lllokony


om skönhet och hälsa hos håret

  Hem »Hår» Så tvättar du Basmu från hår

Hur man tvättar Basm från hår

Basmo hårfärgning - en naturlig omvandling

På hyllorna i parfymaffärer visas ständigt nya hårfärger. De konkurrerar med varandra inom olika färger, kvalitet, säkerhet och användarvänlighet. Det kommer att finnas produkter för alla smaker och färger. Men trots allt, otänkbara väskor, där det naturliga färgämnet för håret - Basma, är realiserat, förlorar inte sin popularitet mot bakgrunden.

Hemligheten med icke-fading popularitet är enkel. Basma - ett hundra procent naturligt färgämne, inte sämre i färgning av moderna medel. Och enligt de fördelaktiga egenskaperna för våra frisyrer kommer detta pulver att "torka näsan" av de dyraste hårfärgerna.

Den långvariga färgen på huvudet på basma är fortfarande i efterfrågan.

Lite historia

Först, invånarna i antika Indien och Kina, och bakom dem Grekland, Egypten och Rom använde Basma för kosmetiska och medicinska ändamål. Priset var ursprungligen mycket högt, men det stoppade inte de tjejer som bodde i de gamla tiderna, i önskan att bli vackrare!

Vad är hemligheten hos skönhet och skinn av orientaliska kvinnor? Det är väldigt enkelt, det handlar om basma!

För din information! Basma är ett utmärkt färgämne. Det här verktyget kan måla lockor i olika färger - från kastanj till svart.

egenskaper

Basmas viktigaste egenskaper i förhållande till vårt hår är följande:

 • gör felfri hårstruktur
 • stärker rötterna
 • aktiverar tillväxten av strängar;
 • ger curls naturlig utstrålning och saftig färg;
 • kunna förbättra hudens tillstånd.

Ett bra resultat för ett blygsamt grått pulver, håller med! Alla dessa fördelar bekräftas av många generationer av kvinnor och testas med tiden.

Kortfattat om användning

Trött vid första anblicken kan pulvret göra underverk med ditt hår.

Om du bestämmer dig för att lita på ett beprövat verktyg och färga håret med Basma.

För att komma igång, läs några enkla tips för att undvika missförstånd:

 • Köp Basma, var noga med att vara uppmärksam på utgångsdatumet. Använd inte utgående medel. Dåligt färgämne kan torka hårbotten, och färgen efter färgning blir helt oväntad.
 • Om du bara har tillåtit dig, använd inte basma. Färgning av krullarna efter kemisk behandling rekommenderas inte.
 • Efter målning kan Basmas strängar i sin rena form få en karakteristisk grön nyans. För att undvika en sådan obehaglig händelse, lägg till lite Henna - detta är ursprunget till Basmas "Relativa".

OBS! Beroende på hur mycket Henna tillsätts till kompositionen för färgning, kommer färgtonen och intensiteten av färgen att variera.

Förutom att Basma målar håret, behandlar hon också aktivt henne.

 • Hårfärgning med basma svart: 2 delar basma, 1 del av henna.
 • Bronsfärg: 1 del basma, 2 delar.
 • Kastanj: i lika stora mängder.
 • Blondin: en till en, men håll huvudet på länge, inte mer än en halvtimme.

Låt oss nu lära oss att färga trådar med basmo. Instruktionen är enkel, men har vissa funktioner.

målning

 • Häll hennapulver med basma i en glasfat.
 • Blanda och tillsätt varmvätska med en temperatur på ca 900 ° C, rör om hela tiden med en träsked. Den resulterande blandningen bör likna i tjocklek till flytande gräddfil.

Bilden visar hur verktyget ser ut som torrt och färdigt.

Varmvätska kan vara:

 • vatten;
 • naturligt starkt kaffe
 • rött vin
 • avkok av linfrö.
 • Om kompositionen började svalna, sätt den i varmt vatten så att det värms något och kyls inte. Den återstående färgen späds ut med varmt vatten och vi släpper ändarna av trådarna i denna lösning för färgning. Vi pinnar håret, linda det med plastfolie och linda det med en handduk.

Tips! För att lägga till en ljust lila nyans till locken, lägg till 3/4 skedar nypressad betesaft till kompositionen. Lägger olivolja i en liten mängd kommer att mjukna håret och förbättra strukturen.

 • För endast en blandning av basma, häll pulvret i en kastrull, tillsätt varmt vatten, blanda noggrant och koka sedan, omrör hela tiden. Med de första tecknen på att vi tar bort värmen, vänta tills massan kyler till en temperatur på 45 grader.
 • Lösningen ska vara ganska flytande, eftersom basmen snabbt förtorkar. Också i hårfärgning, glöm inte att lägga till varmt vatten så att massan inte blir för tjock.

Se upp för konsistensen av blandningen - den ska inte vara för tjock.

Komma igång

 • Strängarna bör tvättas och är lite fuktiga.
 • Vid hårlinjen applicerar vaselin eller fet kräm med egna händer så att färgen inte suger sig i pannans hud.
 • Vi delar håret i tunna partiklar och applicerar snabbt färg med pensel.
 • Vi börjar färgen från baksidan av huvudet, så vi målar kronans topp och vikterna och håret som ligger intill ansiktet förblir. Resterna av färg fördelas över hela längden.
 • På färgat hår sätter vi på polyeten och lägger i en handduk.

Tips! För att lägga ner färgen jämnt kan du kamma lock med en kam med glesa tänder. Och i områden av huvudet med maximal gråhår för att få en mer likformig färg, kan du upprepa färgningen.

Färgprocessen är väldigt enkel: först applicerar vi suspensionen på rötterna och fördelar den på det återstående håret.

Hur mycket att behålla Basma på ditt hår?

Tiden beror på den nyans du vill få i genomsnitt:

 • Blush shade - 15 - 20 minuter.
 • Kastanjeskugga - 1 - 1.5 timmar.
 • Intense svart färg - 2 - 3 timmar.

Färgblandningens verkningsgrad beror på hårets längd, tjocklek och tjocklek. Därför överväga egenskaperna hos dina lockar. Om du efter att ha målat hårfärgen visat sig vacker och helt tillfredsställer dig, tvätta inte håret med schampo, gå runt i tre dagar, låt färgen härda.

Med detta verktyg kan du uppnå olika nyanser - från svart till spännande kastanj.

Hur man tvättar basma

Efter färgning är det mycket lätt att tvätta krullarna - med rinnande varmt vatten tills strömmarna är klara. För tjejer som inte vet hur man tvättar basmu från håret kommer vi att säga att det inte rekommenderas att använda tvål eller schampo, eftersom färgprocessen fortsätter även efter att huvudet har tvättats. Bara efter en dag efter proceduren kan du tvätta håret med schampo.

Fix buggar

Med färgning är allt klart, men om skuggan passar dig inte, är Basma tvättad av håret?

 • Om tonen är för mörk, tvätta håret med schampo. Färgen blir lite blekare.
 • Du kan skölja huvudet med vatten surgjort med citronsaft eller äppelcidervinäger, den här lösningen kommer att tända strängarna.
 • Om du känner att krullarna är för intensiv färg, kan du omedelbart efter proceduren tvätta dem med schampo för att stoppa färgprocessen.
 • Om utseendet på en grön nyans inte kan undvikas, är det emellertid nödvändigt att tvätta strängarna med schampo, förbereda en blandning av henna och applicera på strängarna i 15/20 minuter. Som ett resultat kommer krullarna att mörkas lite och få en naturlig färg.
 • Efter färgning var håret för lätt skugga? I det här fallet kan du använda basmu igen i 20/30 minuter.
 • För att förhindra att hårfärgen dämpas under lång tid kan en speciell sköljning användas. I en halv liter kokande vatten häll 25 gram henna och 25 gram basma, rör om och svalna. Den filtrerade lösningen måste filtreras, skölj håret och torka.

Observera noggrant proportionerna och resultatet av färgning kommer säkert att glädja dig.

Av alla recepten väljer du den som du gillar bäst, gör en handlingsplan och börja experimentera med proportionerna basma, henna och färgtid.

Hur mycket Basma hålls i håret är en fråga som exciterar många unga damer, men du borde inte oroa dig, det håller länge och fast. Inte värre än kemisk färg, man kan säga, ännu bättre. Du behöver bara regelbundet tona växande rötter.

Var inte orolig över det faktum att vattnet som du sköljer huvudet med efter tvätt är lite färgat - det lämnar ett extra färgpigment.

Användningen av naturlig färg är mycket användbar för hårets hälsa.

slutsats

Lyxig choklad eller svart krullning, silke eller sammet, rörande axlarna eller långa, buntade eller löst liggande... Krullarna kommer alltid att vara vackra och friska om du tar hand om dem med naturläkemedel.

Mer information om vårt ämne kan ses på videon i den här artikeln!

Hur får man Basma ur håret? (beskrivning av problemet inuti)

svar:

Tja, det vore bättre att gå till salongen och göra en tvätt. Och i husförhållandena försöker man göra en mask av svartbröd. Blöt krummen i vattnet och gnugga det i hår. kompis med en handduk och lämna min i 30 minuter. Eller försök bara en vit lermask, det absorberas i hårvågorna och bör tvättas av (bra eller minska pigmentet från Basma). och måste tvätta håret oftare. Ta syes. Han kommer definitivt att tvätta inte bara Basma, men också allmänt vanlig färg))))

uppnå ditt mål är intressant. samma problem))

Olya Selupeva

Basma är mycket svårt att tvätta. Hårfärgade honom. Henna-basma målar kan inte målas. Färg är oförutsägbar

Vilken färg har BASMA hårfärg? Hur får man svart färg? Måste jag blanda Henna och Basma? Sköljs det snabbt?

svar:

[email protected] @

Basma målar hår med en grön nyans. Den svarta färgen erhålls genom att blanda henna och basma i lika stora proportioner, färgen varar inte för lång (särskilt på grått hår) och sedan vanliga hårfärger är sämre att ligga ner. Är det att stärka håret för att använda basma eller henna.

svart visar sig! Det viktigaste är att inte överdriva det, men du kommer att vara blå eller tingad med grön

När du blandar henna och basma blir den brun om du väljer rätt andel

Jag blandade henna och basma (det fungerar inte ensam), men skuggan är lite rödaktig, så det är bättre att lägga till nymalt kaffe till blandningen. Omedelbart säger jag att svart inte fungerar! Mörkbrun färg visar sig! Basma tvättas av nästan omedelbart, men skenan av henna kommer aldrig att tvättas bort. Och sminka efter att Henna inte kan

Alina A

du måste först måla den med henna, och sedan med basma, visa sig vara svart, det är länge inte tvättat bort, bara färgen tappar. om du inte har gjort det länge, eller bli missfärgad, må du inte rodna bättre, bli grön.

Vladimir Petrov

Ren basma ger svart med en grön nyans, så lägg till lite Henna.

Elena

Basma kan ge ditt hår en grön nyans. Basma stör i regel henna. Detta är ett naturligt färgämne och därför är inte allt hår färgat första gången, den slutliga hårfärgen beror bara på färgningstiden och ditt hår.

Behöver du hjälp! problem med håret efter färgning med basma. hur man tvättar det?

svar:

Basma, som Henna, är praktiskt taget inte tvättat av. Därför måste vi glömma bort belysningen. Det finns dock en hemlighet hur man missfärgar håret efter basma. 12% oxidator och pulver med uppvärmning och repetition. Håret brinner, naturligtvis, men fortfarande de gröna bladen. Källan till min erfarenhet är arbete i ett av de östra länder där de flesta kvinnor använder basma.

karmen

Basma kan inte tvätta något
medan bara i mörkret målar över och växa

i problemet, raka huvudet =)

Olya Z

mycket konstigt, basmen tvättas vanligtvis. Jag målade som en speciellt stark basma, jag ville bli grön som en sjöjungfru)) vilket innebar att en vecka var två högst. Förgäves har du naturligtvis blandat så många olika tekniker och färger samtidigt. Tonad shampoo ljusbrun färg passar dig inte till en liten sakzrasit?

vilken typ av mästare är sådan att hon inte sa det efter basma borde du inte tända håret? Du kan måla över färg från ljus kastanj till svart.

Hur man tvättar basmu från hår

Basma är bra för alla - både billigt och bra för hår och varar länge. Nackdelarna med denna naturliga färg kan tillskrivas kanske en del av dess oförutsägbarhet. De som tillämpar det är väl medvetna om att du kan få en märkbar grön eller blå nyans. I ett sådant fall rusar en kvinna till frisörerna med en fråga hur man tvättar basmen från håret. Och... hittar ingen hjälp. Mästare föredrar att inte börja tvätta naturliga färger precis på grund av oförutsägbara resultat. Det är nödvändigt att leta efter en väg ut i en sådan situation.

Först och främst måste du komma ihåg att bli av med denna radikala svarta färg är mycket svår. Ljussättning med peroxid hjälper inte här - efter sådana experiment kommer håret troligen att skaffa en ny våg av havsvåg. Färgen kommer att matas långsamt - först är det nödvändigt att lätta den på kastanj, sedan till mörkbrun, och så kommer strängarna att växa så att den misshandlade basmen kan skäras.

Olja för att hjälpa

Ett bra verktyg för den gradvisa blandningen av Basma-oljemaskor. De bör göras två gånger i veckan. Lightening kommer att märkas om en och en halv månad. Om du använder ricinolja som bas, kan du samtidigt behandla hår, göra det starkt och glänsande, öka tillväxten.

En sådan mask görs väldigt enkelt. Det är nödvändigt att blanda fyra matskedar varm ricinolja och två äggulor och applicera på håret innan du tvättar. Blandningen fördelas över hela längden, huvudet viks med polyeten och en handduk i några timmar. Då ska håret tvättas noggrant med schampo, kanske två gånger, så att de inte hänger istappar.

Soda masker

Om strängarna inte är bortskämda, kan du försöka påverka den oönskade färgen med läsk. För att tvätta basan från håret hemma med hjälp, behöver du en koncentrerad lösning - 8-10 matskedar per liter vatten. Bara du kan inte använda hett, annars kommer allt att vara värdelöst. Det ska vara väl fuktat i hans hår och sedan wrap huvudet med plast och en handduk. Soda-lösningen lämnas i en halvtimme och tvättas sedan noggrant. Ofta rekommenderas det inte att upprepa detta förfarande - det finns risk för torrt hår och framkalla mjäll. Det är bättre att kombinera effekterna av läsk med oljemaskor.

Citronsaft

Citronsaft kan också ge en ljusare nyans till basfärgat hår. Men inte ett och inte två förfaranden kommer att krävas. Detta verktyg är nästan ofarligt för håret, så att du kan fortsätta att lätta upp till ett acceptabelt resultat. Juice av 4-5 citroner ska spädas med fem matskedar vatten, hälls för att bli bekvämt i en sprayflaska och behandla torra obehandlade trådar. Då måste du vänta tills de torkar och tvätta med schampo. Du behöver och balsam för att återfuka håret.

Professionella verktyg

På egen risk kan du försöka bli avfärgad. Dess åtgärd är mildare än vanlig tvättfärg och samtidigt effektivare. Den appliceras som ett schampo, sedan läggs en keps eller påse på huvudet, och efter 20 minuter avlägsnas blandningen från håret. Det är bättre att inte tvätta det och tvätta med pappershanddukar. Då måste du tvätta håret med djupt rengöringsschampo.

Till skillnad från konventionella klarare innehåller avfärgningsmedel inte peroxid och ammoniak, så det finns en chans att håret inte kommer att få regnbågsskuggor. Ja, och de förstöra mindre. Ofta, efter flera sådana förfaranden, kommer skuggan vara mycket lättare, men fortfarande gulaktig. Detta är ett mellanstadium. Efter det är det redan tillåtet att tänka på ommålning i en mer acceptabel färg.

Att veta hur man tvättar Basm från ditt hår kan du experimentera med naturliga färgämnen, utan rädsla för konsekvenserna.

Hårvård hemma (masker, skal, etc.) - granskning

Tvätta Basma med Henna, kanske! MEN..

Hej, jag ska berätta för min historia)

Och så målade jag med en färg baserad på Henna, jag kommer att berätta en kraftig sak. Jag åt så går det)

Jag bestämde mig för att tvätta alla dessa saker och växa min naturliga färg.

Min färg är mörkbrun.

Bilden visar att färgen tog nästan en blågrön nyans, denna ebb flöt bort efter flera huvudtvättar, men färgen förblev mörk och skillnaden var väldigt stor.

Så, först sköt jag bara med kefir (utgått), det här är viktigt

Och vattnet började strömma svart, jag var glad som onormal, men färgen var mörk. Och sedan blev vattnet helt klart.

Och då började jag komplicera förfarandet.

I förfallna kefir (fet) ca 0,5 liter.

tillsatt jäst i en brikett som är -1 pack.,

så lämnade i värmen i 20 minuter för att reagera. Och hon lade allt detta hissande ämne på huvudet och satt tills blått i ansiktet, men lämnade det ganska för natten. Och höra, det mörka vattnet började flyta igen, full av glädje igen fulla byxor))

Dessutom tillade jag till och med kanel, hoppas att det skulle tända)

Så gjorde jag under en mycket lång tid inom 2-3 månader.

Även tvål tvål hår. Jag försökte det en gång och blev förskräckt själv vad jag hade nått. Förresten var det ingen effekt. Det hjälper bara med tonic!

Han ville inte kemiska tvättar, och så torkade han sitt hår (henna torkar håret)

På bilden tidigare - målad med örtfärg baserad på Henna och Basma Lady Henna.

Efter ett halvt år senare har färgen redan vuxit och övergången är inte så tydlig synlig.

Masker om jag gör det, det är rent för att stärka, eftersom det är väldigt användbart)

Det var en period som jag satte av rötterna, så att övergången inte var så uppenbar när det var nödvändigt att gå någonstans vacker och elegant. Och Igora hjälpte mig med detta.

MEN då var det omöjligt att använda masken, eftersom allt kommer att tvättas bort! (denna mask är också lämplig för kemiska färger, effekten blir ännu bättre på dem) Jag försökte det på en bekant) köpte en dålig färg)

Läs mer Mina hårrecensioner:

Hur man tvättar Basm från hår

Jag hittade... hur man tvättar henna från håret.

Kanske är Henna bra, men resultatet är annorlunda, jag ville färga min chokladfärg, det visade sig svart, ropade en hel vecka men började genast tvätta huvudet varje dag för att tvätta Henna snabbare, försökte tvätta det med olja, men såg inte resultatet och försökte sedan Jag blev positivt överraskad med gräddfil, när jag tvättade mitt hår efter proceduren, var vattnet gult och mitt hår var inte längre svart, jag tror att det är två veckor och det kommer att tvättas av allt)

så tjejer, prova gräddfil, jag tror att det hjälper dig också)

Hur man tvättar henna från håret

No way! Och ta inte bilder av färgämne! Du kan göra masker av kefir, så att åtminstone lite färg! Med färger kommer det ut, med henna vet jag inte, kanske det hjälper.

)))) Jag är blont, målade i många år i ljusröd. i mer än ett år har jag inte målat, och hon har redan gått halva huvudet))) Jag tror på ett år kommer en annan att komma ner helt))

min flickvän-frisör gjorde lite tvätt, men hennes hår och hennes färg tvättades bort tills det var nästan halm och sedan återställde jag dem länge

Henna färgning. Henna och Basma hårfärgning. Henna hårfärgning med andra naturliga färgämnen (för dig själv)

Hon hittade en intressant artikel! Tvätta hår hemma!

Jag kommer definitivt att försöka, annars är jag fortfarande ett experiment med mitt hår

Misslyckande hårfärgning. Tvätta metoder

Och jag försökte tvätta kefiren och tvättade den i stugan, ingenting hjälpte. Hår blev som halm, drack Omega piller 3-6-9 i månaden medan du åt, lyckades jag återställa, men inte tvätta bort.

Hur man tar bort henna från håret

inget sätt. Det är farligt att måla på henna, det kan bli grönt eller blått. Varna frisören som du har henna på ditt hår. Det är bäst att inte experimentera.

Jag färgade också mitt hår med henna (inte så mycket när normerna växte), jag bestämde mig för att färglägga ett och ett halvt år och någon blågrön färg uppträdde på några strängar

Jag gick för att läsa. Upptagen :) Jag har hår upp till prästerna, färgat med henna för en månad sedan. Den färgen var underbar. innan målning

No way! ENDAST växa och skära!

Han målar inte över! Om det bara är svart.

Användbara tips före henna och basma hårfärgning

En gammal artikel av något slag... Henna, etc. - enligt min mening, för mormor-pensionärer. Och om färgen stinker som efter en olycklig kemists försök, förstör håret till en sådan grad och tvättas av efter 2 veckor så är det här klart ett mycket billigt äckligt färgämne. köp en bra, dyrare, och det kommer inga sådana problem.

om hår))) mycket text)))

tack så mycket! i bokmärken och till service...

Jag har ett rättvist brunhårt (mer exakt, mörkt blont hår med kopparfärg i solen - men jag kommer inte ihåg min egen färg sedan jag var 17 år gammal - och röd och blond och svart var..) efter blond klippte hon under pojken... nu har hon blivit vuxen, men du vill ha en annan färg, ljusare... men du vill inte ha kemi. så du bara räddade mig), särskilt med kommentarerna om hetero-marknaden))))

Just nyligen gjorde hon laminering i allmänhet, glad.

om tvätten (kan vara användbar för någon)))

Paint remover

Jag tror inte riktigt att kefir kan tvätta svart pigment från håret... Jag tror att dessa masker är utformade för naturligt mjukt hår. Även om det säger vi alla är vi olika människor och det påverkar alla oss alla.

Den resulterande tonen blir oförutsägbar, för xs vad varje enskild färg tappar.

Intressant)) Jag ska försöka som en tråd

Henna hårfärgning!

Hur färgar håret folkmedicin i olika färger?

Hur man tvättar henna och basma

Naturaka tvättar inte av, särskilt ständigt, där hon läser hela hennes hår genom, eller skär direkt eller växa och skära igen

De kan inte tvättas, du kan antingen måla över och skära av med fina schampon.

Endast till befälhavaren. Henna tvättas inte alls så långt jag vet...

Vad ska man göra från håravfall för kvinnor

Naturläkningskosmetik, kurerar snabbt försvagat tråkigt hår, vilket förstärker både rötterna och keratin i håret.
http://clauderer.ru/

Jag gillade shampooet från förlusten av Master Hair Magic Glance, det blev till och med mycket märkbart att håret slutade flyga starkt. Över tiden reduceras förlusten.

För de som har hår faller ut. Kontrolleras.

Artikeln är användbar, men det tar lång tid att fiska med dessa ampuller och inte alla apotek har allt på en gång. Om möjligt försök Tahe Fitoxilampuller, priset är relativt dyrt tusen rubel någonstans, och det finns inga problem med att blanda olika ingredienser, allt är klart. Om du är intresserad av instruktionerna här: http://wow-beauty.ru/tovar/fitoxil-concentrate/ Jag fick reda på dem från en vän i skönhetssalongen och där tog jag 1 stycke hem omedelbart. säger att han beställer wow-skönhet på sajten och säger att det definitivt inte är en fejk. Jag använder tre månader två eller tre gånger i veckan. Hår tjockt och växte med 4 cm, mycket nöjd.

Mycket användbar post. Men jag är fortfarande inte ikapp lite. Kan du skriva mig en specifik mask (2 separata masker) med burdockolja och kokosnötolja. Vilka vitaminer kan tillsättas där och i vilka kvantiteter, hur länge? Tack på förhand!

Mycket användbar inlägg, bättre än här hittade inte beskrivningen och applikationen. Redan skrev jag en shporgalku-run för lunch på apoteket.

Tvättning av hårfärg ARBETAR !! i majonnäs.

För första gången hör jag om detta.

Skönhetshemligheter av orientaliska skönheter. Lär dig om.

Så mycket information. I bokmärken borttagna, läs noggrant... Du kan ta reda på företagets namn?

Om kosmetika, alla använda, var noga med att läsa.

om den nämnda retinoiska salva, abstrakt:

Retinoisk salva
Internationellt namn:
Isotretinoin (isotretinoin)
Gruppanslutning:
Regenerationsstimulator
Beskrivning av den aktiva substansen (INN):
isotretinoin
Doseringsformulär:
salva för extern användning, lösning för extern användning
Farmakologiska åtgärder ::
Biologiskt aktiv form av vitamin A, syntetiserad i kroppen. Isotretinoin binder inte direkt till nukleära retinsyrareceptorer (RAR eller RXR), liksom deras underklasser (alfa-, beta- och gamma-receptorer). Det förvandlas snabbt till tretinoin (trans-retinsyra) och andra substanser ligander av nukleära receptorer av retinsyra och stör störningen av genen som orsakar förändringar i proteinsyntesen (beroende på vävnadens tillstånd, antingen induktion eller inhibering). Det minskar antalet och produktion av talgkörtlar, vilket resulterar i en minskning av innehållet i Propionibacterium acnes (isotretinoin i sig har inte en antibakteriell effekt). Den har antiinflammatorisk, keratolytisk effekt och antiseborrheic effekt, hämmar terminal differentiering av keratinocyter, epithelial hyperproliferation av excretionskanalerna i talgkörtlarna, stimulerar regenereringsprocesser.
indikationer:
Acne vulgaris, seborré, rosacea, perioral dermatit.
Kontraindikationer:
Överkänslighet, graviditet, laktationsperiod. C varning. Njur- och / eller leversvikt, kronisk pankreatit.
Biverkningar:
Allergiska reaktioner: hyperemi, papulär hudutslag, klåda och svullnad i huden, ljuskänslighet. Med långvarig användning - hypervitaminos A (cheilit, konjunktivit, torrhet och hudskalning).
Dosering och administrering:
Utåt. Salva appliceras med ett tunt lager på tidigare rengjord hud 2 gånger om dagen. Behandlingstiden är 4-6 veckor.
Särskilda instruktioner:
Vid 1-2 veckors behandling är en exacerbationsreaktion möjlig - nya utslag, klåda, svullnad och rodnad i huden. Vid en uttalad reaktion rekommenderas att avbryta behandlingen i flera dagar innan den sänks, då kan behandlingen återupptas.
interaktion:
Tetracyklinantibiotika, GCS, reducerar effekten. Samtidig användning med droger som ökar ljuskänsligheten (inklusive sulfonamider, tetarcykliner, tiaziddiuretika) ökar risken för solbränna. Samtidig användning med andra retinoider (inklusive akitretin, tretinoin, retinol, tazaroten, adapalen) ökar risken för hypervitaminos A.

Detta är en salva för behandling, och inte för permanent användning, som anges i artikeln.

intressant artikel)) med många sanningar håller inte överens. Jag väljer inte en kräm för priset) om det passar min hud. du kan plocka upp för 100 rubel och passa. allt beror på huden. bara med ålder kommer förståelse för vikten av detta val))) men om jag använder någon form av smink, ändrar jag inte om det passar) till exempel är LIB Hyaluronic Moisturizing Cream för nacke och décolleté i allmänhet perfekt. under sminken är saken. huden andas) och viktigast av allt lämplig för känslig hud, det konsumeras mycket ekonomiskt. Jag kommer att säga det igen) det är allt individuellt

Hur man tvättar henna och basma från håret

Som i gamla dagar var håret färgat.

Du bestämde dig återigen för att ändra hårets färg, men vet inte vilken färg du föredrar den här gången. Självklart finns det idag på vår marknad så mycket hårfärgfärger att det inte är överraskande att "gå vilse" i sina labyrinter, och reklam från TV pushar oss också ständigt. Har du någonsin undrat hur våra mormor färgade håret? Det hjälper oss att lära känna den här kreativa portalen i världen x Walnutskal 100 g nötskal eller hela.

Souffle Pantene Pro-V "Deep Moisturizing" - måste ha jämn.

Varje dag, tack vare användningen av stylingverktyg, misslyckas ekologin och felaktig vård, håret förlorar fukt. För att se vacker och hälsosam behöver de ett verktyg som kommer att fylla fukttillförseln utan att väga ner det. Tack vare den innovativa utvecklingen av Pantene Pro-V finns ett sådant verktyg tillgängligt för alla kvinnor. Den nya "Deep Moisture" soufflé från Pantene Pro-V "Moisturizing and Restoration" samlingen tränger genast in i hårstrukturen och lämnar dem.

om henna. Mode och skönhet

Jag bestämde mig för att prova det. Var god råd: 1. Var ska man se (jag vet om Lash och mer?) 2. Hur man ansöker 3. Hur länge ska man hålla sig i tid, vilken teknik? Tja, och mer. Här vill jag bli mörkare, måste du lägga till basma? Basma i Moskva hittar verkligen?

Detta är inte en avhandling, men en "abstrakt", som Scarlet skrev :) Jag postade bara ett utdrag ur korrespondensen på ett annat forum. Allt du kan skriva om nyanser av måleri med henna och om henne, som en växt, kräver för mycket tid och utrymme. Vad jag gör här anser jag inte nödvändigt och intressant för majoriteten.

"Men då studerade jag elfenbenskriften och fick inte den här tanken. Snarare insåg jag att en person går och lägger sig på natten med ett utsmält huvud medan han inte täcker den med någonting (!) "

Jag vet inte varför du har en sådan förståelse...
Först färga ditt hår, täck det med en film, och sedan med ett uppvärmningslock - det här är en hårdvara. Denna instruktion finns på förpackningen.
För det andra: "Maximal exponeringstid för pigment till hår för henna är 6 timmar. Personligen faller jag alltid ner för natten för natten och sover :) ". MAXIMUM. Du kan gå med Henna så mycket du vill. Jag använder maximal färgavkastning från henna. Och eftersom jag inte vill gå i eftermiddag med ett lock på mitt huvud, vaknar jag den här gången.

"Hon skrev att om du stänger henna med en handduk, blir färgen oväntad."

Varför oväntade? Vacker med röd skimning. Den jag har och du såg den med egna ögon. Vad du inte gillar den röda nyansen är detta den viktigaste egenskapen hos henna, om du ska använda den. ) Jag skrev om ett annat sätt att måla, öppna, som ett alternativ. Under syrepåverkan oxideras henna och färgen blir mer brun än firmaet henna. Vad personligen är inte intressant för mig. Och med andra metoden kan du bara gå runt lägenheten och stanna uppe. Jag vet lite om den andra metoden, förutom att de används i öst, med periodisk vätning av den torkade massan (det torkar upp, ja).

"Jag tänker på Lasovskoy från och med nu. Vare sig röd att ta, eller blanda rött och brunt. "

Varför blanda, är brun redan blandad.

I Scarlet, verkligen, den ursprungliga färgen och strukturen hos håret, helt annorlunda än jag. Hon har inget fint gyllene hår i den totala massan av ashy, som från henna skimmar i solen med en eldig färg.

Hur många typer av hår, så många färgalternativ. Jag har sett min färg flera gånger i andra.

"Flickor, Henna, kan verkligen torka hår, men det här är individuellt. För att förhindra detta händer Henna på kefir. Det här är en ojämförlig hårnäring och färgning i ädla nyanser. Jag är målade med Henna i 16 år, jag kan försvara min avhandling om detta ämne :)
Vägen i kefir lärdes till mig av en mästare på Schwarzkopfprofessional för fem år sedan. Förresten gick jag där för ett samråd, vad som kan göras med mitt hår intressant. Förutom dekorationen med basma (som bara kan målas på henna!) - ingenting: D Jag försökte för hundra år sedan, det var inte så märkligt, så det blev guld, rödaktigt. Basma gjorde ljusa svarta ändar, som charred. Det var väldigt vackert. Men jag tog tiden från den tredje och jag vill inte upprepa denna prestation :)
Av natur är jag en ash brownhaired kvinna. Med henna har jag en färg som
[b] Inte engelska kvinnor [/ b]. Hon har ett foto i solen, hennes hår är mörkare inomhus. Min hårstruktur är mycket glänsande, ibland lyser jag bara eldig :)
Så kefir. Henna är en magisk unik ört. Jag håller med om att dess egenskaper inte är helt förstådda. Det ger sina färgegenskaper förutom kokande vatten i en sur miljö. Därför blandas pulvret med vilken fermenterad mjölkprodukt som helst. Ju mer sura desto bättre. Jag tar en vanlig kefir, helst försenad, helst 1%, så att håret inte var oljigt, om det efter tvätten skulle visa sig :) Jag hoppas att du inte ska tvätta Henna omedelbart med schampo, alla vet. Färgprocessen i hårstrukturen under påverkan av syre fortsätter i ungefär en dag. Dagen innan målningen lämnar jag kefir inte i kylskåpet för att vara surt. Ett par timmar innan du målar på vintern sätter jag på batteriet, så att det är ännu mer surt och varmt. Det är omöjligt att värma kefir mycket, eftersom vassle och ostliknande flingor sticker ut och det blir nonsens. Ett batteri är vad du behöver: D På sommaren utan det. Blandad till tjocklek av gräddfil. Här är det lämpligt att hålla en hönanskål i en annan skål med varmt vatten, som i ett vattenbad. För det första är det inte bekvämt att smälta kallt. För det andra, principen för henna på vatten, men fungerar också här - ju varmare desto rädare blir färgen! I det här fallet borde det vara lite varmt. Håret måste vara våt för att mjukna hårstrukturen för att pigmentet ska kunna penetrera bättre. Det är nödvändigt att vara vacker snabbt! Eftersom den andra egenskapen hos henna är att du kan gå med huvudet upptäckt och färgen blir mörk, brun, men om du lägger en varm henna så snart som möjligt för att täcka locket (för att neka luftåtkomst), kommer det att finnas den unika röda nyansen. Maximal exponeringstid för pigment till hår för henna är 6 timmar. Personligen faller jag alltid ner för natten för natten och sover :) Skillnaden mellan henna på kefir och henna på kokande vatten har jag personligen - på vattnet visade sig färgen vara smutsig, närmare rost. Först efter kefir såg jag hur verkligen djup och ädel denna färg kan vara. Tja, fördelarna med kefir på håret och säg ingenting. Jag tycker att denna blandning är den mest fantastiska hårfärgningsmetoden :)
Om någon valde denna färg för sig själv för alltid :), då är det väldigt bekvämt att du bara behöver måla rötterna en gång i månaden. Särskilt de som har långt hår (som min). Även om jag fortfarande fångar nästan hela längden och med många år av lagring (mina nuvarande hårändar var rotade för tre år sedan: D) samma unika djupa färg erhålls.
I allmänhet, när färgning med henna, det finns många nyanser, mycket beror på den ursprungliga hårfärgen och strukturen. Många försökte reproducera min hårfärg, utan framgång.

Det är nödvändigt att experimentera med villkoren för färgning, med en liten stund kan du till och med vara en guldblondin med lämpliga initialdata, jag tror det :)

Separat vill jag säga om Henna Lush. Röd deras henna i färg precis som en traditionell påse. Resten av typerna med basma och kaffe kommer definitivt att vara av andra mörka färger, inte branded henna :) Henna de blandas i kakaosmör + eteriska oljor, så det här är en mycket oljig och väldigt näringsrik massa! Efter tvättning med vatten och torkning, är håret oljat och det är omöjligt att gå någonstans. Jag sover som vanligt, tvätta den på morgonen och det ska vara en ledig dag, för att inte gå någonstans under dagen, på kvällen kan du tvätta det med schampo. Med normal henna finns det ingen sådan sak, jag kan tvätta det med ett schampo om några dagar. Du kan omedelbart känna dig ledsen för ditt arbete i hälften av processen att förstöra :) Ja, och lukten är mycket stark kryddnejlika i flera dagar medan du tvättar. Känsliga damer bättre att inte bli involverade.
Jag såg någonstans här fasorna om att fylla lokalerna för att måla med tidningar. Jag, självklart, redan en pro, jag målar mig med mycket långt hår. Men jag har aldrig gjort ett bad i sådan utsträckning. Var försiktig bara att göra allt :) Henna tvättar, om inte konstigt, bra.

I allmänhet har färgtillverkare något att oroa sig för, dömande av det faktum att hällorna i Henna i Lush på Old Arbat alltid är tomma! Och detta är till ett pris av 450 rubel. mot 15 rubel för en påse på marknaden :) En värdefull sak. "

Matar bra med Avon.

I linje med välgörenhetsprodukter Avon - nytt! Det ljusa och funktionella Pink Ribbon Baking Kit kompletterar välgörenhetsprodukterna Together Breast Cancer Program. Det är lätt att glädja hela familjen med den söta behandlingen, eftersom uppsättningen innehåller 6 silikonbagformar och 2 plastformar för avbildad degskärning. Var förlovad med kulinarisk kreativitet i ditt nöje! Bekväma former skapas för extremt enkel bakning av läckra kakor. Ställ från Avon.

om frodig. Mode och skönhet

Har någon provat sin henna för hår? Vilka är dina intryck? Shine?

Om Henna. Mode och skönhet

I samband med beslutet att rädda började jag tänka på att gå till Henna. Samma i det röda jag målas. Följande punkter förvirrar: 1) Du kan inte omhänta ditt hår med henna. Endast klippt. Och ingen färgande, färgade trådar. 2) Jag vet inte om det är möjligt att kontrollera skuggan. 3) länge detta yrke. Dela din erfarenhet, hur löser du dessa problem?

Här är det intressant - det här är de första klockorna eller intrigerna av tillverkare av dyra målar ??

"EU: s vetenskapliga kommitté (i sin struktur _ forskare och läkare) har svungit i det naturliga färgämnet _ henna som är känt för tusentals år över hela världen.
Den är gjord av bladen av busken, kallad henna eller lavsoniya-lawsone, de senaste forskarna på möss och råttor har visat: henna innehåller cancerframkallande ämnen. Egentligen är endast huvuddelen av henna-lagen giftig, vilken i en väska ska inte vara mer än 1%. En halv procent _ redan gränsen för säkerheten. Lawsonia, som kan komma in i kroppen, påverkar lever, njurar och mage, stör den hematopoetiska processen. "

Till elfenben om henna med kefir. Mode och skönhet

Säg mig, snälla, brygger du först henna på vanligt sätt, och lägger bara till kefir? Tvätta du huvudet efter kefir?

Vad är svart henna? Mode och skönhet

Jag gick igår i Lash. Jag ville köpa sin berömda henna. Det finns flera typer av dem. Från rött till mörkt brunt. Jag läste sammansättningen av brun och förstod inte. Den innehåller röd henna, svart henna, alla slags oljor. Jag frågade säljaren, svart henna - är det Basma eller inte? Hon hävdar att detta inte är en basma, utan en speciell anläggning. I kompositionen efter den svarta hennaen är något som indigoferra skrivet i parentes. Jag trodde alltid att det var Basma, men alla säljare försäkrade att det inte var det. De sa att Basma förstör håret också.

Henna Lasha är verkligen underbart! Jag brukade ta kastanjen henna till min mamma, färgen var väldigt vacker.

Hur man målas med Basma? Mode och skönhet

Färgad med henna, men mitt hår är förmodligen för ljust, så jag har en mycket röd färg. Jag vill uppnå en mörkare nyans. Därför bestämde jag mig för att måla mig med en blandning av basma och henna. Jag skulle vilja veta i vilken proportioner att blanda och är det möjligt att späda denna blandning med kefir, som ren henna? Eller reagerar basma i en annan miljö?

Tjejer som hade på sig Henna? Berätta för mig,. Mode och skönhet

Tjejer som hade på sig Henna? Berätta för mig hur det är gjort, jag försökte 2 gånger - effekten är 0. Kanske gör jag något fel? Eller jag håller lite, i allmänhet är allt enkelt och enkelt med färger, men med detta mirakel - en förberedelse fungerar inte min vänskap. :-)

Jag höll instruktionerna som gav kärlek mig anbud (då fortfarande elfenben). Och lägg till Senagon. Här är de:
ELFENBEN
Dubbel N. )

"Flickor, Henna, kan verkligen torka hår, men det här är individuellt. För att förhindra detta händer Henna på kefir. Det här är en ojämförlig hårnäring och färgning i ädla nyanser. Jag är målade med Henna i 16 år, jag kan försvara min avhandling om detta ämne :)
Vägen i kefir lärdes till mig av en mästare på Schwarzkopfprofessional för fem år sedan. Förresten gick jag där för ett samråd, vad som kan göras med mitt hår intressant. Förutom dekorationen med basma (som bara kan målas på henna!) - ingenting: D Jag försökte för hundra år sedan, det var inte så märkligt, så det blev guld, rödaktigt. Basma gjorde ljusa svarta ändar, som charred. Det var väldigt vackert. Men jag tog tiden från den tredje och jag vill inte upprepa denna prestation :)
Av natur är jag en ash brownhaired kvinna. Med henna har jag en färg som
[b] Inte engelska kvinnor [/ b]. Hon har ett foto i solen, hennes hår är mörkare inomhus. Min hårstruktur är mycket glänsande, ibland lyser jag bara eldig :)
Så kefir. Henna är en magisk unik ört. Jag håller med om att dess egenskaper inte är helt förstådda. Det ger sina färgegenskaper förutom kokande vatten i en sur miljö. Därför blandas pulvret med vilken fermenterad mjölkprodukt som helst. Ju mer sura desto bättre. Jag tar en vanlig kefir, helst försenad, helst 1%, så att håret inte var oljigt, om det efter tvätten skulle visa sig :) Jag hoppas att du inte ska tvätta Henna omedelbart med schampo, alla vet. Färgprocessen i hårstrukturen under påverkan av syre fortsätter i ungefär en dag. Dagen innan målningen lämnar jag kefir inte i kylskåpet för att vara surt. Ett par timmar innan du målar på vintern sätter jag på batteriet, så att det är ännu mer surt och varmt. Det är omöjligt att värma kefir mycket, eftersom vassle och ostliknande flingor sticker ut och det blir nonsens. Ett batteri är vad du behöver: D På sommaren utan det. Blandad till tjocklek av gräddfil. Här är det lämpligt att hålla en hönanskål i en annan skål med varmt vatten, som i ett vattenbad. För det första är det inte bekvämt att smälta kallt. För det andra, principen för henna på vatten, men fungerar också här - ju varmare desto rädare blir färgen! I det här fallet borde det vara lite varmt. Håret måste vara våt för att mjukna hårstrukturen för att pigmentet ska kunna penetrera bättre. Det är nödvändigt att vara vacker snabbt! Eftersom den andra egenskapen hos henna är att du kan gå med huvudet upptäckt och färgen blir mörk, brun, men om du lägger en varm henna så snart som möjligt för att täcka locket (för att neka luftåtkomst), kommer det att finnas den unika röda nyansen. Maximal exponeringstid för pigment till hår för henna är 6 timmar. Personligen faller jag alltid ner för natten för natten och sover :) Skillnaden mellan henna på kefir och henna på kokande vatten har jag personligen - på vattnet visade sig färgen vara smutsig, närmare rost. Först efter kefir såg jag hur verkligen djup och ädel denna färg kan vara. Tja, fördelarna med kefir på håret och säg ingenting. Jag tycker att denna blandning är den mest fantastiska hårfärgningsmetoden :)
Om någon valde denna färg för sig själv för alltid :), då är det väldigt bekvämt att du bara behöver måla rötterna en gång i månaden. Särskilt de som har långt hår (som min). Även om jag fortfarande fångar nästan hela längden och med många år av lagring (mina nuvarande hårändar var rotade för tre år sedan: D) samma unika djupa färg erhålls.
I allmänhet, när färgning med henna, det finns många nyanser, mycket beror på den ursprungliga hårfärgen och strukturen. Många försökte reproducera min hårfärg, utan framgång.

Det är nödvändigt att experimentera med villkoren för färgning, med en liten stund kan du till och med vara en guldblondin med lämpliga initialdata, jag tror det :)

Separat vill jag säga om Henna Lush. Röd deras henna i färg precis som en traditionell påse. Resten av typerna med basma och kaffe kommer definitivt att vara av andra mörka färger, inte branded henna :) Henna de blandas i kakaosmör + eteriska oljor, så det här är en mycket oljig och väldigt näringsrik massa! Efter tvättning med vatten och torkning, är håret oljat och det är omöjligt att gå någonstans. Jag sover som vanligt, tvätta den på morgonen och det ska vara en ledig dag, för att inte gå någonstans under dagen, på kvällen kan du tvätta det med schampo. Med normal henna finns det ingen sådan sak, jag kan tvätta det med ett schampo om några dagar. Du kan omedelbart känna dig ledsen för ditt arbete i hälften av processen att förstöra :) Ja, och lukten är mycket stark kryddnejlika i flera dagar medan du tvättar. Känsliga damer bättre att inte bli involverade.
Jag såg någonstans här fasorna om att fylla lokalerna för att måla med tidningar. Jag, självklart, redan en pro, jag målar mig med mycket långt hår. Men jag har aldrig gjort ett bad i sådan utsträckning. Var försiktig bara att göra allt :) Henna tvättar, om inte konstigt, bra.

I allmänhet har färgtillverkare något att oroa sig för, dömande av det faktum att hällorna i Henna i Lush på Old Arbat alltid är tomma! Och detta är till ett pris av 450 rubel. mot 15 rubel för en påse på marknaden :) En värdefull sak. "
Säg Senagon från jobbet
Jag försökte personligen:

- Lash - bra
- Bodishop - utmärkt
- Dr.Taffi - utmärkt. Medan den stannade
Jag köpte bodyshop i London, och jag har Tuffy i BUM på Bratislava

Detta är inte en avhandling, men en "abstrakt", som Scarlet skrev :) Jag postade bara ett utdrag ur korrespondensen på ett annat forum. Allt du kan skriva om nyanser av måleri med henna och om henne, som en växt, kräver för mycket tid och utrymme. Vad jag gör här anser jag inte nödvändigt och intressant för majoriteten.

"Men då studerade jag elfenbenskriften och fick inte den här tanken. Snarare insåg jag att en person går och lägger sig på natten med ett utsmält huvud medan han inte täcker den med någonting (!) "

Jag vet inte varför du har en sådan förståelse...
Först färga ditt hår, täck det med en film, och sedan med ett uppvärmningslock - det här är en hårdvara. Denna instruktion finns på förpackningen.
För det andra: "Maximal exponeringstid för pigment till hår för henna är 6 timmar. Personligen faller jag alltid ner för natten för natten och sover :) ". MAXIMUM. Du kan gå med Henna så mycket du vill. Jag använder maximal färgavkastning från henna. Och eftersom jag inte vill gå i eftermiddag med ett lock på mitt huvud, vaknar jag den här gången.

"Hon skrev att om du stänger henna med en handduk, blir färgen oväntad."

Varför oväntade? Vacker med röd skimning. Den jag har och du såg den med egna ögon. Vad du inte gillar den röda nyansen är detta den viktigaste egenskapen hos henna, om du ska använda den. ) Jag skrev om ett annat sätt att måla, öppna, som ett alternativ. Under syrepåverkan oxideras henna och färgen blir mer brun än firmaet henna. Vad personligen är inte intressant för mig. Och med andra metoden kan du bara gå runt lägenheten och stanna uppe. Jag vet lite om den andra metoden, förutom att de används i öst, med periodisk vätning av den torkade massan (det torkar upp, ja).

Hinner Henna bort? Om hans, om tjej

Frågan är naturligtvis för mode, men nu finns det ingen där, men frågan är brådskande! Efter att ha läst "skönhet" (så att det kan vara!), Hur underbart är det att färga hår med henna, speciellt sedan nu finns det underbar henna med tillsatser som ger inte bara rödrött färg men olika och du kan måla med henna efter en kemisk färg, jag och bestämde sig för att experimentera. Jag måste säga, mitt hår är väldigt mörkt och Henna var inte tagen i ungdomar, bara en liten skugga rödaktig uppträdde i solen. Men åren, tydligen i håret drabbade.

Henna. Mode och skönhet

Det här är frågan som härrörde från högen, hur lång håller färgen på håret efter färgning? Att det inte tvättas ut, men är avskuret, läs det på internet. Men med färg som? Håret är inte färgat, mediumbrunt, jag vill prova Lashchivbrun Henna för att ge en mer mättad färg, väl, och för att göra håret hårdare. Hur fungerar det som färg? Ska skillnaden med röda rötter ses, måste den tonas? Eller tvättas av snabbt?

fråga om frodiga. Mode och skönhet. Konferenser på 7th.ru

Jag läste mycket om detta företag. men nu är Henna intresserad. hur hon beter sig om håret tidigare är färgat med vanligt färgämne. tvättas av snabbt? vilken färg kvarstår på håret efteråt? intresserad av brunt. I allmänhet är naturligtvis av en eller annan anledning den vanliga färgen av förtroende mer. och sedan rakt händer kliar och läskigt. Jag använder ibland henna, men färglös. bara hår stärker. väntar på svar väldigt mycket

ok hon beter sig. radera färg, förmodligen och ger din färg :) den som du väljer. Jag brukade använda mediumbrun (jag glömde exakt namn, kastanj eller något), nu blandar jag det och rött

För första gången jag målade på melirovannye - normal flygning. Varken grön eller lättare eller någon annan nyans. som det borde, lägga sig jämnt över huvudet

min frisör säger att håret är "botat, inget att skära av, så berätta för poeten hur länge du ska lämna"

Må någon måla med henna för att få rött hår?

Tjejer, och någon är målad med henna? Jag är själv blond, jag målar i röd färg, men det sista året faller mitt hår så hårt att jag är rädd för att få en skallig hund redan (((Vänner ge råd om hennafärgning, eftersom jag fortfarande är röd, jag målar.. Vem har erfarenhet? Jag undrar verkligen vilken färg det visar sig. Jag vill ha en rak ljus morot som antingen är röd eller syra-röd. Hjälp med tips))) Tack på förhand

Här ryckte jag i annalerna, fann exakt om Lashchik Henna korrespondensen för sex år sedan :)

"Och också: är det värt att köpa kära Lush alls, kan samma effekt vara från vanlig henna med Basma?

När det gäller färg såg jag inte skillnaden. Mitt hår är hälsosamt, så den terapeutiska effekten är inte relevant. Men om det finns problem, kommer Lash att återuppliva något sjukt hår jag köpte en gång av intresse, men jag behöver inte längre. Det är dyrt, men jag har en bit i ett år. Om det, gnugga det på en stor metall rivare. Här är ett utdrag om Lash från mitt brev:
"Separat vill jag säga om Lush henna, deras röda hönan är i samma färg som en traditionell påse. Andra typer av basma och kaffe kommer definitivt att vara av andra mörka färger, inte märkta Henna. Deras hönna är blandad i kakaosmör + eteriska oljor, därför är det mycket oljig oljig och väldigt näringsmässig massa! Efter att ha tvättats med vatten och vid torkning är håret oljat och du kan inte gå någonstans. Jag sover som vanligt, tvätta av på morgonen och det ska vara en ledig dag så att jag inte går någonstans under dagen kan jag tvätta det med schampo på kvällen. det här är inte, jag kan och ett par dagar vym vara schampo. Det kan vara på en gång, bara synd sina verk på mitten för att förstöra processen. Ja, och en mycket stark lukt av kryddnejlika några dagar vid tvätt. Känsliga damer inte att kommunicera bättre.

> Det är intressant att du har tillräckligt med plattor i ett år, de beräknat 4 gånger för mig, med tanke på att mitt hår är kortare än din

Om du gör för första gången, ja, förmodligen mer. Och några gånger för att färga hela håret helt för att mätta färgen. Du kommer inte tro på det, men jag har 1 / 2-2 / 3 kvadrat från denna kakel tillräckligt för att måla rötterna med ett ganska starkt grepp ytterligare, återstår och jag smeder allt på ändarna. Samma sak får allt håret. Jag växer lite kefir, för att inte späta koncentrationen av färg. Eller jag har ett litet huvud eller lite hår)

> Även i papper som följde med den här hennaen är det skrivet att det är nödvändigt att skölja med användning av schampo. Du tvättar inte med schampo för att bevara färgen?

Ja. Om det inte finns något brådskande behov och det finns möjlighet att tillbringa dagen hemma åtminstone till kvällen, är det bättre att inte tvätta med schampo. Under syrepåverkan tar färgprocessen i håret ytterligare 24 timmar efter. Och om schamponet är det skrivet, så naturligt, hur man visar människor med sådant oljigt hår) ".

Och igen om henna.. Det fungerade inte för att måla (((. Mode och skönhet

Tjejer hjälper till med att plisa (jag ska berätta en liten historia. Vi har mycket lockigt hår, tunt, poröst och torrt, jag målar i röd färg. Jag brukade måla med färg, men mitt hår började falla ut och bestämde mig för att prova Henna. För första gången målades den med ren henna för 40 gnugga, skilda på kefir. Allt var välmålat och rötterna och ändarna var av samma färg. Jag höll det under 1,5 timmar under väskan och ullbenet. Sedan växte rötterna 1,5-2 cm, jag gick till havet och bestämde mig omedelbart.

Vad ska Henna shampoo använda? Mode och skönhet

Jag har fortfarande färgat mitt hår med henna. Innan jag förstår, gillar jag effekten eller inte. Efter färgning såg håret bättre ut. Sken mer. Även om nu blir hårdare. Nu kan jag inte hämta schampo. Ska det vara för färgat hår eller för normalt?

Varför smälter Henna dåligt ut? Mode och skönhet

Eller vad gjorde jag fel? Efter att ha studerat frågan om de positiva effekterna av henna på håret, och inspirerat av priset i butiken - 3 p för ett paket - trodde jag att sådana priser är oavsett vad! händer inte - bestämde sig för att måla sig henna på kefir. För större effekt lade jag till ett bord till blandningen av henna och kefir. sked olivolja, 1 äggula, bord. en sked citronsaft och lite honung :))) Sedan försökte jag sprida det på mitt huvud. Allt vad som helst, men massan visade sig något smula och smorde det mer eller mindre.

Färgande hår med henna. Mode och skönhet

Mitt hår är svagt, tunn, tråkig nyans, dessutom är den nu mycket grå (jag är 52). Tre eller fyra år lättade jag radikalt, vill inte längre. Hela vintern växte hon håret under en hatt, nu under en huvudduk, men det är dags att ta håret i en gudomlig form. Jag är trött på måla, aldrig målade med henna, men jag försöker försöka. Jag har hälften av mitt hår i en naturlig färg (mörkblond) med grått hår och ändarna är gula med övergång till nästan vit. Ändarna är för torra. Finns det en stor skillnad i.

Henna. Mode och skönhet

Flickor, för första gången jag målade med henna (Lush). Jag gjorde allt som rekommenderat. På kefir. Hålls sex timmar, men. gråten nästan inte målade över, färgen (målad i kastanj) är inte uppenbar, tråkig: ((Frågor: kan henna inte passa mig? kanske 6 timmar räcker inte och jag behöver hålla mer? när kan jag upprepa proceduren? Tack på förhand för svaren och hjälp

Användbara tips för hårvård.

Damer, för här förlorar vi inte bara vikt, men bara delar hemligheterna av skönhet och stil, låt mig skicka mer användbara artiklar till dig på detta område :) Inte alla kan ladda ner pressen, va?))) Så: Användbara tips om vård för hår. 1. Före tvättning måste håret kamma försiktigt. 2. Det rekommenderas inte att tvätta håret med för varmt eller för kallt vatten. Den optimala vattentemperaturen är 35-45 C. Ju hårdare ju ju desto kallare vattnet ska vara. 3. Applicera inte schampo på.

Recenserad av mammas dotter - koreanska kosmetika.

Allt köp från Kornik i optolover. Omedelbart ber om ursäkt. Skrev mycket.))) Feedback om koreanska kosmetika. Först om dig själv. Axelhår (nu 10-15 cm under axlarna). Håret ganska tjockt, men tunt, slumpmässigt lockigt. Hårtorkat och hårt skadat av sommarstugan. De krävde behandling, växte inte från att bryta sig i ändarna och släppte ut starkt. Huden var en gång oljig, nu blandad, kräver stark fuktighet. Porerna är ganska omfattande, ofta.

Henna. Mode och skönhet

Visst är det tjejer som övar kreativ hennahårfärgning med basma. Du frågar "varför kreativ?" för oavsett hur många gånger jag har målat resultatet, har jag aldrig upprepat det) Det gör mig inte upprörd överhuvudtaget, men ändå något konstigt. Och frågan är faktiskt vad - vilken typ av henna / basma använder du? Dela snälla, vem som grävde! Jag försökte personligen LUSH och Artcolor. Åsikterna är ännu inte tydliga. Nu letar jag efter andra märken, jag tänker på utländska butiker.

Graviditet och hushållsrisker: hårfärg, mobiltelefon.

. Om du fortfarande behöver måla håret själv, var noga med att ventilera rummet och ha på sig handskar. Använd en färg utan ammoniak eller med ett minimum av dess innehåll. Naturligt baserade färger passar bäst, det finns många av dem idag, och detta är inte bara den vanliga henna och basma. Om du behöver måla över grått hår och naturliga färgämnen är oumbärliga, fråga frisören om han har resistenta färger med ett annat, mindre skadligt ämne än ammoniak. Köp hårfärg endast från kända tillverkare, de borde vara en indikation på att ämnet har passerat dermatologisk kontroll. Om du arbetar som frisör, varna du kunder och ledning att du under graviditeten bara kan göra hårskärning, utan att färga och.

Om henna :). Mode och skönhet

Jag måste ibland svara på frågor om färgning med khna. Jag bestämde mig för att posta här mitt senaste svar på ett annat forum bara om detta ämne. Och sedan började samtalet om det, nu börjar allt i en cirkel :) "Flickor, henna, kan verkligen torka håret, men det är individuellt. För att förhindra detta, är han knuten på kefir. Det här är en utmärkt näring av hår och färgning i ädla nyanser. Jag är målade med henna i ca 15 år, jag kan försvara min avhandling om detta ämne :) Sättet jag var på kefir.

Missfärgning och borttagning av oönskade kroppshår.

En blandning av 1 tsk. 6% väteperoxid med 1 tsk. flytande tvål och 5 droppar ammoniak. Applicera emulsionen på den håriga delen av huden i 10-15 minuter. Tvätta av kamillektinkturen. Förfarandet görs en gång i veckan på kvällen. Håret lyser, tunt och nästan upphör att växa.

Helen Mirren skär håret själv

68-årige "Oscar-vinnande" skådespelerska erkände att hon inte har tid att gå till frisören. Och även innan hon går ut på den röda mattan kan hon enkelt klippa håret själv. Hennes skådespelarkarriär tar nu av, så hon har mycket viktigare saker att göra än att sitta i en frisörstol. "Jag kan inte ta tid att gå till frisören var sjätte vecka," erkände Helen Mirren. - "Jag åker dit ungefär en gång om året. Resten av tiden tar jag mig själv av saxen och.

Hårvård på semester: tips till stranden och inte bara

. UV-strålar skadar inte bara huden, men också håret, berövar dem av naturlig smörjning och tar bort fukt. Gråt hår påverkas särskilt av solen, eftersom det har förlorat sitt naturliga melanin (pigment), som vanligtvis fungerar som ett filter för skadliga strålar. En stark vind förvirrar lätt håret, bryter dem, vilket leder till utseendet av splittrade ändar. Klorinerat och saltvatten spolar färg från färgat hår, lossar och torkar håret snabbare efter kemiska förfaranden. På grund av blekningspulver kan ljus, grå eller vitt hår bli grönt. Det är rimligt att skydda huden och håret mot skadligt solljus. Du kan bära en hatt eller halsduk, använd specialverktyg. Till salu finns spray och geler med en solfaktor. Applicera dem på hår, kamma hår och lämna det på det hela.
. De kan flätas i en fläta medan de fortfarande är våta och lämnar så hela dagen. På kvällen kommer du att unravel dem och få en kaskad av krullar. Om vinden fortfarande förvirrar ditt hår, kamma det försiktigt med en kam med sällsynta tänder. Förspraya håret med en luftkonditioneringsspruta för att underlätta kammarprocessen. I princip borde du tvätta håret minst en gång om dagen för att tvätta blekmedel och / eller salt från håret. I motsats till populär tro kommer ditt hår inte att bli fetare från det. Förresten är det inte nödvändigt att använda schampo varje gång - det är tillräckligt att tvätta bort blekmedel och / eller salt från håret med mycket rent vatten. Om du inte duschar, fyll i flaskan med vatten från kranen och tvätta ditt hår. Innan du går till semester Om du planerar att okra.

Kommer de att måla mig efter Henna? Mode och skönhet

Henna Lashevskaya. Brown. Jag gillar färgen väldigt mycket, allt passar mig, men jag blev trött på det. Jag ville ha något ljusare och ljusare på våren. Skämmer jag bort för mig i stugan? Vad kan det hända? Det målades förra gången med henna någonstans på hösten. Ett par gånger efter det målades det med vanlig färg (hemma i sig), men det visade sig bara en lite annorlunda nyans, det gick inte att ändra färgen. Advisera mig, kommer någonting att komma ut ur denna idé? :)

Hur och vad man ska tvätta färgen från huden efter hårfärg.

Hur tvättar hårfärgen från huden? Om du märker omedelbart att du efter fläckar har märkt rester av skum på huden, använd: • En bomullspinne doppad i tvålvatten. Om hon inte hade tid att tränga djupt in i hudcellerna, skulle tvålvatten och bomullsull vara tillräckligt för att bli av med spåren av färg på huden en gång för alla. • Det skulle inte vara överflödigt att försöka ta bort färgen med en skrubba. Om du är för sent för att vara uppmärksam på spåren som lämnats på huden.

Skönhetshår och hudvård utan smink: Endast olja.

Rengöring och näring av hud och hår: 6 minimalistiska recept

Kan gravida färga håret och bygga upp sina naglar?

Manikyr under graviditeten, färga håret under graviditeten

Din hårfärg: hur man väljer? Hårfärg i salongen.

. Läs, läs och läs igen. Allt detta är skrivet för dig, men de gjorde ett bra jobb. Så var uppmärksam på detaljerna. Vid färgning av enskilda hårsträngar är det mycket viktigt att hålla koll på tiden. Följ anvisningarna, mätt håret med färg. Du vill inte att den ska försvinna snabbt. Vänta inte för länge på tint hår. Ju längre du väntar desto mer hår växer vid rötterna och desto svårare är det att uppnå en jämn färg från rot till spets. Den andra lösningen är halvbeständig färg. I det förflutna brukade jag det så många gånger, främst för att matcha klientens hårfärg till överheadens färg. Men för dig är de bra att tona håret mellan o.

Den äldsta vetenskapen. Trickarna av friska krullar. Hårvård

. Men den gyllene skuggan ger ditt hår kamomill. Två matskedar av kamomillblommor i apoteket häll en halv kopp kokande vatten. Håll i en timme, spänning. Och fuktar håret, som i föregående recept. En flerårig ört från familjen Derbenniki - Lawsonia inermus hjälper till att bli en röd beast. Det är från denna växt som hårfärg erhålls, vilket är känt världen över som henna. Och äntligen blir du en brunett med henna blandad med basma. En gång i Ryssland betraktades symbolen för kvinnlig skönhet som en scythe så tjock som en hand. För att möta en sådan skönhet idag behöver du prova bra. Men en modern kvinna, om så önskas, kan ha vackert friskt hår. Det är inte så svårt som det verkar. Och mycket billigare, che.

Våg eller krullning? Hårvård

. Anteckna starttiden för exponeringen per timme. Kontrollera kvaliteten på curling. Tvätta av drogen, utan att ta bort spolarna, springa varmt vatten i 5-7 minuter. Applicera spärren för första gången på 5-8 minuter. Ta bort spolarna. Applicera spärren en andra gång i 5 minuter. Skölj spärren med rinnande vatten, pressa ut vattnet. Skölj håret med en sur komposition för att neutralisera fixativet. Torka håret med en handduk. Applicera ett terapeutiskt läkemedel för att återställa hårstrukturen. När du utför dessa procedurer finns det flera viktiga punkter som du definitivt bör uppmärksamma och under inga omständigheter försumma dem. Fastställande av hår och hårbotten före krökning. Som nämnts ovan, e.
. Om håret nyligen färgades med vegetabiliska färgämnen, i synnerhet henna, då kan de inte krulla, eftersom henna har tanniska egenskaper, vilket gör håret väldigt tjockt och förhindrar att kompositionen penetrerar. För att ta bort henna från håret är det nödvändigt att göra en alkohololja komprimera: mycket försiktigt, för att inte få huden klar, fuktar håret med en 70% alkohollösning och håller i 5-10 minuter; Applicera sedan lite vegetabilisk olja på håret och täck håret med polyeten; lämna i minst 30 minuter och skölj med oljigt hårschampo. Om första gången att ta bort henna inte fungerade är proceduren möjlig.

Effektiva masker för split ends.

1) Olja för splittrade ändar av hår. Termiska oljekompressor fungerar som ett utmärkt förhindrande av splittrade ändar av hår. Förbered dem enligt följande: Oljan (burk, olivolja, ricinus, linfrö, mandel, jojobaolja) värms upp i ett vattenbad och gnider sedan i hårbotten. Wrap ditt huvud i cellofan och en varm handduk. Håll 1 timme. Tvätta håret med varmt vatten surgjort med citronsaft. För att minska utseendet på delade ändar (särskilt viktigt för blondor), försök.

Min hylla av produkter för att tvätta hårbotten själv.

Så, jag bestämde mig för att dela med dig min åsikt om de olika hårborttagarna. Omedelbart gör jag en reservation om att det här är mina och enda mina åsikter om dessa lösningar, som jag bara upplevde på mitt hår (även om det fortfarande fanns hår från make, son och svärmor). Några ord om henne. Om min personliga hårbotten. Håret upp till axelklingorna, med svåra pansar CHI. Håret är normalt, av medelstorlek (IMHO), typen är något mellan en sydlig och en europeisk hårstyp. För tillfället finns det inte ännu.

FORTSATT
Så, i fortsättningen av ämnet vården av vegetation på huvudet..-)))
Nu ska vi prata om mitt andra favoritmärke CHI.
Detta är också från serien "Känn parabenos, vet sulfathos!" Efter att ha öppnat flaskorna, bör kosmetika användas under en viss tid.
1. Shampoo för volymen av den lila serien.

Bekväm volym, bekväm användning. Trevlig konsistens av karamellfärg med en ljus blommig arom. Väl fördelat genom håret, men utan en rik skumdopp. Väl tvättas bort. Håret är inte förvirrat och kan lätt strömma ner under vattentrycket vid spolning. Och då är de bara underbara glans! I princip kan du använda utan kondeya, men inte på blekt hår.
2. Luftkonditionering för volymen av den lila serien.

Återigen, en mycket bekväm volym, bekväm användning. Lätt lotionliknande konsistens av vit färg med ett ljust och diskreta blommarom igen. Väl fördelat genom håret. Efter tvättning är håret inte mattat, väl kammat.
Efter denna tandem i håret finns det verkligen en känsla av volym - håret är som om det lyftes av luft vid rötterna. De är inte så mjuka, som efter Macadamia, men inte svårt. De är starka, något "fjädrande", formar väl volymen vid läggning. Ska jag köpa denna tandem igen? Yes!
3. Mask för normalt och tunt hår.

Jag förstod inte helt riktigt henne.
IMHO är inte så bekväm att extrudera. Från mitt lilla hål som ett resultat av starkt tryck kommer en tjock krämig massa med en mycket, mycket lätt, behaglig lukt ut ur min makaron. Håll den i 5 minuter. Efter tvättning är håret bara det mjuka. Verkligen gillar silke glida genom fingrarna. Allt är bra, men IMHO-håret är för mjuk efteråt och starkt mottagligt för statisk elektricitet. Gillade inte det. Jag köper inte mer.
4. Regenererande silkeinfusionsolja

Chic betyder !! Mycket ekonomiskt !! Gör håret mjukt, smidigt, lättsamt, men inte oljigt snuddigt. Behöver ansöka över hela längden. Det viktigaste är att inte falla på rötterna. Lätt oljig vätska med doften av mäns toalettvatten. Jag är räddad av denna olja, när det inte finns någon tid efter schampo att använda en lägenhet, och Varka kräver brådskande en mor från badrummet (och min mamma vill trots allt vara vacker, vacker). Håret ser väldigt välplejat ut, ger väl till att lägga på. På spåret. dagen är de inte feta, men de lukar också som en dyr man..-)) Jag kommer att köpa igen och igen!
5. Spray för volym

Mycket användbar sak för bra styling utan att väga lak. Jag har en fullständig känsla av att håret på mitt huvud har blivit större eller det har blivit tjockare..-)) Styling är voluminöst, elastiskt, fjädrande och välformat. Nästan ingen lukt. Och verktyget är mycket ekonomiskt! Han är på min vanliga inköpslista!
6. Termiskt skydd

IMHO är ett oumbärligt verktyg för dem som ständigt använder heta stylingprodukter. Skyddar håret, har egenskapen för enkel fixering. Men det viktigaste är hårets otroliga glans efter styling !! -) Wah! Jag kommer att köpa den igen.
7. Fuktighetsmask med svart kaviar Alterna

Liksom alla kosmetika i detta märke har en mycket stark lukt, även om det skrivs överallt om dess naturliga sammansättning. Det påminde mig om "naturligheten" av Lush kosmetika. Strukturen är krämig, vit. Och med en stark parfym lukt! När du tar den här masken med fingrarna för att sätta på håret, är det en känsla av den finaste sanden som rörs i en kräm. Yttrandet om åtgärden är dubbelt. När jag använde den här masken i mammalsjukhuset med CHI-schampo var mitt hår bara underbart och gudomligt!)) Lätta mjuka krullar, som efter tvätt inte behövdes kamma. Shine! Men redan hemma, efter min nästa tvätt tycktes mitt hår bara snotty tows att det var omöjligt att sätta. Jag kommer inte köpa det längre.
Min herre, som arbetade på denna kosmetika i ungefär sex månader, sa att han också inte förstod hype kring detta märke.
Tja, det verkar vara allt! -))

för hår från ört, filunik och så vidare. Skryt.

I allmänhet samlade jag alla mina hårbubblor, just nu skriver jag ut vad varifrån och varifrån. Jag förstår att jag tidigare hade ett dilemma: om du använder en mask när du tvättar, använder du inte en luftkonditionering, och det är alltid mer än ett schampo, och jag måste sluta tillsammans. Ja, jag är paranoid. Jag kan inte kasta bort det, men med ett annat schampo tvättar jag icke-milfo. Jag började tvätta mitt huvud så här: Först sätter jag på en mask (för lite fuktigt hår) och jag går i 15-20 minuter, sedan klättrar jag in i duschen och min schampo + lägenhet. sådan.

Elektrifierad? Vispad? Spara håret!. Hårvård

. För att inte vara nervös förgäves, är det nödvändigt att tvätta dem med varmt vatten och skölj med vatten vid rumstemperatur. Du kan använda moderna skinn och geler, de innehåller antistatiska komponenter. Dessa livreddande verktyg fördelas i ett tunt skikt över hela längden av håret, sedan håret är kammade och gelén appliceras på torrt hår. Om du inte kammar i vått hår applicerar du skum och gel med massörrörelser. De behöver inte spolas. Applicera skum och geler kan vara dagligen, men om du inte vill tillgripa deras hjälp så ofta är det tillräckligt att släta håret med våta händer efter tvätt. Kammarens kvalitet är också viktig. Det rekommenderas att kamma strängarna med en trämassageborste eller kam, med en naturlig borste, snarare än plast.
. Ägg och gelatin innehåller mycket protein och hår, som har fått en sådan förbättrad näring, blir silkeslen, glänsande och vacker. Skadlig blekmedel Kvinnor som besöker poolen, måste använda en speciell hatt. Klorat poolvatten dränerar och försvagar håret. Om du plötsligt befinner dig i en pool utan ett lock, tvätta håret med rent vatten direkt efter badning och var noga med att skölja den växtbaserade hårbalsammen. Inna Inina artikel som tillhandahålls av online tidningen "Women's Passions".

Redan gift unbearable, eller bröllop i en "intressant position"

Bruden är i position: hur man väljer en brudklänning för gravida kvinnor och hur man beter sig vid bröllopet, för att inte skada det ofödda barnet.

Låt oss prata om hårvård. Hårvård

. Kamma håret innan du tvättar det - det kommer att spolas ut bättre. Applicera inte schampo direkt på håret, först i handflatan och gnid det sedan i rötterna. Gnid inte håret ihop, det kan skada dem. Flödande genom håret kommer skummet att tvätta bort smutsen från resten av håret. Balm börjar applicera med ändarna av håret, flyttar till rötterna. Skölj håret noggrant med varmt vatten. Det enklaste sättet att göra hår glans är att skölja det med kallt vatten efter tvätt och applicering av balsam. Detta kommer att bidra till att "stänga" balsam i håren. De kommer att vara mycket lättare att passa och samtidigt glädja dig med deras briljans. Trim regelbundet hårets ändar (var 2 meter.

Mommy-skönhet, lång flätad. Hårvård

. Min mormor trodde att föräldrar skulle höja en tjej med en scythe. "Då," sa hon, "hon kan skära den som hon vill, men den lilla bör ha flätor." Sedan min barndom spenderades i byn var min mormor och jag engagerad i att odla en lång fläta. Hon lurade på lördagar i badet, smorde på huvudet med yoghurt och ägg och ångade en kvast i en skål; kammade på kvällarna disheveled staden
. En gång i månaden gör en näringsrik mask: värm 1 matsked honung i ett vattenbad, tillsätt en sked full av vegetabilisk olja, juice av en lök och en sked full av schampo. Blanda alla ingredienser och applicera en varm mask på rötterna. Wrap med plastfolie och ullduk. Skölj som vanligt efter en timme. (Andra recept för hårmaskor för alla tillfällen jag hittade på sajten). Om du inte har tid för masken, använd bara varm persika, burk eller olivolja i hårbotten med fingertopparna (smörj inte håret över hela längden!), Smutta försiktigt och efter 40 minuter tvätta håret som vanligt. Om du ofta använder verktygen för.

Hur man sparar på kosmetika och inte förblir förlorad. Ansiktsvård

. Du ser till att skummet blir mycket större och schamponet kommer att användas sparsamt. Darina Lukomets, Henna frisyr stylist är ett underbart prisvärt verktyg. Färglös henna kan användas som en helande mask. Bruna kvinnor och brunetter kan rekommendera iranska henna. Och om du vill måla över grått hår och göra färgen stabilare, späd inte henna med vatten, utan med Ceylon svart te. Brew 3 tsk te med ett glas vatten och låt det brygga i 10 minuter. Lös sedan upp halva Henna och applicera på håret. Håll på håret i ungefär en timme. Daniel Maez, vice vd för forskning och utveckling för Estee Lauder Håll kosmetika vid normal rumstemperatur och normal fuktighet, inte i något fall i kylan.
. Färglös henna kan användas som en helande mask. Bruna kvinnor och brunetter kan rekommendera iranska henna. Och om du vill måla över grått hår och göra färgen stabilare, späd inte henna med vatten, utan med Ceylon svart te. Brew 3 tsk te med ett glas vatten och låt det brygga i 10 minuter. Lös sedan upp halva Henna och applicera på håret. Håll på håret i ungefär en timme. Daniel Maes, vice vd för forskning och utveckling vid Estee Lauder Store kosmetika vid normal rumstemperatur och normal fuktighet, i inget fall i kylskåp: fonderna är skapade speciellt för att interagera med temperaturen hos vår kropp och miljö. Om du håller dem i kylan och nano.

Vad vill ha hår? Hårvård

. Det rekommenderas att byta shampoo om var tredje månad. Hur tvättar du håret? - Gentle. Först gnugga shampoo i dina handflator och applicera sedan på håret. Fördela det genom att massera huden. Håll inte shampooet i håret länge, bara några sekunder. Tvätta skummet med varmt (inte varmt!) Vatten. Inte illa om det kokas. Efter tvätt, applicera sköljning (men undvik två-i-ett-schampon: schampo och balsam, vara bredvid varandra, neutralisera varandras effekter - hår och tvätta inte ordentligt och mata inte). När håret tvättas är det nödvändigt att torka det mycket försiktigt, gnugga inte, vrid inte.
. Håll inte shampooet i håret länge, bara några sekunder. Tvätta skummet med varmt (inte varmt!) Vatten. Inte illa om det kokas. Efter tvätt, applicera sköljning (men undvik två-i-ett-schampon: schampo och balsam, vara bredvid varandra, neutralisera varandras effekter - hår och tvätta inte ordentligt och mata inte). När håret tvättas är det nödvändigt att torka det mycket försiktigt, gnugga inte, vrid inte. Det rekommenderas att använda en handduk med en mjuk silkesduk (till exempel linne). Det faktum att alla vet om och omedelbart efter att ha tvättat håret inte är kammade fortsätter denna barbarism. Sluta innan det är för sent! Förresten, desto bättre är det att kamma? Övning visar att den mest bekväma plastkammen med sällsynta.

Hår till hår. Hårvård

. Det är väldigt viktigt att inte skada sin bräckliga struktur, så använd bara borstar av naturliga borst eller träkam. Medel för vård för sådant hår väljer bara med en lätt konsistens och överdriver inte den med deras mängd. Shampoo och balsam ska tvättas noggrant, hårtorkat hår i ett coolt läge vid rötterna, böjda huvudet och lyfta strängarna. Det finns specialverktyg för styling av tunt hår, deras mineralkomponenter är inbäddade i håraxeln och lyfter den. Vattenbehandlingar Energy Shampoo från Wella Professional: volym och energi. Volymschampo med kelp extrakt från L'Air Marin. Artikel från tidningen i april i tidningen.

Folkmekanismer är inte så dåliga! Förresten, när du annonserar dyra schampo, hela tiden upprepar de att de är baserade på naturliga ingredienser! Vad betyder detta? Det här är alla typer av örter, honung, oljor, ägg, kefir, yoghurt, etc.
bra hårmask (en gång i veckan):
Blanda ägg med 1 msk honung. Applicera på vått hår, linda en handduk, håll i 2 timmar. Efter tvätta håret som vanligt.
Och efter att ha tvättat huvudet kan du skölja med infusioner av örter. Samlade sig ifrån staden, till exempel i landet. Eller köpte i ett apotek och gå!

Björkblad (1 matsked) brygg 2 koppar kokande vatten, lämna i en timme, skölj. ökar hårväxten.

Kollektion: Calamus rhizom, humleblommor (kalendula), burdockrötter - brygga (även 1 msk kollektion) med kokande vatten (2 koppar), svett lite i ett vattenbad. När det är kallt skölj det. Förhindrar håravfall.

Nässla är också bra att skölja, kamomill (särskilt de som har blont hår). Sken, makt.

Gnidas med klyftaolja (säljs i apotek), ricinolja - ca 2 gånger i veckan för natten, oftare än inte. mot fallout.

och du kan fortfarande suga svart bröd i kefir, håll den här våtmarken på vått hår, linda det i ett omslag och tvätta sedan ditt hår som vanligt.

Färglös Henna är också ett supermedel för att stärka håret. Kokt vatten hälldes till konsistensen av gräddfil, avkyld, på vått hår. Förresten är det bra att göra det medan du sitter i badrummet, och att använda en liten henna som skrubb för ansikte, nacke och décolleté-område, ja, du kan på hela kroppen. Exfoliates det enda sättet! Naturligtvis igen. Och inga allergier!

Huvudregeln: det är nödvändigt att göra förfarandena systematiskt, från en eller två gånger kommer det inga resultat. Men överdriv det inte, ägghonungsmask - en gång i veckan, med ricinolja eller burdock 2 gånger i veckan. Skölj med avkok kan vara efter varje tvätt. Följaktligen, om de idag gjorde en mask, smörj den inte med olja för natten. Låt håret en sak först uppfattas.

Kort sagt, prova det! Värre blir inte värre!

Hår efter förlossning: trevlig och obehaglig metamorfos.

. I 1 tesked olja, tillsätt 1 äggula, mixa allt och applicera jämnt på rötterna av smutsigt hår 30-40 minuter före tvätt. Sätt en plasthatt på toppen av ditt hår (du kan bara ha en påse), och sätt på en gammal ullhatt eller en varm scarf, en scarf och en gammal terryhandduk över polyeten. Tvätta av masken med shampoo efter 30-40 minuter. Under samma period (det vill säga 3-4 månader efter leverans) börjar ett mycket intensivt stadium av håravfall. Många är väldigt rädda för denna process, men det finns inget att vara rädd för - bara glödlamporna återvände till sin normala funktion och slutade att få mer hårvikt. Processen att återlämna glödlamporna till deras vanliga tillstånd.

Färga ditt hår. Hårvård | Tvätta av färgen

. Valnöt ger håret en krämig brunaktig nyans. Henna ökar hårväxten, gör dem mer elastiska, glänsande, något torka. Med henna varierar nyanser från en rödaktig till en mörk kastanjfärg. Basma målar håret i en mörkblå färg, så det används vanligtvis i kombination med henna. Henna och Basma har tanniner i sin komposition, de ger näring till hårbotten, främjar hårväxten, stärker dem och återställer vitalitet och glans. Det bör komma ihåg att henna fläckar bara naturligt naturligt brunt eller naturligt mörkt brunt hår. Henna har en vana att blekna. Men de använder det inte mer än en gång i två månader. Hyppig användning har motsatt effekt: håret blir matt. Men om håret nyligen har färgats med ett kemiskt baserat ämne, tvättas det ut.

Henna hårfärgning. Hårvård

Henna är arv från den gamla Östern, som kvinnor från det 21: a århundradet njuter av.
. Från mer frekvent användning sker den motsatta effekten: håret blir tråkigt. För att uppnå önskad nyans kommer det att hjälpa några knep. Till exempel, för kastanj i Henna lägg till en sked av snabbkaffe. En rödaktig nyans kan uppnås om du spädar henna inte i vatten som vanligt, men i sockerbetor. För att få en chokladskugga kan du blanda henna och basma. För att uppdatera den dugga färgen med henna, kan du helt enkelt skölja håret, för detta utspäds 50 g henna i 1,25 liter kokt vatten. Den erhållna blandningen skall filtreras, kylas och sköljas med det färgade håret. I vissa fall måste henna ge hårfärgning: Naturliga färgämnen av vegetabiliskt ursprung kombinerar inte bra.
. Måla över grå hår, om de utgör mer än 40% av hårets totala vikt, kommer det inte att fungera. Detta beror på det faktum att grått hår saknas av naturligt pigment och därför kan hennafärgning resultera i en obehaglig morotskugga. De som vill experimentera lite med sitt eget hår och prova att färgas med henna, är det värt att komma ihåg att Henna anses vara hållbar färg, det tränger in i de djupare hårlagren, bara tvätta bort denna färg inte fungerar. Det enda sättet att snabbt bli av med hennafärgat hår är hår sax. En haircut är dock ett mycket radikalt sätt. Du kan vara tålmodig och vänta tills det hennafärgade håret växer och sedan klippa av det. Först efter detta är det möjligt att fortsätta experimenten med färgning med olika färger och kemisk vinkling.

Vi behandlar mjäll. Hårvård

. Det är mycket användbart att göra följande procedurer för att bli av med mjäll: Cedar eterisk olja - 2 ml; rosewood eterisk olja - 2 ml; Enbärröda eteriska oljor - 2 ml. Tillsätt denna blandning i en 125 ml hårkrem. Skaka bra och gnugga i hårbotten på morgonen och kvällen. Skölj efter en halvtimme. Rosemary eterisk olja - 3 droppar; lavendel eterisk olja - 2 droppar; olivolja - 10 ml. Applicera noggrant på hårbotten, wrap huvudet med en handduk och håll hela natten. På morgonen tvättas med schampo. Att göra en gång i veckan. Berikningsschampo, 100 ml neutral schampo.
. Fläckmask Blanda 1 tesked honung, 5 droppar eucalyptusolja, 5 droppar tea tree oil, 1 äggula, två krossade vitlöksklyftor. Gnid i hårbotten, blöt i 15 minuter. Skölj håret med nätutdrag. Mjäll vatten 35 droppar rosmarinolja; 50 ml etanol; 50 ml vatten. Använd denna blandning, gör en daglig huvudmassage. Spola inte. Medikatvatten 2 droppar citronolja; 2 droppar lavendelolja; 2 droppar geraniumolja; 2 droppar bergamotolja; 1 droppe tea tree oil. Skölj huvudet efter applicering av schampon. Herbal samling av 100 ml infusion av kamomill och torkade örter; 3 droppar lavendelolja; 2 droppar citronolja; 2 droppar geraniumolja. Anpassad.

Är det möjligt att färga hår under graviditet och amning?

Framtida mammor som brukar titta på deras utseende är mycket oroade över frågan om det är möjligt att färga håret under graviditeten och under amning.

Naturliga hårfärger. Mode och skönhet

Har någon verkligen sett sådana naturliga färger överallt? ----------------- Många kända tillverkare, som tills nyligen producerade bara vanliga "kemiska" färger, erbjuder nu också naturliga. Kan denna "naturlighet" tros? Inte så lätt. Många produkter som nu kommer in på marknaden är mer förklarade som naturliga - det här tillvägagångssättet dikterar trenderna på den moderna kosmetiska marknaden. Bland de största tillverkarna av sådana färger på.Nästa Artikel
Hur man tar bort mjäll