Hårtork kam för hår styling: Vad ska man titta efter när man väljer


Hårdborste - En bekväm apparat för hår styling. Med det kan du göra ditt hår snabbare och strängarna ser ut som om du bara har lämnat salongen. Allt detta tack vare de extra funktionerna och olika munstycken på enheten.

Det finns tillfällen då hårstyling nödvändigtvis behövde ha en hårtork i en hand och en kam - i en annan, tidigare. Nu finns det en enhet som kombinerar båda dessa komponenter.

Tekniska egenskaper hårtork

Princip för verksamheten

Hårdvararens huvuduppgift är bildandet av styling med avtagbara roterande eller icke roterande munstycken. Deras nummer och modifiering varierar. Således kan våta lockar omedelbart ge den önskade formen.

Om borstning används som munstycke, torkar varmluften av stylisten, riktad mot borsten, omedelbart strängarna.

Även den enklaste stylisten kan uppfylla alla krav från sin ägare. Så, med kort hår eller behovet av en bekant och traditionell styling är de minsta enhetsparametrarna tillräckliga.

Men för dem som är intresserade av en slags hemminisalong, gav utvecklarna enheten en mängd olika bilagor och ytterligare alternativ.

Maskinkraft

Detta är huvudindikatorn som köpare uppmärksammar på. Det beror på luftens maximala hastighet och temperatur, vilket påverkar frisyrens slutresultat.

Den minsta kraften hos en hårtork är 400 W, den är endast lämplig för enkel styling på kort hår.
Med en effekt på 600 watt och däröver har du fler alternativ för att lägga på trådarna.

Maximal och optimal effekt - 1 kW. Denna maskin är lämplig för komplexa frisyrer, vilket skapar elastiska lockor, lockor etc.

Modes och avancerade alternativ

Ju fler driftsätt, ju fler möjligheter att välja rätt för varje frisyr. Det kan vara två eller tre lägen: varmluft torkar håret, varmt - hjälper till med styling, kallt (valfritt) - fixar resultatet.

Den mest acceptabla temperaturen är 60 grader, den optimala uppvärmningstiden är upp till två minuter.

Vad gäller de extra alternativen, beroende på stylermodellen, kan de vara:

 • jonisering
  Behandlar håret, skyddar det mot elektrifiering och de negativa effekterna av hetluft. Till skillnad från enkla hårtorkar är uppvärmningen av en multi-styler med en joniserare mycket snabbare.
 • Ångfuktning
  En användbar funktion för att skapa lockar samt att skydda håret från att torka ut.
 • Roterande borste
  Den bekvämaste enheten som med viss kompetens minimerar personliga ansträngningar och möjligheten att göra ett misstag vid läggning.

Hårtork

I den enklaste versionen av kitet ingår ett munstycke. Men de kan köpas i hårdvaruaffären.

Professionella hårtorkskamrar för hår styling är utrustade med tre till sex munstycken med olika diametrar och former, som alla har sitt eget syfte:

 • att skapa stora krullar lämplig rund borste eller munstycke med gömningständer;
 • för elastiska små vågor - tångar med liten diameter;
 • för rak bulk hår - borstning;
 • för rätning - ett munstycke i form av en halv borstning eller platta tang, etc.

Det finns också ett speciellt munstycke för att unravelera håret i händelse av misslyckad omslagning och en rund borste med naturliga borst för att göra hårets huvud slät och glänsande.

Tja, när under var och en finns ett fack som skyddar mot damm och fukt. Detta gäller särskilt för naturliga borstar, som, om de hanteras slarvigt, snabbt bulkar och rynkor.

Fördelar med vanliga hårtorkar

Kvinnor gillar en hårtork på grund av deras uppenbara fördelar jämfört med enkla hårtorkar. Detta är:

 • Användarvänlighet.
 • Sparar tid på läggning och hållbarhet.
 • Möjlighet att skapa olika bilder.
 • Spara pengar, eftersom med grundläggande färdigheter, är effekten av hemmet styling inte annorlunda än salongen

Tack vare munstyckena ersätter en hårtork många enheter: en vanlig hårtork (verktyget kan användas utan munstycken), ett krusjärn, ett strykjärn, etc. Därför kallas det också multistyler.

Dessutom finns det enheter som inte fungerar på nätet, men på batterier och även på gaspatroner, vilket är mycket praktiskt om du behöver göra läggningen på vägen.

 • Om du inte vet hur man gör stora lockar hemma, läs våra rekommendationer.
 • Du kan skapa en frisyr för kort hår snabbt och vackert tack vare den här artikeln.

Hur man stylar håret med en hårtork

När du väljer ett munstycke, överväga inte bara frisyrens önskade slutliga form, utan även längden på strängarna.

Om de är långa - ett munstycke med utdragbara tänder kommer att vara perfekt - det kommer inte att låta dem bli förvirrade. För kort hår är praktisk diffusor, vilket ökar volymen.

Så att styling med hjälp av en hårtork är snyggt och, viktigare, säkert, kamma håret noggrant innan du börjar. Så du undviker risken för att trampa och riva tråder.

Styling process

 • Tvätta håret och vänta tills det torkar.
 • Kamma försiktigt ditt hår.
 • Applicera termiskt skydd och styling agent efter önskemål.
 • Välj ett munstycke och anslut stylern till strömförsörjningen.
 • Välj en sträng med en bredd på 2-3 cm och linda den runt munstycket (om stylern är med automatisk omslag, använd den).
 • Håll kanten i denna position i 5-7 sekunder.
 • Arbeta på samma sätt hela hårets hår.

Välja modell och varumärke

Berömda tillverkare värde namn och garantera kvaliteten på produkterna. Dessa tillverkare inkluderar:

Philips

Företaget erbjuder en modell Philips HP8664 (1000 W), som redan har fått stor popularitet.

Huvudegenskaperna är den automatiska vridningen av munstycket i två riktningar, joniseraren, det lätta sättet att installera, möjligheten att välja lufttillförselhastighet.

Det finns två munstycken med olika diametrar, varav en med skjutborst är speciellt utformad för säker hantering av långa trådar.

Styler är lätt att använda och ger en långvarig kvalitet utan att det är trassigt hår, men det ger inte en basalvolym. Ärendet är inte tillgängligt.

Braun

AS 530-modellen (1000 W) skiljer sig i hållbarhet och lätt vikt. Styler har tre driftsätt, av de extra alternativen - ångfuktning och kalllufttillförsel. Perfekt för bearbetning av mellan- och kortsträngar.

Rowenta

Rowenta CF 9320 (1000 W) är utrustad med kylning, jonisering och automatisk rotation av borsten. Det finns två munstycken. Enheten är lätt att använda. Av minuserna är temperaturen i kallblåsningsläget inte tillräckligt lågt.

Babyliss

Babyliss (1000 W) är en välkänd tillverkare av stylister. Hennes modell Babyliss 2736E med keramisk beläggning ger en snabb och högkvalitativ styling. Nackdelen med modellen är bullrigt arbete.

Rowenta

Rowenta Brush Activ hårtorkborsten (1000 W) har en keramisk beläggning. Innehåller två borstar med mjuka borstar. Borstarnas diameter är 5 och 3 cm. Det finns också en funktion av jonisering och kylningsläge.

Bosch

Bosch PHA2662 (1000 W) är utrustad med kall luft- och joniseringsförmåga, luftfuktare. Det finns 3 munstycken, väska. Priset är lägre än tidigare prylar.

Men det finns en stor nackdel: vid långvarig drift vid höga temperaturer, kan enheten överhettas och bränna, så den måste stängas av från nätverket och för att fortsätta lägga det väntar tills det kyler.

 • Många bra idéer för långa frisyrer i vår artikel.
 • Lär dig hur man väljer ett termiskt skydd för håret från att stryka av hårtypen rekommendationer är här.

Hårtork Tips

För att njuta av resultatet av att använda multi-styler, använd följande tips när du lägger:

  Välj rätt läge för ditt hår och munstycket
  Bearbeta korta strängar vid första hastigheten. Tjock eller lång - på den andra. Krulligt stöd med diffusor. Och kom ihåg att ju kortare håret desto mindre diameter skulle vara.

Ta smala strängar
Annars kommer de att glida ut. Den optimala bredden är 5-7 cm.

Använd först ett nav.
Detta är en speciell munstyckshårtorkare, vilket ger hårvolymen vid rötterna. Det finns inte alla modeller. I avsaknad av det, lyft hårbrotten med en enkel hårtork.

Värm varje sträng i 5-7 sekunder
Om tiden inte räcker - Strängen kommer inte att sluta, om mycket - du riskerar att torka ut håret.

Polska endast ändarna av håret
Så du ger dem inte bara ett hälsosamt strålande utseende, men också volymen.

 • Var försiktig
  Vid slarvigt arbete kan hetmetallspetsar bränna huden.
 • Var att köpa och kosta

  Du kan köpa en hårborste i hushållsapparater butiker. Kostnaden för enheten beror på enhetens märke och tekniska parametrar.

  Genomsnittspriset på en enkel multi-styler varierar från 2000-2500 tusen rubel. Ju fler ytterligare alternativ han har desto högre blir priset.

  För att skydda dig från produkter av dålig kvalitet, sluta välja en hårtorkskam från en pålitlig tillverkare med bra rekommendationer.

  Vad ska man leta efter när man köper

   bekvämlighet
   När du köper en hårtork, var uppmärksam på att handtaget var bekvämt och stylaren själv - inte så tungt. Du kan till och med prova 3-5 minuter för att utföra lämplig vridningsrörelse. Handen bör inte vara trött.

  vikt
  Vikt och kompaktitet är särskilt viktiga om du planerar att bära en styler i en väska. Men tunga hårtorkar har en tjock motorlindning, därför håller de sig mycket längre än lätta.

  kvalitet
  Kontrollera att munstyckena är ordentligt fastsatta på handtaget och inte dunka, och knapparna fastnar inte. Ledningen måste vara flexibel och inte bryta, särskilt vid basen. Motorn ska inte göra för mycket ljud.

 • Ledningslängd
  Om enheten används inomhus, utvärdera hur mycket ledningslängden passar inredningsförhållandena. Vanligtvis nog 2,5 - 3 meter. Om det är mindre, kommer du troligtvis att uppleva besvär när du arbetar med stylisten.
 • En hårtork är en användbar och funktionell enhet i en kvinnas skönhetsarsenal. Varje elegant avslappnad eller sofistikerad kväll frisyr med lockar med det blir en enkel hemmet förfarande.

  Men stylistens huvudsyfte är styling, och om det behövs ibland, kan du också stanna vid en vanlig hårtork för att bara torka trådarna.

  Video: Hår styling alternativ med en hårtork

  Tack vare hårtorken kan du snabbt och enkelt göra en utmärkt stil utan att lämna ditt hem. Titta på våra videoklipp med stilalternativ, bli inspirerad och var inte rädd för att experimentera.

  Hårborste - En överblick över de bästa modellerna med bilder och priser

  Skapa en snygg och stilig styling, samtidigt som du torkar håret och ger dem ett välskött utseende, hjälper hårborttagborstar. Denna uppfinning har blivit helt enkelt oumbärlig för miljontals kvinnor runt om i världen! Nu är det mycket lättare att ta hand om ditt hår, och hemma kan du uppnå effekten av salong styling.

  Valet av hårtorkar är helt enkelt stort - nästan alla företag har utvecklat sin egen rad speciella munstycken och borstar. Det är ibland svårt att förstå detta sortiment, men vi kommer att försöka skapa en liten översikt över de mest populära produkterna inom området. Så, vad skiljer sig från en bra hårtorkborste, konsumentrecensioner och rekommendationer från tillverkarna själva.

  Grundläggande regler för användning av hårtork med munstycke

  Det första är att förvärva färdigheten. Många användare klagar på att användningen av en hårtork med en kam ger dem mycket problem, deras hår lyder inte och ständigt trasslas. Den viktiga punkten är processen att skaffa färdigheter att arbeta med en sådan hårtork. När allt kommer omkring kommer även den förstklassiga enheten att fungera och misslyckas om den inte hanteras korrekt. Därför är det nödvändigt att lära sig hur man korrekt använder en hårtork för hår styling med en roterande pensel - för detta finns det ett stort antal artiklar och träningsvideor på Internet!

  Hår ärenden. Många konsumenter noterar att dessa enheter är mycket enklare att använda för att utforma kort hår - upp till axlarna. Det är faktiskt mycket lättare att använda en hårtork med en borste på kort hår, men detta utesluter inte möjligheten att använda dem på långt hår. Den enda frågan är att förberedelseprocessen tar lite mer tid.

  Användning av stylingprodukter. Denna hårvård kosmetika är speciellt skapad för att underlätta processen med styling. Medel kommer att hjälpa inte bara att snabbt och enkelt skapa ett välskött utseende, men också för att skydda ditt hår från att torka ut, under lång tid för att behålla en lyckad styling i sin ursprungliga form.

  De mest populära modellerna av hårtorkar med en pensel

  På marknaden finns ett stort antal modeller av apparater för torkning och styling av hår. De är representerade av både kända varumärken och helt impopulära företag. I vår recension valde vi de bästa hårbortborstarna för parametrar som kvalitet, användarvänlighet och pris. Så vilka modeller är mest efterfrågade bland konsumenterna?

  BaByliss 2736 E

  Hårborste Babyliss 2736 E är väldigt lätt att använda. För en mängd olika hår ingår 4 bifogade bilagor, och naturliga borstar gör håret smidigt och silkeslen. Designers har försökt och skapat en mycket ergonomisk enhet, som också är utrustad med en bekväm kosmetisk väska för lagring och transport. Produkten har en lång livslängd och är utrustad med en garanti.

  Samtidigt kan ett antal nackdelar noteras - närvaron av endast 1 rotationshastighet, användningen av tillräckligt med varm luft för läggning, avsaknaden av en lämplig slinga för hängning. Dessutom kommer en sådan enhet inte att vara billig - i området 6000 rubel på internetbutikernas webbplatser.

  BaByliss AS120

  En annan modell av familjen BaByliss, som också gör ett utmärkt jobb med sina funktioner. 4 praktiska munstycken och en handväska för förvaring ingår i förpackningen. Med denna hårtork kan du göra styling utan att torka håret och ta bort effekten av fluffing.
  Några konsumenter har noterat det värdelösa av ett stort antal munstycken, som ofta helt enkelt inte används. Det är också möjligt att framhäva från nackdelarna att den keramiska beläggningen ofta inte tål värme och så småningom börjar spricka. Fläktar av högkvalitativ utrustning måste gaffla lite ut - den här modellen kommer att kosta cirka 5000 rubel.

  Scarlett IS-533

  Snygg design och en ganska lätt kropp gör denna fläkt till en praktisk sak. Enheten klarar sig bra med sina uppgifter, en borste med grova borststål tål även intensiv användning och tjockt hår. Särskilt attraktiv är priset på produkten - du kan köpa en hårtork borste för endast 1500 rubel.

  Till en låg kostnad har hårtorken lämpliga egenskaper - en svag motor klarar inte alltid särskilt tjockt hår, så borsten saktar ner och saktar ner. En annan besvikelse för konsumenterna var bristen på kallluftsläge med penselns rotation, vilket inte tillåter att fixa resultatet av läggandet. Ett ganska snabbt fel är möjligt, så var uppmärksam på tillgången på en garanti. Men för sitt pris hårtork är ganska utmärkt!

  Philips HP8664

  En sådan hårtork gör det möjligt för dig att snabbt och bekvämt utforma ditt hår, ta bort fjädrande tips, göra håret smidigt och glänsande, lägg till volymen. Satsen innehåller två borstar som roterar i två riktningar. I hårtorkläget tillhandahålls mild styling och jonisering för att skydda ditt hår. Prisköpsproduktens genomsnittliga inköp kostar 4000-4200 rubel, vilket är helt förenligt med den föreslagna kvaliteten.

  Bland bristerna kan man identifiera bristles snabbbrott - mjuka hår med tiden och med intensiv användning kan deformeras.

  Bosch PHA2662

  Hårtorken är bekväm för hemanvändning, men ger dig också möjlighet att skapa en välskötts styling på en lång resa, kompakt och mångsidig. Satsen innehåller tre munstycken och en praktisk väska för bärning. I hårtorkets driftsläge tillhandahålls kallluft, hastighetsförändringar och jonisering.

  Den största nackdelen med modellen är stark värme under drift, speciellt munstycksuppvärmningen. Dessutom ger modellen inte ett borttagbart filter vilket komplicerar underhållet. I genomsnitt är modellen på marknaden representerad i prisintervallet från 3 400 till 3 600 rubel.

  Bosch PHA5363

  Rimligt billigt, och denna attraktiva styler, som gör det möjligt för dig att snabbt lägga i vilket hår som helst. Modellen är utrustad med 2 hastigheter och 3 värmefunktioner. Enheten monteras ganska bra, skiljer sig i låg vikt och ligger bekvämt i handen. Om så önskas kan du hitta på marknaden för 2000-2300 rubel.

  Den låga kostnaden skapas också av modellens motsvarande egenskaper - en ganska låg effekt, en viss skillnad mellan beskrivningarna och själva produkten, ett ganska snabbt misslyckande av orsaker som inte överensstämmer med konsumenten.

  Braun AS 330

  Hårtorken är lämplig för att lägga små lockar, såväl som stora krullar, så att du snabbt kan lägga till volym och snyggt utseende. Modellen har 2 värmemetoder och 2 hastigheter. Satsen innehåller 3 munstycken av olika storlekar.

  Modellen ger inte fina små saker - jonisering och kallluft. Med tiden börjar hårdkroppens kropp värma upp betydligt, och vid intensiv drift tål det inte materialet och misslyckar munstycket. Ett sådant köp kostar i genomsnitt 2300-2700 rubel.

  Rowenta CF 9320

  Traditionell hårtork hårborste med alla nödvändiga funktioner - kall luft, jonisering, rotationsfunktionen för munstycken. Satsen innehåller 2 munstycken med olika diametrar. Utmärkt ergonomi gör det möjligt att bekvämt hålla hårtorken under styling.

  En av de största nackdelarna med produkten är dess vikt - för långvarig användning är modellen ganska tung, ibland blir händerna trött. I kallluftläget levereras en varm stråle, och temperaturen på alla driftsätten hos hårtorken är ganska hög, vilket kan skada håret och munstyckena. Kostnaden för enheten är cirka 2500-2700 rubel, vilket är helt i överensstämmelse med den visade kvaliteten.

  Panasonic EH-KA81

  Ett stort antal munstycken gör att du kan experimentera med sätt att stylera och torka hår. Munstycken är ordentligt fastsatta på höljet och sitter ordentligt på plats. Alla borstar är gjorda av silikon, vilket gör att du kan skydda hårbotten och förlänga deras livslängd avsevärt. Modellen är utrustad med 3 temperaturförhållanden och 3 arbetshastigheter. I detta fall kan allt detta nöje kosta cirka 1 500 rubel.

  Konsumenterna pekar på nackdelarna med en obekväm strömbrytare, som ibland provar införandet av ett annat hastighetsläge. De noterar också en stor rubbning med onödiga munstycken, som praktiskt taget inte används, och den tjocka storleken på väskan för lagring.

  Valera Turbo Style 1000 Tourmaline (603.01 / B)

  Konsumenterna högt berömmer högkvaliteten på denna hårtork, de noterar fullständig överensstämmelse med alla nödvändiga krav. Det gör att du kan skapa snygg styling, anpassa håret, ta bort fluffigheten. Modellen har en snygg design, ljus färg, enkelhet och användarvänlighet. En sådan hårtork kostar i genomsnitt 3000-3300 rubel, beroende på inköpsplatsen.

  Det finns praktiskt taget inga uppenbara brister, vilket inte är förvånande, eftersom den här modellen tillverkas med hjälp av schweizisk teknik. Vissa användare noterar endast uppvärmning av munstyckena under lång tid.

  Lamark LK-1245

  Borsten har en ljus design - ett snyggt handtag ser ljus ut och kommer omedelbart att locka uppmärksamhet. En ganska enkel enhet med en kapacitet på 1000 watt. Gör det möjligt att använda hårtorken i två lägen, torka bekvämt och stylera ditt hår. En sådan modell kostar idag cirka 1 500 rubel, vilket också kommer att glädja konsumenterna.

  Vissa konsumenter säger för mycket luftflöde, vilket torkar håret och hårbotten. Också inga speciella komfortborstefogar som är tuffa för mycket känsligt hår. Därför är det viktigt att vara uppmärksam på detta om ditt hår kräver mer noggrann vård.

  SUPRA PHS-2040N

  Användare noterar hårtorkens goda kraft, närvaron av funktionella bilagor som gör att du kan dra och stila ditt hår. Hårtork kan också användas för regelbunden torkning av hår, utan bilagor. I kallt läge levereras riktigt cool luft. Särskilt nöjd med att produkten är ganska billig - inköpet kostar upp till 1000 rubel.

  Nackdelarna med modellen är den låga stabiliteten hos borstarna - med intensiv användning och arbete med höga temperaturer, missar villi snabbt sitt välbekymrade utseende.

  Vitek VT-2378

  Denna modell präglas av en snygg design, en lyckad kombination av rosa och grå gamma, därför är det främst estetiskt nöje. För hela uppsättningen har ett bekvämt kardborreskydd skapats som gör att du enkelt kan lagra och transportera en hårtork. För att skydda håret och jämnt fördela värmen, ger modellen en keramisk munstycke, liksom luftjonisering. Allt detta kommer att skydda håret under styling.

  Bland bristerna i modellen kan identifieras en ganska bräcklig roterande mekanism, som ofta bryts även vid tillfällig användning. Men för sitt värde är hårtork ganska anständigt.

  Var man ska köpa en hårborste

  Ett stort sortiment av hårvård och styling utrustning erbjuds av många onlinebutiker, AliExpress hemsida och liknande marknadsplatser. I varje stad erbjuder de glittrande fönstren i köpcentrum ett stort utbud av varor. När man köper hårtorkar är det viktigt att inte bara ägna sig åt modellens egenskaper utan också till säljarens tillförlitlighet. För att göra detta, var uppmärksam på följande saker:

  • Förpackningen måste överensstämma med innehållet, vara intakt och utan skada.
  • Varans fullständighet anges i anvisningarna och måste motsvara exakt;
  • Enheten kan kontrolleras direkt på plats i affären eller i närvaro av en kurirleverantör genom att ansluta den till strömförsörjningen.
  • Varje säljare ger garanti för sin produkt - den kan variera beroende på varumärke, men är alltid närvarande. Standard ger minst 1 års garanti användning.

  Dessa enkla tips hjälper dig att undvika att arbeta med skrupelfria säljare och direkta bedrägerier som försöker sälja falska eller defekta varor.

  Om du behöver en pålitlig hårtork borste, kan konsumentrecensioner hjälpa till att förstå produktens grundläggande egenskaper. Men samtidigt har varje potentiell köpare sina egna önskemål om produktens kvalitet och funktionalitet. Därför finner varje modell av ett stort utbud av hushållsprodukter sin köpare. Efter noggrann marknadsundersökning kan du hitta en hårtork som passar dig, vilket motsvarar dina förväntningar när det gäller pris och kvalitet på jobbet.

  video

  Titta på videon hur man gör hårkrullar med en pensel

  Titta på videon: Rowenta Brush Activ CF9320 Hårtork styling

  Hur man väljer en bra hårtork för hår styling och munstycken

  En anordning för torkning av hår är helt enkelt nödvändigt för varje kvinna med en modern rytm av livet. Det låter dig snabbt torka dem och lägga till volymen på din frisyr. För närvarande erbjuder tillverkarna ett brett urval av sådana produkter. När du väljer en enhet måste du först bestämma användningsformen.

  Typer av hårtork för torkning och styling av hår

  Hårtork för hår styling kan vara:

  • Professional.
  • Hushåll.
  • Väggmonterad.
  • Road.
  • I en komplett uppsättning med munstycken och utan dem.

  Att välja en produkt som är helt lämplig för dig när det gäller funktionalitet, måste du känna till funktionerna och egenskaperna hos enheten.

  Professionella apparater

  Professionella hårtorkar låter dig torka och sätta håret på några minuter. Den är lämplig för curling curls av någon längd. Deras utmärkande kännetecken är hög arbetsförmåga.

  Bland de olika modeller som erbjuds på vår marknad är följande:

  • Moser 4360-0050 Skydda. Denna enhet med en effekt på femtonhundra watt är ganska lämplig för hemmabruk. Hårtorken har fyra temperaturlägen och två hastigheter. Dessutom är produkten mycket bekvämt borttagbart filter.
  • Parlux 3500 Supercompact. Modellen är kompakt och ganska lätt. Hennes vikt är bara 500 gram. Effekten av enheten når två kilowatt.
  • BaByliss PRO Caruso-ionisk BAB 6510 IRE. Detta är en modell med en motoreffekt på 2,4 kW, utvecklad i Frankrike. Det finns en viktig funktion av skydd mot absorption av hår inuti väskan.

  Hushålls- och väg hårtorkar

  Hårtorkare i denna grupp rekommenderas inte att användas mycket ofta. De har genomsnittlig kraft, och antalet funktioner i dem är begränsade.

  En positiv faktor är användarvänlighet och rimligt pris. Apparaten är lämpliga för att arbeta med kort och skadat hår. Denna hårtork är oumbärlig på resor och på semester. Den är liten och lätt att använda. Kvinnor, som ofta går på affärsresor, kan inte föreställa sig sitt liv utan honom. Produkten har inga extrafunktioner och har inte hög effekt, men låter dig få vackra lockar och ge hårvolymen och lyfter dem vid rötterna.

  Väggalternativ

  Sådana produkter installeras vanligtvis i hotell på hög nivå. För närvarande får kvinnor i modet väggmonterade hårtorkar för hemmet, vilket är förknippat med följande egenskaper:

  • Användarvänlighet.
  • Kompakt och ergonomisk.
  • Hög säkerhet. Dessa enheter har inbyggt överhettningsskydd och därför, om du torkar huvudet för länge eller glömmer att stänga av enheten, är sannolikheten för antändningen av enheten minimal.
  • Lång driftstid.

  De mest populära modellerna av denna typ är:

  • Ksitex F-1400SS. Produkten fungerade bra vid arbete under svåra förhållanden, så det installeras i simbassänger och hotellrum. Temperaturkontrollsensorer ökar dess pålitlighet och hållbarhet.
  • Valera Premium 1600 Smart Shaver. Detta är en modern högtorkande torknings- och stylingsenhet. Den har låga ljud och temperaturomkopplingsalternativ. Produkten är ganska lämplig för hemmabruk.
  • Valera Hotello Shaver. Högkvalitativ premium-enhet som ofta kan ses på hotell och privata hem. Förutom huvudfunktionerna finns dessutom ett uttag för anslutning av elektriska rakapparater inbyggda på väskan.

  Typer och användning av munstycken

  Moderna tillverkare kompletterar tillverkade anordningar som är lämpliga vid användning av munstycken. Detta gör att du kan öka produktfunktionaliteten och gör det möjligt att göra de mest moderna frisyren utan att besöka salonger.

  Hårtrådstips hjälper dig att snabbt torka krullarna och göra ditt hår snyggare och fylligare.

  Munstycke och styler

  Denna mycket nödvändiga tillägg måste nödvändigtvis ingå i instrumentet. Navet används för torkning och styling av håret, så att du kan justera luftflödet och få vackra strängar.

  När du väljer en hårtork med styling tips, se till att koncentratorns diameter är mer än en centimeter. Detta kommer att skydda håret från att torka ut.

  Hårtork med styling munstycken kallas ofta en styler. Dessa enheter tillåter dig att skapa moderna frisyrer, även utan att ha stora färdigheter inom frisör.

  I butikerna hittar du en hårtork styler med följande munstycken:

  • En rund plastkam kallas borstning. Med hjälp kan du få stora och skrymmande lockar.
  • Regelbunden kam för att ge basalvolymen.
  • Pensel av en rund form från naturlig hög. Hon tillåter att hålla en frisk typ av hår vid torkning.
  • Hemisfäriskt munstycke utformat för rätning av hår.
  • Kam med utdragbara tänder. Användningen ger dig möjlighet att få vackra lockar.

  Dessutom kan du köpa en universalapparat hårtork. I sitt set finns det speciella krullningstänger med hål för varmluft.

  Brasning och diffusor

  Som nämnts ovan är borstningen rund. Tänderna är gjorda av högkvalitativ plast naturlig hög. Borsten tillåter dig att skapa voluminösa frisyrer på långt tjockt och kort hår, vilket skyddar mot överhettning.

  När du väljer ett sådant munstycke, se till att

  • Diametern är lämplig för din hårtyp. Till exempel, för tjejer med långa lockar, är det att föredra att använda kamar med stor diameter, och för damer med kort hårklippning är smala byxor mer lämpliga.
  • Materialet från vilket munstycket är tillverkat måste vara av hög kvalitet. Det är att föredra att välja en kam med ett keramiskt handtag så att flödet av hetluft kommer att fördelas jämnt utan att överdrycka dina lock.

  Diffuser - detta tillskott till hårtork är ett måste för kvinnor med perm. I utseende liknar den en skiva med en diameter på upp till femton centimeter. Hål för varmluft är gjorda i den, som passerar genom dem torkar försiktigt hår utan att förstöra deras struktur. Dessutom har diffusorn de så kallade fingrarna i olika storlekar, vilket bidrar till att håret blir mer voluminöst.

  Hår hårtork - handlingsprincipen, de bästa modellerna

  Utan tvekan är en hårtork en av de mest populära enheterna för personlig vård. En klassisk hårtork i form av en pistol kan emellertid orsaka besvär vid läggning. När du måste hålla en hårtork i ena handen och en kam i den andra kan det hända att bra styling inte fungerar första gången och tar mycket tid.

  Som alltid kommer teknik som kombinerar både en hårtork och en kam i en enhet till räddning. Vi kommer att prata om fördelarna och nackdelarna med en hårtork, dess driftsprincip, urvalskriterier, bruksanvisningar och en överblick över modeller från de mest populära varumärkena.

  Princip för verksamheten

  En hår hårtork för hår styling ser ut som en cylindrisk hårtork med en kam i form av en kam, vanligtvis en rund pensel. Hårtorken verkar på locken med högtemperaturluftflöde, vilket gör det möjligt att byta struktur och ge önskad form.

  Basen av hårtorken är luftflödet genom hålen i borsthuvudet och värmer håret. Annars sker allt som vid installationen av en vanlig kam i form av en rund borste. Beroende på hur borsten ligger i förhållande till håret uppnås en annan effekt. Håll hårtorket i basen av håret och vrid strängarna mot huvudet, så kan du uppnå en spektakulär volym. Hårtork kan också vrida ändarna av håret, böja dem inuti, i ansiktet eller i motsatt riktning.

  Fördelar och nackdelar

  Utan tvekan har hårtorkborsten många fördelar, men det har också nackdelar. Deras analys kommer att hjälpa till att väga för och nackdelar.

  • Bekvämlighet. Naturligtvis gör håret hårdare bekvämare, eftersom enheten passar i ena handen och lämnar plats för den andra.
  • Kompakthet. Vanligtvis är en hårtork ganska kompakt, speciellt jämfört med en vanlig hårtork. Med de avtagbara munstyckena kan du vara säker på miniatyren på den här enheten. Hårtork borste och passa på hyllan i badrummet och i semesterpåsen.
  • Mångsidighet. Det tillgängliga urvalet av tips hjälper till att skapa en bild för varje smak.
  • Vårdande inställning till hår. Hårtorkens kraft är märkbart mindre än för en vanlig hårtork. Detta minskar skadorna på håret under styling.

  Hårtork för hår styling

  Vilken kvinna som helst kommer att hålla med om att den dagliga skapandet av frisyr kräver mycket ansträngning, tid och nerver. Kända tillverkare av elektriska apparater bestämde sig för att förenkla denna uppgift, och hårtorkare för lat kom upp på marknaden för moderna varor för hårvård. Med hjälp kan du samtidigt torka och stapla trådarna.

  Vad är en hårtork?

  Sådana hår styling enheter från de första dagarna av utseendet på affärshyllor har blivit populär på grund av en genomtänkt mekanism av handling, användarvänlig design. Hårtorken är en anordning med avtagbart roterande huvud i form av en kam med en borst, tack vare vilken torkning och styling utförs. Med hjälp av borstning är det möjligt att göra en hårklippning även på tunt och utmattat hår. Med en hårtork är det lätt att göra både små, svagt markerade lockar och stora, voluminösa lockar eller bara ge en radikal volym till frisyren.

  Princip för verksamheten

  Vackert, snyggt hår är resultatet av det dagliga arbetet. På morgonen saknar moderna damer alltid tid. Tvätta först håret och gör sedan torkning med läggning, med båda händerna - det är extremt obekväma. En hår hårtork för hår styling på kort tid hjälper dig att professionellt utforma ditt hår. Instrumentets princip:

  • Varmluften strömmar mot kammen och strängarna på håret vrids på den och värmer dem till önskad temperatur.
  • Det finns en mjukt torkningsträngar och skapandet av hår samtidigt.

  fördelar

  De första gångerna du använder en hårtork för hår styling kan tyckas utmattande och obekväma. Detta händer eftersom det inte är vanligt att hålla roteringsknappen (utan att ständigt pressar borsten inte spinner) och ställa in önskad riktning (vänster eller höger). Det är nödvändigt att försöka på denna enhet, och styling blir ett nöje eftersom det har många fördelar jämfört med en vanlig hårtork:

  • sparar tid under hår styling;
  • flera typer av munstycken för att skapa olika typer av volymer och krullar;
  • Närvaron av flera lägen av temperaturlufttillförsel: varm, varm, kall;
  • borsten roterar i två riktningar, vilket gör att du kan vrida hår från olika sidor;
  • tack vare borstborsten och den inbyggda joniseraren, håret efter styling inte tjocknar, elektrifierar inte, ser jätte och glänsande ut.

  Användarvillkor

  Innan du arbetar med en hårtork bör du noggrant läsa instruktionerna för användning av den här enheten. Efter att ha läst de grundläggande principerna mästar du snabbt den perfekta tekniken för hår styling. Steg-för-steg-åtgärder från början till sista handen när man skapar frisyren:

  1. Tvätta huvudet, linda i en handduk så att överflödig fukt absorberas i tyget. Om du torkar håret med en hårtork, kommer processen att vara väldigt långsam. Det är nödvändigt att starta styling när håret är lite fuktigt.
  2. Kamma håret noggrant och applicera ett termiskt skydd eller balsam på hela längden.
  3. Välj önskat munstycke för en hårtork. En stor är lämplig för en bob eller skapar volym för långt hår, och en som hjälper till att sätta ljuskrullningar i en mindre.
  4. Slå på torken i elnätet och välj önskat läge. Frisörer rekommenderas att använda en varm luftström (upp till 60 ° C) för att inte skada hår.
  5. Placera en del av håret på borsten, tryck på knappen med pilen i önskad riktning och släpp inte loss under hela processen. Flytta från rot till spets, vänta i flera sekunder på varje sträng av strängen. Om du vill ha lockar att behålla sin form under lång tid, byt sedan temperaturregimen: att bilda - hett och fixa - kall luft. Gör detta med varje sträng, börjar på baksidan av huvudet och rör sig mot ansiktet.
  6. Efter torkning, stäng av enheten, ta bort fästet, ta bort hår från det och placera i fodralet.

  Vad ska vara en bra hårtork

  Välja en bra sak för en present eller köpa för sig själva, människor har alltid ett val. Du kan spara några hundra rubel, då bli besviken i inköp och skyll dig själv, eller köp en märkesenhet med kvalitetsgaranti. Bedömning av recensionerna, en bra hårtork för hår styling bör uppfylla följande kriterier:

  1. Torken ska inte vara för stor och tung, annars lägger du på obehag i handen.
  2. Knapparna på hårfönstret för hår styling ska placeras så att du är bekväm att trycka och hålla dem i fem minuter.
  3. Var uppmärksam på ledningen: dess längd ska motsvara levnadsvillkoren. För kort är det nödvändigt att ansluta en extra förlängningskabel och för länge blir förvirrad.
  4. Välj en hårtork för hår styling med ett joniseringsläge, vilket eliminerar elektrifieringen av håret.
  5. Föredrar naturliga borstar med björnborstar.

  Kombitorkare för hår styling från de bästa tillverkarna

  Varje tillverkare av elektriska apparater försöker hålla sig i toppen av populariteten, och därför kompletterar de dem med alla nya funktioner vid tillverkningen av hårtorkborstar. Det finns flera märken som är värda din uppmärksamhet:

  1. Hårtork "Roventa" är populär på grund av den deklarerade effekten på 1000 watt. Den är färdig med två borstar, med keramisk beläggning tack vare vilket hår inte överdriver och håller fast formformen. Närvaron av flera joniserare ger skinn och hälsa mot håret.
  2. "Philips" har en effekt på 1000 watt. Två borstar av naturliga borstar i satsen och keramisk beläggning är utformade för skonsam hårvård. Inkluderad är en kosmetisk väska där du kan lagra bilagor. Med en hårtork är det lätt att släta lockigt hår och krulla rakt. Tvåmålsbandet roterar vid basen och har en slinga för att hänga på kroken.
  3. Hårtork med roterande munstycke "Brown" har ett bekvämt handtag som passar lätt in i borsten. En vikt på ca 300 g tillåter inte händerna att tröttna under hårstyling. Den 2,5 m tråden roterar runt en axel, vilket förhindrar entanglement. Det finns tre borstdysor: rund för torkning och styling, en diffusor för volym.
  4. Rotary hårtork med en kam Babyliss har fyra munstycken i uppsättningen: för rätning, torkning, lägger små och stora lockar. Naturliga borstar, som spelar en viktig roll i hårvård. Flera lägen av luftvärme möjliggör formning och fixering av en krökning. Det finns en joniseringsfunktion. Tråden som roterar vid basen av torken är lätt att använda och inte förvirrad.
  5. Vitek hårtorkborste är 4 munstycken som behövs för att skapa ett unikt utseende. Fördelar - ett trevligt pris, närvaron av flera olika typer av luftvärme. Det är kallt luftflöde, men under drift värms det upp och förlorar sin funktion, vilket är en signifikant nackdel.

  Rekommendationer för att välja en hårtork med munstycken

  Hårtork för hår styling med munstycken är en utmärkt enhet som gör att du kan skapa en mängd frisyrer hemma.

  En sådan anordning är mycket bekväm att använda och kräver ingen speciella färdigheter. Olika munstycken gör det möjligt att vackert utforma hår av vilken längd som helst.

  Hårtorkar med munstycken

  Dysor säljs alltid med hårtork. I modeller kommer det att bli billigare, det kommer bara att vara en navfäste för installation, och i dyrare modeller blir det ett diffusorfäste.

  Munstyckkoncentratorn är ansluten till alla hårtorkar, utan undantag. Det ser ut som ett ihåligt rör, avsmalnande i slutet (i bilden nedan).

  Denna blankett låter dig styra luftflödet till önskad sträng medan du inte blåser upp resten av hårmassan.

  Ju smalare koncentratorns munstycke desto stabilare och skrymmande kommer din styling att visa sig

  Munstyckets diffusor är ett brett uttag, vars smala del är fäst vid hårtorken och på den breda delen finns det många öppningar och "fingrar" -tänder.

  "Fingrar" höjer håret på rötterna, tack vare den här frisyren blir volymen. Diffusorer är utformade för styling av kort och medellång längd.

  När du väljer en hårtork med diffusor, var uppmärksam på längden på "fingrarna" - desto större är det, desto mindre är det att bränna dig medan du torkar håret.

  Dyraare modeller kompletterar ibland med unika munstycken som har speciella funktioner, till exempel, Panasonic EH-NA65-hårtorken levereras komplett med en Quick Dry snabbtork hårtork, och Philips HPS920 / 00-hårtork levereras med StyleProtect-koncentratmunstycke för exakt luftflöde under exakt luftflöde under stapling.

  Fansborstar eller hårstylers har det största antalet munstycken. Förutom standarddiffusorn och navet kan fästen, kammar, tang och strykjärn inkluderas.

  Ett stort antal munstycken gör att du kan skapa olika typer av styling utan extrafunktioner, så dessa enheter kallas ofta multi-styling.

  Hårpenslar: egenskaper

  Hårtorkare är mer praktiska att använda än vanliga hårtorkar. Det kommer inte vara svårt att ta sig i håret, även för de tjejer som aldrig har gjort sin frisyr hemma.

  Tack vare den praktiska formen och närvaron av munstyckena behöver du inte justera för att arbeta samtidigt med en hårtork och en kam, du behöver inte skaffa ytterligare kamborstar och ständigt övervaka luftens riktning och den korrekta positionen av hårtorken i handen.

  Effekten av fen-penslar är vanligtvis liten, från 600 till 1200 watt, eftersom dessa enheter inte är avsedda för snabbtorkning, men för modellering av styling.

  När du väljer en hårtork, var noga med att fråga om antalet temperaturlägen och luftflöden.

  Ju fler olika inställningar håret har desto lättare blir det för dig att skapa en snygg och hållbar styling.

  Lufttemperaturen under torkning bör inte vara mycket hög, särskilt om håret är tunt och skadat.

  Det säkraste är att torka håret på 60 grader. Om strängarna nyligen har utsatts för sådana traumatiska procedurer som perm eller tvätt, bör temperaturen vara ännu lägre för att inte förstöra den sårbara ytan av det försvagade håret.

  En mycket användbar funktion är tillförseln av kall luft. Om du torkar strängen vid hög temperatur och sedan blåser den med kall luft, kommer krullen att vara mer elastisk och elastisk, och stylingen håller volymen och formen under lång tid.

  Genom att justera luftflödet kommer du att kunna ställa ditt hår noggrant och snyggt, dessutom, med låga hastigheter, är det praktiskt att ställa in pärmarna eller det korta tunna håret.

  Bättre stylers har funktioner som joniserings- och ångläge eller infraröda temperatursensorer.

  Infraröda värmare kommer att förhindra att trådarna överhettas, och negativt laddade joner tar bort statisk elektricitet från krullarna och skyddar dem mot uttorkning.

  En annan egenskap som direkt påverkar stylerens funktionalitet är antalet munstycken i satsen.

  De enklaste modellerna levereras med 2 bilagor, fler avancerade kit kan totalt upp till 6.

  Huvudmunstycket, utan vilket det är omöjligt att föreställa sig en hårtork-styler, är en penselborste (i bilden nedan).

  Brashes skiljer sig i diameter och material. Kulvolymen beror på borstens diameter, vanligtvis varierar det från 50 till 20 mm.

  Plastborste med stora tänder gör det möjligt att välja tydligare krullar, och en borste med naturliga borstar är lämplig för rätning och dragning av hår.

  Det finns borstar med utdragbara tänder, med hjälp av det är det bäst att torka långt otröttligt hår, vilket ofta förväxlas vid styling.

  Vissa tillverkare producerar hårtorkar-stylers med roterande munstycken.

  De lyfter samtidigt, curl och comb strängar, och du behöver bara hålla hårtorken och klämma in önskad knapp.

  Att lägga hår i ett sådant verktyg från första gången kommer inte ut för alla: det är svårt att välja rätt rotationsriktning, titta i spegeln.

  För att anpassa sig till denna hårtork, tar det flera dagar. Två runda munstycken med olika diametrar är vanligtvis kopplade till roterande stylers.

  Hårtorkare: populära modeller

  Hårtorkar med olika munstycken tillverkas av många tillverkare av hårstylningsapparater.

  Priserna för sådana enheter varierar kraftigt, en hårtork av ett känt företag kan köpas för 500-700 rubel och en högkvalitativ multi-styler med alla nödvändiga funktioner kan kosta mellan 3 och 5 tusen.

  Följande hårtorkar anses vara de mest optimala när det gäller priskvalitetsförhållande.

  Philips ProCare Brilliance-hårtork med joniserings- och kylfunktioner är en av de bästa multi-styler de senaste åren.

  Satsen innehåller 5 munstycken med keramisk beläggning, bland dem en massageborste, två borstar med en diameter på 37 och 20 mm, ett smalt koncentratmunstycke och ett unikt munstycke för att ge rotvolymen.

  Tack vare den innovativa tekniken för jämn fördelning av värme på munstyckena kommer håret att skyddas mot överhettning även vid stilering vid hög temperatur.

  Den roterande Babyliss 2736E hårtorken gör att du kan räta ut håret, öka volymen till håret och vrida strängarna på dina tips.

  Hårtorken är ganska kraftfull - 1000 watt, det finns funktioner av jonisering och kall luft.

  4 bilagor, byxor 50 och 20 mm i diameter, ett nav och ett Beliss hårrätningsdysor med keramiska tänder och ett hårspänningsövervakningssystem är fästa vid anordningen.

  Braun Satin Hair 5 AS 530 MN hårtork har funktion av ånga, det gör att du kan fuktar håret för bästa stilering.

  Ingår med hårtorken är tre munstycken, två plastbyxor med perfekt släta tänder för den mest bekväma stylingen och en originalborste för att lägga volymen på rötterna (i bilden nedan).

  Hårtorken är en underbar och bekväm apparat för hår styling hemma.

  Välja en enhet i affären, glöm inte att bekanta dig med alla dess tekniska egenskaper och noga inspektera utseendet på enheten.

  Ett kvalitetsverktyg med moderna funktioner och en mängd munstycken gör att du kan minska tiden du spenderar på hår styling till ett minimum, och samtidigt ser du ut efter att ha besökt en dyr salong.

  Betyg hår hårtork borstar 2018

  Rent, snyggt och professionellt stylat hår förvandlar vilken kvinna som helst, men dagliga besök på frisören tar mycket tid och ansträngning, och många har inte råd. Att se fantastiska och oemotståndliga, vackra damer hemma utföra en rad förfaranden för vård av hår och hår styling.

  Det här är inte en lätt uppgift att ha specialiserade enheter, varav en är en hårtork med hår styling funktion, som framgångsrikt används inte bara av kvinnor, men också av företrädare för den starka hälften av mänskligheten. Mångfalden av dessa enheter är ganska stora, så vi valde de mest populära och framgångsrika modellerna, gör ett betyg av hårtork 2018, de styrkor och svagheter som vi kommer att diskutera i den här artikeln.

  Hårtork: funktionalitet och fördelar

  Till att börja med, låt oss undersöka vad den här enheten är i sig, hur den ordnas, vilken är den största fördelen och vilka funktioner den utför.

  Hårtork - En modern elektrisk apparat som producerar torkning av hår med varm luft och lägger på samtidigt. Denna multifunktionella enhet, bekvämt placerad i ena handen, utför funktionen av flera frisörredskap på en gång: direkt en hårtork för att torka håret, en rund pensel för att kamma och ge volymen, och även krulla tang för långa lockar.

  Användningen av denna moderna enhet har ett antal obestridliga fördelar, inklusive:

  • avsevärt minskar tiden för läggningsprocessen vilket otvivelaktigt gör den här enheten oumbärlig i morgonhoppet.
  • främjar snabbtorkning och sätter in en ordentlig sorts lång och tätt hårhår;
  • oumbärlig när man arbetar med lockigt hår
  • enkelt och snabbt bildar voluminösa smällar eller lyxiga krullar;
  • universell i bruk (kan användas av både kvinnlig och manlig del av befolkningen);
  • bekvämt (frigör den andra handen för nödvändiga manipulationer med hår);
  • utför mild styling med en ström av varm luft, i motsats till ploek och multi-styler;
  • perfekt anpassar styggt lockigt hår;
  • lätt att använda och underhålla
  • bekvämt att resa;
  • såld till ett överkomligt pris.

  Således stylar ditt hår med en hårtork, du kommer inte längre att möta svårigheterna med detta förfarande och spenderar för mycket tid och ansträngning på den. Även den mest olydiga och svåra att sätta lockigt hår på vanliga sätt kommer att dämpa den här moderna enheten.

  I vår artikel kommer den bästa håretorkaren 2018 att beskrivas, vilket tog de bästa platserna i betyget tack vare den framgångsrika funktionaliteten, attraktivt pris, utmärkt kvalitet, hög prestanda och många godkännande av konsumentrecensioner.

  Var uppmärksam på detaljerna och gör rätt val.

  När du väljer den här specifika enheten, som framgångsrikt kombinerar funktionen av blåstorkning, curling curling, borstning och utjämning, bör du vara uppmärksam på funktionerna i arbete, kraft och utrustning för varje modell.

  Mängden munstycken och metod för deras fastsättning. Funktionaliteten hos enheten kan expanderas eller minskas på grund av närvaron eller frånvaron av munstycken. Om du använder en hårtork har du möjlighet att köpa någon form, storlek och diameter behöver du en rund eller platt borste. När du köper en hårtork bör du därför uppmärksamma denna viktiga punkt i förväg och bestämma vilken munstycke som behövs i ditt fall. Ofta används bara ett universellt munstycke med medel diameter, men om du gillar olika, rekommenderar vi att du söker efter enheter med flera typer av munstycken med olika diametrar (från 18 till 50 mm). Deras utbyte bör vara bekvämt och fästa tätt. Dyra kopior är utrustade med roterande munstycken.

  Ström. En viktig aspekt i valet är instrumentets effektindikator. Om du är ägare till kort, mjukt, långt och sparsamt hår av "barnslig" typ, bör du vara uppmärksam på låg effektenheter med en effekt från 300 till 400 W. Hög effekt apparater upp till 800 watt rekommenderas för dem som naturligtvis har tjockt och tätt hår. Men i detta fall är det kontraindicerat för att de ska torka vid maximala tillåtna temperaturvärden och luftflödeshastigheter för att undvika skador på håret. Enheter med minimal effekt har ett bekvämt handtag och den mest kompakta av allt.

  Värme och lufthastighet. Antalet av dessa parametrar (1-3 / 1-2) och närvaron av funktionen att leverera kall luft ökar effektiviteten, bekvämligheten med torkning och styling, men ökar samtidigt produktens kostnad. Valet är ditt.

  Täcker material och råmaterial för borst. Det borde ge fördelarna med turmalin och keramiska beläggningar och borstar att välja i enlighet med behovet av ditt hår.

  Ergonomiska funktioner, design och extras. När du väljer en enhet måste du ta hänsyn till form, massa, storlek, handtagets diameter och platsen för de aktiva knapparna för varje modell separat. Färg och designlösning är också viktigt.

  Kostnad. Denna parameter beror på den specifika modellen, utrustningen och funktionaliteten hos munstycken, lägen och arbetsförmåga. Varumärket ökar också kostnaden för produkten när den är lika med andra egenskaper.

  Topp 5 bästa hårtorkborstar 2018

  5: e plats - Hårtork Polaris PHS 0746 Lilac / Metal Silver

  Denna 700 W hårtork är utformad för att utföra en samtidig hårtorkning och frisyrprocedur. Enheten är utrustad med två munstycken (styling kam och transformerande borste för att ge volymen). Kontrollen av apparaten genomförs genom att växla mellan de tre värmemodellerna och lufttillförseln.

  • har en liten massa (240 gram);
  • utrustad med ett säkerhetssystem mot eventuell överhettning;
  • tillverkad av miljövänlig och hygienisk plast;
  • utrustad med en speciell slinga för hängande;
  • har hög effekt
  • bekväm ledningslängd (1, 8 meter);
  • Ett års garanti från tillverkaren
  • ett brett spektrum av färger;
  • kompaktitet och lätthet;
  • snygg design.

  • otillräckligt antal munstycken (2);
  • ingen joniseringsfunktion

  4: e plats - Hårtork-borste Scarlett SC-HAS73I09

  Denna 800-watt-enhet, utrustad med en uppsättning munstycken med 4 enheter för att torka (ett nav), räta ut krökta krökningar, släta krullar och ge maximal volym, har framgångsrikt använts av många tjejer för att skapa de mest snygga frisyrerna. Den användbara joniseringsfunktionen hjälper till att mätta håret med negativa joner och eliminera elektrifiering, vilket leder till att de stärks och upprätthåller ett hälsosamt och välvårdat utseende. Den har två lägen för luftflödesreglering.

  • den är färdig med ett stort antal munstycken;
  • jonisering;
  • utrustad med automatisk avstängningsfunktion vid överhettning;
  • Fästning av en ledning på gångjärnen, förhindrande av rörelse
  • arbetar i kylningsläge
  • har en genomsnittlig vikt (360 gram).

  • ledning av otillräcklig längd (1, 65 meter);
  • två lägen av lufttillförsel.

  3: e plats - Hårdborste Braun AS 530 MN Black

  "Golden mean" i vårt betyg är med rätta ockuperat av denna kraftiga (1000 W) och pålitliga anordning för styling och torkning av hår, som kan skapa en felfri frisyr på bara fem minuter. En innovativ ångtillförselfunktion hjälper till vid styling av torrt hår och en ström av kall luft kommer att fånga den färdiga bilden. Närvaron av tre munstycken av olika storlek och funktionalitet gör det möjligt att genomföra experiment med stilar och typer av frisyrer, skapa stora eller små krullar eller en otrolig volym. Noggrann vård för håret garanterar tre temperatur- och luftförhållanden, vilket utökar utbudets möjligheter.

  • ett stort antal munstycken av olika funktion och diameter;
  • sil för att förhindra fläck och skada på håret;
  • hög effekt enhet;
  • två års garanti från tillverkaren;
  • slingor för att hänga på handtaget och produktets kropp;
  • lång (2 meter) roterande sladd;
  • liten vikt (250 gram);
  • överhettningsskydd
  • ångfuktningsfunktion;
  • kall luftfunktion.

  • Den är utförd i en färg (svart);
  • stor (ca 30 cm);
  • obekvämt när man slår på "kall luft"
  • utskjutande ångtillförselrör.

  2: a plats - Hårtork-borste Philips HP8657 / 00

  Denna kraftiga (1000 W) och multifunktionella hårtork borstar föregår vinnaren av vårt betyg på grund av närvaron av keratin-turmalinmunstycken som täcker en noggrann och snabb styling för vilken hårtyper som helst. En mängd munstycken med 5 enheter som ingår i satsen ger dig gott om möjligheter att skapa de mest invecklade bilderna: Rätning av envis och fluffigt hår, skapandet av stora lock och små lockar. Förpackningen innehåller en munstyckskoncentrator för en smal riktningspåverkan på hårområdet och skapar dess individuella nyanser.

  • hög effekt enhet;
  • turmalinbeläggning.
  • ett stort antal munstycken, inklusive en ovalformad massageborste;
  • garantiperiod på 2 år
  • funktionen av jonisering och tillförsel av kallt luftflöde;
  • lång roterande sladd;
  • Förekomsten av ett plastskyddande galler;
  • Funktionen att dra tänder för bekvämt hårborttagning;
  • bekväma gångjärn för hängande;
  • snygg design.

  • stor vikt (750 gram);
  • minimitemperaturförhållanden (2);
  • mono färg (lila);
  • otillräcklig ljudisolering
  • breda partingborstar.

  1: a plats - Babyliss BeLiss borstar 2736E hårtork

  Bestämning av den bästa hårtorken för torkning och styling av hår, vi kommer att välja denna originella nyhet med maximala effektparametrar på 1000 watt. Fyra olika munstycken av naturligt borst ingår i enhetspaketet. Du kan förtorka håret med en speciell koncentratorfäste. Med hjälp av ergonomiska designmunstycken med innovativa keramiska tänder och ett speciellt hårspänningsstyrsystem kan du snabbt och enkelt rätta håret från rötterna till spetsarna. Twisting hår med en keramisk borste, du är föremål för bildandet, och med funktionen att leverera kallt luftflöde, kan du snabbt slutföra stylingen.

  • olika munstycken;
  • Keramiska beläggningsmunstycken som skyddar mot överhettning;
  • Joniseringsfunktion, ger jämnhet och glans
  • två-vektor munstyckesrotation i automatiskt läge;
  • roterande sladd med optimal längd;
  • utmärkt montering utan luckor och luckor;
  • fall för transport.

  • anständig vikt (430 gram);
  • ganska hög kostnad.

  slutsats

  Sammanfattningsvis vad som har skrivits kan man säga att alla betraktade elektriska apparater har användbara funktioner (torkning, rätning, krullning och volym) som är anslutna i en enhet. När du väljer önskad modell av en hårtork är det viktigt att överväga dina individuella behov och smaker, samt de nödvändiga egenskaperna och parametrarna för produkten. Välj ett budgetalternativ med ett minimum av möjligheter eller håll dig på en dyr produkt med många funktioner och bilagor - du bestämmer dig!

  Vad mer bör uppmärksamma frågan om inte bara skönhet, utan även hårets hälsa? Behöver torka - Välj en bra hårtork, du måste curl - välj rätt elektriska tang. Tja, om du behöver bli av med dem plötsligt på vissa ställen - var uppmärksam på vårt betyg på epilatorer.  Nästa Artikel
  Hur man använder vitamin E för hår?