Spiral curlers


Spirala vackra lockar kan ge alla tjejer ett romantiskt och mystiskt utseende. Tyvärr vet många helt enkelt inte hur man gör sådana krullar på egen hand. Men för början är det tillräckligt att bara köpa en spiralkrullare.

Egenskaper och fördelar

Spiralkrottare skiljer sig avsevärt från klassiska papillotok, men det betyder inte att de är sämre. Tvärtom är det nödvändigt att föredra "spiralen". De har dock ett antal funktioner och är inte lämpliga för alla:

 • Till att börja med bör det noteras att spiralfilen kan vara av två sorter. Solid passform alla, medan mjuka - bara vissa hårtyper.

När man talar om spiralkretsens egenskaper är det värt att notera de vanliga funktionerna i hårda och mjuka modeller. Dessa egenskaper lägger på sådana curlers och skiljer sig från de traditionella metoderna för curling:

 • Curling på spiral curlers görs med en annan metod. Om vanliga papilotki kräver att strängen ska lindas horisontellt, då spiralsträngarna - vertikalt.
 • Vid användning av "spiral" är resultatet elastiska lockkrullar. När styling med hjälp av traditionella modeller får en frisyr med mjuka romantiska krullar eller vågor.
 • Som alla vet, håller curler på klassiska curlers en lång tid. Spiral papilotki kan konkurrera med sina "systrar" i denna fråga. Flickor skriver att effekten av att använda "spiraler" varar mycket längre.
 • Ur namnet är det uppenbart att spiralkretsarna används för att erhålla krullar, fjädrar. Curls är mindre och jämn, om du jämför resultatet efter applicering av konventionella och spiralmodeller.
 • Också viktig skillnad är storlek. Om vi ​​talar om solida spiralfiler görs de oftast ganska tunna, medan mjuka curlers ger full valfrihet när det gäller den framtida krulans diameter. Konventionella traditionella curlers är gjorda av olika tjocklek, men sällan när längden på dessa gizmos varierar. Med "spiralen" av detta problem kommer inte att uppstå.

Som du kan se har krullen på spiralfiler ett antal fördelar, och krullen på "mjuka" spolar är mer föredragen. Förutom de angivna egenskaperna kan följande också hänföras till deras fördelar:

 • Säkerhet för hårhälsan. På grund av det faktum att håret inte utsätts för ytterligare värmebehandling är användningen av sådana curlers för närvarande den mest godartade formen av curling. Mjukt inflytande på krökets form gör att du kan ge håret den nödvändiga böjningen samtidigt som du inte påverkar dess struktur. Med "spiraler" kan du till och med sova, medan de inte stör varandra.
 • Vårkrullare kan väljas för både kort och långt hår (modellerna är tillgängliga upp till 75 cm i längd).
 • På grund av den enhetliga effekten på krullen kommer den att vridas utan veck.
 • Användningen av högteknologiska polymerfibrer vid framställning av sådana krökare gör att du kan använda dem under lång tid.

material

Som nämnts ovan är spiralkretsarna uppdelade i hårda och mjuka. Massiva curlers ser ut som tunna rör med en spiralskärning i mitten. De kompletteras med ett speciellt gummi- eller järnhårklipp. Med hjälp av solida krökare kan du få en elastisk kröningsfjäder, alla krullar i detta fall kommer att vara helt identiska. Men ofta behandlas inte trädet tillräckligt bra, vilket leder till svårigheter att ta bort filerna. Skador och brutet hår är mycket svårt att återställa senare. Solid papilotki är trä, metall och plast:

 • Träkrullare är vanligare och är ofta arv hos våra mammor och mormor. Spiralfiler används ganska sällan. Deras plastmodell är mindre trovärdig från den del av det fina könet, eftersom det i regel inte är garanterat högkvalitativa plastkrullare.
 • Plastkrullare är mindre traumatiska, men om de inte är av tillräcklig kvalitet är det i princip omöjligt att utföra åtminstone någon form av curling med dem.
 • Mjuka curlers är gjorda av ett tygliknande material som är vridet i spiralform. Vid inköp av ett sådant kit läggs en extra plastkrok, vilken är monterad från två eller tre delar beroende på längden på "spiralen". Trots det faktum att mjuka curlers vanligtvis är gjorda av högkvalitativ polymer, kan samma sak inte sägas om kroken. Flickorna säger att det bryter i första hand, så var noga med att uppmärksamma sin kvalitet vid köp.

På grund av de speciella egenskaperna hos det material som mjuk papilotki är gjorda kan de vara fasta på håret utan hjälp av speciella klämmor eller stiften. Samtidigt är det ganska enkelt att ta bort dem, bara dra i helixens ände. Polymeren är helt ofarlig för hår. Det är en mjuk duk, på grund av vilken en sådan papilotka inte kommer ihop i håret, kommer inte att bryta dem och håret kommer inte att kunna ta tag i oegentligheter och genomgå en traumatisk effekt.

arter

Fast, som mjuk curlers, skiljer sig genom två kriterier: längd och storlek. Långa curlers är utformade för långt hår. Kortare modeller, för korta.

Längden av mjuka curlers varierar från 15 till 75 cm, så att du kan hämta dem för någon hårlängd. För att göra det enklare för köparen att bestämma valet av önskad längd på filen kan du skapa en lista med följande rekommendationer:

 • För hårlängder upp till en haka kommer hårkransarna från 15 cm att närma sig.
 • Om hårets längd är upp till axlarna bör du fokusera på modellerna 15-25 cm
 • Med en längd något under axelnivån, kommer hårkransarna att passa 25-35 cm.
 • Om håret når axelbladet, välj papilotki 35-45 cm långt.
 • För håret under axelbladet, fokusera på curlersna 45-55 cm långa.
 • Om längden på ditt hår når midjan så passar du 55-65 centimeter.
 • Slutligen, om ditt hår är under midjenivå, välj papilotki max längd på 75 cm.

Längden på de fasta curlersna är också olika, men i fallet med dem kommer det bara att påverka hur "fjädrande" krullen kommer att vara i slutet.

Kropparnas diameter påverkar direkt det slutliga resultatet, eftersom det beror på hur krullen blir i slutet. Spiral papilotki gör att du kan skapa både små stygga krullar och glamorösa stora lockar.

Spiraler med en diameter av 1-3 cm är utmärkta för att lägga små krullar. De kommer att se ut som om du gjorde en perm. Var försiktig när du väljer en "spiral" av denna diameter: små "fjädrar" är inte för alla. Dessutom bör perm i detta fall starta från själva rötterna, så för en sådan styling är det bättre att välja fasta curlers.

Effekten av naturliga krullar kan erhållas vid användning av spiralformad papillotok med en diameter på 2,5 till 4 cm. Mjuka krökare ger en mer naturlig effekt i slutet, medan de fasta kommer att skapa en sken av marionett styling.

Användbar rådgivning: När du använder mjuka curlers, lägg ditt hår i olika riktningar i slumpmässig ordning - i ansiktet och bort från ansiktet. Så du kommer att uppnå en större effekt av vårdslöshet och naturlighet.

"Spiralerna" med den största diametern - 5 cm - kommer att fungera som ett utmärkt alternativ till curling och strykning när man skapar Hollywoodkrullar. Massiva curlers med sådan diameter är inte tillåtna, men mjuka kan hittas utan svårighet. Innan du använder mjuka spiraler är det absolut nödvändigt att applicera ett utjämningsmedel på håret så att de resulterande vågorna ser mer bohemiska ut.

Observera att solid papilotki lämpar sig för styling av alla typer av hår, och mjukt - endast för vågigt och lockigt.

Hur man använder

För att göra en vacker styling måste du kunna applicera spiralkretsarna ordentligt. Det kommer också att rädda dig från obehagliga följder, till exempel från att kulor börjar på olika höjder.

Först av allt bestämmer du vilken frisyr du vill få i slutet. Oavsett om det kommer att bli små lockar, naturliga vågor eller Hollywoodkrullar, beror bara på dig. Från vilket resultat du vill se beror på förberedelse av hår för efterföljande styling.

Skapa små lockar

För att skapa denna frisyr är det bättre att välja fasta spiralkretsar med liten diameter. Du kommer inte att kunna göra den här frisyren själv, så vi rekommenderar att du armar dig med hjälp av en patientvän:

 • Tvätta först håret och torka håret med en handduk. Det är bäst att lämna det i 10-20 minuter så att vattnet absorberas ordentligt. Behandla sedan håret med termiskt skydd och styling med stark fixering. Frisörer rekommenderas att välja verktyg med en utjämningseffekt för att skapa små krullar, eftersom det så småningom kommer att ge en snyggare look på dina lockar.
 • Kamma håret ordentligt. En mjukpipa borste är idealisk för kamning av vått hår. Innan du vrider dem, dela hela huvudet i zoner (temporal, parietal, occipital och bang zone).
 • Det är bäst att starta permet från baksidan av huvudet. Separera en hårsträng ca 2 cm bred och vrid i en lätt flät så att håret inte faller ut. Håll spiralkrullen i krullens bas och börja blåsa strängen på papullen så att krullen exakt ligger i spiralskärningens spår. Säkra med ett speciellt lås.
 • Gör detsamma med resten av hårmassan. Observera att lindningen inte ska vara för hårt, för annars kommer ditt hår inte att torka ut och du kommer inte att uppnå önskad effekt.
 • Torka huvudet noggrant med en hårtork eller på ett naturligt sätt, om tiden tillåter det. Observera att det är bättre att inte lämna spiralkretsarna för natten, eftersom det är omöjligt att sova i dem.
 • Håll försiktigt ditt hår från papillotok. Hår bör inte kamma, det är bättre att gnugga några droppar hårtexturiseringsmedel i dina händer och "gå" lite längs de enskilda strängarna. En sådan styling kommer att glädja dig till nästa shampooing.

Medium och Hollywood curls

Om du väljer mjuka filer för styling, upprepa steg 1 och 2 från föregående stycke och gör sedan följande:

 • Du kan starta krullen från vilken zon som helst, men det är bäst att först slå huvudets baksida. Separera en liten strand och vrid in i en lätt flätad för att göra det bekvämare att passera genom curler. Skapa nu en liten slinga vid basen, vrida krullen.
 • Passa kroken genom curlers, ta tag i slingan på basen och dra den genom hålet. "Spiralka" vrid tillbaka så snart du drar ut kroken och lås låset ordentligt.
 • För att skapa effekten av naturlighet rekommenderas att blanda curlers i olika storlekar.
 • Om du vill göra Hollywoodkrullar, är en sträng nödvändig, inte från basen, men något lägre, vid ungefär ögonhöjd. Det är också nödvändigt att placera curlers, linda dem i en riktning.
 • Låt curlers torka helt. Om du vill kan du sova i dem eller torka dem med en hårtork. Observera att snabbt göra stylingen inte fungerar, eftersom håret får torka helt.
 • Ta bort bulten genom att dra den undre spetsen. Spraya det färdiga håret med lack och blanda några lock med dina händer. Du kan inte kamma ditt hår.

Spiral curlers - hur man väljer och vrider lockar?

Dagens utbud av curlers förvånar helt enkelt, de är gjorda av olika material och skapar enklare och bekväma modifieringar. Allt började med enkla bitar av tyg och papper, och träpinnar med spiralmönster, skumcylindrar och elektriska varianter uppträdde. Var och en av metoderna har sina fördelar och låter dig skapa en speciell typ av curl. Spiralkronor är utformade för så kallade vertikala curlingkrullar och låter dig skapa klara och grafiska krullar. Ta reda på hur du väljer och använder sådana curlers.

Hur man väljer en spiral-curler

Spiralkronor i klassisk form är träpinnar med ett snidat spiralmönster. Denna pinne appliceras på hårrötterna och börjar att blåsa en tunn curl längs den skapade spiralen och fixera den med ett elastiskt band. Resultatet är en slitstark och fluffig frisyr. Du måste välja sådana curlers beroende på vilken frisyr du vill få i slutet. Så, för att skapa en spektakulär pomp, kan du ta spiraler av liten diameter och en storlek, och för att ge en naturlig hårklippning bör du ta enheter med olika diametrar.

Vid val av curlers är det viktigt att överväga följande regler:

 1. hårlängd Denna faktor är extremt viktig när du väljer en enhet för fusk. Så, 15-20 cm spolar kommer att räcka för axellängdshår, men långt hår i midjan kräver 50-60 cm spiraler;
 2. För små krullar skulle en diameter på 1-2 centimeter vara idealisk, och för att skapa stora krullar behöver du 5 cm curlers;
 3. Vid köp kan valet vara mellan att köpa ett litet set (det här är upp till 18 stycken) och en stor (upp till 48 hårkrullare).

Denna metod att fuska har betydande fördelar. Så är metoden lämplig för strängar av absolut vilken längd som helst, processen kräver inte speciella färdigheter, och resultatet är alltid utmärkt.

Typer spiral curlers och hur man använder dem

Hittills är spiralkranar inte begränsade till träspolar, skapade en mängd olika mjuka och hårda alternativ. Var och en av dem har vissa subtiliteter i användningsmetoden.

Magic Hävstång Miracle Hair Curler

Dessa magiska curlers har blivit väldigt populära - de skapar tydliga och vackra lockar, medan processen att fuska sig själv är så enkelt som möjligt, och efter att ha fått en viss upplevelse är det också snabbt. Denna enhet ser ut som en spiral vrids från en platt remsa av ett rutnät med gummipackade spetsar. Curlers är mjuka och kan om nödvändigt enkelt lindas, men det är värt att släppa taget, eftersom de omedelbart återvänder till sin ursprungliga spiralposition. Finns i uppsättningar med 18 stycken med en speciell plastkrok. Analog av varor - Hair Wavz hair curlers.

För att skapa krullningar är det nödvändigt att hårets fuktinnehåll var ca 60% - de borde inte droppa vatten och de bör inte vara delvis torra. Innan du använder hårkronor, rekommenderas att man använder ett stylingmedel, till exempel ett skum, fördelar det jämnt med en kam.

Nu måste du skilja en liten strand - platt, men inte för bred - och kamma den försiktigt. En krok drivs inuti spolen, de fångas i en sträng vid själva basen och släpade genom spolen. När kroken kommer ut, tar curler sin ursprungliga spiralposition, fastar sig själv utan några klämmor. När manipuleringen är klar med allt håret, kan du torka dem med en hårtork eller vänta på den naturliga torkningen. Magic Hävstång är väldigt mjuk, så om du vill kan du även sova med dem.

Magic Roller Magic Round Curler

Detta alternativ gäller även för kretsar av mjuk typ. Placeringsproceduren på håret liknar det som beskrivits ovan, dessa krökare skiljer sig åt i twistmetoden - de är inte vertikalt spiralformade, men vrids i en rulle.

Ingår också en speciell samling krok. Tack vare funktionerna i enheten kan Magic Roller skapa starkare och skarpare lockar. Dessa curlers är mycket praktiska att använda, dessutom kan de, om så önskas, såras över natten.

Trä spiral curlers för hår curling

Trä spiraler - företrädare för solid hår curlers. Detta är en klassisk version av spiralformen, de ser ut som tunna cylindrar, i huvuddelen som spiralskärning görs.

Det är osannolikt att du kommer att kunna sova med dem, så när du använder dem kan du inte göra utan hårtork eller en viss tid för naturlig hårtorkning.

Frisyren skapas enligt följande:

 1. vått hår är noggrant kammat, styling agent appliceras;
 2. Curlerna sätts till basens kant, parallellt med det och håret ligger snyggt i spiralspåren;
 3. För fixering erbjuds vanligen ett gummiband som sträcker sig vertikalt över hela längden av krökarna;
 4. sedan torkas håret på ett bekvämt sätt, och krullarna avlägsnas en efter en.

För att skapa en frisyr behöver du ganska många träspolar, och krullarna blir små och skarpa, så det är bättre att inte kamma dem. I samband med hårkrullning kan det finnas vissa svårigheter - om du utför processen själv måste du arbeta med håret som växer på baksidan av ditt huvud. Det är mycket viktigt att strängen faller in i spåret, annars kommer teckningen att smutsas och bli grym. När du köper, var noga med att vara uppmärksam på att trädet var väl bearbetat. I annat fall kan håret klamra sig och trassla, vilket skapar ett visst obehag när hårbåren avlägsnas. Oavsett vad, den här metoden är uppmärksam - även om processen är mer komplicerad och besvärlig, men resultatet är spektakulärt.

plast

Plast spiral curlers är i stort sett desamma som trä, bara de är gjorda av ett annat material. Mekanismen att vrida håret är inte annorlunda. Det enda du bör uppmärksamma när du köper är metoden att fixa håret.

Plast spiraler kan utrustas med en liten krok i slutet - det gör att du kan fixa curlers på toppen av strängen, vid rötterna, vilket underlättar den fortsatta processen att krulla krullen.

Video: hur man spolar spiralkretsarna på långt hår

Har du långt hår, och endast korta spiraler är tillgängliga? Det finns en väg ut - videon visar inte bara sättet att slå håret på mjuka spiralkretsar, utan också möjligheten att placera dem på långa strängar. Slutresultatet är helt enkelt utmärkt, och efter videon finns det inga frågor kvar om metoden.

Video: hur man spinner kort hår

Spiralkrottare är bra eftersom de kan användas för kort hår, helt enkelt välja önskad längd på enheten. Författaren av videon steg för steg visar processen att fuska, avslöjar subtiliteter och nyanser av processen. Resultatet är vackert och viktigast, snabba krökningar, som kan användas som underlag för vidare skapande av frisyrer.

recensioner

Marina: Jag var så van att använda termokrämare att det var svårt att byta till något annat. Men de gav mig en mirakelkrullare med en krok, och jag bestämde mig för att experimentera. Jag var väldigt nöjd med resultatet - krullarna är släta, vackra, släta och det är ingen hårskada!

Evgenia: Min mamma hade trä spiraler, jag brukade spela med dem ofta i min barndom! Men det är fortfarande obekvämt för mig att använda dem - processen är för lång och du lägger inte ens ner medan du väntar på att håret torkar. Men med mjuka curlers fick jag allt ihop, så att säga - jag spiral snabbt mitt hår och om en halvtimme får jag utmärkta vackra lockar.

Lisa: Jag köpte Magic Roller oplanned och nu oroar jag mig inte om min frisyr alls! Hon tvättade huvudet och lindade sig innan hon gick och lägger sig om några minuter och gick och lägger sig och på morgonen blev det perfekt lock på huvudet! Super!

Hur man lockar elastiska krullar på spiralkretsarna - foton, recensioner, video

Kvinnor har försökt få vackra och elastiska lockar sedan antiken. Invented ett stort antal olika enheter, medel för att fixa och många folk tricks. Idag, beväpnad med en hel arsenal av verktyg för krullning av hår, kan du få lockar för varje smak: kroppsvågor, små krullar, spiraler eller brutna krullar, naturliga mjuka eller elastiska ringar. Att vända sig till mästarna på skönhetssalonger för att få önskat resultat är ganska enkelt. Men är det möjligt att få elastiska spiralkrullar utan att tillgripa professionella tjänster? Låt oss räkna ut det tillsammans.

Spiral curlers: typer, skillnader och foto-granskning

I arbetet med att göra verktyg för att locka håret med en mängd olika material. På grundval av detta är spiralkretsarna mjuka och hårda. Deras huvudsakliga skillnader i applikationsteknik och slutresultatet.

Mjuka curlers använder helt enkelt hemma. Du kan vrida håret utan hjälp. Och som ett resultat får du elastiska spiralkrullar, kallade "American boucle".

Komplett mjuk curlers:

 • curlers själva, representerade av små lock, snurrade i en spiral och avsmalnande mot slutet;
 • krok, som är gjord av två delar, fästs ihop.

Sådana curlers kan variera i storlek, vilket tillåter deras användning för hår av olika struktur och längd. Om det är korrekt att locka strängar med hjälp, kommer resultatet att vara identiskt med den professionella.

Massiva curlers kan vara trä, plast eller metall. Att använda dem är lite svårare, men resultatet är väl värt ansträngningen. Sådana curlers är representerade av ett rör med spiralskärare och en klämma (ett elastiskt band, en krok).

För vilka hårspiralskurskor är lämpliga?

Det är bra att använda ett sådant curlerverktyg för ägare av perfekt jämnt hår av medellängd. Spiral curlers skadar inte, så de kan användas åtminstone varje dag. De är mycket praktiska för tjejer som inte har tillräckligt med tid för lång stackning. Det finns ingen anledning att besöka salongen varje gång. Spiralkronor kan enkelt användas hemma, få ett professionellt resultat.

De viktigaste skillnaderna i spiralkrullning från andra sätt

Spiralen skiljer sig från klassiska hårkrullare med flera kriterier, nämligen:

 1. curling teknik (spiral curlers måste vridas vertikalt, det vanliga - horisontellt);
 2. Ett färdigt resultat (i det första fallet erhålls elastiska spiraler och i de andra mjuka vågorna);
 3. Effektens varaktighet (spiralvåg mer resistent än klassiker);
 4. Krullets form (vertikal lindning ger små, men släta krullar);
 5. storlek (det finns en betydande variation av spiralkronor och bredden och längden).

Spiral curlers: hur man använder - video instruktion

Det finns skillnader i tekniken för att krulla mjuka och hårda spiralkronor. Den första ska användas för självtillämpning, och den andra - med hjälp från utsidan.

Tekniken för curling med mjuka curlers ser ut så här:

 • Tvättade och torkade håret måste kammas väl
 • behandla dem med fixeringsmedel (spray eller gel);
 • dela håret i enskilda strängar upp till 1 cm och fixa vardera;
 • vind varje pasmo, starta från baksidan av huvudet och flytta till sidorna (helixen ska fästas vid basens botten och vridas så att den nästa kan ligga ner halva den första);
 • torrt hår (du kan använda en naturlig torktumlare eller hårtork);
 • fixa spiralerna och ta inte bort i 4 timmar (det är möjligt och mer);
 • varva ner krullarna och försök att inte förvirra dem
 • fixa lack om det behövs.

Det är viktigt! Den färdiga permen kan inte kammas!

För mer information om hur du blåsar mjukkranar kan du se videoinstruktionen.

Massiva curlers ska användas så här:

 • rent hår bör vara lite fuktigt;
 • slingrande strängar måste börja med en större del av curlers vid dess bas;
 • varje följande pasmo borde luta sig på den föregående en liten;
 • så du måste vrida hela håret;
 • färdigt hår kan fixeras med lack.

För bästa resultat kan du använda ett par hemligheter.

Curl ditt hår borde inte vara mycket tätt. Detta hjälper krullarna att bli starkare och varar längre. Det är möjligt att vrida spiralkronor med schack, med dem i olika storlekar.

Detta kommer att skapa en vacker och unik frisyr. För att få små krullar värda att ta strängar med minimal tjocklek. Curls kommer inte bara att vara miniatyr, men också fluffiga.

Styrkor och svagheter i spiralkretsarna

Ett sådant verktyg för krullning av hår har båda dess fördelar och nackdelar. De främsta fördelarna är:

 • snabba resultat;
 • enkelhet och användarvänlighet;
 • elastiska lockar under lång tid;
 • Säkerhet för hår även när det används varje dag.
 • möjlighet att välja storleken på curlers.

Men det finns ett antal nackdelar:

 • Behovet av att linda tunna trådar (upp till 1 cm);
 • Behovet av hjälp utanför (för solida curlers);
 • ganska hög kostnad;
 • brist på 1 förpackning för tjockt hår
 • Ej lämpligt om håret är mycket långt.

Spiral curler med krok - användarrecensioner

Marina, 25 år gammal
Jag köpte curlers och började försöka. Från första gången började krullarna inte ut, men mitt fel här, slutade inte håret. Därför föll krullarna ifrån varandra. Men andra gången - bara en glädje. Utan mycket ansträngning fick jag en underbar Hollywood frisyr. Deras enda nackdel är att jag har ganska tjockt hår och krullar som inte kan stå i mer än en dag, även när man använder starka lacker och andra medel.

Evgenia, 32 år gammal
Ur min erfarenhet kan jag säga att sådana hårkransar är lämpliga för tunt hår. Ju tunnare varje sträng blir, ju mer spektakulära frisyren kommer att vara. Också försök att lägga två korta curlers på en sträng, fick veckorna. Därför rekommenderar jag alla att köpa hårkrullare på hårets längd. Använd inte dem på vått hår, eftersom de blir förvirrade och fastnar. Om det är nödvändigt, är det bättre att spruta dem från sprutpistolen efter likvidation. Du kan sova, men inte helt bekväm. Även om jämfört med metall är det mycket bättre.

Anastasia, 24 år gammal

I allmänhet gillar curlers, men lite dyrt. Även om resultatet inte är synd. Wide curlers ger en utmärkt mängd, krullar visar roliga spiraler. Samtidigt är de väldigt mjuka och ser naturliga ut. Och viktigast av allt, att håret inte är skadat. Naturligtvis var jag tvungen att träna den, men nu tar en lyxig frisyr en hel del tid. Särskilt om du hamnar på natten.

Elena, 36 år gammal

Spiral curlers för mig - det är bara en gudstjänst. Alltid önskat lockar, krullade spiraler. Men jag var tvungen att ständigt förstöra håret med en curling. Dessutom var tiden inte alltid tillräcklig för att stå och vrida varje sträng. Det är synd att jag endast köpt ett paket. För krullar på min hårlängd behöver du minst två. Men det finns ett plus, du kan välja inte bara längden och önskad bredd. Nu rekommenderar jag sådana hårkrullare till alla.

Spiral Curlers: Användbarhet och funktioner

I frisörens värld har spiralkrullare länge använts. De låter dig skapa en slät och vacker lockar, som kan vara både en självständig frisyr och grunden för mästarens olika skapelser. Curls hålls under ganska lång tid, men man bör komma ihåg att deras diameter och grad av elasticitet beror på vilken typ av curlers du väljer.

Låt oss överväga skillnaden mellan spiralformade anordningar för curling och vanliga spolar, hur man ordentligt lägger hår på dem och vilka typer av produkter du kan köpa i butiker.

Struktur och funktioner

Spiral curlers är konstruerade för vertikal curling. De kan vara gjorda av elastiska och hårda material, men driftsprincipen är densamma för alla typer: enheten spinnar krullar i en spiral, varefter de håller sin form under lång tid.

Mjuka modeller kräver ingen fixering, men för fasta behov behöver speciella gummiband eller barrettes som hjälper till att säkra dem till hårrötterna. Vid lindning av produkten hålls de parallellt med krullarna, vilket gör det möjligt att skapa vackra avlånga vågor.

Det finns olika spiral spiraler. De kan tillverkas av elastiska polymerfibrer, trä, metall eller plast. Skillnader mellan modeller är inte bara i utseende, men också i användningsprinciperna. Även vertikala hårkronor kan producera lockar av olika volym. Vi betraktar de mest populära arterna och lär deras egenskaper.

Mjuka "Magic Curlers"

Mjuka spiralkronor visade sig på marknaden relativt nyligen, men lyckades få en aldrig tidigare skådad popularitet. För deras produktion använd elastisk, men mycket hållbar polymerfiber. Det bibehåller mekanisk och termisk skada, men har ingen negativ inverkan på håret.

Curlers har formen av band där du behöver tråda en hårsträng med en speciell krok. Kanterna är täckta med silikon, vilket gör det möjligt att hårt fästa hårkrullarna på håret.

Curling Technique

Hur man blåser håret på "Magic Curlers"? Det är väldigt enkelt! För att göra detta behöver du en speciell vikkrok, med vilken gummikrullare säljs. Gör sedan följande:

 • Tvätta håret och låt det torka, helst om luftfuktigheten inte är högre än 60%. Det är viktigt att de inte är helt torra, annars kan curlers med crochet inte kunna krulla dem bra.
 • Om håret inte krullar så bra, innan du använder spiralkrökarna, applicera ett stylingmedel på det och jämnt fördela kammen över hela längden.
 • Kläm separat håren på toppen och sidorna, lämna huvudets baksida, det är från detta område som vi börjar att blåsa håret.
 • Anslut de två delarna av kroken och tränga den i en vridbar curler curlers. Separera strängen med en diameter av högst 1 cm, håll den med fingrarna vid rötterna, haka den med en krok och dra den genom krökarna. Efter det släpper fjädrarna omedelbart sin ursprungliga form och krympa. Vrid omedelbart håret på baksidan av huvudet, då - på sidorna och endast i slutet - på kronan.
 • Tillverkare säger att för en vacker styling behöver du inte mer än en halvtimme, men det här är långt ifrån sanningen. Om du vill få romantiska vågor kan du torka håret med en hårtork, men för en mer varaktig effekt, vind håret över natten, curlers är ganska mjuka, så de kommer inte att ge obehag.
 • Efter torkning dra försiktigt botten av silikonkrämarna, de avlägsnas utan problem. Du behöver inte kamma håret, du kan använda en speciell spray eller lack för att fixa håret.

Urvalsregler

Tillverkare erbjuder olika curlers för vertikala lockar. De kan variera i storlek, längd, antal bitar i en uppsättning. För att göra det enklare att arbeta med spiralerna och de gav önskad effekt, bör du överväga sådana faktorer när du väljer dem:

 • Hårlängd För kort hår kan du välja en spirallängd på 20 cm, ägarna av långt hår i midjan passar modellen i 65-70 cm.
 • Diameter. Spiralkretsarna kan ha en annan diameter, små elastiska krullar kommer att erhållas om produkten inte överstiger 2 cm, spektakulära vågor ger en diameter på 2 till 4 cm, men mjuka Hollywoodkrullar hjälper till att göra krullarna 5 cm eller mer.
 • Antal bitar En uppsättning krullare kan bestå av ett annat antal produkter från 6 till 48 stycken. För hår av lång längd och tjocklek krävs minst 30 stycken, men ägare av kaskad eller asymmetriska hårklipp kan förvärva 6-12 hårkrullare med olika diametrar, vilket hjälper till att göra romantiska frisyrer.
 • Mark. Ofta skriver flickor på forumet: "Jag använder silikonkrullare och skadar mitt hår", "Jag använder curlers, men med svårighet" etc. I själva verket är original- och kvalitetsprodukten mycket enkel att använda. Om du får en fejk, då är det troligt att kroken snabbt kommer att bryta, spiralens kanter börjar smula, vilket leder till hårflik. Välj bara betrodda tillverkare och noggrant granska kundrecensioner.

Fasta modeller

Trästrålare används oftast för att skapa vackra elastiska lockar. Curls är små, väl fjädrande och håller sin form under lång tid. Det finns också metall- och plastmodeller, de är ganska populära.

Utformningen av alla typer av curlers är densamma: dessa är tunna cylindrar med spiralhak längs hela längden. Diametern på cylindern kan vara annorlunda, det beror på hur mycket krullar du får.

Metod för användning

Köpte spiralkrullare, men hur man använder dem, har ingen aning? Inte ett problem! Tekniken är ganska enkel, det är inte mycket annorlunda än att linda på mjuka modeller, stegen och åtgärdens ordning är identiska.

Den enda skillnaden är i sättet att fästa håret. Vi har hårkrullare parallella med krullen och lägger strängen i skårorna. När produkten är i rötterna fixar vi den med speciella pinnen eller gummiband.

Styrkor och svagheter

Fasta modeller används mycket mer av tjejer, de föreföll långt före mjuka curlers. Metall-, trä- och plastprodukter har lång livslängd, de håller höga temperaturförhållanden. De har emellertid flera nackdelar:

 • Det är mycket svårt att vrida håret på curlers av solida material, om du placerar strängen felaktigt, så får du en slarvig frisyr vid utgången.
 • Att sova i dem är mycket obekväma.
 • Trämodeller kan behandlas dåligt, om produkterna har sprickor eller chips, kommer de att skada håret och förvirra dem.
 • Fästena är inte slitstarka på alla modeller. T ex kan tuggummi lätt flyga, speciellt under sömnen.

I slutet

Wrap hår kan läggas i en vacker frisyr eller lämna håret lös och njut av de vackra flytande lockarna. Det finns många alternativ för att skapa en vertikal curl nu, men en av de mest godartade curlersna är.

De, till skillnad från tångar, brinner inte och förstör inte håret. Moderna mjuka modeller är lämpliga även för barnhår. Om du vill ha en vacker stil varje dag och inte lida av splittrade ändar och andra problem, kommer curlers att vara ett perfekt alternativ.

Hur man använder spiralkrullare för att skapa lyxiga lockar

Varje kvinna drömmar om en vacker, fluffig frisyr, som utan tvivel kommer att locka till sig det starkare könets synpunkter. Problemet är att skönhetssalonger, där sådana krullar skapas, kanske inte är tillgängliga för alla. Men förtvivla inte, det finns en väg ut ur denna situation - spiralkronor.

Uppnå stygga och elastiska lockar som på bilden - lättare än någonsin

Typer Spiral Curlers

Med så små verktyg kan du skapa små, men samtidigt släta krullar som inte ser värre ut än håret efter salongläraren. En av de främsta fördelarna med metoden är att kvinnor kan arbeta med dem, som aldrig har skapat en magnifik frisyr. Det blir ännu enklare när vi berättar hur du använder en spiralkrullare hemma.

Uppnå vackra elastiska lockar nu möjligt hemma

Börja med att överväga alla skillnader mellan befintliga typer av spiralkretsar.

mjuk

Ett bra alternativ för dem som vill få ett riktigt fantastiskt resultat utan någon speciell ansträngning. Efter lite tid får du elastiska vackra lockar, så kallade "American Boucle". Direkt tillsammans med spiralfjäderens krökare finns en speciell krok som består av två delar.

Mjuka spiraler strejker med former och lindningsförmåga

Förutom det härliga utseendet, mjuka spiralkretsar, även kallade "Magic Lverage", har du ett antal fördelar som du inte bara kan uppmärksamma.

 1. De påverkar försiktigt håret utan att orsaka skörhet eller störningar i krullarnas struktur.
 2. Helt säkert för hälsa även med konstant användning.
 3. Perfekt för kvinnor med både kort och långt hår.
 4. Var inte rädd för att somna med sådana curlers på ditt huvud - de kommer inte att störa söt sömn.
 5. Den mjuka formen av Magic Lеverage förhindrar utseendet av rynkor vid avveckling.
 6. Spiralkretsen har en enkel, men samtidigt hållbar konstruktion, vilket gör det möjligt att använda dem under lång tid.

fast

Solida spiralkretsar gör både plast och trä eller metall. Förutom material är den huvudsakliga skillnaden mellan hårda och mjuka spiraler en mer komplicerad teknik för att krulla håret. Men om du vill få en riktigt spektakulär frisyr - du bör svettas.

Rekommendation!
När du arbetar med hårda curlers frågar du någon från närmaste hjälp.
Det är mycket svårt att bearbeta håret på näsan.

Solida spiralkretsar är svårare att använda, men resultatet är värt det

Efter flera försök kan du hantera trä eller plast spiraler inte värre än med mjuka, vilket skapar spektakulära frisyrer med egna händer.

Urvalsfunktioner

Innan du vrider spiralerna på håret är det bäst att bekanta dig med några hemligheter för att välja den nödvändiga typen hårkrullare. Till slutresultatet uppfyllde inte bara dina förväntningar, utan också överträffade enheter måste väljas noggrant.

Det är viktigt att bestämma lämplig storlek och diameter.

 • För kort hår tillräckligt 15 cm spiral, lockar, når axlarna - från 15 till 25 cm.
 • Om du är en glad ägare till håret upp till axelklingorna, välj Magic Lverage med en längd på 30-45 cm.
 • För hår som når till midjan krävs krökningar på 55-65 cm, under midjan - så länge som möjligt.

Välj curlers enligt längden och volymen på ditt hår

För enkel användning, erbjuder kosmetiska butiker att köpa hela uppsättningar spiralkretsar. Deras pris varierar beroende på storlek och antal spiraler. I allmänhet innefattar uppsättningarna från 6 till 48 stycken.

För att korrekt bestämma inköpet, markera själv för vilka ändamål du vill köpa produkten.

 • Liten värt att köpa för att lägga till de viktigaste uppsättningen krullare med olika diametrar.
 • De stora kommer att bli oersättliga hjälpare för kvinnor med magnifikt hår, som vill göra en original frisyr från en mängd krullar.

Vinkningsmetoder

Följande anvisningar hjälper dig att använda de mest produktiva spiralkretsarna för att skapa ett fantastiskt hårhår.

Det är inget svårt att få håret på spiralkretsarna - det viktigaste, som de säger, är att "fylla handen"

 • Innan du blåser spiralkretsarna, dämpa håret lätt, de ska inte vara våta, men med torra krusningar, är resultatet inte heller perfekt. För att förbättra effekten kan du applicera ett speciellt skum eller mousse för hår styling på ditt hår.
 • Anslut krokens två delar från satsen så att kroken ser lite ut ur strukturen.
 • Ta en krökning med den nödvändiga tjockleken och vrid den vid basen, skapa en liten slinga.
 • Ta en sträcka av virka och sträcka den i en spiralkrullare, Magic Underwear har formen av en krull.
 • För att förbättra effekten kan du använda en spray för fixering.
 • Den tid som krävs för en fullsträckt krökning bestäms av hårets längd och densitet. Dock håller hårkrokarna minst 4 timmar.
 • Dela lite fuktigt hår i medelhöga krullar och fäst det med hårnålar för att förhindra trassningar.
 • Håll en fast spiral mot rötterna och vrid så att nästa överlappar med den tidigare delen.
 • Fix hårkrullarna med stiften.
 • Använd en spray fixer för att förbättra effekten av curling.
 • Blöt hårkrullarna i minst tre timmar, desto längre och tjockare krullarna - desto längre tid tar det för att bilda täta krullar.
 • Efter borttagning av spiralerna, ge önskad form till krullarna och njut av resultatet.

Varför spendera fantastiska summor på en resa till mästarna på skönhetssalonger, om du kan skapa en bra frisyr själv?

Rekommendation!
För att lägga till mer styling till din styling, borsta lätt håret vid rötterna.

slutsats

Att skapa spiralkrullare i sin tid var ett verkligt genombrott inom skönhet och självvård. Utan att orsaka obehag för ditt hår kan du enkelt skapa fantastiska frisyrer för varje dag och för dagen. Mjukt och naturligt, styggt och vågat - det är upp till dig att bestämma vilka krullar att skämma bort dig själv och stänga människor idag.

Att skapa en minnesvärd bild är upp till dig.

Vi hoppas att vårt material har blivit användbart för dig, och du har lärt dig hur man krular håret på spiralkransarna på det bekvämaste sättet. För dem som vill få ännu mer information om ämnet som diskuteras rekommenderar vi att du tittar på den informativa videon i den här artikeln.

Innehåller krullningshår på en spiralkrullare

Spiral Curler - en nyhet inom hårvård. Spektakulära vertikala krullar gjorda med hjälp av sådana anordningar kommer att vara ett utmärkt komplement till den högtidliga bilden. Så idag kommer vi att berätta allt om spiralfiler: typer, fördelar, hur man väljer och hur man använder.

SNABB ARTIKEL NAVIGATION

VIKTIGT ATT VET! Ett medel för att stärka och växa hår som används av stjärnor av showbranschen Läs mer >>>

Spiral curlers är gjorda av mjuka och hårda material. Varje modell har sina fördelar och nackdelar. Dessutom kan metoden för curling på mjuk papilotki skilja sig avsevärt från curling på fasta produkter. Låt oss prata mer om detaljerna i varje typ.

Mjuka spiralkretsar kallas Magic Leverag. Tillverkare hävdar att med hjälp kan du skapa spektakulära vertikala krullar utan mycket ansträngning.

Magic Leverag är spiralband av slitstark polymerfiber (mjuk men resistent mot mekanisk slagkraft, material). Särskilda skärningar görs i bandet där strängen placeras. Kanterna på produkten är gjorda av silikon, vilket gör att du säkert kan låsa krullen och inte skada den. På bilden nedan kan du se hur original Magic Leverag ser ut.

Du kan köpa mjuka spiralkretsar på någon specialiserad butik eller webbutik. Magic Leverag inkluderar hårkrullare (deras antal är olika i varje set) och 2 speciella plasthakar. Med hjälp av dessa krokar är håret gjutet i bandet.

Recensioner av ägarna av sådana produkter visar att med hjälp kan du självständigt skapa spektakulära Hollywoodkrullar. I videon nedan kan du se tekniken för att skapa elegant stil med mjuka spiralkretsar.

Moderna tillverkare gör spiralfiler inte bara från polymerfibrer, men också från fasta material (trä, metall, plast). Sådana modeller är inte allmänt populära, eftersom skapandet av moderna frisyrer med hjälp av dem tar mycket tid och kräver stor ansträngning. Vinkande hår på trä, metall eller plastpapilotki gör det möjligt att skapa en original unik bild.

Sådana produkter är små rör med spiralskärare. Dessutom är de utrustade med ett speciellt lås för strängarna - en metall eller gummi barrette. På bilden nedan kan du se hur trä spiralkretsar ser ut.

En signifikant nackdel med spiral papillotok av trä, plast och metall är att med hjälp är det väldigt svårt att vinda trådar på baksidan av huvudet. Dessutom kan trä spiralkretsar med regelbunden användning allvarligt skada håret (tjejernas recensioner bekräftar detta).

Du kan ta reda på hur du använder spiralfiler i videon.

Redaktionskommitté

Om du vill förbättra ditt hårs tillstånd, bör du särskilt sköta skampon som du använder.

En skrämmande figur - i 97% av schampon av kända varumärken är ämnen som förgiftar kroppen. Huvudkomponenterna, på grund av vilka alla problem på etiketterna är betecknade som natriumlaurylsulfat, natriumlauretsulfat, kokosulfat. Dessa kemikalier förstör krullarnas struktur, håret blir skört, förlorar sin elasticitet och styrka, färgen bleknar. Men det värsta är att dessa saker kommer in i levern, hjärtat, lungorna, ackumuleras i organen och kan orsaka cancer.

Vi rekommenderar dig att överge användningen av medel i vilka dessa ämnen är belägna. Nyligen utförde experter från vår redaktionsteam en analys av sulfatfria schampon, där första plats togs av medel från företaget Mulsan Cosmetic. Den enda tillverkaren av naturliga kosmetika. Alla produkter tillverkas under strikta kvalitetsstyrnings- och certifieringssystem.

Vi rekommenderar att du besöker den officiella webbutiken mulsan.ru. Om du tvivlar på din kosmetiks naturlighet, kontrollera utgångsdatumet, det ska inte överstiga ett års lagringsutrymme.

fördelar

 • Mjuka produkter Magic Underhållet skadar inte hårstrukturen, till skillnad från termometrar. Recensioner av tjejer indikerar att krullarna inte blir sköra och inte delas, även vid regelbunden användning av sådana produkter.
 • Moderna tillverkare erbjuder ett brett urval av spiral papilotok olika storlekar. Detta gör att varje tjej kan hitta den perfekta modellen för sin hårlängd. Recensioner av ägarna av Magic Underhåll bekräftar att med hjälp kan du skapa en imponerande styling på både kort och långt hår. För information om hur man längtar långa strängar på spiralkretsar, se videon nedan.
 • Spiralkretsar av högkvalitativa polymerfibrer lämnar inte veck och veck på krullarna.
 • Sådana produkter är helt säkra. De kan användas för att skapa barn frisyrer.
 • Det resistenta starka materialet som är stabilt mot mekaniska skador gör det möjligt att använda sådana produkter länge.
 • Magic Lverage tar upp mycket lite utrymme.

brister

 • Vid köp av spiralfiler bör särskild uppmärksamhet ägnas åt materialet från vilket kroken är gjord. Ofta är sådana anordningar gjorda av plast av låg kvalitet, så att de kan bryta i det mest oupphörliga ögonblicket.
 • Tillverkare hävdar att det tar inte mer än 20 minuter att curl ditt hår med dessa curlers. Egentligen är det inte. Recensioner av tjejer bekräftar att minsta tiden är permanent - 1 timme. I det här fallet bör håret före styling torka naturligt.

Hur man väljer spiralkrullare?

Den uppsättning Magic Leverag innehåller oftast 18 produkter. Det finns dock uppsättningar som innehåller mellan 6 och 48 curlers.

 • Små uppsättningar köps oftast av tjejer med kaskad eller asymmetrisk frisyr. Så från flera uppsättningar kan du skapa den perfekta uppsättningen för strängar av olika längder.
 • Stora uppsättningar (30 stycken eller mer) rekommenderas för ägare av långt tjockt hår.

Vid köp av spiralfiler bör särskild uppmärksamhet ägnas åt deras storlek. Det är viktigt att komma ihåg att curlerens diameter beror på vilken frisyr du får som ett resultat. Så, hur man väljer rätt storlek curlers?

 • Att skapa små elastiska lockar lämpliga produkter med en diameter av 2 cm.
 • Välja papilotki-diameter från 2 till 4 cm, du får spektakulära vågor.
 • För att skapa stora "Hollywood" -krullar borde använda produkter med en diameter av 5 cm.

Teknik curling hår på en spiral curler

Curling på spiral curlers är mycket annorlunda än att arbeta med andra typer av mappar. Frisörer kallar denna stil "vertikal". Resultaten av horisontell och vertikal curling, som du kan se på bilden nedan, skiljer sig avsevärt mellan dem. Med hjälp av spiralanordningar kan du uppnå effekten av elastiska "Hollywoodkrullar".

Så, hur man använder sådana produkter (tekniken att vinka presenteras i videon nedan), kommer vi att beskriva nedan.

 1. Tvätta och kamma ditt hår.
 2. Behandla ditt hår med en speciell gel eller stylingmousse.
 3. Dela håret i flera sektioner.
 4. Från den occipital regionen, välj en sträng, inte mer än 1 cm bred.
 5. Trä den speciella kroken genom bandet (som visas på bilden).
 6. Haka strängen vid basen och haka den genom bandet (se videon på hakan och bandteknikerna).
 7. Fixa locket med en klämma.
 8. Upprepa processen med de återstående strängarna. Kom ihåg att efter occipitalzonen bör krulla sidokretsen och sedan håret på kronan.
 9. Blås torrt hår.
 10. För att ta bort curlers, försiktigt nog för att dra bandet.
 11. Fix håret med lack.

Spiral Curlers: Varianter och regler för användning

Hittills finns det många sätt att locka håret i lock. Curlers är gjorda av olika material. Spiralformad för att locka vertikala krökningar. Först var de gjorda av papper och tyg, då de använde trämaterial, nu finns det elektriska alternativ. Tänk på hur man använder denna metod för krökning och hur man väljer en spiral.

Funktioner av valet av spiralkretsar

De är vana vid att skapa en högtidlig frisyr och varje dag. Med hjälp av spiraler kan du göra små och stora lockar.

Klassiska spiralkrullare är träpinnar med ett snidat mönster i spiral. För att få en fjäder från håret, måste du fästa en träpinne till roten på en tunn strand och vinda den i en spiral. Kulans tjocklek beror på spiralens storlek. När du vill göra en magnifik frisyr är det värt att ta små hårkrullare, och om du vill att ditt hår ska se så naturligt som möjligt ska du välja stora hårkrullare för curling.

Tänk på följande när du väljer:

 • Beroende på hårets längd är det värt att välja längden på curler: ju längre håret desto större är spiralens storlek i centimeter.
 • För fina krullar använd spiraler 1-2 cm, och för stora - från 5 cm.
 • Antalet curlers i uppsättningen kan vara olika.

Spiral curlers är mjuka och hårda. Mjuk är elastiska band, avsmalnande i slutet, med en sådan krok fastsatt. Massiv tillverkning av plast, metall och trä. För att kunna använda fast spiraler behöver vi tid och skicklighet.

Varianter och regler för användning

Olika typer av curlers har olika sätt att krulla hår.

Virkade krokar

Den här typen har blivit väldigt populär, för tack vare honom kan du slå upp chic, vackra lockar. De är ett gummerat tejp som är vridet i en spiral. I bruk är de mycket enkla. Det är nog att fukta håret med användning eller att applicera ett skum på dem. De borde inte vara för våta, men torrblinkar borde inte vara. Ta en liten hårsträng och vind upp den på en spiral. Skjut kroken inuti spolen, ta tag i strängen och dra den genom spiralen.

Egenskapen av curlers med en krok är att de fixar lockar utan clips; de kallas också tejp. Denna typ av spiral är väldigt mjuk, du kan till och med sova med dem. Efter att ha gjort sådana manipuleringar med alla trådar kan du torka håret med en hårtork eller låt den torka för dig själv. Dina krullar kommer att få en spiral look.

Magiska lockar

Detta alternativ kan också användas på natten, de är mycket mjuka och bekväma. Denna typ av vinkling är ovanlig, eftersom strängarna inte ska vridas vertikalt, men in i en liten rulle. Denna typ av utsikt gör att du kan göra dina krusar mer uttalade och skarpa. Du kan beställa varorna i Kina, du behöver bara välja antal band. De är lämpliga för kort hår.

Trä spiral och plast

Som regel används de för kemisk krökning, men de används också mycket ofta för vardaglig frisyr, men utan hjälp kan de inte skruvas och att sova med dem är mycket obekväma. I folket kallas de bobbins. Krullarna som görs av dem är mycket små och håller länge länge. Principen är densamma: du sätter fast hållaren på locken, tar en liten strand och vindar den på en spiral. Gå med valet av bobbers med all ansvar: trädet bör behandlas så att håret inte klamrar sig och inte förvirras. Denna typ av mycket mer besvärlig tidigare men effektivare.

Plastkrullare liknar trä, men kan skilja sig åt i fixativ och kvalitet. De är utrustade med en liten virka och fixa krullen på roten, vilket gör att du kan fixa strängen väl.

Styrkor och svagheter

Om du väljer, är det värt att väga alla fördelar och nackdelar. Även om det i denna kretsmetod finns många fördelar, är nackdelarna inte uteslutna.

Så, proffsen:

 • skapa en frisyr på kort tid;
 • bekväm att använda;
 • lägger kvar länge
 • håret genomgår inte några skadliga behandlingar;
 • fördelaktigt för daglig användning.

Nackdelarna är:

 • kan inte användas för långt hår;
 • det kommer inte vara möjligt att vrida för tjock sträng;
 • Om håret är tjockt, så kommer en bunt av spiraler att vara små;
 • på baksidan av huvudet kan inte skruvas utan hjälp.

Dessutom ska de inte användas om ditt hår är skört, tunt, delat och tungt. För att din frisyr ska vara oklanderlig är det värt att överväga alla faktorer och tips.

Innan du väljer en metod för krökning, var noga med att läsa recensioner om produkten.

Under lång tid använde jag uppvärmda hårvalsar och jag gillade allt. För en viss fest presenterade de spiral gåvor, men länge vågade de inte kontrollera kvaliteten och bekvämligheten. När det bestämdes visade det sig att de är mycket lätta att använda. Jag använde de med en krok, och det visade sig ännu snabbare.Nästa Artikel
Schampo recensioner