Hårvårdsprodukter: toppen av det bästa och tips om att välja


Hur man inte gör ett misstag i det köpta schampot eller balsam, och varför det är nödvändigt att studera kompositionen, känner till de som redan kände effekterna av lågkvalitativa produkter på sig själva, eller snarare på hårets huvud. Behandling och återhämtning är inte så snabb och med betydande kostnader. Därför är det bättre att lyssna på råd och rekommendationer från stylister om valet av vårdande kosmetika för hår.

Grundläggande hårvårdsprodukter

Ekologisk bakgrund, ohälsosam kost, stress påverkar hårets tillstånd. Därför kräver strängar bete under rengöring. För att tvätta bort damm och smuts från att vara utomhus och utsöndringar används speciella tvättmedel.

Shampoo ska vara i någon persons arsenal. Högkvalitativ komposition gör att du kan utföra ett mjukt rent hår och hårbotten. När du väljer, bör du överväga vilken typ av hår och utnämningen. Kvalitetsprodukter är viktiga för att kunna tillämpas, då kan du uppnå önskad effekt.

Balsam är avsedd att skydda håret mot skador. Under sköljning av huvudet med ett medel stängs skalorna, vilket gör att håren blir elastiska. Kombinera behandlade trådar lättare. Sammansättningen kan innefatta användbara komponenter, men deras antal är liten. Därför är det inte lämpligt att återställa luftkonditioneringsapparaterna.

Balsamet utför funktionen av fuktgivande, näring och återställande av skadade delar av strukturen. Förutom håret behandlas håret i hårbotten. Den terapeutiska effekten beror på kompositionen rik på vitaminer och användbara mikroelement. När de tränger djupt in i sig börjar de aktiva komponenterna agera på de biokemiska processerna och cellnivå. Redan efter första användningen förbättras hårets tillstånd avsevärt. Visas sken, silkiness, mjukhet. Det är viktigt att tåla tid för att ingredienserna ska fungera effektivt. På förpackningen för varje verktyg finns detaljerad information om tillämpningsreglerna.

Masker har en magisk effekt på hårstruktur, folliklar, hud och talgkörtlar. Kompositionerna utvecklas huvudsakligen på naturliga ämnen av vegetabiliskt ursprung. Ofta kompletterad med inte mindre hälsande oljor som ger hydratisering, näring och skydd av strängarna.

Det är också rimligt att komplettera hemmet arsenalen av kosmetika med en fuktgivande spray, oljor, termiskt skydd.

Hur får man vackert hår från en tvättduk på huvudet?
- Hårväxt över hela ytan av huvudet på bara 1 månad;
- Den organiska kompositionen är helt hypoallergenisk;
- Applicera 1 gång per dag;
- Mer än 1 miljon nöjda köpare av män och kvinnor runt om i världen!
Läs hela historien.

Med vilka kriterier ska du välja din hårtyp

Bland de grundläggande reglerna för urval av vårdprodukter - studien av kompositionen. Skrupelfria tillverkare kan använda som komponenter av skadliga ämnen, som vid systematisk applicering kan skada hår och hud.

När läkemedlet köps för första gången är det nödvändigt att genomföra test för att identifiera en allergisk reaktion.

När du studerar ska kompositionen vara uppmärksam på sekvensen av de listade komponenterna. Ju närmare till toppen av listan är namnet, desto större andel står i proportion till substansen i den totala summan av medel.

Helst bör det inte finnas några skadliga ämnen bland komponenterna, till exempel:

 • parabener;
 • natriumlaurylsulfat;
 • silikon;
 • ammoniumlauretsulfat.

Dessa ämnen är kända som cancerframkallande ämnen som orsakar irreparabel hälsorisk.

Företräde bör ges till de medel i produktionen som användes:

 • vegetabiliska och eteriska oljor;
 • växtextrakt
 • keratin;
 • proteiner;
 • lecitin;
 • fruktvax etc.

Topp bästa hårvårdsprodukter

Luftkonditionering Spray Schwarzkopf Bona Cure Fuktkick

Designad för svagt och sprött hår. Den unika formeln ger djup hydratisering av strukturen och huden, vilket resulterar i att håret är fyllt med vitalitet. Efter spridning av en liten mängd spray sprutas en tunn film runt varje hår och fyller hålen. Resultatet noteras efter den första ansökan. Effektiviteten hos balsamman på grund av den kraftfulla kompositionen, vilken innefattar följande komponenter: hyaluronsyra, panthenol, silikoner, vegetabiliska oljor.

Kostnaden för en flaska på 200 ml är 1080 rubel.

Regulator Wella SP Reguler Mask

Ger intensiv absorberande effekt på strängar. Rich vitaminkomposition uppdateras och tonar hårbotten, normaliserar talgkörtlarna, ger högkvalitativ rengöring.

Kostnaden för flaskan är 465 rubel.

Shampoo för normal hårtyp Selektiv professionell Mela Verde

Ger mild rengöring, näring och hydratisering av hårstrukturen och huden. Efter appliceringsträngarna blir silkeslen, glänsande och lydig. Mjukvård utförs tack vare en ny formel, som utvecklas på basis av grönt äpplextrakt. Produkten är lämplig för frekvent användning.

Kostnaden för en 1000 ml flaska är 589 rubel.

Mask för tätt hår L'Oréal Professionnel Mythic Oil

Utvecklat på grundval av naturliga komponenter, vars verkan förbättrar strukturens och follikelns tillstånd. Bland de aktiva ingredienserna: arganolja, myrraxtrakt, jojobaolja. Mjukt konsistens är lätt att applicera på strängar, spreds inte under exponering. 2-3 minuter är tillräckligt för exponering, vilket gör produkten bekväm att använda. Efter applicering uppträder en hälsosam glans, strukturen komprimeras, rotsystemet stärks. Masken har ingen viktningseffekt. Resultatet kan utvärderas efter den första ansökan.

Kostnaden för en 200 ml flaska är 800 rubel.

Balsam Estel Otium Butterfly

Det ger hårvolymen, förtorkar strukturen, utan att göra det tyngre. Rik på användbara mineraler och vitaminer, kompositionen har en regenererande effekt på skadade områden, skapar skydd mot solens strålar. Näringsämnen tränger djupt in, mättar lökarna och skiktet av epidermis med värdefulla spårämnen.

Kostnaden för en flaska på 200 ml är 450 rubel.

Instant Moisture PAUL MITCHELL Shampoo

Den är idealisk för daglig användning. Innovativ formel med panthenol och avapui-extrakt ger återställande av skadade områden i hårstrukturen, behåller fukt, skapar skydd mot destruktiva verkningar av ultraviolett strålning. Efter appliceringen finns det en förtjockning av hårets diameter, en spegelglans framträder. Bland de aktiva ingredienserna: jojobaolja, henna-extrakt, rosmarin.

Kostnaden för en flaska på 300 ml är 357 rubel.

Folk hårvårdsprodukter

Inte mindre effektiva kan vara folkmedicin, med förbehåll för vissa regler:

 • använd endast naturliga ingredienser;
 • Det är bättre att använda den beredda blandningen omedelbart efter beredningen (det är inte tillåtet att lagra vissa kompositioner på lång sikt, men enligt receptets villkor).
 • Om det finns produkter bland ingredienserna (mejeriprodukter, ägg, frukt etc.) behöver du bara välja bra kvalitet och hemlagad.

De mest populära är maskerna, som tack vare en komposition som är rik på fördelaktiga mikrodelar, har en återhämtning, fuktgivande och närande hår.

Bland de mest effektiva komponenterna:

Till destinationsmaskiner är:

 • för att stimulera hårväxten;
 • restaurering av den skadade strukturen;
 • näring och hydratisering
 • reglering av sebaceös utsöndring;
 • från håravfall.

Förutom masker är sköljningar med hemmaproduktionsteknik inte mindre populära. De blandas från avkok, tinkturer, eteriska oljor, naturliga ättika. Det tar inte mer än 2-3 minuter att blanda ingredienserna, och resultatet blir inte obemärkt av den närmaste miljön.

Ingenting förhindrar att göra shampoo och balm med egna händer. Nybörjare alkymister rekommenderas att använda bevisade recept. På grundval av erfarenhet och färdigheter kan du efter en stund välja en kombination av ingredienser som du önskar.

recensioner

Jag har långa lockar och bryr mig om att de ger mycket problem. Om shampooet inte är av hög kvalitet, reagerar strängarna omedelbart: de blir trassliga, de blir olydiga. På något sätt föreslog en vän att jag använder verktygen i Wella Professional Brilliance-serien. Efter att ha granskat produkterna på den officiella hemsidan bestämde jag mig för att försöka, särskilt eftersom denna serie var designad för färgat hår.

Den första användningen av schampo och mask ledde mig till glädje. Delikat konsistens kombinerad med en trevlig arom hade en magisk effekt på trådarna. En månad efter färgning var färgen på min favoritton nästan oförändrad. Smoothness, elasticitet, silkiness - det här är en ofullständig lista över alla fördelar med de medel jag använder.

Några år använder jag bara professionell schampo L'Oreal. Jag förbereder masker och sköljningar från naturliga ingredienser själv. Som ett resultat blev det sällsynta hårhåret med en försvagad struktur förvandlad till en lyxig man. Efter kammarprocedurer finns det nästan inga hår på kammen, vilket indikerar förstärkning av rotsystemet. Trevligt att ta hand om strängarna är lydiga i styling.

Jag slutade använda järnet, men inte för att det skadar låsen. Bara hälsosamt hår blev jämnt och jämnt med effekten av en spegelglans. Prisvärd och försiktig vård utan användning av kemiska föreningar var inte mindre effektiv än dyra lagerprodukter.

Tidigare, inte särskilt vald shampoo för att tvätta huvudet. På något sätt efter den varma sommaren blev håret torrt som halm, bitade tips visade sig. Efter borstning på borsten fanns det hela bunter. En kosmetologvän rådde mig att använda professionella verktyg. Mitt val föll på L'Oreal Shampoo och Masquintense Nutritive moisturizer från samma tillverkare. Endast 2-3 ansökningar har förvandlat mitt hår. Håret som berörs blev mer tätt, och glansytan bibehålls till nästa tvätt.

Granskning av de bästa hår restaurering produkterna

Dina strängar led av kemi och färgning, men från hem recepten finns det nästan ingen nytta? Prova på dig själv effektiva medel för en hårrekonstruktion från världens mest erkända varumärken.

Typer av återställande kosmetika

Moderna kosmetika för håråterställning representeras av en mängd olika verktyg. Alla skiljer sig åt i sammansättning, tillämpningsmetod och terapeutisk effekt. De viktigaste är:

 • Shampoo - Rengör håret med smuts och smuts, bidra till snabb återställande av den skadade strukturen, mätt trådarna med användbara ämnen, eliminera torrhet, brittleness, skydda mot miljöpåverkan och förbered håret för andra professionella medel. Regenererande schampon måste användas under rehabiliteringsperioden;
 • Balsam och balsam - de tätar användbara ämnen i rötterna, släpper vågorna, gör håret mjukt, smidigt och silkeslitet, främjar lätt kamning, har en fuktgivande och närande effekt. För att uppnå effekten ska medlet lämnas i ca 10 minuter;
 • Kapslar - är bland de bästa hårvårdsprodukterna. Som regel innehåller de proteiner, växtekstrakter, keratin och kollagen. De har en trippel effekt (terapeutisk, kosmetisk och profylaktisk), de ger snabb återhämtning av skadade områden, stärker trådarnas rötter, stimulerar tillväxten, fuktar och närnar
 • Masker - återställ vattenbalansen i håret, ge dem ett hälsosamt välvårdat utseende, bidra till snabb regenerering av färgade och randiga strängar. Regenererande masker måste appliceras 2 gånger i veckan. Giltighet - en halvtimme;
 • Oljor - hjälp kämpa med dissektion av spetsarna, kuvert strängarna med en tunn skyddsfilm, gör håret mjukt och lättsamt.
 • Serums - effektivt läka dissekerade skalor, ge en hälsosam utseende till och med hopplösa strängar. Agerar nästan omedelbart De innehåller aminosyror, polymerer, lipider, växtekstrakter och olika vitaminer.

Sammansättning av reduktionsmedel

Reparationsmedel måste innehålla användbara komponenter:

 • Oljor (argan, jojoba, shea, granatäpple, linfrö, olivolja, vetex) har en närande effekt;
 • E-vitamin - bryr sig om hårsäckar, återställer strukturen från insidan;
 • Acetamid MEA och hydrolyserad keratin - normalisera vattenbalansen, så att du kan behålla hårstrukturens integritet.
 • Proteiner - förhindra hårets förlust och brott
 • Propylenglykol är en speciell substans som är ansvarig för penetreringen av strängar som är fördelaktiga för de djupare skikten;
 • Cetearylalkohol och behentrimoniumklorid - anpassa strukturen, gör håret mer lättsamt;
 • Kollagen - hjälper till att eliminera splittrade ändar, gör strängar starkare;
 • Ceramider är nödvändiga för fullständig restaurering av strukturen.

Bästa återställningsverktyg

Den moderna marknaden är fyllig med att återställa kosmetika i de mest olika priskategorierna. Vi uppmärksammar de bästa komplexen som upprepade gånger har visat deras effektivitet. Varför exakt komplex? Ja, för att experter insisterar på att de återställande kosmetika tillhörde samma varumärke och används i kursen.

Vinterterapi av Wella ProSeries

Denna linje innehåller schampo och balsam balsam, avsedd för full skötsel av skadat hår. De kombinerar fuktgivande och närande effekter, liksom ger strängarna sken, silkiness och mjukhet. Ingredienserna som utgör denna serie mättar håret med vitaminer och mikroelement, släpper vågorna, tvingar håren att passa tätt mot varandra och ger en blank effekt. Med regelbunden användning av schampo och balsam "Winter Therapy" på krullarna finns en film som skyddar dem mot effekterna av den yttre miljön och minskar skada under läggning av strängar.

Terapeut från kerastas

Nuvarande räddar för hår som skadas av frekvent färgning och perm. Linjen innehåller schampo, balsam, mask och serum. Vad är nyfiken, balsam måste appliceras på schampo! De viktigaste aktiva ingredienserna i varje produkt är keratin (involverad i hårkonstruktion) och extrakt av mirotamnus (en sällsynt växt som kan överleva även i frånvaro av vatten). Effekten kommer omedelbart - strängarna blir släta, hydratiserade och lydiga.

Skada hår reparation av Kiehl s

Professionella vårdprodukter för skadade lockar är osannolikt att kunna göra utan denna verkliga kraftfulla linje. Skador hår reparation består av tre produkter - schampo, balsam och outplånligt serum, som kan appliceras på torrt eller vått hår. Sammansättningen av dessa medel är moringa-trädets vegetabiliska olja, vars medicinska egenskaper är kända sedan antiken, liksom ceramider och hyaluronsyra, vilket bidrar till restaurering och förstärkning av strängarna.

Intensiv återhämtning från Pantene Pro-V

Denna serie innehåller schampo och balsam utformad för svaga, spröda, skadade trådar. Kosmetika skapar en stark skyddande barriär som skyddar strängar mot negativa influenser. Tack vare prokratinin och fuktgivande mikropartiklar, som ingår i Pantene Pro-V, kan produkterna i denna linje effektivt hantera brittleness, torrhet och splittrade ändar, såväl som frånvaron av glans och glans. Med regelbunden användning av håret lyser efter 2 veckor.

Le petit marseillais

Serien består av 3 produkter - en mask, schampo och balsam. De innehåller ett antal unika komponenter - extrakt av blommor, örter, frukter, honung och värdefulla oljor - argan och karit. Efter tvättning lämnar det en mycket lätt arom och ger håret en äkta fransk charm. Den terapeutiska effekten av denna kosmetika är att stärka rötterna, bli av med splittrade ändar, näring, fuktgivande och återställa det torkaste och utbrända håret.

Känd koreanska varumärket anses vara en av de bästa. Kosmetika «Tony Moly» är inte billigt, men det är värt det. Sortimentet av linjen innehåller tre dussin olika medel för att ta hand om allvarligt skadade och svaga hår - schampon, balm, masker, serum, krämer, skum, lotioner och vätskor. Sammansättningen av kosmetika innehåller högkvalitativa aktiva ingredienser som inte orsakar allergier och gör att du kan bli av med torrhet, brott och matthet.

Berömda italienska varumärket presenterar sin linje av restaurativ kosmetika, bestående av grädde masker, vars huvudkomponenter är:

 • Växtbaserade extrakt inkluderar rödpeppar, bambu, salvia, basilika, fänkål, blåbär, persika, tomat, mallow, henna och björk;
 • Oljor - linfrö, olivolja, mandel;
 • pantenol;
 • Aloe Vera;
 • enzymer;
 • proteiner;
 • Vitaminer - A, E, C, F;
 • Royal gelé bin.

Struttura produkter främjar snabb tillväxt och håråterställning, liksom näring, fuktar och skyddar mot skadliga yttre påverkan.


Instant Moisture av Paul Mitchell

En av de bästa professionella serierna, som ger full omsorg för skadat hår. Den innehåller fuktgivande schampo och närande balm, som bygger på jojobaolja, aloe vera-extrakt och panthenol. Instant Moisture är lämplig för frekvent användning. Under konstant användning kommer effekten att vara på ansiktet - strängarna blir mjukare, starkare och mer silkeslen.

Bonacure Moisture Kick av Schwarzkopf

Anmärkningsvärda hår restaurering produkter som gör ett utmärkt jobb med brittleness och torrhet. Linjen består av en spray, mask och schampo. Alla kosmetika har en aptitretande arom och en trevlig struktur, skummen tvättas lätt och snabbt. Håret blir smidigt och smidigt bokstavligt efter den första tvätten.

Kosmetikens sammansättning "Schwarzkopf" innefattar massan av de flesta olika användbara komponenterna:

 • Silikoner - bild en tunn skyddsfilm på de strängar som håller fukt
 • Panthenol - näring och näring
 • Hyaluronsyra - accelererar regenereringsprocessen.

Otium Butterfly av Estel

Kosmetika i denna linje närmar och fuktar, ger volymen till håret utan att väga ner det. Serien innehåller schampo, spray och balsam. Regelbunden användning av dessa verktyg gör att du snabbt kan återställa håret, återställa sin hälsa, styrka och utmärkt utseende.

Populärt varumärke av professionell kosmetika, som erbjuder ett ganska stort utbud. Denna serie innehåller masker, serum, scrubs, balms, reenactors, outplånliga sprayer, elixirer, schampon och vitamin-energi komplex för skadat hår. De innehåller goda ingredienser (provitamin B5, panthenol, protein, mandelolja, keratin, mineraler, växtekstrakter) och är idealiska för daglig användning.

"Ollin Professional" ger ett effektivt skydd av strängarna mot skadlig UV-strålning, underlättar reprosningsprocessen, eliminerar de splittrade ändarna, stärker rötterna och gör håret friskt och silkesligt.

Tips som hjälper dig att återställa håret med hjälp av speciell kosmetika - billiga och dyra verktyg:

Rengör Villkor från reparation fyra skäl

Shampoo, spray, balsamvård från ett välkänt italienskt märke ger snabb och högkvalitativ reparation av skadade trådar. I deras komposition kan du hitta användbara ämnen - protein, vitamin B5, kollagen och botamix.

Pro-Keratin Refil "från" L'Oreal Professionnel

Den innovativa Pro-Keratin Refil-serien ger högkvalitativ vård och återställande av skadat hår. Det innehåller schampo, balsam, mask, serum och skyddande kräm som inte kräver sköljning. Sammansättningen av dessa fonder inkluderade molekyler Incell, keratin, fruktkstrakter, arginin och veteprotein. På grund av denna komposition, kosmetika effektivt fuktar och närmar sig, går in i håret och fyller strukturen. Som ett resultat av användningen är håret täckt med en mikrofilm som skyddar den från olika skador. Medlen stärker rötterna och gör tråden tjockare, stimulerar tillväxten och eliminerar fluffighet.

Feeding Care från Dove

En av de mest bra och högkvalitativa nya produkterna. Denna linje innehåller schampo, mask, balsam, spray och expressbalsam. Kosmetika berikas med ultralätta oljor som snabbt tränger in djupt i håret och hjälper till att återställa sin naturliga balans. Som ett resultat får vi silkeslen, fuktig och perfekt hälsosamt hår.

Det välkända kosmetiska märket presenterar 4 effektiva balm på en gång:

 • Regenerering - grädde med kaffeextrakt
 • Återvinning - äggkräm;
 • Mat - grädde med vit choklad;
 • Fuktighetsgivande och jämnhet - mjölkkräm.

Var och en av dessa produkter har en mycket god och unik smak. Med jämna mellanrum kommer de snabbt att ta håret i ordning.

Thalasso Therapie Marine

"Thalasso Therapie Marine" är ett populärt fuktgivande komplex som består av krämschampo, balsam, tvåfasig spray, "smart" mask och olja. Alla av dem ger torrt och skadat hår med fullstödande vård. Tack vare den regenererande formeln "Shine Activators", gör medlen på den här linjen håret glänsande och silkeslen, fyll det med våld, skydda det mot miljöpåverkan.

De viktigaste aktiva ingredienserna i denna kosmetika är:

 • vitaminer;
 • Aminosyror;
 • Sea cocktail;
 • Proteiner.

Denna unika komposition ger näring till håret med mikro- och makroelement, återställer vattenbalansen, fuktar och närmar sig, ger den naturliga skönheten tillbaka till strängarna.

Expert-Återställ från Hair-X

Denna professionella linje hör till en ny generation av kosmetika för torra och skadade trådar. Serien består av schampo, serum och balsam. Grunden för dessa medel är en naturlig formel som ger hårnäring, skydd och hydratisering.

recensioner

För att återigen kontrollera effektiviteten av dessa medel, läs recensionerna hos våra vanliga abonnenter.

Jag vill dela med mig av min erfarenhet av bekanta med att återställa hårkosmetik. Jag försökte mycket saker, men mest av allt tyckte jag om linjen "Skador reparera Rehydrerande. " Dessa produkter är utformade för att ta hand om skadade och ömtåliga strängar, klara av uppgiften precis samma perfekt! Med hjälp av dem under de senaste två månaderna började jag märka att mitt hår hade blivit mjukare, mjukare och silkeslen. Jag kommer att fortsätta på!

Efter misslyckade experiment med en frisyr kunde jag bara få en hårklippning skallig. Än jag använde inte ens jag köpte farmaceutiska preparat men effekten lämnade mycket att önska. Jag kom av misstag över L-Oreal-märket Pro-Keratin Refil Cosmetics - det blev den bästa produkten jag någonsin har haft att göra med. Håret flyter bara, blir starkt, starkt, fuktigt, lätt att kamma och passa. Resultaten framkom efter de första ansökningarna. I allmänhet är jag väldigt nöjd! Jag planerar att fortsätta!

Svetlana, 38 år gammal:

Jag gick alltid med en perm, men nyligen började jag märka att mitt hår blir mer och mer som en släp. Hon började leta efter ett bra men inte för dyrt verktyg för att få håret tillbaka till sitt ursprungliga utseende. Hon stannade vid schampo och mask "Le Petit Marseillais". Jag hörde mycket bra recensioner om dem, och nu är jag övertygad om mig själv om deras värdighet. Håret efter användning av denna kosmetika blev slät, upphört att bryta, vara förvirrad och falla ut. De är lätta att kamma, ser elastiska och silkeslen ut. Jag råder alla!

Tatiana, 23 år gammal:

Jag är en stor fan av ploek och strykjärn, och de, som vi vet, är mycket skadliga för håret. Men när jag insåg det, var det redan för sent. Jag har långt hår, jag ville inte trimma dem. Inuti rådde vi oss att köpa en Estelle restaurationsserie för att återställa den skadade strukturen. Jag använder ungefär en månad. Effekten är helt enkelt fantastisk! Jag har aldrig haft så smidiga och vackra lockar. Jag tänker nu på några hårklipp och det kan inte vara någon fråga.

Under den senaste månaden ommålade jag mitt hår flera gånger. Vad som var kvar av den en gång lyxiga mannen, chockade mig. Hon rusade till den välbekanta mästaren, som rekommenderade professionell restaurativ kosmetika från varumärket "Kerastase". Hon blev en verklig frälsning för mig! Tack vare rätt komposition och närvaron av keratin började mina utbrända strängar komma fram inför våra ögon. Varje gång håret blir bättre och bättre. Var försiktig!

Se även: Professionell restaurativ hår kosmetika (video)

KOSMOPOLIT

12 salong hårprodukter som du behöver ha hemma

Efter att ha besökt salongen ser ditt hår vackert ut före den första tvätten. Sluta tolerera det! Köp salong hårvårdsprodukter och njut av en bra frisyr varje dag!

För torrt hår

Instant Moisture av Paul Mitchell

Shampoo och balsam som ger hårets elasticitet och glans. Trots den överflöd av aktiva näringsämnen är produkterna lämpliga för frekvent användning, överbelasta inte håret och väga inte ner dem. Särskilt viktigt för dem vars hår också elektrifieras.

Gold Lust Transformative Masque av Oribe

Masken, nästan 100% bestående av naturliga ingredienser, återställer tunt och sprött hår från insidan tack vare en speciell formel som gör det möjligt för de aktiva ingredienserna att tränga in i själva kärnan i håret. Innehåller baobab extrakt, jasmin och vitt te. OBS: masken ska inte användas mer än 2 gånger i veckan, för att inte överbelasta håret.

Kronolog från Kerastase

Detta är en magisk elixir för ditt hår. Koncentrerad delikatess svart kaviar i denna mask hjälper dem att få vital energi, återställer volym och elasticitet, lägger till glans och skyddar mot penetration av skadliga ämnen och toxiner inuti, utan att skapa effekten av filmen och inte väger ner krullarna. Använd efter varje hårtvätt!

För oljigt hår

Balance Sculp av System Professional

Utan en hälsosam hårbotten kan inte vara vackert glänsande hår. Därför måste du börja från stiftelsen. Mjukt schampo ger lugnande rengöring, bryr sig försiktigt för känslig hårbotten, har en hudvänlig pR-faktor.

Rosemary Aveda Mint

Ett unikt schampo för daglig användning rensar försiktigt och lägger volymen till fint hår utan att splittras och förtjockas. Pepparmynta i schampon väcker sensualitet och kyler hårbotten, reducerar sebumsekretionen och rosmarin skyddar mot miljöens skadliga effekter.

I Salong Service av Sebastian

Shampoo från denna linje ger upp till 75% mer volym och håller håret mjukt. De håller sig rena längre och behåller sin stuvning väl i vått och blåsigt väder. Lägg till luftkonditionering, om du är van att använda den, men i princip kan du göra det utan det!

För färgat hår

Absolut Reparation av L'Oreal Professionnel

Serien löser effektivt hårets huvudproblem efter blekning: Skador på strukturen, torrhet, brittleness och klämning av spetsarna. För framgångsrik håråterställning behöver du fyra produkter - ett regenererande schampo, en regenererande mask, en termoaktiv mjölk och ett serum för skadade tips.

Blå Malva från Aveda

Blondes dröm! Lilacschampo på basis av mörkblå mallow neutraliserar yellowness, vilket ofta förekommer någon tid efter färgning av hår. Samtidigt har de naturliga extrakten av aloe, svart te och vildmallow som ingår i det en mjukgörande effekt. Observera: det är inte skum och regelbundet schampo, men det påverkar inte effekten! För bästa resultat håller du schampon på håret i 1-2 minuter före sköljning.

Återställande hårmask av Moroccanoil

Liksom alla produkter av märket tillverkas regenererande mask på basis av fröoljan från det marockanska argonträdet - den mest värdefulla produkten som erhållits i sydvästra Marocko. Masken returnerar hårets elasticitet och glans, skyddar dem från skadliga aggressiva miljöfaktorer.

För alla hårtyper

TEN av Alterna

Den perfekta kombinationen av 10 nyckelelement kombinerad i en mask, vilket återställer hårstrukturen från rot till spets. Konverterar strukturen till även det mest skadade håret. Intensivt fyller hår med fukt, tack vare hyaluronsyra, som ingår i den, har en föryngrande effekt på grund av extrakt av vit tryffel och svart kaviar. Håret omvandlas, blir hälsosammare och mer motståndskraftigt mot stress och skador. Efter applicering kommer ditt hår att vara, utan överdrift, perfekt.

Oljeunderverk av Matrix

Oljor som snabbt löser alla dina problem: Oljeunderverk Sharp Cut Oil behåller fukt inne i håret, Oljevacker Blåsörsolja ger näring till håret över hela längden, förenklar stylingsprocessen, Oljevackar Formning av oljekräm med mikrodroppar av marockansk arganolja skapas för bildandet av mobila frisyrer och skydd mot negativa faktorer som orsakas av exponering för hårtork eller krökning.

Nioxin Hair Growth Enhancer

Aktiva medel för målmedveten dubbelverkan, utformad för att stimulera aktiv hårväxt på problemområdena i huvudet med sin lågdensitet och tunnaste hår (överkant, kanthårlinje). Innehåller multivitaminer och koenzym Q-10, stärker skadat hår, har en uppvärmningseffekt på hårbotten, ökar blodcirkulationen. Applicera två gånger om dagen med fingertopparna, tvätta inte.

Hårvårdsprodukter

I den här artikeln kommer vi att prata igen om reglerna för hårvård. Som praktiken visar, vet många, men få observerar. Låt oss älska dig själv och dina lockar. Jag kommer också att berätta om professionella hårvårdsprodukter och om termiskt skydd för hår (vilket är mycket viktigt på sommaren).

Hårvård - Några tips och hemligheter

Vackert och friskt hår lockar alltid uppmärksamhet och låter en kvinna känna sig förförisk och oemotståndlig. Ofta är vackert hår inte en gåva av naturen alls, utan resultatet av ordentlig och vanlig hårvård hemma. Även det mest fantastiska håret kan se tråkigt och livlöst om du inte bryr sig om dem eller bryr sig om dem felaktigt.

I avsaknad av ordentlig daglig vård kommer ingen medicinsk hårmask, som används ibland, att ha önskad effekt.

schamponering

En av de enklaste metoderna är att tvätta håret. Det verkar som om det är svårt? Han tvättade håret med schampo, sköljde med vatten och var redo. Faktum är att det finns några speciella stunder här också. För det första är det viktigt att välja rätt schampo som passar din hårtyp. Ibland märker jag att håret mitt efter tvätt har blivit tunt, fast ihop eller

börja elektrifiera vid kontakt med kläder. Jag tillskriver detta till det faktum att schampot var fel. Man behöver bara byta shampoo för en lämplig, och håret blir glänsande och volumint.

Nyligen köper jag professionella seriens schampon, till priset som de inte skiljer sig mycket från de som säljs i massnätverk, men jag gillar kvaliteten mycket mer. Nyligen slutade min schampo plötsligt, och jag var tvungen att tvätta mitt hår med babysjampo från vårt ryska varumärke. Till min förvåning blev håret efter det här schampotet mjukt, lättsamt och stannat längre. Kanske beror det på det faktum att sådan mängd kemikalier som vanligt inte läggs till barnens schampo.

Om du vill förbättra ditt hårs tillstånd, bör du särskilt sköta skampon som du använder. En skrämmande figur - i 97% av schampon av kända varumärken är ämnen som förgiftar kroppen. Huvudkomponenterna, på grund av vilka alla problem, på etiketterna är betecknade som natriumlaurylsulfat, natriumlauretsulfat, kokosulfat. Dessa kemikalier förstör krullarnas struktur, håret blir skört, förlorar sin elasticitet och styrka, färgen bleknar. Men det värsta är att denna smuts kommer in i levern, hjärtat, lungorna, ackumuleras i organen och kan orsaka cancer. Vi rekommenderar att du använder de medel som dessa ämnen ligger i. Nyligen utförde experter från vår redaktionsteam en analys av sulfatfria schampon, där första plats togs av medel från företaget Mulsan Cosmetic. Den enda tillverkaren av naturliga kosmetika. Alla produkter tillverkas under strikta kvalitetsstyrnings- och certifieringssystem. Vi rekommenderar att du besöker den officiella webbutiken mulsan.ru. Om du tvivlar på din kosmetiks naturlighet, kontrollera utgångsdatumet, det ska inte överstiga ett års lagringsutrymme.

För det andra, efter shampooing, applicera en balsam eller balsam för ditt hår så att håret är jämnt och väl kammat. Men luftkonditioneringen måste användas ordentligt. Under inga omständigheter gäller alla hår från rötterna, i det här fallet blir håret fet. Applicera balsam eller balsam från mitten av håret.

För det tredje är en av de grundläggande reglerna att du inte ska tvätta håret med för varmt vatten, det här skämmer bort håret och kan till och med orsaka att det faller ut.

Detta släpper in de inre hårvågorna och ger håret en hälsosam glans. För att håret ska bli mer voluminöst och fluffig kan du, efter tvättning, skölja det med avkok av nässla. Du kan också göra ett avkok av nässla och burdock rötter.

Ett annat råd för hushållsomsorg är att minimera traumatiska faktorer.

Försök att överge användningen av termiska rullar, pleyok, likriktare eller åtminstone minimera användningen av dem. Jag föredrar att inte använda en hårtork, men att torka mitt hår på ett naturligt sätt. Naturligtvis kräver detta mer tid för torkning, men hårets skönhet och hälsa är viktigare. Om du inte kan tänka dig ditt liv utan att använda en hårtork, ersätt sedan hetluften med kall luft, det gör ditt hår mindre. De flesta moderna hårtorkar har en cool luftfunktion. Var uppmärksam på detta när du köper.

Termiska curlers kan ersättas med papilotkami. De är långa band av mjukt elastiskt material med en tråd inuti. Diameteren av papillotok varierar. Ju större du vill ha lock, ju större diameter du väljer. Att vrida håret på papilotki är väldigt enkelt. Vanligtvis spruter jag i början lätt mitt hår med vatten, men inte mycket, annars kommer krökorna att utvecklas snabbt. Om du vill curls varade lite längre, istället för vatten, kan du använda skum eller mousse för styling. Vrid sedan strängen på papilotku, börja med tipsen. Vid rötterna fixeras papilloten av tråden inuti. Jag håller vridna papilloter på huvudet i ungefär en timme. Den här gången är individuell och beror på hårets typ. Mitt hår gillar verkligen inte lockar, så jag måste hålla curlers längre.

Om du ändå bestämmer dig för att använda krulljärn eller tång för rätning, så sprinkla först en värmebeständig spray på ditt hår. Detta verktyg skyddar håret från exponering mot hög temperatur, samtidigt som de inte lims. Typiskt innefattar sådana medel aminosyror som bryr sig om hår från insidan och gör det lättare att kamma.

Kombinationer och hårtillbehör

Det är mycket viktigt att välja rätt kam. Kammen ska inte vara metallisk eftersom den kan skada både håret och hårbotten. Dessutom kan en metallkam starkt elektrifiera håret. Välj en bra borste, antingen trä eller naturlig fläskhår. Lämplig och plastkam.

Du måste börja kamma hår från spetsarna, gradvis stigande högre och högre till rötterna. Om håret är trassigt, behöver du inte borsta över det igen och igen, detta delar håret. I det här fallet måste du försiktigt rasa upp knutarna med händerna och fortsätt sedan kamma.

En av hemligheterna är att du inte kan kamma vått hår, eftersom det våta håret klamrar sig mot kammen och sträcker sig starkt. Detta stör hårets struktur, flingor flakar av och håret börjar splittras.

Genom valet av hårbanden måste man också kontaktas ansvarsfullt. För hårt och smalt tuggummi kan starkt hår, vilket kan skada hårlampan och leda till förlust. Köp breda och mjuka gummiband.

Tipsa trimning

Även om du växer hår är regelbunden trimning en nödvändig procedur. Tipparna är trots allt mest fri från friktion om kläder, från klimatförhållanden, från konstant repor. Jag trimmer tipsen om en gång var tredje månad. Efter hårklippningen ser håret mycket bättre ut, livligare och friskare.

Skydd från hårda klimatförhållanden är också viktigt för hår.

När du är hemma eller på gatan, i blåsigt väder är det bättre att samla hår i en hästsvans eller i en pigtail för att förhindra att håret rör sig i vinden eller gnuggar mot kläder.

På vintern ska håret döljas under en hatt eller huva, så att de inte förstörs i kylan och inte upplever skarpa temperaturfall. Och på sommaren är det önskvärt att skydda håret från den brännande solen. För att göra detta kan du använda antingen en hatt eller speciell solskyddsmedel för hår.

Rätt näring

Korrekt näring är ett viktigt inslag i hårvård.

En hälsosam diet är inte bara nödvändig för hårets skönhet, utan också en garanti för hela organismens ungdom, energi och hälsa. För att håret ska se vackert ut, är det nödvändigt att kosten innehåller element från alla huvudmatgrupper - spannmål, baljväxter, mejeriprodukter, färska frukter och grönsaker, kött, fisk och juice. Försök att minimera godis, mjölk, kryddig och stekt mat och sluta röka och alkohol. Glöm inte att dricka tillräckligt med rent vatten varje dag.

Nourishing och läkning hår masker

Vi kan inte säga om fördelarna med hårmaskor. Jag använder masker varje gång jag tvättar mitt hår. Jag brukar alternera folkmedicin med professionella masker. Sedan jag började använda masker har tillståndet av mitt hår förbättrats avsevärt, de har blivit starkare, friskare och mer silkeslen.

Jag älskar kefir masker för deras enkelhet och tillgänglighet. Före shampooing, applicera lite uppvärmd kefir på håret och håll i 40 minuter. Tvätta sedan håret med schampo som vanligt. Efter denna procedur blir håret mycket mjukare. Speciellt är denna mask lämplig för torrt hår, eftersom kefir ger näring och fuktar håret.

En annan mask - älskling. Honung är välförtjänt ansedd som en god kosmetisk, eftersom den innehåller en stor mängd vitaminer och mineraler. Honungsmaskar är lämpliga för hår, ansikte och kropp. Honungsmask är effektiv för håravfall och hjälper också till med mjäll. För att göra det, blanda 2 matskedar honung, 2 matskedar ricinus eller burdockolja och 1 äggula. Applicera den resulterande massan på håret och lämna i en halvtimme. Tvätta sedan av med schampo. Denna mask görs bäst genom kursen i två till tre månader. Då kommer effekten att bli väl märkbar.

Daglig vård innebär en regelbunden och noggrann behandling av dem. Om du anger alla ovanstående tips i vanan så verkar det inte så svårt. Välj rätt schampo, använd bekvämt, icke-traumatiskt hårgummi och smycken och glöm inte att regelbundet skämma bort ditt hår med närande maskor. Som ett resultat kommer ditt hår att tacka för sitt friska och strålande utseende.

Och glöm inte att inte bara utseendet ger kvinnan skönhet. Inre styrka och självförtroende är också mycket viktiga.

Översikt över professionella hårvårdsprodukter

Det absoluta konceptet att du kan få det bästa schamponet i naturen existerar helt enkelt inte. Vid val av schampo och hårvårdsprodukter är det nödvändigt att gå vidare från en subjektiv bedömning. Speciellt måste schampon uppfylla individuella behov, baserat på hårets typ och deras tillstånd. Således är det bästa schampot det som är perfekt för dig. Resten är tillverkarens reklamtrick, och inte mer...

 • Ollin profissional (Ollin) - professionell hårvård

Inhemska kosmetika hårvård ny generation. Ägaren av varumärket är det dynamiskt utvecklande ryska företaget Astoria Cosmetic (2010), som positionerar produkter i ett överkomligt prisklass.

Företaget har ett prestigefyllt pris inom skönhetsindustrin "Choice of Professionals", mottaget i nomineringen "Innovation 2010" på festivalen "Velvet Seasons".

Ett brett sortiment av Ollin presenterar kosmetika för daglig mjuk och speciell vård för olika typer av hår:

 • Vårdlinje för daglig vård - schampo, balsam, närande serum och oljor, lotioner
 • Volymmodelleringsprodukter för att ge volym - vaxer och sprayer, mousser, geler, lacker
 • Terapeutisk och restaurerande linje Ollin Bionika för läkning av hår
 • Styling produkter - schampon, färger och tint balm för färgning och upprätthålla hårfärg
 • "Solar line" - en uppsättning verktyg för att skydda håret på sommaren

Kosmetika olin hårvårdsprodukter har länge märkts av köpare, och fått höga betyg från professionella!

 • Kosmetika redken (redken) - protein räddning för hår

Företaget REDKEN grundades 1960 och uppnådde en riktig revolution i skönhetsindustrin och erbjuder fundamentalt ny hårvård till mänskligheten, baserat på principen om proteinåtervinning.

Grundarna av företaget är amerikansk skådespelerska Paula Kent (Paula Kent) och hennes frisör Jerry REDDING. Företagets koncept följer med att håret har förmåga att absorbera proteiner.

Följaktligen rusar produktkvaliteten till:

 • utveckling av proteinteknologi;
 • iakttagandet av principen om överensstämmelse av LV, nära den naturliga nivån 4,5-5,5;
 • professionella salongprocedurer (med kursbevis).

För närvarande finns REDKEN hårvårdsprodukter i skönhetssalonger runt om i världen (i mer än 50 länder).

 • Cosmetics londa (Londa) - en erkänd expert inom skönhetsindustrin

Ett av världens mest kända kosmetiska märken är Londa för hårvård. Företagets historia började i XIX-talet (1880) i Tyskland. Dess grundare - frisören Franz Ströber från Oberwiesenthal var ursprungligen engagerad i tillverkning av hårstycken och peruker, hårborstar etc.

Före födelsen av varumärket (1956) arbetade företaget i Tyskland under ett annat, känt namn "Franz Streher - Rotenkirchen".

För närvarande används kosmetika Londa professionella hårvårdsprodukter inte bara i skönhetssalonger, utan också hemma. Hårfärger, utvecklade i traditionen för europeisk frisör, men med hänsyn till innovationer inom salongprocedurer, är i särskild efterfrågan.

 • "Luxury" kosmetika l'oreal (Loreal) - du förtjänar det!

Det näst största franska varumärket, ĽOréal (L'Oreal), är ett av de mest framgångsrika kosmetiska produkterna i världen. Ägaren till företaget är franska konungen Lilian Bettencourt, som är dotter till grundaren L'Oreal.

Företagets historia började med 1907 skapades av Eugène Schueller (kemoterapeut vid träning) säkert syntetiskt hårfärg L'Auréale, som inte innehåller bly. Företaget fick sitt nuvarande namn 1939.

Förutom produkter under varumärket ĽOréal Professionnel och ĽOréal Paris tillverkar företaget lyxkosmetik Giorgio Armani, Yves Saint Laurent, Helena Rubinstein, professionell kosmetiklinje Kerastase, Redken, samt billiga kosmetika i ekonomiklassen Maybelline och Garnier.

Omfattande hårvård L'oreal Professional presenterar:

 • kosmetiska produkter för hud och hårvård;
 • hårfärg produkter;
 • dekorativa kosmetika;
 • medel för "solskydd".

L'Oreal - professionell hårvård!

 • Naturkosmetik tiande (tiade) - den gamla östens visdom!

För närvarande arbetar företag i Kina, liksom Ryssland och Vitryssland, under det internationella varumärket TianDe, med hjälp av de senaste resultaten från experimentella laboratorier. Naturprodukten från en kinesisk tillverkare är gjorda av miljövänliga ingredienser odlade i naturens renaste hörn.

"Himmelsk perfektion" av den manliga och kvinnliga serien av kosmetiska produkter presenteras:

 • ansikts- och kroppsvårdsprodukter;
 • medel för daglig och terapeutisk hårvård
 • dekorativa serier av kosmetika och tillbehör;
 • BAD.

Mjukt, skönt tiande hårvård kommer tillbaka håret sin tidigare glans och silke!

 • Sebastian professionell (sebastian professionell) - professionell kosmetika

Sebastian Professional, ett välkänt kosmetikföretag, grundades av bröderna Sebastian i Los Angeles 1973. Företaget började arbeta med utveckling av apparater för hårrätning, och senare - enheter för korrugeringsband.

Faktum är att novellerna från Sebastian har orsakat en riktig revolution i frisörerna i Europa och USA.

En serie kosmetika för styling kombinerar harmonisk dagvård och möjligheterna till utförandet av djärva idéer av stylister. Begreppet Sebastian är genialt och samtidigt enkla avantgarde kosmetiska samlingar av hårprodukter som överstiger de mest ambitiösa förväntningarna hos kunder och professionella skönhetsindustrin.

Hårvård Sebastian ändrar texturen i håret, strängen efter strängen...

 • Estel professionell (Estel) - lyxkvalitet

Professionell kosmetika för hår Estelle dök upp på den ryska marknaden år 2000. För närvarande representerar hushållet ett brett utbud av hårvårdsprodukter och salong styling (styling, färgning).

De flesta stylister föredrar kosmetika Estel Professional, eftersom företagets produkter fullt ut uppfyller alla möjliga internationella kvalitetsstandarder.

Estel varumärke är särskilt stolt över sin professionella hårvård. En serie hårfärger ger företaget det nuvarande ledarskapet på den internationella marknaden.

Sortimentet som presenteras i olika linjer och serier omfattar mer än 700 artiklar, vilket gör att du kan göra rätt val av produkter för alla hårtyper.

 • Kapous Professional (Capus Professional) - Salongvård hemma

I mer än 10 år har företagets produkter för hårvårdsprodukter tillverkats på italiensk utrustning med hjälp av naturliga växtkomponenter, därför uppfyller kosmetiken ryska och ryska kvalitetsstandarder.

Linjen av Kapous Professional kosmetiska produkter representeras av en mängd olika hårprodukter, från schampon och slutar med salongvårdsprodukter - målar- och modelleringsprodukter. Enligt tillverkaren själv ger hårfärger en stabil och maximal intensiv färgning.

Ljusa mättade nyanser av färger representeras av linjerna Kapous Professional (106 nyanser) och Kapous Studio (72 nyanser). Dessutom, framförallt för frisörsalonger, tillverkar företaget märkesvaror (förkläden, tunika, kragen, hårtorkar etc.).

 • Kerastase (kerastaz) - Hårdmetall hårdiagnostik

Det franska varumärket Kérastase, som presenterades av L'Oréal, uppträdde i Paris i mitten av förra seklet (1964) och fokuserade uteslutande på den inhemska konsumentmarknaden.

Professionell kerastaz hårvård är baserad på ett originalt recept på kosmetika som innehåller naturliga aktiva substanser. Inom företagets sortiment, schampon och sköljningar, närande masker och vitaliserande serum presenteras molekylära skakningar.

Olika produkter av kerastase hårvård gör att du kan välja medel för individuell vård.

 • Koncept (koncept) - En framgångsrik symbios av pris och kvalitet

Den ryska serien av kosmetika för begreppet hårvård produceras av det unga företaget "Clover" med tysk teknik. Produktionen bygger på användandet av de senaste metoderna för vakuumfyllning och homogenisering, vilket säkerställer en lång hållbarhet för produkter och hög effektivitet.

Produktsortimentet innehåller en mängd olika produkter för daglig hårvård och verktyg för salong och hem styling. Konceptet innehåller bara naturliga ingredienser, inklusive naturliga oljor, keratiner, vetexproteiner, liksom naturliga vitaminkomplex.

 • Oriflame (oriflame) - hemvård

En serie kosmetika "Expert" från oriflame - hårvård, som syftar till att återställa hårstrukturen.

Företagets katalog har ett stort urval kosmetika för varje dag och terapeutiska medel för tråkigt och skadat hår.

Företaget grundades av bröderna-svenskar Jonas och Robert av Yokniki år 1967, och namnet mottogs till ära av Sveriges nationella kungliga banderoll (oriflama). Det svenska kosmetikmärket är representerat i 60 länder i världen, publicerar cirka 100 miljoner kataloger på 35 språk.

Med hjälp av direktförsäljning är företaget specialiserat på försäljning av dekorativa kosmetika, naturliga hudvård och hårvårdsprodukter. Uppmärksamhet erbjuds konsumentområdet, som omfattar mer än 900 kosmetiska produkter.

5 bästa sättet att skydda håret från solen

Gilla det eller inte, och på sommaren har den brännande solen och den torra luften en väldigt negativ effekt på vårt hårs tillstånd. Därför måste du tydligt förstå hur man bryr sig om ditt hår på sommaren, samt att använda speciella produkter för att skydda håret från solen. Nedan är de bästa produkterna som kommer att spara ditt hår i sommar.

Medan du njuter av de varma sommardagen och sola på stranden på stranden, känner ditt hår inte mycket bra (eller det är inte alls bra).

För att inte köra huvudet i affären för tio krukor av olika sprutor och masker för håråterställning efter en semester och sommar i allmänhet, skydda dem nu. Nedan - det bästa sättet att skydda håret från solen enligt vår skönhetsredaktör. Vi tittar!

Det bästa solschampohåret

Shampoo "Fuktgivande och näring" med UV-filter, Curex Sunflower, Estel Professional

Shampoo mycket försiktigt (inte squeaking) rensar hårbotten, försvinner inte håret och släpper "fluffiness". Komplexet av näringsämnen återfuktar och återställer hårtorkat från solen, och solskyddsfaktorn i kompositionen skyddar håret mot de skadliga effekterna av ultraviolett strålning. En bra bonus: Shampoo ger skinn till hår, tack vare vilket det skimrar vackert i solen.

Bästa Sun Hair Balm

Solskydd Hårbalsam, Pro Solskydd UV-filter, Fortesse

Ingår i denna balsam är ett UV-filter som skyddar ditt hår från solen. Solskyddsmedel balm väger inte håret, så det passar alla typer av hår. Om du är brunbrun, använd den efter varje hårtvätt: det kommer att närma, fukt och fylla hårets fuktreserver.

Den bästa solskyddsmedel hårsprayen

Solskyddsspruta för hår, Solar Sublime spray, L'Oreal Professionnel

Denna solskyddsmedel hårspray kommer att vara en trollstav på sommaren. För att skydda håret från solen till sjöss och i staden, använd en spray före varje utgång under direkt solljus. Denna skyddande spray omsluter håret med en osynlig skyddande slöja, skyddar den mot höga temperaturer och solljus. Dessutom har solsprayen en kumulativ effekt, vilket gör håret mjukare och silkeslen.

Den bästa oljan för att skydda håret från solen

Sun Microwatch, Micro Voile Protecteur, Kerastase

Solskyddsmedel från det spanska varumärket Kerastase älskar över hela världen! Det skyddar perfekt hår från solen (till och med till sjöss), och dess komplex av aktiva ingredienser och solskydd filter skyddar samtidigt håret mot ultraviolett strålning. Och vi älskar denna olja också för att den förhindrar blekning av hår (både färgat och naturligt) i solen och bidrar till att bevara sin ljusa och mättade färg.

Bästa hårmask efter solen och havet

Hårmask med keratin, kollagen och hyaluronsyra, Pro-Tox hårmask, Kallos Cosmetics

En mask som blir torrkrullar i silke - är det inte vad vi drömmer om varje gång vi återvänder hem efter havet? Maskan kan användas både före och efter solbad. Efter att hennes hår blir mjukt, luftigt och tipsen - mer välskötta. Denna mask kommer att återställa ditt hår väl efter solen och havet, och det kommer inte att finnas några spår av torrt och sprött hår!

Du såg den bästa solskyddsmedel för hår. Glöm inte att skydda ditt hår från solen och bära moderna hattar. För detta hår kommer att berätta "tack" (på hösten ser själv).Nästa Artikel
Hårmask med äggula återvänder snabbt och silkiness!