Intensiv glans för ditt hår - Avons tvåfasiga serumspray "Äldliga oljor"


Den outplånliga tvåfasiga "Precious Oils" serumsprayen vann konsumenternas kärlek nästan omedelbart efter att Avon-nätverket dyktes upp i katalogerna och det är ganska förståeligt!

Produkten innehåller verkligen värdefulla naturliga oljor som mättar håret med fukt och släpper krullarnas struktur, vilket gör dem attraktiva och lysande, som i reklamfilmer.

Nu kan du uppnå perfekt och hälsosamt hårglans hemma, utan hjälp av stylister och frisörer. Skönhet är tillgänglig för alla tjejer!

Allmänna bestämmelser

Äldliga oljor bifasisk serumspray är bra eftersom den är lämplig för alla typer av hår och skyddar håret från temperaturskillnader som är kända för våra breddgrader. På hösten-vinterperioden har håret särskilt starkt - den frostiga vinden har en negativ effekt på strukturen, och den torra luften i det uppvärmda rummet gör dem torra och spröda längs hela längden.

På sommaren kan strängar brinna ut ojämnt i solen och förlora inte bara pigmentet, men också fukt, särskilt under en semester till sjöss, efter att ha badat i salt eller klorerat vatten. Produkten omsluter varje hår, vilket ger en skyddande film, tack vare vilken trådarna förvärvar en hälsosam, intensiv glans och jämnhet.

Fuktgivande, djupt närande och skyddar strukturen uppnås genom en kombination av följande komplex av värdefulla naturliga oljor:

 • Almond - stärker hårsäckar och stavar.
 • Macadamia - närmar och mjukar håret.
 • Corn - återställer hårstrukturen, utjämnar skalorna.
 • Macula - närmar huden och håret med fukt.
 • Druv - skapar en skyddande film på locken.
 • Abyssinian - underlättar kamning efter tvättning.

Till skillnad från outspädda farmaceutiska oljor har Avon-serum en mjukare, vattnig struktur och har inte färgpigment. Tack vare detta verktyg är det lämpligt även för hårvård färgad platina blond.

Instruktioner för användning

Skaka flaskan bra före användning. Det är möjligt att applicera både på fuktigt hår direkt efter tvätt av fördelningsmedel på all längd och vid torrbetala speciell uppmärksamhet på tips.

Det är värt att notera att håret absorberas bättre i näringsämnena medan det är torrt. Omedelbart efter tvättning absorberar våta strängar vatten, vilket bara trycker oljan ut ur hårvågorna. Torra lockar, särskilt dehydrerade, som ett svampabsorberande serum, varefter de ser mer välskötta. Olja underlättar kamning och strukturerar litet lockigt hår och delar dem i separata lockar.

För den genomsnittliga längden på håret är tillräckligt med 3-4 klick. På tipsen - 1 klick. Fördela produkten i mjuka rörelser. Trots det faktum att oljan är ganska lätt, om de överdriver det, kan den limma håret, förråda dem i ett sladdigt utseende.

Många hår stylists använder oljiga serum för att "tämma" fluffigt och poröst hår och göra styling visuellt mer exakt.

Om det verkar som om håret efter serumet har blivit tungt och smutsigt, så har du gått för långt med verktyget!

Vilken effekt kan erhållas vid regelbunden användning?

Oljan är ganska ekonomisk konsumtion och med regelbunden användning -1-2 gånger i veckan kan det vara i två månader eller mer.

Serumet tätar de skivade ändarna och förhindrar att skära längs håraxeln, mjukar det styva och tjocka håret i den asiatiska typen och absorberar fukt efter många fläckar och styling.

Det är dock värt att notera att serumet inte har en kumulativ effekt, och resultatet hålls bara från applicering till efterföljande tvättning av huvudet.

Kontraindikationer och eventuella negativa effekter

Serum "Precious oils" har ingen kontraindikationer eftersom alla ingredienser är naturliga och säkra för människokroppen. Undantaget är individuell intolerans eller allergi mot komponenter.

Och även många användare noterar att serum har en uttalad arom, som i vissa fall kan orsaka huvudvärk.

slutsats

Produktrecensioner är indelade i två läger - den första säger att oljan förvandlar håret och underlättar kammaren, medan den senare hävdar att produkten bara har en kosmetisk effekt eller klistrar håret helt och förråder det till ett ännu mer orent utseende än före användning.

Vi bör inte utesluta från att alla människor har olika hårstruktur och kan uppleva vård på egen väg. Var inte rädd för att prova något nytt!

Inget mer att köpa. Tvåfas serumspray för alla typer av hår Avon Advance Techniques värdefulla oljor

Hej alla!
Vi har alla framgångsrika inköp och inte så mycket! Jag är inget undantag, så idag vill jag berätta om en av dessa misslyckade inköp.

Tvåfas serumspray för alla typer av hår Avon Advance Techniques värdefulla oljor.

Beskrivning:
Hår är den främsta naturliga prydnaden av en kvinna, så sedan antiken har man fått särskild vård om att ta hand om dem. De mest utsökta skönhetsritualerna kom från östliga länder, där prinsessorna var tillgängliga för sällsynta dyra hårvårdoljor.
Nu erbjuds lyxvård med den nya premiumkollektionen "Precious Oils", som kombinerade Marula-oljans bästa egenskaper och 4 mer lyxiga oljor - macadamia, kamelia, mandel och druvor. Medlen fuktar hårbotten, närmar och skyddar håret, vilket ger en hälsosam glans. Flödande, glänsande lockar - det är så vackert!
Conditioner "Precious oils" fuktar, närmar och ger mjukhet, silkiness och glans till hår.
Köphistorik: En kollega är engagerad i Avon, en annan kollega beställde den här sprayen från henne, men ändrade henne. Jag tyckte synd om flickan och jag köpte den.
Utseende: En plastförstärkt plastflaska med en spruta med svarta inskriptioner runt omkretsen. Lovely.

Sprutaren fungerar ordentligt. Kepsen är också tillgänglig.

Lukt: söt, muskulös. Håller på länge, kan vara i konflikt med parfym. För mig är han för cloying och irriterande. När du använder det börjar det "kvävas".

nnm.me
Konsistens: flytande. Tvåfasspray: den nedre halvan av en vacker guldfärgad färg, den övre halvan är matt.

Efter skakning blandas skikten. Ser intressant ut.

Förbrukning: medium, dispenser sprutar ett bra brett moln.
Volym: 100 ml
ingredienser:

Pris: I det ögonblicket beståndet är 235 rubel är utgångspriset 415 rubel, jag tog cirka 300 rubel i november.
Användningsmetod:
Skaka två gånger för att blanda två lager av produkten. Applicera på fuktigt eller torrt hår och sprida sig över hela längden och på hårets tips. Gör den vanliga styling. Jag försökte och så och så. Det är ingen skillnad, men doften fortsätter tills nästa tvätt.
Använd tid: 2 veckor.
Fördelar: lägger till glans, underlättar kamning.
Nackdelar: irriterande kvävande arom, med daglig användning börjar torka hår.

Bottom line: kanske skulle jag acceptera lukten som inte var trevligt för mig om jag såg att verktyget verkligen fungerar. Det finns inget prat om någon form av mat här.

Idag, för att uppdatera intrycket, kammade jag hälften av mitt hår med avon spray, den andra med gliss cur spray, som jag vill erbjuda som ett alternativ. Visuellt ser jag inga skillnader, taktila är mer som efter gliss cur.

De gör kamningen lätt på samma nivå, båda ger glans till håret, men gliss cur har en trevligare doft enligt min åsikt.

Trots att jag inte tyckte om honom på hösten kunde han inte klara det soltorkade havet och håret. Nu är allt bra, jag vill även köpa en ny för ersättning, men från en annan serie. Det betyder att ibland bör medel ges en andra chans.
Avon Advance Techniques hade denna chans idag. Försök misslyckades, all samma smak är ibland av stor betydelse. Återigen kommer jag inte att överleva.

Kostnaden för Gliss Kur spray är cirka 300 rubel, vilket är billigare, vilket är dyrare och säljs överallt, och det finns ett val.


Tack för din uppmärksamhet! Ha en bra shopping!

Avon's Advance Techniques 'Precious Oils' hårserie recension

Avon har introducerat Advance Techniques 'Precious Oils nya premium hårvårdsserie. Serien innehåller 5 dyrbara oljor av kamelia, mandel, macadamia, marula och druvor. Mina håroljor är mycket förtjusta och svarar alltid med tacksamhet för att slutföra vården. Jag har redan försökt de nya objekten, så jag skyndar mig att dela med mig av min åsikt.

Följande produkter presenteras i serien: schampo, balsam, maskserum, bifasisk spray och kam med naturliga borstar. Hela utbudet av produkter för fullständig vård, skydd och restaurering av hår. Som det verkar för mig, kommer serien att passa alla typer av hår, särskilt skadade, livlösa, färgade, liksom tunna och spröda.

Den innovativa tekniken i NUTRI 5-komplexet möjliggör effekten av professionell hårvård hemma med alla 4 produkter i serien. Marulaolja fuktar och smälter, kamellia underlättar kamning och ger skina, makadamien närmar sig och ger elasticitet, mandlar mjukar och stärker håret, återställer strukturen, antioxidantruvor motstår negativa miljöfaktorer.

Avon Shampoo "Precious Oils"

Enligt min åsikt är detta den tjockaste shampoo som jag använde nyligen. Och det här är väldigt coolt, för att vissa överflödiga schampon hälls ut ur burken så snabbt att du inte vet vad man ska göra med det och i de flesta fall skickar överskottet till diskbänken. Den transparenta konsistensen av gelschampokummor snabbt, har en kryddig orientalisk doft, kuverthår. Shampoo tar bort smuts från håret, tvättas lätt bort och lämnar en charmig lukt av oljor. Även innan du använder balsam är håret mjukt och smidigt. Volym: 250 ml

Pris: 119 rubel

Avon Air Conditioner "Precious Oils"

Det andra steget i hårvård är en balsamsköljning med Nutri 5-komplexet. Balsamet har en lätt mjölkaktig konsistens, och absorberas snabbt djupt i håret. Också, som schampo, har en trevlig arom. Efter balsmen är håret mjukt och silkeslen. Jag uppskattar alltid balsamens kvalitet tillbaka i duschen. Om håret är slät, kammade och torka dem blir oproblematiskt. Efter balsammen "Precious oils" är håret förberett för maximal torkning. Men inte så fort, det finns en annan miniatyr magisk sak i vårdsystemet. Volym: 250 ml

Pris: 119 rubel

Serum för intensiv glans Avon "Precious oils"

Ljusgult serum ska appliceras efter balsam på håret och lämnas i en minut eller mer, skölj sedan. Att beskriva följande är till och med svårt för mig. Föreställ dig ett långsamt flöde av vatten, som när det kommer i kontakt med ytan sprider det långsamt. Så är ditt hår, det är så smidigt som en ström av vatten. Vatten häller ut ur duschen, men jag förstår inte var vattnet är och där håret är. Jag blev kär i denna åtgärd och var oerhört ledsen att det bara var 50 ml i ett rör. Efter att ha använt schampo, balsam och serum ser jag inte ens punkten att applicera outplånlig vård, så mjukt och behagligt hår. Men nyfikenhet tar över.

Pris: 179 rubel

Avon tvåfaset serumspray "ädla oljor"

Före användning ska flaskan skakas, sprutas på håret, kammade och du kan börja torka. Sprayen är väldigt lätt, som ett moln, samma doftande spänning inramar allt hår. Enligt frisättningen uppnås effekten genom att använda alla 4 av "Precious Oils" -seriens produkter. 1 gång jag tillämpade alla 4 produkterna var effekten imponerande, men i 2 dagar såg håret inte ut som snyggt som vanligt. Så rekommenderas inte alla 4 produkter i taget för mina smala hår, vikter. För närvarande ska jag fokusera på schampo-conditioner-serum, och när barnserumet kommer till ett slut, kommer jag att gå till sprayen. Volym: 100 ml

Pris: 179 rubel

Naturborste stylingborste

Borsten har ett mjukt, glidande handtag av matt plast. Pennan själv skapades med hänsyn till handens struktur och handflatan, så det är väldigt bekvämt för henne att vrida när man torkar med en hårtork och inte rädda att hon nu ska flyga och slå hårt. Jag har en liknande borste med ett trähandtag, det flyger hela tiden bort. Borstehåren tar tag i strängen, och de långa tänderna borstar håret. En sådan borste kan också sträcka håret, och om du vrider strängen får du en elegant stil.

Pris: 199 rubel

Övergripande intryck: Den nya linjen av premiumvård var klart en framgång för Avon. Med ett överkomligt pris för alla medel kommer produktkvaliteten och den efterföljande effekten att imponera till och med en kräsen köpare. Hår märkbart förvandlat, mjukt och lättsamt. Jag älskar doftande dofter, men om du är utsatt för allergier, kanske du lukar som tung. Det var min första bekantskap med Avon hårvårdsprodukter och jag var nöjd med resultatet.

Hur man använder hårserum

Vackra lockar är inte bara en indikator på skönhet, men också hälsa. Det är därför som bryr sig om dem kräver mycket ansträngning. Hair Spray Serum hjälper dig att underlätta detta arbete.

Särskilda funktioner

Det är mycket viktigt för en kvinna att ha välskötta lockar, men en aggressiv miljö, kemiska medel, en hårtork, ett krusjärn, en ohälsosam diet gör hårbotten torr och strängar tråkiga och livlösa.

För att återställa sin styrka behöver du använda ett speciellt serum.

Det är något mellan en balsam, en mask och en sköljning, och ersätter allt på en gång. Det kan appliceras på vått eller torrt hår, behöver inte sköljas. Det är dock inte rekommenderat att använda det istället för ett luftkonditioneringsapparat, eftersom en sådan applikation kan orsaka håravfall.

Det applicerade serumet matar locken, täppa till vågorna, låter inte håret splittras. Dessutom skapar det ett skyddande skikt. Att använda en hårtork och andra värmeanordningar skadar inte håret. Serum ger dem mer volym och gör den tjockare.

ansökan

Användningen av serum beror på vad den är avsedd för.

• För lockigt hår. Det hjälper till att bli av med de hatade vågorna. Applicera på lite våta lockor. Sedan är de rakade med strykjärn. Ytterligare värmebestämmelser krävs inte, det här verktyget kommer helt enkelt att klara av den här funktionen.

 • Fuktgivande för alla hårtyper. Särskilt lämplig för strängar som skadas genom krökning eller färgning. Denna produkt återställer strukturen, ger djup näring, ger sken och glans. Applicera på helt torra eller något fuktiga krullar. Kan appliceras dagligen.

• mjäll. Anti-inflammatoriska och antimikrobiella egenskaper hos den här produkten klarar perfekt problemet. Det ger effekt av fuktgivande, närande hårbotten. Det minskar också klåda, förbättrar hårstrukturen, närmar hårsäckarna och ökar deras tillväxt.

Tvåfas serumspray för alla typer av hår Dyra oljor. Kod i katalogen AVON 22052

Avons hårdspray tvåfasserum av "Precious Oils" är ytterligare ett extra verktyg från Advance Technigues-serien för schampo och balsam (jag beskrev dem tidigare). Spray presenteras i 100 ml flaska.
Flaskan är transparent, gul. Spraya regelbundet. Genomskinligt, tätt stängande lock. Sprayens doft är lika behagligt som det för schampo och balsam, tillräckligt länge kvar på håret. Serumet är en tvåfasig spray, övre fasen är rent vatten, den nedre är lik olja.

Tillverkaren rekommenderar att du skakar två gånger för att blanda dessa två lager av produkten när du applicerar den. Vid blandning visar vätska av en färg. Jag blev mycket förvånad över det faktum att sprayen inte är fet och lämnar inga oljiga märken, trots närvaron av 5 typer oljor. Jag använder huvudsakligen serumsprayen på torrt rent hår och sprider sig över hela längden. Serum avon återfuktar och närnar håret. Efter appliceringen är håret mjuk, silkeslen, behaglig att ta på, lätt att kamma. Spray kräver inte sköljning.

Jag råder dig att försöka, helst i kombination med schampo och balsam avon. Förresten, en uppsättning av tre produkter är ganska lämplig för en gåva, mycket vacker och original.

Tvåfasig serumspray för alla hårtyper "Precious oils" 100 ml Advance Techniques Avon

Detta intensivt fuktgivande spray serum innehåller Nutri 5-komplex, vilket kombinerar 5 lyxiga oljor som
gör inte håret tyngre.
Applicering: Skaka två gånger för att blanda två lager av produkten. Applicera på vått eller torrt hår och distribuera
längs hela längden och på spetsarna av håret. Gör den vanliga styling.

Odlad druvolja är en stark antioxidant som motstår miljöfaktorer.

Camellia fröolja oljig - underlättar kamning och ger sken;

Macadamia Nut Oil - närmar och ger elasticitet;

Söt mandelolja - mjukar och stärker håret, återställer sin struktur;

Marula fröolja - fuktar och mjukar håret.

Avon Dry Tip Serum - Komplett produktöversikt

Att ge ditt hår ett hälsosamt och välskött utseende är en svår uppgift. Regelbundna effekter som stör naturbalansen är överallt. Användningen av termisk, mekanisk styling, påverkan av negativa manifestationer av den yttre miljön - allt reflekteras. Skydda försiktigt krullar med hjälp av vårdprodukter som hindrar negativa faktorer. En av dessa produkter är Avon Hair Serum.

Seraens sammansättning

De positiva egenskaperna hos produkten beror på den väl valda kompositionen. Basen för kompositionen är naturliga oljor, vars värdefulla egenskaper har bekräftats upprepade gånger. Bland dem är:

 • druva - en kraftfull antioxidant, skyddar mot olika yttre manifestationer;
 • mandel - stärker, återställer strukturen;
 • Argan - saktar åldrandet, skapar ett lipidmembran;
 • macadamia - förbättrad näring, mjukning, bibehållande av elasticitet;
 • majs - hjälper processerna för återhämtning, näring, återfuktar
 • Camellia - stimulerar glans, jämnhet, tar bort förvirring
 • Abyssinian - provocerar skyddande funktioner, mjuknar;
 • Marula - kraftfull fuktgivande, upprätthåller jämnhet, glans.

Denna kombination av komponenter ger perfekt balans mellan egenskaper. Som ett resultat elimineras brittleness, torrhet, förstärkning uppstår och vård upprepas lätt. Maximal effektivitet observeras mot splittrade ändar: Stängd skada stoppar processen för förstöring.

effekt

Under hår serum är en produkt som ger effektiv återhämtning av problem hår. Avon placerar verktyget som innovativt, vilket kan ge tillförlitlig skötsel. Den unika sammansättningen garanterar ett brett utbud av fördelaktiga effekter.

Medlen som tränger in i håraxeln stimulerar cellmetabolism. Förbättrade interna processer inducerar naturlig förträngning av lock. På grund av den komplicerade fördelaktiga åtgärden accelererar hårets tillväxt.

Eventuella serum omsluter håren, skyddar dem från olika negativa influenser. Håret får ett hinder som förhindrar mekanisk och termisk förstöring. En tydligare fördelaktig effekt är märkbar på splittrade ändar. Klyvning sticker ihop, vilket inte gör det möjligt för den destruktiva processen att förvärras. Det kan sägas att en omedelbar återställning av det störda området inträffar.

På grund av komplex komposition av preparatet får håret den nödvändiga hydrering och näring. Det finns en mättnad på stavarna, vilket positivt påverkar lockets utseende. Sken, jämnhet, elasticitet. Håret ser väl preparerat utan viktning och klibbighet.

I allmänhet noteras följande positiva förändringar i hårets huvud:

 • omvandlade utseendet på lockar;
 • lydnad, jämnhet, glans;
 • mjukar hårbotten, passerar täthet, torrhet, mjäll försvinner;
 • mikroström av blod ökar, vilket påverkar tillväxten, utseendet på håret;
 • regelbunden användning ökar den positiva effekten av andra vårdalternativ (schampo, balsam, mask).

En viktig punkt! Komplexet av användbara kvaliteter som erhållits som ett resultat av användningen av serum beror på användningsfrekvensen för medlet, överensstämmelse med tillämpningsreglerna.

Den största effekten kommer att märkas av ägarna av torra, måttligt skadade strängar. Medlen är oersättliga för ringlets som utsätts för regelbunden termisk påverkan. Med en tendens att puffa, kommer stratifiering av läkemedlet också att vara användbart. Serumet ger effektiv omsorg om problem hår.

Foto före och efter

Instruktioner för användning

AVON serum är droger som inte kräver sköljning. Det är lätt att använda: ansökan sker snabbt, tiden förloras inte och väntar på exponeringsperioden. Medlen fördelas på rena torra eller våta krullar. Flaskan är utrustad med en dispenser som mäter bekvämt mängden produkt. Att använda kommer att kräva:

 1. Krama erforderlig mängd pengar i handflatan (vanligtvis 1-3 kranar är nog).
 2. Lätt slipa serumet i händerna.
 3. Distribuera produkten jämnt fördelat på strängarna och håll händerna från mitten av längden till spetsarna.
 4. Problemområden att betala maximal uppmärksamhet (försiktigt massage, gnugga kompositionen).
 5. Gör eventuellt styling.

Serumet har värmebeskyttande egenskaper. På grund av det mjuka omslaget på hårfilmen, överhettas inte. Att använda en hårtork eller strykning för styling skadar inte skadade lockar.

Varning! Verktyget rekommenderas att använda minst 1 gång per vecka efter att ha rengjort håret. Vid frekventare hårtvätt rekommenderas serumet efter varje vattenbehandling.

Genomsnittlig kostnad

Alla AVON-sera finns i små behållare (30 ml). Produkter av olika serier skiljer sig åt i komposition och effekt. Priset på droger av samma volym skiljer sig något. Typiskt varierar siffran i intervallet 150-200 rubel per flaska.

Kostnaden beror på plats, tidpunkt för inköp av produkten. Olika företrädare för företaget varierar något. Hålls regelbundet olika kampanjer.

Det lägsta priset anges för alternativet "Shining day after day" - 150 rubel. Advant Techniques, "Instant Recovery 7" är belägna i mellansatsen - 170-180 rubel. Den dyraste: "Omfattande vård", "Silikans mjukhet" - 200 rubel vardera.

Fördelar och nackdelar

AVON-sera har följande fördelar för hår:

 • ge en livlig, hälsosam utseende
 • ge sken utan känslighet av greasiness;
 • underlätta kamning
 • förklara överflödighet;
 • skydda torra, splittrade ändar från förstörelse;
 • tappa inte stavar;
 • Lim inte hårbanan.

Läcker arom, trevlig konsistens, lakonisk men elegant utseende på flaskan och förpackning, bekväm dispenser är viktiga bonusar som lockar kunder. Ergonomiskt innehåll garanterar en ekonomisk konsumtion av produkten.

Att jämföra förväntningarna med den deklarerade tillverkarens effekter, klarar avonserum inte den verkliga behandlingen av problemområdena hår. Som ett resultat minskar inte tvärsnittets skala, återställandet av skadade tips uppstår inte. Detta är en signifikant nackdel med produkten. Köparna klagar också på en blygsam mängd sera. Även om kostnaden är ekonomisk, men med daglig användning av flaskan är flaskan inte tillräckligt under en längre tid.

När man jämför volymen med pris pekar många på en överstatistik. Liknande droger med högt innehåll av ämnet i behållaren blir billigare att köpa.

Efter att ha granskat Avon-serum i detalj blir det tydligt varför de väljs som ett medel för ytterligare vård. Produkterna har högkvalitativ komposition, hög effektivitet, användarvänlighet.

Användbara videoklipp

Serum för hår Arganolja från Avon.

Granskning av raden "Äldliga oljor från Avon".

Typer och beskrivningar av hårserier Avon

För att håret ska vara silkesat, starkt och friskt, behöver de noggrann vård. Detta kommer att hjälpa serum för hår från företaget Avon. Detta varumärke producerar flera sorter av sådana produkter, och varje tjej kan välja exakt det serum som passar henne mest.

Allmänna egenskaper

Hittills är ett välkänt företag en mängd hårsår. Produkter av denna typ är avsedda för omsorgsfull och effektiv vård av lock. Effektiviteten av vassle är att den, till skillnad från balm, innehåller koncentrerade aktiva substanser. Därför ger vassle effektiv näring och vård. Och det första resultatet är märkbart efter tre eller fyra applikationer.

Sådana hårvårdsprodukter är olika. Varje kvinna kan plocka upp exakt serumet som klarar av hennes problem. Till exempel finns ett verktyg som är utformat speciellt för att stärka håret och hjälper till att förhindra håravfall. Det finns ett serum för aktiv näring, vilket hjälper till att bekämpa torrhet och brittleness. Det kan vara ett medel för splittrade ändar, för snabb hårväxt och andra. Och det finns också serum för torrt och fet hår.

Sådana serum innehåller i regel inte bara näringsämnen i deras sammansättning, men också de komponenter som hjälper till att skydda krullar mot negativa yttre påverkan. Regelbunden användning av detta verktyg har en positiv inverkan på hårets struktur och hälsa, återställande av glans, vilket ger volym och densitet.

arter

Avonserum är väldigt olika, och för att göra det enklare att välja och förstå exakt vilken som är bäst för ditt hår, låt oss titta närmare på var och en av de populära typerna av dessa produkter.

Perfekt för alla hårtyper lämplig bifasisk serumspray "Precious oils." Sammansättningen av detta verktyg har en mängd användbara oljor som har en positiv effekt på hårbotten och lockar sig själva.

Marula, druv, makadamia och mandelolja - de har alla en närande effekt, vilket ger tillbaka skinnens naturliga sken och skönhet. Dessutom skyddar de på ett tillförlitligt sätt mot negativa externa faktorer. Serum appliceras mycket enkelt och kräver inte sköljning.

Om håret kräver ytterligare fukt, kommer det att hjälpa serumet från samma serie "Äldliga oljor". Detta verktyg innehåller i sin sammansättning kokosolja, som perfekt fuktar och närmar sig. För kraftigt skadade lock är det rekommenderat att använda serumet under tvättning av håret och applicera det efter tvättning på våta krökningar. Detta kommer att hjälpa till att återställa krullarna, bli av med torrhet, brittleness och splittrade ändar. Dessutom är "Shine day after day" perfekt för att lösa detta problem.

Sådana produkter som "Hyaluron Magic" är perfekta för tunna och försvagade lockar. De aktiva ingredienserna i denna produkt tränger igenom hårstrukturen själv och ger näring från insidan. Som ett resultat blir försvagad hårglans, blir mer lydig och frisk. Dessutom ger detta serum tunn hår extra volym, vilka tjejer kommer definitivt uppskatta.

För att håret ska vara silkesigt och glänsande igen bör du vara uppmärksam på det omfattande vårdserumet. Förutom arganolja innehåller denna produkt vitamin E och vitamin B5. Efter flera användningsområden blir krillorna friska och attraktiva. Medel appliceras lätt på vått hår, kräver inte sköljning och gör dem inte tyngre.

På grund av de frekventa färgningarna och de negativa effekterna av yttre faktorer kan håret bli allvarligt skadat. Detta är speciellt känt på vintern. Då ser de tråkiga ut, svaga, brittleness uppträder och till och med nedfall börjar. Att hantera alla problem kommer att hjälpa ett verktyg som heter "Instant Recovery 7". Serum perfekt närmar, fuktar krullar, återställer sin naturliga skönhet och styrka. Som ett led i detta verktyg finns olika oljor och växtekstrakter. Till exempel, Abyssinian katran fröolja och extrakt av olika alger. Alla dessa aktiva ingredienser påverkar hårets hälsa positivt och hjälper till att återställa sin hälsa och styrka.

För ägare av torra tips finns det ett särskilt Advance Techniques-serum. Även detta verktyg återställer perfekt hår efter misslyckad färgning eller perm. På grund av missbruk av vissa förfaranden blir krullarna torra och spröda.

Detta serum ger näring och återställer lockar. Och för att återställa jämnheten och silkigheten, bör du vara uppmärksam på den produkt som kallas "Silkens mjukhet".

Doftande spray

Jag vill berätta om bifasisk serum - Avon Advance Techniques 5-oil hårspray. Designad för att leverera hår, kommer med schampo och balm skölja samma serie, men det kan också köpas separat.

Lite är skrivet på flaskan, endast namnet indikeras vilket passar alla typer av hår och det viktigaste är utmärkt näring. Men paketet har inte det viktigaste - instruktioner om hur man ansöker det, så jag kommer att berätta mer om det.

De gav mig en uppsättning avon Advance Techniques 5 oljor, som inkluderade schampo och balsam balsam, och denna spray. Jag började använda schampo och skölj omedelbart och jag gillade dem, och det här verktyget kvarstod kvar på sidan. Det ser ut som en oförståelig struktur, som är indelad i två delar, den ena är en gulaktig massa med glitter nedan och en annan transparent på toppen är något som liknar solrosolja.

Applicera på rent, fuktigt hår, före skakning före användning. Några få pshikov. Det viktigaste är att inte överdriva det och då blir håret som istappar oljiga. Jag observerar ingen speciell effekt, lite hår kan bli mjukare, men doften är fantastisk från detta serum. Jag själv skulle antagligen inte spendera pengar på det.

Livsstil med Luda Tischenko

Livsstil och skönhet Blog av Luda Tischenko.

Prenumerera på den här bloggen

Följ via e-post

Sök i den här bloggen

Tvåfas serumspray för alla typer av hår "Precious oils" från Avon

Vackert glänsande hår är drömmen om varje tjej. Jag letar alltid efter de perfekta hårprodukterna. Jag har inte många krav, så att mitt hår skulle kamma bra, ge in för att styla bra och efter att ha lagt ut ser naturligt ut. Håroljor hjälper mig med det här. Den här gången köpte jag ett något annorlunda verktyg, men med oljor är det en tvåfas serumspray för alla typer av hår "Precious Oils" från Avon.
Tja, låt oss titta på detta mirakel :)

• Macadamia - näring och elasticitet.
• Druvfrön - den starkaste antioxidanten motstår miljöfaktorer.
• Camellia frön - gör det lätt att kamma och ge glans.
• Söt mandel - mjukna och stärka håret, återställa strukturen.
• Fröer av marula - fukt och jämna.
Jag sätter aldrig olja på hårrötterna, för Jag har dem utsatta för fett. Om du sätter på rötterna i volymen kan du glömma omedelbart och håret ser smutsigt ut.

I allmänhet gillade jag verkligen serumet, det behöver inte sköljas. Håret efter torkningen ser glänsande och vackert ut, ej elektrifierar, och slät och snyggt. Perfekt kammad. När jag använder serummet, hoppar jag över användningen av balsam efter schampo, för att inte väga ner håret. Jag gillar att volymen varar hela dagen och håret ser fräscht och snyggt ut.
Tvåfassspray för alla typer av hår "Precious oils" från Avon bosatte sig en av hedersplatserna i mitt badrum, jag använder det nästan varje dag och jag gillar resultatet.
Och vilken typ av outplånliga hårprodukter använder du? Dela, jag är väldigt intresserad :)Nästa Artikel
Hur man gör håret skrymmande: 9 bästa sätt!