Spiral curlers


Spirala vackra lockar kan ge alla tjejer ett romantiskt och mystiskt utseende. Tyvärr vet många helt enkelt inte hur man gör sådana krullar på egen hand. Men för början är det tillräckligt att bara köpa en spiralkrullare.

Egenskaper och fördelar

Spiralkrottare skiljer sig avsevärt från klassiska papillotok, men det betyder inte att de är sämre. Tvärtom är det nödvändigt att föredra "spiralen". De har dock ett antal funktioner och är inte lämpliga för alla:

 • Till att börja med bör det noteras att spiralfilen kan vara av två sorter. Solid passform alla, medan mjuka - bara vissa hårtyper.

När man talar om spiralkretsens egenskaper är det värt att notera de vanliga funktionerna i hårda och mjuka modeller. Dessa egenskaper lägger på sådana curlers och skiljer sig från de traditionella metoderna för curling:

 • Curling på spiral curlers görs med en annan metod. Om vanliga papilotki kräver att strängen ska lindas horisontellt, då spiralsträngarna - vertikalt.
 • Vid användning av "spiral" är resultatet elastiska lockkrullar. När styling med hjälp av traditionella modeller får en frisyr med mjuka romantiska krullar eller vågor.
 • Som alla vet, håller curler på klassiska curlers en lång tid. Spiral papilotki kan konkurrera med sina "systrar" i denna fråga. Flickor skriver att effekten av att använda "spiraler" varar mycket längre.
 • Ur namnet är det uppenbart att spiralkretsarna används för att erhålla krullar, fjädrar. Curls är mindre och jämn, om du jämför resultatet efter applicering av konventionella och spiralmodeller.
 • Också viktig skillnad är storlek. Om vi ​​talar om solida spiralfiler görs de oftast ganska tunna, medan mjuka curlers ger full valfrihet när det gäller den framtida krulans diameter. Konventionella traditionella curlers är gjorda av olika tjocklek, men sällan när längden på dessa gizmos varierar. Med "spiralen" av detta problem kommer inte att uppstå.

Som du kan se har krullen på spiralfiler ett antal fördelar, och krullen på "mjuka" spolar är mer föredragen. Förutom de angivna egenskaperna kan följande också hänföras till deras fördelar:

 • Säkerhet för hårhälsan. På grund av det faktum att håret inte utsätts för ytterligare värmebehandling är användningen av sådana curlers för närvarande den mest godartade formen av curling. Mjukt inflytande på krökets form gör att du kan ge håret den nödvändiga böjningen samtidigt som du inte påverkar dess struktur. Med "spiraler" kan du till och med sova, medan de inte stör varandra.
 • Vårkrullare kan väljas för både kort och långt hår (modellerna är tillgängliga upp till 75 cm i längd).
 • På grund av den enhetliga effekten på krullen kommer den att vridas utan veck.
 • Användningen av högteknologiska polymerfibrer vid framställning av sådana krökare gör att du kan använda dem under lång tid.

material

Som nämnts ovan är spiralkretsarna uppdelade i hårda och mjuka. Massiva curlers ser ut som tunna rör med en spiralskärning i mitten. De kompletteras med ett speciellt gummi- eller järnhårklipp. Med hjälp av solida krökare kan du få en elastisk kröningsfjäder, alla krullar i detta fall kommer att vara helt identiska. Men ofta behandlas inte trädet tillräckligt bra, vilket leder till svårigheter att ta bort filerna. Skador och brutet hår är mycket svårt att återställa senare. Solid papilotki är trä, metall och plast:

 • Träkrullare är vanligare och är ofta arv hos våra mammor och mormor. Spiralfiler används ganska sällan. Deras plastmodell är mindre trovärdig från den del av det fina könet, eftersom det i regel inte är garanterat högkvalitativa plastkrullare.
 • Plastkrullare är mindre traumatiska, men om de inte är av tillräcklig kvalitet är det i princip omöjligt att utföra åtminstone någon form av curling med dem.
 • Mjuka curlers är gjorda av ett tygliknande material som är vridet i spiralform. Vid inköp av ett sådant kit läggs en extra plastkrok, vilken är monterad från två eller tre delar beroende på längden på "spiralen". Trots det faktum att mjuka curlers vanligtvis är gjorda av högkvalitativ polymer, kan samma sak inte sägas om kroken. Flickorna säger att det bryter i första hand, så var noga med att uppmärksamma sin kvalitet vid köp.

På grund av de speciella egenskaperna hos det material som mjuk papilotki är gjorda kan de vara fasta på håret utan hjälp av speciella klämmor eller stiften. Samtidigt är det ganska enkelt att ta bort dem, bara dra i helixens ände. Polymeren är helt ofarlig för hår. Det är en mjuk duk, på grund av vilken en sådan papilotka inte kommer ihop i håret, kommer inte att bryta dem och håret kommer inte att kunna ta tag i oegentligheter och genomgå en traumatisk effekt.

arter

Fast, som mjuk curlers, skiljer sig genom två kriterier: längd och storlek. Långa curlers är utformade för långt hår. Kortare modeller, för korta.

Längden av mjuka curlers varierar från 15 till 75 cm, så att du kan hämta dem för någon hårlängd. För att göra det enklare för köparen att bestämma valet av önskad längd på filen kan du skapa en lista med följande rekommendationer:

 • För hårlängder upp till en haka kommer hårkransarna från 15 cm att närma sig.
 • Om hårets längd är upp till axlarna bör du fokusera på modellerna 15-25 cm
 • Med en längd något under axelnivån, kommer hårkransarna att passa 25-35 cm.
 • Om håret når axelbladet, välj papilotki 35-45 cm långt.
 • För håret under axelbladet, fokusera på curlersna 45-55 cm långa.
 • Om längden på ditt hår når midjan så passar du 55-65 centimeter.
 • Slutligen, om ditt hår är under midjenivå, välj papilotki max längd på 75 cm.

Längden på de fasta curlersna är också olika, men i fallet med dem kommer det bara att påverka hur "fjädrande" krullen kommer att vara i slutet.

Kropparnas diameter påverkar direkt det slutliga resultatet, eftersom det beror på hur krullen blir i slutet. Spiral papilotki gör att du kan skapa både små stygga krullar och glamorösa stora lockar.

Spiraler med en diameter av 1-3 cm är utmärkta för att lägga små krullar. De kommer att se ut som om du gjorde en perm. Var försiktig när du väljer en "spiral" av denna diameter: små "fjädrar" är inte för alla. Dessutom bör perm i detta fall starta från själva rötterna, så för en sådan styling är det bättre att välja fasta curlers.

Effekten av naturliga krullar kan erhållas vid användning av spiralformad papillotok med en diameter på 2,5 till 4 cm. Mjuka krökare ger en mer naturlig effekt i slutet, medan de fasta kommer att skapa en sken av marionett styling.

Användbar rådgivning: När du använder mjuka curlers, lägg ditt hår i olika riktningar i slumpmässig ordning - i ansiktet och bort från ansiktet. Så du kommer att uppnå en större effekt av vårdslöshet och naturlighet.

"Spiralerna" med den största diametern - 5 cm - kommer att fungera som ett utmärkt alternativ till curling och strykning när man skapar Hollywoodkrullar. Massiva curlers med sådan diameter är inte tillåtna, men mjuka kan hittas utan svårighet. Innan du använder mjuka spiraler är det absolut nödvändigt att applicera ett utjämningsmedel på håret så att de resulterande vågorna ser mer bohemiska ut.

Observera att solid papilotki lämpar sig för styling av alla typer av hår, och mjukt - endast för vågigt och lockigt.

Hur man använder

För att göra en vacker styling måste du kunna applicera spiralkretsarna ordentligt. Det kommer också att rädda dig från obehagliga följder, till exempel från att kulor börjar på olika höjder.

Först av allt bestämmer du vilken frisyr du vill få i slutet. Oavsett om det kommer att bli små lockar, naturliga vågor eller Hollywoodkrullar, beror bara på dig. Från vilket resultat du vill se beror på förberedelse av hår för efterföljande styling.

Skapa små lockar

För att skapa denna frisyr är det bättre att välja fasta spiralkretsar med liten diameter. Du kommer inte att kunna göra den här frisyren själv, så vi rekommenderar att du armar dig med hjälp av en patientvän:

 • Tvätta först håret och torka håret med en handduk. Det är bäst att lämna det i 10-20 minuter så att vattnet absorberas ordentligt. Behandla sedan håret med termiskt skydd och styling med stark fixering. Frisörer rekommenderas att välja verktyg med en utjämningseffekt för att skapa små krullar, eftersom det så småningom kommer att ge en snyggare look på dina lockar.
 • Kamma håret ordentligt. En mjukpipa borste är idealisk för kamning av vått hår. Innan du vrider dem, dela hela huvudet i zoner (temporal, parietal, occipital och bang zone).
 • Det är bäst att starta permet från baksidan av huvudet. Separera en hårsträng ca 2 cm bred och vrid i en lätt flät så att håret inte faller ut. Håll spiralkrullen i krullens bas och börja blåsa strängen på papullen så att krullen exakt ligger i spiralskärningens spår. Säkra med ett speciellt lås.
 • Gör detsamma med resten av hårmassan. Observera att lindningen inte ska vara för hårt, för annars kommer ditt hår inte att torka ut och du kommer inte att uppnå önskad effekt.
 • Torka huvudet noggrant med en hårtork eller på ett naturligt sätt, om tiden tillåter det. Observera att det är bättre att inte lämna spiralkretsarna för natten, eftersom det är omöjligt att sova i dem.
 • Håll försiktigt ditt hår från papillotok. Hår bör inte kamma, det är bättre att gnugga några droppar hårtexturiseringsmedel i dina händer och "gå" lite längs de enskilda strängarna. En sådan styling kommer att glädja dig till nästa shampooing.

Medium och Hollywood curls

Om du väljer mjuka filer för styling, upprepa steg 1 och 2 från föregående stycke och gör sedan följande:

 • Du kan starta krullen från vilken zon som helst, men det är bäst att först slå huvudets baksida. Separera en liten strand och vrid in i en lätt flätad för att göra det bekvämare att passera genom curler. Skapa nu en liten slinga vid basen, vrida krullen.
 • Passa kroken genom curlers, ta tag i slingan på basen och dra den genom hålet. "Spiralka" vrid tillbaka så snart du drar ut kroken och lås låset ordentligt.
 • För att skapa effekten av naturlighet rekommenderas att blanda curlers i olika storlekar.
 • Om du vill göra Hollywoodkrullar, är en sträng nödvändig, inte från basen, men något lägre, vid ungefär ögonhöjd. Det är också nödvändigt att placera curlers, linda dem i en riktning.
 • Låt curlers torka helt. Om du vill kan du sova i dem eller torka dem med en hårtork. Observera att snabbt göra stylingen inte fungerar, eftersom håret får torka helt.
 • Ta bort bulten genom att dra den undre spetsen. Spraya det färdiga håret med lack och blanda några lock med dina händer. Du kan inte kamma ditt hår.

Spiral Curlers: Användbarhet och funktioner

I frisörens värld har spiralkrullare länge använts. De låter dig skapa en slät och vacker lockar, som kan vara både en självständig frisyr och grunden för mästarens olika skapelser. Curls hålls under ganska lång tid, men man bör komma ihåg att deras diameter och grad av elasticitet beror på vilken typ av curlers du väljer.

Låt oss överväga skillnaden mellan spiralformade anordningar för curling och vanliga spolar, hur man ordentligt lägger hår på dem och vilka typer av produkter du kan köpa i butiker.

Struktur och funktioner

Spiral curlers är konstruerade för vertikal curling. De kan vara gjorda av elastiska och hårda material, men driftsprincipen är densamma för alla typer: enheten spinnar krullar i en spiral, varefter de håller sin form under lång tid.

Mjuka modeller kräver ingen fixering, men för fasta behov behöver speciella gummiband eller barrettes som hjälper till att säkra dem till hårrötterna. Vid lindning av produkten hålls de parallellt med krullarna, vilket gör det möjligt att skapa vackra avlånga vågor.

Det finns olika spiral spiraler. De kan tillverkas av elastiska polymerfibrer, trä, metall eller plast. Skillnader mellan modeller är inte bara i utseende, men också i användningsprinciperna. Även vertikala hårkronor kan producera lockar av olika volym. Vi betraktar de mest populära arterna och lär deras egenskaper.

Mjuka "Magic Curlers"

Mjuka spiralkronor visade sig på marknaden relativt nyligen, men lyckades få en aldrig tidigare skådad popularitet. För deras produktion använd elastisk, men mycket hållbar polymerfiber. Det bibehåller mekanisk och termisk skada, men har ingen negativ inverkan på håret.

Curlers har formen av band där du behöver tråda en hårsträng med en speciell krok. Kanterna är täckta med silikon, vilket gör det möjligt att hårt fästa hårkrullarna på håret.

Curling Technique

Hur man blåser håret på "Magic Curlers"? Det är väldigt enkelt! För att göra detta behöver du en speciell vikkrok, med vilken gummikrullare säljs. Gör sedan följande:

 • Tvätta håret och låt det torka, helst om luftfuktigheten inte är högre än 60%. Det är viktigt att de inte är helt torra, annars kan curlers med crochet inte kunna krulla dem bra.
 • Om håret inte krullar så bra, innan du använder spiralkrökarna, applicera ett stylingmedel på det och jämnt fördela kammen över hela längden.
 • Kläm separat håren på toppen och sidorna, lämna huvudets baksida, det är från detta område som vi börjar att blåsa håret.
 • Anslut de två delarna av kroken och tränga den i en vridbar curler curlers. Separera strängen med en diameter av högst 1 cm, håll den med fingrarna vid rötterna, haka den med en krok och dra den genom krökarna. Efter det släpper fjädrarna omedelbart sin ursprungliga form och krympa. Vrid omedelbart håret på baksidan av huvudet, då - på sidorna och endast i slutet - på kronan.
 • Tillverkare säger att för en vacker styling behöver du inte mer än en halvtimme, men det här är långt ifrån sanningen. Om du vill få romantiska vågor kan du torka håret med en hårtork, men för en mer varaktig effekt, vind håret över natten, curlers är ganska mjuka, så de kommer inte att ge obehag.
 • Efter torkning dra försiktigt botten av silikonkrämarna, de avlägsnas utan problem. Du behöver inte kamma håret, du kan använda en speciell spray eller lack för att fixa håret.

Urvalsregler

Tillverkare erbjuder olika curlers för vertikala lockar. De kan variera i storlek, längd, antal bitar i en uppsättning. För att göra det enklare att arbeta med spiralerna och de gav önskad effekt, bör du överväga sådana faktorer när du väljer dem:

 • Hårlängd För kort hår kan du välja en spirallängd på 20 cm, ägarna av långt hår i midjan passar modellen i 65-70 cm.
 • Diameter. Spiralkretsarna kan ha en annan diameter, små elastiska krullar kommer att erhållas om produkten inte överstiger 2 cm, spektakulära vågor ger en diameter på 2 till 4 cm, men mjuka Hollywoodkrullar hjälper till att göra krullarna 5 cm eller mer.
 • Antal bitar En uppsättning krullare kan bestå av ett annat antal produkter från 6 till 48 stycken. För hår av lång längd och tjocklek krävs minst 30 stycken, men ägare av kaskad eller asymmetriska hårklipp kan förvärva 6-12 hårkrullare med olika diametrar, vilket hjälper till att göra romantiska frisyrer.
 • Mark. Ofta skriver flickor på forumet: "Jag använder silikonkrullare och skadar mitt hår", "Jag använder curlers, men med svårighet" etc. I själva verket är original- och kvalitetsprodukten mycket enkel att använda. Om du får en fejk, då är det troligt att kroken snabbt kommer att bryta, spiralens kanter börjar smula, vilket leder till hårflik. Välj bara betrodda tillverkare och noggrant granska kundrecensioner.

Fasta modeller

Trästrålare används oftast för att skapa vackra elastiska lockar. Curls är små, väl fjädrande och håller sin form under lång tid. Det finns också metall- och plastmodeller, de är ganska populära.

Utformningen av alla typer av curlers är densamma: dessa är tunna cylindrar med spiralhak längs hela längden. Diametern på cylindern kan vara annorlunda, det beror på hur mycket krullar du får.

Metod för användning

Köpte spiralkrullare, men hur man använder dem, har ingen aning? Inte ett problem! Tekniken är ganska enkel, det är inte mycket annorlunda än att linda på mjuka modeller, stegen och åtgärdens ordning är identiska.

Den enda skillnaden är i sättet att fästa håret. Vi har hårkrullare parallella med krullen och lägger strängen i skårorna. När produkten är i rötterna fixar vi den med speciella pinnen eller gummiband.

Styrkor och svagheter

Fasta modeller används mycket mer av tjejer, de föreföll långt före mjuka curlers. Metall-, trä- och plastprodukter har lång livslängd, de håller höga temperaturförhållanden. De har emellertid flera nackdelar:

 • Det är mycket svårt att vrida håret på curlers av solida material, om du placerar strängen felaktigt, så får du en slarvig frisyr vid utgången.
 • Att sova i dem är mycket obekväma.
 • Trämodeller kan behandlas dåligt, om produkterna har sprickor eller chips, kommer de att skada håret och förvirra dem.
 • Fästena är inte slitstarka på alla modeller. T ex kan tuggummi lätt flyga, speciellt under sömnen.

I slutet

Wrap hår kan läggas i en vacker frisyr eller lämna håret lös och njut av de vackra flytande lockarna. Det finns många alternativ för att skapa en vertikal curl nu, men en av de mest godartade curlersna är.

De, till skillnad från tångar, brinner inte och förstör inte håret. Moderna mjuka modeller är lämpliga även för barnhår. Om du vill ha en vacker stil varje dag och inte lida av splittrade ändar och andra problem, kommer curlers att vara ett perfekt alternativ.

Spiral curlers - hur man väljer och vrider lockar?

Dagens utbud av curlers förvånar helt enkelt, de är gjorda av olika material och skapar enklare och bekväma modifieringar. Allt började med enkla bitar av tyg och papper, och träpinnar med spiralmönster, skumcylindrar och elektriska varianter uppträdde. Var och en av metoderna har sina fördelar och låter dig skapa en speciell typ av curl. Spiralkronor är utformade för så kallade vertikala curlingkrullar och låter dig skapa klara och grafiska krullar. Ta reda på hur du väljer och använder sådana curlers.

Hur man väljer en spiral-curler

Spiralkronor i klassisk form är träpinnar med ett snidat spiralmönster. Denna pinne appliceras på hårrötterna och börjar att blåsa en tunn curl längs den skapade spiralen och fixera den med ett elastiskt band. Resultatet är en slitstark och fluffig frisyr. Du måste välja sådana curlers beroende på vilken frisyr du vill få i slutet. Så, för att skapa en spektakulär pomp, kan du ta spiraler av liten diameter och en storlek, och för att ge en naturlig hårklippning bör du ta enheter med olika diametrar.

Vid val av curlers är det viktigt att överväga följande regler:

 1. hårlängd Denna faktor är extremt viktig när du väljer en enhet för fusk. Så, 15-20 cm spolar kommer att räcka för axellängdshår, men långt hår i midjan kräver 50-60 cm spiraler;
 2. För små krullar skulle en diameter på 1-2 centimeter vara idealisk, och för att skapa stora krullar behöver du 5 cm curlers;
 3. Vid köp kan valet vara mellan att köpa ett litet set (det här är upp till 18 stycken) och en stor (upp till 48 hårkrullare).

Denna metod att fuska har betydande fördelar. Så är metoden lämplig för strängar av absolut vilken längd som helst, processen kräver inte speciella färdigheter, och resultatet är alltid utmärkt.

Typer spiral curlers och hur man använder dem

Hittills är spiralkranar inte begränsade till träspolar, skapade en mängd olika mjuka och hårda alternativ. Var och en av dem har vissa subtiliteter i användningsmetoden.

Magic Hävstång Miracle Hair Curler

Dessa magiska curlers har blivit väldigt populära - de skapar tydliga och vackra lockar, medan processen att fuska sig själv är så enkelt som möjligt, och efter att ha fått en viss upplevelse är det också snabbt. Denna enhet ser ut som en spiral vrids från en platt remsa av ett rutnät med gummipackade spetsar. Curlers är mjuka och kan om nödvändigt enkelt lindas, men det är värt att släppa taget, eftersom de omedelbart återvänder till sin ursprungliga spiralposition. Finns i uppsättningar med 18 stycken med en speciell plastkrok. Analog av varor - Hair Wavz hair curlers.

För att skapa krullningar är det nödvändigt att hårets fuktinnehåll var ca 60% - de borde inte droppa vatten och de bör inte vara delvis torra. Innan du använder hårkronor, rekommenderas att man använder ett stylingmedel, till exempel ett skum, fördelar det jämnt med en kam.

Nu måste du skilja en liten strand - platt, men inte för bred - och kamma den försiktigt. En krok drivs inuti spolen, de fångas i en sträng vid själva basen och släpade genom spolen. När kroken kommer ut, tar curler sin ursprungliga spiralposition, fastar sig själv utan några klämmor. När manipuleringen är klar med allt håret, kan du torka dem med en hårtork eller vänta på den naturliga torkningen. Magic Hävstång är väldigt mjuk, så om du vill kan du även sova med dem.

Magic Roller Magic Round Curler

Detta alternativ gäller även för kretsar av mjuk typ. Placeringsproceduren på håret liknar det som beskrivits ovan, dessa krökare skiljer sig åt i twistmetoden - de är inte vertikalt spiralformade, men vrids i en rulle.

Ingår också en speciell samling krok. Tack vare funktionerna i enheten kan Magic Roller skapa starkare och skarpare lockar. Dessa curlers är mycket praktiska att använda, dessutom kan de, om så önskas, såras över natten.

Trä spiral curlers för hår curling

Trä spiraler - företrädare för solid hår curlers. Detta är en klassisk version av spiralformen, de ser ut som tunna cylindrar, i huvuddelen som spiralskärning görs.

Det är osannolikt att du kommer att kunna sova med dem, så när du använder dem kan du inte göra utan hårtork eller en viss tid för naturlig hårtorkning.

Frisyren skapas enligt följande:

 1. vått hår är noggrant kammat, styling agent appliceras;
 2. Curlerna sätts till basens kant, parallellt med det och håret ligger snyggt i spiralspåren;
 3. För fixering erbjuds vanligen ett gummiband som sträcker sig vertikalt över hela längden av krökarna;
 4. sedan torkas håret på ett bekvämt sätt, och krullarna avlägsnas en efter en.

För att skapa en frisyr behöver du ganska många träspolar, och krullarna blir små och skarpa, så det är bättre att inte kamma dem. I samband med hårkrullning kan det finnas vissa svårigheter - om du utför processen själv måste du arbeta med håret som växer på baksidan av ditt huvud. Det är mycket viktigt att strängen faller in i spåret, annars kommer teckningen att smutsas och bli grym. När du köper, var noga med att vara uppmärksam på att trädet var väl bearbetat. I annat fall kan håret klamra sig och trassla, vilket skapar ett visst obehag när hårbåren avlägsnas. Oavsett vad, den här metoden är uppmärksam - även om processen är mer komplicerad och besvärlig, men resultatet är spektakulärt.

plast

Plast spiral curlers är i stort sett desamma som trä, bara de är gjorda av ett annat material. Mekanismen att vrida håret är inte annorlunda. Det enda du bör uppmärksamma när du köper är metoden att fixa håret.

Plast spiraler kan utrustas med en liten krok i slutet - det gör att du kan fixa curlers på toppen av strängen, vid rötterna, vilket underlättar den fortsatta processen att krulla krullen.

Video: hur man spolar spiralkretsarna på långt hår

Har du långt hår, och endast korta spiraler är tillgängliga? Det finns en väg ut - videon visar inte bara sättet att slå håret på mjuka spiralkretsar, utan också möjligheten att placera dem på långa strängar. Slutresultatet är helt enkelt utmärkt, och efter videon finns det inga frågor kvar om metoden.

Video: hur man spinner kort hår

Spiralkrottare är bra eftersom de kan användas för kort hår, helt enkelt välja önskad längd på enheten. Författaren av videon steg för steg visar processen att fuska, avslöjar subtiliteter och nyanser av processen. Resultatet är vackert och viktigast, snabba krökningar, som kan användas som underlag för vidare skapande av frisyrer.

recensioner

Marina: Jag var så van att använda termokrämare att det var svårt att byta till något annat. Men de gav mig en mirakelkrullare med en krok, och jag bestämde mig för att experimentera. Jag var väldigt nöjd med resultatet - krullarna är släta, vackra, släta och det är ingen hårskada!

Evgenia: Min mamma hade trä spiraler, jag brukade spela med dem ofta i min barndom! Men det är fortfarande obekvämt för mig att använda dem - processen är för lång och du lägger inte ens ner medan du väntar på att håret torkar. Men med mjuka curlers fick jag allt ihop, så att säga - jag spiral snabbt mitt hår och om en halvtimme får jag utmärkta vackra lockar.

Lisa: Jag köpte Magic Roller oplanned och nu oroar jag mig inte om min frisyr alls! Hon tvättade huvudet och lindade sig innan hon gick och lägger sig om några minuter och gick och lägger sig och på morgonen blev det perfekt lock på huvudet! Super!

Spiral curlers med krok hur man använder. Vad är Magic Leverage curlers? Vem skulle vara vertikala curlers.

Spiral curlers är ett sätt att locka håret vertikalt. I motsats till det horisontella skapar en sådan perma små, men även krullar, vilket inte alltid är möjligt att uppnå med hjälp av vanliga curlers. Därför kan vi anta att spiralkretsarna är lämpliga främst för kvinnor som aldrig har försökt att skapa en frisyr från krullarna på egen hand och samtidigt är rädda för att förstöra sitt utseende, åtminstone till nästa shampooing.

Curler för spiralkrullning kan tillverkas av olika material, från vilka de är uppdelade i mjuka och hårda. Krypningen på håret är mycket beroende av den här faktorn: så om du använder en curler på massiva curlers, ska du kunna skilja strängarna jämnt och försiktigt använda kroken, haka håret och dra det i ett speciellt vridet fodral. Låt oss dölja skillnaden mellan spiralkretsarna och hur man använder dem.

Mjuka spiralkretsar

Sådana curlers kallas också magiska spiraler: de tillåter, med ett minimum av ansträngning, att få den så kallade amerikanska bukeln med en genomsnittlig tjocklek. Dessa curlers kallas Magic Leverag, och säljs, ofta med en extra uppsättning olika spiralformat. Satsen har en krok som består av två delar som är lätta att ansluta, liksom curlers själva, som är väsentligen små fall, avsmalnande i ändarna och snurrade i en spiral.

Och faktiskt är det inte för ingenting att dessa curlers kallas magiska, sedan Effekten som erhålls är oföränderlig med de ansträngningar som måste göras: om du gör ditt hår noggrant kan du knappast vara misstänkt att denna skönhet skapades med hjälp av flera handrörelser utan hjälp av en professionell.

Solid Spiral Curler

Massiva spiralkretsar kan vara trä, plast och metall. Det är svårare att hantera dem än med mjuka - här mäts priset på vackra krullar med erfarenhet och fingerfärdighet.

Solida spiralkronor ser ut som ett rör med spiralskärare och en hållare - ett elastiskt band eller en metallbarré. Deras största nackdel är att det inte är lätt att locka håret med hjälp av trä eller metall spiraler när trådar på baksidan av huvudet tas.

Men om du lär dig hur man gör en perm med hjälp av sådana curlers, så kan du få vackra, elegant dekorerade trådband.

Hur man använder spiral curlers

Beroende på materialet från vilket curlers är gjorda, finns det två curling tekniker: för egenanvändning är det lättare att locka håret mjukt och om det finns en assistent - hård.

Hur man spolar fast spiralkretsar?

Först måste du dela håret i trådar av mellantjockleken och fixa var och en av dem så att håret inte försvinner. Sedan tas en helix till basen av hårtillväxten, och sedan lindas strängen i en spiral så att den nästa överlappar hälften av den föregående. Därefter fixas curlersna.

För att få tydligt definierade strängar, fukta dem med en hårgel eller spray fixer före lindning.

Spiralkretsarna måste bäras i minst 3 timmar: ju längre och tyngre håret desto längre.

Hur man blåser mjuka spiralkretsar?

För att vrida håret med mjuka curlers, koppla de två delarna av kroken och placera den i ett vridet fodral så att kroken förblir synlig. Ta sedan en krull, vrid den vid basen och skapa en slinga och hæk sedan strängen och dra in den i en spiralkrullare. I det ögonblick när du drar strängen rätar den mjuka spiralen, men så snart du släpper, kommer den att ta form med låset.

För att påskynda curlingprocessen, använd en liten mängd fixeringsspray. Tiden för att vifta bör bestämmas beroende på hårets svårighetsgrad, men den ideala tiden att bära sådana hårkroppar är minst 4 timmar.

Alla spiraltekniker är gjorda på torrt eller något fuktigt hår.

Dagens utbud av curlers förvånar helt enkelt, de är gjorda av olika material och skapar enklare och bekväma modifieringar. Allt började med enkla bitar av tyg och papper, och träpinnar med spiralmönster, skumcylindrar och elektriska varianter uppträdde. Var och en av metoderna har sina fördelar och låter dig skapa en speciell typ av curl. Spiralkronor är utformade för så kallade vertikala curlingkrullar och låter dig skapa klara och grafiska krullar. Ta reda på hur du väljer och använder sådana curlers.

Hur man väljer en spiral-curler

Spiralkronor i klassisk form är träpinnar med ett snidat spiralmönster. Denna pinne appliceras på hårrötterna och börjar att blåsa en tunn curl längs den skapade spiralen och fixera den med ett elastiskt band. Resultatet är en slitstark och fluffig frisyr. Du måste välja sådana curlers beroende på vilken frisyr du vill få i slutet. Så, för att skapa en spektakulär pomp, kan du ta spiraler av liten diameter och en storlek, och för att ge en naturlig hårklippning bör du ta enheter med olika diametrar.

Vid val av curlers är det viktigt att överväga följande regler:

 1. hårlängd Denna faktor är extremt viktig när du väljer en enhet för fusk. Så, 15-20 cm spolar kommer att räcka för axellängdshår, men långt hår i midjan kräver 50-60 cm spiraler;
 2. För små krullar skulle en diameter på 1-2 centimeter vara idealisk, och för att skapa stora krullar behöver du 5 cm curlers;
 3. Vid köp kan valet vara mellan att köpa ett litet set (det här är upp till 18 stycken) och en stor (upp till 48 hårkrullare).

Denna metod att fuska har betydande fördelar. Så är metoden lämplig för strängar av absolut vilken längd som helst, processen kräver inte speciella färdigheter, och resultatet är alltid utmärkt.

Typer spiral curlers och hur man använder dem

Hittills är spiralkranar inte begränsade till träspolar, skapade en mängd olika mjuka och hårda alternativ. Var och en av dem har vissa subtiliteter i användningsmetoden.

Magic Hävstång Miracle Hair Curler

Dessa magiska curlers har blivit väldigt populära - de skapar tydliga och vackra lockar, medan processen att fuska sig själv är så enkelt som möjligt, och efter att ha fått en viss upplevelse är det också snabbt. Denna enhet ser ut som en spiral vrids från en platt remsa av ett rutnät med gummipackade spetsar. Curlers är mjuka och kan om nödvändigt enkelt lindas, men det är värt att släppa taget, eftersom de omedelbart återvänder till sin ursprungliga spiralposition. Finns i uppsättningar med 18 stycken med en speciell plastkrok. Analog av varor - Hair Wavz hair curlers.

För att skapa krullningar är det nödvändigt att hårets fuktinnehåll var ca 60% - de borde inte droppa vatten och de bör inte vara delvis torra. Innan du använder hårkronor, rekommenderas att man använder ett stylingmedel, till exempel ett skum, fördelar det jämnt med en kam.

Nu måste du skilja en liten strand - platt, men inte för bred - och kamma den försiktigt. En krok drivs inuti spolen, de fångas i en sträng vid själva basen och släpade genom spolen. När kroken kommer ut, tar curler sin ursprungliga spiralposition, fastar sig själv utan några klämmor. När manipuleringen är klar med allt håret, kan du torka dem med en hårtork eller vänta på den naturliga torkningen. Magic Hävstång är väldigt mjuk, så om du vill kan du även sova med dem.

Magic Roller Magic Round Curler

Detta alternativ gäller även för kretsar av mjuk typ. Placeringsproceduren på håret liknar det som beskrivits ovan, dessa krökare skiljer sig åt i twistmetoden - de är inte vertikalt spiralformade, men vrids i en rulle.

Ingår också en speciell samling krok. Tack vare funktionerna i enheten kan Magic Roller skapa starkare och skarpare lockar. Dessa curlers är mycket praktiska att använda, dessutom kan de, om så önskas, såras över natten.

Trä spiral curlers för hår curling

Trä spiraler - företrädare för fast. Detta är en klassisk version av spiralformen, de ser ut som tunna cylindrar, i huvuddelen som spiralskärning görs.

Det är osannolikt att du kommer att kunna sova med dem, så när du använder dem kan du inte göra utan hårtork eller en viss tid för naturlig hårtorkning.

Frisyren skapas enligt följande:

 1. vått hår är noggrant kammat, styling agent appliceras;
 2. Curlerna sätts till basens kant, parallellt med det och håret ligger snyggt i spiralspåren;
 3. För fixering erbjuds vanligen ett gummiband som sträcker sig vertikalt över hela längden av krökarna;
 4. sedan torkas håret på ett bekvämt sätt, och krullarna avlägsnas en efter en.

För att skapa en frisyr behöver du ganska många träspolar, och krullarna blir små och skarpa, så det är bättre att inte kamma dem. I samband med hårkrullning kan det finnas vissa svårigheter - om du utför processen själv måste du arbeta med håret som växer på baksidan av ditt huvud. Det är mycket viktigt att strängen faller in i spåret, annars kommer teckningen att smutsas och bli grym. När du köper, var noga med att vara uppmärksam på att trädet var väl bearbetat. I annat fall kan håret klamra sig och trassla, vilket skapar ett visst obehag när hårbåren avlägsnas. Oavsett vad, den här metoden är uppmärksam - även om processen är mer komplicerad och besvärlig, men resultatet är spektakulärt.

plast

Plast spiral curlers är i stort sett desamma som trä, bara de är gjorda av ett annat material. Mekanismen att vrida håret är inte annorlunda. Det enda du bör uppmärksamma när du köper är metoden att fixa håret.

Plast spiraler kan utrustas med en liten krok i slutet - det gör att du kan fixa curlers på toppen av strängen, vid rötterna, vilket underlättar den fortsatta processen att krulla krullen.

Video: hur man spolar spiralkretsarna på långt hår

Har du långt hår, och endast korta spiraler är tillgängliga? Det finns en väg ut - videon visar inte bara sättet att slå håret på mjuka spiralkretsar, utan också möjligheten att placera dem på långa strängar. Slutresultatet är helt enkelt utmärkt, och efter videon finns det inga frågor kvar om metoden.

Video: hur man spinner kort hår

Spiralkrottare är bra eftersom de kan användas för kort hår, helt enkelt välja önskad längd på enheten. Författaren av videon steg för steg visar processen att fuska, avslöjar subtiliteter och nyanser av processen. Resultatet är vackert och viktigast, snabba krökningar, som kan användas som underlag för vidare skapande av frisyrer.

Spiral Curler - en nyhet inom hårvård. Spektakulära vertikala krullar gjorda med hjälp av sådana anordningar kommer att vara ett utmärkt komplement till den högtidliga bilden. Så idag kommer vi att berätta allt om spiralfiler: typer, fördelar, hur man väljer och hur man använder.

SNABB ARTIKEL NAVIGATION

Spiral curlers är gjorda av mjuka och hårda material. Varje modell har sina fördelar och nackdelar. Dessutom kan metoden för curling på mjuk papilotki skilja sig avsevärt från curling på fasta produkter. Låt oss prata mer om detaljerna i varje typ.

Mjuka spiralkretsar kallas Magic Leverag. Tillverkare hävdar att med hjälp kan du skapa spektakulära vertikala krullar utan mycket ansträngning.

Magic Leverag är spiralband av slitstark polymerfiber (mjuk men resistent mot mekanisk slagkraft, material). Särskilda skärningar görs i bandet där strängen placeras. Kanterna på produkten är gjorda av silikon, vilket gör att du säkert kan låsa krullen och inte skada den. På bilden nedan kan du se hur original Magic Leverag ser ut.

Du kan köpa mjuka spiralkretsar på någon specialiserad butik eller webbutik. Magic Leverag inkluderar hårkrullare (deras antal är olika i varje set) och 2 speciella plasthakar. Med hjälp av dessa krokar är håret gjutet i bandet.

Recensioner av ägarna av sådana produkter visar att med hjälp kan du självständigt skapa spektakulära Hollywoodkrullar. I videon nedan kan du se tekniken för att skapa elegant stil med mjuka spiralkretsar.

Moderna tillverkare gör spiralfiler inte bara från polymerfibrer, men också från fasta material (trä, metall, plast). Sådana modeller är inte allmänt populära, eftersom skapandet av moderna frisyrer med hjälp av dem tar mycket tid och kräver stor ansträngning. Vinkande hår på trä, metall eller plastpapilotki gör det möjligt att skapa en original unik bild.

Sådana produkter är små rör med spiralskärare. Dessutom är de utrustade med ett speciellt lås för strängarna - en metall eller gummi barrette. På bilden nedan kan du se hur trä spiralkretsar ser ut.

En signifikant nackdel med spiral papillotok av trä, plast och metall är att med hjälp är det väldigt svårt att vinda trådar på baksidan av huvudet. Dessutom kan trä spiralkretsar med regelbunden användning allvarligt skada håret (tjejernas recensioner bekräftar detta).

Du kan ta reda på hur du använder spiralfiler i videon.

fördelar

 • Mjuka produkter Magic Underhållet skadar inte hårstrukturen, till skillnad från termometrar. Recensioner av tjejer indikerar att krullarna inte blir sköra och inte delas, även vid regelbunden användning av sådana produkter.
 • Moderna tillverkare erbjuder ett brett urval av spiral papilotok olika storlekar. Detta gör att varje tjej kan hitta den perfekta modellen för sin hårlängd. Recensioner av ägarna av Magic Underhåll bekräftar att med hjälp kan du skapa en imponerande styling på både kort och långt hår. För information om hur man längtar långa strängar på spiralkretsar, se videon nedan.
 • Spiralkretsar av högkvalitativa polymerfibrer lämnar inte veck och veck på krullarna.
 • Sådana produkter är helt säkra. De kan användas för att skapa barn frisyrer.
 • Det resistenta starka materialet som är stabilt mot mekaniska skador gör det möjligt att använda sådana produkter länge.
 • Magic Lverage tar upp mycket lite utrymme.

brister

 • Vid köp av spiralfiler bör särskild uppmärksamhet ägnas åt materialet från vilket kroken är gjord. Ofta är sådana anordningar gjorda av plast av låg kvalitet, så att de kan bryta i det mest oupphörliga ögonblicket.
 • Tillverkare hävdar att det tar inte mer än 20 minuter att curl ditt hår med dessa curlers. Egentligen är det inte. Recensioner av tjejer bekräftar att minsta tiden är permanent - 1 timme. I det här fallet bör håret före styling torka naturligt.

Hur man väljer spiralkrullare?

Den uppsättning Magic Leverag innehåller oftast 18 produkter. Det finns dock uppsättningar som innehåller mellan 6 och 48 curlers.

 • Små uppsättningar köps oftast av tjejer med kaskad eller asymmetrisk frisyr. Så från flera uppsättningar kan du skapa den perfekta uppsättningen för strängar av olika längder.
 • Stora uppsättningar (30 stycken eller mer) rekommenderas för ägare av långt tjockt hår.

Vid köp av spiralfiler bör särskild uppmärksamhet ägnas åt deras storlek. Det är viktigt att komma ihåg att curlerens diameter beror på vilken frisyr du får som ett resultat. Så, hur man väljer rätt storlek curlers?

 • Att skapa små elastiska lockar lämpliga produkter med en diameter av 2 cm.
 • Välja papilotki-diameter från 2 till 4 cm, du får spektakulära vågor.
 • För att skapa stora "Hollywood" -krullar borde använda produkter med en diameter av 5 cm.

Teknik curling hår på en spiral curler

Curling på spiral curlers är mycket annorlunda än att arbeta med andra typer av mappar. Frisörer kallar denna stil "vertikal". Resultaten av horisontell och vertikal curling, som du kan se på bilden nedan, skiljer sig avsevärt mellan dem. Med hjälp av spiralanordningar kan du uppnå effekten av elastiska "Hollywoodkrullar".

Så, hur man använder sådana produkter (tekniken att vinka presenteras i videon nedan), kommer vi att beskriva nedan.

 1. Tvätta och kamma ditt hår.
 2. Behandla ditt hår med en speciell gel eller stylingmousse.
 3. Dela håret i flera sektioner.
 4. Från den occipital regionen, välj en sträng, inte mer än 1 cm bred.
 5. Trä den speciella kroken genom bandet (som visas på bilden).
 6. Haka strängen vid basen och haka den genom bandet (se videon på hakan och bandteknikerna).
 7. Fixa locket med en klämma.
 8. Upprepa processen med de återstående strängarna. Kom ihåg att efter occipitalzonen bör krulla sidokretsen och sedan håret på kronan.
 9. Blås torrt hår.
 10. För att ta bort curlers, försiktigt nog för att dra bandet.
 11. Fix håret med lack.

Det finns många sätt och verktyg för att skapa krullar. En av dem är magiska hävstångskretsen. Vi kommer att berätta vad de här underbara spiralerna har vunnit erkännande av vackra kvinnor, hur man använder dem korrekt, vilka typer finns och var man kan köpa de ursprungliga Magic Leverage magiska hårkrullarna.

Vad är Magic Leverage curlers?

Vilka är flickans krav på verktygen för att skapa krullar? Först och främst bör de ge ett ordentligt resultat: naturliga krullar utan veck. Det är viktigt att håret under lindningen drabbades minimalt, och tiden för bearbetningsprocessen tog lite. Och naturligtvis bör installationen vara så lång som möjligt. Magic hävstång hår curlers motsvarar alla dessa kriterier och många positiva recensioner av skönheter bekräfta detta.

Dessa underbara spiraler med ljusa färger är gjorda av tunn silikon, de är ihåliga inuti. Förutom krullarna innehåller uppsättningen en speciell magisk krok, med vilken du måste hämta och fylla strängen. Tillverkaren erbjuder tjejerna olika i diameter, längd och vridkrullare. Beroende på hur länge ditt hår och exakt vilka krullar du vill få, kan du välja breda eller tunna, långa eller korta spiraler, rullar eller hårkronor.

Vad är Magic Leverage Curler Magic?

Varför är dessa curlers så bra och hur skiljer de sig från sina "bröder"? Vi studerade recensionerna av erfarna och brådska för att lyfta fram fördelarna med den här nya hårindustrin:

 • Curlers Magic Leverag lätt att använda på egen hand. Prilovchivshis, du kan ganska snabbt skruva hela håret på några minuter.
 • När vi slingrar håret sårbart minimalt, för att du inte behöver klämma fast dem med speciella klämmor, vad kan vi säga om de vanliga skadorna, som det händer med vanliga curlers?
 • Till skillnad från hårkrullare, boomerangs, Magic Leverag säkert fastsatt, varva ner inte och slip inte från strängarna.
 • Underbara spiraler lämnar inte rynkor på håret, vilket är fallet med alternativet av skumgummi.
 • Spektakulära lockar kommer att glädja dig hela dagen utan att använda ytterligare stylingverktyg.

Kvaliteten på de material som produkten tillverkas av, förtjänar särskild uppmärksamhet. Men vi pratar bara om den ursprungliga spiralen. Fakes av den här enheten skiljs i överflöd, vi kommer berätta lite om det senare.

Nackdelar Magic Leverag

Det faktum att Magic Leverag inte skador på håret är omöjligt att säga: tråder håret genom ett smalt lock av curlers med en speciell krok, sträcker den i lite fuktig form, men strängarna utsätts för en viss negativ inverkan. Detta gäller särskilt för de första försöksmarkeringarna. Men i jämförelse med alternativa metoder och verktyg är Magic Leverag vissa säkerhetsledare. En annan liten nackdel är att det blir ganska obekvämt att sova med dem, eftersom spiralerna är i ett fritt hängande tillstånd.

Hur man använder magisk hävstångseffekt

Instruktioner för att skapa perfekta lockar med hjälp av mirakel spiralen är enkla, håller denna uppsättning i dina händer, du kommer antagligen gissa vad som är vad. Men för större säkerhet, steg för steg instruktioner om hur man använder Magic Leverage curler för dig:

 1. Tillverkaren rekommenderar att vinda 70% torrt hår. Torra trådar efter tvätt med en handduk till tillståndet "ytterligare 15 minuter och du kan lämna huset."
 2. Om du vill förlänga ditt stylings livstid, applicera skum eller mousse på lite fuktigt hår, sprida produkten över hela längden.
 3. Ta en underbar krok, passera den i en spiral. Var uppmärksam på vilka sidokrullar som vrids. För att göra krullarna lika måste spiralerna "se" i en riktning.
 4. Separera strängen. Virka strängen vid basen och tråden in i curler.
 5. Skruva fast hela håret och vänta ett par timmar tills håret är helt torrt.
 6. Ta bort curlers genom att försiktigt dra ner dem.

Krullar separerar lite fingrar och fixar resultatet av lack. Styling ser ut som om du bara har lämnat stugan.

Var kan man köpa Magic Leverage?

Du kan köpa original Magic Leverage på tillverkarens officiella hemsida. Kostnaden för en uppsättning med ett minimum av korta spiraler är cirka 400 rubel. Hair curlers för att skapa en stor premiumklass kostar dig 1.200 rubel, och priset på en standard set för en genomsnittlig hårlängd är ca 700 rubel.

Alternativ till Magic Hävstångseffekt

Med alternativ menar vi billiga motsvarigheter till mirakelpiralen. Du kan köpa dem på populära kinesiska onlinebutiker som eBay och AliExpress. Kostnaden för en uppsättning kinesiska-gjorda ca 150 rubel. Kinesiska curlers har samma magiska effekt som den ursprungliga Magic Leverage, vilket bekräftats av recensionerna. Men kvaliteten på prestanda motsvarar givetvis priset. Alternativet från Kina har inte olika bredder, längder och snoddtyper, 18 spiraler med medellängd och en snodd ingår i satsen.

Hur man skiljer en falsk

Förutom den officiella sajten säljs Magic Leverage på många ryska platser, kostnaden är annorlunda överallt. Oftast är det en produkt från AliExpress, men de säljer den under de ursprungliga Magic Leverag. För att inte betala för en produkt med låg kvalitet, var uppmärksam på funktionerna i den ursprungliga Magic Leverage:

 • Originalförpackning att välja mellan: låda, kosmetisk väska eller zip-paket.
 • Bilden av de ursprungliga spiralerna visar att deras kanter är släta och materialets struktur är enhetlig.
 • Alla spiraler snurras snyggt och kroken är gjord av plastblå eller rosa.

Om du håller en lågkvalitativ produkt i dina händer ser du grovhet och ojämnhet, du kommer att känna en skarp lukt.

Video: Hur man använder magisk hävstångseffekt

Alla curlers är indelade i 2 stora grupper.

Horisontell (eller rund)

De flesta curlers som vi alla försökte i våra liv tillhör denna grupp. Det här är något:

 • uppvärmda hårvalsar;
 • mesh;
 • aluminiumkrullare;
 • skumgummi;
 • papiljotter;
 • velcro curlers;
 • boomerangs och många andra.

Om du en gång försökte locka håret på trasor, strumpor, snören, servetter, bitar av papper, på en vridning sofistikerade, hårförband och andra hushållsmetoder, så gjorde du en rund (horisontell) krull - det här är en krullande sträng från spets till rötter. Efter att ha tagit bort curlers är krullen vanligtvis välkrullad i botten och nästan aldrig krökt på toppen.

Vertikal (eller spiral)

Denna grupp ger en spektakulär spiralkrulle. Krullen i detta fall är krökt längs hela längden: från rötterna till spetsarna.

Det finns inte många spiralkrullare:

 • Lås är klyvstickor av skumgummi som inte skadar håret och hårbotten.
 • Magic Leverag curlers (Magic Leverage) är spiralformade omslag där du måste passera en hårsträng med en speciell lång krok;
 • Sovjettkronor är gjorda av plast och har en krok för att fästa curlers vid hårrötterna;
 • Wood-curler spiraler släpps utan krok, dessa är långa pinnar med en spiral tråd applicerad;
 • Några variationer av plastkrullare med spiralhår av kinesiska tillverkare.

För de flesta spiralkrökare är det karakteristiskt att du inte själv kan välja tjockleken, men tvingas bara att blåsa ganska små strängar. Därför erhålls ofta inte lyxiga stora krullar, spiraler, men små Afro-krullar eller marionetter.

Den absoluta fördelen med alla dessa curlers är curling av hela längden från rötterna till spetsarna.

Men Lås har ytterligare fördelar:

 • Du kan ändra tjockleken på strängen, till exempel, när du bara kan skruva bara 7 krökare, dela hårmassan i stora strängar, i slutändan kommer du att få mjuka spiralvågor längs hela längden.

Vid en annan tid, gör trådarna tunnare, med 15-20 stycken, och få snäva Hollywoodkrullar.

Du kan skapa en väldigt frodig marionett och snuskig krull genom att snurra fina trådar.

 • De är mycket bekväma att sova. Allt är tänkt på detta: både curlers, den mjuka rezinochki och låsens fasthållningsstyrka på huvudet, så att du även i de mest rastlösa sömnen inte förlorar curlers. De skapar en mjuk kudde runt huvudet och du sover bekvämt och helt smärtfritt. Om du försökte sova på andra hårkrullare, vet du exakt vad som sägs.
 • De kan klä sig, göra hushållssysslor - Loxes hålls så fast att det inte finns någon anledning att frukta.
 • Jämfört med andra curlers som du hamnar på under dagen, eller med några curling strykjärn och strykjärn, sparar Locks verkligen dig tid. På kvällen spenderar du lite mer tid än att kamma håret, och på morgonen några minuter för att ta bort dem. Det betyder att du kan sova lite längre, särskilt eftersom du är bekväm att sova på dem.
 • Dessa curlers har en magisk funktion för att snabbt återställa sin form, så under sömnen krullar inte krullen utan förblir rund.
 • Lås finns i 2 storlekar så att älskare av klassiska eller lyxiga stora lockar kan skapa dem när som helst.
 • De är mycket lätta. Om du någonsin har slitit de gamla spiralkretsarna vet du hur mycket de drar håret under deras vikt. Ett paket med 10 lås väger cirka 30 gram, ditt hår kommer inte att känna denna vikt alls.

Tja, vad sägs om de andra mjuka curlersna? Du kan också sova på dem?

Många hårkrullningstillverkare hävdar att de kan sova på sina hårkrullare. Vi rekommenderar när du köper dessa curlers betrakta 2 faktorer:

 • Hur mjuka är dessa modeller? Bara rör om det finns några skarpa hörn, hårda delar, en grön som kommer att dra hår och skada hårbotten.
 • Hur fast håller de på stranden, finns det ett säkert grepp? Om du twirled dessa curlers och dra, vände, skakade dem, de kommer att förbli lika säkrade?

Om båda faktorerna sammanfaller, väntar en riktigt bekväm sömn och ett förutsägbart resultat - en elegant curling av ditt hår från rot till tips!

Det är inte ovanligt för en revisor när man betalar ett belopp till en anställd, frågar: är denna utbetalning av personskatt och försäkringspremier? Tar det hänsyn till skattemässiga ändamål? Beräkning.
Arbetad deltidsmånad: hur man beräknar lönNästa Artikel
Topp 10 bästa färger för att lätta håret