Varför behöver vi hår tonic balms


ville ändra bilden, men vill inte förstöra håret med färg? Använd tintsalm! Vad färgar noga noga ditt hår, ger efterlängtade ändringar, och till och med hjälper dig att ändra din bild så ofta som möjligt! Och vi ska berätta hur, varför och vad du ska välja!

Tint balsam: hur det fungerar

I detta mirakelhärdning är ett färgpigment som inte kan tränga djupt in i håraxeln, utan omslutar det snarare. Påverkan är bara det övre lagret av skalor, och din naturliga färg förblir oförändrad, du gömmer dig bara en stund. Så förändras hårets skugga, men inte för länge, och tvättas gradvis efter varje shampooing. Det är den här egenskapen hos nybalsammen som ger dig möjlighet att experimentera med en ny hårfärg och också noga bryr sig om dina lockar. Trots allt skiljer sig från den vanliga balsamfärgen endast i närvaro av pigment.

Tennsallad: fördelar

 • Balsammen innehåller sparsamma komponenter som inte tränger in i hårets struktur, vilket garanterar hårets hälsa efter färgning.
 • Resultatet av färgning är inte lika hållbart som efter vanligt färgämne, så du kan experimentera med färg så mycket du vill, utan rädsla för ditt hår.
 • Efter att ha ansökt nyans balm blir håret glänsande och silkeslen.
 • Hår efter färgning kräver ingen speciell vård.

Viktiga nyanser

Om du har mörkt hår kan du försöka experimentera med någon nyans. Men var beredd på att ljus nyanser inte är för dig.

Om du är ägare till blont hår, så kommer någon nyans på dem att bli ljusare och rikare. Riskera inte med att använda mörka färger direkt, bättre rådfråga en mästare. Annars får du inte vad du förväntar dig. Men koppar, ask, gyllene, ljust blont och honung nyanser gäller djärvt!

Efter färgning med en balsam rekommenderas det inte att omedelbart måla med resistent färg, det kan reagera med balmfärgspigmentet, så resultatet kan vara oförutsägbart. Det är bättre att vänta tills håret är helt tvättat.

Färgbalsam: hur man använder

Du borde inte ha några svårigheter, vi lovar. Alla balsamer liknar varandra, men du gör alltid samma sätt. Men det finns nyanser av vissa tillverkare som kräver överensstämmelse med vissa nyanser, så var noga med att läsa instruktionerna innan de används.

1. Tvätta huvudet med ditt favoritmedel (detta är mycket viktigt, obehagliga överraskningar är möjliga på smutsigt hår) och dra ditt hår med en handduk. Ditt hår ska vara våt, men inte så mycket att vattnet rinner ut ur det.

2. Använd handskar och klämma balsmen på handflatan, ta hand om allt hår. Du kommer inte ha några problem - produkten distribueras perfekt genom håret.

3. Sätt en plastlock på huvudet och låt balsmen stå i 20-40 minuter. Den exakta tiden måste anges på förpackningen. Tänk på att ju längre tonen på håret sitter ", desto rikare är skuggan.

4. Tvätta håret med varmt vatten efter det att du har valt tills det blir helt transparent.

Tennbalsam: Nackdelar

Färgmedel skadar inte krullarna, eftersom de inte har ammoniak och andra aggressiva ämnen i kompositionen. Men det finns fortfarande några nackdelar: · Färgpigmentet på hårets yta kan fläcka handdukarna, så efter varje schampo använd en som inte är synd. · Var försiktig i regn eller snö, du är rädd för någon fukt. Flödande från ditt hår kommer vatten att målas med pigment, och du kan fläcka dina kläder. Det är lätt att tvätta, men föreställ dig hur förvånad det är om att färga droppar utseende på ditt hår.

De bästa tint hårbalsamerna:

1. "L'Oréal Professional Serie Expert" - nyans för blondiner som vill bli av med den obehagliga "yellowness" av lockar och för andra tjejer som drömmer om en rik färg utan hårskada.

Hårbalsam

Kvinnor strävar alltid efter att prova nya bilder på sig själva, men vissa manipuleringar med håret ger inte alltid ett positivt resultat: de försvagar, bryter och börjar falla ut. För att kardinaltransformationen inte ska orsaka någon speciell skada på låsen, kan du använda en tint hårbalsam.

Vad är det

Shading tonics, schampo och balms har ett antal ostridiga fördelar, men det viktigaste pluset med sådana produkter är deras sammansättning. Det är en kombination av milda ingredienser som inte tränger djupt in i hårets struktur och inte förstör dem från insidan. Efter att ha använt toniken behåller locken sin glans och silkighet, blir inte ömtålig och tråkig.

Balmer för toning har ett antal funktioner. Vissa av dem är positiva, andra är negativa. Efter att ha analyserat dem alla kan du lätt förstå huruvida denna färgningsmetod är lämplig för dig eller inte.

 1. Yta färgning. Balsamens färgpigment penetrerar inte håret, men placeras på dess yta. Å ena sidan är detta bra, eftersom strukturen förblir intakt och den bildade filmen skapar en skyddande barriär. Men å andra sidan är denna färg extremt instabil och tvättas helt efter 5-10 gånger (beroende på varumärke).
 2. Förmåga att experimentera. Med hjälp av tonic balms kan du säkert prova en ny nyans. Om någon inte passar, kan du helt enkelt sluta använda verktyget, en naturlig hårfärg kommer att återvända om några veckor. Den exakta perioden under vilken färgningseffekten förblir anges på förpackningen. Vissa balms lagras på håret upp till 2 månader.
 3. Hälsosam sken. De mest populära märkena av tintbalsams har en mjuk och mild effekt. På grund av att dessa krullar inte blir sköra över tiden. Tvärtom är de mjuka, silkeiga och glansiga och också lätta att kombinera. Bara några av tonicbalsamerna är något torra hår, efter att de behöver använda mjukgörare och fuktighetsgivare.
 4. Balsam kan ändra hårfärg med 1 - 3 toner. Och effekten kommer att vara förutsägbar, om du inte har använt färg före och inte gjort en perm. Annars kan du få ett helt oförutsägbart resultat. Dessutom bör med försiktighet i förhållande till sådana medel behandlas till ägare av ljusa krullar - målade eller naturliga. I det här fallet måste du föredra mjuka nyanser nära huvudets ursprungliga färg. Dessutom är det värt att förstå att en tonic tonic balm kan göra färgen lite mörkare, men inte vice versa.

arter

Alla tintsalmer kan delas in i flera grupper:

 1. Den neutraliserande toning betyder för ett rättvist hår. De används också för att färga grå hår, som i slutändan blir gulaktigt. Denna oattraktiva yellowness är lätt att neutralisera genom regelbunden användning av det lila pigmentet. Dessa verktyg behöver inte behålla håret, de tvättas omedelbart. Efter en tid kan du se att krullarna förvärvar en vacker askfärg utan en antydan till gul oxidation.
 2. Tintbalsam, vilket ger det ursprungliga färgdjupet, mättnaden och glansen. Det är omöjligt att byta hårfärg med denna typ av produkt, den innehåller en liten mängd pigment. Sådana verktyg finns i många linjer, som syftar till att upprätthålla och mätta krullarnas färg, som redan är målad med resistent färg.
 3. Ökad populär, särskilt för rättvisa kvinnor med sin tendens att skada håret, blir en lättare typ av agent med en lamineringseffekt som inte bara tonar utan också förvandlar lockar, vilket ger dem en strålande glans och jämnhet. Den bästa tillverkaren i den här gruppen, prisvärd och enkel att använda - "Rokolor", som tar stor hand om blont hår.

Populära tillverkare

Det finns några dussin tillverkare av schampo och balm på den ryska marknaden, men de flesta köpare väljer bara några märken. Vissa av dem tillhör det professionella segmentet, och en del - till en billig massmarknad.

"Little Mermaid"

Balsams varumärke "Little Mermaid" - är det sätt på vilket du kan ge en lyxig nyans utan kemiska influenser. På grund av det brett utbudet av färger, naturliga tillsatser och lätt omvandling från en färg till en annan, anses det här verktyget vara ett oumbärligt verktyg för någon kvinna som följer mode.

Allt om hårfärg balm

Varje flicka från tid till annan vill ändra sitt utseende, och detta gäller ofta hårfärg. Men inte alla kan bestämma sig för en radikal färgning, eftersom det är så viktigt att bevara krullarnas struktur. För att inte skada håret och samtidigt ändra bilden kan du använda en tintsalm.

Dessa produkter innehåller inte väteperoxid eller ammoniak, och därför påverkar de inte håret. Dessutom kan sådana kosmetika lätt tvättas bort för att återställa krullarnas ursprungliga färg.

Instruktioner: hur man använder färgen balm

För att uppnå bra resultat behöver du veta hur du ska använda sådana verktyg korrekt. För detta är det viktigt att observera följande sekvens av åtgärder:

 1. Häll den önskade mängden balsam i en behållare, tillsätt vatten och blanda noggrant. För att bestämma mängden vätska behöver du studera instruktionerna i detalj.
 2. Balsam rekommenderas att appliceras på rent fuktigt hår. För att underlätta färgproceduren är det bäst att använda en speciell pensel. Vi rekommenderar att du börjar proceduren från baksidan av huvudet och rör dig mot hårets ändar. Därefter ska färgämnet fördelas jämnt på locken.
 3. Shade balsam bör hållas på strängar i ungefär en halvtimme. Om du inte vill bli för rik tonen kan du minska den här tiden.
 4. För att ge krullarna en mer mättad färg kan färgen hållas i ca 15 minuter längre än nödvändigt.

Vad och hur man snabbt tvätta bort nyans balm från håret

Naturligtvis är tennbalsammen mycket lättare att tvätta bort håret än den resistenta färgen. Men ibland är det kvar på strängarna under lång tid. Detta gäller de fall där balsamfärgen är väsentligt annorlunda från hårets naturliga färg eller produkten har applicerats på streckade strängar.

Det enklaste sättet att skölja är upprepad tvätt av hår med schampo. Det är lämpligt att välja ett verktyg för omaintat hår med växtbaserade ingredienser. Effektiviteten av denna metod beror på hårets tillstånd. Starka lockar som inte tidigare har färgats förlorar pigment snabbare.

Ett bra sätt är folkmekanismer. För shampooing kan du använda kamillextrakt. Också stora masker med burdock olja eller kefir. Sådana medel appliceras i flera timmar och värmer huvudet med en handduk.

Det är också ganska möjligt att använda en professionell remover. Detta verktyg ger emellertid inte önskade resultat. I vissa fall måste det användas flera gånger.

Om frekvent tvätt har en negativ inverkan på hälsan hos dina lås måste du ta hand om dem. För att göra detta bör du använda en närande och fuktgivande mask som kan innehålla honung, kefir, oljor.

Granskning av de bästa färgbalsamerna och bildpaletterna

Det finns en hel del sorter av tintbalsamer som hjälper varje tjej att se bra ut utan att offra hälsan hos hennes lås.

Belita-Vitex "Color Lux"

Denna tintsalm är en mild och effektiv lösning som hjälper till att få en trendig färg på lockar. Genom användning av sådana kosmetika kan bevaras hårets struktur. På grund av innehållet i naturliga oljor i kompositionen kan perfekt justera krullarna. Så, med hjälp av olivolja, balm närmar och slätar håret, och sheasmör ger tillförlitligt färgskydd, gör krullarna mer strålande och vacker.

Eftersom det här verktyget inte innehåller väteperoxid och ammoniak påverkar det inte krockarna. Balsmen tvättas av efter ca 4-6 gånger och lämnar inte en skarp övergång mellan färgade och omärkta lås.

Professionell Balsam Estelle (Estel)

I paletten av detta verktyg finns 18 nyanser. Det innehåller inte väteperoxid eller ammoniak, vilket möjliggör mycket mjuk och jämn färgning. Dessutom hjälper det här verktyget att ta hand om lockar, vilket gör dem vackrare och starka.

Denna balsam för hår har en konditioneringseffekt. På grund av den vanliga användningen av sådana kosmetika blir strängarna mjukare, glänsande och starka. Eftersom den professionella balmen innehåller mango-extrakt, fuktar den helt och hållet strängarna, närmar sig dem med näringsämnen och skyddar mot negativa faktorer.
Dessutom innehåller verktyget ett speciellt filter som hjälper till att förhindra de negativa effekterna av solljus. Professionell balm är mycket lätt fördelad längs strängarna och flödar inte.

Tonic ROCOLOR

Denna produkt är väldigt populär eftersom den har hög effektivitet. Förutom att krullarna ger en vacker nyans, bryr sig balmen helt om strängarna. Den obestridliga fördelen med detta verktyg är det faktum att färgämnespigmenten endast producerar yttre påverkan på krullarna och inte faller in i deras struktur.

Tack vare de aktiva ingredienserna bryr sig tonic helt om strängarna. Det kan hålla på håret i ca 2 veckor. Till skillnad från ihållande färgämnen, ger denna balm inte en torkningseffekt och skadar inte hårstrukturen.

Concept Fresh up (Concept)

Detta är en rad tintsalmer som har en mild effekt och hjälper till att korrigera färger i intervallet mellan användningen av kemiska färgämnen. Genom användningen av dessa verktyg kan man uppnå en rik och jämn nyans.

Sådana balsams förlivar snabbt den naturliga tonen i strängarna. Och på grund av närvaron i kompositionen av ricinolja kan fylla håret med närande och fuktgivande ingredienser. Dessutom återställer denna produkt perfekt krullarnas struktur och normaliserar hudens lipidbalans.

rönn

Genom användningen av detta färgämne är det möjligt att skapa individuella bilder och upprätthålla en ljus och mättad nyans av hår mellan färgning. I kompositionen av detta verktyg finns det många naturliga ingredienser. Så, vegetabiliska oljor mättar strängar med näringsämnen, gör dem mer lysande och starka.

Dessutom innehåller kompositionen av detta verktyg ett extrakt av bergaska, som kännetecknas av en uttalad fuktighetsgivande effekt. På grund av lamineringseffekten bidrar balmen till att förhindra ökad skörhet av skadade trådar.

Video: hur man färgar brunt hår med färgbalsam

För att eliminera yellowness, måste du blanda nyans balm med det vanliga 1: 3 förhållandet. Om håret har blivit starkt ljust, använd ett förhållande på 1:10. Balsam kan också spädas med rent vatten. För att ordentligt färga brunt hår bör du noggrant läsa instruktionerna:

recensioner

Anna: Jag gillar verkligen att använda tintsalmer för färgning av lock. De förstör inte håret och hjälper till att få en vacker och rik färg.

Elena: Jag använder Estels tintsalm för att behålla vacker hårfärg mellan fläckar. Tack vare detta lyckas jag behålla mina krullers skönhet och hälsa.

Marina: Jag gillar nyans balm "Rowan". På grund av närvaron i sammansättningen av naturliga ingredienser, bryr han sig perfekt för lockar, vilket gör dem starkare och friskare.

Tonic Shading Balm: komposition, palett, foto på håret. Instruktioner för hur man ansöker

På grund av det stora utbudet av färgpalett, tillgänglighet och effektivitet är Tonic-tintbalsam mycket populär bland kvinnor. Användningen av balsam gör att du djärvt kan göra experiment med ditt utseende, helt ändra hårfärgen eller förnya bilden med vackra och olika nyanser.

Denna kosmetiska produkt har betydande fördelar jämfört med hårfärger och färgschampon.

Vad används tonade balmer för?

För att skapa en ny bild i modern kosmetologi används många olika medel. Tonarbalsam anses vara det säkraste hårfärgen, eftersom det inte innehåller ammoniak. Färgpigment som täcker hårets yta hindrar dem från skador.

En sådan mild färg hjälper till att "stänga" håret från de negativa effekterna av ultraviolett strålning och förhindra att färgfargar. Professionella rekommenderar att du använder en tennbalsam även om håret har blivit livlöst. Balsamens naturliga beståndsdelar har en positiv effekt på håret och ger det glans och mjukhet.

fördelar

Sammansättningen av Tonic tonic balsam från Rocolor orsakar inga bekymmer. Konventionellt kan alla komponenter i det delas in i naturen, vilket har en positiv effekt på hår och kemikalier. Antalet kemiska komponenter minimeras.

Från naturlig vill framhäva:

 • Bivax - utformad för att bilda en osynlig film på håret. Split kanter är inriktade, håret blir slät. På grund av detta blir färgen mer enhetlig.
 • Linfrö Essentiell olja - hjälper till närande och fuktgivande, bidrar till en visuell ökning av volymen och gör håret mjukt.
 • Cetearic alkohol (Ceteatyl alkohol) är en växtbaserad ingrediens som ger mjukhet och fuktar håret.
 • Citronsyra - hjälper till att ge ljusstyrka till färg. Det är särskilt relevant för ljusa färger.
 • Vitaminer i grupp F - bidrar till att fukt hålls i håret.

Antalet kemikalier i kompositionen minimeras. Om du tittar på varje komponent i detalj kan du välja ut några.

nämligen:

 • Emulgeringsmedel - används huvudsakligen för att blanda alla komponenter i balsammen.
 • Natriumlaurylsulfat är en syntetisk kemisk komponent. Den används i nästan all kosmetologi. Sulfater är helt rena, tar bort smuts på håret och förhindrar utseende av fett.
 • Propylenglykol - hjälper till att ge mjukhet. Håret blir lydigt och bättre kam.
 • Konserveringsmedel - förhindra tillväxten av skadliga bakterier och behålla alla användbara egenskaper hos komponenterna.
 • Luktmedel - används för en trevlig lukt.

De otvivelaktiga fördelarna med tonic balsam Tonic från Rocolor är:

 • låg kostnad;
 • lätt att använda, färg är lätt att applicera;
 • det tvättas snabbt bort vid misslyckad färgning;
 • ett brett utbud av nyanser till ägare av vilken typ och hår som helst;
 • ammoniak saknas;
 • håret kräver ingen professionell vård;
 • Färgpigmentet påverkar inte håret negativt.

Således hjälper rynkorna till Rocolor inte bara att skaffa en ny bild utan också behandla hår.

Eventuella nackdelar med att använda tintbalsam

Även om balsam Tonik har många fördelar, är det fortfarande omöjligt att ignorera de nackdelar som kan påverka valet av detta verktyg för färgning.

nämligen:

 • med mycket frekvent användning av balsam, håret blir torrt;
 • Målar inte över grått hår;
 • lacken tvättas dåligt med kläder och möbler;
 • För bästa effekten måste du ständigt tona håret.
 • Vid hårfärgning, som tidigare "överförde" den kemiska permen eller färgades, kan resultatet inte sammanfalla med förväntningarna.
 • möjliga allergiska reaktioner. Det är därför rekommenderat att applicera en liten mängd balsam på armen före användning och håll i några minuter. Om hudutslag har bildats, är det inte önskvärt att använda en balm.

För att få ett bra resultat är det viktigt att välja rätt ton och mängd balsam för applikationen. En detaljerad beskrivning av de åtgärder som bifogas verktyget.

Paletten av Tonic från Rocolor

Paletten av Tonic tint balsam är mycket varierad i nyanser, så varje kvinna kommer att kunna välja önskad ton och uppdatera bilden. Du kan inte bara tillämpa fullfärgningen utan också färgning eller ombr.

Tonic Color Balm: en palett av färger.

Balm nyanser är indelade i grupper. Varje grupp har ett nummer och används för en specifik färgtyp av hår. Grupper börjar med nummer 9 och slutar med 4.

 • Platinum Blonde - 9,1;
 • Smoky Topaz - 9.10;
 • Pärlemor - 9,02;
 • Ametist - 9,01;
 • Rosa pärla - 9,05;
 • Svagt gul - 9,03;
 • Askblond - 9,21;
 • Kall vanilj - 9.12;
 • Creme brulee - 9,23;
 • Smoky Pink - 8,53;
 • Pearl Ash - 8,10;
 • Grafit - 7.1;
 • Mjölkchoklad - 7,3;
 • Gyllene mutter - 7,35;.
 • Lättblont - 6,0;
 • Kanel - 6,5;
 • Redwood - 6,54;
 • Indisk sommar - 6,65;
 • Cappuccino - 6,03;
 • Bitter choklad - 3,01;
 • Express 1.03
 • Blondin - 5,0;

· Röd gult - 5,35;

· Kubansk rumba - 5,4;

 • Choklad - 4,0;
 • Iris - 4,25;
 • Bordeaux - 4,6

Tonic-tint balsam, vars palett nu innehåller en färgskala med biolaminering.

Skuggan med biolaminering är annorlunda, hänsyn tas till åsikterna från båda tjejerna som älskar naturliga färger och de som gillar experiment. För den senare har en ny nyans lagt till paletten - "Auburn Color" - 6,45. I tabellen anges biolaminering nyanser med fetstil.

Balm med effekten av biolaminering främjar bildandet av en skyddande film. Det täcker håret och ger ut alla vågar. Håret blir glänsande och smidigt. Utåt verkar de mer voluminösa och lättare att kamma. Tack vare den skyddande filmen tvättas färgen inte längre.

Det rätta valet av skugga

Tillverkare av Tonic tintbalsam från den föreslagna paletten rekommenderar att du väljer en nyans som ligger närmast den "inhemska" färgen. Om färgen används ska färgen skilja sig med högst 3 färger. Brunhårig önskvärt att använda naturliga toner. De kommer att ge krullarna ett vackert och snyggt utseende.

I färgplockaren är dessa siffrorna:

För mörkhårig choklad och kaffe nyanser kommer svarta och violetta färger att vara relevanta. De kommer att tillföra en vacker glans till hår och färgen kommer att framhäva positivt. För rätt hårda passande ljusa färger. I färgpaletten är det till exempel pärla.

Blondiner är bättre med hjälp av kalla toner, till exempel:

Med hjälp av dessa färger är det lätt att bli av med obehaglig yellowness och ge naturen till håret. När du använder balsam på grått hår är det möjligt att uppnå en vacker och rik ton.

Om det är svårt att bestämma om valet av nyans, kan du fokusera på färgschemat i balsampaketet. Hon är annorlunda. Och det här är inte bara en olycka, färgen på förpackningen visar vilken sorts hår som passar den här eller den där skuggan.

nämligen:

 • Blå färg av förpackning - nyanser appliceras för absolut grått hår eller för avhämtning av yellowness.
 • Grön färg - nyanser är designade för brunetter, brunhåriga och brunhåriga.
 • Silver-coola nyanser. Lämplig endast för blondiner.

För att få en vacker nyans är det också viktigt att stoppa hennafärgning några månader innan du använder balsam. Efter kemi eller förtydligande bör det ta minst 2 veckor. Överensstämmelse med dessa regler är nödvändig för enhetlig färgning och eliminera oväntade resultat.

Om det finns tvivel om att få den korrekta effekten av användningen av balsam, kan du försöka göra ofullständig färgning. Det är att måla strängar som är minst märkbara. Om du gillar resultatet fortsätter du att använda.

Färgregler

För en jämn och vacker färgning, bör du komma ihåg följande rekommendationer för att applicera Tonic-tintsalm.

Reglerna vid ansökan:

 1. Innan färgfärgen appliceras måste du tvätta håret och torka det med en handduk så att ditt hår förblir vått.
 2. För att inte bli smutsig med flytande färg bör de öppna delarna av ansikte och nacke smutsas med en tjock grädde och axlarna ska täckas med en speciell "cape", i hemmet kan detta vara onödigt klädsel. Det är bättre att bära engångshandskar. Badrummet måste också skyddas. För att göra detta fyller du botten med vatten och häller 25 ml blekmedel. Om färgen kom på badrummet eller kakan, måste du tvätta den med någon klorhaltig toalettrengörare och badkar.
 3. Färgen appliceras från näsan till templen, sedan är den främre delen av huvudet och fransen målat över. För färgning måste du använda antingen en kam, som har täta tänder eller en speciell pensel. Detta kommer jämnt fördela färgämnet och kommer inte att tillåta vätskan att tömma på ansiktet. Resultatet av färgen kommer att bero på den korrekta appliceringen av tonic tint balsam. Det är också viktigt att välja rätt mängd färgämnen. För att göra detta måste du läsa instruktionerna innan du använder balsammen.
 4. Den tid som måste hållas för färgning beror på färgmättnaden i slutet. Om du vill få en liten effekt av toning, blir det tillräckligt i 5 minuter. Mörkhåriga tjejer eller för att få en rik färg i 10-15 minuter;
 5. För att få den sista skuggan lättare än vad som anges på förpackningen, innan den fortsätter med färgningsproceduren, måste den spädas med vatten eller luftkonditionering. Detta råd är endast lämpligt för återfärgning med samma balm. Annars finns risk för felaktig färg.
 6. Det är nödvändigt att tvätta av färgen utan schampo tills vattnet är helt blekt. Därefter kan du applicera en balsam-balsam eller tvätta håret med vatten med kamille-te eller citronsaft. Denna sköljning hjälper till att fixa resultatet och kommer att bidra till den ögonblickliga manifestationen av skuggan.

Tonic - en prisvärd och effektiv tintsalm, dess färgpalett och det slutliga resultatet av färgning kommer säkert att vädja till dem som gillar experiment. Det viktigaste är att välja din nyans och följ anvisningarna för ansökan.

Rekommendationer för blont hår

För att inte få effekten av obehaglig yellowness vid färgning eller för att bli av med det, måste du använda Tonic-balsam med kalla nyanser.

nämligen:

Ametist används huvudsakligen för att måla grå hår, men det kan också ta bort rödhåriga som hatar av blondiner. Initialt måste huvudet tvättas och appliceras en hårmask. Nästa - sköljning med balsam.

För att göra detta måste du späda det med vatten i ett förhållande av 1 droppe balsam till en liten skum av vatten och skölj huvudet med denna lösning. Efter sköljning kan du applicera hårbalsam.

Principen att tillämpa Tonic 8.10 och 9.10 är liknande. Det viktigaste är att inte lägga till ett kosmetiskt färgämne i tvättmedlet (schampo) och behåll det utan att tvätta det i mer än 7 minuter, annars kommer krullarna att bli lila.

Så tvättar du balsmen när du misslyckats med färgning

Om det inte var möjligt att uppnå det önskade resultatet från färgning och den resulterande färgen inte är kategoriskt ogillad, kan du tillgripa ett specialverktyg från Rocolor - Retonika. Det enda är att återvända håret till sitt tidigare utseende bara omedelbart efter att ha fått den oönskade färgen.

Om flera dagar har gått sedan balsmen har applicerats, kommer Retonika inte klara av uppgiften.

Hemma kan du återvända till din hårfärg på flera sätt:

 1. Tvätta håret med schampo, det är bättre att använda schampo för fet hår eller mjällschampo. Efter - det är nödvändigt att sätta en mask för hår.
 2. Applicera en mask av kefir eller yoghurt. För denna kefir, minst 3,5% fett, måste du lägga på ditt hår, täcka huvudet med cellofan och på toppen - med en handduk. Skölj med shampoo efter 1,5-2 timmar.
 3. Du kan använda grönsaker, burdock, linolja. Det måste appliceras på håret, stäng sedan cellofan och en handduk. Skölj med schampo för fet hår efter 1-2 timmar.
 4. Gör en honungs-citronmask. Behöver blanda 2 msk. Jag honung med citronsaft, hälften kommer att räcka och sätta i ett vattenbad. Så snart honungen blir vätska, sprida håret på den, håll i 10 minuter och skölj med schampo;
 5. Masken från färglös henna hjälper till. För dess beredning krävs för att blanda henna, kefir med en hög andel fett och 2 äggulor. Gör en mask och vänta en timme. Skölj sedan med schampo.

Tonic - en universell nyansbalsam, vars färgpalett är mycket varierad, kan ersättas av en ny nyans med misslyckad färgning. Det här alternativet är optimalt för djärva experimenter.

Hur lång håller färgen

I genomsnitt hålls färgen från nyans Tonic balm på håret i 1-2 månader. Färgens intensitet och längd beror till stor del på huvudets tvättning. Ju oftare en kvinna tvättar huvudet, den snabbare färgen tappar. Med daglig shampooing kommer varaktigheten av färgretention att vara 1-2 veckor.

Färgens intensitet och intensitet kommer till stor del att bestämmas av hur hårvård kommer att ske i framtiden.

Användningsfrekvens

Frekvent användning av Tonic-balsam skadar inte håret, vilket är dess främsta och största fördel. Användningen av konventionellt hårfärg föreslår att den upprepade appliceringen av färgkompositionen kommer att vara möjlig inom några månader. Vid en balsam - 2-4 veckor.

Eftersom kompositionen inte innehåller NH3 (ammoniak), bidrar Tonic till utseendet på en hälsosam krämglödning.

Korrekt vård för färgat hår

Rekommendationer för vård av strängarna efter färgningsproceduren med tonad balsam är få, eftersom kosmetiken själv närmar sig håret och förstör inte dess struktur. Korrekt vård behövs för längre färgbehållande.

Därför, omedelbart efter färgning, för att fixa resultatet, rekommenderas att applicera en balsam sköljning. När du tvätter håret är det bättre att du inte använder vanligt schampo med ett högt alkaliinnehåll eller utformat för fet hår. De kommer att bidra till snabb tvätt av färgen.

Det är lämpligt att inte använda masker som innehåller oljor. De korroderar också färgpigment.

Professionella inom färgning rekommendera att använda tonade kosmetika för att ändra bilden. Användningen av balsam påverkar hårets struktur positivt och effekten av dess korrekta användning motsvarar salongförfarandena. Speciella masker är också användbara.

För att få vackert hår efter en tonisk Tonic-balsam, är det viktigt att inte bara bestämma sig för färgen och tillämpa korrigeringsmedlet korrekt, men också för att försäkra sig om korrekt vård, eftersom håret fortfarande kan försvagas av dessa vårdmanipuleringar med konstant färgning från paletten till jämnt en ofarlig tonbalsam.

Video om hur man korrekt använder Tonic-tintsolm

Måleri med Tonic tint balsam:

Vi tar bort det gula håret med Toniki:

Granskning av populära tint hårbalsamer

Skuggning balm är ett utmärkt tillfälle att byta hårfärg, samtidigt som det inte har någon skadlig effekt på den. Varje tillverkare producerar tonics, som skiljer sig inte bara i paletten, men också i kompositionen, varaktighet och effekt.

För att ändra hårfärgen är det inte nödvändigt att använda resistent färg. Idag finns det många produkter som bidrar till att få önskad nyans, men det har en mild inverkan på håret. Detta bör innehålla tint balsams. Idag presenteras de i ett brett sortiment, så att någon kvinna kan hämta skuggan.

Funktioner av tinting balms

Den främsta fördelen med tennbalsam är att den har en mild komposition. Dess aktiva ingredienser drar inte djupt in i håret utan att förstöra dem från insidan. Efter applicering av toniska strängar blir glänsande, silkeslen, sårbarhet och matthet försvinner.

Balmer avsedda för tonning av hår har ett antal funktioner, inklusive:

 1. Ytmålning. Färgpigment som ingår i toniken, tränger inte djupt in i håret, de ligger på ytan. Detta är bra, eftersom hårets struktur förblir intakt, men en sådan hjälm tvättas snabbt efter 5-10 gånger.
 2. Möjligheten att experimentera. Med hjälp av tinting balms kan du säkert skapa nya och ursprungliga bilder, och efter några veckor kommer naturlig hårfärg att återvända.
 3. Hälsosam sken. När man använder balsams av populära märken uppnås en mjuk och mild effekt. Som ett resultat blir håret inte sprött och har ett livligt utseende.

Vad är skillnaden mellan färgton och schampo?

Den viktigaste skillnaden i tennbalsam från schampo i kompositionen. Den första produkten gör det möjligt att inte bara färga håret utan också bryr sig om dem, vilket inte är fallet med schampo. Dessutom kan balsmen appliceras mycket oftare, utan att oroa sig för locket.

Om du säger att det är bättre - shampoo eller tinting balm, så föredrar flertalet flickor balsam.

Populära varumärken

Lilla sjöjungfrun

Denna produkt är utformad för att ge håret en lyxig nyans utan kemisk exponering. På grund av den breda paletten, naturkompositionen, är det här verktyget nödvändigt för varje kvinna som alltid vill se snygg och fashionabel.

Kompositionen innehåller följande ämnen:

 • vitt lin-extrakt;
 • färgpigment;
 • lanolin;
 • vatten.

På grund av vita linsträngar blir silkeslen och felfri. Elegant färg förblir länge.

Med hjälp av balsam kan Mermaid neutralisera oönskade pigment.

Paletten innehåller följande nyanser:

 • rosa;
 • havsvåg;
 • doftande violett;
 • rosa flamingo;
 • grön himmel;
 • skogsjö;
 • mystisk indigo.

Från kontraindikationer bara enskild intolerans. Applicera produkten på remmarna i 30 minuter, skölj med vatten.

L'Oreal

Balsam L'Oreal är mycket populär bland kvinnor på grund av sin lätta textur. Verktyget fördelas enkelt över hela längden på locken, vilket bidrar till likformig färgning.

Kompositionen innehåller följande komponenter: färgpigment, fria aminosyror. Men paletten presenteras i två versioner:

 1. Chroma Care. Ett bra val för mörkt hår. Paletten innehåller röda, gula, choklad- och brombäretoner.
 2. ExpertSilver. Denna balsam är designad för lätta krökningar. Det eliminerar effektivt gul nyans.

Applicera produkten på våta lockor, gå i 30 minuter och tvätta sedan av det. Kan inte användas under graviditet, amning och idiosyncrasi.

Varje dag

Denna produkt används för att skapa ett sofistikerat utseende. Paletten innehåller 20 toner, varav 14 - för naturligt hår, 3 - för färgat och 3 - för grå. Det önskade resultatet uppnås efter den första målningen.

På grund av den naturliga sammansättningen kan alla använda balsam, eftersom det inte finns kontraindikationer.

Paletten innehåller sådana nyanser:

Applicera balsam på lite fuktiga strängar, sätt på en plastlock. Och tvätta av efter 35-40 minuter.

Wella

Applicera balsam från denna tillverkare är bättre i kombination med schampo. Detta kommer att hålla hårfärgen under lång tid. Efter appliceringen blir låsen mjuk och behaglig för beröring. Paletten innehåller nyanser för ljus, brunt och rött hår:

Wella sammansättning innehåller följande komponenter: växtbaserade extrakt, vitaminer och mineralkomplex. Balm är kontraindicerat vid individuell intolerans. Applicera produkten på våta lockar och tvätta av efter 3-5 minuter.

Ollin

Denna tinting balm innehåller inte väteperoxid och ammoniak. Detta uppnår en mjuk färg utan hälsorisk. Efter att ha applicerat krullarna får du en livlig look, mjukhet och glans. Denna effekt uppnås på grund av följande komponenter:

 • burdock olja;
 • aloe vera extrakt;
 • lavendel;
 • kamomill;
 • kastanj;
 • mango.

Paletten innehåller följande färger:

 • brun burgund;
 • mocka;
 • grafit;
 • kall vanilj.

Applicera kompositionen på våta lockar i 5-10 minuter, skölj med vatten. Ollin balm har inga kontraindikationer.

ROKOLOR

Detta verktyg kombinerar utmärkt kvalitet och lågt pris. Tinting med denna produkt skadar inte håret, eftersom dess komponenter inte tränger djupt in i locken.

Paletten innehåller nyanser för blondiner, för mediumbrunt hår, rött och rött. Applicera en balsam på vått hår och skölj efter 15-20 minuter.

Londa

Denna balm klarar perfekt hårets hårdhet. Den består av bara naturliga ingredienser:

Sammansättningen av Londa är vald så att strängerna fuktas och inte överdroger efter färgning. Denna balsam är designad för ljust och grått hår. Gör håret glänsande och snyggt, uppdaterar och upprätthåller krullarnas färg. På paletten finns pärla, ask, naturlig blondin.

Applicera produkten på våta strängar i en halvtimma, skölj med vatten. Från kontraindikationer endast allergiska mot dessa komponenter.

Kapous

Denna tint balsam är utformad för applicering på färgade lås. Det håller färg och ger extra strålning. När de appliceras på tidigare målade trådar, kommer deras nyans att se mer mättad ut. Med varje applikation blir skuggan mer uttrycksfull.

Paletten innehåller följande färger:

 • lila;
 • pomegranate;
 • röd;
 • koppar;
 • sand;
 • aubergine;
 • brun;
 • grå.

Kompositionen av Kapous innefattar komponenter såsom keratin, färgpigment, UV-filter. Applicera produkten på håret i 5-30 minuter, tvättas av med varmt vatten. Använd inte om du är allergisk mot balmkomponenterna.

Palette

Med detta verktyg kan du eliminera oönskad yellowness och rodnad. Men detta förhindrar inte att använda det för att tona helt naturliga kopparljus nyanser i askfärg. Innehåller keratin, moringaolja och färgpigment.

Efter att ha använt balsamet får håret en vacker nyans, vilket ger skydd mot UV-strålar. Använd bara balsam är inte värt en tjej med för hårt hår, som denna produkt och så torka ändarna.

Paletten innehåller sådana nyanser:

 • matt blond;
 • solig blond;
 • granatäpple röd;
 • röd kastanj
 • mörk körsbär;
 • mörk nougat;
 • mörk choklad;
 • medium kastanj
 • mörk kastanje;
 • blå svart

Applicera palettbalsam på håret i 5-20 minuter, skölj med vatten. Använd inte balm under graviditeten, amning.

Att välja en lämplig tennbalsam idag är enkel, eftersom sortimentet är väldigt brett. När du köper denna produkt måste du fokusera på den ursprungliga hårfärgen, sammansättningen av balsam är tillgänglig palett. Och innan du applicerar produkten, var noga med att utföra ett allergitest.Nästa Artikel
Vad du ska göra om du har svår mjäll, kliande huvud: möjliga orsaker, läkemedel och folkmetoder för att bli av med klåda