Hur färgar ditt hår, för att inte förstöra och få önskat resultat


Många kvinnor har regelbundet en önskan att drastiskt förändra sin hårfärg. Men vid ommålning i hemmet finns det ofta obehagliga överraskningar i samband med oönskade färger och färg. För att inte skölja krullarna och få önskat resultat måste du följa vissa hårfärgregler i en annan färg.

När behöver du färga ditt hår

Anledningarna till att ändra hårfärgen kan vara mycket olika. Först och främst krävs ett sådant förfarande efter en misslyckad tidigare färgning.

Några brunetter och brunhåriga kvinnor tillgodoser att byta skugga till en lättare på grund av utseendet av en stor mängd grå hår, vilket kräver frekvent färgning vid rötterna.

Men för att ändra utseendet behöver inte alltid någon bra anledning. När allt kommer omkring vill lusten att prova något extravagant, mer modig och intressant från tid till annan förekomma i nästan varje kvinna.

Re-färgning och möjliga effekter

Misslyckad erfarenhet av ommålning av hårets huvud har många älskare av experiment. Problem i form av en grön skimmer, gula rötter eller för mörk färg måste åtgärdas genom omfärgning.

Det är viktigt! Omfattande repainting kan leda till torrt och sprött hår, så det rekommenderas att måla inte tidigare än i två eller tre veckor.

Så att du under denna tid inte behöver gömma en grön eller röd frisyr under huvudbonad, kan du använda följande tips:

 1. Att penetrera färgen i hårets nagelband tar lite tid. Därför, om du tvätta huvudet noggrant 3-4 gånger omedelbart efter en misslyckad färgning, kan du bli av med en oönskad nyans.
 2. För att förbättra effektiviteten i tvättprocessen rekommenderas att man blandar schamponet med en nypa bakpulver eller använder medicinska mjällschampor.
 3. Idag finns det speciella förberedelser för att tvätta färgen, som endast frisörerna brukade komma åt förut. Sådana verktyg kommer enkelt att tvätta bort den dåliga färgen. Det bör dock noteras att de också har en negativ inverkan på hårets hälsa.

Hur man tar på sig blondt hår

Förlustprocessen förstör delvis hårstrukturen, varför de inte håller färg väl. Därför, att gå från blond till naturlig färg kommer att behöva färga håret några gånger. Det bör också noteras att ljusa färger tvättas ut snabbare än mörka, så det är lämpligt att välja en färg som är en ton mörkare än den önskade.

Ommålning från blond till andra färger bör utföras med ammoniakfria färgämnen för att undvika ännu mer skador på blekt hår. Vi har förberett för dig en översikt över populära icke-ammoniak hårfärger.

Varför blir håret grönt, blått eller rött efter färgning?

Många ägare av ljuskrullningar när de försöker att omhäva dem i ask eller ljusbrun färg får gröna, lila eller rödaktiga nyanser. Detta beror på närvaron av pigment i vissa färger.

Vid val av färg är det nödvändigt att uppmärksamma märket: det första numret anger grundtonen och numret efter den första efter punkten eller fraktionen - det här är ytterligare pigment. Så, om numret är 4 efter numret som indikerar grundtonen, har färgämnet ett orange eller kopparpigment. Nummer 6 indikerar närvaron av ett lila pigment, 5 - rött eller eldigt, 3 - gul eller guld.

Användningen i hemmet av 9-12% oxidationsmedel leder ofta till försämring av hårstrukturen och erhållande av en gul färg. När du försöker repaintera den i asken blir grön. Detta beror på det faktum att askafärger innehåller ett blått pigment som blir grönt på gult hår.

För att få önskat resultat vid ommålning av ljusa färger är det bäst att kontakta en professionell frisör.

Rådet. Om du fortfarande bestämmer dig för att utföra målningsprocessen själv, glöm inte att göra en provfärgning av dressingen som väljs från sidan av nacken. När du köper färg, glöm inte att noggrant undersöka märkningen för närvaron av färgpigment.

Hur man återfärdar mörkt hår

För en dramatisk färgförändring måste ägare av mörkt hår först missfärga dem och sedan måla om till önskad ton.

För att bli av med den mörka färgen är det nödvändigt att missfärga håret flera gånger - för ett tillvägagångssätt högst 4 toner. Att genomföra sådana förfaranden hemma är fylld med oförutsägbara följder, särskilt vid övergång till blondin.

För att inte bränna ditt hår, måste du använda brighteners, strikt följa instruktionerna. Det är dock bättre att överlämna ett sådant tillvägagångssätt till en erfaren mästare.

Vid ommålning svart till brunt krävs endast ett blekningsprocedur. Detaljer om hur man lyser mörkt hår hittar du på vår hemsida.

För att ändra bilden är det inte nödvändigt att tillgripa en drastisk omhärdning av håret. Mörkhåriga tjejer kan göras ombre, markera, balayazh eller färgläggning. Sådana tekniker idag är populära och låter dig få den önskade färgen utan att repaintera huvudtonen helt.

Om du vill ändra färgen utan att bli lättare, bör du vara uppmärksam på följande sätt:

 1. Tint är en speciell pastell som ger hår olika nyanser och skadar inte dem.
 2. Toning med speciella sprayer, skum, lacker eller schampon. Med den här metoden kan du få någon, även den ljusaste nyansen.
 3. Kalk för hår - tvättas av efter 2-4 procedurer för att tvätta huvudet, men med hjälp av det här verktyget kan du skapa en mängd bilder.

Hur man målar om rött hår

Rött hår är lättast att måla i svart eller mörkbrunt. Det måste emellertid komma ihåg att färgen från sådant hår tvättas av mycket snabbt, och när det tvättas bort börjar en rödhåring dyka upp. För att förhindra att det händer, rekommenderas att du förkolar frisören med 2-4 toner, och målar sedan endast i önskad färg.

Färgerna på asy nyanser hanterar bra med den röda färgen. Men om tidigare henna applicerades på håret, skulle det inte vara möjligt att ommåla dem.

För andra, lättare toner är det nödvändigt att genomföra blekningsproceduren.

Varning! Om den röda färgen inte är naturlig, men färgad, kan den elimineras med hjälp av en tvätt. Den gulaktiga nyans som uppträdde efter det elimineras med hjälp av ljusare eller tintbalsam.

Fungerar omhänderta efter ommålning

Ommålning av hår kan orsaka deras bräcklighet och livslängd. Krullar som har blivit föremål för upprepad kontakt med kemikalier kräver därför särskild vård.

 1. Masker och balsam - hjälper till att förbättra hårets struktur och behålla sin hälsa. Man bör komma ihåg att efter att färgämnen applicerats är det inte önskvärt att använda feta närande masker, eftersom de bidrar till utlakning av färg. Därför är det nödvändigt att välja endast fuktighetsgivande balsam och masker, eller de produkter som är speciellt konstruerade för att ta hand om färgade lockar.
 2. Tonics - Sådana verktyg rekommenderas att användas för att behålla färgen eller att maskera yellowness på ljusa frisyrer.
 3. Shampoo för färgat hår. Det är omöjligt att applicera efter färgningshampo mot mjäll, eftersom de innehåller komponenter som tvättar färgämnen.
 4. Tvätta inte håret i 1-2 dagar efter färgning. I annat fall kommer färgen inte att ta tid att få fotfäste och snabbt tvätta av.
 5. Om, efter färgning, krullarna blir livlösa och spröda, kan du korrigera situationen med hjälp av laminering. Ett sådant förfarande kommer att göra håret glänsande och jämnt, även efter applicering av en hårtork och strykning.

Korrekt utförd målningsprocedur kommer inte bara att få det önskade resultatet, men också hålla krullarna friska och vackra.

Användbara videoklipp

Avlägsnande av hårfärg från mörkt till ljusbrunt.

Hur färgar du ditt hår hemma?

Hur många dagar kan jag färga mitt hår efter färgning?

Hårfärg är ett populärt förfarande som används av alla kvinnor. Emellertid har den kemiska effekten på strängar skadlig effekt på deras tillstånd. Det är därför som experterna inte rekommenderar att repaintera för ofta, eller råda att göra det mycket noggrant. Hur mycket hår kan färgas efter färgning och hur man utför proceduren för att orsaka minimal skada på locket? Vi kommer att försöka hitta svaret på dessa frågor.

Periodicitet av färgning

Huvudproblemet med hårfärgning är exponering för huden. De flesta pigmenten är gjorda på grundval av kemikalier (inklusive ammoniak). I kontakt med epidermis orsakar de brännskador. En sådan skada är inte fysiskt märkbar, men det ändrar cellens struktur.

För att minimera den negativa effekten rekommenderar experter att färga krullar inte tidigare än 2 dagar efter att ha tvättat håret. Under denna tid bildas ett skyddande naturligt lager av sebaceous sekretion på huden.

När det gäller strängarna själva är allt utanför glödlampan ett dödområde. Hennes färgämnen fungerar endast mekaniskt.

Hur länge kan du färga håret igen? Svaret på denna fråga beror på vilken typ av pigment du använder. Tänk på dess huvudtyper.

Motståndskraftig färg

För många är användningen av denna typ av pigment det bästa och praktiska alternativet. Effekten varar ganska länge (4-6 veckor), men man måste betala för detta resultat med krillens hälsa.

Moderna populära tillverkare av hårfärger:

Tillverkare hävdar att de skapar kosmetiska produkter för färgning med hjälp av en unik teknik som använder omsorgsredienserna. Men deras åtgärd är riktad mot att minska irritationen. Därför är varje förändring i krullarnas färg en enorm stress för huden.

Nästan alla tillverkare av färger skriver i instruktionerna att den rekommenderade perioden mellan procedurer ska vara minst 6 veckor. Denna regel måste följas strikt.

När kan jag färga mitt hår efter en olycklig långlivad färgning? Omedelbart efter honom. Men om det måste ske snabbt, är det bättre att använda en tvätt.

Sammansättningen av detta verktyg innefattar ämnen som interagerar med de kemiska elementen i färgämnet och trycker dem ut ur håret. Resultatet är motsatt effekt.

Efter dekapitering kommer krullarna att lysas med 2-3 toner. Om du är en brunett vill du bli en rödhårig tjej, måste du upprepa denna procedur efter misslyckad färgning flera gånger med intervall om minst 20 dagar.

Färgmedel

Produkter som hör till denna kategori anses vara mer godartade eftersom de påverkar håret ytligt. Men det betyder inte att de kan användas dagligen.

För det första ger inte ens vardaglig användning den önskade effekten. För det andra är det osannolikt att man helt och hållet målar över en färg i en annan med en nyans balm.

Om du nyanser ditt hår, gör det inte mer än en gång i veckan. Så du kan regelbundet uppdatera din ton utan att orsaka allvarliga skador på dina lockar.

Henna och basma

Dessa ammoniakfria färger har en naturlig bas. Våra mormor använde dem för att få ljusrött hår eller helt svart hår.

Förutom att byta skugga har dessa medel en terapeutisk effekt. De stärker rötterna effektivt, lägger till extra volym och gör tråkiga lockar glänsande.

Men allt detta betyder inte att basmu och henna kan användas dagligen. För ofta färgning, även med helt naturligt färgämne, kan återfyra ​​och förvärra tillståndet hos trådarna.

För att uppdatera färgen rekommenderar experterna att utföra proceduren inte mer än en gång i veckan. Detta tidsintervall är tillräckligt för att håret ska återhämta sig.

Färgning blekt hår

Partiell ljusning av trådar är en populär färgning metod som gör det möjligt för dig att uppnå en mycket intressant färgton effekt. Det ser bra ut på håret, men inte alla känner sig glada över det slutliga resultatet.

Hur många dagar kan jag färga håret igen efter att ha markerat? Experter rekommenderar att du gör detta inte tidigare än 2-3 veckor efter proceduren.

För att åstadkomma minimal skada på tydliga strängar rekommenderar experter att följa följande regler:

 1. I 14 dagar att stärka och återställa masker.
 2. Efter tvätten sköljer huvudet kamillebuljongen.
 3. Använd specialvårdsprodukter för färgat hår.

Observera att det är nästan omöjligt att uppnå en jämn färg på de markerade krökorna. Därför väljer du färgen, bör du föredra tonen i närheten av de klarade strängarna (till exempel platina blond), gradvis nivellerar skuggan.

Först måste du uppnå den mest naturliga effekten. Och först efter det blir det möjligt att ändra färgen radikalt.

Efter blekning

Den radikala metoden att bli blondin innebär användningen av ammoniakfärger, som även på ett skonsamt sätt skadar håret hårt. Det är möjligt att ommåla krullarna efter missfärgning inte tidigare än 1,5-2 veckor, helst om en månad.

Den bör vara missfärgad mycket noggrant. Det är bättre att använda tonics eller balms för detta, eftersom de skadar curls mindre och tar bort yellowness väl.

Om du vill "allt på en gång", be om hjälp från en specialist. Så du kan undvika oönskade konsekvenser och få önskad nyans. Befälhavaren hjälper dig att välja ton och komposition, samt genomföra förfarandet professionellt, så att du är nöjd med resultatet.

Hur man undviker frekvent färgning

Hårfärg är ett utmärkt sätt att uppdatera ditt utseende. Men de rekommenderas inte att missbruka dem. Varje procedur har en negativ inverkan på krullarnas struktur. Om du håller det oftare än 1 gång per månad blir slutresultatet mycket beklagligt.

För att förhindra oönskade konsekvenser och samtidigt bevara den färska, ljusa färgen på trådarna rekommenderar experterna att följa enkla regler:

 1. Använd speciella schampon och balm för färgat hår.
 2. Försum inte sköljning.
 3. Gör regelbundet masker med en regenererande och stramande effekt.
 4. Undvik klorerat vatten. Om du besöker poolen, bära en hårhatt.
 5. Tvätta huvudet inte mer än 2-3 gånger i veckan (dagliga vattenprocedurer tvättar snabbt färgen - krullarna blir tråkiga och försvagade).
 6. Om du inte är rädd för att experimentera, välj en av de multitonala färgningsmetoderna med en bestående effekt - färgning, markering, shatush, ombre.

Även om du använder tonade schampon och hårbalsamer eller naturliga färgämnen, kom ihåg att eventuell färgning kommer att skada lockor. Därför bör det ske så lite som möjligt.

Och äntligen

Modern kvinna är svår att motstå frestelsen att ändra hårets färg. Den överflöd av färgmetoder och en mängd olika pigment gör att du kan skapa snygga och ljusa bilder.

Experimentera med utseendet måste man komma ihåg att färgämnet (oavsett dess kvalitet) alltid påverkar hårstrukturen. Som ett resultat blir de tunnare och förstörda.

Att färga lockar med minimala konsekvenser och göra det så sällan som möjligt, ansvarsfullt närma sig valet av nyans. Det är lämpligt att använda en ton som är nära naturen. Så du kommer vara säker på det slutliga resultatet.

Du tyckte inte om färgen på färgningen och blev det nödvändigt att ändra det? Försök att återställa skadan först och upprepa proceduren inte tidigare än 2 veckor.

Hur länge kan du färga håret igen?

Hur länge kan du färga håret igen?

För att inte skada ditt hår är det bättre att klara avståndet mellan färgning på två veckor, naturligtvis idag finns det många färger som inte orsakar hårskada, men du måste fortfarande ta hand om och låt dem vila.

Jag hade ett fall när jag färgade mitt hår och inte liknade färgen, sa frisören att det skulle vara möjligt att färga igen om en vecka-2 utan hård skada. Men jag väntade inte och färgade på 2 dagar och ingenting hände med mitt hår.

Det beror på vilken färg du vill använda.

I händelse av att det är citationstecken, XHAquot; eller "BASMAquot", då finns det bara nytta vid färgning, eftersom du bara använder den för att stärka ditt hår.

Om så är fallet, om du använder en tintsalm, målar du inte mer än en gång varannan vecka.

Men färgen är den mest nådelösa mot ditt hår, eftersom det innehåller en stor mängd väteperoxid. Färgning är möjlig inte mer än 1 gång i 1,5 månader.

Ingen förbjuder dig att färga ditt hår åtminstone nästa dag efter den första färgen och gör det dagligen tills det faller av. Det viktigaste är att inte bränna hårbotten så att håret fortsätter att växa.

Om du pratar om skada, så gör den första färgningen också ont om det inte är Henna med Basma. När det gäller kemiska målarfärder utförs återfärgning då rötterna växer tillbaka - det här är från 1 gång om 2 veckor till 1 gång om 2 månader. Färgade långhåriga blondiner tenderar att regelbundet endast påverka rötterna och justera den övergripande färgen ungefär en gång var 3-6 månader.

I händelse av kategoriskt missnöje med en ny färg är det bättre att uthärda 2 veckor eller åtminstone komma nära detta datum och kontakta en beprövad professionell.

Om du målar konstant, till exempel måla över grått hår, rekommenderas att du tar raster i färgning i minst 2 veckor.

Om hon färgade håret i en viss färg och inte tyckte om det, kan du måla om dagen nästa dag, men ofta borde du inte. Håret faller gradvis ut och det är svårt att märka genast.

I allmänhet utförs hårfärgning efter att rötterna växer ut eller färgen tvättas ut, men det finns situationer när du inte är missnöjd med hårfärgen efter färgning och sedan bestämmer dig för att färga håret igen, det kan du göra, men du kan bättre överlåta detta företag till proffs, bara de kan rätta till situationen, Om du försöker att omhätta ditt hår själv kan du förvärra situationen. Jag har en höjdpunkt på mitt hår, jag gör det i salongen varannan månad.

Du kan färga håret minst ett par gånger om dagen, men det påverkar starkt hårets struktur, frekvent färgning leder till att ditt hår blir skört och livlöst.

Många experter rekommenderar att du inte färgar håret mer än en gång varannan vecka.

Jag är målade i en ljus färg - ashy blond. I grund och botten tar jag samma färg. Tidigare, när jag letade efter min färg, var jag tvungen att repaint ofta, jag gjorde det 2-3 veckor efter målningen, när rötterna växte med en centimeter.

Jag råder dig att inte röra håret i några veckor efter misslyckad målning.

När håret färgas, lider hårbotten mest, eftersom de döda inte lider, svettar inte och klagar inte på livet, och håret utanför lampan är bara död materia. Eventuella skador som orsakas av det (med hårtork eller färgkemikalier) är mekanisk. Om du kastar en stol, kommer det att bryta ett ben, men det här är inte detsamma som ett trasigt träd, eller hur? Därför är "hälsosam hårvård" - Det här är en ren, väl preparerad process av livslöst materia med keratinföreningar i huvudrollen. Förr eller senare börjar det splittras i slutet, så skärning är oundviklig för dem som vill se vacker ut.

Det är på grund av hudfärgstillverkarna för. Det rekommenderas att göra detta på citat, ett vanligt huvud, eftersom det naturliga lagret av talghemmen redan har bildat sig på den. Oavsett hur mycket de skriver om de omsorgsfulla ingredienserna i färgets sammansättning, är användningen stress för huden, och "vård"; i själva verket ett försök att minska irritation. Det är därför som i alla instruktioner som jag personligen såg, rekommenderades att stå 6 veckor före omfärgning.

Om någon form av revolutionerande teknik används i din färg som minskar denna klyfta, sägs de säkert i instruktionerna. Vissa typer av c., Ursprungligen skapade inte som permanenta men som tvättbara, tillåter mer frekvent användning, eftersom de inte innehåller aggressiva kemikalier.

Bra gammal henna känner inte till några kontraindikationer alls utan personlig intolerans, allergier.

Byte av hårfärg efter ljusning: efter hur mycket tid kan du måla lockar och hur man väljer ett verktyg?

I den här artikeln kommer vi att berätta om det är möjligt att använda färg omedelbart efter blekningsproceduren, efter vilken tid och hur bäst du gör det för att inte skada ditt hår, samt vilka säkra alternativ som finns för att göra trådar lättare.

Är det möjligt att göra färgning omedelbart?

Vid färgning med hjälp av ljussfärger förstörs pigmentet i håret. Krullen blir torr och spröd. Det spelar ingen roll om du gjorde denna procedur i salongen eller färgade ditt hår hemma, strängarna är ganska utmattad.

En kvinna som just har ändrats och inte är nöjd med det nya utseendet vill naturligtvis bli av med den här färgen så snart som möjligt. Men vi råder dig att vänta. Kör inte omedelbart för en ny färg eller i en annan salong. Med den nya färgen kan krullarna inte tåla den kemiska påverkan och bara bryta. En ny färg kan överraska ännu mer. Det är värt att lida för ditt hårs hälsa!

Hur man förbereder blekta krölar?

För att vårt hår ska börja återhämta sig behöver de fuktgivande och näring. Kom ihåg att:

 • Ammoniumlauret (lauryl) sulfathaltiga schampon är inte lämpliga för skadade blekta lås.
 • Vatten för att tvätta huvudet ska endast kokas eller ur filtret.
 • För sköljning av hårdeckningar av kamomill, nässla, kullrot och mynta är perfekta.
 • Masker och balms hjälper till att påskynda återhämtningsprocessen. Nourishing masker måste göras 2 gånger i veckan.
 • Snabbt i ordning krular linfröolja. När du har applicerat oljan, stäng håret från ljuset. Underlåtenhet att göra detta kan påverka hårets struktur skadligt. Var försiktig!

Vilka droger är bättre att använda för klarat hår?

Innan du väljer en färg, överväga din hårfärg. Blont med en gul nyans när färgad med blå pigmentfärg ger en grön nyans. Ett lila pigment när det exponeras för gult kommer att ge det bästa resultatet vid färgning. Basfärgfärgen syns på förpackningen. Det är viktigt att välja färg så att färgerna inte går in i konfrontation.

1-2 dagar före färgning, fukta håret med balsam. Du kan laga din egen balsam, som är baserad på mat: en banan, ägg eller honung. Receptet finns på Internet beroende på hårtyp: torr, fet, normal.

Nu valet för färgen. På baksidan av paketet läggs ofta ett foto av håret, liksom bifogade instruktioner. Fokusera på dem, och inte på fotomodellen. För nyklarade krullar rekommenderas att använda halvfasta färger. Denna milda färg som inte förstör krullarnas struktur och påverkar inte deras torrhet. Ett av de mest populära och kvalitetsvarumärkena på marknaden idag är Matrix, Igora Royal, Estel De Luxe.

Matrix SoColor från matrisserien, USA

Detta är en hållbar färg som kan hålla den resulterande färgen under lång tid. Perfekt för svagt och skadat hår. Sammansättningen innehåller naturliga ingredienser som anpassar sig till hårpigmentet.

Igora Royal (Igora) från Schwarzkopf, Tyskland

Professionell färg från Schwarzkopf skapad speciellt för resistent färgning.

Trots att denna produkt används av salongmästare används den aktivt hemma. Färgen flödar inte och passar perfekt på skadat hår. I kompositionen finns olika vitaminer och omsorgsämnen.

Estel De Luxe från Estel, Ryssland

Färg för professionell användning skapad på basis av grädden. Det ger en hälsosam glans och enhetlig färg på grund av skimrande pigment. Ytterligare skydd för lockar ger en omsorgsfull emulsion. Kärnan - vitaminer, kastanjetrakt och chitosan.

Vad är ett säkrare alternativ?

Om du fortfarande bestämmer att målningen inte kräver fördröjning, kan du använda något av följande verktyg:

  Tonisk eller tonad schampo. Men överdriv inte det, skada inte locken ännu mer! Kanske kommer proceduren att sträcka sig till 2-3 gånger.

Effekterna av färgning vid missfärgning

Alternativet passar dig inte, och du vill fortfarande färga håret efter blekning? Det är nödvändigt att överväga alla möjliga konsekvenser. Som vi tidigare skrivit blir håret svagt, tråkigt och sprött. Färgen från blekt hår tvättas bort mycket tidigare än vid vanlig färgning.

När vi färgar omedelbart efter förtydligande kan vi få en ännu mer oväntad färg. Det beror på att blekt hår inte har något pigment, och färgen kan bara fixas efter 3-4 färgning. Mest troligt kommer håret ständigt att förvirras, brutna och falla ut. Du kan glömma den lydiga frisyren. Vi rekommenderar dig att tänka flera gånger innan du bestämmer dig för detta!

Så vi har sagt, när och vad det är möjligt att måla efter avfärgning. Härliga tjejer, välj noga framtida hårfärg, såväl som mästaren, som kommer att rädda dig från misstag. Ta hand om ditt hårs hälsa och glöm inte att ta hand om dem i god tid.

Hårfärg - en kort hårvård utflykt

För bara 15 år sedan visste de flesta tjejer endast två typer av färgning: slät och markering. Men nu finns det många fler sorter, och tjejerna är redan förvirrade med namnen på hårfärgningstyperna. Bilder i glänsande tidningar lockar de framgångsrika resultaten av flerfärgning, och du vill verkligen prova det själv. Så hur skiljer balayazh sig från att lyfta fram och shatush från ombra?

Hårfärg - kort hårvård utflykt på ProdMake.ru

toning

Detta är en enfärgad färg, det vill säga en välbekant färgning till alla. Efter toning har allt hår jämnt färgats i en färg. Med en sådan teknik finns det inga övergångar, inga graderingar, ingen blandning av nyanser på håret. Men färgen kan blandas från flera rör med olika nyanser för att uppnå det nödvändiga.

ombre

En av de nya typerna av hårfärgning, där rötterna har en mycket mörkare färg än i ändarna. Kärnan är denna teknik nära att lyfta fram, men med det är det inte de strängar som lyser, men en gradient görs längs hårets längd. Den mörkare färgen vid rötterna till spetsarna blir ljusare och lättare. Enligt reglerna bör övergången vara jämn, resultatet ska inte likna den mörka rötterna av en brunett, som är målad i en blondin.

Shatush

Av alla typer av hårfärgning ser shatush det mest naturliga ut. Inte alla kommer även att gissa att håret är färgat. Kärnan är i likhet med att lyfta fram, det är också förtydligandet av strängar och deras ytterligare toning. Men med nyanser nära den naturliga hårfärgen, mjuka kompositioner.

Balayazh

Kanske den mest fashionabla typen hårfärg - Balayazh. Detta är en mild och naturlig alternativ ombre. Balayage är ett franskt ord och översätts som "svepande". Precis som med omkretsen är målet att göra en lutning från mörk vid rötterna till ljuset vid spetsarna. Men nyanser används naturligt och skiljer sig från den naturliga hårfärgen med högst 3 toner.

färgning

I 2016 började en ny trend - färgat hår. Flickor, oavsett stil och ålder, började färga håret i fina färger som blå, rosa och jämn lila. Tidigare var bara unga fans av rockkultur och cosplay så förtjusta av detta. Med rätt kombination med kläder, smink och vacker styling ser det ganska fantastiskt ut och magiskt. Få människor vill gå så här hela sitt liv, men när man ska försöka något så här, inte mitt i en trend.

slingor

Detta är den tidigaste, och därför primitiva, flerstegsfärgstekniken som är utformad för att efterlikna effekten av bränt hår. Det var hon som gav upphov till den nuvarande trenden för multi-färgning.

brondirovanie

Mode för denna teknik bestämdes av amerikanska kvinnor. Ordet "bokning" kom från sammanslagningen av två engelska ord blondblond och brunbrun. Detta är en kombination av belysning och färgning, en slags mörk markering. Perfekt för naturliga brunetter.

blondirovanie

Det här är den klassiska repainting av blondinen, det vill säga en kardinal lättnad, utan några övergångar. Konstant blonding är inte ett billigt nöje, men för några tjejer förvandlas det bara. Det mest önskvärda för tjejer som bestämmer sig för att bli blondiner är en kall skandinavisk blondin. Men det är det svåraste att göra, eftersom de flesta tjejer har rött pigment i håret, vilket är mycket svårt att etsas. Därför erhålls blondingen med en gul tings för otrevliga trollkarlar.

10 tips om hur du behåller salongresultatet så länge som möjligt

Hårfärg - hur man håller salongresultat så länge som möjligt - tips från ProdMake.ru

Här är några tips om hur du behåller resultatet av nya typer av hårfärg så länge som möjligt:

 1. Använd tvättmedel för färgat hår, det här är inte en reklamfilm, de tvättar verkligen färgen mindre.
 2. Försum inte bort balsam, det tätar pigmentet.
 3. Tvätta håret med kallt vatten.
 4. För att undvika en gul nyans i håret, efter tvättning och innan du applicerar balmarna, applicera lila tintschampo i 10 minuter.
 5. Använd inte oljor i hårvård, eftersom de torkar ut färgen.
 6. Undvik direkt exponering för solljus och solarium, ultraviolett kommer att förstöra salongresultatet.
 7. Efter att ha besökt salongen, försök att inte tvätta håret i 2 dagar för att fixa färgen.
 8. Tvätta håret så sällan som möjligt om det snabbt blir fet, det vill säga det är vettigt att göra vänner med torra schampon.
 9. Bastu och pool skadar hårfärg, så undvik heller att besöka dem eller skydda håret med en handduk och en hatt.
 10. Försök att besöka en beprövad mästare minst en gång var 2-3 veckor, och resultatet blir alltid detsamma. -

När det är möjligt att återfärga håret efter misslyckad färgning

Hur ommålas håret hemma: principerna i processen

Ibland vill vi ändra bilden så mycket att vi går för en riskabel målning, förändrar hårets färg drastiskt, men resultatet ger inte alltid positiva känslor. I den här artikeln lär du dig att färga håret från vitt till ljusbrunt, från mörkt till ljus, och vi kommer också att titta på många andra alternativ för att ändra bilden.

Om en flickvän misslyckades färgade håret - när du kan färga håret kommer du att ta reda på den här artikeln

Säkerhetsåtgärder

Om du aldrig har stött på färgkorrigering är det bättre att inte riskera det och ge ditt hår en specialist. Men om du fortfarande vill experimentera med dina lockar, måste du veta hur många dagar du kan färga ditt hår en annan färg och vad som är bäst att inte göra.

Några tips för att undvika de värsta misstag:

 1. Omsmycka inte konstgjorda blekt krullar omedelbart svart. Innan du vänder från en blondin till en brunett måste du färga de vita strängarna i rött. Priset på sparade tid är en grön frisyr som ett resultat.

Vid färgning av blondan hjälper den röda färgen att undvika en grön nyans.

 1. Försök inte att lysa upp för mörkt hår om du aldrig har stött på denna procedur. Felaktig användning av ljusmedel kan resultera i brända strängar som blir livlösa och spröda, och friska krullar kommer att växa under mycket lång tid.
 2. Det är mycket viktigt att veta hur länge du kan repaint håret, för att inte förstöra dem. Därför säger vi att du inte ska måla lockar mer än en gång om dagen, vänta minst några dagar före det andra förfarandet. Experter rekommenderar repainting curls minst en vecka senare.

Repainting alternativ

Beroende på om ditt hår är mörkare eller lättare, kan du uppnå önskat resultat i ett eller flera steg. Efter att ha läst den här artikeln kan du göra egna händer för att måla lockar i önskad färg.

Hur man återfärdar mörkt hår

Med ljusande svart hår måste du vara försiktig, eftersom blekningsprocessen påverkar hårets tillstånd negativt

Ommålning av hår från mörkt till lätt nyans är en mycket komplex och lång process eftersom en sådan färg inte kan målas över. Vänd från brunett till blondin kommer inte att fungera direkt.

För att uppnå önskat resultat behöver du flera steg för att bli av med mörkt pigment.

Detta kan göras på följande sätt:

 1. Dekapitation är en mildare version av att bli av med mörkt pigment, gjort med hjälp av en speciell "paint remover". I ett förfarande blir strängarna lättare med 3-4 toner. Efter att ha erhållit den önskade färgen appliceras färg på krullarna på en tonlighter än den önskade nyansen.

Var uppmärksam! Tvättningen bör inte användas på henna eller basma färgade trådar. Det här verktyget kan inte tömma Henna, och vägen ut är att vänta på att krullarna växer helt.

 1. Lightening - denna process kan göras med hjälp av hemmet, men det är bättre att använda professionella förberedelser. Hemmetoden innefattar användning av schampo och väteperoxid (20%). För att göra detta blandas ingredienserna i samma mängd och sätts på krullar tills önskad färg erhålls, och krullarna tvättas med vatten.

Genom att markera kan du uppnå önskad nyans på de mörka strängarna genom flera procedurer.

För att bestämma vilken färg som kan ommålas brunt hår, måste du bygga på hårets naturliga nyans. Om krullarna är naturligt svarta eller mörka bruna, skulle några toner vara ett utmärkt alternativ. Om du är en naturlig blondin, kommer ljusbruna och honung nyanser att se perfekt ut.

Hur man målar om rött och rött hår

Rött och rött pigment är ordentligt fastsatt i strängarna, så repaint dessa krullor kan bara vara efter förtydligande. Det kommer inte vara något problem om du planerar att färga ditt hår svart, vilket neutraliserar de ljusa pigmenten helt.

Hur man får rött rött hår:

 1. Få en särskild tvätt. Om du kommer att omhänta krullarna i blont eller blont, ta en vitare borttagare. Om du vill få en mörk färg väljer du sur, eftersom den är mer mild.
 2. Applicera blandningen på torra lockar, sprid över hela längden och sätt på en polyetenlock.
 3. Håll drogen i 20-25 minuter. Skölj av med varmt vatten och schampo.

Tips! Förvara inte drogen mer än den angivna tiden, eftersom håret efter tvätt kan förlora en hälsosam utseende.

 1. Applicera en balsam för skadat hår.
 2. Måla trådarna med färg, men minst en dag efter tvätten.

Foto röda lockar efter misslyckad färgning

Instruktioner för hur man applicerar tvätten:

 • testa drogen på en tråd före blekning
 • Applicera inte om det finns irritation i hårbotten;
 • Skölj väl med stora portioner vatten efter kontakt med ögonen.
 • proceduren måste utföras i ett ventilerat område och alltid med handskar på;
 • Använd endast högkvalitativa droger.

Hur man målar om ljuskronor

Det är lättast att bli av med den ljusa nyansen, för att sådana strängar inte behöver bli lättare. Hur ommålas vitt hår och ser bra ut?

Trots att det är lätt att avlägsna vit nyans av lockar, under målningsprocessen, har de även flera nyanser:

 • du kan inte omedelbart måla de blekta krökarna i mörka färger;
 • Den valda färgen ska vara i harmoni med hudtonen.
 • För korta hårklippningar är monotonfärgningen bäst lämpad;
 • Ägarna av långa, lockiga eller vågiga strängar, experter rekommenderar att färgläggning, som kommer att betona hårlinjen och ge bilden av lekfullhet;
 • Blondiner med blek hud kan måla lockar i mörka nyanser eftersom det här kommer att göra bilden mystisk och ovanlig.
 • Var försiktig med valet av färger, eftersom alla färger på de vita krullarna blir rika och ljusa.

Att veta hur länge du kan repaint ditt hår, kan du enkelt byta fel hårfärg

slutsats

Du vet nu hur man ska omhägga håret hemma, så att du säkert kan måla krullarna och njuta av sin nya färg. Glöm inte att det färgade håret kräver särskild vård och, under förutsättning att alla regler är uppfyllda, kommer din frisyr att glädja dig inte bara om en elegant nyans utan också en hälsosam glans.

Ta reda på mer visuell information hjälper dig med video i den här artikeln.

Så här fixar du hårfärg

Om resultatet av hårfärg överraskat dig eller ens besviken, ska du inte springa till affären för nästa pack av hårfärg. Upprepad färgning kan skada håret så mycket att det blir torrt och sprött och förlorar sin skönhet. Det finns flera sätt att korrigera misslyckad hårfärg.

instruktion

 1. Om resultatet av färgning visade sig vara ljusare än du ville, kan du använda tonade schampon och balm för att ge håret önskad nyans. Eller lägg på hårbeständig färg i 5-10 minuter, så färgen blir mörkare och mer mättad - precis som du vill. Det viktigaste är att inte överdriva färgen på håret, så att färgen inte blir för mörk.
 2. Om du bestämmer dig för en brunett för att färga håret blont, vet du i förväg att du kommer att ha mycket svårigheter. Mörkt hår är svårt att missfärga, och ännu mer hår med ett starkt naturligt pigment. Inte missfärga ditt hår hemma, för att inte sätta stopp för ditt vackra hårhår. Det är bättre att göra denna procedur med en beprövad frisör, som säkert kommer att rekommendera dig att börja bli en blondin med frekvent utmärkning. Om du vill korrigera resultaten av misslyckad lätta hår - ta bort yellowness och ge håret en naturlig nyans - använd inte ammoniakfärger eller tonics av ​​sådana nyanser som pärla, sand. Yellowness är väl neutraliserad av lila tintsalonger. Ashy nyanser kan ge grönt till blekt hår.
 3. Att fixa för mörk hårfärg efter färgning hjälper till med särskild tvätt. Även om de säljs i specialbutiker till alla utan begränsning, är det fortfarande bättre att göra tvättproceduren i salongen, eftersom du kanske behöver mer än en applicering av kompositionen i ditt hår för att tvätta bort din färg. Nackdelarna med tvättning är att det förstör håret. Ett alternativ till kemisk hårtvätt är hemlagade masker med oljor (burdock, olivolja, grönsaker, ricinus) som "ritar" färgpigment från hårstrukturen, som gradvis återvänder hårets naturliga färg, samt styrka och skönhet. Denna metod för färgkorrigering är mer hållbar. Också glöm inte att färgen på jämn resistent färg så småningom bleknar och tvättas bort, därför kanske du inte får panik så mycket, men ta och vänta tills färgen själv tvättas av håret.
 4. Om du fortfarande inte är helt nöjd med färgen på färgning kan du försöka ge ditt hår en vacker nyans med hjälp av icke-ammoniakfärger, som är mindre aggressiva eller med hjälp av tonade schampon. Dessa medel tvättas snabbt av, men förstör inte håret som resistent färg. Det viktigaste är trots allt hårets tillstånd. Även om du äntligen hittar "din egen" genom långa sökningar efter färg, men ditt hår kommer att se hemskt ut - torrt, livlöst, som strå, tro mig, titta på dig själv i spegeln kommer inte att ge dig något nöje.

Är det möjligt att färga håret direkt efter tvätt och hur man gör det på rätt sätt

Få kvinnor är nöjda med sin hårfärg. Och även om det gör, triumferar längtan efter förändring ofta och tvingar oss att experimentera med färgläggning.

Moderna permanenta färger är ganska resistenta, och i händelse av missnöje med resultatet måste vi tänka på hur man kan bli av med den olyckliga färgen. För att göra detta finns det speciella kompositioner - tvättar, med vilken du kan returnera originalfärgen med egna händer och färg igen.

Att få rätt hårfärg efter tvätt är en utmaning för proffs.

Vad du behöver veta om tvättning

Tidigare använde kvinnor naturliga läkemedel som kefir, vegetabiliska oljor eller en lösning av läsk och salt för att bli av med den oliktade hårfärgen. Idag har vi till vårt förfogande mer effektiva och snabbverkande professionella färgavlägsnare (avtagande).

Estel Color Off - färgavlägsningsemulsion

Men du måste använda dem skickligt, förstå hur processen sker, vilka följder av användningen det kan vara, hur mycket hår kan färgas efter tvättning. Utan sådan kunskap riskerar du att inte uppnå effekten eller få ett mycket oförutsägbart resultat.

Varför kommer naturlig hårfärg inte tillbaka när du tvättar?

De aktiva ingredienserna i tvätten hos olika tillverkare kan variera. Dessa är främst syror som bryter bindningarna mellan hårets struktur och den kemiska föreningen, som i princip är färgämnen.

Var uppmärksam! Om den avkopplingsteknik som rekommenderas av tillverkaren inte följs, är det möjligt att kraftigt skada håret och hårbotten. Därför krävs instruktionen till verktyget för studier och utförande.

Genom att köpa sådana droger tror många användare att användningen kommer att återge sin naturliga hårfärg till dem, varefter det kommer att bli möjligt att måla om dem. Men det är det inte. För att förstå mekanismen för effekten av tvätt, läs följande stycke.

I håret av vilken färg som helst finns granuler av gul (feomelanin) och brunt (eumelanin) pigment. Ju lättare de är, desto mindre eumelanin är i dem och vice versa. Vid färgning på naturliga pigmenter verkar ljusare, vilket skapar bakgrunden på vilket det kosmetiska pigmentet ligger.

Fördelningen av pigment i färgat hår

Denna bakgrund kan komma i vilken färg som helst - från mycket ljus till rött, beroende på originalfärg:

 • Om hårets naturliga färg är ljusblond blir bakgrunden blekgul;
 • Om ljusbrun gul;
 • Om det är mörkt blont rött;
 • Om svart är rött.

Färg av färgat hår före och efter tvätt

Självklart är bakgrunden själv inte synlig, eftersom den är täckt av ett skikt av kosmetisk pigment - färgen som användes för färgning. Men håret har redan förlorat sin naturliga färg, därför är det inte den som ser ut, men när det är tvätt, men en lättare bas.

Hur många gånger behöver du tvätta innan du målar

Det beror på intensiteten i färgen på färgämnet, på antalet kosmetiska pigment som är inbäddade i håret. På professionellt sätt är pigmentet mindre än hos de som säljer för hemmabruk, men resultatet av färgning är detsamma.

Var uppmärksam. Ju mindre pigmentet desto lättare och snabbare är det möjligt att tvätta det ur håret. Därför är det bäst att göra färgning och uppsamlingsprocesser i salongen, trots att priset på dessa förfaranden är mycket högre än kostnaden för hushållsberedningar. Hårets skönhet och hälsa bör komma först.

Om du har färgats i mörka toner flera gånger i rad med hjälp av icke-professionella medel, kan du behöva upp till tio tvättar för att slutföra borttagningen, och ibland ytterligare användning av blondande pulver. Om du något och en gång ändrat den ursprungliga hårfärgen kan det räcka för två eller tre procedurer.

Färgspolning sker gradvis.

Om du inte tvättar det kosmetiska pigmentet helt och hållet, då när du applicerar ett annat färgämne, börjar de återstående molekylerna i håret under ett oxidationsmedel att växa och återbindas, vilket leder till blandningstoner och uppnå oförutsägbar färg. Därför kan du svara på frågan när du kan färga håret efter tvättning: när du är säker på att den gamla färgen är helt borta.

Så här bestämmer du kvaliteten på tvätten

En flaska med ett oxidationsmedel ingår vanligtvis i tvättkitet för att avgöra om det finns ett kosmetiskt pigment kvar i håret.

Hur gör man rätt?

 • Dela håret i strängar och applicera på varje tvätt;

Det är viktigt! För att inte skada hårbotten, applicera lösningen och retetera 1-1,5 cm från rötterna.

 • För att få produkten att fungera bättre, linda huvudet med plastfolie och linda upp med en varm handduk eller värm den med en hårtork.
 • Efter att ha hållit den angivna tiden, tvätta håret flera gånger med varmt vatten och schampo för djuprengöring.

Vattnet ska vara tillräckligt varmt

 • Gör en teststräng för att bestämma tvättens kvalitet. För att göra detta, fukta en liten mängd med ett oxidationsmedel och vänta 10-15 minuter. Om det har mörkats, finns det fortfarande ett pigment i håret.
 • Torka håret och upprepa proceduren tills teststrängen ger ett positivt resultat.

Tänk på att de flesta av verktygen inte kan användas mer än tre gånger i rad, annars riskerar du att förstöra hårstrukturen, torka hårbotten och få andra problem. Läs därför noga instruktionerna och följ det noggrant. Som regel kan du upprepa tvätten i 1-2 dagar.

Gör en teststräng efter varje tvätt.

Och så att håret mellan procedurerna inte mörknar, efter varje session rekommenderas det att tona med speciella kompositioner som går in i håret ytligt och deras molekyler är inbäddade mellan de brutna bindningarna och tillåter inte att de återansluts.

Användbara tips

För att inte skada håret och snabbt uppnå resultat följer du följande regler:

 • För utspädning använd ren filtrerad vatten;
 • Applicera den endast på torrt hår;
 • Efter proceduren, torka håret naturligt, använd inte hårtork, strykjärn och andra värmeanordningar.
 • Innan du använder, var noga med att testa för en allergisk reaktion, sätt lite ämne på huden på handleden på insidan.

Rödhet och klåda - En signal om otillåtlighet av användningen av medel

 • Tvätta inte under antibiotikabehandling. De påverkar frisättningen av vatten och ammoniak från kroppen, vilket negativt påverkar fördelningen av hårskugga.
 • Du kan aldrig förutsäga resultatet av att tvätta naturliga färgämnen - Basma eller Henna. De verkar annorlunda än konstgjorda permanenta färgämnen, så de påverkas bättre av traditionella metoder - olje- och kefir hårmaskor.

Hur färgar håret efter avkapning

När du ser till att det kosmetiska pigmentet tvättas helt, kan du börja färgas.

Vilken färg att använda

Det är inte så viktigt att färga håret efter tvätt - för detta kan du använda både en tonad schampo och grädfärg och naturliga färgämnen.

Det är mycket viktigare att välja rätt ton.

 • Om du är nöjd med den riktiga färgen måste du fixa det och orsaka 9% oxidationsmedel till håret och hålla det i 15 minuter. Därefter måste krullarna bli bortskämda med en fuktgivande närande mask. Recept av sådana masker i stora mängder hittar du i relevanta material på webbplatsen.
 • Om du väljer önskad nyans, ska färgen köpas en eller två toner ljusare, eftersom resultatet oftast är mörkare än vad som är tänkt.

Bilden visar en färgförändring

Men det är bättre att inte försöka experimentera och inte riskera men vända sig till en professionell frisör, som kan korrekt bedöma hårets typ och tillstånd, intensiteten i tonhöjden och andra viktiga faktorer och välja precis färgämnet för dig som ger önskad färg och inte skadar håret och utan att utmattas genom avkapning.

När du kan börja måla

Professionella frågar ofta om det är möjligt att färga håret efter tvättning omedelbart? När allt började började hon för att göra det för att drastiskt ändra hårets färg för att få ett nytt utseende.

Ta din tid, först försiktigt undersöka hårets tillstånd, ta reda på hur denna procedur påverkat dem. Om inga problem upptäcks kan du. Om de har förlorat sin levande glans, blir sköra, torra, olydiga, då är det bättre att vänta, låt dem vila.

Försök att inte använda termiska styling metoder.

Det skulle vara mycket användbart att göra närande och ständiga masker med hjälp av produkter som alltid är tillgängliga i huset: rågbröd, äggulor, honung, kefir etc. Och färgen själv utförs i salongen där en erfaren mästare inte bara väljer den lämpligaste färgen för dig, men också råd om hur du ska sköta ditt hår i framtiden.

Hur man löser problem efter tvätt

Efter avtäckning, speciellt om det var flera och långa och åtföljdes av att lätta håret med blont pulver, uppstår ofta obehagliga följder.

Hur hanterar man dem?

 • Om håret har blivit sprött och torrt, det finns obehagliga känslor av täthet i hårbotten, det är nödvändigt att välja rätt vårdsprodukter - schampon och balsam för balsam. Och även regelbundet närande masker, massera huvudet, använd avkok av läkning av örter för tvätt och sköljning.
 • Om de började dela och dela slutar, är det bäst att klippa dem för att stoppa processen. Om du av någon anledning inte vill göra detta, ha tålamod och börja behandla med hjälp av speciella reducerande emulsioner, kosmetiska oljor, balsamer och andra medel.

Split ends är bäst att skära

 • Om håret efter tvätten började falla ut dåligt, kommer det inte att vara tillräckligt med en skötsel av dem. Du kommer att behöva ändra din kost, inklusive nödvändiga produkter för att stärka håret, börja ta vitaminer. Men det mest korrekta beslutet är att konsultera en trikolog som ordinerar behandling.

slutsats

Lusten att förändra, att förbli ung och vacker är karaktäristisk för varje kvinna. Att det skjuter henne till olika experiment, inklusive hårfärg. Men sådana försök är inte alltid framgångsrika, ibland måste du korrigera dina egna misstag under en längre tid.

För att förhindra att detta händer, be om hjälp från specialister eller åtminstone studera problemet innan du börjar göra något. Videon i den här artikeln hjälper dig att bättre förstå hur du ska tvätta ordentligt, vad du ska undvika och hur man bryr dig om ditt hår efter proceduren.

Hur mycket hår kan jag lita på?

Tjejer, berätta, snälla, efter hur mycket hår kan ommålas? Jag färgade mitt ansikte i en mörkbrun färg (jag ville ha det i en naturlig, men det visade sig som det här), jag var själv blond med framhävande innan det. Färgen var utan ammoniak, den var tvungen att tvätta lite efter en stund... men det visade mig så hemskt att jag gick till affären nästa dag och köpte en ljusfärg L'Oreal. Färgen skulle ha gjort mig blond, men det kan vara lite ljusare. Det var lite lättare. Jag gick och köpte en mer, samma - Ljusar inte håret i blondin. Hår i gott skick, mjukt, inte som efter blekning... Kanske lysande färgning "tvättas bort" bara det översta lagret av brunt färgämne? En som borde ha försvunnit om några dagar? Men jag ser hemskt ut. göra uppmärksamhet, men jag vet inte om håret är ljust och kommer att förbli lite lättare än jag är nu (eller till och med värre - röd). Vad rekommenderar? efter hur mycket kan du färga det?

Jag skulle vara på din plats lite, med en svans som.

Ksyushka

du är bedövad, så spotta ditt hår. du måste ha en bra frisyr redan, du har torterat dem, att gå nötter, att repaint tre gånger, nu bara för att skära dem.

Jag heter dazdrapperma

Vänta minst 2 veckor och först därefter gå till befälhavaren.

Mangodzherri

Tja, du, unga damen och experimenten) Som rådde dig 3, vänta minst två veckor. Under denna tid kan du dagligen göra masker för ditt hår - och du kommer att "tvätta" bättre och bota håret.

Helena

Det är bättre att gå till en professionell efter 2 veckor eller hemma för att ringa, om outhärdlig. Jag föreställer mig vad du har på huvudet.

gelé

2 månader.
läs färgförpackningar.

Gästen

För författaren kanske du inte ska försöka bli blondin igen, hitta ett mellanliggande alternativ med befälhavaren som passar dig, detsamma något nytt

Gästen

En välbekant historia. Jag gillar också att experimentera med hår !!) Och jag färgade också mörkt och jag vill tända) Efter 2-3 veckor kan du säkert färga)

Gästen

Jag har samma problem, jag var en blondin, jag ville bli naturlig med icke-stora höjdpunkter, jag målades i choklad med en röd kant, det tvättades av och jag blev röd! Dessa pipetter vet inte vad de ska göra.

Gästen

Jag har samma problem som den 9: e (tvättas av och jag är fortfarande ingefära och röd, jag vet inte vad jag ska göra nu (berätta för mig, kanske finns det något sätt (

Gästen

aaa. Jag har en examen en vecka senare !! Och jag hade en dålig färg (färgen är burgund, jag har brunt hår, men i sig är de lätta ryska och nu finns det några rosa-violetta rötter. Jag vill omedelbart måla om och nästan inte kvar..

Gästen

Och igår blev jag en "professionell" i allmänhet istället för en mörkblå svartgrågrön

lätt

tvätten måste göras, blondas fullständigt och tonas eller markeras

Nadia

pannkaka målades idag, den var strimmad, men rötterna var redan odlade, jag köpte en super blod E0 garnier och rötterna var rädda. uzhzhzhasss.

Kris

Åh, jag har också ett problem. Jag ville återvända min färg, men jag valde inte färgen bra, nu går jag med rödaktigt hår, det passar mig inte så rädsligt. Vad ska man göra Jag vet inte. Jag är rädd för att gå ut. Jag vet inte hur mycket kommer att tvättas och tvättas alls? Används färg syoss.

Angelina

Du kan inte färga färgat hår. vänta ett tag, den mörka färgen kommer så småningom att torka och bli mer naturlig

Lecter

Och jag var i allmänhet xD melirovannaya (ashy strands). Sex månader senare repainted hon i blond, blev gul. Efter 2 månader ommålades det igen, det blev en så naturlig blond o0. Det tog en halv och en halv, så jag tänker än en gång att lysa upp, det skulle vara helt vit. Är det värt det?

Maria

Tozhk när jag vill vara vit och vit, men just nu är jag väldigt ledsen, jag är även rädd för att färga mitt hår, mitt hår bryter fruktansvärt..

Gästen

Tjejer, berätta, snälla, vad ska jag göra! Jag hade pied (aska-blont) hår, jag bestämde mig för att färga mitt hår blondin. Nu har jag gyllene vita hår. Det fungerar inte för mig, och jag vill måla om i kastanjens färg med nyanser av mahogny, men jag vet inte hur mycket tid att vänta och om färgen tar! Du vet inte när du kan repaint och hur länge kommer kastanjens färg att vara kvar?

Helen

Ta inte färgen Syoss! Kuslig färg. Absolut inte vad som visas på förpackningen!

Anna

Jag förstår all rädsla för forummedlemmar. Jag har bra hår, om du försöker, som i annonsen kommer att vara. Komplimanger, allting. Hon ville ha en mörkare färg. Jag målar ljusbrunt hår i bitter choklad, resultatet är svart. Konstgjord svart är det värsta för mig. Så här. som jag tvättat kefir kommer inte att berätta-0 resultat,
Tjejer, var inte rädd, ta White Henna (samma peroxid, bara vackert kallad) Jag köpte precis den. I 7-10 minuter, applicera, spola, (utan masker, inte mitt huvud alls). Och jag såg ingen skada alls. men resultatet är mörkt brunt trevligt. Om du håller i 30 minuter blir de gula, men jag kan inte garantera hårets kvalitet. Svart är lätt att måla om. Åh, om någon för mig skrev så. Alla forum klättrade. Och ändå kan allt återställas. Och sluta skjuta tjejerna för experimenten, de gjorde det illa, och sedan i panik fixade de redan det. var och en kan vara på sin plats.

Anna

program för att återställa hårmassan - jag tyckte om masken (Little Marseille Kazhets) 250 r (staden Eagle) hittade även 220, hon hjälpte mig mycket, resultatet efter en veckas användning. Kamille självklart! Avkok av kamomill tvättar huvudet flera gånger, före dekantering av blommorna genom gasbindningen. Vänta på resultatet i en vecka (använd 3 gånger). Och det är också mycket bra att applicera olja (låt det vara en burk) i ett apotek inte mer än 100 r, håll hårets ändar (20 cm från rötterna), håll värmen i 30 minuter till 3 timmar, skölj av med schampo förstås. På hårets rötter i allmänhet kan ingen mask appliceras. Kraften till spetsarna når vanligtvis inte. Och det sista är det längsta sättet att lägga till ovanstående. Tvätta inte håret i tre dagar, (det finns möjlighet längre, tvätt inte hela veckan). De kommer att känna som hår i din juice. och tvätta sedan ovan. med en mask, med kamomill (det behöver inte tvättas bort) och spraya den med en pensel för att kamma hår.

Lera

Jag har nu målat i chokladfärg. Tyvärr, jag vill färga mitt hår blondin. Säg mig, är det möjligt utan förtydligande? Ta bara färgen och måla den i vitt?

Laura

Jag borstade mitt hår och det blev vitt, ja det var vackert. men då blev de en gul nyans för att ge skräck. Efter 3 veckor ommålades blondan, och de blev ännu värre. månad väntade den 28: e dagen var den målad i en gyllene kastanj. och från den 1 september till mörkare vill man måla. Jag vet att hårskador är bra med tanke på min ålder. men jag frågar inte längre. vad tror du? risk? och hur man stärker håret på vilka sätt och?

LeSoleil

och jag skämtade bort rötterna. Jag gick till frisören, håret på rötterna till nyans. "Professionell" Jag valde en färg som visade sig vara 3 nyanser vitare än de återstående 30 cm, och jag ser ut som en gråhårig gammal kvinna, och jag är bara 23.
Jag har vit hud, men mot bakgrunden av detta hår har det blivit mörkt. man gömmer sig, men jag ser att han inte gillar. På måndag har jag ett viktigt möte på jobbet, hur ska jag bli seriöst med ett sådant hår?
Jag tror att det kommer att bli ett starkt slag för att omhänta ditt hår till måndag (håret är i normalt tillstånd, bara de som inte lyser på linjalen).
och en annan fråga - hur många minuter är det vanligt att hålla färgen på håret och var det skadligt att täcka huvudet under färgning? tack)

Olga

Tjej, gör inte, vänta en månad och gör en mask för håret. Upprepa inte min ledsen upplevelse! Jag shrugged mitt hår efter färgning! Nu är det tre hår på huvudet.

Nastya

idag färgad brunett!
hemskt!
Jag vill lysa upp!
genom hur mycket kan du?

CATIC

och om tvärtom bollen var mörk, blev den ljusare i ljusare toner med 5, om två veckor blev den upplyst och blev helt blond, nu vill jag gå tillbaka till en brunhårig, är det verkligen dåligt att omedelbart måla om?

Tatiana

Det var ett färgat brunt hår kvinna, det var skuggat: det visade sig mycket bra! efter 3 månader bestämde jag mig för att släta ut rötterna, men resultatet var hemskt! På rötterna är strängarna ljusare än i ändarna, som om vita shinyon på huvudet! Nu går jag bara med en svans! Jag vill färga mitt hår i brunt efter 3 veckor! Kommer det att finnas ett förväntat resultat?

Gästen

Åh, de professionella. Jag har samma problem. En vecka senare, en väldigt viktig händelse, måste du titta på alla 100. Jag var en mörk blond, jag gick för att måla salonen i ashy blond. De sa att allt kommer att bli bra. Jag visade dem till och med ett foto.
Jag gjorde höjdpunkter, sedan färgade jag mitt hår. Och här är jag rött hår. Även om strykning inte är så dåligt, men jag gav lite mer än 5000 rubel för målning!
Nu vet jag inte vad jag ska göra (
Även om stugan fick veta att man målade en gång i månaden.

Gästen

Det var en mjölkad aoshla ommålad i en blond färg i en röd ge bort färgad en gång till i allmänhet det gula stålet ser hemskt ut vad man ska göra? (

Anna

Och hur mycket kan du måla en dag om färgen inte tar alls, bara på rötterna

Christina

Det var en mjölkad aoshla ommålad i en blond färg i en röd ge bort färgad en gång till i allmänhet det gula stålet ser hemskt ut vad man ska göra? (


Jag ville inte bli blondin. Jag ville bli blondin, jag färgade mitt hår i en ljus men det visade sig vara rött och efter en vecka jag målade mig igen och blev gul, jag väntar på skräcken när veckan kommer att målas igen, jag hoppas att det blir en vanlig färg. så jag förstår dig

Eugene

hej alla tjejer, berätta för henne, hon färgade för ng i svart, innan hennes hår var brunt, det tog 2,5 månader, färgen smudrade, men hennes hår gav av dumt svart, om jag målade brun, skulle jag ta färgen?

Olya

hej alla Jag hade en naturlig mörk blond hårfärg, gjorde 2 gånger fräsning. Nu vill jag gå tillbaka till ett mörkt blont färgämne. Ska färgen ta mig omedelbart med en mörk blond färg?

Olenka

pannkaka målades idag, den var strimmad, men rötterna var redan odlade, jag köpte en super blod E0 garnier och rötterna var rädda. uzhzhzhasss.


Idag har jag samma skit. = (Jag gråter.

Gästen

tjejer kan målas mer än en gång om dagen, testas på mig av mina bekanta. Det viktigaste är bara efter att ha svarat håret vänta ytterligare två och tre timmar och igen spricka! lätta E20-paletten med färg och välj sedan någon nyans och korsfäst, bara det här företaget, det här är det viktigaste, och du kan fortsätta förbättra ditt hår :)

Irene

Olya, jag har inte läst alla tips här, många ställer också frågor till varandra. Du behövde inte repaint, du måste bara köpa Estelle remover, det förstör inte håret och brinner inte, Estel Remover tar bort färgen utan att påverka ditt hår. Jag var svart och nu blondin. Men sanningen vill verkligen målas igen nu i mörkret är blont irriterande.

Irene

Jag har nu målat i chokladfärg. Tyvärr, jag vill färga mitt hår blondin. Säg mig, är det möjligt utan förtydligande? Ta bara färgen och måla den i vitt?


Nej, inte bara björk och färg, du hamnar med gul kyckling. Köp paint remover estelevskuyu. Det är inte dyrt men väldigt pålitligt. Jag upplevde det själv och därför kan jag ge råd.

Gästen

Nej, inte bara björk och färg, du hamnar med gul kyckling. Köp paint remover estelevskuyu. Det är inte dyrt men väldigt pålitligt. Jag upplevde det själv och därför kan jag ge råd.


Jag läser alla kommentarer, jag vill skriva på egen hand, kanske kommer det att hindra någon från att experimentera med sig själva. Det var alltid mörkt kastanj, men bestämde sig plötsligt för att bli blondin. Gick till vår stads bästa salong. Under 4 månader bytte jag färg gradvis, lättade 8 gånger med 2 veckors mellanrum, allt tycktes vara normalt. Den sista resan till salongen var för mig en svart dag i kalendern. Trots alla mina varningar från befälhavaren, att detta är den nionde gången, tillämpade hon modigt på det sättet som försäkrade mig om att allt skulle vara bra. Och då var allt som i en hemsk dröm. Hälften av håret föll omedelbart, kvar i diskbänken, andra halvan föll av när man torkade och försökte kamma hår. Färgen är ljusgul istället för den deklarerade "nej gul". Och det värsta är att med hjälp av vakterna var jag tvungen att betala 1,5 tusen för bränt hår. Nu har en månad gått, det finns nästan inget hår kvar, jag är i en hemsk depression, jag vet inte hur jag ska komma ut ur det.

Gästen

Idag var färgen inte målad alls, den som inte ens var nära väntade, kan det omedelbart bli ommålat?

Gästen

Tjejer hej, jag målade inte i sju år. Jag gick till salongen, de fick mig att lyfta fram. Det visade sig fruktansvärt. Men mitt mörka bruna hår ville ha ett mörkt brunt hår. Vad ska man göra?

lilja

Tjejer, snälla hjälp! Jag hade min goda, naturliga, mörka kastanjfärg, jag hade mitt hår borstat (markerar med ett mycket lågt koncentrat, mildt) och jag färgade också min blekfärgade färg, men färgen var röd, mitt hår var normalt nog.
Berätta för mig, det är möjligt att måla om en vecka tillbaka till mörkret. Jag kan inte gå så. berätta för färgföretaget som inte är mycket skadligt och måla över det här ugasset! tack

Lelik

Hej 45. Jag har också en beklaglig situation, men mitt hår är i en fruktansvärd situation. I den mörka färgen som kan målas behöver man bara ta 2 färger samtidigt. från vit färg, håret tvättas snabbt, men inget kan målas igen. Företaget kommer att ge råd i butiken.

Gästen

Jag vill verkligen blekna, mitt hår brukade färgas i mörkblond, jag målar inte det i nästan ett år, rötterna har ökat ca 8 cm. Jag är rädd för att markera, eftersom Jag tror att där rötterna kommer att ta färg och vara vit, och var de målades blir röda (vad rekommenderar du?

Tatiana

Tjejer hej alla! Jag vill dela med mig av min erfarenhet. Under tre år gjorde jag höjdpunkter, jag bestämde mig för att måla blondinen i sin helhet för det nya året. Det målades) Två månader gick nöjda. I efterföljande målning tog mästaren färgen, men inte blondonoran. Resultatet är orangefärgat hår. Ommålad en vecka från en annan mästare. Denna "orange" lyckades bara ta med sommaren! Mitt hår är tunt, och efter sådana manipuleringar är det svårt att vrida runt. Jag var tvungen att raka den kortare. Och så bestämde jag mig för att inte tortera mitt hår längre och färga min egen naturliga färg! Dess medellånga bruna aska. Jag gick till affärsprofessorn. kosmetika för hår, de plockade upp Estel Deluxe 8/76 - ljusblond brunviolett! De flesta ville inte gå till grön eller rödhårig. Och åh! Mirakel! Färgen är fantastisk! Den riktiga färgen måste upprepas om två veckor. Eftersom färgen tvättas snabbt med blekt hår! Jag är glad! Jag rekommenderar tjejerna till blondiner som vill återställa sin hårfärg från sortimentet av ljusbruna ashy) Lycka till!

Oksana

bränt hår och en vecka senare bröllopet, kan du repaint

Lily

Vad jag bara inte var, men jag slutar med svart - ALLTID, oavsett vilken färg jag använder - dyr, billig, svart, tvättas av och mitt hår blir brun eller rödaktig. Ett halvt år och ingen svart. Jag tycker att det är bättre att vänta tills färgen tvättas av sig själv, annars kan du stanna hos boet istället för hår. Jag hade naturlig hårfärg - jag färgade mitt hår två gånger för att "förstöra" lite för att mitt naturliga hår är EVIL. Att lägga dem där är ingen chans - allt plockar ut, allt är sönder så hälsosamt och silkesligt. Men eldfärgerna - det blir mest.

Pomogiteeeee! Dålig färgning!

Kära tjejer, jag har ett "litet problem". jag är brunett Med en dåre, eller snarare på grund av depression, bestämde jag mig för att lysa upp och måla i en blond. Hon gjorde båda. RESULTAT: rost på huvudet! Mitt hår har blivit rostfärgat. Denna porsto dödar! I spegeln vill inte titta! Det är synd att gå utanför!
Berätta för någon, efter vilken tid efter alla dessa procedurer kan du färga igen i mörkret, bara så att håret inte faller ut. Jag får veta en vecka. Men det här är inte ett alternativ, jag kan inte få det här på jobbet! Kanske några av er hade sådana fall och du målade om till exempel två dagar senare, och du stannade inte utan hår, var snäll och svara och ge råd om något.
Tack på förhand

Catherine

gå till salongen - gör en tvätt;)


Läs omedelbart att tvätten kommer att döda håret nafig!
I andra kommentarer läste jag att många människor målade samma färg nästa dag i chokladfärger och allt var bra, och håret var kvar på huvudet och färgen visade sig vara choklad, men vissa säger att det är farligt att få en grön nyans om den blekas med choklad. Kan riskera. Det målades igår, det kan återfärdas idag i en del choklad, eller karamell kan vara bättre, för att gradvis byta till mörk. Men igen är det inte ett faktum att karamellen kommer att tas. Blond tog inte den.
Tjejer, söta, VAD GÖR DU? = '(

Lakamilla

Katarina, måla inte omedelbart omedelbart. Kanske färgen kommer tillbaka, men då kommer håret att klättra. Vänta minst två veckor, annars kommer du inte att återställa håret, lamporna kommer att dö och det kommer att bli värre i allmänhet.
Jag har också färgat mitt hår för två år sedan - de blev rostiga (brunetten själv), igen ommålad i veckan, mitt hår blev giftigt rött, en månad senare tårans färg, men håret minskade.

Nelia

köpa en tonic eller en annan toning agent, det finns en londa, irida, det är inte färg, men det är utmärkt tonad rost, men efter det är det nödvändigt att noggrant måla över eller nyans 2 gånger i veckan tills dess egen växa, länge men säkert. hon själv från svart (färgad) ommålades i en blond. väldigt blont. Jag råder dig att ta färgen på choklad, blond kommer att vara med rödhårig, där du är orienterad

Gästen

författaren, och du kan också ändra färgen till röd - den är bara för att ge en skälig nyans, du kan använda örtfärger baserade på henna, det kommer att återställa håret.
Om du vill återvända till mörkret - det är bättre att gå till salongen, använd inte tonik på något sätt innan du målar, det ger ett oförutsägbart resultat och färgen kommer inte att falla på den senare. Bara gå till salongen och alla frågar - vad råder att måla över, hur mycket bättre att vänta - alla kommer att säga.
Om du inte kommer att måla exakt längre, tona hela tiden, men att välja ett verktyg är inte lätt, du måste försöka några på enskilda strängar tills du hittar din egen

ah

Författaren, scramble imorgon och lider inte, det kommer inte bli värre, ditt hår kommer att brännas ändå. Jag färgade det också för 10 år sedan, jag målade om dagen nästa dag. Köp en bra mask och behandla ditt hår och det är allt.

ah

Dessutom brinner det mörka färgen inte hår som en blond.

Catherine

Dessutom brinner det mörka färgen inte hår som en blond.


Tack! Du gav mig andan! =)

Catherine

Tack alla tjejer!
Men jag har fortfarande en fråga, om imorgon jag kommer att målas med antingen tonic eller färg i chokladfärgen, vad tror du, kommer det att finnas den gröna nyansen som har hotat mig så mycket?

Catherine

Trots att jag är rädd för att förbli utan hår! =))
Igår, när färgen och ljusmedlet tvättades bort så rädd att jag skulle se hur mitt hår och vattnet rinner ner i badrummet =))

Gästen

Trots att jag är rädd för att förbli utan hår! =)) Igår när färgen och ljuskällan tvättades så rädd att jag skulle se mitt hår gå ner med vattenstrålen till badrummet dränera =))


Om det inte är målat med vit henna, kommer det inte.

eureka

Är du hemma från brunetten i blondan målade? Ta en ledig dag i morgon, gå till salongen, låt dem göra ditt huvud rent. I allmänhet blond - det här är salongarbete. Särskilt från mörkret. Och låt de professionella korrigera dina misstag. Tonic tar inte bort rost, det är nödvändigt att repaintera. Om du är i stugan kan du inte vänta en vecka, men imorgon.

eureka

Om du vill fortsätta experimenten hemma, då bara röda henna. Så åtminstone förstör inte håret mer än det är.

Gästen

Om chokladfärgen är ashless visas ingen grön. Det är, se till att det inte finns någon efter färgtonen. Till exempel, 6. (något utan dem), och bättre att vara 5,3, 6,3 och så vidare. Troechka ger en gyllene ton och grönarna kommer inte att orsaka, men det blir chokladrött.

Gästen

Författaren, men jag har klippt håret hårt, gick till en stylist, tänkte göra en ny frisyr, men jag tyckte inte om mig så mycket. Så de slickade mig, bara skräck (jag ska vänta i två månader för att växa tillbaka. Allt är inte så illa för dig, högst ett par veckor och ommålas, så oroa dig inte. Men jag vet inte vad jag ska göra nu, jag vet inte hur man ska gå till jobbet, jag bröste igår hela kvällen (

Brunetten

Du blev röd eftersom du förmodligen inte hade någon färg på massorna på marknaden utan en klarare. Vanligtvis tänds de först (om de är mörka, som dina) tar de ofta Blond mi, sedan färgfärg på 1,9 procent och det visar sig normalt Blond.
Ta professionell färgämne (Igora, Cadus, Altsina), nämligen färgning med oxidationsmedel 1.9 mix 1 till 2 (färg till oxidationsmedel) och håll i 10 minuter (på färgat och särskilt blekt hår, det tas snabbare), tonerna är bättre kalla, till exempel Igora 4, 36 och 4.1 3.1 kommer de att göra ett rött huvud.
Med henna är det bättre att inte experimentera, du kan bli morot och det kommer inte att tvättas och rötten kommer att se igenom.

Gästen

Ta professionell färgämne (Igora, Cadus, Altsina), nämligen färgning med oxidationsmedel 1.9 mix 1 till 2 (färg till oxidationsmedel) och håll i 10 minuter (på färgat och särskilt blekt hår, det tas snabbare), tonerna är bättre kalla, till exempel Igora 4, 36 och 4.1 3.1 kommer de att göra ett rött huvud.


Kalltoner orsakar bara gröna. Det är omöjligt att göra utan blandstenar här, men för författaren är det redan svårt.
4, 36 är ett bra alternativ.

Catherine

Du blev röd eftersom du förmodligen inte hade någon färg på massorna på marknaden utan en klarare. Vanligtvis tänds de först (om de är mörka, som dina) tar de ofta Blond mi, sedan färgfärg på 1,9 procent och det visar sig normalt Blond.
Tack för en sådan detaljerad historia, men jag är ledsen om du var försiktig, du skulle ha märkt att jag skrev att jag först hade tänt mitt hår och sedan satt färg.
Ta professionell färgämne (Igora, Cadus, Altsina), nämligen färgning med oxidationsmedel 1.9 mix 1 till 2 (färg till oxidationsmedel) och håll i 10 minuter (på färgat och särskilt blekt hår, det tas snabbare), tonerna är bättre kalla, till exempel Igora 4, 36 och 4.1 3.1 kommer de att göra ett rött huvud.
Med henna är det bättre att inte experimentera, du kan bli morot och det kommer inte att tvättas och rötten kommer att se igenom.

Catherine

Du blev röd eftersom du förmodligen inte hade någon färg på massorna på marknaden utan en klarare. Vanligtvis tänds de först (om de är mörka, som dina) tar de ofta Blond mi, sedan färgfärg på 1,9 procent och det visar sig normalt Blond.
Ta professionell färgämne (Igora, Cadus, Altsina), nämligen färgning med oxidationsmedel 1.9 mix 1 till 2 (färg till oxidationsmedel) och håll i 10 minuter (på färgat och särskilt blekt hår, det tas snabbare), tonerna är bättre kalla, till exempel Igora 4, 36 och 4.1 3.1 kommer de att göra ett rött huvud.
Med henna är det bättre att inte experimentera, du kan bli morot och det kommer inte att tvättas och rötten kommer att se igenom.


Tack för en sådan detaljerad historia, men jag är ledsen om du var försiktig, du skulle ha märkt att jag skrev att jag först hade tänt mitt hår och sedan satt färg.

Catherine

Författaren, men jag har klippt håret hårt, gick till en stylist, tänkte göra en ny frisyr, men jag tyckte inte om mig så mycket. Så de slickade mig, bara skräck (jag ska vänta i två månader för att växa tillbaka. Allt är inte så illa för dig, högst ett par veckor och ommålas, så oroa dig inte. Men jag vet inte vad jag ska göra nu, jag vet inte hur man ska gå till jobbet, jag bröste igår hela kvällen (


Ja, jag förstår dig, jag själv var ett offer för misslyckade hårklippningar.) Men vad har du rätt på är att det egentligen tycktes mig att det var lättare för mig i min situation =) Tack så mycket för ditt stöd!
P.S. Min unga man sa att han verkligen gillar min nya hårfärg =)) han han han han de här männen, förstår inte någonting =)

Ottenki.Pro

Om efter färgning färgen blivit röd, så om du vill kan du omedelbart måla över den oönskade färgen, det kommer inte att medföra mycket skada. Bara det är bättre att överlåta en professionell, eftersom en felaktigt vald nyans kan ge en rödaktig rost eller kan bli svart.

Catherine

Om efter färgning färgen blivit röd, så om du vill kan du omedelbart måla över den oönskade färgen, det kommer inte att medföra mycket skada. Bara det är bättre att överlåta en professionell, eftersom en felaktigt vald nyans kan ge en rödaktig rost eller kan bli svart.


Förklara, snälla om vilken skuggning du säger, vilken färg menar du?

kantarell

tonic bör inte målas! Ta inte en samoachfärg, till exempel, L'real gjutning och måla allt perfekt. 600 visar sig mycket vacker, de målade även vitt hår och allt var ok

Gästen

Förklara, snälla om vilken skuggning du säger, vilken färg menar du?


Jag kan inte säga exakt vilken färg man målar över, för jag vet inte nivån för förtydligande för tillfället. För att täcka kopparskärmen behöver du den önskade naturliga färgen, pärlan och ashytonen, men i vilka proportioner som lägger till dessa färger beror det på hårfärgen och färgämnet. Koppar är målade över mycket svårt, och som regel är det fortfarande synligt, men i en mer naturlig naturlig ton.

Catherine

tonic bör inte målas! Ta inte en samoachfärg, till exempel, L'real gjutning och måla allt perfekt. 600 visar sig mycket vacker, de målade även vitt hår och allt var ok


Och färg 600 är vilken färg?

Catherine

Jag kan inte säga exakt vilken färg man målar över, för jag vet inte nivån för förtydligande för tillfället. För att täcka kopparskärmen behöver du den önskade naturliga färgen, pärlan och ashytonen, men i vilka proportioner som lägger till dessa färger beror det på hårfärgen och färgämnet. Koppar är målade över mycket svårt, och som regel är det fortfarande synligt, men i en mer naturlig naturlig ton.

kantarell

Det är mörkt blont, men det visar sig som choklad utan uppenbar rödhårig och växer då inte så uttalad.
du kan inte nu ta färgen från massmarknaden, eftersom skuggan kan komma ut väldigt sorgligt. eller gå till en professionell mmaster, neutraliserar han skickligt din yellowness eller redhead, eller målar guldfärgad silt naturligt i varma nyanser men utan aska är det riskabelt att göra det själv

Gästen

Bättre vänta på det, läka ditt hår.
Jag förlorade halva håret på mitt lilla huvud, även om blondinen redan är 10 år gammal!). Jag älskar vitt hår, färgade andra gången. och håret från golvet samlades.
och i framtiden om du vill ha mer vitt hår, det vill säga en färg som bleker väl. fast Kapus - i pulver

kantarell

pulver är inte färg.
i mörkret kan du måla över säkert för hår

julia

Jag hade denna erfarenhet) Omedelbart rekommenderar jag - måla inte det själv, gör det värre. Vi måste gå till en bra mästare. Hon kommer att oskärpa den här färgen. Om du inte vet det här kan jag ge mobben. telefon (jag bor i Moskva). Nu är ditt hår skadat (jag hade det som en släp), du behöver definitivt en bra hårmask (försök JACK DESSANGE) + börja dricka speciella vitaminer för att stärka håret (PERFECTIL hjälper mig).

natasha

Hjälp!
Jag har brunt hår, som vanligt bestämt mig för att gå igenom formen! Efter att ha lyfts fram föreslog frisören att du kunde tända håret lite i en guldblond. Jag betrodde mitt långa hår till mästarens händer.
Som ett resultat visade färgen att den var en guldblond, i princip vacker, men rötterna är röda, jag skulle säga rostigt guld. VAD GÖR DU? Det ser ut som om det har överhettats i solen (

kantarell

Natasha målar rötterna igen Det är konstigt att ATM visade sig på rötterna, kontakta en annan salong

Nicholas

http://fresh-lady.ru/?rid=14631skin=pricheska
Tjejer, här kan du välja ditt hår online

Snezhanna

Gå till salongen! mästare och inte sett detta. Ur egen erfarenhet kommer jag att säga att du måste ta reda på vilka salonger som målar GOLDWELL, eftersom deras färger är mest godartade så att inte allt hår kommer att falla ut

Misslyckande hårfärgning. Hur återställer du den gamla färgen?

Oksana

Gud, hur var det möjligt att applicera färg på håret med ett oxidationsmedel ganska starkt - ╧9? Det var nödvändigt att förlåta hårborttagningen med krämfärg och det är det, att inte använda ett oxidationsmedel som förbrukar färg. Detta är logiskt, Gela.


Hjälp människor och jag också, finns det en färgåtervinning?

Oksana

tjejer hjälper pozhiME TOTALT 14 ÅR HAR SKYDDAT HÅR SOM BESLUTS ATT DYE I EN MÖRK BRUN HAR DÄCKAT FÖR MÖRKEN ÖNSKAR ATT RETURERA SIN SÄRSKILDA HAIRFÄRG

Christina

Jag var blond, färgad blondin. Färgen är ljusgul. Hur får du färgen tillbaka? Eller åtminstone hur man mufflar färgen. Eventuella råd. Jag skulle vara väldigt tacksam..

Gästen

Hjälp tack! Vad ska man göra om jag var blond och sedan bestämde mig för att måla och bli ljusare, men istället hade jag en fruktansvärd gulröd färg! Är det möjligt att återvända till min gamla hårfärg?

julia

Snälla berätta vad jag ska göra!
min hårfärg är blont.
På sommaren började jag brinna ut och blev gul på en gång. Jag blev en brunett, jag tyckte inte om det.. då färgen tvättades av, nu har jag något mellan mörkbrunt och rött, hur kan jag få färgen tillbaka! i huset. villkor. Snälla hjälp.

Gästen

Jag har nyligen färgat blondin. Och det var ljusbrun. Efter målning blev jag lite ljusgul. Jag vill återvända min ljusbruna färg tillbaka. Vad kan jag göra snälla berätta för mig!

Karina

Människor hjälper mig att få ditt hår blondine ville pomelirovatsya och förlåta sig själv och så hemskt började gå och köpa färgen bitter choklad blev röd och jag vet inte vad jag ska göra nu människor hjälper mig tack jag ska prova några sätt att uppnå önskad effekt

julia

Tjejer, spara. Jag bor i Turkiet, de vet inte hur man ska arbeta här med blont hår. I mars, hans mästare färgad blondin, färg chic. Fram till juli var det inte alls målat, jag trodde att jag skulle kunna flyga hem. fungerade inte. Igår färgade i Turkiet i karamell. blev svart. Jag tvättade mitt hår med schampo 4 gånger + mask. Färgen är lite spolas till kastanj med en röd nyans. Målad här är jag rädd, jag vill försöka tvätta bort färgen hemma och återvända åtminstone till vete en (Problemet är också att jag har rött pigment och, om den tvättas av, kommer jag antagligen att bli röd. Kanske har någon stött på det här? vänligen.
Tack.

Anet

Jag tog bort denna färg ryzhinu Wella Color Fresh Fresh pH 6,5 halvfast färg. Även i solen inte röd. Gjord på permanent färg

Zhenya

Igår bestämde jag mig för att vända mig till kastanj. men när de började tvätta, visade sig färgen vara helt annorlunda! i stället för kastanjfärg blev bitter choklad med en lila färgton !! lådan matchar namnet, men varför fick jag en annan färg? hur man tar honom nära kastanjen? hjälp mig!

Gästen

Jag försökte väteperoxid. Anka här är ljus-röd-färgad stål ljusbrun mene tyckte om det! Jag gjorde det i min schampo. Jag lade till peroxid och tvättade mitt hår. Okej !! Jag uppmanar

Gästen

ÖPPET SÄKERHET HUR ATT Tvätta MÅL.
1 för att få citronsaft
2 per kopp citron (beroende på hårets längd) två matskedar natron
3 msk skedar av burdockolja för hår
Att flytta, vid huvudet av ritningar, att hålla ut och i god tid så:
1 du färgad blondin 20-30 min.
brunett 15-20 min.
Brown-have-soared timme
På bekostnad av rosa röd grön, vet jag inte. Jag är själv en frisör, så det här är hur kayfovo visar sig, de kommer till mig, de säger att jag ska göra det här håret på ett dyrt sätt, och de förnyas, jag sparar pengar med ett verktyg och så säljer jag det! Tja, jag beställer, de säger att det är över, de tar mig och jag säljer) BUSINESS) vad kan jag säga. Jag sa en hemlighet, tog synd på dig, så att säga! Tack skriva))

Gästen

Min hårfärg är ljusblond. Flera gånger i rad (ca 2-3 gånger i månaden) målades med starkt lättande färger.


galen? 3 gånger i månaden?

Gästen

Hårfärgen är mörkblond. Jag bestämde mig för att färga mitt hår blondin, men resultatet var oväntat - det visade sig en gyllen gul färg!


Vad hade de på sig? Jag vill bara det här)

Gästen

Hjälp tack! Jag färgade mitt hår igår, och de är ashy på toppen av mitt huvud. Hur bli av med den här hårskärmen?


Och vad är längden?

Gästen

Hej folk. behöver verkligen hjälp. min naturliga hårfärg är mörkblond och jag bestämde mig för att färga mitt hår som en gyllene, men till sist fick jag en gulguldbrun..


Jag undrar vad du behöver målas för att få det att hända

Gästen

ÖPPET SÄKERHET HUR ATT Tvätta MÅL. 1 för att få citronsaft 2 för ett glas citron (beroende på hårets längd) 2 matskedar natronkött 3 två matskedar av kardborreolja för håret häll in där MIX, SKICKA HÖG PÅ HUVUDEN, och KOLKOM skaka det med tiden: 1 20-30 min. brunett 15-20 min. Brown-have-soared timme På bekostnad av rosa röd grön-jag vet inte. Jag är själv en frisör, så det här är hur kayfovo visar sig, de kommer till mig, de säger att jag ska göra det här håret på ett dyrt sätt, och de förnyas, jag sparar pengar med ett verktyg och så säljer jag det! Tja, jag beställer, de säger att det är över, de tar mig och jag säljer) BUSINESS) vad kan jag säga. Jag sa en hemlighet, tog synd på dig, så att säga! Tack skriva))


hjälpte mig inte. höll en timme (

Maria

OMG! färgade håret med tonik, blev ljust violettgrå, på samma dag färgade dem blonda och reaktionen gick, jag fick gröna trådar. hur man fixar? hjälp!

Ira

Damn hjälp, det var mörkt blont, avfärgat visat sig rött. Jag bestämde mig för att måla i mörk kastanj, och det blev helt svart. Hur kan jag få tillbaka min hårfärg? Hjälp tack!

Gästen

OMG! färgade håret med tonik, blev ljust violettgrå, på samma dag färgade dem blonda och reaktionen gick, jag fick gröna trådar. hur man fixar? hjälp!


det hjälpte mig!) på natten gjorde jag den här masken, på morgonen fanns en platinfärg, på samma dag jag färgade mitt hår blond, allt är bra) fuf)

Gästen

ÖPPET SÄKERHET HUR ATT Tvätta MÅL. 1 för att få citronsaft 2 för ett glas citron (beroende på hårets längd) 2 matskedar natronkött 3 två matskedar av kardborreolja för håret häll in där MIX, SKICKA HÖG PÅ HUVUDEN, och KOLKOM skaka det med tiden: 1 20-30 min. brunett 15-20 min. Brown-have-soared timme På bekostnad av rosa röd grön-jag vet inte. Jag är själv en frisör, så det här är hur kayfovo visar sig, de kommer till mig, de säger att jag ska göra det här håret på ett dyrt sätt, och de förnyas, jag sparar pengar med ett verktyg och så säljer jag det! Tja, jag beställer, de säger att det är över, de tar mig och jag säljer) BUSINESS) vad kan jag säga. Jag sa en hemlighet, jag tog synd på dig, så att säga
här är det här receptet)) försök)

Olya

hjälpte mig inte. höll en timme (


Det hjälpte mig! Hour höll det, tvättat av strängen, jag ser efter allt. Så jag höll det en annan timme, och det var borta! SUPER) tack tjej) MM)

Nadine

gråblåblå tvättad med tvål. höll soppad hår i 1 timme under ett lock och tvättades sedan 7 gånger i rad. tvättas bort :)

Gästen

Det hjälpte mig! Hour höll det, tvättat av strängen, jag ser efter allt. Så jag höll det en annan timme, och det var borta! SUPER) tack tjej) MM)


alls inte)) glad också

Chris Kit

Jag hade färgat hår av en ljus färg (jag kan lägga ojämnt färgad), jag ville färgas blåfärgat ojämnt och på vissa ställen visade sig vara grön> _

Misslyckat färgat hår. Jag vill måla om. Efter vilken tid kan detta göras?

Veronichka

Du kan försöka tvätta färgen från håret.
Färgkorrigeringsmedel "Hårljusreparationsfärg" gör det möjligt att justera färgresultatet, för att minska färgintensiteten. Innehåller inte ammoniak och väteperoxid; fungerar endast på artificiella pigment, utan att påverka hårets naturliga pigment; eliminerar problemet med fläckar; justerar hårstrukturen. Drogen av läkemedlet är helt ofarlig.
"ESTEL COLOR OFF" betyder att avlägsna färg från hår 3 * 120 ml [EKO]
Den mjuka formeln gör det möjligt att effektivt avlägsna hållbar (oxidativ) färg från håret - det här verktyget kan tvätta den svarta färgen till en naturlig färg.
Och behöver fortfarande ett schampo utformat för djupt rengöring av hår.

Julia Ermilova

det finns många saker som måste utredas: 1) vilken typ av färgämne, 2) hårets struktur, 3) hårtyper; 4) i vilken färg hon färgade (det här är inte så liten), men i allmänhet vänta tills den tvättas av, om hon målar i mörkret, och om det i ljuset är desto mer håret skadas mycket. Du kan måla även imorgon, det här är ditt val.

Misslyckande hårfärgning. Hur återställer du den gamla färgen?

Gästen

Flickor, väldigt olyckligt färgad. Istället för att mörk kastanje visade sig vara radikalt svart (inte som Kisa). Vad kan man göra hemma? och finns det några speciella behandlingar i salonerna för att återvända till din färg? Tack.

Loa

Jag är stylist och jag vill prata om hur och vad man målar utan att ge mycket pengar och tid)
!) Jag kommer att säga en sak. Om du är blond och vill färga håret i en brunhårig kvinna, välj den färg du vill ha men tonen är mörkare, du är blond och du bör förstå att hårstrukturen ger ett ljust pigment! din färg)
!) om du är brunhårig (brun någon) och vill vara brunett, lätt, köp en svart skorpe och den som är!
!du är brunhårig men du vill vara den perfekta blondinen, 2 färger av brightener 13%. och efter en timme på vått hår,
Soda 2 matskedar, vodka 1 matsked, varmt vatten och schampo, för att få gräddfil, tvålhuvud. håret kommer att bli levande och kommer att tvättas gult, sedan efter 4 - 7 dagar krämfärgen ultrablont!
!) brunett är inget komplicerat, vodka schampo och läsk, hårborttagare, 2 matskedar) och färgämnen i vilken färg som helst
!) och ja glömma:
färg efter färgning förstör håret men toniken är mest!
Lycka till alla och för alla frågor kommer jag gärna hjälpa dig.
https://vk.com/dianka_sekret

Alena

Jag gjorde en tvätt med svart, blev röd !! Nästa dag jag målade med färgen "Garnier" (sandstrand) och blev svart igen! Vad ska man göra Hjälp snälla, förstörde jag bara mitt hår för ingenting?

xenia

Berätta för mig hur man återställer den naturliga hårfärgen? Jag färgade rött, men beklagade, förstörde bara mitt hår, jag vill ha min färg tillbaka. Vänligen ge råd om hur man återställer?

Diana

Jag har en fråga här !! Igår var mitt hår färgat-mörkt. Jag ville bli en blondin.. men färgen visade sig med en gul tinge (röd) kan något göras för att ta bort den röda färgen. kan återigen måla.


Samma problem! Igår färgade hon sig i ljusblond och blev ljusröd. Den här skräcken är lätt!

Olga

Hjälp, jag var blont, jag bestämde mig för att göra en bärnsten, rötterna är mjölkchoklad, mitt hår är lite mörkare och frisören färgade den i mörk och nutty. Vad jag ska göra nu vet jag inte. Färgen återvänder verkligen. Jag vill ha mina blonda krullar, men jag förstår att jag måste gå tillbaka till skalet.

Angelita

Jag färgade bang lila Hur man återställer den gamla färgen vad ska man göra?

Gästen

Och om det var en hårljus? kommer att hjälpa till att återvända till blondinen?


Tack så mycket, men jag åkte till Seda idag))

Gästen

tjejer, lita bara på dig. Jag var mörkblond och ville göra mitt hår lite ljusare än min naturliga färg. Jag köpte en vit färg, jag bestämde mig för att om jag höll det i 5-10 minuter skulle mitt hår bli ljusare. Eftersom mitt hår är långt (eller bara misslyckats färgat) var en färglåda tillräckligt för hår på mitt huvud och smäll. i slutändan blev jag perederala det och min hårfärg på mitt huvud blev absolut GUL, och håret själv upp till armbågen är mörkt blont. Kan du föreställa dig hur dum det är? I övermorgon har jag ett viktigt möte, och jag skäms även över att lämna huset. HJÄLP PLEASE vad kan man göra i detta fall? Kan jag köpa färg av min naturliga färg och måla håret på huvudet? Vet inte vad jag ska göra.


Daria, försök att se en specialist, han kommer att fixa allt. Eller mitt huvud oftare.. Men bättre är en specialist

Gästen

Berätta för mig, jag har mått mitt ansikte i rött, kan jag måla det i en nutty färg?

julia

Jag har samma problem. Jag kan bara inte gå utanför färgen är bara hemskt, jag gråter på natten. I allmänhet blev hårfärgen färgad med ett ljusmedel, rötterna växte mer än hälften, och denna övergång visade sig (jag tyckte om det), men då blev den naturliga färgen större och denna övergång blev inte och jag trodde att jag skulle hjälpa (toner eller smärta) säljaren sa att effekten inte skulle vara synlig. Council prodovtsa cream-platta PLATINUM BLOND, jag var inte nöjd med denna effekt. Min pojkvän uppskattade inte det heller (hjälp mig få ut av detta också

Befälhavaren

Gudar, Baba *****! Du först lär dig att måla med akvarell och gouache innan du färgar håret! Och i salongen måste du slutföra tjänsten! Och inte

Gästen

Hjälp tack
Min naturliga färg är mörk kastanj, för ett år sedan färgade jag en ljus kastanjfärg, jag var väldigt glad, jag stödde den här färgen, tonade rötterna, men för 4 dagar sedan färgade jag rosa och studerade fruktansvärt, färgen var inte den som ville, det visade sig lite rött, allt skulle vara bra och jag skulle köpa en tvätt och återvända min naturliga färg, men faktum är att innan du färgade i rosa, blev jag ljusare, mitt hår blev mycket tunt, det finns nästan inget hår!
Vad berättar du för mig? Hur återställer man allt till sin plats? Kanske finns det någon slags folkmetod?

Gästen

Jag hade samma sak. Tvätta i kabinen rekommenderas inte, det skämmer bort håret. Målad med lätt färg visade färgen ljusröd.

hjälp bra människor jag var mörkbrun brun allmänt önskade förändringar ljusnade och det visade sig ful hur du kan tvätta bort färgenNästa Artikel
Recept masker för hår med kefir och honung