Hur färgar håret efter tvätt utan skada


Färgning är ett av de mest populära förfarandena efter skärning. Med hjälp av konstgjorda pigment kan flickor drastiskt ändra bilden eller uppdatera den något. Men det är inte alltid nödvändigt att smaka på den nya färgen, speciellt om du är engagerad i att ändra bilden hemma och inte i salongen. Att fixa det olyckliga resultatet kommer att hjälpa till med en särskild remover, som också kallas avkoppling. Tänk på funktionerna för färgavlägsnande och alla nyanser av återanvändning av färgämnet.

Allt om avkapning

Tidigare blev kvinnor borta av kvinnans frisyrs misslyckade färg genom folkliga metoder, kefir, läsk, citronvatten och andra improviserade produkter användes. Nu producerar alla professionella varumärken inte bara färgämnen, men också medel för borttagning från håret. Beroende på bolaget kan läkemedelsammansättningen variera, men de viktigaste aktiva ingredienserna är alla syror. De bryter bindningarna mellan hår och kemiska ämnen - artificiellt införda pigment. Färgen är bokstavligen "pushed out" av strängarna.

Avkoppling med hjälp av professionella verktyg gör att du relativt snabbt kan bli av med oönskade toner. Men du måste veta nyanserna i proceduren för att inte skada krullarna och ta bort pigmentet.

Om du inte tar bort det helt, kan efterföljande färgning av håret efter tvätt ge ett oförutsägbart resultat, eftersom de återstående färgämnena kommer att reagera med de nya komponenterna och blanda.

Kommer den naturliga färgen att återvända?

Ofta går tjejerna till salongen för en tvätt i hopp om att återfå sin naturliga krillfärg. Att göra detta är dock orealistiskt. Anledningen ligger i mekanismen för effekten av kemiska färgämnen på håret. De är sammansatta av clarifiers som tvättar ut det naturliga pigmentet och skapar en bas där den konstgjorda färgen vilar.

Bakgrundsfärgen beror på vilka granuler som är större i ditt naturliga hårhår. Pheomelanin ger gul ton och eumelanin - brun.

Resultaten är följande:

 • blekgul bas - på ljusa blonda krullar;
 • gul - ljusbrun;
 • röd - på mörkblond;
 • röd - på svart.

Omedelbart färgfältet du inte ser basen, eftersom ett artificiellt infört pigment kommer att appliceras på det. Men om du tvättar den med hjälp av speciella preparat är det bakgrunden som börjar visas, inte din naturliga krullfärg.

Tyvärr är effekten av kemiska färgämnen på strängarna en oåterkallelig process, och till och med de mest högkvalitativa medel för avkoppling hjälper inte dem att återvända sin naturliga ton.

Antalet förfaranden

Hur många avvecklingsprocedurer behövs för att helt bli av med det? Svaret på denna fråga beror på flera faktorer. Först och främst betyder det vilken komposition du använde för färgning.

Hushållsprodukter innehåller mycket pigment, och för borttagningen behöver du upp till tio tvättar. Om krullarna sänktes till effekterna av lågkvalitativa droger upprepade gånger, och färgen var för mörk, användes dessutom pulver, vilket befälhavaren kommer att lysa håret.

Ammoniakfria formuleringar, tonalbalmer och toner som är nära naturliga kan elimineras 2-3 gånger.

Kom ihåg - det är strängt förbjudet att använda avkopplingsmedel för att ta bort naturliga basma eller hennafärger. De verkar på krullar på ett helt annat sätt än artificiella pigment, och det är omöjligt att förutsäga resultatet av tvätten.

Bestäm tvättens kvalitet

Flickor är ofta intresserade av frisörer, hur länge efter tvättning är det möjligt att färga håret. Svaret på denna fråga är otvetydigt - bara när pigmentet är helt borttaget. Annars kan resultatet av den upprepade appliceringen av färgämnet vara helt annorlunda än vad du vill.

Bestämning av avkroppens kvalitet kan göras med hjälp av ett test som utförs av ett oxidationsmedel. Det måste ingå i pigmentavlägsningssatsen. Efter applicering av syrakompositionen, välj en liten strand och applicera oxid på den, vänta 15 minuter. Om efter denna tid krullen har blivit mörkare, betyder det att det fortfarande finns några färgämnesrester i den.

Avsmalning utförs tills håret slutar mörka efter provningen. Du kan göra ett annat antal tvättar i rad, beroende på kompositionens och tillverkarens kvalitet. I allmänhet rekommenderas att du upprepar inte mer än 2-3 procedurer i rad varannan dag. Vidare krävs en paus av flera veckor för att krullarna ska återhämta sig, och processen för avlägsnande av pigment fortsätter.

Individuella mästare behandlar strängar tintningsmedel som endast verkar på ytan av locken, inte tränger in i sin struktur. Detta bidrar till att förhindra återkoppling av de återstående partiklarna av färg i låsningarna och sparar dem från mörkare mellan sessioner.

recoloration

För att ge en vacker färg till en frisyr, kan du använda färg igen efter avkoppling. Det är oönskade att göra detta hemma, eftersom tonen inte är densamma som anges på förpackningen eller i katalogen.

Det är bäst att besöka en salong med bevisat rykte och att hitta en bra specialist som uppskattar strukturen och skicket på dina strängar, kommer att kunna välja den lämpligaste kompositionen och skuggan, färga håret ordentligt och ge råd om ytterligare vård.

Val av skugga

Efter en tid efter avkapning kan du färga håret igen, men det bör ske mycket noggrant och kompetent. Experter rekommenderar användning av tintsalmer, ammoniakfria eller halvfasta formuleringar, för att inte skada låsen.

Det är nödvändigt att föredra professionellt - de innehåller mindre pigment än hushållens motsvarigheter, men effekten är imponerande och ljus. Samtidigt minskar den negativa effekten av aggressiva kemikalier på strängarna avsevärt.

Det finns två alternativ för hårbehandling:

 1. Fastsättning äkta färg. Om du efter en tvättning får en helt tillfredsställande nyans och inte vill ändra det, måste du konsolidera. Det utförs genom att applicera 9% oxid på trådarna, hålla den i 15 minuter och sedan behandla håret med en närande mask. Ofta tillgriper denna metod inte värt det, eftersom oxidationsmedelets sammansättning är väteperoxid, vilket avlägsnar fukt från håret.
 2. Färgbyte. Om bakgrunden efter avtäckning visade sig vara röd, blir reinkarnering till en blond ganska svår och traumatisk för håret. För förtydligande används en pasta, som innehåller ett oxidationsmedel av 12%, vilket kan brinna genom strängar och fullständigt förstöra dem. Men det är möjligt att mörka krullarna, för att välja en nyans av 2 toner lättare än önskat, för efter avfallning kommer alla färger tydligare. Till exempel, i stället för mjuk choklad får du rikt brunt hår.

När att måla

Frågan om du omedelbart kan färga håret med färgämnen efter tvätt är intressant för många tjejer. Allt beror på tillståndet för dina strängar. Om avkopplingen utfördes i flera steg, då krullarna efter det kan drabbas mycket, och det kommer inte att bli möjligt att återuppliva dem. Den extra negativa påverkan av kemiska ämnen kommer endast att förvärra situationen, och därför inför införandet av ett nytt pigment är det bättre att genomgå en återställande behandling, som inkluderar speciella masker, balm och salongförfaranden.

Om strängarnas tillstånd är ganska tillfredsställande och de inte har förlorat sin kraft, kan du omedelbart börja byta färger. För att göra detta, använd tjänster av en stylist, och i framtiden, hänvisa bara till honom för att tona rötterna.

Faktum är att de växande håren fortfarande kan vara missfärgade under en tid, eftersom kompositionerna påverkar deras molekylstruktur. För att bas- och tillväxtlinjerna inte skiljer sig, måste du välja rätt färg, vilket är ganska svårt att göra på egen hand.

Expertråd

Färgning, avkoppling och ommålning kommer inte att passera utan spår för locken, i alla fall kommer de att se värre ut än tidigare. För att återställa strängernas hälsa och eliminera de problem som kan uppstå efter experimenten, rekommenderar stylister att ta hand om dem ordentligt och noggrant.

Notera följande rekommendationer:

 • Använd efter färgning endast högkvalitativa schampon och balm. Alternativa medel för djup fuktighetsgivande och bevarande färg, så att du kan återföra elasticitet till strängarna och skydda tonen från utlakning.
 • Var noga med att använda masker för att mätta håret med närande och fuktgivande ingredienser. De kan vara butik eller hemlagad, det är önskvärt att kompositionen bestod av naturliga oljor.
 • Skydda strängarna från frost under ytterkläder och hattar. Fukten inuti håren kristalliserar i kylan och gör håret mycket sprött.
 • I soligt väder, behandla lockar med specialprodukter med UV-filter. De kommer att skydda skuggan mot att blekna och förhindra att håret förstörs.

Det viktigaste är att trimma de splittrade ändarna i tid. Detta kommer avsevärt att förbättra frisyrens utseende och hjälpa näringsämnena att fördelas utmed hela längden av håraxeln.

Rita slutsatser

Avklingning och efterföljande färgning är en allvarlig utmaning för håret. För att hon ska överleva den med de minst negativa konsekvenserna är det bättre att söka hjälp från professionella hantverkare.

Recensioner av tjejer, deras foton före och efter tvättning bekräfta att hemma för att uppnå önskat resultat är ganska svårt. En erfaren frisör kommer att kunna välja de verktyg som kommer att medföra minimal skada på dina lockar och välja den lämpligaste nya färgen för dem.

Experimentera med hår på ett ansvarsfullt sätt och glöm inte om kvalitetsvård för dem.

Efter vilken tid kan du färga håret efter tvätt och vad är det bästa sättet att göra det

Experiment med markering, färgning, färgning ger inte alltid önskat resultat. Många formuleringar och färger har en bestående effekt, och i fall av misslyckande måste flickor leta efter sätt att rädda håret från en misslyckad färgförändring. I dag finns det mycket naturligt och lagras tvätt, men de behöver användas, väl förstå hela processstekniken och dess konsekvenser. Vilka medel är mest effektiva och skadar inte håret, efter vilken tid det är möjligt att göra färgning efter tvättning, vilken teknik som ska användas, hur man bryr sig - allt detta längre i artikeln.

Vad är en tvätt och hur det påverkar håret

Tvätta kallas olika sätt som gör att du kan bli av med den olyckliga skuggan av hår efter färgning. Denna process kallas också avkapning.

Av typ av tvätt skiljer sig åt ytan och struktur. Den första utförs med användning av alkaliska medel, den andra innefattar missfärgning.

Om det finns behov av intensiv tvättning, rekommenderar experter att besöka salongen, där befälhavaren väljer ett professionellt verktyg. Om du inte behöver en radikal färgförändring kan du försöka klara sig själv.

Det är viktigt! Förfarandet för avkapning är inte säkert för hår, speciellt om flera steg av lättnad krävs. En paus mellan kemiska tvättar bör vara minst två veckor.

Förutom professionella formuleringar som används i salonger finns det hemlagade folkrättsmedel. De är mindre aggressiva, men mindre effektiva, kräver fler upprepningar.

Tvätta kan orsaka:

 • oönskad ljussättning av krullar med två eller tre toner;
 • torrhet, brittleness och styvhet i håret;
 • förlust;
 • stratifiering av ändarna;
 • olydnad strängar i att lägga.

Tvättprocessen är ganska komplicerad, och den professionella kommer att göra det bäst. Du kan dock använda butikshämtaren och försöka lösa problemet själv.

Oftast krävs mer än ett förfarande, som utförs över tiden. Varje komposition har vissa egenskaper och exponeringstid.

Om håret inte är skadat, kommer ett antal procedurer att räcka, men om en mörk färg har använts och under lång tid kan du behöva använda jämnblonda pulver.

Slutför proceduren med speciella schampon med en djup renhetsgrad. De tar bort rester av färg, men samtidigt starkt avfettat hår, berövar dem fukt och därmed jämnhet och elasticitet.

Det är viktigt att uppnå den nästan fullständiga försvinnandet av den olyckliga färgen så att tonerna inte blandas i en oförutsägbar färg under nästa färgning.

Högkvalitativ remover kännetecknas av närvaron av en flaska med ett oxidationsmedel, vilket gör det möjligt att bestämma om det gamla färgpigmentet kvarstår på håret.

Tvättningsprocedur:

 1. Separera håret på trådarna, applicera drogen på var och en, lämna ca en centimeter från rötterna, för att inte skada rötterna och hårbotten.
 2. Då kan du bära en plastlock för bättre effekt, värma den med en hårtork eller linda i en handduk.
 3. Att upprätthålla enligt instruktionerna.
 4. Skölj huvudet med varmt vatten.
 5. Därefter måste du genomföra ett kvalitetsprov - våt en liten krull med en oxidationsmedel från uppsättningen och vänta 10 minuter. Om strängen mörknar betyder det att färgen inte är helt tvättad.
 6. I det här fallet torkades ett litet hår och upprepa processen igen. Och så vidare tills teststrängen mörknar. Men i rad kan du applicera en tvätt inte mer än tre gånger, annars kan du allvarligt skada håret.

Varning! Tvätten återställer inte den naturliga hårfärgen. Vid färgning är håret kemiskt lättare, det naturliga pigmentet förstörs.

Foto före och efter

Är det möjligt att göra hårfärgning omedelbart

En eventuell remover passerar inte utan ett spår för håret, så kemisk färgning omedelbart efter att hämtningen inte är klar.

Curls är inte bara dåligt håll på färg, strukturen störs, ömhet ökar, utseende lider, förlust kan börja. De flesta färger innehåller aggressiva kemikalier, oxider etc.

Därför rådde en erfaren trollkarl efter tvätt att använda milda metoder för att uppdatera hårfärg, till exempel toning. Det här är den mest skonsamma skrymmesskärmen, med naturliga formuleringar. Färgen i detta fall har omslutande egenskaper utan att tränga djupt in i håren.

Hur kan jag färga håret efter tvätt? Det bästa alternativet för att ge färgskuggning till krökningar efter tvätt kommer att vara färgade produkter (schampon, skum, mousses, balms, etc.). Sådana kompositioner kommer inte att skada håret, och du kan fixa effekten genom att använda laminering, även hemma.

Även för färgning av hår använder ofta henna och andra naturliga färgämnen. Dock måste man ta hand om att inte få en oväntad färg.

Persistenta målar kan användas efter ungefär en månad har gått.

Hur färgar håret efter tvätt

Tips för färgning efter dumpning:

 1. När färgen är helt tvättad och tiden som krävs för håråterställning har gått, kan du färga håret med resistent färgämne.
 2. Om det finns en önskan att helt enkelt fixa en befintlig ton kan du använda ett oxidationsmedel (9%) i 15 minuter. Efter applicering av en fuktgivande fuktgivande mask.
 3. Färgning utförs på vanligt sätt. Efter proceduren kan inte läggas hår på ett varmt sätt. Glöm inte om vård- och återställningsmaskar.

En viktig punkt! Om färgfärgning behövs är färgämnet valt en ton eller två ljusare än önskat, eftersom håret blir så mörkare än väntat bara ett par toner.

Hur bryr man sig om håret efter

Med tanke på mekaniska skador på håret efter tvättning, tändningsprocedurer, behöver det speciellt skydd och vård. Hemma bör de få näring med masker, mjukas med oljor och fräschas upp med sköljning.

I salongen kan erbjudas alternativ som laminering, spabehandlingar, glasering, för att försöka så mycket som möjligt för att skydda håret från de negativa effekterna av miljön och eventuell mekanisk skada. Skärmning, keratinisering och pyrofores ger ett bra resultat.

Medel för hemhår restaurering efter tvätt är masker, oljor.

 • Bland maskerna är speciellt användbar kokosnöt. Kokosoljaens unika egenskaper och struktur gör att du snabbt kan klara av torrt hår. Vidare kan på grund av dess antiinflammatoriska egenskaper mjäll elimineras om det verkar. Skyddsmekanismen är enkel - oljan skapar en tunn film som är osynlig för ögat, vilket skyddar krönorna från aggressiva åtgärder i miljön.
 • På andra plats i form av effektivitet är masker från aloe. Det enklaste receptet är att kombinera äggulorna med aloe i lika delar och fördela hårets sammansättning. Skölj med vanligt schampo efter en halvtimme.
 • Frisörer rekommenderar en gelatinmask som innehåller, förutom gelatin, naturliga oljor, honung och äggula. Håll den här masken i ungefär trettio minuter, tvätta av med varmt rinnande vatten.

Sammanfattningsvis återstår det att tillägga att viljan att experimentera med hår är inneboende hos många kvinnor, och en eller två misslyckade färgning är inte en anledning att vara upprörd. Men för att förhindra att det händer, är det bättre att använda tjänsterna av erfarna colorists, eller åtminstone rådfråga dem före förfarandet.

Modig och mild hårfärgsteknik:

Användbara videoklipp

Hårfärg efter svartvård.

Är det möjligt att färga håret direkt efter tvätt och hur man gör det på rätt sätt

Få kvinnor är nöjda med sin hårfärg. Och även om det gör, triumferar längtan efter förändring ofta och tvingar oss att experimentera med färgläggning.

Moderna permanenta färger är ganska resistenta, och i händelse av missnöje med resultatet måste vi tänka på hur man kan bli av med den olyckliga färgen. För att göra detta finns det speciella kompositioner - tvättar, med vilken du kan returnera originalfärgen med egna händer och färg igen.

Att få rätt hårfärg efter tvätt är en utmaning för proffs.

Vad du behöver veta om tvättning

Tidigare använde kvinnor naturliga läkemedel som kefir, vegetabiliska oljor eller en lösning av läsk och salt för att bli av med den oliktade hårfärgen. Idag har vi till vårt förfogande mer effektiva och snabbverkande professionella färgavlägsnare (avtagande).

Estel Color Off - färgavlägsningsemulsion

Men du måste använda dem skickligt, förstå hur processen sker, vilka följder av användningen det kan vara, hur mycket hår kan färgas efter tvättning etc. Utan sådan kunskap riskerar du inte att uppnå effekten eller få ett mycket oförutsägbart resultat.

Varför kommer naturlig hårfärg inte tillbaka när du tvättar?

De aktiva ingredienserna i tvätten hos olika tillverkare kan variera. Dessa är främst syror som bryter bindningarna mellan hårets struktur och den kemiska föreningen, som i princip är färgämnen.

Var uppmärksam! Om den avkopplingsteknik som rekommenderas av tillverkaren inte följs, är det möjligt att kraftigt skada håret och hårbotten. Därför krävs instruktionen till verktyget för studier och utförande.

Genom att köpa sådana droger tror många användare att användningen kommer att återge sin naturliga hårfärg till dem, varefter det kommer att bli möjligt att måla om dem. Men det är det inte. För att förstå mekanismen för effekten av tvätt, läs följande stycke.

I håret av vilken färg som helst finns granuler av gul (feomelanin) och brunt (eumelanin) pigment. Ju lättare de är, desto mindre eumelanin är i dem och vice versa. Vid färgning på naturliga pigmenter verkar ljusare, vilket skapar bakgrunden på vilket det kosmetiska pigmentet ligger.

Fördelningen av pigment i färgat hår

Denna bakgrund kan komma i vilken färg som helst - från mycket ljus till rött, beroende på originalfärg:

 • Om hårets naturliga färg är ljusblond blir bakgrunden blekgul;
 • Om ljusbrun gul;
 • Om det är mörkt blont rött;
 • Om svart är rött.

Färg av färgat hår före och efter tvätt

Självklart är bakgrunden själv inte synlig, eftersom den är täckt av ett skikt av kosmetisk pigment - färgen som användes för färgning. Men håret har redan förlorat sin naturliga färg, därför är det inte den som ser ut, men när det är tvätt, men en lättare bas.

Hur många gånger behöver du tvätta innan du målar

Det beror på intensiteten i färgen på färgämnet, på antalet kosmetiska pigment som är inbäddade i håret. På professionellt sätt är pigmentet mindre än hos de som säljer för hemmabruk, men resultatet av färgning är detsamma.

Var uppmärksam. Ju mindre pigmentet desto lättare och snabbare är det möjligt att tvätta det ur håret. Därför är det bäst att göra färgning och uppsamlingsprocesser i salongen, trots att priset på dessa förfaranden är mycket högre än kostnaden för hushållsberedningar. Hårets skönhet och hälsa bör komma först.

Om du har färgats i mörka toner flera gånger i rad med hjälp av icke-professionella medel, kan du behöva upp till tio tvättar för att slutföra borttagningen, och ibland ytterligare användning av blondande pulver. Om du något och en gång ändrat den ursprungliga hårfärgen kan det räcka för två eller tre procedurer.

Färgspolning sker gradvis.

Om du inte tvättar det kosmetiska pigmentet helt och hållet, då när du applicerar ett annat färgämne, börjar de återstående molekylerna i håret under ett oxidationsmedel att växa och återbindas, vilket leder till blandningstoner och uppnå oförutsägbar färg. Därför kan du svara på frågan när du kan färga håret efter tvättning: när du är säker på att den gamla färgen är helt borta.

Så här bestämmer du kvaliteten på tvätten

En flaska med ett oxidationsmedel ingår vanligtvis i tvättkitet för att avgöra om det finns ett kosmetiskt pigment kvar i håret.

Hur gör man rätt?

 • Dela håret i strängar och applicera på varje tvätt;

Det är viktigt! För att inte skada hårbotten, applicera lösningen och retetera 1-1,5 cm från rötterna.

 • För att få produkten att fungera bättre, linda huvudet med plastfolie och linda upp med en varm handduk eller värm den med en hårtork.
 • Efter att ha hållit den angivna tiden, tvätta håret flera gånger med varmt vatten och schampo för djuprengöring.

Vattnet ska vara tillräckligt varmt

 • Gör en teststräng för att bestämma tvättens kvalitet. För att göra detta, fukta en liten mängd med ett oxidationsmedel och vänta 10-15 minuter. Om det har mörkats, finns det fortfarande ett pigment i håret.
 • Torka håret och upprepa proceduren tills teststrängen ger ett positivt resultat.

Tänk på att de flesta av verktygen inte kan användas mer än tre gånger i rad, annars riskerar du att förstöra hårstrukturen, torka hårbotten och få andra problem. Läs därför noga instruktionerna och följ det noggrant. Som regel kan du upprepa tvätten i 1-2 dagar.

Gör en teststräng efter varje tvätt.

Och så att håret mellan procedurerna inte mörknar, efter varje session rekommenderas det att tona med speciella kompositioner som går in i håret ytligt och deras molekyler är inbäddade mellan de brutna bindningarna och tillåter inte att de återansluts.

Användbara tips

För att inte skada håret och snabbt uppnå resultat följer du följande regler:

 • För utspädning använd ren filtrerad vatten;
 • Applicera den endast på torrt hår;
 • Efter proceduren, torka håret naturligt, använd inte hårtork, strykjärn och andra värmeanordningar.
 • Innan du använder, var noga med att testa för en allergisk reaktion, sätt lite ämne på huden på handleden på insidan.

Rödhet och klåda - En signal om otillåtlighet av användningen av medel

 • Tvätta inte under antibiotikabehandling. De påverkar frisättningen av vatten och ammoniak från kroppen, vilket negativt påverkar fördelningen av hårskugga.
 • Du kan aldrig förutsäga resultatet av att tvätta naturliga färgämnen - Basma eller Henna. De verkar annorlunda än konstgjorda permanenta färgämnen, så de påverkas bättre av traditionella metoder - olje- och kefir hårmaskor.

Hur färgar håret efter avkapning

När du ser till att det kosmetiska pigmentet tvättas helt, kan du börja färgas.

Vilken färg att använda

Det är inte så viktigt att färga håret efter tvätt - för detta kan du använda både en tonad schampo och grädfärg och naturliga färgämnen.

Det är mycket viktigare att välja rätt ton.

 • Om du är nöjd med den riktiga färgen måste du fixa det och orsaka 9% oxidationsmedel till håret och hålla det i 15 minuter. Därefter måste krullarna bli bortskämda med en fuktgivande närande mask. Recept av sådana masker i stora mängder hittar du i relevanta material på webbplatsen.
 • Om du väljer önskad nyans, ska färgen köpas en eller två toner ljusare, eftersom resultatet oftast är mörkare än vad som är tänkt.

Bilden visar en färgförändring

Men det är bättre att inte försöka experimentera och inte riskera men vända sig till en professionell frisör, som kan korrekt bedöma hårets typ och tillstånd, intensiteten i tonhöjden och andra viktiga faktorer och välja precis färgämnet för dig som ger önskad färg och inte skadar håret och utan att utmattas genom avkapning.

När du kan börja måla

Professionella frågar ofta om det är möjligt att färga håret efter tvättning omedelbart? När allt började började hon för att göra det för att drastiskt ändra hårets färg för att få ett nytt utseende.

Ta din tid, först försiktigt undersöka hårets tillstånd, ta reda på hur denna procedur påverkat dem. Om inga problem upptäcks kan du. Om de har förlorat sin levande glans, blir sköra, torra, olydiga, då är det bättre att vänta, låt dem vila.

Försök att inte använda termiska styling metoder.

Det skulle vara mycket användbart att göra närande och stärka masker med hjälp av alltid tillgängliga produkter i huset: rågbröd, äggulor, honung, kefir etc. Och utföra färgen själv i salongen, där en erfaren mästare inte bara väljer den lämpligaste färgen för dig, men ger dig också råd om hur du ska ta hand om ditt hår i framtiden.

Hur man löser problem efter tvätt

Efter avtäckning, speciellt om det var flera och långa och åtföljdes av att lätta håret med blont pulver, uppstår ofta obehagliga följder.

Hur hanterar man dem?

 • Om håret har blivit sprött och torrt, det finns obehagliga känslor av täthet i hårbotten, det är nödvändigt att välja rätt vårdsprodukter - schampon och balsam för balsam. Och även regelbundet närande masker, massera huvudet, använd avkok av läkning av örter för tvätt och sköljning.
 • Om de började dela och dela slutar, är det bäst att klippa dem för att stoppa processen. Om du av någon anledning inte vill göra detta, ha tålamod och börja behandla med hjälp av speciella reducerande emulsioner, kosmetiska oljor, balsamer och andra medel.

Split ends är bäst att skära

 • Om håret efter tvätten började falla ut dåligt, kommer det inte att vara tillräckligt med en skötsel av dem. Du kommer att behöva ändra din kost, inklusive nödvändiga produkter för att stärka håret, börja ta vitaminer. Men det mest korrekta beslutet är att konsultera en trikolog som ordinerar behandling.

slutsats

Lusten att förändra, att förbli ung och vacker är karaktäristisk för varje kvinna. Att det skjuter henne till olika experiment, inklusive hårfärg. Men sådana försök är inte alltid framgångsrika, ibland måste du korrigera dina egna misstag under en längre tid.

För att förhindra att detta händer, be om hjälp från specialister eller åtminstone studera problemet innan du börjar göra något. Videon i den här artikeln hjälper dig att bättre förstå hur du ska tvätta ordentligt, vad du ska undvika och hur man bryr dig om ditt hår efter proceduren.

Hårfärg efter tvätt

Varje medlem av mässan måste ändra sitt utseende genom att färga håret förr eller senare. Tja, om tjejen är nöjd med allting. Men hur är det när den nya färgen inte gillar och det finns en överväldigande önskan att bli av med det så snart som möjligt? Kom till hjälp av förfarandet för att tvätta håret.

Vad du behöver veta

Mer nyligen, för att bli av med oönskade färger, måste kvinnor tillgripa användningen av naturliga produkter som kefir, vegetabiliska oljor, salt- eller läsklösningar. Modern kosmetologi har ett antal effektiva och höghastighets professionella produkter avsedda för betning - färgavlägsning.

Innan du räknar ut om det är möjligt att omedelbart färga håret efter att ha tvättat det, måste du ha en uppfattning om proceduren för avrinningen själv.

Ska tvätten återvända den naturliga färgen

Många tror att den naturliga hårfärgen kommer att återvända efter avkapningsproceduren. Men det är det inte. Faktum är att som ett resultat av färgningen agerar ett ljusmedel på de naturliga pigmenten, vilket skapar en bakgrund på vilken det kosmetiska pigmentet senare kommer att ligga ner. Denna bakgrund är naturligtvis inte synlig, eftersom det visar sig vara täckt med ett lager av kosmetisk pigment av den färg som användes under färgning. Men dess naturliga färg gick förlorad. Det är därför resultatet av tvätten inte kommer att bli han, men hans klarade bas.

Antal tvättar

Antalet tvättar som krävs beror på flera faktorer:

 • färg färgintensitet
 • mängder kosmetiska pigment inbäddade i håret.

I det fall håret färgades i mörka toner flera gånger i rad, kan du använda ett icke-professionellt medel om du behöver ett dussin tvätt och eventuellt ytterligare användning av blondpulver.

Om den naturliga hårfärgen ändras något och en gång kan du göra med två tvättar.

Bestäm tvättens kvalitet

Tvättkitet innehåller en oxidantflaska för att bestämma om det finns ett kosmetiskt pigment kvar i håret.

Efter att du har använt förberedelsen för tvättning, behåller den i önskad tid och sköljning, är det nödvändigt att utföra ett litet test. För att göra detta bör en separat hårsträng fuktas med ett oxidationsmedel och vänta i 15 minuter.

Om den här krullen mörknar, fortsätter pigmentet kvar i håret. I detta fall upprepas tvättproceduren.

Ett av de mest populära sätten att tvätta bort färg är Estel Emulsion.

Om hur efter tvätt Estelle-färg kommer ditt hår att diskuteras nedan.

När du kan börja måla

Den vanligaste frågan från yrkesverksamma är detta: När kan jag färga håret efter tvätt?

I det här fallet är det viktigt att inte hysa, men för att bedöma hårets tillstånd, ta reda på hur de påverkades av förfarandet. Om inga problem hittas kan du fortsätta med färgproceduren.

I händelse av att krullarna har förlorat sin naturliga glans, blir sköra, torra, olydiga, rekommenderas att vänta lite med färg och ge strängarna tid att vila och återhämta sig.

Efter tvättning är det väldigt användbart att göra närande och ständiga masker med hjälp av naturliga produkter som finns tillgängliga i varje hem (kefir, honung, äggulor, rågbröd). Det är bättre att utföra färgningen i salongen, där en erfaren specialist inte bara kommer att utföra proceduren ordentligt, men också ge råd om hur man ordentligt sköter ditt hår i framtiden.

Hårfärgning efter avkapning

Färgning efter tvättning kan utföras först efter det att det kosmetiska pigmentet har tvättats fullständigt från håret. Samtidigt spelar det ingen roll vad som helst för att färga håret - med en schampo, krämfärg eller naturliga färgämnen. Det är mycket viktigare att välja rätt ton.

 • Om du inte har något emot denna färg, kan den fixas med hjälp av 9% oxidator, som är åldrad i 15 minuter. Efter detta behöver strängarna en fuktgivande närande mask.
 • I fallet då en ny nyans väljs, måste färgen köpas en eller två toner ljusare, eftersom resultatet alltid är mörkare än vad som ursprungligen var tänkt.

Men i sådana situationer är det bättre att inte experimentera på egen hand, utan att söka hjälp från en professionell frisör, som kommer att kunna bedöma det allmänna tillståndet och sluta fokusera på de viktigaste faktorer som kan påverka slutresultatet. Som ett resultat kommer befälhavaren att kunna välja exakt färgämnet, vilket ger den önskade färgen och kommer inte att skada krullarna utarmade efter tvättproceduren.

Hårvårdstips

Hår efter tvättning behöver särskild vård. Först och främst är det nödvändigt att byta shampoo och balsam. När det inte finns någon erfarenhet av att använda professionella schampon är det väldigt svårt att välja den du vill ha. I det här fallet är det omöjligt att utan hjälp av säljarens konsult.

Klarat och tonat hår behöver två typer av schampo - fuktgivande och för att skydda färgen. Använd dem en efter en. Endast på detta sätt kommer det att vara möjligt att bevara den nödvändiga nyansen och förhindra uttorkning av håret.

Under den kalla årstiden, var noga med att använda hattar. Fukten i håret som påverkas av kallkristalliserar och håret blir skört.

Med hjälp av speciella masker kommer oljor att kunna lösa problemet med otillräcklig fukt. Masker köps bäst på en specialaffär. Apotekoljor för fuktning är inte alls lämpliga, eftersom de blockerar håren och förhindrar penetrering av syre. Det är därför som det är nödvändigt att stoppa valet inte på kosmetiska men på specialiserade oljor. Ett bra alternativ är till exempel kokosnötolja, kännetecknad av sin lätta struktur, behaglig lukt och djup näring. Denna produkt ger näring åt alla hår med energi från insidan.

Dessutom bör serum användas efter varje schamponering för att undvika oönskade tvärsnitt. Applicera dem på vått hår, med undantag av kontakt med rotbasen.

Tidig färgning hjälper till att återvända en vacker hårskugga efter tvätt. Noggrann vård kommer att bidra till den snabba restaureringen av lockar.

Man bör komma ihåg att det finns ett tillåtet tröskelvärde genom att ha korsat det man måste hantera en irreversibel försämring av strängarnas struktur. Om detta händer, bryr sig hemma förlorar all mening, eftersom fonderna inte hjälper. Och bara ett överklagande till en professionell kommer att ge ett litet resultat.

Djärva försök med lockor - en bekant ockupation för många kvinnor. Ibland slutar sådana åtgärder dåligt. Därför måste du noga väga de möjliga riskerna och slutresultatet innan du påbörjar något hårförfarande. Och det bästa sättet att gå till en professionell mästare, vem ska ge råd och utföra det nödvändiga förfarandet med minimal skada på strängarna.

Efter tvättning när du kan färga håret

Hår efter tvätt

Många av oss, efter en viss tid av färgning av hår, försöker återfå hårets skönhet och dess naturliga nyans igen.

Men att göra detta utan att tvätta för håret är ganska svårt, om inte att säga "omöjligt". Idag försökte vi ta reda på vad en hårbricka är, huruvida det gör ont i håret och hur man bryr sig om håret efter tvätt.

Ursprungligen är det värt att komma ihåg att det finns två typer av tvättar - inre och yta. Intern färgavlägsning innebär blekhår och ytalkalisk. Idag finns det många typer av hårtvättar, och självklart rekommenderas proceduren i salongen med hjälp av professionella verktyg. Demokratiska märken erbjuder låg kostnad tvättar som är betydligt sämre i pris till professionella verktyg. Förfarandet i kabinen kostar dig 100-300 cu beroende på hur länge du färgade ditt hår och hur mycket tvätt kommer att behövas för ditt hår.

Är hårborttagaren skadlig?

Faktum är att tvätta håret inte är ett användbart förfarande, men i salongen skadar det inte håret. En erfaren frisör kommer alltid att berätta för dig hur man ordentligt avtar, speciellt om det innebär många förfaranden för att lätta håret. Om du till exempel har färgat ditt hår i mer än ett år, kommer du sannolikt att behöva flera procedurer för att tvätta håret, 2 eller mer. I det här fallet bör rewash utföras inte tidigare än 2 veckor efter det primära förfarandet.

Kan jag färga håret efter tvätt?

Efter att ha tvättat håret rekommenderar de flesta experter att göra toning. Hårtoning är ett förfarande som innebär naturlig hårfärgning, utan skadliga och kemiskt aggressiva komponenter. Detta innebär att färgämnet enbart omsluter håret och inte tränger djupt in i det med hjälp av oxid och andra kemiska medel. Färgning efter tvättning (avkoppling) är kontraindicerat, eftersom det kan påverka hårstrukturen. Man bör komma ihåg att håret inte håller färgen väl efter tvätt och efter hårets första färgning bör säker färgning utföras så tidigt som den tredje veckan. Hår efter tvättlättnad behöver särskild vård eftersom de är utsatta för mekanisk skada. Hemma, var noga med att göra hårmaskor baserade på naturliga oljor. I salongförhållandena kan du genomföra vårdförfaranden som skyddar trådarna från de skadliga effekterna av miljön. Det kan till exempel vara hårlaminering, glasering, spa masker etc.

Hur man bryr sig om hår efter tvätt?

Hår efter tvättning behöver särskild vård. Först och främst bör du vara uppmärksam på den dagliga vården. Stylexperter rekommenderar att man bara väljer organiska schampon som inte innehåller dofter, parabener och sulfater. Var noga med att använda hårbalsam, det kommer att skydda håret från mekanisk skada, samt lätta kamning. Blås torrt hår kan också vara skadligt. Men om du väljer det här alternativet, kom ihåg att det är bättre att torka håret med kall luft. Kamma inte vått hår eller gnugga dem med en handduk. I det här fallet skadar du dem. Det är mycket viktigt att skapa hårmaskor baserade på naturliga ingredienser. De kommer att göra håret vackrare och ömtåliga, samt accelerera deras tillväxt.

Hårmaskor efter tvätt

En av de bästa maskerna för hår är en mask baserad på kokosolja. Detta unika verktyg, vilket ger håret en vacker glans, gör dem smidiga och silkeiga. Kokosolja är lätt i sin struktur, det tvättas snabbt och förorenar inte håret. Men här är det nödvändigt att känna till åtgärden. Kokosolja läggs till schampon, balsams, masker. Vissa schampon är 90% kokosnötolja. Så vad är hans hemlighet?

Det visar sig att kokosolja innehåller essentiella aminosyror, mättade fettsyror och laurinsyra. Kokosolja är unik i sin struktur. Det gör att du kan fuktar håret, och samtidigt har antiinflammatoriska egenskaper, så att det effektivt bekämpar mjäll. Både vinter och sommar skyddar kokosolja hår från UV-strålar. Vid applicering av olja till håret bildas en osynlig skyddsfilm som skyddar dem mot skadliga effekter.

Till skillnad från många andra oljor absorberas kokosnöt lätt i huden såväl som hårstrukturen. För att skapa en mask, applicera kokosnötolja på håret, lämna i 1 timme och skölj sedan med schampo. Efter applicering av kokosnötolja blir håret mjuk och silkeslen. Om du vill ytterligare accelerera hårväxten, blanda kokosolja med äggula och lökjuice!

En mask baserad på äggulor och aloe kommer att stärka håret och ge den en vacker glans. Blanda bara ägg, Aloe och kokosnötolja i lika stora proportioner, och applicera sedan på håret. Tvätta av efter en timme med schampo vatten. För daglig vård rekommenderas att lägga kokosolja till schampo.

Är det möjligt att färga håret omedelbart efter tvättning

Kan jag färga mitt hår direkt efter tvätt?

flört

tjejer, med mörkröd (mörka rödbetor! -så det påminner om min färg nu), om jag gör en tvätt, vad ska jag tänka på? Med en rödhårig eller inte? Jag kommer att vara tacksam för ett adekvat svar!

Gästen

Tvättningen gjordes flera gånger. Om du gör första gången är allt bra. Huvuddelen är att inte tvätta bort den från hela längden av håret (vissa frisörer tvättar det från de "regrown" rötterna och färgen är naturligtvis ojämn). MAIN ERROR - DYE HAIR AFTER WASHING! Minst en månad ska inte målas och återvända sedan till samma färg igen. Du kan försöka markera.
Förresten blev jag förvånad över att jag tvättade mitt huvud med Baby Shampoo Eared Nyan - färgen tvättas verkligen bort. Och jag försökte också den enklaste masken: smörja ändarna på håret med kardolja och binda sedan svansen eller gör en hårklippning som en ballerina (så att de feta ändarna inte stör varandra). Det hjälper, särskilt efter tvättning.

Gästen

GIRLS, BLÅ INTE BLÅ HAIR EFTER BLEEPING AT MINST MÅNAD!

Darina

Små tjejer Hjälp, jag vet inte vad jag ska göra.
hon hade svart choklad i ett år, hon var väldigt trött på en mörk färg, hon bestämde sig för att välja något ljusare, hon ville måla i en nutty. Jag gick till salongen, de gjorde mig en tvätt, Estel Color of, svart tvättades av perfekt och jämnt blev jag ljusröd och röd, men jag hade blivit vuxna, min blonda färg..
befälhavaren erbjöd sig också att glansa över, innan hon började måla med jordnöts..
promelelirovalis, färgad. Resultatet är jag med en hårfärg som var ursprungligen, ja, lite lättare och, mer fruktansvärt, med röda rötter!
Tjejer vad ska man göra? hur justerar du färg nu?
Är det möjligt att göra en tvätt igen?
berätta för mig.

Irene

Jag har en lång blå Kan inte alla pigment tvättas? Och även efter varje tvätthuvudhår är det väldigt bra att tänka på den här översynen för kemikalier i SOVIET TIMES, HORROR! HAR GJORT OCH MASK OCH BÄST AV VINEGAR, ÄR ENDAST HÅRET KOMMER I KONTAKT MED VARMT VATTEN - Jag känner mig som sov. Idag kommer jag att göra smältningen, kan lite lite. För att bli ett barbjörn hörs inte en liten torka.

Barber

Varför tror du att du måste vänta en månad?
Håret tolereras ganska väl, färgar bezamifärg mycket nästa dag!
Hur många gånger har specialisterna av vänner sköljt bort och på spåret. dagen var målade med en icke-amiac croak (till exempel Cutrin) och allt blev bra!

rada

Jag har läst här, bara chockad. Jag är själv mörk kastanjfärg 7 år redan. Jag vill verkligen ha en vacker ljuskastanj för att håret ska bli brun snarare än svart. Jag gjorde syraavlägsnaren, rötterna är vita, allt annat är ljusbrunt, omedelbart färgen tog på sig den genomsnittliga kastanjen på förpackningen är väldigt vacker, men tyvärr är jag svart igen. Det är synd att tvätta otroligt dyrt och två förpackningar med den dyraste färgen, och igen svart. Jag köpte en tvätt igen, men mitt hår tvättas inte så snabbt, det är fortfarande väldigt mörkt. Jag vet inte vad jag ska göra, jag tror att jag ska ta en annan tvätt, så är allt bra, men här är problemet med att måla med färg för att bli ljusbrun och inte svart igen. Kan någon berätta för mig, jag tänkte redan på att bara måla med tonic i händelse av fel, det var lätt att tvätta det.

Gästen

Och om du inte målar och tonar efter tvätt, kommer dålig ton att hålla?

Gästen

Berätta för mig hur bäst du ska återställa hårfärgen. Jag gjorde en tvätt (tvättad svart). Rötterna är röda, ändarna är kastanjfärgade. Vad ska man göra Att måla på toppen eller göra tvätt på ändarna?

Barber

Det borde ha visat sig vara en jämn skugga, men om du inte har uppnått det här, tvätta den åtminstone 4 gånger för att uppnå en jämn färg.
Till hårfärgen visade sig hela längden av detsamma, jag råder dig att försöka måla Wella Coleston

La Perla

Hej alla Jag målade i svart i 6 år, med en mängd olika färger. Under de senaste två åren har Igora-04 använts. Jag bestämde mig för att visa svart. Började rycka på forumet, gå till salonger! Har konsulterat, förmodligen, hos mästare 20! De rådde allt på olika sätt.
I allmänhet bestämde sig i januari att lyfta fram, håret flyttades normalt. I februari flög det upprepade håret av, flög. Fram till juni berörde hon inte dem alls, bara gjorde masker. Här för fyra dagar sedan åkte jag till salongen - gjorde en sur tvätt Salerm-1 tvätt 3000tys. rub. Jag tog fyra av dem. Totalt 12000rub. (I allmänhet, efter den första tvätten i stugan, gick jag till affären och fick mig en Estel Color Off-tvätt (förresten, inte sämre än den första)
Resultatet var helt svart, nu kopparhår) Kom till salongen gjorde mästaren mig ett test för en sträng. Reaktionen gick bakåtsträngen mörkad till kastanj. Tekniker rekommenderas att passera efter tvättning en och en halv vecka. Vad händer tills jag inte vet. Men jag tror att färgen omedelbart inte står!

Marie

Hej tjejer! Jag har en sådan sak här, jag gick också svart i 5 år, bestämde mig för att jag ville ha en rödhårig tvättad och nu förstår jag att jag vill ha min inhemska svarta rygg, snälla berätta för mig hur länge efter tvätten jag kan måla tillbaka så att färgen inte skalar av sig omedelbart.

Barber

Marie, på en vecka kan du måla i önskad färg.

Christina

håret är svart, gjort tre tvättar, från rötterna till mitten är ljusröd, garnet är gult. Ändarna är cranky röd med en rödhårig. Jag vill lysa upp till vitt, berätta för mig, vad bättre att lysa upp?

julia

5 år var målade i svart! Håret började klättra ut! Jag bestämde mig för att bli av med! Igår köpte min man mig en estelfärg av tvätt, han gjorde det till mig hemma. Jag gjorde tvättningen 2 gånger i rad, strikt enligt instruktionerna. Hon blev röd) Honestly hoppades jag inte ens när jag färgade mitt hår med alla slags termonukleära färger. Hår i gott skick. Mycket mild tvätt. Nu vill jag gå igenom branschen) Jag är rädd,)

Gästen

Flickan var en brunett, blondin, som bara inte var. kvadrat, under pojken, till midjan. Håret är inte det bästa, förmodligen, men jag har nog) Jag kan säga efter tvättning eller tändning någon av de radikalt svartblonda är inte ett alternativ. Ja, och i någon annan naturlig. om bara nyans är gyllene eller rödaktiga. och så grön garanteras. Efter tvättning är det vanligtvis balsam på en gång att jag har hår i mitt hus. de är även mjuka. och helst inte ens helt till slutet tvättas bort. plus plushonda vitryska produktion. eller det verkar belita. De har så underbara balm. eller Dove är mycket kraftfull. att måla vänta vanligtvis en dag eller två. Tja, om inte i mogot den dagen. Men efter 4 timmar, om du håller masken i en timme.

Gästen

Tjejer, snälla berätta för mig! Jag har svart hår, jag vill få en ljus kastanj, men inte väldigt röd. Ska tvätten hjälpa till? Kan jag färga mitt hår direkt? Ska jag få vad jag vill ha? Tack på förhand!))

Gästen

hej alla min naturliga färg är ljusrött, var en blond och inte lång och målad i svart i 5 år. Nu tänker jag på att återvända till rött. Vilken färg kommer att vara efter tvättning av mig. Och kommer håret att börja trycka? och gjorde ingen brasiliansk rätning efter tvätten?

julia

Hej, berätta, ge råd. Hela tiden gick jag melirovanaya.. för en månad sedan, färgad svart, färgen tvättas av och håret blir ganska lättare. Är det möjligt att göra ett stänk på färgat hår? Och vilken färg är tråden att förvänta sig och kommer håret att falla av?

K. Veronica

Tvättad avlägsnandefärgsmedel Karous. Det har liten effekt: mörkröd har visat sig vara svart. och när du tvättar håret igen, började tvätten helt enkelt att tvätta bort! Som ett resultat blev det mörk kastanje. Kan jag färga mitt hår utan att tvätta igen? och kommer färgen att tas? berätta för mig

Gästen

Jag hade också den här situationen. Målade årets år tre i svart med den mest kraftfulla Palletsfärgen. En bekant frisör berättade för mig om tvätten, jag kom till salongen eftersom de kallade mig priset för denna procedur, jag släppte bara 14 000 för allting. Jag tror, ​​ja, de fortsatte. Jag köpte den här tvätten själv, kallade den här vännen, hon tvättade allt för en liten del. Sköljdes bort till auburn-brown. Sedan sa hon efter ett par dagar att de själv köpte den lättaste målaren Wellaton 12 som i allmänhet färgen på blond och färg. Jag började bryta piren som den var, gul vilja, hon säger att du inte kommer tala, du kommer att vara ljus kastanj i bästa fall, närmare blond. Och så hände det, tack vare henne mycket, annars utan hennes instruktioner skulle jag förmodligen köpa brun färg och bli svart igen.
Förresten tills jag färgade mitt hår efter varje shampoo luktade huvudet mitt väldigt grått väte efter den här tvätten, det var redan illamående, jag tvättade mitt huvud med ättika och schampon, men inget hjälpte från denna lukt tills jag färgade mitt hår.

julia

Jag hörde också om det. Bättre att inte riskera det. Jag kommer också att gå över 2,3 toner lättare. Hälsa är viktigare)

Gästen

Dibilny tvätt, alla samma färgåtergångar! det är ingen mening!

gäst

Jag gjorde en tvätt, jag led 3 dagar! det är bara pi * dec! men resultatet är nöjt, i svart ingen mer fot.

Gästen

Idag färgade jag tonic svart, jag vill i morgon att måla den vanliga färgen. Berätta om det är mycket skadligt för håret, och är det i allmänhet möjligt att göra det?

Irene

Sophia, sluta måla hemma, om du inte gör det på professionell färg och försiktiga oxidanter (oxidant 2-4%).
Tvättningen, tyvärr, efter att den svarta färgen i de flesta fall är oundviklig om du vill få ett snabbt maximalt resultat. Befälhavaren visade inte dig blond, av en enkel anledning, det gula pigmentet som övervägande innehöll tvättat hår skulle blandas med blond och du skulle ha blivit grön.
Men då skulle det idealiska alternativet vara att gå och göra höjdpunkter och gradvis bleka håret, och bara sedan färga det i den efterlängtade blondinen.

Gästen

Tvättning skadar inte håret. läs instruktionerna för användning. kaprofjernare är generellt ofarlig

Nastya

Gör tvätten Capus han gör utan oxidationsmedel och förstör inte håret. det kan göras även hemma med hjälp av en vän. tvättar bara pigmentfärgen till naturligt. Jag gör hela tiden om misslyckad målade. Jag går med lysande. De tar inte ens en kuk efter det. DETTA ÄR EN GARANTI.

Oksana

God dag!)
Jag har den här situationen. Jag ville tvätta bort den svarta (målade i 4 år), kom till en salong, skrev ner den, sa att de skulle göra tvätt och markera. Jag gick till solariumet och oavsiktligt frågade en annan specialist om detta. Jag fick veta att efter tvättning är utmärkningen kategoriskt förbjuden, som att jag skulle stanna utan hår. Jag bestämde mig för att gå till en annan salong, de sa faktiskt inte något där, de lovade bara sin italienska tvätt. Som ett resultat gjorde de mig en tvätt, men jag vägrade att markera. satt i stugan i 8 timmar och det maximala som kan uppnås är mörk choklad. hur man ska vara Är det möjligt att markera efter tvätt? Om någon vet, var god råd med en bra specialist!

Oksana

Förresten, efter tvättning håret gjorde inte ont, åtminstone tills jag märkte! kanske på en vecka kommer allt att falla ut :) men håret har blivit märkbart livligare och mjukare!

Gästen

Det var en mörkbrun färg med en röd kant, gjorde Capus en tvätt, det visade sig bli en röd färg, gillade det, men de sa att den tidigare kunde återvända om den inte var målad. så jag gick till salongen, de målade mig där och jag visade mig på samma sätt som jag var, så också med röda rötter gav 3500 för den här skräcken) Efter några dagar gjorde jag en tvätt igen, färgen visade sig vara en ström som jag vill ha.. Om inget Ska han måla med mig? med tiden kommer den gamla inte att återvända igen?

Svetik

Jag gjorde också en tvätt i stugan, det var svart blev som mahogny, tvättades bara en gång. Jag vill färga ditt hår i färgen på "cappuccino", vet inte om det kommer att visa sig eller inte.

Gästen

Förresten tvättar Estelle hennes hår.


Helt överens om att Estelle hår är levande, det kan inte sägas efter salongen. I salongen dödades håret och inte för små pengar. Och Estel är mycket mjukare och håret återvänder snabbt till sitt tidigare tillstånd.

Christina

Jag var förmodligen olycklig med tvätten (jag tog bort den mörka chokladfärgen (4) i stugan, tvättade i sex timmar. De lovade att det skulle vara två toner lättare, valde en ton på sex trettiotvå. Skräcken visade sig. Håret var dött igen, salongen visade sig vara äcklig färg! en rödhårig form som inte målade den. Jag donerade åtta tusen för fulhet, tyvärr var jag så upprörd att jag inte ens ville svära och sprang hemifrån (jag kom till den frostiga choklad från Loreal men färgen tog knappt på sig och nu blek, matt galen färg ( Kan jag färga mitt hår nästa dag? Jag kan bara inte gå med sådan skräck (jag tittar på spegeln och börjar gråta varje gång. Jag tycker synd om att jag spenderade så mycket tid och pengar och mitt hår är otroligt ledsen. Men jag kan inte gå med den här färgen ( Det är som om jag är en grå dummy, hårfärgen går inte alls ((

Christina

Jag ber om ursäkt för havet av fel i meddelandet. T9 är så roligt (

Gästen

Varför tror du att du måste vänta en månad?
Håret tolereras ganska väl, färgar bezamifärg mycket nästa dag!
Hur många gånger har specialisterna av vänner sköljt bort och på spåret. dagen var målade med en icke-amiac croak (till exempel Cutrin) och allt blev bra!


men ingenting som färgen returneras med 100% noggrannhet

Julek "

snälla berätta för mig, är det möjligt att färga mitt hår i en blond efter tvätt? Jag har tvättat mitt hår med en Estelka 2 gånger imorgon, jag kommer bli den tredje) efter hur mycket kan jag färga mitt hår och kommer de att mörka igen? Berätta på förhand tack på förhand.

Katia

IriSka Jag har en liknande situation. misslyckad målning, även den 1: a.
Jag vill ha min bransch i öronen. en sådan bum, var redan flera vindar polemelirovatsya. men jag stoppar mig själv och samlar håret tillbaka, så det är inte synligt.
Tvättningen kommer att döda håret. lättare att skära dem.
uthärda författaren och avskurna lite

Katia

Gör en tvätt Estelle Color Off och alla problem löses! Jag gjorde det själv 2 dagar sedan, mitt hår har blivit ännu bättre!)

Diana

Jag har själv mörkt kastanjhår. Jag ville ha lite ljusare, jag köpte färgpaletter, jag kommer inte ihåg vad tonen var, men färgen på förpackningen är märkbart lättare än min. Färgat håret. och oh mamma. Svart blev svart med blå nyans (jag gick till salongen, gjorde Estel Color Off två gånger i tvätten. Efter tvätt var håret från rötterna ljust rött, nästa dag var mörkare och mitt naturliga hår kom tillbaka nästa dag. Förresten stinker mitt hår fruktigt efter en tvätt. Jag använde inte schampon. Även med shampoo på huvudet gick jag en halv dag och lindade mitt hår i en handduk, men tyvärr hjälpte ingenting. På grund av tvätten blev mitt hår väldigt svårt, livlöst, jag använde en hårmask av samma serie och de blev märkbart mjukare, ja och stanken har bleknat lite, men inte vetande hur man bli av med det, särskilt efter tvätt skarp lukt visas.

Alenochka

Hjälp tack! Jag gjorde en tvätt i förrgår. Tvätt av mörk kastanj (jag vill ha brun, och med någon målning blir jag svart) Kan du måla dig själv idag? Färgen på huvudet är obehagligt blekad röd, och ändarna av kastanjrött. Kepsen är läskig att ta av. Och en annan fråga: Om du har fler rötter och mindre skridskor, kan färgen jämnas ut?

Elka

Och tvättas och färgas MATRIXOM-en dag! Håret är mjukt, färgmättat! Estel-inte ens står bredvid)

Gästen

Flickor, skölj inte hemma, gå till salongen till en bra klockad frisör, efter att tvätta det är nödvändigt att måla, eftersom tvätten drar ut pigmentet och håret blir tunnare, blir torrt, färgen fyller och närmar dem (konstigt nog), jag tvättades av svart, blev kopparröd kastanj, och rötterna var generellt vita, jag omedelbart målades över, det visade sig mörkt blont med rött, men efter tvätt tvättas färgen snabbt, var inte orolig, du måste bara komma senare för att måla mer tidigt än du brukar göra. Jag gjorde det när jag kom efter tvätt för första gången, men lite för livlighet, men det här är för mitt hår, om du har tunt tunt hår, är det bättre att inte göra det, strö, var inte rädd för att experimentera, det är inget värre än en uttråkad frisyr, håret är inte tänder i slutet)

Tatiana

snälla berätta för mig det hår jag målar för första gången jag är rädd på baksidan av mitt huvud kommer det inte att finnas någon färggarn med tre oliver olivolja och shea

Gästen

Tvätta i stugan! Mörk perfekt tvättad och omedelbart målade i ljusbrun)

Curly

Jag gjorde en tvätt med företaget Hair Lights, tvättade mitt huvud med rensande schampo och varmt vatten upp till fem gånger och applicerade sedan en regenererande mask sedan det tenderar att "dra av" det konstgjorda pigmentet. På den här dagen vågade jag inte färga mitt hår, för pigmentet i håret går inte någonstans, men blir genomskinligt. En syraavlägsna bryter färgens molekylära pigmentföreningar i håret, och rengöringsschampot "slår" det ut ur håret. Därför överlevde jag två veckor och färgade mitt hår i önskad färg! Det enda besväret: efter ett sådant förfarande och efterföljande användning av ett rengöringsschampo torkar hårbotten ut och torr mjäll kan uppstå. Tekniker på seminarier råder inte att göra höjdpunkter efter tvätt och inte alla syra tvättar arbeta med svart färg, detta måste beaktas! Som regel har sura tvättar en tendens att "avlägsna" artificiellt pigment. Efter den angivna exponeringstiden slutar de att fungera, så det är inte meningsfullt att övervaka tvätten. Tyvärr är den speciella lukten, en av nackdelarna med produkten, men håret är inte skadat, i motsats till tvätten på basis av ljuspulveret (ovan)!

Polina

Jag ville bli blondin. Den gula färgen blev missfärgad i salongen. Jag vill bli brun igen. Jag ville fråga, kan jag också färga mitt gula hår brunt? Ska jag inte bli röd?

vicker

Tjejer, behöver råd! Jag gick ca 5 år, suddig, då ville jag bli mörk. Målad i en mörk kastanj, gick ett år, bestämde sig för att återvända till vit igen! I barberbutiken gjorde jag en reservation, färgen blev röd, en månad senare gjorde jag en annan reservation, mitt hår blev röd igen, lite lättare !! Färgen gillar inte alls, det går inte bara till mig. Vad rekommenderar du att göra, hur man går på platina eller åtminstone priblezhenny till den här färgen. Men jag vill inte färga mitt hår helt, jag vill ha effekten av att lyfta fram / bränna !!

vicker

Tjejer, behöver råd! Jag gick ca 5 år, suddig, då ville jag bli mörk. Målad i en mörk kastanj, gick ett år, bestämde sig för att återvända till vit igen! I barberbutiken gjorde jag en reservation, färgen blev röd, en månad senare gjorde jag en annan reservation, mitt hår blev röd igen, lite lättare !! Färgen gillar inte alls, det går inte bara till mig. Vad rekommenderar du att göra, hur man går på platina eller åtminstone priblezhenny till den här färgen. Men jag vill inte färga mitt hår helt, jag vill ha effekten av att lyfta fram / bränna !!

Kan jag färga mitt hår direkt efter tvätt?

Helga

Gröna förekommer med fel val av ton. Om färgen tvättas bort till en gulaktig guldton, är det omöjligt att måla med en naturlig blond bredvid den, eftersom den till största delen bygger på blått pigment. Gul + blå = du vet vad. På rötterna, om inte gröna bara inte :) :) Ta bara en neutral nyans, beige eller choklad igen, bara på rätt nivå. En månad senare kommer det att vara möjligt att måla över ljusbrun för naturlighet.
Och om färgen tvättas bort till en rödaktig ton, som sannolikt kommer att hända, kan du säkert måla med en naturlig blondin. Det finns ingen grönhet.
Och efter att ha tvättat Estel, behöver du verkligen vänta 40 minuter, allt är skrivet i instruktionerna där.

Och varför bryr du bort håret med tvätt? Speciellt före nyåret är det bara några dagar. Du kommer att bli som Malvina, ännu vackrare med blågröna strängar. Eller kanske gå i röd färg. Bättre nu ottoniruy hår harmlös tonics. Och efter nyåret, gå till salongen och rådfråga experter. Även om de har något bättre, desto mer verksamhet med hår, desto högre lön.

Kan jag färga mitt hår direkt efter tvätt?

Ira

Endast i dag gjorde Estelle tvätta färgen, ljusröd, vad skulle du rekommendera? Pomelirovatsya eller du kan omedelbart målade i ljuset !?

anya

Vika, gör ofta uppmärksamhet, du är inte längre mörk! Nuvarande mästare måste göra oochen ofta och subtilt, inte alla kan (i 3 gånger blir du nästan platina (glöm inte att tona)
hon var 6 år gammal blondin då platina då melirovannoy, för ett år hon målade sin choklad och för en vecka sedan gick att tvätta bort. Robust (ledsen) mästar rötterna och slutar sköljas bort till gult och mitten av håret är en remsa av röd färg! Målade i ljus blondin, hjälpte inte och släppte så. Jag gick, köpte en förtöjning perfekt mörk mousse mousse, färgade den, men det tvättades redan av till medium brun. En vecka har gått. Jag vill gå galen till en blondin men för tillfället är det läskigt att förstöra mitt hår igen efter en hemsk tvättning.

kan

De senaste 5 åren var det målade i svart färg! Skrämmande trött.. Sedan augusti slutade jag att måla alls, jag ville släppa släktingar, det är möjligt att tillämpa utmärkning.. men jag förstår att allt har blivit 8-10 cm, men jag har inte mer styrka att titta på mig själv. Flickor, berätta för mig, är det möjligt att tvätta bort rester av svart färg och att markera, utan att slutligen slutföra håret? Oträckligt att uthärda.

Olga

så du kan måla efter tvätt eller inte. kommer färgen tillbaka

Olga

berätta för mig att jag inte vet hur man färgar efter att ha tvättat eller väntat. Jag är rädd att färgen inte kommer tillbaka

Gästen

Under 3 år var det målat med helt olika rester. nyligen gjort en mörkbrun tvätt. lämnade salongens röda färg. Nackdelen är att när det kommer i kontakt med vatten är det en fruktansvärd lukt. Varje dag blir håret mörkare. TJÄNSTER MÄRKER! Efter tvättning är det inte lämpligt att måla minst 5 dagar. När du är redo att måla, köpa färg för 1-2 eller till och med 3 ton lättare, beroende på färg! Vid applicering av färg gjorde jag inte som vanligt. Och de tillämpade det vid breakneck-hastighet och höll inte mer än 5 minuter och tvättades av. Det enda sättet jag fick den färg jag ville ha. det var mörkt kastanje. Nu blond. Det viktigaste är att göra allt korrekt och ditt hår kommer att vara av en vacker och önskvärd färg :)

Gästen

Hej alla Jag har tvättat tvätten för 10 minuter sedan. Resultatet var mycket nöjd. Många gånger i rad målade hon i en mörk kastanj, för sista gången blev hon rak svart och i några bilder ser hon ut som den. Det var ungefär 2-3 månader, rötterna ljusnade, till och med växte tillbaka, jag märkte inte, men i längden av kärnan, som var svart, förblev den. Och min dröm är redan i mer än ett år för att färgas i någon form av "hasselnöt", ja, det kan du självklart inte göra med svart hår. Jag gick till affären igår och köpte en tvätt Eclair clair creme från L'oreal, det är dyrt, 500 rubel. Det luktar ammoniak, naturligtvis, mycket, så måla inte i ett litet rum - kväva. Produkten i sig är mycket sparsam, kände inte något obehag, satt i 50 minuter. Varje 10 tänds i 1 ton. Den lediga tiden är en timme. När jag började tvätta, blev håret hårt, men det fanns en balsam i förpackningen, sätt på den, håll den en minut och voila - mitt hår är väldigt mjuk, jag har aldrig haft sådant hår i mitt liv. Nu väntar jag tills håret torkar, för att än en gång utvärdera resultatet fullt ut redan. Rötterna är inte målade, eftersom deras egna växt redan behöver inte lysa. I allmänhet en bra tvätt, tjejer

Lyulyundiya

Flickor.
I ett år jag målade mitt hår i vad som helst färg jag kunde, från en gul blond till svart.
Jag är 20 och jag har aldrig målat mitt hår förut. Och sedan varje månad i en ny färg, och sedan kom till nästan svart. Gick till tvätten, de tvättades bort till rött, och från rötterna var det blont och sedan en smidig övergång till mörkröd. Efter ett par dagar gick reaktionen och jag blev brun, jag gillar det, men rötterna blir ljusa. Naturligtvis har jag inte tillräckligt med styrka att växa, och jag bestämde mig igen i blondan, och då ser vi vad som händer.
Jo, det viktigaste som jag ville säga. Tvättade i stugan. Håret är inte lite bortskämd. Jag hade alltid dem mycket tjocka, och även efter mina försök försämrades de inte, även om jag inte använder något annat än balsam och schampo. Var inte rädd för att göra tvätten, det viktigaste är att inte göra det själv, bara i stugan!

Christina

Någonstans.. för en månad sedan, håret tvättades av med en tvätt, tvätten var fortfarande ganska bra. Först innan tvätten var håret blått svart, efter att det blev kastanj med en rödhårig... på spåret. dagen var målade med kastanjfärg och. Och jag blev svart (självklart blev jag upprörd.. och igen sköljde jag bort den tvätten, dess kvarlevor visade sig vara en röd kastanj, passerade någonstans en månad, nu har jag en mörk kastanj, någonstans lite svart och rödaktiga rötter.. tvätten föll på de ryckta rötterna Här sitter jag, jag läser, tror jag, om det är nödvändigt att bli markerad? Snälla snälla.

Olya

För två dagar sedan gjorde jag en tvätt med mörkt brunt hårnivå 4, jag målades i denna färg i 2 år, jag gjorde Estel avfärgad i salongen med en tvätt, håret applicerades först på auburn, de målades igen, efter den andra tvätten blev håret ljusrött, då bestämde vi oss för att applicera färg på nivå 7, mitt hår började mörkas kraftigt efter applicering och jag sa till mästaren att tvätta mig av efter 10 minuter, tvättas av, visade sig brun, nära choklad, men det här är inte det resultat jag ville uppnå, jag vill vara blond, trött på denna svarta, efter 2 veckor som färg podsmoetsya'll göra chasoe navolosy markering och skuggning, jag hoppas att jag kommer att vara lättare efter tvätt och måla samma dag håret inte bortskämda, lite stål land, men det är inte avgörande

Galina

Tjejer, snälla hjälp!
Den sista tiden i stugan målades av London 7,73 och 7,41 (1: 1) med 6% oxidant. Igår köpte jag 8.73 och 8.0 själv (stör 1: 1, eftersom hår med grått hår). Från blondans rot med grått hår. Jag vet inte vad som händer, jag tror att du inte kommer bli av med koppar. ). Tvätten i salongen rekommenderades inte - håret förstörs, det är vågigt, poröst. Tack på förhand för hjälp

Oksana

Flickor, en fråga från mina senaste experiment :)
Nu har jag kastanj mörk + 2 gånger framhäver och toning (det här är hur jag blev till ljus), ja, naturligtvis är mitt hår torrt, avbrutet under den andra uppmärksamheten. Nu ska jag göra en tvättning hemma och på toppen av en icke-ammoniak ljusfärg. Fråga: Vad kommer det att hända med håret som redan har strimmats, om du också använder en tvätt på den? Tack

Anna

Flickor, en fråga från mina senaste experiment :)
Nu har jag kastanj mörk + 2 gånger framhäver och toning (det här är hur jag blev till ljus), ja, naturligtvis är mitt hår torrt, avbrutet under den andra uppmärksamheten. Nu ska jag göra en tvättning hemma och på toppen av en icke-ammoniak ljusfärg. Fråga: Vad kommer det att hända med håret som redan har strimmats, om du också använder en tvätt på den? Tack

Catherine

Hur många gånger kan du tvätta den röda färgen med Estelle Remover och kan du färga det i rusy?

Anna

God dag!
Jag hoppas att min recension hjälper dig att bestämma.
Hon bestämde sig också för att göra en tvätt av svart (hon målade 7 år på ljusbrunt hår, hon var trött på målning, hon hade ljusa rötter synliga en vecka senare).
Långt hår, tunt. tvättas av med 2 förpackningar av Estele tvätt i 6 gånger om 2 dagar, alternerande med tvättning med tvål för en plats där du tvättar schampo. Förresten, hur man gör det på rätt sätt på u-tuban. Tvättade på kastanj, på rötterna 4-6cm. redan dess färg, resten sakta peretikayuschy i mörk kastanj till ändarna.
På den tredje dagen gick jag till frisören, för att göra frekvent markering för att till och med färgen. I de första två skönhetssalongerna vrids vid templen, som om du skulle vara skallig, lever håret inte längre. Hittade en annan, såg, uppskattad, sa, vi kommer, men vi tar inte ansvar. Gjord på folie med den starkaste krämiga blondinen. Det visade sig super! Strängarna är jämn, olika färger från mörk kastanj till vete, men håret är lite skadat.
I allmänhet har 5 månader gått sedan denna procedur, det ser bara inte illa ut, jag vill göra en ojämn markering för att bli ännu ljusare.

anya

året var målade i svart, alla sorters olika färger! även om den naturliga ljusblondinen, jag vill repaint blondinen, men jag är rädd! de föreslår polering, gradvis blekning av håret, som säger att göra en tvätt och omedelbart färga det? vilket alternativ är bättre? Kan någon ge råd till något?)) Tack på förhand

Gästen

Tjejer hej, jag gjorde Estelle en sköljning omedelbart, gjorde uppmärksamhet, allt mitt hår var bränt och kortare, jag blev chockad! Vad bredvid vet jag inte på bröllopets näsa!

Gästen

hej alla tjejer berätta om du kan supro färga håret efter tvätt!

Gästen

Dibilny tvätt, alla samma färgåtergångar! det är ingen mening!


behöver använda korrekt.

främling

Tjejer, jag bestämde mig för att dela mitt experiment med tvätten, som jag utförde igår, för jag insåg att ämnet var spännande för många. Min infödda hårfärg är mörk, men inte svart. Jag har färgat håret mycket länge, lite mindre än ett år sedan bytte jag till Dikson utan ammoniakfärg, mitt hår är ca 30 cm. Förra gången jag hade frisyr på frisören, sa hon till mig att jag hade någon ojämn hårfärg. Därför bestämde jag mig för att tvätta alla mina färger, som var överlagrade på mina 30 cm. Jag använde den selektiva syrabrickan (INCI) - lägg den på håret enligt anvisningarna, håll den under locket och efter 20 minuter började jag tvätta den. Jag blev chockad när jag såg att mitt hår hade fått en fruktansvärt röd färg. Har applicerat 2 gånger en tvätt på håret och snabbt söka på internet för recensioner. Det var då jag lärde mig att detta inte var mitt enskilda fall. Jag läser att färgämnet ersätter det ursprungliga pigmentet i håret, och tvätten avlägsnar färgämnepigmentet (med detta uttalande är jag förmodligen överens). Tvättat hår efter den andra applikationen av tvätten - fortfarande röd! Jag är i chock! Nästa dag till jobbet, och ett par dagar för en intervju. Vad ska man göra Många skrev att rödhåran inte är målad med färg. Sedan läste jag någonstans att det verkar som om du lägger inte ammoniakfärg på ditt hår, då normul. Jag bestämde mig. Först tvättade jag mitt hår med Dikson katjonisk schampo (jag kommer inte ihåg vad exakt det kallas), applicerat hårbalsam för att ge näring åt håret (annars är de som halm) och började applicera färgämne. I allmänhet hade jag tur, ingen rödhårig, som kastanjens hårfärg ville ha. Jag bestämde mig för att jag skulle tvätta mitt hår med katjonisk schampo, eftersom det inte tycks tvätta ut färgen, men tar bort endast salt och något annat.. rensar vanligtvis dem. Så här är mitt experiment. Jag behövde inte tvätta bort den svarta färgen och bli ljus, som många gör. Jag behövde justera färgen så att färgen låg jämnt.

Gästen

Jag har länge målat i svart, schyas bestämde sig för att måla om i choklad. Hon tog två förpackningar av brightener, färgade hennes hår.. blev röd, rötterna är vita, men färgen är naturligtvis inte enhetlig. Jag tror att imorgon kommer att måla om i choklad. Och håret kommer att gå, ta masken kära. Loreal är bra, hon räddade mitt hår en gång. Kort sagt, allt kommer att bli bra)

vicker

Hej jag har problem! Jag är själv en naturlig blondin, nyligen färgad kastanjmusm. tre veckor senare loggade han och jag ville ha min färg, köpte Capus tvätt i 3-4 gånger, tvättades av all färg nu ljusgul, efter varje tvätt med varmt vatten hår stinkar fruktansvärt! I frisören sa de att det är värdelöst att måla med ljus att det kommer att återvända kastanj igen. vad jag ska göra, jag har en viktig händelse snart och jag är gul (hur återkommer jag till normal blondin.

julia

Jag kommer att berätta mitt fall) Under några år blev det tvättat ut, på något sätt blev jag trött och bestämde mig för att prova en gyllene kastanj, gick runt i ett halvår och insåg att jag vill framhäva igen) Min personliga frisör, som jag klippte håret och färgade i många år, rådde mig att tvätta färg Min man och jag väckte fallet hemma och efter 3 gånger blev jag ljusröd och röd, men sedan jag först såg denna färg föll jag i en koma) på morgonen sprang jag till min herre för att rätta till resultatet! Hon skrattade också) Nooo lätträttade situationen genom att polera mig än en gång och ärligt blev det väldigt coolt till en ny röd färg! Men för framtiden rådde alla mästare som var i salongen mig om jag plötsligt vill färga hela håret i min inhemska MEDIA RUSSISKA färg, då måste jag välja en tonlighter, så att Gud förbjuder, inte mörknar. Här! Men efter ett tag färgade jag igen den här färgen gyllene kastanjen! Och idag köpte jag en tvättlock och vill ändå återvända till min gamla naturliga färg till mediumbrun! Jag är onormal) men jag riskerar det!

Natalia

Tjejer, jag gjorde en tvättning två gånger. ) nästan svart med svart, nu är det kattanovo-ljus. Ljusets rötter rörde dem självklart, men håret klättrar inte. Jag vill bleka dem alla på ett tyst, amyaminsfritt och blivit sedan blonda.)

Cheshire

Tjejer, jag behöver din hjälp! Jag själv är naturligt mörkbrun, använde Flamschampo många gånger, det visade sig bra, då när jag tvättade allt jag färgade det rött. Färgen har bleknat med tiden, rötterna har vuxit lite. På det tråkiga håret var målade alla samma tonade schampo, galen kär i mig och andra. Men då när jag bestämde mig för att förnya hårfärgen igen med färg, frågan "Vilken färg?" Jag ville vara närmare mig, men å andra sidan ville jag ha en flamma i färg (crimson-red (6,5 från en serie shampoo i färg)) och fortfarande färgad mörk, jag blev besviken över resultatet, jag ställde omedelbart ett mål att måla om i en flamma. För närvarande är hårfärgen choklad med blekta tips. Berätta för mig vad som händer om du tvättar och vad kommer det att hända om jag målar med en flamma?

Ayok

Tvättade den svarta färgen med Estel Color Off. Färgen är fantastisk och håret är inte bortskämt. Men lukten av avlopp dödar. Jag kan inte bli av med. Finns det verkligen inget sätt att bli av med det utan färgning?

julia

berätta för mig flickor, tvättade bort den svarta färgen, i affären sa de att om en timme kan du lätta håret med pulver, jag applicerar pulver och håret lyser inte och mörka varv, vad ska man göra när man kan lätta?

Gästen

Vad menar du, vilka pengar. det är inte en padda, det viktigaste är att sanning utan hot mot håret hjälper


Det kan inte vara utan hårskador, naturligtvis kommer håret att skadas

Gästen

färgad i ljus färg. borde ha blivit gyllene och blev grå. Är det möjligt att omedelbart måla om i rött?

Caroline

Hej alla! Snälla berätta för mig, jag behöver råd från dem som redan har stött på detta. Min verkliga färg är ljusbrun, jag ville bli en brunett som blev svart, då blev jag uttråkad och gick till salongen som jag tvättades, blev röd, då började färgen bli mörkare och jag rådde med en specialist och på hennes råd gjorde en tvätt igen och efter 2 timmar och sagt i vit, efter att måla färgen har inte förändrats lite. Precis som om jag inte var målade alls. Berätta varför? Och hur kan jag lysa upp?

Yulbi

färgad i ljus färg. borde ha blivit gyllene och blev grå. Är det möjligt att omedelbart måla om i rött?


Du kan förstås :) :) Men det blir grönt.

Gästen

Du kan förstås :) :) Men det blir grönt.


kommer inte att fungera. hon är inte blond blondin

Maria

Jag tror att du behöver kontakta den ryska språkläraren!

Gästen

oh. Jag var också klädd i svart samma år, jag har försökt att växa mitt eget i ett år nu, jag har inte tillräckligt med tålamod nu 8-10 rötter, jag har inte tillräckligt med styrka, jag vill raka mitt hår inom kort, ändra mig och tänka på tvättning och omedelbart färga mitt hår så svagt. kommer du att överleva

Drated ow

Flickorna, hon gjorde tvätten själv, blev inte målade direkt och mörkades igen. Detta beror på pigmenten som finns i färgen. tvätta dem tvättar bort, därför är det nödvändigt att färga håret omedelbart efter det. och håret skiljer sig i färg från rötterna och ändarna på grund av det faktum att ju oftare du färgar, ju fler pigment i håret, och där håret växer, är de mindre, därför är toppen ljusare än botten. och ingen tvätt kommer att hjälpa, bara klippa

Irene

Tjejer rekommenderar, tack! Jag vill göra en tvätt, och då vill jag färga mig koppar eller kopparbrunt! vad är det bästa sättet att tvätta och omedelbart måla eller vänta ett tag? och vilken färg att måla? Jag själv är målade svart på 5 ((

Gästen

Hur många gånger kan du tvätta den röda färgen med Estelle Remover och kan du färga det i rusy?

Stasia

tjejer, podskazhite, var svart länge, hon tvättade sig iväg till den röda färgen, av dagen och jag vill ha en vetefärg, kan jag få smink? och om vete?

Natalia

tjejer, med mörkröd (mörka rödbetor! -så det påminner om min färg nu), om jag gör en tvätt, vad ska jag tänka på? Med en rödhårig eller inte? Jag kommer att vara tacksam för ett adekvat svar!

Gästen

Idag tvättade jag studion med en ljus röd tvätt (ett helt år blev rött trött) på en gång visade vete och jag har min egen ljusbrun, mitt hår har inte bortskämd, jag är glad!

Lelia

god kväll Berätta för mig, jag vill färga mitt hår en garnering av en naturskalad färgfärg 7,40 fängslande kopparhår från mina rötter och nästan till mitten är mörkare och sedan lite mörkare För 6 månader sedan var de målade i mörk färg nu där de var färgade mörka med röd nyans om rödhåran kommer att färgas eller att tvätta huden även på lådan Bilden visar från mörk kastanje till svart och bredvid den dras den ursprungliga färgen av röd. Berätta för mig hur man ska vara

Alena

Endast i dag gjorde Estelle tvätta färgen, ljusröd, vad skulle du rekommendera? Pomelirovatsya eller du kan omedelbart målade i ljuset !?


Det är bättre att vänta en vecka. Jag vet från min egen erfarenhet, det är bättre att inte måla på en gång, för att du kan återvända till din färg, som var
Jag gjorde en tvätt Estel 4 gånger, blev ljusröd, köpte Estel 10/7 färg, färgad, blev smutsig brun med rött och grönt

julia

Det är bättre att vänta en vecka. Jag vet från min egen erfarenhet, det är bättre att inte måla på en gång, för att du kan återvända till din färg, som jag brukade tvätta Estel 4 gånger, blev ljusröd, köpte Estel 10/7 färg, färgad, blev smutsig brun med rött och grönt


Stor TACK. Sparat från fel! 5 år sedan Estelle gjorde färgavlägsnare och omedelbart målade Estelle Essex 7.75 (jag tyckte om färgen väldigt mycket, jag målade den i 5 år, men nu ville jag bli ljusare (någon form av ljusbrun eller blond beige, min egen färg är ljusröd. efter tvätt för 5 år sedan hade jag en ljus rödaktig färg. Jag har tänkt på att göra Estels tvätt och färgning den vid 10,7 i veckan) Allmänt, låt dem växa, låt dem växa, men vi får se)

julia

För 5 år sedan färgade Garnier hennes hår "Mahogany", och färgen visade sig vara svart! Alla salonger vägrade mig att göra mig en tvätt! Sedan började jag måla över choklad för att ge lite nyans. Sex månader senare gick jag till professionell butik, var jag rekommenderad att tvätta Estelle färg av. Jag gjorde det bara 2 gånger på en dag, mitt hår blev ljusgult. Jag förstår fortfarande inte varför jag inte gjorde en tvätt i salongerna. Washout från Estelle cool! Jag gjorde allt enligt anvisningarna. Sedan på samma dag Estelle målade 7,75 (blek rosander), hennes hår var mjukt och glänsande. 5 år denna färg målades. Förresten, i paletten ser han inte ut som på håret! Om jag inte hade sett det på en tjej före och frågade inte vilken typ av färg och färg, skulle jag aldrig ha köpt det själv. I salonerna (när jag kom för att få en hårklippning) frågade de vilken vacker färg det var och vilken typ av färg det var.

Alena

Jag gjorde en tvätt på sommaren, lättade den till svart med svart, jag var väldigt nöjd med resultatet, jag bestämde mig för att färgas efter 4 dagar, ljusbrun, vilket gjorde att det blev mörkt brunt, så du bör inte färga håret efter 4 dagar. Jag gjorde en tvätt igen den andra dagen, mörkret var väl tvättat, nu är det rött igen, jag ska vänta en månad, jag hoppas att jag kommer att få önskad färg.

Natalia

tjejer, med mörkröd (mörka rödbetor! -så det påminner om min färg nu), om jag gör en tvätt, vad ska jag tänka på? Med en rödhårig eller inte? Jag kommer att vara tacksam för ett adekvat svar!

Natalia

Jag blev ljusblond. Sedan efter 40 min färg 111 / lokal preferens. redhead var lite. tillsatt ametist tonic. men i en vecka tror jag att jag kommer att bli exakt ljus. nu har jag en grå kyla. men jag är inte en soppa

Natalia

Jag gjorde en tvätt på sommaren, lättade den till svart med svart, jag var väldigt nöjd med resultatet, jag bestämde mig för att färgas efter 4 dagar, ljusbrun, vilket gjorde att det blev mörkt brunt, så du bör inte färga håret efter 4 dagar. Jag gjorde en tvätt igen den andra dagen, mörkret var väl tvättat, nu är det rött igen, jag ska vänta en månad, jag hoppas att jag kommer att få önskad färg.

Tvätta Estel Color off. Det viktigaste är att göra allt rätt! (Foto). + tips om färgning och toning efter tvätt. Update-epic fortsätter!)

Jag ska försöka kort och till punkt!) Så att du inte gör mina misstag.

Om du bestämmer dig för att gå från mörkt till ljust hår, behöver du en syraavlägsare för att ta bort det artificiella färgen från håret. Det handlar om att tvätta Estel Color Off. Och jag vill skriva exakt om funktioner och subtiliteter.

FIRST, följ klart instruktionerna! Blanda 1 och 2 flaskor i EQUAL-proportioner. Och applicera snabbt, eftersom blandningen verkar under de första 30 minuterna.

ANVÄND ANDRA, använd den tredje flaskan till allt håret när borttagaren redan är avslutad för att fixa resultatet. Om du behöver göra ett blackout-test, gör det på en tråd, mörkare - spola vidare.

I THIRD, för att få ett bra resultat, måste du tvätta det till slutet! Det vill säga, tvätta det konstgjorda färgämnet innan bakgrundsförklaringen (röd, röd, gul, gul). I annat fall kommer efterföljande färgning eller toning att bli mörk. Speciellt om det inte tvättas jämnt! Då behöver du justera bakgrunden och applicera tvätten till mörkare platser. Annars, och efter toning kommer du att upptäckas.

I den FJÄRDE, skölj håret med tvättvattnet mellan tvätten och med schampo DEEP RENGÖRING. Annars blir resultatet mindre uttalat. Och det tar längre tid att ta ut färgen.

En tvätt - 3-5 procedurer för tillämpning av CONTRACT! Mellan förfarandena för att applicera kompositionen med en handduk och sätta en ny. Du kan självklart skölja med vatten och torka, men det är längre och mindre effektivt. Mellan tvättar, skölj hår med varmt vatten och djupt rengöringsschampo. Minst 3 gånger! Lämna sedan håret ensam i ett par dagar, även om vi tvättar igen (3-5 procedurer), om det behövs. Återigen, om du inte maler allt färgämne och bestämmer dig för att inte göra tvätten, men att färga håret, gör dig redo att mörka.

Lukten av att tvätta obehagligt! Men du kan stå på det. Den appliceras enkelt, kompositionen är gelliknande glidning. Hennes hår förstör inte! Men de blir visuellt sämre på grund av att färgen tvättas och håret blir "tomt", torrt och sprött. Därför behöver du fylla i det. Att måla eller nyansera igen. Tja och masochka medicinsk. Naturligt hår som hon inte rör på och lyser inte!

Jag gjorde bara en tvätt (3 behandlingar i rad), mitt hår blev gul. Jag var glad, sätta den 3: e flaskan på hela mitt hår och mörknade inte, men på morgonen var bruna något manifesterad. Och jag skulle inte ha en chans att dricka, men jag bestämde mig för att tona och resultatet passade mig inte. I slutet målade jag igen mitt ansikte och blev mörkt igen (jag lättade redan Estel Deluxe 0 / 00A korrekturläsaren (läs här: http://irecommend.ru/content/osvetlenie-okrashennykh-volos) Och så många har på grund av otålighet. Om du inte slutförde det och fick fel resultat, skyll inte bort borttagaren. Den utför sina funktioner med 100%, du behöver bara göra allt korrekt och kompetent. Kanske efter borttagaren måste du klargöras för att få en ljusare ton.

Bilden visar resultatet efter 1 tvätt (3 behandlingar i rad), nästa dag. Tvättade Vella 6/7. Det kan ses att brunhet visade sig lite och det är nödvändigt att tvätta bort.

När det gäller färgning och toning efter tvättning. Om du bestämmer dig för att färga håret efter att du har tvättat det utan ytterligare lätta eller blont tvättning, var noga med att ta färgen 1-2 toner lättare och oxidationsmedlet är högre. Det vill säga, om den önskade tonen är nivå 7, tar vi 8-9. Oxid 6-9%. Annars är sannolikheten för mörkningen stor och det går inte att uppnå färgkorrigering (för att få en rödgul bakgrund). Kanske måste färgningen upprepas för att uppnå bättre färgkorrigering, fyllning av håret med önskat pigment. Och färgen i det här fallet måste du ta permanent (ammoniak), det är hon som kommer att hammar dig det önskade pigmentet i det tomma håret. Ammoniakfri färg i detta fall kommer antingen att mörka dig eller inte ge den önskade färgkorrigeringen! Men snarare båda.

Men om du, efter tvätt, gick igenom håret med pulver (blekning eller blond tvätt - avkoppling), är det bättre att ta en ammoniakfri färg för toning och inte en hög procentandel av oxid. För ett mer stabilt resultat, troligtvis måste du också tonas mer än en gång, för att tonat hår snabbt tvättas bort från blekt hår.

Jag upprepar Tvätten INTE ÄR PORT HÅR. Om du odlar alla instruktioner i lika stora proportioner. Det bara "bares" ditt "bortskämda" hårfärg. Tvätta ut det du bidrog med. Håret blir "tomt", så det kan se värre ut. Det är nödvändigt att fylla (färg eller nyans), väl, eller omtänksamt, återställande förfaranden. Normalt är håret efter tvättning sorgligt utseende när upprepad färgning utfördes på höga procenthalter av oxid, hög ammoniak, pulverblekning och färgning igen. Ja, håret ser bra ut, eftersom det är fullt, och efter tvättning är det "latt" och det ledsna resultatet av tidigare experiment ses.

Kort fungerade inte)) Har frågor, fråga! Att fortsätta

Så fortsätter spolepixen! På tröskeln till det nya året började jag en ny övergång från mörk till ljus!) Och igen tvätten, men med mina tidigare misstag! Igår gjorde jag 3 behandlingar i rad. Hon spädde ut 40 ml 1 och 2 flaskor, paketet var tillräckligt för tre gånger på min torg) jag hade på mig en duschlock och en handduk. Nu lämnar jag från brunbrun, 7,73 Estelle. På morgonen vaknade jag och såg att delvis brunhet hade manifesterat sig. Jag kommer att tvätta bort den andra dagen! Till segerns nu! Se nya bilder)

ny re-decoration "till" ny re-decoration "efter 3 ansökningsförfaranden", har brunhet delvis återkommit!

Nytt tillvägagångssätt) Jag spädar också 40 ml., 3 procedurer, bara den här gången, istället för en handduk, använder jag en hårtork. Tyvärr blev det inte lättare (bara håret på baksidan av mitt huvud lyser något från botten), tyvärr men renare. Den tredje flaskan påfördes, inget mörkades. På morgonen såg inte färgen ut. Tja, tydligen är det min bakgrund av förtydligande, som gömde sig under 7/73, eftersom jag målade 3%. Detta räcker inte för mig för det önskade resultatet. Jag behöver en ljusgul bakgrund för att få en ton på nivå 8. Jag kommer att göra en mild lättnad (avkoppling).

3 mer applicering av kompositionen (inte lättare men renare)

Och alldeles samma sak skjuter jag en stjärna för det. att den här gången hade jag en slags trägoblin som lysande mina naturliga rötter, som jag försöker så svårt att växa ((jag höll allt strikt till proportioner och instruktioner.

Ljus efter tvätt.

Färgning efter tvättning och förtydligande.

Jag fick också prova Capus Wash - läs alla detaljer! Capus bete sig mer effektivt och volymer mer.

Ta hand om ditt hår!

Hur länge efter tvätt Estelle kan du färga håret?

Tjejer, hej alla. Jag köpte Estelle remover, jag har dött i mörk choklad i nästan ett år nu, det har redan blivit svart. Jag har inte lagt något i ännu, jag vill ställa några frågor 1. Efter vilken tid kan jag färga håret efter tvätt? Jag vill ha kaffe med mjölk, kan du berätta för mig samtidigt, kanske du behöver lägga till något på färgen, så att de inte kommer tillbaka till mörkret igen. Och snälla berätta om lukten, är det verkligen så otäckt som alla säger? Jag har bara en hund, jag hörde många historier att hundar andas in i några kemikalier, och då dör de. Och snälla, låt oss göra råd utan att gå till salongen. Jag tänkte redan på det, när jag ommålade. Vänligen svara faktiskt tack på förhand :)

Gästen

Du kan omedelbart
köp en belite tonic, det är en cool skugga
Ja, hunden är bättre på balkongen nära. du vet aldrig riktigt andas.

Gästen

Inte nödvändigtvis gå till salongen. fråga en välkänd frisör hemma för att få dig en tvätt. Jag är säker på att det finns en bekant frisör. betala lite, men gör det åtminstone kvalitativt. Jag hatar själv salonger, gör det dåligt och bara för att skaka av mer pengar. I många år har min bästa mästare gjort mitt hår i hennes hem.

Lola

Det är möjligt att måla omedelbart, bättre professionell färg, det verkar, 6 oxid är en färgning som passar, men jag råder dig att klargöra

Gästen

40 minuter efter tvätten! Tvätta håret med djupt rengöringsschampo. I allmänhet, naturligtvis, kontakta mästaren.

Gästen

Och ta färgen en ton lättare än den önskade nyansen, för att inte mörka igen!

Gan

Jag gjorde tvätten mig för ett halvt år sedan. Från svart blev hon röd som en räv. Obradovalaaas. Jag tror, ​​ja, slutligen bli av med den svarta! En timme senare målade hon sin färg en halvton lättare. - och blev svart igen. det finns en hemlighet där. Nu ska jag gå till befälhavaren. Och bara till befälhavaren. Redan överens

Katia

Jag mörknade också efter tvättning, svart blev igen, hon förstörde håret och blev torrt som hö. ett år senare gick hon till salongen, de ljusnade mig och färgade den i önskad färg och mitt hår förstörde inte så mycket. nu målar jag mig själv, den svarta färgen är inte borta efter salongen

Hur färgar du ditt hår efter tvätt?

Gästen

Jag gjorde en estel tvätt med svart hår, förpackningen var tillräcklig för 2 gånger, det visade sig vara en guld-koppar färg, sedan gick jag en gång med pulver för 3% oxidation, så att färgen inte återvände, 3% så att håret inte skulle förstöra och uttrycka lite färg. Jag köpte också estel 8/0 färg och korrigeringsenheten är också ett bolag violett lagt till ca 5-6 cm till färgen och färgade den, det visade sig att Russen är mellan-Russ och utan hemland på grund av korrektorn.

Fisa)

snälla berätta för mig snälla) jag gör en tvättficka för denna vecka naturlig färg guldbrun, målade i svart nu är jag kastanjröd och gyllene rötter) kan han färgas med henna efter tvätten?

Sabinka

Vse eti salony erunda rasskaju svouy istoriuy po6la v salon snimat såi 4ernyi cvet såi pepelno tmno rusyi sxodila vy6la vsya pyatnami rezultata ot kornei byl svetlo p6eni4nyi glade koncam ryjii proxodila 2 dnya po6la v dorogu6ii salon dumala nu vse popala k opytnak g Kopec volos stal zolotisto krasnym xuje 4em gör smyvki ya v 6oke vot idu brat smyvku

Sabinka

Vse eti salony erunda rasskaju svouy istoriuy po6la v salon snimat såi 4ernyi cvet såi pepelno tmno rusyi sxodila vy6la vsya pyatnami rezultata ot kornei byl svetlo p6eni4nyi glade koncam ryjii proxodila 2 dnya po6la v dorogu6ii salon dumala nu vse popala k opytnak g Kopec volos stal zolotisto krasnym xuje 4em gör smyvki ya v 6oke vot idu brat smyvku

Sabinka

jag kan inte göra något för att jag ska göra det för att du ska vara säker på att du inte kommer till nytta för att du inte kommer att göra något för dig. Pojelaite mne uta4i kak av zelenenkoi ne polu4ilas ladno vse poki 4moki uta4i v pokraske

Redan röd

Är det möjligt att färga håret med henna efter att ha tvättat estelfärg? Jag är inte grön?)

älskar

Igår var den medelstora ljusbruna koppar extra 7-77 igor pulserande, 4% oxid målad. vid rötterna visade sig skuggan lättare än i ändarna. Berätta för mig, kan nästa gång tona rötterna i en mörkare ton?

Gästen

Det var målade i mörk kastanj i mer än 2 år, håret är alltid långt, upp till midjan. Jag bestämde mig för att göra en tvätt, trött på mörkt hår. Jag gjorde en tvätt estelfärg, jag köpte 4 förpackningar, jag tog också de luxe blekpulver (mild) i en mängd på 9 doser på 60 gram vardera (eftersom det tjocka håret skulle göras 2 gånger), oxygenat 6% 1 liter, rengöring schampo och en mask från estel intensiv restaurering (mörkgrön burk) och färg 2 rör av färg 8,0 (ljusbrun) och 2 rör av 8,1 (ashy). Jag kommer att berätta för dig att färgen inte är rättvishårig, inte detsamma som jag ville, redheaden gör fortfarande sin väg även efter den första färgningen. Men jag tror att jag målar ett par gånger, ja, inte omedelbart, självklart, men intermittent, och få den önskade färgen. Och jag rådde att blanda 2 färger med mig i avdelningen för professionell kosmetika, de berättade att jag skulle lägga till lite för att lägga till en liten rödhårig.

rosett

Det var målade i mörk kastanj i mer än 2 år, håret är alltid långt, upp till midjan. Jag bestämde mig för att göra en tvätt, trött på mörkt hår. Jag gjorde en tvätt estelfärg, jag köpte 4 förpackningar, jag tog också de luxe blekpulver (mild) i en mängd på 9 doser på 60 gram vardera (eftersom det tjocka håret skulle göras 2 gånger), oxygenat 6% 1 liter, rengöring schampo och en mask från estel intensiv restaurering (mörkgrön burk) och färg 2 rör av färg 8,0 (ljusbrun) och 2 rör av 8,1 (ashy). Jag kommer att berätta för dig att färgen inte är rättvishårig, inte detsamma som jag ville, redheaden gör fortfarande sin väg även efter den första färgningen. Men jag tror att jag målar ett par gånger, ja, inte omedelbart, självklart, men intermittent, och få den önskade färgen. Och jag rådde att blanda 2 färger med mig i avdelningen för professionell kosmetika, de berättade att jag skulle lägga till lite för att lägga till en liten rödhårig.


Hello. Jag har också hår i midjan, också färgat mer än 2 år i mörk choklad. Dess färg är mörkbrun. För tre dagar sedan, Estel tvättades en förpackning var tillräckligt för två gånger eftersom hennes hår inte är tjockt och tunt. Det visade sig rött hår. Jag tänker imorgon köpa ytterligare två paket och tvätta av färgen normalt. Men vet inte hur man målar senare. Jag vill uppnå en mörkblond färg. Någonstans läste jag att det är nödvändigt att ta den blankt ljusa blonda färgen. 8.1 Och om i en professionell köpa hur man mixar där? Och hur mycket behöver jag?

Gästen

blandad 1/1, om i ett rör av 60 ml, då oxiden ska vara densamma. Tja, totalt tog det mig 4 rör

Gästen

Roza, speciellt för dig.
Jag bestämde mig för att bli en brinnande brunett! Kupila två typer av färg-mörk aubergine och mörk kastanje. Blandade dem och målade. Det visade sig svart med en nyans röd och lila i dagsljus. Jag gick en vecka och insåg att han inte skulle passa mig. Jag bestämde mig för att göra en tvättning hemma. Jag hittade inte tvätten i butikerna, jag var tvungen att ta Estel brightener 12% och Estel pulver (två förpackningar vardera). Hon visste att hennes hår skulle skadas dåligt efter en sådan "tvätt". Hans hår var gul, röd i ändarna. (Jag har en längd något under axelbladet). Jag började tänka vilken färg att måla, jag ville bli blond, men jag visste att det kunde bli grönt. Köp naturligt lätt agat askbrun färg. Färgen på lådan är mörk. och på mitt hår visade det sig att det var ljusbrunt med rött, effekten av liten markering, som om den brann ut i solen. Färgen såg naturligt ut, det var ingen grön. Men Ryzhina var inte glad. Jag var tvungen att försöka ta en pärla-ash tonic. Sätt det på huvudet, sätt i 30 minuter. Efter torkning med hårtork märkte hon att det nästan inte var någon rödhårig, och färgen blev ljusbrun, naturlig, med kalla anteckningar. Nu måste denna tonic periodiskt färga håret för att ta bort rödhåran helt. I allmänhet är jag nu glad! Och i svart mer än foten!
Och förresten! Viktigast, jag glömde att skriva! Efter den första färgen var håret hårt, på tredje tvätten (med balsam) blev stålet mjukare, och efter tonic återvände de den naturliga mjukheten som jag blev förvånad över. Som om och inte lysande dem alls!


Och vilken typ av tonic?

Missis x)

Om du tänker på att måla, gå sedan till salongen eller köp en professionell färg!

Luda

tjejer, igår gjorde jag en tvätt av estel från svart, blev röd i rötterna och krångel på spetsarna, om jag målade den i mörkblond med denna färg, vad kan hända?

Anastasia

folk
Gör inte upp nu! liknar en rödhårigare bättre, om det är målat kommer det att finnas ljusa röda trådar blandade med nästan svart! Det här är inte den bästa showen, jag själv gjorde ett sådant misstag. Jag ville färga mitt blonda hår (efter den andra svarta tvätten), och jag måste fortfarande tvätta den. Så för nu, återställ bara ditt hår med masker, stärka och gå som ett bättre redhead.

Olga

tvättas av hårfärgen från håret blev röd, var svart före, efter tvättning färgade inte håret 4 dagar och håret mörkades inte, nu tvättades oxidoxet blev röd och röd kastanj köpte och färgen återvände till svart

Olga

I allmänhet läste jag någonstans att efter tvätt, om färgen passar och att den återstår, måste du tvätta håret med citronsyra

Maria

Jag sitter här och läser till och med minst fall. Varför skadar du dig själv, häll sedan tårarna? Är det verkligen så svårt att besöka en specialist som kommer att göra en normal färg. Han satt förmodligen inte bara på att krama grunderna i färg. Nej, det finns naturligtvis de som gör det ändå, men jag pratar om professionella som har investerat pengar i sig och känner till de grundläggande neutraliseringsloven.
Kära damer, det finns en sådan sak som kallas förtydligande bakgrunder.
I vilket fall som helst, om du lyser upp, oavsett hur och hur, om det är målade, om det är blont, kemisk tvätt, måste du få dessa oönskade pigment här (gul, röd, röd, röd osv.) För en kompetent frisör Bakgrundsbelysningen indikator-vilken nivå vi gick efter förtydligande. Varje nivå har sitt eget nummer och bakgrunden till förtydligande:
10 mycket ljusgul (perfekt ljussättning för blondiner, speciellt de som vill ha ashy färger)
9 ljusgul
8 gul
7 orange gul
6 orange
5 röd orange
4 röd
3 röd
2 svart
Det vill säga om du beror på avfärgningen av den orangefärgade färgen betyder det att du är på nivå 6, måste du lägga en micestone i färgämnet som neutraliserar denna orange till beige (eller brukar frisörer säger) och för detta måste du vara bekant med färghjulet. Och det betyder att om du målar med ett färgämne över denna nivå vet du inte vilken typ av pigment du har där än. Därför hjälper barberare med oxider som kan lysa upp till 1,2,3 toner osv. Det här är alla väldigt komplexa processer och om du vill få ett bra resultat borde du inte experimentera hemma, speciellt m prof. Produkter.

Aygiza

tjejer berätta för mig. de gjorde mig en tvätt i stugan, ur svart blev jag gulröd. Sedan fanns det färgning i blond 6,0, efter att det blev sandigt rött. Jag vill ha en blond. utan rött. och lättare än 8,0, men jag är rädd för att bli yellower. HJÄLP! i salongen innan semestern inte fick. Jag är i sorg.

Aygiza

tjejer berätta för mig. de gjorde mig en tvätt i stugan, ur svart blev jag gulröd. Sedan fanns det färgning i blond 6,0, efter att det blev sandigt rött. Jag vill ha en blond. utan rött. och lättare än 8,0, men jag är rädd för att bli yellower. HJÄLP! i salongen innan semestern inte fick. Jag är i sorg. Vilken färg att måla och hur man tar bort det röda?

Shulc

Jag ber om ursäkt, läste inte posten korrekt. Jag tvättade det igår, idag målade jag det, jag återvände till den ursprungliga färgen (jag var väldigt upprörd.) Berätta för mig, kan jag göra tvätten igen eller är det bättre att vänta lite?
Jag har en tjej klienktki var exakt samma situation, jag råder dig blondonoram borsta nu ditt hår..

Gästen

Estelle tvättar 2 gånger om dagen. Jag blev förvånad över att tvätten inte luktade alls den otäcka lukten, som alla skriver om på Internet. Hon luktade något, liknande lukt, som i den gamla frisörsalongen luktar när man gör en perm, sur så. Och efter den andra tvätten blev färgen från svart till mahogny - det här är maximalt. Och för någon, efter den andra tvätten, får hårfärgen ett tinge av en galen apelsin, med samma ursprungliga färg som min. Otroligt tror jag kanske en falsk? Ja, det är osannolikt, köpte det i profs butik. kosmetika, som även på Estels hemsida är listad som den officiella distributören. Tittade på tillverkningsdatumet på flaskan 12.13 år. På Internet skrev någon att jag kom ihåg att tillverkaren har ändrat kompositionen och nu är denna stank inte i bruk, men borttagaren har förlorat, som det verkar för mig, dess egenskaper - det är lätt att tvätta bort färgen. Någon i vet?

Lucy

Tjejerna, hon var en brunett under mycket lång tid, gjorde en tvätt av Estel-kalor av, 5 gånger redan, hennes hår är rödbrunt, jag vill ha en eldig röd färg ljus, berätta för mig vilken färg man målar? för att få önskat resultat. Det målades efter att ha tvättats i en ljusbrun röd 8/5 färgfärg för Estel, men det visar sig vara en mycket mörk färg, nästan svart, vad man ska göra.

Gulmira

Roza, speciellt för dig.
Jag bestämde mig för att bli en brinnande brunett! Kupila två typer av färg-mörk aubergine och mörk kastanje. Blandade dem och målade. Det visade sig svart med en nyans röd och lila i dagsljus. Jag gick en vecka och insåg att han inte skulle passa mig. Jag bestämde mig för att göra en tvättning hemma. Jag hittade inte tvätten i butikerna, jag var tvungen att ta Estel brightener 12% och Estel pulver (två förpackningar vardera). Hon visste att hennes hår skulle skadas dåligt efter en sådan "tvätt". Hans hår var gul, röd i ändarna. (Jag har en längd något under axelbladet). Jag började tänka vilken färg att måla, jag ville bli blond, men jag visste att det kunde bli grönt. Köp naturligt lätt agat askbrun färg. Färgen på lådan är mörk. och på mitt hår visade det sig att det var ljusbrunt med rött, effekten av liten markering, som om den brann ut i solen. Färgen såg naturligt ut, det var ingen grön. Men Ryzhina var inte glad. Jag var tvungen att försöka ta en pärla-ash tonic. Sätt det på huvudet, sätt i 30 minuter. Efter torkning med hårtork märkte hon att det nästan inte var någon rödhårig, och färgen blev ljusbrun, naturlig, med kalla anteckningar. Nu måste denna tonic periodiskt färga håret för att ta bort rödhåran helt. I allmänhet är jag nu glad! Och i svart mer än foten!
Och förresten! Viktigast, jag glömde att skriva! Efter den första färgen var håret hårt, på tredje tvätten (med balsam) blev stålet mjukare, och efter tonic återvände de den naturliga mjukheten som jag blev förvånad över. Som om och inte lysande dem alls!

Irena

Gå till frisören. Du bör målas en tonlighter än önskad färg (med tanke på tonen som kom ut) med 6% oxid. Men samtidigt måste blåblandning vara en del av färgämnet, eftersom rödhåran endast neutraliseras med blått.
Förresten, kanske har du det inte rött, men rött rött? Eller rödbrun? Då kommer neutraliseringen att vara helt annorlunda.

Irena

tjejer som redan irriterar rådet, går till den goda salongen, det är uppenbart att alla borde veta allt i salongen, det är tydligt att de har mer erfarenhet (även om det inte är ett faktum heller) men berätta att du öppnar nyheterna för människor, du tror ingen visste för dig kan jag gå till salongen?

hoppas

Vid 6% strax efter en sådan tvätt och du måste måla (detta kallas rätt färgning, inte toning)
Men tonen är högre att ta, annars går du tillbaka till blackout. Plus Mikstona, om du vet hur du använder dem och hur mycket du vill lägga till.

Berätta för mig om exemplet av Estels färg efter att ha tvättat vilken som ska ta en ton för att bli blond?

Nadia

Tjejer, berätta för mig, snälla) gjorde markering, som reglerna. vänster, men gulning gjorde sin väg. Jag bestämde mig för att lätta på strängarna själv, som jag senare beklagade! hennes hår blev kopparrött, gick till salongen på morgonen, frisören färgade en mycket ljusrosa blondin, sa att rosa skulle neutralisera, och du måste måla två gånger. Nu har jag ljust sandorange (nästa vecka har jag en seriös intervju i en statlig institution för offentlig service! Jag tror att det kommer att bli recoloured i mitt eget sortiment.) Mörkblondin. Skulle inte den här rödhåran ge en rödaktig nyans efter färgning i mörkblond?

Gästen

Prova kritor för Loreal hår, till exempel en nyans av BRonze Beach. Det ger en sådan naturlig ljus brun färg. Och förresten, även gröna målar över efter misslyckade tvättar. Och den ligger på ytan av vilken färg som helst, inte blandar med den, men som om du målar staketet: lägg upp den färg som den smet ut på, och blanda inte med de nedre skikten. Håller sig ganska stadigt, åtminstone på försvagat färgat hår. Med utmärkt, friskt hår kan det verkligen tvättas 3 gånger. De har flera nyanser av dessa kritor, du kan välja vilken du vill. På röret är de ljusare än de är i verkligheten. Det är enligt min mening fortfarande brunt, kan också hjälpa till att måla det röda eller gröna.

Gästen

tjejer som redan irriterar rådet, går till den goda salongen, det är uppenbart att alla borde veta allt i salongen, det är tydligt att de har mer erfarenhet (även om det inte är ett faktum heller) men berätta att du öppnar nyheterna för människor, du tror ingen visste för dig kan jag gå till salongen?


In-in! Jag är i dessa salonger mer än en fot. De gjorde mig en tvätt där för några år sedan av Estel och en blond tvätt - de dödade hästen-rädisa håret. Nu går bara ändarna dit för att dubba, och jag gör hela målningen själv hemma. Du skulle tro att dessa "specialister" i salongerna ovanför människor är några. "Gudar brinner inte krukor!" Dessutom kommer mycket pengar att gå ut för arbete, men för sådant arbete kan du bara välja dina händer. Tack vare Internet har jag nu en bra förståelse av färger, oxider och färgtekniker, lärde mig hur man arbetar med mikroner och blandar färger i rätt proportioner. Så skicka inte oss till salonger! Vi var där, vi vet. Det är på grund av sådan sorg - mästarna, folk sitter sedan på forumet och ber om hjälp.

zhuldyz

Välkommen! Vänligen ge mig vad jag ska göra. Jag brukade växa mitt hår i ett år, och idag gjorde jag en tvätt med keratin, och jag hade hälften mitt hår i en naturlig och halv röd färg. Och nu visade det sig allmänt ljust rött, hur och vad ska jag färga så att det naturligtvis skulle vara mörkt blont som min hårfärg. Om jag målade på mörkbrun som kommer att visa sig. Jag vet inte ens vad jag ska göra.

Lala

Ta färgfärgen "brun" blir mörk, men inte svart. Och rött kommer inte att ses

Maria

Är det möjligt att färga håret med henna efter att ha tvättat estelfärg? Jag är inte grön?)

Anastasia

Är det möjligt att färga håret med henna efter att ha tvättat estelfärg? Jag är inte grön?)

efter flera steg av shampooing grönare. Och varför behöver du göra en tvätt om du målar den med henna? Henna är svår att visas senare

Carisch

Fodral tvättar mycket ofta. Jag försökte mycket färger. Det bästa resultatet gavs av färgpallen c6, men färgen visade sig vara mörk. Förra gången Loreal var en mycket ljusbrun ask, kom hennes hår närmare hennes infödda, utan en rödhårig. och ljuset är ljust.

Vichka

Hjälp! Pliz!
I flera år var chokladkappan målad med färg, och det blev tråkigt att tona upp eftersom dess mörka blond växte, säg inte så mycket. 2 gånger lyser hon håret med ett torkpulver. CD blev vid rötterna en blondin med en gulaktig tipp och i änden är rött med en röd nyans kortare än BRAND! Jag gick till affären och köpte ikrasila eftersom försäljningen rådde i Estel 8.1 butik på 6-kings längd och 8,76 vid 3-ke rötter. Så visade sig Pelno Browns rötter vara som det borde vara, och längden är röd, lite dämpad. pppts kortare hjälp vad man ska göra? Hur går du blått blond?

Pokras efter tvätt

Hej alla, jag tvättade min 3-åriga svarta (färg av estel) här. Totalt var det 8 tvättar (gjord i 2 samtal med en paus på 1,5 veckor) Som ett resultat är nu jag ganska naturligt gyllene koppar. Men jag vill använda Estel paletten 7/1 eller 8/1. Jag vet inte hur man får det, vem kan säga? Salon erbjuder inte, var en erfarenhet-grön Kikimora, vill inte längre, i vår stad alla "specialister" från en skola, klart inget bra.

Gästen

skrattar du 8 tvättar? var är du så mycket Jag tog bort den svarta färgen från en tvätt, det var omedelbart målade i salongen, jag ville ha en chokladfärg, men mästaren sa det tills det kom ut genast, men det visade sig vara en fin färg, riktigt mörk. 3 månader har nu gått, håret har blivit ljusare, och alla frågar mig ständigt om att jag har färgat mitt hår eller något? Nej, de själva har förvärvat en sådan kopparfärg. Rör inte ditt hår för nu, gör maskerna bättre och gör några vitaminer för ditt hår, annars kan du plötsligt sprinkla.

fläder

Jag städade också, bara med 2 tvättar, en låda var tillräckligt för 2 gånger. Solidarna med första inlägget, bättre behandling!

Natalia

Jag tog bort en rödaktig mörk nyans för 4 tvättar. Antalet tvättar beror på färgens hår och hållbarhet.

Katherine

Jag målade bara 7.1 efter tvätt. Självklart tvättades svart med två gånger, det målades på 40 minuter. Självklart var det inte så ljusbrun där, det visade sig vara 4-ka brunt. Sedan gick hon till salongen och gjorde toner, nu medan 5-ka-choklad är en mycket vacker färg. Efter en vecka går jag vidare, men hur jag inte vet hur man ska tona, men närmare blond, fick jag bara veta på salongen den 8 mars att jag skulle få en ljusgrå färg så att mitt hår inte skulle skämma bort. Och sedan föremål för att göra minst 4-xings. Rusa inte till aska, men det kommer inte att fungera snabbt, det röda pigmentet är svårt att ta bort, gradvis lysa upp och göra masker, och senare kan du måla. Jag gör nu olika masker varannan dag, mitt hår är levande, glänsande, normalt för nu. Jag vet inte vad som kommer hända i slutet, men jag kommer inte ge upp mitt mål. Låt honom lida till 8 mars, men med gott hår

Gästen

efter tvättning är det nödvändigt att måla med ovan, nu ska jag måla med 7.1 Estelle, jag säger lite senare om resultatet! Jag hoppas att lyckas

gäst

och här går jag på tisdag för att tvätta bort den mörka färgen, även om jag färgade den svart en gång innan jag försökte alla bruna nyanser.. hårt för håret.. men vad kan du göra. skönhet kräver offer

gäst

Ja, jag gjorde en tvätt, det visade sig vara en röd färg för mig, konstigt som det kan tyckas!) Tfu tfu tfu hår är bra, tvättades 2, torsdag en annan och målning, tjejer, om du vill experimentera, vem tar inte risker är han dricker champagne!

Anna

Det målades en gång i svart, innan det var en blond och karamell. vad kommer att hända med håret efter tvätt - jag kan inte ens föreställa mig.

anya

Jag tvättade min syster idag, hon tog Breils tvätt, det var mörkt länge, hon ville ha rött, tvättat det en gång, bestämde sig för att städa upp ändarna igen, eftersom de var mörkare lite än rötterna, så målade hon den med coliston 8.43 och 88.43 resultatet blev chockerat - det visade sig vara nästan detsamma som det kom, röda rötter och mörka ändar, där mitt misstag är, jag förstår inte, kan någon ge råd om någonting. hår förstås dödat, vad ska man göra nu?

Hair curlers

att posta 9. Det var nödvändigt att tonade hår först och sedan färgas.
Behandla nu ditt hår (du kan göra kefir masker - de kommer att slita av färgen lite, - eftersom färgen ska krypa upp lite och måla om.

Gästen

Efter tvättning är håret matt och porös. Jag har nyligen stött på ett sådant problem, och färgen tvättas snabbt, i Bastchnikova Beauty Studio erbjöds jag att måla först och sedan göra en keratin sträcker det perfekt håret, det är glatt och glänsande och så glänsande)) Jag råder alla!

Alexander

Jag är 3 månader bakstycke 4 tvättar. Det var hela tiden röd, men någonstans i 7-8.
Nu bestämde pokr. i 7,1,1,1! Berätta om det är rött i färg med aska. Behöver du lägga till mikston violett eller blå !? snälla hjälp i denna fråga (jag är en nybörjare behöv hjälp!)

Hur färgar du ditt hår efter tvätt?

Gästen

Jag gjorde en estel tvätt med svart hår, förpackningen var tillräcklig för 2 gånger, det visade sig vara en guld-koppar färg, sedan gick jag en gång med pulver för 3% oxidation, så att färgen inte återvände, 3% så att håret inte skulle förstöra och uttrycka lite färg. Jag köpte också estel 8/0 färg och korrigeringsenheten är också ett bolag violett lagt till ca 5-6 cm till färgen och färgade den, det visade sig att Russen är mellan-Russ och utan hemland på grund av korrektorn.

Fisa)

snälla berätta för mig snälla) jag gör en tvättficka för denna vecka naturlig färg guldbrun, målade i svart nu är jag kastanjröd och gyllene rötter) kan han färgas med henna efter tvätten?

Sabinka

Vse eti salony erunda rasskaju svouy istoriuy po6la v salon snimat såi 4ernyi cvet såi pepelno tmno rusyi sxodila vy6la vsya pyatnami rezultata ot kornei byl svetlo p6eni4nyi glade koncam ryjii proxodila 2 dnya po6la v dorogu6ii salon dumala nu vse popala k opytnak g Kopec volos stal zolotisto krasnym xuje 4em gör smyvki ya v 6oke vot idu brat smyvku

Sabinka

Vse eti salony erunda rasskaju svouy istoriuy po6la v salon snimat såi 4ernyi cvet såi pepelno tmno rusyi sxodila vy6la vsya pyatnami rezultata ot kornei byl svetlo p6eni4nyi glade koncam ryjii proxodila 2 dnya po6la v dorogu6ii salon dumala nu vse popala k opytnak g Kopec volos stal zolotisto krasnym xuje 4em gör smyvki ya v 6oke vot idu brat smyvku

Sabinka

jag kan inte göra något för att jag ska göra det för att du ska vara säker på att du inte kommer till nytta för att du inte kommer att göra något för dig. Pojelaite mne uta4i kak av zelenenkoi ne polu4ilas ladno vse poki 4moki uta4i v pokraske

Redan röd

Är det möjligt att färga håret med henna efter att ha tvättat estelfärg? Jag är inte grön?)

älskar

Igår var den medelstora ljusbruna koppar extra 7-77 igor pulserande, 4% oxid målad. vid rötterna visade sig skuggan lättare än i ändarna. Berätta för mig, kan nästa gång tona rötterna i en mörkare ton?

Gästen

Det var målade i mörk kastanj i mer än 2 år, håret är alltid långt, upp till midjan. Jag bestämde mig för att göra en tvätt, trött på mörkt hår. Jag gjorde en tvätt estelfärg, jag köpte 4 förpackningar, jag tog också de luxe blekpulver (mild) i en mängd på 9 doser på 60 gram vardera (eftersom det tjocka håret skulle göras 2 gånger), oxygenat 6% 1 liter, rengöring schampo och en mask från estel intensiv restaurering (mörkgrön burk) och färg 2 rör av färg 8,0 (ljusbrun) och 2 rör av 8,1 (ashy). Jag kommer att berätta för dig att färgen inte är rättvishårig, inte detsamma som jag ville, redheaden gör fortfarande sin väg även efter den första färgningen. Men jag tror att jag målar ett par gånger, ja, inte omedelbart, självklart, men intermittent, och få den önskade färgen. Och jag rådde att blanda 2 färger med mig i avdelningen för professionell kosmetika, de berättade att jag skulle lägga till lite för att lägga till en liten rödhårig.

rosett

Det var målade i mörk kastanj i mer än 2 år, håret är alltid långt, upp till midjan. Jag bestämde mig för att göra en tvätt, trött på mörkt hår. Jag gjorde en tvätt estelfärg, jag köpte 4 förpackningar, jag tog också de luxe blekpulver (mild) i en mängd på 9 doser på 60 gram vardera (eftersom det tjocka håret skulle göras 2 gånger), oxygenat 6% 1 liter, rengöring schampo och en mask från estel intensiv restaurering (mörkgrön burk) och färg 2 rör av färg 8,0 (ljusbrun) och 2 rör av 8,1 (ashy). Jag kommer att berätta för dig att färgen inte är rättvishårig, inte detsamma som jag ville, redheaden gör fortfarande sin väg även efter den första färgningen. Men jag tror att jag målar ett par gånger, ja, inte omedelbart, självklart, men intermittent, och få den önskade färgen. Och jag rådde att blanda 2 färger med mig i avdelningen för professionell kosmetika, de berättade att jag skulle lägga till lite för att lägga till en liten rödhårig.


Hello. Jag har också hår i midjan, också färgat mer än 2 år i mörk choklad. Dess färg är mörkbrun. För tre dagar sedan, Estel tvättades en förpackning var tillräckligt för två gånger eftersom hennes hår inte är tjockt och tunt. Det visade sig rött hår. Jag tänker imorgon köpa ytterligare två paket och tvätta av färgen normalt. Men vet inte hur man målar senare. Jag vill uppnå en mörkblond färg. Någonstans läste jag att det är nödvändigt att ta den blankt ljusa blonda färgen. 8.1 Och om i en professionell köpa hur man mixar där? Och hur mycket behöver jag?

Gästen

blandad 1/1, om i ett rör av 60 ml, då oxiden ska vara densamma. Tja, totalt tog det mig 4 rör

Gästen

Roza, speciellt för dig.
Jag bestämde mig för att bli en brinnande brunett! Kupila två typer av färg-mörk aubergine och mörk kastanje. Blandade dem och målade. Det visade sig svart med en nyans röd och lila i dagsljus. Jag gick en vecka och insåg att han inte skulle passa mig. Jag bestämde mig för att göra en tvättning hemma. Jag hittade inte tvätten i butikerna, jag var tvungen att ta Estel brightener 12% och Estel pulver (två förpackningar vardera). Hon visste att hennes hår skulle skadas dåligt efter en sådan "tvätt". Hans hår var gul, röd i ändarna. (Jag har en längd något under axelbladet). Jag började tänka vilken färg att måla, jag ville bli blond, men jag visste att det kunde bli grönt. Köp naturligt lätt agat askbrun färg. Färgen på lådan är mörk. och på mitt hår visade det sig att det var ljusbrunt med rött, effekten av liten markering, som om den brann ut i solen. Färgen såg naturligt ut, det var ingen grön. Men Ryzhina var inte glad. Jag var tvungen att försöka ta en pärla-ash tonic. Sätt det på huvudet, sätt i 30 minuter. Efter torkning med hårtork märkte hon att det nästan inte var någon rödhårig, och färgen blev ljusbrun, naturlig, med kalla anteckningar. Nu måste denna tonic periodiskt färga håret för att ta bort rödhåran helt. I allmänhet är jag nu glad! Och i svart mer än foten!
Och förresten! Viktigast, jag glömde att skriva! Efter den första färgen var håret hårt, på tredje tvätten (med balsam) blev stålet mjukare, och efter tonic återvände de den naturliga mjukheten som jag blev förvånad över. Som om och inte lysande dem alls!


Och vilken typ av tonic?

Missis x)

Om du tänker på att måla, gå sedan till salongen eller köp en professionell färg!

Luda

tjejer, igår gjorde jag en tvätt av estel från svart, blev röd i rötterna och krångel på spetsarna, om jag målade den i mörkblond med denna färg, vad kan hända?

Anastasia

folk
Gör inte upp nu! liknar en rödhårigare bättre, om det är målat kommer det att finnas ljusa röda trådar blandade med nästan svart! Det här är inte den bästa showen, jag själv gjorde ett sådant misstag. Jag ville färga mitt blonda hår (efter den andra svarta tvätten), och jag måste fortfarande tvätta den. Så för nu, återställ bara ditt hår med masker, stärka och gå som ett bättre redhead.

Olga

tvättas av hårfärgen från håret blev röd, var svart före, efter tvättning färgade inte håret 4 dagar och håret mörkades inte, nu tvättades oxidoxet blev röd och röd kastanj köpte och färgen återvände till svart

Olga

I allmänhet läste jag någonstans att efter tvätt, om färgen passar och att den återstår, måste du tvätta håret med citronsyra

Maria

Jag sitter här och läser till och med minst fall. Varför skadar du dig själv, häll sedan tårarna? Är det verkligen så svårt att besöka en specialist som kommer att göra en normal färg. Han satt förmodligen inte bara på att krama grunderna i färg. Nej, det finns naturligtvis de som gör det ändå, men jag pratar om professionella som har investerat pengar i sig och känner till de grundläggande neutraliseringsloven.
Kära damer, det finns en sådan sak som kallas förtydligande bakgrunder.
I vilket fall som helst, om du lyser upp, oavsett hur och hur, om det är målade, om det är blont, kemisk tvätt, måste du få dessa oönskade pigment här (gul, röd, röd, röd osv.) För en kompetent frisör Bakgrundsbelysningen indikator-vilken nivå vi gick efter förtydligande. Varje nivå har sitt eget nummer och bakgrunden till förtydligande:
10 mycket ljusgul (perfekt ljussättning för blondiner, speciellt de som vill ha ashy färger)
9 ljusgul
8 gul
7 orange gul
6 orange
5 röd orange
4 röd
3 röd
2 svart
Det vill säga om du beror på avfärgningen av den orangefärgade färgen betyder det att du är på nivå 6, måste du lägga en micestone i färgämnet som neutraliserar denna orange till beige (eller brukar frisörer säger) och för detta måste du vara bekant med färghjulet. Och det betyder att om du målar med ett färgämne över denna nivå vet du inte vilken typ av pigment du har där än. Därför hjälper barberare med oxider som kan lysa upp till 1,2,3 toner osv. Det här är alla väldigt komplexa processer och om du vill få ett bra resultat borde du inte experimentera hemma, speciellt m prof. Produkter.

Aygiza

tjejer berätta för mig. de gjorde mig en tvätt i stugan, ur svart blev jag gulröd. Sedan fanns det färgning i blond 6,0, efter att det blev sandigt rött. Jag vill ha en blond. utan rött. och lättare än 8,0, men jag är rädd för att bli yellower. HJÄLP! i salongen innan semestern inte fick. Jag är i sorg.

Aygiza

tjejer berätta för mig. de gjorde mig en tvätt i stugan, ur svart blev jag gulröd. Sedan fanns det färgning i blond 6,0, efter att det blev sandigt rött. Jag vill ha en blond. utan rött. och lättare än 8,0, men jag är rädd för att bli yellower. HJÄLP! i salongen innan semestern inte fick. Jag är i sorg. Vilken färg att måla och hur man tar bort det röda?

Shulc

Jag ber om ursäkt, läste inte posten korrekt. Jag tvättade det igår, idag målade jag det, jag återvände till den ursprungliga färgen (jag var väldigt upprörd.) Berätta för mig, kan jag göra tvätten igen eller är det bättre att vänta lite?
Jag har en tjej klienktki var exakt samma situation, jag råder dig blondonoram borsta nu ditt hår..

Gästen

Estelle tvättar 2 gånger om dagen. Jag blev förvånad över att tvätten inte luktade alls den otäcka lukten, som alla skriver om på Internet. Hon luktade något, liknande lukt, som i den gamla frisörsalongen luktar när man gör en perm, sur så. Och efter den andra tvätten blev färgen från svart till mahogny - det här är maximalt. Och för någon, efter den andra tvätten, får hårfärgen ett tinge av en galen apelsin, med samma ursprungliga färg som min. Otroligt tror jag kanske en falsk? Ja, det är osannolikt, köpte det i profs butik. kosmetika, som även på Estels hemsida är listad som den officiella distributören. Tittade på tillverkningsdatumet på flaskan 12.13 år. På Internet skrev någon att jag kom ihåg att tillverkaren har ändrat kompositionen och nu är denna stank inte i bruk, men borttagaren har förlorat, som det verkar för mig, dess egenskaper - det är lätt att tvätta bort färgen. Någon i vet?

Lucy

Tjejerna, hon var en brunett under mycket lång tid, gjorde en tvätt av Estel-kalor av, 5 gånger redan, hennes hår är rödbrunt, jag vill ha en eldig röd färg ljus, berätta för mig vilken färg man målar? för att få önskat resultat. Det målades efter att ha tvättats i en ljusbrun röd 8/5 färgfärg för Estel, men det visar sig vara en mycket mörk färg, nästan svart, vad man ska göra.

Gulmira

Roza, speciellt för dig.
Jag bestämde mig för att bli en brinnande brunett! Kupila två typer av färg-mörk aubergine och mörk kastanje. Blandade dem och målade. Det visade sig svart med en nyans röd och lila i dagsljus. Jag gick en vecka och insåg att han inte skulle passa mig. Jag bestämde mig för att göra en tvättning hemma. Jag hittade inte tvätten i butikerna, jag var tvungen att ta Estel brightener 12% och Estel pulver (två förpackningar vardera). Hon visste att hennes hår skulle skadas dåligt efter en sådan "tvätt". Hans hår var gul, röd i ändarna. (Jag har en längd något under axelbladet). Jag började tänka vilken färg att måla, jag ville bli blond, men jag visste att det kunde bli grönt. Köp naturligt lätt agat askbrun färg. Färgen på lådan är mörk. och på mitt hår visade det sig att det var ljusbrunt med rött, effekten av liten markering, som om den brann ut i solen. Färgen såg naturligt ut, det var ingen grön. Men Ryzhina var inte glad. Jag var tvungen att försöka ta en pärla-ash tonic. Sätt det på huvudet, sätt i 30 minuter. Efter torkning med hårtork märkte hon att det nästan inte var någon rödhårig, och färgen blev ljusbrun, naturlig, med kalla anteckningar. Nu måste denna tonic periodiskt färga håret för att ta bort rödhåran helt. I allmänhet är jag nu glad! Och i svart mer än foten!
Och förresten! Viktigast, jag glömde att skriva! Efter den första färgen var håret hårt, på tredje tvätten (med balsam) blev stålet mjukare, och efter tonic återvände de den naturliga mjukheten som jag blev förvånad över. Som om och inte lysande dem alls!

Irena

Gå till frisören. Du bör målas en tonlighter än önskad färg (med tanke på tonen som kom ut) med 6% oxid. Men samtidigt måste blåblandning vara en del av färgämnet, eftersom rödhåran endast neutraliseras med blått.
Förresten, kanske har du det inte rött, men rött rött? Eller rödbrun? Då kommer neutraliseringen att vara helt annorlunda.

Irena

tjejer som redan irriterar rådet, går till den goda salongen, det är uppenbart att alla borde veta allt i salongen, det är tydligt att de har mer erfarenhet (även om det inte är ett faktum heller) men berätta att du öppnar nyheterna för människor, du tror ingen visste för dig kan jag gå till salongen?

hoppas

Vid 6% strax efter en sådan tvätt och du måste måla (detta kallas rätt färgning, inte toning)
Men tonen är högre att ta, annars går du tillbaka till blackout. Plus Mikstona, om du vet hur du använder dem och hur mycket du vill lägga till.

Berätta för mig om exemplet av Estels färg efter att ha tvättat vilken som ska ta en ton för att bli blond?

Nadia

Tjejer, berätta för mig, snälla) gjorde markering, som reglerna. vänster, men gulning gjorde sin väg. Jag bestämde mig för att lätta på strängarna själv, som jag senare beklagade! hennes hår blev kopparrött, gick till salongen på morgonen, frisören färgade en mycket ljusrosa blondin, sa att rosa skulle neutralisera, och du måste måla två gånger. Nu har jag ljust sandorange (nästa vecka har jag en seriös intervju i en statlig institution för offentlig service! Jag tror att det kommer att bli recoloured i mitt eget sortiment.) Mörkblondin. Skulle inte den här rödhåran ge en rödaktig nyans efter färgning i mörkblond?

Gästen

Prova kritor för Loreal hår, till exempel en nyans av BRonze Beach. Det ger en sådan naturlig ljus brun färg. Och förresten, även gröna målar över efter misslyckade tvättar. Och den ligger på ytan av vilken färg som helst, inte blandar med den, men som om du målar staketet: lägg upp den färg som den smet ut på, och blanda inte med de nedre skikten. Håller sig ganska stadigt, åtminstone på försvagat färgat hår. Med utmärkt, friskt hår kan det verkligen tvättas 3 gånger. De har flera nyanser av dessa kritor, du kan välja vilken du vill. På röret är de ljusare än de är i verkligheten. Det är enligt min mening fortfarande brunt, kan också hjälpa till att måla det röda eller gröna.

Gästen

tjejer som redan irriterar rådet, går till den goda salongen, det är uppenbart att alla borde veta allt i salongen, det är tydligt att de har mer erfarenhet (även om det inte är ett faktum heller) men berätta att du öppnar nyheterna för människor, du tror ingen visste för dig kan jag gå till salongen?


In-in! Jag är i dessa salonger mer än en fot. De gjorde mig en tvätt där för några år sedan av Estel och en blond tvätt - de dödade hästen-rädisa håret. Nu går bara ändarna dit för att dubba, och jag gör hela målningen själv hemma. Du skulle tro att dessa "specialister" i salongerna ovanför människor är några. "Gudar brinner inte krukor!" Dessutom kommer mycket pengar att gå ut för arbete, men för sådant arbete kan du bara välja dina händer. Tack vare Internet har jag nu en bra förståelse av färger, oxider och färgtekniker, lärde mig hur man arbetar med mikroner och blandar färger i rätt proportioner. Så skicka inte oss till salonger! Vi var där, vi vet. Det är på grund av sådan sorg - mästarna, folk sitter sedan på forumet och ber om hjälp.

zhuldyz

Välkommen! Vänligen ge mig vad jag ska göra. Jag brukade växa mitt hår i ett år, och idag gjorde jag en tvätt med keratin, och jag hade hälften mitt hår i en naturlig och halv röd färg. Och nu visade det sig allmänt ljust rött, hur och vad ska jag färga så att det naturligtvis skulle vara mörkt blont som min hårfärg. Om jag målade på mörkbrun som kommer att visa sig. Jag vet inte ens vad jag ska göra.

Lala

Ta färgfärgen "brun" blir mörk, men inte svart. Och rött kommer inte att ses

Maria

Är det möjligt att färga håret med henna efter att ha tvättat estelfärg? Jag är inte grön?)

Anastasia

Är det möjligt att färga håret med henna efter att ha tvättat estelfärg? Jag är inte grön?)

efter flera steg av shampooing grönare. Och varför behöver du göra en tvätt om du målar den med henna? Henna är svår att visas senare

Carisch

Fodral tvättar mycket ofta. Jag försökte mycket färger. Det bästa resultatet gavs av färgpallen c6, men färgen visade sig vara mörk. Förra gången Loreal var en mycket ljusbrun ask, kom hennes hår närmare hennes infödda, utan en rödhårig. och ljuset är ljust.

Vichka

Hjälp! Pliz!
I flera år var chokladkappan målad med färg, och det blev tråkigt att tona upp eftersom dess mörka blond växte, säg inte så mycket. 2 gånger lyser hon håret med ett torkpulver. CD blev vid rötterna en blondin med en gulaktig tipp och i änden är rött med en röd nyans kortare än BRAND! Jag gick till affären och köpte ikrasila eftersom försäljningen rådde i Estel 8.1 butik på 6-kings längd och 8,76 vid 3-ke rötter. Så visade sig Pelno Browns rötter vara som det borde vara, och längden är röd, lite dämpad. pppts kortare hjälp vad man ska göra? Hur går du blått blond?Nästa Artikel
Hårförlust Remedies - Male Baldness