KOSMOPOLIT


Omedelbart ge täthet och densitet till även det tunnaste håret, utan att väga ner det, är inte en lätt uppgift, men den här magnifika topp tio gör ett bra jobb!

De bästa lösningarna för hårdensitet

1. Salon Feel Hair Dresser av Moltobene

Princip för verksamheten:

Namnet betyder "kläder för hår", och denna term uttrycker bäst essensen av läkemedlets effekt på dina lockar. Den innehåller keratin - protein, som i själva verket består av hår. När det appliceras på ytan av varje hår, visas ett ytterligare lager av keratin, alla hål fylls, håret blir jämnt och friskt. Och när det upphettas (t ex genom att torka med hårtork) ökar detta ytterligare lager i volym, vilket gör att varje hår nästan dubbelt så tjockt.

Hur man använder:

Hur man gör håret tjockt? Applicera en liten mängd för att rengöra, lätt vriden hår med en handduk, kamma den för jämn fördelning, blåsa torr, ge önskad frisyr.

Pris: ca 1500 rubel.

2. Matérialiste All-Over Thickening Spray från Kérastase

Princip för verksamheten:

Det specialpatenterade Intra-Cylane-komplexet bildar en ram runt varje hår, till vilket ceramider "klamrar": deras molekyler förstärker håret och ökar dess tjocklek. Om du blåser håret med en rund kam, kommer ditt hår att ta formminnet och behålla sin tjocklek och volym även vid hög luftfuktighet.

Hur man använder:

Popshikay på handflatan, värm upp produkten, gnugga händerna ihop och fördela produkten på vått hår.

Pris: ca 1600 rubel.

3. Diaboost HTX 3200 av Nioxin

Princip för verksamheten:

Produkten innehåller tre aktiva ingredienser samtidigt: niacinamid, panthenol och koffein. Med en enda applikation ger en omedelbar effekt tjockt hår, och med regelbunden användning gör håret mer elastiskt och elastiskt, så att de kan hålla sig rena längre och bättre behålla bulkstyling.

Hur man använder:

Hur snabbt gör håret tjockt? Efter varje hårtvätt, applicera på ren hårbotten med mjuk massage rörelser. Skölj inte.

Pris: ca 2500 rubel.

4. Bed Head Small Talk från TIGI

Princip för verksamheten:

Kuvertet, det här verktyget ökar inte bara hårets volym, utan också slätar dess nagelband, vilket gör att krullarna lyser och silkiness: de är mindre förvirrade, lätta att passa och ser bra ut. Bonus för hållare av konsistens haircuts: verktyget klarar av att betona enskilda strängar!

Hur man använder:

Om du bara behöver öka hårdets densitet, applicera produkten på vått hår, och om du behöver dela och strukturera trådarna - torka.

Pris: ca 1000 rubel.

5. Volumea av Rene Furterer

Princip för verksamheten:

Naturlig hårdensitetsförstärkare: Kärnan i denna produkt är ett växtextrakt av frukten av ceratonia, en sällsynt träd som växer i Medelhavsområdet. Detta extrakt består av polysackarider som tränger in i hålrummen och är fasta på hårets yta, gör det tätare och hårvolymen från rötterna. Samtidigt är håret lätt, smidigt och stannat längre.

Hur man använder:

Spraya på det pressade håret längs hela längden.

Pris: ca 1800 rubel.

6. "Got2b Pulver" av Schwarzkopf

Princip för verksamheten:

Till skillnad från ovan nämnda rättsmedel är det här inte en spray eller lotion, men pulver! De speciella mikrogranulerna i sammansättningen ökar håret vid rötterna och gör det tjockare och tätare. Samtidigt är pulvret på håret helt osynligt, det fetter inte rötterna och väger inte ner strängarna.

Hur man använder:

Torka håret, lägg ungefär en halv tesked pulver på din handflata, gnid den upp, bli förvånad över att kompositionen har blivit osynlig och gnid in i hårrötterna.

Pris: ca 250 rubel.

7. Expert Age Defy från Pantene Pro-V

Princip för verksamheten:

Lotionen innehåller vitamin B3, panthenol och koffein, på grund av vilket det verkar på ytan av varje hår, förtjockar dem och skapar effekten av att öka volymen på 6500 hår (vi har i genomsnitt 100.000 hår på huvudet).

Hur man använder:

Applicera på vått hår efter varje tvätt.


Pris: ca 900 rubel.

8. "Supervolym" av REF

Princip för verksamheten:

Mikropartiklar penetrerar ditt hår, vilket gör det tjockare och tätare. Detta är ett professionellt verktyg som stylister älskar, eftersom det kan appliceras även på otvättat hår, och håret kommer att se fräscht och voluminöst ut.

Hur man använder:

Spraya sprayen på hårets rötter, kam och lägg.

Pris: ca 1200 rubel.

9. Aveda Tjocklek Tonic

Princip för verksamheten:

Den 97% naturliga toninsätningssprayen förtorkar håret från rot till spets. Sprayens viktigaste ingrediens är amla, en ayurvedisk växt som har använts i Indien i århundraden för att bibehålla friskt hår.

Hur man använder:

Applicera på vått hår från rot till spets, torka, lyft det vid rötterna.

Pris: ca 3000 rubel.

10. Innova Inställning Hårförtjockning Elixir av Indola

Princip för verksamheten:

På grund av chitosan, panthenol och andra högteknologiska ingredienser som ingår i produkten är den skadade hårstrukturen fylld, de ser tjockare, mer voluminösa och friska.

10 produkter för förtjockning av tunt och torrt hår

Vad ett lyxigt tjockt hår ser ut är alla, men inte alla vet vad faktiskt detta intryck består av. Faktum är att volymen av lock och hårets faktiska tjocklek, som i teorin bör bestämma densiteten hos strängarna, inte alls är densamma.

Medel för förtjockning av tunt hår löser exakt det första problemet och på vilka sätt.

Hårstruktur

För att skapa utseendet på den synliga delen av håret - håraxeln. Den består av flera lager.

 • Kutiklet är det övre skiktet bildat av tunna celler som läggs överlappade som kakelmureri. Kutiklet ger skyddande funktioner och ger även strängarna jämnhet och glans. Om toppskiktet är skadat, förlorar håret fukt, blir torrt och sprött.
 • Cortex är en cortex som bestämmer hårdhetsstyrkan och elasticiteten. Cortex innehåller melanin, vilket ger en viss hårfärg.
 • Cerebral - består av mjuka keratinceller, innehåller lufthålor. Detta skikt ger näringsämnen och fukt till cortexen.

Hårets diameter är mycket liten: storleken på de tunna är mindre än 0,05 mm, medelstorleken är från 0,05 till 0,07 av dem och de tjocka är över 0,07 mm. Som statistiken visar har blondiner tunt hår, medelhår - brunetter och brunhåriga kvinnor. Det röda och tjockaste håret.

En liten tjocklek av blonda hår kompenseras av ett stort antal av dem, vilket emellertid inte alltid leder till det önskade resultatet - ett voluminöst och tjockt hårhår. Diametern hos håraxeln kan emellertid inte ändras på ett naturligt sätt: dess dimensioner bestäms av genprogrammet.

Diameterökning

En mängd olika konstgjorda medel gör att du kan ändra hårets tjocklek. Faktum är att alla metoder är indelade i två huvudgrupper.

 • För att täta håraxeln kan du skapa ett extra lager. Denna typ av transparent film, som omslutar håret längs hela längden och ökar därigenom diametern. Lagret är som regel vattentätt och lufttätt, vilket anses vara den största nackdelen med en sådan lösning. Men moderna vårdprodukter innehåller ofta inte polymera ämnen, men oljor, vilket gör en sådan film mycket säkrare.
 • Den andra metoden är förstöringen av kutiklet. I det normala tillståndet ligger de skalliknande cellerna i det övre lagret nära varandra varandra. Men under inverkan av vissa ämnen är detta arrangemang brutet och skalorna borstar. Således kan håren inte strama varandra och hårstålens diameter på grund av ett brott mot styling ökar.

Denna metod skadar allvarligt strängar, så idag är det inte populärt. Om det behövs, för att snabbt ge volymen, ta till sig en sådan lösning.

Vårdprodukter

För att göra håret tjockare och tjockare, använd schampon och balm, som består av ämnen som kan skapa en film. Den här filmen är väldigt tunn, men eftersom hårstrålens diameter är liten är effekten ganska märkbar. Det är emellertid omöjligt att ständigt använda denna typ av botemedel: ämnena skapar en glut-effekt, strängarna blir tyngre, kanske till och med mjäll framträder. Som regel används schampon och balsams för förtjockning av kurser - om en månad.

Tillverkare inkluderar schampon och vitaminkomplex, och protein för att göra krullarna mer hälsosamma, men när du väljer, måste du vara uppmärksam på de komponenter som ger hårförtjockning.

 • Silikoner - syntetisk eller vegetabilisk. Smidiga nagelskalor och skapa en transparent vattentät film. Silikoner skyddar trådarna mot fuktförlust, från mekanisk skada, men låt inte luften passera, vilket över tiden bryter mot hårets struktur. Shampoos, inklusive silikon, kan inte användas kontinuerligt.
 • Panthenol - ökar inte bara axelns diameter, men stärker det och förbättrar kutikens tillstånd. Att bli mer hållbart, hår kan skapa en större volym jämfört med torrt och svagt hår, men det finns faktiskt ingen förtjockning. Panthenol behandling är mycket effektiv.
 • Ceramider och proteiner har också större effekt på strukturen än på att öka diametern. Effekten av en substans volym skapas, men inte lika stabil och långvarig som silikoner.

Tips om hur man bryr sig om tunt hår och vilka produkter som är bäst att använda:

Det finns ett annat ovanligt alternativ för att öka volympulvret. De är ett torrt pulver som talk, som innehåller små partiklar av naturfiber. Pulver appliceras på torrt hår, nära rötterna och fördelas sedan längs krökets längd. I detta fall absorberar pulvret partiet fettet och fibrerna är fasta runt det naturliga håret, ökar dess diameter och markant ökar dess styvhet. Således är det möjligt för en obetydlig tid att nå maximal möjlig volym.

Pulver är mycket svårt att tvätta, så det betyder att daglig vård inte kan användas.

Shampoo för förtjockning av hår

Det bästa sättet att öka hårvolymen är ett ganska komplext komplex som ger både hårhälsa och en större volym. Det är nödvändigt att välja åtgärden med hänsyn till hårets särdrag: schampon för torra och försvagade strängar är inte särskilt lämpade för vård av feta och lockiga lockar.

Moltobene Salon Feel Hair Dresser

Translated betyder "kläder för håret". Den aktiva ingrediensen - keratin, fyller tomrummen och oregelbundenhet på hårets yta, vilket gör den mer voluminös och samtidigt mjukare. Det här är inte allt: när en hårtork torkas ökar filmen på håraxeln i volym. Ett av de fallen när du torkar hårtorken efter tvättning är obligatorisk. Shampoo värt från 1460 p.

Matérialiste Over-Thickening Spray av Kérastase

Komplexet av ämnen som utvecklats av specialisterna i företaget bildar en sorts ram runt håret. Keramider som utgör shampoo är fixerade på denna ram, vilket ökar hårvolymen avsevärt. Effekten kvarstår även vid hög luftfuktighet. Kostnaden för produkten - 1644 sid.

Diaboost HTX 3200 av Nioxin

Balm, inklusive koffein, panthenol, niacinamid. Kompositionen ger snabb åtgärd, och med långvarig användning gör strängarna elastiska och hållbara. Balm tvättas inte av. Det är värt mycket - 3265 sid.

"Got2b Pulver" från Schwarzkopf

Schwarzkopf pulver för att öka volymen. Pulvret appliceras på torrt hår i närheten av själva rötterna. Kompositionen är nästan färglös och ger omedelbar effekt. Kostnad - 300 r för 10 g.

Expert Age Defy av Pantene Pro-V

Innehåller panthenol, koffein och vitamin B3. Lotionen appliceras på locken efter tvätt och inte tvättas bort. Priset är den mest prisvärda - 160 p.

Hem rättsmedel

Folkmekanismer hjälper i många fall till att lösa hårproblemet utan hjälp av professionella schampo och balm. Användningen tar dock mer tid och kräver mer ansträngning, vilket är den största nackdelen med dessa metoder.

Mest populära recepten är baserade på användningen av smör - faktiskt kan detta ämne bilda en film. I regel innefattar masker också proteinkomponenter och växtekstrakter för att förbättra strukturen hos kutiklet.

 • Mycket populär mask av olja, brandy, honung och äggulor. För att göra det smälter 40 g honung, blandas med 50 ml brandy och oliv, persika, burdockolja, sedan tillsättes 1 äggula till blandningen. Kompositionen piskas och appliceras på krullarna - från roten till spetsen håller du masken i minst 2 timmar, huvudet omsluter försiktigt med en varm handduk. Du måste göra en mask minst 1 gång per vecka i 2 månader.
 • En utmärkt effekt ges av en mask med henna - detta ämne fyller hålrummen och oregelbundenheten i håret, vilket ger både färg och större volym. Om det inte är nödvändigt att ersätta färgen används färglös henna. Brew 4-5 matskedar, insistera 10-15 minuter, tillsätt 1 tesked brandy, 2 - olivolja och äggulor. Massan fördelas i krullar och hålls i 30-45 minuter. Kompositionen tvättas med varmt vatten. Utför proceduren 1 gång per vecka i minst en månad.
 • Brödmask - lämplig för både rakt och vågigt hår. 2-4 skivor svartbröd hälls med kokande vatten och lämnas för att svälla i 15-30 minuter. Ta sedan blandningen till ett grusigt tillstånd och sätt på rötterna. Wrap huvudet med en handduk, lämna masken i 1 timme, och tvätta sedan av det med varmt vatten.
 • Gelatinlamination - 3 matskedar gelatin löses i 5 matskedar vatten. Det borde vara en homogen blandning. När det har svalnat, lägg till 1 matsked balsam i masken och mixa. Blandningen behandlas försiktigt varje sträng och lämnar i en halvtimme. Wrap huvudet med en film och en varm handduk. Tvätta av med vatten utan schampo. Laminering bör utföras en gång i veckan.
 • Proteinmask - det ursprungliga receptet, vilket ger en bra effekt. I varmt vatten, späd 3 msk sojabönspulver, lägg sedan 2 matskedar socker till blandningen och blanda. Masken appliceras på våta rena strängar och hålles i 60 minuter. För att öka volymen räcker det med att utföra proceduren 2 gånger i månaden.

recensioner

Medel för att öka volymen är mycket olika. Men recensionerna om dem beror i stor utsträckning på läget av naturliga krusar och problemet som ska lösas.

 • Tatyana, 34 år gammal: "Under lång tid och ständigt använder produkter från Pantene Pro-V. De innehåller inte silikon, och volymen ökar markant. Och priset är överkomligt. "
 • Karina, 22: "Om jag behöver göra en extrem mängd, använder jag Schwarzkopf pulver. Pulvret behöver inte mer än en halv tesked, och volymen efter det ökar 3 gånger så exakt. Det är sant att pulver inte kan användas varje dag - du måste tvätta håret flera gånger. "
 • Ilona, ​​28 år gammal: "Jag har naturligt tunt hår, dessutom är det torrt, så jag vägrade att använda konventionella metoder för att öka volymen - fyllning, styling, under lång tid. Men schampo för att tjockna håret med en mängd. Jag tror att keratin är bättre än silikon eftersom det mjukar strängarna. Dessutom kan keratin användas konstant. "
 • Veronica, 29 år: "Använd nu" Elsev - volymen av kollagen ". Enligt min åsikt har håret blivit tjockare, i alla fall mer voluminösa. Shampoo är mycket ekonomiskt och skapar inte oljig glans. "
 • Lyudmila, 35 år: "Henna är ett utmärkt sätt att förbättra krullarna och ge den volymen. Jag använder färglös henna, som den röda färgen över tiden tyckte jag inte om mig. Färglösa skapar emellertid samma effekt: håret blir hårdare och tjockare, och strängarna håller perfekt frisyr. "

Medel för förtjockning av tunt och torrt hår innehåller nödvändigtvis vitaminer och proteinkomplex. Det är inte tillräckligt att öka hårets diameter - torra trådar behöver extra omsorg och näring, så när du väljer ett schampo eller en balsam måste du vara uppmärksam på den.

Ta reda på vilka hårklippningar som är lämpliga för tunt och sparsamt hår - TOP-5 bästa hårklipp

Se även: Vilka metoder hjälper till att göra tunt hår mer volymin (video)

Medel för tätning av tunt hår

Strukturen hos håret hos varje person varierar under hela livet. Spädbarn har en sällsynt och mjuk ner, med ålder blir det fullt hår och i åldern blir det tunnare igen. Emellertid orsakar inte bara åldersrelaterade förändringar metamorfos. Curls kan drabbas av det negativa påverkan av väderförhållanden, psykiskt obehag och andra faktorer. Nästan alltid signalerar de att någon typ av störning uppstår i vår kropp.

Hur kompakterar du låsen och gör dem tjockare? Vi kommer att studera butiks- och hemmetoder för håråterställning och lära oss att använda dem ordentligt.

Orsaker till utmattning

Hårets densitet, tjocklek och färg - kroppens genetiska egenskaper. Också utseendet på lock på grund av ras och deras omedelbara färg. Blondiner har till exempel de tunnaste håren, men de är ganska mycket. Gingerlås är de mest porösa, det är därför de ofta utsätts för delaminering och bräcklighet. Mörka lockar är ganska tjocka, men de förlorar i mängden ljus.

Ofta varierar frisyrens tillstånd från exponering för interna och externa faktorer, såsom:

 • ohälsosam diet;
 • brist på vitaminer A, E, P, C, D, F och Grupp B;
 • missbruk av strikt obalanserade dieter
 • sjukdomar i matsmältningssystemet och nervsystemet
 • hormonella förändringar;
 • anemi;
 • bor i områden med ogynnsamma miljöförhållanden
 • inflammatoriska sjukdomar;
 • behandling med potenta läkemedel
 • negativa effekter av kemikalier som ingår i hårfärger och hårkronor;
 • frekvent användning av varmläggningsapparater;
 • fel vård

Varför behöver du vård

Vård kosmetika för tunt hår bör väljas mycket noggrant. I själva verket är ett sådant hårhår inte en patologi, men det ger mycket problem för sina ägare. Strängar ser sällsynta och tråkiga ut, och om de är långa blir de tyngre under egen vikt och håller sig starkt mot huvudet. Frisyren förlorar volym och fluffiness, det blir ganska svårt att välja en lämplig frisyr.

Krullarnas otillräckliga tjocklek gör dem väldigt bräckliga, håren bryter ofta, ändarna är stratifierade, ser torr och livslös ut.

Ännu mer besvär upplevde tjejer med hår, benägen för fett. Bara några timmar efter att ha torkat håret blir hon igen fet och osjälviskt.

Sammansättning av medel

Välj en högkvalitativ kosmetika som ger seglarna utan viktning, helt enkelt - sortimentet är ganska brett. Medel för förtjockning av hår bör innehålla följande huvudkomponenter:

 • silikon av vegetabiliskt och syntetiskt ursprung - bild ett osynligt skyddande skikt på stången, fyll i hålrummen och gör krullarna smidiga, öka deras volym;
 • Panthenol - har en terapeutisk effekt, närnar torra lås med fukt, främjar regenerering av skadade strukturer;
 • proteiner och ceramider är de "byggstenar" som själva håret består av, de närmar sig, fuktar och stärker, förbättrar strukturen och det allmänna tillståndet hos krullarna.

Butiksförberedelser

Att återställa tätheten och hårvolymen kräver ett integrerat tillvägagångssätt. Hemma, speciella kosmetika hjälper till att ta hand om tunt och svagt hår. Den professionella marknaden och massmarknaden erbjuder ett brett utbud av produkter som syftar till en omfattande lösning på problemet.

Tänk på värderingen av produkter från de bästa globala tillverkarna.

schampon

Gör håret mer tjockt, friskt och vackert hjälper speciella schampon. Det är från dessa produkter att rätt och effektiv vård börjar.

De ger en mjuk rengöring av damm, fett och smuts, dessutom närmar sig lockar med vitaminer och mineraler, fuktar dem, nivåer strukturen. Medlen har inte bara kosmetisk, men också terapeutisk effekt.

Bland de bästa produkterna i denna kategori bör du vara uppmärksam på sådana positioner:

 • Ultimate Thickening Shampoo - skapat på basis av naturliga oljor, innehåller antioxidanter som bekämpar toxiner, stimulerar tillväxt, förbättrar krullarnas struktur.
 • Avalon Organics - biotin shampoo, där det inte finns parabener, dofter och andra skadliga kemikalier. Förstärker och förtorkar håret, förhindrar förlusten och stimulerar de metaboliska processerna i folliklarna.
 • "Kollagenvolymen" från Elseve - innehåller kollagen, som omsluter kärnan med en film, förstärker den, förtjockar och skyddar den mot negativa påverkan av yttre faktorer.
 • Matrix Totala resultat Amplify är ett professionellt verktyg som innehåller proteiner, katjoniska polymerer och panthenol, återställer snabbt skadade krullar, fyller tomrum, anpassar strukturen, ger hårets glans, volym och hälsa.

balsamer

Balmer fungerar bra på lockar, de behöver användas inte bara när det finns några problem, men också för att bibehålla hälsan. Medel mjuknar håret efter tvättning, fuktar det, unravel strängar som fastnar ihop i tangles, släta hårets yta.

Efter att ha använt dessa preparat är kardborren bättre kammade, lättare att lägga, frisyren håller sin elegans under lång tid.

Följande produkter hjälper till att kondensera tunna hår:

 1. L'Oreal Elvital Fibralogy - gör håret tjockt, tjockt, elastiskt, utan att göra det tyngre, de aktiva substanserna kan tränga in i stångens djup, där de sväller och ökar hårets volym.
 2. Evelins Argan Keratin - innehåller keratin, arganolja och silkeproteiner, de aktiva ingredienserna "löddar" de exfolierade skalorna, närmar och fuktar håret, gör det tjockare, skyddar mot fuktförlust.
 3. Pantene Age Defy Expert Collection är en anti-aging balm som skyddar låsen från förlust av fukt och näringsämnen, omsluter dem med en osynlig film. Effekten kommer att märkas efter 1 månad med regelbunden användning.

Odelbar vård

Väl beprövade produkter som inte behöver tvättas efter applicering. De skyddar på ett tillförlitligt sätt trådarna, ger dem täthet och volym, närnar och mättar dem med användbara ämnen.

Många droger skyddar dessutom lockar från de skadliga effekterna av höga temperaturer. Kosmetika appliceras på att rengöra torkat hår. De aktiva ingredienserna tränger djupt in i nagelbandet, vilket gör att du snabbt kan återställa dem.

Du kan välja mellan följande produkter:

 • Moltoben Salon Feel Hair - omsluter strängarna med ett extra lager av keratin för att utföra skyddande och reparerande funktioner. Vid uppvärmning t ex - torkning med hårtork, keratinmolekyler ökar i volym, hår blir tjockare.
 • Materialiste All-Over Thickening Spray från Kerastase - innehåller det patenterade Intra-Cylane-komplexet, vilket skapar en stark ram runt varje hår, till vilket ceramider är fästa, vilket ökar tjockleken på krullarna och stärker dem.
 • Bed Head Small Talk från Tigi - ger huvudstyckets volym, släpper ytan på nagelbandet, vilket gör håret smidigare, glänsande och elastiskt. Appliceras på våta eller torra strängar, beroende på önskat resultat (våt - för att öka densiteten, torr - för att markera hårklippningens struktur).

Hemlagade recept

Traditionell medicin erbjuder också effektiva och enkla verktyg som kan förberedas hemma med minimal tid och pengar. Recept är ganska rimliga, det är troligt att du redan har alla ingredienser för medicinska formuleringar hemma.

Vi kommer att överväga de mest effektiva av dem, lära oss att ordentligt kombinera ingredienserna och göra masker.

Sockerproteinmask

För att förbereda masken behöver vi 3 matskedar pulveriserat protein och 2 matskedar pulveriserat socker. Blanda de torra ingredienserna, tillsätt vatten till dem, så att kompositionen får konsistens av tjock grädde.

Applicera masken för att rengöra och förfuktad krullar, stå emot det i 60 minuter, tvätta av med vatten vid rumstemperatur.

Protein nivåer ytan av skadade hår och bidrar till deras komprimering.

Honung oljemask

Användningen av detta verktyg kommer att ge glansglans, göra den mer voluminös och elastisk, lydig när den läggs.

Vi tar 50 ml upphettad ricinolja och 20 ml burdock, blanda, tillsätt äggula och 30 ml flytande honung, kombinera ingredienserna så att de blir en homogen massa. Applicera gradvis för hela längden och massage sedan masken i hårbotten. Tåla 60 minuter under ett uppvärmningslock, skölj med varmt vatten och schampo.

Gelatinförsegling

Gelatin införs i sammansättningen av hemmasker för laminering. Det skapar ett skyddande skikt på locken som behåller fukt och användbara komponenter inuti. Även denna produkt tjocknar, släpper ut trådarna, ger dem en intensiv glans.

För att förbereda verktyget, lös 1 tesked gelatin i 2 matskedar varmt vatten. Lägg till det 1 tsk färglöst henna och senapspulver. Dessa komponenter kompletterar dessutom krullarna, accelererar de metaboliska processerna i folliklarna. Sammansättningen appliceras på trådarna, vilket gör avståndet från rötterna med 1 cm. Vi värmer huvudet med en handduk, vänta 30 minuter, tvätta av masken med vatten och schampo.

Rekommendationer för användning

Hem- och butiksprodukter för vård av tunt hår är mycket effektiva och även efter första användningen ger ett konkret resultat.

Man bör emellertid komma ihåg att deras otillbörliga användning kan vara inte bara värdelös, men också skadlig för försvagade strängar. Det är viktigt att ge håret så noggrann och kompetent vård som möjligt, för att inte översätta den med biologiskt aktiva substanser.

Styling tips:

 • Välj produkter för daglig vård som passar din hårtyp;
 • Använd masker och professionella sminkningar: 2 gånger i veckan i en månad, följt av en paus i 1 månad;
 • När du använder nya produkter, var noga med att testa för allergier, även naturliga ingredienser kan orsaka negativa reaktioner i kroppen.
 • Välj kosmetika så lätt som möjligt för mycket torra och tunna trådar, det ska inte innehålla silikon, annars kommer håren att börja bryta under deras vikt.
 • försök att minimera användningen av enheter för varm styling, de skador på naglarna och stängerna, vilket leder till uttömning av lockar;
 • Blanda inte outplånliga medel med oljor och styling med tång eller krusningsjärn, vätska kokar under påverkan av hög temperatur och förstör hår.
 • vid tiden för återställande av hår, avlägsna måleri och perm, aggregerande effekter av kemikalier kommer bara att förvärra problemet med tunna trådar.

I slutet

Tunt hår kan passera oss genom arv eller bli så från effekterna av interna och externa negativa faktorer. För att återställa strukturen hos skadat hår och tätning hjälper dem specialverktyg som du kan förbereda dig eller köpa i affären.

Det är viktigt att välja rätt smink och se till att den passar exakt dina lockar. Tänk också på att behandlingen inte bara är i vården, men den måste vara omfattande.

Spendera mer tid att göra en full kost, skydda dig från stress, behandla alla sjukdomar i tid och din frisyr kommer alltid att vara tjock, voluminös och vacker.

Låt oss prata? Hur tätar hårstrukturen? Slutligen hittade jag svaret för mig själv

Bra tid på dagen. Idag vill jag ta upp ett av de viktiga ämnena, nämligen hur man kompakterar hårets struktur?
Särskilt efter vintern, när det blir varmare, märker du ofrivilligt hur ditt vackra hår blir lite tunnare än det var. Eller kanske inte lite? På grund av att håret blir tunnare kan det bryta, splittras och vara torrt.
Jag brukade tro att det var något på gränsen till det omöjliga. Tja, som om jag trodde att om håret själv var tunt så kunde du inte göra det tjockt i struktur. Samma sak, vad man vill göra från lockigt hår från födseln, håret är idealiskt slät. Naturligtvis utesluter kosmetologinsektorn idag inte. Du kan gå till salongen, och låt oss säga att du ska laminera håret, eller vice versa, perm, om du vill vara "kucherashkoy"
Men det här är bara ett tillfälligt resultat. Vad är inneboende i din kropp, nämligen i generna, tyvärr, men du kan inte ändra det själv. Dessutom kan jag inte ens föreställa mig att detta var möjligt med någon annans hjälp.

Men det är ganska annat när vi försöker strama håret, när det av någon anledning har blivit tunnare.

Låt oss ta ett exempel. Här växer du håret och märker att det är mycket tunnare i mitten av ditt hår. Eller, som jag hade, i delar. Det var på 1 hår övergångar. Först håret går hårt, då lite tunnare, sedan tätt igen och igen lite tunnare. Mardröm.
När jag först märkte detta började jag omedelbart göra något med mitt hår. Jag tror att i detta fall förändrar inte silikonen verkligen situationen. Silikoner - de är bra eftersom de skyddar håret, gör det tyngre, men ändrar inte strukturen. Minst har jag
Det är 3 produkter som testas på mitt hår som skärpade mitt hår!
1. Henna.
Ja, jag vet vad du säger! "Henna är individ." Tja, då kan du inte argumentera. Även om du kan försöka.
Fråga nummer 1 Jag måste flickorna som inte passar henna. Vilken typ av henna använde du, använd? Och hur exakt (hela processen, från att bryta blandningen för att applicera på håret)? Det finns helt enkelt så många nyanser om henna!
Inte en gång har jag träffat tjejer med färgat hår i en ljus röd färg. Tja, så rik röd, som färg. Och jag säger alltid "Är du säker på att det var henna?". På förpackningen kan du skriva något. Om henna fläckar som färg med 6% oxid, skulle jag tvivla om du var henna. Visst har Henna-tillverkaren sparat och blandat Henna med billigt färgämne. Precis som ett alternativ ledde. Tja, det kan inte vara så att Henna målade i ljusa färger. Jag är särskilt nöjd när Henna-förpackningen säger: "Naturliga Henna... Färger i Auberginefärg"

Antag att du har Henna Normal, och torkar fortfarande håret mycket starkt. Försök sedan byta tillverkare av henna.
Personligen försökte jag indiska henna från olika tillverkare. Här är ett foto.


Och också flera gånger var jag målade med iranska henna.

Av dessa kom bara den här till mig. Först märkligt nog, men jag hittade inte den här henna någonstans i mitt centrum! Och det är mycket dyrare än den vanliga hennaen, som finns i vilken butik som helst. Jag hittade det av en slump till en kvinna som bara säljer sådan henna och bara henne.
Denna ört innehåller andra örter. Såsom amla och shikakai. Det är den här henna som stramar mitt hår direkt! Varför Henna kan kosta annorlunda? Det är väldigt enkelt. Det beror allt på vad som finns i henna. Om tillverkaren inte stod på råvaror, tro mig, det blir dyrt.

Jag kan prata oändligt om ämnet Henna, men tillbaka till komprimering av hår

Så verktyget nummer 2, som mirakulöst verkar på hårets struktur. Detta är ricinolja! Ja, ja... Vem skulle ha trott
Innan använde jag det bara för att påskynda hårväxten!
Men när jag läst en artikel som ricinolja kan appliceras på hela hårets längd.
Men hur tvättar den här klibbiga, mycket tjocka oljan sedan bort från vårt hår?
Det är enkelt nog! Det är nödvändigt att värma ricinoljan och blanda med andra oljor. Det kan vara olivolja eller kokosnötolja. Vad du vill ha.
Men huvudregeln - använd inte ricinolja i kylan i full längd.
Så jag riskerade inte det och rekommenderar det inte till dig!

Verktyget №3.
Eteriska oljor
Taadaaam...

Tidigare visste jag inte hur man använder eteriska oljor alls, men det här är redan tidigare!
Det visar sig att om du lägger till eterisk olja till samma ricinolja, blir det bara en overklig effekt!
En gång köpte jag vanlig kokosnötolja. Tja, som vanligt var kompositionen också eterisk olja. Redan jag inte kommer ihåg vad. Jag var inte uppmärksam på den. Men mitt hår strax efter det var så smidigt och så levande. Det visar sig att vissa eteriska oljor förbättrar effekten av vanlig olja.
Efter det har jag ingenstans att gå

Och vilka medel hjälper dig att strama håret?

Medel för tätning av hår Lisap Fashion Thickener Liquid - recension

Hårspänningsmedel - myt eller verklighet? Jag letade efter en sådan produkt och var redo att betala mycket pengar! Och vad sägs om resultatet. Erfarenhet med hjälp av Lisap spray på tunt och sparsamt hår.

Hej alla Innan jag köpte ett sådant verktyg skövlade jag hela Internet. Jag läser artiklar, recensioner, åsikter. Och jag bildade Wishbacks, bland annat Kerastase spray, men priset var fantastiskt, men recensionerna var bra.

Men i min stad fanns inget sådant märke. I en professionell butik Curlers (RB) erbjöds jag en spray för tätning av hår - ett medel för det italienska varumärket Lisap, som är speciellt utformad för fint hår.

Jag erbjöds också en Lisap spray för volym, men jag var benägen att tro att volymen kunde skapas med hjälp av billigare stylingprodukter, men för att göra håret tätare - uppgiften är mer komplicerad. Innan det hörde jag bara bra recensioner om varumärket Lisap, särskilt min syster har målat med denna färg i flera år och hårkvaliteten är bra och färgen är mättad och kommer av jämnt.

pris: 23,15 Bel. rubel (nästan 12 USD, eller 680 ryska rubel)

volym: 125 ml.

Om ditt hår. Jag skriver i varje hårkallning:

tunn, sällsynt, fet på rötterna, torr och splittrad i ändarna, benägna att fluffiness, och inte alla, men några av dem. (som så kommer att förstå mig). Samtidigt kan de skina vackert, ömt och mjukt, som ett barn, mottagligt för alla slags styling (som du sätter och står).

När jag köpte sprayen förberedde jag så att säga för att gå ut till folket. Och när du är på mammaledighet i 5 år är kvällen för mötet med akademiker (årsdagen) inte en händelse för dig, utan en händelse av historisk betydelse. Jag ville bli vacker. Då var håret ännu lägre än axelbladet och ännu tunnare än det är nu. Ja, och nikotinsyra, mitt hår visste inte.

Och med ett sjunkande hjärta, körde jag redan hem för att prova en ny botemedel. Håller den eftertraktade flaskan med ett dödsgrepp.

Om designen är det i profs stil. betyder - mycket lakonisk strikt, svart färg, med avtagbart glansigt glättigt lock. Det finns ingen rysktalande text på flaskan.

Det finns en klistermärke med korta instruktioner på ryska, vad vi har och hur man använder det. Mer information Jag hittade på Internet.

Lisap Fashion Thickener Liquid är ett perfekt förtjockningsmedel för normalt, tunt och orubbligt hår; Det blir svagt och sprött hår i förtjockat och starkt omedelbart efter den första applikationen.

Det komprimerar hårstrukturen, förtjockar håret och gör det mer elastiskt, skapar en känsla av ökad tjocklek från den allra första applikationen. Perfekt för att skapa tät styling på tunt, svagt eller orubbligt hår.

Innehåller lipo-amino-silico-komplex (LSCcomplex) och fuktgivande komponent.

Beskrivningen är väldigt vacker, läsning, du vet - det är precis vad jag behöver.

Sprutaren fungerar ordentligt och försiktigt. Som ett resultat: ett enhetligt fint moln. Om den appliceras på handen, känslan av vanligt vatten.

Appliceringsmetod: Sprid produkten jämnt på lite fuktigt hår och utför styling med hårtork.

Lukt: han är äckligt. Kanske skulle jag inte använda den här epitén, om den inte var så obsessiv och intensiv. Du kan glömma parfym - det är din parfym, deic och air freshener för den kommande kvällen (eller morgonen). Intensiv skrikande kokosnöt i alkohol, så jag kan beskriva den. Oh yeah, jag glömde att fortfarande priplesti billiga mäns doft. Här är en blandning av allt detta. Tråkigt och förolämpande, för att även Coco Mademoiselle, som jag så ville ha med stolthet på kvällen, inte kunde tävla med det här verktyget!

Produkten appliceras på fuktigt hår, jag applicerar det inte på rötterna, följt av styling. Jag torkar med en hårtork. Och allt verkar bra. Jag var sooooo väldigt rädd för effekten av klibbighet, klibbighet eller fet hår!

Flickor, det här är ingenting. Håret är helt levande (så mycket som det kan vara), smuligt och glänsande, hårets fetthalt ökar inte eller accelererar på något sätt.

Ingen icicleeffekt. Som om ingenting var på håret.

Vad är det viktigaste förväntade löftet: Att ge täthet till håret? Jag har testat denna åtgärd sedan februari, förstås, inte med varje tvätt av mitt huvud, jag har blickat och sniffat....Tja, jag ser ingen täthet !! Ja, mitt hår är större, mer tilltalande, men jag såg inte exakt samma slags tätningseffekt. Även om det är, handlar det om att jag använde andra stylingprodukter.

Jag tror att den mest objektiva bedömningen kommer att vara 3, eftersom det huvudsakliga uttalade löftet, för vilket det här verktyget köptes, inte har uppfyllts. Naturligtvis går verktyget på bekostnad, håret med honom ser bra ut, men det räcker inte för ett sådant pris. Ska jag köpa det ännu? Nej! Definitivt inte! Speciellt för att uthärda en sådan lukt måste man ha rätt inställning och välbefinnande!

Kanske vet du bra produkter som verkligen tjocknar mycket tunt hår, utan att binda och smutsiga? Jag skulle vara tacksam för rådet.

Tack alla för att läsa!

Det är dags att bli bättre: fem effektiva medel för att förtjocka tunt hår

Katerina Fadeeva

Professionellt men enkelt och enkelt om skönhet, mode, konst, resor och till och med bilar!

Hår är kanske den enda delen av kvinnokroppen, i relation till vilken ordet "fett" är ett komplement, inte en förolämpning. Hur man gör lockar mer tät och attraktiv? Vi väljer ett effektivt botemedel mot tunt hår.

Otroligt, men sant: styling agent för förtjockning av hår

Varje stylingprodukt (mousse, lack, texturiserande spray, etc.) omsluter håret och gör det därför lite tjockare. Detta kan kännas av beröring: Applicera en del av produkten på ena sidan av håret och lämna den andra sidan oförstörd. Och kör din hand först på ena sidan, sedan på den andra: med styling blir ditt hår och sanningen tätare!

Men detta är en rent visuell och, tyvärr, kortlivad effekt. Välsignelsen nu i kosmetikindustrin finns ett stort antal omsorgsmedel för fint hår, som inte bara fungerar ute, utan också inomhus!

Hur arbetar vårdprodukter för att försegla fint hår?

I vissa vårdprodukter finns molekyler av polymer eller syntetiserat protein. De tränger in i nagelbandet och fixerar mellan vågorna, gör tunt hår tätare.

Goda resultat ges också av ämnen som minoxidil och stamoxidin, som verkar på hårsäckarna, förbättrar deras arbete. Som ett resultat växer locken snabbare och håret ser tätare ut.

Vi vill varna dig om du bestämmer dig för att spara pengar och prova folkmedicin som gnidning av peppar i huden: i nästan 100% av fallen hotar det dig med irritation och ännu större försämring av hårkvaliteten!

Vad man ska välja: populära medel för att förtjocka tunt hår

Som vi har sagt finns det många linjer kosmetika på marknaden, avsedda för tätning av hår. Vilken man ska välja? Vi ställde denna fråga till professionella stylister och gjorde tillsammans de 5 bästa produkterna från olika märken.

11 tips för att hjälpa till med mycket tunt hår

Som rent hud är det friska håret en av de viktigaste faktorerna i naturlig skönhet. Naturligtvis, om du har råd med en stylist varje dag, då även från de "tre håren" kommer du att kunna göra något spektakulärt. Men detta, tyvärr, kommer bara att vara en tillfällig åtgärd. Samtidigt kan det täta, välskötta och glänsande håret, även utan styling, se ut så här, så att förbipasserande (sanning-sanning) börjar vända sig om.

Krullar saknar styrka och densitet? Ingen panik - vi vet vad vi ska göra. Detta material innehåller tips som hjälper till att förvandla jämnt tunt och sprött hår.

Använd produkter för volym

Bulk serum extra-kropp tjockna upp, Paul Mitchell

Ju större volymen desto mer visuellt tät håret ser ut. Och denna regel fungerar alltid. Börja med att förbereda vått hår från rötterna till mitten av längden med en stark volymiserande produkt och använd sedan en lätt mousse från mitten av längden till ändarna, för att inte överbelasta stylingen. "Rötterna behöver hålla volymen, och längden kräver en lätt volym, vilket är svårt att uppnå med en enda produkt", säger Allure frisyrer Nurzio Saviano.

Applicera stylingprodukterna korrekt.

Skum för basal volym Tea Tree Scalp Care, Paul Mitchell

Att prata om mousse. Så här använder du det på rätt sätt: skaka flaskan mycket bra så att moussen är så luftig som möjligt, inte krämig, vilket ofta är fallet (en sådan konsistens kommer att dra ner håret och inget bra kommer av det). Använd sedan moussen med en kam med glesa tänder så att den är jämnt fördelad genom hela håret. Layfkhak: välja en produkt, uppmärksamma linjalerna för fet hår - med dem chansen att formeln blir för tät, kommer att vara minimal.

Gör allt upp och ner

Mjölk för tunt hår Densité, Kérastase

För att få en ännu mer imponerande effekt, sänk ner huvudet när du applicerar stylingmedlet. Och gör detsamma när du torkar det. Det enda om problemet med att klibba under håren är känt för dig för första gången, först torka avskiljningen, och först därefter håret längs hela längden. Förresten säger frisörerna att om ditt hår saknar densitet och volym är det förmodligen en fråga om joniseringsfunktionen hos en hårtork, som är utformad för att ge smidighet till strängarna. Koppla bort - och se vad som händer.

Lägg till stora curlers

Shampoo Dercos Densi-Solutions, Vichy

Bonusrunda: Om du har 10-15 minuter innan du lämnar huset, var inte lat och snurra håret på stora curlers. Detta, för det första, kommer att hjälpa volymen hela dagen. För det andra kommer det att göra håret ännu mer välskötta, som om det är magiskt.

Drick vitaminer (men inte självmedicinera)

Balsam för tunt och känsligt hår Volym e Corposità, Kemon

Låt oss titta på roten till problemet: bristen på näringsämnen i kosten kan vara den främsta orsaken till gallring (såväl som förlust) av hår. "De flesta kvinnor är medvetna om vikten av omega-3 och biotin i menyn, men problemet kan vara i vissa andra vitaminer", säger hårmästaren Jennifer Yepez, som arbetar med Nina Dobrev och Zendaia. Från mig själv lägger vi till att några vitaminkomplex, så att de inte är minst värdelösa, men som ett maximalt skadligt, ska väljas tillsammans med din läkare.

Var uppmärksam på hårbotten

Hair Mask It Style Salon Vård, det är hud

Detta glöms ofta (även om vi inte minst påminner om det), men frisk hud är klar - en garanti för friska, starka, vackra och andra adjektiv * hår. I Ryssland är övningen av hårbottenvård ännu inte mycket populär, även om det finns framsteg i den meningen - många märken, inklusive en säker massmarknad, har släppt huvudhudsvårdsprodukter i form av skrubber eller speciella schampon. Kom ihåg att en hårbottenmassage i alla fall inte blir överflödig. Så om du är lat att göra det i duschen, köp en "goosebump" - och massage för din hälsa.

Byt schampo och balsam

Shampoo för att öka hårdensiteten Dercos Neogenic, Vichy

Användningen av schampo och balsam, speciellt utformad för att tjockna håret, kan fungera underverk. Professionell hemlighet: Var uppmärksam på produkter (eventuellt outplånlig vård) som syftar till att fixera fukt i håret. Studier visar att ett visst komplex av ingredienser (och hyaluronsyra, förstås bland dem) kan öka hårets tjocklek med 15-20%. Och ytterligare en sak - försök att inte tvätta håret varje dag, eftersom detta kan beröva dem av naturliga oljor som är viktiga för volym och densitet. Tja, om du fortfarande gör det, välj ett schampo och en balsam med så enkelt formler som möjligt.

Skapa textur

Spraya för täthet och enklare styling Volume e Corposità, Kemon

Textureringsverktyg - nya svarta, orange, röda och allting. I den meningen att de plötsligt uppskattades och älskade av tjejer över hela världen, vilket personligen gör oss väldigt, mycket glada. Nu är det inte nödvändigtvis sprutor, men även geler, lacker och lotioner. Och formeln innehåller inte nödvändigtvis havsalt, eftersom behovet av att placera dem som produkter för att skapa styling "surferens flickvän" har länge försvunnit. Knappt märkbara vågor utan viktning är vad en textureringsprodukt gör för ditt hår. Naturlig volym och långvarig effekt är fästa.

Tillsätt kokosolja

Hårmask "Intensiv återhämtning", Dove

Forskning och yrkeserfarenhet av mästarna visar att av alla naturliga oljor fungerar kokosnöt bäst med hår. Huvuddelen består av fettsyror, den här oljan kan tränga in i hårets hår, fyller den från insidan, vilken - verifierad - omedelbart kommer att märkas. Lägg ett par droppar olja till balsam för att förbättra dess effekt, eller ett annat alternativ, sprida lite olja längs hårets längd, undvik rötterna (det finns inget överskott av fett här), omedelbart efter tvätt.

Spara inga pengar på verktyg

Serumfyllmedel "Magic Hyaluron", Avon

En bra hårtork med flera lägen, ett strykjärn eller en styler med en beläggning som inte skadar håret, och förstås kammar som skiljer locken med all omsorg. "Verktyg spelar en viktigare roll än vad vi alla tycker. Och det här är viktigt att överväga när man köper en gadget, för att försöka spara pengar, kommer du troligen att behöva betala två eller till och med tre gånger mer för håråterställningsprodukter, "varnar Jepéz.

Och oroa dig inte för någonting.

Den kondenserande återställningsbalsmen Dercos Densi-Solutions, Vichy

Det är lättare att säga än att göra - men försök fortfarande. Psykologer säger ständigt att en persons inre tillstånd påverkar utseendet hos en person i första hand. Och det här är inte bara tarmbakterier, som vi höra om idag mer än någonsin (och förtjänt så), men också förmågan att klara av stress och kvalitetssömning, vilket gör hälften av arbetet när det gäller skönhet. Livet är en ganska orolig sak, och det är ett faktum. Men om du lär dig att slappna av och njuta av de små sakerna, kommer du att må bättre. Och med dig - ditt hår och huden.

Att täta håret

En bra, erfaren massör - Julia

Tunt, inte tjockt hår, hårförsegling recensioner. Voluminous hår, salt spray, gel för basal volym, amla olja, masker med oljor.

Behöver hjälp från hårexperter. En sådan sak: Jag har inte tjockt och mycket, mycket tunt hår. Antag att jag lätt kan påverka hårets tjocklek (vitaminer plus betyder att stimulera tillväxten av nytt hår, fungerar ganska bra på mig). Jag skulle också vilja hitta någon produkt (eller flera) för förtjockning, komprimering av håret (jag skulle gärna se recensionerna), helst applicerad före styling. Jag kommer att klargöra: Jag tror inte riktigt på den verkliga förtjockningen av håret, i min familj är de alla tunna och jag förstår att genetiken löser. Därför väntar jag snarare på den kosmetiska effekten av något tjockare och stora hår.
Jag har länge blickat på den Kerastase-komprimerade Matérialiste-sprutgelén (som i bilden). Om någon av er har försökt dela dina visningar, tack. Jag kommer också att vara glad om du råder andra saker och inte nödvändigtvis outplånliga medel.

- Författare, och dela medlen för densitet, tack.

- Hårbalsam, där det finns silikon - gör visuellt håret tjockare. Balm! Inte schampo - de, bara, dåligt inflytande, om de innehåller silikon. Plus prof. Butikerna säljer friska burkar med masker, som inkluderar keratin och oljor - jag rekommenderar att spendera det. Denna hårmask gör magi en gång i veckan. Håret verkar tjockare, mer voluminöst och mer glänsande.
Silikonbalsam - alla slags Gliss kycklingar och deras ilk. Men jag kommer inte ihåg namnet på masken. Rödaktig burk med ett grått lock, volym - 0,5 liter eller så. Det var länge sedan.
Men på det här kommer jag att säga lite.
Du kan också prova koreanska produkter varumärken Kerasys och Richenna. Med det senaste varumärket måste du vara försiktig och leta efter prober - kosmetika är dyrt (250 ml schampo är cirka 1000 rubel, och det är det billigaste) och passar 50/50. Vissa vänder håret till en chic stor chock som råkar för mig, och några - i en mattad tvättduk. Och mitten är helt enkelt inte given. För om du kan hitta sonder - rekommenderar jag.
På frågan om pris: det här shampooet var tillräckligt för mig i ett år. Det är superkoncentrerat, baserat på henna, som används för att försegla hår. Hårfärg påverkar inte. När de hade långt hår räddade de.

- Plus till Kerasys. Ägaren till ett tunt, lite lockigt hår. En gång skickat till koreanerna - håret känner inte igen, släter, flyter, med en så trevlig snäv våg. Jag använder den i tre år och kan inte få nog av det, även om de kan döda volymen, men för mig är det ett mindre problem än en fluffig visp på huvudet. Red FLo-serien är också bra för Somang, men det är svårt och dyrt att hitta, och Shiseido arbetar på mig så här.

- För volym - skum eller mousse. Tja, eller trimma alla nafig och växa upp håret, stör med salonger eller hårmaskor.

- Alla mina vänner ber för den här saken, som att det gör håret mer livligt och mycket smidigt.

- Och nikotinsyra hjälpte mig, jag gnidde bara in i hårbotten 1 ampull en gång varannan dag (jag tog en kurs i ungefär en månad), varefter jag märkte en acceleration av hårväxt och mycket växande nya. Ja, och det var väldigt bekvämt, eftersom mitt huvud på morgonen, det finns ingen tid för masker med oljor, men här applicerar du bara något som vatten, du gör lite massage och det är det. Jag försökte en annan Revitalizing Hair Tonic från Weleda, verktygets format och effekten är liknande, men det kostar mycket mer och behöver tillämpas oftare. Jag dricker också ibland en bercock plus, de är generellt för att öka stressmotståndet och förbättra hjärnans funktion, men de hjälpte mig att minska håravfall. Men här är allting individuellt, och jag tror att bland vitaminerna för hår kan du hitta något mer effektivt.

- Underbar sak. Resultatet är synligt efter 1 gång.
P.S. En outplånlig lösning.

- I Frankrike, under semestern köpte jag en mask i snabbköpet från hopplösheten - L'Oreal Elvive Extraordinary Oil Mask. Ärligt talat, jag kommer inte att ljuga - jag vet inte om den här masken också är bra i Ryssland, men i Frankrike var jag chockad - efter att ha ansökt hade jag en känsla av att jag hade två gånger mer hår. Volym, densitet, även om jag bara väntade på bara hårvård och mjukhet.

- Jag har tunnt lockigt hår och hårfärg gör det mer tjockt och åtminstone lite mer lydigt, så jag är dömd att målas. Jo, henna masker gör håret tjockare. Jag vet ingenting mer.

- Jag har hjälpt till att förbättra hårets utseende med en tvåfasig Syoss-volym hårspray i en blå flaska och en Parisienne Italia-mask semi-linino mask.

- 350 rubel, volym, glans, förtjockning av hår, och allt-allt-allt.

- I kerastasen gör den täta serien en bra hårkonsolidering. Jag ser till och med effekten av schampo.

- Mitt hår, tunt som fluff, blev tjockare först efter att jag började färga dem - efter färgning är de verkligen tjockare, åtminstone något har vuxit från råttans svans. Men bara prof. färgning med en låg procentandel av oxid.

- I allmänhet, om du fastnar, är hårspänningen ganska riktig. Om du har mörkt hår, då har jag ett exempel när en välbekant tjej har så väl komprimerat sitt hår och färgar dem med Basma. Bara bra, från en aromazon, till exempel, men inte från magnetisk kosmetika för en poltosik. Målade varannan tre till tre veckor i sex månader någonstans. Självklart var batchen inte bara basmybaserad. Men det här igen, bara om du vill köra en rödhårig eller en mörkhårig ung dam.

Ja, hon drog håret och lagrade det för att jämföra

- Åh, syster, jag förstår dig så. För tunt och flytande hår, bara också tätare, blir inte från någonting. Jag gillar saltspraydavinerna mer inuti, ger hårets styvhet och volym, och det lukar också gudomligt.

- Och håret torkar inte? Jag älskar det också när håret är hårdare, men jag är rädd för att överdroppa längden.

- Ja, som nej, var inte uppmärksam.

- Jag har samma hår. Försökte mycket med saker, gillade mest gelen för basal volym från Kerastaz och Small Talk-kräm från TIGI. Periodiskt genomförda kurser av "behandling" av hår med amlaolja (när håret föll ut). Men jag måste säga att jag verkligen gillar att mitt hår startade först efter att jag klippt mitt hår kort (under pixie). Nu använder jag schampo och mousse från John Frieda och jag är nöjd. Håret ser elastiskt och ganska tjockt ut.
Och, väl, även salt sprutar, förstås! Mina favoriter är från Davines och från Mark Anthony.

- Ledsen om detta är för dumt och uppenbart råd, men en kort hårklipp gör underverk.

Och kan du rekommendera sättet att försegla håret?Nästa Artikel
Recept maskerar av färglös henna mot håravfall och för att stärka håret