Recept mormor Agafi Dermatologiska schampo mot håravfall


Dermatologisk tjärschampo

Mormor Agafyas recept

Recept Mormor Agafi shampoo dermatologiska tjära 1 februari 2013

I allmänhet sångades odes av RBC och jag gick och köpte den, eftersom min hårbotten är över torr och mitt hår blir smutsigt snabbt. Sjampoen själv är i en sådan grysbellad burk, vilket gör pusset mystiskt för mig. Själv är shampoo mjuk, tvättar medium, men det här är normen för naturen. komposition. Men hårbotten har inte gått bort. Resultatet är ett schampo som schampo, det finns ingen mirakel effekt. vid vad jag försökte mamma andra schampon av det här märket, ja, det vanliga. men badtvålen har de bra och tandkräm.

Shampoo granny agafia - recensioner

Negativa recensioner

För första och sista gången köpte jag denna schampo (för alla hårtyper, mjölktistel). Det verkade som om hon hade besökt en frisör istället för en kvinnlig mansal, och du blev äntligen uppdaterad av Chyprom. Arom, slå på plats! Och det här är för kvinnors schampo! En naturlig fråga uppstår: Om denna Agafya åtagit sig att uppfinna en doft för män, vad skulle hon ha uppfunnit? Jag tror att jag skulle ta tjära som grund - det är bra för hälsan, och det gör ont i andan.

Dermatologiska schampo för oljigt hår liknade inte, hår som slår, mitt huvud kliarde fruktigt! Är det möjligt att jämföra detta märke med stixen? Och jag stod inte nära!

Från Agafyas mormor hade jag ingenting - scrubs, tvål, hårmaskor, olja för dem. I allmänhet gillar produkterna det. Men attityden mot schampo är cool. Ungefär som ren linje, men jag köper inte särskilt sina schampon. Jag hade ett schampo, som en apotekserie - Agafya First Aid Kit, dermatologiskt, baserat på tvålrot. Och i sammansättningen alla samma tvålämnen. Jo, jag förväntade mig inte att pengarna skulle vara mycket naturliga. Det är bara att mitt hår har blivit konstigt att röra vid - det torkar på spetsarna, tvärtom blir de smutsigare snabbare vid rötterna. Det är bra att bubblan i sig inte var stor, spenderad snabbt.

Sedan köpte hon en liter havtornshampo av ekonomiska skäl. Tja, som schampo. Så det är skrivet som schampo, men med ett utvidgat handlingssätt är det faktiskt ett multifunktionellt botemedel. Du kan använda den som ett schampo eller som en handtvål, eller som en duschgel och några fler användningar. Jag tyckte inte om den hårda lukten, och hårets tillstånd var på något sätt för torrt. Samma sak är det omöjligt att tvätta allt med ett verktyg. Mer exakt kan det vara möjligt, men inte alla kommer att gå långt. Tja, det utmattade honom i andra riktningar - duschgel, badskum.

Kanske kom de bara inte under min hårtyp, men hittills bestämde jag mig för att inte ta schampon. Mest av allt, från Agafya, gillar jag svart tvål i en burk och alla slags ansiktsskrubb. Billig och trevlig att använda.

Användade flera schampon från mormor Agafi. Bribed ett relativt lågt pris och höga löften på paketet. Eftersom jag har smalt och smutsigt hår, måste jag ofta tvätta dem. Dessutom, fortfarande rikligt sypyatsya efter förlossning. Därför ständigt letar efter bra stärkande schampon.

Mitt senaste köp var ett hårförlustschampo baserat på fem såpväxter och burdockinfusion. Kockolja, som jag ofta använder, gör masker. Och då var det klyftolja och fem örter: Ural lakris, vävande silkeslen, sibirisk vår, täljstenstecken, amarant. Jag har aldrig träffat sådana namn tidigare.

Shampoo är lämplig för alla typer av hår. Hans lukt är trevlig, växtbaserad. Färgen är genomskinlig grön. Håret rensar bra, men skummet är svagt. Ja, och jag märkte inte effekten. Håret fortsätter alldeles att hälla. Men det verkar som om kroppen återhämtar sig, så många kvinnor som har födt sig, går det med tiden i sig själv.

Liksom mormors shampoo tycker jag inte riktigt om dem, men hon har mycket bättre hårmaskor. Gilla samma burkolja, furuxtrakt.

Jag använde detta schampo två gånger i mitt liv: 2 tvätta mitt huvud för första gången och 1,5 veckor nästan varje dag för andra gången. Första gången jag köpte det själv: Jag var imponerad av beskrivningen av många örter, att kosmetiken "Farmor Agafi's Recipes" var till försäljning på apoteket och, när jag såg priset, bestämde jag mig för att prova det - varför inte för ett öre. Jag tvättade mitt huvud: efter ett bra schampo är vått hår alltid slätt, här kände jag mig redan "halm" i mina händer under duschen. Riskerad efter 4 dagar igen - du vet aldrig, du måste ge en chans till produkten. Men efter att ha sett det tråkiga, livlösa håret efter torkning, resten, och ganska stort, förresten, så är volymen av schampo utmattad, som badskum, trots den märkliga lukten.

Herbal, och inte så obehagligt, men mer som en mormors hemläkare än god.

På något sätt, mycket senare gick hon till sjukhuset, det verkar, hon skrev om det här: hon hade bråttom, så hon lyckades bara ta kläder och tofflor, och på sjukhuset fick jag, som alla andra för kommersiell arbetsförsäkring, en förstahjälpskit. Skratta är en, inte en uppsättning: figurer av färgade handdukar, trasor färgade, vår billigaste tandborste, sovjetiska toalettpapper, och den här här är en schampo. Inse att det skulle ta lång tid att tvätta det med huvudet, hula och det var från vad.

Redan efter 5 dagar var skillnaden i hår och hårbotten i ansiktet: på kvällen på samma dag (för tvätt) såg håret på fett och otvätt. I allmänhet måste allting tvätta mitt hår med schampo "Recept mormor Agafi" ca 8 gånger. Efter dessa 1,5 veckor blev inte bara hårbotten brutalt oljig i flera månader framåt, men även hårets tips var vildtorkade - de måste i princip klippas, eftersom det inte längre var föremål för behandling.

Och sedan, redan hemma, köpte jag 3 olika dyra schampon av professionella varumärken, de sista 2 specifikt för behandling av fet hårbotten, för sista gången, i princip, tog jag dessutom ett separat botemedel som applicerades före tvätt, som en mask. Och först efter René Furterer började hårbotten verkligen återgå till normal. Men även så mycket, mycket gradvis: Jag behandlade bokstavligen huden, och med stor svårighet.

Så jag rekommenderar inte bara dig att använda den, men jag rekommenderar starkt att du inte skadar dig själv med "farmor Agafi's Recipes" shampoo !!

 • Försökte förstöra mitt hår

Min schampo var slut, det var för lat för att gå till affären, min mamma hade en flaska häxuppskrifter Agafya i sina lager, som jag grep och grep på en glad galopp och sprang för att försöka. Detta var ett misstag, mina färger var inte rädda för någon färg eller dåligt väder, de var alltid bra och låga härliga ringar. Jag hade aldrig troddat att de skulle kunna bli en spröd och oföränderlig släp, med lite vitt blom, med vanligt schampo! Det var hemskt, liter balsam var konditionerat - balsam, närande masker innan håret började se anständigt igen. Jag hoppas jag bara hade denna effekt, för det är verkligen hemskt.

Neutrala recensioner

Fläck svart kontaktade mig

Redan en månad är mitt hår svart Agafya-schampo mot mjäll, oftast billiga ryskgjorda schampon passar mig inte, men här överraskande kom detta schampo upp till mig. Den säljs i en svart flaska på 350 ml, innehåller ett gäng användbara örter, jag känner till några av dem, jag fick även möta dem efter behov.

Jag köpte denna schampo för endast 50 rubel. I färg är det faktum att det är svart överdrivet mycket - det är mörkt grönt. Jag tyckte verkligen om doften av schampo, blommorna av någon slags lukt luktar så mycket, jag minns det i barndomen när min syster och jag samlade buketter i ängen, kom jag över blommor med en sådan lukt.

Shampoo är tjock, dess textur är som en duschgel. Det enda jag inte tyckte om var hur det skummar, skummet är för tjockt, jag måste späda det med lite vatten för att göra det enklare att tvätta mitt hår. Och så tvättar det bra. Och huvudet kliar inte på det, medan jag använder det, och sedan ska jag byta ut det med Nivey-schampo från mjäll, så att huden inte blir van vid samma sak.

 • När du slutar använda detta schampo blir det ännu värre.

Hår från barndomen var mycket lång, det enda problemet har alltid varit är håret flödade. Det var lätt att ta itu med detta, gick till frisören och skar ändarna, men på en tid började håret falla ut i bunkar. Jag gick till kosmetikaffären, det var en mycket bra konsult där, hon förklarade problemet för honom och han rekommenderade det billiga schampotet "Farmor Agafi's Recipes". Naturligtvis köpt, för ett sådant pris, förlorar jag ingenting. Jag började använda den, jag såg effekten bokstavligen i en vecka, håret slutade falla, det blev mjukt. Jag såg ett annat problem när shampoo var över, men butiken hade inte tillfälligt detta och fick köpa ett annat schampo. Håret började falla ut ännu värre, mjäll uppkom, jag köpte inte detta schampo längre, efter ungefär en månad gick allting iväg. Självklart är han lämplig för någon, men han passade mig inte.

Köpte detta schampo på råd av en vän. Jag blev lockad av sin naturliga sammansättning, på örter. Jag såg ingen övernaturlig effekt, men mitt hår är väl kammat och glänsande. Jag har i princip inte kräsen hår för schampon. Priset på denna produkt är låg, jag köpte för 60-70 rubel i Auchan. Det är normalt att skumma, men det är tillrådligt att tvätta dem med huvudet 2 gånger.

Shampoo är tjock, skummedium. Håret torkar i min behagliga lukt. För olackerat hår tror jag att det kommer att komma ifrån. Av fördelarna -expensive. Gav honom några chanser resultatet är inte riktigt. På bilden kommer han att skriva en recension om honom med ett annat schampo. Så det kommer troligen att vara bra för omaintat hår, men som de säger är allt individuellt

 • överkomligt pris
 • ingen kemi
 • trevlig ört lukt
 • hår som pressar efter honom

Positiva recensioner

Tjejer, igår köpte RBA-schampo. Jag förväntade mig inte ett sådant resultat. Håret är doftande, silkeslen. I morse, som aldrig ett enda hår har kommit ut. Jag är glad. Jag köpte också RBA handgjord tvål. Också glad för mig. Överraskande, även oljemaskan tvättade bort dem från håret. Jag kommer att fortsätta använda, låt oss se vad som händer nästa.

Började använda shampoo-serien RBA, väldigt mycket. Först är sanningen, när du tvätter håret, det verkar svårt, och efter det, när det bara är torrt, är det supermjukt, glänsande och levande. Därför kommer jag inte att ändra detta schampo för andra märken.

De som är förvirrade i schampon, bara uppmärksamma kompositionen. De skriver det för oss. Och jag tror inte att de verkligen skulle gömma något sådant. Det finns sls vanliga lauryllaurylnatriumsulfater - precis i papperskorgen (även om någon har sitt hår fullständigt hanterat).

Såg i kompositionen av magnesiumlaurethsulfat - var god att köpa!

Agaf shampoo är inte lika eleganta - för någon är det vattnig, någon tvättar inte. Men det här är från olika växtbaserade fyllmedel. Shampoos primära uppgift är att tvätta det. Så det vanligaste betyder. Och om det är mjukt och inte så skadligt, vad kan det vara bättre.

Jag började använda schampo nyligen, jag tyckte verkligen om det eftersom det finns många naturliga ingredienser där, jag köper i allmänhet bara alla naturliga ingredienser, och detta schampo kom också in på listan över mina naturliga läkemedel som jag använder. Som du vet, lägger du till kemi i paraplyer, färgämnen, silikoner, raffinerade produkter och allt detta i vår kropp genom huden, och de lägger till denna kemi för att minska kostnaden för råvaror, plus reklam (om varumärkesnamnshampader. ) av detta är priset på ett schampo 59 och det andra är 220 rubel. Fastän den som kostar 59 faktiskt är mer naturlig än den som kostar 220. Nu ska jag berätta om egenskaperna efter shampooing: Hår efter schampo blir så mjukt och behagligt att röra vid. Jag tror att jag kommer att fortsätta använda den.

Jag måste säga att detta är min allra första recension)) ja, faktiskt, till den punkten. Jag läste recensioner om detta schampo och bestämde mig för att köpa, priset är 38 rubel. Jag trodde att det inte skulle fungera så det skulle vara synd att kasta det ut)) Jag köpte den efter att inte ha lungat sökt. kom hem och tvättades omedelbart. Han har en trevlig lukt, luktar örter)). redan när jag tvättade, kände jag att mitt hår inte var förvirrat med det, även utan en balsam. Torkad ut och såg effekten, håret är glänsande, elektrolyserar inte, torkar inte, håret är mjukt! Jag hade detta schampo tidigare. kostar 275 rubel. Jag läste mycket positiva recensioner om honom och gick för att köpa. Jag hade ingen sämre schampo. hår som om det inte tvättas, ingen glans. även om det kanske inte fungerade för mig)

 • glänsande och mjukt hår
 • överkomligt pris
 • trevlig ört lukt
 • bra komposition
 • väl tvätta håret

Den kosmetiska linjen med bilden av mormor Agafyas vänliga herbalist verkar vara bekant för många kunder. I butikerna hittar du krämer för ansikte, händer, kropp, scrubs, samt hårvårdsprodukter - masker, avgifter, balsam och shampoo. Jag skulle vilja prata om den senare i mer detalj.

På vintern, när du måste bära en hatt, slutar ditt hår att behaga mig. De ser tråkiga, snygga ut. Dessutom, på grund av brist på vitaminer, började de falla ut mer än tidigare. Shampoo "Recept mormor Agafi" rådde mig att köpa en mamma - en fan av denna serie.

I en närbutik hittade jag Shampoo "Grandmother Agafya's Recipes" med en regenererande samling baserad på fem tvål-örter (Ural lakrits, amarant, Siberian kachima, vår och röd tvålrot) och cedertrygg. Shampoo avser det försvagade och skadade håret. Vad jag behöver!

Shampoo "Recept mormor Agafi" säljs i örtfärgad flaska med en mörkgrön keps med en kapacitet på 350 ml. Priset nöjde mig - bara 30 rubel. Förutom ovanstående ingredienser innefattar kompositionen av schampo: extrakt av lungwort, kalendula, malurt, citronbalsam, ginsengrot, såväl som vitaminerna C, B5, B6. Kompositionen är underbar!

Jag började ständigt använda Shampoo "Farmor Agafya's Recipes", och jag blev positivt överraskad av resultatet. Efter en vecka från början av användningen började håret falla mindre, blev mer elastiskt och starkt, höll volymen och fluffigheten även under locket. De började växa snabbare och bättre, lättare att kamma och passa in i en frisyr.

Shampoo "Recept mormor Agafi" har en lätt behaglig ört arom, känslig konsistens och pärlemorsk grön färg. Det rensar försiktigt håret utan att irritera hårbotten. Lätt tvättas och skumas väl. En liten ärtschampo räcker för min axellängdshår, så det är också ekonomiskt. Shampoo "Recept mormor Agafi" Jag använder min man, jag kan även tvätta min dotters hår om hennes bebisschampo är över.

Det finns bara en slutsats: budgeten ryska kosmetik betyder inte dålig och låg kvalitet. Jag ska försöka med andra schampon från farmor Agafya!

 • Bra, men inte billigt

God dag, kära vänner och gäster i min recension.

Nyligen köpte jag min fru Shampoo "Recept av farmor Agafya", som lockade mig namnet på en intressant och design. Han tog hem och, som det visade sig, gladde sin fru, hade hon länge velat köpa, men på något sätt fungerade det inte. Bland hennes flickvänner lovordade detta schampo, och det blev intressant att mina.

Efter första användningen började håret kamma lätt, hårbotten kliar inte, den trevliga doften, håret är frodigt och lättsamt, övertygar mig, för som du kan se är håret verkligen friskare och visuellt tjockare.

Min fru kom upp.

Om översynen var minst intressant och användbar betyder det inte för ingenting att jag skrev allt detta, tack alla för att stanna hos mig. Kom och besök, skriv, svara

Dermatologiskt hårschampo Agafi First Aid Kit På basis av tvålrot för fettigt hår

De aktiva ingredienserna i schampot minskar överkänslan hos talgkörtlarna. Senapbladen förbättrar signifikant förbättrade metaboliska processer (metabolism), normaliserar hårbottenbalansen i hårbotten; såväl som ett naturligt antiseptiskt medel, vilket ger en helande effekt. Propolis - balsalm, har höga skyddande egenskaper, bevarar och förlänger hårets livscykel. Ceramider återställer och förstärker hårets ytskikt.

Tvålrot - är en naturlig, mildare grund för att tvätta håret, till skillnad från det som används i konventionella schampon.

Dermatologiskt schampo rekommenderas som ett profylaktiskt medel för fet hår.

Produkten har passerat laboratorietester i TsNIKVI Rysslands hälsovårdsministerium.

Kontakta oss

Varorna återbetalas inte.

Varor av god kvalitet som inte kan bytas ut (returneras) finns listade i listan, godkänd genom ett dekret från Ryska federationens regering den 19 januari 1998. 55. Läs mer

 • beskrivning
 • parametrar
 • leverans

De aktiva ingredienserna i schampon främjar aktiv cellregenerering av hårbotten och håret. Minkolja är rik på omättade fettsyror, det tonar håret perfekt, återställer det naturliga skyddshöljet i håret, förbättrar strukturen, ger en naturlig, frisk glans. Arnica har antiinflammatoriska, desinficerande, sårläkande egenskaper, ökar blodcirkulationen. Det hjälper till att återställa hårets förlorade styrka. D-panthenol har läkande egenskaper, stimulerar vävnadsregenerering. Tvålrot - är en naturlig, mildare grund för att tvätta håret, till skillnad från det som används i konventionella schampon. Dermatologiskt schampo rekommenderas för torrt och sprött hår.

DEL MED VÄNNER:

Regler för frågor och feedback

Att skriva en recension kräver
registrering på webbplatsen

Logga in på ditt konto Wildberries eller registrera dig - det tar inte mer än två minuter.

REGLER FÖR FRÅGOR OCH ÅTERBAKA

Recensioner och frågor bör endast innehålla information om produkten.

Recensioner kan ge kunderna en inlösenandel på minst 5% och endast för beställda och levererade varor.
För en produkt kan köparen lämna inte mer än två recensioner.
Du kan bifoga upp till 5 foton till recensioner. Produkten i bilden ska vara tydligt synlig.

Följande recensioner och frågor får inte publiceras:

 • pekar på inköp av denna produkt i andra butiker;
 • innehållande kontaktinformation (telefonnummer, adresser, e-post, länkar till tredje parts webbplatser)
 • med galenskap, strider mot värdighet hos andra kunder eller butiken;
 • med ett stort antal stora bokstäver (stora bokstäver).

Frågor publiceras först efter att de fått ett svar.

Vi förbehåller oss rätten att redigera eller inte publicera en recension och en fråga som inte överensstämmer med de fastställda reglerna!

Shampoo för håravfall Agafi First Aid Kit Dermatologiska

Som om med magi! Håravfall har slutat! Men det finns fortfarande nackdelar.... + foto

Problemet med håravfall är ganska vanligt i vår tid och det finns inget 100% verktyg för alla.

Det här är inte första gången jag har stött på det här problemet, men jag är rädd för missbruk att jag har använt verktygen som hjälpte till sist.

Jag brukade köpa dyra verktyg, men när jag såg den intressanta burken av främmande slem ut ur hörnet av ögat, tog jag omedelbart det till kassan.

Priset är löjligt - 60 rubel per burk på 300 ml.

Blah blah blah från tillverkaren på bilden.

Och har du hört ordet tidigare - kosmotsevtika ?: O

Som alltid, enligt Agafya: magi för 3 kopecks. Men är det? Läs vidare))

Låt oss titta på kompositionen (ja, för en sak, för dem som har glömt - metoden att tillämpa schampo: D).

Vidare kan den andra komponenten inte läsas. SLS längst upp i listan! Aktiva ingredienser i slutet. Och något om roden till tvåltillverkaren sa. Man kan bara hoppas att åtgärden av kalamusrot och keratin tillsammans med de kemiska komponenterna bara ökar.

Förresten, jag använde ett avkok av calamusroten för samma ändamål, men mina tryckfall och svåra huvudvärk börjar.

Nu om patienten. Lock utan dispenser! Bred hals. Personligen är det obekvämt för mig, det är omöjligt att sätta rätt mängd schampo i min handflata, därför är det inte en mycket ekonomisk kostnad. Se själv denna mardröm.

Keps- och förpackningsdesignen som helhet är tre punkter.

Ugum, konsistens. Phlegm eller sopelki. Både flytande och tjock samtidigt. På handen blir det tråkigt grönt med en kemiskt örtluft.

 • Det verkar vara SLS i kompositionen och det skummar hårt. Hur man förklarar?
 • Håret tvättar första gången, bra. Och från den andra, generellt bra.
 • Torkar håret! Inte mycket, inte obehagligt. Så är användningen av masker och balm välkomna.

För detta - fyra.

Och nu om det viktigaste.

Problemet med att falla ut löser verkligen. Jag hade precis hälften av flaskan kvar när jag märkte att droppen minskade. Men använde schampo till slutet för att konsolidera effekten. I en månad var det nog för mig.

Jag gjorde inga masker och extra procedurer, bara litade på schampo och han gjorde inte besviken.

Agatha skäms!

Jag förtydligar att jag sätter en stjärna för tillverkarens banala bedrag och blurring av ögonen med attraktiva löften på etiketten, som förblir löften.

Så ska jag börja om:

 • Shampoo badkar är mycket obekväma. Naturligtvis, det perfekta alternativet - dispensern. Faktum är att nacken är så bred att alltid shampoo hinner ut ur normen, varför shampooet går mycket snabbt och kan kallas säkert inte ekonomiskt (Jag tycker att det är fördelaktigt för tillverkaren), Jag håller tyst om vilka åtgärder som behöver vidtas när shampooen slutar. I sådana flaskor är det tillåtet att dricka yoghurt och surdeg, men inte att avlägsna schampo. Förresten, här har du den första visuella bedrägeri på undermedveten nivå: köparen tittar på badkarets form med schampo och har föreningar med kefir, yoghurt, vilket innebär att schamponet måste vara naturligt och användbart, att kompositionen är normal. Agafya, 5 poäng till dig för marknadsföringsstrategi!
 • Det viktigaste är kompositionen. Privevochka-tjejer sjunger ode-shampoo om hur de hittade ett par extrakt i denna diva. Låt oss möta det. I kompositionen överst i listan finns alla sulfater och natrium som vi brukade träffas i vanliga, snarare än terapeutiska schampon. Och det faktum att efter det finns flera extrakt, är detta regeln snarare än undantaget. Tillverkaren ersatte inte ens aggressiv SLS med ett mer godartat sulfat, men varför stör dig själv eller för vem?

Sjampoen är normal, men tillverkaren har bara tagit hand om att öka intäkterna och gömmer sig bakom förmodligen farmaceutiska hemligheter. Skam, särskilt som mormor.

Än en gång tack vare "farmor Agafye" för att spara "drop-downs"! + foto

Personligen älskar jag på något sätt schampon, hårbalsam, oljor, balsam som har naturliga örter, extrakt, extrakt av medicinalväxter, i allmänhet, något "naturligt" så att säga. Och då är kompositionen mer förståelig för mig, och jag litar i allmänhet på dem mer. Jag hade alltid "Agafya First Aid Kit" i ledarna, jag älskar dessa produkter ännu mer än CL eller "One hundred beauty recipes"

Och nu visade sig den heta solen och den heta luften mitt hår. Och de började "hälla in" mig som löv från träd. Men förutom allting blev huden mycket snabbare fet och smutsig, och mjäll uppträdde (även om jag, som i skämtet, "hundra år inte har sett").

I allmänhet lite trevligt, min frisyr är kort, mitt hår är mörkt, och allt såg otrevligt, fult, formlöst.

Jag startade inte mycket på länge, jag gick till affären "för frälsning" och i början köpte jag "From Grandmother" -schampo "Mot håravfall".

Jag valde detta schampo i större utsträckning på grund av kompositionen - kalamus är, som jag vet, en av de bästa örterna mot håravfall, plus linolja och keratin.

En flaska schampo i min favoritstil "puzatenkaya" en sådan volym på 300 ml.

Kostnaden är generellt överkomlig, eftersom i princip hela Agafi-serien är 52 rubel.

Shampoos konsistens är vattnig, som det verkade för mig. Och om du också tar hänsyn till flaskens breda nacke, så häller den inte mycket bekvämt, du kan enkelt överdriva den.

Shampoo luktar fint, eftersom schampon luktade i min barndom, som "Quack-quack" med ankling och fler örter.

Förutom att köpa shampoo köpte jag också kalamusrot och kullrot i ett apotek.

Jag använder dem innan du tvättar håret, för att stärka, och efter att ha tvättat håret med schampo, istället för balsam, som hårspolning.

Aira rot - stärker håret, förbättrar löktillförseln.

Burdock Root - tar bort fet hårbotten, tar bort mjäll.

Jag brygga en matsked av varje planta med kokande vatten och lägg det i ett vattenbad i 15 minuter. Efter sköljning sköljer jag bara mitt hår och sköljer inte.

Den allra första effekten jag märkte efter att ha använt schampon är att håret har blivit mindre smutsigt. Håret förblir rent i 3-4 dagar (vs. 1-2 dagar tidigare).

Då upphörde hårbotten att klia, mjällen försvann helt i ungefär en månad (trots att jag tvättar mitt hår med detta schampo var tredje dag).

Jo, plus är också det faktum att håret började skina vackert, passa lätt och kamma.

Så tack granny igen, hjälpte till. Nu planerar jag att köpa schampo från samma serie med vinbär..........

Inte besviken (+ PHOTO)

Omedelbart göra en reservation - håravfall som ett problem, lyckligtvis lyckas jag inte. Det händer i måttlig skala.
Därför köptes hjälten i översynen på samma sätt - baserat på recensioner och av nyfikenhet.
Shampoo är inte så dyrt, 50-60 rubel. för en flaska.
packning schampo - en flaska med en bred hals och en skruvlock. Det kan tyckas obekvämt för någon, men mycket schampo behövs för min hårlängd, därför är översvämning utesluten
struktur - Du kan tänka på fotot, med en lista över alla extrakt och extrakt som ingår i det, såväl som läkande egenskaper. Rita dina egna slutsatser
arom - ganska trevligt. Färskt så...
konsistens - ovanlig, något viskös, medium densitet. Färg - ljusgrön med pärlglans. Ett exempel finns på bilden.
Shampoo skumar måttligt, men från den andra tvålen tvättar den nästan till squeak. I princip är det mer skonsamt på håret än Shamtu och andra liknande schampon.
Efter att ha använt denna schampo är håret mjukt och glänsande. Oljigt hår ökar nästan inte. Min mamma, som har torrt färgat hår, tyckte verkligen om det.
Jag kan inte säga något om den påstådda effekten, men det är definitivt inte sämre än håret
En rating - 5 (med hänsyn till priset), och jag kommer att rekommendera detta schampo!

Riktigt hår mindre faller ut + foto

Mitt hår började falla ut väldigt dåligt, när jag kammade det föll det rakt ut i strimlingar, och när det tvättades hade jag bara fallit vått hår på min hud. Jag trodde att jag snart skulle köpa en peruk. Jag köpte en dyr lösning mot håravfall, men det var inget resultat alls, slängde pengarna förgäves, då bestämde jag mig för att köpa ett annat botemedel, och här var samma situation. Sedan uppmärksammade jag den billiga schampo-första hjälpen kit Agafya. Endast 40 rubel. Rusila köpa. Detta schampo är enligt receptet hos den sibiriska herbalisten Agafi Ermakova. I allmänhet älskar jag allt från naturen. Shampoo på basis av tvålrot. Detta är en mer mild grund för att tvätta hår, till skillnad från basen, som används i vanliga schampon. På shampooet står det "mot håravfall". Det är på linolja med rostkalvextrakt och keratin.

Jag använde detta schampo och slutligen började mitt hår falla mindre och mindre. Shampoo hjälpte mig mycket! Tack vare honom kom allt tillbaka till vanligt! Jag rekommenderar honom starkt, resultatet kommer inte att bli omedelbart, men det kommer att bli!

Hår efter applicering blir mjuk, fluffig. Lukt av schampo är normalt. Konsistensen är tjock. Vilket är mycket bra! Ekonomiskt!

Nu använder jag den en gång. Han hjälpte mig mycket!

Jag råder alla som har hår att falla ut.

hanterar problemet med håravfall

Omedelbart noterar jag, förvänta mig inte från detta schampo några orealistiska underverk. Ja, det hjälper till att bekämpa håravfall. Men detta problem bör behandlas fullständigt.

För det första är det bäst att dessutom dricka vitaminer för hår, till exempel Revalid.

För det andra måste du förutom schampo använda olika balm och masker. Det finns en mycket bra men dyr luftkonditioneringsanläggning Marine Grace, som appliceras och tvättas som en mask.

För det tredje, på rent, torrt hår är det önskvärt att applicera speciella lotioner för håravfall. Det finns många av dem. Från dyrt (från Biomed-serien) till ganska prisvärda - till exempel har faberlic bra hårserum.

Och för det fjärde bör schampon för håravfall regelbundet bytas för att undvika missbruk. Lyckligtvis är valet av sådana schampon bra.

Shampoo "First Aid Kit Agafi" en av de billigaste bland liknande. Det kostar bara ca 30 rubel. Det är väldigt likartat (både i pris och åtgärd) till Dr.Sante Aloe Vera-schampo.

Lukten är trevlig, grön schampo (på bilden är det inte synligt, eftersom Fota-flaskan är tom efter att den helt har försvunnit). Skölj och tvätta håret väl. Efter en vecka eller två är ett litet resultat redan synligt - håret faller mindre ut. Men han kommer bara att hjälpa till i inte mycket försummade fall.

Jag gillar verkligen Biomeds försvagade hårschampo, men det finns också billigare sådana, som Onionshampoo är mycket effektivt.

Bland de billiga schamponerna finns det de som inte hjälper till att hantera problemet med håravfall. Här, till exempel, tyckte jag inte personligen om termosjampo av Kera-Nova, eftersom jag inte märkte någon effekt.

Normal billigt schampo (+ bilder av schampo)

Dermatologiskt schampo Första hjälpen Kit Agafi köpt på apoteket för cirka 2 månader sedan, priset är ca 70 rubel, volymen är 300 ml. Speciellt jag använder inte den, så det är tomgång i badrummet.
Tillverkarens påståenden: tvålbaserad dermatologisk schampo mot håravfall. Linfröolja med kalamusrotkstrakt och keratin. Shampoo ska appliceras på vått hår och hårbotten med massagerande rörelser. Torka skummet, lägg på håret i 1-2 minuter, skölj sedan med vatten. Det rekommenderas att använda schampo 2-3 gånger i veckan. Med regelbunden användning i 4-6 veckor förbättras hårets struktur och tonen ökar.
Så verkar allt bra. Jag började använda, utan mycket hopp, förstås helt enkelt av nyfikenhet. Fortfarande innehöll några extrakter i schampot. Men intryck var inte så mycket. Shampoo är ganska flytande i konsistens, för att skölja väl, även mitt hår av medellängd, är det nödvändigt att hälla det nästan en halv palm. Skada shampoo på huvudet, lämnade för de påstådda 2-3 minuter, tvättades sedan av. För första gången försökte jag inte använda balsam efter schampo. Håret var ganska trasslat. Så balsam bör användas under alla omständigheter.
Shampoo luktar alla typiska billiga schampon, lukten verkar vara en viss typ av kemikalie. Färgen på schampongen i flaskan är ljusgrön, den ser nästan transparent ut på handen.
Jag använde schampo 3 gånger i veckan, om ett par veckor hade jag inte tillräckligt länge. Hon märkte inte någon förbättring av hårets utseende, tvärtom, efter shampooing, var hennes hår mattat och hårdt, eftersom hon använde en mjukgörande balm. Jag kommer också att upprepa om schampoens lite tvättförmåga. Jag noterade också själv att min hår började bli lite sämre under användningen av detta schampo.
Slutsats: Använd, naturligtvis, möjligt. Men lägg inte höga förväntningar på detta schampo. Detta är det vanliga billiga shampooet med standard shampoo färg och standard schampo lukt.

Grön schampo orsakade inte mitt godkännande (foto)

Jag köpte Dermatologiska Shampoo för håravfall, för att jag inte vill dela med mitt hår! Jag använder inte recepten av mormor Agafya för första gången och var alltid nöjd med resultaten. MEN från detta schampo hade jag ett dubbelt intryck.

Jag använder schampo med en beprövad balsam eller mask. Efter en tid märkte jag att mitt hår började bli smutsigare snabbare. Även om jag tvättar mitt huvud ganska ofta - varje dag eller 1 gång om 2 dagar. Och då blev huvudet lerigt på kvällen....

Jag eliminerade balsammen och masken och bestämde mig för att bara använda schampo, även om de visades och jag observerade inte en sådan effekt tidigare. Jag ville verkligen se resultatet från detta shabby schampo.

Men tyvärr var resultatet detsamma Ja, och jag märkte inte något resultat mot håravfall.

Allmänt berättade om ont, berätta nu mer om schampo.

 • Flaskan är mycket obekväma! Utan en dispenser, bara en stor nacke, är det obekvämt att ringa en viss mängd schampo.
 • Grön färg
 • Trevlig örtluft.
 • Skummet väl och tvättas lätt av.
 • Bra smink.?

Några mer hårvård recensioner:

Shampooserien "First Aid Kit": "Tar", "Against hair loss", "För fettigt hår"

I vårt samhälle har vi upprepade gånger pratat om kosmetika från Agafya ("Agrimas Agafi's Secrets", "First Aid Kit of Agafi", etc.)
Idag fortsätter jag med detta ämne och talar om tre typer av schampon från "Agafi First Aid Kit" -serien. Men först några ord om tillverkaren av dessa schampon.

Detta är "första lösningen", de är belägna i Moskva.

Serien från Agafya är förmodligen den mest kända, men den här tillverkaren har många andra produkter. Här är en lista över dem. Det är möjligt att någon redan har stött på dem, men visste inte att de alla tillverkades på ett ställe.

Jag lärde mig om denna serie när jag sökte på Internet för recensioner av mjällschampo.

Mjölk - det här är min otur i många år, inte ens år, men årtionden. Vad jag inte försökte! Och bara schampon, och speciella medicinska och folkmekanismer. Ingenting hjälper. Från något sätt blir det mindre, vissa hjälper inte alls, men inte en har botat mig helt av denna olycka. Men jag förlorar inte hoppet på att hitta något som passar min håriga hårbotten.

Faktum är att från 98% av schampon har jag en hemsk irritation och klåda. Därför är kampen mot mjäll en sak, men om shampooet inte orsakar några obehagliga känslor är detta redan en stor framgång!

Jag ska genast säga att "Agafya First Aid Kit" -schampo inte fullt ut bidrog till att lösa detta problem. Men nu är det här det bästa alternativet. Det finns en minimal mängd mjäll med det, ingen klåda och irritation, själva håret har blivit mindre fallande, det ser tjockt och friskt ut. Det här är redan mycket, med min problemhud.

Nå, nu mer detaljerat.

Shampoo "Tar traditionell dermatologisk baserad på tvålrot med seborré" (här är så många ord!)

Denna flaska är nästan över, kvar på botten. Tyvärr sjöng jag inte för att köpa en ny, för att visa dig - av någon anledning var det inte tillgängligt i butiken där jag vanligtvis köper den (det här är Magnet Kosmetisk butikskedja). Men jag hoppas att det här beloppet kommer att räcka för att du får se en ovanlig färg av schampo - det är mörkt brunt. Tydligen ger denna färg honom björktjära, som är i kompositionen.

Särskilt dermatologiskt anti-mjällschampo med tjär-extrakt har en aktiv förebyggande effekt mot seborré av någon etiologi. Björk tjära är en traditionell svampdödande, antiseptisk för hår. Det normaliserar talgkörtlarna, hjälper till att påskynda återfödningen av epidermis och hår, förbättrar blodcirkulationen i vävnaderna. Effekten av schampot förbättras av en högaktiv antiseborrheisk komponent - klasazol (1%) och vitamin PP.

Läkemedlet Climbazol (Climbazol ®) hämmar tillväxten av svampar som orsakar bildning av mjäll, förhindrar dess förekomst.

Vitamin PP är det enda vitaminet som traditionell medicin betraktar ett läkemedel, det påverkar aktivt de metaboliska processerna, förbättrar hårets struktur och helar dem.

Tvålrot - är en naturlig, mildare grund för att tvätta håret, till skillnad från det som används i konventionella schampon.

Dermatologisk schampo rekommenderas för förebyggande av seborré och hårvård.

Produkten har passerat laboratorietester i TsNIKVI Rysslands hälsovårdsministerium.

Shampoo tjock, väl skum och tvättar hår. Det har en lite märklig lukt, samma björktjära, men det verkar inte obehagligt för mig, det är bara lite ovanligt först.

Efter att ha använt mjällschampo bestämde jag mig för att prova andra typer från denna serie.

Nästa schampo var "Mot håravfall, dermatologisk, baserad på tvålrot på linolja med kalamusrotkstrakt och keratin."

Också gillade. Kliar orsakar inte, håret tvättar väl och de, som det verkar för mig, har verkligen blivit mindre. Färg grön med pärlglans. Lukten är trevlig, något växtbaserad.

De aktiva komponenterna som utgör shampoo ger läkning av hårfollikeln, stimulerar den förbättrade blodtillförseln och ökar hudtonen. Calamus root är en traditionell botemedel som används när skallighet börjar. Innehåller en stor mängd vitamin C och har också en uttalad antimikrobiell effekt. Linolär omättad fettsyra, som är en del av linfröolja - en naturlig elixir av ungdomar. Det förbättrar cellmetabolism, stärker hudens barriärfunktion. Keratin - ett elastiskt, hållbart protein som ingår i hår och naglar, behåller fukt, förhindrar uttorkning av hårbotten och håret

Tvålrot - är en naturlig, mildare grund för att tvätta håret, till skillnad från det som används i konventionella schampon.

Dermatologisk schampo rekommenderas som profylaktisk mot håravfall.

Produkten har passerat laboratorietester i TsNIKVI Rysslands hälsovårdsministerium.

Min man tyckte också om schampon från denna serie, även om han också är väldigt kräsen i den här frågan. Han och jag är lika i det faktum att båda har en mycket känslig hårbotten, med vilken liten är lämplig. Men dessa schampon och i honom ger ingen irritation, vilket innebär att vi nu använder Agafya tillsammans.
Men han har fetare hår än mina, så jag köpte honom för att prova ett schampo "För oljigt hår, dermatologiskt baserat på tvålrot på renad propolis med senapsbladskstrakt och ceramider".

Ibland tvättar jag mitt huvud med det, men jag försöker inte göra det ofta, för att inte överdriva mitt hår.

Ljusgult schampo med pärlglans. Tjock, som alla tidigare, skummer väl, tvättar väl. Man lycklig :)

De aktiva ingredienserna i schampot minskar överkänslan hos talgkörtlarna. Senapbladen förbättrar signifikant förbättrade metaboliska processer (metabolism), normaliserar hårbottenbalansen i hårbotten; såväl som ett naturligt antiseptiskt medel, vilket ger en helande effekt. Propolis - balsalm, har höga skyddande egenskaper, bevarar och förlänger hårets livscykel. Ceramider återställer och förstärker hårets ytskikt.

Tvålrot - är en naturlig, mildare grund för att tvätta håret, till skillnad från det som används i konventionella schampon.

Dermatologiskt schampo rekommenderas som ett profylaktiskt medel för fet hår.

Produkten har passerat laboratorietester i TsNIKVI Rysslands hälsovårdsministerium.

I allmänhet skulle jag säga att jag rekommenderar dessa schampon. Självklart kommer de inte att bli av med allvarliga problem, men de kommer att behålla håret i gott skick och samtidigt fungera bra för känslig och irriterad hud.

Recept mormor Agafi Dermatologiska schampo mot håravfall

beskrivning

Dermatologisk schampo mot håravfall:

Rekommendera att köpa 221 kunder.

Tillagd i önskelistan 74 gånger.

Recensioner om dermatologiska schampo mot håravfall:

Inget ovanligt, övernaturligt märkte inte. Det vanliga schamponet med den vanliga kompositionen, det finns också sulfater, som i dyrare schampon

Jag bekräftar egenskaperna:
Hårrengöring

Shampoo gillade verkligen. Konsistensen av tunn, lätt och diskret lukt, håret tvättas väl, mjuk, lämplig för frekvent användning. Jag har en mycket känslig hårbotten, sjampoen orsakade inte klåda och irritation. Fallouten slutade inte, men jag hoppades inte på det, för jag tror att det är omöjligt att hantera detta problem endast genom att shampooa. Jag vill prova andra schampon från den här linjen.

Jag bekräftar egenskaperna:
Fastgörande för försvagat hår Rengöring Hair Elasticity Hair Revitalizing

Jag använder 3 veckor. Jag märkte inte något dåligt. Skum väl, luktar örter, men inte mycket. Personligen behöver jag inte en balsam efter det, och mitt hår är så slätt och väl kammat. Personligt lämplig för daglig användning. Bara jag märkte inte den deklarerade effekten mot att falla ut (även om jag tror att perioder av håravfall i sig ersätts av perioder av tillväxt) och ändå en solid 5-ka.

Jag bekräftar egenskaperna:
Hair Cleansing Revitalizing

Jag bekräftar egenskaperna:
För håravfall För läkt hår

Vi letade efter detta schampo länge i butikerna och fann det oavsiktligt i onlinebutiken Beloris.ru

Jag bekräftar egenskaperna:
Firande hårelasticitet Revitalisering

Dermatologiskt hårschampo Agafi First Aid Kit På basis av tvålrot för fettigt hår

De aktiva ingredienserna i schampot minskar överkänslan hos talgkörtlarna. Senapbladen förbättrar signifikant förbättrade metaboliska processer (metabolism), normaliserar hårbottenbalansen i hårbotten; såväl som ett naturligt antiseptiskt medel, vilket ger en helande effekt. Propolis - balsalm, har höga skyddande egenskaper, bevarar och förlänger hårets livscykel. Ceramider återställer och förstärker hårets ytskikt.

Tvålrot - är en naturlig, mildare grund för att tvätta håret, till skillnad från det som används i konventionella schampon.

Dermatologiskt schampo rekommenderas som ett profylaktiskt medel för fet hår.

Produkten har passerat laboratorietester i TsNIKVI Rysslands hälsovårdsministerium.

"Recept mormor Agafi" / Första hjälpen Kit Agafi Shampoo mot håravfall
Dermatologisk schampo från Agafya First Aid Kit är inte en "fem" men ganska bra.

Som en liten utpressning undrar jag hur den vanliga sibiriska mormor gjorde recept från växter som aldrig växte i Sibirien?

En liten volym, jag förklarar bara tanken på linjen. Typ, detta är en la apoteksprodukt, och därför förpackas som ett läkemedel.

Men bara 300 ml schampo är lika bra. Prova flera gånger. Och om något inte passar, så kan du enkelt säga adjö, för inte så mycket produkt kommer att slösas bort.

Kepsen ska inte vara som någon shampoo! Denna nacke är väldigt bred, och kompositionen är flytande och shampooen hälls ut i en stor dos, spillningar över handflatan, i allmänhet - inte ekonomiskt. Varför inte göra dispensern?

Shampoo egenskaper

Jag gillade smaken. Det är mycket rent, trevligt. Ser ut som smaker av luftkonditioneringsapparater Nivea eller Fa. Mer som lukten av en kosmetisk produkt än buljonger och örter.

Färgen är också bra. Tidigare var det en av mina påståenden till Agafya. Alla produkter har en något otrevlig färg, något slags för naturligt. Och här är en oväntad upptäckt. Den dermatologiska shampons färg och lite pärlemorststruktur är mycket söta, moderna.

Om vi ​​pratar om texturen märkte jag att alla "Agafev" -kompositionerna är något slags gummi eller något. På händerna och i applikationen och spolningen kändes volatiliteten. Som om gelé i kompositionen. Jag tycker inte om det. Och här är samma sak. Externt är texturen utmärkt, modern, men i praktiken - igen denna gelé. Jag undrar även vad det är? För mycket av någon slags emulgeringsmedel? Det är omöjligt att bestämma detta genom sammansättning.

struktur

I början av listan - sulfat, salter, polymerer - inget speciellt. Allt som varumärket är stolt över är i slutet av listan.

Namnlösa: Den lovade tvålrot, linfröolja, kalamusrotkstrakt och keratin - allt detta i slutet, efter smakämnet (parfume).

Jag var intresserad av denna fras.

Jag undrar vad testen var och vad resultaten är? Kanske kan du ställa den här frågan i varumärket PR. Trots att jag inte tror att de kommer att svara på mig. Jag brukade skriva många brev till olika PR-företag kosmetiska företag. Svaret, som regel, spammade sina utgåvor till min adress, men de går inte in i en riktig dialog med journalister.

Vad sägs om hår?

Ja, vi glömde dem medan jag beskrivit produktens externa egenskaper.

I praktiken visade Dermatologiskt schampo från "First Aid Kit" bra skum - det lödar lätt och piskat utan ansträngning, även med en liten mängd vatten. Men i händerna kände denna pudding! Jag kan inte göra någonting, jag känner det!

Jag använde inte balsam för att förstå exakt vad som gör detta schampohår. Det visade sig att även utan hår sköljdes håret väl, kammade utan svårighet.

Känslor i hårbotten - bra. Huden "andas", lite lättnad känns även. Huden torkar inte, det finns ingen spänning - det är sant, någon form av befrielse sker direkt! Och ljust doften håller - det är mycket tunt och rent.

Vid beröring är håret mjukt, rörligt vid rötterna. Det finns lite volym. Och ändarna är lite hårda. Det vill säga luftkonditionering är önskvärt att använda. Dermatologiskt schampo är inte en produkt. gå ». Jag har försvagade färgningsändar, och de behöver Condi. Kanske, om ändarna är i gott skick i början, är sköljningen inte nödvändig - det är nödvändigt att kontrollera enskilt.

Shampoo ger inte glans, speciell silkiness också, och det är en annan anledning till att du behöver en balsam eller balsam.

Min dom är ett trevligt schampo. Och jag skulle fortsätta köpa det, om inte för några brister, som jag skrev ovan:

- obehaglig för mig "sur" konsistens, det känns även med sådan nacre.
- obekväma bank, från den breda nacken som allt hyser oekonomiskt.Nästa Artikel
Schampo "hästkrafter"