Bifasisk hårspray


Vackert välparad hår - drömmen om varje tjej! För att uppnå denna effekt måste du lägga stor ansträngning. Detta gäller särskilt för tråkiga, färgade krullar, berövade vitalitet. Efter att ha undersökt alla alternativ för tvåfasstyper av olika typer av hårsprayer kan du välja den som låter dina hår skina i solen igen.

Odelbar hårbalsam

Effekten och sammansättningen av produkten beror på hårtypen, graden av skada. Till exempel, för folliklar som saknar glans och fukt, är en tvåfas hårspray, bestående av silikoner, polyquaternium, idealisk. De omsluter varje hår, håller strukturen. Kationiska polymera komponenter verkar på principen om antistatisk. Dessutom, efter applicering av balsam, håret är bättre kammat och skyddat från UV-strålar. Förutom de listade fördelarna finns det flera:

 • verktyget ger termiskt skydd vid användning av elektriska apparater, kan användas för styling frisyrer;
 • lätt sprutbalsam för hår kan appliceras på rötter, utan salthud;
 • jämnbalansen i tvåfasvätska gör strängarna ljusa och luftiga.

Termisk hårspray

Verktygets huvuduppgift är att intensivt skydda hår från plötsliga temperaturförändringar, som är fylld av brittleness, tarnishing, loss. Speciellt behövs en tvåfasig spray vid användning av strykjärn, varmvalsar, hårtork. Den består av vitaminer, proteiner, silikon och andra reducerande ämnen. Denna struktur underlättar skötseln av krullar och fördelar oljesprutor för hår med ett antal funktioner:

 • en film bildas på stavens yta, skyddar skalorna från stickning och proteinförlust;
 • bifasisk lotion mättar strängar med fukt, vilket ger dem sken och hälsosamt utseende;
 • Utöver det termiska skyddet, fungerar sprayen som grund för att fixa frisyrer.

Bifasisk fuktgivande spray

Verktyget, som intensivt bryr sig om håret, ger mjuk kamning och fixering för olika frisyrer i huvudet. På grund av dess sammansättning kommer hydratisering att börja från rötterna och sluta i tips. Torra, oskärliga hår på kort tid kommer att gå igenom alla faser av återhämtning, vilket gör dem mjuka, glänsande, starka. Fuktgivande hårspray kommer också att

 • ta hand om den basala basen, mätta lökarna med ett vitaminkomplex
 • skydda ditt huvud mot saltning
 • göra håret underdanigt
 • Ge hår extra ljusvolym;
 • göra strängar av luft.

De bästa hårprodukterna från välrenommerade tillverkare

Produkter för vård av krullningar visade sig nyligen på marknaden för kosmetologi, men lyckades redan ha förtroende för många tjejer. Hittills finns det flera ledare som lyser med sina unika egenskaper. Varje bifasisk hårspray har en speciell formel som tillverkarna håller sig hemliga. Efter att ha granskat varje verktyg kan du välja den som svarar på alla dina önskemål.

Bifasisk hårspray

Tvåfasspray på marknaden för kosmetiska produkter föreföll relativt nyligen, men även i denna korta tid lyckades de vinna kundernas hjärtan på grund av deras obestridliga egenskaper.

Egenskapen hos dessa lotioner är specificiteten av formeln och användarvänligheten. Balsam i denna kategori är "mitten" mellan hårvårdoljor och sprayer, som är baserade på vatten. Tack vare denna formel, när den används, orsakar inte två faser hårförlust, förhindrar utseendet på en oljig film och har en positiv effekt på både utseende och hårets tillstånd.

egenskaper

Huvudegenskaperna hos ett tvåfas luftkonditionering är skydd, kraft, toning och återvinning. Den obestridliga fördelen med verktyget är möjligheten att behålla färg under lång tid efter färgning. Som ett resultat av ansökan är frisyren uppdaterad, håret blir silkeslött, mjukt och glänsande.

Dessutom är en tvåfasig spray ett effektivt verktyg som fungerar som en verklig värmebeständig "rustning" när du torkar med hårtork, lägger och curlerar med krulljärn, rätar med ett strykjärn.

Innehåller silikonbeläggningarna i klimatanläggningen strukturen, vilket ger osårbarhet mot negativa yttre faktorer. Till skillnad från schampon, balsam och masker är dvuhfazka ett outplånligt skyddsmedel och innehåller aktiva ingredienser. Nästan alla sprays i denna grupp består av vitaminkomplex och örttextrakt.

Att passa

Spray är den perfekta lösningen för de kvinnor som inte har tillräckligt med tid för noggrann hårvård och styling. Det är lätt att använda. Det räcker att "plop" efter att ha skakat innehållet i flaskan, och ett moln av sprutad balsam kommer att avgöra jämnt på håret, det är inte nödvändigt att applicera på varje sträng separat. Du kan ansöka när som helst på dygnet. Linjerna utvecklade för kvinnor är avsedda för alla typer av hår, inklusive skadade.

Dessa lotioner rekommenderas till ägare av både tunt, sprött hår och strumpor av stygga krullar. Efter applicering blir håret lydigt, lätt att kamma och modell. Innehållet är en lätt substans och har en trevlig lukt. Luftkonditioneringsapparater tillverkas i små volymer i lätta att bära flaskor i en handväska. För dem som går på vägen kommer denna balsam att bli en oumbärlig assistent, eftersom det skyddar hår från yttre faktorer av negativa egenskaper, inklusive väder.

Kundrecensioner är fyllda med sådana epiteter som "wonder product", "stunning", "magic". Dessa uppskattningar gäller de mest populära tvåfassprayerna från ledande tillverkare av kosmetiska produkter.

Salon Care "värdefulla oljor" av Faberlic

En av de mest köpta tvåfasiga luftkonditioneringsapparaterna. Som tillverkaren lovar, inramar silikon i sammansättningen av denna produkt håret med en "viktlös slöja", tack vare oljor, argan och avokado krullar fylls med styrka och glans. Hårets yta är jämn, effekten av elektrifiering elimineras. Spray kan användas dagligen. En signifikant fördel är en lämplig spray, väl avgivande vätska med rätt doser. Luftkonditionering ekonomiskt, det varar i en månad. Minus - ett relativt högt pris.

Lyxreparation Estel Coutur

Den balanserade formeln av denna balsam representeras av silkeproteiner, keratin, arganolja och hallonvinäger. Den unika kompositionen ger den bästa färgretentionen. Användningen av spray, förutom den visuella effekten, ger ett helande resultat. De naturliga ingredienserna i sprayen skyddar mot termiska effekter och ultraviolett strålning. Tillverkaren lovar att formeln ger ett strålande resultat som kommer att vara så länge som möjligt. I Estel-linjen presenteras tvåfassprayer separat för ljus, färgat hår och för att återställa strukturen hos varje hår.

Kapous Professional

Lotioner av det ryska varumärket skiljer sig positivt från ett stort innehåll av naturliga ingredienser, innovativa utvecklingar och professionell kvalitet. Fuktgivande serum innehåller veteproteiner, vilket gör sprayen till ett mycket effektivt näringsämne när det är skadat. Lotionen har en hög skyddande egenskap, de mjölksyra aminosyrorna i kompositionen startar regenereringsprocessen, reducerar fria radikaler. Den legendariska blåen Kapous Dual Renascence fortsätter att vara försäljningsledare i Ryssland i flera år.

Av de nya produkterna kan identifieras Kleral System Orchid Oil, som har höga mjukgörande egenskaper. En annan balsam - Echosline Seliar Bi-Phase Conditioner - har ett så bestämt plus som universalitet, det passar alla typer av hår. Erayba Nutriactive N18 är hypoallergen och innehåller extremt säkra ingredienser.

Hur man väljer och var man ska köpa

Välja en tvåfaskonditioneringsapparat, du bör fokusera på din hårtyp och graden av skada. Var uppmärksam på sprayerna som innehåller silikon, om du vill tona och fuktar håret. Med hjälp av katjoniska och polymerkomponenter i lotionen kommer du att rädda håret från utseendet av effekten av elektrifiering och underlätta kamning. Termoskyddande lotioner bör väljas för temperaturskillnader och frekvent användning av elektriska apparater för modellerande frisyrer.

Regelbunden användning ger dig försäkran om att du ger professionell vård till ditt hår. Det är inte nödvändigt nu att skynda sig till frisören för att återställa färg och returstyrka och glans. Det är nog att välja ett luftkonditioneringsapparat som inte är tvättat av, lätt att använda, men samtidigt ger det ett bländande resultat som ger dig rätten att förklara sig som en tjej, preparerad från naglar till hårändar.

Användbara fakta om tvåfasiga hårbalsam

De två faser spray - en ny produkt på hyllorna i kosmetik, men den bästsäljande genom sitt aktiva och snabba åtgärder, näringssammansättning och användarvänlighet. Tänk på de populära märkena och deras egenskaper.

Korrekt dagvård är nyckeln till vackert och friskt hår. Den moderna rytmen i livet gör det omöjligt att ägna tillräckligt med tid till hårets tillstånd. När de uppenbara problem med lås, såsom missfärgning, spröd, fluffigt, torrt och brist på volym, kommer att hjälpa den tvåfasiga luftkonditionering. Denna möjlighet finns i form av en spray som inte kräver sköljning och omedelbart agera på strukturen trådarna.

Konceptet och skillnaden i en tvåfasig hårbalsam

Den tvåfasiga luftkonditionering - är en speciell spray, som ser ut i flaskan som två olika vätskor, olika i färg (denna effekt beror på olika densitetskomponenter, exempelvis olja och vatten).

Det verkar omedelbart efter att ha sprayat håret och mättar dem med en massa användbara ämnen. Kräver inte sköljning, vilket är ett stort plus i vardagen. Ofta har dessa verktyg en trevlig naturlig doft. Egenskaperna hos tvåfaskonditioneraren:

 • stärker håret
 • ger sken;
 • ger jämnhet;
 • lägger till visuell volym
 • skapar inte effekten av ett otvättat huvud;
 • gör inte håret tungt;
 • återställer varje hårs struktur på mobilnivån.

Numera finns det många faktorer som påverkar strängarnas tillstånd, nämligen:

 • påkänning;
 • brist på vitaminer
 • ohälsosam diet;
 • termisk stapling
 • exponering för solljus, frost och vind;
 • postpartumperiod
 • frekvent färgning.

Denna spray är lämplig för alla typer av skadade lockar: tråkig, spröd, splittrad.

Populära märken av tvåfasiga luftkonditioneringsapparater

Profi Style Tvåfas Fuktighetsgivande Hårbalsam

Produkten från den ukrainska produktionen är utformad för att göra håret mjukt, elastiskt, glänsande och silkeslen. Utmärkt lim splittrande slutar, återvänder samma väl preparerade utseende till locken. Skyddar mot höga temperaturer och UV-strålning.

Kompositionen är berikad med aloe vera, vilket i hög grad återfuktar och ger näring varje hårstrå, fyllning strängar glans och lyster.

Indola Innova Hydrate Bi-Phase Conditioner

Återställer normalvätskbalansen, vilket förhindrar att håret torkar ut. Finns i form av en spray, vilket underlättar användningen och användningen. Lämplig för torra, lockiga, stygga krullar. underlättar kraftigt kammarprocessen. Återställer skadade områden, ger styrka och elasticitet.

Kompositionen innehåller endast de bästa användbara komponenterna:

KayPro Special Care Conditioner Tvåfasomsorg med keratin

Europeisk kvalitet talar för sig själv. Italienska luftkonditioneringen kommer att ge livlösa delar av bländande ljus, återställa dem inifrån en förseglade kluvna hårtoppar, jämna ut alla håret skalor. Främjar lätt och smärtfri kamning. Det är ekonomiskt spenderat, för ett förfarande är ett par sprutsprayer tillräckliga.

Appliceringsmetoden är densamma för alla tvåfasiga klimatanläggningar och innefattar följande åtgärder:

 • skaka flaskan aktivt för att blanda lagren av medel
 • Spraya sprayen på ett avstånd av 20 cm på rena, torra krullar (över hela ytan);
 • Tvätta inte.

Lämplig för daglig användning och tolereras i allmänhet väl av kroppen, men det finns fortfarande undantag.

Estel Professional Q3 Two Phase Conditioner för skadat hår

Professionell hårvårdsprodukt. Återställer genast skadade lockar tack vare en innovativ formel. Sprayen är utformad för att näring och gradvis mjuka strängarna. Det fuktar intensivt och normaliserar syra-basbalansen, regenererar strukturen. Skapar en osynlig skyddande film som skyddar hår från yttre miljöfaktorer.

Ingredienser: ett komplex av värdefulla oljor - argan, macadamia, pumpa frön; citronsyra, glycerin.

Kontra

 • känslighet för ingredienserna som utgör sprayen;
 • tendens till manifestation av allergiska reaktioner;
 • Närvaron av sårhårskador (akne, svarta skott, sår, repor).

slutsats

Speciella tvåfassystem sprayer är avsedda att skydda, hydrat, regenerera och makt lås. Utmärkt behållarfärg. Under påverkan av dessa medel hår blir ett andra liv: lätt att kamma, staplade i håret, få mjukhet och glans. Varje kvinna som bryr sig om sig själv och kosmetiska innovationer bör ha en liknande produkt i ditt hem arsenal.

Bifasiska hårsprayer - Frälsning för upptagna kvinnor

En tvåfasig hårspray är en kompromiss mellan hårolja och en vattenbaserad spray. Dvukhfazka inte vikt hår, skapar inte effekten av en oljefilm, har en påtaglig inverkan på utseendet och tillståndet hos håret. Sådana verktyg är idealiska för kvinnor som vill bryr sig om håret utan mycket besvär.

Tvåfasiga hårsprayer är lätta att applicera. Skaka flaskan tillräckligt för att blanda de två innehållsskikten. Därefter sprutas sprayen på håret längs hela längden. Dessa sprayer är utformade för att skydda, fuktar, näring och återställer hår, och är också avsedda att bibehålla färg. Håret blir mjukt, silkeslen och hälsosam, lätt att kamma och lämplig för styling.

Översikt av bifasiska hårsprayer

När du väljer en hårvårdsprodukt bör du fokusera mer på behoven hos ditt eget hår, snarare än på användaråterkoppling på Internet. Det bör förstås att ett misslyckat valt medel kommer att orsaka ett negativt intryck, men det betyder inte. Att botemedlet är allmänt dåligt.

Den andra viktiga faktorn i urvalet är priset. Ofta är det dyrt på grund av varumärkets popularitet, reklam, dyr förpackning. Tillverkare älskar också att använda den artificiellt dyra flytten för att locka en viss publik av köpare. Trots allt styrs många av ett högt pris, som ett tecken på god kvalitet. Men du kan ofta hitta en billigare motsvarighet i kosmetikens budgetpost.

Termisk spruta

Under termisk styling med hårtork, styler eller strykjärn är håret utsatt för extrem värme. Detta påverkar deras tillstånd negativt. De förlorar fukt, blir styva och spröda, med tiden försvinner den friska glansen, håret ser tråkigt och livlöst ut.

Daglig "varm styling" kräver ytterligare skydd för håret för att bibehålla sin hälsa. Tvåfas termoskyddande sprayer gör ett utmärkt jobb. Förutom de skyddande egenskaperna hos någon tvåfas har en ganska hög grad av fixering och kan användas som ett medel för läggning.

Bielita Vitex: Hårvårdstjänst 250 ml, från 235 rubel.

Tvåfas glans-termisk spray är konstruerad för torrt, skadat och tråkigt hår. Skyddar dem från de skadliga effekterna av höga temperaturer utan att väga ner. Återställer hälsosam glans till hår, utjämnar ytan.

Innehåller: silkeproteiner, D-panthenol.

G oldwell Stylesign Curl Twist Runt 150 ml, från 970 rubel.

Spray är konstruerad för att skapa spektakulära lockar. Ger pålitlig termisk skydd och genomsnittlig fixering under läggning.

Innehåller: bambu extrakt.

Paul Mitchell ULTIMAT FÄRG 150 ml, från 3,114 rubel.

Spray för termolag ger ett tillförlitligt skydd. Ditt hår kommer att lysa, mjukhet och elasticitet. Den har antistatisk effekt. Håller ljus hårfärg upp till 9 veckor. Minskar håravfall på grund av bräcklighet.

Innehåller: reflekterande partiklar, ultravioletta filter.

Fuktgivande, näring och återhämtning

Hälsosamt och vackert hår kräver ett integrerat tillvägagångssätt. En av de viktiga stadierna av vård är näring och återhämtning. Det finns många faktorer som leder till hårskador:

 • brist på vitaminer och spårämnen;
 • påkänning;
 • negativ miljöpåverkan
 • termisk stapling
 • frekvent färgning.

Som ett resultat av negativa faktorer förlorar håret sin naturliga glans och volym, blir tråkig och berövad av livet. Särskilt tydligt sett på blekt hår.

Tvåfassprayer underlättar daglig vård för skadat hår. Varje dag återvänder de till alla tecken på friskt hår: glans, volym, jämnhet och elasticitet.

Schwarzkopf Gliss Kur "Extreme Recovery" 100 ml, från 350 rubel.

Den unika tekniken med flytande keratiner gör att du kan återställa även den allvarligaste skadorna. Regelbunden användning kommer att återställa hårelasticitet och hälsosam glans. Hårfraghet reduceras till 95%.

Innehåller: flytande keratiner.

Brelil Bio Traitement Skönhet Easy Shine Liquid Crystal 125 ml, från 950 rubel.

Tvåfasskyddsbehandlare för glans och återvinning gör det möjligt att återställa hårets struktur utan att väga och bilda en oljefilm. Håret är mättat med vitaminer och näringsämnen.

Innehåller: linfrösextrakt, ceramid A2.

Nirvel Longevity Conditioner 250 ml, från 1.790 rubel.

Det har en kraftfull anti-aging effekt på håret. Innehåller alla nödvändiga komponenter för daglig vård av långt hår. Det bidrar till att bevara ungdom och hälsa hos håret. Det återvänder glans till hår, förhindrar håravfall och aktiverar tillväxten. Mättar håret med fukt. Antioxidanter neutraliserar de skadliga effekterna av miljön.

Färgskydd för färgat hår

Färgat hår kräver särskild vård. Spara färgen länge med hjälp av speciell vård. Alla produkter för färgat hår ger också hydratisering, näring och håråterställning.

Cutrin colorism silkesmjölkspruta 200 ml, från 660 rubel.

Ger dig maximal motståndskraft mot hårfärg. Det ger färg en tredimensionell strålning. Skyddar hår från negativa yttre påverkan, har en föryngrande effekt. Underlättar kamning och styling av hår.

Innehåller: nordligt hallonvax, proteiner, antioxidanter, ultraviolettfilter.

Redken Color EXTEND RADIANT-10 170 ml, från 4100 rubel.

Kombinationen av tre unika teknologier i ett verktyg gör att du kan uppnå ett fantastiskt resultat. De aktiva ingredienserna skyddar mot färgutlakning, mjuknar och närnar håret och ger håret en lysande glans.

Innehåller: Tranbärolja, ceramider.

Tillverkningsland: USA.

Schwarzkopf Professional BC Color Freeze Spray-Conditioner 200 ml, från 790 rubel.

Spray för aktiv färgfixering kräver ingen sköljning. Med regelbunden användning är hårstrukturen helt återställd. Färgen ser ljus ut och mättad, håller så länge som möjligt.

Innehåller: veteprotein, panthenol

Fördelar och nackdelar med tvåfassprayer

Som med alla kosmetiska produkter har tvåfasiga hårsprayer båda fördelarna. Så och nackdelar.

 • användarvänlighet;
 • synlig effekt efter första användning: håret kan lätt kammas, styling underlättas, synlig glans framträder;
 • en mängd olika produkter kan tillgodose behoven hos något hår;
 • Medel har alla fördelar med oljor, men har en lätt textur.
 • medel med hög alkoholhalt kan torka håret;
 • vissa sprayar orsakar ojämn sprutning;
 • Produkten får lämna märken på termovägningsverktygets yta.
 • Vissa lösningar har också en obsessiv lukt.

Bifasiska hårsprayer

BAREX

Rekommenderas för färgad hårvård. Spraykonditioneringen av omedelbar verkan innehåller 2 faser - vatten och olja. Enoteraoljan går in i oljefasen i sprayen, vilket ger hårets elasticitet och hälsosam glans. I sprayens vattenfas ingår peptider M4 som mjuknar håret och underlättar dem.

ESTEL PROFESSIONAL

Tvåfasskonditioneringsspray fuktar håret intensivt, bryr sig försiktigt och underlättar kamning. Bidrar till restaureringen av hårstrukturen. Innehåller provitamin B5 och siloxaner, vilket ger håret en strålande glans. Aktiva ingredienser: provitamin B5, siloxaner. Method.

WELLA

Fikseringsgrad - 2. Skydda håret under varm styling med hjälp av Wella EIMI Thermal Image Thermoprotective tvåfaset hårspray. Fas 1 - närmar sig håret och skyddar det från exponering för höga temperaturer upp till 200 ° C Fas 2 - ger håret en spegelliknande jämnhet och glans. Method.

ESTEL PROFESSIONAL

Återställer pH-nivån, stramar och mjukar hårstrukturen, stänger nagelbandet, ställer håret på sig. Kompositionen innehåller keratin och avokadoolja, vilket gör håret glänsande, smidigt och även passivt. Aktiva ingredienser: Keratin, avokadoolja. Method.

ESTEL PROFESSIONAL

"Kamma, om jag kommer ikapp." Känner du till den här situationen? LITTLE ME spray, designad speciellt för barns hår, låter dig hantera det. Lydiga och lysande lockar kommer inte längre vara rädda för kam! Tvåfasspray med användbara aktiva ingredienser underlättar kamning, vilket gör håret glänsande.

ESTEL PROFESSIONAL

Tvåfasig sprutvård för hår Blont komfort från OTIUM Pearl - ger den nödvändiga näring och hydratisering för att torka, tunnat hår. Sprayets sammansättning innefattar veteproteiner, vilka bidrar till återställandet av hydrobalans och mättar håret med de nödvändiga mikroelementen för återvinning.

ESTEL PROFESSIONAL

Revitalisering, antistatisk, mjukhet. 2-fasspray. Skyddar håret från värme under styling. Underlättar kammar, släpper, lägger till och tar bort statisk. Aktiva ingredienser: Red algaxtrakt.

REVLON Professional

Tvåfaskonditioneringsapparaten för barn Equave AD är konstruerad för att återställa skadat, torrt och livlöst hår. Sol, vind, sand, klor, saltvatten kan skada håret, så de behöver ett tillförlitligt skydd. Tvåfaskonditionerare bekämpar friradikalskador på hårstruktur.

KAARAL

Den perfekta produkten för hår, utan effekten av greasiness och viktning skyddar mot UV-strålar genom att kombinera bambu extrakt och solskyddsmedel eteriska oljor. Förstärker glanshår. Aktiva ingredienser: Bambuxtrakt, Essentiella oljor. Induktion: Applicera en liten mängd på fuktigt hår. När.

FARMAVITA

Tvåfasskyddsanordningen Hd 2 Phase Leave - Incjnditioner är en emulsion för försiktig håråterställning och rätning. Intensivt återfuktar strukturen och gör vågigt hår mer lättsamt och välskött. Balsammet underlättar kamningen och lämnar håret jämnt.

WELLA SP

Den tvåfasiga hårsprayen System Professional MEN Invisible Control är ett nytt generations stylingverktyg. Spray innehåller vitaminer, mineraler, spårämnen, aktivt transportsystem. Användbara komponenter i sprayen tränger igenom hårkonstruktionen och fixeringskomponenterna jämnt.

OLLIN PROFESSIONAL

Tvåfas Spray-Conditioner Ollin Professionell Spray Conditioner Power och Shine Spray-Conditioner - En utmärkt vård för färgat, skadat perm och dagligt styling hår. Håret blir starkt och vackert, fyllt med vital energi.

LA BIOSTHETIQUE

Protein spray för att förbättra hårstrukturen. Håret förstärkts märkbart, får hälsosam glans och elasticitet. Efter applicering av Essence de Proteine ​​kan även vått hår kammas enkelt utan rädsla för att skada det. Återställer omedelbart skadat hår. Förhindrar brott.

GRÖN LJUS

Tvåfasmineralintegratorn ger oöverträffade resultat som tidigare endast kan uppnås med hjälp av krämer och masker med en tät struktur. Formeln, som innehåller värdefulla vitaminer, kisel, magnesium, zink, järn, kolhydrater och eteriska oljor tränger djupt in i hårstrukturen.

Joico

Sprayskydd och strålning med LUSTER LOCK MULTI-PERFECTOR DAILY SHINEPROTECT SPRAY-färg kombinerar fördelarna med fuktgivande och mjukgörande exotiska oljor och den unika JOICO-formeln för att kontrollera skador efter färgning, skydda mot fuktförlust, blekning och blekning.

CONSTANT DELIGHT

Tvåfasig hårspray med pärlextrakt Super Pearl har en konditionerings- och regenereringseffekt. Sprayets sammansättning innehåller ett unikt pärl-extrakt, vilket ger håret en utmärkt glans, vilket gör dem silkesleka, elastiska och mjuka. Väger inte ner! Förhindrar.

HAIR COMPANY

Spray är ett multifunktionellt verktyg för att näring och restaurera hår. Tack vare det italienska lakritsxtraktet har det en mjukgörande och antiinflammatorisk effekt. Perfekt för att ta hand om skadat hår. Aktiva ingredienser: Italienskt lakritsxtrakt..

Artikel: 256265 / LB12529 RUS

företaget
hjälpa
produkter
Sociala nätverk:
Prenumerera på nyhetsbrev:

nyheter, erbjudanden, specialerbjudanden

"Cosmetics Gallery" © nätverk av skönhetssalonger och professionella kosmetikaffärer, som arbetar sedan 2007

Moskva, m. Kinas stad, Lubyansky passage, hus 25

10 bästa spray för att kamma hår

Långt hår för en tjej eller en tjej är vacker. Och också mycket tröttsam. Särskilt på morgonen, när strängade strängar måste kammade. Detta kan göras utan "stridsförluster" ofta med en speciell spray för kamning. Det är bara allas hår är annorlunda, så att välja en bra detangler är inte lätt.

Vilket företag kammar hårspray

På jakt efter en detangler (strängspridare) vänder kvinnor först till sin favoritlinje av hårvårdsprodukter. Men inte alla populära tillverkare av schampo och balsam, verkar dessa produkter vara lika effektiva.

Det finns dock flera bekanta namn i rankningen av de bästa spraymärkena för enkel kamning:

1. L'Oreal (Matrix varumärke)

3. Le Petit Olive

5. Elf Laboratory (varumärke Dr Sante)

6. Mades Cosmetics

Även kamma håret faktiskt klarat sig sprayer nätverksjättar: Avon och Faberlic - i sina kataloger detanglery hittat det bästa för barnen.

De bästa enfassprayerna för att kamma hår

Det här är den mest omfattande familjen hårspärrande produkter. De bästa av dem kan till och med skryta av ytterligare egenskaper av fuktgivande och närande strängar.

Reparation Expert Detangler Spray Root Awakening av Mades Cosmetics

Spray komplexa åtgärder gör inte bara håret lättare, vilket underlättar kamningen. Det ger näring och stärker deras struktur, minskar risken för skador i ändarna och förhindrar håravfall. Den innehåller många bra efter komponenter: pantenol, vitamin E, keratin komplexa, fuktgivande jojobaolja och Camelina olja, vilket är precis ansvarig för lätt kamning. Det koffein ökar hår "livstid" och extrakt av rött te, skydda dem från yttre faktorer. Bubblans volym är 200 ml.

fördelar:

 • Mycket rik och för det mesta naturlig komposition;
 • Smoothes split ends;
 • Förenklar styling;
 • Nästan omedelbar omsorgseffekt
 • Innehåller antistatisk
 • Efter sprayen ser håret rent ut och "lever".

nackdelar:

 • Opak can - inte se hur mycket pengar som finns kvar;
 • "Professional" atomizer, vilket är obekvämt att använda på egen hand.

Kvinnor rekommenderas att applicera denna spray på håret från det maximala avståndet - utsträckt arm. Och för att inte göra krullarna tunga och ge dem optimal skötsel, är det bättre att använda detangleren oftare, men gradvis.

Mane'N Tail Detangler combing lätt

Denna spray är föga kända brett utbud av långhåriga skönheter, men han var förvånansvärt effektiv. För sakens skull är värt att gräva på de virtuella hyllorna i nätbutiker - bara inte avskräckas av foton från hästarna. American Detangler innehåller silikon, till "patch" ytan av håret, liksom massor av nyttig växtextrakt: åkerfräken, mor och styvmor, klöver, älgört, hästkastanj och chaparali.

fördelar:

 • Finner inte och limar inte strängarna, även med överdriven applikation;
 • Glattar håret perfekt och gör dem lydiga;
 • God omsorg för torra och splittrade ändar;
 • Ger en märkbar förstärkningseffekt, ger en hälsosam glans.
 • Uppfriskar hår, så att du kan skjuta upp håret för en dag;
 • Diskreta blommiga dofter;
 • Stor volym av flaskan (355 ml);
 • Dispensern ger ett mycket fint moln av spray.

nackdelar:

 • På grund av den stora vikten är det inte särskilt bekvämt att använda sprayen först;
 • Inte en glamorös förpackningsdesign;
 • Dåligt klara av torrt hår.

Kunder noterar också att användningen av Mane'N Tail ökar effekten av användningen av närande och fuktgivande balm.

Spray för torrt hår Matrix Hydrasource Biolage

Ett annat omfattande verktyg som underlättar kamning av torkade trådar och ger dem rätt skötsel. Tillverkaren lovar att sprayen kommer att återställa dem, näring och fuktar. Spray är gjord på basis av oljor utan silikon och innehåller aloextrakt som stimulerar hårväxten.

fördelar:

 • Promised easy combing;
 • Mycket trevlig lukt;
 • Håret är inte fet, även om sprayens struktur är fet.
 • Curls snabbt få en hälsosam utseende;
 • Det tar bort statisk brunn
 • Ekonomiskt spenderad.

nackdelar:

 • Liten volym - endast 125 ml;
 • Fuktgivande är inte särskilt effektiv när den appliceras på torrt hår;
 • Dispensern ger för mycket moln och oljan kommer på väggarna.

Till skillnad från de flesta liknande produkter, bör detta spray-slöja endast appliceras på fuktigt hår för att behålla maximalt vatten i dem. Annars, med undantag för lätt kamning, kommer du inte att uppnå något av det.

Dr. Sante Argan Hair "Easy combing"

På grund av dess keratinhalt har denna spray en bra förstärkningseffekt, vilket ger återställande skadat och mycket torrt hår som behöver noggrann vård. Ytterligare skydd, näring och hydrering ger "flytande guld" - arganolja. En flaska volym är 150 ml.

fördelar:

 • Ingen limningseffekt eller hårdhet på håret;
 • Mjuka strängar och gör dem silkeslösa, ger en vacker glans.
 • Antistatisk effekt, särskilt märkbar på vintern;
 • En trevlig, men hård lukt;
 • Sensibiliserar fuktigt torkade tips;
 • Tillräckligt pris och tillgänglighet.

nackdelar:

 • Ej lämplig för fettigt hår;
 • Huvudet blir smutsigt snabbare;
 • Den lovade effekten av förstärkning är endast synlig vid tipsen.

Till håret är inte så fet, rekommenderar kunderna att inte applicera sprayen på rötterna. Annars är det en väldigt bra mjukgöring, som inte tillåter hår att förföras till nästa shampooing.

De bästa bifasiska sprayerna för att kamma hår

Dessa är något mer komplexa formuleringar - i huvudsak två produkter i en flaska. De har en komplex handling, så de skiljer sig lite från bra enfasfångare - förutom att deras effektivitet är högre. Här separeras den lätta oljebasen från resten av vätskan, och flaskan ska skakas noggrant före användning så att ingredienserna i den blandas.

Equave Sun Protection Detangling Conditioner av Revlon Professional

Fastän denna spray-conditioner är placerad som solskyddsmedel, kommer detangling Postcript inte att låta dem vars olydiga strängar blir trasslade ständigt passera den genom. Dessutom innehåller kompositionen ett stort antal UV-filter och är berikat med keratin, vilket stärker håret. Sold i 200 ml flaskor.

fördelar:

 • Vacker parfymkomposition sammansatt;
 • Håret håller sin form väl;
 • Överbelastar inte och limar inte lockar;
 • Fuktar mycket bra;
 • Mjuka strängar och förenklar styling;
 • Även om du överdriver det med ansökan, kommer det inte att ge effekten av smutsigt hår.

nackdelar:

 • I kompositionen finns praktiskt taget inga naturliga ingredienser.

Solskydd är idealiskt för sommarskydd av torrt hår. Men förutom honom i Revlon-serien finns det flera fler avstängare med olika effekter: grön för volym, matning blå och violett spray - speciellt för blond.

Estel Booster "Easy combing hair"

Produkten från den nya Beauty Hair Lab-serien är berikad med keratin och kollagen, vilket återställer elasticitet i håret och håller det fuktigt. Dessutom ingår silkeproteiner, som i teorin bör mata löken. Men för att de ska kunna agera bör booster appliceras på rötterna, och detta är ett direkt sätt att hyppigare torka huvudet. En flaska volym är 100 ml.

fördelar:

 • Smoothes hårvågor, gör dem smidiga;
 • Trevlig lukt - det känns naturligt;
 • Curls tryck inte och vackert skina;
 • Ingen klibbighet
 • Ta bort statisk elektricitet;
 • Hjälper med håravfall.

nackdelar:

 • Mycket liten flaska;
 • Priset är för högt.

Denna spray är bra att använda i kombination med närande kosmetika för hår. Silkeproteiner som ingår i det är inte värdefulla i sig, men det är bättre att inte hitta användbara ämnen som "bärare" av näringsämnen till de nedre skikten av huden.

Le Petit Olive Karite Argan Demelant Soins

Denna bifasning ger en närande effekt, så det rekommenderas att ta hand om skört och livlöst hår. Innehåller olivolja, som skyddar dem mot yttre påverkan, arganolja och sheasmör (fuktar och återställer strukturen). Sprayen tränger djupt in i håret, och eftersom det inte är nödvändigt att tvätta det, fortsätter det att fungera hela dagen, näring krullarna och håller vattenpartiklarna i dem. En flaska volym är 150 ml.

fördelar:

 • Naturliga oljor - en av de första i listan över komponenter;
 • Lätt konsistens väger inte strängar;
 • Mjuka mjukar håret;
 • Det finns ingen känsla av fett eller oljefilm;
 • Håret trycker inte och passar väl;
 • Sprutaren ger ett moln med mycket fin spray;
 • Lyxig doft;
 • Ekonomisk konsumtion.

nackdelar:

 • Lägger inte till extra glans
 • Vissa komponenter kan orsaka allergisk reaktion.

Kvinnor rekommenderas att applicera denna spray på torkat hår - så effekten av dess påverkan blir mer märkbar. Det viktigaste är att spruta den bort från strängarna och inte överdriva den med mängden så att inte fastna ihop "istappar".

Det bästa barnets hår sprutar

Barnens Estel Professional spray "Easy combing"

Den söta flaskan från "vackraste" serien har en ljus design som ditt barn kommer att älska. Vissa mödrar kände till detta verktyg som heter Estel my Angel, men det togs tillbaka från försäljning - nu har det återkommit i en uppdaterad form. Glättande spray med silikon gör tunt hår mer hanterbart och ger en vacker glans. Designad för barn från 3 år. Volymen på en flaska är 200 ml.

fördelar:

 • Copes även med mycket lockigt hår;
 • Skapar inte känslan av ett smutsigt huvud;
 • Belastar inte krullarna;
 • Hjälper att fläta snygga pigtails utan överflödighet;
 • Håret är inte förvirrat i flera dagar;
 • Ekonomiskt spenderad.

nackdelar:

 • Inte alla mammor gillar lukten, men det försvinner snabbt.
 • Pot-bellied-flaskan faller obehagligt i handen.

Avon Kids "tillgiven vård"

Ett mycket populärt botemedel för nätverksjätten finns i olika utföranden, men kompositionen och åtgärden förblir desamma. Nu säljs sprayen i en ljus orangefärgad flaska och är nöjd med lukten av vattenmelon och kiwi. Standardvolym - 200 ml.

fördelar:

 • Copes med tangles på långt hår;
 • Väl delar upp tjocka bönkrullar;
 • Trevlig lukt som mödrar och barn;
 • Det är en liten fuktighetsgivande effekt;
 • Relativt låg kostnad.

nackdelar:

 • Den innehåller silikon - det är bättre att använda det mindre ofta;
 • Sprayer ger för tätt moln.

I allmänhet kallar mammor Avon spray en av de mest effektiva bland barnens nätverksprodukter. Och även de syntetiska komponenterna skrämmer inte dem - det viktigaste är att deras döttrar inte sobar när de kammade.

Faberlic "Cat Malina"

Ett effektivt tvåfasmedel för att smidigt kombinera barnhår från BB-tjejen har en ganska lakonisk komposition, även om det finns få naturliga komponenter. Sprayet passade emellertid alla nödvändiga test och visade sig vara säker.

fördelar:

 • Ingen fet känsla
 • Även överdrivna krullar kamma väl;
 • Långt hår förblir smidigt;
 • Lukten är "smaklig" och inte chymotisk;
 • Ta bort statisk stress.

nackdelar:

 • Liten volym av flaskan (100 ml);
 • Dispenser tugovat;
 • Lukt från hår försvinner snabbt.

Vilket hår borstspray för att köpa

1. För utmattad hår styling och salong förfaranden som behöver skydd och näring, kommer en "häst" spray Mane'N Tail göra.

2. För att underlätta repor av alltför torra trådar hjälper verktyget från den fuktgivande serien Matrix Biolage eller mer tillgänglig Dr. Sante Argan Hår med keratin.

3. De som letar efter den mest naturliga kompositionen för kamning kommer att tycka om den stramande detanglaren från Mades Cosmetics.

4. Extra näring till försvagat hår kommer att ge ett tvåfasigt verktyg Le Petit Olive.

5. På sommaren är det bättre att använda Spray-conditioner med UV-filter.

6. Estel Booster med antistatisk är perfekt för vinter och höst.

7. Avon Caress Care spray hjälper din lilla tjej med långt och starkt lockigt hår att kamma utan tårar.

8. Om ett barn har för våldsamma krökningar, kommer sammansättningen av Faberlic "Cat Malina" att klara dem.

9. Lilla prinsessor från 3 år och äldre kommer att tycka om tvåfasprodukten från Estel-serien The Most Beautiful.

Tvåfaskonditioneringsspruta Fuktgivande för alla typer av hår Estel curex classic 200 ml

Tvåfaskonditionerande hårspray Fuktighetsgivande Estel curex classic är en universell komplex produkt som är speciellt utformad för intensiv fuktighet av torrt och sprött hår. Spray är mycket ekonomiskt och lätt att applicera. Ger konstant mild vård. Hanterar effektivt problemet med torrt hår och splittrade ändar livlösa.

När verktyget används, uppnås processen med regenerering av strukturen så snabbt som möjligt, lipidbalansen i håret och hårbotten återställs. Lätt kamning, fyllning med en intensiv livlig glans. Den har maximal konditioneringseffekt. Väger inte ner håret.

Det stora utbudet av siloxaner, vitaminer, inklusive vitamin B5, och många aktiva substanser som utgör produkten, ser dagligen ut håret, gör dem friska och vackra. Balsamsprayen återupplivar snabbt hårbanans skadade struktur, mättar dem med en blank glans. Håret blir elastiskt och elastiskt, bekvämt vid läggning.

Applicering: Spray appliceras både på vått och torrt hår i små mängder, inte tvättas bort. Före användning ska flaskan med agenten skakas kraftigt.

Produktion: Ryssland.

Märke: Estel Professional Officiell Webbplats

Fuktgivande tvåfas spraymodellkoncept

Hej alla!

Idag kommer vi att prata om en så viktig del av vård - hårspray. Du kan ringa denna nivå av vård omärkbar, eftersom du inte alltid kan se en tydlig kosmetisk effekt, som olja eller grädde outplånlig. Men jag saknar aldrig denna del av vården och det är en integrerad del av mig.

Varför är det viktigt för mig att ta hand om sprayen?
Vilken kategori är Concept spray? Vi kommer att förstå tillsammans.

Allmän information:
Torrt och sprött hår i första hand i behov av medel som skulle hjälpa dem att återställa förlorad fukt. Perfekt för detta är den tvåfasiga Live Hair spray-konditioneringen, som hjälper till att återställa hårstrukturen, bidrar till normaliseringen av fettbalansen på huvudets hudyta.

Efter applicering av produkten bildas mikrofilm på hårets yta, förhindrar fuktförlust samt skyddar dem mot negativa yttre effekter. Spray balsam gör inte håret tungt och tar bort statisk laddning. Det gör det också möjligt att göra kammarprocessen enklare, och håret är glänsande.

Effektiv fuktighet av håret, eliminering av torrhet och britthet i håret uppnås tack vare det hydrolyserade veteproteinet och Liposentol-hydrokomplexet, som ingår i spray-conditioneren. Detta komplex innefattar i sin tur provitamin B5, vitaminer C och PP, hyaluronsyra och alfa-hydro-syror.

utseende

Tvåfasig vätska. Det ser ut som något skummigt i vitt och mer flytande i rosa. Faser måste blandas! Det blir en skumaktig substans.

Volym: 200 ml

Dispensern sprutar ett enhetligt och mycket brett moln. Det spottar inte och strömmar inte, agenten är mycket enkelt fördelad längs längden. I rotszonen är det också lätt att applicera på grund av det här molnet.

Hur man använder: Skaka flaskan bra - du måste blanda de två faser. Spraya en liten mängd balsam jämnt på rent, torrt eller fuktigt hår. Spola inte.

Min erfarenhet

Effekten är mer fokuserad på det visuella resultatet och på hårets yttre glans.
Serum klarar perfekt rollen som en assistent i kammar hår. Nu kommer från gatan är associerad med denna spray. Jag är för noggrann kamning, så att en liten mängd spray på håret inte kommer att göra det värre, men du kommer att kunna kamma ditt hår snabbare


Spray är perfekt för ägare av fin hårstruktur. Även med riklig sprutning har jag aldrig kunnat imitera håret med ett verktyg. Hårplätera absorberar kompositionen. De ligger visuellt tyst och slår inte ut ur den totala massan. Men glöm inte grundvården, sprayen ensam behöver inte fungera, det är en bra hjälpare, inte en trollkarl.


Återhämtning.
Tja, jag tror att det här är för högt ett löfte om en spray. Jag, vid min pension, tar honom till en annan roll som han kan klara av. Så lägg inte så mycket hopp på en enda produkt, det är bäst att uppnå det med ett integrerat tillvägagångssätt.

Kommer det att bli skadad? Sprayen är lätt nog, så det finns inget starkt förtroende. Du bör alltid försöka på ditt hår. Kanske för dig är det det perfekta alternativet du letat efter.

Återfukta. Myt eller verklighet?
Jag märkte inte något märkbart fuktgivande, det var lätt. Som jag redan har skrivit är den kosmetiska effekten på mitt hår mer uttalad. Det här är inte dåligt på något sätt. Jag hade bara två olika typer av fuktgivande produkter i mitt liv, men utan en stark kosmetisk effekt och vice versa. Medel för yttre skönhetshår kommer inte att vara överflödigt i vården.

På burken kan du se inskriften snabbvård.
Jag håller helt med denna definition! Bara den snabbaste hjälpen med att kamma, när resultatet behövs här och nu, förväntar du dig inte en kumulativ effekt.

Slutsats. Verktyget ger inte så stark fuktighet, men fungerar bra på hårets yttre skönhet. Jag tyckte om sprayen för ett snabbt utseende på håret och som ett extra element när man kammade.
Till nya inlägg

Tvåfasiga luftkonditioneringsapparater, sprayer

ESTEL FRÅN Spray slöja för glans och lätt kamning av klättringsvågor.

ESTEL FRÅN Spray Veil för glans och lätt kamning av lockigt hår 200ml finns nu i din kundvagn

Wella Spray närande balsam för fint hår med termiskt skydd.

Wella Spray balsam näring för tunt hår med värmebeständighet 150 ml finns nu i din kundvagn

LOREAL Volume Expand Spray Care för tunt hårvolym 125 ml

L'oreal Volume Expand Spray-care för volymen av tunt hår Root Spay125ml finns nu i din kundvagn

CUTRIN VOLUME ISM Hårvårdspray för hårvolymen (skölj inte).

CUTRIN VOLUME ISM Hårvårdspray för hårvolym 200 ml finns nu i din kundvagn

KAARAL konditioneringsspray tvåfas med termiskt skydd 250 ml 1450

KAA Tvåfaskonditioneringsspray med termiskt skydd 250 ml 1450 finns nu i din kundvagn

MATRIX Obsessed Brass Cream termiskt skydd och djup näring klargörs.

MATRIX Obsessed Brass Värmebeskydd och djup näring av blekt hår 150ml finns nu i din kundvagn

ESTEL FRÅN Spray-shine för hår ESTEL CHOCOLATIER 100 ml

ESTEL FRÅN Spray-shine för hår ESTEL CHOCOLATIER 100 ml finns nu i din kundvagn

DIKSON 2-fassspruta med silikon och keratin, antistatisk 2.

DIKSON SUTIL 2-fasig snabbbalsam 250 ml finns nu i din kundvagn

ESTEL KERATIN Vattenkeratin för håråterställning (skölj inte.

ESTEL FRÅN Keratinvatten 100 ml finns nu i din kundvagn

REVLON UNIQ ONE Multifunktionell maskspray 10 V 1, 150 ml

Revlon UNIQ ONE Multifunktionell maskespray 10 V 1, 150 ml finns nu i din kundvagn

SELECTIVE Medel 2-fasig regenererande direktåtgärd.

SELECTIVE 2-fasigt omedelbart regenereringsmedel 450 ml finns nu i din kundvagn

ESTEL CUREX Conditioner-spray tvåfas för fuktgivande hår 200 ml

ESTEL Tvåfaskonditioneringsspray för fuktgivande hår 200 ml finns nu i din kundvagn

ESTEL CUREX Spray Care för lätt kamning av hår 200 ml

ESTEL Spray Care för enkel kamning i. 200 ml finns nu i din kundvagn

SELECTIVE Konstnärlig Flair betyder 2-fasig regenererande ögonblick.

SELECTIVE Konstnärlig Flair betyder 2-fasig regenererande ögonblick. 150 ml steg finns nu i din kundvagn

KONSTANT DELIGHT Elixir hårspraymask 12 i 1 direkt d.

CD Elixir hårspraymask 12 i 1 direkt 200 ml finns nu i din kundvagn

BRELIL Tvåfasskyddsbehandlare för glans 125 ml

BRELIL Biphasic spray conditioner för glans 125 ml 060059 finns nu i din kundvagn

Revlon EQUAVE tvåfaskonditionerare fuktgivande och näring 200 ml

Revlon EQUAVE 2 F. kondens fuktighet / näring 200 ml finns nu i din kundvagn

Revlon EQUAVE tvåfaskonditionerare för blont hår (inte se

Revlon EQUAVE 2 f. Cond-r d / blond ox. 200 ml finns nu i din kundvagn

Revlon EQUAVE tvåfaskonditionerare fuktgivande och näring 500 ml

Revlon EQUAVE 2 F. cond-fu fuktgivande / näring 500 ml finns nu i din kundvagn

Revlon EQUAVE tvåfasskonditionerare för solskydd 200ml

Revlon EQUAVE 2-fasers luftkonditionering. d / solskydd 200 finns nu i din kundvagn

Revlon EQUAVE tvåfaskonditioneringsfuktning och näring för ton.

Revlon EQUAVE 2-in. Cond-r fuktad. / grop d tunn 200 finns nu i din kundvagn

ESTEL CUREX Sprayskydd och näring, antistatisk 200 ml

ESTEL Spray-care / nutrition antistatic 200ml finns nu i din kundvagn

KAPOUS Fuktgivande Serum för håråterställning "Dual Renasc.

Kapous Moisturizing Serum för hår restaurering "Dual Renascence 2 phase" 200 ml finns nu i din kundvagn

KAPOUS Fuktgivande Serum för håråterställning "Dual Renasce.

Kapous Moisturizing Serum för hår restaurering "Dual Renascence 2 phase" 500 ml finns nu i din kundvagn

KAPOUS Fuktgivande Serum med Arganolja, Arganoil-serie, 200 ml

Kapous Moisturizing Serum med Argan Oil "Arganoil" 200 ml finns nu i din kundvagn

KAPOUS Serum-Care för färgat hår "Dual Renascence 2-fas.

Kapous Serum-Care för färgat hår "Dual Renascence 2 phase", 500 ml finns nu i din kundvagn

BRELIL Spraya tvåfas direktåtgärd med havre 200 ml

BRELIL Tvåfaserspray med havre 200 ml finns nu i din kundvagn

KAPOUS Serum-Care för färgat hår "Dual Renascence 2-fas.

Kapous Serum-Care för färgat hår "Dual Renascence 2 phase" 200 ml finns nu i din kundvagn

MATRIX Color Obsessed Spray outplånlig - 12 fördelar. 125 ml.

MATRIX Color Obsessed Spray outplånlig - 12 fördelar. 125 ml. Nu i din kundvagn

CONCEPT Spray balsam tvåfas fuktgivande 200ml

CONCEPT Spray-conditioner tvåfas fuktgivande 200ml finns nu i din kundvagn

Prenumerera på oss!

Kontakta oss

Moskva, Dmitrovskoye shosse, 100, s. 2, kontor nr 31108Nästa Artikel
Översikt över de mest populära färgtonerna