Den moderna skönhetsindustrin erbjuder brunetter för att ljusna sina strängar med ett speciellt schampo eller en balsam. En radikal omvandling kan inte garanteras, men det är realistiskt att lätta krullarna i flera toner, och viktigast, med minimala risker för att skada dem. Dessutom inkluderar alla lätta shampoos näringstillskott, och det kommer därför att vara mycket användbart för hår.

Vad erbjuder ledande kosmetiska företag tjejer med mörka nyanser av hår?

 • L'OREAL Professional Gloss Color-serien - skaparna av den kosmetiska produkten lovar en smidig färgning av locken. Palettens rikedom, det omfattande omsorgskomplexet av vitaminer lovar en mjuk och bekväm omvandling;
 • Estel Solo Ton-serien - Estelle, ett varumärke som är populärt inom frisör, har förberett en hel serie med 18 nyanser av schampon för sina favoritkunder. Estel Solo Ton är enkelt och bekvämt att applicera, och den tjocka formeln tillåter inte att produkten sprids. Lättning av trådarna med denna produkt kommer att glädja resultatet och komforten i proceduren, men det är inte så lätt att köpa balsam;
 • Tonic ROCOLOR är en mycket populär produkt för hemfärgning. Ett brett palett av nyanser hjälper varje kvinna att uppnå perfektion i hårets färg;
 • IRIDA M Classic Hair Shampoo från varumärket med samma namn Irida, ett välkänt och tidtestat varumärke av hårfärgprodukter, erbjuder tjejer ett brett utbud av nyanser och minsta skada för lock. Produkten har en stärkande och helande effekt för färgade hår;
 • Joanna Multi Effect Color Tint Shampoo - perfekt för valfri krullfärg. Den föreslagna produkten är lätt att applicera, förstör inte håret och garanterar ett bra resultat. Håret ser naturligt ut och är starkt, slätt och silkesikt, som efter laminering.

Vi har erbjudit dig den mest kända serien tonade schampon, men i själva verket är de mycket mer. Var inte rädd för att experimentera med färg för att se perfekt ut.

Användbara tips från experter för mörkhåriga skönheter och framtida blondiner:

Användbar video om personlig erfarenhet av att använda John Frieda lysande schampo:

Lightening mörkt hår: de viktigaste folk och kosmetika

Hårets mörka färg, som du vet, är den dominerande egenskapen, så den absoluta majoriteten av människor på planeten är brunetter och brunhåriga människor. Naturligt blont hår är inte lika vanligt som det skulle vara önskvärt för moderna skönheter, så hur man lyser mörkt hår hemma är en mycket populär fråga.

Funktioner mörka lockor

Hårfärg bestäms av antalet och förhållandet mellan två färgpigment - eumelanin och pheomelanin. Den första ger en mörk färg, den andra - en röd nyans. Mängden av detta och ett annat ämne bestämmer intensiteten hos den resulterande nyansen. Ägarna av mörkt hår eumelanin producerade i stora mängder, medan pheomelanin syntetiserades ganska lite.

Pigmentet ackumuleras i hårets kortikala skikt. På toppen av det kortikala skiktet skyddar du tätt lagade nagelskalor, till exempel med ett enkelt schampo är det omöjligt att ändra krullarnas färg.

Som regel är det mörka håret ganska tjockt, märkbart tjockare än det för blondiner, men tunnare än det av rödhåriga. Deras antal är mindre än genomsnittet för rättvisa, men på grund av hårets tjocklek är denna funktion helt osynlig.

Färgning, blekning och missfärgning

För att ändra en mörk hårfärg, är det nödvändigt att ta bort det naturliga pigmentet och ersätta det med en artificiell. Det är inte lätt att göra det här. För det första har det kortikala skiktet en ganska hög densitet, för det andra är den skyddad av övre stratum corneum, och för det tredje omsluter håraxeln den naturliga utsöndringen av talgkörtlarna. För att avlägsna den naturliga nyansen är det därför nödvändigt att förstöra eller skada halsbandet, avlägsna fettet och göra det kortikala skiktet mer sprött. Självklart är ett sådant förfarande inte särskilt användbart för hår.

 • Blekning - innebär en fullständig tvätt av det naturliga pigmentet. Ljusa strängar samtidigt blir bokstavligen vita, även om de är naturliga svarta hår och efter ett så hårt förfarande behåller en gulaktig nyans och behöver ytterligare färgning. I detta fall behandlas håret först med ett starkt oxidationsmedel, som väteperoxid, för att deformera det övre lagret så mycket som möjligt. I detta fall kan skalorna, i stället för tätt stängning, borst och oxidationsmedel tränga in i det kortikala skiktet av håret. Naturligt pigment substans förstörs enkelt.

Som regel måste mörka strängar ljusas flera gånger innan en väldigt ljus nyans uppnås. Curls behöver då mycket noggrann vård.

 • Färgning - om du inte bara vill missfärga håret och ge det lite skugga - gyllene, honung, ask och därefter efter missfärgning appliceras färg på trådarna. Eftersom åtminstone delvis blekning är nödvändig, kommer den moderna färgen säkert att innefatta ett oxidationsmedel.
 • Lightening - i detta fall används svaga oxidationsmedel under bearbetningen. De penetrerar endast delvis stratum corneum och förstör en liten mängd eumelanin. Men om du behöver förtydligande om ett par toner är det tillräckligt.

För enkel uppklaring är det inte nödvändigt att tillgripa professionella färger. Effekten kan uppnås genom att använda en mängd olika folkmedicin.

Användning av kamomill

Traditionellt används ett avkok av kamomillblommor för att lätta och ge en vacker gyllene nyans till ljuskrullningar. Få människor vet att vägen är ganska lämplig för mörka flätor. Naturligtvis bör man inte förvänta sig en radikal färgförändring, men resultatet av mörkt blont brunt hår kommer att märkas - en förändring av nyans med 2-3 toner.

Tyvärr är "mot" de mörka krullarna av tusenskönan maktlös, det är inte värt att försöka.

Förbereda avkok är enkel: 3 matskedar av vegetabiliska råvaror häll 1 kopp kokande vatten och smutsa i minst en timme. Sedan sköljer denna buljong håret efter tvätt. För att ändra skuggan behöver minst 10 procedurer.

Förutom att kamille lyser håret, stärker det också håret.

Du kan förbereda ett annat alternativ som är lämpligt för att lätta blond och kastanjkrullar. Visst är verktyget ganska långt under förberedelse.

 1. 200 torkade blommor hällde 400 ml vodka och insisterar 7 dagar.
 2. 100 g henna häll 300 ml kokande vatten och låt i 3 timmar.
 3. Blandningen omröres och insisterar ytterligare 2 veckor.
 4. Buljong filtreras genom gasbindning och används som en mask för hår: sätt på strängar och håll i 40 minuter. Tvätta sedan av med varmt vatten.

Ginger power

Gingerrot, som det visar sig, är inte bara ett lagerhus av olika mikroelement och vitaminer, men fungerar också som ett ganska effektivt oxidationsmedel. Den används i många recept för lättare hår.

Det första sättet är:

 1. flera planta köttiga rötter är revet
 2. hällde råvaror med kallt vatten och sätta på den minsta elden i en halvtimme;
 3. när buljongen kyls, filtreras den;
 4. avkok av roten används varje dag som en balsam tills dess att du får det önskade resultatet.

Den andra metoden kombinerar styrkan av effekterna av citron och ingefära. Under kraften av mörkt blont hår, gör denna blandning gyllene. Förfarandet är som följer:

 1. saften av en halv citron och riven ingefära blandas med ett glas ljus öl tills det är smidigt;
 2. Du kan lägga till några droppar av din favoritbasolja - persika, jojoba, så att krullarna blir inte bara en ny nyans utan också lyser;
 3. Den erhållna blandningen appliceras på trådarna och hålles på huvudet i 2-3 timmar. Du kan wrap huvudet med en varm handduk. Tvätta av masken med kallt vatten.

Den tredje metoden är utformad för ägare av torrt hår. Receptet är:

 1. ingefära rot och skal av en citron blöt i 20 timmar;
 2. 10 droppar essentiell olja och 200 g gräddfil läggs till infusionerna;
 3. blandningen appliceras enhetligt på krullarna. Sätt på en plastlock och linda upp en varm handduk;
 4. Den ljusande masken hålls i minst 2 timmar, tvättas sedan av med varmt vatten. Rekommendera nästa dag för att upprepa proceduren för att konsolidera resultatet.

Tips om hur man använder gingerhårets magiska egenskaper till maximalt:

Citronsaftförtydligande

Från hemmet läkemedel citron är den mest populära blekmedel. Och det har denna effekt på huden och håret. Applicera det när de vill lätta krullarna efter mörkfärg. Men citronsaft tar alltför effektivt bort fett och lossnar nagelbandet, så endast ägarna av fet hår rekommenderas att använda detta botemedel.

Applicera det så här: citronsaft späds med vatten i ett förhållande av 1: 1 och fördelas i våta strängar. Det är mycket bekvämt att använda en flaska med en spray. Då bör du torka håret i solen för att göra effekten av citronsaft effektivare. Sedan krullar tvättas med vatten.

Honung behandling

Honung är en del av maskerna och salvorna för hud och hår. Om det inte finns någon allergi mot denna underbara produkt, kommer dess förmåga att återställa vattenbalansen att kunna sätta den torra huden och håret i ordning.

Honung kan också användas som en naturlig klarare. Den används i olika former:

 • honung kan enkelt appliceras på färgat hår och hållas som en mask i upp till 30 minuter;
 • Du kan späda det med vatten. Det betyder att fuktar strängarna, sätt sedan på en plastlock och linda huvudet med en varm handduk. Mask håll i 30-40 minuter;
 • Blanda honung och olivolja i förhållandet 2: 1. Denna massa appliceras på strängarna och hålls i 45 minuter. Du kan lägga till mashed banan i masken.

Kefir mask

Verkar svagare än citron, men torkar inte strängarna. Tvärtom tillåter kefirblandningar dig att återställa hydrobalansen.

50 ml kefir blandar med 2 matskedar brandy, 1 ägg, juice av halv citron och en tesked schampo. Blandningen omröres tills den är homogen och appliceras på krullarna. Huvudet är täckt med folie, insvept med en handduk. Mask håller i 8 timmar.

Förfarandet upprepas minst 4-5 gånger.

Hydroperitol missfärgning

Hemma är det ganska möjligt att lätta håret inte med färg, men på det klassiska sättet - med hjälp av väteperoxid. Tanken är ganska riskabel, eftersom man med en felaktigt beräknad dos eller tidsfördröjning, istället för ljuskrullar, kan få en massa bränt hår.

Hydroperiton tabletter säljs på något apotek. Den maximala koncentrationen av ämnet är 30% lösning. Vid beräkningen av hårets kvalitet bör beaktas:

 • med tunt hår bör koncentrationen inte vara mer än 7%
 • med en genomsnittlig tjocklek på upp till 12%;
 • För fett varierar koncentrationen från 12 till 30%.

Mjöl tillsätts till den resulterande lösningen av den erforderliga koncentrationen för erhållande av en uppslamningskonsistens. Sedan appliceras detta verktyg med en borste på trådarna, fördelar jämnt över hela längden. Det är bättre att skydda dina händer med handskar, eftersom peroxid också påverkar huden.

Håll kompositionen på strängarna i enlighet med uppgifterna. Skölj sedan med varmt vatten.

Med den här metoden kan du avsevärt lätta krullarna i ett förfarande. Vid behov kan förtydligande upprepas, men efter några veckor.

Det är nödvändigt att veta! Säker belysning utan hårskador - kosmetiska och folkmedicinska lösningar

Särskilda schampon

Det är inte bara färgning, men också lätta shampoo. Vilken färg som är bättre att lätta beror på typen av trådar och färgens natur. Det är svårare att avlägsna den naturliga nyansen, eftersom håret, som fortfarande är orört av färgen, är tillförlitligt skyddat. Färgade krullar är alltid nästa gång de målas snabbare och lättare, eftersom nagelbandet har blivit mer lös.

Lightening shampoos är mycket mjukare: färgpigmentet tränger inte in i det kortikala skiktet, men kvarstår på nagelbandet. Håret är inte skadat, men pigmentet håller inte länge.

Ett annat alternativ - färgskinn och mousses. Men sanning, de brukar användas för att färglägga enskilda strängar.

De mest populära lösningarna inkluderar följande schampon:

 • John Frieda Sheer Blonde Spray Eclaircissant Gible Go Blonder - komposition utformad speciellt för mörkt och svart hår och anses vara en av de mest effektiva. Innehåller ett vitaminkomplex för att stödja krullar och kamillextrakt. Shampoo kostar från 610 r.
 • Avon Advance Techniques är ett mjukt ljusmedel. Innehåller naturliga ljusande ingredienser. Kostnaden för schampon finns - 255 s.
 • Eugene Perma Keranove Blond Vacancies Shampoo Lighten Hair - designat för att lätta mörkbrunt och rött hår. Ljuseffekten tillhandahålls av kamillextrakt och veteproteiner. Produktpris - 505 sid.
 • Estel Aqua Otium - utformad för att lätta upp tråden i någon nyans skugga. Det får användas på skadat och tidigare färgat hår. Kostnaden för medel - 750 s.

Ljusa mörkt och svart hår hemma är inte en lätt uppgift. Det kommer att ta lite uthållighet och tålamod, eftersom resultatet endast kan erhållas genom att upprepa proceduren från 5 till 10 gånger.

Se också: ett helt säkert sätt att lysa håret i flera toner (video)

Tips 1: Hur bäst ska ljuset ljusa i 2018

 • hur bäst att lätta mörkt hår

Tips 3: Hur lättar håret med hjälp av naturliga produkter

Ljus hårfärg går inte ur mode, och manliga hjärtan rusa alltid till blondiner. Och flickorna själva har en guldhårig bild som verkar lättare och mer rörande.

Samtidigt har många flickor länge plågats av frågan - hur man lättar håret med naturliga medel?

Lätt hår med kemikalier är skadligt. Och detta är särskilt märkbart på tunt hår, vilket i allmänhet är kontraindicerat kemiska effekter. Det är känt att med hjälp av grönsaksfärger av henna och basma, liksom buljong av lökskal, rabarber och ekbark kan du färga håret röda och mörka toner av varierande intensitet. Men vad kan naturen erbjuda oss att göra hårljusare?

Sådana medel är, även om inte så mycket. Naturligtvis blir det omöjligt att bli en blondin från en brunett med hjälp, men att lätta dina krullar med två eller tre toner är ganska möjligt. Samtidigt kommer hårets struktur inte att lida alls, dessutom kommer sådana förfaranden att spela rollen som en mask och kommer även att kunna stärka håret, lägga till glans och förbättra utseendet. Naturlig hårlättnad kan göras ganska ofta, utan rädsla för att skada dem. Från tid till annan kommer en kumulativ effekt att uppstå, dvs krullarna blir gradvis lite ljusare.

Det mest kända sättet med naturlig hårlättnad är att använda citronsaft. Krama några citroner och applicera jämnt på håret. Ju längre det visar sig att inte tvätta juicen, desto lättare blir håret. För att förbättra effekten är det bra att utföra ett sådant förfarande på en solig dag för att kunna ersätta huvudet mot solen. Du kan kombinera två saker - lätta hår och en resa till stranden, helt enkelt genom att spruta hår från en sprayflaska med citronsaft och sedan gå och sola. Efter 3-4 timmar är det lämpligt att tvätta håret noggrant, annars kan du börja starkt nypa hårbotten och ditt hår torkar ut.

Väl lyser krull kanel blandat med honung. För en ljusande blandning behöver du fyra matskedar kanelpulver, två matskedar olivolja, ett halvt glas honung och varmt vatten för utspädning. Det kommer att vara nödvändigt att smita all denna massa på vått hår, att värma och gå så här i ungefär fyra timmar. Du kan göra en sådan mask även för natten: krullarna kommer att förvärva extraordinär mjukhet och silkiness samtidigt med lättnad för ett par toner.

Också många kända klargörande egenskaper hos kamomill. Du kan använda det ofta, och du behöver bara hålla en halvtimme. 100 gram torkade blommor ska fyllas med två koppar vatten, kokt i fem minuter, stam. Tillsätt 30 g glycerin till avkoket. Om du inte använder hela blandningen - kan du placera rester i kylskåpet för vidare användning

Rabarber receptet med vinäger är ännu effektivare. Rabarber kan köpas på marknaden eller i snabbköpet. Vinäger behövs bara naturlig, druv eller äpple. De behöver hälla rabarber för att täcka toppen och koka 15 minuter. Den resulterande filtrerade kompositionen kan även hållas i kylskåpet, något uppvärmd före användning. Innan varje tvättning av huvudet ska appliceras på huvudet och hålla från en halvtimme till två timmar. För den kumulativa effekten under de första två veckorna måste det hela tiden, och sedan behövs endast vid rötterna.

Tips 4: Hur tänder håret och blir en blondin

Från brunett till blond eller lättare mörkt hår: 2 metoder

Vill du drastiskt ändra din bild? Börja med en frisyr! En ny hårfärg kan förvandla inte bara utseendet, men också världens uppfattning.

Var en varm brunett? Bli en romantisk blondin, väl eller åtminstone blond.

Låt dumma skämt berätta om blonda skönheter, men de lockar mänens utseende med deras ömhet och bräcklighet. Och i den här artikeln lär du dig bara om att ljusa mörkt hår hemma.

Eller kanske du borde försöka?

Vad du behöver veta innan förtydligande

Den största hjälten i filmen "Twilight" Kristen Stewart och hennes byta utseende

Naturligtvis är blekande svart eller brunt hår en ganska komplicerad process, men fortfarande möjligt. Men den primära frågan här är ingenting att lätta upp mörkt hår, men är det lämpligt att du är blondie eller inte?

Ofta börjar brunetter experimentera med hår, tänker inte på konsekvenserna, och letar efter ett sätt att återvända till sin gamla färg och hälsosamma utseende. Därför rekommenderar vi starkt att du söker hjälp från en frisör, som bestämmer hur ditt utseende kommer att förändras efter blekning före kardinalförändringar.

Men kanske ett bra exempel på missfärgning. På bilden - skådespelerskan Scarlett Johansson. Enig, blondie är mer för henne.

Faktum är att blekt hår måste kombineras med ansikte och hudfärg. Och för att inte göra ett misstag, fråga befälhavaren att prova på en blondig peruk eller bäst för att skapa en framtida bild på din dator i ett speciellt program.

Varning! Om med vita krullor blir ditt ansikte en tråkig, sallad nyans, då måste du glömma drömmen om att bli blondin. Kanske kan du då tänka på det mörka blont eller bara blont färghår?

Och en annan viktig punkt - förfarandet för blekning med hjälp av kemikalier är inte den mest oskyldiga, som det kan tyckas i början. Därför utförs det i 2-3 steg, med ett veckointervall mellan dem. Och det är tillrådligt att överlåta detta företag till en professionell frisör.

Och om du vill göra allt med egna händer, var försiktig och följ reglerna (du hittar dem nedan). Eller, bäst av allt, prova oskadliga upplysningar, som vi också kommer att diskutera senare.

I det här fallet "uppfriskade" det vita håret ansiktet, korrigerade sin form och gjorde vissa funktioner mer uttrycksfulla. Visuellt såg tjejen omedelbart yngre ut.

Två metoder för blekning av mörkt hår

Nästa kommer att betraktas som kemiska, milt-kemiska och helt ofarliga sätt att lätta håret. Vilken du väljer är inte för oss att bestämma. Vi varnar dock ännu en gång om att det är bättre att ha säkra recept med minimala eller inga negativa konsekvenser i hemmet.

Specialfärgblekning - metod 1

Först och främst måste du säga, försök inte bli blondin med hjälp av kemikalier, om:

 • Du är en "artificiell" brunett! Ibland kan man till och med specialister inte uppnå ett bra resultat när man bleknar tidigare färgat hår. Speciellt när färgning gjordes med henna. I annat fall kommer den sista färgen på strängarna att göra dig besviken - det kan vara långt ifrån blont, men till exempel smutsig gul, blek orange eller helt grön.
 • Inte så länge sedan gjorde du en kemikalie eller biowave.
 • Ditt hår är hårt skadat på grund av regelbunden torkning, curling med curling hair, rätning med tång, etc. I det här fallet är det bättre att överge färgningen helt och börja med att behandla håret.

Från brunett till blondin - du kan, men bara var försiktig! Blekfärger har en stark, icke-sparsam effekt.

Nu, som för valet av färg.

Hittills finns alla kemiska klargörande medel tillgängliga i tre typer:

 1. Pulverfärg - används oftast för att markera trådar och anses vara den mest aggressiva i sin effekt på hårstrukturen.
 2. Cream - det mest praktiska i applikationsprocessen, eftersom det inte sprids.
 3. Oljemålning för att lätta mörkt hår - det är redan klart att det är mest mild jämfört med ovanstående.

Men flickorna i forumet delar sina erfarenheter med färdiga blekmedel:

För information! Garnier erbjuder följande palett: naturlig blond, sandblond, platina blond.

Ganska frestande förpackning, "pratar" om maximal eventuell harmlöshet av grädfärg Garnier

Denna korta instruktion kommer att berätta hur du utför blekningsproceduren för kemiska färgämnen hemma:

 1. 2-3 dagar före proceduren, tvätta inte håret med tvål eller schampo för att bevara det naturliga skyddet av huden och håret.
 2. Boka i förväg allt du behöver - gamla kläder, en handduk, en kam med glesa tänder, en hatt, inte en metallskål, en pensel etc.
 3. Förbered blandningen strikt enligt receptet på färgpaketet.
 4. Sätt på gamla kläder, täck dina axlar med en handduk.
 5. Kamma strängarna noggrant och applicera en full längd brightener för mörkt hår.

Det är viktigt! Lämna rötterna omedelbart för närvarande, annars påverkas huvudets värme, kemiska reaktionen intensifieras och håret på rötterna blir lättare.

 1. Applicera färg på rötterna åtminstone.
 2. Vänta på angiven tid på förpackningen.
 3. Skölj strängarna väl och skölj dem med balsam. I framtiden måste du använda schampo, balsam och balsam för blekt hår.

Varför lyser det mörka hårschampo och andra liknande produkter som behövs? Faktum är att i vissa fall, när det infödda hårets hår är för djupt, klarar kemikalierna inte bra med borttagandet av "svarta" pigment.

Och om dessa pigment inte är helt borttagna, kan det inte undvikas att gulna på håret. I salonerna för att eliminera förekomsten användes färgstabilisatorer.

Men i vanliga butiker hittas inte sådana verktyg. För att ge den önskade tonen till de klarade krökorna är det därför nödvändigt att använda tonade schampon, hårbalsam, etc. efter färgning.

Ljussmedel presenteras på marknaden i ett brett sortiment - det är lätt att välja för din hårtyp.

För information! Någonstans i en månad måste håret bli missfärgat igen, eftersom de naturliga rötterna kommer att se väldigt ful ut. Och glöm inte att detta förfarande inte är det bästa sättet på hårbotten och hårstrukturen. Därför, även om alla regler följs, är det ofta inte nödvändigt att tillgripa kemisk förtydligande.

Lightening med naturliga produkter - metod 2

Missfärgning av citronsaft

Nästa kommer främst att vara folkrecipes, inklusive naturliga, effektiva och beprövade produkter under åren. De ger inte bara förtydliganden för 2-3 (och ibland 4!) Toner, men också mättar håret med användbara komponenter, vilket gör dem livliga, glänsande, tjocka!

4 pålitliga sätt att ljusa håret hemma

Du kan snabbt uppnå en ljusare effekt för ditt hår med kemiska färgämnen, men kvaliteten på trådarna lider som en följd av behandlingen, och krullarna förlorar glans, silke och hälsosamt utseende.

Brightening hår folkmekanismer

Alternativt kan du överväga de populära rekommendationerna för blekning av hår. Med hjälp av dessa verktyg kan man självklart inte förvänta sig omvandlingen från en mörk brunett till en ljus blondin.

Det är dock möjligt att tända håret 2 toner åt gången. Ljushår hemma har flera fördelar jämfört med användningen av kemikalier.

 1. Säkerhetsanvändning på grund av avsaknad av kemiska ämnen i form av ammoniak och väteperoxid. Det är dessa droger som förstör hårstrukturen.
 2. Möjligheten för frekvent färgning för att bibehålla önskad färg.
 3. Jämfört med kemiska målarfärger är den låga kostnaden för de produkter som används för förfarandet.
 4. Parallell återgivning av terapeutisk effekt

Effektiv hemljusande citron

En oväntad del av receptet för att lysa håret är en citron. Blanda hälften av den pressade citronen med en liter varmt vatten. Efter tvättning av håret skölj med de resulterande lösningssträngarna.

Nuans av förfarandet:

 • Lemon brightener för hår kommer att fungera bättre när det utsätts för solljus på grund av aktivering av produkten som påverkas av ultraviolett strålning.
 • Ljusa håret snabbt genom att applicera endast nypressad citronsaft, som kan ersättas med limejuice.
 • Under förfarandet rekommenderas det inte att besöka poolen, eftersom interaktionen mellan blekmedel och citrusfibrer kan leda till bildandet av grönfärg på strängarna.
 • Kontakt med drogen leder till akut bränning.
 • Med frekventa bearbetningsträngar citronhaltiga läkemedel kan de bli gulaktiga, så procedurens frekvens bör inte överstiga en gång i veckan.

Användning av väteperoxidformuleringar

För att öka effekten av citronsaftens påverkan på krulorna kan blandas med samma mängd väteperoxid.

På rent hår applicerar du den resulterande kompositionen i en halvtimme, samtidigt som du förpackade dem med en handduk. Som ett resultat av förfarandet missfärgar håret inte bara, men huden upphör att utsöndra överflödigt fett. Användningen av väteperoxid är inte acceptabel för ägare av torr hårbotten.

Väteperoxid kan även lätta mörkt hår genom att regelbundet applicera en speciell förening till trådarna. För att förbereda läkemedlet bör väteperoxid, vatten, ammoniak och flytande tvål blandas i samma proportioner.

För att lätta håret hemma, applicera blandningen i det smutsiga huvudet i 20 minuter, skölj sedan håret med schampo och skölj med surgjort vatten.

Denna metod är inte användbar, så du bör ta hänsyn till detta och inte missbruka det eftersom krullarna kan bli tunna och spröda som en svamp.

Ljusfärg

För att lätta svartfärgat hår för snabba resultat kan du använda färg som kan vara:

Ammoniak är de färger som aggressivt påverkar hårets struktur på grund av ammoniak och väteperoxidinnehåll i kompositionen, vilket i komplexet snabbt påverkar hårets struktur men samtidigt påverkar dess kvalitet.

Ammoniumfria färgämnen förändrar inte hårets struktur och hör därmed till de sparsamma färgerna. Deras nackdel är spolningen av färgen efter en månad av bearbetning av locken.

Ammoniakfri färg innehåller inte ammoniak, men den innehåller väteperoxid, som har en färgningseffekt. Denna färg kan inte missfärga lockar mer än fem toner.

Mjuka sätt att snabbt ljusa strängarna

Tryggt lätta hår i hemmet är bara möjligt med hjälp av naturliga produkter.

För att korrekt använda de mirakulösa maskerna från den nationella arsenalen borde du veta hemligheterna att förbereda trådar för att förtydliga, vars misslyckande inte bara kommer att lätta krullarna, men i vissa fall kan de förstöra dem.

Den förberedande etappen på två veckor är individuell för varje kvinna och beror på kärnfärgen och hårkvaliteten.

 • För att lätta svart hår, bör du ganska förbereda ett hår eftersom det ihållande mörka pigmentet är svårt att förstöra. För ägare av mörka och röda lås bör du först inte ställa starka förhoppningar om reinkarnation i brinnande blondiner på folkmetoder. Resultatet blir om du fortsätter att utföra vissa rutiner regelbundet, men den ursprungliga färgen kommer att ändras till en ljus sida, högst två toner.
 • För olydiga strängar med hårda hår, innan man applicerar ljuskompositionerna, ska fem sessioner av mjukgörande masker göras över två veckor, varav ägg eller vegetabiliska oljor kan vara en komponent. Hårdhår bidrar till skyddet av färgpigmentet, vilket gör att aktiva lättnadskomponenter inte kan tränga in i hårstrukturen.
 • Man bör komma ihåg att de ämnen som används som komponenter för lätta masker (ingefära, kanel, citron, lök) ofta är aggressiva mot strängar som är i ohälsosam tillstånd med tecken på bräcklighet, chipping och skador. Av denna anledning rekommenderar experter en preliminär bedömning av hårets tillstånd, att behandla det, och först därefter fortsätta med kosmetiska förfaranden.

För att lätta färgat hår hemma, för att inte skada den skadade strukturen hos trådarna, är det nödvändigt att behandla dem med kosmetiska preparat eller folkmedicin.

 • Efter exponering för håret med aggressiva kemikalier i processen att permeera eller färga färgen bör du inte börja lätta den med folkmetoder efter en vecka.
 • I de gråa krökningarna finns inget melaninpigment, vilket gör det svårt att påverka hårelementet, vilket är frånvarande. Därför bör det grå håret förbehandlas med en speciell lysande förening.

Särskild uppmärksamhet bör ägnas åt beredningen av kosmetika för blekning.

 1. Komponenterna ingredienser ska piskas med en mixer för att fördela dem jämnt.
 2. Innan masken appliceras på krullarna bör man kontrollera kroppen för förekomst av allergiska reaktioner. För att göra detta, använd kompositionen på insidan av handleden. I närvaro av rodnad rekommenderas inte detta verktyg.
 3. Innan proceduren genomförs med applicering av en mask, kan huvudet inte tvättas, utan bara fuktas.
 4. Förkostnader för att sätta kompositionen på en separat sträng, för att kunna jämföra hårets ursprungliga färg med den resulterande.

Vid applicering bör kompositionen inte gnidas i hårbotten. Det är nödvändigt att betala selektiv uppmärksamhet endast till hårdelen. För att öka effektiviteten hos maskerna är det nödvändigt att värma kompositionen applicerad på strängarna med en plastpåse.

Retentionstiden för beredningarna på håret beror på önskat resultat och på hårets ursprungliga färg och tillstånd.

Tvätta av droger enkelt - med hjälp av konventionellt schampo. Rekommenderat torkhår utan användning av hårtork.

Masker som ett medel för att förtydliga

För att lätta håret hemma borde du bekanta dig med det rika innehållet i spargriset av folkmekanismer. Många har använts sedan antiken, naturliga hårklarare är prisvärda och billiga.

Nedan presenterar vi några recept för masker, för att lätta håret med naturliga medel.

 • Masken av glycerin, som består av lika stora proportioner av kamillektinktur och glycerin, hjälper till att missfärga hår hemma. Kamilleinfusion efter blandning med glycerin, applicera på håret och håll i 40 minuter.

Hur tänder håret hemma

Historiskt lockar kvinnor med blont blont hår alltid uppmärksamhet på män. Men naturliga blondiner runt om i världen hittar inte mycket. Sådana skönheter är sällsynta. Förmodligen ger naturen bara blont hår till hennes favoriter. Allt kan åtgärdas om du vet hur man lättar håret hemma. Det finns många metoder, så det blir inte svårt att välja det alternativ som passar individuellt. Det kommer snabbt att bli tydligt med hjälp av kemiska färger, men denna metod har kontraindikationer och negativa sidor. Det finns alternativa recept, men för att få ett positivt resultat med hjälp måste du vara tålmodig.

Upplystning med kemisk färg

Med hjälp av ammoniakfärg kan du lätt lätta upp. Om naturligt hår är blont, efter den första applikationen av kompositionen kan du uppnå den perfekta blondinen. De som har mörkt hår, lyser upp flera gånger. Det blir svårt för tjejerna som brukade färga håret rödaktigt för att bleka trådarna (det är särskilt svårt att tvätta av Henna-färgen).

Den kemiska metoden för lättnad med färger är inte mild. Kompositionen påverkar håret hår, förstör deras hälsa. De negativa effekterna av kemisk färgning innefattar:

 • gallrande hår, ökande sårbarhet;
 • märkbar förlust;
 • stark torkning av stavarna (håret blir vid beröring, som halm, släp);
 • strängar svårt att kamma;
 • stångvågar stänger inte efter proceduren till slutet, vilket gör håret försumbart;
 • krullar tråkiga, kräver obligatorisk återhämtning;
 • efter det första förfarandet kan håret visa sig med en obehaglig yellowness;
 • hudskador kan inte undvikas.
Kategoriskt är det omöjligt att klargöra under graviditeten. Efter kemisk eller biovävnad är det nödvändigt att vänta flera veckor. Om blondinen inte visade sig efter det första förfarandet kan nästa klarläggning utföras tidigare än i 10 dagar.

Kemiska färger finns i flera typer:

 • pulver (den mest aggressiva, inte spendera hår) används av frisörerna för att markera;
 • grädde (lämpligt applicerat, läck inte, skadar inte mycket strängar);
 • olja anses vara mild, med hjälp av det rekommenderas att lätta mörka lockor.

Innan i praktiken att utföra förtydligande med en kemisk metod (speciellt den gäller mörkt hår) är det värt att väga de positiva och negativa sidorna av denna procedur, kontraindikationer. Om inget föremål är misstänkt och ingenting förvirras, kan du säkert börja lätta håret med hjälp av det valda färgämnet.

Ljussättning i hemmet kemisk sammansättning utförs enligt vissa regler och strikt i steg. Före proceduren kan du inte tvätta håret i flera dagar. Den feta halten som uppstod på locken hjälper till att skydda stavarna och huden något från aggressiv kemisk attack.

 1. Förbered allt du behöver för hem frisör: keramik eller plast (använd inte järn), kam, kam, engångsduschlock eller plastpåse, borste för att applicera verktyg, handskar.
 2. Sätt på gamla kläder som du inte känner dig dålig för att bli smutsig (du kan använda en frisör). Lägg en handduk över axlarna, sätt på engångshandskar.
 3. Efter att ha läst på förpackningen, hur man förbereder färgen, förbereda blandningen. Det är viktigt att blanda ingredienserna snabbt.
 4. När kammas, dela håret i mitten av huvudet.
 5. Separera strängarna, applicera en snabb lätta massa, varje krullbrunn kammade. Först täck håret på ena sidan och gå sedan till andra hälften. Korrekt fluff rötterna. Var särskilt uppmärksam på temporal, occipital.
 6. Efter applicering av brightener på allt hår, fukta dessutom med färgrotsar.
 7. Bär en hatt och lindra huvudet med en terry-turban, vänta på den tid som anges i anvisningarna.
 8. Skölj med varmt vatten flera gånger. Före den sista tvätten, applicera balsam på trådarna, håll den i flera minuter.
 9. Det återstår att vänta tills håret är torrt och beundra det arbete som utförts.

Någonstans i 3-5 veckor kommer en mörk gräns fram vid rötterna. Det här är industrins hår, och de kräver regelbunden färgning. Särskilt slående brist på estetiskt hår, om naturligt hår är mörkt i färg. Det är inte nödvändigt att omedelbart förtydliga dem på ett nytt sätt. Det måste ta lite tid mellan behandlingar för att återställa strängarna.

För att dölja och lätta upp de röda rötterna lite, kan du använda en mängd populära recept. Naturligtvis, blekas perfekt efter den första manipulationen från fantasins rike, men med 1-3 toner kommer rötterna att lysa upp.

Hur tänder håret med honung

Unikt faktum: Ett enzym är närvarande i honung, en liten mängd väteperoxid frigörs. Det innebär att biprodukten kan lysa håret. Det är dock nödvändigt att ha tålamod för att uppnå ett resultat. Om håret är mörkt kan effekten av ljussning av krullarna ses av ögat efter 4-6 procedurer. Under hemmanipulation kommer strängar att få en extra del av fukt och näring.

För att klargöras med honung måste du först tvätta håret, torka det med en handduk. Applicera på principen om en maskprodukt på ett fuktigt huvud. Om honungen är för tjock kan du lägga till lite varmt vatten. Uppvärmning rekommenderas inte. Håll sötma på huvudet under plast och tyg i minst 10 timmar. Skölj med schampo.

Om det är skadat och trött från den regelbundna exponeringen mot termiska anordningar lätta hår, honung, rekommenderas att kombinera i lika stor mängd med olivolja. I de fall där håret är starkt splittat, tillsätt hackad bananmassa till massan.

Soda förtydligande

Bakpulver, säger de erfarna, du kan avsevärt lätta mörkt hår i 2 månader med regelbunden manipulation. Om en kvinna är naturligt blondhårig, så är det faktiskt 3-4 veckor att lysa upp för ett par toner.

För att förbereda den ljusande massan måste du lösa upp 8 msk i 100 ml kokt och kyldt vatten. l. soda. Efter upplösning tillsätt 100 ml dagligt schampo. Rör, men försök att massan inte skumar för mycket.

Tvätta håret flera gånger i veckan med den beredda blandningen. Så snart hemskärmen har täckt håret, måste du vänta lite (ca 10 minuter), tvätta av det.

3 recept för ingefära förtydligande

Det visar sig att ingefära inte bara sparar från kyla och hjälper till att gå ner i vikt. Han är fortfarande kapabel till det mest underbara sättet att bleka hår. Förbereda ett ljussmedel enligt följande.

 1. 2-3 mala färska, juicefyllda ingefära rötter. Det är bekvämt att göra detta med köttkvarn, rivare eller i en bländare med ett speciellt munstycke. Slipning är nödvändig så att den magiska rotsaften ger upp all sin användbarhet under nästa steg av beredningen av läkemedlet.
 2. Häll vattnet i kastrullen med ingefärapastaen så att den är lätt belagd. Sätt på brännaren med en liten eld uppvärmd. En halvtimme senare, avlägsna avkoket från ugnen.
 3. Kyld bryggspänning. Den magiska klararen är klar.
 4. Den resulterande vätskan måste appliceras dagligen på håret, medan krullarna inte lyser.

På basis av ingefära finns det ett annat recept för tillagning av naturligt hemlagat hårförtydligande medel. Han förbereder lite för ett annat recept.

 1. Hackad ingefära, endast kokta citronsaft och 200 ml öl (använd levande ljus), kombinera, slå tills tjockt skum.
 2. Lägg några droppar jojobaolja i massan. Denna komponent kommer att läka krullarna, ge dem glans.
 3. För 2-3 timmar för att täcka blandningen med hår och skölj sedan med rumsvatten.

Att vilja lysa upp är att det är värt att utföra ett experiment med utgångspunkt i detta recept.

 1. I lika stor mängd är det nödvändigt att förbereda citrusskal och finhackad ingefära. Kombinera, fyll i med vatten så att ingredienserna nedsänktes i vätskan vid 1/3, lämna i 20 timmar för att njuta av varandras företag.
 2. Efter infusion tillsätt 200 g surkräm, 10 droppar citronträdolja eller citron. Mask för lättnad redo.
 3. Applicera det på håret. Skapa en termisk effekt på huvudet.
 4. Efter 2-3 timmar, kan du gå på toaletten för att tvätta av hemmet ljusare. Manipulation upprepas tills håret lyser till önskad ton.

Hemlagad hårljus utan peroxid

Blondiner, vana att uppnå den perfekta blondinen med kemiska metoder, kan inte tro att hemma kan du förbereda färg, efter vilken tillämpning resultatet kommer att behaga. Det är svårt att bevisa med ord, det är bättre att genomföra ett experiment och visa det blekta håret. Behöver bara upprepa följande recept. Det är unikt genom att det föreslås att klargöras utan användning av peroxid.

För matlagning måste clarifier behöva:

 • 50 gram medicinsk ren alkohol;
 • 20-30 gram apotek calendula;
 • 0,5 liter äpple (exklusivt!) Vinäger;
 • 3 msk. l. honung;
 • 30 gram rabarberrot;
 • 50 ml citronsaft;
 • 20 gram farmaceutisk kamille.

Efter att ha samlat alla nödvändiga komponenter kan du börja laga mat.

 1. Mala rabarberna i förväg och häll ättika över den. Sätt på hällen, koka och minska värmen. Efter detta ska massan stuvas i ytterligare 15 minuter.
 2. Gradvis och omväxlande injiceras kamille, calendula, alkohol. Fortsätt quenching i ytterligare 7 minuter.
 3. Så fort tiden är upp, ta bort från värme, kyla, spänning.
 4. Lägg till normen av honung, citronsaft, blanda.
 5. Den beredda färgen ska appliceras snabbt på trådarna. Håll i ca 40 minuter, skölj med shampoo.
Med sådan ljusande hemfärg kan det naturligtvis inte mörk och brinnande rött hår förvandlas till vita krullar. Men ett behagligt ljust guldskimmer får verkligen, som det erfarna löftet.

För att upprätthålla hårfärg rekommenderas det att applicera denna ljusmask före varje hårtvätt. Med hjälp kommer det att vara möjligt att stärka rötterna, eliminera splittrade ändar, öka strålningen, glans av varje sträng.

2 receptperoxidförtydligande

I mitten av det tjugonde århundradet användes väteperoxid av kosmetiska undersökningar, hydroponiska, för att lätta håret. Metoden kan inte kallas mild, men även mycket mörkt hår blektes flera gånger. Efter detta förfarande liknade håret strå, det var svårt att kamma, föll ut och den skadade hårbotten klibbade fruktansvärt.

Även om modern frisör erbjuder många skonsamma metoder för lättnad, men bland skönheterna finns det de som gillar att lysa upp med väteperoxid. För jämförelse är det värt att försöka, självklart, och det här sättet att bli en blondin.

För lysande massan behöver du förbereda 300 ml vatten, 100 gram apotekskamomil, 50 ml 30% peroxid.

Förbereda blandningen i ungefär en timme. Skicka kamomill till kokande vatten och låt det infilera i 40 minuter. Stam, tillsätt peroxid. Det är hela förberedelsen av klararen. Det återstår att applicera massan på huvudet i en halvtimme, skölj sedan av det. Fixa resultatet med ättika eller citronvatten.

Brunetter efter det första testet lyser lite. Håret kommer att få en gyllene nyans. Om du vill klargöra ytterligare en ton, upprepa proceduren inte tidigare än i 3 dagar.

Ett annat recept, enligt älskare av naturlig hembelysning, är värd uppmärksamhet. Förbereda ett verktyg med 150 g kamille, 50 ml 30% peroxid och 0,5 liter vodka.

Dessa komponenter blandas i en glasburk, stängs tätt med locket och lämnas för att infusera i 2 veckor. I tinktur tillsätt citronoliester (8-10 droppar). Clarifier är klar. Efter det appliceras på håret, wrap huvudet i 45 minuter. Tvätta av med schampo, skölj med ättika.

Varje kvinna bestämmer sig själv för att lätta sitt hår. Metoder som använder kemikalier orsakar betydande skador på håret. Men det stoppar inte många kvinnor. För skönhet är de redo att göra offer. De skönheter som värderar håret och krullarnas hälsa är en prioritet i praktiken att uppleva effekten av många populära metoder på hur man lättar håret hemma.Nästa Artikel
Kost och fest i en flaska - hemlagad hårmask med ägg