Hårtork - en borste som är bättre, betyg av de 10 bästa modellerna enligt kundrecensioner


Hårtork - en borste eller en roterande hårtork visade sig på hyllorna i våra butiker inte så länge sedan. Men omedelbart vann många kunders kärlek och mycket positiv feedback. Och det här är inte förvånande, för med hjälp av den här lättanvända enheten kan du göra ditt hår som i en professionell salong utan att spendera mycket tid på denna process och avsevärt spara familjebudgeten.

Ett val - en tråd eller trådlös hårtork borste. Funktionell redundant?

Spendera mycket tid på vägen, jag bytte ut den skrymmande hemmet hårtorken med en bekväm och kompakt hårtorkborste.

Det första som hon borstade för sig var en trådlös hårtork. Jag blev förvirrad av den lilla kraften som kräver frekvent laddning, minimal funktionalitet och bristen på flyttbara munstycken.

Alternativen som fungerade från elnätet visade sig vara många.

Huvudpunkterna i urvalet var:

 • Kompaktitet och inte mycket vikt
 • ergonomi;
 • makt (jag vill inte spendera extra tid)
 • utbytbara munstycken för val av valmöjligheter;
 • möjlighet att välja lufthastighet och temperatur.

Trevliga bonusar var: keramisk beläggning och jonisering.

Den valda Remington AS 1220 hade imponerande parametrar: hög effekt, en uppsättning munstycken och även en resväska.

Jag finner valet framgångsrikt, men funktionaliteten visade sig vara överflödig för mig. Berömningen av keramisk beläggning är svår att uppskatta. Situationen med jonisering verkar vara liknande - tills utseendet på denna funktion var det helt enkelt inte medvetet om behovet av att avlägsna statisk spänning.

Jag använder bara stora borstar, resten av munstyckena är inte användbara i mitt fall.

Imponerande kraft, bra ledning och bekväma knappar.

Inte för länge sedan gjorde jag en kort hårklippning och började bli van vid stylers med automatisk rotation. Lutar sig mot en 3-i-1 Philips HP8668

Val av kraft och munstycken

Det är nödvändigt att välja en hårtork borste med makt - detta är en av de viktigaste egenskaperna. Det beror på maximal uppvärmningstemperatur och lufttillförselns kraft. För bildandet av hår behöver inte mycket hög effekt, tillräckligt och 600 watt. Om mer - bra för torkning av vått hår. OBS också värme temperaturen. Ju mer det blir - ju snabbare det kommer att torka och sätta hår. Det finns också några stylers som tar bort statisk elektricitet.

Munstycken på hårtorken ska väljas med önskad effekt. De kommer i olika diametrar, det beror på vilken typ av krullar du vill få. Till exempel: elastiska små vågor, fria breda vågor, raka strängar, spiraler och så vidare. Dessa resultat kan erhållas med hjälp av tång, värmehänder och borstar. Det finns också ett munstycke för att avlägsna misslyckat hår, för att skapa vågor behöver du en komponent med en korrugering. Det finns också ett munstycke för bildandet av horisontella och vertikala krullar.

Ovanstående munstycken är de vanligaste, användbara och värda pengarna. Alla andra är inte så viktiga, för inte många använder dem eller bara en annan variation och ett dyrt pris på det som skrivs ovan.

Om jag köpte stylisten nu skulle jag välja företaget Rowenta. Utmärkt prestanda: 1000 watt kraft, lång sladd, olika munstycken. Mycket positiv feedback och order, rimligt pris.

Hårtork med roterande pensel för lockigt hår

Mitt hår är väldigt lockigt: Jag hade regelbundet att dra det med en vanlig hårtork och alla typer av strykjärn. Denna övning var tråkig och ledde inte alltid till ett spektakulärt resultat. Jag har länge drömt om en enhet som själv skulle göra det här rutinarbetet. När i stormarknaden kom jag över en modell med en roterande borste Rowenta BRUSH ACTIV, förvärvad utan att tänka. Anmälan till konsulten att produkterna av en sådan plan är kortlivade på grund av de roterande munstyckena hindrade mig inte.

Min modell är kinesisk, men det påverkar inte dess funktionella egenskaper. Fördelarna med torken visade sig vara större än nackdelarna:

 • Ett par penslar med polär diameter ingår i förpackningen: de hanterar helt enkelt skapandet av basvolymen på krullarna i kontrastlängden;
 • Joniseringsalternativet neutraliserar den statiska effekten - håret sticker inte ut mot sidorna, eftersom de inte elektrifierar. Frisyren får en strålande spegelglans efter vanlig torkning - det är inte nödvändigt att använda mousses, skum och balm för styling;
 • enheten är viktlös och bekväm - handen blir nästan aldrig trött.

Jag har varit vänner med min Roven i nästan ett decennium. Under denna tid avslöjade och skadan av hennes karaktär:

 • borstfästanordningar sitter ner och avlägsnas endast med en viss (ibland betydande) ansträngning och närvaron av fingerfärdighet;
 • temperaturregulatorn är fortfarande ute av ordning.

Nu fungerar min skönhetsmaskin endast i läget för låg värme, men bär fortfarande status som en personlig frisör och allierad i striden om skönhet.

Modellen är lakonisk och balanserad: det finns inget överflödigt i det och all funktionalitet har utvecklats till gagn för konsumenten. Det är svårt att föreställa sig att det finns hårtork, bättre än det här.

Hårtork för hår styling

Hårtork - borsten är effektiv för styling på både kort och långt hår.

Det kombinerar effektivt funktionerna i flera vårdapparater. Efter att ha köpt en sådan enhet behöver du inte längre ett elektriskt krusjärn, hårkrullare och ett strykjärn. Ge kort hårvolym och pomp, lägg långt hår i vackra mjuka krullar eller gör en klassisk slät frisyr - med alla dessa uppgifter kommer den roterande hårtorken att klara sig bra.

På grund av den höga populariteten hos denna enhet började nästan alla större tillverkare av hushållsapparater att producera den. Hur man förstår olika modeller, vilken hårtork med roterande borste är bättre? Låt oss försöka lista ut det.

Principen för hårtorken - borsten är att rotera munstycket. Det finns modeller där rotationen startar automatiskt, tillsammans med hårstorkens början. Och det finns de där det finns en mekanism som tillhandahålls separat från lufttillförseln. Det är lämpligt att använda sådana modeller som autonoma enheter för torkning.

Hur man väljer en hårtork borste: 7 regler

Om du vill att enheten ska fungera så länge som möjligt och inte orsaka skador på ditt hår, var uppmärksam på följande egenskaper:

 1. kraft är huvudparametern som bestämmer enhetens funktion, vilket påverkar luftflödet och temperaturen på dess uppvärmning. Vanligtvis är hårdförbrukningens kraft med en roterande borste i intervallet 400 till 1100 watt. Innan du köper bestämmer du hur ofta du ska använda hårtorken och för vilket ändamål? Från detta beror på hur kraftfull den modell du behöver köpa. För att lägga till volym och lätt styling är 400-600 W tillräckligt. Och om du planerar att ständigt torka och krulla långa krökar, måste du ta enheten starkare - från 1000 W;
 2. tillverkningsmaterial. Det är bättre att välja en hårtork, där munstyckets kropp har en keramisk beläggning. Denna typ av material bidrar till en mer enhetlig uppvärmning av hela ytan och mer noggrant interagerar med håret;
 3. driftsättet är hastigheten på den blåsta luften och rotationen av borsten. Välj en modell utrustad med flera lägen. Då kan du välja den som passar ditt hår beroende på längd och tjocklek.
 4. munstycke. Jo, allting är enkelt - ju mer munstycken, desto fler möjligheter till experiment med deras utseende. Vanligtvis finns flera runda munstycken för olika hårlängder, plana borstar för utjämning av krullar och krullningsstrykjärn ingår i satsen för hårtorken. Innan du köper, var noga med att kontrollera styrkan att fixera munstyckena på handtaget på hårtorken. Om de håller sig svagt, hänger eller flyttar - det är bättre att inte ta en sådan modell.
 5. Hjälpfunktionerna är en mycket viktig egenskap, eftersom det möjliggör minimering av skadorna mot exponering för varm luft på håret och underlättar stylingsprocessen. Sådana funktioner innefattar jonisering, förmågan att leverera kall luft och ångfuktning. Vid jonisering utsätts hår för negativt laddade partiklar, vilket minskar statisk elektricitet. Som ett resultat blir de släta och silkeslen. Kall luft appliceras i slutet av läggningen, för att fixa resultatet. Fuktgivande med ånga hjälper till att rätta håret väl och gör det mer lättsamt.
 6. mat. Det finns två typer av modeller - de som drivs från elnätet och körs på batterier. Om du väljer en vanlig trådmodell, se till att ledningslängden inte är mindre än 1,8 m. Det är mer lämpligt att använda enheter som har en ledning i form av en spiral - i det här fallet kommer det inte att krulla runt handtaget och störa ditt arbete med enheten. Batterimodeller är praktiska när du reser och reser där det inte finns möjlighet att använda el. Var uppmärksam på om en laddare ingår
 7. tillbehör. Tja, när modellen innehåller en plastbehållare eller påse för tillbehör. Detta gäller särskilt för modeller där naturliga material användes vid tillverkning av borstar. Sådana bilagor kräver speciella lagringsförhållanden. Annars bryts borsten snabbt och fluffar, vilket ytterligare komplicerar bearbetningsprocessen.

Korrekt styling

Det räcker inte att välja en bra hårtork - borste.

Om du vill få önskat resultat och njut av reflektionen i spegeln, när du använder enheten följer du några regler:

 • Välj rätt driftsätt. Tätt och långt hårtorkat och krulla i högre hastighet. Det här är vanligtvis den andra knappen. För att ge volymen av hår från kort hår är det tillräckligt att tillämpa det första läget.
 • Vrid inte strängarna för brett. I det här fallet kommer curlsna inte att ta en vacker form, som en del av håret glida bara vid torkning. Optimal att ta strängar på 5 - 7 cm breda;

 • hårtorken - en borste för kort hår är en universell assistent när hon ger frisyrpompen. Använd munstycken med medelstor diameter. Ta tag i trådarna som börjar från toppen av ditt huvud och vind den i olika riktningar. Således syns frisyren och naturligheten i frisyren;
 • i många modeller ingår munstycket - koncentratorn i förpackningen. Innan du använder borsten som lyfter håret på rötterna, torka dem med en hårtork med ett nav. Då kommer pompeffekten att vara längre;
 • linda slingan, värm den i några sekunder. Kom ihåg att ju mer kraft håret har desto snabbare och intensivare värmer det upp. Förvara inte längre än nödvändigt för att undvika att skada håret.
 • munstycken med naturliga borst är mer försiktiga på håret, förstör inte deras struktur, gör dem mjukare och skinnigare;
 • Om du är ägare till naturliga krullar, välj en modell med ett munstycke - en diffusor;
 • glöm inte att när du använder en hårtork - värms borstmunstycket till höga temperaturer. När du styler ditt hår, behandla dem noggrant så att du inte utsätter dig för risken för brännskador.
 • Om du, efter att ha studerat alla tekniska detaljer, fortfarande inte kan välja en hårtork borste - för hår, var uppmärksam på kundrecensioner, som redan har uppskattat denna gadget på jobbet och gjort en personlig åsikt.
 • Betyg av de mest sålda modellerna

  1. Philips HP8664

  Hårtork - borste med en effekt på 1000 W, keramisk beläggning och automatisk rotation av munstyckena. Ytterligare funktioner inkluderar jonisering och möjligheten att välja lufttillförselhastighet. Pris från 3549 gnidning. upp till 5390 rubel

  • Fördelar: högkvalitativa montering, borstar kan rotera i olika riktningar, förvirra inte håret, ger långsiktig styling.
  • Nackdelar: De flesta användare hittas inte.

  Genomsnittligt betyg: 5 av 5.

  2. Braun AS 530

  Power 1000 W, tre värmemoder, kallluft och ångfuktning. Pris från 2820 rubel. upp till 4599 rubel

  • Fördelar: hållbarhet (vissa kunder använder denna modell i mer än 6 år), funktionalitet, lätt vikt. Idealisk för kort eller medium hår. Funktionen av ångfuktning underlättar styling av tunt, fläckigt hår, vilket gör dem mer lätta.
  • Nackdelar: De flesta användare hittas inte.

  Genomsnittligt betyg: 5 av 5.

  3. BaByliss 2736E

  • Fördelar: byggkvalitet och material, hållbarhet. Dysorna är borstar med naturliga borstar, vars användning ger håret en naturlig glans och jämnhet. Förekomsten av ett förvaringsfall, respekt för håret, kan användas som en vanlig hårtork.
  • Nackdelar: De flesta användare hittas inte.

  Genomsnittligt betyg: 5 av 5.

  4. Philips HP8656

  Power 1000 W, keramisk beläggning, tre driftsätt, jonisering, kall luftflöde, fem munstycken med naturliga borstar, nätsladd 2 meter. Pris från 3100 rubel. upp till 5490 rubel.

  • Fördelar: ett sätt att noggrant torka, multifunktionalitet, ett stort antal munstycken, en platt borste - en kam för torkning och joniserande hår, närvaro av en handväska för förvaring, högkvalitativt kroppsmaterial.
  • Nackdelar: litet buller på jobbet, tungt.

  Genomsnittligt betyg: 4.5 av 5.

  5. Rowenta CF 9320

  • Fördelar: användarvänlighet, tjockleken på munstyckena säkerställer de perfekta locken på långt hår, noggrann åtgärd, drar inte ut och klämmer inte håret.
  • Nackdelar: inte tillräckligt kalltemperatur i "kall luft".

  Genomsnittligt betyg: 4.5 av 5.

  6. Braun AS 330

  • Fördelar: bra effekt av basal volym, lång strömsladd (2 m), smälter inte håret, det fungerar tyst.
  • Nackdelar: Inget joniseringsläge.

  Genomsnittligt betyg: 4.5 av 5.

  7. Bosch PHA2300

  Effekt 700 W, keramik, två driftsätt, två munstycken, kalllufttillförsel. Pris från 1690 rubel. upp till 3390 rubel

  • Fördelar: byggkvalitet och beläggning, enkel hantering, förmåga att ta bort tänderna från borsten, hållbarhet, kompaktitet.
  • Nackdelar: lite ljud när du arbetar.

  Genomsnittligt betyg: 4 av 5.

  8. Philips HP8662

  Effekt 800 W, tre lägen, jonisering, kall lufttillförsel. Innehåller borste och nav. Pris från 1990 gnidning. upp till 35890 gnidning.

  • Fördelar: Den genomsnittliga effekten är utmärkt för frekvent användning, bekvämt ergonomiskt handtag, prisförhållande.
  • Nackdelar: med tiden fluff borstens borstar.

  Genomsnittligt betyg: 3.5 av 5.

  9. Philips HP8661

  • Fördelar: låg kostnad, funktionen för rotation av sladden, valet av olika lägen för läggning.
  • Nackdelar: dåligt lockar långt hår.

  Genomsnittligt betyg: 3 av 5.

  10. Polaris PHS 0746

  • Fördelar: Lätt, kompakt, bekväm för resor, lämplig för medelhårlängd.
  • Nackdelar: svaga fixeringsmunstycken.

  Genomsnittligt pris: 3 av 5.

  Varje tjej vill alltid se charmig och välskötta. Detta hjälper dig att köpa en hårtork - borstar. Analysera hur ofta du planerar att använda den, vilka bilagor som ska ingå för att passa hårets längd och struktur, vilka ytterligare funktioner som finns tillgängliga, läs recensionerna på Internet och välj vilken enhet som är bättre att köpa.

  Med rätt användning kan du enkelt ändra din bild och alltid se oemotståndlig!

  Hårtork eller vanlig hårtork: Välj rätt

  För många användare av verktyget för hårtorkning uppstår frågan när man väljer en modell. De viktigaste tekniska aspekterna av hårtorkar är desamma, men med tanke på hårets längd, deras struktur och behovet av styling eller bara torkning, bör vissa fördelar belysas. Vad är bättre att använda - hårtork eller hårtork, försök att räkna ut det.

  Säkerhet och fördelar med att använda en hårtork

  Att skapa frisyrer använde en mängd olika enheter och objekt som utför en specifik funktion. Hårtorken är en universalanordning för varm styling. Han kan inte bara torka håret, utan också göra en attraktiv frisyr. Beroende på de använda vårdprodukterna kan det finnas en annan effekt efter tvätt. Ett vanligt problem är att dra strängar. Med en hårtork för styling kan du bli av med en sådan oönskade effekt av schampo.

  Det finns många tvister angående säkerheten vid användning av denna enhet. Många klagomål fortsätter att torka ut krullarna med regelbunden användning. Faktum är att varmluft med hög hastighet påverkar hårets struktur negativt. Felaktigt valt läge bryter mot vattenbalansen och skadar dem därmed. Först blir de torra, då börjar de bryta, de splittrade ändarna bildas.

  På grund av negativa inflytande faktorer har nya tekniker introducerats i moderna modeller av hårtorkar, vilket möjliggör effektivt och noggrant att ta hand om hår. Ytterligare funktioner inkluderar följande alternativ.

  1. Förmågan att justera luftflödet och temperaturen.
  2. Joniseringssystemet, vilket gör det möjligt att minska elektrostatisk spänning och mjukna håret.
  3. Turmalinbeläggning. Särskilt användbar funktion för de som har tjocka och stygga krullar. Ägarna av lockiga trådar kommer också att uppskattas - tack vare de fördelaktiga egenskaperna hos turmalin, är det heta flödet jämnt fördelat och håret upphettas från insidan vilket avsevärt ökar torkningsprocessen och förhindrar också uttorkning.

  Torken är lätt att använda och kräver inte vissa färdigheter. Det gör att du snabbt och noggrant kan ta med hår i ordning. Enheten har ett brett utbud av priser för alla plånböcker. Förenklad vägmodell ger dig möjlighet att städa dig på en lång resa. I allmänhet är det en oumbärlig egenskap bland hela arsenalen av hårvårdsprodukter.

  Fördelarna med en hårtork med en borste

  Om det inte bara finns ett behov av torkning, utan också för att skapa frisyrer, är den här enheten mer lämplig. Tack vare ett speciellt munstycke kan du ge volymen och sätta en viss form på locket. Den stora fördelen är att man inte behöver använda två föremål: en hårtork och en massageborste - den här enheten ersätter dem med en enhet.

  Det är viktigt att du inte överdriver håret, använd luftläget och temperaturen korrekt: i den här enheten är det omöjligt att skilja den heta strömmen från strängen.

  De viktigaste fördelarna med enheten är:

  • Hastigheten att skapa en frisyr ökar på grund av möjligheten att samtidigt torka och stylera processer
  • rätningsträngar;
  • volym skapande till hår;
  • olika varianter av snoddar - det här kan vara en vågig curl längs hela längden eller bara vridna ändar;
  • polerat hår.

  Bland bristerna kan identifieras en större sannolikhet för skada på hårbotten med regelbunden användning av en sådan hårtork. I synnerhet är konsekvenserna oundvikliga om håret är torrt och skadat. Innan du börjar använda enheten är det viktigt att bekanta dig med användarvillkoren och rekommendationerna från tillverkaren.

  Den bästa lösningen är att köpa en joniserad hårtork. Denna effekt kommer inte att störa vattenbalansen i hårbotten, och fördelarna med ett sådant förvärv kommer att motiveras.

  Jämförande analys

  Värmebehandling av trådarna med någon hårtork eller hårtork kan ha en negativ effekt på dem. Men om du närmar dig problemet korrekt kan du lösa problemet. Speciellt för att göra torkning och hår styling säkrare och effektivare genom att välja rätt modell enligt individuella preferenser och användarvillkor.

  En viktig faktor vid val av en enhet är strängarnas längd och densitet. Så processen med att vrida ett tjockt hårhår med en hårtork är mycket svårt och tråkigt. På grund av det stora antalet krullar, medan en del av huvudet behandlas, kommer den andra att ha tid att torka, vilket resulterar i att krökningarna blir ojämnt vridna. Med långt hår är det bättre att använda en vanlig hårtork, och sedan snurra lockar med andra enheter. Detta förklaras av det faktum att håret blir lindrat när det torkas, och när du försöker ta bort borsten från strängen, kan du dra ut håren.

  Idealisk hårtork-borste som passar för att bearbeta tunna trådar av medellängd och korta hårklippningar.

  Användningen av konventionell hårtork är väl lämpad för torkning av alla typer av hår, oavsett längd. Enheten kommer att ge en liten mängd hår och skapa en konturhårklippning. Om satsen innehåller en diffusor kan du få effekten av lite vågigt hår.

  Fler alternativ för att skapa frisyrer gör att du kan göra en hårtork. Med det kan du lyfta krullarna från roten och göra dem vridna samtidigt. Den här enheten kommer att vara en riktig hitta för dem som gillar experiment. Med daglig tvätt och hår styling kommer en sådan apparat avsevärt att spara tid för att få huvudet i ordning.

  Både hårtorken och hårtorken kan vara verkliga assistenter för att skapa en attraktiv utskriftsbild eller daglig styling. Med hänsyn till säkerheten hos hårbehandling med en ström av varm eller varm luft är det värt att överväga deras skick och struktur. Välj en lämplig modell bättre, baserat på hårets individuella egenskaper.

  Hur man väljer en hårtork

  Hårtorkare uppfanns som ett alternativ till traditionella hårtorkar under ganska lång tid, även i de första sovjetiska hårtorkarna i lådan ("Aelita", "Lokon") i senare trimnivåer hade sådana munstycken på slangen som borstar och kamar. Nu på marknaden finns det dussintals modeller av hårborstar, som skiljer sig avsevärt från varandra. Å ena sidan är det bra eftersom det låter dig köpa den nödvändiga enheten för rimliga pengar, å andra sidan är det dåligt, för det gör att du lider av valet. Denna guide hjälper köparen att enkelt hantera valet av hårtork.

  Lösliga uppgifter

  För att utföra vissa specifika funktioner, som krökning, kommer en hårtork att ta mer tid än eltänger (krulljärn). Och i vissa fall, till exempel utjämning, kan kvaliteten på resultatet vara lägre än för likriktaren (strykning). Men för att inte samla en hel arsenal av hushållsapparater för styling hemma är många villiga att kompromissa och välja en hårtork.

  De viktigaste uppgifterna som hårtorkar kan lösa är torkning, styling, curling och utjämning av hår. Beroende på antalet munstycken i en viss modell expanderar eller krymper funktionaliteten. I jämförelse med en hårtork, förutom vilken du kan köpa borstar oändligt, när du väljer en hårtork bör du självklart bestämma vilka bilagor du behöver för styling. Bedömning av recensioner, använder de flesta konsumenter endast ett munstycke. Du måste också bedöma vilken diameter borstmunstyckena du behöver, valet här är - från borstdysor med en diameter på 18 mm till penslar med en diameter av 50 mm.


  egenskaper hos

  Hårborstar med låg effekt (upp till 400 W) är effektiva för styling av kort hår, såväl som längre, men tunna hår. Och de mest kraftiga hårborstarna (upp till 300 W) är de mest kompakta - handtagets diameter överstiger den analoga parametern hos en vanlig stylingborste, vilket kan vara en obestridlig fördel för någon.

  Antalet uppvärmningslägen (upp till tre) och luftflödena (upp till två) påverkar lättheten att stapla och torka, liksom i torken, det är desto mer, desto bättre, men även kostnaden för enheten kommer att påverkas av dessa möjligheter. Om du föreställer dig vad värdet av kall luft för styling är, är en hårtork med kall luft tillförsel bara för dig.

  Om du gillar att skapa frisörmästerverk med egna händer, så kommer ett stort antal munstycken till en hårtorkborste bara att tacka dig, men när du köper bör du vara uppmärksam på munstyckets fastsättning i kroppen - är de ordentligt fixade, ändras de bekvämt? En handväska för att lagra den kan vara ett bra komplement till en stor uppsättning hårfrisörer. Sådana kit är dock inte billiga.

  Låt oss ange de viktigaste bilagorna med en indikation på deras syfte för att göra det enklare att avgöra om de behövs eller inte (i bilden från vänster till höger):

  • munstycke-rätare är skapat som ett alternativ till strykning, gör håret rakt;
  • Tips med naturliga borstar är utformade för att ge ditt hår en hälsosam glans, och bedöma genom recensionerna, de klara sig bra med det;
  • borsthuvud med en metall- eller keramikbas (termoborst) och plasttänder konstruerade för vridning och volymetrisk läggning;
  • ett munstycke med utdragbara tänder för en hårtork hjälper till att ta bort krullen från det i perfekt skick;
  • munstyckstänger gör det möjligt att locka små lockar eller snurra mycket korta hår;
  • kammunstycken är utformade för hårstyling och rätning, nivellering;
  • hårtorkborstar med koncentratormunstycke används som hårtork för att öka volymen till rötterna och målinriktad torkning.
  • munstycksdiffusor, med korrekt användning, ger en bottenvolym.
  Om du tänker använda flera borstdysor ska du titta på information om de olika beläggningar som används som munstyckets grundare (de modernaste är turmalin och keramik) samt på borstmaterialet. Allt detta liknar materialet som används för vanliga stylingborstar.

  Roterande munstycken på en hårtork minska antalet åtgärder med händer, påskynda och förenkla stylingsprocessen, men för att arbeta med dem behöver du lära dig hur du använder dem korrekt. Planera tillräckligt med tid för den första installationen för att fylla din hand, då kommer enheten bara att behaga.

  Ett bra komplement till de grundläggande funktionerna hos en hårtork kan vara ytterligare funktioner:

  • sladden roterar i stället för dess fastsättning på kroppen, vilket förhindrar att det vrids under driften,
  • det finns ben eller bas för placering på en plan yta så att den inte vänder och faller,
  • slinga för att hänga,
  • silikon, gummerad och andra släta handtag eller insatser på dem,
  • skydd mot överhettning, för att inte bränna dig själv i händelse av fel på enheten,
  • Ionisering med hjälp förhindrar den negativa effekten av hetluft på hårstrukturen, tar bort statisk elektricitet och ger naturlig glans.

  Hårtorkar med en strömkabel längre än 2,5 meter, låter dig inte riktigt tänka på platsen för uttag i lägenheten när du väljer en enhet.


  Ergonomi, design

  Om utseendet på en hårtork borste är inte likgiltigt för dig, oroa dig inte, för närvarande erbjuder marknadstillverkare hårtorkborstar med ett brett utbud av färger och mönster. Till exempel kan du titta på enheten, huvudfärgen på kroppen som inte är svart.

  Priset på en hårtork kan ligga i intervallet 890 till 4699 rubel, beroende på antalet extra munstycken, funktioner och driftslägen samt ström. Betydande varumärkespåverkan på kostnaden för en viss modell är märkbar.

  De dyraste modellerna (från 2500 rubel) är oftast kraftfulla, har ett roterande munstycke, är utrustade med unika funktioner (till exempel ångfuktning) och hårdast noga, och är vanligtvis det senaste i tillverkarens produktlinje.

  Modellerna är lite billigare (2000-2500 rubel) när det gäller nyckelparametrar är inte sämre än dyra, men de kan inte ha så många ytterligare funktioner eller bilagor, och de kan också släppas ut på marknaden tidigare.

  Medellånga hårborstar (1300-2000 rubel) har en genomsnittlig effekt och är utrustade med två till fyra munstycken eller ett munstycke, men roterande eller några andra ytterligare funktioner.

  Fenborstar i det lägre prissegmentet (upp till 1300 rubel) har oftast ett munstycke utan rotationsfunktion i arsenalen och därmed en ganska smal specialisering - antingen att lägga sig eller krulla eller räta ut. Deras kraft är också låg. Även bland dessa modeller är det möjligt att välja en multifunktionell enhet av ett billigt varumärke.

  Sammanfattningsvis kan det hävdas att hårtorkborsten är lämplig för hår av någon längd för att:

  • att torka
  • ge volymen
  • att lägga,
  • lägg till glans
  • curl spetsarna av strängarna,
  • skapa mjuka eller elastiska lockar,
  • att räta ut (slät) hår,
  • ta bort statisk elektricitet.

  Om bara en av funktionerna krävs kan du spara pengar genom att välja ett budgetalternativ eller vice versa, spendera pengar för att bevara hårets hälsa eller prova nya funktioner på marknaden. Om du inte är redo att välja en sak, så sparar du pengar genom att köpa en uppsättning ytterligare bilagor istället för ett helt arsenal av enskilda enheter.

  Du kan kortfattat säga om valet av en hårtork, liksom valet av andra hushållsapparater - det viktigaste för köparen är att förstå sina egna behov, och möjligheten att uppfylla dem finns redan förmodligen på marknaden.

  Vad är en hårtork och vad är det för?

  Enkelt och snabbt bygga en spektakulär frisyr utan att lämna hemmet hjälper personligt verktyg för styling. Fen-brush - en trogen allierad i striden om skönhet och en skicklig assistent för att skapa söta lockar, vågor, spiraler och krullar på strängar av vilken längd som helst. Men många tillverkare producerar skönhetsutrustning, och olika modeller är helt enkelt fantastiska. Vilken typ av styler att välja på, i 10 minuter för att skapa en snygg bild, för att beundra resultatet av styling och har fortfarande tid att dricka en kopp kaffe innan de går ut?

  Allmänna egenskaper hos enheter

  Effekten av blåstorken är huvudparametern som ger lufttemperatur och flödesstyrka. Hushållsmodellens kraft varierar från 700 W till 2400 W, och börjar sedan en rad professionella stylister.

  Temperaturregimer utför olika uppgifter: varmluft passar bättre för torkning av håret, i medelläge kan du hålla den krökta strängen längre för bättre styling och kall luft kommer att fixa den färdiga krullen. I professionella hårtorkar används ett bredare urval av värmemetoder.

  Ytterligare funktioner som finns i hårfönstret stylers:

  • Ionisering förhindrar bildandet av statisk elektricitet om håret börjar bli för tjockt och stannar inte i strängar;
  • ånga gör att du kan göra styling mycket snabbare och inte bränna ditt hår;
  • infraröd värme hindrar hår från att torka ut.

  Munstyckelkammen är avtagbara och ej avtagbara. Styler med ett runt ej avtagbart munstycke är det enklaste att använda, men är begränsat till en typ av curling och kan bara arbeta med en hårtork. I andra hushållsmodeller finns en uppsättning från 2-6 avtagbara munstycken. Använd professionell prestanda med 10 eller fler avtagbara munstycken.

  Materialet från vilket verktyget görs påverkar dess hållbarhet och miljövänlighet. Turmalin eller keramiska beläggningsdysor fördelar jämnt värme och förhindrar uttorkning och torkning av hår.

  Längden på nätsladden spelar en mer eller mindre viktig roll, beroende på villkoren i vilken enheten ska användas. I konventionella typer av enheter är standardlängden upp till 2 meter och i professionella enheter är det 3 meter eller mer. Med hänsyn till rörelsernas specifika förhållanden under läggning, hårdrörets rörelse från en hand till en annan och runt huvudet, bör sladden vara spiralformad för att inte vrida sig i en knut. Det finns trådlösa trådlösa versioner av enheten.

  Vissa tillverkare försiktigt kompletterar enheten med ett sladdrotationssystem vid basen av handtaget.

  Fördelar och nackdelar

  En hushållsstylare är lämplig för hår av någon längd och hårdhet. Detta effektiva verktyg har många fördelar:

  • gör det möjligt att snabbt piska håret upp till den önskade volymen bokstavligen stående på tröskeln innan den går ut;
  • självständigt och snabbt göra en komplex original frisyr;
  • Experimentera med olika munstycken på fritiden, välja din egen stil;
  • Var alltid fantastisk, som om den var frisk från en skönhetssalong.
  • Om du behöver ta en styler med dig när du behöver gå på jobbet eller på en resa, är fördelen hans blygsamma vikt och storlek

  En sådan väldigt användbar sak verkar helt enkelt inte ha brister. Det finns dock vissa försiktighetsåtgärder:

  1. Att använda en hårtork varje dag rekommenderas inte, eftersom håret oundvikligen kommer att skadas om det inte är temperaturen, då med friktion. I detta fall kommer joniseringsfunktionen att hjälpa lite, men från tid till annan kommer håret fortfarande att vila.
  2. Före användning är det nödvändigt att applicera speciella styling- och stylingprodukter till håret, vilket påverkar hårets hälsa negativt.

  Hur man väljer

  Ingen vet alla egenskaper hos ett hår såväl som dess ägare. Därför är den bästa hårtorkborsten en noga utvald och personligt testad modell. När du väljer en enhet, lyssna på följande tips:

  1. Design, vikt och storlek.
   De flesta kvinnor känner intuitivt en sak - min eller inte min. Till exempel, för en bräcklig kvinna, skulle även den vackraste enheten vara extremt obekväma om den är massiv och tung. Försök att blåsa några typiska rörelser med en hårtork, skiftande från ena handen till en annan, byt modesknapparna, ta bort och sätt in tipsen en efter en. Du kommer definitivt att göra dina slutsatser.
  2. Dysans diameter.
   Denna siffra beror på dina frisyrer. Det finns kvinnor som inte gillar fina curls och curls, eller vice versa. Annars kommer det för lång och medium hår att passa en större diameter. Håret blir inte förvirrat i kammen. För kort hår passar alla alternativ.
  3. Ström.
   Effekt påverkar direkt hastigheten på att skapa frisyrer. Modeller med liten kapacitet är billigare, men de är inte lämpliga för alla. För kort hår kan det här alternativet vara perfekt, men långt hår kommer sannolikt inte att ens kunna torka elementärt. Den optimala effekten som passar alla är 1000-1200 watt. Det beror också på kraften om hårtorken kan fungera fullt på håret med alla bilagor som är fästa på den.
  4. En uppsättning munstycken.
   Standardmängden munstycken är olika i olika modeller. De vanligaste munstyckena:

  1. Curling tang, beroende på deras diameter, hur krullarna kommer att visa sig - små eller stora.
  2. Diffusor för basvolym.
  3. Pensel med naturliga borstar drar ut håret och gör det glansigt.
  4. Regelbunden kam ger hårvolymen över hela längden.
  5. En rund borste används för att skapa lockar.
  6. Halvsirkelborste behövs för rätning av lockigt eller vågigt hår.
  7. En borste med gömning av tänder och en roterande pensel höjer snabbt och förenklar curlingprocessen.

  Det är nödvändigt att utvärdera hur varje tillbehör kan vara användbart. Ett speciellt fall för munstycken är ett trevligt och användbart tillägg.

 • Ioniseringsfunktion. Detta alternativ kommer att tacka ägarna av styggt hår. Bearbetas genom jonisering, kommer de inte att stickas ut i olika riktningar, men blir smidiga och lätta. Det kan inte ens vara nödvändigt att använda stylingprodukter.
 • Temperatur. Mer är inte alltid bättre. För varm luft väldigt snabbt och oåterkalleligt förstör håret. Användningen är endast berättigad under kort tid och endast i nödfall. Den optimala stylingstemperaturen är 60 grader. Och de som uppvisar speciell oro för sitt eget hårs hälsa, torkar dem med knappt varm eller kall luft.
 • Par. Betydligt, snabbare påskynda din morgon bildskapande aktiviteter.
 • Cord. Försum inte bort denna bagatell. Längden på sladden kan vara avgörande när du väljer ditt idealiska verktyg, och den inbyggda rotationen sparar dig från resor till service och förlänger dess livslängd avsevärt.
 • Toppmodeller av 2018

  Bosch PHA9760

  Effekten hos enheten - 1200 W, är utrustad med jonisering, har 3 lägen för uppvärmning och 2 hastigheter. Ledningslängd 3 m. På handtaget finns en slinga för hängning. Ledningen roterar.

  Fördelar: hög effekt ger snabb installation. Lämplig för god volym, rätning eller krullningshår av vilken längd som helst.

  Nackdelar: lite bullriga, men kraften motiverar det.

  Genomsnittspriset är 2.440 rubel.

  BaByliss AS531E

  Effekt 700 W med 2 grader värme, 2 hastigheter och 2 rotationsriktningar. Det finns ett kallt luftläge. Borsten med en diameter på 35 mm från en naturlig borste har keramisk täckning och automatisk rotation.

  Fördelar: lättvikt, bekvämt handtag. Mjuka borstar på borsten. Spetsen på munstycket är brännbart.

  Nackdelar: I kallt läge tillhandahålls inte munstyckets rotation.

  Det genomsnittliga priset på 3 690 rubel.

  Philips HP8664

  Kraftmodell - 1000 watt. Dysor med keramisk beläggning och automatisk rotation. Modellen ger jonisering och hastighetsval.

  Fördelar: pålitlig montering, rotation av munstycken i olika riktningar. Borstar förvirrar inte håret, vältorkat.

  Nackdelar: Detekteras inte.

  Genomsnittspriset är 4 227 rubel.

  Rowenta CF 9220

  Lätt kropp med en effekt på 1000 watt. Utrustad med joniseringsfunktion och automatisk rotation av munstyckena med keramisk beläggning.

  Fördelar: ger hög volym, händerna blir inte trötta.

  Nackdelar: med långvarig överhettning.

  Det genomsnittliga priset på 3 922 rubel.

  BaByliss 2736E (2735E)

  Modeller med samma egenskaper: effekt 1000 W, 2 temperaturförhållanden, kall luft och jonisering, 4 munstycken med keramisk beläggning, avtagbart filter, märkesfodral för förvaring.

  Fördelar: Bra byggkvalitet, hållbart material. På penslarna borstar naturliga.

  Nackdelar: kräver särskilt noggrann hantering vid byte av munstycken, det finns klagomål om bräckliga klämmor.

  Genomsnittligt pris 5 600 gnid.

  Braun AS 530

  Enhetens effekt - 1000 W, 3 grader värme och separat kall luft. Dessutom är ångfuktning tillgänglig. Handtaget har en slinga för hängande och bekvämt ledningssystem.

  Fördelar: Tillförlitlighet, låg vikt, ökat antal funktioner. Modellen köps ofta igen. Passar till hår av vilken längd som helst. Fuktning gör håret mer hanterbart, idealiskt för obehagligt trassigt hår.

  Nackdelar: fallet värmer upp, det rekommenderas inte att låta den vara inkopplad, även när den är avstängd. Det finns klagomål om sladdens styrka.

  Det genomsnittliga priset på 3.187 rubel.

  Bosch PHA5363

  Modellen har 3 temperaturlägen (varm, medium och varmluft) och 2 hastigheter med en effekt på 700 watt. Ytterligare joniseringsfunktion. 1,8 m ledning

  Fördelar: En elegant utseende av enheten, mild uppvärmning utan att torka håret.

  Nackdelar: Inte mycket praktiska fästdon, ej lämpliga för krafträtning.

  Genomsnittspriset är 2 074 rubel.

  BaByliss BAB2770E

  Kraft på hårtorken - 800 W, 2 temperaturförhållanden och 2 hastigheter. Ledningslängd 2,7 m. Utbytbara borstar med diametrar på 40 och 50 mm med automatisk rotation i olika riktningar. Väska för penslar. Avtagbart filter.

  Fördelar: Lättanordning, torkar håret väl och elektrifierar inte. Väl krullar strängar i ändarna och skapar en frodig volym.

  Nackdelar: borsten roterar endast i varmluftsläge.

  Genomsnittspriset är 5,031 rubel.

  BaByliss BAB2620E

  Mycket enkel modell: 700 W, 2 lägen, borttagbart filter, ledningssystem. Borste med en diameter av 32 mm med en kall spets.

  Fördelar: enkelhet och användarvänlighet, utmärkt styling.

  Nackdelar: varmluft är för varmt.

  Nackdelar: munstycket är inte avtagbart, det är omöjligt att bara använda en hårtork.

  Genomsnittspriset är 2 744 rubel.

  Philips HP8666

  Krafthärrkammar - 1000 watt. Det finns en joniseringsfunktion och 3 värmemetoder. 3 munstycken med keramisk beläggning, naturliga borst och automatisk rotation i två riktningar. Diametern hos konventionella borstar är 30 och 50 mm, borstningens diameter med utdragbar borst är 38 mm. Längden på den roterande sladden är 1,8 m. Det finns en bekväm slinga på handtaget.

  Fördelar: torkar snabbt, ger väl form och glans till hår.

  Nackdelar: Maximalt är luften för varmt, och själva munstycket är också uppvärmt.

  Det genomsnittliga priset på 4 750 rubel.

  Förutom dessa alternativ finns det andra, inte mindre intressanta modeller av hårtorken. Efter att ha studerat sina grundläggande funktioner och har bestämt sig för personliga preferenser kan man få en väldigt användbar sak. Hårtork kam sparar inte bara tid på resor till salongen, men sparar också familjebudgeten. Med den här enkla enheten kan någon kvinna experimentera så mycket som hon kan med sitt hår hemma, ändra bilden, modellera håret och alltid se oemotståndligt.

  Hår hårtork för hår styling: hur man väljer det bästa?

  Med hjälp av en hårtork kan varje tjej och kvinna hemma skapa en spektakulär och vacker frisyr.

  Det är nog att spendera 5-7 minuter och krullar läggs!

  Hårtork för hår styling: varför behövs de?

  En hårtork är en bekväm apparat som kombinerar funktionerna hos en vanlig hårtork och borstning. Inkluderat med hårtork är vanligtvis några munstycken för torkning och styling av hår. En hårtork är bekväm att använda dagligen.

  fördelar:

  • Ger dig möjlighet att snabbt skapa den önskade volymen;
  • Ger dig möjlighet att skapa komplexa frisyrer på kort tid.
  • Enheten har skydd mot överhettning, vilket gör att det kan användas under lång tid.
  • Fen-valpen är lätt, du kan ta med dig på resor.

  I moderna hårtorkar finns det flera lägen: räta lockiga krullar, skapa volym, skapa krullar av olika former och diametrar.

  Hårborstar tillverkas av olika företag: Bosh, Braun, Philips, Panasonic, Vitek, etc.

  Vad ska du leta efter innan du väljer en hårtork? Ta reda på det här

  Har du hört talas om Macadamia comb? http://klublady.ru/volosy/uxod-za-volosami/rascheska-macadamia.html Läs om fördelarna med en kam över resten.

  Hårtork för hår: Tekniska specifikationer

  För att välja det bästa alternativet för hårtork är det nödvändigt att ta hänsyn till ett antal viktiga egenskaper. Var uppmärksam på borstens diameter, dess kraft, ytterligare komponenter, funktionalitet.

  1. Diameter. Många flickor klagar på att hårtorket borstar håret är väldigt förvirrad. För att förhindra att detta händer, välj borstdiametern korrekt. Ju längre håret desto större borstdiametern ska vara.
  2. Ström. Hårtorkens optimala effekt ligger inom intervallet 1000 till 1200 watt. Med effektparametern kan du bestämma enhetens maximala prestanda. Makt måste nödvändigtvis skrivas i passet till enheten.
  3. Alternativ. Standardutrustning inkluderar borstar med olika diametrar, krullningstångar, ånggeneratorer och en platt kam. Om satsen har ytterligare enheter och tillbehör, kommer de alltid att vara användbara.
  4. Jonisering. Joniseringsläget bekämpar effektivt problemet med elektrifierat hår. Det här läget rekommenderas att använda på vintern.
  5. Ångfuktning Välj en hårtork med tre lägen av lufttillförsel: varm, kall, ångfuktning. Korrekt användning av enheten kommer håret inte att förväxlas och torka ut.
  6. Kall luft. När frisyren är klar måste du fixa resultatet. Detta kommer att hjälpa den "kalla luften".

  Hur man använder en hårtork hemma?

  För att effektivt kunna använda en hårfrisvalp behöver du veta hur du använder enheten.

  Före användning appliceras en speciell gel eller mousse på håret. Därefter väljer du önskad temperatur och luftflödeshastighet, munstycket är valt. Håret torkas i små strängar.

  Om det är nödvändigt att ge hårvolymen utförs torkningen från spetsarna till rötterna. I det fallet, om håret behöver rätas, torka håret från rötterna till ändarna. För långt hår, använd en borste med stor diameter, för kort och lockig - med liten diameter.

  Vilken hårtork är bättre: professionell eller vanlig?

  Många vet inte vilken pensel som är bäst att köpa - professionell eller vanlig. Tabellen visar de viktigaste skillnaderna mellan de två typerna av penslar.

  • Ström. I en professionell borste varierar denna parameter från 2400 watt, i vanligt - från 800 till 2400 watt.
  • Modes och munstycken. I en uppsättning med professionell borste finns mer än 10 typer munstycken, det finns olika lägen för torkning av hår. Upp till 4 munstycken appliceras på en vanlig hårtork, det finns flera temperaturregimer.
  • Minsta kostnaden för en professionell hårtork är 4500 rubel, det vanliga - från 2000 till 3000 rubel.
  • Professionell hårtork-borste är utrustad med keramiska värmeelement, vanliga - metall.
  • Längden på profilerad borst är 3 meter, normalt - 2 meter.

  En hårtork hårtork är svår att använda för en oerfaren användare, i så fall kan du snabbt brinna och överdriva hår. Även priset på en professionell hårtork är mycket högre.

  Hur man väljer den bästa hårtorken: tips om hur man använder

  Innan du börjar använda en hårtork måste du lära dig de grundläggande reglerna:

  • Använd inte höghastighets borstrotation;
  • Torka inte för stora hårsträngar;
  • För tjockt hår är det bättre att använda den andra rotationshastigheten, för tunt hår - den första;
  • Förvara hårtorken i en speciell behållare.

  Vid överensstämmelse med ovanstående regler kommer problem med användning av en hårtork inte att uppstå.

  Drömmer du om jämnt och jämnt hår? Du kommer att hjälpa rätare för hår

  Hur länge krullar håret? Läs mer om hårskydd här.

  Använd hemma hårtork: läsare recensioner

  Olga Smolkina, 27 år gammal (Rostov-Don). Jag skulle vilja säga några ord om Feng borsta Rowenta CF 9320. Fördelar med modellen: borsten roterar i båda riktningarna, bunten innehåller några tips. Nackdelar: Håret är torkat, enheten är för tung.

  Alla Tikhomirova, 21 år gammal (Ufa). Jag försökte alltid följa skönheten i mitt hår, jag valde Braun Satin Hair 5 AS 530 hårtork för att ta hand om dem. Enheten passade mig inte! Layering misslyckades, försökt flera gånger! Jag rekommenderar inte!

  Elena Rovnaya, 29 år gammal (Bryansk). För det nya året presenterade far Frost sin man Babyliss med en hårtork, och jag var nöjd med presenten. Det tar mycket lite tid att ligga, ca 15-20 minuter.

  Victoria Zemlyannikina, 26 år gammal (Arkhangelsk). Mycket bra hårtork till ett överkomligt pris! Det finns ett munstycke som räter ut hår, ett munstycke för styling och för att lägga till volym. Hårtork är kraftfull nog, torkar hår snabbt!

  Ekaterina Olyanina, 25 år gammal (Krasnodon). Jag använder Panasonic EH-KA42 hairbrush varje dag, jag gillar allt. Det finns flera praktiska styling tips!

  Vilken hårtork borste är bättre?

  Dela i sociala. nätverk:

  Effektiv och vacker frisyr är tillgänglig för varje kvinna, om hon har en speciell enhet för detta - en hårtork. För att köpa en väldigt nödvändig sak måste du veta vilken hårtork som är bättre, annars kommer du att slösa bort pengar, tid och skada håret.

  Varför behöver jag en hårtorkborste?

  En sådan anordning är en anordning som kombinerar funktionerna hos en välbekant hårtork och borstning. Som regel kommer en uppsättning munstycken för styling och torkning av hår med en hårtork. På grund av detta är enheten bekväm att använda dagligen.

  fördelar:

  • Med denna enhet kan du enkelt och snabbt skapa den nödvändiga hårvolymen.
  • Med detta verktyg framför en kvinna öppnas ytterligare möjligheter - för att skapa komplexa frisyrer på kort tid.
  • Ett högkvalitativt föremål har ett speciellt överhettningsskydd, vilket gör att du inte kan stänga av enheten tills frisyren är klar.
  • Enheten är liten i vikt, så det är bekvämt att ta med dig på resor.
  • Moderna enheter har ett antal lägen som gör att varje kvinna kan välja en frisyr enligt hennes humör: rakt hår utan krull, voluminös frisyr eller krullar av olika diametrar och former.
  till innehåll ↑

  Användningsprincipen för enheten

  När du slår på enheten börjar borsten rotera. Så du kan räta och torka håret samtidigt. Tro mig, detta kommer i hög grad att spara dina ansträngningar och tid. Byte av munstycket kan du inte bara torka och räta ut håret utan skapa andra frisyrer. Men allt detta, förutsatt att du korrekt kan bestämma vilken hårtork som är bättre för ditt hår och kommer att veta exakt hur du använder den här eller den där bilagan.

  Hur man använder en hårtork?

  Oavsett produktens märke och egenskaper är principen om deras arbete exakt samma, så användningsreglerna är desamma:

  1. Ta med hårtork i håret och sätt på det.

  Det är viktigt! Det är nödvändigt att hålla strömknappen intryckt hela tiden. Den här tekniken hjälper till att undvika hårfläckar och gör att du plötsligt kan stoppa åtgärden vid rätt tidpunkt.

  1. Varm luft och en roterande borste börjar arbeta i din valda riktning.

  Hur man väljer en hårtork?

  Hittills kan varje älskare av experiment med hår välja önskad modell av vilken tillverkare som helst, för valet är väldigt brett. Vad ska jag leta efter när du köper den här användbara enheten, vilken hårfönstret är bättre?

  Enhetsdiameter

  Det är nödvändigt att välja rätt parameter för att undvika att håret smälter medan gadgeten körs.

  Det är viktigt! Ju längre håret desto större diametern på enheten rekommenderas att välja. Denna parameter beror alltid på hårets längd.

  effekt

  Denna parameter indikerar instrumentets prestanda. Den bästa effekten för en hårtork av denna typ är 1000-1200 watt.

  Det är viktigt! Kraft - en parameter som nödvändigtvis måste registreras i enhetens pass.

  Komplett uppsättning

  Standardutrustning:

  • flera borstar med olika diametrar;
  • ånggeneratorer;
  • krullningstänger;
  • platt kam.

  Det är viktigt! För att ge ditt hår chic krullar och styling i de invecklade frisyrerna bättre att använda speciella tang. Våra tips hjälper dig att hitta den bästa enheten. Följ länken och ta reda på hur du väljer curling hair.

  Om, förutom standarduppsättningen, ytterligare enheter ingår i förpackningen, är det bara ett plus för denna modell, eftersom tillbehör till en hårtork kommer att vara till nytta för dig.

  Det är viktigt! Borstar med naturliga borst har en positiv effekt på hårets hälsa och gör det mer välskött.

  Det är mycket bekvämt om alla munstycken är i en speciell väska - så de kommer inte att gå vilse och skadas inte under lagring.

  Det är viktigt! Var noga med att kontrollera innan du köper att alla munstycken är ordentligt fastsatta på basen av enheten. Om det finns brister i denna fråga är det bättre att välja en annan modell.

  Uppvärmningstemperatur

  Alla vet att höga temperaturer påverkar hårets struktur negativt. För att undvika överdriven krullning är det nödvändigt att välja rätt hårtork. Enheten med uppvärmning inte högre än 60 grader är optimal.

  Det är viktigt! Har du någonsin velat radikalt ändra ditt utseende? Det är säkert svårt att bestämma. Modern teknik kommer till räddning. Försök att förhandsvalka en hårklippning på datorn.

  jonisering

  Det här läget skyddar hårstrukturen från skador som orsakas av höga temperaturer och effektivt bekämpar problemet med elektrifierande hår. Eftersom det här problemet är mycket vanligt under vintersäsongen, söker många kvinnor enheter med närvaron av det här läget.

  Ångfuktning

  Det här läget tillåter att curls modelleras nästan omedelbart, medan de inte torkar håret.

  Blåsningsläge

  Välj apparater som har ett annat lufttillförselläge. Var och en av dem är utformad för att uppnå ett specifikt mål:

  • Varmluft - att torka håret.
  • Varmluft - för modellering av hår.
  • Kall luft - för att bestämma resultatet.

  Det är viktigt! Tack vare kall luftblåsning uppnås en långvarig fixeringseffekt.

  Som du kan se är alla tre lägen mycket viktiga, så du bör ägna särskild uppmärksamhet åt deras tillgänglighet när du köper en hårtork.

  Närvaro av en sladd eller dess frånvaro

  Bland valet av moderna apparater för att skapa frisyrer finns en hårtork med en sladd och utan den. Därför är principen lätt att bestämma vilken hårtork som är bättre:

  1. Om du köper en enhet för resa, blir en trådlös enhet ett bekvämare alternativ.
  2. Om det behövs för användning hemma, välj sedan en modell med en sladd.

  Det är viktigt! I det senare fallet måste sladden vara spiral. Detta undviker att vrida det under installationen.

  material

  Var uppmärksam på materialet från vilket enheten är tillverkad. Det bästa alternativet för håret skulle vara om hårtorken kommer att ha en keramisk beläggning. Detta material är mer försiktig med håret och torkar inte ut så mycket som metall hårborttagborstar.

  Det är viktigt! Kvinnor älskar att experimentera med sitt utseende och använda olika enheter för att skapa en oemotståndlig bild. I en annan av våra recensioner berättade vi i detalj vilken multi-styler som är bättre.

  Vilken typ av hårtork att välja: vanlig eller professionell?

  Många kvinnor har ett val mellan en vanlig och professionell hårtork. Vad är skillnaderna mellan dessa två typer? - De är som följer:

  • Ström. Professionella enheter arbetar med en effekt på 2400 watt. Den vanliga - vid 800-2400 watt.
  • Modes och munstycken. Den vanliga enheten har inte så stort urval av munstycken och lägen. Vid standardutförande: till 4 munstycken och 3 temperaturförhållanden. Professionella hårtorkborstar är utrustade med mer än 10 munstycken och har olika sätt att torka håret.
  • Kostnad. Professionella enheter är alltid mycket dyrare än vanliga hårborstar.
  • Ledningslängd I den professionella typen av enhet är ledningslängden 3 meter, medan den i en konventionell enhet är 2 meter.

  Det är viktigt! En oerfaren användare rekommenderas att köpa en vanlig hårtorksmodell med ett tillräckligt antal funktioner och tillbehör. Inte alla kan klara av enheten med stor kraft, och det här är skönt med snabbt hårskador.

  Hårtork Tips

  För att frisyren ska vara riktigt vacker och snygg, är det nödvändigt att lära sig hur man korrekt använder en hårtork. Användbara tips hjälper dig definitivt ta reda på var du ska börja och hur man gör det:

  • Innan du börjar använda hårtork, applicera mousse eller gel för speciella ändamål på håret.
  • Välj önskad temperatur och luftflöde.
  • Plocka upp ett munstycke som är nödvändigt för en frisör.
  • För att undvika obehaglig hårfläckning måste strängar tas inte för breda, oavsett borstens längd.
  • För att uppnå en stor volym hår i rotzonen, innan håret är pålagt, är det nödvändigt att torka håret vid själva rötterna med en vanlig hårtork.
  • För att räta ut håret måste du hålla en roterande pensel längs strängarna tills du uppnår önskat resultat.
  • För att vrida hårets ändar, värma upp dem och stoppa borsten. Gör flera liknande cykler, och du kommer att uppnå önskad effekt.
  • För att ge ditt hår extra glans, använd en rund borste med naturliga borstlar under hårtorkning.
  • Det maximala beloppet ger speciella munstycken - diffusorer. Det är just detta munstycke som är bekvämt att använda för lockigt hår.
  • I de första torkningsstegen rekommenderas att man använder hetluft. I sista skedet, för fixativ åtgärd, blåsa håret med en ström av kall luft.
  • Du bör inte använda den maximala rotationshastigheten för borsten och torka stora hårsträngar. Det är möjligt att uppnå motsatt effekt till det avsedda resultatet.
  • Den andra rotationshastigheten är ganska lämplig för modellering av hår på tjockt hår och den första - på tunna.
  • Förvara enheten i en speciell behållare och tillbehör - i påsen.

  Det är viktigt! Det är nödvändigt att genomföra regelbunden rengöring av hårtorken från hår och damm.

  Hur ofta kan jag använda en hårtork?

  Den optimala användningsfrekvensen för en hårtork är 3-4 gånger i veckan. Regimer med användning av kall och varm luft förblir prioriterad.

  Det är viktigt! Det rekommenderas inte att använda den här enheten för hårstyling varje dag. Trots alla försiktighetsåtgärder och skydd är håret skadat på grund av friktion. För att håret ska se ut hälsosamt och välskött måste du ordentligt ta hand om dem. Läs våra tips om hur du bryr dig om ditt hår.

  Bästa hår hårtork borstar

  Vi uppmärksammar betyget på de bästa hårborkborstarna, vilket tog hänsyn till användarens återkoppling, specifikationer och pris på enheten. Med den här informationen blir det mycket lättare för dig att bestämma vilken hårtork som är bättre.

  Philips HP8664

  Denna modell är en av de bästa hårdborstarna till rätt pris.

  funktioner:

  • Effekt - 1000 watt.
  • Det finns ett joniseringsläge.
  • Ingår är två munstycken med diametrar på 50 och 30 mm.
  • Dysans rotation kan ske i olika riktningar.
  • Munstycken har en keramisk beläggning.

  fördelar:

  • Snabb och effektiv hår styling.
  • Hårtorken är lätt att använda.
  • Borstar borstar är av naturligt ursprung.
  • Laying utförs sparsamt.

  nackdelar:

  • Lätt kort ledning.
  • Hårtork kan inte ge hårvolymen.

  Rowenta CF 9320

  Kostnaden för denna enhet är något lägre än priset på ledaren av vårt betyg, men egenskaperna är nästan lika.

  funktioner:

  • Effekt - 1000 kW.
  • Det finns ett sätt att kyla luften.
  • Det finns ett joniseringsläge.
  • Innehåller två munstycken med diameter 30 och 50 mm.

  fördelar:

  • Ergonomisk design.
  • Effektiv styling. Gjort hår hemma med denna enhet är inte sämre salong styling.

  nackdelar:

  • Tillräcklig vikt på enheten.
  • Trots närvaron av det kalla luftflödesregimen frigörs inte den kalla luften som tillverkaren lovar. Istället kommer en ström av varm luft in.
  • I varmt blåsläge släpps hetluft.
  • Munstycken är inte helt bekväma och kan leda till att håret dras ut.
  • Instrumentmanualen har fel i beskrivningen.

  BaByliss 2735E

  Värt konkurrentmodell av de två första enheterna.

  funktioner:

  • Effekt - 1000 watt.
  • Det har två sätt att använda.
  • Det finns ett sätt att jonisera och blåser kall luft.
  • Strömindikator.
  • Enhetssladden roterar runt en axel, vilket förhindrar frakturer och böjningar.
  • Förekomsten av ett borttagbart filter.
  • Inkluderat är 4 munstycken, inklusive en rätare och ett nav.
  • Munstycken har en keramisk beläggning.
  • Borstar roterar automatiskt.

  fördelar:

  • Perfekt hår styling.
  • Styling tid, även tjockt hår tar inte mer än 10 minuter.
  • Tillförlitliga fästmunstycken.
  • Borstar har naturliga borstar.

  nackdelar:

  • Enheten är ganska bullriga på jobbet.
  • Det finns ingen slinga för att hänga.
  • Materiell vikt, speciellt vid långvarig användning.

  Bosch PHA2662

  Modellen har mycket bra egenskaper, men användarrecensioner är tvetydiga.

  funktioner:

  • Effekt - 1000 watt.
  • Två driftsätt.
  • Förekomst av joniseringsläget och kallt obduv.
  • Det finns ett fall för att lagra enheten.
  • Överhettningsskydd.
  • Innehåller 3 munstycken.

  fördelar:

  • Klarar med hår och styling.

  nackdelar:

  • Långt hår när man arbetar hårtork borstar är trassliga och suger in i luftintaget.
  • Varmluft har en mycket hög temperatur, vilket inte har en mycket bra effekt på hårets tillstånd.

  Bosch PHA5363

  Denna modell är den billigaste bland alla ovanstående. Men hon finner ändå hennes användare tack vare hennes goda prestationer och meriter i arbetet.

  funktioner:

  • Effekt - 700 watt.
  • Den har tre sätt att använda.
  • Möjligheten att reglera luftflödet och lufttemperaturen.
  • Det finns joniseringsmetoder och kallt luftflöde.

  fördelar:

  • Var försiktig med hår, vilket är viktigt för denna typ av gadget. Även efter långvarig regelbunden användning delar håret inte upp.
  • Att lägga är lätt.
  • Ergonomisk design.
  • Bra byggkvalitet och hållbart material.
  • Lättvikts.

  nackdelar:

  1. Relativt hög ljudnivå.
  2. Det finns fall av sprutfästdon.
  3. Diametern hos det stora munstycket är relativt litet.

  Det är viktigt! Många tjejer gillar att använda olika intressanta hårnålar. Om du gillar att skapa exklusiva saker med egna händer, har vi för dig en mycket intressant post "Hur man gör hårbanden med egna händer?".

  tagningar

  Förutom dessa fem modeller finns det ett stort antal värdefulla instrument för detta ändamål. Att veta de grundläggande urvalskriterierna och besluta om en enskild uppsättning nödvändiga funktioner, kommer säkert att köpa den väldigt nödvändiga saken. Modell de mest fashionabla frisyrer hemma. Med en hårtork är det så enkelt som möjligt!  Nästa Artikel
  En annan min masochka för hår. Om alla fördelarna och nackdelarna.