7 produkter för enkel kamning


Problemet med mattat hår från tid till annan står inför vart och ett av oss. Tänk på de verktyg som hjälper dig att enkelt ta bort håret.

Cosmetics överflöd - oavsett hur man blir förvirrad

Titta igenom hyllorna i affären ser du produkter av olika storlekar, design och priser. Vad är gömt i attraktiva burkar? Ingredienser! Det bör vara uppmärksamt. Bland huvudkomponenterna i de medel som ger silkiness till håret, representeras vanligtvis av oljor av vegetabiliskt ursprung och silikon.

Kombinera pensel: Belita Spray Light

Det vitryska företaget Belita-Vitex har etablerat sig på marknaden som en tillverkare av billiga, men samtidigt ganska bra när det gäller deras kosmetika. Ett av dessa mycket budgetsprayer är ShineNutrition.

Och det gör det verkligen lätt att kamma, och när det appliceras på våta eller torra strängar ger glans till lock. En spray-shine appliceras efter shampooing eller på torrt hår för ytterligare näring, som tillhandahålls av oljan i den (men det finns även silikoner). En vacker bubbla och samma vackra pris (lite mer än 100 rubel) kan inte utan glädja sig.

Det mest populära botemedlet är det bästa?

Varumärket Gliss Kur kräver ingen separat presentation. Express luftkonditionering presenteras i form av en spray. Som en del av dig hittar du aprikosolja, keratin, panthenol, silikoner. "Flytande silke" är lämplig för torrt, skadat hår som har utsatts för frekvent färgning, termo-läggning och andra faror.

Spray ger omedelbart lätt kamning, glans och elasticitet. Det viktigaste - överdriv inte det med mängden applicerad produkt. Du vill inte få effekten av smutsigt, smutsigt hår, eller hur?

L'Oreal - du kommer inte att förstöra din frisyr med olja

Mytisk olja från en ansedd tillverkare lovar lätt kamning förutom att skina hår. Kompositionen kombinerar silikon och naturliga oljor av avokado och druvfrö. Som ett plus bör noteras lätt textur och bevarande av hårvolymen. Lämplig oljeskin för naturligt och färgat hår.

Professionellt kammarverktyg till ett överkomligt pris.

Det fuktgivande serumet från det kända varumärket Kapous har bara ett så rimligt priskvalitetsförhållande. Dual Renascence 2 Phase är en bifasisk spray spray som fuktar håret och gör det lätt att kamma. Lämplig för de som ofta använder ployku eller järn, eftersom det innehåller termiskt skydd.

Lyxläkemedel för omfattande vård

Du kan få inte bara lätt kamning, men också en omfattande toppklassig behandling med den universella sprayoljan Kerastase Macadamia Healing Oil Treatment. Fin likformig sprutning är ganska ekonomisk. Spray innehåller arganolja och macadamia, kan användas separat eller för berikning av färger och masker för hår. Priset är naturligtvis högt (för en volym på 125 ml ca 1.800 rubel).

Barnmedel för vuxna tjejer

Du vet att spädbarn har samma problem med hårflätning! Till hjälp av barnen och deras mammor kommer sprayen av det välkända Jonsons Baby varumärke med det lovande namnet "Easy combing". En ganska lätt konsistens innehåller tyvärr silikon. Hjälper med att ta bort jämnt långt hår.

Billig salongspray

Estel Curex Therapy kallad "Intensive Recovery" försvinner hårets yta. Detta gör kamningen enklare. Oljorna och keratin i sprayen närmar sig krullarna och låter dig riva upp strängarna.

Skönheten i håret är feminint, det är ett bra humör och beundrande blickar av män. Och ändå - det här är en älskas önskan att röra på dina lockar, att känna sin silkighet och delikat arom.

© Artikel författare: Irina Belyaeva

Översikt över verktyg för lätt kamning av hår

Tjockt hår - drömmen om många kvinnor. Men deras ägare vet hur svårt det är att ta hand om sitt hår, eftersom en lyxig chock tenderar att vara förvirrad. För att underlätta styling och förhindra hårfläckor behöver du utveckla ett system: Välj en kam och hjälpmedel för lätt kamning av hår, samt följa enkla regler för vård av hår.

Orsaker till hårflätning

Huvudskälet som leder till förtrollning är strängskada. Torrt hår knyts ständigt i knölar, magnetiseras och huddlas i mattor. Det finns många faktorer som orsakar skador:

 • felaktigt vald schampo, vägran från balsam eller balsam;
 • färgning, perm;
 • användning av hårtork, krusjärn och strykning utan värmeskyddsmedel;
 • kamma håret omedelbart efter tvätt
 • brist på vitaminer i kroppen;
 • torr hårbotten;
 • snygg frisyr;
 • kronisk trötthet, stress, sömnbrist;
 • olämplig kam;
 • stanna i solen eller i kylan utan huvudbonad;
 • salt eller klorerat vatten.

Tänk också på enskilda poäng:

 • Krokigt hår är mer förvirrad än ens.
 • Naturligt tunt hår är lättare att elektrifiera och förvirra.
 • Långt hår är mer benägna att knyta än kort.

Anti-smittande kosmetika

Det är inte svårt att köpa ett verktyg för att underlätta kamning: deras val är mycket stort.

Shampoo, balm, balsam

Detta är ett grundläggande hårvårdssats.

Shampoos rensa håret från föroreningar, ge det sken, glans och volym. Det finns inte så många schampon för lätt kamning, men de är fortfarande kvar: till exempel, Constant DELIGHT professionell schampo. Nackdelar med användning av schampon är inte, förutom den individuella intoleransen hos komponenter och felaktigt utvalda verktyg.

Balm skapar ett skyddande skikt, närmar och fuktar håret, underlättar styling. Det är bättre att använda shampoo och balsam av samma märke. För att balsam ska fungera är det nödvändigt att applicera det på rent, vått hår längs hela längden, håll i cirka tio minuter och tvätta sedan.

Balsams utbud är bra: Constant DELIGHT, balsam från PANTENEPRO-V eller FABERLIC, balsam "Herbal Medicine" hos hushållet Pure Line. Nackdelarna med att använda sådana produkter innefattar bristen på dispensrar för vissa av dem, en minskning av frisyrens volym (ett antal balm verkar hålla fast vid håret), närvaron av silikoner som en del av billiga produkter, möjligheten till en beroendeframkallande effekt.

Konditioneringsmedel i åtgärd liknar balm, men de har en ytterligare antistatisk effekt. Använd efter tvätt på rent, torrt eller handdukstorkat hår. De flesta luftkonditioneringsapparater kräver inte sköljning, så de är mer praktiska än balm. Du kan också välja en 2-i-1-balsam-balsam.

Praktiskt taget alla kosmetiska märken erbjuder hårbalsam: Glisskur Olje Nutritive, Desert Essence Coconut, Bonacure Fuktspark Spray Conditioner Spray Conditioner från Schwarzkopf, Londacare Curl Definer Conditioner Lotion. Conditioners har några nackdelar: ökad talg vid applicering av balsam till roten och hårbotten, såväl som oekonomisk användning.

Sprayen

Sprayer gör det lättare att kamma genom att fukta trådarna, vilket ger dem styrka och elasticitet. Skapat på vattenbasis gör de inte hår tyngre och luktar bra. Sprayer kan användas tillsammans med balsam för att förbättra dess effekt, eller självständigt.

Populära produkter inkluderar Estels Curex Therapy Spray Lotion, ShineNutrition Spray från Belita-Vitex, ett vitryskt företag, Gliss Kur Spray OIlNutritive från Schwarzkopf, Absolute Strength Spray Balsam. Aprikos och Shea Butter av Avon.

Tänk på nackdelarna med att använda sprayer för enkel kamning:

 • åtgärd betyder kort: efter nästa hårtvätt behöver du återanvända sprayen;
 • i vissa fall finns det en ökning av fet hår;
 • Ett antal sprutor skiljer sig från ett högt pris.

masker

Den höga koncentrationen av näringsämnen i masksammansättningen ger djup näring, fuktgivande, behandling och utjämning av håret. Masker appliceras på tvättat vått hår. Tvätta dem med varmt vatten utan schampo, annars kommer betydelsen av proceduren att gå förlorad.

Masker rekommenderas att göra 1-2 gånger i veckan om håret behöver intensivvård, eller 1-2 gånger i månaden för förebyggande. Populära varumärken av hårmaskar är "Brelil" Havre Mask, Estelle, REVIVOR Intensivetherapy, "Naturika".

Masker har inte bara fördelar, men också nackdelar. De flesta av burkarna har inte dispensrar, vissa verktyg är svåra att distribuera i lockar, och några av dem är dåligt tvättade.

Olja, flytande kristaller

Flytande kristaller är en terapeutisk och profylaktisk outplånlig lösning. Det omsluter varje hår, skapar en skyddande film och gör det till och med det mest förvirrade håret till lydigt och smidigt. Effekten uppnås på grund av de oljor och växtekstrakter som ingår i produkten. Enligt dess egenskaper kan kristaller ersätta sprayer och balm.

Den enda nackdelen är att efter att ha använts med flytande kristaller blir håret snabbt fett, så produkten bör användas mycket mätas. Ägare av fet hudtyp är bättre att överge flytande kristaller till fördel för sprayen.

sera

Serum är en outplånlig effektiv botemedel som ger näring och stärker håret utan att väga ner det. Det utför även en termisk skyddsfunktion och förhindrar skada under torkning, lindning eller flätning. Det rekommenderas att använda serum efter varje shampooing. Du kan ansöka om vått och torrt hår.

De mest kända hårserierna är: Dove Therapy Radiance and Shine, Fructis Hair Mass Filler, Reistill Hair Serum Antiage Ren Revitalizing, Kleral System med linolja.

När du väljer ett serum, kom ihåg inte bara dess fördelar, utan även eventuella nackdelar. Till exempel, nyligen finns det många verktyg av låg kvalitet, efter vilken användningen av trådarna blir orörlig och snabbt blir smutsig. Noggrant kontrollera kompositionen: vissa serum är sammansatta av silikoner som ackumuleras på håret, vilket gör dem tyngre.

Fonder för barn

Tunna barnkrullar är ofta förvirrade och dåligt kammade. Du kan ändra detta med hjälp av speciella barns verktyg.

 • Johnsons älskling. Spray Johnson klarar även med komplexa mattor. Applicera produkten över hela längden och kamma trådarna från tipsen till rötterna. Observera att det räker ut lite krullning.
 • Liten älva En annan spray som löser problemet med den eviga förvirringen. Den vattna konsistensen gör det inte tungt, det fuktar perfekt och ger glans, men sprayen klämmer upp håret lite.
 • Från det bästa av Oriflame "Beautiful Rapunzel." Verktyget försvårar tunt hår på grund av dess gelliknande struktur.

Dessa sprayer är bra för vuxna. Den säkra sammansättningen och effektiviteten hos barns anti-tangle-sprayer lockar många kvinnor.

Folkrättsmedel mot matt hår

Du kan lösa problemet med att krossa utan att köpa kosmetika, med hjälp av folkrecept. Deras förberedelse tar inte mycket tid, och effekten kommer att ligga på en skönhetssalong.

Herbal decoction för sköljning

Herbal decoctions lösa många problem, om du väljer rätt ingredienser. För att underlätta repor är ett avkok av kamomill, kolfot, basilika, nässla och en sträng lämplig. Buljonger och växtbaserade infusioner används efter shampooing: skölj vått hår med dem och tvätta inte. Nackdelen med att använda dem är att vissa örter kan orsaka allergier.

Recept mot trasa med eteriska oljor

Du kan göra en spray genom att blanda din favorit balsam med varmt vatten i ett förhållande på 1: 9 och tillsätt 2-3 droppar av någon essentiell olja. Alla kan underlätta hårvård. Häll produkten i en sprayflaska och applicera innan kammen längs hela längden. Curls kommer inte bara att lätt separeras, men luktar också bra. Nackdelen med att använda eteriska oljor för styling är att inte alla kvinnor tolererar sin skarpa lukt.

Anordningar mot tangling bör väljas individuellt. Samma kosmetiska produkt är perfekt för en kvinna och passar inte alls någon annan. För att hitta det bästa receptet måste du experimentera.

Användbara tips för hårvård

 • Bli av med de splittrade ändarna och lagret hår.
 • Lamination hjälper till att upprätthålla smidighet, och du kan även utföra proceduren hemma.
 • Titta på temperaturen: du måste tvätta håret med varmt och bekvämt vatten för huvudet. Varmt vatten provocerar att falla ut och stryka av strängar.
 • Applicera schampo med massagerörelser, inte ihop med vått hår med fingrarna.
 • Tvätt håret försiktigt med en handduk. Inget behov av att gnugga eller klämma dem.
 • Applicera termiska skyddsmedel före torkning.
 • Torka håret med varm luft eller låt den torka naturligt.
 • Inget behov av att kamma våta strängar.
 • Använd flera kammar. För vått hår är en kam med mjuka borstar, som en teaser eller en massage, bäst. Det är mer lämpligt att torka håret med en kam eller kam med glesa tänder.
 • Skur strängarna försiktigt och smidigt, flytta från tips till rötterna.
 • Varje dag, spendera minst fem minuter kammar. Det ger hårbottenmassage, aktiverar blodcirkulationen och förhindrar håravfall. Dessutom blir strängar som regelbundet kammas regelbundet, mer hållbara.
 • På vintern kan håret förvirras på grund av en hård krage eller halsduk. Om ett smidigt hårhår oundvikligen blir till en koltun, försök med att bära halsdukar av mjukare material, göra en svans eller fläta en fläta.

Hur man förhindrar trassigt hår

Hårförlängningar ser spektakulära ut, men bara om de är i perfekt skick. Felaktig vård kan leda till knutar i lederna av sina strängar med artificiella. Enkla rekommendationer hjälper till att undvika detta:

 • För att bygga, välj ett material som kallas "slav".
 • Tvätta inte håret första dagen efter uppbyggnaden.
 • Använd en mild schampo och balsam, men den senare - i små mängder, för att inte väga ner strängarna.
 • Köp en kam med en naturlig borst och sällsynta tänder utan munstycken i ändarna.
 • Börja kamma ditt hår när det torkar ut
 • Gör en korrigering i rätt tid, med angivande av den period då du bär de ökade locken från befälhavaren.

Hur man väljer en kam

För att underlätta håret är det viktigt att hitta rätt kam: med sällsynta och trubbiga tänder utan bollar och med långa borst av medelhårdhet. Ett bra alternativ är att köpa en kam som är utformad speciellt för hår som är benägen att haka ihop. Det finns tre mest populära företag:

 • TangleTeezer är en ovanligt formad borste med mjuka plasttänder. Kammarens särdrag är att den är utrustad med tänder av olika längder - detta ger en massage i hårbotten. Denna borste är särskilt lämplig för ägare av långt och lockigt hår.
 • Hairbean är en budget analog tangtizer. Den böjda formen och mjuka tänder ger lätt kamning även tjockt hår.
 • Macadamia - till skillnad från de föregående två har denna kam ett handtag, så det är bekvämare att lägga i handen. Macadamia kamar jämnt vått hår - en slät yta och tänder riva inte ut strängarna.

Det är inte nödvändigt att köpa välkända märken, men var noga med valet av en kam om du värdesätter din frisyr.

Spara inte på skönheten i ditt hår, spara inte tid att använda skyddande sprayer och balsam, välj de rätta vårdprodukterna, skäm bort ditt hår med vitaminkomplex och bra hårborstar - och skönheten i dina krullar kan bara avundas.

10 bästa spray för att kamma hår

Långt hår för en tjej eller en tjej är vacker. Och också mycket tröttsam. Särskilt på morgonen, när strängade strängar måste kammade. Detta kan göras utan "stridsförluster" ofta med en speciell spray för kamning. Det är bara allas hår är annorlunda, så att välja en bra detangler är inte lätt.

Vilket företag kammar hårspray

På jakt efter en detangler (strängspridare) vänder kvinnor först till sin favoritlinje av hårvårdsprodukter. Men inte alla populära tillverkare av schampo och balsam, verkar dessa produkter vara lika effektiva.

Det finns dock flera bekanta namn i rankningen av de bästa spraymärkena för enkel kamning:

1. L'Oreal (Matrix varumärke)

3. Le Petit Olive

5. Elf Laboratory (varumärke Dr Sante)

6. Mades Cosmetics

Även kamma håret faktiskt klarat sig sprayer nätverksjättar: Avon och Faberlic - i sina kataloger detanglery hittat det bästa för barnen.

De bästa enfassprayerna för att kamma hår

Det här är den mest omfattande familjen hårspärrande produkter. De bästa av dem kan till och med skryta av ytterligare egenskaper av fuktgivande och närande strängar.

Reparation Expert Detangler Spray Root Awakening av Mades Cosmetics

Spray komplexa åtgärder gör inte bara håret lättare, vilket underlättar kamningen. Det ger näring och stärker deras struktur, minskar risken för skador i ändarna och förhindrar håravfall. Den innehåller många bra efter komponenter: pantenol, vitamin E, keratin komplexa, fuktgivande jojobaolja och Camelina olja, vilket är precis ansvarig för lätt kamning. Det koffein ökar hår "livstid" och extrakt av rött te, skydda dem från yttre faktorer. Bubblans volym är 200 ml.

fördelar:

 • Mycket rik och för det mesta naturlig komposition;
 • Smoothes split ends;
 • Förenklar styling;
 • Nästan omedelbar omsorgseffekt
 • Innehåller antistatisk
 • Efter sprayen ser håret rent ut och "lever".

nackdelar:

 • Opak can - inte se hur mycket pengar som finns kvar;
 • "Professional" atomizer, vilket är obekvämt att använda på egen hand.

Kvinnor rekommenderas att applicera denna spray på håret från det maximala avståndet - utsträckt arm. Och för att inte göra krullarna tunga och ge dem optimal skötsel, är det bättre att använda detangleren oftare, men gradvis.

Mane'N Tail Detangler combing lätt

Denna spray är föga kända brett utbud av långhåriga skönheter, men han var förvånansvärt effektiv. För sakens skull är värt att gräva på de virtuella hyllorna i nätbutiker - bara inte avskräckas av foton från hästarna. American Detangler innehåller silikon, till "patch" ytan av håret, liksom massor av nyttig växtextrakt: åkerfräken, mor och styvmor, klöver, älgört, hästkastanj och chaparali.

fördelar:

 • Finner inte och limar inte strängarna, även med överdriven applikation;
 • Glattar håret perfekt och gör dem lydiga;
 • God omsorg för torra och splittrade ändar;
 • Ger en märkbar förstärkningseffekt, ger en hälsosam glans.
 • Uppfriskar hår, så att du kan skjuta upp håret för en dag;
 • Diskreta blommiga dofter;
 • Stor volym av flaskan (355 ml);
 • Dispensern ger ett mycket fint moln av spray.

nackdelar:

 • På grund av den stora vikten är det inte särskilt bekvämt att använda sprayen först;
 • Inte en glamorös förpackningsdesign;
 • Dåligt klara av torrt hår.

Kunder noterar också att användningen av Mane'N Tail ökar effekten av användningen av närande och fuktgivande balm.

Spray för torrt hår Matrix Hydrasource Biolage

Ett annat omfattande verktyg som underlättar kamning av torkade trådar och ger dem rätt skötsel. Tillverkaren lovar att sprayen kommer att återställa dem, näring och fuktar. Spray är gjord på basis av oljor utan silikon och innehåller aloextrakt som stimulerar hårväxten.

fördelar:

 • Promised easy combing;
 • Mycket trevlig lukt;
 • Håret är inte fet, även om sprayens struktur är fet.
 • Curls snabbt få en hälsosam utseende;
 • Det tar bort statisk brunn
 • Ekonomiskt spenderad.

nackdelar:

 • Liten volym - endast 125 ml;
 • Fuktgivande är inte särskilt effektiv när den appliceras på torrt hår;
 • Dispensern ger för mycket moln och oljan kommer på väggarna.

Till skillnad från de flesta liknande produkter, bör detta spray-slöja endast appliceras på fuktigt hår för att behålla maximalt vatten i dem. Annars, med undantag för lätt kamning, kommer du inte att uppnå något av det.

Dr. Sante Argan Hair "Easy combing"

På grund av dess keratinhalt har denna spray en bra förstärkningseffekt, vilket ger återställande skadat och mycket torrt hår som behöver noggrann vård. Ytterligare skydd, näring och hydrering ger "flytande guld" - arganolja. En flaska volym är 150 ml.

fördelar:

 • Ingen limningseffekt eller hårdhet på håret;
 • Mjuka strängar och gör dem silkeslösa, ger en vacker glans.
 • Antistatisk effekt, särskilt märkbar på vintern;
 • En trevlig, men hård lukt;
 • Sensibiliserar fuktigt torkade tips;
 • Tillräckligt pris och tillgänglighet.

nackdelar:

 • Ej lämplig för fettigt hår;
 • Huvudet blir smutsigt snabbare;
 • Den lovade effekten av förstärkning är endast synlig vid tipsen.

Till håret är inte så fet, rekommenderar kunderna att inte applicera sprayen på rötterna. Annars är det en väldigt bra mjukgöring, som inte tillåter hår att förföras till nästa shampooing.

De bästa bifasiska sprayerna för att kamma hår

Dessa är något mer komplexa formuleringar - i huvudsak två produkter i en flaska. De har en komplex handling, så de skiljer sig lite från bra enfasfångare - förutom att deras effektivitet är högre. Här separeras den lätta oljebasen från resten av vätskan, och flaskan ska skakas noggrant före användning så att ingredienserna i den blandas.

Equave Sun Protection Detangling Conditioner av Revlon Professional

Fastän denna spray-conditioner är placerad som solskyddsmedel, kommer detangling Postcript inte att låta dem vars olydiga strängar blir trasslade ständigt passera den genom. Dessutom innehåller kompositionen ett stort antal UV-filter och är berikat med keratin, vilket stärker håret. Sold i 200 ml flaskor.

fördelar:

 • Vacker parfymkomposition sammansatt;
 • Håret håller sin form väl;
 • Överbelastar inte och limar inte lockar;
 • Fuktar mycket bra;
 • Mjuka strängar och förenklar styling;
 • Även om du överdriver det med ansökan, kommer det inte att ge effekten av smutsigt hår.

nackdelar:

 • I kompositionen finns praktiskt taget inga naturliga ingredienser.

Solskydd är idealiskt för sommarskydd av torrt hår. Men förutom honom i Revlon-serien finns det flera fler avstängare med olika effekter: grön för volym, matning blå och violett spray - speciellt för blond.

Estel Booster "Easy combing hair"

Produkten från den nya Beauty Hair Lab-serien är berikad med keratin och kollagen, vilket återställer elasticitet i håret och håller det fuktigt. Dessutom ingår silkeproteiner, som i teorin bör mata löken. Men för att de ska kunna agera bör booster appliceras på rötterna, och detta är ett direkt sätt att hyppigare torka huvudet. En flaska volym är 100 ml.

fördelar:

 • Smoothes hårvågor, gör dem smidiga;
 • Trevlig lukt - det känns naturligt;
 • Curls tryck inte och vackert skina;
 • Ingen klibbighet
 • Ta bort statisk elektricitet;
 • Hjälper med håravfall.

nackdelar:

 • Mycket liten flaska;
 • Priset är för högt.

Denna spray är bra att använda i kombination med närande kosmetika för hår. Silkeproteiner som ingår i det är inte värdefulla i sig, men det är bättre att inte hitta användbara ämnen som "bärare" av näringsämnen till de nedre skikten av huden.

Le Petit Olive Karite Argan Demelant Soins

Denna bifasning ger en närande effekt, så det rekommenderas att ta hand om skört och livlöst hår. Innehåller olivolja, som skyddar dem mot yttre påverkan, arganolja och sheasmör (fuktar och återställer strukturen). Sprayen tränger djupt in i håret, och eftersom det inte är nödvändigt att tvätta det, fortsätter det att fungera hela dagen, näring krullarna och håller vattenpartiklarna i dem. En flaska volym är 150 ml.

fördelar:

 • Naturliga oljor - en av de första i listan över komponenter;
 • Lätt konsistens väger inte strängar;
 • Mjuka mjukar håret;
 • Det finns ingen känsla av fett eller oljefilm;
 • Håret trycker inte och passar väl;
 • Sprutaren ger ett moln med mycket fin spray;
 • Lyxig doft;
 • Ekonomisk konsumtion.

nackdelar:

 • Lägger inte till extra glans
 • Vissa komponenter kan orsaka allergisk reaktion.

Kvinnor rekommenderas att applicera denna spray på torkat hår - så effekten av dess påverkan blir mer märkbar. Det viktigaste är att spruta den bort från strängarna och inte överdriva den med mängden så att inte fastna ihop "istappar".

Det bästa barnets hår sprutar

Barnens Estel Professional spray "Easy combing"

Den söta flaskan från "vackraste" serien har en ljus design som ditt barn kommer att älska. Vissa mödrar kände till detta verktyg som heter Estel my Angel, men det togs tillbaka från försäljning - nu har det återkommit i en uppdaterad form. Glättande spray med silikon gör tunt hår mer hanterbart och ger en vacker glans. Designad för barn från 3 år. Volymen på en flaska är 200 ml.

fördelar:

 • Copes även med mycket lockigt hår;
 • Skapar inte känslan av ett smutsigt huvud;
 • Belastar inte krullarna;
 • Hjälper att fläta snygga pigtails utan överflödighet;
 • Håret är inte förvirrat i flera dagar;
 • Ekonomiskt spenderad.

nackdelar:

 • Inte alla mammor gillar lukten, men det försvinner snabbt.
 • Pot-bellied-flaskan faller obehagligt i handen.

Avon Kids "tillgiven vård"

Ett mycket populärt botemedel för nätverksjätten finns i olika utföranden, men kompositionen och åtgärden förblir desamma. Nu säljs sprayen i en ljus orangefärgad flaska och är nöjd med lukten av vattenmelon och kiwi. Standardvolym - 200 ml.

fördelar:

 • Copes med tangles på långt hår;
 • Väl delar upp tjocka bönkrullar;
 • Trevlig lukt som mödrar och barn;
 • Det är en liten fuktighetsgivande effekt;
 • Relativt låg kostnad.

nackdelar:

 • Den innehåller silikon - det är bättre att använda det mindre ofta;
 • Sprayer ger för tätt moln.

I allmänhet kallar mammor Avon spray en av de mest effektiva bland barnens nätverksprodukter. Och även de syntetiska komponenterna skrämmer inte dem - det viktigaste är att deras döttrar inte sobar när de kammade.

Faberlic "Cat Malina"

Ett effektivt tvåfasmedel för att smidigt kombinera barnhår från BB-tjejen har en ganska lakonisk komposition, även om det finns få naturliga komponenter. Sprayet passade emellertid alla nödvändiga test och visade sig vara säker.

fördelar:

 • Ingen fet känsla
 • Även överdrivna krullar kamma väl;
 • Långt hår förblir smidigt;
 • Lukten är "smaklig" och inte chymotisk;
 • Ta bort statisk stress.

nackdelar:

 • Liten volym av flaskan (100 ml);
 • Dispenser tugovat;
 • Lukt från hår försvinner snabbt.

Vilket hår borstspray för att köpa

1. För utmattad hår styling och salong förfaranden som behöver skydd och näring, kommer en "häst" spray Mane'N Tail göra.

2. För att underlätta repor av alltför torra trådar hjälper verktyget från den fuktgivande serien Matrix Biolage eller mer tillgänglig Dr. Sante Argan Hår med keratin.

3. De som letar efter den mest naturliga kompositionen för kamning kommer att tycka om den stramande detanglaren från Mades Cosmetics.

4. Extra näring till försvagat hår kommer att ge ett tvåfasigt verktyg Le Petit Olive.

5. På sommaren är det bättre att använda Spray-conditioner med UV-filter.

6. Estel Booster med antistatisk är perfekt för vinter och höst.

7. Avon Caress Care spray hjälper din lilla tjej med långt och starkt lockigt hår att kamma utan tårar.

8. Om ett barn har för våldsamma krökningar, kommer sammansättningen av Faberlic "Cat Malina" att klara dem.

9. Lilla prinsessor från 3 år och äldre kommer att tycka om tvåfasprodukten från Estel-serien The Most Beautiful.

Receptet på hemlagad spray för lätt kamning av hår

Hej alla! Vem läser mig ofta, vet han att jag ofta förbereder mer och mer nya recept för naturligt hemlagad kosmetika. Och idag vill jag fylla i min samling med ett mycket coolt och prisvärt verktyg som kommer att underlätta, man kan säga livet för ägarna av långt hår. Spray för lätt kamning av hår är väldigt lätt att göra hemma. Och inte längre behöver spendera pengar på dyra medel, det är inte klart från vad de görs, med olika konserveringsmedel och syntetiska tillsatser.

Jag har redan ett inlägg om de skadliga ingredienserna i kosmetika, jag råder dig att läsa den. Jag gillade verkligen detta recept eftersom det innehåller tillgängliga komponenter, det kan tillverkas med egna händer, sprayen är helt naturlig, och viktigast av allt, de fem med ett plus utför sina funktioner.

Mitt hår är inte länge, det finns inga problem i allmänhet med kamning. Men hennes dotter är motsatsen, de är mycket mjuka och når till midjan. Oavsett hur hårt jag försöker tvätta huvudet försiktigt, förvirra dem så lite som möjligt. Hur som helst, utan ett nödläge i form av ett skrot är inte fullständigt. Vid en tidpunkt blev jag trött på det och jag började leta efter ett verktyg som skulle lösa detta problem. På forumet var jag uppmanad att köpa en spray för hår, den är utformad speciellt för att underlätta kamning. Verktyget var ett välkänt varumärke, och jag visste redan exakt vad som ingår i dess sammansättning.

Och nyligen kom jag över ett recept, som jag omedelbart förberedde hemma och försökte på min dotters hår. Effekten var fantastisk, att jag var överlycklig, så jag beslutat att dela med er, mina kära läsare, detta mirakel recept som inte bara kommer att underlätta kamning, men också kommer att gynnas utan risk för hälsan.

Om du har styggt, krusigt eller ofta trassigt hår, då är deras hälsa i fara. Varje försök att kamma dem skadar hårfollikeln och hårbotten, och det här är inte bra.

Och jag märkte att sprayen närmar sig och fuktar, förbättrar elasticitet och elasticitet. Jag sprutar det ibland på mina tips.

Det är väldigt viktigt att inte använda botemedlet på rötterna. Från detta blir de feta. Det är värt att applicera det efter att ha tvättat ett huvud på något fuktigt hår. Sedan ska du försiktigt fördela vätskan i ändarna och mitten och försiktigt kamma med en kam med sällsynta tänder.

Hur man förbereder en spray för att lätt kamma håret hemma

För detta behöver vi följande komponenter:

 • Burk med spruta.
 • Torkad altea rot - 2 msk. När kokt har denna ingrediens en något slimig konsistens som ger en fantastisk kammande effekt. Dessutom behåller den perfekt fukt, ger dem jämnhet och glans, förbättrar hårstrukturen. I sin effekt liknar Althea rot liknande en outplånlig balsam.
 • Sikt eller gasbindning.
 • Vattnet är rent.
 • Arganolja - 1 msk. Fuktar och närmar sig.
 • Äppelcidervinäger - 1 msk. Det ger glans och smidig hårstruktur.
 • Eterisk olja (tillval). Om vilken sändning som är bättre att tillämpa, läs här.

Först gör ett avkok av Altheas rot. För att göra detta blanda 2 matskedar med två glas vatten, sätt på elden och koka buljong i 15 minuter. Då ska den filtreras och får svalna.

I buljongen tillsätt äppelcidervinäger, arganolja och 5 droppar eterisk olja. Häll vätskan i flaskan och blanda väl.

Det är allt. Receptet är verkligen väldigt enkelt. Förvara verktyget på en sval plats, och före varje användning, var noga med att skaka den.

Jag hoppas dagens inlägg har varit till nytta för dig. Om så är fallet, dela det i det sociala. nätverk och prenumerera på blogguppdateringar.

Jag skulle vara väldigt tacksam för feedback på hemlagad spray. Skriv dem i kommentarerna. Bra humör och hälsa åt dig! Hot kyssar! Hejdå!

8 bästa spray för att kamma hår

För ägare av långt, tunt, poröst, färgat eller hårt hår är kamning en lång och tråkig ritual. Om håret är mycket förvirrat och deras dagliga kamning har blivit ett stort problem, kommer speciella hårsprayer att vara en bekväm och ekonomisk lösning.

De bästa spraytillverkarna för enkel kamning

Konungarna av affärshyllor är de mångfärgade sprayerna av Gliss Kur från Schwarzkopf. De är relativt billiga, och en omfattande linje gör att du kan välja det lämpligaste sättet. Även bra sprayer från massmarknaden erbjuder märken Elseve och Fructis. Fans av professionell vård väljer överkomliga salonglinjer Loreal Professonel, Kapous, Estel, Ollin, "Elf" och bland lyxprodukterna Kerastase, Barex, Lebel, Rene Furfeter har fått mest godkännande av sprayer.

Många kvinnor har också uppskattat barnens kamborst för kamning från Johnson Johnson och den nationella oro Kalina, som gör ett utmärkt jobb med flickans och deras mammas fläckiga hår. Men man kan hitta sådana motsägelsefulla recensioner om samma märken av spray som det bara finns en väg ut: att köpa och prova!

Toppspray för enkel kamning: TOP-8

Expert Price gjorde en bedömning av 8 mest önskvärda, bästa och högkvalitativa hårsprayer:

namn

Ungefärligt pris, gnidning.

Särskilda funktioner

Betyg, på 10-punktsskala

Schwarzkopf Gliss Kur Express Conditioner Liquid Silk

det mest populära enkla combing sprayet

Loreal Professionel oljeljus "Mytisk olja"

bästa spray för skinnfärgat hår

Det fuktgivande Dual Renascence 2-fas KAPOUS serumet

billig professionell vård

Kerastase Macadamia Healing Oil Treatment hårsprayolja 125 ml -

den bästa "lyx" sprayen för enkel kamning

5. Spray för hår Johnson's Baby "Easy combing" 200 ml

Den bästa barnens spray för att kamma "vuxent" hår

Estel Curex Therapy Intensive Recovery Bifasic Spray Lotion

bra billig salong spray

7. Belita-Vitex Spray-Shine "ShineNutrition" 75 ml

högkvalitativ budgetspray från den vitryska tillverkaren

8. Spray Ultra Hair System

den mest tvetydiga hårsprayen

Och nu ska vi titta närmare på egenskaperna hos varje favorit.

1. Schwarzkopf Gliss Kur Express Conditioner Liquid Silk
det mest populära enkla combing sprayet

Genomsnittspriset i Ryska federationen: 290 s.

Spray för hår Gliss Kur - en av marknadsledarna. Lätt, lätt kamning, glans - det här är det som tillverkaren lovar och utför ärligt. Förutom silikoner innehåller Gliss Kur Express Conditioner aprikosolja, hydrolyserad silke, keratin och panthenol, vilket även hårstrukturen ger elasticitet. Enligt recensioner är sprayen bäst lämpad för torr och "uttömd" med tång och hårfärgning, ger dem en levande glans och lydnad.

fördelar:

 • slät kamning;
 • ger hår glans och elasticitet;
 • rimligt värde för pengarna.

Minus: Det är lätt att "skriva om" hår, inte rekommenderat för fet hår.

Typiska recensioner av Schwarzkopf Gliss Kur "Liquid Silk" Express Conditioner:

"Att spraya flytande silke, och gradvis övergav masken, oljan och resten av deras knepiga hårvård. Håret är slätt, levande och välskött, även en frisör märkte detta! "

"Den bästa hårsprayen, en värdig ersättning för balsam, när det inte finns någon tid att ta hand om håret. Avlägsnar omedelbart fluffighet och utskjutande tips. "

2.Learal Professional Mythic Oil 125 ml
bästa spray för skinnfärgat hår

Medelpriset i Ryska federationen: 900 s.

Varför i vårt betyg: lätt kamning + bländande glans.

"Mitik Oil" är en högkvalitativ blandning av silikon och naturliga oljor, som liknar den legendariska Kerastase Macadamia oljesprayen, men det är mycket billigare. Det märks att det är mycket lättare Macadamia - därför är det idealiskt inte bara för färgat hår, men också för naturligt.

fördelar:

 • kvalitativ sammansättning baserad på avokado och druvfröoljor;
 • ger en stark glans;
 • sparar hårvolymen;
 • mycket lätt vattnig konsistens.

Minus: alla samma "biter" pris.

Typiska recensioner av Mythic Oil oil shine:

"Den här hårsprayen är bäst, varje själs respekterande tjej borde ha det! Den lättaste konsistensen, otrolig hårglans och delikat arom. Inte oljig - efter att applikationen inte behöver tvätta händerna. "

"Oljan är vacker, mer anständig, jag har inte träffat. Jag blev hälsosamt långt hår med det utan brittleness och split ends. "

3. Fuktgivande serum Dual Renascence 2-fas KAPOUS
billig professionell vård

Genomsnittspriset i Ryska federationen: 380 s. (per 200 ml)

Denna hårspray har utmärkt valuta för pengarna. Kapus erbjuder prisvärd och mycket högkvalitativ salongvård. Blå bifasisk spray är lämplig för alla typer av hår, fuktar håret, men håller det rent och friskt. Den bästa hårsprayen med frekvent användning av strykjärn och hårtork och för resor till havet.

fördelar:

 • hydrolyserat keratin i kompositionen (behåller fuktbrunn);
 • termiskt skydd
 • fenomenalt lätt att kamma.

nackdelar:

 • lindrar inte statisk elektricitet på håret;
 • Det säljs bara i avdelningarna för kosmetika och salonger.

Typiska recensioner av serum Kapous:

"Ingen spray innan KAPOUS arbetade på mitt hår så vackert. Nu verkar det som att allt som var före honom inte fungerade. Efter att ha applicerat detta serum vill jag alltid röra på mitt hår, så mjuka och mjuka som de är. "

"Det räcker för mig att ha en Kapus zilch så att hans hår är unraveled! Plötsligt ".

4. Kerastase Macadamia Healing Oil Treatment Hårsprayolja
den bästa "lyx" sprayen för enkel kamning

Genomsnittspriset i Ryska federationen: 1800 s. (per 125 ml)

Varför i vår ranking: en rik omfattande vård.

Universal olja för näring, glitter och lätt kamning med mineraler och värdefulla macadamia och arganoljor. Skillar den minsta, viktfria sprutan. Förbättrar glans, inte bara unravels håret och underlättar kamning, men tillåter inte heller att de blir trassliga igen. Du kan lägga till andra behandlingar och hårfärg för bättre penetration av näringsämnen. Den har en märklig söt arom, resistent mot hår.

fördelar:

 • synlig effekt, särskilt på poröst, torrt och blekt hår;
 • ekonomisk konsumtion
 • justerar hårstrukturen tack vare argan och macadamia oljor.

nackdelar:

 • högt pris och liten volym;
 • tung konsistens är inte för alla.

Typiska recensioner av Kerastase Macadamia Healing Oil Treatment Sprayolja:

"Bättre hårolja! Håret blir tungt (på ett bra sätt), men inte slät, men silkeslen och smula. Blondiner med erfarenhet - den här sprayen är för dig! ".

"Jag behöver inte längre järnet - samma effekt kan uppnås med hjälp av två eller tre" puffar "av Macadamia olja! Men för friskt hår kan denna spray vara tung. "

5. Spraya håret Johnson's Baby "Easy combing"
Den bästa barnens spray för att kamma "vuxent" hår

Genomsnittspriset i Ryska federationen: 150 s. (per 200 ml)

Denna spray för att kamma barnens krullar har länge antagits av sina mammor. Modest "silikonisty" en del förmodligen inte kommer att glädja fans av alla naturliga, men det betyder att han gör särskilt efektivnost untangling hår, de inte riktigt fet och inte tynga. En viktig detalj - spray på torrt hår fungerar såväl som på våt.

fördelar:

 • demokratiskt pris med stor volym;
 • beprövad kvalitet
 • utmärkt disentangling av långt hår, inklusive torrt;
 • "Overdoing" är nästan omöjligt.

Nackdelar: innehåller inte ytterligare näringsmässiga och fuktgivande ingredienser.

Typiska recensioner av Johnson's Baby "Easy combing"

"Huvudfunktionen att underlätta kamning är att de fem med +, men gör inget annat. Jag tycker att den är lämplig för barn, intakt, oskadat, mjukt hår. "

"Det här är den bästa hårspray jag någonsin har försökt! Jag har lockigt långt, styggt hår. Och med denna spray, kammar lätt, blir lydig, lättare att göra hår. "

6. Två-fas Estel Curex Therapy Intensive Recovery Lotion Spray
bra billig salong spray

Genomsnittspriset i Ryska federationen: 280 s. (per 200 ml)

Verktyget är placerat som en professionell, men vi sätter det kanske i mitten mellan affärs- och salongärkena, både i pris och i praktiken. När sprayen appliceras, stänger Estelle hårkutiklet och jämna ut dess yta vilket gör det lättare att kamma. Den innehåller oljor som kan mata tappat hår, men det är osannolikt att denna åtgärd inte kommer att klara av uppgiften att intensiv restaurera (som anges på etiketten).

fördelar:

 • unravels hår väl;
 • bestående av avokadoolja och keratin;
 • rimligt pris.

nackdelar:

 • inte alla gillar en stark söt lukt;
 • Effekten är otillräcklig för professionell kosmetika.

Typisk Estel Curex Therapy Intensive Recovery Lotion Spray Recensioner:

"Den bästa kammen för att kamma för lite pengar! Mycket försiktigt sprayar, släpper håret, gör dem lydiga och blir inte feta samtidigt. "

"Med Estelle Kureks har kammen ditt hår blivit lättare, men för mitt hårda blekt hår är det helt klart inte tillräckligt."

7. Belita-Vitex spray-shine Nutrition "75 ml
högkvalitativ budgetspray från den vitryska tillverkaren

Genomsnittspriset i Ryska federationen: 130 s. (för 75 ml)

Hårspray från den vitryska oro Belita-Vitex innehåller samma oljor och silikoner, men mycket billigare! Verktyget blev överraskad av den utmärkta kompositionen med tvättbara silikoner och arganolja, presenterbart utseende och många positiva recensioner. Spray är utformad för enkel kammning av lockar efter tvätt och för applicering på torrt hår för näring. Perfekt för användning innan du stylar en hårtork, men i andra fall kan det vara tungt.

fördelar:

 • demokratiskt pris
 • arganolja i kompositionen;
 • glansigt glans hår.

nackdelar:

 • relativt tung;
 • svag fuktgivande effekt.

Typiska recensioner av spray-shine "Shine Näring "Belita-Vitex:

"Den bästa hårsprayen, även om det kostar mer, skulle jag fortfarande köpa den. Ger utmärkt glans, håret blir mjukt och aromen är helt enkelt magisk. "

"Jag jämförde den vitryska sprayen med en dyr professionell och kände inte skillnaden. Hår som silke, spetsarna är mjuka, lätta att stapla med hårtork. Mycket högkvalitativ vård till ett billigt pris. "

8. Spray Ultra Hair System
den mest tvetydiga hårsprayen

Genomsnittspriset i Ryska federationen: 1000 p.

Varför i vår ranking: en hårspray som har gjort mycket buller.

Internet innovation har genererat en hel del rykten, av vilka några är "expertpriser" tas för att skingra. Ultra Hair System - vårdande sprut baserad på kardborre och arganolja och vitaminerna A och E som är bra för håret, förbättra kamning och minska sprödhet. Som en del av den prickiga kanelolja, har en värmande effekt på hårbotten, söta extrakt, som har anti-svamp effekt, och lugnar huden daisy huvudet. Det här är allt. Naturligtvis kan dessa typer av produkter inte stoppa håravfall eller hjälpa till att växa nytt hår.

fördelar:

 • högkvalitativ (men inte revolutionerande) komposition baserad på burdockolja och växtekstrakter;
 • positiv effekt på hela längden av håret och hårbotten;
 • väldigt lätt att kamma.

nackdelar:

 • försäljning endast via Internet, hype, många förfalskningar.
 • tydligt dyr.

Typiska Ultra Hair System spray recensioner:

"Jag använder den bara en vecka, medan jag gillar det, kan mitt hår lätt kamma, eftersom släpet inte ser ut, det lever. Konsistensen är lätt, icke fet, fläckar inte håret. "

"Synligt näring hår, har en kumulativ effekt. Från tid till annan blir håret mer smidigt, det trycker inte på, det bryter mindre. Men efter en månad med användning av den angivna hårväxten observeras inte. "

Vilken typ av spray för att kamma hår väljer?

Så vi fick reda på att professionella sprayer i allmänhet visar sig bättre än butiksprayer, men priset är inte det viktigaste kriteriet för att välja denna produkt. Slutresultatet beror på kvaliteten på silikonerna och oljorna i sprayen och på hårets initiala tillstånd. Gör ett val och - ett framgångsrikt förvärv!

Professionella och folkliga lösningar för lätt kamning av hår

Varje tjej, som står inför problemet med förvirringskräm, vill använda det perfekta verktyget för lätt kamning av hår.

När man köper ett stort antal professionella schampon och balsam, liksom andra vårdprodukter, glömmer många ibland att korrekt kamning inte mindre viktigt är ett vårdförfarande än vad som helst annat.

Betydelsen av repningsförfarandet

Korrekt kamning är framför allt en hår- och hårbassamassage.

Efter kamning förbättras blodcirkulationen betydligt, varigenom håret får bra näring, flytande, subkutant fett och syre. Detta aktiverar i sin tur hårväxten.

Därför är det omöjligt att underskatta processen med lätt kamning. Huvudet ska alltid vara väl kammat.

Du måste hitta en bra kam och det rätta verktyget för att underlätta denna process.

Valet av hårborstar i butikerna är lika stort som valet av kosmetika. Detta försvårar processen, för när ögonen går upp är det svårt att fatta rätt beslut.

Därför bör du komma ihåg några enkla regler för att välja en kam.

Det första innan du köper något för ditt hår, ta hänsyn till typen av hår (längd, tjocklek, struktur, fettinnehåll, graden av skador på strängarna).

Naturligtvis är kamens material lika viktigt - det är bättre att det är naturligt borst eller trä.

Detta kommer att minska graden av elektrifiering av håret, såväl som naturmaterial, mindre skada strängarna.

Om problemet med statisk spänning är relevant, kan du köpa en speciell kam av antistatiskt material.

Ett annat objekt vid val av borsthår. Tänder måste ha tips som skyddar hårbotten och hårets yta mot mekanisk skada.

I inget fall behöver du inte ta en kam med metall eller snedställda borstat plasttänder - de kommer hela tiden att riva ut hår och skada hårbotten.

Om håret är mjukt, bör kamborstarna vara mjuka, respektive hårda hår, hårdare.

För tjejer med försvagat tunt hår är det bättre att glömma plastkam för alltid.

De kan välja produkter med trä eller mjuka borstar.

Om trådarna är torra och väldigt skadade eller oljiga på rötterna och spröda på spetsarna är det bäst att välja en vanlig kam.

Det hjälper hudens fett att komma på allt håret på grund av en bekväm design, som samlar talg och lämnar sedan på strängarna.

Plastmassageborstar är sanna samlare av smuts och damm. Om du använder dem ska du ofta tvätta och rengöra dem, och varannan månad för att köpa en ny kam.

Det skulle vara idealiskt att i arsenalen ha olika kammar och kamar med sällsynta tänder, trä och så vidare.

Men valet av det som måste kamma mest, är viktigast.

Professionellt betyder

Det finns så många kosmetika på hyllorna som det finns kammar. Att göra rätt val är mycket svårt. Och priset på produkterna, oftast, påverkar inte kvaliteten.

Det viktigaste betyder i alla fall - de komponenter som utgörs av. Vanligtvis är det vegetabiliska oljor och silikon.

Till exempel är Belita ett billigt kammaverktyg. Den innehåller mycket värdefulla oljor och högkvalitativ silikon, och priset är trevligt (lite mer än 100 rubel).

Laudatory recensioner bekräftar att efter att ha använt produkten finns det en glimt och lydnad.

Men det finns också nackdelar med användning: viktningseffekt på håret, brist på fukt.

Den annonserade Ultra Hair-produkten kostar mycket pengar och lovar en revolutionerande effekt. Faktum är inget sådant, tyvärr nej.

Det är inte klart varför prislappen är inställd på cirka 1000 rubel. Standardkomposition med burdock och arganolja, kanelkstrakt och vitaminer.

Effekten av att underlätta kamningsprocessen noteras, bedöms av recensionerna, men det finns inget särskilt med denna spray.

Ett av de mest populära verktygen för att underlätta förfarandet för kamning är den expressa luftkonditioneringen från tillverkaren Schwarzkopf.

Om du tror de entusiastiska recensionerna är effekten av det bara underbart. Air frisyr, fina mjuka strängar, bestående av användbara oljor och keratin.

Det är säkert att köpa produkten till tjejer med torra och skadade strängar, eftersom det, förutom att underlätta kamning, närmar håret med näringsämnen, fyller och nivåer strukturen och ger också hårets huvud en naturlig glöd.

Det låga priset kommer också att tacka - ca 300 rubel.

Hårolja i form av Kerastase Macadamia Healing Oil Treatment spray anses vara det bästa verktyget för lätt avkammning.

Detta är en dyr och mycket högkvalitativ produkt, som innehåller många värdefulla oljor, vitaminer och mineraler.

På grund av den fina sprayningen konsumeras flaskan under ganska lång tid.

Förutom att användningen gör kamning lätt, får flera strängar en stor mängd näringsämnen.

Olägenheternas olägenheter kan bara kallas ett högt pris. En flaska på 125 ml kostar omkring 2000 rubel.

En annan effektiv lösning är professionellt serum med effekten av fuktning Dual Renascence 2 Phase Kapous.

Tvåfasspray hanterar perfekt problem med svårigheter att kamma (och inte bara med dem).

Lämplig för dem som ofta använder rätare, tang eller hårtorkar. Nackdelen med detta alternativ är att du bara kan köpa den i butikerna av professionell kosmetika.

Estels bifasiska lotion anses vara ett professionellt och mycket effektivt sätt, men i praktiken, som ofta är fallet, kan något annat ses.

Den innehåller användbar keratin och värdefull avokadoolja, men det är slutet på det.

Kombinationen kommer givetvis att vara lätt att lindra, men produkten har inga speciella läkningsproblem.

Men priset är lågt, så för problemet med trassigt hår kan du säkert köpa.

Folkmekanismer

För att klara problemet med ofta förvirrande hår kan inte bara dyra kosmetiska sprayer vara effektiva, men billigare, populära recept.

Det enklaste sättet att förbereda en spray från den vanliga outplånliga balsam som alla använder efter att ha tvättat huvudet.

Du behöver bara upplösa 50 ml av produkten i 0,4 liter vatten. Efter användning som en vanlig spray, för att underlätta repor.

Gör också håret lydigt och mjukt avkok av kamomill (eller kalendula). Det kan användas för att skölja trådarna efter tvätt.

Men de mest användbara hjälparna i vård och underhåll av ett hälsosamt tillstånd är naturligtvis produkter från naturliga ingredienser.

Till exempel kan du prova en mjölkbaserad mask. För att laga mat måste du ta en äggula och en halv kopp mjölk. Allt är blandat och appliceras på rent hår.

Du kan fördela kompositionen över hela längden med en kam. Lämna masken i 15 minuter och tvätta sedan av.

Ett sådant verktyg släpper vågorna och fyller hårstrukturen med näringsämnen.

En annan folklösning med mjölk och persika. Fostrets massa knådas, piskas med ett glas mjölk och appliceras på håret.

Täck huvudet med en film och en handduk, håll i 5 minuter och tvätta sedan.

Du kan också göra kefir mask med tomat. Därför knådas frukten av frukten och 50 ml kefir tillsätts till den.

Kompositionen appliceras på att rengöra håret efter tvättning, du måste hålla i ca 10 minuter.

Ett annat recept, som används av folkhantverkare - mint hårbalsam, vilket underlättar förfarandet för kamning.

Du behöver bara koka fräscha eller torra löv av denna doftande växt med kokande vatten.

Insistera ca 10 minuter och filtrera vätskan. Använd avkoket för att skölja håret efter tvätt.

Som ett resultat normaliseras de metaboliska processerna i hårbotten och hårsäckarna, håret är mättat med användbara komponenter, blir mjuk, hanterbar och silkeslen.

Förutom användning av speciella formuleringar, när du har problem med kamning, kan du byta shampoo och balsam - de har också sitt inflytande.

Alla hårproblem uppstår oftast på grund av brist på korrekt vård, så det är mycket viktigt att bevara hårets hälsa, tvätta, torka och kamma.

Då kommer deras lysande utseende att glädjas varje dag.Nästa Artikel
7 bevisade sätt att tvätta färgen från håret