Kontakta oss


Varorna återbetalas inte.

Varor av god kvalitet som inte kan bytas ut (returneras) finns listade i listan, godkänd genom ett dekret från Ryska federationens regering den 19 januari 1998. 55. Läs mer

 • beskrivning
 • parametrar
 • leverans

Levande mask för att förnya och bibehålla hårväxten. Snabbväxande och delande jästceller bildar ett unikt komplex av ämnen. En sådan kombination av spårämnen, enzymer, syror och proteiner är helt enkelt omöjligt att skapa i konventionella masker - deras livstid är begränsad och långsiktigt lagring är omöjligt. Jäst berikas med ett komplex av växtkomponenter för att förbättra och koncentrera maskins verkan. Efter hennes hår är frodigt, glänsande, vackert lågt. Applicering: Rör om sammansättningen i en liten mängd varmt vatten (35-40 grader). Konsistensen ska vara som den för tjock gräddfil. Låt blandningen vara varm på 10-15 minuter. Allt blandar och appliceras på hårrötterna. Wrap hår med plast och en handduk. Tvätta håret med schampo efter 15-20 minuter. Kan orsaka liten brännande känsla. Innan du använder, kontrollera din hud för känslighet för senapspulver. Ingredienser: torrjäst, mjölkprotein, sockerrörsocker, senap, nässlextrakt, cornflower, kamille.

Dadidi: Jäst för hårtillväxt DNC

Jag försökte skriva denna recension efter den andra applikationen av masken, men bestämde mig fortfarande för att utvärdera en längre effekt.

Och nu, bakom de två lådorna med hårväxtmask, kallas Yeast och många av mina intryck!

För att vara ärlig är känslor så överväldigande att jag inte ens vet var man ska börja eller hur man ska närma sig min historia.

Därför kanske jag kommer att agera enligt standardordningen och börja med förpackningen.

Jag fick min första mask i en av tävlingarna. Så här ser den här rutan ut:

Eftersom det finns en serie sådana "hem" DNC-masker, anges samma information på var och en av dem:

Beskrivningen av själva masken är mycket frestande:

Ser du postscriptet i slutet? Man skulle vilja tro på det här uttalandet och, gripa i jästlåset, springa till badrummet, huvudet. Detta är väldigt djärvt från tillverkaren. Men ändå ser jag framåt, jag bekräftar detta!

Om man tittar på kompositionen kan man se att alla komponenter huvudsakligen är inriktade på hårväxt:

Produktion "DNTS Cosmetics".

Och på sidan finns det ett märke att masken är öppen i 2 dagar. Men jag har en öppen mask lagrad längre, eftersom ett paket jag delar upp med två gånger.

Inuti lådan finns två genomskinliga väskor med pulver som väger 50 g vardera. vardera.

Och eftersom mitt paket är uppdelat i 2 applikationer är Yeast-rutan tillräckligt för mig fyra gånger. Det finns en månad att använda. Nedan ska jag prata om hur mycket mitt hår växer under denna period.

Om ansökan.

Här är vad tillverkaren säger om det:

I princip är inget komplicerat. Rör om sammansättningen i varmt vatten, lämna i 10 minuter. på en varm plats sätt på rötterna, linda och tvätta efter en halvtimme)

Nu ska jag berätta om min erfarenhet.

Jag öppnar förpackningen och häller hälften av innehållet i en djup behållare (för detta ändamål använder jag tomma burkar på annat sätt).

Här är kompositionen. Elfenbenspulver med jästgranuler:

Masken i en torr form luktar barnmat eller mjölkpulver (dessa är mjölkproteiner i kompositionen har försökt).

Men man har bara att fylla kompositionen med vatten, eftersom lukten av jäst blir tydlig hörbar. Torr arom är trevligare)

Och för att vara ärlig, efter utspädning med vatten, visar maskens konsistens alltid sig annorlunda. Det bästa alternativet när det blir lite tunnare än vad som anges av tillverkaren.

Kom ihåg den tjocka krämen, eller hur? Så, i denna form är det ganska svårt att fördela masken på håret. Men du borde inte göra det för flytande heller, annars kommer denna blandning genast att strömma ner i ansiktet eller kragen)

Detta innebär att jästen "bringas" med varmt vatten och lägger dem på en varm plats. Det bästa alternativet jag hittade är batteriet. Efter 10-15 minuter kan du se hur masken kommer till liv, en jästlock växer och andas på vår svamp. Ju högre locket desto bättre fungerar masken

Jag tar bort batteriet från batteriet och går till badrummet, vilket ger skönhet.

Före användning, blanda innehållet i burken, dela håret på partiklar och applicera denna blandning.

Om konsistensen kom ut tjock, sedan för-vått hår till vått tillstånd. Om masken är vattnig, använd sedan på torrt hår.

Eftersom masken har torkningsegenskaper, applicerar jag lite olja över längden för att skydda håret från att torka ut.

Förresten finns det många recensioner på nätet att efter denna mask blir håret tryckt eller endarna försämras. Detta beror på att håret är "torkat". Så var inte lat och ta hand om längden så att du inte skriker till hela Internet att masken är dålig!

Och jag noterar att under appliceringen luktar masken mycket kraftigt (även om jag inte märker denna lukt alls), men ser framåt, jag säger att efter torkning finns det ingen lukt kvar, som vissa noterar! Så var inte rädd att du kommer att lukta som en brödlek))

Sedan vrider jag mitt hår i en bulle, lägger det under ett duschlock och värmer det med en scarf. Exponeringstiden är alltid annorlunda, från en halvtimme och slutar med 2 timmar.

Bokstavligen 15 minuter efter appliceringen börjar masken att fungera. Detta manifesteras i det faktum att kompositionen värmer hårbotten. Det känns distinkt, men orsakar inte obehag. Jag skulle till och med säga att känslorna är ganska trevliga för sig själva - det verkar som att jag ens känner hur håret börjar växa)

Efter en viss tid går jag för att tvätta kompositionen från huvudet. En skumlampa är tillräckligt. Masken är väldigt lätt att komma ifrån håret.

Det enda som sätter på håret, så att du inte kan göra det utan att använda balsam.

Efter att ha använt masken är håret ganska mjukt. Ytterligare volym visas.

Men den viktigaste effekten av ansökan - hårväxt!

Jag vill syronizirovat och säga att håret växer som jäst)

När jag först började använda den här masken förväntade jag mig inte ett mirakel, och vad jag skulle gömma trodde jag inte att det skulle ha någon effekt.

Men efter två applikationer blev jag bara bedövas när jag jämförde fotot "före" och "efter". Skillnaden i fotot på 2 veckor. Håret växte aldrig så snabbt!

Under de återstående två veckorna var ökningen mindre - endast 1 cm, men i allmänhet visade det sig att under månaden var hårväxten 3 cm!

Och för detta var det bara att jäst måste appliceras fyra gånger.

Enig, ett bra resultat. Speciellt när håret utan stimulering tillsätts endast 1 cm per månad.

En månad senare, grep det utan tvekan) under påverkan av masken, att se en jästlåda i ett apotek.

Fastgöring av återvunna rötter, passerade en annan kurs.

Före användning var längden på de återvunna rötterna ca 1 cm. För en påse med en mask (2 applikationer) var ökningen +1 cm. (1 foto). Efter de kommande två veckorna markerade hon +1 mer. (2 bilder)

Utan stimulering blir mitt hår halvt så snabbt.

Och i slutet av viss allmän information.

Användningsfrekvens - en gång i veckan. Förpackning = 1 månad.

Priset på en sådan mask på kontoret. plats -159 rubel, jag köpte för 113 rubel.

Återigen, baserat på recensionerna på nätverket, som genom en sändning att masken är lite dyr i sig, kommer jag att bearbeta den.

Låt oss göra den vanliga aritmetiken. Gjutförpackning är tillräcklig för 4 applikationer. Följaktligen priset på ett förfarande = cirka 39 rubel. I det andra fallet kostade det mig till och med en mindre mängd - cirka 28 rubel.

Mycket budget, enligt min åsikt! Späd en liknande komposition hemma - till ett pris som detta kommer att komma ut, men fortfarande med en färdig mask mindre krångel.

Och trots komponenterna i kompositionen, som verkar vara tänkt att förlänga hårets renhet - det fungerar inte för mig) De blir smutsiga med samma hastighet som vanligt) Men för mig är det inte minus.

Och som du märkte, i min recension förlitade jag mig på recensioner från nätverket. Detta gjordes för att motbevisa alla negativa aspekter av masken. Tja, eller åtminstone några))

Och summerar jag, citerar jag tillverkaren:

Underbar mask! Håret efter det är väldigt frodig, glänsande och vackert liggande!

Och från mig själv lägger jag till att du är garanterad en bra vinst! Det viktigaste är att hitta rätt tillvägagångssätt)

Och slutligen, den övergripande presentationen av verktyget)

Att låta håret växa,

Du måste köpa jäst!

Späd kompositionen med vatten,

Applicera ditt hår.

Glöm inte innan

Värm blandningen och blåsa av skummet.

Efter dessa åtgärder du

Ett lock av hår varmare.

Håll i minst en timme, minst två

Och då behöver du vatten,

Att tvätta det med hår

Och märk deras tillväxt.

Glöm inte balsam -

Det behöver hår.

Håret är torrt, titta,

I plus tre centimeter.

Men det här är naturligtvis ett skämt!

Det händer inte med en gång

Resultat för att se

Vi måste vänta en vecka.

Det är då du berömmer jäst:

Denna masochka, det är nödvändigt,

Det torkar bara mina ändar. "

För att förhindra att detta händer,

Du har inte varit

Du måste smörja ändarna,

Lita på dig!

Och efter en vecka,

Ny tillväxt märker dig.

Det viktigaste är att inte glömma jäst

Det är sant att lukten är väldigt konstig

Stark sådan jäst.

Var inte rädd för honom väldigt mycket

Flyga ifrån håret!

Men hårmaskan är varm,

Värmer dig med värme.

Och priset kan värma dig

Padda serveras med rätta!

Jag hittade den perfekta masken för mig själv, och jag önskar dig vackert hår och god tillväxt)

DNC / Hårmaskerjäst för hårväxt
Prova DNC hårväxt jäst!

Bröd med tillsats av jäst visar sig alltid vara mycket aptitretande, fluffigt och lätt och masker baserade på denna värdefulla produkt hjälper till att vitalisera och uppdatera hud och hår. Håret som ett resultat av att använda en sådan mask får snabbt önskad renhet och hälsosam utseende, och deras tillväxt är märkbart förbättrad!

Detta verktyg från DNC är en levande mask inte bara för förnyelse, men också för efterföljande underhåll av krulstillväxten. Dess huvudsakliga hemlighet ligger i det faktum att snabbt växande och ständigt delande jästceller är utrustade med förmågan att bilda ett verkligt unikt komplex av de mest användbara ämnena. En sådan union av proteiner med syror, liksom enzymer med spårämnen är inte möjlig att återskapa i någon annan mask! En mycket begränsad period av livet gör att långfristigt lagring av sådana medel omöjligt.

För att förbättra koncentrationen och verkan av masken berikades den jäst som det innehöll i ett speciellt komplex av de mest fördelaktiga växtbaserade ingredienserna. Tillverkaren lovar oss att efter att ha använt denna mask blir håret glänsande, otroligt frodigt och kommer effektivt att ligga ner!

Sammansättningen av masken "Yeast for hair growth" innehåller sådana värdefulla komponenter som torr jäst och senap, hälsosocker, näringsrikt mjölkprotein, samt kamomill och cornflower extrakt med nässla. Tja, hur kan du inte ha ett sådant verktyg?

Enligt den goda gamla traditionen skyndar tillverkaren att påminna oss om att de antika skönhetsmedel inte har mindre effektivitet än moderna.

Och faktiskt är en sådan liten mask i hennes händer ett bra sätt att se till!

På lockets lock, förseglad med ett företagsmärke, dupliceras varumärkeslogotypen och produktnamnet.

Och längst ner, tillsammans med tillverkarens data, är också information om utgångsdatum markerad - det är 35 månader och löper ut i december 2019.

Inuti lådan finns två märkesväskor med en "prefabricerad" mask. Varje väska väger 50 gram.

För att kunna göra en mask på en gång, räcker det med att ta en påse (mitt hår är långt, men en påse är tillräckligt - jag tror att ägarna av kort hår kan dela innehållet i en sådan väska i två applikationer).

Innehållet i påsen har utseendet av ett vitt pulverformigt pulver med många bruna beige fläckar - det är uppenbarligen att detta är jäst.

För att förbereda masken omrörs pulvret i varmt vatten, vars temperatur är mellan trettiofem och fyrtio grader. Den resulterande massan bör ha en konsistens av tjock grädde. Men det är inte allt - så snart det är klart måste det lämnas på ett varmt ställe i ungefär tio till femton minuter. Efter denna tid blandas den färdiga kompositionen grundligt, varefter den appliceras på hårets rötter och förstörs i håret först med polyeten och därefter med en handduk. Tjugo eller trettio minuter senare, går de för att tvätta håret med schampo. Masken har en uttalad lukt av jäst, så shampoo är bättre att ta en parfym.

Förresten, innan du applicerar masken, rekommenderar tillverkaren att du gör ett känslighetsprov på ett litet område av huden, eftersom denna mask kan irritera för känslig hud. Missa inte det - mer än en gång i veckan för att använda en sådan mask finns det absolut inget behov.

Hårmask DNC-jäst för hårväxt - en recension

Jäst för hår DNS

Låt oss börja med det faktum att jag har en vän - en läkare som arbetar på ett apotek och jag brukar rådfråga henne om valet av en viss skönhetsprodukt. Det är synd att den här dagen inte var på jobbet. Jag är en sällsynt experimenterare, jag försöker allt på en gång. Jag kunde inte komma förbi den nya produkten med det frestande namnet "jäst för hår", företaget dns (jag använder produkten för ögonfransar i detta företag och är mycket nöjd med resultatet), så jag köpte genast produkten, det kostade ca 100 rubel. Jag kom hem och omedelbart bestämde mig för att prova det, läs noggrant instruktionerna och upprepa det exakt.

Jag hade inga problem med löslighet, på 15 minuter var kompositionen redo att appliceras på mitt vänta underbara resultat. Dabbed med en bomullsplatta. Vad kan jag säga, jag fick inga trevliga känslor under appliceringsprocessen))), den sura lukten av jäst, texturen är viskös, svår att applicera, men skönhet, som de säger. Hon höll ut som behövs, nästan var allt bra, förutom lukten. Hår efter jäst är mjuk, fluffig, men inget speciellt, de är så för mig. Med tiden upprepade jag denna procedur 2 flera gånger tills lösningen slutade (det är synd att kasta bort det). Av fördelarna - tvättar jag nu mitt hår inte varannan dag, men efter 2 var jag väldigt nöjd med detta faktum. Men ungefär en månad har gått sedan den senaste ansökan, och jag känner fortfarande, när mitt huvud, lukten av jäst. Intressant, kommer det någonsin att försvinna?

Recension: Jäst för hårtillväxt DNC

När hårproblem, redo att ta tag i något "strå", bara för att stoppa katastrofen. Efter att ha sett på Internet ett nytt sätt för sig själv - DNC, en jäst för hårtillväxt, hade en brinnande önskan att köpa dem. I mer än tre år har jag försökt återställa hårskador som ett resultat av många "omvandlingar" från en blondin till en brunhårig och vice versa. Jag försökte nästan alla masker, både fabrik och folk, men problemet med håravfall försvann inte.

Ärligt talat, jag hade inte mycket förtroende för denna mask. Men recensioner på internet var nästan alla positiva. Jag hoppades att om det hjälpte folk, betyder det att jag också skulle bli hjälpt. Hur var det att veta att de flesta av författarna - verktyget skickades till testöversynen. Jag lärde mig mycket senare. Jag har ingen speciell tro på sådana recensioner, jag var tvungen att testa masken, förtroende för tillverkaren. I princip riskerade jag inte någonting. När allt är, är jäst fortfarande en naturlig produkt.

Innan gjorde mormor masker för dem. Och håret försökte också behandla samma produkt. Dessutom innefattar kompositionen av den färdiga masken mjölkprotein, majsblom- och kamillextrakt samt väte. Utmärkt komposition, helt naturlig och användbar. Att använda denna mask är lätt, du behöver bara röra innehållet i varmt vatten och lämna i 10 minuter på en varm plats, och applicera sedan på rötterna, linda och tvätta av efter en halvtimme.

Doften av jäst är inte särskilt trevlig, särskilt om den är så mättad, som i denna mask, men måste vara tålamod. När jästen är kokt med vatten lägger vi dem på ett varmt ställe (vi gör en svamp). Sedan fördela tjock i form av gräddfil i håret med fokus på hårets rot. Täck huvudet med ett bandage eller handduk, håll i ca 30 minuter. Då tvättar vi håret. Känslor säger inte mycket trevligt, men inte riktigt hemskt. Och nu om resultatet. Jag såg det inte personligen: varken volymen, som de säger på Internet, eller ljusstyrkan från de första två gånger jag hade.

Och mitt hår har inte vuxit tillbaka för den här tiden. Jag tror att fortfarande sådana masker är inte omedelbara åtgärder. Och du behöver många av dem för att se effekten. Jo eller mitt hår är redan helt hopplöst. Men mycket beror på åldern, hårets tillstånd och andra faktorer som påverkar deras tillväxt. Jag kommer att rekommendera masken, kanske kommer det verkligen att hjälpa dig. Ändå är 180 rubel inte mycket pengar för experimentet. Dessutom är maskinsammansättningen naturlig.

Hårmask DNC Yeast för hårväxtrecensioner

kategori:
Skötsel kosmetika

Typ:
Hårmask

Alla recensioner på Hair Mask DNC Yeast för hårväxt
Ett paket är inte tillräckligt

Mitt hår växer långsamt, torrt, delat. Jag såg en mask i butiken och bestämde mig för att försöka. I förpackningen finns två påsar med en torr mask, [. ]

Jag är en liten brödtillverkare, ger en kram)) På något sätt uppskattade jag på något sätt inte skönheten i denna mask... Är det rimligt att använda jäst för hår?

Chao, skönheter! Jag älskar verkligen DZT-kosmetiken, men med det här sättet till vänskap gjorde vi inte bra ut. Jag kommer att förklara i detalj varför, för nackdelar [. ]

Jäst för hårtillväxt DNC ​​100 gr

 • Brand DNC
 • Artikel 192902
 • EAC-certifikat
 • Tillverkningsland Ryssland
 • Sammansättning Se på förpackningen
 • 12 stycken i lådan
 • Förpackning på 1 stycke
 • Individuell förpackningslåda
 • Förpackningsstorlek 6,5 cm × 5 cm × 14,5 cm
 • Storlek 14,5 cm × 4,5 cm × 6,5 cm
 • Bruttovikt 114 g
 • Särskilda funktioner
 • Volym, ml 100

Våra mormor torkade och pounded rågkakor för att ta hand om sitt hår. Gräs, mjölk och lera tillsattes där. Serveras en sådan komposition schampo, balsam och mask.

Enkla och tidtestade skönhetsrecept får inte bli föråldrade. Precis som jäst gör bröd ljus, fluffigt och aptitretande, så maskerar från jäst och uppdaterar vårt hår och hårbotten.

De snabbväxande och delande jästcellerna i denna mask för att förnya och bibehålla hårväxten bildar ett unikt komplex av ämnen. Deras livslängd är begränsad och långsiktigt lagring är omöjligt. Jäst berikas med ett komplex av växtkomponenter för att förbättra och koncentrera åtgärden.

Tillämpning: rör om kompositionen i en liten mängd varmt vatten vid en temperatur av 35 till 40 grader. Konsistensen ska vara som en tjock grädde. Låt blandningen vara varm på 10-15 minuter. Allt blandar och appliceras på hårrötterna. Wrap hår med plast och en handduk. Tvätta håret med schampo efter 15-20 minuter.

Varning! Bland maskindelarna är senap, vilket kan orsaka en svag förbränning. Innan du använder, kontrollera din känslighet för senapspulver på ett litet område av hårbotten.

Våra mormor torkade och pounded rågkakor för att ta hand om sitt hår. Gräs, mjölk och lera tillsattes där. Serveras en sådan komposition schampo, balsam och mask.

Enkla och tidtestade skönhetsrecept får inte bli föråldrade. Precis som jäst gör bröd ljus, fluffigt och aptitretande, så maskerar från jäst och uppdaterar vårt hår och hårbotten.

De snabbväxande och delande jästcellerna i denna mask för att förnya och bibehålla hårväxten bildar ett unikt komplex av ämnen. Deras livslängd är begränsad och långsiktigt lagring är omöjligt. Jäst berikas med ett komplex av växtkomponenter för att förbättra och koncentrera åtgärden.

Tillämpning: rör om kompositionen i en liten mängd varmt vatten vid en temperatur av 35 till 40 grader. Konsistensen ska vara som en tjock grädde. Låt blandningen vara varm på 10-15 minuter. Allt blandar och appliceras på hårrötterna. Wrap hår med plast och en handduk. Tvätta håret med schampo efter 15-20 minuter.

Varning! Bland maskindelarna är senap, vilket kan orsaka en svag förbränning. Innan du använder, kontrollera din känslighet för senapspulver på ett litet område av hårbotten.

Simaland har rätt att självständigt och utan föregående meddelande välja användare att välja recensioner för publicering. Vi lägger inte recensioner som:

 • inte relatera till temat i butiken, shoppa i det;
 • relaterar inte till den faktiska erfarenheten av att använda denna produkt;
 • innehåller inte användbar information för andra användare
 • innehåller profanity, uttalanden offensiv natur;
 • innehåller länkar till andra webbplatser.

Vi publicerar inte samlingar och recensioner av produkter som innehåller:

 • länkar till andra webbplatser i texten i samlingen och granskningen samt referenser till specifika säljare och importörer av varor;
 • uttalanden som diskrediterar tredje parts ära, värdighet och affärsrörelse (inklusive butiker, tillverkare och importörer av varor)
 • material (inklusive text, video, grafiska bilder, kod) som strider mot tredje parts rättigheter, inklusive rättigheter till resultaten av intellektuell aktivitet och sätt att individualisera.

Sima-land förbehåller sig rätten att när som helst avlägsna den publicerade granskningen, urvalet och granskningen av varor samt självständigt bestämma den period under vilken recensionerna anses relevanta och för vilka de publiceras på Sima-Lend-webbplatsen.

Vi åtar oss inte att informera användarna om orsakerna till avslaget på publicering och radering av tidigare publicerade recensioner, betyg, samlingar och recensioner av produkter.

Om användaren svarar på en recension eller fråga till honom, godkänner han att få meddelanden från Sima Land-webbplatsen om nya svar på hans kommentarer.

Simaland har rätt att välja frågor för offentliggörande oberoende och utan att anmäla användare. Vi ställer inte in frågor som:

 • inte relatera till temat i butiken, shoppa i det;
 • innehåller profanity, uttalanden offensiv natur;
 • innehåller länkar till andra webbplatser.

Vi publicerar inte frågor som innehåller:

 • länkar till andra webbplatser, samt referenser till specifika säljare och importörer av varor;
 • uttalanden som diskrediterar tredje parts ära, värdighet och affärsrörelse (inklusive butiker, tillverkare och importörer av varor)
 • material (inklusive text, video, grafiska bilder, kod) som strider mot tredje parts rättigheter, inklusive rättigheter till resultaten av intellektuell aktivitet och sätt att individualisera.

Sima-land förbehåller sig rätten att när som helst ta bort en publicerad fråga, samt självständigt bestämma vilken period som frågor betraktas som relevanta och för vilka de publiceras på Sima-Lend-webbplatsen.

Vi åtar oss inte att informera användarna om orsakerna till att avvisa frågor och radera tidigare publicerade frågor.

Om en användare ställer en fråga, accepterar han att få meddelanden från Simalands webbplats om nya svar på hans frågor.

Så här applicerar du hårjäst

Vad är jäst

Jäst - unicellulära levande organismer - svampar. I tusentals år har människor använt jäst vid framställning av bröd och fermenterade drycker. I hemmet kosmetologi värderas jäst för sin omfattande vitamin- och mineralkomposition och används för föryngring, behandling och näring av hud, hår och naglar. För att återställa håret tillsätts jäst till kosmetiska masker eller tas oralt.

Sammansättning och användning

Fördelarna med jäst på grund av deras rika kemiska sammansättning. Det är möjligt att ändra den kemiska sammansättningen beroende på produkttypen.

 • Vitamin B1 (tiamin) - minskar hårdhetens torrhet, ger den naturliga glans och jämnhet till håret.
 • Vitamin B2 (riboflavin) - reducerar brittleness och tvärsnitt av hårets spetsar, återställer hårbotten i hårbotten, fuktar håret,
 • Vitamin B3 (nikotinsyra) - reglerar ämnesomsättningen på cellnivå, ökar blodcirkulationen i hårbotten;
 • Vitamin B5 (pantotensyra) - föryngrar hårstrukturen, är oumbärlig i de metaboliska processerna hos cellerna i hela organismen.
 • Vitamin B6 (pyridoxin) - stärker hårrötterna, förhindrar för tidigt håravfall, lindrar inflammation på huden och hjälper till att bekämpa mjäll
 • Vitamin B9 (folsyra) - stimulerar hårväxten, är involverad i regenerering av skadade hårfibrer;
 • Vitamin H (biotin) - reglerar blodets biokemiska sammansättning, som bestämmer hårets fullständiga näring.
 • kalium är oumbärligt för att reglera vitaliteten hos cellerna i hela organismen, bristen på kalium leder till förstörelsen av hårfollikelns struktur och rodens död;
 • magnesium - ger hårnäring med vitaminer och mikroelement, förhindrar att det gråa håret uppträder tidigt
 • fosfor - gör håret elastiskt, behåller naturlig pigmentering
 • järn - föryngrar och stärker håret, en tillräcklig mängd järn i kroppen säkerställer en hälsosam hårväxt
 • koppar är oumbärligt i alla cellulära processer i kroppen, bidrar till att förlänga den aktiva fasen av hårväxten;
 • zink - hjälper till att bekämpa skallighet och förtida åldrande av hår, behandlar seborré.

Bakersjäst - säljs i butiker i rå och torr form. För beredning av masker är det bättre att ta rå (färsk) jäst sedan Det kvantitativa innehållet av näringsämnen i dem är signifikant högre än i torra. Kostnaden för färska jäst, i genomsnitt 60 rubel för en 50 gram pack.

Brewer's Yeast - finns närvarande i kosmetik och bioaktiva tillsatser. Kosttillskott tas in för behandling av hår och naglar. Ren bryggerjäst som finns i friförsäljningen i livsmedelsbutiker är ganska problematisk. De kan beställas på Internet på webbplatser som är avsedda för hembröd eller hälsosam kost. Kostnad: i genomsnitt 250 rubel per 10 gram pack.

Hur man använder

För framställning av jästmaskar för hår är jäst lika lämplig: rå eller torr, bakning eller öl. Det finns flera regler om hur man förbereder och tillämpar dem för kosmetiska och terapeutiska ändamål:

 1. Innan användningen späd ut den önskade mängden jäst i varmt vatten eller i en annan flytande produkt (beroende på receptet) och håll blandningen vid rumstemperatur i minst 40 minuter så att jästen har tid att svälla och jäsas. Rör omblandningen från tid till annan för att undvika klumpar.
 2. Innan du applicerar jästmaskan, testa för allergier på ett litet område av huden bakom örat. Testperioden är 20-30 minuter. Om det inte finns någon reaktion på huden i form av rodnad och klåda, kan jäst användas.
 3. Applicera masken på rent och något fuktigt hår. Vatten hjälper näringsämnen tränga hårstrålen snabbare och djupare.
 4. Maskens ordning - först bearbetar rötterna och sprida sedan blandningen i strängar med hjälp av en kam.
 5. För att jäst ska bli aktiv i hårbotten, omedelbart efter appliceringen av masken, linda huvudet med plastfolie och linda det med en varm scarf eller ha på sig en stickad hatt.
 6. Lämna inte en jästmask på håret längre än den föreskrivna tiden. Jästen torkar ut och det kommer vara mycket svårt att tvätta av masken.
 7. Skölj alltid av masken med varmt vatten. För att skölja håret från jästrester, använd shampoo eller vatten surgjord med citron.

Jästbaserade produkter

DNC för hårväxt

Läkemedlet som produceras i Ryssland hjälper till att återställa och stärka håret, och fungerar också som en aktivator för tillväxt på hårsäckarna. Förutom jäst innehåller de mjölkprotein, torkad senap, extrakt av kamomill, nässla och kornblomma.

Hur man använder: Späd läkemedlet i varmt vatten (ca 45 grader) till en tjock grädde. Blötlägg blandningen i värme i ca 15 minuter och applicera den på vått hårrödor. Wrap huvudet med en film och en varm scarf. Maskens varaktighet är 30 minuter.

Kostnad: ca 120 rubel.

Evisent

Läkemedlet som produceras i Ryssland säljs i form av ett kosttillskott för oral administrering och schampo för hår.

BUD Evisent är en vitaminberedning som tas med brist på B-vitaminer, under stress och för restaurering av naglar och hår. Läkemedlet produceras utan tillsats av syntetiska vitaminer och mineralsalter, den innehåller endast renad jäst och svavel.

Hur man tar: 2-3 tabletter tre gånger om dagen med mat. Läkemedlet är kontraindicerat hos gravida och ammande kvinnor.

Kostnad: från 220 rubel.

Shampoo Evisent - Rensar håret försiktigt, normaliserar talgkörtlarna, lindrar mjäll, ger näring och stärker rötterna och håret. Shampoo innehåller: brygger jästextrakt, svavel, vitlöksextrakt och panthenol. Lämplig för daglig shampooing.

Kostnad: cirka 300 rubel.

Det är nödvändigt att komma ihåg om den negativa effekten av jästsvampar på kroppen. Okontrollerat intag av kosttillskott med jäst kan skada mag-tarmkanalen - försämrad mikroflora, ökad gasbildning och orsaka utveckling av svampsjukdomar - candidiasis, follikulit, kryptokockos.

Det är också viktigt att jästen är naturlig. Artificiell jäst kan orsaka funktionsfel i kroppen.

Maskrecept

Växlande i sammansättningen av masker av jäst med olika användbara produkter kan du uppnå olika terapeutiska effekter - för att påskynda hårväxten, öka hårvolymen, minska håravfall och bli av med mjäll.

Med kefir mot mjäll

ingredienser:

 1. Råjäst - 40 g.
 2. Kefir - 60 ml.

Hur man lagar mat: För tjock och fet kött lös upp en liten mängd vatten. Värm kefir i vattenbadet. Krossa jästen med en gaffel och lägg dem till den uppvärmda kefiren. Blanda väl och placera på en varm plats i en timme. Kefir kan ersättas med samma mängd mjölk.

Hur man använder: Applicera en mask på hårrötterna och massera huden och vrid sedan huvudet. Giltighetsperioden är 1,5 timmar. Maskens frekvens - 1 gång per vecka i 3 månader.

Resultat: Rengör hårbotten i döda hudceller och minska hårets hårdhet. Masken hjälper till att lindra symtomen på seborrheisk dermatit.

Med senap för tillväxt och densitet

ingredienser:

 1. Torrjäst - 30 g
 2. Senapspulver - 5 g
 3. Mjölk - 100 ml.
 4. Socker - 20 g.

Hur man lagar mat: Värm mjölken till 40 grader i en mikrovågsugn eller i ett vattenbad. Lös upp socker och jäst i den. Låt blandningen vara varm på 20 minuter. Tillsätt senap till blandningen och blanda väl.

Hur man använder: Applicera blandningen på hårrötterna och massera hårbotten. Wrap ditt huvud. Giltighetstid - från 20 minuter. Skölj kompositionen med rinnande vatten om du känner en stark brännande känsla. Masken är inte lämplig för känslig och skadad hårbotten. Användningsfrekvensen för masken: för fet hår - 1 gång per vecka i 2 månader; för torrt hår - en gång två veckor i 2 månader.

Resultat: Förstärkning och snabb hårväxt.

Med ägg för mat

ingredienser:

 1. Råjäst - 40 g.
 2. Vatten - 60 ml.
 3. Ägg - 1 st.

Hur man lagar mat: Rör den hackade råjästen i varmt vatten. Sätt blandningen på en varm plats i 60 minuter. Bryt ägget i blandningen och blanda väl.

Hur man använder: Applicera masken först på hårrötterna, massera huden. Sprid sedan äggjästblandningen över hela längden. Wrap ditt huvud. Giltighetsperioden är 15 minuter. Maskens frekvens - 2 gånger i veckan i 1-2 månader.

Resultat: Näring och stimulering av hårväxt. Äggprotein fyller skadade hårfibrer.

Med älskling mot förlust

ingredienser:

 1. Bryggerjäst - 40 g.
 2. Honung - 20 g.
 3. Senapspulver - 10 g
 4. Vatten - 60 ml.
 5. Socker - 20 g.

Hur man lagar mat: Lös upp socker och jäst i varmt vatten. Låt det värma i 1 timme för att jästen sväller. Tillsätt senap och honung till blandningen. Rör om blandningen noggrant.

Hur man använder: Applicera en mask på hårrötterna och gnid den med massörrörelser i huden. Wrap ditt huvud. Giltighetsperioden är 20 minuter. Om hårbotten brinner hårt, tvätta sedan masken innan den föreskrivna tiden, tolerera inte smärtan.

Resultat: Minskad håravfall. Den starka uppvärmningseffekten av masken ökar blodmikrocirkulationen och aktiverar vilande lökar.

recensioner

Nedan följer recensioner av kvinnor som använder jäst för hår.

Jag är ett fan av billiga hemmet kosmetika. Jag gör en varm jästmask med mjölk och lime honung en gång i veckan och håll den i två timmar, inte mindre. Som ett resultat har jag hälsosamt, glänsande och starkt hår, vilket trots min ålder fortsätter att växa aktivt.

Valentine, 29 år gammal

Ångande jäst på örter. Jag odlar dem i buljonghästar och nässla. Ibland lägger jag till mer vegetabilisk olja i skålen. Jag lägger ett paket på mitt hår, lägg på en varm scarf och håll den i en timme. Resultatet - håret är starkt och tätt, och ingen daglig styling är inte hemskt för dem.

Jag är för lat för att göra vanliga masker och därför köper jag kosttillskott för jäst och tar dem på hösten och våren för att näring mitt hår och naglar med vitaminer. Tack vare öljäst i kompositionen av kosttillskott slutade håret att bryta och torka på vintern.

Svetlana, 35 år gammal

Kemi förstörde mitt långa hår. Jag var rädd att jag skulle behöva klippa dem. Mamma rådde mig att lösa jäst med mjölk och honung och applicera på håret. Jag föredrar att bara använda professionell kosmetika och först trodde jag inte på min mamma, men det fanns ingenstans att gå. Efter den tredje masken började håret gradvis komma till liv. Bara med hjälp av jäst kunde jag helt härda mitt hår.

Vad man ska komma ihåg

 1. Strängt observera den föreskrivna tiden för exponering av masken med jäst. Överdriv det inte i hopp om ett bättre resultat. Torkad jäst är mycket svår att tvätta och kamma.
 2. Använd om möjligt rå (färsk) jäst. Antalet aktiva beståndsdelar i dem är mycket högre än i den sublimerade produkten.
 3. Jästmasker är alltid varma maskor. I en varm och fuktig miljö är aktiviteten av jäst högre.
 4. Utför ett allergitest innan du applicerar en jästförening till ditt hår.
 5. Använd endast naturlig jäst.
 6. Du kan inte ta jästtabletter hela tiden. Det är mer lämpligt att ta dem i offseasonen när kroppen saknar vitaminer.
 7. Kontakta läkare innan du tar kosttillskott.

Vänligen stöd projektet - berätta om oss

Jäst för hårtillväxt, Dnc, 100 gr

1 tekanna 320 ml, 6 skikt 100 ml

Rekommenderas efter 30-35 år, helst sommartid och som sminkbas

till 12.2018., ersätter lök och vitlök, lämnar inte en lukt

Logga in med:

grönt te och citrus arom

Rengör tänderna av plack, ta bort tartar, eliminera fläck och mottling av tandemaljen, vit tänder

perfekt fuktar och förbättrar hudtillståndet, kommer att normalisera alkalisk syrabalans, skyddar mot miljöförstörande effekter

universal woody doft

blommig, frukt, citrus, söt, färsk, kryddig arom

Som en gåva Cafe Mimi Face Mask!

universell kroppsrengörare

Jäst för hårtillväxt, Dnc, 100 gr

Levande mask för att förnya och bibehålla hårväxten.

Snabbväxande och delande jästceller bildar ett unikt komplex av ämnen. Denna kombination av spårämnen, enzymer, syror och proteiner är helt enkelt omöjligt att skapa i konventionella masker. Deras livslängd är begränsad och långsiktigt lagring är omöjligt. Jäst berikas med ett komplex av växtkomponenter för att förbättra och koncentrera maskins verkan.

Underbar mask! Håret efter det är väldigt curvaceous, glänsande och vackert lågt!

Precis som jäst gör bröd ljus, fluffig och aptitretande, så maskerar från jäst och uppfriskar vårt hår och hud. Hårväxten kommer att hjälpa, och hårets utseende kommer att ge en hälsosam och ren.

Kontrollera före ett bruk ett litet område av huden. På mycket känslig hud kan vara irriterande.

Applicering: Rör kompositionen i en liten mängd varmt vatten vid en temperatur av 35 till 40 grader. Konsistensen ska vara som den för tjock gräddfil. Låt blandningen vara varm på 10-15 minuter. Allt blandar och appliceras på hårrötterna. Wrap hår med plast och en handduk. Tvätta håret med schampo efter 20-30 minuter.

Ingredienser: Hydrolyzed Brewers Yeast Protein (Dry Yeast), Lactis Protein, Sackaros (Ransocker), Brassica Juncea Frö Pulver (Mustard), Urtica Dioica Extract (Nettle Extract), Centaurea Cyanus Extract (Extract, Vasilka), Ch) Extrakt (Kamomilextrakt).

DNC-jäst för hårtillväxt 100g

Hårmask Gjäst för hårtillväxt 100g

Precis som jäst gör bröd ljus, fluffig och aptitretande, så maskerar från jäst och uppfriskar vårt hår och hud. Hårväxten kommer att hjälpa, och hårets utseende kommer att ge en hälsosam och ren. Levande mask för att förnya och bibehålla hårväxten. Snabbväxande och delande jästceller bildar ett unikt komplex av ämnen. Denna kombination av spårämnen, enzymer, syror och proteiner är helt enkelt omöjligt att skapa i konventionella masker. Deras livslängd är begränsad och långsiktigt lagring är omöjligt. Jäst berikas med ett komplex av växtkomponenter för att förbättra och koncentrera maskins verkan.

Användning:

Rör kompositionen i en liten mängd varmt vatten vid en temperatur av 35 till 40 grader. Konsistensen ska vara som den för tjock gräddfil. Låt blandningen vara varm på 10-15 minuter. Allt blandar och appliceras på hårrötterna. Wrap hår med plast och en handduk. Tvätta håret med schampo efter 20-30 minuter. Kontrollera före ett bruk ett litet område av huden. På mycket känslig hud kan vara irriterande.

resultat:

Underbar mask! Håret efter det är väldigt curvaceous, glänsande och vackert lågt!

ingredienser:

Hydrolyzed Brewers Yeast Protein (Dry Yeast), Lactis Protein (Mjölk Protein), Sackaros (Ransocker), Brassica Juncea Frö Pulver (Mustard), Utrica Dioica Extract (Nettle Extract), Centaurea Cyanus Extract (Cornflower Extract), Chamomilla recte Kamillextrakt).

Konceptet DNC ​​är den begränsande koncentrationen av "arbetande" komponenter. De flesta naturliga ingredienser som inte behandlas kemiskt irriterar inte huden och är inte allergener. Noggrant val gör det möjligt att använda naturliga komponenter "i sin helhet" i allvarlig koncentration, och inte i mikrodoser. DNC bryr sig om ditt hårs hälsa!Nästa Artikel
Flax Oil Hair Masks