Från blond till blond: hårfärgning


Många tjejer drömmer förr eller senare om att drastiskt ändra sin hårfärg. Andra, tvärtom, tenderar att göra förändringar smidigt, från en ljus nyans till 2-3 positioner. Den enklaste lösningen för vilken färgare som helst, är att gå från blond till blond. Många tjejer gör hårfärgning hemma, eftersom det här är ganska enkelt att göra. Denna procedur kallas toning hår. Och idag talar vi om hur man ska gå från blont till blont hår och vilka nyanser av hår som är bäst att välja!

Hur går man från blond till blond färg?

Faktum är att färga hår i ljusbrun färg inte är så lätt. Och detta står inför varje kvinna som bestämmer sig för att färga håret hemma. Vid första anblicken verkar det som om du kan färga håret med en enkel färg av ljusbrun färg och allt blir till ett pussel. I själva verket visar det sig att håret inte blir brun, men grönt eller tvärtom har en röd nyans. Varför händer detta?


Det är väldigt enkelt, två färger interagerar, vilket resulterar i en nyans. Tja, hur denna skugga kommer att vara, bara en erfaren färgist kan räkna ut det. Av detta följer att det är nödvändigt att färga hår endast i salongen, med hjälp av en erfaren färgist som hjälper dig att spara inte bara tid utan också försäkra dig mot obehagliga överraskningar.

Så här är några enkla tips som bör följas vid färgning av hår.
1. Använd endast professionella hårfärger.
2. Använd tjänster av en erfaren färgist (arbetslivserfarenhet på 5 år!). Var noga med att fråga om arbetet och se portföljen. Om det inte finns någon sådan person betyder det att befälhavaren inte är intresserad av att utveckla sin karriär och det är bättre att inte hantera honom.
3. Förbered håret för färgning och omedelbart efter färgning för att genomföra en serie procedurer som skulle förbättra hårets tillstånd.

Färga hemma

Om du fortfarande bestämmer dig för att färga ditt hår själv hemma, kom ihåg att det är viktigt att välja rätt hårfärg. Det vanligaste misstaget i övergången från blond till blond hårfärg är bristen på korrektor. Så under färgen kan det visa sig grön hårfärg, vilket kommer att bli en oväntad överraskning, vilket är ganska svårt att slåss i framtiden.

Hur tar man bort den gröna nyansen från håret?

För att förhindra att detta händer lägger vi till färgen (och det här är ungefär 60 g.), En röd korrigeringsenhet (1 cm av den röda korrektorn av mixedone) för att balansera färgkombinationen. Så du får vacker ljusbrun hårfärg.
Det är ganska svårt att färga håret korrekt, och ännu svårare att behålla en vacker nyans under lång tid. För detta rekommenderar proffs användningen av speciella masker och lotioner som försiktigt skyddar håret mot miljöfaktorer.

Vilken nyans ska du välja?

Att gå från blond till blond färg anser många tjejer varma hårfärger. De är emellertid inte sämre än kalla nyanser, särskilt eftersom ljusbrunt hår är en varm nyans. Vid färgning av hår bör man komma ihåg att experter rekommenderar att man inte tona dem med mer än 2-3 nyanser för att få en harmonisk hårfärg.

Kall blond blond

Kall ljusbrun hårfärg innebär ashy anteckningar. Det ser väldigt förföriskt ut och finns ganska ofta i naturen, som en naturlig nyans av hår. Den svala ljusbruna färgen glitter i solen med silvery notes. Den är idealisk för tjejer med grå och blå ögon, rättvis hud.

Lättblont hårfärg är en vacker naturlig nyans som ingår i blondens färgpalett. Lättblont hårfärg harmoniserar perfekt med mörk hud. Men om du har rättvis hud och blå ögon kommer det lätta blonde håret att se väldigt snyggt och väldigt naturligt ut.
Förresten är ljusblond hårfärg nästan den enda nyans som är lättast att skapa på blont färg.

Rött hår för många tjejer ser radikalt ut. En annan sak ljusbrun hårfärg med en röd nyans. Denna hårfärg ser väldigt snygg ut och samtidigt ljus. Rödblond hårfärg kommer att vara en bra lösning för ägare av bruna, blåa eller gröna ögon, såväl som ljus eller oliv hud.

För bara några år sedan dansade ashy blondt hår för att ha nästan alla modekvinnor. Idag är denna hårskugga mindre populär, men många tjejer väljer fortfarande det.

Varför är han så attraktiv?

För det första ser skuggan av askblond ut väldigt snyggt ut. För det andra är det otroligt ljust och förföriskt. Och asen blond passar ägarna av grå eller blå ögon, mörk eller ljus hud.

Många experter rekommenderar att du färgar håret i flera nyanser samtidigt för att skapa en djup och rik hårfärg!

Hur från blondinen att bli recoloured i ljusblond? Vi gör allt utan konsekvenser

För många flickor är frågan relevant: "Hur kan en blondin färga håret till en ljusblond man?" Det verkar som att det skulle kunna bli enklare. Det är nog att köpa färg med önskad nyans, applicera på hår och skölj. Men experter försäkrar att inte allt är så enkelt som vi skulle vilja. Faktum är att det blonda pigmentet är så ovanligt att det kan ha en grön nyans på de ljusa eller för vita krönen. Tyvärr är detta fenomen ganska vanligt, särskilt när målning sker hemma.

Hur från blondinen att bli recoloured i ljusblond? Frisörer insisterar på att det första förfarandet görs bäst i en skönhetssalong. En erfaren mästare väljer den önskade nyansen. Annars kan problem undvikas extremt sällan. Ljust brunt färgschema är ganska lockigt. Gör ett misstag, och från blondin är det nödvändigt att bli en brunhårig kvinna eller en brunett. För att undvika detta är det nödvändigt att följa vissa regler och följa experternas rekommendationer. Om detta och prata i artikeln.

Innehållet

fallgropar

Nyligen i samhället finns det en åsikt att män är mer intresserade av blondiner än brunetter. Trots detta drömmar miljontals tjejer att få en mer naturlig naturlig hårskugga. På toppen av popularitet - ljus blond färg. Det passar absolut alla tjejer av slaviskt utseende. Makeup-artister säger att med en sådan nyans av hår ser ansiktshuden visuellt friskare ut och mjukare.

Att ändra bilden är ett riskabelt företag. Glöm inte att bilden som helhet ska se harmonisk ut. Mycket ofta kan tjejer med ljusblont hår se svarta, hartsögonbryn. Detta är åtminstone fult. Har bestämt sig för att ändra skuggan av krullarna, glöm inte om sådana bagage och detaljer.

Innan du byter skuggning av hår till ljusblond, behöver du veta om fallgroparna. Det finns situationer när håret blir grått eller till och med grönt. Det kan förklaras helt enkelt. Blont hår av naturen innehåller en liten mängd pigment. Och om krullarna klargjordes med hjälp av oxidationsmedel är detta pigment helt frånvarande.

Det verkar som om det tvärtom står på flickor som vill färgas i naturliga färger, eftersom håret helt absorberas den önskade tonen. Men experter hävdar att detta är huvudhemligheten.

Färgbildarna lägger grunden för färgscheman, som, när de blandas med naturliga hårpigment, ger önskad nyans. I det här fallet är blondinerna helt och hållet frånvarande. Därför är färgerna onaturliga.

Grundläggande steg före proceduren

För att undvika sådana problem är det nödvändigt att förbereda lockar i förväg. Ser framåt, det kan sägas att processen att färga en blondin i en ljusblond nyans kan ta upp till 5 dagar. Det är värt att överväga att det inte fanns några obehagliga överraskningar. Experter rekommenderar dig att utföra följande steg:

 • Om du är en naturlig blondin från födseln, kan en ljusblond färg drastiskt ändra ditt utseende. För att förstå huruvida en ny nyanser av hår passar dig, kan du använda ett toningschampo och utvärdera resultatet. Kanske den valda tonen kommer att se ut för onaturlig och oförskämd, och beslutet att färga ditt hår kommer att glömmas, som en dålig dröm.
 • Om resultatet är tillfredsställande är det värt att fortsätta med förtydligandet av håret. Detta bör endast göras med professionella lösningar, för att inte förstöra håret.
 • När processen är klar är det inte nödvändigt att omedelbart fortsätta att färgas. Det mest korrekta alternativet är att ge krullarna lite vila (2-3 dagar). Under denna tid kan de behandlas, applicera naturliga masker, använda schampon med naturliga ingredienser.

En annan viktig punkt som många flickor saknar: ljusare tvättas bara av med kallt vatten. Endast i detta fall stoppar de kemiska processerna.

Vi målar hemma

 • Sätt på kläder som du inte har något emot nedsmutsning. Ofta säljs speciellt polyetenförkläde i butiker, vilka är lämpliga endast för detta ändamål.
 • Applicera någon kräm på huden runt huvudets omkrets. Detta kommer att förhindra deras färgning;
 • Läs noggrant de instruktioner som följer med färgen;
 • Blanda lösningsmedel och färgämne. Detta bör inte ske i en metallfat, annars kan färgen vara diametralt motsatta;
 • Dela håret i strängar och applicera färg med snabba rörelser från början av huvudet. De temporala och frontala loberna är färgade sist. Håret är tunnare än på baksidan av huvudet, färgning flera gånger snabbare;
 • När färgemulsionen appliceras lägger du ett speciellt skyddskåpa på huvudet.
 • Efter 10 minuter, kamma håret hårkt med en kam, så att färgen är jämnt fördelad runt omkretsen;
 • Varaktigheten av emulsionen på håret beror på vilken färg du vill få. Detta beskrivs i detalj i anvisningarna.

När du har slutfört hela processen måste du tvätta av färgen, applicera en skyddande balm och skölj håret väl.

Om den önskade färgen inte fungerade har krullarna en grön eller grå färg, vilket innebär att färgprocessen stördes eller att färglösning valts. Att fixa situationen kan vara en expert. Han kommer att erbjuda för att göra en tvättning eller färgning i färg 2-3 toner mörkare. Det är bättre att välja det senare alternativet, istället för att förstöra håret med kemiska reagenser.
Professionella tips

Frisörer rekommenderas att färga hår endast i salonger, för att undvika onödig pigmentering i form av gröna eller grå nyanser som uppträder. Men om detta inte är möjligt på grund av olika livsförhållanden, ska flickan noga överväga valet av färg. Hon borde bara vara professionell. Glöm inte att den ljusbruna nyansen är ganska specifik. För att få en naturlig färg bör färgen endast omfatta naturliga pigment.

Annars kan du inte bara få fel nyans, men gräva hårstrukturen. Curls blir bleka, torra, börjar bryta och falla ut.

Många tjejer drömmer om en brunett att bli en blondin och vice versa. Experiment och förändringar i utseende behövs. Sådana reinkarnationer lägger till många positiva känslor. Hur från en blondin att bli recoloured i ljusblond är en ganska populär fråga. Experter säger att detta inte är så enkelt som det verkar. Det kommer att ta mycket tid och ansträngning för att uppnå önskat resultat. Men det är ganska möjligt. För att få den nyans du vill, är det bättre att söka hjälp från professionella. Colorist kan perfekt matcha färg och önskad ton.

Vi gör oss vackra från blondin till blondin

Blondin är en neutral och mjuk färg, anmärkningsvärt lämplig för de typer av utseende som kombineras med en blond. Därför vågar att ändra utseendet, väljer blondiner ofta för denna speciella blonda ton. Men med det otydliga valet av verktyg och okunnighet om pigmentets egenskaper på de klara och mycket ljusa strängarna, istället för naturligt, kan du få en vag grön ton.

Blondiner uppmärksammar alltid sig själva. Men för att ta hand om blekta frisyrer, är det viktigt att behålla den önskade nyansen. Och för att återvända till den naturliga färgen, väntar på det färgade håret att växa - under mycket lång tid.

Övergången från blondin till blond kommer att gömma gränsen för naturligt och färgat hår, vilket hjälper till att snabbt uppnå den färg du vill ha. Dessutom betonar den naturliga färgen bäst kvinnans naturliga skönhet - den lyfter fram och lyser ögonfärgen, släpper ut och glattar huden. Det händer ofta att tjejer och kvinnor som bestämde sig för att färga blonda frisyrer i blonda, använd dekorativa kosmetika mindre, eftersom denna tonhöjdpunkter kännetecknar och ger friskhet i ansiktet utan smink.

Effekten av pigment på ljus och blekt hår

Ljusbrunt hår av natur är inte rikt på pigment. I blekta frisurer - speciellt är pigmentet artificiellt uppfödat. Dessutom har håret som har blivit ljusare och bländande en mycket porös struktur på grund av de hål som kvarstår när den naturliga tonen avlägsnas.

Därför är blekande hår mycket lätt att färga och den nya färgen, som du behöver, uppfattas i sin helhet. Detta är problemet.

Faktum är att för att få olika hårtoner i media används grundläggande, rena och ytterligare pigment. Placeras på strängarnas ursprungliga färg, blandas med den, de bildar önskad färg. På de raka strängarna har de ingenting att blanda med, därför är skuggan ofta onaturlig.

Till exempel kan nyanser av lätt mahogny på blondiner vända ljusa rosa och neutrala nyanser grönt. Det är det gröna pigmentet som används för färgning i naturlig färg, som huvudämnet.

Hur man går från blond till blond

Det enklaste sättet är givetvis att lita på en specialist. Styrd av professionell kunskap och erfarenhet kommer en bra mästare att välja de nödvändiga proportionerna av pigment baserat på din färg, typ och struktur av trådarna och kommer att kunna få den tonen du behöver. Men du kan utföra de nödvändiga procedurerna och hemma, särskilt eftersom valet av färgämnen för hår är mycket stort och även en nybörjare kan måla trådarna.

Var beredd på att förfarandet kommer att ske i flera steg. För att försäkra dig om att du utvecklar på strängarna efter att ha färgat oönskade gröna är det nödvändigt att gradvis gå in i en mörkare färg, från ljus nyanser eller genom medium till önskad.

Detta betyder förstås inte att håret måste färgas flera gånger - det är ofta ganska ohälsosamt att göra lockar, speciellt om de redan är missfärgade. Men att använda färgämnen är ett mycket bra beslut.

Toning shampoo och balms gör att du kan färga håret i rätt färg utan att skada håret, prova olika bilder, välja den du vill ha och vara säker på att du enkelt kan bli av med dem om färgen inte passar dig.

Detta är också psykologiskt lättare - den plötsliga övergången från blond till blond kan verka för ovanlig för dig. Men den gradvisa mörkningen av strängarna tillåter, utan avvisning, att uppskatta alla glädjen i den nya bilden.

Steg av övergång till ljusbrun

Det är säkrast att färga ditt hår naturligt på grund av de starka nyanserna av denna ton, speciellt om ditt hår är blekt. För att göra detta är det värt att måla trådarna med ett tunt färgningsmedel - det här gör det möjligt att bedöma förändringar i bilden när de inte är så radikala, och även mörka den ursprungliga färgen för att undvika risken för en oönskade nyans med fullfärgning.

Vi målar rätt

Nyanser som tillåter färgning av håret i det naturliga, på rutorna med färgämnen är i regel namnen "mediumblond", "mörkblond", "askblond", "hassel", "hasselnöt", "alder" "Kallbrun".

Innan förfarandet är att försäkra - köp "spara" färg om man får oönskad färg. Det borde vara 1-2 toner mörkare än det du vill få. Om resultatet av färgning inte uppfyller dig, kommer den här mörkare tonen att hjälpa till att dölja fläckarnas fläckar.

Färgproceduren

Börja måla frisyr är i hemmet kläder, som inte har något emot smuts. Fläckar från färgämnet för krullar som oavsiktligt kan falla på tyget, är det mycket svårt att ta bort.

 • Läs noggrant de rekommendationer som ges till färgen, kom ihåg den tid du behöver för att hålla färgen på trådarna, följ klart anvisningarna.
 • För att blanda färgen, använd en behållare av keramik, glas eller plast, men inte metallisk på något sätt - det kommer att reagera med färgämnenas oxidationsmedel.
 • För att inte färga och skada huden utanför hårets tillväxtzon, applicera en tjock grädde längs strängens tillväxtlinje över pannan, templet, nacken.
 • Separera håret med två avskiljningar: från pannan till baksidan av huvudet och från öra till öra.
 • Börja färgning med de strängar som växer på baksidan av huvudet - dessa hår är de starkaste och sist det längsta. Gradvis gå vidare till andra delar. Måla dina tempel sist - håren är tunna och känsliga, de behöver lite tid för att få ett resultat.
 • Håll färgen på huvudet för den tid som anges i anvisningarna. Vik inte på huvudet och överstiga inte färgtiden, annars kan resultatet bli mörkare och ljusare.
 • I 5-7 minuter före slutet av termen, sprut huvudet med vatten, massage det - så blir färgen jämnare.
 • Skölj först med vatten, när det blir nästan rent, skölj håret med schampo.

Om du noggrant följer alla regler ska resultatet vara exakt det sätt du vill ha. Men i mastering, särskilt på blekta frisyrer, är inte ens en mästare immun mot misslyckande. Om du tror att håret fortfarande har en något grön nyans, oroa dig inte. Faktum är att detta pigment är en av de mest instabila, efter bara några shampooing-förfaranden kommer det troligtvis att gå undan. Eller så kan du även skugga om målarfärgen.

Från blonda repaint i blond. Brunt hår - hur man färgar på blondinen

Vill du förändra ditt liv? Börja med en frisyr. Hörde du det? Tog som regel varje vår för att ändra en frisyr. Och i år vågade jag att kardinalförändringar. Jag bytte min hårfärg. I tio år hade deras hår en fruktansvärd mening - "Blond". Allt skulle vara bra om inte för deras tillstånd. De blev sköra, mycket torra och svansen såg ut som en mus!

Det visade mig inte så lätt att hitta en mästare som skulle översätta från en blondin till en blond. Kom ihåg de färgande flickvännerna hemma, knölar. Faktum är att under en sådan ommålning kan du bli grön. Det här är övergångens hela komplexitet till ljusbrun - den slutliga färgen beror på många faktorer, såsom hårets struktur, sin ursprungliga färg, hur de "uppfattar" färgen. För mig själv bestämde jag mig för att sådana experiment endast skulle utföras i stugan och tusen gånger så att mästaren i den här frågan är en proffs.

Efter en lång studie av webbplatser och olika forum, hittades den. Den enda som jag vågade betrakta för att måla från blondin till ljusbrun färg mitt knappt levande hår.

Så började allt med förberedelser. I två månader hade jag inte mitt ansikte, permanenta masker, huvudmassage och bara på mig en hatt på gatan för att inte överdriva mitt hår ännu mer i kallt väder. En oroväckande dag kom och samlade min rikedom i en bulle, jag stampade in i salongen. Där möttes jag av en mycket trevlig, vänlig tjej Katya. "Vill du från en blondin att färga håret i blondin?" "Frågade hon. Noggrant undersöka hårrötterna, gick till att knäda något i burkar. Detta är en speciell komposition som hjälper till att täppa till blekt hår. Efter färgning som det naturliga färgpigmentet - melanin tas bort. Med andra ord är håret tomt, och detta verktyg fyller dem artificiellt med pigment, vilket gör det mer levande. Applicera det i ca 30 minuter. Ta sedan försiktigt bort med en torr handduk. Håret är inte vått. Den andra etappen av utgången från blondinfärgningen. Vi tog upp färgen en ton mörkare än rötterna, färgen är den mest skonsamma, den är inte resistent. Därför, efter två eller tre veckor, måste proceduren upprepas. Den tredje etappen - vård: shampooing, mask, massage. Katerina berättade för mig om alla invecklingar av ommålning från en blondin till en ljusbrun färg, det visar sig bara tredje gången jag kan välja färg jag gillar. Ashy, ljusbrun, vete och ljusbrun, med en gyllene nyans, sortimentet varierar. Under tiden blir färgen lättare, tvättas gradvis ut och jag gillar det mer och mer.

Mer förtroende. Byt kläder, byt frisyr, ändra din stil. Bli blond blond - ljusbrun eller brun, det spelar ingen roll, livet älskar förändras!

Till att börja med var jag blond i 12 år. Jag målade med 14 år. Aldrig blev sanning missfärgad, jag målade omedelbart med färg. Och sedan min dotter födde ville jag omhärda min riktiga färg, eller snarare jag ville i några år, men jag bestämde mig bara nu. Välj färg snabbt och stå i affären framför ett ställ med en mängd olika dataprodukter. Sedan jag ammar i barnet, ville jag ha en färg utan ammoniak, för att inte stinka i hela lägenheten. Jag valde Schwarzkopf Perfect Mousse eftersom jag gillade färgen på förpackningen och det var skrivet att det var ammoniakfritt.

Mitt hår är på axlarna (övervuxen bil). Jag köpte två förpackningar, för på grund av lång erfarenhet vet jag att för att återfärga hela mitt hår är ett förpackning inte tillräckligt. Första gången jag var målade mamma. Men vi är så "mossiga", vi ritade färgen i en burk, som vi alltid gjorde med andra krämfärger, och vi började måla den med en pensel. Mamma spottade, skällde och sa att det var fruktansvärt inte lätt att måla! I allmänhet har vi blivit ganska röda nästan i strid. Min mammas inställning till denna färg var negativ. MEN! För att försvara denna färg, säger jag att det inte stinker, det luktar lite, men det är ganska trevligt. Färg efter målning visade sig nästan samma som på lådan. Något mer grå nyans, men efter några sköljningar tvättades grönheten bort. Det flödar inte, rinner inte, huvudet kliar inte av det. Och viktigast av allt var att det var tillräckligt för att jag skulle måla om allt håret. Jag förväntade mig inte detta!

Eftersom jag fortfarande hade en enda förpackning, naturligtvis, efter en tillräckligt lång tid var det lite tvättad bort och industrins rötter bestämde jag mig för att måla mig igen. Den här gången fanns ingen att måla mig, för att hon gjorde det själv. Jag gjorde allt rätt, jag spred det inte i min burk, men i en flaska och började klara sig framför en spegel. Jag målade ärligt ABY HOW! det vill säga, jag försökte säkert på något sätt i ordning, för att inte sakna någonting, men det finns inget öga bakom mig, allt vid beröring. Och då förstod jag varför denna färg skapades, bara för att måla sig! Hur bekvämt! Du plaska fram och tillbaka, tryck sedan på dina händer och det är det. Jag förväntade mig inte att målas jämnt, med tanke på hur brått jag tillämpade det! Och dessutom är hon en slags beskonechnaya! Jag har redan målade hela huvudet, men det slutar inte. Samlade allt håret på toppen och började måla igen, till exempel toppen. Allt tycktes sluta färgen. Hon skakade på flaskan och han öppnade en "andra vind", jag var tvungen att täcka hela huvudet igen med färg. I allmänhet var det möjligt att måla två gånger.

Jag vet inte om blonda nyanser, men om jag ska måla igen med en blond eller brunett, och ingen kommer att måla mig, väljer jag den här färgen! Dessutom behöver barnet inte lukta ammoniakluften.

Flickor - människor som inte är permanenta. Idag vill de brinna brunetter, imorgon - bländande blondiner, övermorgon - naturliga blonda skönheter. Varje tjej blir en blondin förr eller senare (du måste försöka hur det är att vara en modern Marilyn Monroe). Någon i den här rollen gillar så mycket att han inte vill gå ut ur det hela sitt liv; Någon vill tvärtom återvända till en vanlig "mörk" existens, där det inte finns plats för förolämpande skämt om de snygga blonda tjejerna.

Hur väljer man en blond nyans?
Hur man blir blond från en blondin vet vilken professionell frisör som helst. Färgtransformering kan utföras hemma, men det är bättre att överlåta ditt blekta, sköra och smittade hår i händerna på en erfaren person. Han kommer enkelt att kunna bedöma sitt tillstånd och, baserat på de vuxna rötterna, bestämmer skuggan av den ryska (ljus, medium eller mörk) som passar dig. Innan du målar kan du använda det speciella datorprogrammet själv eller med hjälp av en specialist för att hitta den rätta nyansen av blondin. Slutligen kan en lämplig färg alltid hittas genom provfärgning med hjälp av en tonad schampo eller tonic av en viss rysk nyans. Ditt hår kommer att återgå till sin ursprungliga färg om fyra veckor, vilket gör att du kan starta nya experiment.

Hur färgar blondt hår i ljusbrun färg?
För att bli blond från blondin, kommer det att ta en hel del - en högkvalitativ färgkomposition (företrädesvis frisläppad av en välkänd, väletablerad producent) och efter den valda färgtekniken. Naturliga blondiner kan hålla färgen på håret den tid som anges på förpackningen. Flickor med blekt krullar bör minska användningen av färgkompositionen med en tredjedel.

Det finns tre sätt att tillåta blondin att bli blond:

 1. Färg. Blont hår är målade inte i ett, men i olika nyanser av ljusbrun. Resultatet är slående i färgens mångsidighet. Färgat brunt hår visuellt ser mer voluminöst och tjockare färgat i en enda ton.
 2. Persistent färgning. Blont hår färgade den klassiska vägen. De ser så naturligt ut som möjligt. För målning är det bättre att använda sparsamma medel, utan väteperoxid och ammoniak.
 3. Toning. Blont hår är förberedt för uppfattningen av en ljusbrun färg, färgad i början i varma, mjuka nyanser som ligger på gränsen till en blond och mörkare färg. Honung, karamell och kanel kan senare omvandlas till djupare ljusbruna toner.
Det mest skonsamma och högkvalitativa sättet att färglägga hår är eluering. Det innebär att du täcker håret med en skyddande film innan du applicerar färg på dem. Denna teknik ger en jämn, mättad och slitstark färg som inte tvättas av, vilket är fallet efter vanlig färgning. Erhållen i processen med elyuminirovanie skugga frisör kan enkelt tvätta av med speciella medel och returnera den ursprungliga hårfärgen.

Trots den välgrundade uppfattningen att herrar föredrar blondiner, försöker många tjejer inte längre att förvandlas till en färg som är identisk med ett pappersark. Det är attraktivt att det är otillgängligt, och med tanke på att väteperoxid lätt kan hittas i vilken butik som helst, och genom mästarnas ansträngningar från skönhetssalongen även för att producera metamorfos utan skada, blir det uppenbart att det i toppens relevans finns mer naturliga och naturliga färger.

Mätta från blond till blond, vid första anblicken, mycket enkel. Men alla, som åtminstone en gång mött en sådan uppgift, är medvetna om hur hög risken att få ett oönskade färgschema är, om den ursprungliga tonen är lätt vet. Många tjejer tvingades rätta till situationen, reinkarnerade som en brunett och försökte gömma en grön nyans på sina egna strängar.

Färgval

Reinkarnation från blondin till blond kräver användning av professionellt färgämne. Blond färgschema har ett ganska komplicerat colorgram, därför är det mycket viktigt att använda dyra högkvalitativa produkter från en pålitlig tillverkare. Och om mättad brun eller svart kan uppnås även med enkla mått, men i det här fallet sparar du inte risken att skada din kropp, så om du ska recolor från blond till blond behöver du bara bra färg.

Förutom den estetiska effekten är det mycket viktigt att färgen inte orsakade berusning, för i det här fallet måste du inte bara säga adjö till skönheten i ditt hår, men också till din egen vision och eventuellt till din hälsa i allmänhet. Därför, om du lägger en blandning på trådarna, känner du en skarp lukt och brännande känsla, tvättar omedelbart färgen med kallt vatten, eftersom önskan att uppnå en ljus askton är inte värt de negativa konsekvenserna.

Förberedelser för förfarandet

Även om du är en naturlig blondin, innan du färgar håret, lätta strängarna så starkt som möjligt. Även om det inte handlar om att förvandla en brunett, innehåller ditt blonda hår en stor mängd pigment, vilket inte tillåter färgen att jämnt hålla sig vid ditt hår. Resultatet kommer att se osjämt ut, och märker det faktum att du får den lyxiga färgen på ditt hår i en frisör, istället för att visa det omgivande håret som naturen själv ger.

För förtydligande, applicera ett färgämne på trådarna och håll dem på håret så länge det tar innan pigmenteringen försvinner helt. För att tvätta av kan färgen bara svalna vatten för att stoppa kemisk process. Inget behov av att sträva efter att återfärga från blond till blond rätt på dagen för lättnad, låt ditt hår vila efter ett sådant traumatiskt förfarande. I genomsnitt tar det ungefär fem dagar. Använd denna tid för att skämma bort ditt hår med masker, oljebandningar, outplånliga serum.

Efter den angivna tiden kan du välja färg och fortsätt till metamorfosen.

transformation

Hårets ljusbruna färg är den vanligaste färgen på slaviska tjejer. Det är emellertid omöjligt att säga att håret hos varje blondhårig person är helt densamma. Till exempel har strängar av en ljus askton och en höjd av den andra har en mörk, med en rödaktig ton, ton.

Det bör väljas utifrån deras färgtyp. Du kan göra ett enkelt test: Applicera föremål eller tyger av varm färg i ansiktet, och sedan kalla, och observera vilket område gör dina ögon mer uttrycksfulla och din hud mjukare.

Det är nödvändigt att applicera färg i tillräcklig mängd så att alla lås smörjades jämnt. Applicera färg är nödvändig, från början av huvudet, eftersom håret är så tjockt, och därför behöver de lite mer tid att färga. Men den tidiga zonen och hårlinjen behöver åtminstone målas, så blir resultatet mer naturligt.

Vad händer om resultatet är en besvikelse

Var inte upprörd om den mottagna tonen i håret inte stämmer överens med dina idéer. För att åtgärda är situationen väldigt enkel: Ta färgen två nyanser mörkare och färga håret igen. Välj bezammiachnye färgämnen, då är din risk att bli en brunett minimal: även om färgen blir mörk, kommer den snabbt att torkas bort.

Det är inte ovanligt för en revisor när man betalar ett belopp till en anställd, frågar: är denna utbetalning av personskatt och försäkringspremier? Tar det hänsyn till skattemässiga ändamål? Beräkning.
Arbetad deltidsmånad: hur man beräknar lön

Hur färgar ditt hår i blond blondin eller brunett

Slaviska tjejer var stolta över sitt långa blonda hår. Och många strävar efter att uppnå den önskade skönheten, och de som den beviljas vid födseln, efter att ha bytt nyans från ljusbrun till en annan, återvänder efter en tid sin naturliga. Blond hårfärg väljs oftare av blondiner, eftersom paletten i färgerna står sida vid sida, men det andra fallet ser mer naturligt ut. Ommålning från blondin till ljusbrun kräver försiktighet, eftersom det konstgjorda blekta håret är bräckligt och inte får tillräckligt med näring, kan reaktionen med färgen sluta oväntat.

Regler vid färgning

För att få blond hårfärg från någon annan nyans utan mycket skada, måste du följa några allmänna regler. Tips relaterade till färgning hemma.

 1. Lämplig för ansikte och hudton. Du kan hämta upp med Photoshop på din dator. För valet av färger används varje nyans av ljusblondin. Det rekommenderas att behandla håret med masker eller färglösa henna för att stärka innan målning.
 2. Prova en ny tillfällig bild med färgschampo och tonik. Liknande hår skadar inte och kommer att lindra från ånger i handling. Det räcker att skölja håret för att återvända till det gamla utseendet.
 3. Håret tänds före färgning, detta gäller även för naturliga blondiner. Ljusat hår är livlöst, som ett rent blad, på vilket en ljusbrun nyans ligger exakt. Det naturliga pigmentet försvinner under oxidation, vilket eliminerar oönskade färgföreningar.
 4. Efter lättnad behöver håret vila för restaurering, därför är det omöjligt att färga det omedelbart i önskad nyans. Oxidations aggression skador på håret och förändrar dess struktur. Minst en vecka senare kan du utföra färgning så att det inte finns någon termisk brännskada eller håravfall.

Blondan blir ljusbrun

Ljusbruna och vita färger är mycket lika, och det verkar inte svårt att måla en eller två toner. Problem uppstår både med naturlig vit hårfärg och färgad. Från den första färgen med förhandsgranskning är det svårt att uppnå önskat resultat även för erfarna hantverkare. Den önskade färgen beror på hårets struktur och känslighet för färgämnen. Reaktionen är annorlunda, det kan visa sig även färgen på grönt. För säkerhetsnät använder många färger två nyanser mörkare. Färgen blir mjukare, men mörkare än den du hoppas på. Men chanserna att få grönt hår minskas.

Också mycket beror på färgtillverkaren. Hårbotten och håret själv, efter ljussättning, liksom tidig färgning i vitt, är mycket känslig, så en produkt av dålig kvalitet förstör hårsäckens integritet. Det mesta av håret faller ut, så du bör rådfråga experter och betala för hög kvalitet.

Teknikmålning i ljusbrun färg

Det är nödvändigt att observera en viss teknik för att måla från blond till blond. Men före proceduren behöver du fortfarande konsultera först med en hudläkare, och först då med en frisör.

 1. Sätt på dina gamla hemkläder eller en kappa. Färgen är svår att tvätta bort från tyget, så detta bör undvikas.
 2. Läs instruktionerna inuti målarlådan. På hudområden (pannan och tempel), där hårlinjen passerar, applicera ett barns eller en annan fet kräm. Detta är för säkerhet från de skadliga effekterna av färgämnet.
 3. Färgstrukturen utarbetas strikt enligt anvisningarna. Metallobjekt ska inte interagera med färgen. Färgen i det här fallet förlorar eller ändrar dess egenskaper.

Färg appliceras enligt följande:

 1. Håret är åtskilt i mitten av huvudet av delen från templet till templet, så att det finns fyra zoner.
 2. Klipp i varje del är fast hår. På hårfärg appliceras sträng efter sträng, med början från occipital sidan (högst 1,5 cm).
 3. Slutligen placeras färgen på det tidsmässiga området. Efter bearbetning av färgämnet kammade håret.
 4. Vatten sprutas på kammat hår jämnt. Sprayflaska för sådana ändamål passar bäst. Färgen kommer att falla bättre, och färgen verkar rikare. Om du överdriver det för mycket och bara blöt ditt hår, kommer effekten att vara motsatt: färgen kommer att blekna eller förändras till en nyans av grönt.
 5. Färgen bör hållas på håret som anges i anvisningarna, så att färgen inte blir mörkare.
 6. Målaren måste tvättas bort. Först med vanligt varmt vatten och sedan med schampo, helst i två tillvägagångssätt, så att färgen är helt tvättad.
 7. Nu är det möjligt att torka håret med hårtorken, att lägga sig.

Om du följer alla regler får du den önskade färgen, om den ljusbruna nyansen inte är nöjd, kan du repaint igen inte tidigare än i 3 veckor.

Från brunett till blond

Det är ganska svårt att färga håret i choklad eller svart eftersom det också är möjligt att bli en brunett genom missfärgning, vilket redan skadar ditt hår. Många av choklad nyanser är ommålad ljus blond i skönhetssalonger. Men för ekonomi, är förfarandet gjort hemma.

 1. Först bör du välja en nyans av ljusbrun färg. Du kan plocka upp den från den mest ljusa blondinen till den mörkaste blondinen, beroende på dina önskemål. Ashy-blond är det svåraste att få, ofta finns det flera färgsteg.
 2. Naturliga brunetter måste missfärga sitt hår för att helt avlägsna pigmentet och färgas i chokladfärg erbjuder kemiska tvättar som tvätta bort överflödig färg. Mellan rensning, missfärgning och färgning ska ta minst en vecka. Om du vill vara ash-blond, sedan efter färgning i en vanlig blond, blir den asfalterad.
 3. Lättare krullar erhålls genom färgning i ljus nyanser. Blanda försiktigt flera färger tillsammans för en rik färg.
 4. Innan du målar, läs instruktionerna och följ den. Borsten ska vara mjuk och tillåta inte att järn kommer in.
 5. Sprid färgen jämnt över hela längden på håret. Och överstiga inte tiden för att fixera färgen, utan att använda kepsar. Tillsätt några droppar ättika till varmt vatten för att skölja så att färgen är rikare och varar längre.

tvätta

Hårbrickan används när det gäller ommålning från svart till blont eller blont. Om naturen har flickan ljusbrun hårfärg, då med procedurens kvalitet kan du återvända till färgen utan att färgas. Men resultatet för en spolning uppnås inte.

Remover - applicering på hårlinjen av en viss kemisk komposition, som tvättar bort det artificiella pigmentet från cortexen. Garanterad för första gången blir röd hårfärg beror intensiteten av rött på koncentrationen av det kemiska ämnet, liksom hur länge appliceringen av svart färg på håret. Detta beror på otillräcklig tvättning av pigmentet, resterna bildar en röd-rödaktig nyans. Tvättning är bara ett förberedande stadium före blekning, men kan inte ersätta det. I de flesta fall blir håret livlöst och ljust efter tvätt, men om hårfärgningen i mörkret utfördes en gång och utan ljussättning finns det en chans att återvända till din naturliga blonda. Tvättningen förstör inte håret, som många tror att det bara torkar hårets ände lite. En ytterligare förtydligande av deras slutändringar.

Cream-paint på mörkt hår används inte, de antingen helt enkelt inte handlar eller byter färg på ett inte bra sätt. Därför är tvätten den mest tillförlitliga.

Hur man behåller ljusbrun färg efter färgning

Håret blir matt med tiden och färgen kommer att krypa av två anledningar:

 • Externa stimuli och naturliga faktorer påverkar. Alkaliskt vatten, användning av en hårtork och strykning förändrar hårets struktur och vinden torkar dem. Med ett löst blodstam håller inte färgen lång.
 • Hållbar färg själv förstör håret. Fler pigment kommer att krävas för ljusbruna nyanser än för mörka, så skada levereras av sådana färger mer.

Några tips för att hålla färgen så lång som möjligt

 1. Efter färgning i ca två dagar kan du inte tvätta håret

Pigment, som fortfarande är små i storlek och inte har tid att ta tag i håret, tvättas av med en förspolad hårspolning. Studier genomfördes, vilket visade att omkring 40% av pigment och mättnad försvinner på grund av att håret tvättas. Färgförlust uppmärksammas inom två veckor efter färgning, och om du uthärdar minst 48 timmar utan schampo och intag av stora mängder vatten, kan du inte oroa dig för en månad på grund av förlust av färg.

Särskilda linjer för färgat hår

Vanliga alkaliska schampon tvättar färg från hår snabbare på grund av en stor mängd sulfater. Sulfater i linjerna för att stärka håret saknas, men närande mineraler läggs till hårrötterna. Färgen förblir mättad. Det är viktigt att välja en linje som passar speciellt för ljusbrun hårfärg och hårtyp.

Kan inte användas för djup hårnäring eller restaurering

De innehåller en struktur med låg molekylvikt, regenereringskomponenterna faller lätt i hårets djupa lager, där färgpigmenten ligger kvar, vägarna av trådarna är öppna och färgpigmentet är bokstavligen utvisat. På grund av dessa förfaranden bleker skuggan snabbare. Därför bör man avstå från att applicera reparationslinjer i två veckor efter färgning.

Reparera procedurer före blekning och färgning

Värre färg innehåller poröst hår. Därför skulle det inte vara överflödigt att genomföra en serie restorativa procedurer några dagar före färgning Applicera masker, keratin restaurering, behandling av lökar för att behålla sin styrka, allt detta kan ske självständigt eller i salongen med hjälp av specialister.

Efter målning är inte pooler och bastur tillåtna.

Effekten av blekningspulver påverkar väsentligt färgämnets kemiska spårämnen, därför bör besökande pooler överges åtminstone i en och en halv vecka tills färgen är helt förstärkt. Och bad och bastu på grund av den höga temperaturen bidrar till förångningen av färgämnet.

Kompetent val kam

Högkvalitativa metallkammar, naturkamper eller massage är lämpliga för hår. Hårets struktur är inte skadad, och huden under massageåtgärder får ett större blodflöde vilket hjälper till att stärka håret.

Hårfärg Garnier Color naturals creme - recension

Från blond till blond eller hur man målar ombra + markera hemma. En av de mest sålda nyanserna i kollektionen "Natural Blond" - 7.132 Naturlig blondin.

För mer än sex månader sedan bestämde jag mig för att göra en komplex färgning. Ärendet anfördes till yrkesverksamma, det var bestämt att göra en ombre med alternerande markering på sin naturliga ljus blondin. Lightening var ett par toner plus toning i en ljusrosa färgton. Resultatet - håret såg naturligt, snyggt, inte gulat (men här, plus det speciella schampot hjälpte). Jag gillade verkligen effekten av hår som solbrändes i solen.

Efter hårklippningarna lämnade han gradvis, för hans hår växte tillbaka, och på hösten bestämde jag mig för en mer levande blond effekt plus korta hela längden, när jag växer raka tempel.

Den här gången var färgningen mer än 3-4 ton ljusare, av någon anledning bestämde mästaren att hyvlar färgen väldigt nära rötterna, färgningen gjordes av aska, men det tvättades bort på andra dagen och mitt gula hår visade sig för världen.

På grund av det stora antalet färgat hår försvann effekten av omvårdnad och bländning, det visade sig nästan blekning i blonda + rötter som började växa. Allt detta såg bra ut bara med volymetrisk styling och en specifik avskildhet. Dessutom var jag tvungen att lagra med mer kärnvapenkampa från Kapous för att dämpa uppenbar yellowness.

Långt tänkte vad man ska göra, splittra bara blont gradvis - så mycket länge. Och jag bestämde mig för att färga för första gången på 3 år (sedan jag klippte mitt hår nästan till noll och växte min färg från början).

Jag valde färgen under en lång tid, tills jag gick till off-site Garnier. Det finns ett online-test - vilken färg är rätt för dig, med hänsyn till din hud, ögonfärg och din naturliga hårfärg. Efter testet ger programmet ut alla nyanser från olika linjer, vilket är värt att uppmärksamma.

Så bestämde jag mig om några minuter. Tack vare webbplatsens utvecklare.

Det beslutades att åsidosätta all nyans av linjen "Natural Blonde" - 7.132 Natural Blonde.

7- skugga hänvisar till nivå 7, det är en medelbrun ton som ställer in färgdjupet

1- ash rad

Inuti lådan är allt vanligt - ett rör med färg, oxidator, handskar, balsam och instruktioner.

Låt oss titta på den ursprungliga färgen - markera + ombra på naturligt ljusbrunt hår.

Efter tvätten applicerades balsam från satsen i 5 minuter.

Färgen visade sig vara mörkare än min egen och lite in i mjölkchoklad. Men jag tog precis 7.132, inte 8.132, baserat på personlig erfarenhet. Min bas 7 tvättas ut till 8 gradvis av sig själv.

Nästa är de bilder som mest förmedlar färg i verkligheten.

Glans från att lyfta fram en liten titt genom dagsljus, men tipsen var målade mycket bra. Yellowness är borta. Jag tror att det tvättas upp till en vacker ljusblond med moduleringar.

Jag är mycket nöjd.

Erfarenheten av att använda en blond nyans 7.1 Alder jag var beklaglig, tog ut greenerna.

Det finns ingen sådan sak tack vare tillsatsen av guld och pärlpigment.

Det är därför som jag går från blond till blond, rekommenderar jag nyanser 7.132 och 8.132 som den första färgen. Och då kan du lägga till aska och 7.1.

Priset är mer än överkomligt. Mängden färg var tillräckligt för mig, jag kastade ut resterna. Det fördelas genom hårbrunnen. Det enda är en stark lukt. Men alla färgerna luktar, lite mer, lite mindre. Det säljs överallt och idag har en stor samling färger.

Hur från blondinen att bli recoloured i ljusblond? Hur hanterar du gröna?

Brunetter är osannolikt att förstå problemet "från en blondin att färga håret i en ljus blondin." Liksom varför måste en blond måla om till något annat, om hon redan är naturligt blondin? När allt kommer omkring drömmer miljontals, utan överdrift, om blonda krullar, men kan inte alltid få exakt den hårfärgen...

Hur från en blondin att bli recoloured i ljusblond för att förbli nöjd med resultatet? Tja, för det första, den här färgen är just därför att de väljer att den är så nära som möjligt till sin ursprungliga. Blondin är en mild varelse, och det är lättare att bryta en bild skapad av naturen om du väljer en olycklig nyans av hårfärg. För att inte misstas finns det två sätt:

 • försök först önskad färg på ett datorprogram;
 • Färga håret med ett skuggande schampo för att se färgen direkt på håret.

För att göra ett "testskott" innan du färgar in i en beständig färg som du inte kan tvätta bort i alla fall, är det nödvändigt att experimentera och i allmänhet: ofta som ser vackert ut på en bild eller på någons hår, är plötsligt helt inte så attraktiv som vi skulle vilja.

Även om dessa två metoder har några mindre nackdelar. Vid ett datorprogram är det svårt att uppnå överföring av helt naturliga färger, och en sak är färgen på bildskärmen, och den andra är färgen som kommer att vara i ett rör och kommer att falla på ditt hår. Tint shampoo kommer också att visa bara en grov bild från framtiden. Varför?

Oavsett hur blond var blondin, innan den färgas i ljusblond nyans behöver hon fortfarande bli lättare. Naturligtvis kan den här idén tyckas vara meningslös, men ändå. Anledningen är att färgat hår kan ojämnt målas på omaintat hår. Det kommer vara extremt svårt att bekämpa detta, bara genom att måla om det i en mörkare ton eller att använda någon konstnärlig komplex färg för att håret ska se ut "och det var så det var tänkt."

Lightening Blond Hair är en obligatorisk förberedelse av "Bridgehead" så att tonen är jämn. Men du kan inte målas direkt efter förtydligande. Hårfärgfärgning är den mest aggressiva typen av färgförändring, för att återställa hårstammens keratinskikt, tar det minst tre dagar - det här gäller tjockare hår och tunt hår kräver längre uppehåll, upp till fem dagar.

Men även om alla "regler av anständighet" observeras och färgämnet appliceras på utvilat blekt hår, kan en obehaglig överraskning uppstå: en grå eller till och med en grön nyans. Om det fortfarande är möjligt att förena med grå eller vänta tills efter tre eller fyra schampon blir färgen mindre intensiv och kan korrigeras, var den gröna hårfärgen knappast inkluderad i dina planer. Ja, och det är svårt att justera.

Bara för sådana fall, för att inte komma ut ur Disney's Little Mermaid frisörsalong är det nödvändigt att ha till hands inte bara en ljusblond nyans utan också en mörkare när man går till färgläggningen. Det kommer att bidra till att dölja spåren av misslyckad färgning. Det är bättre om både den ljusbruna färgen och den mörkare kommer att vara av samma tillverkare, det vill säga de kommer att ha samma sammansättning. För vid första lättnad, sedan färgning, och efter det omfärgas omedelbart, och till och med en annan komposition - det här stackars håret kan inte stå. Som ett resultat kan hårbotten klåda och brinna kan inträffa ett tag. De allvarligare konsekvenserna av en sådan blitzkrieg kan vara skört hår, eller till och med håravfall. Det beror helt på vilken typ av hår du har. Om de är naturligt torra och tunna, måste man efter färgning använda, förutom den obligatoriska krämbalsammen, även en fuktgivande hårmask. Och gör sådana masker efter varje shampooing.

Det finns också den så kallade folkliga metoden att hantera den gröna nyansen av färgat hår. Det ligger i det faktum att de tar ett aspirinpaket, 10 tabletter (det är möjligt mindre om håret är kort), allt detta är finpressat, fyllt med vatten, och denna våt appliceras på misslyckat färgat hår. Metodens effektivitet är relativt, och hårskadorna är irrelevanta.

Varför och varför blondiner bestämmer sig för att byta hårfärg, som resten är så ivriga, att föra deras naturliga pigment med alla tillgängliga metoder - det här är ett mysterium. Blondiner är ett stort mysterium. Troligtvis är de, som alla andra kvinnor, drivna av en önskan att förändra något i sitt utseende. Du behöver bara komma ihåg att i detta fall snabbt "återspelar" allt på ett nytt sätt och återgår till det naturliga tillståndet är lika enkelt som att byta från en blondin till en ljusblond en, det kommer inte fungera. Du kan bli mörkare, men lättare - nej. Mer exakt kan du, men bara när ditt naturliga hår växer och du kan skära de färgade lockarna. Tänk bara på om du behöver ändra din bild så radikalt.

Från blond till blond: hårfärgning

Många tjejer drömmer förr eller senare om att drastiskt ändra sin hårfärg. Andra, tvärtom, tenderar att göra förändringar smidigt, från en ljus nyans till 2-3 positioner. Den enklaste lösningen för vilken färgare som helst, är att gå från blond till blond. Många tjejer gör hårfärgning hemma, eftersom det här är ganska enkelt att göra. Denna procedur kallas toning hår. Och idag talar vi om hur man ska gå från blont till blont hår och vilka nyanser av hår som är bäst att välja!

Hur går man från blond till blond färg?

Faktum är att färga hår i ljusbrun färg inte är så lätt. Och detta står inför varje kvinna som bestämmer sig för att färga håret hemma. Vid första anblicken verkar det som om du kan färga håret med en enkel färg av ljusbrun färg och allt blir till ett pussel. I själva verket visar det sig att håret inte blir brun, men grönt eller tvärtom har en röd nyans. Varför händer detta?


Det är väldigt enkelt, två färger interagerar, vilket resulterar i en nyans. Tja, hur denna skugga kommer att vara, bara en erfaren färgist kan räkna ut det. Av detta följer att det är nödvändigt att färga hår endast i salongen, med hjälp av en erfaren färgist som hjälper dig att spara inte bara tid utan också försäkra dig mot obehagliga överraskningar.

Så här är några enkla tips som bör följas vid färgning av hår.
1. Använd endast professionella hårfärger.
2. Använd tjänster av en erfaren färgist (arbetslivserfarenhet på 5 år!). Var noga med att fråga om arbetet och se portföljen. Om det inte finns någon sådan person betyder det att befälhavaren inte är intresserad av att utveckla sin karriär och det är bättre att inte hantera honom.
3. Förbered håret för färgning och omedelbart efter färgning för att genomföra en serie procedurer som skulle förbättra hårets tillstånd.

Färga hemma

Om du fortfarande bestämmer dig för att färga ditt hår själv hemma, kom ihåg att det är viktigt att välja rätt hårfärg. Det vanligaste misstaget i övergången från blond till blond hårfärg är bristen på korrektor. Så under färgen kan det visa sig grön hårfärg, vilket kommer att bli en oväntad överraskning, vilket är ganska svårt att slåss i framtiden.

Hur tar man bort den gröna nyansen från håret?

För att förhindra att detta händer lägger vi till färgen (och det här är ungefär 60 g.), En röd korrigeringsenhet (1 cm av den röda korrektorn av mixedone) för att balansera färgkombinationen. Så du får vacker ljusbrun hårfärg.
Det är ganska svårt att färga håret korrekt, och ännu svårare att behålla en vacker nyans under lång tid. För detta rekommenderar proffs användningen av speciella masker och lotioner som försiktigt skyddar håret mot miljöfaktorer.

Vilken nyans ska du välja?

Att gå från blond till blond färg anser många tjejer varma hårfärger. De är emellertid inte sämre än kalla nyanser, särskilt eftersom ljusbrunt hår är en varm nyans. Vid färgning av hår bör man komma ihåg att experter rekommenderar att man inte tona dem med mer än 2-3 nyanser för att få en harmonisk hårfärg.

Kall blond blond

Kall ljusbrun hårfärg innebär ashy anteckningar. Det ser väldigt förföriskt ut och finns ganska ofta i naturen, som en naturlig nyans av hår. Den svala ljusbruna färgen glitter i solen med silvery notes. Den är idealisk för tjejer med grå och blå ögon, rättvis hud.

Lättblont hårfärg är en vacker naturlig nyans som ingår i blondens färgpalett. Lättblont hårfärg harmoniserar perfekt med mörk hud. Men om du har rättvis hud och blå ögon kommer det lätta blonde håret att se väldigt snyggt och väldigt naturligt ut.
Förresten är ljusblond hårfärg nästan den enda nyans som är lättast att skapa på blont färg.

Rött hår för många tjejer ser radikalt ut. En annan sak ljusbrun hårfärg med en röd nyans. Denna hårfärg ser väldigt snygg ut och samtidigt ljus. Rödblond hårfärg kommer att vara en bra lösning för ägare av bruna, blåa eller gröna ögon, såväl som ljus eller oliv hud.

För bara några år sedan dansade ashy blondt hår för att ha nästan alla modekvinnor. Idag är denna hårskugga mindre populär, men många tjejer väljer fortfarande det.

Varför är han så attraktiv?

För det första ser skuggan av askblond ut väldigt snyggt ut. För det andra är det otroligt ljust och förföriskt. Och asen blond passar ägarna av grå eller blå ögon, mörk eller ljus hud.

Många experter rekommenderar att du färgar håret i flera nyanser samtidigt för att skapa en djup och rik hårfärg!Nästa Artikel
Hur snart kan du växa långa strängar? Experter svarar på hur mycket cm håret växer på ett år och hur man påskyndar processen.