Vitaminer PENTOVIT - recension


Jag försökte Perfectil, Pantovigar, Dragee Mertz, Revalid och något annat multivitamin för kvinnor, jag glömde namnet.
Jag växte en bra längd, men vad hjälpte verkligen med att säga att jag inte kan! Som läkarna säger - allt i komplexet)))
Perfectil äntligen tenn - många efter honom sjuk, huvudvärk. Jag kommer inte att repetera exakt.
Huvuddelen av effekten var från Pantovigar - de slutade att falla ut och såg i allmänhet friskare ut. (+ började använda ducrayapotekschampo)

För mig är minus av dessa vitaminer att håret börjar växa snabbt och mer - överallt. Zadolbalas hårborttagning att göra.
Nu bara meso-terapi till huvudet.

diskussioner

Topp 10 vitaminpreparat för hår och recensioner om dem - som relevant under våren!

281 inlägg

Var noga med att spara listan, användbar!

1. Special Vitamin Dragee för Merz Beauty Hair

Tyskt läkemedel Mertz Beauty - en utmärkt lösning på problem som skadas av färgning, perm eller bara sprött hår. Detta är en kombinerad beredning innehållande vitaminerna E, C, B1, B5, B6, B12 och PP. Dessutom är järn en del av Merz Beauty.
Droppar ordineras som ett medel för att förebygga hypovitaminos, avitaminos och andra tillstånd som kännetecknas av ett ökat behov av kroppen för vitaminer. Speciellt hjälper Merz Beauty Special Dragee i återhämtningsperioden efter en sjukdom, under graviditet och laktation, liksom vid långvarig kronisk överbelastning. Drogen gör att du kan behålla i gott skick hud, hår och naglar.
Doseringen av läkemedlet är 1 tablett 2 gånger om dagen. Vanligtvis rekommenderar läkare att ta Mertz Beauty morgon och kväll
recension:
Strax efter födseln började mitt hår falla ut med en fruktansvärd kraft. Tack vän - rekommenderade Merz Beauty dragee till mig. Överraskande, nästan omedelbart efter teknikens början, minskade håravfallet och nya små hår började växa på de skalliga områdena, som jag var otroligt nöjd med. Hon tog drogen bara för ett och ett halvt år sedan. Effekten är bevarad tills nu. Och det här är trots att jag inte dricker några andra vitaminer i håret och jag tar inte hand om dem speciellt.

2. Perfectil för hår
Perfectil är en komplex förberedelse som innehåller 25 näringsämnen som effektivt hjälper till att återställa hälsan i huden, naglarna och håret.
Den består av vitaminerna B, C, D, E, liksom bardana och echinacea rottextrakt, aminosyran cystin, betakaroten, selen, järn, zink, kisel och ett antal andra näringsämnen och spårämnen. Perfectil ordineras för att stärka hår och naglar, liksom för eksem, psoriasis, ökad torrhet och andra hudproblem.
Läkemedlet tas under eller efter vatten i en mängd av 1 kapsel per dag. Det rekommenderas starkt inte att dricka Perfectil på en tom mage.
recension:
Jag läste recensioner på Internet och vågade inte länge köpa Perfectil, även om läkaren utsåg mig till honom. Och om huvudvärk, och om tyngd i magen och om illamående - som bara människor inte skrev. Men de säger rätt: lyssna på andras åsikter och gör det på egen väg. Fortfarande litade jag på min doktors auktoritativa åsikt (och han är en expert från Gud) och ångrade inte det. Som ett resultat spenderade Perfektil på dryck i tre månader, parallellt med periodiska oljemaskor på håret och är helt nöjd med resultatet. Inga fler hårproblem.

3. Vitamin och mineralkomplex för hår Aleran
Ryska vitaminmineralkomplexet Aleran är en extra källa till vitaminer, aminosyror och mineraler som aktivt bidrar till förbättring av hårväxten och deras förstärkning. Drogen innehåller två formler: dag och natt.
Den dagliga formeln innehåller vitaminer B1, C, E, folsyra, selen, beta-karoten, järn och magnesium. Dessa fördelaktiga ämnen skyddar och skyddar inte bara hårsäckar, utan också saktar och förhindrar håravfall.
När det gäller nattformeln innehåller den vitaminerna B2, B6, B12 och D3, liksom kisel, kalcium, biotin, D-panthenol, para-aminobensoesyra, zink, krom och cystin, vilket stimulerar tillväxten och utvecklingen av hårsäckar och förbättrar därmed cellregenerering och långsammare håravfall.
Loppet av vitaminmineralkomplexet Aleran är 1-3 månader. Den dagliga dosen av läkemedlet är 2 tabletter vid tidpunkten för ätning på morgonen och på kvällen eller på eftermiddagen och på kvällen.
Läkemedlet ordineras vanligtvis i fall av håravfall, försämring av deras kvalitet och densitet på grund av yttre påverkan, liksom stressiga situationer.
recension:
Jag såg Alerana i 3 månader och glömde vad håravfall är. Även innan det led i nästan ett år. Det första resultatet uppträdde redan efter 10 dagar. Först började håret falla mindre ofta, och för det andra började en knappt märkbar igelkott dyka upp. På hösten vill jag upprepa kursen.

4. Intervju för MEN nanokapsyler för bekämpning av håravfall

Vitamin-mineralkomplex för hår INTERVETION för MEN är ett mycket effektivt läkemedel med fytosteroler och antioxidanter, speciellt utformade för män. Det här läkemedlet är förskrivet för håravfall av manlig typ, liksom för diffus alopeci. Sammansättningen av läkemedlet innehåller endast biotillgängliga komponenter som hjälper till att minska håravfall och förbättra tillväxten. Nanokapslarna av INTERVETION för MEN är idealiskt balanserade med avseende på innehållet i fytosteroler, svavelhaltiga aminosyror, spårämnen, vitaminer och extrakt av dvärgpalmer.
Den enda kontraindikationen för att ta läkemedlet är överkänslighet mot de enskilda komponenterna i dess komposition. Dessutom rekommenderas inte INTERVETION för MEN nano-kapslar för barn under 14 år.
Läkemedlet tas 1 tablett två gånger om dagen (morgon och kväll med måltider). För bättre absorption, drick inte gröna eller svarta tekapslar.

recension:
Ett bra verktyg som verkligen hjälper till att kämpa med skallighet. Priset är naturligtvis lite läskigt. Men för att rädda håret, och inte ge den typen pengar. Kursen drack i början av våren, resultatet glad. På hösten jag upprepar. Rekommendera starkt till alla som har problem med håravfall.

5. Vitaminer för Vitasharm hår

Vitasharm Vitamins - ett utmärkt verktyg för att förbättra strukturen hos hår, naglar och hud. Läkemedlet stärker effektivt hårsäckarna och förhindrar eventuella störningar som uppträder när det finns en brist på vitaminer.
Vitasharm innehåller vitaminerna A, B1, B2, B6, liksom nikotinamid och kalciumpantotenat.
Läkemedlet tas 1 gång per dag omedelbart efter måltiden. Behandlingsförloppet är 30 dagar, med otillräcklig uppenbar effekt, det kan förlängas under samma period. Vitasharm rekommenderas inte för barn.

recension:
Eftersom hårets tillstånd lämnar mycket att önska, ständigt kämpar jag för deras hälsa. För några veckor sedan sprang jag in på ett apotek för burdockolja för masker, och apotekaren föreslog att jag skulle ta ett Vitasharm-prov. Eftersom priset visade sig vara tillräckligt, började hon inte tänka, även om hon inte hoppades på någonting. Vitaminer och vitaminer - de kommer inte bli värre. Effekten överträffade alla mina förväntningar. Bokstavligen denna vecka kom håret praktiskt till liv och sken. Uppriktigt sett, även om jag tog dyra hårberedningar, såg jag inte en sådan effekt.

6. Vitaminer för vackert och friskt hår Vitrum Beauty

Vitrum Beauty är ett balanserat komplex av vitaminer, aminosyror, mineraler och andra fördelaktiga ämnen som hjälper till att förbättra hudens och hårets naglar hos kvinnor. Dessutom ökar dessa vitaminer vitalitet, immunitet och hjälper till att hantera stressiga situationer.
Vitaminkomplexet är utformat speciellt för rättvisare kön, med hänsyn till kvinnornas behov och egenskaper.
Preparatet innehåller följande fördelaktiga komponenter: vitaminer E, D3, C, B1, B2, B6, B12, folsyra, betakarotennikotinamid, pantotensyra, kalcium, järn etc. För en positiv effekt är det tillräckligt att ta 1 tablett per dag efter måltiden. Om maximal effekt krävs, kan dosen ökas till 3 tabletter per dag.

recension:
Jag drack dessa vitaminer i 1 månad 2 tabletter, när jag bestämde mig för att växa hår. Jag ångrar mig, glömde och missade flera gånger. Eftersom detta inte är mitt första försök att växa hår, antog jag att allt kommer att vara enligt standardordningen - håret kommer att växa till axlarna, då börjar de dela och jag, trött på att slåss för sin skönhet, kommer att skära allt igen. Otroligt nog, nu har mitt hår vuxit nästan till axelbladen och ser bra ut. Det kommer vara nödvändigt att fortfarande köpa Vitrum skönhet.

7. Innovera hårdensitet för män

Inna kapslar är speciellt utformade för män. De är effektiva mot manlig alopeci. Preparatet innehåller taurin, som skyddar och stärker hårlökar, grönt tekatechin och druvfrön, som har antiinflammatoriska och antioxidantiska effekter, liksom zinkglukonat - en spårämneskälla som är viktig för kroppen.
Innev hårdensitet för män främjar inte bara tillväxten av tjockt och hälsosamt hår, men aktiverar också mikrocirkulationen, skyddar säkerställt platsen för hårbildning och aktiverar syntesen av keratin.
Användning av vitaminer rekommenderas dagligen för 2 kapslar per dag i 3-4 månader. Endast i det här fallet kan du räkna med ett positivt resultat, eftersom Inneov är ett läkemedel med kumulativ åtgärd.

recension:
Jag förväntade mig inte ett sådant resultat från det till synes vanliga vitaminkomplexet. Ändå visar det sig att modern farmakologi kan arbeta underverk. Jag blev positivt överraskad, för innan jag hade försökt många olika medel, men mitt hår båda tunna och fortsatte att tunna. På ett stadium kom jag till och med med det faktum att jag under de närmaste åren äntligen skulle bli skallig. Men nu finns det hopp om att det inte kommer att hända så snart jag fruktade.

8. Vitaminkapslar Fittal för håravfall

Fitoval är kapslar avsedda för förebyggande och behandling av håravfall. De är också mycket effektiva vid dysplasi för att stärka svagt och sprött hår och naglar.
Fitovalov innehåller vitaminer från grupp B, aminosyracystein och medicinsk jäst. De börjar alla de viktigaste metaboliska processerna i hårrötterna och därigenom återlämnar den förlorade skönheten och hälsan i själva håret.
Ta Fitoval ska vara 1 kapsel per dag under eller efter måltiden. Kursen sträcker sig från 2 till 3 månader. Läkemedlet rekommenderas inte för barn under 15 år.

recension:
För en tid sedan var Fitoval tvåmånadersbanan helt full. I sin sammansättning är det inte så annorlunda från andra vitaminer för hår - alla samma vitaminer från grupp B. Men det lockade inte för högt pris. Jag kom fram till att när man väljer droger är det omöjligt att basera sig på principen, desto dyrare desto bättre. Bra verktyg. Hjälper perfekt. Jag råder alla. Ta bara inte Fital på tom mage - möjligt obehag och illamående.

9. Revalid för att förbättra hårstrukturen

Revalid är ett läkemedel som inte bara förbättrar hårets ytstruktur och minskar deras ömhet, men förbättrar även naglarnas och hårsäckarnas troficitet.
Varje kapsel innehåller metionin, cystin, kalciumpantotenat, tiaminhydroklorid, pyridoxinhydroklorid, para-aminobensoesyra, hirsekstrakt, vetextrakt, medicinsk jäst och ett antal spårämnen.
Revalid minskar signifikant håravfall som påverkas av negativa yttre faktorer och används ofta för behandling av sjukdomar som kännetecknas av nedsatt struktur och håravfall.
Ta Revalid ska vara 1 kapsel 3 gånger om dagen före eller under måltiden.

recension:
Revalid var ordinerad för mig av en läkare efter att mitt hår började falla ut på grund av nerver efter min skilsmässa från min man. För mig är dessa två processer inte anslutna på något sätt. Men att ta vitaminer har blivit. Vad var min förvåning när efter ett par veckor att ta håret började falla mindre och mindre ser anständigt ut. Jag hoppas att effekten kommer att fortsätta under lång tid. Men jag upprepar fortfarande kursen för ett par månader för tillförlitlighet.

10. Förberedelse för hår Pantovigar
Pantovigar är inte ett vanligt komplex av vitaminer, men ett läkemedel, och därför rekommenderas det att ta det endast på rekommendation av den behandlande läkaren.
Sammansättningen av Pantovigar inkluderar medicinsk jäst, tiaminmononitrat, kalciumpantotenat, cystin, para-aminobensoesyra, keratin, såväl som hjälpämnen såsom MCC, talk, stearat, povidon och kolloidal kiseldioxid.
Detta läkemedel är förskrivet för degenerativa förändringar i hårets struktur som ett resultat av kemisk exponering, när håret skadas av ultraviolett strålning och icke-hormonell diffus håravfall.
Det rekommenderas att ta Pantovigar med en kapsel tre gånger om dagen med måltider. Eftersom detta är en kumulativ effekt av läkemedlet, tar behandlingen av hår med dess användning från tre till 6 månader.

recension:
För några år sedan satt jag på en proteindiet och mitt hår började falla ut aktivt. På botten av badrummet efter att ha tvättat huvudet utan tårar var det helt enkelt omöjligt att titta på. Och även om orsaken till problemet var känd för mig, ville jag inte stoppa kosten. Jag bestämde mig för att köpa några vitaminer för hår. Apoteket rådde Pantovigar. Läkemedlet är inte det billigaste, men jag gav motvilligt pengar och startade kursen. Den första månaden såg jag inga speciella förändringar, och jag har redan börjat tänka att jag har blivit bortkastad - om apoteket överdrog läkemedlets helande egenskaper, eller jag hittade en banal fejk. Men bokstavligen några veckor senare upptäckte jag att håret blev mindre än en storleksordning, och i stället för håret som redan hade tappat ut, såg en knappt märkbar fluff upp. Vid slutet av den tredje månaden var effekten redan uppenbar för andra.

Starkt hår faller ut. Rådgöra med billiga vitaminer för hår och husmaskar

Det här är bara en slags skräck. Rak häll. Jag vet inte vad jag ska göra! ((((

Panthenol används också för att behandla håravfall, återupptorkad skadad hår, och påskynda hårväxten.

Panthenol finns i många hud- och hårvårdsprodukter - det här är den berömda provitamin B5, som är så nödvändig för friskt hår.

Läkemedlet D-Panthenol (Dexpanthenol) är ett syntetiskt vitamin B5, som vid frisättning i huden blir till pantotensyra och normaliserar epidermis tillstånd.

Hår vitaminer billiga recensioner

Vitaminer för hår? Mode och skönhet

Jungfrun, hur känner du om en mängd vitaminkomplex för hår och naglar? Med början på vintern, med väderförändringar har mitt hår blivit helt torrt - hårt, tråkigt och mina naglar bryts ständigt. En vän råder komplexet från Neiche Bounty att dricka - jag har aldrig hört talas om någonting så. Generellt är det värt att dricka några vitaminer för hår, är det någon mening?

Letar du efter ett företag för vitaminer igen :) - inversion femme vitaminer.

Återigen letar du efter ett företag, och igen på förbetald basis. Fri frakt kostar 100 euro. Inversion Femme tar inte mer in i ordern, eftersom jag redan beställer så många paket :) Så: nej%, förskottsbetalning på besparingskort, leverans är gratis, skatt är avdragsgiven och jag har fortfarande 1% rabatt om det är viktigt :))) Ta - Tula eller Altufevo - Bibirevo. Om du behöver feedback - nu ska jag samla in :) välj från webbplatsen:

Rådgör med iherb för hår. Utländsk online shopping

God dag. Första gången jag vill beställa från den här sidan. så jag känner inte alls till produkterna. Var vänlig informera något mot håravfall och stimulera tillväxten av nya. Vi behöver också vitaminer, kosttillskott, schampon, masker och så vidare.

Vitaminer för att stärka håret vad. Medicin och hälsa

Håret faller ut (det verkar växa bra också, "podshorstok" är bra) Men nu fortsätter min frisör att säga allt. hår klättra och klättra med mig. (Färg varje halv och en halv) Jag började dricka supradin och göra masker med orm olja (jag tog det inte i opto) Jag beställde Omega 3, kokosnötsolja, jag vet inte vad mer? Jag har sett daryl22-2 i opto-vitaminer Vorkapil och lite mer på S (jag glömde namnet) - berömde båda, är de bra?.. Kanske håret är redan tänkt att klättra? -Den ålder är redan min (över 50) *** Ämnet har flyttats.

Nikotinsyra för hår.

Nikotinsyra (vitamin B3, vitamin PP, nikotinamid, niacinamid) finns ofta i sammansättningen av vårdprodukter som är avsedda att växa och stärka hår. Det har ingenting att göra med nikotin, men det fuktar håret perfekt, stärker rötterna, stoppar förlusten, förbättrar blodcirkulationen, eliminerar mjäll, ökar hårväxten. Vi behandlar i denna artikel hur man använder nikotinsyra i ampuller för hår i form av gnidning och masker. Huvudegenskapen hos nikotinsyra.

Skönhet vitaminer med rabatt på örten.

Ja, och under gratis frakt! Jag vill uppmärksamma dig på mycket bra vitaminer för hår, hud och naglar med en underbar och viktigast av allt arbete, komposition. [link-1] Allt för hårets skönhet i ett komplex: vitaminer A, C, E, Grupp B, mineraler zink, selen, svavel, jod, koppar i väl absorberad form, horsetail extrakt - En leverantör av kisel, kalcium är lite liten att hitta fel), men plus aminosyror, ja, fortfarande biotin. Det är en källa till svavel, som deltar i syntesen.

Recenserad av mammas dotter - koreanska kosmetika.

Allt köp från Kornik i optolover. Omedelbart ber om ursäkt. Skrev mycket.))) Feedback om koreanska kosmetika. Först om dig själv. Axelhår (nu 10-15 cm under axlarna). Håret ganska tjockt, men tunt, slumpmässigt lockigt. Hårtorkat och hårt skadat av sommarstugan. De krävde behandling, växte inte från att bryta sig i ändarna och släppte ut starkt. Huden var en gång oljig, nu blandad, kräver stark fuktighet. Porerna är ganska omfattande, ofta.

vitaminer för en platt mage? - Oenobiol remodelant recensioner

Vem tog en sådan effekt är? eller är det skit?

Nutraceuticals, kosttillskott, vitaminer för skönhet. - Nutraceuticals.

God eftermiddag, tjejer. Jag läser ofta denna konferens, men jag skriver nästan aldrig. Jag söker råd från dig. Säg mig, snälla, har någon erfarenhet av att använda sådana förberedelser för skönhet? Det var några problem med ansiktets och kroppens hud, hår och naglar, inte ah. Så jag trodde att jag tillsammans med externa metoder skulle vilja rengöra och återställa mig själv från insidan. Betraktas som imedin, innov, bi mah och KWC. Överallt finns det för och nackdelar, jag kan inte göra ett val, så jag skulle vilja höra din åsikt.

För varje mitt eget beslut, med liknande initiala problem, bestämde jag frågan som följer: hår - blodprov för järn, en slaktkurs därtill + masker med tinktur av rödpeppar. Läder: Jag personligen - IMHO, marknaden handlar bara om min fysik! - Nafig kastade alla smink kosmetika och slutade att äta choklad i bulk. Till följd av detta stannade hon för att påminna sitt ansikte av rå köttpatty. Samtalet handlar inte om åldersförändringar, förstås.

Vitaminer. Lyssna på bioteknologen och gör motsatsen :-) De flesta syntetiska vitaminerna absorberas av kroppen mycket dåligt, men effekten kan vara ren från självhypnos. Kosttillskott är inte certifierade, här är det nödvändigt att läsa mycket noga kompositionen och inkludera logik.

Från håravfall? Mode och skönhet

Efter födseln, HORROR LIKE, JAG! Flickor som rådar mot håravfall! Snart blir jag helt skallig. *** Ämnet flyttades från konferensen "SP: sammankomster"

om skönhet. Blogganvändare Aksakova Ekaterina på 7ya.ru

i allmänhet är skönhet en subjektiv sak, för Smaken och färgen på alla markörer är olika. Någon tycker att vissa typer är vackra, såsom brunetter, blondiner, brunhåriga kvinnor och så vidare. Någon höjd, vikt. någon har en rik inre värld, inte ett "skal", men var det som det kan, skönhet = hälsa och vice versa, hälsa = skönhet. Vi förstår alla att hälsosamt hår och hud är den första garantin för skönhet. Du kan dölja mycket och länge, men allt detta är ingenting. För vackert hår och hud, behöver du rätt näring, och detta.

Ja, det är verkligen svårt att välja kosmetika (speciellt för hår). Vad jag inte försökte...
Och vaunted folkrecept är inte alltid effektiva. Men jag hade tur och Londa Professional hårkosmetik var perfekt för mig.

Nu använder jag bara dessa produkter, men jag glömde hårproblem som en mardröm.

Rådfråga vitaminer (kosttillskott) med omega3? - ge råd.

Rådfråga vitaminer (kosttillskott) med omega3?

Ayherb för spädbarn och deras mammor :).

Slutligen finns det en tid att dela med dig av alla användbara saker som jag hittade på Eiherb för min dotter (nu är vi 10 månader gamla). Alla foton är klickbara. Den viktigaste MUST-HAVE är favorit för många grapefruktfrö extrakt :) För problem med barnens hud finns det inget bättre sätt! Alla Bepanten, Panthenol och deras ilkstöd! Endast det är nödvändigt att plantera extrakt i olja - 5 droppar på ett bord en sked. Jag använder en blandning av 2x oljor - kakao [link-1] och jojoba [link-2] (den bästa oljan för barnens hud), denna blandning är inte.

Katalog över inköp på köpcentret.

KÖP [länk-1] HUR VÄLJAR [link-1] SKÖNHÄNDSKALENDER (rabatter) [länk-1] Online-butik med beskrivningar och recensioner från Jim [länk-1] TEKNIK OCH SEKVENS AV ASIAN FACE CARE [länk -1]

'' Support '' för två. Vitaminberedningar för lakterande.

Vilka vitaminer du ska ta när du ammar
. Ta regelbundet vitamin- och mineralkomplex, efter samråd med din läkare. Kalcium - 1200 mg (denna mängd kalcium kan erhållas från 0,8-1,2 liter mjölk, mycket kalcium i ost, stallost och äggulor, ägg, kål, selleri, persilja, jordgubbar, körsbär). Krävs för alla organ och vävnader från moder och barn, inklusive nervceller, inre organ, skelett, ögonvävnad, öra, hud, hår, naglar. Deltar i blodkoagulering och hjärtrytmreglering. Fosfor - 1,8 g (fisk, nötter, bröd, flingor, mjölk, kött, lever, baljväxter, nötter, kål). Ingår i kompositionen av proteiner, benvävnad, deltar i utbytet av energi i cellen, påverkar hjärt- och njuraktiviteten. Magnesium - 450 mg (bovete, korn, havsfisk, mandel, böna.

Vitaminer för snabba hårväxtrecensioner

Goda vitaminer för hårväxt.

Hello. Var god råd med goda vitaminer för hårväxt och ett pris om möjligt. Endast de som säljs i ett apotek. Tack.

Annet

bra i ett apotek säljs inte)
Och alla de berömda Pantovigarna, inneov Lino, kom upp. Såg i 8 månader. Effekten märkte inte alls. Och från Inneov var det en känsla att de klättrade ännu hårdare (slutade dricka.
Mesoterapi rekommenderas, det här är mycket effektivare för dig, men dyrare. Och om det inte finns några hårproblem, är de i princip inte bekväma med sin tillväxt, så det är kanske din genetiska predisposition - en viss längd, som inte längre växer. Du kan göra en spektralanalys av hår. att förstå exakt vad problemet är.

citron

Ladys formel i rosa lådan för hår, naglar och hud
Resultatet är uppmärksammat i allt.

Supergirl2000

Tack för råd.
2, och hur mycket kostar dessa vitaminer, åtminstone ungefär?

citron

Tack för råd.
2, och hur mycket kostar dessa vitaminer, åtminstone ungefär?


Någonstans 500 rubel.
Jag försökte också Revalid, det var billigare, men jag var tvungen att dricka en massa paket för att slutföra kursen.
Men LF bara 2 förpackningar. Efter det första jag märkte effekten. Men om du köper, var uppmärksam på "förbättrad formel".

Gästen

Jag dricker nu phytophan, jag beställde vitaminer via Internet, jag har resultat på mina naglar, men jag känner inte mitt hår eftersom de bröt bort efter blekning

citron

Jag dricker nu phytophan, jag beställde vitaminer via Internet, jag har resultat på mina naglar, men jag känner inte mitt hår eftersom de bröt bort efter blekning


Jag hade höga förväntningar på phytophane. Fortfarande ett respekterat varumärke (jag gillar Phyto-shampoo och balm) och ett högt pris. Men i slutändan kände skillnaden bara på naglarna, och det är obetydligt. Förgäves spenderade pengar.
Men alla individuellt. Kanske kommer det att fungera på dig.

Anna

De säger att bra vitaminer är perfekta! Jag läste mycket om dem. Det finns biverkningar, men mitt hår börjar växa snabbare. Jag vill försöka

Supergirl2000

Och hur mycket kostar Perfectil och vad är biverkningarna av det? Förresten, och från Ladys formel och Perfectil kommer inte vikten att skrivas?

Anna

Biverkningar från magen! Smärta, illamående, kräkningar. Det kostar ungefär 500r

Gästen

vikten från perfektiliet är inte uppnått, det är för tungt att dricka, magan kan göra ont, så du behöver bara dricka dem efter en måltid och dricka ett helt glas vatten, då blir det inga obehagliga känslor. Håret faller ut mindre och växer snabbare, effekten i en månad någonstans

Galina

Från sådan att revalid var inte dåligt i något apotek, men dyrt för kursen, från riktigt bra, men som du behöver leta efter forcapil.

Gästen

Pantovigar ganska anständigt vitaminer hår faller ut mindre stål. men de påverkar inte naglarna, Vitrum Beauty hjälper mig mycket 600-700 p. 1t x 2p per dag, i ett paket med 60 stycken, kommer Pantovigar att bli dyrare. men jag har nog av dem längre, det finns Vitrum Beauty Elite, men jag har inte provat dem och jag vet inte om det är någon skillnad med bara Vitrum Beauty.

Natalia


Såg perfekta, men inte för hårväxt, men för att förhindra att naglar spricker vid själva nageln. tillbringade en månad och en månad vilar, det finns inga sprickor på naglarna, men hårväxten har inte ökat..

Katia

B1, B12, B16-ampuller bör inte blandas med vitaminet. 1. En ampull av vitamin bör hällas i handflatan med schampo innan du tvättar håret.

Alena

gnugga i huvudet följande lösning:
honung. alkohollösning 98% - 50 ml. + 6 ampuller B6 + 6 ampuller B12
gör det inom en månad och håret kommer att klättra som en ogräs.
Testade på dig själv (på råd av en frisör med stor erfarenhet!)
biverkningar: om det finns en allergi mot dessa vitaminer, kan finnar i pannan dyka upp, efter förloppet försvinner de!

Eugene

Gnugga före tvätt eller efter? Och hur många gånger i veckan?

Gästen

gnugga i huvudet följande lösning:
honung. alkohollösning 98% - 50 ml. + 6 ampuller B6 + 6 ampuller B12
gör det inom en månad och håret kommer att klättra som en ogräs.
Testade på dig själv (på råd av en frisör med stor erfarenhet!)
biverkningar: Om du är allergisk mot dessa vitaminer, kan du få
finnar i pannan, efter en behandling - försvinna!

Lyudmila

Alenaavteret följande lösning:
honung. alkohollösning 98% - 50 ml. + 6 ampuller B6 + 6 ampuller B12
gör det inom en månad och håret kommer att klättra som en ogräs.
Testade på dig själv (på råd av en frisör med stor erfarenhet!)
biverkningar: Om du är allergisk mot dessa vitaminer, kan du få
finnar i pannan, efter en behandling - försvinna! är intressant.


Mycket intressant att gnugga innan du tvättar eller efter? Och hur många gånger i veckan?

marina

Berätta för mig hur många gånger i veckan att göra denna procedur och före eller efter tvätten av ditt hår. Och generellt spola eller inte?

Pauline

gnugga i huvudet följande lösning:
honung. alkohollösning 98% - 50 ml. + 6 ampuller B6 + 6 ampuller B12
gör det inom en månad och håret kommer att klättra som en ogräs.
Testade på dig själv (på råd av en frisör med stor erfarenhet!)
biverkningar: om det finns en allergi mot dessa vitaminer, kan finnar i pannan dyka upp, efter förloppet försvinner de!

Gästen

varför olycka värre från det här är inte säkert!
Jag har gjort det för en månad nu och det blir inte värre, nere växer, håret är glänsande)

Gästen

varför olycka värre från det här är inte säkert!
Jag har gjort det för en månad nu och det blir inte värre, nere växer, håret är glänsande)


hur många gånger i veckan? före eller efter tvättning av ditt hår? spola eller inte?

Gästen

Jag gör en gång i veckan efter att ha tvättat mitt hår, jag tvättar inte av det.

Nastyag

Komplett SHINE, främjar hår, nageltillväxt, förbättrar hudtillståndet. Drick en månad och sedan en paus, då igen kan du! Om det kombineras med hårmaskor, kommer effekten inte att hålla dig väntar länge!

Gästen

Hello. Var god råd med goda vitaminer för hårväxt och ett pris om möjligt. Endast de som säljs i ett apotek. Tack.

marina

Månens bortre sida

Ladys formel i rosa lådan för hår, naglar och hud
Resultatet är uppmärksammat i allt.


Det här är bara hemska vitaminer, jag köpte 650 rubel. En vän såg också och hade ingen effekt! Dessutom var ansiktet täckt med skorskor.

Gästen

Jag drack lite mer än en månad bryggerjäst med selen, under vilken tid hade mitt hår och naglar blivit väldigt mycket, även om de inte förbättrade sig i kvalitet.
Och från denna jäst i magen hela tiden muterar.

Gästen

Vitaminer i ampuller A, B, B12, C, PP, P6. Vi blandar allt i en palm, vi lägger till balsam, vi lägger på håret, efter 20 minuter tvättas vi av. När håret är torrt gnidas in i rötterna av nikotinsyra, gnuggar jag nikotin varje dag.

xenia

Komplivit Shine tillsammans med vitaminerna VitaSharm, effekten blir märkbar efter en och en halv vecka, håret växer snabbare, nästan inte klättrar och spetsarna blir mindre splittrade

Andy

Kompletterar glöden av den klippta månaden, det är bara för naglar och hår. Först var det inga förändringar, men efter ungefär en vecka började naglarna växa normalt och de brukade ständigt exfolieras. Omedelbart gjorde jag en skalak för att få tid att se ut som en vanlig manikyr) efter en vecka ser jag hur mina naglar är där)

Vasilisa

Och hur mycket kostar Perfectil och vad är biverkningarna av det? Förresten, och från Ladys formel och Perfectil kommer inte vikten att skrivas?

Vasilisa

Just nu accepterar jag perfekta :) men för nu har bara 15 dagar varit full. Jag kan inte säga någonting)) men vikten är normal))

Vasilisafox

Försök med nikotinsyra eller peppartinktur. Gnidde in i rötterna hjälpte mig :) att inte skölja nikotin, men applicera peppar innan du tvättar huvudet i minst en halvtimme)

Dashunya

Såg Vitrum Skönhet för kvinnor, rosa förpackning, pris från 400-900 rubel. beroende på antalet piller. Från sidan av magen, inga problem, tog 2 gånger om dagen, ungefär en månad, lite mer. Hår, hud blev bättre. Om jag en gång i veckan gör masker för hår från oljor (alla oljor i apoteket köps och blandningen är gjord, jag valde en mask med oljor + dimexid för mig själv) då kan håret återställas. Jag föll mycket ut. Allt tålamod och hälsa hårvård :)

Natalia

Hej) Håret behöver svavel, till exempel http://www.nspvitamin.ru/magazin/bad-po-sistemam/kozha-volos y-nogti-i-zubki / msm-nsp-detail

Lina

Såg Pantovigar och tvättat håret med schampo Hästkrafter och använde en smältmaske. Resultatet var inte långt framöver. Håret var starkt, det växte väldigt bra. Alla köpt på apoteket Gorzdrav.

natasha

Hur länge har du druckit Pantovigar och använt schampo och mask för ett tag?

Lina

Hur länge har du druckit Pantovigar och använt schampo och mask för ett tag?


Pantovigar är 4 månader gammal, och jag använder fortfarande schampo och mask. Det visade sig att hästkrafter är mycket värdiga kosmetika. Håret är super nu.

Lina

Hur mycket pengar har du?


I Gorzdrava är prisordningen följande. Pantovigar ca 1200 rubel och produkter för 339 rubel. Så överväga hur mycket tid det tog.

agnes

Du kan försöka dricka Perfectil kapslar, de hjälpte mig mycket, mitt hår skulle inte säga att det växte mycket större, men deras tillstånd förbättrades märkbart, de blev tjocka och glänsande, tipsen stannade. Innan du tar vitaminer, skar jag de splittrade ändarna och nya slutade visas. För priset på förpackningar upp till 500 r, som en analog av vitrumskönhet, utmärkta vitaminer såg jag också Vitrum, men på något sätt fanns det ingen speciell effekt från dem.

marina

Ja, de perfekta kapslarna är bra, jag accepterar dem länge och jag är nöjd med resultatet! Hår blev verkligen mer glänsande, mycket snyggare och beteende. Priset är ganska acceptabelt, för mig är prissättningsgraden för resultatet bara bra!

Lelia

när jag växte upp mitt hår såg jag perfektil och gjorde pepparmaskar med olja, om två år växte jag upp till mina nedre ryggar, sedan klippte jag av håret, förstörde mitt hår, nu har jag börjat växa igen och jag kommer att ta perfekta igen och göra masker igen

Lelia

tjejer har fortfarande dålig shikosan, så hans hår växer ännu bättre än från perfectila! och tjock blev, jag skar genom 3 packar med pausar, gick som en mowgli någon slags fluffig växte till axelklingorna, och sedan bytte till perfekt

marina

Om din dåliga aldrig hört, så ens inget att säga. Men om perfektil skrev ovan, gillar jag verkligen, det viktigaste är att hitta ett effektivt och lämpligt sätt för dig själv!

Natalia

Mycket bra komplex Ducray Neoptide. Mer PhytoPhanere och Oenabiol. Mitt hår föll ut väldigt illa (mot bakgrund av svår stress). Jag försökte nästan allt jag kunde. Och alla vitaminer, och farmaceutiska oljor och indiska oljor. Som ett resultat, bytte jag till en kombination av Phyto och Ducray-komplexet. Håret växer väldigt snabbt. och viktigast är densiteten återställd. Jag hade en viss skallig plats. för närvarande är nästan allt övervuxet !! Det finns rester av dessa vitaminer. Vem bryr sig, skriver, jag kan sälja. Billigare än i apotek (med tanke på att de på apotek i Moskva helt enkelt inte kan hittas..) natali_a_b @ mail ru. inga mellanslag och en punkt på rätt ställe

Gästen

propyl perfectil 1 månad såg ingen effekt beslutat att dricka en annan kurs eftersom jag hörde att det borde tas om 3 månader som ett resultat av hela ansiktet i akne. naglar i allmänhet började exfoliate tills övergiven dricka kan alla gå bort.

Utmärkt vitaminer för hårväxt till ett överkomligt pris. Från hans hår växer inte bara på huvudet. )) Och en annan intressant sida! FOTO!

God dag till alla!

För två veckor sedan slutade jag med kursen Pentavit vitaminer, och nu vill jag dela resultatet.

Inledningsvis förvärvades vitaminer för att stoppa håravfall. Tja, om du inte slutar, så minska åtminstone. Jag väntade inte på ett speciellt mirakel, eftersom svaren på vitaminerna var både positiva och negativa.

Det fanns inga problem med sökningen, tog i närmaste apotek för 117 rubel

Det finns ingen instruktion på blisteren själv. Vanligtvis ges instruktioner dessutom, men var inte tillgängliga. Detta är inte ett problem, eftersom det finns internet)) Rekommenderat intag av dessa vitaminer 2-4 st. tre gånger om dagen. Jag tog 2 st. 3 gånger om dagen efter måltiden. Det visade sig vara tillräckligt för mig.

Vitaminer är små, vita, bikonvexa. Det smakar sött, försökte inte spricka eller lösa upp sig. Skölj omedelbart med vatten.

Den första veckan av effekten var inte. Om inte anses ökad aptit

Från och med den andra veckan i receptionen började kliande hårbotten (ganska tolerabelt men obehagligt). Jag trodde att det var mjäll, men inget av det slaget! Detta började växa nya hår))

På den tredje veckan i receptionen avslöjades tillväxt och täthet av ögonfransar, som jag har ganska svag och klarar av att falla ut periodiskt. Jag har ögonfransar)

Från obehagliga biverkningar: hår började växa överallt! Särskilt till hands. Rak öron!)) Kanske är den här åtgärden bara på min kropp, det är svårt att säga.

Från trevligt och oväntat: Jag hade en rund rumpa. Även om jag inte längre har min livsstil inte förändrats. För mig är det ett nöje, för jag är tunn och vill ha små former. Jag återhämtade sig med 2 kg. Jag tror att vitaminer påverkar ämnesomsättningen. Det betyder inte att de kommer att sprida dem!

Kursen är klar, 4 förpackningar är fulla. Det här är vad som händer på huvudet: Om du gör en svans måste du släta denna röra, men det är inte alltid möjligt)

Förutom att ta vitaminer gjorde jag jästmasker för hår. Finns här. Därför är hårväxt en följd av ett integrerat tillvägagångssätt. Tyvärr fixade jag inte tillväxten i längden (före och efter), jag klippte mitt hår i mottagningsprocessen, eftersom en del av håret är skadat och jag vill bli av med det snabbare för att bli hälsosam och tjock.

I alla fall rekommenderar jag vitaminer. Men såväl som innan du tar något dåligt eller drog, bör du konsultera en läkare.

Ja, jag glömde nästan, det viktigaste!)) Ändringar har inträffat, inte bara externa men även interna. Mitt nervsystem har verkligen stärkts, jag har blivit mindre irriterad. Tro mig, jag har något att jämföra med)) Innan det gjorde jag läxor med barn med skandaler och nästan inga tantrums från min sida, och nu går allting i lugn atmosfär

Goda vitaminer för hårväxt.

Yana

Perfectil är bara bra för naglar! biverkningar - fruktansvärt illamående!

skeptiker

gnugga i huvudet följande lösning:
honung. alkohollösning 98% - 50 ml. + 6 ampuller B6 + 6 ampuller B12
gör det inom en månad och håret kommer att klättra som en ogräs.
Testade på dig själv (på råd av en frisör med stor erfarenhet!)
biverkningar: om det finns en allergi mot dessa vitaminer, kan finnar i pannan dyka upp, efter förloppet försvinner de!


Faktum är skit.
B-vitaminer måste tas separat från varandra. De neutraliserar sig själva. Det återstår att "gnugga in i huvudet av medicinsk alkohol 98%", i helvete hårbotten, se akne (i bästa fall) och glädja dig när de äntligen passerar.
Köp i ett apotek dimexid och vitaminer A, någon av grupp B. Torka dimexid 1 till 10 i varmt vatten, tillsätt vitaminer, vegetabilisk olja och stuga ost. Gruel på håret och i värmen i 40 minuter. En gång i månaden, gör dig själv en masochka, och allt kommer att bli bra.

volymer

Jag köpte en pantovigar, läste att du kan bli bättre ((jag gick på en diet, bara jävla ((kan en tjej välja en diet, hur tror du tjejer?

Gästen

Jag drack lite mer än en månad bryggerjäst med selen, under vilken tid hade mitt hår och naglar blivit väldigt mycket, även om de inte förbättrade sig i kvalitet.
Och från denna jäst i magen hela tiden muterar.


En eshe mojet raznesti i priydetsya pit chto till eshe i dlya poxydeniya)

Gästen

Prinimaire jovie vitamini morkovniy sok jag sa i vse virastit

Alla

Var försiktig med öljäst!
Eftersom de innehåller många spårämnen är de särskilt bra för huden. De ordineras för behandling av furunkulos och andra hudsjukdomar.
Men. Bryggerjäst är en stor njureväxt! Och som redan har åtminstone några njurproblem, är bryggerjäst kontraindicerat!

Alina

Var försiktig med öljäst!
Eftersom de innehåller många spårämnen är de särskilt bra för huden. De ordineras för behandling av furunkulos och andra hudsjukdomar.
Men. Bryggerjäst är en stor njureväxt! Och som redan har åtminstone några njurproblem, är bryggerjäst kontraindicerat!


Alla, tack så mycket för försiktigheten. I allmänhet är det svårt att hitta bra vitaminer för dem som har problem med njurarna och till och med allergier. Jag gillade Alphabet Classic - ett komplex av vitaminer och mineraler, vilket är användbart inte bara för hår, naglar och andra delar av kroppen. Detta komplex är generellt bra för kroppen. Speciellt eftersom det är hypoallergent och det finns ingen bieffekt.

Ekaterinatronina

God kväll, tjejer!) Jag vill dela med mig av min erfarenhet, jag använde perfektil i 3 månader sedan en vilodag + Jag gjorde masker med ricinolja och tinktur av chili peppar (2 gånger i veckan). Håret började växa!

Lina

Jag dricker perfekta andra månaden blont hår och rötter växer inte så snabbt efter dem jag tar inne hårtjocklek men från perfectila som fluff dykt upp över huvudet kan du se omedelbart efter tvätten inne såg det också men gjorde med mesoterapi därför var det svårt att gissa resultatet var inte perfekt drick det. speciellt på morgonen kommer att kasta upp

Maria

Jag köpte vitaminer (bady) från Doppel Herz, skönhet och hälsa hos håret, priset är inte dyrt 408 rubel. Jag drogs av sammansättningen av zink- och vetegrodolja och vitamin B-vitaminer, jag köpte zink för att vara ärlig, zinkkeral hjälpte mig bra för huden och naglarna, trots att jag först drack bara för huden. Ta en månad, en kapsel per dag. Det finns tillräckligt med förpackningar i en månad, som kommer att vara intresserade av att skriva om resultatet

Amin

I kliniken för genetik och reproduktion utsågs min man till Fertilovit, han är också en kvinnlig litteratur, recensionerna är bra, de säger inga förfalskningar, men de är dyra, 850-900 UAH.
Såg som det är vitrum skönhet någon effekt (

kira

Revalid - mycket bra vitaminer, drack 2 månader (kursen omfattar 2-3 månader). Resultatet var inte långt framöver, håravfall sjönk avsevärt, tillväxten ökade, jag rekommenderar det till alla. Pris ca 800 rubel per förpackning per månad

Daria

Mertz-piller försvann (2 månader-2 burkar) -hår växte omedelbart, hon märkte inte ens hur. Jag kan inte säga att jag återhämtade sig rakt från dem, kanske ett par pund.

Alena

Säg mig snälla, om du dricker vitaminer på kroppen, ökar hårtillväxten inte?

Asya

På din råd började jag också dricka perfektil. drick en vecka. låt oss se vad resultatet blir i en månad. Förresten, vissa människor skriver om smärtan i magen, allt går smidigt för mig.

Maria

Tjejer, du måste ta hand om ditt hår som externt så internt, jag har sänkt perfektiletten i 3 månader, mitt hår har blivit inte bara långt men tjockare och växer fortfarande väldigt bra. Falla inte ut och dela inte! Jag gör också masker på eteriska oljor. Medelpriset på tabletter 500-600r. Dessutom vill jag säga: använd utan sulfat schampon.

Helena

Mertz-piller försvann (2 månader-2 burkar) -hår växte omedelbart, hon märkte inte ens hur. Jag kan inte säga att jag återhämtade sig rakt från dem, kanske ett par pund.


vilka? MERZ SPECIAL DRAGE 0.665 N60?

Catherine

Jag har hela mitt liv varit lyxigt, tjockt, långt hår kände aldrig problemen med dem, och med naturens färg lycklig - rent guld. men så snart jag kom in i journalistikskolan såg plötsligt många stressiga situationer fram och i mitt personliga liv så hände det att en efter en chock, i allmänhet på nerverna för mitt fjärde år, mitt hår blir bara skrämmande, varje hårtvätt är tårar och hysterisk, jag försökte och gnugga vitaminer och peppartinktur och burdock och eteriska oljor och olika kosmetika som sträcker sig från de billigaste, till kosmetika kostar ett par tusen rubel. ingenting hjälper alls. absolut. Ka föll ut och faller ut, snart blir jag skallig. Jag behandlar mig själv till en psykiater innan högen, det vill säga jag behandlar mina nerver, jag tog båda perfektil, och Aleran och Shikosan, samma såg, i allmänhet, hopplös. Jag vet inte vad jag ska göra.

Catherine

Jag har hela mitt liv varit lyxigt, tjockt, långt hår kände aldrig problemen med dem, och med naturens färg lycklig - rent guld. men så snart jag kom in i journalistikskolan såg plötsligt många stressiga situationer fram och i mitt personliga liv så hände det att en efter en chock, i allmänhet på nerverna för mitt fjärde år, mitt hår blir bara skrämmande, varje hårtvätt är tårar och hysterisk, jag försökte och gnugga vitaminer och peppartinktur och burdock och eteriska oljor och olika kosmetika som sträcker sig från de billigaste, till kosmetika kostar ett par tusen rubel. ingenting hjälper alls. absolut. Ka föll ut och faller ut, snart blir jag skallig. Jag behandlar mig själv till en psykiater innan högen, det vill säga jag behandlar mina nerver, jag tog båda perfektil, och Aleran och Shikosan, samma såg, i allmänhet, hopplös. Jag vet inte vad jag ska göra. redan och killen gör roligt med mig, de säger att du blir blek - vi kommer att färga dig under vapen och köpa en peruk - du kommer bli den vackraste.


Tillägg för, jag vill säga att jag inte har försökt det brittiska hårfettkomplexet, men för tillfället är det inte överkomligt för mig - tjugofyra euro för kursen. I bokstavlig mening erhålls några gyllene vitaminer.

Solnechnaya

Eventuella vitaminer - allt måste väljas individuellt. Jag försökte Perfectil - min flickvän och jag gick inte (magsmärta, illamående) och en vän - gick med ett slag! Jag köper Mertz, effekten är mycket bra. Jag är särskilt påverkad av naglarna, de slutar bryta, de blir svåra och växer snabbt (bara jag gillar inte den snabba tillväxten i kombination med shellak)) och det finns inget på sidan av magen. Nyligen undrade hur länge kan du dricka det? Hon bad allmänläkaren på den vanliga kliniken - hon sa att från hösten till våren kan du ta det och i allmänhet betraktas det som en biologisk aktiv tillsats. Jag ville försöka Pontavigar - läs recensioner, skriv att håret från det växer aktivt, men absolut på alla ställen) har ännu inte bestämt sig för att försöka. och igen, vem är lämplig :)

Gästen

Jag gillar perfekta kapslar, de är bara för hud, hår och naglar. Resultatet är alltid glatt. Håret växer mycket snabbare, absolut inte 10 cm per månad, det är fiktion och det är bara overkligt! Men tillväxten accelereras kraftigt. Jag dricker dem två gånger om året och det finns inga problem med det och effekten mellan kurser bevaras.

Olya

Jag har hela mitt liv varit lyxigt, tjockt, långt hår kände aldrig problemen med dem, och med naturens färg lycklig - rent guld. men så snart jag kom in i journalistikskolan såg plötsligt många stressiga situationer fram och i mitt personliga liv så hände det att en efter en chock, i allmänhet på nerverna för mitt fjärde år, mitt hår blir bara skrämmande, varje hårtvätt är tårar och hysterisk, jag försökte och gnugga vitaminer och peppartinktur och burdock och eteriska oljor och olika kosmetika som sträcker sig från de billigaste, till kosmetika kostar ett par tusen rubel. ingenting hjälper alls. absolut. Ka föll ut och faller ut, snart blir jag skallig. Jag behandlar mig själv till en psykiater innan högen, det vill säga jag behandlar mina nerver, jag tog båda perfektil, och Aleran och Shikosan, samma såg, i allmänhet, hopplös. Jag vet inte vad jag ska göra.


Jag hjälpte mig med tidigare (kapslar). under de första två veckorna har redan upphört att falla märkbart. Men jag har exakt hormonberoende håravfall på grund av förhöjda manliga hormoner. Instruktionerna för Priorin säger bara att det hjälper till med hormonberoende förlust.

Gästen

Tjejer berätta för mig och du kan bara gnugga bryggerjäst i hårbotten?

Gästen

Jag har hela mitt liv varit lyxigt, tjockt, långt hår kände aldrig problemen med dem, och med naturens färg lycklig - rent guld. men så snart jag kom in i journalistikskolan såg plötsligt många stressiga situationer fram och i mitt personliga liv så hände det att en efter en chock, i allmänhet på nerverna för mitt fjärde år, mitt hår blir bara skrämmande, varje hårtvätt är tårar och hysterisk, jag försökte och gnugga vitaminer och peppartinktur och burdock och eteriska oljor och olika kosmetika som sträcker sig från de billigaste, till kosmetika kostar ett par tusen rubel. ingenting hjälper alls. absolut. Ka föll ut och faller ut, snart blir jag skallig. Jag behandlar mig själv till en psykiater innan högen, det vill säga jag behandlar mina nerver, jag tog båda perfektil, och Aleran och Shikosan, samma såg, i allmänhet, hopplös. Jag vet inte vad jag ska göra.


Katarina, jag är ledsen, men du tar inte någon form av p-piller. Jag hade ett liknande problem när jag tog hormonpiller. Och som jag bara inte syndat och vilken typ av mask som jag inte gjorde - hjälpte ingenting! När det gäller att rensa, vad är det, en tredjedel av håret förlorat. Och alla för några månader O_o.

Nadia

Jag var väldigt sjuk av perfektila (och jag var svettig som en ***** från en pantovigar. Jag har kämpat hårtillväxt i många år, men tyvärr. Nyligen började jag ta hand om dem så mycket att även folk började märka vilka som är glänsande, vilket Jag har välbryrt hår, jag kan dela det botemedel som håret är som siden, glänsande och tjockare. Det betyder att kära betyder inget att säga, men jag köpte dem för ett år sedan, och jag har ännu mer än hälften. De kallar: K-RAK Reconstruct, JOICO. Till priset: 3500 rubel schampo, mask och hud omkring 2000 rubel. Jag köpte i Moskva, Metro China Town, butik "Galleri", jag kommer inte ihåg adressen till köpcentret där restaurangen är Impromptu. Det viktigaste är masken. Du kan bära den i ungefär en timme och du kan andas resultatet. Även jag hade ett hårt exempel. Jag bestämde mig för att göra kemi, Jag använde oljorna för ofta och håret blev mättat med dem, som munstycken) Jag gjorde kemi och tadam. Självklart bränt! Håret var som antenner) bestämde sig för att göra masker, men gjorde bara en av de mycket JOICO och hallelujah, vågigt hår och silke! Det är ofta inte nödvändigt att göra det. Effekten varar i en månad eller två, beroende på förmodligen på vädret. Och kostnaden, cirka 3-5 ärter på hår under en axel. Förpackningen, men liten, räcker för så länge. Tja, om min recension hjälper dig, kommer jag att vara glad, jag hoppas och jag hittar mina medel för hårväxt) alla hela tjejerna och jag önskar er skönhet)

Anastasia

De säger att bra vitaminer är perfekta! Jag läste mycket om dem. Det finns biverkningar, men mitt hår börjar växa snabbare. Jag vill försöka

Anastasia

Jag perfekterade mig den effekt han gav på naglarna växer snabbt, märkte inte signifikanta förändringar i håret ((

Anna

Såg Pantovigar månad 4-hår växer verkligen snabbare och där det är nödvändigt, och där det inte är nödvändigt. Perfectil såg i 3 månader, hår växer också snabbt, men jag märkte inte någon häpnadsväckande effekt. Och det faktum att många klagar av illamående, så behöver bara äta normalt. Detta är alla bio-kosttillskott. Jag själv på något sätt hade inte frukost och drack perfektil, så jag kom in i bilen och min mage sjönk så att jag inte kunde flytta i 2 minuter. All skönhet och hälsa!

Gästen

bra på något apotek säljs inte) Och alla kända Pantovigar, inneov lino kom upp. Såg i 8 månader. Effekten märkte inte alls. Och från Inneov var det en känsla att de klättrade ännu starkare (slutade dricka. Mesoterapi rekommenderas, det här är bättre för dig, men mycket dyrare, mycket mer. Och om det inte finns några hårproblem, är de i princip inte nöjda med sin tillväxt, så kan det också Du är genetiskt predisponerad - en viss längd, som inte blir längre. Du kan göra en spektralanalys av håret för att förstå exakt vad problemet är.

Anna

Flickor, drack Pantovigar 4 månader, många nya hår visade sig, men den trevligaste är vikten. Vitaminer accelererar uppenbarligen ämnesomsättningen, och i stället för min legitima 54 började jag väga 51,5 kg, men för mig är det lycka, eftersom tillväxten på 171 vikt efter 53 kg inte gick bort alls. Drick och oroa dig inte)

Gästen

benaktig vobla något slag. bonde och se oavsett vad.

Inca

Vitaminer i ampuller A, B, B12, C, PP, P6. Vi blandar allt i en palm, vi lägger till balsam, vi lägger på håret, efter 20 minuter tvättas vi av. När håret är torrt gnidas in i rötterna av nikotinsyra, gnuggar jag nikotin varje dag.

Inca

Vitaminer i ampuller A, B, B12, C, PP, P6. Vi blandar allt i en palm, vi lägger till balsam, vi lägger på håret, efter 20 minuter tvättas vi av. När håret är torrt gnidas in i rötterna av nikotinsyra, gnuggar jag nikotin varje dag.

Tatiana

när jag växte upp mitt hår såg jag perfektil och gjorde pepparmaskar med olja, om två år växte jag upp till mina nedre ryggar, sedan klippte jag av håret, förstörde mitt hår, nu har jag börjat växa igen och jag kommer att ta perfekta igen och göra masker igen

De bästa vitaminerna för hårväxt! De jobbar!

Hej alla! Jag måste säga att jag bara inte försökte! Vilka vitaminer dricker inte, och jäst och folsyra och kalcemin, kalcium D3, suprastin, linolja och senapsmasker, nikotin, masker från svartbröd, burdockoljor etc. etc. Inget gav mig ett sådant resultat. Håret växte 1 cm per månad och fortsatte att växa.

Här på internet läste jag om PERFETIL, jag bestämde mig för att prova det. Min frisör sa, drick den i 3 månader, och då kommer de att dricka det hela månaden, de kommer inte se resultatet, då spekar de att det inte hjälpte dem. Jag gick till apoteket, det finns också en apotekare, du behöver minst 3 månader, först då kommer håren att få styrka och ytterligare tillväxt kommer att bli. Jag trodde dessa två damer och bestämde mig omedelbart i 3 månader för att gå in i spritet av dessa vitaminer. Jag tog raster, drack i en månad, tog sedan vila i 10-20 dagar, sedan för 2: a månaden och så vidare.

De orsakade inte illamående, tvättades med rikliga mängder vatten, tog det efter lunch eller efter en stor middag och drick mycket vatten.

RESULTATET AV MIG SHAKED.

  1. Stoppad håravfall. Hårsäckarna är redan starka 2 veckor efter att de tagits. Håret förvärvade en hälsosam glans. Många antenner. Jag såg nya hår.
  2. Detta är läder. Hon omvandlades. Det blev mindre utslag. Vacker jämn hudfärg
  3. Naglar. Ännu starkare och starkare stål! Även om det inte fanns några problem med naglarna. Starkare och starkare stål.

Jag märkte inte hur vissa människor skriver, de har oönskade hår ibland växer starkare över hela kroppen - nej, jag hade inte en.

Pris 550-750 p för 30 stycken

Vitaminer för hårväxt

Fråga goda vitaminer för hårväxt, i ett sådant val som dina ögon löper. Jag vet inte vad jag ska välja. Skär ditt hår kort, för bränt hår, nu vill jag växa mitt eget!

Gästen

Perfectil hjälpte mig.. men det är väldigt individuellt)) Någon hjälper, men vissa gör det inte.

Gästen

Och perfektil hjälpte mig. Och inte sjuk, magen var inte sjuk

Zvezda_forever

Jag går med i ovanstående, men + köper mer burdockolja och gnider det en gång i veckan i hårrötterna i 15-20 minuter. I ögonen ser resultatet.

tass

Jag går med i ovanstående, men + köper mer burdockolja och gnider det en gång i veckan i hårrötterna i 15-20 minuter. I ögonen ser resultatet.


Är det burdock? Eller burdock?

tass

löklök och en gång lök, kommer håret att trampa


Åh, från lök som sådan lukt. Försökte för 5 år sedan, sedan skedde 2 veckor från mig. =)

ekorre

Är det burdock? Eller burdock?


Kockolja och kardolja är en och samma.

Pauline

Många vitaminer och näringsämnen finns i masken http://www.moltobene.ru/catalog/index.php?SECTION_ID=112 Håret växer väldigt snabbt, starkt från rötterna.

Gästen

alla - hans egen. vad som passar för någon, författaren, kommer inte att passa dig :)
men i allmänhet med en sådan fråga - till läkaren :)

Mayanipanimat

Jag hade illamående från Perfectil - jag kunde inte få mig att dricka den. Min svärmor var väldigt hjälpsam till Volvit - hennes hår föll på nervös jord, bara några tricks stoppade. Jag försökte inte själv det.
Såg fortfarande Aloton, men hade inte tålamod att klara det.

Mayanipanimat

Jag försökte också Mertz - märkte inte resultaten.

Svetlana

Är det burdock? Eller burdock?


)
DETTA ÄR EN OCH ÄVEN)
Tistelolja:
Kock (extrakt och vegetabilisk olja)
Burdock - det kollektiva namnet på olika växter med prickiga och fasthållna frukter fästade på kroppen och kläderna. Först och främst är dessa växter som tistel och burdock. Burdock (Arctium), en tvåårig växt med stora blad som tillhör Asters (Compositae), har använt sig i kosmetiska produkter från Green Mama. I den tempererade zonen i Eurasien finns det ca 10 arter av burdock. Du kan träffa denna anläggning huvudsakligen bredvid bostäder, på avfallsområden och längs vägar, i fält och trädgårdar. Den vanligaste arten är burdock (A. tomentosum) och burdock (A. majus).
Tistelolja:
funktioner:
Kockolja - olja från kullarrot (burdock) är en unik fytoaktivator.
Kockolja innehåller naturliga inulin, protein, essentiella och feta oljor (palmitinsyra och stearinsyra), tanniner, mineralsalter och vitaminer. Allt detta är ett fördelaktigt medium för hårväxt.
Kockolja närmar och förstärker rötterna och hårstrukturen, accelererar hårväxten, stoppar håravfall, lindrar mjäll, kliar och torr hårbotten (antiseborrheic och antimikrobiell verkan), återställer svag och skadad hårstruktur (efter färgning och perm).
Läs ett måste! ))

Eni

PANTOVIGAR, ett komplex av vitaminer för hår och nageltillväxt. Detta är det enda läkemedlet som innehåller keratinprotein som är nödvändigt för håret. Kostnaden är ca 1200-1500. Drick 3 till 6 månader.

Diana

Jag tyckte också om Pantovigar1, kvaliteten på håret förbättrats väsentligt) och det verkar som att växa snabbare blev du snällare

julia

Oavsett hur mycket jag gnidde, resultatet av en positiv noll, gjorde det bara värre, den vackra blonden blev orange. så att oljor inte är för alla

ale

Jag gillar verkligen Perfectil Plus! Jag hade alltid ett långt tjockt hår, växte väldigt snabbt. För ett år sedan ville jag uppdatera bilden, jag klippte mitt hår kort. Efter det började håret växa mycket långsamt. Jag gjorde masker enligt populära recept, hjälpte inte. Terapeuten rådde mig om detta läkemedel. Jag gick igenom en behandling och mitt hår började bli bättre, tjockare, vackrare! Jag är mycket nöjd med resultatet! Jag rekommenderar!

Gäst i halsbenet

Jag vill diskutera med dig ett verktyg som hjälpte mig - det här är Serum för hår från jag C - Lab. Kanske har någon också provat det? Beskrivning av tillverkaren: Komplexet består av sju sera med unik sammansättning. Varje klient efter testning av hårbotten väljs individuell kombination av serum. Komplexet är närande och regenererande, konstruerat för skadat, tråkigt, torrt, färgat hår. Efter 2-3 veckor, när hårbotten kommer att genomgå hela användningsområdet för serumkomplexet, kommer resultatet att bli särskilt imponerande. Låt oss börja med det faktum att serumet ska appliceras på en torr och ren hud på huvudet och i en viss ordning (dvs du tar flaskan från lådan från vänster till höger och applicerar den på huvudet på huden). Eftersom jag tvättade mitt huvud på kvällen, var det lättare för mig att använda dem, men tänk om du tvättade håret på morgonen, torkat det och det visar sig att du måste fukta det igen med ett serum - det tar lång tid. Ingen av serumerna luktar något, de skiljer sig bara i färg och riktning (näringsrik för mat etc.). Känner och handling, jag kan säga att jag tycktes lägga vatten på mitt huvud. Efter hela användningen (två lådor med sju flaskor) noterades inga negativa effekter. Håret blev mer silkeslen och glänsande, förlust (tack Gud!) Har slutat!
Mitt betyg är fyra med ett plus!

Lucy

Förmodligen är många kvinnor bekanta med detta problem - håravfall efter graviditet. För att rätta till situationen och återställa den föregående volymen och utseendet hos håret, var jag tvungen att prova en hel del folkrecept och kosmetika, men mitt hår fortsatte att falla ut ändå. Det är bra att min mamma föreslog för mig att orsaken troligtvis var en brist på vitaminer i kroppen och köpte mig Perfectil Tricholic i närmaste apotek. Jag läste anteckningen - läkemedlet har en komplicerad effekt på hela kroppen, innehåller inte konstgjorda färgämnen, konserveringsmedel, så vanliga tillskott med E-indexet etc. Nu är min verksamhet mycket bättre, jag är mycket nöjd med mitt hår och igen som jag själv i spegeln (och min man också!) Ta bara strikt enligt instruktionerna och köp på de markerade platserna för att undvika förfalskningar.

Rådgör med goda vitaminer för hår och naglar.

Xena_princess

Kanske är ditt problem relaterat till felaktig användning av vitaminer. Nyligen läste jag en artikel som beskriver när och hur man tar vitaminer för att uppnå maximal effekt och inte slösa bort pengar. Här är det: http://www.echo.msk.ru/programs/detour/864158-echo/. Bara för maximal absorption av vitaminer kräver en hälsosam tarm. Personligen använder jag Hilak Forte - prova det och hjälpa dig.

Gästen

de är värda ett öre,) (vayayet länge, i apoteket köpa cyanokobalamin (vitamin B12), pyridoxin (B6), tiamin) (loride (B1), ta bara en ampull tillsammans med schampo i båten och tvätta huvudet som vanligt, huvud, det är allt mirakel!) (vadat i 30 gånger tvätta håret, alternativa ett vitamin om dagen, en annan dag, den tredje dagen.

Christina

Javadxan, och från dem blir det också mycket bättre)


Brewer's yeast blir inte bättre! Detta är inte jäst som finns i bröd. Tjejer behöver äta morötter, broccoli och fisk och om en månad kommer du inte att känna igen ditt hår :-)

Gästen

Jag försökte många av vitaminkomplexen. Jag vill säga en sak, med rätt mottagning ger de alla ett resultat. Efter födseln tog hon inte lång tid. Nu började hon dricka Supradin - redan nöjd. Vad kommer hända nästa - låt dig veta.

Gästen

Perfectil hjälpte, känner sig bara sjuk i en tom mage

Gästen

Flickor min flickvän är helt skallig vid 23 år gammal ingenting har hjälpt ett och ett halvt år redan skallet och det finns ingen förbättring

Gästen

Hej. Jag hörde bra recensioner om vitaminer. Pantovigar såg någon?

Natalie

Dame formelformad formel för skönhet och hälsa hos hår, naglar! Jag är inte alls benägen att vara överviktig, men i en månad fick jag 4 kg, även om jag åt som vanligt super vitaminer för dem som vill bli bättre.

Anastasia

Mina naglar började bryta på sistone - Jag köpte Merz - drack en burk - inget resultat. Berätta för några effektiva vitaminer för att stärka naglarna)

Oksana

Vi har några personer på jobbet som dricker Pantovigar, jag ville också försöka, men jag läste på sajten att de inte är VITAMINER! Detta är ett botemedel mot svår håravfall. Så om det inte finns några allvarliga problem, borde de inte få bäras bort.

H msv vmyauvyvap kapam kvp

Normalt tolereras. Det enda är att det inte kan tas på en tom mage, det börjar att känna sig sjuk bara efter att ha ätit.

Nadia

Såg Pantovigar i 4 månader. Strikt följt instruktionerna. Ingen effekt på håret. Dessutom började de under denna period att dela upp (vilket aldrig hade hänt tidigare) och deras naglar försämrades. Resultatet - återvände till Perfectil och Alphabet. Jag byter dem på en månad.

Natalia

Hej. Jag hörde bra recensioner om vitaminer. Pantovigar såg någon?


Jag drack Pantovigar 6 månader-känna noll, Revalid 3 månader-känna noll. Det bästa sättet är att gå till en tricholog som kommer att bestämma orsaken till håravfall och välja en enskild kurs för dig, istället för att kasta pengar "till vinden".

anya

En mycket effektiv drog Memorin USA. Tog 3 månader!

Lubimchik

http://vk.com/id130671616?z=photo130671616_297740291%2Fphoto s130671616
titta, det är dags att göra dig en present!

Helena

försök ALERANA vitaminer, de hjälpte mig mycket, hårets tillstånd förbättrades märkbart, huden är mer fuktad, det finns ingen effekt av täthet. Såg 2 månader. då en månadsavbrott, nu accepterar jag igen. Det finns 2 tabletter per dag du behöver dricka. på morgonen vit, på kvällen röd.

Sergei

Jag har samma problem, men med hår är allt super, men mina naglar! Jag kommer ihåg hur många gånger jag exfolierar mig, jag avundar tjejer med långa och friska naglar. Berätta för mig vad jag ska göra en gång på 20 år, jag har inte sett mina naglar normalt, en massa vitaminer är inte full!

Hanterade du problemet? Jag är nyfiken!

Sergei

Mina naglar började bryta på sistone - Jag köpte Merz - drack en burk - inget resultat. Berätta för några effektiva vitaminer för att stärka naglarna)


Nastya, ger bra resultat Wellness by Oriflame. Var uppmärksam. Många recensioner.

Gästen

I ungefär en månad har mitt hår blivit inlagt, mer än hälften kom ut, Alphabet Classic såg, efter tre veckor slutade håret att klättra, jag märkte inte någon speciell effekt på naglarna och huden. Jag försökte Duovit, men jag var allergisk mot det.

Gästen

Den fjärde månaden dricker jag Revalid och håret återhämtas märkbart. Och jag gick i två år med dvärg och missfärgad. stat, vilket var, jag tror du kan tänka dig. Nu färgar jag håret i en mer naturlig färg, jag gör maskerar med senap en gång i veckan och jag dricker Revalid. Håret ser hälsosamt ut. Det verkar som om hårets tjocklek har ökat. Om jag dricker på tom mage, ibland illamående. men på de hungriga och inte värda det (det är jag med mina dieter). Om du jämför kompositionen med Pantovigar, visar det sig att de är nästan identiska. Och skillnaden i pris är betydande.

Gästen

Och fortfarande har en sådan tjock kudde uppträtt. e mycket nytt hår. Min frisör uppskattade)

Natalia

Tack, jag ska försöka. Bara tog Alphabet kursen, hjälpte till att gå ner i vikt, för när jag tar en måttlig aptit, vill jag inte äta. Nu vill jag dricka något för hår, naglar och hud, jag ska försöka "vitasharm" eller "perfekt".

Perfekt är bäst att hälla under en måltid.

Sergei

Mina naglar började bryta på sistone - Jag köpte Merz - drack en burk - inget resultat. Berätta för några effektiva vitaminer för att stärka naglarna)

Sergei

Jag har jobbat med Velnes från Oriflame i 4 år. Bra resultat! Jag kan förklara mer detaljerat om det är intresserat.

Koshka111

"Vitasharm" såg, håret slutade slutligen krypa och naglar blev starkare, och kostnaden för dessa vitaminer är ganska tolerabel.

Sergei

Så alla skräp vitaminer skattar vad du har

Utan detta "skräp" är livet i princip omöjligt. Och med brist på "skräp" förlorar vi vad som bör värderas. Det här är enkelt!

Sergei

"Vitasharm" såg, håret slutade slutligen krypa och naglar blev starkare, och kostnaden för dessa vitaminer är ganska tolerabel.

Hur intressant! Varför fortsätter du inte?

Lelia Ivanova

thyrovit, en unik förberedelse för problem med håravfall och förstärkning av naglar. Mottagningskurser, jag själv har använt i mer än ett år. Det fanns problem med sköldkörteln, men jag märkte också att efter att ha tagit håret och naglarna i bra form slutade de att falla ut. Läs informationen på webbplatsen.

lätt

Perfectil - Jag köpte den nu, jag dricker den för den fjärde dagen, min hud är mer fuktad, men varje gång jag fruktar för fruktansvärda smärta och illamående (jag har läst recensioner). Hittills är allt bra, okej.
illamående efter den perfekta individen dricker jag även efter en bakare med te och jag mår bra

Natalia

Perfectil orsakar inte illamående, om du tar bort kapseln. Jag dricker en månad, men resultatet är noll. Hår klättrar fortfarande. Utseende är bättre. Jag tänker att dricka en annan månad eller byta till ett annat läkemedel, med jäst, till exempel.

Natalia

Förresten läste jag en intressant artikel om Pantovigar, och här är en länk från den, hur lång tid tar drogen: "Drogen rekommenderas att tas från 3 till 6 månader, det här är ganska lång tid, men på så sätt får 100% av håret den maximala nödvändiga behandlingen, och Hårförlusten kommer att sluta. Håret går genom en aktiv fas (upp till 8 år) och en så kallad viloperiod (2-5 månader), när håret inte längre matar från roten och inte är helt beroende av det. Mängden hår som faller ut under vilotiden ≈ ca 15%. Vid diffus håravfall, deras antal ökar till 25% eller mer. Det är därför oerhört viktigt att tiden för att ta drogen är längre än resten av håret (mer än 5 månader). " Här är det mycket lätt förklarat att en månad inte ger någonting. Lycka till allt och bra horsemane!

Gästen

under lång tid min hår föll.. försökte nästan allt. Ingenting särskilt hjälpt.. varken dyrt eller billigt. gick till gynekologen. kontrolleras för infektioner. hittade ett par. behandlades. en månad senare. håret klättrar inte. och förbättrad hälsa -) Flickor, gå till doktorn, kanske orsaken till din skallighet är att du inte har tillräckligt med vitaminer, men det faktum att du har en infektion i kroppen. Matsmältningskanalen är inte i ordning och så vidare. ) här, åtminstone med shit-smörjning, kommer Nicho inte hjälpa till!) Ta hand om dig själv!

Maria

Sälj kända franska vitaminer OENOBIOL CAPILLAIRE REVITALISANT och OENOBIOL CAPILLAIRE FORTIFIANT. Den första från håravfall, den andra för näring och hälsa hos hår och naglar. Pris för en fullständig tre månaders kurs (tre förpackningar): 3000 rubel. Eller 1000 rubel per förpackning.
För kommunikation: [email protected]

Gästen

med håravfall bör du dricka selen. Det finns ett sådant läkemedel - "Cefasel". min dotter hade mycket tung hår. Läkaren beställde att dricka selen. fantastisk effekt. kontakta bara en läkare

Sergei

med håravfall bör du dricka selen. Det finns ett sådant läkemedel - "Cefasel". min dotter hade mycket tung hår. Läkaren beställde att dricka selen. fantastisk effekt. kontakta bara en läkare

Så vad då? Gör allt som du gjorde tidigare? Vänta när de börjar hälla igen? Dåligt hår och naglar - det här är resultatet av nedsatta funktioner. Varje dag behöver kroppen behörig vård. Är det inte

vicker

Jag bestämde mig också för att växa långt och vackert hår, jag brukar klibba de splittrade ändarna, men jag skär det så mycket och växer. Jag bestämde mig för att inte klippa den längre, men för att bara behandla det dricker jag perfekt middag under lunchtiden (jag har aldrig haft illamående) och gör en mask en gång i veckan (senap, 2 skedar med burdockolja, 2 skedar socker och 2 skedar varmt vatten). Jag sätter bara på masken i hårbotten och sitter med den i en timme, och på änden av burken med olja. Jag hoppas om en månad kommer jag att se resultatet)

Vladochka

Jag dricker också komplexa vitaminer. De hjälper till för hår och i allmänhet. I fitnessklubben säger coachen alltid att du under intensiv träning absolut behöver dricka vitaminer, så att du får resultat snabbare. Nyligen har alfabetet klippts, naglarna är inte längre exfolierade. Och du kan göra alla slags masker på ditt hår, det hjälper också mycket.

Daria

Såg Ladis Formula "För hår, hud, naglar. Förstärkt formel" - om någonting alls. Imedin Classic och Time är perfekt - håret ser inte bra ut, huden är bra, bara solbränna ligger inte, fastän den vid den tiden vilar i heta länder ökade kroppens totala tonen. Inov Hårdensitet - hår 5+ (ton, volym, glans, fall ut mindre), torkade finnar, eftersom de innehåller zink. Den enda nackdelen är att du måste ta en paus, för efter den andra månadens användning var min hud väldigt torr och det var ett överskott av zink. Vitrum Skönhet - Jag tyckte om det, min hud var mjukare, mitt hår glansade, men jag kunde inte ta det i mer än en månad, det var bara inte dåligt, jag antar att jag överskredde med vitaminer. Vi måste ta en paus. Vitrum Beauty Elite - tyckte inte alls alls. Har kastat Vitrum Skönhet mer effektivt. Vitasharm - om någonting. Alfabetet handlar om ingenting. Skönhetsflikarna Sharm (samma företag producerar som Multi-Tasbs) - En av de bästa, av någon anledning försvann de från apotek, jag kan inte ens hitta den i onlinepotek, jag skulle vilja beställa det via post. Revalid - förstod inte åtgärden. Förmodligen fick dricka längre. Jag drack 2 månader. Perfectil - Jag köpte den nu, jag dricker den för den fjärde dagen, min hud är mer fuktad, men varje gång jag fruktar för fruktansvärda smärta och illamående (jag har läst recensioner). Hittills är allt bra, okej.


Självklart blir det sjuk, så många vitaminer att dricka.

Camelia

Jag har aldrig drack några "skönhet vitaminer", och på sistone har mitt hår torkat mitt hår, det går sönder, det faller ut - jag blir panik - så blir de förmodligen skalliga) så började naglarna också exfoliera. Så jag tänker på att prova piller. Såg används bara vitaminer. Vitrum verkar vara så fet från dem. Den fasa! Därför är jag rädd för att experimentera. Från vad exakt inte "spränga" berätta för mig?

Lady Camelia

Lorealolja är utmärkt för hår. Det är dock dyrt, 1200 r liten flaska. Men det måste tillämpas ganska lite på tvättat, något handdukstorkat hår. Effekten är fantastisk - splittrade ändar "lödda" och hår som silke. 1 vecka var nog för att jag skulle återställa håret helt.

Galina

www.vozz.org på denna sida finns det resultat av personer som har tagit bort orsaken till olika sjukdomar. Ta en titt och gör en slutsats. Hälsa åt dig. Om det inte är klart förklara.

Gästen

Under graviditeten såg Vitrum prenatal, tog Magne B6, håret föll inte ut, naglarna växte perfekt. Nu klättrar håret igen med fruktansvärd kraft. Jag läste alla sidor av detta ämne och kom fram till att jag kommer att köpa Vitrum prenatal igen och kommer att dricka dem. Och jag beställde också lökschampo och en mask för 911. Jag försöker förbättra mitt hårs skick på detta sätt.

Natalia

Månaden Evisents jäst drack genom svavel, håret blev lite bättre, men det kontrollerade tvivel på många som återhämtar sig från dem eller inte. Svaret är enkelt: bli bättre. Jag har varit 20 år gammal i en pore, inte mer än 52 kg, men under en månad har vikten ökat med nästan 3 kg. Och detta är med aktiv sport och vår viktminskning. Nu måste du tvinga dig att gå ner i vikt.

Tettey

SHEVITON bedrägeri. Inget resultat efter 2 månaders kurs, varken på håret eller på naglarna! även om i "recensionerna" sagor raka magiska skriva! för ett sådant pris skulle kunna ge en garanti. och positiva recensioner, fast fejk!

De bästa vitaminerna för hår

Hur imponerande är dina resultat att ta vitaminer för hår? Först och främst är det inte längd som intresserar men tillväxt av nytt hår) Vilka vitaminer har du druckit (nämligen vitaminer är inte okej)? Det finns så många av dem: rewalid, perfectil, zinkteral, pantovigar, merz, vitrum, innes, kalcium i olika former, damens formel.

Karkysha

Såg mertz, vitrum och perfectil - resultatet var detsamma från alla - bara naglarna började växa i språng och vid timmen på håret klättrade de inte mindre, men en underrock uppkom

redhead

Från och till och med dricker jag genom en kapsel av fiskolja. Samma underrock, över huvudet, som antenner. Bästa humor. Men nu lepotaaa.

Ursa

Författare, du staplade i en massa. Samma zinkteral föreskrivs när zinkbrist upptäcks, inne är ett banalt annonserat kosttillskott, och perfectil har ett allvarligt överskott av vissa dagliga utsläpp av vitaminer och järn och förbrukas helt enkelt inte. Fiskolja - en källa till vitamin A, är bra för håret, men du kan överdosera. Jag växte upp mitt hår efter en rättvis förlust (missad abort - en överdos av narkos - hormonella misslyckanden - stycke.) Jag växte upp länge, bara ett par år på underbeläggningsfasen, det ersattes med normala eller något. Mitt hår gick "när jag började använda mycket proteinprodukter, speciellt - fisk och skaldjur. Byggmaterial, kort sagt. Plus, serien av vård - schampo, balsam, mask, serum - vilket passar mig väldigt bra. Och jag tar de vanliga vitaminerna - multivitaminer. Trött av att jag rusar runt apotek och köper annonserade nya objekt.

gäst

Lider av allvarlig håravfall. Trichologist utsedd att dricka Zincteral, och i stora mängder, noll mening. Då revalid drack, det fanns inget resultat, men cykeln var väldigt mycket förlorad och buksmärtor började (jag vet inte från revalid eller inte, men jag accepterade inte något annat vid den tiden). Det fanns i mitt liv och Perfectil och Mertz, alla till ingen nytta ((

Gästen

Såg mertz, vitrum och perfectil - resultatet var detsamma från alla - bara naglarna började växa i språng och vid timmen på håret klättrade de inte mindre, men en underrock uppkom


ahahahahah shaz upa

Ursa

Utför en diagnos på den gynekologiska delen. Enligt statistiken är nästan 90 procent av orsakerna till håravfall gynekologiska problem, ovariefunktion, hormonfel, östrogenprogesteron. Tyvärr uppenbarar de sig inte alltid tydligt. Jag har inte nog att överdosen "rörde" på levern, tydligen så det var också ett allvarligt hormonfel. Mot bakgrund av en neuros, minns jag inte om mitt hår förrän efter tre månader hade de flugit.

Gästen

Lider av allvarlig håravfall. Trichologist utsedd att dricka Zincteral, och i stora mängder, noll mening. Då revalid drack, det fanns inget resultat, men cykeln var väldigt mycket förlorad och buksmärtor började (jag vet inte från revalid eller inte, men jag accepterade inte något annat vid den tiden). Det fanns i mitt liv och Perfectil och Mertz, alla till ingen nytta ((


Allt jag råder dig att göra är en hårklippning. Det var inte ännu trimmat ingenting hjälpte.

Ursa

ahahahahah shaz upa


Fool, faller redan och flimmer inte.

Författare

Och jag har ett fall när alla testerna är normala. Och hår alla samma klättring

Ursa

Och exakt klättra? Får de mindre än ett år eller två sedan?

Författare

Åh ja! Det finns mycket få av dem kvar. Jag äter allt som kroppen behöver. Ingen stress. Gynekologi, hormoner, järn och "andra B12" är normala. AHA jag har inte. Generellt "ren kropp" och en hälsosam livsstil. Hårvård är bra + jag målar inte, torka inte hårtork, krulla inte, inget sånt.
Människor som jag räddas på bekostnad av korrekt utvalda tillsatser enligt mina observationer. Jag ville sammanställa en bild med kosttillskott. råd från dem som förlorar sitt hår utan någon uppenbar anledning. Åh ja. Allt detta har varit i 2 år, men organismen är hälsosam TTT.

Nimfa_

Goeshahahaha, shaz fall, podshorstokDura, faller redan och flimmer inte.


Jag föll redan, podshorstok. Och någon annan var högre: LEPOTA.

Nimfa_

Åh ja! Det finns mycket få av dem kvar. Jag äter allt som kroppen behöver. Ingen stress. Gynekologi, hormoner, järn och "andra B12" är normala. AHA jag har inte. Generellt "ren kropp" och en hälsosam livsstil. Hårvård är bra + jag målar inte, torka inte hårtork, krulla inte, inget sånt.
Människor som jag räddas på bekostnad av korrekt utvalda tillsatser enligt mina observationer. Jag ville sammanställa en bild med kosttillskott. råd från dem som förlorar sitt hår utan någon uppenbar anledning. Åh ja. Allt detta har varit i 2 år, men organismen är hälsosam TTT.

Om du förlorar blir du gammal, min mormor 97 är nästan skallig och ingenting hjälper, varken kosttillskott eller fiskolja, och allting hjälper inte heller.
Tjejer, jag är ledsen, för Guds skull, spelar du dåren, hoppas jag. Det är inte lättare att hantera detta problem

Nimfa_

och för mig innevs - hjälpt mycket mycket!


Inneov - är det från åldrande eller fallande

Författare

Ja, jag är 25 år gammal. Och här skrattade hon och tänkte: Skämtar du? Dosmeyalas. Och jag rekommenderar inte det till dig.

Nimfa_

Ja, jag är 25 år gammal. Och här skrattade hon och tänkte: Skämtar du? Dosmeyalas. Och jag rekommenderar inte det till dig.


Flickor är mycket mer än 25 för mig, mycket hår faller inte ut, även om stress och hormonavbrott, och även tarmarna är inte helt hela. Men varför dricker så mycket medicin. Hitta en bra (jag vet dyra) terapeut är inte i kliniken och inte trichologist-hjälp. Och jag vet säkert att kosttillskott aldrig hjälpt någon och hormonella störningar i en sådan ung ålder - vad gör du med dig själv!

Vasya Vasechkina

Utför en diagnos på den gynekologiska delen. Enligt statistiken är nästan 90 procent av orsakerna till håravfall gynekologiska problem, ovariefunktion, hormonfel, östrogenprogesteron. Tyvärr uppenbarar de sig inte alltid tydligt. Jag har inte nog att överdosen "rörde" på levern, tydligen så det var också ett allvarligt hormonfel. Mot bakgrund av en neuros, minns jag inte om mitt hår förrän efter tre månader hade de flugit.


Jag håller med 100% Jag var hos en hudläkare (jag hittade inte en trichologist), han sa omedelbart till mig att 90% av håravfallet är gynekologi.
en dermatolog som testades, sköldkörtel, lever etc. visade allt sig vara normalt.
gick till gynekologen-inflammation i äggstocken, hon berättade för mig samma sak, att vi kommer att bota inflammationen och håret upphör att klättra

Gästen

Jag håller med 100% Jag var hos en hudläkare (jag hittade inte en trichologist), han sa omedelbart till mig att 90% av håravfallet är gynekologi.
en dermatolog som testades, sköldkörtel, lever etc. visade allt sig vara normalt.
gick till gynekologen-inflammation i äggstocken, hon berättade för mig samma sak, att vi kommer att bota inflammationen och håret upphör att klättra


men du kände inte denna inflammation? Tja, förutom håravfall?

Gästen

Och tunt hår är varför? Bokstavligen om ett halvt år har håret tunnat, antenner över huvudet - antingen har de brutit eller nya har inte vuxit tillbaka.

berry

Och jag hörde bra recensioner om mesoterapi "Lyxigt hår", talar mycket effektivt. Vem kan säga något om detta?

Maroussia

Jag dricker Arcocapil i Spanien med zink och hjälper till att förbättra håret och sluta håravfall och öka tillväxten. Du måste dricka 2 kapslar på morgonen med ett stort glas vatten i 1-2 månader. Omedelbart är resultatet inte synligt - men efter 1 månad - vilket resultat. Hårglans, sluta klättra. Om någon är i Europa, köp en vapteke själv - du kommer inte ångra. Hans spanska svärmor rekommenderade mig. Hon klättrade en gång - efter att de slutade klättra alls. Förresten reglerar de bland annat sebaceous körtlar och håret blir mindre fett.

Gästen

Och tunt hår är varför? Bokstavligen om ett halvt år har håret tunnat, antenner över huvudet - antingen har de brutit eller nya har inte vuxit tillbaka.


det här kallas underbeläggningen) eller i stället för gammalt hår (de som föll ut), nya växte eller sovande lökar vaknade. det är bra))

Repka

Flickor är mycket mer än 25 för mig, mycket hår faller inte ut, även om stress och hormonavbrott, och även tarmarna är inte helt hela. Men varför dricker så mycket medicin. Hitta en bra (jag vet dyra) terapeut är inte i kliniken och inte trichologist-hjälp. Och jag vet säkert att kosttillskott aldrig hjälpt någon och hormonella störningar i en sådan ung ålder - vad gör du med dig själv!


Och vad gör terapeuten som hjälper till? Om testen är normal?

Monica

Och om håret faller ut på grund av ovarial dysfunktion, hur är det då behandlat och när kommer det sluta falla ut?

Ira

Fitoval. Jag tar regelbundet kurser i tre år redan. Nöjd.

Natalia

Jag har använt schampo, kosmetika, tvättmedel, vitaminer under de senaste sex månaderna, jag beställer kosttillskott på www.iherb.com, det finns många produkter utan skadliga tillsatser, alla har en beskrivning av kompositionen. Priserna är mycket överkomliga jämfört med våra, kvaliteten är utmärkt, jag är mycket nöjd. Alla paket kommer, och jag har redan beställt många gånger. Fraktkostnad från 6 USD, viktgränsen för ett paket är 1800 gr. Dessutom, när du först beställer en rabatt på $ 5 när du anger koden XOY964. Och för dessa hår är coola: http://www.iherb.com/Country-Life-Gluten-Free-Maxi-Hair-Time -Release-90-Tablets / 1714

Alice

Författare, du staplade i en massa. Samma zinkteral föreskrivs när zinkbrist upptäcks, inne är ett banalt annonserat kosttillskott, och perfectil har ett allvarligt överskott av vissa dagliga utsläpp av vitaminer och järn och förbrukas helt enkelt inte. Fiskolja - en källa till vitamin A, är bra för håret, men du kan överdosera. Jag växte upp mitt hår efter en rättvis förlust (missad abort - en överdos av narkos - hormonella misslyckanden - stycke.) Jag växte upp länge, bara ett par år på underbeläggningsfasen, det ersattes med normala eller något. Mitt hår gick "när jag började använda mycket proteinprodukter, speciellt - fisk och skaldjur. Byggmaterial, kort sagt. Plus, serien av vård - schampo, balsam, mask, serum - vilket passar mig väldigt bra. Och jag tar de vanliga vitaminerna - multivitaminer. Trött av att jag rusar runt apotek och köper annonserade nya objekt.

quipment
Tala om mer, snälla, vilka masker multivitaminer serum hjälpte dig? Tack!

Daria

Flickor! Jag har också mitt hår. klättra upp och klättra (jag började ta hand om mitt hår för ett och ett halvt år sedan (jag gör masker men inte köpt dem), men jag ser inte något resultat, hur tunt och torrt de var och stannade så. De klättrade och klättrade.
Som jag förstod är det värt att göra en diagnos på den gynekologiska delen, eller hur? och gå till en hudläkare?

Gästen

Gäst | 08.09.2010, 19:59:47 [1611449924]
barblnj
Såg mertz, vitrum och perfectil - resultatet var detsamma från alla - bara naglarna började växa i språng och vid timmen på håret klättrade de inte mindre, men en underrock uppkom
ahahahahah shaz upa
Javadxan) som har hundar. Självklart älskar de sig själva.

Gästen

ahahahahah shaz upa
Javadxan) som har hundar. Zdets självklart älskar de sig själva..
Tjej, med ett sådant tal verkar du tydligen inte bara dig själv, du respekterar inte ens dig själv.

O.

Flickor med friskt hår, smälter inte alls på sådana forum. Alla har sina egna problem och ofta bara genetik. Ja, i allmänhet något. Varje person är individ!

Helena

Arcocapil beställde sig från Italien, det är möjligt och från Spanien.
Hittills ser jag resultatet på en mans goof. Drycker om en månad. Hår på plats där det redan kan sägas att skallighet började, blev mer stel och växer på något sätt något :)) som om håret steg, om man kan beskriva det så. Du måste dricka dem i ungefär sex månader. Innan det drack han en massa saker och smorde dem, det fanns inget särskilt resultat. Och Pantovigar, Aleran som nu annonserar, i allmänhet, i min fullständiga skilsmässa. Vi kan inte göra någonting normalt, för att vara ärlig. Och förtroendet för den inhemska tillverkaren föll under nej var.

Olga

Alerans vitaminer ordnade mig helt. håret var grymt behandlat i ungefär tre månader och ingenting hjälpte. (Alleran klippte den i hälften och nya hår visade sig redan. Fallouten stoppade också.

Olya

mitt hår blev nytt från lunden ilons elixir, det fanns ingen sådan effekt från vitaminerna, men de blev bättre, drack mycket av vad

Gästen

Det var från den massiva nedfallet som revalid och omega 3-6-9 hjälpte, men jag köpte allt utomlands

Gästen

Vilka vitaminer hjälper om det finns dermatit på huvudet

Rådgör med goda vitaminer för hår och naglar.

Anuta

Tack, Len! Jag älskar hår och naglar masker från populära recept. De hjälper till att stödja och förbättra kvinnans skönhet)) Jag gillar också mycket vitaminer - perfekt kapslar. Super lätt. Hjälpte mig att hantera mjäll, håravfall, sköra naglar. I allmänhet fanns det många problem. Vitaminer innehåller en väldigt balanserad komposition, det finns inga "E" och andra skadliga komponenter.

Tanya

Tidigare fanns det ett starkt problem med håravfall och såg perfekta (fruktansvärda sjukdomar), pantovigar, beställda ******-komplex, jag kände inte effekten, jag flydde allt detsamma med rehabilitering. Nu blev det också nödvändigt att stärka håret, det har klippt i 3 månader redan och det ger ingen speciell glädje, det är nog den kroppen som blir van vid den. Nu går jag noga till apoteket för öljäst.)

Jag försökte, jag vet.

Perfectil. Perfectil. Perfectil. Ja, hur mycket kan PR. Och så smart. Han hjälpte inte mig eller min mamma och ingen. Mamma gravid drack vitaminerna och jag drack dem också. Hår blev bättre. Jag kommer inte ihåg namnet tyvärr. och rekommendera inte din perfekta på bra ställen. Så "frisören rådde mig" är hur låg hans kvalifikationer är.

Larissa

Jag gillar velvumen, för det första är de för kvinnor, och för det andra normaliserar de hormoner, plus de fyller i behovet av vitaminer. Jag kan inte säga något om naglarna, de var bra, men hårets tillstånd blev märkbart bättre och växer snabbare.

inna

Hej!) Kan någon veta. Är det möjligt att kombinera Panthigarins intag av hår, hud och naglar med Solgar?

Olga

Såg många komplexa. Perfectil är hemskt, outhärdligt illamående, även efter att ha ätit, såg inte effekten. Gillade Doppel Hertz för håret, men inte dyrt, var effekten. Men den coolaste biotinen. Fingernails växer i en vecka med 2 mm, nagellacket är i chock. Håret blev tjockare och tyngre, växer också snabbt. Leta efter sport i butiker. strömförsörjning. Det är bäst att ta 5000 mg kapslar i en för att dricka 1 per dag, i stället för handfuls.

Victoria

Flickor!
Mitt hår är väldigt svagt. Som min frisör säger - "porös".
Glitter observeras inte, trots att den åtminstone på något sätt "gav liv med livskraften". Kanske för att hon slutade beskära som vanligt; spiras lite och får inte dra längden, blir matt.
Hjälp! Vilka vitaminer hjälper verkligen håret till tillväxt, förstärkning och glans?

Victoria

Jag ville också lägga till:
Min hårbotten är mycket lyhörd för schampon innehållande natriumsulfatpristillat (något som kallas det). Jag använder Nature S. Men det reagerar också på hårspray - mjäll kan uppstå. Kort sagt är håret svagt. Che gör - jag vet inte. Hjälp bra råd, snälla. Det oroar mig verkligen.

Olga

Jag gillar perfectil i kapslar. Hon började dricka dem för första gången det året när hon växte håret, växer väldigt snabbare och sken uppträdde. Naglar växer också snabbare och starkare än stål, exfolierar inte. Jag dricker dem 2 gånger om året, förblir effekten. Drick bara dem under eller efter måltiderna och var noga med att dricka ett fullt glas vatten.

Alena

Super vitaminer: http://www.zdravzona.ru/product/solgar-dla-kozhi-volos-i-nogtej-60-tab-bad/?u=klukylya
naglarna har blivit hårda, inte exfolierar, brukade vara en gulaktig nyans, nu vit) Jag smeder den genomskinliga lacken, mina vänner tycker att det är en fransk jacka.
hår också, täthet ökat!
om ansiktets hud tills jag säger.

Victoria

Och mest av allt gillar jag den gamla, snälla, beprövade Perfectil i kapslar jag gillar det, det hjälper mig alltid ut. Efter det, och naglar och hud och hår för att komma. Dessutom börjar håret växa snabbare, glans framträder. Men det viktigaste är att ta dem ordentligt, det vill säga under måltider eller efter måltider och drick ett fullt glas vatten. Men för mig är det de bästa vitaminerna från alla försökte tidigare.

Lana

Visionen hjälper verkligen, nya naglar växer hundra procent, jag dricker inte dem själv, men jag såg effekten på min mamma och trodde mig, även om jag inte är en supporter av kosttillskott, såg jag allt med egna ögon, nu vill jag börja ta dessa vitaminer själv,
Men min mamma såg inte bara Skönhet (hud, naglar, hår), många saker från Vision, men den första effekten av kosttillskott var en form av apati, jag försökte något, min mamma sa att det här är de första dagarna att ta bara. Prova det och vem som helst kan hjälpa, naglar på mina fötter och på mina armar växte nya, jag har själv gått nötter))

Maria

Pantovigar super vitaminer, från dem slutar håret verkligen att falla ut. Men här var jag yr och hade HELL, precis efter att ha tagit dem nästa timme eller två, är det önskvärt att gå mindre, och det verkar som att sidelinjen går bort. Vitaminer är värda det.

Sexy.Amoreo.Ru

i sexbutiken köpte man erotisk underkläder och såg olja för hår. Du vet aldrig var du hittar var du förlorar

xenia

Hej alla! Vilka vitaminer för hår och naglar dricker du? Vilken effekt?


Har hittat utmärkta verktyg för intimt liv och hår föreställ dig var? i sexbutik amoreo.ru)

Gästen

Jag dricker Vitasharm, utmärkt vitaminer, naglar blir starkare och håret växer bättre.

Nina

Jag vill berätta för alla om nikotinsyra. Piller är inte säkra att dricka alls, särskilt för dem som har ett svagt hjärta och lågt tryck. Efter att ha tagit dessa piller kan du få ett dödligt resultat, jag har till exempel läst mycket på forumet och bestämde mig efter det första pillret inte för att ta det till sjukhuset, det blev plötsligt dåligt. TJÄNSTER SOM SÅDAN DRAR ENDAST UNDER OBSERVERING AV EN LÄKARE! När det gäller gnidning i ampullernas huvud kan jag inte säga någonting, jag har inte försökt.

Gästen

Drick Deakru. Det är möjligt och dexpanthenol tabletter.

Darina

Från Perfectil sjuka bara om det tas inte enligt instruktionerna)) Det är viktigt att alltid efter måltider och normalt. Kakor med te är inte en åktur.

Gästen

Merz! Inget bättre. Och då finns det Anti-Age mertz. Detta är i allmänhet fantastiskt. Hela kroppen stramas, blir tätare och mer elastisk. Gilla en återgång till ungdom!

Olga

När jag åldras har min hud blivit torrare, mina naglar bryter och flingar och mitt hår faller ut. Jag försökte ta olika vitaminer, men allt är värdelöst. En granne berättade om Perfectil. Jag köpte Perfectil Plus. Detta komplex ger extra stöd för hud, hår och naglar. "Perfectil Plus" återställer celler och förhindrar dem från förstörelse, skyddar mot de negativa effekterna av solljus, minskar och förhindrar ytterligare rynkbildning, håller huden elastisk och elastisk, främjar hårväxt och minskar håravfall, främjar tillväxt och förstärkning av naglar, hjälper till att stärka benvävnaden. Läkemedlet är effektivt och för mig blev det helt enkelt nödvändigt och oersättligt.

Bigvitek

Goda vitaminer är Ultivit från Santegra Shaight här http://santegra-rus.ru/

Irene

Hej alla! Vilka vitaminer för hår och naglar dricker du? Vilken effekt?


På jobbet började vi ta Velvumen kapslar som en hel avdelning. Självklart, inte allt på en gång, men allting kom gradvis till detta.. Det hjälper verkligen med mental stress, stärker kvinnokroppen och det är bara för att förebygga förkylningar och virus. Huvuddelen för skönheten i hår, hud och naglar, vilket är mycket viktigt för alla kvinnor, stöder nerverna. Vi är alla glada över dessa kapslar, ja och billigt

Ganska kvinna

Jag har samma problem, men med hår är allt super, men mina naglar! Jag kommer ihåg hur många gånger jag exfolierar mig, jag avundar tjejer med långa och friska naglar. Berätta för mig vad jag ska göra en gång på 20 år, jag har inte sett mina naglar normalt, en massa vitaminer är inte full!

Ganska kvinna

Prova myrrahaltigt salt för havspikar, om vitaminerna inte hjälper

Karina

Jag brukade förlita mig på shampoo och masker, tills jag kom till en tricholog, som berättade för mig att allt detta var meningslöst - håret skulle behandlas inifrån - helst mesoterapi för hår och som stödkurs - för att dricka specialiserade komplex, sa hon också att till exempel, vissa annonserade komplex påverkar hårväxten över hela kroppen, för bönder som det var och normer, men vi behöver inget, eller hur? Tja, vem behöver lichshie hår på benen där eller bröstet? Karoche, tjejer, välj bara de alternativ som exakt är för kvinnor!

S.T.A.80

Sheviton hår - super. http://sta80.nextfood.ru/item/show?id=4
och Esteles hår visade sig vara sparsamt och återställande för mitt melirovanny hår

Tina

Jag drack vanligt kalcium med D-vitamin och en hårmask gör ständigt hårmasspray. Och håret är kallt förstärkt, jag rekommenderar i komplexet så att hantera håravfall.

Alla

Jag håller med om att inte alla hårberedningar är lämpliga för kvinnor, jag dricker bara vad som görs under märkesnamnet - det här är antingen hud / hår / naglar / eller bara för hår, det finns mycket bra ingredienser här och där, men om du verkligen Ett stort problem med håret är bättre än det andra alternativet - För håret att välja, blir det allvarligare, ta bara minst 3 månader, eller ännu bättre i ett halvt år, håret behöver mycket tid för uppbyggnaden.

Larissa123

Mycket problematiskt hår. Tunn och liten. Revolind rådde av apotekare på apoteket. Hon kände sig inte obehag, det fanns ingen illamående. Samtidigt klagade en kollega på jobbet om Pentovit - illamående.
Under en månad uppmärksammades en märkbar övervuxen underrock, verkligen för mig var det en seger, jag har aldrig haft så mycket hår. Prpila bara en månad. Vänta inte på resultatet direkt, tiden måste passera. Parallellt gjorde hon masker av senap, kfir, ägg, svartbröd, men mycket bra. Jag tvivlar på att maskerna hjälpte. Fortfarande lutar mot effekten av vitamin.

Eugene

Jag kommer att göra ett individuellt program! Ett urval av vitaminer för hår och nageltillväxt och inte bara! Hela kroppen som helhet. Jag garanterar resultatet.

Eugene

God kväll Orolig för orsaken redan 5 år gammal - jag kan inte växa hår.. men tidigare var de väldigt långa. Jag slåss som en fisk om vatten är alla värdelös, hårets kvalitet är bra men ingen tillväxt (hjälp skakade.

Gästen

Jag hjälpte bara revalid för naglar, exfolierade fruktansvärt.

Helena

Jag hjälpte mig av spanska kapslar för hårtillväxt och nagelstyrka Hästkrafter.

Anastasia

Tjejer ger råd om vitaminer för snabb hårväxt, snälla och dela med dig av din upplevelse!

Gästen

Det var ingen effekt från perfektil, och även illamående från den, men Merz panen var super, naglarna växte särskilt snabbt.

Gästen

God dag! För 11 år sedan hade jag problem med hår och naglar, och det var ett problem med min hud. idag är det allt i det förflutna. Jag accepterar vitamin- och mineralkomplexen i Vision-företaget och är mycket nöjda med resultatet. De är Atiox, Beauty, Mega, Sheviton och Neche Tan. Föryngrad med 15 år.

Gästen

Sheviton hår - super. http://sta80.nextfood.ru/item/show?id=4 och Estelle hårmedel som har varit sparsamma och regenererande för mitt melirovanny hår


Och mer i detalj om masken, vilken typ av företag och var köpte du det?

Ludmila

Jag råder dig att försöka evonia hår vitaminer. Det här är finska vitaminer som innehåller näringsämnen för hårväxt. Denna beredning innehåller linfröolja och fenugreekfrön. Dessutom tillsatte vitaminerna B, D och E, zink och metionin. Jag använder och är mycket nöjd. Behöver dricka bort kursen. I en vecka kommer inget att förändras. Detta företag har många olika vitaminer för naglar och hår. De kan nu mobbas i nätbutiker och i Finland. Enligt min åsikt det största urvalet i Skandimag.ru

Victoria

Jag kan berätta om mig själv: Jag är 33 år gammal, jag har två barn, jag hade inga problem med skinnspikar innan de föddes. Allt gick dåligt efter födseln. Jag drack både perfekt och ledis-formel och andra olika vitaminer, både billiga och dyra. Effekten - medan du dricker, som om tillståndet är bättre, slutar du att dricka - allting går igen i nedgång. Jag gjorde en sådan slutsats för mig själv att jag ska testas regelbundet och ta reda på vilka ämnen kroppen saknar, till exempel jag har kronisk järnbristanemi och hemoglobin är mycket viktigt för hår och hud och jag dricker ständigt järn och folsyra. Och också, vem blir fetare eller förlorar vikt från vitaminer - kolla hormoner, det är inte normalt att bli fet av vitaminer!


Marina, vart tar du testerna? var att springa då?))

Galina

Jag läste recensioner, köpt i ett apotek för en vecka sedan, fiskolja, revalid och aevit. Jag bestämde mig för att agera på kroppen i ett komplex. I förrgården vaknade jag med en märkbar svullnad i struphuvudområdet, på natten fanns tecken på kvävning, sköldkörteln blev sannolikt inflammerad. Här sitter jag nu och jag tror, ​​om de ska gå till terapeuten eller endokrinologen, kommer de att säga: *****. För närvarande vägrade hon bara från aevita, jag vet inte var mina experiment leder mig. Så kom ihåg att påminnelser, men innan du har en medicinsk effekt på din kropp, gå till doktorn, konsultera, ta proven.

Tina

Nikotinsyra. Gnugga in i huden på natten, skölj inte. En ampull vardera.

Tina

Kurs med nikotinsyra. Vi använder månaden för en månad och så vidare tills full återhämtning. Jag önskar er lycka till och snabba resultat.

Maria

Jag var mycket nöjd och Merzs vitaminer hjälpte mig, plus för håret gnidade jag en biostimulator lanier med aloe vera och ett placenta extrakt separat i hårbotten. i denna situation, då jag då hade intensiv håravfall, blev jag av med håravfall efter ca 1-1,5 månader. Och någonstans i den tredje månaden såg jag utseendet på en pistol i tre eller fyra centimeter. Det resultatet var jag bara chockad. Naglar kom i ordning mycket snabbare. Efter tre veckor var det synligt både av nagelplåtens skick och längden och starkare av stål.Nästa Artikel
Hjälp att ta bort rött hår från mörkt hår