Typer av hårförlängningar. Vilken är bättre och hur man utför proceduren ordentligt


Kvinnor älskar förändring, och med vad man ska experimentera, om inte med håret? Curl, straighten, dye, mow - allt detta är enkelt och enkelt att göra. Men snabbt växa hår, om några timmar, tidigare var det inte möjligt.

Men, lyckligtvis, nyligen har hårförlängning blivit tillgängligt, vilket gör att du kan ändra ditt utseende snabbt och smärtfritt. Varje kvinna kan välja lämplig metod för hårförlängningar, beroende på hårets egenskaper.

Vem rekommenderas att odla hår

Konstgjort hår hjälper till att öka hårets längd och tjocklek.

Uppbyggnad rekommenderas om du har:

 • Sparsamt och tunt hår från naturen. Förfarandet kommer att ge den saknade volymen;
 • Ändra bilden. Om du alltid har drömt om långt hår, men inte kunde växa, kommer förlängningen att bidra till att lägga längden till önskad nivå;
 • Ökade strängar kan färgas så att de inte skadar ditt hår.
 • Du kan öka håret för att skapa en ovanlig frisyr för varje speciell händelse.

Kontra

Självklart är inte allt så rosigt, och hårförlängningar har sina nackdelar. Förfarandet har flera begränsningar enligt vilka det är oönskat eller förbjudet:

 • Sjukdomar i hårbotten, psoriasis eller seborré.
 • Allergisk reaktion på material som används under uppbyggnaden.
 • Det rekommenderas inte att öka håret efter hormonella misslyckanden, gravida och ammande kvinnor. I detta fall kan belastningen på det svaga spröda håret leda till ökad förlust.
 • För kort hår. Om längden på egna strängar är mindre än 5 cm, kan uppbyggnaden vara av dålig kvalitet och kortlivad.
 • Mycket skadat eller bräckligt hår.
 • Alopeci eller alopeci.
 • Smittsamma, svampsjukdomar.
 • Om hårbotten är skadad måste du vänta på läkning och bara fortsätt till uppbyggnaden.

Vi rekommenderar att du läser: Medel för laminering av hår hemma: Sammansättningen av läkemedlet, köp

Typer hår som används vid byggandet

En av de viktigaste punkterna i förfarandet är en fråga - och vilket material uppbyggd inträffar där håret tas för alla manipulationer?

Svaret är enkelt: Håret är köpt från tjejer som bestämmer sig för att bli av med håret. Oftast ger boende i Östeuropa, Asien och Indien som bor i fattiga familjer hår. De måste noga ta hand om håret och sedan skicka det till en högre kostnad.

Definitivt säga vilken typ av hår som är bäst, svårt. Varje typ av trådar har sin egen tjocklek, färg och struktur, så det är nödvändigt att välja dem individuellt beroende på egenskaperna hos ditt eget hår.

I vårt land väljer vi oftast slavisk hårtyp. För att säkerställa kvaliteten på det material som används, måste du tvätta håret - högkvalitativa råvaror bibehåller det ursprungliga snygga utseendet.

Slaviskt hår. De mest populära och dyra, de har en slät, jämn nagelkrok, så att strängarna ser snygga ut, även utan behandling. De kan vara raka, lockiga eller lockiga, tolerera perfekt styling med en hårtork eller styler.

Slaviskt hår är lydigt, de kan göra någon original frisyr. Bäst lämpad för ägare av slaviskt utseende.

Europeiskt hår. Faktum är att de inte bara kommer från europeiska länder, utan även från Indien och Latinamerika. Deras kvalitet och pris är inte lika höga som slaverna.

Strängar är föremål för obligatorisk behandling med syra, sedan målade och fyllda med silikon. I detta fall avlägsnas hårvågorna helt eller delvis. Europeisk typ är lämplig för tjejer med tjockt, poröst, styvt och volumint hår.

Syd ryska strängar. De har ett optimalt pris / kvalitet förhållande. Som namnet antyder samlas håret i Ryssland och i Sibirien. Sådana strängar är opretentiösa och lydiga, med omsorg som de tjänar länge. Mjuka och elastiska, men inte mycket tjocka trådar, passar inte tjejer med tjockt tjockt hår.

Asiatiska. De skickas från Korea och Kina. Håret kan se lyxigt, men i själva verket brukar deras kvalitet vilja lämna det bästa. Dessa är de billigaste strängarna.

Krullar behandlas med en speciell förening som hjälper till att bli av med hårflingor, då de är polerade, färgade och belagda med silikon. För att behålla hårets skönhet längre är det nödvändigt att ta hand om dem noga.

Vi rekommenderar att du läser: Nikotinsyra för hårväxt: foto före och efter, ansökan, pris

Förberedelser för hårförlängningar

För att välja hårtyp, färg och längd, måste utbyggnadstekniken samråda med en professionell.

Var uppmärksam! Före proceduren är det önskvärt att våta strängarna för att kontrollera deras kvalitet.

För att förbereda håret för förlängning är det nödvändigt att tvätta och torka dem noggrant. Det är förbjudet att använda masker, balsam och balsam.

Förfarandet i sig tar 2-4 timmar, så var förberedd för det faktum att du måste spendera en halv dag i frisörens stol.

Typer av hårförlängningar

Hårförlängning är extremt viktigt, för på bara några timmar kan en kvinna helt ändra sitt utseende och njuta av långt hår. Du kan göra en mängd frisyrer, krullkrullar, flätade pigtails.

Korrigering krävs vanligtvis 2-6 månader efter proceduren, för att ersätta några strängar. Hårförlängningar är lämpliga för alla kvinnor med en längd av 5-10 cm, beroende på vilken typ av procedur som väljs.

Capsulära hårförlängningar

Det andra namnet på denna förlängning är italienska. Nyligen har det blivit allt populärare på grund av dess estetiska egenskaper - kapslar är knappt märkbara på håret.

Ackumulerade trådar är fästa på naturligt hår med en smält keratinkapsel. Detta ämne är en del av hårets struktur, så att dess användning inte orsakar någon skada. Uppbyggnaden sker i tunna strängar, som knappast märks, även om man tittar noga. Totalt krävs 100 till 125 strängar.

Fördelar med kapselhårtillägg:

 • Kapslarna är nästan osynliga, har ett naturligt utseende, så att du kan göra vilken frisyr som helst med dem: Räta, krulla, måla och tona trådarna, vrid på curlers och gör en perm.
 • Du kan lägga till strängar på smällen, avsked och whisky, de ser naturliga ut och kamma inte ut.
 • Kapslarna ändras inte beroende på temperaturexponering, det finns inga restriktioner för att besöka bastun och solarium.
 • Enkelt hårvård - sådant hår kan ofta tvättas, blåstorkas.
 • Kapselkapaciteten ger inte bara längd, men också den saknade tjockleken. Kapslar är fastsatta över huvudet, medan de ser ut som egna.

Kapselförlängning är inte lämplig för ägare av tunt, försvagat hår, utsatt för förlust. Förlängningsproceduren kan förvärra problemet.

Nackdelarna med kapselkapacitet:

 • Keratinkapslar kan glida från deras ursprungliga plats.
 • Särskild vård för hår som faller på kapslarna kan förstöra dem.
 • Ägare av fet hårbotten under påverkan av talg orsakar förstöring av keratinplattor, vilket minskar användningsperioden för donorkräm.
 • Omedelbart efter förlängning kan det vara obekväma att ligga ner, kapslarna kommer att känna på håret och ge obehagliga känslor.

Engelsk byggteknik

Detsamma gäller för heta byggtekniker, men här används en speciell pistol för att värma keratinet till den optimala temperaturen. I detta fall anses förfarandet vara godartat och ofarligt.

Minsta längd som krävs för engelska hårförlängningar ska vara mer än 6 cm, annars kommer donatorsträngar att märkas. Efter proceduren måste du säga farväl till värmebehandlingar för hår och kropp, strykning, heta curlers och curling kan smälta kapslarna, såväl som bastur och bad.

Keratinkapslar förlorar sin styrka under påverkan av masker och balsamer. Engelsk uppbyggnad varar högst 3 månader.

Vi rekommenderar att du läser: Färgande blont hår: foto

Tysk förlängningsteknik (Bellargo)

Bellargo är en typ av varmt hårförlängning. Strängar är fastsatta med hjälp av en speciell enhet med två termiska klämmor på små ärmar. I det här fallet är håret inte skadat, eftersom det inte värmer upp. Totalt krävs 25-100 strängar för förlängning.

Nackdelarna med denna förlängningsmetod är behovet av särskild vård: vissa typer av kosmetika orsakar förlust av givarsträngar. Inte alla stylingar är lämpliga eftersom ärmar kan märkas på höga frisyrer.

Det är omöjligt att ta bort upplupna lockar själv - det finns en chans att skada ditt eget hår.

Tape hårförlängningar

Avser de kalla sätten att bygga, vilket eliminerar termiska effekter. För proceduren med ett speciellt lim, vilket är lämpligt även för tunt, försvagat hår.

Denna metod är en av de snabbaste - inom 1-2 timmar kommer en professionell att kunna utföra högkvalitativa hårförlängningar. Effekten av proceduren kan vara upp till ett år, om det ordentligt bryr sig om håret.

Samtidigt finns inga restriktioner i de åtgärder som utförs med hår: du kan gå till solarium, pool, bastur. Kall uppbyggnad har mindre negativ effekt på håret än varmt.

Nackdelar med bandförlängning:

 • När man skapar höga och komplexa frisyrer kan hårband märkas.
 • Om befälhavaren inte har tillräckligt med erfarenhet, kan felaktigt limmade givartrådar falla ut, ibland provocera förlusten av sina egna lockar.
 • En dåligt utförd procedur kan orsaka bildandet av tanglar.
 • Limkompositionen kan påverka håret och hårbotten negativt.

Alla nackdelar med bandhårstillägg är relaterade till överträdelsen av procedurtekniken, med det korrekta utförandet av sådana problem borde det inte vara. Totalt används cirka 80 band av givarhår.

Det finns bara två typer av tejphårstillägg: spanska och japanska. De båda tillhör den kalla uppbyggnaden.

Den spanska tekniken innebär användning av en limkomposition, som innehåller ett vitt eller svart färgämne, valt enligt hårfärgen. Sådana förlängningar används ofta av tjejer med blont hår, eftersom förlängningsplatsen knappast kommer att märkas, medan du kan behålla din vanliga hårvård, besöka bad och bastu utan att frukta att vara hårlös och du kan naturligtvis färga och ljusa håret med denna typ av förlängning.

Den spanska förlängningstekniken möjliggör slitage av strängar i upp till 4 månader, varefter du kan behöva rätta eller ta bort krullarna.

I japanska hårförlängningar används speciella metallpärlor, clips och clips. Det är tack vare dem att donorkrullar är fästa vid hårets rötter. Små trådar passerar genom en speciell krok genom hållarna, som är klämda med tänger. Lim används inte, klämmor väljs beroende på hårets skugga.

Korrigering utförs på 2-3 månader, som hårväxt. Denna typ av förlängning är lämplig för kvinnor med mörkt hårt hår. Frisören borde vara övertygad om procedurens kvalitet två veckor efter det att den utförts.

Vi rekommenderar att läsa: Termiskt skydd för hår: recensioner, pris

Bundling med flätor

Denna förlängningsteknik är perfekt för tjejer som är oroliga för att inte förstöra håret. Till skillnad från tidigare teknik använder den inte några kemikalier och temperaturer som kan skada håret.

Uppbyggnaden på grisarna är nästan omärkbar, men samtidigt hålls donorhår tätt. Tekniken innebär att fläta en mycket tunn pigtail över huvudets baksida, varefter stryp sitter fast på den. Tress är en tunn, bearbetad strand som liknar en smal remsa. En tråd klibbar till en grisstjärna.

Korrigering utförs som hårväxt: grisstången är sammanflätade för att vara så nära som möjligt till hårbotten, och tressarna är gena, de kan användas många gånger.

Byggnad med flätor kan göras även på tunt hår. Förfarandet är ofarligt, en pigtail ger inga besvär, förutom att dess genomförande inte kräver lång tid. Totalt behöver du upp till 200 tress.

De viktigaste nackdelarna är:

 • På grund av tress är det nödvändigt att begränsa hög stilering, haircuts med partings, så att pigtail och hårsträng inte är märkbara.
 • Frekvent korrigering. Det måste göras varje 2-3 månader när håret växer.

Brasiliansk uppbyggnad

Inblandar flätning av givare och eget hår. Detta är det mest moderna och mjuka sättet att bygga. Under förfarandet används inte keratin och hårlim, det finns ingen termisk effekt på deras struktur och inga kemiska preparat används.

För proceduren är allt hår uppdelat i 4 ungefär lika stora kvadrater. Curls börjar bygga upp från undersidan av huvudet. Strängens bredd får inte överstiga 5 millimeter, för separation av skiljeväggar är det bättre att använda en tunn kam.

Donorsträngar kan vara artificiella eller naturliga, deras bredd måste matcha sin egen. Braid tunn vanlig flätad, som är fastsatt med en slinga av syntetisk tråd. Proceduren utförs över hela huvudet, medan vävning sker från botten upp.

Korrigering görs var tredje månad. Nackdelen med denna förlängningsmetod är endast procedurens varaktighet.

Ultraljudsförlängning

Denna teknik uppfanns i Hollywood. Det rekommenderas att använda för dem vars hår har skadats av många styling, färgning, har torra och delade ändar. Keratinkapseln förseglas med ultraljud, ger volym och ger frisyren ett välskött och attraktivt utseende.

Totalt appliceras ca 120 strängar, som med lämplig vård kan bäras i ungefär sex månader.

Hår på hårnålar

Om du inte har möjlighet att växa hår eller är rädd för komplex vård, är håret på hårnålar ett bra alternativ. Med hjälp kan du ändra din bild till inget erkännande.

Hår på hårnålar är inte rädda för kosmetika, de kan färgas, krullas, blåsorkas. Jämfört med hårförlängningar är denna metod billigare.

Overhead strängar är fastsatta med hårnålar och clips, så att du kan göra någon frisyr hemma av dig själv. Och självklart är den största fördelen absolut skadelöshet. Så du behöver inte undra om det kommer att skada hårförlängningen.

Nackdelar med hår på hårnålar:

 • Ej lämplig för kort hår.
 • Knappens överflöd ger en känsla av tyngd och orsakar huvudvärk, så det är bäst att inte bära dem dagligen, men bara använda dem för viktiga händelser.
 • Bräckligheten, de kan komma undan i det mest oupphörliga ögonblicket, det är bättre att överge dem under resor till gymmet, poolen eller stranden.

Hårförlängning är ett förfarande som gör att du kan ändra din bild omedelbart inom några timmar. En kvalificerad mästare kommer inte bara att kunna ordentligt växa hår, men kommer också att ge rekommendationer om sin vård, vilket måste följas för att förlänga effekten av proceduren och inte skada dina egna krullar.

Hårförlängningar: typer och tekniker

Hårförlängning är ett ganska nytt fenomen i skönhetsindustrin. Men han ökar gradvis sin popularitet. Och det här är inte förvånande: trots allt, trots att många kvinnor drömmer om långt hår, av någon anledning har de inte alltid tillräckligt med tid och tålamod för att odla dem.

Hårförlängningar tillåter stylister att inte bara öka hårets längd, utan också ändra volymen, ändra färg, korrigera misstag som gjorts under misslyckade hårklipp och ändra kvinnans bild som helhet. Hårförlängning är ett oumbärligt alternativ om du vill göra dig till en vacker frisyr för kvällen, men en kort hårklipp tillåter dig inte att göra det om du vill radikalt ändra bilden eller bara överraska andra med förändringarna i ditt utseende.

Så vad är hårförlängningar? Detta är proceduren för att lägga till färdiga strängar till befintligt hår. Som regel använder licensierade skönhetssalonger och professionella hantverkare bara naturligt hår, uppdelat i strängar efter storlek.

Det finns flera tekniker för hårförlängningar, den största skillnaden mellan dem ligger i sättet att fixera trådarna till håret. Hårförlängningar kan vara heta när trådarna är fastsatta i håret med varmt harts och kallt när håret inte utsätts för uppvärmda ämnen alls. Läs mer: Tape hårförlängningar.

Heta hårförlängningar är i sin tur indelade i två typer av teknik - engelska och italienska. Engelsk hårförlängningsteknik innebär att man sätter fast trådar med hett harts. Detta harts påverkar inte huden eller håret och är dessutom helt osynligt. Bara vid beröringen kan du bestämma de små kapslarna som bildas vid korsningen av håret och sträckbara strängar. Enligt den italienska tekniken är trådar fastsatta i håret med keratinkapslar. Denna teknik är mer tillförlitlig, eftersom det minskar håravfall till ett minimum, men det blir mycket svårare att ta bort sådant hår.

Kallbyggnadsteknik är uppdelad i en metod som använder metallpärlor och en remsa-metod. Det sista alternativet är det mest lönsamma, eftersom det tillåter dig att använda hårförlängningar i en period av mer än ett år. Men en gång var och en till två månader ska håret utsättas för korrigerande underhåll.

Kallhårstilläggsmetoder

Kallhårstillägg enligt den spanska metoden är ett av de mest tillförlitliga och säkra sätten att förlänga håret. Det ger mästarens noggranna arbete, eftersom hela processen sker manuellt. Donorkrullar är fästa på det naturliga håret med högkvalitativt lim: från det bildar huvudhänderna en kapsel och kan justera storleken beroende på tjockleken på den konstgjorda strängen och typen av infödda hår. Spikes ser väldigt snygg ut, visar sig vara platt och extremt osynlig; de förstörs inte av effekterna av havsvatten, förpackningsmaterial och höga temperaturer, vilket utan tvekan är fördelen med denna teknik och gör den till den mest populära bland kvinnor.

Kallkapselhårförlängning, som utförs manuellt, skyddar inbyggt hår från termisk och mekanisk skada, samtidigt som man säkerställer en bestående fixering av konstgjorda krullar. Ökade strängar (i genomsnitt 100-150 buntar är fastsatta) kan bäras i 3-4 månader, varefter de behöver korrigering. Den enda signifikanta nackdelen med den spanska tekniken är att den endast är lämplig för flickor med blont hår, vars längd har nått 7 cm: när det härdas, limar ljuset och blir vitaktigt vilket kan ses på mörka strängar.

Uppfinns av japanska uppfinningsenliga innebär denna metod användningen av metall-keramiska mikropärlor eller ringband storleken på ett matchhuvud, genom vilket konstgjorda trådar är kopplade till naturligt hår. Befälhavaren hakar donatorbuntarna i mitten av ringen och klämmer fast den med tång. Clips kan väljas till någon nyans av lock och göra dem helt osynliga på inbyggt hår. När de korrigeras, dras de konstgjorda tressarna helt enkelt närmare hårets rötter, och för att ta bort dem behöver du bara låsa upp ringarna med tång.

Den japanska kalla metoden för hårförlängningar är helt ofarlig, och de utsträckta strängarna är inte rädda för någon färgning, temperaturförändringar eller perms. Sant kan de vara mycket kammade ut om en korrigering inte görs i tid (2-2,5 månader efter uppbyggnaden). Dessutom, efter att ha tagit bort donatorsträngarna, kvarstår fula rynkor ibland vid klämmornas platser. Att bygga på den japanska tekniken är lämplig för blondiner och brunetter, men rekommenderas inte för tjejer med tunt hår. En annan fördel med den här metoden är att det gör att du kan öka smällen, liksom bifoga givarsträngar till mycket korta hårklippningar (från 2,5 cm).

 • Fransk teknik (donning)

Denna kalla metod för hårförlängningar verkade ganska länge sedan. Det är lätt att gissa att Afrikas folk uppfann det: att de vill vara minst lite som européerna började de väva trådar i tunna flätor som vävdes runt huvudet. Frisörer naturligtvis perfekta denna teknik: de började sya konstgjort hår på pigtails. Fransk teknik eller förlängning med tress (konstgjorda trådar som är fästa vid flätor) är idealisk för ägare av tjocka och hårda krullar. Men för damer med tunt hår eller korta hårklippningar fungerar det inte.

Den största nackdelen med denna procedur är att resultatet är kortlivat: håret växer, pigtails faller och inom en månad efter byggnaden måste det gå för en korrigering. Och du kan inte göra högt hår av den enkla anledningen att pigtails kommer att vara synliga. Det här är procedurens hastighet, användningen av miljövänliga komponenter när man symar och saknar skadliga effekter på inbyggt hår - både termisk och kemisk: och det här ser du redan är mycket.

Denna teknik är enkel att utföra och helt säker. Konstgjorda trådar är kopplade till naturliga krullar med tejp. Vad det ser ut: mästaren skiljer en tunn strand av inbyggt hår, lyfter det vid rötterna och applicerar en konstgjord bunt till den med en klibbig sida uppåt. Den inhemska krullen går ner och en annan sträng limes ovanpå den, men med den vidhäftande sidan nedåt. Ackumulerade trådar avlägsnas så enkelt och snabbt som de är fastsatta, medan naturliga krullar inte alls lider.

Det behövs inte mer än en timme för själva förfarandet, strängarna väljs så nära som möjligt i strukturen till det inbyggda håret, och bilagorna är mjuka och inkonsekventa. Ackumulerade strängar är upptagna i 2,5 månader. Hårförlängningar av kallt tejp är även lämpliga för ägare av korta hårklippningar. Men denna teknik har en stor nackdel: Främmande strängar i början kan känna och orsaka obehag.

Fördelar kall hårförlängningar:

 1. Native curls utsätts inte för skadliga effekter - varken mekaniska, kemiska eller temperaturer, och därför mindre skadade.
 2. Håret förlängs med kalla tekniker ser naturligt ut och naturligt.
 3. Skarvarna av artificiella och inhemska strängar är inte rädda för värmekänsliga eller kemiska effekter. att ta hand om hårförlängningar, du kan använda din favorit kosmetika.
 4. Befälhavaren kan välja givarsträngar som är idealiska för varje kunds struktur och färg: deras brett val gör att du kan göra detta.
 5. Kalla hårförlängningar orsakar inte allergiska reaktioner.
 6. Ökade krullar som bärs från flera månader till 1 år och kräver ingen speciell vård.
 7. Hår, förlängda kalla vägar, du kan färga och krulla.

Nackdelar med kalla hårförlängningar:

 1. Vissa typer av kalla förlängningar rekommenderas inte för tjejer med tunt, försvagat hår, och kommer inte att passa ägare av korta hårklippningar.
 2. Med vissa metoder för förlängningsband, till exempel, känns fästpunkterna för inbyggda och givarsträngar vid beröring.

Hot hårförlängningsteknik

 • Engelsk förlängningsteknik

En av de första hårförlängningsteknikerna, som uppfanns av britterna, används sällan idag. Dess väsen är att mästaren bildar hårsträngarna manuellt, med hjälp av en speciell limpistol, appliceras smält harts på basen av varje sträng, vars färg matchas med nyansens nyans och pressar den till det naturliga håret. En frusen dropp av harts, storleken på ett korn bildar ett starkt berg. Upp till 50 hår kan vara i en sträng, det beror helt på strukturen hos klientens hår. Trots enkelheten i denna typ av byggnad, vilket är en obestridlig fördel, har den dess nackdelar. På grund av kapslarnas snabba förstöring är konstgjort hår kammat ut kraftigt, och korrigeringen tar mycket tid och kan skada naturliga krullningar. Först måste du mjuka kapseln, splittra den med tång, frigöra det konstgjorda håret från hartsrester, omforma strängar och förstora dem.

 • Italiensk förlängningsteknik

Italienska heta byggare kom med italienska frisörer som inte ville klara av brist på engelska teknik. De började producera färdiga strängar med en keratinmikrokapsel vid basen och uppfann särskilda termiska tang som snabbt värmdes till önskad temperatur (det kan förprogrammeras, fokusera på strukturen och typen av klientens hår), smälta kapseln och kombinera genast konstgjorda strängar med naturligt hår. Om hårförlängningar är hetare på keratin enligt den engelska metoden, innebär det att "montera" strängarna för hand, då i italiensk teknik är förlängningsprocessen betydligt förenklad, och resultatet är mer naturligt och hållbart. Termiska tångar sparar inte bara tid på byggandet, men ger dig också möjlighet att uppnå en mer tillförlitlig fastsättning av konstgjorda krullar, vilket ökar tiden för sina strumpor upp till 3 månader. Och tack vare användningen av hår av högsta kvalitet, klarar strängarna upprepade korrigeringar, är lätta att kamma, ser väldigt naturliga ut och kräver ingen speciell vård.

Italiensk varm kapselförlängning har en liten nackdel: du kan inte öka häftklamret eller fästa konstgjorda trådar längs skilsmässan. Allt förändrades när en begåvad frisör utvecklade en ny teknik, förbättrade den italienska metoden: han delade upp donorkrullarna i delar och utökade håret med hjälp av mikrostänger. Senare uppfann de en speciell enhet - Extend Magic: Den fungerar i ett sparsamt läge (det värmer upp till 90 grader) och fixerar pålitligt de konstgjorda strängarna till naturligt hår. Kapslar är osynliga, inte orsaka olägenheter, och krullar påfallna på detta sätt ser väldigt naturligt ut. Med den här tekniken kan du växa ett hår åt gången, vilket bara kan glädja ägarna av smala krullningar, liksom män som vill dölja sina skaliga områden. Microcapsular förlängning är lämplig för alla typer av hår, därför anses den vara den säkraste och mest avancerade tekniken för hett förlängning.

Plussar heta hårförlängningar:

 1. Lämplig för krullar av vilken längd som helst;
 2. Låter dig öka längden och volymen av håret;
 3. Ger möjlighet att bygga hår på templen, avskiljning, smällar;
 4. Donatorsträngar kan ha en längd på upp till 70 cm;
 5. En stor variation av konstgjorda strängar;
 6. Donorkrullar har långsiktiga strumpor;
 7. Samma strängar kan användas flera gånger;
 8. Hårförlängningar är vanligen inte kammade ut;
 9. Hårkapslarna är osynliga, de känns nästan inte och irriterar inte hårbotten.
 10. Du kan besöka solarium, bastu, bad, kapslarna försämras inte vid hög temperatur.

Nackdelar heta hårförlängningar:

 1. Efter uppbyggnaden av de italienska och engelska metoderna kan man inte göra högt hår;
 2. Korrigering är en mödosam och tidskrävande process;
 3. Kapslar kan krypa och stora orsakar obehag;
 4. Hår kan kamma ut (efter den engelska byggtekniken);
 5. Utökat hår behöver regelbunden korrigering - 2-4 gånger i månaden;
 6. Perm, räkningskurvor med strykjärn, applicering av balsams och masker på hårrötterna - alla dessa förfaranden är oönskade, de kan skada keratinkapslarna.

Förlängning fördelar

Hårförlängningsproceduren har ett antal obestridliga fördelar. Med hjälp kan du:

 • Om några timmar ökar längden på strängarna till önskad längd. För att uppnå detta resultat naturligtvis behöver en kvinna flera långa år. Om du vill veta om andra sätt
 • Gör lockar mer täta. Detta är en riktig gåva för kvinnor med tunt och sparsamt hår.
 • Få ett lyxigt hårhår, givarsträngar i vilka de är praktiskt taget oskiljbara från sitt eget hår.
 • Oroa dig inte för säkerheten vid förlängningar när du besöker spaanläggningar, bastur och simbassänger: Alla moderna teknologier möjliggör en hög grad av tillförlitlighet för deras fastsättning på naturligt hår.
 • För att uppnå en bestående effekt.

Alla olika procedurer för hårförlängningar kan delas in i heta och kalla teknologier.

Korrigering och borttagning av hårförlängningar

Beroende på hårväxtens hastighet över tiden är det nödvändigt att korrigera eller avlägsna kapslar. Korrigeringstekniken är mycket lik förlängningen, innan du sätter på kapslarna igen, måste du ta bort de gamla. Detta kan göras av någon skönhetssalong som tillhandahåller frisörtjänster, men vi rekommenderar att du justerar frisyren uteslutande med din mästare.

Instruktioner för hur man tar bort förlängda lockar:

 1. Det är nödvändigt att applicera en speciell lösning på kapslarnas fästpunkter. Används ofta drogen, som innehåller aceton, vilket är mycket skadligt. Därför se vad befälhavaren lägger på strängen;
 2. Efter strängarna delas upp igen genom avskiljning. Frisören tar en enhet som ser ut som en tång och drar ut kapslarna.
 3. För att spara pengar är det bättre att göra borttagning eller korrigering hemma - till en bra mästare oavsett var man ska växa hår.
 4. Tillsammans med kapslarna dras en viss procent av inbyggt hår ut - det är oundvikligt.
 5. Därefter kammade resterna av keratin eller harts från kullarna i en tjock kam.

Teoretiskt kan du ta egna kapslar med egna händer, men på baksidan av ditt huvud är det inte särskilt bekvämt. Det är bättre att be om hjälp i en specialiserad salong - så förlusten av naturliga krullar blir mycket mindre.

Varianter av hår för förlängning

För förlängningar finns det flera typer av hår som används:

 • Slaviskt hår. Dessa är de högkvalitativa krullarna, vilket är anledningen till att de mest populära och dyra. De har en smidig cuticle och ser fantastiskt ut utan några behandlingar. Vid framställning av sådana krullar är det skaliga skiktet helt bevarat. Slaviskt hår kan vara rak, lockigt och lockigt. Denna typ av strängar är perfekt för skönheter av slaviskt utseende. De är lätta att torka, styling och skapa originella frisyrer.
 • Europeiskt hår. Krullar av denna typ kan importeras inte bara från Europa, utan även från Indien eller Latinamerika. Deras prispolitik är mycket högre än Asien, vilket inte kan sägas om kvalitet. Processen att skapa strängar för förlängning består i preliminär syrabehandling av hår, färgning och behandling med silikon. I detta fall kan toppflakskiktet helt eller delvis avlägsnas. Sådant hår är lämpligt för kvinnor med hård, tjock och voluminös hår.
 • Asiatiskt hår. Curls från Kina och Korea. Denna typ av hår kan beskrivas som den billigaste och lågkvalitativa. Produktionstekniken hos sådana krullar består i att rengöra det övre skaliga skiktet, slipning, målning och beläggning med silikon. Vid första anblicken ser det här håret mycket attraktivt ut, men bara före den första tvätten. Efter att de förlorat sin glans, intrasslad och elektrifierad.

Fördelar och nackdelar med kapselhårförlängningar

Nyligen är bland de professionella stylisterna kapillärbyggande en speciell popularitet, vilket flera gånger förbättrar hårets estetiska egenskaper. Tekniken i denna process är att fästa donatorsträngar mot det naturliga håret med hjälp av en smält keratinkapsel. Antalet kapslar beror på önskad effekt och antalet bifogade lock. Läs mer: Hårbotten peeling.

Den största fördelen med kapillärförlängning är möjligheten att skapa originella och komplexa frisyrer. Detta beror på att processen använder tunna trådar och låskapslarna är nästan osynliga. Krullarna kan räta ut med järn, exponera dem för kemisk perm, göra frisyrer, vrid på curlers och papilotki, färgämne och nyans.

Det är möjligt att öka håret med en kapslarig metod på ett smäll, en avskildhet, templen. Samtidigt kammade utsträckta strängar inte ut och bäres under en lång period. Med sådant hår kan du fritt besöka bastun, solarium. Kapslarna försämras inte på grund av hög temperatur.

Även hår som odlas på kapslarna är ganska opretentiösa i vården. För att upprätthålla krullarnas naturliga skönhet kan de ofta tvättas, kammade och till och med blåsorkas. Dessutom tillåter kapselförlängning inte bara att öka hårets längd, men också avsevärt öka volymen. När allt kommer omkring kan kapslingsträngar fästas över huvudet på de nödvändiga ställena, och inte en enda linje.

Trots ett antal fördelar har heta hårförlängningar också sina nackdelar:

 1. Kapslar kan ibland krypa.
 2. Om kapslarna är stora, några dagar efter uppbyggnaden kommer de att orsaka besvär när de ligger ner.
 3. I flickor med för fet fet hårbotten under inflytande av fettkapslar kommer gradvis att bryta ner.
 4. Du kan inte applicera balm och masker direkt på kapslarna själva, eftersom det kan skada dem.

Det är värt att notera kontraindikationerna av denna byggnadsmetod. Det är inte lämpligt för tjejer med tunt hår eller för dem från vilka de faller tungt.

Hårförlängningar

Ett bra sätt att snabbt göra jämn kort hår mer tjock och lång - för att utföra hårförlängningar. På bara några timmar kan du förlänga strängarna till önskad längd, gömma spår av skallighet eller lägga till volymen på frisyren. För dessa fördelar uppskattar kvinnor förfarandet och kapaciteten. Självklart är hon inte utan brister, men här har varje tjej redan fattat sitt eget beslut: att göra eller inte. Vi kommer att förklara i detalj hur hårförlängningsvägarna skiljer sig, vilka är säkra även under graviditeten och om det finns skillnader mellan givarsträngar från Europa och Asien. Även i tveksamhetsfasen kommer du att lära dig att bygga upp krullar inte i salongen, men hemma, vad ska du återställa håret efter proceduren, och vilka möjligheter att skapa frisyrer öppnar nytt hår.

Procedurbeskrivning

Tekniken är populär över hela världen, och det finns en enkel förklaring. Inget behov att vänta tills krullarna växer naturligt igen.

Med tanke på att i genomsnitt har de lagt 1-1,5 cm per månad, får en lyxig hår två fot i längd kommer att vara möjligt efter 5 år, och sedan - på bekostnad av tålamod och noggrann underhåll. Tack vare ökningen minskar väntetiden för en ny frisyr många gånger.

Donorsträngar kan fixas på infödda krullar på olika sätt, och några av dem är lämpliga även för hemmabruk. På grund av den naturliga tillväxten av håret efter 2-6 månader behöver håret korrigeras. Guiden tar bort de bifogade grupperna och flyttar dem närmare rötterna. Samma donormaterial kan användas flera gånger, förutsatt att det är av hög kvalitet.

Du kan öka strängarna över hela huvudet eller i vissa områden. Förfarandet är lämpligt för män och kvinnor med vilken hårfärg som helst.

Val av givarsträngar

I hårförlängningar finns inte ett mycket trevligt estetiskt ögonblick. Av olika skäl försvårar många flickor att ha på sig strängar som tidigare hörde till andra kvinnor. Vissa människor associerar detta med donormaterialets okända ursprung, och det verkar som om någon annan negativ energi överförs genom lock. Experter säger att du inte behöver vara rädd för det.

Innan du går in i salonger och butiker, bearbetas strålar för förlängning, som inkluderar desinfektion, målning och andra förfaranden. Men det är värt att bli förbryllad av donormaterialets ursprung. När allt kommer ifrån, beror håret på deras kvalitet och pris. Ta reda på varför slaviska krullningar värderas mest, och de europeiska anses vara disponibla, men samtidigt förtjänar mycket positiv feedback.

Fördelar och nackdelar

De uppenbara fördelarna med hårförlängningar på olika sätt:

 • förmågan att helt ändra bilden på 1 dag;
 • öka hårets längd och densitet
 • en mängd olika givarsträngar och metoder för deras fastsättning;
 • universalitet - tekniken är lämplig för män och kvinnor, även med korta hårklippningar;
 • förmågan att utföra hemma (inte alla sätt).

Tillsammans med fördelarna med hårförlängningar och har minus:

 • hög kostnad;
 • förekomsten av kontraindikationer
 • Behovet av periodisk korrigering (efter 2-6 månader);
 • sannolikheten för att sammanfogas strängar, glidande fästen eller generellt dålig kvalitetsprestanda hos tekniken;
 • Behöver särskild vård för hårförlängningar.

Kostnad för

Hårförlängning är en av de dyraste frisörstjänsterna, eftersom det kräver speciella färdigheter och hög professionalism från befälhavaren.

Kostnaden påverkas också av kvaliteten och kvantiteten av givarknippen, deras längd. En annan viktig faktor är den valda tekniken. I regionerna är något förfarande för uppbyggnad billigare än i en megacity.

I genomsnitt börjar kostnaden från 6-8 tusen rubel. Det maximala priset når 30-40 tusen rubel, men med en ultraljudsteknik kan den fördubblas.

Rådet. Du kan växa hår billigt, om du inte tar naturliga men artificiella strängar.

Kontra

Listan över begränsningar för eventuell förlängningsteknik består av ungefär samma poster:

 • migrän, IRR, vaskulära störningar;
 • förvärring av kroniska sjukdomar;
 • hormonella droger, antibiotika;
 • passagen av kemoterapi;
 • skört, torkat eller skadat hår
 • hårbotten känslighet
 • dermatologiska störningar, skada på huden;
 • fet stil av krullar;
 • starkt hårfall;
 • ålder upp till 16-18 år.

Graviditet är en relativ kontraindikation för hårförlängningar. Kvinnor som väntar på barnets födelse, passar inte på alla sätt. Vi kommer att prata om de säkraste av dem och förklara hur vi ska ta hand om extensionssträngarna.

Den mest populära tekniken anses kapaculär kapacitet. Donorhår är uppdelat i tunna trådar och fäst på det naturliga håret med hjälp av små och otänkbara kapslar: keratin, lim, harts, gel. Också för detta ändamål används metallkeramiska ringar, vilka för fastsättning på huvudet måste komprimeras med en speciell anordning. Lär dig om alla nyanser av sådana tillägg från vår detaljerade samling av tematiska material.

Alla metoder för kapillära hårförlängningar är indelade i två kategorier: de som utförs på varmt eller kallt sätt. I det första fallet används för att fästa buntarna tångar uppvärmda till en viss temperatur, varigenom kapslarna smälts och givarsträngarna är förbundna med släktingarna. Den främsta hette tekniker 2: Italienska och engelska, och var och en har sina egna sorter.

Med kall teknik är termiska effekter på håret uteslutna. Du kan förlänga locken med spanska, Hollywood, japanska, brasilianska eller ultraljudstekniker. Vi kommer att berätta hur de kalla och heta metoderna skiljer sig åt, beskriva deras fördelar och nackdelar och berätta vad som är bäst för håret.

Hårförlängningar

Nu erbjuder skönhetsindustrin många alternativ tack vare vilken kvinna som helst kan skaffa en ljus bild. Tekniska hårförlängningar är inte på plats, så att du kan göra denna procedur till alla utan undantag. Trots allt är hårförlängningar ett bra sätt att bli mer attraktiv och charmig. Därför kan det låta kvinnor, som med vackert hår, och ägaren till ett fattigt hårhår. När hårförlängningar används bara naturligt hår, så ser de naturligt ut.

Det finns flera teknologier för hårförlängningar. De mest populära är: spanska, band, engelska, italienska, japanska och afroncharshchiv hår.

Typer av hårförlängningar:

Tape hårförlängningar

Även kallad tysk Konstgjorda trådar är fastsatta i håret med tejp. Denna metod för hårförlängningar är kontraindicerad hos kvinnor som har tunt och sparsamt hår, eftersom banden kan dyka upp och vara synliga i hårets totala massa. När du tar bort tejpen kan håret skadas på vissa ställen. Därför måste du ta bort bandet noga med en speciell lösning. Förfarandet för förlängning varar bara 30-60 minuter. Term sockor - 2 månader, och då kan du göra en korrigering.

Spanska hårförlängningar

Denna teknik avser "kall", eftersom håret inte upplever termisk exponering. Ökade strängar planteras på ett speciellt lim. Efter 3 månader är det förstört, och de strängar som har ökat tas bort. Denna metod är lämplig för kvinnor med blont hår, eftersom limet är en ljus nyans. Procedurstiden är 2 timmar.

Italienska hårförlängningar

Denna teknik kallas "het" eftersom de upplupna strängarna planteras på smälta keratinkapslar. Med hjälp av en speciell enhet smälter kapslarna, och keratin och donorsträngen är fastsatt på hårets bunt. Keratin är nästan inte annorlunda än hår, eftersom substansen är transparent i färg. Procedurens varaktighet är 2-3 timmar. Denna teknik är den mest exakta och skonsamma. Bara efter 3 månader kan hårförlängningar avlägsnas.

Engelska hårförlängningar

Denna teknik används mycket sällan, eftersom den har en betydande nackdel - låg estetik. Fixering utförs av en pistol, från vilken hett harts appliceras på håret. Nackdelar: Hårfästpunkter är märkbara vid närmare undersökning, ofta med denna procedur, huvudbrännskador. Hårförlängning med denna teknik tar ungefär 2 timmar, och "effekt" tiden kommer att vara ca 2,5 månader.

Japanska hårförlängningar

Teknikens särdrag är användningen av metallkeramiska eller metallpärlor, i vilka deras strängar ska passeras. Med hjälp av speciella tänger är varje pärla fixad på ett sådant sätt att hårbuntet är tätt fastsatt i klämmorna. Denna teknik är stor genom att håret och hårbotten inte utsätts för kemiska attacker. Varaktigheten av hårförlängningar är 2 timmar. Avlägsnande av hårförlängningar förekommer med tångar: ringen är inte inkopplad och dras ut. Term sockor - upp till 1 år. Korrigering utförs inom 3-5 månader.

Afronaraschivanie

Denna teknik används av kvinnor som leder en aktiv livsstil. Afro-flätor är vävda med syntetfibrer som visuellt ökar hårvolymen. Vävningen av konstgjorda fibrer börjar med hårrötterna. Proceduren tar ca 2-3 timmar, och korrigeringen görs en gång var 2-3 månader.

Video om hårförlängningar:

Hårförlängningsprocessen

Individuella mikropärlförlängningar

Priser för hårförlängningar

Obs! Informationen är inte officiell eller marknadsföring. Priserna på skönhetssalonger är kanske inte relevanta vid visningstillfället. Uppgifterna erhölls genom att slumpmässigt analysera prislistorna på tio Moskvas skönhetssalonger för att ge allmän information.

Priser efter typ av förlängning

från 8000 till 9000 rubel

från 6500 till 8000 rubel

från 2000 till 2800 rubel

från 6000 till 7500 rubel

från 7 000 till 8 000 rubel

från 8600 till 9500 rubel

från 3000 till 4000 gnid

från 2000 till 3000 rubel

Rekommendationer för ytterligare vård:

Hårvård efter att ha gått igenom hårförlängningsproceduren innebär att följa några enkla regler:

 1. Tvätta inte håret i minst 12 timmar efter proceduren.
 2. Kasta tillbaka huvudet och skölj försiktigt.
 3. Applicera balsam och hårmask endast längs hårets längd och undvik kontakt med fästpunkterna.
 4. Torka håret med en blöt rörelse.
 5. Kombatorkat hår med en speciell kam som har naturliga borst. Kamma endast strängarna i nedåtriktad riktning. Börja med tipsen och gradvis gå uppåt.
 6. Vid sänggåendet, flät håret utan att dra åt rötterna.

Vanliga frågor om hårförlängningar

1. Vilket hår används för förlängning?
Svar: Exceptionellt naturligt hår som har genomgått många behandlingar.

2. Hur lång tid tar hårförlängningsproceduren?
Svar: Det beror helt på antalet strängar. I genomsnitt varar hårförlängningsproceduren 2-3 timmar.

3. Hur mycket hår kan jag bära?
Svar: 3-4 månader, då mattorna bildas. Men för det bästa utseendet på ditt hår är det bättre att göra en korrigering eller ta bort håret efter 3 månader.

4. Är det skadligt att öka håret?
Svar: Med regelbunden kamning, med en balsam eller en mask, vävning av hår till en flätning för natten, snabb korrigering, kommer hårförlängningar inte att skada håret.

5. Kan hår färgas?

Svar: Ja, men hårfärgning efter förlängningen görs med allvarliga begränsningar av färgens sammansättning. Dessutom måste du ta hänsyn till att "donor" håret, som du förstärkt din egen, nödvändigtvis måste vara ommålat. Det är också värt att veta att det är omöjligt att applicera färg på platsen för spikarna på kapseln, eftersom det kan skada det. Och notera att någon färg på hårförlängningar är en risk.

Intressanta fakta om byggnad

Britney Spears gör ofta hårförlängningar. Den berömda sångaren lanserade även sin egen hårförlängningslinje.
Mer sistnämnd har Princess Kate Middleton ökat håret, har gjort sitt första officiella utseende utan att följa med sina släktingar i en lång pärlgrå klänning.
Och socialite Paris Hilton anses generellt som ett stort fan av hårförlängningar. Hon byter håret fyra gånger om året, förkortar och förlänger håret.


Kontraindikationer för hårförlängningar

Det finns inga specifika kontraindikationer. Du kan genomgå hårförlängningar med en längd av minst 5-7 cm.

Vad kan man förvänta sig

Som ett resultat av hårförlängningar blir ditt hår tjockt och friskt. Men tro inte att de kommer att lysa som i bilden. Inte alls! För sken är det bättre att gå igenom förfarandet för hårbiolaminering. Först av allt kommer de att se naturligt ut. Omgivning märker inte skillnaden mellan ditt hår och förlängningar.

Erfarna mästare kommer att välja strängar med önskad nyans och längd för ditt hår. Dessutom kommer vi aldrig att utföra proceduren på skadat och svagt hår, såväl som om det finns sjukdomar i hårbotten, för att inte provocera håravfall. Tänk på att en icke-professionell hårförlängning hemma är fylld med utbyte av material, liksom resultat av förlängning av dålig kvalitet. Därför är valet ditt.

Tack vare hårförlängningsproceduren i vår salong kommer du att kunna skaffa långt hår på upp till 70 cm på kortast möjliga tid, vilket gör att du får en kort hårklippning i ett långt hårhår på 2-3 timmar. Vi rekommenderar också att du använder ögonfransförlängningsproceduren, vilket gör att du kan se mer attraktiv i männs ögon!

Hårförlängningar för att skapa volym

Hårets täthet ligger genetiskt, för att öka sin naturliga väg är det omöjligt. Antalet folliklar som ges till en person vid födseln kan bara minska under livet. Längden kan odlas, men tjockleken kan bara tillsättas med hjälp av en kirurgisk transplantation av glödlampor eller genom att bygga upp ytterligare givarsträngar. Men problemet med brist på volym är inte alltid medfödd, det förefaller oftare mycket senare av olika skäl.

Nedan följer en fullständig översikt över alla sätt att öka hårvolymen med sina förlängningar. Vi läser uppläggningen av givarstringarna på huvudet för att öka densiteten. Vilka fästmetoder är lämpliga för alla typer av hår. Och vilken vård kommer att krävas hemma för att förlänga effekten av det utförda förfarandet.

Typer av hårförlängningar för volym

Ökningen i tjocklek med hjälp av hårförlängningar, med konservering av frisyren, utan att utvidga alla eller några av dess element, är fullständig och delvis.

 1. Med full uppbyggnad fördelas donormaterialet jämnt på den nedre occipitala zonen och på den tidsmässiga. Men för enskilda frisyrstilar kan strängar monteras på den nedre halvan av den övre occipitaldelen av huvudet.
 2. Partiella hårförlängningar är ett zonarrangemang av givarstringarna, vilket görs för att eliminera den visuella bristen på tjocklek och för att understryka volymen på de enskilda elementen i hårklippningen.

Men oavsett vilken uppbyggnad som görs för att öka hårvolymen utan att lägga till längden - helt eller delvis - finns det en gränsvärden för donorsträngarnas placering. Det är omöjligt att gå bortom dem, för annars kommer det att finnas en synlig obalans av tjocklek. Överdriven koncentration av en stor mängd donormaterial i ett huvudområde ser onaturligt ut och gör styling svår.

Förlängningsschema för volym

Förlängning för att öka volymen kan göras på någon form av hårklippning. Layouten på de extra strängarna är universell för alla typer av hår, utom kort.

På "Kara" utförs medelstora och långa hårförlängningar för volymen enligt samma schema, enligt vilket donormaterial inte bör fästas över gränserna för de temporala och nedre occipitalzonen.

När du utför förlängningar för volymen på kort hår, utan att lägga till längden till dem, rekommenderas inte zonen (partiell) arrangemang av givarsträngar, eftersom ojämn densitet kommer att ge en onaturlig frisyr. Till exempel bygger en överdriven pomp av de temporala delarna visuellt en fyrkant på huvudet. Men bristen på volym på sidorna av en kort hårklipp, ser ful ut. Därför bör i en längd av 5-8 cm utföras strängar jämnt.

På håret kortare än 5 cm kapacitet för att öka volymen är inte klar.

Mäta längden på de tillförda strängarna behöver från den högsta punkten att bygga på occipitalzonen. Om tyngdpunkten ligger på den naturliga längden (utan att förkorta den), bör de utdragbara strängarna slutföra kanten av kanten längs den lägsta punkten i håret.

Vilka förlängningsmetoder är lämpliga för att öka volymen

Lägg till tjocklek är lättare än längden, eftersom du inte behöver täcka hårets kant med donormaterial. Hur många trådar som krävs för volymen förlängs beror på initialt tjocklek och längd på ditt hår, liksom storleken på de fixeringar som används.

När man arbetar med tunt och sparsamt hår bör man undvika besvärliga strukturer för att fixera donormaterialet. Eftersom mycket extra vikt kommer att lägga mycket press på folliklarna. Och också för att massiva fixeringar är mycket svåra att gömma.

För att öka volymen rekommenderas inte att använda Hollywood-metoden för att bygga (tressovy), brasiliansk (interweaving in a pigtail), såväl som tejp.

Väl lämpad kapselmetod. Detta är en universell typ av fastsättning, som används för alla typer av hår och förlängningstekniker. Denna anslutningsmetod används för att helt ändra längden och densiteten, för att delvis korrigera skärstilen, för att bli av med den asymmetriska formen eller tvärtom för att göra det, samt för att skapa flerfärgade accenter och helt enkelt öka volymen av hår.

kapselhårstillägg

Kapslingsförlängningsmetoden är mycket väl lämpad för att tillsätta tjocklek, eftersom med denna metod kan antalet och tjockleken hos givarstringarna justeras. Det är till exempel möjligt att öka antalet staplingsbara kapslar, och följaktligen volymen från rötterna, om vi ansluter ytterligare strängar i rad utan avstånd mellan dem.

Det är emellertid möjligt att fördela den tillsatta densiteten genom hela huvudet, samtidigt som volymen accentueras i de mest problematiska områdena, inte bara genom att fästa kapslarna med en fast band utan ett utrymme. Inte mindre viktigt är tjockleken på givarsträngarna, direkt beroende av kapslarnas storlek, som har olika storlekar:

 • standard - 5 till 5 mm;
 • mini - 4 till 4 mm;
 • mikro - 3 till 3 mm.

Så att donormaterialet som läggs till underdelen ser harmoniskt ut med den naturliga tjockleken hos håret som täcker fästet, kapslar av olika storlekar förstoras. Det faktum att folliklarna på huvudet är ojämna. Hårfolliklarna är mindre på temporalzonen än på baksidan av huvudet och på kronan, därför är sidorna alltid inte så tjocka. För att maskera närvaron av tillsatta givartrådar vid templen utförs mikrokapsulär förlängning. För volymen på baksidan av huvudet kan du utföra en mini-procedur eller standardkapslar - storleken på bilagan beror på hårets tjocklek.

Valet av förlängningsmetod för olika hårtyper

Förlängningen för att öka hårvolymen, tillverkad med kapslingsmetoder, är också bekväm genom att den kan utföras på olika sätt - varmt och kallt. Berövad normal hårvolym kan ökas genom metoder som använder värmebehandling. Men ofta bristen på täthet åtföljs av skada på hårets struktur, där det inte rekommenderas att göra kapseluppbyggnad med hjälp av heta metoder. I det här fallet, mer lämpliga kylmontagealternativ.

Kalla sätt för skadat hår

Att lägga volymen till sällsyntt hår kan vara några kapslingsmetoder utan värmebehandling. Det är nödvändigt att välja sådana tekniker där storleken på fästet kan justeras oberoende med hjälp av tångar för att bilda kapslar.

Det här är följande sätt att bygga:

 • ultraljud;
 • Isförlängning (spanska);
 • Le Cristal de Paris (fransk eller nano byggnad).

Vilken är principen för dessa tekniker för att kombinera givarmaterial?

 1. Ultraljudsförlängning är bindningen av förformade keratinkapslar genom att dela dem i mikropartiklar. Under påverkan av ultraljudsfrekvens blir keratin plast och kapseln förbinder donatorsträngen med håret.
 2. Isförlängning är en förlängning med ett speciellt tvåfasigt lim. Dess första komponent utgör en kapsel. Och den andra (aktivatorn) - mjukar upp den erhållna fästningen och används endast när givarsträngen är direkt ansluten till håret.
 3. Le Cristal de Paris är en uppbyggnad som utförs med enfasig självhärdande gel.

Kallförlängningsmetoder är lämpliga för att öka volymen till kraftigt skadad, utsatt för sprött hår.

Heta sätt för normalt hår

Om ditt hår är normalt med ostörd struktur, då för att öka volymen kan donatorsträngarna anslutas genom att värma keratinet. Bland de heta kapillärförlängningsteknikerna är följande lämpliga för att skapa volym:

 • Euro So Cap (italienska);
 • Drömhår (pulveriserat);
 • Utöka Magic;
 • bygga en pistol (engelska).

Dessa tekniker bygger på det faktum att keratinkapseln förbinder sina egna och givarsträngar på grund av dess uppvärmning och smältning. Skillnaden mellan sådana metoder är i form av tillförsel av kopplingsämnet.

 1. Euro So Cap är en förlängning av förformade trådar med keratinbindning. Deras hår kombineras med givare och uppvärmda tångar för att agera på kapseln tills den smälter. Då, medan keratin är mjuk, kläms den fast i ett spår av önskad storlek med speciella tångar för att bilda kapslar.
 2. Drömhår är en förlängning med keratinpulver, i vilket en donorsträng doppas från en skiva och smälts, varigenom en kapsel bildas.
 3. Extend Magic är en mikrokapselförlängning med en speciell maskin med en utbytbar patron, inuti vilken det finns ett tejp med keratinmikrodoser applicerade på den. Maskinen värmer den samtidigt och bildar den i en mikrokapsel.
 4. Att bygga en pistol är ett direktfoder av uppvärmd flytande keratin till korsningen av strängarna. Pistolen fyller med en keratinstång, som passerar genom apparaten, värmer upp och appliceras i meterade delar till håret.

Alla förlängningsmetoder, förutom Extend Magic, möjliggör självständig bildning av donatorsträngens tjocklek med hjälp av specialpincetter med tre skåror av olika storlekar - 5, 4 och 3 millimeter.

Oavsett syftet med förlängning - för att få volymen eller öka längden är hårvården densamma. För att bevara och förlänga effekten av det utförda förfarandet måste du följa följande regler.

hairbrush Looped Bristle Brush

 1. För att undvika förvirring, tvätta håret ska luta sig framåt. För detta är det bättre att använda en speciell frisörhölje.
 2. När du torkar, kapslar bara med en handduk, men gnugga inte.
 3. Byt regelbundet schampo utan sulfat.
 4. Undvik att få balm, masker, balsam eller andra produkter på kapslarna.
 5. Det är tillrådligt att använda en speciell massage kam för hårförlängningar - Looped Bristle Brush.
 6. Rör inte kapslarna med varm styling.

Med alla vårdregler kan bärandet av givarsträngar vara upp till fem månader.

Låt oss sammanfatta. Hårförlängning för volym är förfarandet för att tillsätta tjocklek genom att fästa donatorsträngar, vilket kan vara partiellt och fullständigt. Eftersom förlängningen vanligtvis görs på sparsamt hår appliceras inte metoder med tunga och stora föreningar. Dessa typer av tilläggsgivare innehåller - Hollywood-uppbyggnad med tresses, brasilianska och band. Visuellt skapa volymen är bättre med hjälp av kapslingsteknik. För hår som har en skadad struktur är kalla metoder för fästkapslar mer lämpliga, och normala kan ökas med värmebehandling. Således kan en mängd kapselmetoder för tillsats av donormaterial öka volymen på alla typer av hår.Nästa Artikel
Vi väljer de bästa vitaminerna för ammande mödrar från håravfall: hur man inte ska misstas?