Kan jag använda utgått hårfärg?


Kan jag använda utgått hårfärg?

Tja, om du inte känner sig ledsen för dig själv, så kan du till och med måla med filtpennor. Det är omöjligt att använda det faktum att det här är bortskämd är din hälsa och din skönhet, och färgen är inte en naturlig komponent från vilken det inte alls är känt vilken reaktion som är mer försenad. Inte tjäna pengar på dig själv i alla fall i normala färger), men genom åren kommer det inte att vara något att kamma;).

Förfallna hårfärg kan användas, men du gillar inte konsekvenserna. Många produkter har en period av sitt normala tillstånd, efter att perioden har löpt ut, är produkten inte lämplig för användning, samma med förfallna färg. Olika problem kan uppstå, såsom en allergisk reaktion.

Till att börja med är utgått gods varor som inte kan användas på grund av risken för hälsorisker. Om det var möjligt att använda färgen så länge du vill, skulle paketet inte ha ett utgångsdatum.

Vilket färgämne som helst är en effekt på hår och hud med kemikalier, du kan skada dig själv tills du får brännskador eller håravfall.

irritation, utslag mm kan inte vara önskvärt, inklusive håravfall och hårdbränning i hårbotten (då kan håret inte växa), så jag rekommenderar dig att göra smink i salonger eller med färgad färg, men inte i förfallet fall

Det är bättre att inte experimentera på sin skönhet och hälsa. Om du använder förpackning förfallna hårfärg kan konsekvenserna vara olika. Till exempel, i bästa fall - hårfärgen är inte som den borde vara. Det kan också vara att den försenade färgen börjar kemiska processer, och färgämnet i sig kan bli ett gift för ditt hår - det kan skada dem tills de blir oigenkännliga, och du kommer att se ut som ett lurigt hus.

Själv frågade den andra dagen samma fråga. Fanns ett rör av expired paint Estelle. Efter att ha läst recensionerna av personer i nätverket och efter att ha tänkt över det, bestämde jag mig för att det inte är värt att måla med utgått hårfärg. Även om jag har mycket tjockt hår, inte alla kvoter, kemi " Det tar.

En annan vän sa att i ett rör finns det redan kemiska processer som inte alls är användbara, inte bara för håret utan också för hela kroppen, eftersom färgen absorberas i hårbotten.

Gör inte detta, även om den här färgen är dyr och värd en förmögenhet. Alla möjliga allergiska reaktioner är möjliga. Inte för ingenting är datumet (utgångsdatum). Då kan du spendera mycket mer på behandling. Ta inte risker.

Om ditt hår är kärt för dig så borde du inte vara vacker. Jag köpte en gång en färg, men det visade sig vara försenat, kom till affären och ändrade det (de handlade det till mig utan problem).

Måla - det är en sådan kemi att det är okänt vad som händer med ämnen där efter utgången av termen.

Jag försöker att inte ta färg när hållbarheten ska sluta under de närmaste 2-3 månaderna.

Använd förfallna färger är inte värda det, eftersom hårfärg inte har någon ingrediens i dess sammansättning och det är inte känt hur de kommer att verka efter utgångsdatumet.

Dessutom är färgämnen vanligtvis i ett metallrör och även om det inte finns någon kontakt med syre i sluten form, kan färgen reagera med metallen efter utgångsdatumet.

Du bör inte använda hårfärg efter slutet av dess term, jag tror inte att det är bra och du kan antingen måla det dåligt, färgat eller kanske en allergi att utföra. Färgen kan också vara farlig, att lukta på grund av förseningar.

Du bör inte använda utgått färg, det är bättre att kasta bort det, hälsan är dyrare än att spara.

Jag undrar vad som kommer att hända om du färgar håret med utgått färg

Jag undrar vad som kommer att hända om du färgar håret med utgått färg

19 kommentarer på "Jag undrar vad som kommer hända om du färgar håret med utgått färg"

Kommer att torka huvudet med en trasa efter det)))

Huvudbränna allergi

Men försiktigt försök inte använda den. Måla är inte värt en miljon, du kan köpa färskt.

Ja, nej, jag kommer inte bara svärmor jag glömde färgen 2005, jag gjorde posten igår, så det blev intressant och vad är konsekvenserna

Tja, om du bara hamnar. Systern kom till sjukhuset med en stark allergi, det var allt svullet och ansikte och huvud

Natalia, hur är hon så bestämd för en sådan handling? Det är samma kemi, hon spädar så mycket hennes hår, och en försenad man förmodligen förstörs mycket värre

Alyona, fig själv. 10 år försenad. Svärmor älskar dig så mycket, okej, några dagar, men här... Jo, det här är kemi, reaktionerna har antagligen redan gått de felaktiga! Antingen bränna håret, eller ingenting alls, men experimentera bättre.

Tatiana, jävla ledsen Barbie det finns inget, men något så väldigt intressant att prova

Alyona, Barbie har konstgjort hår!

Tatiana, och du experimenterar inte med människor, det är synd

Alena, svärfar och erbjuda att låta dem testa

Tatyana, att hon är en dåre, är det möjligt att förstöra sig, försöker hon övertyga mig om att färgen är bra och att det inte kommer att bli så här

I bästa fall kommer det att färgas med fläckar eller i fel färg, i värsta fall har de redan skrivit vad som kan vara.

När jag såg den här färgen hade jag en sådan överraskning, jag blev van vid det faktum att det alltid kommer två rör av färg, och den här har det, ja, och utsikten är också om det är färg för något annat och inte för hår

Alena, slutdatumet passade redan efter att ambulansen anlände

Köp en ton som är liknande och vackrare än den här. Svärmor berätta för mig att du har kommit i sängen.. och hon kommer att falla bakom dig

Vad händer om du färgar håret med utgått färg

Det är värt att titta på menyn med tjänster av de flesta bra skönhetssalonger, eftersom det blir klart att färgningen av Lebel Materia är en av de mest eftertraktade behandlingarna.
Jag bestämde mig för att försöka Lebel hemma att måla mig själv, titta verkligen på den här snygga färgen, jämföra effekten av andra professionella färger som jag redan har försökt. Jag är inte professionell och det här är inte en Lebels färghandbok, men bara min recension, mitt intryck och historien, som jag gjorde.


Lebel palett Kalla askfärger i paletten Lebel är CB (Kallbrun) - Kallbrun, A (Ash) - Ashy, ABe (Ash Beige) - Ash-Beige, Pe - Pärlemor, MT - Metallisk.
Jag valde Pe-12 - perlamutr (pärlemor), nivå 12 är en mycket lätt blond.


Färgning Lebel Materia Jag blandad färg och oxidator i ett förhållande 1: 1. För rotzonen (rötter + 1-2 cm från rötterna) blandade jag färgen med ett oxidationsmedel av 6% - det här är den högsta oxiden vid Lebel.
För hårlängd - lägre oxid - 3%. Hårlängd...

Vad ska jag göra för att mitt hår ska falla (smula, smula)?

Det är svårt att tillräckligt kalla denna egenskap av hår i ett ord. De hällde, spridda, var smula - det viktigaste är att inte falla. Men det som står bakom det här ordet är helt förståeligt - du tar en sträng, släppa - och håret faller längs ett hår, som täta trådtrådar, de är tunga, inte klamrar varandra, blir inte förvirrade och ljuger inte "klumpar", till vilka medellånga hår. Det vill säga de som inte curl, och även att kalla dem raka fortfarande arbeta och arbeta som en likriktare.

För att håret ska ha den här egenskapen är det nödvändigt att det är:
hälsosam - på grund av att sektionen längs hårets längd håller fast vid varandra och på grund av detta är de "massiva" fuktiga - torrt hår är ett "moln" rakt (av natur eller med rätare) jag, i min blekta blond, har effekten av "frihet" "ge en bra mask av professionella företag. En av mina favoriter är Matrix Biolage Color Care Bloom mask.
Mask Matrix Biolage Color Care Bloom

Askfärg med Mixton och Estellefärg

Här är en hårfärg - mest av allt jag lyckades uppnå. Jag ville ha en sådan färg under mycket lång tid, jag gjorde det och såg till att det inte passar mig - det är för kallt för mig. Inte förvånansvärt gick jag inte i ash, för jag går inte och blå och blå nyanser. Men ändå kommer jag att berätta för dig hur jag uppnådde det.

För att få en sådan hårfärg behöver du använda korrekturläsare eller mikrofoner. Jag arbetade inte med ren färg, det fanns inte tillräckligt med blått pigment.

På blekt hår hade jag först Estelle färgämne 9/16. Sedan log hon och jag bestämde mig för att hålla toning. Jag hade en lila korrekturläsare, jag löst det med oxid och satte det på strängarna, men det gav för violett en nyans. Så jag insåg att du inte behöver lägga till en röd underton, det finns redan i ditt hår (lila = blå + röd). För aska behöver jag bara blå. Men om håret efter ljusning är mer gult kan du behöva en lila korrigeringsmedel. Beror på din bas.

Kan jag använda utgått hårfärg?

Själv frågade den andra dagen samma fråga. Fanns ett rör av expired paint Estelle. Efter att ha läst recensionerna av personer i nätverket och efter att ha tänkt över det, bestämde jag mig för att det inte är värt att måla med utgått hårfärg. Även om jag har mycket tjockt hår, tar inte allt "kemi".

En annan vän sa att i ett rör finns det redan kemiska processer som inte alls är användbara, inte bara för håret utan också för hela kroppen, eftersom färgen absorberas i hårbotten.

Det är bättre att inte experimentera på sin skönhet och hälsa. Om du använder förpackning förfallna hårfärg kan konsekvenserna vara olika. Till exempel, i bästa fall - hårfärgen är inte som den borde vara. Det kan också vara att den försenade färgen börjar kemiska processer, och färgämnet i sig kan bli ett gift för ditt hår - det kan skada dem tills de blir oigenkännliga, och du kommer att se ut som ett lurigt hus.

kocakpaca.ru

hårklippningar, hårklippningar, hårvård

Hållbarhet för hårfärg

Hårfärg. löpt ut. Du kan använda den. Estel, håret blir inte grönt.

svar:

Sandra

Om röret är öppet är det omöjligt. Om röret är förseglat och förseningen inte är mer än 2 år, då kan du. Kosmetik har en lång hållbarhet, bara av ryska standarder, 3 år och av utländska standarder, 5 år. Jag vet salonger som köper utgått färg på ett billigt sätt, kunder frågar inte datum! Jag har aldrig hört talas om färgproblem (grönt kan erhållas antingen med fel färgval eller med analfabeter).

ekorre

inget sätt!

Olesenok

Du kan stanna helt utan hår. Riskera inte förgäves. det är inte värt det.

Matryonka

nej du kan inte använda
och om färgen också var öppen, till exempel i ett sådant tillstånd från öppningsdatumet inte mer än tre månader

Ksenya Zaitseva

Om inte all försenad kan användas, sedan försenad tembolee.

Lyuba Ivanova

Jag skulle inte våga, det är bättre att köpa ny färg, särskilt Estelle är inte dyrt än hår))

Kan jag använda hårfärg som har gått ut?

svar:

Natalia Pehina

möjligt men inte värt det.

inte önskvärt, men inget hemskt

anya

Du kan. Det enda som effekten kanske inte är exakt vad som förväntades (det här är om det är mycket försenat).

chanel

du kan använda)) bara vad kommer att bli resultatet.

Evgeny Prokopets

Prova det och berätta det.

Catherine

Bättre inte värt det. Resultatet kanske inte alls, eller det kommer att vara sådant att du måste måla om. Köp bättre ny, det är inte så dyrt.

Anasteychen (med)

MM.. Jag tycker att det inte är nödvändigt! Även några om hon inte tar med, hållbarhet, det finns en hållbarhetstid. om det inte var så viktigt tillverkare inte skulle begränsa, tror jag förmodligen. och Vaolos kan förstöra.. du vet aldrig vilken typ av färg!

Vi kom till dig!

Det är möjligt, men du kommer att försöka nästa färg när nytt hår växer :)

Olga Ivanova

kan inte Du kan få en stark allergi.

Om hårfärg

svar:

Anna Vlasova

Jag tror att det är möjligt tid för ett sådant utgångsdatum. Och om hon stod i affären i ett affärsfönster / lager samma? du vet inte)) så allt kommer att bli bra med henne)

Max-75

Du kan du kan. Särskilt om det smugglas "Titanic"))))

Mitt konto har tagits bort

ja det kan du självklart.

Andrew

Självklart kan du. ljusare i vakuum, färg i ett järnrör. Ingenting kommer att lagras i badrummet

Tatyana Rusanova

Jag tror att det kan du använda

Shilova Vera

det är nödvändigt att ta så långt det är nödvändigt och inte förvaras för senare och glömt i ett halvt år

Alyonushka

Victor

Du kan. säg då, va?
Det behöver inte lagras i kylskåpet, det är inte persilja.

Sherche la |

Om förpackningen är stängd och utgångsdatumet inte har gått, kan du

Älskling jag är söt

Självklart kan du. Butiken är varm lika mycket som den är.

WESNA

Du öppnade inte den, så det är möjligt, ja det finns vanligtvis ingen kontraindikation för sådana lösningar i badrummet

Limonhik

Jag jobbar själv med att producera hårfärg, färgens hållbarhet är tre år! Och det faktum att hon hölls i badrummet förstörde inte nästan det, använd det utan rädsla!

Hårfärg hemma

Att välja hårfärg måste du vara uppmärksam på en mycket viktig omständighet. När du tittar på färgscheman av en viss färg eller färgad svans av syntetfibrer, kom ihåg att denna färg applicerades på ljusfibrer eller vitpapper.

Tja, du kommer att ta itu med ditt eget hår, vilket är färgat av natur eller andra färgämnen. Därför är det omöjligt att fokusera fullt på färgbord, annars riskerar du att få en helt annan färg eller nyans.

Glöm inte att färgen såväl som mat har en hållbarhet, så att välja färg, var uppmärksam på detta faktum. Om du använder utgått färg kan du få ett helt oväntat resultat. Till exempel, istället för svart kan du bli grön. Detta beror på att kompositionen av hårfärg innehåller en blandning av olika komponenter som försämras från lång lagring. Dessutom kan en expired färg orsaka irreparabel hårskada.

Du kan inte köpa färg från slumpmässiga säljare. Som en följd av en studie utförd av anställda vid Institute of Beauty, fick kvinnor som förvärvade färgämnen från slumpmässiga säljare akut dermatit, varefter håret började falla ut intensivt.

Vid köp av färg är det värt att uppmärksamma om paketet är intakt och allt innehåll är på plats.

Ofta i butikerna hittar du en speciell professionell färg, som skiljer sig från den vanliga stora volymen. Denna färg är också svår att använda hemma. Därför, om du bestämmer dig för att köpa en liknande färg för dig själv, då är det bättre att göra det i halv med en vän.

Du bör inte ovillkorligen tro på färgerna som det står på att färgen innehåller speciella komponenter (oljor, infusioner) som återställer hår och så vidare. Mest sannolikt innehåller dessa färger verkligen den angivna beredningen, de kommer inte att kunna återställa håret. I bästa fall mjuka de bara effekterna av kemikalier.

Hur färgar du ditt hår hemma?

1. Innan du färgar håret själv är det lämpligt att rådgöra med en frisör om vilken typ av vård ditt hår behöver efter färgning.

2. Innan färgning av håret rekommenderas att inte tvätta håret så att håret har ett naturligt skyddande skikt.

3. 12 eller 24 timmar före färgning bör genomföra ett allergitest enligt anvisningarna för färgämnet. Testet utförs på insidan av handleden, armbågen, det vill säga på de ställen där det finns mycket känslig hud. Du kan testa på huden bakom örat. Om det inte finns någon allergi efter det att du kan använda denna färg på ett säkert sätt, ändrar du hårfärgen. Om röda fläckar eller klåda uppträdde på testplatsen betyder det att det är kontraindicerat att använda denna färg.


4. När du har blandat alla färgämnen (strikt enligt instruktionerna), ska denna blandning omedelbart appliceras på håret, annars kommer färgen gradvis att förlora färgningsegenskaperna. Färgen bör helt täcka allt hår. Om håret är för långt krävs två färgämnen.

Appliceringen av färg bör börja från baksidan av huvudet, sedan gradvis flytta till övre delen av huvudet, och åtminstone ska färgen appliceras på templen. Således kommer allt hår att färgas jämnt.

5. I närvaro av grått hår bör deras färgning utföras först. Den exakta tiden för exponering för färg kommer att kunna beräkna en erfaren frisör. Det är viktigt att undvika överfärgning på håret, eftersom det tidigare inte kommer att leda till ett utmärkt resultat vid tvättning av färgen från håret. I det första fallet kommer håret att få allvarliga skador, och i det andra - de kommer inte att smyga in helt.

6. När du applicerar färgen kan du inte använda en kam, annars kan håret förbli fläckar. Det är möjligt att tvätta färgen från huden med bomullsull doppad i vinalkohol. Det är önskvärt innan du applicerar de hudområden som är närmast håret, smörj med en oljig grädde.

7. Under färgen måste hår på händerna vara bära handskar.

Observera de angivna reglerna för hårfärgning, du kan förvänta dig att få ett bra resultat.

Term, förhållanden och lagringstemperatur för hårfärg

Vilken kvinna som helst ser bra ut. För att göra detta, använd alla typer av verktyg, inklusive olika färgämnen för hår. Det händer så att en ny bild förändrar en person radikalt, men tyvärr inte bara till det bättre. Icke desto mindre arbetar många flickor outtröttligt på bilden, för att spara utan att tillgripa hjälp av specialister. Naturligtvis är det i sådana fall fråga om hur man väljer och hur mycket hårfärg kan lagras. Om detta och prata.

Från den här artikeln lär du dig:

Hur man väljer rätt färg

Felaktig färg kan inte bara förstöra utseendet, utan också skada håret. En bra professionell komposition kan knappast köpas för lite pengar. Och de som vill spara på sitt eget hår, ångrar senare det ofta.

När du köper ett färgämne bör du uppmärksamma inte bara färg och pris. Det är viktigt att tillverkaren av denna produkt är välkänd och har många års erfarenhet av produktionen. Om det råder några tvivel, är det bättre att först läsa recensioner om den här produkten på olika webbplatser och bestäm sedan om du vill köpa.

En av de viktiga faktorerna vid köp är tillverkningsdatum. Om produkten är utgående kan den leda till oförutsägbara resultat och allvarligt skada håret. Kemiska reaktioner som utvecklas i produkter som redan har gått ut, orsakar ofta olika hudirritationer och allergier. Därför är det viktigt att köpa en komposition som har ett "friskt" tillverkningsdatum.

Hårfärgförvaringsförhållanden

Hårfärger är kosmetiska produkter, så de har begränsad hållbarhetstid. Förfallna produkter kan orsaka allvarliga hälsorisker. Därför bör lagring av hårfärg utföras enligt vissa regler.

Behåll hårfärgbehovet:

 • på ett kallt ställe (från +5 till + 22 ° С)
 • med låg luftfuktighet (högst 70%),
 • skyddad mot starkt ljus
 • solstrålar
 • öppen eld.

För dessa ändamål är skåp som inte tillåter ljus eller en byrå lämplig. Också platsen där färgen är belägen bör vara otillgänglig för små barn, om de är i huset.

De världsberömda företagen som producerar hårfärger, som Garnier, Wella, L'oreal, anger en hållbarhet på 3 år från tillverkningsdatum. Men om färgen länge stod i fönstret, är det bättre att inte köpa den. Särskilt om dess hållbarhet inte är över, men det kommer till ett slut. På displayen utsätts produkter för både solljus och hög luftfuktighet och temperaturförändringar. Allt detta har negativa effekter på produkternas kemiska egenskaper.

Den hållbarhet som anges av tillverkaren gäller endast produkter som är förpackade på fabriksmässigt sätt. Om färgen redan är öppen ska den användas så snart som möjligt.

Är det möjligt att använda expired paint

Professionella frisörer rekommenderar inte användning av utgått produkter. Men i fall där det inte går att köpa en ny komposition, kan du ansöka utgått färg.

Det är tillåtet att endast använda en utgått produkt om den sparades i enlighet med alla regler. Och hållbarheten överskreds med högst en månad.

Lägg i så fall en liten mängd färg på huden. Om ingen allergisk reaktion följer kan kompositionen appliceras. Men ingen kan ge garantier för att håret efter färgning kommer att ha önskad nyans.

Hur mycket kan lagras utspädd färg

Om komponenterna i färgkompositionen redan är blandade efter 30 minuter blir det oanvändbart. Därför måste vi komma ihåg att den utspädda blandningen för färgning av hår inte lagras. Det kan inte användas i framtiden, även om det kommer att finnas i en flaska som är förseglad.

Förvaring av oanvänd färg

Om kompositionen inte var fullt använd, ruska inte för att kasta bort den. Röret är vridet på ett sådant sätt att en del av kompositionen som finns i den går till nacken och fyller den till slutet. Dra sedan åt locket ordentligt. Observera att det finns så lite luft som möjligt i röret.

Förvaring av hårfärg, som förblir i röret efter applicering, bör ske på en plats skyddad mot ljus. Direkt solljus och feber är också kontraindicerade. I detta fall kan kompositionen behålla sina egenskaper upp till 6 månader. Röret ska inte skadas, och locket ska vara tätt stängt. Du kan hålla röret i ett skåp eller en låda.

Men inte alla typer av färgkompositioner kan lagras på detta sätt. Om de innehåller naturliga ingredienser blir deras spara tid mindre och är vanligtvis inte mer än en månad. Men beslutet om huruvida och hur mycket hår som kan lagras görs först efter att ha studerat tillverkarens rekommendationer direkt på röret.

Du kan behålla hårfärgen, men du bör göra det under en kort tid och följa tillverkarens rekommendationer.

Svart kosmetisk låda

Torsdagen den 7 februari 2013

Färgläggning med expired tint balms. En vecka senare

De som följer denna blogg kanske väl undrar vilken typ av metamorfos som händer med min hårfärg färgad med utgått tennbalsam Artual och Tonic. Det är dags att skingra tvivel om skadan från användningen av sådana produkter och visa dig några bilder :)

Tack för att du bodde hos mig och besöker den här sidan, idag firar jag det verkligen oväntade nummer 4000! Jag tackar alla som kommer till min blogg ofta eller för första gången, jag är glad att jag är intresserad av dig!Så tro inte att allt mitt hår har spillt ut eller det har blivit en underbar skönhetståg, allt är underbart med dem! Som vi hade förväntat oss hos mästaren sköljdes färgen på den långvariga Artuali bort mycket snabbare och min inhemska nyans började dyka upp. Tonic håller med den sista styrkan, men jag övervinnar det med masker för hårväxt :)

Jag kommer att svara på brännande frågor:

 • Hur känns håret efter en sådan chock?
 • Oroa dig inte, allt är OK med oss, det är inte märkt driven håravfall, förändring i utseende, problem med borstning, omsorg och föroreningar hastighet shag (göra justeringar för att nu på vintern och måste bära en hatt).
 • Kommer du fortsätta att experimentera?
 • Ja, visst! Om detta lite lägre.
 • Visas en rödaktig nyans när den tvättas ut?
 • Ja. Du måste vara beredd på att rött blir rött, sedan rost, då smutsigt oranged, och Gud vet hur.
 • Är det värt att slåss med det här och hur?
 • Det här är allas val. Jag försökte inte tvätta färgen snabbare, allt hände av sig själv och gradvis. Om du brinner eller är mycket generad av färgen, hänvisar du till en bra mästare, men experimenterar inte dig själv, håret är inte vad det är värt risken. Dessutom är standardapparaterna för tvättning i hemmet avsedda för ammoniakfärger, vilka inte är tonade balm.
 • Hur ofta kan du färga och måla håret med Tonics?
 • Förra gången tonade jag rötterna nästan en gång i veckan. Det är på rötterna som det tvättas av framförallt på grund av schamponering och kamning. Ingen permanent färgning gav mig några problem, förutom ett rosa badrum :) Varför målade jag bara rötterna, men inte hela längden? Ja, helt enkelt för att det inte är meningslöst att ständigt uppdatera den redan ljusa mättade färgen. På längden på färgen tvättas långsamt, det ser vackert ut. Dessutom är det bara en produktkonsumtion, för för en målning (helt) behöver jag 1-2 flaskor balsam.

Jag har redan förberett två nyanser av den nya Tonika som, till min ånger, har ökat väsentligt. Om det tidigare var gratis att köpa en flaska för 18-20 UAH, nu måste du köpa den för 26-30 UAH. Jag gick runt halva staden, men priset vid 26 var det lägsta. Jag var tvungen att ta det. Så i min svarta skönhetssalong var Tonica Indian Summer och Bordeaux (redan i klassikerna).

Den 13 januari 2013 kommer en regelbunden målning att hållas (den här gången med kvalitetsprodukter), som jag kommer gärna berätta för dig och visa dig många bilder. Vi ses, kära läsare!

KONSULTATIONER TRICHOLOG

Färgade håret med utgått färg, hennes hår började falla ut

Välkommen! Jag färgade mitt hår med utgått färg (försenad med 4 månader), håret började falla ut mycket starkt, är detta en oåterkallelig förändring? Tack så mycket!

God eftermiddag, Alena! Användning av expired paint är inte en orsak till att oreversibla förändringar uppträder. Använd antioxidanter (vitaminer C och E, etc.) i hårvårdsprodukter. Till exempel - Revita schampo från DS laboratorier.

Färgförfallande färg

Sidor 1

För att lämna meddelanden måste du logga in eller registrera dig

Inlägg [7]

1 Tema av Ilona Ivanova 04/16/2015 09:51:14

 • nykomling
 • Betyg: 2
 • Registrerad: 04/16/2015
 • Inlägg: 1

Ämne: Färgförfallande färg

Jag fick en berättelse om hur salonger köper utgått hårfärg på deshovka. Att säga att det inte finns något positivt, vet kunderna fortfarande inte vilken tid det är. Är det så? Kan jag använda denna färg?

2 Svar från Galina Arburovna 04/19/2015 11:42:27

 • nykomling
 • Betyg: 1
 • Registrerad: 04/19/2015
 • Inlägg: 1

Re: Färgförfallande färg

3 Svar från Marina Kofanova 04/19/2015 18:12:21

 • medlem
 • Betyg: 34
 • Registrerad: 27 augusti 2013
 • Meddelanden: 13
 • Tackade Totalt: 4
 • Tack för det här inlägget: 1

Re: Färgförfallande färg

Jag skulle under inga omständigheter arbeta i en sådan salong! De säger att inget hemskt händer, färgen gör ett utmärkt jobb med sitt arbete, men vad om. Sedan vad ska man förklara för kunden? Om du är en självrespektiv mästare, samarbeta inte med sådana salonger! Detta är min personliga åsikt!

4 Svar från Olga Pirozhenko 04/19/2015 22:23:32

 • professionell
 • Betyg: 753
 • Registrerad: 30.11.2012
 • Meddelanden: 1 309
 • Tack Totalt: 316

Re: Färgförfallande färg

Jag fick en berättelse om hur salonger köper på deshovke utgått för hår. Att säga att det inte finns något positivt, vet kunderna fortfarande inte vilken tid det är. Är det så? Kan jag använda denna färg?

Frågan uppstår, var lyckas de köpa utgående färg? Första gången jag hör om detta. Något slags skit.

5 Svar från Svetlana Telichko 04/21/2015 20:42:32

 • nykomling
 • Betyg: 1
 • Registrerad: 04/21/2015
 • Inlägg: 3

Re: Färgförfallande färg

6 Svar från Elena 04/22/2015 16:01:18

 • professionell
 • Betyg: 632
 • Registrerad: 11/22/2011
 • Meddelanden: 817
 • Tackade Totalt: 276

Re: Färgförfallande färg

Nonsens. Varje salongdirektör och varje mästare är ansvariga för sitt arbete, för konsekvenserna av att använda färgämnen och andra droger. Varje kund kan väcka ärendet för domstolen och ingen kommer att köpa en försenad produkt för att bara spara två rubel och tjäna hundra problem gånger mer.

7 Svar från Marina Kofanova 04/23/2015 18:09:52

 • medlem
 • Betyg: 34
 • Registrerad: 27 augusti 2013
 • Meddelanden: 13
 • Tackade Totalt: 4
 • Tack för det här inlägget: 1

Re: Färgförfallande färg

Min vän arbetar i en salong där de använder brottslighet, men de köper inte det med ändamål, men enkel ursäkt bör användas, släng inte ut hela rören)). Hon jobbar på sin färg, och tjejerna som arbetar med ägarens intresse arbetar med hela salongfärgen, inklusive utgått! DETTA ÄR SKADLIGT! Tyvärr finns det dumma, giriga människor som inte förstår något i frisörsverksamheten ((De behöver bara tjäna mer, men de bryr sig inte om det.Nästa Artikel
Lightening hår med kefir