REMOVERING HAIR folkmetoder. Tips och recept.


Jag vill prova det själv... MEN du kan inte prova flera recept på en gång! Brännskador eller missförhållanden och allergier. Noggrant läsa.

Dessa recept tas från forumet. Forumet var tre år gammalt, tjejerna började utrota sitt hår kollektivt och alla intryck, peripetier, transkript av alla recept, svar på olika frågor beskrivs där i detalj. Recensioner av dessa recept är väldigt olika - någon hjälpte till att någon inte gjorde det. Det som är viktigt är inte bara receptet, men också förberedelsemetoden. Du måste hitta en som passar dig. Här är de populäraste recepten på detta forum i fallande ordning av deras popularitet:

1. Kött av tallkottar eller pinjenötter. Buljong från skalet med pinjenötter: brygg 1 kopp kokande vatten 2 msk. l. krossat skal, lägg i ett vattenbad i 15-20 minuter, kyla och påfrestning. Med en bomullspinne att torka händer och fötter rikligt för att ta bort håret från dem. Här är receptet på en tjej som enligt henne blev av med hår på vissa delar av kroppen alls:

Färska cederkottar kokades och hartsvattnet smörtes flera gånger på fötterna. Potten behöver verkligen ta det dåliga, men det tvättas inte från hartset. I allmänhet blev håret väldigt sprött och du kunde bara dra fingrarna.

2. Nötskal eller lut. Varianter är antingen pinjenötter eller valnötter. Skal bränna, sila aska, så att det var som mjöl, häll lite vatten. Den resulterande lösningen kan smarta problemområdena. Men vissa säger att sprit är mycket effektivare när asken kokas i 2 timmar. På teman askanötter erbjuds också recept - blanda det med tvål eller med vegetabilisk olja.

3. Njurolja 40 g krossade näsfröer häll 100 g solrosolja, infusera i 8 veckor, smält och smörj problemområden 8 VECKOR Det är mycket viktigt att ta färskt frön och inte sticka nässla, men dioecious. Fröna mognar i juli och augusti

4. Juice av grön valnöt. Det är inte nödvändigt att klämma någonting, bara skära den oreda valnoten i hälften och smutta den håriga delen av kroppen. Eller gnugga hudvattnet. Observera, om det transporteras bort kan det finnas en brännskada. Vanligtvis säger de att 2-3 förfaranden är tillräckligt, men på forumet använde tjejerna den här metoden under mycket längre tid.

5. Detta är en dope. Fröer på en kaffekvarn, slipa grundligt. Häll mycket vodka till konsistensen av tjock grädde. Insistera 3 veckor. Smörj sedan vid behov. Datura är giftigt

6. Euphorbia (även giftigt). 100g. juice pressad från färskt löv och stammar av mjölkblom, blanda med 50g. hydratiserad kalk och 50 g aloe juice. Låt stå i 2-3 timmar, omröring. INSERT till hårborttagningsställen, lämna i 10-15 minuter (beroende på tolerans), skölj med varmt vatten. LUBE Vaseline eller kräm. För en person kan inte använda den.

7. Receptet från boken Malakhov: ta en machok (hela växten) bränns in i askan och gnidas in i de ställen på kroppen där de vill ta bort håret

8. Gröna druvor. Krympt juice från unga skott av vildvin att gnugga in i huden där håret är avlägsnat. Kan appliceras på ansiktet. Juice inte mogna druvor gnuggar de rätta ställena.

9. Blanda efter epilering (epilator, plockning).

ättika (jag smärter 7-8%), sedan papain med hårhår. Antiviral till salu i livets butik. Denna grädde efter epilering är redan med papain, men jag lägger till mer papain för att göra effekten starkare.

10. Lösning av kaliumpermanganat (stark). Var försiktig, brännskador är möjliga. Några av dessa recept ger färgning på huden (mangan, gröna nötter), så jag råder dig att applicera dem på vintern. Om du tror på recensionerna, börjar de att falla ut med rötterna när de applicerar dessa recept för vissa tjejer, för andra - efter epilering blir de tunnare och börjar sedan växa mindre eller försvinner helt. Jag kanske börjar med ett avkok av cederkottar. Kan ge ett annat sätt - Blondeks. Tjejerna började bara bleka håret, men han gav ett oväntat resultat - håret blev tunnare och blev mindre.

* Ett väl beprövat sätt att avlägsna hår för alltid, är roten dope. Kommer att hjälpa till med hårborttagning i bikiniområdet. Du bör koka roten i 1 liter vatten, så att du får en stark brygga och smörj dem med alltför hårt hår. Följ proceduren för att få ett resultat.

* Basen av följande metod för att avlägsna oönskat hår är valnötskal. Ta skal av tre nötter och blanda med 1 tesked aska. Tillsätt vatten och smält den här blandningen med oönskat hår 3-4 gånger om dagen.

* Hjälper väl i detta problem nässelfrön. De bör användas på bododobie tidigare recept. Du kan också använda snabbljud. Ta 10 g av snabblime och ett läkemedel för kalciumsulfitapotek och blanda till en gräddtjocklek. Applicera blandningen på plats med hår och håll i 30 minuter, skölj sedan med varmt vatten. Se till att pastaen inte kom in i dina ögon.

* Ett annat recept på oönskad hårighet: Häll 1 kopp unga valnötter i en 250 g burk, tillsätt 1 matsked tjära och stäng locket. När blandningen är infunderad i 2-3 veckor på en varm plats, gnugga i problemområden för natten, gör det tills hårväxten i problemområdet stannar.

* Det kan också hjälpa regelbundna tvättställ med överskott av hår, ett avkok av pinjeknutar. Torka inte efter tvätt. Vänta tills vätskan torkar sig själv.

* Ett annat recept baserat på dope. 150 gram dopfyllning med 1 liter vatten. Koka upp, vänta tills buljongen inte blir starkare, det tar ungefär 25 minuter. Börja med att behandla ett litet område av din kropp för att vara säker på att du inte är allergisk. Om allt är okej. Fuktar en bit trasa eller bomullsull i buljongen och torkar problemområdena flera gånger om dagen.

Och några fler recept för hårborttagning för alltid

Tallötter - för att ta bort hår för alltid populära metoder
Ta skalet från färska pinjenötter. Pound det och den resulterande aska häll en liten mängd varmt vatten. Applicera blandningen på de hudområden där du vill ta bort håret. För att genomföra proceduren är några dagar i rad. Efter det kommer håret att försvinna och kommer inte längre att visas. Cedarskal kan ersättas med en valnöt. Men då blir resultatet inte så uppenbart.

Näsolja - för att ta bort hår för alltid populära metoder
Ta 40 gram näsfrö. Pound dem och häll ett hundra gram solrosolja. Efter det, lämna på en mörk plats i åtta veckor. Avlägsna den resulterande infusionen. Applicera regelbundet olja i de områden som kräver hårborttagning.
OBS: Nettle ska inte ta något, men det är dioecious. Denna växt producerar frön i juli och augusti.

Euphorbia - att ta bort hår för evigt genom folkmetoder
Krymp 100 gram frisk juice från stammarna och löv av mjölkgrönsaker. Till saften blandar vi 50 gram aloejuice och 50 gram kalk. Låt insistera i tre timmar, omrör regelbundet. Gnid försiktigt in i kroppsdelar som har oönskat hår. Tåla minst tio minuter, och helst femton och alla tvätta bort. Därefter smörjer kroppen med petroleumgel eller någon annan fet och närande grädde.
OBS: Använd inte receptet i ansiktet.

spikklubba
Lägg fröerna på växten i en kaffekvarn. Mala i några minuter för att få ett pulver. I den resulterande massan tillsätt vodka och blanda tills blandningen i tjocklek blir en resa till sur grädde. Lämna till insistera om tre veckor. Applicera på de ställen där det är nödvändigt att ta bort oönskat hår.

Här är ett annat intressant recept som finns i boken Malakhov. Ta en självväxande vallmo växt och bränna den. Applicera den resulterande aska på kroppen på de ställen där du vill bli av med hår.

Gröna druvor
Kram saften från druvorna. Det är bättre att ta en vinodling av unga vilda druvor. Juice gnuggar kroppen i de platser där det finns överskott av vegetation. Det är viktigt att denna metod är lämplig för särskilt känsliga platser och för ansiktet. Torka av huden på ansiktet med saften av gröna och orörda druvor.

Innan du använder recepten, kontakta en hudläkare. Vissa människor kan ha allvarliga allergier mot ovanstående recept.

• Använd effektivt unga gröna valnötter, du behöver samla i andra hälften av juni. För att avlägsna håret bör fibrernas yta fuktas med saften av en grön valnöt. Ibland finns det tillräckligt med 2-3 sådana förfaranden. Du kan bränna valnötskalorna, om du inte får den gröna, lös askan i vatten och fukt hårväxtområdena med denna blandning. Samtidigt kan du dricka 1 msk. l. En gång om dagen, tinktur av tunna valnötpartitioner (avlägsna partitioner från 3 kg nötter, tillsätt 0,5 liter vodka, insistera 3 veckor, tryck och pressa). Med en ökad sköldkörtelfunktion kan receptet inte användas!

• För att avlägsna hår, använd gräs av vanligt vanligt, du måste koka 150 g gräs av dope i 1 liter vatten för att få en stark buljong och smörj den håriga huden med en bomullspinne som dyppas i denna buljong. Förfarandena ska göras så mycket som möjligt flera gånger om dagen tills önskat uppnås.
effekt. Klar buljong kan lagras i flera år.

• Ta bort oönskat hår med kokt socker: Lös 10 sockersocker i en liten mängd vatten, tillsätt citronkvartsjuice, koka tills massan blir tjock, brun och börjar ligga bakom fingrarna. Applicera varm salva på överflödigt hår och, när skorpan torkar, ta försiktigt bort från huden.

• Du kan använda "näsolja": 40 g krossade näsfrön häller 100 g solrosolja, infusera i 8 veckor, spänna och smörj problemområden tills effekten visas.

• Du kan också använda avkokning av pinjärnsskalet (förbereda såväl som dopbuljongen).

Så att håret inte längre växer (folkmetoder för hårborttagning under lång tid)

Du är här

Jag hatar hårborttagningsproceduren... br.... de växer tillbaka så fort.... Jag undrade om det finns några populära recept för att stoppa hårväxten...?
Jag satt på internet och hittade recept och tips, med hjälp av vilka det är möjligt att stoppa hårväxten. Kanske kommer någon att vara intresserad, jag vill prova metoden med saft av druvor och näsfrö. Det verkar som om de komponenter som ingår i dessa recept inte ger upphov till bekymmer.
Om någon använde ett av dessa recept, skriv då vad resultatet är.
Kanske kan du ge råd på några fler sätt?

1) GRÖNA GRAPPER (vi gnuggar huden täckt med hår, juice av gröna druvor).

2) SEEDS SEEDS. (Infusion av näsfrö på olja. Verkar, men inte omedelbart, men efter ett par veckor! Håret faller ut och då får året inte känna sig).

3) SODA (Ta 1 timmes sked bakpulver med glid för 1 kopp kokande vatten, rör om tills det är helt upplöst och kyla till 36 grader. Ta sedan en gasväv och fukt den i en lösning. Placera där det finns hår, tvätta med tvål, torka och sätt den här trasa i 12 timmar om natten. Ta av gasväv på morgonen, men tvätta inte. På kvällsrepetitionen - lägg en trasa doppad i en uppvärmd lösning. Så 3 dagar Om det inte hjälper dig gör det tre gånger 12 gånger.

Hur bli av med kropp och ansiktshår hemma

Vackert och långt hår är en fråga om stolthet och avund.

Varje tjej ger inte tillräckligt med styrka för att växa hår snabbare och blir tjockare, men samtidigt börjar de inte alls dyka upp på de ställen vi behöver.

Och nu måste vi ta itu med överflödig vegetation på kroppen.

Om du bestämmer dig för att dela med oönskat hår och föredrar att använda folkmedicinska lösningar för detta, se till att de är effektiva och inte baserade på "magiska" tomter eller stavar (ja det finns en hel del sådana tips).

Och hur man blir av med kroppshår hemma idag kommer att berätta Pantry of Beauty.

Säkerhetsåtgärder

Innan du går till hjälp av traditionell medicin, var vänlig observera: Om du behöver ta bort hår i ansiktet (till exempel över överläppen) eller i bikinizonen, är det bara sparsamma medel som inte kommer att bli kemiska brännskador och irritation för dig.

Denna regel gäller bland annat hårborttagning.

Mer aggressiva medel får användas när du behöver ta bort vegetationen på benen, kroppen och händerna, eftersom i dessa områden är din hud hårdare, därför är risken att inte komma i trubbel i form av torrhet, grovhet, irritation högre. Men även i detta fall är det nödvändigt att observera åtgärden.

Vi vänder nu till metoderna. Välj något till din smak:

Hur bli av med kroppshår hemma

Nettle Seed Recept

Få 50 gram näsfrö i någon butik, i landet eller från vänner. Du måste krossa dem och blanda dem med vegetabilisk olja (ta 50 ml olja per 50 gram frön).

Häll blandningen i en burk med lock och tätt, skjut sedan behållaren på ett ställe som inte släpper in i ca 6 veckor.

Ready infusion smörj problemområden varje dag.

Väteperoxid med ammoniak

Köp väteperoxid (6%) och blanda en tesked av produkten i lika stor mängd med flytande tvål, tillsätt sedan fem droppar ammoniak. Den senare ingrediensen är särskilt viktig - det kommer att bidra till att mildra effekten av peroxid.

Rör om allt och applicera blandningen på kroppen. Det är nödvändigt att stå emot det i 15 minuter, varefter det är nödvändigt att tvätta av det, utan att använda vattnet, utan den beredda kamilleavkokningen.

Upprepa proceduren varje vecka: För det första misslyckas onödiga hår, då kommer deras tillväxt att sakta ner.

Manganbad

Lös upp kaliumpermanganatpulveret med vatten så att du får en rosa lösning. Rör pulvret väl så att det inte finns någon enda kristall kvar (det är bättre att filtrera den erhållna vätskan alls). Detta görs för att förhindra brännskador: de är ganska möjliga om partiklarna av kaliumpermanganat kommer i kontakt med slemhinnan eller huden hos en person.

Häll den beredda, filtrerade vätskan i ett bad med varmt vatten (det kommer att få en blekfärgad färg) och sitta i den i 20-30 minuter.

Eftersom hår på huvudet inte anses vara oönskat, glöm inte att skydda det från att komma in i lösningen. Efter en viss tid, torka med en handduk och fukt huden med en kräm (förmodligen kommer kaliumpermanganat att torka det).

Hårborttagning med kaliumpermanganat tillåts varje dag.

Castor med nashatyrkoy

Blanda följande komponenter: 5 gram ricinolja och ammoniak, 35 gram vanlig alkohol och en och en halv gram jod.

Med denna blandning två gånger om dagen bör du smörja de platser där oönskad vegetation är närvarande. Efter flera sådana förfaranden kommer dina hår att försvinna i sig.

Hemlagad hårborttagare

Du kan göra en speciell pasta genom att blanda tre matskedar yoghurt (välj osötad), en halv tesked gurkmeja och ett par matskedar mjöl.

Ingredienserna måste blandas noggrant för att få en pastig blandning, varefter den appliceras på håren. Denna komposition är lämplig även för känslig hud.

Det rekommenderas att använda pasta varje dag, och snart ser du att överskottets vegetation har försvunnit.

Mintinfusion för förtäring

En lite ovanlig, men ganska effektivt sätt är att använda en speciell dryck dagligen - en liten kopp mintinfusion vardera (torra myntablad hälls bara med kokande vatten och lämnas i endast 5 minuter).

Denna växt reglerar nivån av hormoner, vilket förhindrar ökad androgenproduktion och saktar tillväxten av oönskade kroppshår.

Hur bli av med hår i ansiktet, under armarna och i bikiniområdet

Avkok dopa från oönskad vegetation

En avkok av rotdoppen är lämplig för känsliga delar av kroppen, eftersom effekten av detta verktyg är mycket effektiv men samtidigt mjuk. De säger att dopen hjälper till att glömma den extra vegetationen på kroppen.

Koka roten i en liter rent vatten tills du har en stark avkok redo, vilket till slut måste missas av problemområdena. Det är mer praktiskt att applicera om du tar en liten bit trasa och blötlägger den i det resulterande avkoket. Hudområden med oönskat hår gnids tre gånger om dagen i minst 14 dagar.

Var extremt försiktig och uppmärksam när du applicerar ett sådant avkok! Datura - det är fortfarande en giftig växt, och för att tillåta kontakt med ögonen, slemhinnorna, såväl som inuti är det omöjligt. Före användning, applicera lite av produkten är inte ett litet område av huden, för att säkerställa avsaknaden av allergiska reaktioner.

Och ändå kan fel dosering leda till brännskador, innan du väljer denna åtgärd, tänk noggrant och vidta alla försiktighetsåtgärder, och bäst av allt, kontakta en specialist dermatolog.

Rivanol-lösning

Om du vill bli av med oönskade hår i ansiktet tänker du inte ens på att dra dem ut med pincett, raka med en rakhyvel eller skär dem med sax - så du stimulerar bara tillväxten och dessutom blir de ännu tjockare.

Lägg till alla de listade verktygen och använd följande recept: Förbered en lösning av Rivanol för hårborttagning, blanda det med vatten i proportionerna 1 till 1000.

En gång om dagen rekommenderas de att försiktigt fukta håren i ansiktet, och sedan över tiden kommer de helt att försvinna. Det viktigaste att utföra det beskrivna förfarandet varje dag.

Gröna druvor för avlägsnande av ansiktshår

För avlägsnande av hår på platser där huden är mer känslig, känslig och mottaglig för irritation (detta gäller speciellt för området ovanför överläppen) är en delikatess som gröna druvor perfekt.

Köp i butiken fortfarande orörda druvor och när du kommer hem, skära en bär i två lika stora halvor. Ta nu en och den inre sidan (den där saften kommer att rinna ut), gnid saften i huden med lätta massagebevegelser. Du kan göra det åtminstone varje dag.

Druvsaft behöver inte tvättas bort om det inte stör dig - annars skölj det behandlade området något efter 20 minuter efter att du har gnidat juice.

Men om du har för mycket extra hår på din kropp, var inte lat, gå till en endokrinolog. Trots allt kan ökad hårighet vara den första klockan av allvarlig sjukdom.

Välkommen! Vad ska man göra för att inte växa hår i armhålorna och benen? tack

Permanenta hårborttagningsrecept hemma

Valnötpartition tinktur
Försök med alkoholisk tinktur av valnötpartitioner eller från pinjeknutskal. För att förbereda tinkturen behöver femtio valnötter och ett hundra femtio eller tvåhundra milliliter av sjuttio procent alkohol. Nötter bryts upp, partitioner extraheras från dem och läggs i ett kärl av mörkt glas.

Då är de fyllda med alkohol, de stänger tätt och under veckan eller kanske en månad, bosätter de sig på en mörk plats. När tinkturen av valnötpartitioner är fullständigt förberedd, smutsar hudområdena med ökad hårväxt. Gör det bättre före sänggåendet. Denna procedur utförs dagligen i två till tre veckor, eller flera gånger om dagen i en till två veckor. Efter varje gång kommer ett litet hår att falla ut. OBS: Byta tinktur på valnötter till tinktur på tall (och vice versa) leder till ökad hårväxt!

Grön valnötsaft
Om du använder gröna valnötsaft för att smörja hudområden där oönskat hår växer kommer håret att falla ut. Även om efter det börjar de växa, blir de försvagade, tunna och lätta. Om proceduren upprepas flera gånger kommer det aldrig att förekomma något hår.

Valnötaska
Valnötter kan användas på annat sätt. Deras skal bränns, och valnötasan späds ut med vatten och den resulterande kompositionen används för smörjning av huden med oönskat hår. Håret börjar falla ut. Tolv timmar räcker för att infusera en vattenlösning som innehåller en tesked aska och en halv liter vatten. För att bli av med oönskade hår måste du smörja de områden där de växer, tre gånger om dagen eller utföra halvtimme-kompressor.

Tvål och aska
Från askan av en valnöt kan du också göra en manol. För att göra detta siktas asken genom en sikta, hälls kokande vatten och omrörs sedan i flytande tvål. Den resulterande pastaen och appliceras på problemområdena i huden.

Siberian cedarharts
Du kan också använda hartset av den sibiriska cedern (sibirisk furu). Hartset behöver bara appliceras och tas bort. Förfarandet liknar vaxning, bara håret när det slutar växa.

Gurkmeja mask
Du kan också använda en mask av gurkmeja. Gurkmeja bör spädas med varmt vatten tills konsistensen av gräddfil, appliceras sedan på huden, från vilket allt hår avlägsnas. Skydda med film och håll i minst tjugo minuter.

Durumtinktur
Fortfarande används tinktur dope, men med det måste du vara försiktig, eftersom denna växt är giftig. Gräs dope vanlig (150 gram) måste koka i en liter vatten tills dess, tills du får en stark buljong. Då måste det resulterande avkoket insisteras i tre veckor. I den resulterande tinkturen av dope fuktas med en bomullspinne och torka problemområden.

Grön druvsaft
Du kan också använda grön druvsaft för att torka hudens områden med oönskat hår.

Hur man gör håret växer inte

Det är synd att jag inte läste det innan.

1. Jaga inte för bra betyg. Det finns inget värde i dem. Du ställer själv baren själv, internt och inte en sträng av betyg i tidningen. 2. Du behöver inte vara vänner! Tillräckligt att vara vänlig. Det kan hända att det bara finns ingen "din" person i det här laget. Oroa dig inte, alla framåt! 3. I skolan finns inga "söta barn". Du kommer in i laget, som redan har samlat fullfjädrad, men fortfarande växande personligheter. Detta lag hålls nästan full 11 skolår. Och starkt.

PRO HAIR - vädja till kollektiva erfarenheter.. SP: sammankomster

Behaga råd, medel testas på dina nära och kära, vilket verkligen förbättrar hårets tillstånd i alla (olika) parametrar: förhindra förlust, accelerera tillväxten, förbättra hårstrukturen och alla andra positiva effekter! Var köpas i ett joint venture eller i världen? Förutom vitaminer och folkmedicin i samma fråga.

Hur missfärga hårflickans hår?. tonår~~POS=TRUNC

Tyvärr, inte på fredag. Dotter-brunett vägrade att gå med korta ärmar, det är nödvändigt att lösa problemet. På internet, många tips (peroxid, hårfärg, speciell färg för händer och fötter). Jag skulle vilja ha praktisk råd, kanske har någon provat det. Vad som är effektivt och giftfritt för huden är barnet trots allt rädd för att experimentera.

David Beckham syr klänningar till sin dotter dockor och förbjuder skärning.

David Beckham, 40, är ​​känd som den perfekta fadern. Oavsett rykten om deras förhållande till Victoria, barnas babysit barn, bryr sig och vårdar för alltid. Men i går överträffade han sig själv och tog höjden som var helt bortom andra poppers räckvidd: Victoria Beckham publicerade på sociala nätverk av David, som var engagerad i att skräddarsy dockor till sin enda dotter, Harper. Vad kan jag göra om en 4-årig tjej ville ha nya kläder till sina dockor? "Och vad min dotter behöver borde vara.

Dotterhår. Mode och skönhet

Dottern (15 år gammal) har tunt hår, fluffigt, inte särskilt tjockt. Kanske för att jag inte klippte håret bra i min barndom. Han bär axellängdshår och smällar, som 90% av moderna tonåringar. Den andra dagen berättade stilisten för henne att hon var tvungen att göra något med hennes hår - antingen kemi, att krulla eller dra, för att vara rak. Eller skära väldigt kort för att bli tätare. Kemi / strykning, jag är rädd, fullständigt förstöra vad vi har. Och om du skär det - kan du verkligen klättra kraftigare? Något för mig är det inte.

Redan frågade kommer jag att fråga mer. Om hår. Mode och skönhet

Hur får man inte växa snabbt? Hjälper månen hårklippningen? Eller allt detta skräp? Jag vill ha lite hårklippning och gå länge. Jag vill måla i en ny färg och gå länge. Jag behöver inte "snabb hårväxt"! Okej, nya - låt dem växa. Och de som är - låt dem växa långsammare i längden. här.

Problem med håret. Och huvudet.. Mode och skönhet

Problemet är att innan jag hade långt hår, blev jag trött på det och klippt den lite, då lite mer, och. ännu. I allmänhet, idag gick jag för att trimma, jag blev uppmanad att profilera här - här längden verkar det förbli men också den korta sidan: Och så är det hela axlarna. (Det verkar modernt, inte dåligt, men jag oroar mig som en dåre. Och jag oroar mig för att håret har upphört att växa, att även om jag vill, kommer det inte längre att vara. Ett dumt sådant problem. Det här är inte fallet när jag trimmer.

hur man odlar hår? Mode och skönhet

min styrka är borta. trött på att gå med stubbar. För ett år sedan gick jag för att trimma ändarna - jag var trimmad med en stege, nu bara knippar, för att lös hår ser äckligt ut. De gnuggade ändarna av olika längder sticker ut i alla riktningar. Håret själv har ökat med 2 cm under året. Överallt skriver de det från 1 till 3 cm per månad. och inte ett år.. Vad ska man göra med dem? henna färglösa - behandlade.. masker stjärna i öst, annonserad här - gjorde.. men förvirrande - nifiga.. vän säger att handen är tung med mästaren, det är det inte.

Hår ((tyvärr. SP: sammankomster

Tjejer, medan jag lagade mat i köket, min get, hittade jag sax från min mormor och. klippa håret. Jag sitter brant. Tja vad är det, de har vuxit. redan började de bara fläta flätan (((((((((((Håret blir dåligt dåligt (vi är 5 år gamla, det trimmade bara 4 gånger under denna tid och bara upp till axlarna nu)) i allmänhet är det dåligt att växa. Jag kryper överallt Jag samlar strimlingar i tårar och hon också (säger att det är pinsamt). Pannkaka, huvudet framför är allt till noll, men jag kan inte se från baksidan att jag inte fick chtoli, stannade jag.

Intima frågor, ge :). Mode och skönhet

Egentligen problemet här. Vegetation. Överallt. Jag klagar inte särskilt på hår på mitt huvud - tjock, stark, tjock och stygg. MEN: samma på alla andra delar av kroppen. Tja, hårborttagning med hemmahjälpmedel, vaxning i salongen och regelbundet rakning utförs regelbundet (även om konsekvenserna inte behaga: håret växer in, huden strömmar omedelbart efter proceduren och inflammationen varar tills håret växer, huden blir pimpled, grov och rodnad och allt det). Men Gud med.

Ett barns hår växer dåligt. Barn från 1 till 3

Säg mig, snälla, vad ska man göra för att påskynda tillväxten av ett barns hår? Min dotter har 1g10mes och hennes hår växer väldigt illa. Vi fick höra. För att håret ska bli bättre måste barnet bli sköldt efter ett år, så gjorde vi Dotter var då 1 år 6 månader gammal. 4 månader har gått, naturligtvis har håret vuxit tillbaka, men inte detsamma överallt. På kronan, mer bakom, men i allmänhet liten på sidorna. Kan någon berätta för mig vad jag ska göra för att påskynda hårväxten? Tack på förhand.

Hur man gör håret tjockare. Barn från 3 till 7

Min dotter är engagerad i dans, kommer snart att delta i tävlingar, i helgen gick för att titta på föreställningar av andra barn, alla tjejer hade hår i klaser. Och vi kan inte växa hår. Vi har en tunn kort svans. Håret är inte tjockt och växer långsamt. De säger att sköljning med nässlor hjälper bra, det hjälper någon eller kanske någon har några recept för att göra sitt hår bättre.

Ändra riktningen för hårväxt? Mode och skönhet

Hur skulle det Jag rensade upp kanten och fann att de växer ner med ravinvingar: (Combing ger inget. På hårsprayet är det också dåligt.) Kan jag ändra växlingsriktningen? Dra ut på något sätt smart?

Hårborttagning. Mode och skönhet

Snabb, pozh., Har erfarenhet. Vilken typ av hårborttagning ger resultatet i vilket håret slutar växa, och efter hur många procedurer? Och om dessa förfaranden kan göras på sommaren. Jag läste tidigare här att det verkar som om du först behöver göra en laser, då elektrolys. I en klinik erbjuder de ELOS epilering. Vilken typ av djur är detta och är det meningsfullt att göra det? Tack!

Resultatet är en elektrisk utsläpp, men det är en mycket lång process. Därför är det möjligt att göra fem sessioner av en laser, huvuddelen av håret faller ut och resten är färdig med elektro.

Förra året fanns det 10 kurser av laser, håret blev mycket mindre, men de är :( och nya växer. Om jag inte frös med mina fötter i två månader efter den 10: e, fanns det inget hår, så i år går jag med epilatorn igen, för igen har vuxit upp.

Hur lyfter man håret på rötterna?. Mode och skönhet

Hej alla! Jag har långt hår (upp till axelbladet), och jag blåser dem nästan hela tiden. Men av någon anledning kan jag inte göra mitt hår stiga rakt från rötterna. dvs Jag vrider alltid curler så tätt som möjligt, men det visar sig fortfarande att håret hänger platt längs huvudet, och först då går vågorna. Kanske finns det en hemlighet? Jag gillar det när håret är upprätt rakt från rötterna och krullarna är inte fluffiga, men som genom separata lås. Hur gör man det här?

Odla ett barns mustasch Mode och skönhet

Det här är vårt problem, en 10-årig tjej har en mustasch. Hittills är de inte märkbara, men det blev mer märkbart än 0,5 år sedan. Vår pappa är mycket hårig, förmodligen därför. Ja, och benen är alla samma "ull".Question: Vad ska man göra med mustasch och när är det dags att vänta? Och med benen samma sak att göra eller är det för tidigt? Hon har redan börjat känna sig generad i kjolar för att gå på grund av "ulliga" ben. Om du går, var var?

Roman Smirnov: "Jag ska lära mig styling på 5 minuter!".

Världsmästaren i frisör visade en mästarklass i frisyrer Roman SMIRNOV, ett av landets mest betalda och eftertraktade stylister och världsmästare i frisör, visade hur någon tjej som är sen till jobbet kan sätta håret på några minuter. Rysslands stjärnor och affärs elites favorit, världs- och ryskmästare i frisör, samt toppstylist Roman Smirnov gav en mästarklass på en av de centrala kanalerna och visade.

Missfärgning och borttagning av oönskade kroppshår.

En blandning av 1 tsk. 6% väteperoxid med 1 tsk. flytande tvål och 5 droppar ammoniak. Applicera emulsionen på den håriga delen av huden i 10-15 minuter. Tvätta av kamillektinkturen. Förfarandet görs en gång i veckan på kvällen. Håret lyser, tunt och nästan upphör att växa.

Helen Mirren skär håret själv

68-årige "Oscar-vinnande" skådespelerska erkände att hon inte har tid att gå till frisören. Och även innan hon går ut på den röda mattan kan hon enkelt klippa håret själv. Hennes skådespelarkarriär tar nu av, så hon har mycket viktigare saker att göra än att sitta i en frisörstol. "Jag kan inte ta tid att gå till frisören var sjätte vecka," erkände Helen Mirren. - "Jag åker dit ungefär en gång om året. Resten av tiden tar jag mig själv av saxen och.

Skönhetshår och hudvård utan smink: Endast olja.

Rengöring och näring av hud och hår: 6 minimalistiska recept
. Den sista sköljningen efter tvätt av håret ska bestå av ett glas rent vatten, där en sked äppelcidervinäger tillsätts. Lär dig att massera vissa punkter i huvudet när du shampooar ditt hår, som om du gjorde akupunktur. Människor sällan uppmärksamma hårbotten, under tiden påverkar huden och förhindrar att håret växer ordentligt. Det är nödvändigt att dra huden från skallen, massera det regelbundet med alla tio fingrarna. Applicera sedan en eller två droppar av din unika olja på håret och torka dem naturligt. Så håret kommer att lysa och för länge vara rent. Gå regelbundet till frisören. Försum inte bort dessa besök, så att ditt hårs skick inte förstör dig.

Hår: Varför ska de män och kvinnor. Hårvård

. Andelen duniga hår står för 6 till 25 procent av den totala hårlinjen. Hårtillväxten är inte densamma, och tiden för deras existens också. Håret på huvudet varar längst - upp till 4 och till och med 10 år, och under armarna, precis som i ögonbrynen och ögonfransarna, är det bara 3-4 månader. Den vanliga hårväxten per dag är ca 0,35-0,4 millimeter. På natten växer håret dåligt, bäst på kvällen; på huvudet, hakan och armhålorna mer kraftfullt än på underarmarna och höfterna; vår och sommar snabbare än höst och vinter. Hårutvecklingen är inte bara kopplad till ras, geografisk (den största hårighet är karakteristisk för armenier och greker), men också med sekundära sexuella egenskaper. Utseendet av hår börjar under puberteten vanligtvis i följande ordning: pubis, skrot, armhålor, haka. Förekomsten av ens ett par hår på ett visst ställe är tillräckligt för ma.

Fråga till dem som gjorde laserepilation. Mode och skönhet

Fråga till dem som gjorde laser hårborttagning. Jag ville göra mig så i bikiniområdet, ge råd om huruvida det är värt "leksaken" eller växer håret efter det? Och hur mycket kostar det nu och deras känslor. Tack på förhand.

Shampoo och balsam: ju mindre desto bättre. Hårvård

. På en dag visas något nytt: det är ett medel för hårväxt, det är för deras restaurering, det är för sken, det är för volym. Mer, bättre, friskare, tjockare. Det skulle ta mig tio år att prova dem alla och ge dig en detaljerad beskrivning av var och en. Och även om jag gjorde det skulle nästa miljonfonder dyka upp, och jag måste börja om igen. Därför kommer jag bara att presentera dig för de grundläggande principerna som hjälper dig att bestämma vad ditt hår behöver och vad som inte gör det. Shampoo Reklambyråer har spenderat miljarder dollar för att övertyga dig om att du behöver tvätta huvudet varje dag under en livstid. Och om du inte gör det här, är du ett fetidskum som inte har b.
. Ge ditt hår en chans, och jag lovar att efter ett tag kommer de att glädja dig. Att göra håret mer Med ålder förlorar du hår på grund av hormonella förändringar. Till försäljning nu finns verktyg som bidrar till att öka tillväxten. Detta liknar hur du vattnar en växt så att den växer. Om du vill. du måste köpa dem. Sådana produkter leder inte till tillväxt av nytt hår, de väcker sömnfolliklar. Kom ihåg: Om du slutar använda dessa produkter kommer rötterna somna igen och du kommer tillbaka till var du startade. Shampoo innehåller en kemikalie som något öppnar håret håret.

Förlora mitt hår. Mode och skönhet

Efter födseln började håret på huvudet falla ut. Nu är barnet 3 månader gammalt, allt hår faller ut. De är mindre än två gånger! Innan kosmetologen når inte estessno. Och under graviditet och efter att ha ätit vitaminer. Vänligen ge mig vad jag ska göra, jag är fortfarande för ung för peruker :)

Glänsande hår - varje kvinnas dröm. Hårvård

. För sköljning av alla typer av hårdekok från fräscha lövblad är lökskalan bra. För att förhindra håravfall, rekommenderas att gnugga hårbotten med lökjuice. Från gamla tider användes burdockolja, som också är användbar för spädbarn med naturligt sparsamt hår. Resultatet - frodigt och friskt hår. För att göra burdockolja måste du hugga 75 g färska löv av stor burka (där lila lila blommor växer i törniga korgar), häll 200 ml solrosolja, koka i 15 minuter på en dag, kyla och spänna genom gasbindning. 2 timmar innan du tvättar, gnid i hårbotten. Om barnets huvud skäras "under maskinen" kommer du att märka effekten av att använda burdockolja med tillkomsten av nya hår - de blir starkare och tjockare. Kozhanova Ekaterina Sergeevna.

Den äldsta vetenskapen. Trickarna av friska krullar. Hårvård

Vad kan vara vackrare än hälsosamt, välsmakande hår? Vackert hår och slätt kommer att bli en skön skönhet. Exakt, och vice versa, kommer "kråkens bo" att beröva den erkända skönheten av attraktivitet.

Sommaren kommer snart! Sätt dina fötter i ordning!

Denna artikel handlar om vårt omedelbara problem - skönheten hos våra kvinnliga ben. Så lägger vi benen i ordning före sommaren. Den vackraste och sexigaste, enligt män, är smala, garvade och släta kvinnliga ben. Men inte alla lyckas göra dem så. Detta resultat kan vara för alla behöver bara lägga ansträngning och tålamod. För att snabbt göra dina ben sexiga och vackra måste du utnyttja de små, men mycket effektiva hemligheterna av sommarvård.

Är det möjligt att odla hår vid 30?. Mode och skönhet

Så för några år sedan planerade jag att växa långt, långt hår. Drömmer till höger upp till mitten av ryggen. Nåväl, jag växer redan för länge sedan. De växte till lite lägre än axlarna och inte mer gu-gu. Tja, inte alls. Jag försökte inte klippa alls, skära oftare (1 gång per månad), klippt enligt månskalendern - det är ingen skillnad. Och det här är inte bara för mig, många säger att med ålder växer håret inte länge. Vet någon hur man hanterar detta? Och sen börjar jag bli gammal snart, och mitt långa hår kommer inte bli riktigt bra

Hur man bryr sig om långt hår.

Långt hår går inte bara ur mode, men vinner också mer och mer hjärtan runt om i världen. Men lång hårvård är ofta svårare än kort hår. Hårets främsta "fiender" är felaktig kamning och tvättning, liksom sol och vatten. Hur gör man fel fel? Så, låt oss börja med den allra första morgonen kamning. Rusa inte för att omedelbart ta tag i kammen. Innan du kamma håret, "gå" på det med händerna: sortera trådarna, demontera de mattade.

blommor från hår. Angelusiks blogg på 7ya.ru

Ta hår från ett litet område av huvudet. Försök inte göra avskärningen lika, tvärtom kan det vara värt att göra linjen trasig så att det inte finns någon skarp kant mellan färgerna. Smörja kanten med stylingmousse. Det gjorde jag kanske, för mycket, men åh ja. Det här är så att håret inte slås ut och kronbladet ligger bättre. När du har slätat håret, ta ett gummiband och sätt det på rötterna, vrid en gång för att fästa. Och då kommer du att göra dubbla varv: så här.

Curls start och. förlora :).

Mina kära tjejer, jag är glad att äntligen göra för dig en ny video av bragging med min nya enhet :) Det här är järnet av Ha Ma. Hon blev plågad av valet länge, men tack vare samrådet med arrangören Katya valde hon den här modellen (det finns konst i videotiteln). Och så glad! Jag hoppas att jag kommer att hjälpa någon med ett val också :) Njut av din visning. ps Jag skulle gärna vilja och nya abonnenter här på familjen och på YouTube :) Se dig :)

Bo med dig själv, eller Hur man är en vacker mamma.

Faller unga mammas hår ut? Det finns ett sätt!

Epilering: från Cleopatra till idag. Kroppsvård

Elektrifierad? Vispad? Spara håret!. Hårvård

Hur ger man hårstyrka, lyser, fyller med vitalitet, skönhet och hälsa?

Framtida mor framför spegeln. Självvård under graviditeten

Hur du ändrar ditt utseende under graviditeten

För att inte gråta genom håret. Hårvård

. (Förresten är hårcellerna sämre i reproduktionshastigheten bara till benmärgen.) Sedan kommer "övergångs" -fasen av catagen: cellerna mognar, follikeln krymper och rör sig närmare hudytan. I telogenfasen vilar follikeln. Håret vid denna tid håller "på parolen" och kan lätt falla ut vid kamning. Efter en kort tid börjar ett nytt hår växa i den "utvilade" follikeln och pressar sin föregångare. Normalt är cirka 85-90 procent hår i tillväxtfasen, cirka en procent - i catagenfasen och 9-14 - sakta dö av. Hela perioden tar 3 till 6 år. Hälsigt hår är ett förnuftigt huvud. Även om det är svårt att kalla håret riktigt levande, vittnar det helt och hållet för ägarens hälsa. Hår direkt (bra.
. Kontrollera sju gånger. Jag måste säga att olämpliga balm och balsam bara förvärrar hårets tillstånd och kan leda till mjäll. Sköljning väljs beroende på hårets skick och struktur. Det är bättre att hantera diagnostiken någon gång efter tvättning, när effekten av schampo och balm inte längre är märkbar, och damm och smuts har ännu inte haft tid att göra sitt smutsiga arbete. Efter att ha bestämt dig för typen av ditt hår kan du börja utveckla strategier för att ta hand om dem. Tunt hår Det här håret behöver dåligt en förberedelse som täcker varje hår med en skyddande mantel - så att dess diameter ökar. Tunna hårbalsam innehåller äggpektin, vetextrakt, aromatiska oljor, mandlar.

och en förkrossande hårmask (äggula + 2 h.l.lukovogo juice + 2 hl.meda + 2 hl olivolja + 2 hl.love schampo).
Har du glömt? Avsiktligt? )) Fantastisk hårmask, ärligt ord! Inget av detta har någonsin orsakat en sådan effekt (på mitt hår)!
: 0)

Tack för informationen, mycket annonserad))
Tack för att du pekar på.

Om skönheten hos unga naglar. Barnhälsa

. I allmänhet beror tillväxten på naglar på mycket: tid på dagen (nattnagar växer snabbare än under dagen); årstider (växa snabbare på sommaren än på vintern). Naglar på händer växa en och en halv gånger snabbare än på fötterna. På händerna uppdateras naglarna var tredje månad, på fötterna - varje 4,5 (om Gud förbjuder, måste du behandla nagelsjukdom i ditt barn eller dig själv, tänk på detta - kursen bör motsvara att byta spikplatta och några dagar i reserv ). Under hela sitt liv förändrar en person mer än 5.000 fingernaglar på händer och fötter. Formen och kvaliteten på naglarna hos ett barn bestäms vanligtvis av ärftliga faktorer. Vill du veta vilka problem du måste möta.
. Om skadan är allvarlig, för att minska smärtan, täck omedelbart fingret med is eller placera det under en ström av mycket kallt vatten. Då måste du göra kalla lotioner. Men uppvärmning av kompresser är absolut kontraindicerat! Och bara en dag senare appliceras ett pressande spiralbandage på fingret, vilket hålls i tre dagar. En läkare hjälper dig att göra det. Efter att ha tagit bort förbandet, rådgör barnet lite tid för att vara mer försiktig med det skadade fingret och följ det själv. Mika Nagatkina Artikel med tillstånd av tidningen.

Varför faller håret ut? Hårvård

. Dela ditt hår i en avskjutning och se om korta hår sticker ut att du inte kan kamma till sidan? Om det finns en hel del av dem är allt i ordning: de unga skotten kommer inte att låta håret tunna. Men om skilsmässan är helt slät, borde du vara orolig. Orsaken till håravfall är många: från stress till kemoterapi och från hormonella hopp till överdriven kärlek till kaffe. Så förstår inte själva. Känn det i.

Lunar kalender hårklippningar. Frisyrer och frisyrer

. Månen påverkar också hårets tillstånd i allmänhet. Lunar kalender haircuts delar dagarna till gynnsamma och inte så. Så hur är månskalendern ansvarig för framgången med frisyren? För det första är månens fas fråga (alla har hört talas om detta). För att håret växer snabbare, gör en hårklippning på den växande månen (1: a och 2: a fasen). En hårklippning på den avtagande månen kommer att stärka hårrötterna och förhindra deras snabba förluster, men de kommer att växa tillbaka ganska lång tid. Nästa punkt, som uppmärksammar månskalendern haircuts - dagar i veckan. Så måndag är månens dag. All sorg och negativ bort. Men på den här dagen kan du inte få en frisyr född i den andra.
. Hos människor kan ögatrycket öka, vilket leder till nedsatt syn. Den 26: e måndagen är gynnsam för en ny frisyr. Med hjälp kan du locka glädje och lycka, förbättra ditt humör och bara känna dig lycklig. Den 27: e måndagen är mycket bra för att klippa och förbättra humör och skapa en positiv attityd i livet. En hårklippning på den 28: e måndagen kommer att göra en person charmig och attraktiv. Hans utseende kommer han att fascinera folket runt honom. På den 29: e måndagen är skärning av hår oönskade: månskalendern av hårklippningar tror att du idag kan ändra karma. Men det är inte känt på vilket sätt dessa förändringar kommer att gå. Den 30: e måndagen är ogynnsam för att ändra frisyr. En frisyr på denna dag kan till och med locka till döden för en person.

Från kanon till lock. Barnhår och vård

. Orsaken till gneiss är inte helt identifierad, det är möjligt att detta är en manifestation av allergi. I ljuset av denna överträdelse liknar skalorna på huvudet mjäll. Förekomsten av sådana vågar förhindrar att håret växer normalt och kan till och med orsaka baldhet. I det här fallet bör du inte tvätta håret ofta för att tvätta de här korstarna: resultatet blir det motsatta. Det är bäst i 1 timme innan du badar för att gnugga vegetabilisk olja i barnets huvud för att mildra vågorna. Därefter kamma skorporna med en tjock borste eller en kam med täta tänder och tvätta barnets huvud med ett alkalifritt schampo. Om mjölkskorpan är mycket kliande och du kan inte bli av med det, då är det bättre att konsultera en läkare. Om gneiss är lång och inte.

Hår efter förlossning: trevlig och obehaglig metamorfos.

. Hårpärlorna i runda håret blir mycket starka; De kan hålla håret längre än vanligt. Därför blir håret på huvudet större. Ibland kan håret, på grund av den mycket snäva stående, förändra riktningen av tillväxten, så det kan vara en känsla att det finns flera huvudhuvud på huvudet, men det är inte så. Bara håret växer i olika riktningar och dålig passform. Det sista skedet av förändringar i organismens tillstånd som helhet och början på en återgång till normal funktion är laktationsperioden (utfodring) och övergivandet av det. Under de första månaderna efter födseln finns det i regel inga allvarliga förändringar i hårets tillstånd jämfört med graviditet. Därför är alla ovan beskrivna fenomen också karakteristiska för den första månaden.
. Om en kvinna ammar ett barn upp till 9-12 månader kan denna process nästan obemärkt, för nivellering hormonell bakgrund är mer gradvis än med tidigt misslyckande av amning. Hur får man en frisyr? Under de första månaderna efter födseln, när håret är styggt, som under graviditeten, är det bättre att göra en kort hårklippning med något medvetet försumlighet, med utskjutande flernivåsträngar. Då blir hårets olydnad "slagen" av frisyrens form och utseende. När 3-4 månader efter att ha fött förefaller det som att mycket hår faller ut, då kommer denna illusion att vara särskilt uttalad bland ägarna av långa flätor, så även här kan en frisyr tjäna bra service. Man måste komma ihåg att gå till frisören är i.

Ta bort onödigt. Epilering under graviditeten.

. Till viss del kan detta problem lösas med hjälp av regelbunden användning av kroppscrubb samt peeling baserat på fruktsyror. Det finns också speciella krämer för att förebygga hårväxt. De är sammansatta av ämnen som accelererar läkning, mjuknar över epidermis, delikat exfolierar döda hudceller. Regelbunden användning av dessa produkter kommer att göra din hud mjukare, smidig och öm, det upphör att vara en oöverstiglig barriär mot svagt växande hår, vilket medför att håren växer mycket mindre ofta. Om håret har vuxit kommer en tunn, steril nål till din hjälp (den som levereras med engångsinsprutan passar bäst). Gnugga det ingrown håret med en antiseptisk, dra försiktigt ett hår ut från under epidermis med en nål, och applicera sedan antiseptiska. Om håret har vuxit på en obekväm plats för manipulation kan du vända om.

Phytochevry för ett hårhår. Hårvård

. Den främsta skyldige för utseende av skallighet är testosteron. Denna androgen har en negativ effekt endast på hårsäckarna i huvuddelen av hårbotten, och det verkar inte på håret hos de tidiga och occipitala delarna av huvudet. Faktum är att håret som växer på kronan, i sin struktur, är av en annan typ än håret från andra hårzoner. Därför, för transplantation, ta håret från baksidan av huvudet och implantera det på kronan. Även på toppen av detta hår är testosteron inte ett hinder. Ärftlig androgen alopeci förekommer nästan uteslutande hos män. Med rätt behandling kan modern medicin klara av de flesta typer av alopeci (håravfall) hos kvinnor. Situationen är annorlunda med c.

Välkommen! mycket intressant information du beskrivit.
Jag ska försöka och den här metoden, även om det var liknande.
4 år som försöker bli av med nedfallet, men hittills inget.
som min tricholog sa: Jag försökte allt som är effektivt!
det finns också ökad greasiness ((
kan du berätta vad du kan göra i mitt fall?

Hur jag växte mitt hår. Hårvård

Personlig erfarenhet av hårförlängningar - nedslående resultat av proceduren, psykologiska problem, andras reaktion.

Grass. Hemmet Kosmetika | hår

. Faktum är att de flesta kosmetika kan göras om några minuter, och det är inte nödvändigt att gå till fält eller skogar för örter - nästan alla växer i sommarstugan, i en trädgård eller en grönsaksodling. Så varför inte använda både en gröda och ogräs för välsignelsen av egen skönhet och ungdom? På morgonen, i stället för tonic eller vatten, tvätta ditt te med färskt nässla eller eldblommor (2 matskedar gräs per kopp kokande vatten) - huden blir jämnare och jämnare. Under frukost, lämna 2 msk. skedar av bio-yoghurt, tillsätt hackad mynta greens till negomelko och.

Hur man snabbt växer hår. Hårvård

. Håret växer alls med olika hastigheter. I genomsnitt växer ett vuxen hår 10-13 mm per månad. Om du hjälper kroppen, kan du öka tillväxten på en annan 3-5 mm. Börja med en liknande hastighetsträcka bör vara liten - det vill säga med en genomgång av daglig hårvård. Det är nödvändigt att tvätta håret med måttligt varmt vatten, eftersom den höga temperaturen påverkar hårfollikeln negativt, så att håret kan falla ut och bli för saltlösning. Bli av med mjäll, peeling, eftersom nyckeln till god tillväxt i.

Vad ska man göra för att inte bli prickad? Mode och skönhet

Jag har problem med hår på mina ben. Tidigare togs det bort med hjälp av en epilator, men håren krypade efter det smärtsamt, många av dem snubblat. Nu rakar jag, men efter en dag prickar mina ben så hårt att brrrrr. Vad kan man göra? Rakar alla Det är synd för den älskade: ((

På bröstvårtorna växer håret. Jag drar ut dem

På bröstvårtorna växer håret. Jag drar ut dem med pincett. De blir mörka, tuffa och snygga. Vad ska man göra Har någon tagit detta problem till en endokrinolog? Och vad doktorn ordinerat? Hjälp, snälla.

odla inte hår. Barnmedicin

god eftermiddag Min dotter är nästan 3 år gammal, i princip har hon långt hår upp till axelbladet, vilket till sist var glädjande. Men för några dagar sedan märkte jag att håret bara är tjockt i mitten av huvudet och på ett avstånd av ca 3-4 cm från öronen för ett par hår. En sådan känsla att skallen växer och håret, som det var förut, med ett litet huvud, förblir så. Vet bara inte vad jag ska göra. Vad ska man göra för att växa hår normalt, som tidigare? Kanske är det något slag.Nästa Artikel
Hair curler: typer och bästa tillverkare