Konstant Delight återställer olja och flytande kristaller - granskning


WHITEROSE
BOTTOM NOVGOROD Aktiv medlem

Jag vill dela med dig mina intryck om profens regenererande olja. kosmetich. serie konstant. I en låda med 10 flaskor av så kallad olja. Varje flaska späds med en volym vatten från flaskan - det är allt piskat i skum och applicerat på håret. du kan hålla upp till 5 minuter Jag kan inte säga att kompositionen har ett högt innehåll av bra oljor, men jag gillade effekten! Håret blir smidigt och lätt att kamma!

Flytande kristaller från konstanter: konstruerade för splittrade ändar för att underlätta kamming och jämnhet. När det gäller nya äventyr med mitt hår (som läser min blogg förstår vad jag menar), hjälper det här att tämma håret i olika riktningar. I mirakel av handling från split ends, tror jag verkligen inte på det, jag tog det som en tillägg. vård.. har en trevlig arom

Oljan återställer Constant Delight Olio Ristrutturante 10 ampuller med 10 ml

Constant Delight Repairing Oil är konstruerad för att återställa skadat hår djupt. Instant effekt på 60 sekunder. Ett märkbart resultat efter den första ansökan. Keratinkomplexet i oljekompositionen fyller de skadade områdena av skört hår, vilket anpassar det skaliga hårskiktet. Mineralolja ger jämnhet och silkighet av obehagligt hår. Bekväm frisättningsform för engångsbruk. Att återställa skadat hår används 2 gånger i veckan. När mycket dehydrerad - det är möjligt oftare.

En unik cocktail av aktiva biologiska extrakt (röda alger), mineraltillskott och keratinkomplex för kraftigt försvagat hår. Återställer skadade hårhår, förbättrar glans och ökar elasticiteten. Ger djup återhämtning på mobilnivån.

Ingredienser: Propylenglykol, Denaturerad alkohol, Ammoniumsaltklorid, Myristylalkohol, Parfym, Bränt socker, C.I. 47005, vatten, butylenglykol, rödalgextrakt.

Applicering: Del 10 ml av återställningsoljan med 10 ml varmt vatten. Blandningen appliceras direkt på håret. Håll på håret 60 sekunder. När det är mycket skadat - för att öka exponeringstiden till 5 minuter.

Produktion: Italien.

Märke: Constant Delight Officiell Webbsida

Konstant Delight Olio Ricostruzione - Oljeåterställning

Det som så älskvärt namnges av oljeproducenten visade sig vara en lotion med en stark lukt av alkohol. Men alkohol i sådana produkter kan inte fly, för Han är ansvarig för kompositionens djupa penetration i håret, och hela den andra kompositionen kompenserar mer än förekomsten av alkohol.

Häller flaskan i en glasskål, tillförde jag lika mycket varmt vatten till det och började blanda. De första minuterna av 2 undrade jag vilken typ av omvandling till en mask som sa tekniker.

Lösningen är förresten väldigt lika både i konsistens och i lukt till oljan från Hair Company.

Men efter en annan minut började botemedlet att tjockna och omvandlas till en vit, tunn kräm.

Efter att ha tvättat mitt hår med Kutrin Premium shampoo och vred det med en handduk, började jag applicera produkten på mitt hår. Först med en borste, bara med dina händer.

Sedan delade hon i små strängar, hon började bearbeta ultraljudstrålarna. Det första misstag jag gjorde var kanske i de mest upptagna strykinställningarna. Intensiteten av infraröd strålning, självklart, var nödvändigt att upphäva. Efter att ha spenderat 5 gånger på varje tråd stängde jag av enheten och gick för att tvätta produkten från håret.

Håret var våt och väldigt silkeslen. Jag somnade med ett nöjd leende och en förväntan om slående morgonfoton.

Morgonen slog verkligen, men inte som planerat. Hennes hår var torrt och fruktansvärt fluffigt. Det var ingen glitter, varje skala som bara kunde sticka ut och absorbera ljuset stod ut!

Det var svårt att räta ut håret, tången på tången glidde inte genom håret. Applicera Alterna för glans och värmeskyddskräm från Oribe till hår, efter ett par timmar märkte jag att fluffigheten sjönk lite och du kunde se att håret hade blivit tätare. I allmänhet gav Oribe en ny chans, jag var ganska säker på att han som en mjukgörande kräm var underbar. På håret är inte synligt, omärkligt, viktlöst. Men håret från det börjar förändras inom ett par timmar efter appliceringen, blir allt mer lydnad.

Efter regenererande olja blev skadorna vid hårspetsarna omärkliga, men håret sken inte och var inte lydigt. Efter 2 tvättar passerade och effekten av extern återhämtning. Det finns en liten effekt av att förbättra densiteten.

Hittills har jag bestämt mig för en sak: ultraljudsjernet är inte lämpligt för allting. Och det är värt att kombinera det med alkoholampuller med stor omsorg, och det är bättre att inte kombinera dem alls, eftersom det orsakar starkt torkning av hår.

Konstant DELIGHT hår olja återställande "60 sekunder"

Oljeväxlingar, svänger, vänder.... i mousse!))) Och om i huvudsak resultatet är! Detaljerad bild av förpackning, liksom konsistens före och efter omvandling

Jag är ett stort fan av professionella hårprodukter och därför kunde jag inte ignorera konstanthåroljan från Constant Delight. Jag erkänner att medel som denna olja inte köpte förut och visste inte hur de skulle användas. Åh, och jag blev plågad först med dessa burkar! Men allt visade sig vara mycket lättare. Jag säger.

Eftersom mitt hår är långt och jag känner självklart inte ledsen för min skönhet))). Dessutom är jag inte en av dem som väntar på ett mirakel och en omedelbar effekt från fonderna, det här helt enkelt inte händer. För att få ett resultat måste du använda verktyget regelbundet och, naturligtvis, efter en användning kommer det inte att bli något resultat. Därför köpte jag omedelbart 4 lådor av denna olja, som var tillräckligt för ungefär en och en halv och en halv. Jag skulle ha tagit mer, men i affären var de sista förpackningarna.

Ett förpackning med 10 injektionsflaskor av hårdplast, 10 ml vardera. Har också lagt till något som ett tips, tydligen för större bekvämlighet. Men jag behövde aldrig det.

Oljan i sig är gulaktig i konsistens, lite tunnare än solrosolja. Lukten är trevlig, men ger klart alkohol. Då, när den blandas, försvinner den alkoholhaltiga lukten och en ganska trevlig, inte hård arom förblir.

Nu om själva ansökan. Här, i nästa recension, skrev flickan att botemedlet är dåligt och inte fungerar. Men hon skrev också att hon inte kunde späda det ordentligt för att göra en mousse, som anges på förpackningen. Och jag är säker på att hon bara hade ingen effekt på grund av detta. Jag hade också i början med min oförmåga att ordentligt späda oljan med vatten till en mousse. Allt stod där, något störde med kraft med ett spets i kammen i flera minuter, vilket resulterade i att verktyget enkelt skummade lite, men det förblev i mycket flytande tillstånd. Jag trodde att det borde tillämpas på håret i den här formen. Naturligtvis var användningen av denna användning noll.

Och allt skulle inte vara något, och jag skulle fortsätta så att alla fyra paketen skulle ha blivit bortkastade om det efter några ansökningar inte skulle ha blivit en genial idé. Jag bestämde mig för att försöka skaka upp det! Ja, ja, rör inte, nämligen skaka. Hon hittade en tom burk under grädden, tvättade den, hällde olja in i den och sedan vatten. För att hålla proportionerna 1: 1, tillsätt vatten till flaskan och häll det sedan i burken. Sedan stängde jag locket ordentligt och skakade försiktigt. Bara några sekunder av ljusrörelser och voila! Jag öppnar burken och det finns mousse! I allmänhet, med denna olja, minns jag mina skolkemi lektioner)))).

Konsistensen hos en mousse är verkligen som en mousse och lite som gel. Vitt, ömt, mjukt, behagligt luktande, som ett moln!

Sedan applicerar vi blandningen på håret och håller det så länge vi behöver. På en minut kan du tvätta det om vi har bråttom någonstans. Jag höll ibland på mitt hår som en mask, det vill säga ca 5 minuter exakt, ibland mer. Av hur mycket du håller blir effekten inte svagare, vilket är väldigt bekvämt. Det är, även om du håller på en minut, så kommer moussen fortfarande under tiden att ha tid att agera. Men om du har hårt skadat hår och ta lite tid, håll sedan i 5 minuter.

Därefter tvättas ordentligt. Mousse tvättades lätt.

För mitt långa hår använde jag 2 bubblor i taget, men om ditt hår är kortare, kommer en bubbla och även hälften av det vara tillräckligt.

Förresten rekommenderar jag att man spenderar med kallt eller något varmt vatten. Från vattentemperaturen ändras också mousseformen något, och som jag misstänker förändras även användningen av mousse från att blanda oljan med varmt eller varmt vatten. Och ändras i värsta riktning. T. h. Om du vill få ut det mesta av det här verktyget, späd sedan med kallt vatten.

Och nu om det viktigaste med resultatet. Håret i 1,5 månaders ansökan blev livligare, glänsande, lydig, mjuk. Lätt att kamma, tvella inte, bli inte tjock och håll inte fast i olika riktningar. Olja torkar inte håret alls, släpper det något och räter ut det.

Var, hur mycket. Köpt i en professionell butik curlers. Med en rabatt kostade oljan mig 358 rubel per förpackning.

Jag vill ge råd till det viktigaste: Lägg inte för mycket hopp på Constant Delight att reparera olja i 60 sekunder, liksom på något annat botemedel och förvänta dig ett mirakel. Tjejer, vi förstår alla att det inte finns några mirakel i självomsorgen. Skönhet och grooming visas när vi ständigt ser efter oss själva, och då visas resultatet. Men jag kan med säkerhet säga att denna olja är värt ett försök. Det fungerar verkligen och resultatet av dess användning är.

Förklaringar om fotot:

1-3 bilder med en burkolja utan vatten;
4-5 bilder med ett tillsatt vatten och reaktionen började (utan mitt ingripande);
6 och under fotot med kan-mousse, vilket resulterar efter en liten omröring.

Jag uppmanar dig också att läsa om andra sätt för varumärket Constant Delight:

Återställande hårmask med grönt te.

Mjällschampo.

Hårbalsam Lätt att kombinera.

Framgångsrika inköp till dig och var alltid oemotståndlig!

Konstant Delight Regenerating Oil, 100ml

Intensiv håråterställning på 60 sekunder! Särskilt lämplig för blekt, poröst hår, hår utsatt för frekvent färgning. Den unika sammansättningen och extrakten av röda alger behandlar hår från insidan, återställer hårets struktur. Effekten är helt enkelt fantastisk efter den första applikationen.

För din bekvämlighet öppnade vi försäljningen av olja individuellt, om du inte vill köpa hela paketet, så att du kan uppskatta de utmärkta egenskaperna hos den här produkten.

Hur man använder: Ta en plastskål och tofs. Häll olja i skålen och samma lite varmt kranvatten (häll det i samma flaska). Blanda väl tills en tjock konsistens som liknar masken och applicera på håret längs hela längden, kam kam, massage något och lämna den på håret från en till 10 minuter (beroende på de skador på håret). Skölj med varmt vatten utan att använda andra medel.

En rekommendation från Cosmomania baserat på feedback från kunder: Om ditt hår är väldigt torrt bör du inte spola oljan. På morgonen, eller efter torkning av hårtork eller äggläggning hår strykjärn - aktiva ingredienser till hårets yta genom värme omsluta hår och tränga in, vilket ger bättre resultat förfarande.

* Observera att varornas foto kan skilja sig från den sanna på grund av ändringen av designen i cd / raden

Beskrivning av olika typer av hårolja "Constant Delight" för att återställa strängarna

Varje kvinna drömmer om chic krullar. Men inte alla vet att detta resultat kan uppnås.

Med hjälp av oljor Constant Delight ("Constant Delight") kan du uppnå håråterställning och ge dem en förstklassig glans.

Denna artikel kommer att berätta i detalj om sammansättningen, fördelar och nackdelar med Constant Delight raden av oljor, och även lära sig att tillämpa på håret, för att få ett positivt resultat.

Olio Ricostruzione

Tillverkaren lovar en märkbar effekt på bara 60 sekunder och ett synligt resultat efter första användningen. Kompositionen omfattar:

 1. propylenglykol;
 2. denaturerad alkohol;
 3. ammoniumklorid;
 4. myristylalkohol;
 5. parfym;
 6. bränt socker;
 7. vatten;
 8. butylenglykol;
 9. rött tång extrakt.

Det är nödvändigt att späda 10 ml olja med 10 ml varmt vatten och applicera på håret i en minut, upprepa 1-2 gånger i veckan. Förpackning med 10 plastflaskor med en volym av 10 ml.

fördelar:

 • Väger inte, mjukar.
 • Håret är lätt att kamma.
 • Det lägger till glans.

nackdelar:

 • Den starka lukten av alkohol.
 • Resultatet beror på rätt förberedelse.

Kostnaden för olja är ca 800 rubel.

Torka med argan och honung i kompositionen

Externt är det en liten flaska vit plast, med en volym på 250 ml. Oljan i sig är flytande, likformig, gul-orange i färg, håller inte i händerna. Tillverkaren rekommenderar att en liten mängd av produkten ska appliceras på längden och jämnt fördelad över håret.

Ingredienser: Aqua (vatten), hydroxietylcellulosa, cetrimoniumklorid, PEG-7 gliceril kokoat, PEG-40 hydrerad ricinolja, imidazolidinyl urea, Parfum (Fragrance), cinnamylalkohol, Amyl Cinnamal, Citronellol, Kumarin, Argania spinosa kärnolja, Cl 47005 (Gul 10), Glicerin, Cl 16035 (Röd 40), Mel-extrakt.

fördelar:

 • Väger inte ner håret.
 • Det lägger till glans.
 • Håller inte ihop, lämnar inte raid.
 • Den har en trevlig lukt.

Nackdelar: Det har bara en kosmetisk effekt.

Kostnaden är cirka 250 rubel.

Utmärkt glans

Utåt är detta en lång, tunn flaska mörk ogenomskinlig plast med en bekväm dispenser. Volym 80 ml. Oljan i sig är klar, utan en grumlig fällning. Det är nödvändigt att gnugga en liten mängd av produkten i handflatan och applicera den på tips och längd på håret och fortsätt sedan till styling.

fördelar:

 • Trevlig doft.
 • Användarvänlighet.
 • Ekonomisk konsumtion.

nackdelar:

 • Hög kostnad
 • Liten volym
 • Arganolja, som ingår i produktens sammansättning, är mycket klibbig. För att tvätta det från håret, är det nödvändigt att tvätta håret flera gånger.

Olja kostar cirka 500 rubel för 80 ml.

Fördelar och nackdelar

Precis som någon produkt har Constant Delight oljor sina fördelar och nackdelar. Det är nödvändigt att känna dem "i ansiktet" för att inte skada håret.

fördelar:

 • Tack vare praktiska flaskor är CD-oljor ekonomiskt konsumerade.
 • Inte bara göra tyngre, men också ge glans till hår.
 • Gör kammar ännu enklare, do not tangle.
 • Det finns pengar till någon plånbok, men till ett överkomligt pris blir kvaliteten inte sämre.

nackdelar:

 • Liten volym
 • Oftast har de bara en kosmetisk effekt som varar fram till den första tvätten av huvudet. Och för att se samma resultat som det var måste du använda oljan igen.
 • Vissa oljor har en stark lukt av alkohol.
 • Tvätta av färgen, vilket är viktigast för kvinnor som nyligen har målat sitt hår.

Du måste börja applicera olja från spetsarna, gradvis flytta högre. Effekten blir märkbar mycket snabbare om du värmer produkten i dina handflatar till rumstemperatur före användning. Det är nog att använda olja 1 eller 2 gånger i veckan, eftersom missbruk inte kommer att ha den bästa effekten på ditt hår, vilket gör det tyngre eller till och med limning det tillsammans.

Ägare av fettig hårtyp rekommenderas inte att applicera olja för ofta, det är också bättre att inte använda produkten alls på rötterna och dra tillbaka några centimeter.

Ovanstående verktyg Constant Delight behöver inte tvättas och efter applicering kan du omedelbart börja styla ditt hår.

Frisörer rekommenderas att applicera en lätt fem minuters huvudmassage innan du applicerar oljan för att sprida blodet. Oljan påskyndar regenereringsprocessen, så efter det första förfarandet kan håret börja falla ut, men var inte rädd: det här problemet är tillfälligt.

Att ha friska krullar som inte bara kompletterar din bild utan också blir ditt visitkort, du måste ta hand om dem, ge dem en naturlig, kvalitetsvård. Låt ditt hår glädja dig med sin glans och skönhet, älska dig själv och bli älskad!

Constant Delight oljeprodukter för hår: "5 oljor", regenerering, färgning och torrhet

Håroljor blir alltmer populära. Och det är inte förvånande - oljeblandningar kan återställa livet till torrt, försvagat livlöst hår, uttömt av frekvent färgning och styling snabbare och mer effektivt.

Dessutom läggs ekologin i storstaden, stress och en allmänt intensiv rytm av livet inte till krullarna på något sätt av skönhet - hjälp behövs för något hår.

I artikeln kommer vi att titta på funktionerna i oljor för Constant Delight hår varumärke: ta reda på kompositionen av produkter, vilka typer som för närvarande är till salu, ta reda på hur man använder och var man ska köpa olja.

Om företaget

Constant Delight är ett ungt företag - det grundades i Italien 2006. Men trots sin ungdom har varumärkets produkter redan blivit mycket populära i Ryssland.

När du skapar verktyg använder tillverkarna de senaste utvecklingen, men glöm inte de gamla recepten med naturliga produkter.

Vi noterar överkomligheten av medel i hög kvalitet: En sådan fördelaktig balans kan inte utan glädjas.

Tänk på de mest populära produkterna i det italienska varumärket Constant Delight oljebaserat.

Populära produkter

För färgning

Medel i denna kategori är i speciell efterfrågan. Förberedelsen för färgning har en mild effekt, skadar inte håret, på grund av bristen på ammoniak torkar inte strängarna, leder inte till deras uttining.

Efter proceduren får krullarna en underbar glans, grå hår försvinner, och på toppen av allt är håret också mycket lättare att kamma.

Det finns 46 faktiska nyanser i paletten: du kan enkelt hitta den lämpligaste.

Detta hårfärg jämför sig positivt med analoger genom att det kan skapa en tunnaste film på de strängar som utför skyddsfunktionen från den yttre miljön.

Dessutom väljs färgpigment på ett sådant sätt att de tränger djupt in i håret och färgar jämnt starkt grått hår.

Observera att färgoljan packas på ett ovanligt sätt. Om kvinnor i vårt land är vana vid att klämma färg från ett rör, blanda det med en oxidator, då är färgkompositionen elegant packad i en snygg flaska.

Krama det behöver inte - med locket öppet, ska färgen själv säkert hälla ut ur flaskan. Färgens konsistens är faktiskt fet - mycket trevlig, delikat och slät, krämig.

Intressant är att om man efter applicering av konventionella färger klagar många kvinnor på att trådarna har blivit svagare, så är användningen av färgämnets komposition endast fördelaktig för håret.

För återhämtning

Också en av huvudoljorna i märket. Konstant Delight Repairing Hair Oil finns i förpackningar med tio kapslar. Varje kapsel innehåller 10 ml värdefull vätska.

Kompositionen av keratinkomponenter, vilket ger volym och styrka, liksom mineraloljor som hjälper krullar att få glans och mjukhet.

Det här verktyget är bra om krullarna har förlorat vitaliteten, blir sköra, torra och spröda. Komponenterna i beredningen mättar effektivt tråden med näringsämnen.

Observera att med hjälp av ett reducerande läkemedel kan du perfekt släta håret: verktyget "pacifierar" ruffled keratin våg.

torr

Constant Delight torrt hår olja är lämpligt för vård av normalt och svagt hår, det innehåller arganolja och honungskomponenter.

Dessutom identifierar tillverkaren även ingredienser som citronella och ricinolja.

Finns i 250 ml flaskor. Observera att denna volym är tillräckligt under en längre tid.

Även om verktyget ursprungligen var avsett för professionell användning i salonger, är det också ganska lämpligt för hemmabruk.

Applicera på torra och våta strängar. Med sin regelbundna användning är det möjligt att uppnå en minskning i spetsdelen, krullmassan blir mer väl preparerad, visuellt (men inte faktiskt) tung.

5 magiska oljor

Constant Delight Hair Oil "5 oljor" produceras i eleganta svarta flaskor på 200 ml och innehåller 5 mest värdefulla komponenter i kompositionen - det här är oljor:

 • bomull;
 • argan;
 • jojobaolja;
 • macadamianötter;
 • avokado.

En sådan komplex effekt ger håret den mest effektiva vården. Efter applicering kan du märka den tydliga slätheten av strängarna, mjuk utstrålning, restaureringen av även mycket svagt hår.

Som ett resultat av användningen är krullarna bättre kammade utan att knyta, styling underlättas mycket tack vare förvärvet av lydighetssträngar och de snittiga ändarna blir mycket mindre.

Jämförelse med analoger

Det italienska företaget Constant Delight står inte stilla, men försöker använda så många innovativa utvecklingar som möjligt.

Tack vare detta tillvägagångssätt utmärker sig varumärkesprodukterna av avundsvärd kvalitet, hjälper effektivt och blir bättre och bättre från serie till serie.

Observera att företaget försöker använda maximalt naturliga ingredienser, därför, jämfört med andra liknande produkter av olja, har Constance Delight en säker, riktigt mild komposition.

I jämförelse med analoger kan Constanceoljor skryta med en helande effekt, märkbar även efter flera användningar.

 • om funktionerna vid användningen av oljor Gliss kur;
 • om de fördelaktiga egenskaperna hos oljor från företaget Nexxt;
 • om de värdefulla egenskaperna hos oljor från Dove;
 • hur man använder oljan Natura Siberica;
 • kompositioner och verkan av oljor Phytocosmetics;
 • vad kan vara användbart för dina Avon oljekräm
 • och hur det verkar på oljelängder från Organic Shop.

Hur man ansöker

Varje Constant Delight-produkt har sina egna detaljerade instruktioner. Här ger vi allmänna rekommendationer.

Det rekommenderas att applicera regenereringspreparatet på lite fuktigt hår. Blanda 10 ml av produkten och samma volym vatten innan appliceringen appliceras på strängarna.

Det rekommenderas att applicera en regenererande olja två gånger i veckan efter nästa shampooing. Vi noterar omedelbar åtgärd - utjämningseffekten är märkbar bara en minut efter applikationen.

Olja hålls i 5 minuter för att återställa, om håret inte är skadat, då mindre.

Preparatet för färgning användes enligt följande: kompositionen aktiveras genom att blanda färgen och oxidanten. Därefter appliceras blandningen på strängarna.

Den åldrade kompositionen åldras i en halvtimme och tvättas av med schampovatten.

recensioner

I nätverket kan du hitta tillräckligt med recensioner om produkter för håret i det här varumärket, och de flesta av dem är positiva.

Kunderna är nöjda med produktens naturliga sammansättning, effekten av deras påverkan och den synliga, synliga restaureringen av håret.

Kvinnor märker det trevliga doften av kosmetiska produkter, snygg förpackning och naturligtvis rimligt pris, tillgång till droger.

Många noterar användarvänligheten av oljor, behaglig konsistens och arom, ljus, inte vikande trådar, konsistens.

Vissa kvinnor pratar om den vackra glans som krullarna förvärvar efter att ha använt dessa produkter.

Om vi ​​pratar om målningsversionen noterar kunderna här om frånvaron av en obehaglig ammoniak lukt, som många andra målar "synd" med.

Särskilt skiljer sig fördelaktigt från färgoljeanalogerna, eftersom i detta fall påverkan inträffar noggrant, och till och med den samtidiga återhämtningen av strängarna. Inte alla färger på marknaden kan ge sådan vård.

Dessutom kan även allergikämpare använda oljemålningen Constance: kompositionen är säker och orsakar inte negativa reaktioner även med känslig hud.

Var att köpa och hur mycket det kostar

Constance-oljor för hår kan köpas i hela Ryssland i butikerna för professionell salongkosmetik.

Vad gäller priset har olika produkter olika priser:

 • produkten med färgämnet kan köpas för 245-280 rubel;
 • betyder "5 oljor" kostnader, i genomsnitt 510-550 rubel;
 • För restaureringsprodukten måste du betala 968 rubel;
 • torr olja kostar 243 rubel för idag.

Säkerhetsåtgärder

Betydande Constant Delight kontraindikationer har inte. I sällsynta fall kan det hända att produkten inte är lämplig när det finns en allergi mot någon naturlig del av läkemedlet.

Inga fler restriktioner. De flesta droger är lämpliga för användning varje dag (förutom färgning, förstås).

Det är dock bättre att behålla medel i det otillgängliga området för barn och den totala hållbarheten är två år.

Observera kostnadseffektiviteten hos kosmetiska produkter: i regel är en flaska tillräcklig för ett par månader med ganska frekvent användning.

När kommer effekten

De flesta försökte Constant Delight-håroljor hävdar att den första synliga effekten uppträdde efter bara några behandlingar.

För att effektiviteten av användningen av droger ska vara hög är det nödvändigt att tillämpa dem regelbundet - vissa produkter kan vara dagliga.

Så vi lärde oss vad Constant Delight håroljor är. Som du kan se har produkterna en anmärkningsvärd effekt, förutom att de endast visas efter flera ansökningsförfaranden.

Under påverkan av oljaxtrakt kan håret få det välbekväma och vackra utseende som du alltid har drömt om.

Konstant Delight Oil Regenerating

Produktkod: 1683

Orderbonus: + 16

Lämplig för torrt, sprött och skadat hår.
Det närmar och återställer hår.
Innehåller mineralolja och keratinkomplex.
Åtgärder på det skaliga hårskiktet.

Användningsmetod:
Följande blandning appliceras på rent fuktigt hår: 10 ml olja + 10 ml varmt vatten.
Använd 2 gånger i veckan (vid behov - oftare).
Instant action (60 sekunder)

Hålltid:
Upp till 5 minuter på mycket skadat hår

Oljan återställer Constant Delight (Italien)

Oljan återställer Constant Delight (Italien)

Koncentrerad olja för intensiv återuppbyggnad av skadat och svagt hår.

Din väns namn *:

Din väns e-postadress *:

Koncentrerad olja för intensiv återuppbyggnad av skadat och svagt hår.

Varning: begränsad mängd varor i lager!

Det kommer att finnas tillgängligt: ​​2016-07-02

Ny post i Ukraina för order upp till 1000 UAH. - fraktkostnad enligt taxorna i New Mail.

Vid beställning från 1000 UAH. och över - leverans är gratis.

Med kurir till dörren i Kharkov när du beställer upp till 500 UAH. - 40 UAH.

Vid beställning från 500 UAH. och över - leverans är gratis.

Kontanter vid mottagande. Banköverföring till kortet.

Originalprodukter från tillverkare och officiella distributörer.

Koncentrerad olja för intensiv återuppbyggnad av skadat och svagt hår. Extraktet av bruna alger mjukar hår, mättade med polysackarider och mineralkomponenter, har en antioxidant effekt. Olja bildar en organisk film och ger utmärkt skydd för skadat hår från främmande faktorer och från UV-strålar. Ökar hårets elasticitet och ökar deras styrka. Superbly luftar och tar bort statisk elektricitet. Underlättar kamning och styling. Förhindrar fladdring. Ger håret en fantastisk glans och mjukhet.

ANVÄNDNINGSMETOD: Öppna flaskan med olja, späd den med vatten i ett förhållande (1: 1). Den resulterande blandningen gäller för rent och lätt torkat hår. Fördela jämnt över hela längden. Lämna i 1-2 minuter. Tvätta av med vatten. Då kan du gå vidare till hår styling. VARNING! Olja utspädd med vatten är inte föremål för förvaring.

Förpackning: ampuller med 10 stycken på 10 ml

Constant Delight frisörer recensioner om kosmetika

Du har till och med ett representativt kontor för Constant Delight i Krasnodar.
Kvaliteten är inte bättre än Estel, men ännu inte främjad. Ständigt nya föremål. Jag jobbar med CD i ett halvt år.

Färgmolekylen är tät, direkt avsättning (som menas av tekniker, jag förstod inte, det är en sak klart att färgen är ganska koncentrerad)
Hårfärg utan grått hår:
Färgenivån 1-9 vid 3%, 6%, 9% i ett förhållande av 1: 1,5 35 min
Färgenivån 10 med 6%, 9% i ett förhållande av 1: 1,5 35 min
Färgenivån 12 (blond) vid 9%, 12% 1: 2 9% - 45 min, 12% - 55 min
. Nuanser X / 4, X / 6, X / 68, X / 67 skiljs i ett förhållande av 1: 2
Till exempel: färgnings nyans 5/4 i ett förhållande av 1: 1, vi går ner i fem nivåer (av blont i choklad), i ett förhållande av 1: 1,5 till en ton mörkare i proportion 1: 1 ton i ton.

Gråt hår:
Färgning med 6% i proportion 1: 1 45 min
upp till 45% - en nivå högre än önskat
45% -70% ton till ton
Mer än 70% - en nivå lägre än önskad
Till exempel: En TK-klient har 50% grå hår och en CD på 20%. Med det valda färgämnet målar vi TZ med 6% och ЗЗ med 9%

Toner:
Färgnivån är 9,5 med 3%, 1,9%
1: 1 nivå ner
1: 1,5 ton till ton
1: 2 ljus nyans

Mix Tone enligt regeln om tio

0/00 ammoniakkorrigeringsapparat
1. Som ett självständigt färgämne för att markera 1: 1 med 3%, 6%, 9%
. Applicera inte på hårbotten

2. Det läggs till färgen för att höja 1-2 nivåer (det läggs inte till 12: e nivån).
På 60 g färgämne 10g korrektor (1 nivå), 20 g korrigator (2 nivåer); ta inte hänsyn till oxidationsmedel för korrigeringsmedel (om oxidationsmedlet beaktas, är färgen något suddig)

Ljusspulver:
Innehåller i sin sammansättning mynta, som något kyler hårbotten och därigenom minskar brinnningen. Puda Deluxe (plasthink) innehåller dessutom mentol, vilket ger en lämplig lukt
1: 1,5 eller 1: 1 med 3%, 6%, 9%

Halv-permanent färgämne:
Målar upp till 80% grått hår
tid 10 - 30 minuter vid 3% eller utvecklare (mjuk eller för moderna nyanser)
1: 1, 1: 1,5 - grå, efter kemi, för större mättnad av röda och koppar nyanser
1: 2 - ton till tonNästa Artikel
Björk tjära för hår