När kan du tända håret igen?


Upplyst hår, mamma säger att det är bättre på en månad. Håret är inte riktigt bortskämt, bara 4 toner lyser (om inte 3). Någon råder på en vecka.

I frisörsalongen kommer de självklart att säga att det är snabbare att tjäna också.

Det är bättre att ge ditt hår vila (minst en månad), men även då beror allt på hårets tillstånd. Om de tolereras väl förtydligande, och försämras inte, då kan du förut.

Vilken färg som helst för hårspänning. Även om du inte ser det. Kontakt med färgämnet gör håret torrare ändå. Efter en vecka rekommenderar jag inte att färga håret igen. Riktigt rådgivar din mamma, som måste passera minst en månad. Om färgningen upprepas efter en vecka, blir de skörda och mycket torra, förlorar levande glans.

Hårfärgning efter lättnad - hur man gör ingen skada och uppnå önskat resultat

De flesta kvinnor åtminstone en gång i livet har försökt att ändra sitt utseende med hjälp av färgning, lätta hår. Det är inte alltid möjligt att uppnå det resultat som planerades. Ofta blir håret lite ljusare eller tvärtom mörkare än förväntat. Det händer att mörka helt oväntade toner. Hur fixar du det utan att skada krullarna? Kan jag färga mitt hår omedelbart efter lätta eller ska jag vänta? Tänk på en mer spännande fråga.

Vid framställning av färgning efter förtydligande

Under aggressiva beståndsdelar förstörs pigmentet i håret. Denna process är inte momentan, sker gradvis. Som en följd av ett enda förfarande är krullarna vanligtvis inte kapabla att förlora pigmentet helt.

Först förstörs partiklar av det röda spektrat, sedan orange och slutligen gul. Det är därför håret efter lätta blir ofta röda toner. Kampen mot yellowness är bekant för många målade blondiner.

Det är viktigt! Efter blekning har håret som har en onaturlig färg generellt förmåga att förvärva helt oväntade toner. En grön, blå färg avslöjas. Detta händer genom att blanda nyanser av motsatta spektra.

Inte alla kommer att bestämma sig för att gå med onaturligt rött, grönt mopp krullningar, därför är det nödvändigt att göra färgning bara blekt hår. Kulor efter förtydligande kommer som regel inte bäst, och efterföljande missfärgning kan förvärra problemet.

En bra mästare kommer att avstå att färga omedelbart efter att ha blivit håret, kommer att rekommendera att vänta ca 2 veckor. Under denna period måste du försöka få en korrekt form, skadad av blekkrullar.

Hur man producerar färg efter förtydligande

Det bleka tillståndet hos blekt hår är inte ovanligt. Torka, tunna trådar, delade ändar - hälften av besväret. Skurat hår brutet av hela bunter kan hittas ganska ofta. Särskilt om förtydligandet gjordes hemma. Amatörer gör ofta misstag, så missar med den resulterande nyansen överskuggar ofta bilden.

Att veta hur mycket hår som kan färgas efter lättnad, kan ytterligare utslagshandlingar undvikas. Beroende på resultatets överensstämmelse med förväntningarna, agerar de på olika sätt.

nödsituationer

Efter blekning kan håret få en helt oväntad ebb: yellowness, blue, green. Kan jag färga mitt hår efter att ha fått den här effekten? Det är bäst att fokusera på hårets tillstånd.

En mycket uttalad yellowness visas om de mörka krullarna lyser. Överdriven gröna förekommer när man undviker konstgjorda nyanser. Speciellt uppenbart "träsk" på huvudet uppstår när man försöker att missfärga håret, mättat med basma eller henna.

Att måla en sådan skam tolererar inte förseningen. Användning av resistenta färgämnen rekommenderas inte. Det mest effektiva, ofarliga sättet - toniskt, tonat schampo från yellowness.

Du bör inte försöka mätta det långvariga håret med en ton mer intensivt. Tillräcklig ljusexponering. Förfarandet kan ta 2-3 steg, men det ska finnas en paus mellan dem i flera dagar.

Skadliga effektiva metoder - folkmekanismer. För att rädda situationen kan: tomatjuice, natron, äppelcidervinäger, citronsaft, kefir, acetylsalicylsyra.

En professionell mästare i sådana fall kommer att göra en syraavlägsnare, men hemma rekommenderas det inte att göra detta på blekt hår.

En utmärkt lösning skulle vara en färg av en mörkare nyans. Det kräver en exakt beräkning. Hur man färgar blekt hår med synliga problem är bättre känt för en professionell, amatör gör bara ont.

Övergången till en ljusare nyans

Det händer ofta att förtydligandet inte gav det önskade resultatet. Jag vill ha mer intensiv, vitare. Utgången från den mörka färgen måste utföras i flera steg med en veckopaus. Hur man lyser mörkt hår utan förlust har vi sagt tidigare. Månghåriga är ofta ansikte yellowness.

Shampoos, tonics hjälper till att få en nyans ljusare. Åtgärden av medel är ganska försiktig, men du borde inte förvänta dig ett omedelbart resultat. Att hämta det ammoniakfria färgen är ett bra alternativ. Vilken palett passar? Ljusbrun. Yellowness råder - pålitliga ash nyanser. I salongen kommer mästaren att erbjuda att göra mild toning på en lågkoncentrationsoxiderare.

Med hjälp av hemlagade recept är det också tillåtet att försöka övergå till en ljusare färg. Beroende på den ursprungliga nyansen plockas kanel, rabarber, lökskal - mörkhårig, kefir, citron, honungblondiner.

En underbar utväg är att göra höjdpunkter, då kommer du att kunna uppdatera bilden, få en nyans ljusare (åtminstone delvis). Färgen kommer att falla mer naturligt, skadan för håret blir mindre.

Varning! Ibland, efter upprepad blekning med högkoncentrerade formuleringar, pigmentet "brygger" och lämnar den resulterande färgen till "snövit" blir för alltid en ouppnåbar dröm.

Övergång till en mörkare nyans

Det finns situationer där missfärgning uppfattas helt negativ. Jag vill snabbt återvända till sin plats, eller åtminstone få den mörkaste nyansen.

Det verkar som om det är lättare att repainta tillbaka. Men, ljusare krullningar, extremt motvilliga att uppleva färgmättnad, skugga faller ojämnt, håller dåligt, tvättas ut.

Att bestämma när du kan färga ditt hår är extremt nödvändigt. Om missfärgningen inte orsakar mycket skada - om 1-2 veckor. Omedelbar färgning i mörkare nyanser kan ge oförutsägbara resultat. Olika kemiska föreningar reagerar, en oväntad effekt uppnås.

Det är bäst att vänta lite tid, dessutom mata lockar. För att drastiskt ändra färg rekommenderas inte. Välj nyanser av ljusbrunt sortiment är den bästa lösningen. Färg på de klarade delarna faller inte omedelbart. Vi måste utföra proceduren 3-4 gånger innan skuggan kan ordnas ordentligt.

Det rekommenderas inte att använda resistenta färgämnen för att ändra färgen på det klara håret. Sådana föreningar skadar ojämnt de redan försvagade strängarna.

Experiment med naturliga färgämnen kan sluta i djup besvikelse. Henna, Basma på blekt hår uppträder otillräckligt. Det är bättre att använda en stark infusion av lökskal eller vanlig tebröd. De kommer att ge en gyllene rödbrun ton.

För att bestämma hur mycket hår som kan färgas efter ljussättning ska varje flicka vara oberoende. Det är nödvändigt att realistiskt bedöma hårets tillstånd. Utsikterna att avskilda krullarna är värre än några dagar med oacceptabel nyans.

Slösa inte tid förgäves! Mellan färgning gör håråterställning:

Användbara videoklipp

Frisör-stylisten Christina kommer att prata i detalj om konsekvenserna av misslyckad förtydligande och visa hur du fixar det.

Re-färgning hår

Du är här

Tjejer, efter hur mycket kan du tända håret ??

Jag målade min blonda för 4 dagar sedan, men färgen visade sig vara en slags gul, men jag vill ha lite vit en !! ((
Efter hur mycket du kan måla, och vilken färg är bättre?

 • Nravitsya0
 • Smeshno0
 • Gillar inte det0
 • Logga in eller registrera dig för att skriva kommentarer.
 • 34826 visningar

bättre toning, och sedan förstöra ditt hår

 • Nravitsya0
 • Smeshno0
 • Gillar inte det0
 • Logga in eller registrera dig för att skriva kommentarer.

tonade på en vecka någonstans eller ännu mer

 • Nravitsya0
 • Smeshno0
 • Gillar inte det0
 • Logga in eller registrera dig för att skriva kommentarer.

För första gången var jag tvungen att gå till salongen för att älska..
Och nu, före den andra färgningen av masken, efter varje tvätt är massorna feta. En specialist, en fet, billig Lond-professionell mask, rekommenderas. Och Loreal Exalance Yellow, blekt hår sparar.

 • Nravitsya0
 • Smeshno0
 • Gillar inte det0
 • Logga in eller registrera dig för att skriva kommentarer.
 • Nravitsya0
 • Smeshno0
 • Gillar inte det0
 • Logga in eller registrera dig för att skriva kommentarer.

Samtycka med tjejer som är bättre tonade.

 • Nravitsya0
 • Smeshno0
 • Gillar inte det0
 • Logga in eller registrera dig för att skriva kommentarer.

re-lighten - ala halm!)))
+1 per ton))) pärlaaska eller platina och hår rent vit)))

 • Nravitsya0
 • Smeshno0
 • Gillar inte det0
 • Logga in eller registrera dig för att skriva kommentarer.

Jag har fall när jag har rötter + några centimeter av resten av mitt hår efter att en misslyckad färgning visat sig vara kycklinggul. Jag kunde inte gå så mycket, så jag var tvungen att måla igen samma dag!
Och ingenting - hår på plats! här är ett foto!
Och efter målning kan du ta vilken färg du vill, en färg du vill få i slutet. Håll det kort för håret. :)

 • Nravitsya0
 • Smeshno0
 • Gillar inte det0
 • Logga in eller registrera dig för att skriva kommentarer.

Hej alla skönheter!
Jag vill ha din åsikt att höra vad jag gör, jag bestämde mig för att färga mitt hår i min naturliga, det var blont och färgen var ashy ljusbrun, jag visste konsekvenserna av sådan färgning. Kanechno Jag har nu inte är idealisk men inga starka gröna. Jag insåg äntligen för mig själv att jag i det här livet var uteslutet blont)))
bara läser mycket information, insåg jag att gröna avlägsnas från håret bara om du skär håret.
hur ska jag vara om jag tänds kommer det hjälpa mig.

 • Nravitsya0
 • Smeshno0
 • Gillar inte det0
 • Logga in eller registrera dig för att skriva kommentarer.

Flickorna svarar, pliz, mycket, mycket nödvändigt. Faktum är att 1 gång i 1,5 månader går jag till salongen och målar mina vuxna rötter i blond med samma färg i samma proportion (frisören har redan testat, alla hennes familj, vi skär och färgar det). Men den här gången är mina rötter inte lika ljusa som de brukade vara, därför har jag gula rötter och platina slutar. Frågan är om det är möjligt att genomgå ett andra förtydligande förfarande, men jag vill inte träffa hoopoe i NG. Och för vilken tid är det bäst att lämna färgen på rötterna?

Genom hur mycket kan du lätta håret

Tjejer, hjälp, snälla, råd.


i oktober förra året blektes på naturligt hår (mörkblond) och tonades i en blondin. Det var som en månad insåg jag att det skulle vara för dyrt att stödja en sådan färg och bestämde sig dumt att måla mig tillbaka i min egen färg, det fanns inte tillräckligt med färg och bara framsidan bleknade och smällen.
sedan färgade i stugan i en kall mörkbrun, hårklippning, kom ut svart. Jag färgar inte mitt hår i ett halvt år, jag vill verkligen gå tillbaka till blond.


Kan du berätta om du redan kan försöka missfärga? eller behöver du att allt hår ska splitsas och missfärgas först när naturen växer tillbaka? Jag är rädd att håret kommer ut, kommer att bryta eller att jag blir grön.
Kommer det ta 3% om du håller 50 minuter? eller är det bättre att prova 6%?


Håret är naturligt tjockt, tungt och rakt, splinter inte ens efter missfärgning av det förflutna, är ganska torrt på baksidan av huvudet och på spetsarna (de är förvirrade lite, även om de har förvirrat mig hela mitt liv xD).

Hur mycket hår kan tändas igen

BYFAMA - Italiensk professionell kosmetika för hår.

MÖTEN I avsnittet om möten håller jag på kvällen på inköpen vanligtvis varje vecka, ibland varannan vecka. Det finns rester av länken [länk-1] --------------------------------------- Trots överraskande låga priser på professionell kosmetika, kvaliteten på denna italienska är mycket anständigt, jag har använt lite verktyg under en längre tid, och det känns som att kvaliteten är mycket högre än priset, och det är alltid trevligt :-) Ja, och vi har redan många fans av det här varumärket i lådan. Ja, hon förtjänade ett mycket högt beröm från tjejer.

UNEMAL PAIN-FREE PAINTS
LUMINITET Färg PER FAMA
Målar grå hår och håller bra.

Det ger håret inte bara den önskade färgen (nyans) utan återställer dem tack vare en speciell produktionsteknik baserad på fusion av två innovativa aktiva komplex, Luminescina och Re Texture Complex.

LUMINITY COLOR kan också effektivt färga grå hår utan att tända den naturliga basen tack vare vilket gråfärgat hår ser naturligare ut.

Färgen har en krämig, mjuk och mjuk textur, vilket ger användarvänlighet och reducerar färgtidens appliceringstid. Färgens botten innehåller en komplex oleisk molekyl PEG-TH, på grund av dess unika absorberande förmågor, ger ett jämnt resultat även på hår med olika strukturer och annorlunda tillstånd av nagelbandet och olika färgnivåer. Färgpigment med molekylvikt är idealiska för direktfärgning av blekt, grått och blekt hår - det betyder att det inte finns något behov av att repigera håret.
abortortester har visat att Luminescina fungerar som en kraftfull antagonist av den fotok oxidativa processen och bekämpar fria radikaler.

RE-TEXTURE Complex är en molekyl som är tillverkad av silke. Det täcker hela ytan av det färgade håret med en silkeslen och hållbar film som ger håret en mjuk och mjuk textur. Dessutom ger detta skydd dig möjlighet att hålla färgpigmenten inne i håret, vilket håller intensiteten på färgen under lång tid.

effektiv från första användningen
aktivt koncentrat
perfekt för känslig hårbotten

Drogny generation minskar risken för håravfall. PROCAPIL, som ingår i det, stimulerar cellernas metabolism av substanser, aktiverar cellerna i hårsäckar, aktiverar ämnesomsättningen, förhindrar follikelatrofi och stimulerar hårväxten. Menthol har en uppfriskande effekt.

Metod för applicering
Efter applicering av Energy Shampoo, applicera på hårbotten, utför en massage i 10 minuter. Tvätta inte!

Förpackning för en kurs kostar 2245 +%

BYFAMA - Italiensk professionell kosmetika för hår.

MÖTEN I avsnittet om möten håller jag på kvällen på inköpen vanligtvis varje vecka, ibland varannan vecka. Det finns rester av länken [länk-1] --------------------------------------- Trots överraskande låga priser på professionell kosmetika, kvaliteten på denna italienska är mycket anständigt, jag har använt lite verktyg under en längre tid, och det känns som att kvaliteten är mycket högre än priset, och det är alltid trevligt :-) Ja, och vi har redan många fans av det här varumärket i lådan. Ja, hon förtjänade ett mycket högt beröm från tjejer.

BEHÖVER EN LION GRYVA?
det finns kastlingar)

Tät håret och lägg till den här volymen?
Prova detta par här:

A + Bodifier Thickening Shampoo 250 - 542 +%
gjutflaska 50 ml - 130 r, inkl. org% flaska

Renar, anpassar tjocklek och får volym till tunt hår och gör hårhål, elastisk och stark. INTE INNEHÅLLER NATRIELL LAURETSULFAT. TACK TILL NYA TEKNIKER KOMBINERAD TEKNIK ANVÄNDER EN FORM OCH VOLYM, GÖR HAIR OBEDIENT, ELASTISK OCH STARK.

A + Förstärkare Tjocklekspray 200 ml / torr spray för fint hår - 690 +%
otlivanchik spray 20 ml - 110 r, på org% och flaska.

Spray för att öka och öka volymen av mycket tunt hår som ger dem med täthet och tjocklek. Skydd mot höga temperaturer vid användning av heta verktyg och fukt.
Hur man använder: Spraya på ett avstånd av 10-15 cm på vått hår, kamma igenom för att fördela jämnt och fortsätt till torkning.

BYFAMA - Italiensk professionell kosmetika för hår.

MÖTEN I avsnittet om möten håller jag på kvällen på inköpen vanligtvis varje vecka, ibland varannan vecka. Det finns rester av länken [länk-1] --------------------------------------- Trots överraskande låga priser på professionell kosmetika, kvaliteten på denna italienska är mycket anständigt, jag har använt lite verktyg under en längre tid, och det känns som att kvaliteten är mycket högre än priset, och det är alltid trevligt :-) Ja, och vi har redan många fans av det här varumärket i lådan. Ja, hon förtjänade ett mycket högt beröm från tjejer.

UNEMAL PAIN-FREE PAINTS
LUMINITET Färg PER FAMA
Målar grå hår och håller bra.

Det ger håret inte bara den önskade färgen (nyans) utan återställer dem tack vare en speciell produktionsteknik baserad på fusion av två innovativa aktiva komplex, Luminescina och Re Texture Complex.

LUMINITY COLOR kan också effektivt färga grå hår utan att tända den naturliga basen tack vare vilket gråfärgat hår ser naturligare ut.

Färgen har en krämig, mjuk och mjuk textur, vilket ger användarvänlighet och reducerar färgtidens appliceringstid. Färgens botten innehåller en komplex oleisk molekyl PEG-TH, på grund av dess unika absorberande förmågor, ger ett jämnt resultat även på hår med olika strukturer och annorlunda tillstånd av nagelbandet och olika färgnivåer. Färgpigment med molekylvikt är idealiska för direktfärgning av blekt, grått och blekt hår - det betyder att det inte finns något behov av att repigera håret.
abortortester har visat att Luminescina fungerar som en kraftfull antagonist av den fotok oxidativa processen och bekämpar fria radikaler.

RE-TEXTURE Complex är en molekyl som är tillverkad av silke. Det täcker hela ytan av det färgade håret med en silkeslen och hållbar film som ger håret en mjuk och mjuk textur. Dessutom ger detta skydd dig möjlighet att hålla färgpigmenten inne i håret, vilket håller intensiteten på färgen under lång tid.

AMPULER "RESTORATION -EXPRESS"
Strukturell-hår restaurering lotion

Priserna är fortfarande "gamla"
Stort paket - 24 ampuller - 1973+
och en liten 6 bitar - 612 +%
och även av det stycke jag kan ge på rättegång.

Lådan är presentabel, och alla kommer att ha en sådan gåva som har hår)

Kationisk mjukgörare, perfekt omstrukturering delade ändar och skadat hår, vilket gör dem mjuka och glänsande.

Återställer skador på hårstrukturen orsakad av upprepad färgning, missfärgning eller kemisk perm. För maximalt skydd kan STRUCTURAL lotion användas före kemisk exponeringsprocedur eller tillsättas till kemikalier för perming, färgning och blekning.
Metod för användning

Applicera på tvättade våta håret, fördela droppe för droppe och uppmärksamma de mest skadade hårdelarna. Emulgera i 5 minuter. Skölj noga med varmt vatten.

BYFAMA - Italiensk professionell kosmetika för hår.

MÖTEN I avsnittet om möten håller jag på kvällen på inköpen vanligtvis varje vecka, ibland varannan vecka. Det finns rester av länken [länk-1] --------------------------------------- Trots överraskande låga priser på professionell kosmetika, kvaliteten på denna italienska är mycket anständigt, jag har använt lite verktyg under en längre tid, och det känns som att kvaliteten är mycket högre än priset, och det är alltid trevligt :-) Ja, och vi har redan många fans av det här varumärket i lådan. Ja, hon förtjänade ett mycket högt beröm från tjejer.

BEHÖVER EN LION GRYVA?
det finns kastlingar)

Tät håret och lägg till den här volymen?
Prova detta par här:

A + Bodifier Thickening Shampoo 250 - 542 +%
gjutflaska 50 ml - 130 r, inkl. org% flaska

Renar, anpassar tjocklek och får volym till tunt hår och gör hårhål, elastisk och stark. INTE INNEHÅLLER NATRIELL LAURETSULFAT. TACK TILL NYA TEKNIKER KOMBINERAD TEKNIK ANVÄNDER EN FORM OCH VOLYM, GÖR HAIR OBEDIENT, ELASTISK OCH STARK.

A + Förstärkare Tjocklekspray 200 ml / torr spray för fint hår - 690 +%
otlivanchik spray 20 ml - 110 r, på org% och flaska.

Spray för att öka och öka volymen av mycket tunt hår som ger dem med täthet och tjocklek. Skydd mot höga temperaturer vid användning av heta verktyg och fukt.
Hur man använder: Spraya på ett avstånd av 10-15 cm på vått hår, kamma igenom för att fördela jämnt och fortsätt till torkning.

UNEMAL PAIN-FREE PAINTS
LUMINITET Färg PER FAMA
Målar grå hår och håller bra.

Det ger håret inte bara den önskade färgen (nyans) utan återställer dem tack vare en speciell produktionsteknik baserad på fusion av två innovativa aktiva komplex, Luminescina och Re Texture Complex.

LUMINITY COLOR kan också effektivt färga grå hår utan att tända den naturliga basen tack vare vilket gråfärgat hår ser naturligare ut.

Färgen har en krämig, mjuk och mjuk textur, vilket ger användarvänlighet och reducerar färgtidens appliceringstid. Färgens botten innehåller en komplex oleisk molekyl PEG-TH, på grund av dess unika absorberande förmågor, ger ett jämnt resultat även på hår med olika strukturer och annorlunda tillstånd av nagelbandet och olika färgnivåer. Färgpigment med molekylvikt är idealiska för direktfärgning av blekt, grått och blekt hår - det betyder att det inte finns något behov av att repigera håret.
abortortester har visat att Luminescina fungerar som en kraftfull antagonist av den fotok oxidativa processen och bekämpar fria radikaler.

RE-TEXTURE Complex är en molekyl som är tillverkad av silke. Det täcker hela ytan av det färgade håret med en silkeslen och hållbar film som ger håret en mjuk och mjuk textur. Dessutom ger detta skydd dig möjlighet att hålla färgpigmenten inne i håret, vilket håller intensiteten på färgen under lång tid.

BYFAMA - Italiensk professionell kosmetika för hår.

MÖTEN I avsnittet om möten håller jag på kvällen på inköpen vanligtvis varje vecka, ibland varannan vecka. Det finns rester av länken [länk-1] --------------------------------------- Trots överraskande låga priser på professionell kosmetika, kvaliteten på denna italienska är mycket anständigt, jag har använt lite verktyg under en längre tid, och det känns som att kvaliteten är mycket högre än priset, och det är alltid trevligt :-) Ja, och vi har redan många fans av det här varumärket i lådan. Ja, hon förtjänade ett mycket högt beröm från tjejer.

BEHÖVER EN LION GRYVA?
det finns kastlingar)

Tät håret och lägg till den här volymen?
Prova detta par här:

A + Bodifier Thickening Shampoo 250 - 542 +%
gjutflaska 50 ml - 130 r, inkl. org% flaska

Renar, anpassar tjocklek och får volym till tunt hår och gör hårhål, elastisk och stark. INTE INNEHÅLLER NATRIELL LAURETSULFAT. TACK TILL NYA TEKNIKER KOMBINERAD TEKNIK ANVÄNDER EN FORM OCH VOLYM, GÖR HAIR OBEDIENT, ELASTISK OCH STARK.

A + Förstärkare Tjocklekspray 200 ml / torr spray för fint hår - 690 +%
otlivanchik spray 20 ml - 110 r, på org% och flaska.

Spray för att öka och öka volymen av mycket tunt hår som ger dem med täthet och tjocklek. Skydd mot höga temperaturer vid användning av heta verktyg och fukt.
Hur man använder: Spraya på ett avstånd av 10-15 cm på vått hår, kamma igenom för att fördela jämnt och fortsätt till torkning.

UNEMAL PAIN-FREE PAINTS
LUMINITET Färg PER FAMA
Målar grå hår och håller bra.

Det ger håret inte bara den önskade färgen (nyans) utan återställer dem tack vare en speciell produktionsteknik baserad på fusion av två innovativa aktiva komplex, Luminescina och Re Texture Complex.

LUMINITY COLOR kan också effektivt färga grå hår utan att tända den naturliga basen tack vare vilket gråfärgat hår ser naturligare ut.

Färgen har en krämig, mjuk och mjuk textur, vilket ger användarvänlighet och reducerar färgtidens appliceringstid. Färgens botten innehåller en komplex oleisk molekyl PEG-TH, på grund av dess unika absorberande förmågor, ger ett jämnt resultat även på hår med olika strukturer och annorlunda tillstånd av nagelbandet och olika färgnivåer. Färgpigment med molekylvikt är idealiska för direktfärgning av blekt, grått och blekt hår - det betyder att det inte finns något behov av att repigera håret.
abortortester har visat att Luminescina fungerar som en kraftfull antagonist av den fotok oxidativa processen och bekämpar fria radikaler.

RE-TEXTURE Complex är en molekyl som är tillverkad av silke. Det täcker hela ytan av det färgade håret med en silkeslen och hållbar film som ger håret en mjuk och mjuk textur. Dessutom ger detta skydd dig möjlighet att hålla färgpigmenten inne i håret, vilket håller intensiteten på färgen under lång tid.

BYFAMA - Italiensk professionell kosmetika för hår.

MÖTEN I avsnittet om möten håller jag på kvällen på inköpen vanligtvis varje vecka, ibland varannan vecka. Det finns rester av länken [länk-1] --------------------------------------- Trots överraskande låga priser på professionell kosmetika, kvaliteten på denna italienska är mycket anständigt, jag har använt lite verktyg under en längre tid, och det känns som att kvaliteten är mycket högre än priset, och det är alltid trevligt :-) Ja, och vi har redan många fans av det här varumärket i lådan. Ja, hon förtjänade ett mycket högt beröm från tjejer.

UNEMAL PAIN-FREE PAINTS
LUMINITET Färg PER FAMA
Målar grå hår och håller bra.

Det ger håret inte bara den önskade färgen (nyans) utan återställer dem tack vare en speciell produktionsteknik baserad på fusion av två innovativa aktiva komplex, Luminescina och Re Texture Complex.

LUMINITY COLOR kan också effektivt färga grå hår utan att tända den naturliga basen tack vare vilket gråfärgat hår ser naturligare ut.

Färgen har en krämig, mjuk och mjuk textur, vilket ger användarvänlighet och reducerar färgtidens appliceringstid. Färgens botten innehåller en komplex oleisk molekyl PEG-TH, på grund av dess unika absorberande förmågor, ger ett jämnt resultat även på hår med olika strukturer och annorlunda tillstånd av nagelbandet och olika färgnivåer. Färgpigment med molekylvikt är idealiska för direktfärgning av blekt, grått och blekt hår - det betyder att det inte finns något behov av att repigera håret.
abortortester har visat att Luminescina fungerar som en kraftfull antagonist av den fotok oxidativa processen och bekämpar fria radikaler.

RE-TEXTURE Complex är en molekyl som är tillverkad av silke. Det täcker hela ytan av det färgade håret med en silkeslen och hållbar film som ger håret en mjuk och mjuk textur. Dessutom ger detta skydd dig möjlighet att hålla färgpigmenten inne i håret, vilket håller intensiteten på färgen under lång tid.

effektiv från första användningen
aktivt koncentrat
perfekt för känslig hårbotten

Drogny generation minskar risken för håravfall. PROCAPIL, som ingår i det, stimulerar cellernas metabolism av substanser, aktiverar cellerna i hårsäckar, aktiverar ämnesomsättningen, förhindrar follikelatrofi och stimulerar hårväxten. Menthol har en uppfriskande effekt.

Metod för applicering
Efter applicering av Energy Shampoo, applicera på hårbotten, utför en massage i 10 minuter. Tvätta inte!

Förpackning för en kurs kostar 2245 +%

BYFAMA - Italiensk professionell kosmetika för hår.

MÖTEN I avsnittet om möten håller jag på kvällen på inköpen vanligtvis varje vecka, ibland varannan vecka. Det finns rester av länken [länk-1] --------------------------------------- Trots överraskande låga priser på professionell kosmetika, kvaliteten på denna italienska är mycket anständigt, jag har använt lite verktyg under en längre tid, och det känns som att kvaliteten är mycket högre än priset, och det är alltid trevligt :-) Ja, och vi har redan många fans av det här varumärket i lådan. Ja, hon förtjänade ett mycket högt beröm från tjejer.

BEHÖVER EN LION GRYVA?
det finns kastlingar)

Tät håret och lägg till den här volymen?
Prova detta par här:

A + Bodifier Thickening Shampoo 250 - 542 +%
gjutflaska 50 ml - 130 r, inkl. org% flaska

Renar, anpassar tjocklek och får volym till tunt hår och gör hårhål, elastisk och stark. INTE INNEHÅLLER NATRIELL LAURETSULFAT. TACK TILL NYA TEKNIKER KOMBINERAD TEKNIK ANVÄNDER EN FORM OCH VOLYM, GÖR HAIR OBEDIENT, ELASTISK OCH STARK.

A + Förstärkare Tjocklekspray 200 ml / torr spray för fint hår - 690 +%
otlivanchik spray 20 ml - 110 r, på org% och flaska.

Spray för att öka och öka volymen av mycket tunt hår som ger dem med täthet och tjocklek. Skydd mot höga temperaturer vid användning av heta verktyg och fukt.
Hur man använder: Spraya på ett avstånd av 10-15 cm på vått hår, kamma igenom för att fördela jämnt och fortsätt till torkning.

UNEMAL PAIN-FREE PAINTS
LUMINITET Färg PER FAMA
Målar grå hår och håller bra.

Det ger håret inte bara den önskade färgen (nyans) utan återställer dem tack vare en speciell produktionsteknik baserad på fusion av två innovativa aktiva komplex, Luminescina och Re Texture Complex.

LUMINITY COLOR kan också effektivt färga grå hår utan att tända den naturliga basen tack vare vilket gråfärgat hår ser naturligare ut.

Färgen har en krämig, mjuk och mjuk textur, vilket ger användarvänlighet och reducerar färgtidens appliceringstid. Färgens botten innehåller en komplex oleisk molekyl PEG-TH, på grund av dess unika absorberande förmågor, ger ett jämnt resultat även på hår med olika strukturer och annorlunda tillstånd av nagelbandet och olika färgnivåer. Färgpigment med molekylvikt är idealiska för direktfärgning av blekt, grått och blekt hår - det betyder att det inte finns något behov av att repigera håret.
abortortester har visat att Luminescina fungerar som en kraftfull antagonist av den fotok oxidativa processen och bekämpar fria radikaler.

RE-TEXTURE Complex är en molekyl som är tillverkad av silke. Det täcker hela ytan av det färgade håret med en silkeslen och hållbar film som ger håret en mjuk och mjuk textur. Dessutom ger detta skydd dig möjlighet att hålla färgpigmenten inne i håret, vilket håller intensiteten på färgen under lång tid.

BYFAMA - Italiensk professionell kosmetika för hår.

MÖTEN I avsnittet om möten håller jag på kvällen på inköpen vanligtvis varje vecka, ibland varannan vecka. Det finns rester av länken [länk-1] --------------------------------------- Trots överraskande låga priser på professionell kosmetika, kvaliteten på denna italienska är mycket anständigt, jag har använt lite verktyg under en längre tid, och det känns som att kvaliteten är mycket högre än priset, och det är alltid trevligt :-) Ja, och vi har redan många fans av det här varumärket i lådan. Ja, hon förtjänade ett mycket högt beröm från tjejer.

UNEMAL PAIN-FREE PAINTS
LUMINITET Färg PER FAMA
Målar grå hår och håller bra.

Det ger håret inte bara den önskade färgen (nyans) utan återställer dem tack vare en speciell produktionsteknik baserad på fusion av två innovativa aktiva komplex, Luminescina och Re Texture Complex.

LUMINITY COLOR kan också effektivt färga grå hår utan att tända den naturliga basen tack vare vilket gråfärgat hår ser naturligare ut.

Färgen har en krämig, mjuk och mjuk textur, vilket ger användarvänlighet och reducerar färgtidens appliceringstid. Färgens botten innehåller en komplex oleisk molekyl PEG-TH, på grund av dess unika absorberande förmågor, ger ett jämnt resultat även på hår med olika strukturer och annorlunda tillstånd av nagelbandet och olika färgnivåer. Färgpigment med molekylvikt är idealiska för direktfärgning av blekt, grått och blekt hår - det betyder att det inte finns något behov av att repigera håret.
abortortester har visat att Luminescina fungerar som en kraftfull antagonist av den fotok oxidativa processen och bekämpar fria radikaler.

RE-TEXTURE Complex är en molekyl som är tillverkad av silke. Det täcker hela ytan av det färgade håret med en silkeslen och hållbar film som ger håret en mjuk och mjuk textur. Dessutom ger detta skydd dig möjlighet att hålla färgpigmenten inne i håret, vilket håller intensiteten på färgen under lång tid.

AMPULER "RESTORATION -EXPRESS"
Strukturell-hår restaurering lotion

Priserna är fortfarande "gamla"
Stort paket - 24 ampuller - 1973+
och en liten 6 bitar - 612 +%
och även av det stycke jag kan ge på rättegång.

Lådan är presentabel, och alla kommer att ha en sådan gåva som har hår)

Kationisk mjukgörare, perfekt omstrukturering delade ändar och skadat hår, vilket gör dem mjuka och glänsande.

Återställer skador på hårstrukturen orsakad av upprepad färgning, missfärgning eller kemisk perm. För maximalt skydd kan STRUCTURAL lotion användas före kemisk exponeringsprocedur eller tillsättas till kemikalier för perming, färgning och blekning.
Metod för användning

Applicera på tvättade våta håret, fördela droppe för droppe och uppmärksamma de mest skadade hårdelarna. Emulgera i 5 minuter. Skölj noga med varmt vatten.

BYFAMA - Italiensk professionell kosmetika för hår.

MÖTEN I avsnittet om möten håller jag på kvällen på inköpen vanligtvis varje vecka, ibland varannan vecka. Det finns rester av länken [länk-1] --------------------------------------- Trots överraskande låga priser på professionell kosmetika, kvaliteten på denna italienska är mycket anständigt, jag har använt lite verktyg under en längre tid, och det känns som att kvaliteten är mycket högre än priset, och det är alltid trevligt :-) Ja, och vi har redan många fans av det här varumärket i lådan. Ja, hon förtjänade ett mycket högt beröm från tjejer.

BEHÖVER EN LION GRYVA?
det finns kastlingar)

Tät håret och lägg till den här volymen?
Prova detta par här:

A + Bodifier Thickening Shampoo 250 - 542 +%
gjutflaska 50 ml - 130 r, inkl. org% flaska

Renar, anpassar tjocklek och får volym till tunt hår och gör hårhål, elastisk och stark. INTE INNEHÅLLER NATRIELL LAURETSULFAT. TACK TILL NYA TEKNIKER KOMBINERAD TEKNIK ANVÄNDER EN FORM OCH VOLYM, GÖR HAIR OBEDIENT, ELASTISK OCH STARK.

A + Förstärkare Tjocklekspray 200 ml / torr spray för fint hår - 690 +%
otlivanchik spray 20 ml - 110 r, på org% och flaska.

Spray för att öka och öka volymen av mycket tunt hår som ger dem med täthet och tjocklek. Skydd mot höga temperaturer vid användning av heta verktyg och fukt.
Hur man använder: Spraya på ett avstånd av 10-15 cm på vått hår, kamma igenom för att fördela jämnt och fortsätt till torkning.

UNEMAL PAIN-FREE PAINTS
LUMINITET Färg PER FAMA
Målar grå hår och håller bra.

Det ger håret inte bara den önskade färgen (nyans) utan återställer dem tack vare en speciell produktionsteknik baserad på fusion av två innovativa aktiva komplex, Luminescina och Re Texture Complex.

LUMINITY COLOR kan också effektivt färga grå hår utan att tända den naturliga basen tack vare vilket gråfärgat hår ser naturligare ut.

Färgen har en krämig, mjuk och mjuk textur, vilket ger användarvänlighet och reducerar färgtidens appliceringstid. Färgens botten innehåller en komplex oleisk molekyl PEG-TH, på grund av dess unika absorberande förmågor, ger ett jämnt resultat även på hår med olika strukturer och annorlunda tillstånd av nagelbandet och olika färgnivåer. Färgpigment med molekylvikt är idealiska för direktfärgning av blekt, grått och blekt hår - det betyder att det inte finns något behov av att repigera håret.
abortortester har visat att Luminescina fungerar som en kraftfull antagonist av den fotok oxidativa processen och bekämpar fria radikaler.

RE-TEXTURE Complex är en molekyl som är tillverkad av silke. Det täcker hela ytan av det färgade håret med en silkeslen och hållbar film som ger håret en mjuk och mjuk textur. Dessutom ger detta skydd dig möjlighet att hålla färgpigmenten inne i håret, vilket håller intensiteten på färgen under lång tid.

BYFAMA - Italiensk professionell kosmetika för hår.

MÖTEN I avsnittet om möten håller jag på kvällen på inköpen vanligtvis varje vecka, ibland varannan vecka. Det finns rester av länken [länk-1] --------------------------------------- Trots överraskande låga priser på professionell kosmetika, kvaliteten på denna italienska är mycket anständigt, jag har använt lite verktyg under en längre tid, och det känns som att kvaliteten är mycket högre än priset, och det är alltid trevligt :-) Ja, och vi har redan många fans av det här varumärket i lådan. Ja, hon förtjänade ett mycket högt beröm från tjejer.

BEHÖVER EN LION GRYVA?
det finns kastlingar)

Tät håret och lägg till den här volymen?
Prova detta par här:

A + Bodifier Thickening Shampoo 250 - 542 +%
gjutflaska 50 ml - 130 r, inkl. org% flaska

Renar, anpassar tjocklek och får volym till tunt hår och gör hårhål, elastisk och stark. INTE INNEHÅLLER NATRIELL LAURETSULFAT. TACK TILL NYA TEKNIKER KOMBINERAD TEKNIK ANVÄNDER EN FORM OCH VOLYM, GÖR HAIR OBEDIENT, ELASTISK OCH STARK.

A + Förstärkare Tjocklekspray 200 ml / torr spray för fint hår - 690 +%
otlivanchik spray 20 ml - 110 r, på org% och flaska.

Spray för att öka och öka volymen av mycket tunt hår som ger dem med täthet och tjocklek. Skydd mot höga temperaturer vid användning av heta verktyg och fukt.
Hur man använder: Spraya på ett avstånd av 10-15 cm på vått hår, kamma igenom för att fördela jämnt och fortsätt till torkning.

UNEMAL PAIN-FREE PAINTS
LUMINITET Färg PER FAMA
Målar grå hår och håller bra.

Det ger håret inte bara den önskade färgen (nyans) utan återställer dem tack vare en speciell produktionsteknik baserad på fusion av två innovativa aktiva komplex, Luminescina och Re Texture Complex.

LUMINITY COLOR kan också effektivt färga grå hår utan att tända den naturliga basen tack vare vilket gråfärgat hår ser naturligare ut.

Färgen har en krämig, mjuk och mjuk textur, vilket ger användarvänlighet och reducerar färgtidens appliceringstid. Färgens botten innehåller en komplex oleisk molekyl PEG-TH, på grund av dess unika absorberande förmågor, ger ett jämnt resultat även på hår med olika strukturer och annorlunda tillstånd av nagelbandet och olika färgnivåer. Färgpigment med molekylvikt är idealiska för direktfärgning av blekt, grått och blekt hår - det betyder att det inte finns något behov av att repigera håret.
abortortester har visat att Luminescina fungerar som en kraftfull antagonist av den fotok oxidativa processen och bekämpar fria radikaler.

RE-TEXTURE Complex är en molekyl som är tillverkad av silke. Det täcker hela ytan av det färgade håret med en silkeslen och hållbar film som ger håret en mjuk och mjuk textur. Dessutom ger detta skydd dig möjlighet att hålla färgpigmenten inne i håret, vilket håller intensiteten på färgen under lång tid.

BYFAMA - Italiensk professionell kosmetika för hår.

MÖTEN I avsnittet om möten håller jag på kvällen på inköpen vanligtvis varje vecka, ibland varannan vecka. Det finns rester av länken [länk-1] --------------------------------------- Trots överraskande låga priser på professionell kosmetika, kvaliteten på denna italienska är mycket anständigt, jag har använt lite verktyg under en längre tid, och det känns som att kvaliteten är mycket högre än priset, och det är alltid trevligt :-) Ja, och vi har redan många fans av det här varumärket i lådan. Ja, hon förtjänade ett mycket högt beröm från tjejer.

BEHÖVER EN LION GRYVA?
det finns kastlingar)

Tät håret och lägg till den här volymen?
Prova detta par här:

A + Bodifier Thickening Shampoo 250 - 542 +%
gjutflaska 50 ml - 130 r, inkl. org% flaska

Renar, anpassar tjocklek och får volym till tunt hår och gör hårhål, elastisk och stark. INTE INNEHÅLLER NATRIELL LAURETSULFAT. TACK TILL NYA TEKNIKER KOMBINERAD TEKNIK ANVÄNDER EN FORM OCH VOLYM, GÖR HAIR OBEDIENT, ELASTISK OCH STARK.

A + Förstärkare Tjocklekspray 200 ml / torr spray för fint hår - 690 +%
otlivanchik spray 20 ml - 110 r, på org% och flaska.

Spray för att öka och öka volymen av mycket tunt hår som ger dem med täthet och tjocklek. Skydd mot höga temperaturer vid användning av heta verktyg och fukt.
Hur man använder: Spraya på ett avstånd av 10-15 cm på vått hår, kamma igenom för att fördela jämnt och fortsätt till torkning.

UNEMAL PAIN-FREE PAINTS
LUMINITET Färg PER FAMA
Målar grå hår och håller bra.

Det ger håret inte bara den önskade färgen (nyans) utan återställer dem tack vare en speciell produktionsteknik baserad på fusion av två innovativa aktiva komplex, Luminescina och Re Texture Complex.

LUMINITY COLOR kan också effektivt färga grå hår utan att tända den naturliga basen tack vare vilket gråfärgat hår ser naturligare ut.

Färgen har en krämig, mjuk och mjuk textur, vilket ger användarvänlighet och reducerar färgtidens appliceringstid. Färgens botten innehåller en komplex oleisk molekyl PEG-TH, på grund av dess unika absorberande förmågor, ger ett jämnt resultat även på hår med olika strukturer och annorlunda tillstånd av nagelbandet och olika färgnivåer. Färgpigment med molekylvikt är idealiska för direktfärgning av blekt, grått och blekt hår - det betyder att det inte finns något behov av att repigera håret.
abortortester har visat att Luminescina fungerar som en kraftfull antagonist av den fotok oxidativa processen och bekämpar fria radikaler.

RE-TEXTURE Complex är en molekyl som är tillverkad av silke. Det täcker hela ytan av det färgade håret med en silkeslen och hållbar film som ger håret en mjuk och mjuk textur. Dessutom ger detta skydd dig möjlighet att hålla färgpigmenten inne i håret, vilket håller intensiteten på färgen under lång tid.

BYFAMA - Italiensk professionell kosmetika för hår.

MÖTEN I avsnittet om möten håller jag på kvällen på inköpen vanligtvis varje vecka, ibland varannan vecka. Det finns rester av länken [länk-1] --------------------------------------- Trots överraskande låga priser på professionell kosmetika, kvaliteten på denna italienska är mycket anständigt, jag har använt lite verktyg under en längre tid, och det känns som att kvaliteten är mycket högre än priset, och det är alltid trevligt :-) Ja, och vi har redan många fans av det här varumärket i lådan. Ja, hon förtjänade ett mycket högt beröm från tjejer.

UNEMAL PAIN-FREE PAINTS
LUMINITET Färg PER FAMA
Målar grå hår och håller bra.

Det ger håret inte bara den önskade färgen (nyans) utan återställer dem tack vare en speciell produktionsteknik baserad på fusion av två innovativa aktiva komplex, Luminescina och Re Texture Complex.

LUMINITY COLOR kan också effektivt färga grå hår utan att tända den naturliga basen tack vare vilket gråfärgat hår ser naturligare ut.

Färgen har en krämig, mjuk och mjuk textur, vilket ger användarvänlighet och reducerar färgtidens appliceringstid. Färgens botten innehåller en komplex oleisk molekyl PEG-TH, på grund av dess unika absorberande förmågor, ger ett jämnt resultat även på hår med olika strukturer och annorlunda tillstånd av nagelbandet och olika färgnivåer. Färgpigment med molekylvikt är idealiska för direktfärgning av blekt, grått och blekt hår - det betyder att det inte finns något behov av att repigera håret.
abortortester har visat att Luminescina fungerar som en kraftfull antagonist av den fotok oxidativa processen och bekämpar fria radikaler.

RE-TEXTURE Complex är en molekyl som är tillverkad av silke. Det täcker hela ytan av det färgade håret med en silkeslen och hållbar film som ger håret en mjuk och mjuk textur. Dessutom ger detta skydd dig möjlighet att hålla färgpigmenten inne i håret, vilket håller intensiteten på färgen under lång tid.

effektiv från första användningen
aktivt koncentrat
perfekt för känslig hårbotten

Drogny generation minskar risken för håravfall. PROCAPIL, som ingår i det, stimulerar cellernas metabolism av substanser, aktiverar cellerna i hårsäckar, aktiverar ämnesomsättningen, förhindrar follikelatrofi och stimulerar hårväxten. Menthol har en uppfriskande effekt.

Metod för applicering
Efter applicering av Energy Shampoo, applicera på hårbotten, utför en massage i 10 minuter. Tvätta inte!

Förpackning för en kurs kostar 2245 +%

BYFAMA - Italiensk professionell kosmetika för hår.

MÖTEN I avsnittet om möten håller jag på kvällen på inköpen vanligtvis varje vecka, ibland varannan vecka. Det finns rester av länken [länk-1] --------------------------------------- Trots överraskande låga priser på professionell kosmetika, kvaliteten på denna italienska är mycket anständigt, jag har använt lite verktyg under en längre tid, och det känns som att kvaliteten är mycket högre än priset, och det är alltid trevligt :-) Ja, och vi har redan många fans av det här varumärket i lådan. Ja, hon förtjänade ett mycket högt beröm från tjejer.

UNEMAL PAIN-FREE PAINTS
LUMINITET Färg PER FAMA
Målar grå hår och håller bra.

Det ger håret inte bara den önskade färgen (nyans) utan återställer dem tack vare en speciell produktionsteknik baserad på fusion av två innovativa aktiva komplex, Luminescina och Re Texture Complex.

LUMINITY COLOR kan också effektivt färga grå hår utan att tända den naturliga basen tack vare vilket gråfärgat hår ser naturligare ut.

Färgen har en krämig, mjuk och mjuk textur, vilket ger användarvänlighet och reducerar färgtidens appliceringstid. Färgens botten innehåller en komplex oleisk molekyl PEG-TH, på grund av dess unika absorberande förmågor, ger ett jämnt resultat även på hår med olika strukturer och annorlunda tillstånd av nagelbandet och olika färgnivåer. Färgpigment med molekylvikt är idealiska för direktfärgning av blekt, grått och blekt hår - det betyder att det inte finns något behov av att repigera håret.
abortortester har visat att Luminescina fungerar som en kraftfull antagonist av den fotok oxidativa processen och bekämpar fria radikaler.

RE-TEXTURE Complex är en molekyl som är tillverkad av silke. Det täcker hela ytan av det färgade håret med en silkeslen och hållbar film som ger håret en mjuk och mjuk textur. Dessutom ger detta skydd dig möjlighet att hålla färgpigmenten inne i håret, vilket håller intensiteten på färgen under lång tid.

effektiv från första användningen
aktivt koncentrat
perfekt för känslig hårbotten

Drogny generation minskar risken för håravfall. PROCAPIL, som ingår i det, stimulerar cellernas metabolism av substanser, aktiverar cellerna i hårsäckar, aktiverar ämnesomsättningen, förhindrar follikelatrofi och stimulerar hårväxten. Menthol har en uppfriskande effekt.

Metod för applicering
Efter applicering av Energy Shampoo, applicera på hårbotten, utför en massage i 10 minuter. Tvätta inte!

Förpackning för en kurs kostar 2245 +%

BYFAMA - Italiensk professionell kosmetika för hår.

MÖTEN I avsnittet om möten håller jag på kvällen på inköpen vanligtvis varje vecka, ibland varannan vecka. Det finns rester av länken [länk-1] --------------------------------------- Trots överraskande låga priser på professionell kosmetika, kvaliteten på denna italienska är mycket anständigt, jag har använt lite verktyg under en längre tid, och det känns som att kvaliteten är mycket högre än priset, och det är alltid trevligt :-) Ja, och vi har redan många fans av det här varumärket i lådan. Ja, hon förtjänade ett mycket högt beröm från tjejer.

UNEMAL PAIN-FREE PAINTS
LUMINITET Färg PER FAMA
Målar grå hår och håller bra.

Det ger håret inte bara den önskade färgen (nyans) utan återställer dem tack vare en speciell produktionsteknik baserad på fusion av två innovativa aktiva komplex, Luminescina och Re Texture Complex.

LUMINITY COLOR kan också effektivt färga grå hår utan att tända den naturliga basen tack vare vilket gråfärgat hår ser naturligare ut.

Färgen har en krämig, mjuk och mjuk textur, vilket ger användarvänlighet och reducerar färgtidens appliceringstid. Färgens botten innehåller en komplex oleisk molekyl PEG-TH, på grund av dess unika absorberande förmågor, ger ett jämnt resultat även på hår med olika strukturer och annorlunda tillstånd av nagelbandet och olika färgnivåer. Färgpigment med molekylvikt är idealiska för direktfärgning av blekt, grått och blekt hår - det betyder att det inte finns något behov av att repigera håret.
abortortester har visat att Luminescina fungerar som en kraftfull antagonist av den fotok oxidativa processen och bekämpar fria radikaler.

RE-TEXTURE Complex är en molekyl som är tillverkad av silke. Det täcker hela ytan av det färgade håret med en silkeslen och hållbar film som ger håret en mjuk och mjuk textur. Dessutom ger detta skydd dig möjlighet att hålla färgpigmenten inne i håret, vilket håller intensiteten på färgen under lång tid.

effektiv från första användningen
aktivt koncentrat
perfekt för känslig hårbotten

Drogny generation minskar risken för håravfall. PROCAPIL, som ingår i det, stimulerar cellernas metabolism av substanser, aktiverar cellerna i hårsäckar, aktiverar ämnesomsättningen, förhindrar follikelatrofi och stimulerar hårväxten. Menthol har en uppfriskande effekt.

Metod för applicering
Efter applicering av Energy Shampoo, applicera på hårbotten, utför en massage i 10 minuter. Tvätta inte!

Förpackning för en kurs kostar 2245 +%

BYFAMA - Italiensk professionell kosmetika för hår.

MÖTEN I avsnittet om möten håller jag på kvällen på inköpen vanligtvis varje vecka, ibland varannan vecka. Det finns rester av länken [länk-1] --------------------------------------- Trots överraskande låga priser på professionell kosmetika, kvaliteten på denna italienska är mycket anständigt, jag har använt lite verktyg under en längre tid, och det känns som att kvaliteten är mycket högre än priset, och det är alltid trevligt :-) Ja, och vi har redan många fans av det här varumärket i lådan. Ja, hon förtjänade ett mycket högt beröm från tjejer.

UNEMAL PAIN-FREE PAINTS
LUMINITET Färg PER FAMA
Målar grå hår och håller bra.

Det ger håret inte bara den önskade färgen (nyans) utan återställer dem tack vare en speciell produktionsteknik baserad på fusion av två innovativa aktiva komplex, Luminescina och Re Texture Complex.

LUMINITY COLOR kan också effektivt färga grå hår utan att tända den naturliga basen tack vare vilket gråfärgat hår ser naturligare ut.

Färgen har en krämig, mjuk och mjuk textur, vilket ger användarvänlighet och reducerar färgtidens appliceringstid. Färgens botten innehåller en komplex oleisk molekyl PEG-TH, på grund av dess unika absorberande förmågor, ger ett jämnt resultat även på hår med olika strukturer och annorlunda tillstånd av nagelbandet och olika färgnivåer. Färgpigment med molekylvikt är idealiska för direktfärgning av blekt, grått och blekt hår - det betyder att det inte finns något behov av att repigera håret.
abortortester har visat att Luminescina fungerar som en kraftfull antagonist av den fotok oxidativa processen och bekämpar fria radikaler.

RE-TEXTURE Complex är en molekyl som är tillverkad av silke. Det täcker hela ytan av det färgade håret med en silkeslen och hållbar film som ger håret en mjuk och mjuk textur. Dessutom ger detta skydd dig möjlighet att hålla färgpigmenten inne i håret, vilket håller intensiteten på färgen under lång tid.

effektiv från första användningen
aktivt koncentrat
perfekt för känslig hårbotten

Drogny generation minskar risken för håravfall. PROCAPIL, som ingår i det, stimulerar cellernas metabolism av substanser, aktiverar cellerna i hårsäckar, aktiverar ämnesomsättningen, förhindrar follikelatrofi och stimulerar hårväxten. Menthol har en uppfriskande effekt.

Metod för applicering
Efter applicering av Energy Shampoo, applicera på hårbotten, utför en massage i 10 minuter. Tvätta inte!

Förpackning för en kurs kostar 2245 +%

BYFAMA - Italiensk professionell kosmetika för hår.

MÖTEN I avsnittet om möten håller jag på kvällen på inköpen vanligtvis varje vecka, ibland varannan vecka. Det finns rester av länken [länk-1] --------------------------------------- Trots överraskande låga priser på professionell kosmetika, kvaliteten på denna italienska är mycket anständigt, jag har använt lite verktyg under en längre tid, och det känns som att kvaliteten är mycket högre än priset, och det är alltid trevligt :-) Ja, och vi har redan många fans av det här varumärket i lådan. Ja, hon förtjänade ett mycket högt beröm från tjejer.

UNEMAL PAIN-FREE PAINTS
LUMINITET Färg PER FAMA
Målar grå hår och håller bra.

Det ger håret inte bara den önskade färgen (nyans) utan återställer dem tack vare en speciell produktionsteknik baserad på fusion av två innovativa aktiva komplex, Luminescina och Re Texture Complex.

LUMINITY COLOR kan också effektivt färga grå hår utan att tända den naturliga basen tack vare vilket gråfärgat hår ser naturligare ut.

Färgen har en krämig, mjuk och mjuk textur, vilket ger användarvänlighet och reducerar färgtidens appliceringstid. Färgens botten innehåller en komplex oleisk molekyl PEG-TH, på grund av dess unika absorberande förmågor, ger ett jämnt resultat även på hår med olika strukturer och annorlunda tillstånd av nagelbandet och olika färgnivåer. Färgpigment med molekylvikt är idealiska för direktfärgning av blekt, grått och blekt hår - det betyder att det inte finns något behov av att repigera håret.
abortortester har visat att Luminescina fungerar som en kraftfull antagonist av den fotok oxidativa processen och bekämpar fria radikaler.

RE-TEXTURE Complex är en molekyl som är tillverkad av silke. Det täcker hela ytan av det färgade håret med en silkeslen och hållbar film som ger håret en mjuk och mjuk textur. Dessutom ger detta skydd dig möjlighet att hålla färgpigmenten inne i håret, vilket håller intensiteten på färgen under lång tid.

effektiv från första användningen
aktivt koncentrat
perfekt för känslig hårbotten

Drogny generation minskar risken för håravfall. PROCAPIL, som ingår i det, stimulerar cellernas metabolism av substanser, aktiverar cellerna i hårsäckar, aktiverar ämnesomsättningen, förhindrar follikelatrofi och stimulerar hårväxten. Menthol har en uppfriskande effekt.

Metod för applicering
Efter applicering av Energy Shampoo, applicera på hårbotten, utför en massage i 10 minuter. Tvätta inte!

Förpackning för en kurs kostar 2245 +%

BYFAMA - Italiensk professionell kosmetika för hår.

MÖTEN I avsnittet om möten håller jag på kvällen på inköpen vanligtvis varje vecka, ibland varannan vecka. Det finns rester av länken [länk-1] --------------------------------------- Trots överraskande låga priser på professionell kosmetika, kvaliteten på denna italienska är mycket anständigt, jag har använt lite verktyg under en längre tid, och det känns som att kvaliteten är mycket högre än priset, och det är alltid trevligt :-) Ja, och vi har redan många fans av det här varumärket i lådan. Ja, hon förtjänade ett mycket högt beröm från tjejer.

UNEMAL PAIN-FREE PAINTS
LUMINITET Färg PER FAMA
Det ger håret inte bara den önskade färgen (nyans) utan återställer dem tack vare en speciell produktionsteknik baserad på fusion av två innovativa aktiva komplex, Luminescina och Re Texture Complex.

LUMINITY COLOR kan också effektivt färga grå hår utan att tända den naturliga basen tack vare vilket gråfärgat hår ser naturligare ut.

Färgen har en krämig, mjuk och mjuk textur, vilket ger användarvänlighet och reducerar färgtidens appliceringstid. Färgens botten innehåller en komplex oleisk molekyl PEG-TH, på grund av dess unika absorberande förmågor, ger ett jämnt resultat även på hår med olika strukturer och annorlunda tillstånd av nagelbandet och olika färgnivåer. Färgpigment med molekylvikt är idealiska för direktfärgning av blekt, grått och blekt hår - det betyder att det inte finns något behov av att repigera håret.
abortortester har visat att Luminescina fungerar som en kraftfull antagonist av den fotok oxidativa processen och bekämpar fria radikaler.

RE-TEXTURE Complex är en molekyl som är tillverkad av silke. Det täcker hela ytan av det färgade håret med en silkeslen och hållbar film som ger håret en mjuk och mjuk textur. Dessutom ger detta skydd dig möjlighet att hålla färgpigmenten inne i håret, vilket håller intensiteten på färgen under lång tid.

effektiv från första användningen
aktivt koncentrat
perfekt för känslig hårbotten

Drogny generation minskar risken för håravfall. PROCAPIL, som ingår i det, stimulerar cellernas metabolism av substanser, aktiverar cellerna i hårsäckar, aktiverar ämnesomsättningen, förhindrar follikelatrofi och stimulerar hårväxten. Menthol har en uppfriskande effekt.

Metod för applicering
Efter applicering av Energy Shampoo, applicera på hårbotten, utför en massage i 10 minuter. Tvätta inte!

Förpackning för en kurs kostar 2245 +%

Som i gamla dagar var håret färgat.

Du bestämde dig återigen för att ändra hårets färg, men vet inte vilken färg du föredrar den här gången. Självklart finns det idag på vår marknad så mycket hårfärgfärger att det inte är överraskande att "gå vilse" i sina labyrinter, och reklam från TV pushar oss också ständigt. Har du någonsin undrat hur våra mormor färgade håret? Det hjälper oss att lära känna den här kreativa portalen i världen x Walnutskal 100 g nötskal eller hela.

7 hårstickor att lära av modeller

Candice Swanepool Trick: "Efter att ha torkat hårtorket vrider jag mitt hår i två knippar. När jag löser upp dem stränger strängarna lite. " Förfarande: "I Brasilien, på Isabel Goulards råd, försökte jag klippa med eld - det låter läskigt, men det fungerar: de splittrade ändarna försvinner, men längden förblir." Ritual: "Om plötsligt det inte finns några masker, sparar olivolja - det ger näring till blekt hår." Lily Aldridge-trick: "Jag torkar mitt hår, väv det sedan i en lång flät, applicera vindelkräm Moodie. När avfärdas efter en halvtimme.

Finns det icke-shifters? Jag ville skryta :). Barn från 1 till 3

Shuffling _kromkoy_ Enligt länken - min fayalki, alla vuxna från löv och vilken skönhet som visade sig :)

Din hårfärg: hur man väljer? Hårfärg i salongen.

Hårfärg, höjdpunkter och grått hår: tips från stjärnstylisten

Den äldsta vetenskapen. Trickarna av friska krullar. Hårvård

. En kvinnas hår ska vara mjukt, tjockt, långt, vågigt, färgen ska vara som guld eller honung eller solens brinnande strålar. "Under Agnolo Firenzuolas tid var vackra kvinnor mycket lidande för att uppnå idealet. De lättade håret i dessa tider med hjälp av urin och Sol. Nu kan du göra det utan problem i en skönhetssalong eller hemma med moderna färger, men det finns också sparsamma mormor som att ta 4 matskedar av lökskal och ekbark för att ge en ljusbrun nyans. th kokande vatten och koka på mycket svag värme i en timme. Efter det, kyldes buljongen, filtrerades noggrant impregnerad med sitt hår, är lindade huvudet med en handduk och håll i 1 timme. Spolaskivat.

Min hylla av produkter för att tvätta hårbotten själv.

Så, jag bestämde mig för att dela med dig min åsikt om de olika hårborttagarna. Omedelbart gör jag en reservation om att det här är mina och enda mina åsikter om dessa lösningar, som jag bara upplevde på mitt hår (även om det fortfarande fanns hår från make, son och svärmor). Några ord om henne. Om min personliga hårbotten. Håret upp till axelklingorna, med svåra pansar CHI. Håret är normalt, av medelstorlek (IMHO), typen är något mellan en sydlig och en europeisk hårstyp. För tillfället finns det inte ännu.

FORTSATT
Så, i fortsättningen av ämnet vården av vegetation på huvudet..-)))
Nu ska vi prata om mitt andra favoritmärke CHI.
Detta är också från serien "Känn parabenos, vet sulfathos!" Efter att ha öppnat flaskorna, bör kosmetika användas under en viss tid.
1. Shampoo för volymen av den lila serien.

Bekväm volym, bekväm användning. Trevlig konsistens av karamellfärg med en ljus blommig arom. Väl fördelat genom håret, men utan en rik skumdopp. Väl tvättas bort. Håret är inte förvirrat och kan lätt strömma ner under vattentrycket vid spolning. Och då är de bara underbara glans! I princip kan du använda utan kondeya, men inte på blekt hår.
2. Luftkonditionering för volymen av den lila serien.

Återigen, en mycket bekväm volym, bekväm användning. Lätt lotionliknande konsistens av vit färg med ett ljust och diskreta blommarom igen. Väl fördelat genom håret. Efter tvättning är håret inte mattat, väl kammat.
Efter denna tandem i håret finns det verkligen en känsla av volym - håret är som om det lyftes av luft vid rötterna. De är inte så mjuka, som efter Macadamia, men inte svårt. De är starka, något "fjädrande", formar väl volymen vid läggning. Ska jag köpa denna tandem igen? Yes!
3. Mask för normalt och tunt hår.

Jag förstod inte helt riktigt henne.
IMHO är inte så bekväm att extrudera. Från mitt lilla hål som ett resultat av starkt tryck kommer en tjock krämig massa med en mycket, mycket lätt, behaglig lukt ut ur min makaron. Håll den i 5 minuter. Efter tvättning är håret bara det mjuka. Verkligen gillar silke glida genom fingrarna. Allt är bra, men IMHO-håret är för mjuk efteråt och starkt mottagligt för statisk elektricitet. Gillade inte det. Jag köper inte mer.
4. Regenererande silkeinfusionsolja

Chic betyder !! Mycket ekonomiskt !! Gör håret mjukt, smidigt, lättsamt, men inte oljigt snuddigt. Behöver ansöka över hela längden. Det viktigaste är att inte falla på rötterna. Lätt oljig vätska med doften av mäns toalettvatten. Jag är räddad av denna olja, när det inte finns någon tid efter schampo att använda en lägenhet, och Varka kräver brådskande en mor från badrummet (och min mamma vill trots allt vara vacker, vacker). Håret ser väldigt välplejat ut, ger väl till att lägga på. På spåret. dagen är de inte feta, men de lukar också som en dyr man..-)) Jag kommer att köpa igen och igen!
5. Spray för volym

Mycket användbar sak för bra styling utan att väga lak. Jag har en fullständig känsla av att håret på mitt huvud har blivit större eller det har blivit tjockare..-)) Styling är voluminöst, elastiskt, fjädrande och välformat. Nästan ingen lukt. Och verktyget är mycket ekonomiskt! Han är på min vanliga inköpslista!
6. Termiskt skydd

IMHO är ett oumbärligt verktyg för dem som ständigt använder heta stylingprodukter. Skyddar håret, har egenskapen för enkel fixering. Men det viktigaste är hårets otroliga glans efter styling !! -) Wah! Jag kommer att köpa den igen.
7. Fuktighetsmask med svart kaviar Alterna

Liksom alla kosmetika i detta märke har en mycket stark lukt, även om det skrivs överallt om dess naturliga sammansättning. Det påminde mig om "naturligheten" av Lush kosmetika. Strukturen är krämig, vit. Och med en stark parfym lukt! När du tar den här masken med fingrarna för att sätta på håret, är det en känsla av den finaste sanden som rörs i en kräm. Yttrandet om åtgärden är dubbelt. När jag använde den här masken i mammalsjukhuset med CHI-schampo var mitt hår bara underbart och gudomligt!)) Lätta mjuka krullar, som efter tvätt inte behövdes kamma. Shine! Men redan hemma, efter min nästa tvätt tycktes mitt hår bara snotty tows att det var omöjligt att sätta. Jag kommer inte köpa det längre.
Min herre, som arbetade på denna kosmetika i ungefär sex månader, sa att han också inte förstod hype kring detta märke.
Tja, det verkar vara allt! -))

33 skönhetshemligheter för tjejer.

1. Smör ditt ansikte med honung för att bekämpa rynkor. 2. Det är användbart att applicera ricinolja före sänggåendet. 3. I händelse av håravfall, gnid ett burk-extrakt i hårbotten. 4. Smörj armarna och armbågarna med rester av en pressad citron. 5. När handskinnet är grovt, gnugga stärkelse i grova ställen. 6. Som ett pulver kan du använda en liten mängd stärkelse. 7. För att torka fet hår varje dag eller varannan dag, gnugga svart tebröd i hårbotten. 8. Det är användbart att få kropp att peeling från kaffegrund.

12) - De lämnar regnbågen. I själva verket.

12) - De lämnar regnbågen. Himmelens kanten finns en plats som kallas Radugas bro. När ett djur dör, särskilt om det var väldigt mycket älskat av någon i det här livet faller det på Radugas bro. Det finns oändliga ängar och kullar där våra vänner kan springa och leka tillsammans. Det finns ett överflöd av mat, vatten och solljus. Och där våra husdjur är varma och bekväma. I detta land blir alla sjuka och gamla djur till unga och fulla av energi; att få skador och skador igen.

Gör mormors skönhetshärligheter hemma?

Våra mödrar och mormödrar känner dussintals hårvårdstips. Här är bara dessa recept förlorar ofta jämfört med moderna vårdprodukter. Låt oss försöka förstå de vanligaste recepten. Öl En gång regisserad av Michael Vinner erkände att han dagligen häller en burk öl på huvudet. De säger att det hjälper hans hår att vara tjockt. Tja, den här metoden är inte så dålig, men efter en stund avdunstar vätskan, och rester av korn och humle - nej. Som ett resultat luktar.

BY * FAMA - budget, coola professionella (Italien) stopp.

MÖTEN I avsnittet om möten håller jag på dagen innan det finns rester av länken [länk-1] ---------------------------------- ----- HÄR NU NYHETER: ampulki: - från att falla ut och stimulera tillväxt - energidroppar - Hüdra Fuktgivande droppar 10 ml x 12 - Insín Solskyddslösningar 10 ml 9 st. I allmänhet har många saker uppstått - den nya fuktgivande serien Hüdra lovar att vara en bomb låt oss försöka? Och den nya linjen för att skydda färgen har blivit rikare, schampon är nu delade - för varma färger och för.

KOMMENTARER:
HAIRLIFT-Bättre laminering.
Detta är bara ett mirakel! Denna salongprocedur! Biolaminering vilar! Flickor är för dem som lider av fluffigt hår och drömmar av slät, silkeslen. Tack.

--------------
HAIRLIFT - Salon Repairing Procedure "- det finns inga ord! Efter första användningen återkommer samma mjukhet och silke igen, även om håret efter färgning. Och även SHINE, med en bokstav! Jag rekommenderar det sååå!
---------------

Ett sådant underbart verktyg - håret efter det verkade vara tyngre, mer tätt stål, skina, ljuga och inte trycka) Detta är vad jag lade dem idag)
recension från crotik

-----------------------
Underbart varumärke! Jag använder en mask, ett medel för splittrade ändar och en sådan sak som tar bort fluffiness. Detta är i allmänhet en klass. Jag har hår som en maskros, så jag klarar av att göra styling och allt ser anständigt ut.
-----------------------
Färger förfallna, skina ännu mer än från goldwave!
-------------------------------------
äntligen försökt lätta icke-ammoniakpulver, super, i 20 minuter. Upplyst hår! Endast här med tonade fungerade inte,
I allmänhet allt jag beställde, jag gillade allt, kosmetiken är utmärkt.
-------------------------------------
Igår försökte kräm hårfärg Fa * ntasia Col * malm
Hon utstrålade båda öronen och nacken - allt tvättades av, lämnade inga märken! Det stinker inte av färg (för mig är detta inte en oväsentlig faktor vid val av färger). En mycket naturlig nyans visade sig vara en mörk naturlig blond.
Nästa kom Nutr * icare Nourishing Mask - hår glänsar och lyser. Lev väl underhållen.
-----------------------------------
sooo relevant för blondiner) geltonalizator. Färg: vitpeppar
När det appliceras, luktar kryddor)) Inte mycket, efter att ha tvättat luktar det inte alls. Håll 3 minuter - fantastisk effekt! Sant! Jag vill redan köpa 10 stycken i reserven. Gula renar ibland! Ingen effekt av grått hår ger inte, men bara den ädla matte chuuuut ashen tides, en mycket vacker färg! Tillräckligt i genomsnitt tvättar den 4: e, då är det nödvändigt att ansöka. Jag har hår på axlarna, jag tror att det här röret kommer att räcka för 5 gånger, tror jag.

---------------------------
Tack så mycket för gel-tonern! Före det användes Bonacur Silver Blond, men det fanns ingen sådan effekt. Samtidigt tvättades hundra en gång i taget. Jag har tillräckligt med gel i två veckor, min varannan dag. Så ett rör är så länge tillräckligt lång och de ekonomiska besparingarna är mycket märkbara jämfört med Schwarzkopf.
------------------
Mask för vård av färg - pest. Jag tog några fler pengar från F @ vi, men masken d / dye. Håret är något! Jag förväntade mig inte en sådan effekt! Jag kunde kamma mitt hår med mina fingrar! Och detta är trots att jag vanligtvis kan kamma kammen bara från ändarna till roten i 3-4 steg (håret har försämrats väldigt mycket från experiment med färger). Jag försökte flera produkter från andra professorer, som var flera gånger dyrare, och - de skilde sig naturligtvis från MASS-marknaden, men löste inte problemen. Och då - riskerade jag en liten mängd och förlorade inte!
---------------------
Försökte 3 färger:
9/17 Mycket lätt cashmere blon * din
9/1 Mycket lätt pepe * blond blond
9/03 Tep * sy är en mycket ljus blond * din
Måla super super! Hur många saker har provats, men den här upptäckten och den största upptäckten! Färgen är en djup, nyans av vackert naturligt hår. Det tvättas av långsamt, utan förlust av grundskuggan, på grått hår håller det i allmänhet super stadigt kvar! Andras åsikt: "Mycket vacker hårfärg, väldigt vacker!"

Särskild uppmärksamhet orsakades av skyddsdroppar * till slutet. Hår - försökt på tunn, bränt och etsat hår "maskros", resultatet: slät, friskt, glänsande hår.
Och naturligtvis tonen * lyzator white pe * rec. Testade på blekt hår med persistent gul blondin, resultatet är fantastiskt, nollgult och viktigast är det ingen dum lila färgton!
--------------
Jag tog Famovsky-schampo från håravfall från bilagan - jag tog den till mig själv, men jag gav den till min vän, eftersom Hon gick väldigt bra, hon behövde mer. Så, på mindre än en veckas användning (och det tvättades inte varje dag) började håret falla 70% mindre, enligt henne. Generellt är det uppenbarligen en super sak. Jag försöker det för mjäll nu, förhoppningsvis hjälper det också. I allmänhet är jag mycket nöjd med detta företag. Hon och färgen är bra, bra ton och stinker inte!
-------------------------
HÅRKORREKTIONSSATS
Attitu * de Per * fect Liss medium d / straightening. skadat hår i instruktionerna eller på webbplatsen säger att rätningen är tillräckligt i 4 månader)) i princip är det så)) eftersom håret växer på 4 månader och börjar curl vid rötterna. I allmänhet är effekten fantastisk under de första 2 månaderna, allt är jämnt som efter järnet, om vi anser att det innan jag hade spontana krök)) då är det naturligtvis mindre direkthet, lite fluffiness framträder. men i allmänhet finns det en effekt, jag har ingen sådan skarp man men ändå, även om 5 månader har gått, men det finns krull vid rötterna
speciellt på linjen i pannan synlig liten turbulens)))
Hon gjorde det i en frisörsalong, den första kompositionen som cement)) är mycket tjock och när den appliceras på håret torkar mycket snabbt (snabbt tar det 15-20 sekunder). så att kammar i allmänhet inte är möjligt annars kan du förlora hela ditt hår. Bättre alls, så att de två satt och den tredje fortfarande försökte kamma genom kammen. Då är det lättare)) andra steget)) På mina långa axlar under den första etappen togs 2 flaskor. men den andra etappen är bara en)) Jag tyckte om frisören mycket, nu försöker hon övertala mig en andra gång. Jag vill göra det i april och prova den klassiska kvadratkanten (drömmen)) med mina krullar innan du inte kunde drömma, inte heller sprayer eller geler eller annat skräp hjälpte mig att räta ut, järnet och det höll en dag)) och nu drömmar blir sanna )) (recension - från knapp mott)

RECENSIONER
==============================
Jag vill skriva min försenade granskning på familjen. Jag försöker det på sly länge, inte en enda produkt besviken.
-Tonalizatory. Jag använder vitpeppar, jag är glad att äta, det tar ibland skenighet, skuggan är ädel, i motsats till liknande produkter från andra företag som har testats, varefter det tydligt framgår att håret är "zafiotili")). Rosa peppar passade mig inte, men en vän - en beigeblondin glädjer inte, samlar en massa komplimanger om hårfärg.

- Hudra mask är en mycket effektiv sak, jag använder den inte under normala perioder - det fuktar för mycket, men efter radikal ljussättning återupplivar och vitaliserar håret. Och det hjälper också mycket när du måste tvätta håret före en viss händelse, sätt på en mask i några minuter och - voila! håret trycker inte, ser väldigt bra ut.
- Hudra fuktighetsgivande droppar i ögonblicket blir överdriven tips till levande, glänsande och plast.
- Hudra shampoo är super, efter det använder jag inte ens luftkonditionering;
- hårlift - först, utan att ha förstått, köpte jag bara 2 flaskor med faser, och sedan från första provet blev det klart att detta var supervikt och nu, med en komplett uppsättning med schampo och serum, desto mer tycker jag inte om det. För människor som jag, som kan färgas och 3 gånger i veckan, det här är bara en frälsning)) Håret är pulserande, elastiskt, glatt och glänsande.
- Färger av utmärkt kvalitet, igår målad i den skandinaviska blonden 9SC, visade sig färgen vara ren, kall, men utan grågrön nyanser, som syndar nästan alla kalla blondiner. Han inspirerade mig att skriva till sist, beröm, hejdå)) Förutom honom, försökte jag en mycket ljus 11.13 - upplyst perfekt, inte sämre än pulver i stugan, det var lite yellowness men inte kritiskt, inte som efter samma pulver * himmel, jag har inte provat det än). Ännu tidigare var hon målade med cashmere blond, 9.17, färgen är vacker, hon blev beundrad även av en mästare som arbetar med guld ** Vella. Tja, och traditionellt för detta företag skina och friskt hår.
- Det finns ingen tid att skriva om stylingverktyg, men de är också mycket nöjda)))
Generellt, en positiv, tack så mycket! (recension från bild)
===========================
Tanya, här är min recension:
Håret är mycket skadat efter kem. Curling, mycket push, break, typ av äcklig (washcloth).
Vad jag gjorde:
1. För rent hår, hårlyftbehandling + slutlig jojoba spray
2. Före styling - Skyddande olja på spetsarna + Hydra vätska för rätning av hår
Resultatet är helt enkelt fantastiskt, det lades lätt, håret är rakt flödande, inte ett enda gram fluffiness, tipsen är bra och lydiga.

Jag gjorde också behandlingen - ampuller som återställde strukturella. En ampull är verkligen tillräcklig för hela huvudet, lotionen skummar lite, flödar inte, lukten är trevlig. Hår efter honom också tyckte om den mycket lydiga, lätt att passa.
(testamente från cvett)
====================
Tatiana tack så mycket för färgen. Jag slutligen utan en röd nyans, det är bara ett mirakel. Vem försöker komma ifrån rödhåran förstår mig)
Jag tog nummer 6.1 från dig, det visade sig vara exakt detsamma som på paletten.
Och en mycket trevlig konsistens från färgen och luktar inte mycket.
återkoppling från drivejulia
=========================
Låt oss börja med det faktum att min natur har tunt hår... så tunt. Jag har redan måttat måla i 7 år.
Det var en blond och ett mörkt brunt hår.
Nu är jag blond (på något sätt känner jag mig mer bekväm med den här hårfärgen)
Lätt upp till 1,5-2 ton en gång i månaden hemma.
Jag har tagit Tatyana för 2: a året i samma nyans. Av fa * ma 9.17 Cash * rödblond på 9% oxid, och ungefär en vecka efter 2 efter färgning är jag fortfarande tonad med vitpeppar (även By * fa * ma)
Hårfärgen är mörkblond. Färgen är bara underbar! Mjukt, luktar inte, håret, på sensationer, förstör inte. Långa håll, och även priset gläder :)

Före färgning gnuggar jag Str * uct * ural av samma märke av lotion i ändarna av ampullens golv, lägger den andra halvan på färgen.

Skillnaden är känd omedelbart! Efter att ha färgat helt friskt hår, i 2 år har jag glömt att en sådan splittring slutar och en matt färg.
En gång om året gör jag en regenererande kurs med dessa ampuller, jag tror att detta också påverkar hårets tillstånd i framtiden. Köp, köp och kommer att köpa!
recension från la vida
==============================

Välkommen! Jag vill tacka för HAIR * LIFT hår restaurering produkter. Efter att ha lyfts fram blev mitt hår som halm, det raser rakt vid rötterna: (Igår försökte jag HAIRL * IFT-restaureringsproceduren - jag är glad: mitt hår blev plast, mjuk och slät!
recension från karkusha12
=========
Jag försökte Hydra-serien, mitt hår är torrt, efter att ha använt katalysatormaskan + droppar kände jag inte igen mitt hår. Slät, silke, fantastisk.
Idag färgad. Den målades i två färger. Skillnaden i 2 toner. Det visade sig mycket naturligt. Befälhavaren som målade mig älskade färgen. Hon sa att håren ändrade ändå strukturen, det ser ut som om de är i en film av smör. Han säger att färgen är väldigt elegant. Och om du anser ett mycket överkomligt pris.
Mycket nöjd med detta märke. Jag kommer att vara en frekvent deltagare i detta köp.
återkoppling från ulay

Katalog över inköp på köpcentret.

KÖP [länk-1] HUR VÄLJAR [link-1] SKÖNHÄNDSKALENDER (rabatter) [länk-1] Online-butik med beskrivningar och recensioner från Jim [länk-1] TEKNIK OCH SEKVENS AV ASIAN FACE CARE [länk -1]Nästa Artikel
Varför har män håret i ung ålder och hur kan det stoppas?