Hur många dagar kan jag färga mitt hår efter färgning?


Hårfärg är ett populärt förfarande som används av alla kvinnor. Emellertid har den kemiska effekten på strängar skadlig effekt på deras tillstånd. Det är därför som experterna inte rekommenderar att repaintera för ofta, eller råda att göra det mycket noggrant. Hur mycket hår kan färgas efter färgning och hur man utför proceduren för att orsaka minimal skada på locket? Vi kommer att försöka hitta svaret på dessa frågor.

Periodicitet av färgning

Huvudproblemet med hårfärgning är exponering för huden. De flesta pigmenten är gjorda på grundval av kemikalier (inklusive ammoniak). I kontakt med epidermis orsakar de brännskador. En sådan skada är inte fysiskt märkbar, men det ändrar cellens struktur.

För att minimera den negativa effekten rekommenderar experter att färga krullar inte tidigare än 2 dagar efter att ha tvättat håret. Under denna tid bildas ett skyddande naturligt lager av sebaceous sekretion på huden.

När det gäller strängarna själva är allt utanför glödlampan ett dödområde. Hennes färgämnen fungerar endast mekaniskt.

Hur länge kan du färga håret igen? Svaret på denna fråga beror på vilken typ av pigment du använder. Tänk på dess huvudtyper.

Motståndskraftig färg

För många är användningen av denna typ av pigment det bästa och praktiska alternativet. Effekten varar ganska länge (4-6 veckor), men man måste betala för detta resultat med krillens hälsa.

Moderna populära tillverkare av hårfärger:

Tillverkare hävdar att de skapar kosmetiska produkter för färgning med hjälp av en unik teknik som använder omsorgsredienserna. Men deras åtgärd är riktad mot att minska irritationen. Därför är varje förändring i krullarnas färg en enorm stress för huden.

Nästan alla tillverkare av färger skriver i instruktionerna att den rekommenderade perioden mellan procedurer ska vara minst 6 veckor. Denna regel måste följas strikt.

När kan jag färga mitt hår efter en olycklig långlivad färgning? Omedelbart efter honom. Men om det måste ske snabbt, är det bättre att använda en tvätt.

Sammansättningen av detta verktyg innefattar ämnen som interagerar med de kemiska elementen i färgämnet och trycker dem ut ur håret. Resultatet är motsatt effekt.

Efter dekapitering kommer krullarna att lysas med 2-3 toner. Om du är en brunett vill du bli en rödhårig tjej, måste du upprepa denna procedur efter misslyckad färgning flera gånger med intervall om minst 20 dagar.

Färgmedel

Produkter som hör till denna kategori anses vara mer godartade eftersom de påverkar håret ytligt. Men det betyder inte att de kan användas dagligen.

För det första ger inte ens vardaglig användning den önskade effekten. För det andra är det osannolikt att man helt och hållet målar över en färg i en annan med en nyans balm.

Om du nyanser ditt hår, gör det inte mer än en gång i veckan. Så du kan regelbundet uppdatera din ton utan att orsaka allvarliga skador på dina lockar.

Henna och basma

Dessa ammoniakfria färger har en naturlig bas. Våra mormor använde dem för att få ljusrött hår eller helt svart hår.

Förutom att byta skugga har dessa medel en terapeutisk effekt. De stärker rötterna effektivt, lägger till extra volym och gör tråkiga lockar glänsande.

Men allt detta betyder inte att basmu och henna kan användas dagligen. För ofta färgning, även med helt naturligt färgämne, kan återfyra ​​och förvärra tillståndet hos trådarna.

För att uppdatera färgen rekommenderar experterna att utföra proceduren inte mer än en gång i veckan. Detta tidsintervall är tillräckligt för att håret ska återhämta sig.

Färgning blekt hår

Partiell ljusning av trådar är en populär färgning metod som gör det möjligt för dig att uppnå en mycket intressant färgton effekt. Det ser bra ut på håret, men inte alla känner sig glada över det slutliga resultatet.

Hur många dagar kan jag färga håret igen efter att ha markerat? Experter rekommenderar att du gör detta inte tidigare än 2-3 veckor efter proceduren.

För att åstadkomma minimal skada på tydliga strängar rekommenderar experter att följa följande regler:

 1. I 14 dagar att stärka och återställa masker.
 2. Efter tvätten sköljer huvudet kamillebuljongen.
 3. Använd specialvårdsprodukter för färgat hår.

Observera att det är nästan omöjligt att uppnå en jämn färg på de markerade krökorna. Därför väljer du färgen, bör du föredra tonen i närheten av de klarade strängarna (till exempel platina blond), gradvis nivellerar skuggan.

Först måste du uppnå den mest naturliga effekten. Och först efter det blir det möjligt att ändra färgen radikalt.

Efter blekning

Den radikala metoden att bli blondin innebär användningen av ammoniakfärger, som även på ett skonsamt sätt skadar håret hårt. Det är möjligt att ommåla krullarna efter missfärgning inte tidigare än 1,5-2 veckor, helst om en månad.

Den bör vara missfärgad mycket noggrant. Det är bättre att använda tonics eller balms för detta, eftersom de skadar curls mindre och tar bort yellowness väl.

Om du vill "allt på en gång", be om hjälp från en specialist. Så du kan undvika oönskade konsekvenser och få önskad nyans. Befälhavaren hjälper dig att välja ton och komposition, samt genomföra förfarandet professionellt, så att du är nöjd med resultatet.

Hur man undviker frekvent färgning

Hårfärg är ett utmärkt sätt att uppdatera ditt utseende. Men de rekommenderas inte att missbruka dem. Varje procedur har en negativ inverkan på krullarnas struktur. Om du håller det oftare än 1 gång per månad blir slutresultatet mycket beklagligt.

För att förhindra oönskade konsekvenser och samtidigt bevara den färska, ljusa färgen på trådarna rekommenderar experterna att följa enkla regler:

 1. Använd speciella schampon och balm för färgat hår.
 2. Försum inte sköljning.
 3. Gör regelbundet masker med en regenererande och stramande effekt.
 4. Undvik klorerat vatten. Om du besöker poolen, bära en hårhatt.
 5. Tvätta huvudet inte mer än 2-3 gånger i veckan (dagliga vattenprocedurer tvättar snabbt färgen - krullarna blir tråkiga och försvagade).
 6. Om du inte är rädd för att experimentera, välj en av de multitonala färgningsmetoderna med en bestående effekt - färgning, markering, shatush, ombre.

Även om du använder tonade schampon och hårbalsamer eller naturliga färgämnen, kom ihåg att eventuell färgning kommer att skada lockor. Därför bör det ske så lite som möjligt.

Och äntligen

Modern kvinna är svår att motstå frestelsen att ändra hårets färg. Den överflöd av färgmetoder och en mängd olika pigment gör att du kan skapa snygga och ljusa bilder.

Experimentera med utseendet måste man komma ihåg att färgämnet (oavsett dess kvalitet) alltid påverkar hårstrukturen. Som ett resultat blir de tunnare och förstörda.

Att färga lockar med minimala konsekvenser och göra det så sällan som möjligt, ansvarsfullt närma sig valet av nyans. Det är lämpligt att använda en ton som är nära naturen. Så du kommer vara säker på det slutliga resultatet.

Du tyckte inte om färgen på färgningen och blev det nödvändigt att ändra det? Försök att återställa skadan först och upprepa proceduren inte tidigare än 2 veckor.

Hur länge kan du färga håret igen?

Hur lång tid tar det för att färga håret?

I allmänhet utförs hårfärgning efter att rötterna växer ut eller färgen tvättas ut, men det finns situationer när du inte är missnöjd med hårfärgen efter färgning och sedan bestämmer dig för att färga håret igen, det kan du göra, men du kan bättre överlåta detta företag till proffs, bara de kan rätta till situationen, Om du försöker att omhätta ditt hår själv kan du förvärra situationen. Jag har en höjdpunkt på mitt hår, jag gör det i salongen varannan månad.

När håret färgas, lider hårbotten mest eftersom de döda inte lider, svettar inte och klagar inte på livet, och håret utanför lampan är död materia. Eventuella skador som orsakas av det (hårtork eller färgkemikalier) - mekanisk. Om du kastar en stol, kommer det att bryta ett ben, men det här är inte detsamma som ett trasigt träd, eller hur? Därför är "hälsosamt hår" en ren väl preparerad process av livslöst materia med keratinföreningar i huvudrollen. Förr eller senare börjar det splittras i slutet, så skärning är oundviklig för dem som vill se vacker ut.

Det är på grund av hudfärgstillverkarna för. Det rekommenderas att göra detta på ett "vanligt huvud", eftersom ett naturligt lager av sebaceous sekretion redan har bildat sig på det. Oavsett hur mycket de skriver om de omtänksamma ingredienserna i färgen, är användningen stressig för huden, och "vård" är egentligen ett försök att minska irritationen. Det är därför som i alla instruktioner som jag personligen såg, rekommenderades att stå 6 veckor före omfärgning.

Om någon form av revolutionerande teknik används i din färg som minskar denna klyfta, sägs de säkert i instruktionerna. Vissa typer av c., Ursprungligen skapade inte som permanenta men som tvättbara, tillåter mer frekvent användning, eftersom de inte innehåller aggressiva kemikalier.

Bra gammal henna känner inte till några kontraindikationer alls utan personlig intolerans, allergier.

Genom hur mycket kan du färga håret igen

Hur ofta kan du färga ditt hår?

Trött på att vara brun? Ja, inget problem, ommålat i en brinnande brunett eller blondin, men åtminstone i lilahåriga! Det är bra att moderna hårfärgsprodukter erbjuder oss ett brett palett av nyanser där du kan hitta exakt den färg som du gillar mest nu. Här är det bara en rädsla, om ofta hårborttagning inte skadar? Är det möjligt att färga hår hela tiden, och hur ofta ska det göras? Allt beror på färgmetoden, men om du upprätthåller de korrekta tidsintervallerna mellan färgning och bryr sig om ditt hår, kommer ingenting att hota deras hälsa.

Hur ofta kan du färga ditt hår?

För att svara på den här frågan måste du bestämma hur du ska färga håret. Om du till exempel bestämmer dig för att använda naturliga färgämnen (basma, henna), så kan och behöver du även färga håret så ofta du vill. Härigenom skadar du inte bara håret utan stärker det också - många hemlagade hårmaskor är gjorda på basis av Henna. Med andra metoder för färgning är situationen mer komplicerad, för ofta kan de inte användas. Närmare bestämt kan datumet när du kan färga håret igen bestämma beroende på vilken typ av färg du har.

 1. Tint balms, tonics och schampo. Vissa människor tror att de också kan färga håret så många gånger i månaden som de skulle vilja med naturliga färgämnen. Detta uttalande motsvarar inte verkligheten. Som en del av sådana medel finns väteperoxid, ja, lite, men det finns. Och med frekvent användning, mer än en gång om 1-2 veckor, kommer skadliga ämnen långsamt att börja ackumuleras. Och när dosen når sitt maximala värde (för alla på olika sätt), kommer håret att få ett eländigt utseende, som liknar det som erhålls om du överdriver det vanliga färgen.
 2. Ostabla, mjuka färger. Deras komposition innehåller låg koncentration av väteperoxid, som ersätter ammoniak. Typiskt varar denna färg inte mer än 1-1,5 månader, varefter den måste uppdateras. När man använder en sådan färg talar vi inte om en kardinal förändring av hårfärg, men bara om att ge den en ljus nyans. Dessa färger kan användas oräkneligt en gång i månaden.
 3. Motståndskraftig färg, med högt innehåll av väteperoxid eller med ammoniak. En sådan färg kan ligga kvar på håret under lång tid, men du bör inte använda det oftare än 1,5-2 månader efter föregående färgning. Men några rötter växer tillbaka snabbt och frisyren ser rörigt ut. Vad gör man i det här fallet, lämnar rötterna ojämn eller målar oftare? Men hur ska man inte skada håret, om de måste målas med resistent färg ofta? Det kommer att behöva tillgripa ett litet knep och färga bara hårets rötter, och rör inte resten av håret eller, om nödvändigt, anpassa hårfärgen med tonic.

Och med ofta färgning är det värt att komma ihåg om behovet av att använda grooming shampoo, balm och masker som hjälper till att hålla ditt hår vackert och friskt. Om, som ett resultat av alltför ofta färgning, började håret bli matt och faller ut, men du bör kontakta en specialist så att han rådgör med rätt vård eller ordinerad behandling. Drag med detta borde inte vara, såväl som att kontrollera dig själv om sannolikheten för uttalanden om fläckfrekvensen. Du riskerar att få bränt hår som kommer att behöva klippas och korta frisyrer är inte för alla. Ja, till och med någon gång efter, kommer inte hårdfärg att användas. Så det är bättre att omedelbart gå till rätt inställning för färgning och vård av ditt hår.

Tja, en sak, du kan färga ditt hår hemma, men om det finns möjlighet att regelbundet litar på ditt hår till proffs. Där kommer de att plocka upp rätt nyans snarare, och professionella färger är fortfarande bättre än de på hyllorna i butikerna med hushållskemikalier.

Hur många gånger om året kan du färga ditt hår: rekommendationer och tips

Varje kvinna som älskar att experimentera med sitt utseende kommer troligen att tänka på hur länge du kan färga håret igen. Vissa tror att du kan färga håret högst en gång i veckan, andra säger att en gång i månaden, och andra säger att det tar minst fyra månader att fullt ut återhämta sig. Vad är sanningen, och vad är bara antaganden?

Vid vilken ålder kan hår färgas

Föräldrar till små tjejer har ofta en fråga om hur gammalt hår som kan färgas. Det finns inget bestämt svar, eftersom det är nödvändigt att först förstå varför ett barn har en sådan önskan i en tidig ålder. Ofta låter en sådan förfrågan vid 8 års ålder, det beror på det faktum att tjejen vill vara som sin mamma, för att verka som en vuxen. Föräldrar behöver prata med barnet, förklara att färgen är farlig för barnets kropp, det innehåller många kemikalier, varav några kan orsaka allergier.

Ljust utseende, originalfoto på sidan - viljan att se snygg och modern

Det är också viktigt för föräldrarna att komma ihåg att färgen på färgat hår inte kan glädja dottern, och det kommer inte vara möjligt att tvätta färgen eller repaint snabbt. I detta fall kan målning resultera i psykiskt trauma för barnet.

Med hur många år det är möjligt att färga hår - det är upp till föräldrarna, men ju senare börjar barnet färga huvudet, desto större chanser kommer att vara att bevara utseendet på hans hår och övergripande hälsa.

Färgämnen och deras användningsfrekvens

För att svara på hur många gånger i månaden du kan färga håret måste du bestämma vilka medel som ska användas. Det är till exempel möjligt att färga med henna ofta, om håret låser är friska och inte skadat, om det finns problem, då inte mer än en gång varannan månad. Med resten av medel måste du vara försiktig och inte ansöka för ofta.

Typer av färgämnen

Efter hur mycket du kan färga håret igen - du måste bestämma, med tanke på typ av färg. Priset på färgämnet beror på tillverkaren.

Tips!
Om håret växer väldigt snabbt, och håret ser gult och orört ut, kan du bara måla rötterna.
Om du bara behöver anpassa färgen, bör du använda en tonic.

Funktioner av användningen av naturliga färgämnen

Fläktar av den naturliga färgmetoden är ofta intresserade av hur mycket hår som kan färgas efter färgning med henna eller basma genom att använda permanenta preparat.

Hårskönhetsexperter hävdar att permanent färgämne inte tar färgat hår med naturligt färgämne, eftersom det kommer att ligga ojämnt och resultatet kan vara oförutsägbart:

 1. Om det appliceras på hårfärgat med henna, färgas med en ljusande effekt för att uppnå en ljusbrun nyans eller blondin, är resultatet en träskfärg på hela hårets huvud eller individuella strängar.
 2. Om du applicerar en mörk färgfärg för att uppnå en rik djup färg, kommer håret att bli brun med en sumpig nyans.

Vägen ut ur denna situation är:

 1. Det är nödvändigt att vänta när håret färgat med naturliga färgämnen växer till en rimlig längd och kan skäras.
 2. Du kan tvätta bort den naturliga färgen.

Hur man tvättar Henna

Efter hur många dagar kan du färga håret efter Henna? En sådan fråga kommer att försvinna i sig själv om du vet hur man tvättar bort detta färgämne och när det är möjligt att färgas med permanent färg.

För proceduren att tvätta Henna hemma, med egna händer, måste du ha följande komponenter:

 • Olja av naturligt ursprung (kokosnöt, jojoba, etc.);
 • yoghurt;
 • torr jäst
 • tvätt tvål;
 • alkohol.

Instruktioner för tvättning av henna:

 1. Värm naturlig olja i ett vattenbad och sätt på rötterna och strängarna, sätt på en plasthatt och sätt ihop med en handduk. Vänta i 1 timme, uppvärmning ibland med hårtork. Då måste du tvätta av med tvålvatten vid rumstemperatur. Denna procedur bör utföras tre gånger i veckan tills krullarna blir en naturlig färg, varefter du kan måla den med permanent färg.

Applicera en mask från naturlig olja

 1. Lös upp en matsked av 9% ättika i en liter varmt vatten och doppa trådarna helt in i det. Tvätta håret med schampo efter 10 minuter. Denna procedur bör utföras 3 gånger i veckan och efter en månad kan du färga håret.

Tips!
Eddiklösning gör håret torr, så det rekommenderas att applicera närande masker eller balsam efter schamponering.

Applicera en mask av ättika

 1. Lös upp 40 gram jäst i en kopp uppvärmd kefir och applicera på lockar, tvätta av efter 2 timmar. Förfarandet upprepas dagligen tills henna tvättas fullständigt.

Kefir mask applikation

 1. För att tvätta huvudet med vanlig tvål, efter proceduren är det nödvändigt att göra en oljemask. Efter en månad med tvål med tvål kan du måla trådarna i vilken färg som helst.

Tvättvål är en effektiv hennaborttagare

 1. Tvätta snabbt Henna med 70% alkohol. Det är nödvändigt att fuktar svampen med alkohol och applicera på strängarna, efter fem minuter, fuktar krullarna med vegetabilisk olja över den applicerade alkoholen och lägger på plastfolie, lindas med en handduk. Efter fyrtio minuter, tvätta håret och skölj med schampo för oljig hårtyp. Efter 2-3 procedurer kan du redan måla det.

Användning av alkohol och vegetabilisk olja

Är det möjligt att färga trådar två gånger i rad?

Många kvinnor är intresserade av huruvida det är möjligt att färga håret två gånger i rad, utan att behålla ett visst intervall. Experter rekommenderar att du inte gör det, eftersom det finns ammoniak eller väteperoxid i permanent färgämnen, vilket påverkar håret negativt.

Är det möjligt att färga håret 2 gånger i rad om färgen misslyckades? Du kan sedan ommåla om strängarna ursprungligen målades med en tintsalm och för nästa gång används en tillräckligt högfärgad färg, vilket inkluderar de sparsamma komponenterna av vegetabiliskt ursprung.

Är det möjligt att färga håret två dagar i rad med nyans för att få en rik färg? Tennbalsam kan användas inte mer än en gång i veckan, men rötterna kan färgas oftare.

Tips!
Om du efter frekvent färgning blir tråkiga, måste du kontakta specialister som väljer rätt vårdprodukter eller föreskriver nödvändig behandling.

Särskilda egenskaper vid färgning efter laminering

I skönhetssalonger och på webbplatser är kvinnors forum ofta bekymrade över frågan huruvida det är möjligt att färga hår efter laminering. Professionella frisörer rekommenderar inte färgningskurvor, eftersom det kan skada den skyddande filmen som omsluter varje hår. Som färgningsmetod kan lamineringsförfarandet appliceras inte mer än en gång i månaden.

slutsats

Frisyrans attraktiva utseende efter färgning beror på färgningsmetoden, typen av färgämne och iakttagandet av reglerna för att hålla tidsintervall mellan färgämnen. Det är också viktigt att sköta om krullarna ordentligt efter frekvent färgning. I den bifogade videon i den här artikeln kan du läsa mer information och få svar på dina frågor.

Hur länge efter målningen kan man måla igen?

Upplyst hår, men inte min. Hur länge efter målningen kan man måla igen?

Gästen

Det verkar mig om en månad, och håret och denna period måste intensivt återställas. Annars, efter nästa målning kommer du att dra.

86-78

Jag färgade nästa dag eftersom jag inte kunde titta på mig själv i spegeln efter förtydligandet. Målad i choklad. en vecka senare, färgen skal bort och det visade sig en grönaktig liten nyans jag blev chockad.. och sedan målade i svart! färgen i vecka 2 tvättades bort. Och nu Pts vacker färg är inte svart, min egen. Håret förresten blev tunnare.

Jag är

86-78: Målade de dig med lite färg? Det finns ammoniak, och det är ammoniakfritt. Jag förstår att de som inte är världsliga i lång tid inte håller. Och i svart du efter hur mycket efter chokladmålningen?

Naughty

Upplyst hår är tonat omedelbart, endast med mer godartade mediciner. Prova ammoniakfri färg eller vanlig färg med minimal oxidator (upp till 6%).

Jag är

stygg: De säger att det omedelbart tvättas bort ((Så jag vill återvända min färg. Vad är skillnaden mellan ammonium och ammoniakfri?

86-78

Jag är på en vecka i svart. Och färgresistent med ammoniak. Vill du vara vacker? Jag blev chockad när efter choklad. mitt hår var grönt! och nu gör jag masker, balm, inget hår ser bra ut bara tunnare = (än var

Jag är

86-78: Nej, inte mig själv, men jag ska gå till mästaren, har redan gett det goda. Självklart kommer jag att berätta för honom när jag målades. Ville bara veta på förhand. Och du målade dig själv?

Naughty

6, med den blekta vilken färg som helst snabbt tvättas bort. Även om du väntar en månad, ja, rötterna kommer att växa med 1 cm, och den klarade längden kommer fortfarande att vara kvar. Vad väntar du på? Jag upprepar: Lightening är borttagning av pigmentet och färgning är en förändring av pigmentet. Från den vanliga populära info: ammoniakfärger är mer styva, tränger djupt in och har en starkare effekt på hårstrukturen.

Naughty

10, det är svårt att säga, jag känner inte till ditt hårs tillstånd. Vill du - anpassa färgen till en naturlig eller dramatiskt ändra din färg? I allmänhet kommer mästaren att berätta allt själv. Besöket kan inte skjutas upp. Lycka till.

Jag är

stygg: jag vill ha min färg tillbaka. Ja, naturligtvis ska jag prata med mästaren. Tack så mycket för att du svarade.

Natali

Mer än en gång blev jag upplyst av svart och vände tillbaka i ljuset, men håret förstörde inte strukturen. Perioden för fördröjning mellan måleri minst 3 dagar.

Nadya

efter hur mycket tid kan du måla den vanliga färgen efter henna?

Helena

hjälp mig Jag ljusnade upp idag. Nu har jag gult hår imorgon. Jag vill repaint i platina blond.

Gästen

Upplyst hår, men inte min. Hur länge efter målningen kan man måla igen?

Gästen

Jag har en naturlig hårfärg, svart.
och så bestämde sig för att måla och bli blondin.
Jag har inte ICE på mitt hår, självklart (jag färgar ofta och använder en hårtork, kort sagt följer jag inte dem mycket, ändarna är hemska.)
så här
Jag köpte 2 lådor av vit henna, det händer annorlunda, ja, jag skulle inte riskera inte för 20p, men för 80)
färgade, och bolos blev GUL, så att solrosor nervöst åt sidan i jämförelse med min färg.
så nästa morgon färgade jag mitt hår i asfär ljusbrun, en sorts skräp visade sig, ja, färgen kom inte upp förresten, mina ändar var alla rödhudade. färgen tog inte mycket, för dåligt hår
samma dag gick jag till affären och köpte ett annat paket med ljus färg.. du vet, som ingenting, men mitt huvud hade en gröngrön nyans, ja, jag var så som 2 veckor, för att jag det var synd synd.
då köpte jag ytterligare 2 förpackningar av henna och igen en slags omeacfärg, jag tog bort den gröna färgen, men jag var fortfarande inte blond.
2 veckor senare.
då köpte jag Blondex rubel för 12-15 rubel (förgäves gjorde jag det)
kortare köpte den för att lätta rötterna, ja, även om jag hade mycket av den här färgen och jag saknade hela mitt huvud, tjejer, satt jag förmodligen inte i 20 minuter. Allt mitt huvud började se och brinna, jag trodde att jag skulle dö))
Tja, det här skräpet.
efter att jag tvättat dessa saker från rösterna trodde jag verkligen att jag hade sagt farväl till mitt hår, så mycket jag hade inte fått något hår än)
men Valos är nu blek och har nästan ingen gulning, och kronan är i allmänhet vit. och färgen på huvudet är nästan platt.
Kort sagt, jag tupanula i början.
det var nödvändigt att lätta upp och omedelbart måla blondinen, och jag började blondin, det finns fortfarande lite mer, kort sagt.
råd, använd inte BLONDEX!)

Gästen

Jag har en naturlig hårfärg, svart.
och så bestämde sig för att måla och bli blondin.
Jag har inte ICE på mitt hår, självklart (jag färgar ofta och använder en hårtork, kort sagt följer jag inte dem mycket, ändarna är hemska.)
så här
Jag köpte 2 lådor av vit henna, det händer annorlunda, ja, jag skulle inte riskera inte för 20p, men för 80)
färgade, och bolos blev GUL, så att solrosor nervöst åt sidan i jämförelse med min färg.
så nästa morgon färgade jag mitt hår i asfär ljusbrun, en sorts skräp visade sig, ja, färgen kom inte upp förresten, mina ändar var alla rödhudade. färgen tog inte mycket, för dåligt hår
samma dag gick jag till affären och köpte ett annat paket med ljus färg.. du vet, som ingenting, men mitt huvud hade en gröngrön nyans, ja, jag var så som 2 veckor, för att jag det var synd synd.
då köpte jag ytterligare 2 förpackningar av henna och igen en slags omeacfärg, jag tog bort den gröna färgen, men jag var fortfarande inte blond.
2 veckor senare.
bra du ger. ), även om jag kommer ihåg mina manipulationer med håret) är inte bättre..) Två gånger ljusning per dag, mycket färgning.. ja det är på fig) nu blir mitt hår mörkt och friskt, vilken stor skillnad mellan dem och de porösa ändarna brännas.
håret talar efter 2 veckor igen redo för färgning. Och så en och en halv och en halv är normalt för nästa färgning.

Daria

Ah. och jag har ett sådant problem, jag ville måla mig blondin. från min mörka blondin, färgad i ljusblondin, men inget resultat, sedan efter 4 dagar bestämde jag mig för att färga i en ljusare färg (jag skulle hellre inte göra det) nu har jag gult hår, jag vill färga mitt hår tillbaka till min mörka blondin. efter vilken tid jag kan göra det.. håret är nu torrt, sprött. ((

Ivanna

efter vilken tid, efter målning henna, kan du färga din hårfärg.

operativsystem

Hjälp.
Det lyfts fram, men det växte. Ditt hår är ljusbrun. Idag Färgad blondin. Tja, hur ofta händer det-gult: (MELLAN! När kan jag repaint igen (igen i blond)?

Alibet

och efter vilken tid efter färgning med henna kan du använda schampon?

julia

Jag har också utfört olika manipuleringar med håret och bestämde mig för att slå sig ner och växa själv. heh. Jag hade nog i tre månader. Jag bestämde mig för att måla mig själv före min födelsedag. Jag gick till salongen. Jag hade vuxet kaloriserat hår (vit med mörkbrun). Jag var målade i naturlig mörkblondin. Som ett resultat är vitt hår nästan inte målat över. Hej, födelsedag om 10 dagar. måste igen målas. redan mest! Tjejer, gå inte till Tanita. Pengar var rippade, men resultatet lämnar mycket att önska. Seichas här tänker jag när man ska måla och om man ska måla över. Det är synd om håret (Det är kanske möjligt att försöka utan diagonal men kommer den att måla över?

Gästen

Jag skriver för att jag hoppas att min erfarenhet kommer att hindra någon från att experimentera med mig själv. Hon var alltid mörk kastanj och bestämde sig plötsligt för att bli blondin. Jag målades i den bästa salongen i vår stad, i 4 månader blev jag ljusare med 2 veckors mellanrum, bara 8 gånger. Sista gången var den sista för mitt hår. Trots alla mina varningar till befälhavaren att detta är nionde gången tillämpade hon djärvt Supra. Och sedan som i en mardröm. Hälften av håret kvar i diskbänken, den andra halvan smullade när man försökte kamma och torka. Färgen på de återstående är gul, i stället för den deklarerade "utan yellowness". Nästa - brantare, med hjälp av vakterna fick mig att betala 1,5 tusen för att bränna mitt hår. Resultatet: en månad har gått, det finns praktiskt taget inget hår, jag kan inte lämna huset eftersom det som är kvar är fult gult, hemskt depression, jag ser inte en väg ut ur det. Tjejer, experimentera inte på dig själv, även i salongerna finns det ingen garanti för resultat.

Daria

Tjejer, experimentera inte med blondeksami. Såvitt jag kan minnas, jag målade i svart, jag slog mitt huvud med urin och bestämde mig för att färga mitt hår blonda, jag målade 3 dagar i rad, allt var bra och sedan en vecka senare, men då blev håret gå ut de var som tuggummi. hon klippte hennes hår kort och målade sig i salongen med en mild röd färg.. 4 månader har gått och jag vill uppdatera färgen.. men jag är rädd att de spröda tipsen kommer att falla av igen

Gästen

minska kastanjens färg. Jag bestämde mig för att måla mig själv i blond men ingenting hände. 10 dagar senare färgade hon håret rött, vilket visade sig vara rött, men av någon anledning var hennes hår inte helt färgat. efter vilken tid kan du måla igen? hjälp mig Jag kan inte ens gå med håret lös. bara se hemskt ut

Natalia

Jag färgade mitt hår med henna 3 dagar efter färgning mitt hår, från kem. Hårfärg färgämnen visade sig vara röda, under dessa 3 dagar tvättade jag ofta mitt hår och gjorde en mask remover av kefir, honung, salt, ricinolja och läsk. Och jag är inte grön.

Gästen

snälla berätta för mig hur länge efter målning kan khoi målas igen?

Gästen

Snälla berätta för mig hur länge efter hennafärgning kan målas igen?

Amin

Jag har min egen mörkbruna färg, men jag tyckte verkligen inte om det, det var inte mycket, mycket, och jag drömde alltid om att vara blondin, ja, jag var färgad, mitt hår var väldigt slitit och jag var hemskt !! Sedan gick hon på att måla med lite mörkare vit och då blev det gult, ja, efter en vecka eller två, tvättades det inte mycket och blev mycket bättre. Efter ett halvt år. Jag började gå till en modellskola och där berättade de för mig efter att ha examinerat från det att en blondin, ingen skulle ta mig till jobbet, återställa min egen. Och jag vill verkligen inte, och min karriär och mitt hår är dyra. (

Gästen

Upplyst hår, men inte min. Hur länge efter målningen kan man måla igen?

Alekstina

Kära gäster, kan du ge råd.
Jag hade en önskan att bli en blondin, trots allt jag föddes var en rättvis hajdian, och jag skulle vilja gå tillbaka till min barndom.
Igår utnyttjade jag ett färglöst pulver med 6% syrebildande medel. Men faktum är att jag inte vill vara vit och så vidare vill jag som en naturlig blond, ljusaktig. Före det var håret en mörkbrun + från juni, shampooet var inte fullständigt rivande. så småningom visade det mig (vilket var att vänta) gult). Jag skulle vilja ta bort denna gulsot och få det önskade resultatet. Hur är det bästa att ta bort yellowness och få som en naturlig blond färg?

Maria

I själva verket är det omöjligt att helt bli av med yellowness. Faktum är att det finns ett gult pigment i allt hår och när du färgar håret förstör du ditt pigment, det verkar gult, men på grund av att du applicerar färgen är det inte synligt. Med tiden tvättas färgen bort, och om det inte helt är märkbart på mörkt hår börjar absolut alla blondiner visa yellowness. För att avlägsna det finns det naturligtvis olika slags schampo mot yellowness, men de förstör håret och löser inte problemet, så du måste antingen permanent färga håret eller lägga upp med den ständiga lilla yellownessen.

Natalia

efter vilken tid, efter målning henna, kan du färga din hårfärg.


Före en månad

Alice

Jag är själv blont ljus med en rödhårig, som jag en gång ville färga mitt hår blond och köpte Palet.. håret slog som en svamp, då köpte jag Garnier EO.. Jag gillade och målade i 3 år och då ville jag växa min färg, Tja, jag målade inte runt i 3 månader, i slutet av 3 månader började mitt hår bli avstängt med en enorm hastighet. Jag sprang till min mamma, hon var en blondin med 20 års erfarenhet och hon sa att det berodde på att jag hade slutat måla dem. Idag spottar man på allt igen färgat. och om ett mirakelhår klättrar inte. Den enda sorgsen är att jag i butiken inte tona min färgfärg och Garnier slog upp 113... en liten succé, men ingenting efter 2 n. Jag ska måla min egen)

Olga

Igår ville jag bli blond, min färg var mörkblond och hennes färg visade sig vara oförståelig eller ljus blond med röd, då sandig, hur man får en sådan färg till blondin

Zarina

Jag färgade nästa dag eftersom jag inte kunde titta på mig själv i spegeln efter förtydligandet. Målad i choklad. en vecka senare, färgen skal bort och det visade sig en grönaktig liten nyans jag blev chockad.. och sedan målade i svart! färgen i vecka 2 tvättades bort. Och nu Pts vacker färg är inte svart, min egen. Håret förresten blev tunnare.

Zarina

Jag förlåtit i svart och kan bara inte titta på mig själv i spegeln. fasa!

Alena

Jag har mitt mörka blonda hår, jag bestämde mig för att färga den 2 toner mörkare, i salongen, det var inte klart vad som var rött vid rötterna, och resten förändrades inte mycket, målades igår, kan jag måla om dagen eller inte? Jag kan inte gå så :( (

ddd

Lämna aldrig BLONDEX! Jag lättade från svart till vitt och som ett resultat blev jag röd och med mycket kort hår. Jag tog hårstrålar varje gång jag tvättade mitt hår. Jag överdriver inte. Även min flickvän trodde det inte förrän jag tvättade på huvudet. Varken Kama skulle inte vilja ha det här. Detta är väldigt läskigt.

xenia

Jag är mycket bekant med den här situationen! Ljusad mycket lång och hård, gick och röd och orange, och några nej. Ursprungligen var hans blonda, då choklad, då svart, väl och bestämde sig för att vara vit. Hår efter färgning blev hemskt. inte hår, men några trådar. Och självklart Blondex. Efter att jag applicerat den på mitt hår (jag köpte den för 15 rubel)) Efter 5 minuter började jag brinna mitt huvud, jag tvättade snabbt bort det medan jag tvättade av det, hälften av mitt hår försvann. Med ett vått huvud sprang till apoteket. Förutom burdockolja kunde jag inte erbjuda något. Från mitt hår fanns olyckliga skrotor, huvudets krona utstrålade en centimeter 2. håret har blivit mindre än hälften, bara nu, efter 2 år, långsamt grenens topp.

Pauline

Hjälp tack! Jag ljusnade tipsen (gör dem ljusare). De klargörs men de så mycket som jag ville ha. Är det möjligt om det sker någonstans 3 veckor för att lätta dem igen?

Milan

Hjälp tack! Jag ljusnade tipsen (gör dem ljusare). De klargörs men de så mycket som jag ville ha. Är det möjligt om det sker någonstans 3 veckor för att lätta dem igen?


Polina, god kväll! Du kan tända dem, men det måste du göra om du till exempel lägger till 9% väteperoxid i färgen, behöver du nu en lägre koncentration, och du måste också hålla färgen inte längre 40 minuter, men mindre. På så vis bränner du inte dem mycket. Och så småningom uppnå bra resultat. Även om hur mycket ljusare det än är, försöker de brinna sitt hår.

Gästen

Idag färgade jag blondin! Jag går inte och gillar det alls inte! Hur länge kan du färga din färg - ljusbrun!?

Gästen

Snälla berätta för mig! Igår klädde jag på svart Jag förväntade mig inte att det skulle finnas en sådan färg! Mitt hår är inte helt färgat! Efter hur mycket kan man måla?

Masha

Jag blekade mitt hår idag. och håret blev ljusgult men inte bortskämd! hur var mjukt och förblev bara lite torrt! och jag köpte en platinblond färg. Hur lång tid tar det mig att måla och vad blir resultatet?

Grymt tagg

Jag var en blondin i 12 år, först jag målade också med billiga medel, som vit henna, fruktansvärt muck, då bytte jag till dyrare färger, Palette, Garenyer, L'real, jag minns inte ens alla namn. I allmänhet är mitt hår tunt och ljust brunt, så jag tog inte den lättaste tonen och det var alltid OK, de är lättare att färga. Sedan tonad med ask eller pärla Tonics var färgen alltid väldigt vacker. Även om vissa skriver att Tonic förstör håret såg jag inte.
Ju tjockare och mörkare hårfärgen desto starkare färgämnen.

Grymt tagg

Jag blekade mitt hår idag. och håret blev ljusgult men inte bortskämd! hur var mjukt och förblev bara lite torrt! och jag köpte en platinblond färg. Hur lång tid tar det mig att måla och vad blir resultatet?


Det borde vara platina, färgämne om 2 veckor, inte förr, men i allmänhet är det bättre att få tonat än någonting: det finns Tonic, Irida (de måste spädas i vatten till en ljus färg och skölja håret i det här vattnet), du kan ta en mousse, nu har Igora släppt det finns ashy där. Det är bara att någon ton kommer att tvättas bort från blekt färg och denna färg kommer inte att lösa problemet länge.

Efter vilken tid kan du färga håret efter färgning?

mila

Ja, alla talar efter 3-4 veckor, men jag målade på något sätt dem 4 gånger i månaden
,det fanns problem med färg och jag vill säga att håret inte blev värre, det är alltid upp till dig och det är viktigt att använda bra färgämne.
Alla färgämnen (förutom växter) på något eller annat sätt påverkar hårets struktur, så efter att ha färgat, var noga med att använda balm och läkningsmask.
• Om du har torrt, sprött hår eller har några hudsjukdomar, bör du använda vegetabiliska färgämnen eller färgämnen som kombinerar kemiska och vegetabiliska ingredienser.
• Använd shampoo för färgat hår. De kommer att återställa den skadade hårstrukturen och hjälpa färgen att hålla längre. Vid tvättning av färgat hår måste du vara försiktig och försök att inte skada, och i slutet - försiktigt sakna dem med en handduk, inte dra och vrid inte.
• Havsalt och blekmedel, liksom solljus kan ändra hårfärg. Därför är det lämpligt att inte våta ditt hår eller använda en speciell hatt i poolen eller i havet.
• Om du efter en tid vill återställa din naturliga färg måste du växa hår i rötterna och sedan hämta den lämpliga tonen för dem.

Efter hur många dagar kan du färga håret igen?

Katya Panfilova

Ja, dadno, efter 1-15 dagar, målade jag med enkel färg någon annan dag, i 5 dagar, så att mitt hår skulle bli lättare och Nitsche föll inte ut, trots att de är mycket tunna. mer balm och regenererande hårmaskor.

Lau

Du kan i allmänhet flera gånger om dagen.
saken är vad du vill uppnå ett resultat.
om du stannar utan hår - oftare.
(Jag skojar så här, bli inte förolämpad)
Och jag har en flickvän, hon bestämde sig en gång för hår
måla i guld. tog den första flaskan
i badrummet och färgade. visade sig vara ljusrött och rosa!
Hon ställer sig till att fråga mig att få sin färg. sommar,
ingenstans att dölja denna rädsla. Jag gick och tog henne guld.
han färgade - färgade. i allmänhet målade hon så 3 dagar
i rad, en dag minst 2 gånger.
Resultat: Jag var tvungen att klippa mitt hår.

Hur mycket hår kan jag lita på?

Tjejer, berätta, snälla, efter hur mycket hår kan ommålas? Jag färgade mitt ansikte i en mörkbrun färg (jag ville ha det i en naturlig, men det visade sig som det här), jag var själv blond med framhävande innan det. Färgen var utan ammoniak, den var tvungen att tvätta lite efter en stund... men det visade mig så hemskt att jag gick till affären nästa dag och köpte en ljusfärg L'Oreal. Färgen skulle ha gjort mig blond, men det kan vara lite ljusare. Det var lite lättare. Jag gick och köpte en mer, samma - Ljusar inte håret i blondin. Hår i gott skick, mjukt, inte som efter blekning... Kanske lysande färgning "tvättas bort" bara det översta lagret av brunt färgämne? En som borde ha försvunnit om några dagar? Men jag ser hemskt ut. göra uppmärksamhet, men jag vet inte om håret är ljust och kommer att förbli lite lättare än jag är nu (eller till och med värre - röd). Vad rekommenderar? efter hur mycket kan du färga det?

Jag skulle vara på din plats lite, med en svans som.

Ksyushka

du är bedövad, så spotta ditt hår. du måste ha en bra frisyr redan, du har torterat dem, att gå nötter, att repaint tre gånger, nu bara för att skära dem.

Jag heter dazdrapperma

Vänta minst 2 veckor och först därefter gå till befälhavaren.

Mangodzherri

Tja, du, unga damen och experimenten) Som rådde dig 3, vänta minst två veckor. Under denna tid kan du dagligen göra masker för ditt hår - och du kommer att "tvätta" bättre och bota håret.

Helena

Det är bättre att gå till en professionell efter 2 veckor eller hemma för att ringa, om outhärdlig. Jag föreställer mig vad du har på huvudet.

gelé

2 månader.
läs färgförpackningar.

Gästen

För författaren kanske du inte ska försöka bli blondin igen, hitta ett mellanliggande alternativ med befälhavaren som passar dig, detsamma något nytt

Gästen

En välbekant historia. Jag gillar också att experimentera med hår !!) Och jag färgade också mörkt och jag vill tända) Efter 2-3 veckor kan du säkert färga)

Gästen

Jag har samma problem, jag var en blondin, jag ville bli naturlig med icke-stora höjdpunkter, jag målades i choklad med en röd kant, det tvättades av och jag blev röd! Dessa pipetter vet inte vad de ska göra.

Gästen

Jag har samma problem som den 9: e (tvättas av och jag är fortfarande ingefära och röd, jag vet inte vad jag ska göra nu (berätta för mig, kanske finns det något sätt (

Gästen

aaa. Jag har en examen en vecka senare !! Och jag hade en dålig färg (färgen är burgund, jag har brunt hår, men i sig är de lätta ryska och nu finns det några rosa-violetta rötter. Jag vill omedelbart måla om och nästan inte kvar..

Gästen

Och igår blev jag en "professionell" i allmänhet istället för en mörkblå svartgrågrön

lätt

tvätten måste göras, blondas fullständigt och tonas eller markeras

Nadia

pannkaka målades idag, den var strimmad, men rötterna var redan odlade, jag köpte en super blod E0 garnier och rötterna var rädda. uzhzhzhasss.

Kris

Åh, jag har också ett problem. Jag ville återvända min färg, men jag valde inte färgen bra, nu går jag med rödaktigt hår, det passar mig inte så rädsligt. Vad ska man göra Jag vet inte. Jag är rädd för att gå ut. Jag vet inte hur mycket kommer att tvättas och tvättas alls? Används färg syoss.

Angelina

Du kan inte färga färgat hår. vänta ett tag, den mörka färgen kommer så småningom att torka och bli mer naturlig

Lecter

Och jag var i allmänhet xD melirovannaya (ashy strands). Sex månader senare repainted hon i blond, blev gul. Efter 2 månader ommålades det igen, det blev en så naturlig blond o0. Det tog en halv och en halv, så jag tänker än en gång att lysa upp, det skulle vara helt vit. Är det värt det?

Maria

Tozhk när jag vill vara vit och vit, men just nu är jag väldigt ledsen, jag är även rädd för att färga mitt hår, mitt hår bryter fruktansvärt..

Gästen

Tjejer, berätta, snälla, vad ska jag göra! Jag hade pied (aska-blont) hår, jag bestämde mig för att färga mitt hår blondin. Nu har jag gyllene vita hår. Det fungerar inte för mig, och jag vill måla om i kastanjens färg med nyanser av mahogny, men jag vet inte hur mycket tid att vänta och om färgen tar! Du vet inte när du kan repaint och hur länge kommer kastanjens färg att vara kvar?

Helen

Ta inte färgen Syoss! Kuslig färg. Absolut inte vad som visas på förpackningen!

Anna

Jag förstår all rädsla för forummedlemmar. Jag har bra hår, om du försöker, som i annonsen kommer att vara. Komplimanger, allting. Hon ville ha en mörkare färg. Jag målar ljusbrunt hår i bitter choklad, resultatet är svart. Konstgjord svart är det värsta för mig. Så här. som jag tvättat kefir kommer inte att berätta-0 resultat,
Tjejer, var inte rädd, ta White Henna (samma peroxid, bara vackert kallad) Jag köpte precis den. I 7-10 minuter, applicera, spola, (utan masker, inte mitt huvud alls). Och jag såg ingen skada alls. men resultatet är mörkt brunt trevligt. Om du håller i 30 minuter blir de gula, men jag kan inte garantera hårets kvalitet. Svart är lätt att måla om. Åh, om någon för mig skrev så. Alla forum klättrade. Och ändå kan allt återställas. Och sluta skjuta tjejerna för experimenten, de gjorde det illa, och sedan i panik fixade de redan det. var och en kan vara på sin plats.

Anna

program för att återställa hårmassan - jag tyckte om masken (Little Marseille Kazhets) 250 r (staden Eagle) hittade även 220, hon hjälpte mig mycket, resultatet efter en veckas användning. Kamille självklart! Avkok av kamomill tvättar huvudet flera gånger, före dekantering av blommorna genom gasbindningen. Vänta på resultatet i en vecka (använd 3 gånger). Och det är också mycket bra att applicera olja (låt det vara en burk) i ett apotek inte mer än 100 r, håll hårets ändar (20 cm från rötterna), håll värmen i 30 minuter till 3 timmar, skölj av med schampo förstås. På hårets rötter i allmänhet kan ingen mask appliceras. Kraften till spetsarna når vanligtvis inte. Och det sista är det längsta sättet att lägga till ovanstående. Tvätta inte håret i tre dagar, (det finns möjlighet längre, tvätt inte hela veckan). De kommer att känna som hår i din juice. och tvätta sedan ovan. med en mask, med kamomill (det behöver inte tvättas bort) och spraya den med en pensel för att kamma hår.

Lera

Jag har nu målat i chokladfärg. Tyvärr, jag vill färga mitt hår blondin. Säg mig, är det möjligt utan förtydligande? Ta bara färgen och måla den i vitt?

Laura

Jag borstade mitt hår och det blev vitt, ja det var vackert. men då blev de en gul nyans för att ge skräck. Efter 3 veckor ommålades blondan, och de blev ännu värre. månad väntade den 28: e dagen var den målad i en gyllene kastanj. och från den 1 september till mörkare vill man måla. Jag vet att hårskador är bra med tanke på min ålder. men jag frågar inte längre. vad tror du? risk? och hur man stärker håret på vilka sätt och?

LeSoleil

och jag skämtade bort rötterna. Jag gick till frisören, håret på rötterna till nyans. "Professionell" Jag valde en färg som visade sig vara 3 nyanser vitare än de återstående 30 cm, och jag ser ut som en gråhårig gammal kvinna, och jag är bara 23.
Jag har vit hud, men mot bakgrunden av detta hår har det blivit mörkt. man gömmer sig, men jag ser att han inte gillar. På måndag har jag ett viktigt möte på jobbet, hur ska jag bli seriöst med ett sådant hår?
Jag tror att det kommer att bli ett starkt slag för att omhänta ditt hår till måndag (håret är i normalt tillstånd, bara de som inte lyser på linjalen).
och en annan fråga - hur många minuter är det vanligt att hålla färgen på håret och var det skadligt att täcka huvudet under färgning? tack)

Olga

Tjej, gör inte, vänta en månad och gör en mask för håret. Upprepa inte min ledsen upplevelse! Jag shrugged mitt hår efter färgning! Nu är det tre hår på huvudet.

Nastya

idag färgad brunett!
hemskt!
Jag vill lysa upp!
genom hur mycket kan du?

CATIC

och om tvärtom bollen var mörk, blev den ljusare i ljusare toner med 5, om två veckor blev den upplyst och blev helt blond, nu vill jag gå tillbaka till en brunhårig, är det verkligen dåligt att omedelbart måla om?

Tatiana

Det var ett färgat brunt hår kvinna, det var skuggat: det visade sig mycket bra! efter 3 månader bestämde jag mig för att släta ut rötterna, men resultatet var hemskt! På rötterna är strängarna ljusare än i ändarna, som om vita shinyon på huvudet! Nu går jag bara med en svans! Jag vill färga mitt hår i brunt efter 3 veckor! Kommer det att finnas ett förväntat resultat?

Gästen

Åh, de professionella. Jag har samma problem. En vecka senare, en väldigt viktig händelse, måste du titta på alla 100. Jag var en mörk blond, jag gick för att måla salonen i ashy blond. De sa att allt kommer att bli bra. Jag visade dem till och med ett foto.
Jag gjorde höjdpunkter, sedan färgade jag mitt hår. Och här är jag rött hår. Även om strykning inte är så dåligt, men jag gav lite mer än 5000 rubel för målning!
Nu vet jag inte vad jag ska göra (
Även om stugan fick veta att man målade en gång i månaden.

Gästen

Det var en mjölkad aoshla ommålad i en blond färg i en röd ge bort färgad en gång till i allmänhet det gula stålet ser hemskt ut vad man ska göra? (

Anna

Och hur mycket kan du måla en dag om färgen inte tar alls, bara på rötterna

Christina

Det var en mjölkad aoshla ommålad i en blond färg i en röd ge bort färgad en gång till i allmänhet det gula stålet ser hemskt ut vad man ska göra? (


Jag ville inte bli blondin. Jag ville bli blondin, jag färgade mitt hår i en ljus men det visade sig vara rött och efter en vecka jag målade mig igen och blev gul, jag väntar på skräcken när veckan kommer att målas igen, jag hoppas att det blir en vanlig färg. så jag förstår dig

Eugene

hej alla tjejer, berätta för henne, hon färgade för ng i svart, innan hennes hår var brunt, det tog 2,5 månader, färgen smudrade, men hennes hår gav av dumt svart, om jag målade brun, skulle jag ta färgen?

Olya

hej alla Jag hade en naturlig mörk blond hårfärg, gjorde 2 gånger fräsning. Nu vill jag gå tillbaka till ett mörkt blont färgämne. Ska färgen ta mig omedelbart med en mörk blond färg?

Olenka

pannkaka målades idag, den var strimmad, men rötterna var redan odlade, jag köpte en super blod E0 garnier och rötterna var rädda. uzhzhzhasss.


Idag har jag samma skit. = (Jag gråter.

Gästen

tjejer kan målas mer än en gång om dagen, testas på mig av mina bekanta. Det viktigaste är bara efter att ha svarat håret vänta ytterligare två och tre timmar och igen spricka! lätta E20-paletten med färg och välj sedan någon nyans och korsfäst, bara det här företaget, det här är det viktigaste, och du kan fortsätta förbättra ditt hår :)

Irene

Olya, jag har inte läst alla tips här, många ställer också frågor till varandra. Du behövde inte repaint, du måste bara köpa Estelle remover, det förstör inte håret och brinner inte, Estel Remover tar bort färgen utan att påverka ditt hår. Jag var svart och nu blondin. Men sanningen vill verkligen målas igen nu i mörkret är blont irriterande.

Irene

Jag har nu målat i chokladfärg. Tyvärr, jag vill färga mitt hår blondin. Säg mig, är det möjligt utan förtydligande? Ta bara färgen och måla den i vitt?


Nej, inte bara björk och färg, du hamnar med gul kyckling. Köp paint remover estelevskuyu. Det är inte dyrt men väldigt pålitligt. Jag upplevde det själv och därför kan jag ge råd.

Gästen

Nej, inte bara björk och färg, du hamnar med gul kyckling. Köp paint remover estelevskuyu. Det är inte dyrt men väldigt pålitligt. Jag upplevde det själv och därför kan jag ge råd.


Jag läser alla kommentarer, jag vill skriva på egen hand, kanske kommer det att hindra någon från att experimentera med sig själva. Det var alltid mörkt kastanj, men bestämde sig plötsligt för att bli blondin. Gick till vår stads bästa salong. Under 4 månader bytte jag färg gradvis, lättade 8 gånger med 2 veckors mellanrum, allt tycktes vara normalt. Den sista resan till salongen var för mig en svart dag i kalendern. Trots alla mina varningar från befälhavaren, att detta är den nionde gången, tillämpade hon modigt på det sättet som försäkrade mig om att allt skulle vara bra. Och då var allt som i en hemsk dröm. Hälften av håret föll omedelbart, kvar i diskbänken, andra halvan föll av när man torkade och försökte kamma hår. Färgen är ljusgul istället för den deklarerade "nej gul". Och det värsta är att med hjälp av vakterna var jag tvungen att betala 1,5 tusen för bränt hår. Nu har en månad gått, det finns nästan inget hår kvar, jag är i en hemsk depression, jag vet inte hur jag ska komma ut ur det.

Gästen

Idag var färgen inte målad alls, den som inte ens var nära väntade, kan det omedelbart bli ommålat?

Gästen

Tjejer hej, jag målade inte i sju år. Jag gick till salongen, de fick mig att lyfta fram. Det visade sig fruktansvärt. Men mitt mörka bruna hår ville ha ett mörkt brunt hår. Vad ska man göra?

lilja

Tjejer, snälla hjälp! Jag hade min goda, naturliga, mörka kastanjfärg, jag hade mitt hår borstat (markerar med ett mycket lågt koncentrat, mildt) och jag färgade också min blekfärgade färg, men färgen var röd, mitt hår var normalt nog.
Berätta för mig, det är möjligt att måla om en vecka tillbaka till mörkret. Jag kan inte gå så. berätta för färgföretaget som inte är mycket skadligt och måla över det här ugasset! tack

Lelik

Hej 45. Jag har också en beklaglig situation, men mitt hår är i en fruktansvärd situation. I den mörka färgen som kan målas behöver man bara ta 2 färger samtidigt. från vit färg, håret tvättas snabbt, men inget kan målas igen. Företaget kommer att ge råd i butiken.

Gästen

Jag vill verkligen blekna, mitt hår brukade färgas i mörkblond, jag målar inte det i nästan ett år, rötterna har ökat ca 8 cm. Jag är rädd för att markera, eftersom Jag tror att där rötterna kommer att ta färg och vara vit, och var de målades blir röda (vad rekommenderar du?

Tatiana

Tjejer hej alla! Jag vill dela med mig av min erfarenhet. Under tre år gjorde jag höjdpunkter, jag bestämde mig för att måla blondinen i sin helhet för det nya året. Det målades) Två månader gick nöjda. I efterföljande målning tog mästaren färgen, men inte blondonoran. Resultatet är orangefärgat hår. Ommålad en vecka från en annan mästare. Denna "orange" lyckades bara ta med sommaren! Mitt hår är tunt, och efter sådana manipuleringar är det svårt att vrida runt. Jag var tvungen att raka den kortare. Och så bestämde jag mig för att inte tortera mitt hår längre och färga min egen naturliga färg! Dess medellånga bruna aska. Jag gick till affärsprofessorn. kosmetika för hår, de plockade upp Estel Deluxe 8/76 - ljusblond brunviolett! De flesta ville inte gå till grön eller rödhårig. Och åh! Mirakel! Färgen är fantastisk! Den riktiga färgen måste upprepas om två veckor. Eftersom färgen tvättas snabbt med blekt hår! Jag är glad! Jag rekommenderar tjejerna till blondiner som vill återställa sin hårfärg från sortimentet av ljusbruna ashy) Lycka till!

Oksana

bränt hår och en vecka senare bröllopet, kan du repaint

Lily

Vad jag bara inte var, men jag slutar med svart - ALLTID, oavsett vilken färg jag använder - dyr, billig, svart, tvättas av och mitt hår blir brun eller rödaktig. Ett halvt år och ingen svart. Jag tycker att det är bättre att vänta tills färgen tvättas av sig själv, annars kan du stanna hos boet istället för hår. Jag hade naturlig hårfärg - jag färgade mitt hår två gånger för att "förstöra" lite för att mitt naturliga hår är EVIL. Att lägga dem där är ingen chans - allt plockar ut, allt är sönder så hälsosamt och silkesligt. Men eldfärgerna - det blir mest.

Flickor. Hur ofta kan du färga ditt hår? hjälpa till med råd)

Hej tjejer! Jag målar med Loreal gjutning, färgen visar sig vara bra, men den tvättas snabbt (jag tror att den kommer från burkmaskan) så hon bara färgade håret för en månad sedan, nu är industrins rötter nästan upp till färgen, och färgen har försvunnit och har blivit något matt. Jag vill köpa färg idag, jag kan inte gå med sådant hår ((depr rullar. Tror du att du kan färga håret så ofta? Eller jag skalar av fikonet))

Gästen

beror på den ursprungliga hårfärgen och färgas - om skillnaden är stor, då 2 gånger i månaden nyans av rötterna, om inte - då är det tillräckligt en gång i 5-6 veckor. Tja, naturligtvis bör färg av hög kvalitet vara

persika

Ah. nu kom en tjejkollega på kontoret, säger att hon färgar håret två gånger om året) Men damn, min hårfärg, som jag inte gillar nu. ((

Jag vill ha allt

Jag färgar också främst Casting, ungefär en gång i 5-6 veckor, så snart rötterna börjar växa. Jag ser inte färgförändringen, eftersom jag målar svart eller mörkbrun.

Gästen

Kraschgjutning var tredje vecka i flera år, om mindre ofta att måla, mycket fula rötter är synliga, förstör inte håret

Seraffima

Du färgade dyrt rött, men de är alla placerade som "mjuka", de korsar dem lite, tvättas snabbt och är konstruerade för frekvent färgning, ungefär 1 gång per månad

Seraffima

om du vill ha lite längre tid, använd något som "Garnier", "Pallet" och så vidare, men ditt hår kan bli hårdare

Blond tjej

Tona rötterna i stugan var 5-6 veckor. 2 gånger om året toning.

Gästen

Du kan måla en gång i månaden. Men gjutningen är ammoniakfri färg, ja, med en minsta procentandel ammoniak, det är därför det försvann. Detta är en mycket bra färg. Och de kan målas ofta.

Minka

Jag är allt grå, rötterna växer snabbt. Jag målar en gång var femte dag, en vecka. Jag förstår att det är skadligt, men jag kan inte gå grå

zasranka

till vem hur. Jag målar ungefär en gång var 4-6 veckor. flickvän varannan vecka.

Gästen

Om din nyans bara reproderar rötter, varför häller håret bort, författare? Varför huvudet att måla?

cypress

Om din nyans bara reproderar rötter, varför häller håret bort, författare? Varför huvudet att måla?


eftersom färgen tvättas bort, blir bleknad, omättad.

Belosneshka

Författaren, gjutningen tvättas inte av burkolja men av det faktum att färgen i princip inte är resistent. men som jag läser i olika forum har den en kumulativ effekt. det är med tiden, färgen borde hålla bättre. (hon var inte vacker, jag förmedlar det jag läste).
Men jag vet inte hur man målar mindre i 4-6 veckor, rötterna växer tillbaka !! Ja, och denna färg är ganska mild. så var inte rädd, ta hand om håret mellan färgning och du blir glad

Gästen

Tack så mycket för råd, tjejer. Ha en trevlig dag))

Lola

Jag målar 3-4 gånger om året och bara med en beprövad frisör brukar de använda en mild färg som ibland måste hålla den i en timme eftersom det inte tar håret, även om hårets struktur är tunn.

Alenka

Jag färgade mitt hår svart, men färgen passar mig inte. Jag vill måla mig själv i den andra. men efter målning har bara en vecka gått. Kan jag färga mitt hår?

Loy

Jag målar rötterna varannan vecka svart, allt är bra och mitt hår är bra!

Dasha

Jag är bara 15. och jag målade redan 17 gånger minst (per år). håret är mycket bortskämd, gå ut det enda sättet. slutsats: tjejer, får inte bäras bort med färger, oavsett vad de var.

Gästen

Jag färgade mitt hår svart, men färgen passar mig inte. Jag vill måla mig själv i den andra. men efter målning har bara en vecka gått. Kan jag färga mitt hår?

Katerinka

Här har jag samma situation, min färgning visade sig vara mycket lätt, i en vecka fick jag min mycket mörka färg, jag vill inte ha det och det är inte för mig

Jeanne

Och igår har jag bara färgat mitt hår vit lite gul. Jag vill också sträcka mitt hår och jag vet inte vad jag ska göra? En vecka att vänta eller ta idag och måla) Jag är rädd att mitt hår kommer att falla ut)

Katusha

Jag hade en svart färg, målade sioss. Mycket resistent färg. bestämde sig för att vara en blond, gjorde en tvätt, blev röd, färgad och kom igen svart. På spåret. Dagen gjorde tvätten igen, blev röd, sedan färgad, och hennes hår blev brun. på spåret Dagen gick jag köpte 3 färger, en av dem var Blondex, eftersom det lyser bra, gjorde höjdpunkter, torkade mitt hår i en kall ström, sedan färgade, blev gul, torkad ut och färgad. Det visade sig en ljus ton, men inte den färg som jag behöver. om ett par dagar tar jag det sista steget). men nu gör jag masker. Jag använder dyra och bra masker, så min hårs tillstånd är mindre)) och jag kommer att göra sådana förfaranden någonstans var 1.5: e år. för att jag alltid vill ändra.

Gästen

Jag är blondin. För att få henne att bli en hårpalett 8 gånger 2 förpackningar. Jag tänder rötter en gång i månaden. Det är bara besväret, överst på håret brutit och blev kort och ständigt måste använda lack. Jag vet inte vad jag ska göra nästa?

Olesya

Jag var en mästare på salongen och sa att du kan färga håret om en vecka, men inte bli borttagen.

Daria

Ja, jag gick till min herre för råd, sade att han skulle måla om en vecka, och bättre efter 2, eftersom ljuset förstör håret så mycket, så en del av det är omöjligt tyvärr ((

Pauline

Den målades 10.12, färgen blev lite mörkare än jag behöver. Det målades av Loreal, färg Los Angeles 10. Jag vill målas torsdagen 15.12 i Stockholm, 10.21. Berätta för mig att håret inte kommer att falla om jag gör det? väldigt läskigt, sedan 16.12 Jag har ett företag :) Jag ber om råd :)

Anastasia

Jag färgade mitt hår svart, men färgen passar mig inte. Jag vill måla mig själv i den andra. men efter målning har bara en vecka gått. Kan jag färga mitt hår?


Alain, från svart färg oochen svårt repaint. Jag målade och berättade från min erfarenhet. Om rötterna ännu inte är branschen, då är det bra, tonen kommer att bli lika och det faktum att färgen på håret är helt fräsch är dålig, det kommer att få en annan färg sämre. I allmänhet gör du höjdpunkterna, väljer en frisörsträng mer. Och efter att markera alla tillsammans måla någon nyans som "Choklad". Om enligt den klassificering den svarta färgen är 1, får du en nyans av 4-5. Jag gillade det så mycket, för om jag tänder allt hår och färgar det ljusare i färg blir det fult. När den svarta färgen går ojämnt i sängen. Förresten stannade jag i Chokladfärgen, jag tyckte om det så mycket =).

222

Idag målade jag mitt ansikte i vitt. men jag gjorde det med gult, kan jag måla det igen imorgon?

Tatiana

Jag är mörkblond. Igår gick till frisören. Jag vill vara blond, låt oss missfärga hår, annars blir jag gul efter färgning. Hon avskedade mig från att säga att det finns bra färg. och om det blir gult, så tantaliserar vi. Som ett resultat har jag en orange orange (som i filmen Mila Yolovich-5 element) jag gav 2500. Berätta vad jag ska göra nu.

Tanya

folk, jag behöver verkligen hjälp, jag har nyligen färgat mitt hår, nu gillar jag inte färgen, jag vill repaint, efter vilken tid kan jag göra det? om jag tar hänsyn till det faktum att jag målade mitt ansikte för andra gången

Nastenko

och jag har en sådan fråga.. Jag har medium hårfärg.. för några dagar sedan jag färgade blondin (jag målar för första gången).. men skuggan är nästan den jag ville.. Jag skulle få en guldblond och i min typ skulle jag ha varit mer kall. den här frågan.. om jag färgar om ett par dagar igen.. gör det ont på ditt hår?

Tatiana

Flickor, jag har misslyckat ljuset över huvudet med en supra. Det visade sig gulrött färg (ditt hår var ljusbrun). En dag senare var jag tonad med choklad. Nu färgen av bleka rött hår. Efter vilken tid kan jag repaint? Befälhavaren sa att det är möjligt i en vecka. Jag kommer att tona rötterna

Yasya

Mya hade hårfärg "choklad" bestämde sig för att färga håret i ljust blont. rötter tog ut, visade vacker färg. men resten var mörk.. hur kan jag tända resten av ditt hår? Eller färga blont hår för att bli lättare?

mila

Jag målar ekologiska system en gång i månaden. Det enda färgämnet som återställde mitt hår. En särskiljande egenskap hos denna färg är avsaknaden av sådana skadliga ämnen som ammoniak och parabener. Istället används den minst aggressiva komponenten - en kokosnötkåpa. På grund av detta skadar Occphts färgämnen inte hårstrukturen, orsakar inte allergiska reaktioner och avger inte skadliga giftiga ämnen, vilket möjliggör färgning även till gravida kvinnor.

Lucy

Målad resistent färgmous från Loreal. Färgen är mörkare än tillverkaren lovar och är inte alls resistent, den tredje veckan, och jag har redan min egen hårfärg, bara nu torkar den och lyser inte. Åh, förgäves köpte jag det, lätt att använda, men resultatet var g. Men. )

Yulyashka

och här var jag blond ommålad i ljusfärg tog inte och då en vecka senare i kastanj blev röd Jag tyckte inte att jag var upplyst i blond blev halv röd och ljus Jag vill bara bli ommålad efter tre dagar med ingenting kommer ingenting att bli?

Zhenya

Igora från brunetten med mig en gång i asken blont ommålad, resten av färgen gul ge mig, försök, jag gillar

Gästen

Jag hade en svart färg, målade sioss. Mycket resistent färg. bestämde sig för att vara en blond, gjorde en tvätt, blev röd, färgad och kom igen svart. På spåret. Dagen gjorde tvätten igen, blev röd, sedan färgad, och hennes hår blev brun. på spåret Dagen gick jag köpte 3 färger, en av dem var Blondex, eftersom det lyser bra, gjorde höjdpunkter, torkade mitt hår i en kall ström, sedan färgade, blev gul, torkad ut och färgad. Det visade sig en ljus ton, men inte den färg som jag behöver. om ett par dagar tar jag det sista steget).
Sbreete all nafig?

Gästen

Casting Loreal paint jag gillade inte. För en månad sedan i december var målade i askljusbrun färg. Jag gjorde det bra, bara en månad gick snabbt och det sköljdes inte, och inte bara den ursprungliga färgen tvättades bort, så den tidigare målningen tvättades också bort. naturlighet

Aluha

Om du är mörkblond blir du inte blond från första gången!

Alyonushka

Samma gjutning från L'Oreal konstant målade) tog alltid mörk choklad - jag tyckte om det mycket och efter tvätt var det som en mer mättad färg. Jag bestämde mig för att köpa ibenholt, jag fick vikt (som ingenting som färgen så mycket, men efter den andra.) Tvätta (två gånger i veckan) svart tvättades bort för min hårfärg) vilket skräp är fortfarande i chock))

lilja

tvättades en vecka före det nya året. tyckte inte om det. efter ng den 10 jan där det målades med en ljusbrun palett där, på grund av effekten, hade min färg gått ut och därför tog färgen inte riktigt det. färgen verkade äntligen oförståelig och melimatiseringen förblir och dess nyanser och gula hår är fortfarande rödaktiga skit. Kort sagt, om jag går till frisören och berättar att de målar mig i en normal ton, kommer jag inte att bli blyg?) Eller oavsett vilken salong du köper måla och måla dig själv, va?

Masha

mojno tonirovat srazy. ingen stoykoy kraskoy mojno pokrasit cherez 2 nedeli. volos doljen vostanovitsya.

Liza

Jag var tömd, de visade sig mycket ljusa, som missfärgade, efter en dag som jag målade om i ljuskastan så blev resultatet inte rött, dagen gick igen, jag vill repaint i svart. Tror du att håret inte kommer att falla ut?

Hur länge kan han bli ommålad?

Canim

Ja, även på samma dag målade jag på något sätt 3 gånger om dagen för att hitta rätt nyans, och sedan varje månad som rötterna växer. Min väns mamma har använt henna sedan hennes ungdom, och hennes hår är underbart. Jag målade med henna i 5 år tills jag bestämde mig för att bli blond, hennes hår är vackert, tjockt, på grund av Henna som täcker håret, det är lätt att kamma, skina och hårvolymen ökar med 2 gånger. Inga hårmaskor behövs. Den enda minus av henna är att det är svårt att ta bort från håret om du vill bli blondin.

Margarita Vilyanova

Naturligtvis kan man inte färga ofta med henna, håret blir torrt. och så är det nödvändigt att göra näringsämnen masker, och om du är också vacker, då vitaminer är nödvändiga. Jag förstod mig först nyligen. Jag började använda Lundenilon elixir, jag dricker det bara i schampo, balsam och masker ibland. Hår förundrade hur friskt och starkt stål, till och med sjönk.Nästa Artikel
Sätt att tvätta Henna från hår hemma