Hårtork - en borste som är bättre, betyg av de 10 bästa modellerna enligt kundrecensioner


Hårtork - en borste eller en roterande hårtork visade sig på hyllorna i våra butiker inte så länge sedan. Men omedelbart vann många kunders kärlek och mycket positiv feedback. Och det här är inte förvånande, för med hjälp av den här lättanvända enheten kan du göra ditt hår som i en professionell salong utan att spendera mycket tid på denna process och avsevärt spara familjebudgeten.

Ett val - en tråd eller trådlös hårtork borste. Funktionell redundant?

Spendera mycket tid på vägen, jag bytte ut den skrymmande hemmet hårtorken med en bekväm och kompakt hårtorkborste.

Det första som hon borstade för sig var en trådlös hårtork. Jag blev förvirrad av den lilla kraften som kräver frekvent laddning, minimal funktionalitet och bristen på flyttbara munstycken.

Alternativen som fungerade från elnätet visade sig vara många.

Huvudpunkterna i urvalet var:

 • Kompaktitet och inte mycket vikt
 • ergonomi;
 • makt (jag vill inte spendera extra tid)
 • utbytbara munstycken för val av valmöjligheter;
 • möjlighet att välja lufthastighet och temperatur.

Trevliga bonusar var: keramisk beläggning och jonisering.

Den valda Remington AS 1220 hade imponerande parametrar: hög effekt, en uppsättning munstycken och även en resväska.

Jag finner valet framgångsrikt, men funktionaliteten visade sig vara överflödig för mig. Berömningen av keramisk beläggning är svår att uppskatta. Situationen med jonisering verkar vara liknande - tills utseendet på denna funktion var det helt enkelt inte medvetet om behovet av att avlägsna statisk spänning.

Jag använder bara stora borstar, resten av munstyckena är inte användbara i mitt fall.

Imponerande kraft, bra ledning och bekväma knappar.

Inte för länge sedan gjorde jag en kort hårklippning och började bli van vid stylers med automatisk rotation. Lutar sig mot en 3-i-1 Philips HP8668

Val av kraft och munstycken

Det är nödvändigt att välja en hårtork borste med makt - detta är en av de viktigaste egenskaperna. Det beror på maximal uppvärmningstemperatur och lufttillförselns kraft. För bildandet av hår behöver inte mycket hög effekt, tillräckligt och 600 watt. Om mer - bra för torkning av vått hår. OBS också värme temperaturen. Ju mer det blir - ju snabbare det kommer att torka och sätta hår. Det finns också några stylers som tar bort statisk elektricitet.

Munstycken på hårtorken ska väljas med önskad effekt. De kommer i olika diametrar, det beror på vilken typ av krullar du vill få. Till exempel: elastiska små vågor, fria breda vågor, raka strängar, spiraler och så vidare. Dessa resultat kan erhållas med hjälp av tång, värmehänder och borstar. Det finns också ett munstycke för att avlägsna misslyckat hår, för att skapa vågor behöver du en komponent med en korrugering. Det finns också ett munstycke för bildandet av horisontella och vertikala krullar.

Ovanstående munstycken är de vanligaste, användbara och värda pengarna. Alla andra är inte så viktiga, för inte många använder dem eller bara en annan variation och ett dyrt pris på det som skrivs ovan.

Om jag köpte stylisten nu skulle jag välja företaget Rowenta. Utmärkt prestanda: 1000 watt kraft, lång sladd, olika munstycken. Mycket positiv feedback och order, rimligt pris.

Hårtork med roterande pensel för lockigt hår

Mitt hår är väldigt lockigt: Jag hade regelbundet att dra det med en vanlig hårtork och alla typer av strykjärn. Denna övning var tråkig och ledde inte alltid till ett spektakulärt resultat. Jag har länge drömt om en enhet som själv skulle göra det här rutinarbetet. När i stormarknaden kom jag över en modell med en roterande borste Rowenta BRUSH ACTIV, förvärvad utan att tänka. Anmälan till konsulten att produkterna av en sådan plan är kortlivade på grund av de roterande munstyckena hindrade mig inte.

Min modell är kinesisk, men det påverkar inte dess funktionella egenskaper. Fördelarna med torken visade sig vara större än nackdelarna:

 • Ett par penslar med polär diameter ingår i förpackningen: de hanterar helt enkelt skapandet av basvolymen på krullarna i kontrastlängden;
 • Joniseringsalternativet neutraliserar den statiska effekten - håret sticker inte ut mot sidorna, eftersom de inte elektrifierar. Frisyren får en strålande spegelglans efter vanlig torkning - det är inte nödvändigt att använda mousses, skum och balm för styling;
 • enheten är viktlös och bekväm - handen blir nästan aldrig trött.

Jag har varit vänner med min Roven i nästan ett decennium. Under denna tid avslöjade och skadan av hennes karaktär:

 • borstfästanordningar sitter ner och avlägsnas endast med en viss (ibland betydande) ansträngning och närvaron av fingerfärdighet;
 • temperaturregulatorn är fortfarande ute av ordning.

Nu fungerar min skönhetsmaskin endast i läget för låg värme, men bär fortfarande status som en personlig frisör och allierad i striden om skönhet.

Modellen är lakonisk och balanserad: det finns inget överflödigt i det och all funktionalitet har utvecklats till gagn för konsumenten. Det är svårt att föreställa sig att det finns hårtork, bättre än det här.

Hårtork för hår styling

Hårtork - borsten är effektiv för styling på både kort och långt hår.

Det kombinerar effektivt funktionerna i flera vårdapparater. Efter att ha köpt en sådan enhet behöver du inte längre ett elektriskt krusjärn, hårkrullare och ett strykjärn. Ge kort hårvolym och pomp, lägg långt hår i vackra mjuka krullar eller gör en klassisk slät frisyr - med alla dessa uppgifter kommer den roterande hårtorken att klara sig bra.

På grund av den höga populariteten hos denna enhet började nästan alla större tillverkare av hushållsapparater att producera den. Hur man förstår olika modeller, vilken hårtork med roterande borste är bättre? Låt oss försöka lista ut det.

Principen för hårtorken - borsten är att rotera munstycket. Det finns modeller där rotationen startar automatiskt, tillsammans med hårstorkens början. Och det finns de där det finns en mekanism som tillhandahålls separat från lufttillförseln. Det är lämpligt att använda sådana modeller som autonoma enheter för torkning.

Hur man väljer en hårtork borste: 7 regler

Om du vill att enheten ska fungera så länge som möjligt och inte orsaka skador på ditt hår, var uppmärksam på följande egenskaper:

 1. kraft är huvudparametern som bestämmer enhetens funktion, vilket påverkar luftflödet och temperaturen på dess uppvärmning. Vanligtvis är hårdförbrukningens kraft med en roterande borste i intervallet 400 till 1100 watt. Innan du köper bestämmer du hur ofta du ska använda hårtorken och för vilket ändamål? Från detta beror på hur kraftfull den modell du behöver köpa. För att lägga till volym och lätt styling är 400-600 W tillräckligt. Och om du planerar att ständigt torka och krulla långa krökar, måste du ta enheten starkare - från 1000 W;
 2. tillverkningsmaterial. Det är bättre att välja en hårtork, där munstyckets kropp har en keramisk beläggning. Denna typ av material bidrar till en mer enhetlig uppvärmning av hela ytan och mer noggrant interagerar med håret;
 3. driftsättet är hastigheten på den blåsta luften och rotationen av borsten. Välj en modell utrustad med flera lägen. Då kan du välja den som passar ditt hår beroende på längd och tjocklek.
 4. munstycke. Jo, allting är enkelt - ju mer munstycken, desto fler möjligheter till experiment med deras utseende. Vanligtvis finns flera runda munstycken för olika hårlängder, plana borstar för utjämning av krullar och krullningsstrykjärn ingår i satsen för hårtorken. Innan du köper, var noga med att kontrollera styrkan att fixera munstyckena på handtaget på hårtorken. Om de håller sig svagt, hänger eller flyttar - det är bättre att inte ta en sådan modell.
 5. Hjälpfunktionerna är en mycket viktig egenskap, eftersom det möjliggör minimering av skadorna mot exponering för varm luft på håret och underlättar stylingsprocessen. Sådana funktioner innefattar jonisering, förmågan att leverera kall luft och ångfuktning. Vid jonisering utsätts hår för negativt laddade partiklar, vilket minskar statisk elektricitet. Som ett resultat blir de släta och silkeslen. Kall luft appliceras i slutet av läggningen, för att fixa resultatet. Fuktgivande med ånga hjälper till att rätta håret väl och gör det mer lättsamt.
 6. mat. Det finns två typer av modeller - de som drivs från elnätet och körs på batterier. Om du väljer en vanlig trådmodell, se till att ledningslängden inte är mindre än 1,8 m. Det är mer lämpligt att använda enheter som har en ledning i form av en spiral - i det här fallet kommer det inte att krulla runt handtaget och störa ditt arbete med enheten. Batterimodeller är praktiska när du reser och reser där det inte finns möjlighet att använda el. Var uppmärksam på om en laddare ingår
 7. tillbehör. Tja, när modellen innehåller en plastbehållare eller påse för tillbehör. Detta gäller särskilt för modeller där naturliga material användes vid tillverkning av borstar. Sådana bilagor kräver speciella lagringsförhållanden. Annars bryts borsten snabbt och fluffar, vilket ytterligare komplicerar bearbetningsprocessen.

Korrekt styling

Det räcker inte att välja en bra hårtork - borste.

Om du vill få önskat resultat och njut av reflektionen i spegeln, när du använder enheten följer du några regler:

 • Välj rätt driftsätt. Tätt och långt hårtorkat och krulla i högre hastighet. Det här är vanligtvis den andra knappen. För att ge volymen av hår från kort hår är det tillräckligt att tillämpa det första läget.
 • Vrid inte strängarna för brett. I det här fallet kommer curlsna inte att ta en vacker form, som en del av håret glida bara vid torkning. Optimal att ta strängar på 5 - 7 cm breda;

 • hårtorken - en borste för kort hår är en universell assistent när hon ger frisyrpompen. Använd munstycken med medelstor diameter. Ta tag i trådarna som börjar från toppen av ditt huvud och vind den i olika riktningar. Således syns frisyren och naturligheten i frisyren;
 • i många modeller ingår munstycket - koncentratorn i förpackningen. Innan du använder borsten som lyfter håret på rötterna, torka dem med en hårtork med ett nav. Då kommer pompeffekten att vara längre;
 • linda slingan, värm den i några sekunder. Kom ihåg att ju mer kraft håret har desto snabbare och intensivare värmer det upp. Förvara inte längre än nödvändigt för att undvika att skada håret.
 • munstycken med naturliga borst är mer försiktiga på håret, förstör inte deras struktur, gör dem mjukare och skinnigare;
 • Om du är ägare till naturliga krullar, välj en modell med ett munstycke - en diffusor;
 • glöm inte att när du använder en hårtork - värms borstmunstycket till höga temperaturer. När du styler ditt hår, behandla dem noggrant så att du inte utsätter dig för risken för brännskador.
 • Om du, efter att ha studerat alla tekniska detaljer, fortfarande inte kan välja en hårtork borste - för hår, var uppmärksam på kundrecensioner, som redan har uppskattat denna gadget på jobbet och gjort en personlig åsikt.
 • Betyg av de mest sålda modellerna

  1. Philips HP8664

  Hårtork - borste med en effekt på 1000 W, keramisk beläggning och automatisk rotation av munstyckena. Ytterligare funktioner inkluderar jonisering och möjligheten att välja lufttillförselhastighet. Pris från 3549 gnidning. upp till 5390 rubel

  • Fördelar: högkvalitativa montering, borstar kan rotera i olika riktningar, förvirra inte håret, ger långsiktig styling.
  • Nackdelar: De flesta användare hittas inte.

  Genomsnittligt betyg: 5 av 5.

  2. Braun AS 530

  Power 1000 W, tre värmemoder, kallluft och ångfuktning. Pris från 2820 rubel. upp till 4599 rubel

  • Fördelar: hållbarhet (vissa kunder använder denna modell i mer än 6 år), funktionalitet, lätt vikt. Idealisk för kort eller medium hår. Funktionen av ångfuktning underlättar styling av tunt, fläckigt hår, vilket gör dem mer lätta.
  • Nackdelar: De flesta användare hittas inte.

  Genomsnittligt betyg: 5 av 5.

  3. BaByliss 2736E

  • Fördelar: byggkvalitet och material, hållbarhet. Dysorna är borstar med naturliga borstar, vars användning ger håret en naturlig glans och jämnhet. Förekomsten av ett förvaringsfall, respekt för håret, kan användas som en vanlig hårtork.
  • Nackdelar: De flesta användare hittas inte.

  Genomsnittligt betyg: 5 av 5.

  4. Philips HP8656

  Power 1000 W, keramisk beläggning, tre driftsätt, jonisering, kall luftflöde, fem munstycken med naturliga borstar, nätsladd 2 meter. Pris från 3100 rubel. upp till 5490 rubel.

  • Fördelar: ett sätt att noggrant torka, multifunktionalitet, ett stort antal munstycken, en platt borste - en kam för torkning och joniserande hår, närvaro av en handväska för förvaring, högkvalitativt kroppsmaterial.
  • Nackdelar: litet buller på jobbet, tungt.

  Genomsnittligt betyg: 4.5 av 5.

  5. Rowenta CF 9320

  • Fördelar: användarvänlighet, tjockleken på munstyckena säkerställer de perfekta locken på långt hår, noggrann åtgärd, drar inte ut och klämmer inte håret.
  • Nackdelar: inte tillräckligt kalltemperatur i "kall luft".

  Genomsnittligt betyg: 4.5 av 5.

  6. Braun AS 330

  • Fördelar: bra effekt av basal volym, lång strömsladd (2 m), smälter inte håret, det fungerar tyst.
  • Nackdelar: Inget joniseringsläge.

  Genomsnittligt betyg: 4.5 av 5.

  7. Bosch PHA2300

  Effekt 700 W, keramik, två driftsätt, två munstycken, kalllufttillförsel. Pris från 1690 rubel. upp till 3390 rubel

  • Fördelar: byggkvalitet och beläggning, enkel hantering, förmåga att ta bort tänderna från borsten, hållbarhet, kompaktitet.
  • Nackdelar: lite ljud när du arbetar.

  Genomsnittligt betyg: 4 av 5.

  8. Philips HP8662

  Effekt 800 W, tre lägen, jonisering, kall lufttillförsel. Innehåller borste och nav. Pris från 1990 gnidning. upp till 35890 gnidning.

  • Fördelar: Den genomsnittliga effekten är utmärkt för frekvent användning, bekvämt ergonomiskt handtag, prisförhållande.
  • Nackdelar: med tiden fluff borstens borstar.

  Genomsnittligt betyg: 3.5 av 5.

  9. Philips HP8661

  • Fördelar: låg kostnad, funktionen för rotation av sladden, valet av olika lägen för läggning.
  • Nackdelar: dåligt lockar långt hår.

  Genomsnittligt betyg: 3 av 5.

  10. Polaris PHS 0746

  • Fördelar: Lätt, kompakt, bekväm för resor, lämplig för medelhårlängd.
  • Nackdelar: svaga fixeringsmunstycken.

  Genomsnittligt pris: 3 av 5.

  Varje tjej vill alltid se charmig och välskötta. Detta hjälper dig att köpa en hårtork - borstar. Analysera hur ofta du planerar att använda den, vilka bilagor som ska ingå för att passa hårets längd och struktur, vilka ytterligare funktioner som finns tillgängliga, läs recensionerna på Internet och välj vilken enhet som är bättre att köpa.

  Med rätt användning kan du enkelt ändra din bild och alltid se oemotståndlig!

  12 bästa hårtork - borstar

  Egenskaper i rankningen

  Vad är en hårtork? Detta är en universell termoanordning för hår av vilken längd som helst, vilket inte bara torkar, men gör ditt hår också bra. Det verkar som om dess möjligheter inte kännetecknar gränser - magnifika lockar, magnifika vågor, lätta krökningar, försiktigt vridna tips, rätade strängar och välskötta knölar. Tack vare kombinationen av en hårtork och en rund borste har styling blivit lättare än att hålla enheten i ena handen och kamma den andra, som vanligt tidigare. För sådana manipuleringar måste du kunna anpassa sig för att förhindra att tangenterna tränger samman. Men användningen av hårtorkskamrör ger inga problem, även bland nybörjare i den här verksamheten.

  De mest populära tillverkarna av hårtorkar på hemmamarknaden är:

  Vi presenterar dig rankningen av den bästa hårtorken. När du väljer en modell rekommenderar experter att ge företräde åt den hårtork som bäst motsvarar dina krav. Du borde inte betala för mycket för en modell med många munstycken, om du faktiskt bara använder en eller två av dem. Experter uppmärksammar följande aspekter av valet av hårtork:

  1. Roterande borste. Valet av en roterande pensel faller i dem vars hår är tjockt. Att lägga en sådan borste tar inte mycket tid och visar ett spektakulärt resultat.
  2. Munstycksdiffusor. Oumbärlig för att ge volym och pomp till tunt och svagt hår.
  3. Kort och tunn hatt. Designad för kort hår för att curla små trådar.
  4. Jonisering. Fen-combs med jonisering är utformade för att hantera det statiska håret.
  5. Curling tang. Låt dig effektivt krulla strängar av olika längder och diametrar.
  6. Rak borste för rätning. Dragar lockigt och styggt hår är inte sämre än att stryka.
  7. Indragbara kryddnejlika. Förekomsten av denna funktion bidrar till det faktum att långt hår är mindre förvirrad. Dessutom ökar curlinghastigheten krullarna.
  8. Vanliga plasttänder. Denna egenskap indikerar möjligheten att torka med kall och varm luft.
  9. Naturliga borstar. Sådana hårtorkar är mest föredragna för tunt och orubbligt hår.

  Vid tilldelning av positioner i toppräkningen beaktades följande:

  • användarrecensioner och expertutlåtanden;
  • antalet munstycken och funktioner;
  • kraftenhet.

  Bästa billiga hårstorkborstar

  Fen-combs från budgetsegmentet gjordes rättvist i rangordningen. Priset är inte en avgörande kvalitetsindikator. Funktionalitet, antal munstycken, antal hastigheter och temperaturomkoppling - det här är det som bestämmer enhetens kapacitet.

  3 Braun AS 530

  En mer avancerad version av Braun AS 330 hårtork är Braun AS 530-modellen. Genom att betala lite över 500 rubel. Du får mer avancerad funktionalitet: 3 värmemetoder, 3 lägen för luftflödesintensitet, kall luftmätningsläge (hjälper till att hålla stylingen under lång tid). Braun AS 530 är den enda hårtorken i vår översyn av det bästa som har funktion av ångfuktning. Ånga är känt för att göra styling enklare. Ånga styling bör dock också läras att använda, eftersom höga temperaturen av ånga kan påverka hårets tillstånd negativt.

  Enligt användarens återkoppling är de främsta fördelarna med AS 530 lämpliga munstycken, möjligheten att justera temperaturen, ångtillförselfunktionen. Enheten drar perfekt och överdriver inte håret. Detta är en av de bästa modellerna för tjockt hår av medellängd. Rekommenderas!

  2 Braun AS 330

  Den extremt enkla och bekväma hårtorken kan enkelt tillskrivas Braun AS 330-modellen. Braun har alla de bästa hårborstarna som presenteras i granskningen den svagaste utrustningen och funktionerna. Ingen joniseringsfunktion, ingen oberoende inställning av luftflöde och temperatur. Effekten är bara 400 watt. Munstyckets konstruktion är tillverkad av vanligt plast utan keramik.

  För priset - en av de lägsta. Men det här är inte fördelarna med Braun AS 330 hårtork. Nästan alla användare berömmer enheten för sin extremt tillförlitliga drift. 5-10 års intensiv användning av enheten påverkar inte hur mycket resurs- och läggkvaliteten är.

  1 Bosch PHA5363

  Nästan alla modeller av Boschs hårborstar står ut för sin snygga design, byggkvalitet, bra funktionalitet och överkomliga priser. Ett slående exempel är Bosch-modellen PHA5363. Av de övervägda alternativen är denna hårtork det billigaste - det genomsnittliga priset överstiger inte 2.500 p. (2016). Samtidigt, om man tittar på de tekniska specifikationerna, visar det sig att Bosch PHA5363 överträffar sina dyrare konkurrenter.

  Vad som specifikt kan identifieras i denna modell:

  • Oberoende justering av värme och luftflöde är en extremt bekväm funktion som gör det möjligt att bygga optimal temperatur och luftflöde för varje hårtyp. Den här funktionen har inte ens en hårtork från BaByliss, som kostar 2500 rubel. dyrare.
  • Ionisering - mättar håret med negativt laddade partiklar. Gör håret mer lysande, smidigt och lydigt.
  • Kold luftens funktion - kommer att spara stilen under en längre tid.

  Den enda nackdelen som fångar ditt öga när man tittar på tekniska specifikationer är torktumlarens kraft. Det är bara 700 watt, medan de flesta konkurrenter har en effekt på 1000 watt. Men du kan inte se mycket av skillnaden, eftersom hårdborstar med låg effekt rekommenderas för kort och inte mycket tjockt hår.

  Video recension

  Recensioner av hårtorken Bosch PHA5363 är 99% positiva. Användare noterar användarvänligheten av hårtorken (som den ligger i händerna), dess design, närvaron av ett stort antal lägen, rimligt pris och byggkvalitet. De mindre nackdelarna är buller, karakteristiska för de flesta hårtorkar och bristen på ett fall för lagring och transport av enheten.

  Den bästa hårtorken med roterande munstycke

  Automatiskt roterande munstycke - något som alla fashionistas saknade så mycket. Inte alla mästerliga färdigheter i svängande händer medan du torkar en hårtork. Denna borste underlättar processen med att stylera hår av någon längd - från kort till lång. Och det är av särskilt värde för olydiga och lockiga lockar.

  3 Philips HP8664

  Sortimentet av hårtorkborstar från Philips-varumärket är kanske den bredaste av alla tillverkare på marknaden. Men bland dem finns det alternativ som står klart ut mot den allmänna bakgrunden. Många bra recensioner finns om Philips HP8664 hårtork. Användare noterar hur maskinen fungerar på ett kvalitets sätt: det drar ut håret, nästan utan att skada dem, det är bekvämt att lägga i händerna. Efter regelbunden användning märker vissa en signifikant förbättring av hårets utseende.

  För relativt små pengar får du en 1000-watt hårtork med en keramisk beläggning av munstycken, en joniseringsfunktion, ett naturligt borstmaterial och en automatisk rotationsfunktion för munstycken (inte varje budgetmodell har något). Det enda som saknas är Philips HP8664 - oberoende inställning av värme och luftflöde. Även om det är möjligt, skulle priset på enheten vara helt annorlunda.

  2 BaByliss BAB2770E

  Den roterande hårtorken från Bebiliss har en speciell kärlek till fashionistas. Nyckeln till hennes framgång - rotation i två riktningar. Modellen blir kär vid första ögonkastet, mer exakt från studien av funktionella - två munstycken (40 och 50 mm), inbyggd joniserare, keramisk beläggning. Två-hastighet och två temperaturlägen, i kombination med en genomsnittlig effekt (800 W) säkerställer bekvämt arbete med hår av vilken längd som helst.

  Användare fokuserar på en roterande sladd, som praktiskt taget inte stör processen i läggning. En extra fördel med en hårtork är ett säkert tips. Modellen är utrustad med ett borttagbart filter. Recensionerna utvärderar positivt kapaciteten hos enheten och noterar att stilen är effektiv och långspelad. Långfristig fixering - fördelarna med flödet av kall luft.

  1 Rowenta CF 9421

  Hårdvaran från Roventa har ett roterande munstycke, vilket är den främsta konkurrensfördelen hos modellen bland analoger. Med hjälp av detta munstycke kommer någon frisyr att se mer volym och stil. Att lägga en kvadrat eller kaskad är inte längre svårt. Den kraftfulla enheten (1 000 W) ger tre möjliga temperaturförhållanden. Två munstycken med diametrar på 30 och 50 mm gör det mer variabelt att titta på frågan om stapling. Kallluftsalternativet ger fixering, och jonisering hjälper till att ta bort överskottsstatistik.

  Användarna i recensionerna noterar ett attraktivt resultat och enkel hantering av enheten. Både nybörjaren och den professionella kan använda denna hårtork. För det senare kommer ett plus att vara en hänglås, vilket sparar tid under arbete och lagring.

  De bästa hårstorkborstarna

  Kategorin hårtork kammer som har curling strykjärn i sin konfiguration är i hög efterfrågan. Diametern hos tången bestämmer tätheten hos krullarna. Beroende på tid och temperatur för exponering kan du göra både mjuka subtila vågor och uttrycksfulla lockar.

  3 REDMOND RMS-4301

  Redmond varumärket hårtork är en representant för hög effekt apparater (1000 W). Modellen ger en standard borste för torkning av vått hår och deras styling, liksom en curler. Gör graciösa lockar med hjälp som aldrig tidigare. Tack vare joniseringsfunktionen ser håret ut strålande och friskt, det lämnar överflödighet. En kraftfull ström av kall luft hjälper till att fixa den skapade frisyren.

  Tre uppvärmningslägen och två hastigheter - vad användarna speciellt gillar. Också i recensionerna nämns en sådan nyans av designen som närvaron av en slinga för att hänga enheten. Utan uppmärksamhet är inte den roterande sladden. I allmänhet anses denna hårtork vara funktionell och bekväm att använda.

  2 Scarlett SC-HAS73I09

  En av de bästa hårtork kam för curling - Scarlett. Det första som slår till är det demokratiska priset. Trots den låga kostnaden kännetecknas enheten av en rik uppsättning funktioner som inte är karakteristiska för hårtorkar för budgetsegmentet: 3 lägen, förmågan att leverera kallt luftflöde för att fixa stylingen och jonisering för att minska statisk laddning.

  Användare noterar att enheten är utrustad med en indikation - en ljussignal om att slå på, liksom en skyddande funktion mot överhettning. Hårtorken stängs av automatiskt så snart den når maximal temperatur, vilket minskar risken för brinnande hår. Roterande sladd underlättar installationen. Recensioner är fulla av entusiastiska åsikter om kvaliteten på permen. Standardborsten beter sig lika bra.

  1 Philips HP8668

  Ledare för kategorin hårtorkborstar - Philips. Denna modell har införlivat alla de funktioner som modekvinnor är intresserade av. Bland listan över munstycken förtjänar curling tongs särskild uppmärksamhet. Trots den relativt låga effekten hos enheten (800 W) klarar hårbottenborsten kvalitativt uppgiften att skapa vågor och lockar. En särskiljande egenskap är en hållbar keramisk-keratinbeläggning.

  Den inbyggda joniseraren spelar bra service, vilket tar bort överskott av statiken från håret, så att de skapade locken ser snävare och snyggare ut än på furrowed. Andra populära alternativ är nav och förmåga att leverera kall luft. Användarna rekommenderar modellen som kompakt och multifunktionell.

  Den bästa hårtorken för rätning

  Platta munstyckshårborstar avsedda för rätning. Enligt användarna är effekten av sådant hårdragning mycket bättre än efter användning av strykning. Strängar lägger hår till hår, medan de ser mer levande och ljusa ut.

  3 Philips HP8657

  Modellen från Philips kvalitetshår räter ut med ett plant munstycke. Det här är en förbättrad version av den tidigare Philips HP8664-hårtorken. Dess huvudsakliga skillnad är antalet luftflöde och temperaturlägen. Här är några fler. Även denna modell är att föredra eftersom buntet innehåller två praktiska munstycken: en munstycksdiffusor och ett munstycke-nav. Du kan antingen minska luftflödet till ett visst område i håret, eller omvänt försvinner.

  Distinguisher Philips HP8657 och möjligheten att ta bort borsthuvudet genom att trycka på en specialknapp. Detta kommer att vara användbart för komplex styling. Komplett med hårtork hittar du också ett fodral för transport av enheten. HP8664 har ingen sådan "lyx". För alla dessa tillägg måste betala 800 p. mer.

  2 Rowenta CF 8361

  Hårdvaran från Roventa kombinerar tre enheter samtidigt - det torkar, vikar och lockar. Bland möjligheterna till hår styling är en framträdande plats upptagen av rätningsfunktionen. Strängsträckningen utförs genom ett stort platt munstycke med tänder, toppade med bollar, vilket förhindrar skador på hårbotten och bidrar till en bättre fördelning av hår.

  Den kraftfulla modellen (1200 W) med ett nav kännetecknas av två temperatur- och tvåhastighetslägen. Ger kall luft. En stor plus användare anser möjligheten av jonisering, som är utformad för att ytterligare skydda håret, ta bort statisk elektricitet och få dem att lysa. Recensionerna beskriver positivt var och en av de fem munstyckena, som kallar modellen multifunktionell och pålitlig.

  1 BaByliss 2736E (2735E)

  Den absoluta ledaren bland de bästa hårtorkborstarna i vår recension är BaByliss 2736E från det kända franska varumärket. Den har allt du behöver för bekvämt arbete med hår styling:

  • 2 kombinationer av luftflöde och temperaturlägen
  • Kallluftsläge
  • Ioniseringsfunktion
  • Automatisk borstrotation
  • Borstens beläggning är gjord av keramik.
  • Kammen är gjord av naturliga borstar.

  Inkluderat är ett munstycke nav, ett munstycke för hårrätning (järn behövs inte längre). Hårtorken har också en strömindikator, vilket indikerar att enheten är inkopplad (ett slags skydd mot överhettning). Distinguisher BaByliss 2736E och förmågan att ta bort filtret för att rengöra det från damm, hår och andra föroreningar. Konkurrenskraftiga modeller i den här översynen har inte en sådan funktion. Tillverkaren stannar inte och sätter i ett fall med en hårtork för bekväm transport.

  Video recension av BaByliss 2736E

  Mycket positiv feedback om enheten kan höras från riktiga användare. BaByliss 2736E hårtork berömdes främst för sin rika förpackning och användarvänlighet. Alla gillar en stor roterande borste av naturlig borst, joniseringsfunktion, förmågan att torka med kall luft, förmågan att snabbt byta munstycket under drift. Nästan alla noterar närvaron av en praktisk portfölj där du kan sätta alla munstycken och enheten själv. "Med egna händer med en sådan hårtork kan du göra stylingen i stugan," säger vissa användare.

  Men bakom alla charmarna hos enheten ligger den enda stora nackdelen - det höga priset. För funktionalitet och europeisk kvalitet måste betala, inte mindre än 5.000 till 6.000 p. Det här är det högsta priset på hårdvarormodellerna vi överväger.

  Hårborste - En överblick över de bästa modellerna med bilder och priser

  Skapa en snygg och stilig styling, samtidigt som du torkar håret och ger dem ett välskött utseende, hjälper hårborttagborstar. Denna uppfinning har blivit helt enkelt oumbärlig för miljontals kvinnor runt om i världen! Nu är det mycket lättare att ta hand om ditt hår, och hemma kan du uppnå effekten av salong styling.

  Valet av hårtorkar är helt enkelt stort - nästan alla företag har utvecklat sin egen rad speciella munstycken och borstar. Det är ibland svårt att förstå detta sortiment, men vi kommer att försöka skapa en liten översikt över de mest populära produkterna inom området. Så, vad skiljer sig från en bra hårtorkborste, konsumentrecensioner och rekommendationer från tillverkarna själva.

  Grundläggande regler för användning av hårtork med munstycke

  Det första är att förvärva färdigheten. Många användare klagar på att användningen av en hårtork med en kam ger dem mycket problem, deras hår lyder inte och ständigt trasslas. Den viktiga punkten är processen att skaffa färdigheter att arbeta med en sådan hårtork. När allt kommer omkring kommer även den förstklassiga enheten att fungera och misslyckas om den inte hanteras korrekt. Därför är det nödvändigt att lära sig hur man korrekt använder en hårtork för hår styling med en roterande pensel - för detta finns det ett stort antal artiklar och träningsvideor på Internet!

  Hår ärenden. Många konsumenter noterar att dessa enheter är mycket enklare att använda för att utforma kort hår - upp till axlarna. Det är faktiskt mycket lättare att använda en hårtork med en borste på kort hår, men detta utesluter inte möjligheten att använda dem på långt hår. Den enda frågan är att förberedelseprocessen tar lite mer tid.

  Användning av stylingprodukter. Denna hårvård kosmetika är speciellt skapad för att underlätta processen med styling. Medel kommer att hjälpa inte bara att snabbt och enkelt skapa ett välskött utseende, men också för att skydda ditt hår från att torka ut, under lång tid för att behålla en lyckad styling i sin ursprungliga form.

  De mest populära modellerna av hårtorkar med en pensel

  På marknaden finns ett stort antal modeller av apparater för torkning och styling av hår. De är representerade av både kända varumärken och helt impopulära företag. I vår recension valde vi de bästa hårbortborstarna för parametrar som kvalitet, användarvänlighet och pris. Så vilka modeller är mest efterfrågade bland konsumenterna?

  BaByliss 2736 E

  Hårborste Babyliss 2736 E är väldigt lätt att använda. För en mängd olika hår ingår 4 bifogade bilagor, och naturliga borstar gör håret smidigt och silkeslen. Designers har försökt och skapat en mycket ergonomisk enhet, som också är utrustad med en bekväm kosmetisk väska för lagring och transport. Produkten har en lång livslängd och är utrustad med en garanti.

  Samtidigt kan ett antal nackdelar noteras - närvaron av endast 1 rotationshastighet, användningen av tillräckligt med varm luft för läggning, avsaknaden av en lämplig slinga för hängning. Dessutom kommer en sådan enhet inte att vara billig - i området 6000 rubel på internetbutikernas webbplatser.

  BaByliss AS120

  En annan modell av familjen BaByliss, som också gör ett utmärkt jobb med sina funktioner. 4 praktiska munstycken och en handväska för förvaring ingår i förpackningen. Med denna hårtork kan du göra styling utan att torka håret och ta bort effekten av fluffing.
  Några konsumenter har noterat det värdelösa av ett stort antal munstycken, som ofta helt enkelt inte används. Det är också möjligt att framhäva från nackdelarna att den keramiska beläggningen ofta inte tål värme och så småningom börjar spricka. Fläktar av högkvalitativ utrustning måste gaffla lite ut - den här modellen kommer att kosta cirka 5000 rubel.

  Scarlett IS-533

  Snygg design och en ganska lätt kropp gör denna fläkt till en praktisk sak. Enheten klarar sig bra med sina uppgifter, en borste med grova borststål tål även intensiv användning och tjockt hår. Särskilt attraktiv är priset på produkten - du kan köpa en hårtork borste för endast 1500 rubel.

  Till en låg kostnad har hårtorken lämpliga egenskaper - en svag motor klarar inte alltid särskilt tjockt hår, så borsten saktar ner och saktar ner. En annan besvikelse för konsumenterna var bristen på kallluftsläge med penselns rotation, vilket inte tillåter att fixa resultatet av läggandet. Ett ganska snabbt fel är möjligt, så var uppmärksam på tillgången på en garanti. Men för sitt pris hårtork är ganska utmärkt!

  Philips HP8664

  En sådan hårtork gör det möjligt för dig att snabbt och bekvämt utforma ditt hår, ta bort fjädrande tips, göra håret smidigt och glänsande, lägg till volymen. Satsen innehåller två borstar som roterar i två riktningar. I hårtorkläget tillhandahålls mild styling och jonisering för att skydda ditt hår. Prisköpsproduktens genomsnittliga inköp kostar 4000-4200 rubel, vilket är helt förenligt med den föreslagna kvaliteten.

  Bland bristerna kan man identifiera bristles snabbbrott - mjuka hår med tiden och med intensiv användning kan deformeras.

  Bosch PHA2662

  Hårtorken är bekväm för hemanvändning, men ger dig också möjlighet att skapa en välskötts styling på en lång resa, kompakt och mångsidig. Satsen innehåller tre munstycken och en praktisk väska för bärning. I hårtorkets driftsläge tillhandahålls kallluft, hastighetsförändringar och jonisering.

  Den största nackdelen med modellen är stark värme under drift, speciellt munstycksuppvärmningen. Dessutom ger modellen inte ett borttagbart filter vilket komplicerar underhållet. I genomsnitt är modellen på marknaden representerad i prisintervallet från 3 400 till 3 600 rubel.

  Bosch PHA5363

  Rimligt billigt, och denna attraktiva styler, som gör det möjligt för dig att snabbt lägga i vilket hår som helst. Modellen är utrustad med 2 hastigheter och 3 värmefunktioner. Enheten monteras ganska bra, skiljer sig i låg vikt och ligger bekvämt i handen. Om så önskas kan du hitta på marknaden för 2000-2300 rubel.

  Den låga kostnaden skapas också av modellens motsvarande egenskaper - en ganska låg effekt, en viss skillnad mellan beskrivningarna och själva produkten, ett ganska snabbt misslyckande av orsaker som inte överensstämmer med konsumenten.

  Braun AS 330

  Hårtorken är lämplig för att lägga små lockar, såväl som stora krullar, så att du snabbt kan lägga till volym och snyggt utseende. Modellen har 2 värmemetoder och 2 hastigheter. Satsen innehåller 3 munstycken av olika storlekar.

  Modellen ger inte fina små saker - jonisering och kallluft. Med tiden börjar hårdkroppens kropp värma upp betydligt, och vid intensiv drift tål det inte materialet och misslyckar munstycket. Ett sådant köp kostar i genomsnitt 2300-2700 rubel.

  Rowenta CF 9320

  Traditionell hårtork hårborste med alla nödvändiga funktioner - kall luft, jonisering, rotationsfunktionen för munstycken. Satsen innehåller 2 munstycken med olika diametrar. Utmärkt ergonomi gör det möjligt att bekvämt hålla hårtorken under styling.

  En av de största nackdelarna med produkten är dess vikt - för långvarig användning är modellen ganska tung, ibland blir händerna trött. I kallluftläget levereras en varm stråle, och temperaturen på alla driftsätten hos hårtorken är ganska hög, vilket kan skada håret och munstyckena. Kostnaden för enheten är cirka 2500-2700 rubel, vilket är helt i överensstämmelse med den visade kvaliteten.

  Panasonic EH-KA81

  Ett stort antal munstycken gör att du kan experimentera med sätt att stylera och torka hår. Munstycken är ordentligt fastsatta på höljet och sitter ordentligt på plats. Alla borstar är gjorda av silikon, vilket gör att du kan skydda hårbotten och förlänga deras livslängd avsevärt. Modellen är utrustad med 3 temperaturförhållanden och 3 arbetshastigheter. I detta fall kan allt detta nöje kosta cirka 1 500 rubel.

  Konsumenterna pekar på nackdelarna med en obekväm strömbrytare, som ibland provar införandet av ett annat hastighetsläge. De noterar också en stor rubbning med onödiga munstycken, som praktiskt taget inte används, och den tjocka storleken på väskan för lagring.

  Valera Turbo Style 1000 Tourmaline (603.01 / B)

  Konsumenterna högt berömmer högkvaliteten på denna hårtork, de noterar fullständig överensstämmelse med alla nödvändiga krav. Det gör att du kan skapa snygg styling, anpassa håret, ta bort fluffigheten. Modellen har en snygg design, ljus färg, enkelhet och användarvänlighet. En sådan hårtork kostar i genomsnitt 3000-3300 rubel, beroende på inköpsplatsen.

  Det finns praktiskt taget inga uppenbara brister, vilket inte är förvånande, eftersom den här modellen tillverkas med hjälp av schweizisk teknik. Vissa användare noterar endast uppvärmning av munstyckena under lång tid.

  Lamark LK-1245

  Borsten har en ljus design - ett snyggt handtag ser ljus ut och kommer omedelbart att locka uppmärksamhet. En ganska enkel enhet med en kapacitet på 1000 watt. Gör det möjligt att använda hårtorken i två lägen, torka bekvämt och stylera ditt hår. En sådan modell kostar idag cirka 1 500 rubel, vilket också kommer att glädja konsumenterna.

  Vissa konsumenter säger för mycket luftflöde, vilket torkar håret och hårbotten. Också inga speciella komfortborstefogar som är tuffa för mycket känsligt hår. Därför är det viktigt att vara uppmärksam på detta om ditt hår kräver mer noggrann vård.

  SUPRA PHS-2040N

  Användare noterar hårtorkens goda kraft, närvaron av funktionella bilagor som gör att du kan dra och stila ditt hår. Hårtork kan också användas för regelbunden torkning av hår, utan bilagor. I kallt läge levereras riktigt cool luft. Särskilt nöjd med att produkten är ganska billig - inköpet kostar upp till 1000 rubel.

  Nackdelarna med modellen är den låga stabiliteten hos borstarna - med intensiv användning och arbete med höga temperaturer, missar villi snabbt sitt välbekymrade utseende.

  Vitek VT-2378

  Denna modell präglas av en snygg design, en lyckad kombination av rosa och grå gamma, därför är det främst estetiskt nöje. För hela uppsättningen har ett bekvämt kardborreskydd skapats som gör att du enkelt kan lagra och transportera en hårtork. För att skydda håret och jämnt fördela värmen, ger modellen en keramisk munstycke, liksom luftjonisering. Allt detta kommer att skydda håret under styling.

  Bland bristerna i modellen kan identifieras en ganska bräcklig roterande mekanism, som ofta bryts även vid tillfällig användning. Men för sitt värde är hårtork ganska anständigt.

  Var man ska köpa en hårborste

  Ett stort sortiment av hårvård och styling utrustning erbjuds av många onlinebutiker, AliExpress hemsida och liknande marknadsplatser. I varje stad erbjuder de glittrande fönstren i köpcentrum ett stort utbud av varor. När man köper hårtorkar är det viktigt att inte bara ägna sig åt modellens egenskaper utan också till säljarens tillförlitlighet. För att göra detta, var uppmärksam på följande saker:

  • Förpackningen måste överensstämma med innehållet, vara intakt och utan skada.
  • Varans fullständighet anges i anvisningarna och måste motsvara exakt;
  • Enheten kan kontrolleras direkt på plats i affären eller i närvaro av en kurirleverantör genom att ansluta den till strömförsörjningen.
  • Varje säljare ger garanti för sin produkt - den kan variera beroende på varumärke, men är alltid närvarande. Standard ger minst 1 års garanti användning.

  Dessa enkla tips hjälper dig att undvika att arbeta med skrupelfria säljare och direkta bedrägerier som försöker sälja falska eller defekta varor.

  Om du behöver en pålitlig hårtork borste, kan konsumentrecensioner hjälpa till att förstå produktens grundläggande egenskaper. Men samtidigt har varje potentiell köpare sina egna önskemål om produktens kvalitet och funktionalitet. Därför finner varje modell av ett stort utbud av hushållsprodukter sin köpare. Efter noggrann marknadsundersökning kan du hitta en hårtork som passar dig, vilket motsvarar dina förväntningar när det gäller pris och kvalitet på jobbet.

  video

  Titta på videon hur man gör hårkrullar med en pensel

  Titta på videon: Rowenta Brush Activ CF9320 Hårtork styling

  Betyg hår hårtork borstar 2018

  Rent, snyggt och professionellt stylat hår förvandlar vilken kvinna som helst, men dagliga besök på frisören tar mycket tid och ansträngning, och många har inte råd. Att se fantastiska och oemotståndliga, vackra damer hemma utföra en rad förfaranden för vård av hår och hår styling.

  Det här är inte en lätt uppgift att ha specialiserade enheter, varav en är en hårtork med hår styling funktion, som framgångsrikt används inte bara av kvinnor, men också av företrädare för den starka hälften av mänskligheten. Mångfalden av dessa enheter är ganska stora, så vi valde de mest populära och framgångsrika modellerna, gör ett betyg av hårtork 2018, de styrkor och svagheter som vi kommer att diskutera i den här artikeln.

  Hårtork: funktionalitet och fördelar

  Till att börja med, låt oss undersöka vad den här enheten är i sig, hur den ordnas, vilken är den största fördelen och vilka funktioner den utför.

  Hårtork - En modern elektrisk apparat som producerar torkning av hår med varm luft och lägger på samtidigt. Denna multifunktionella enhet, bekvämt placerad i ena handen, utför funktionen av flera frisörredskap på en gång: direkt en hårtork för att torka håret, en rund pensel för att kamma och ge volymen, och även krulla tang för långa lockar.

  Användningen av denna moderna enhet har ett antal obestridliga fördelar, inklusive:

  • avsevärt minskar tiden för läggningsprocessen vilket otvivelaktigt gör den här enheten oumbärlig i morgonhoppet.
  • främjar snabbtorkning och sätter in en ordentlig sorts lång och tätt hårhår;
  • oumbärlig när man arbetar med lockigt hår
  • enkelt och snabbt bildar voluminösa smällar eller lyxiga krullar;
  • universell i bruk (kan användas av både kvinnlig och manlig del av befolkningen);
  • bekvämt (frigör den andra handen för nödvändiga manipulationer med hår);
  • utför mild styling med en ström av varm luft, i motsats till ploek och multi-styler;
  • perfekt anpassar styggt lockigt hår;
  • lätt att använda och underhålla
  • bekvämt att resa;
  • såld till ett överkomligt pris.

  Således stylar ditt hår med en hårtork, du kommer inte längre att möta svårigheterna med detta förfarande och spenderar för mycket tid och ansträngning på den. Även den mest olydiga och svåra att sätta lockigt hår på vanliga sätt kommer att dämpa den här moderna enheten.

  I vår artikel kommer den bästa håretorkaren 2018 att beskrivas, vilket tog de bästa platserna i betyget tack vare den framgångsrika funktionaliteten, attraktivt pris, utmärkt kvalitet, hög prestanda och många godkännande av konsumentrecensioner.

  Var uppmärksam på detaljerna och gör rätt val.

  När du väljer den här specifika enheten, som framgångsrikt kombinerar funktionen av blåstorkning, curling curling, borstning och utjämning, bör du vara uppmärksam på funktionerna i arbete, kraft och utrustning för varje modell.

  Mängden munstycken och metod för deras fastsättning. Funktionaliteten hos enheten kan expanderas eller minskas på grund av närvaron eller frånvaron av munstycken. Om du använder en hårtork har du möjlighet att köpa någon form, storlek och diameter behöver du en rund eller platt borste. När du köper en hårtork bör du därför uppmärksamma denna viktiga punkt i förväg och bestämma vilken munstycke som behövs i ditt fall. Ofta används bara ett universellt munstycke med medel diameter, men om du gillar olika, rekommenderar vi att du söker efter enheter med flera typer av munstycken med olika diametrar (från 18 till 50 mm). Deras utbyte bör vara bekvämt och fästa tätt. Dyra kopior är utrustade med roterande munstycken.

  Ström. En viktig aspekt i valet är instrumentets effektindikator. Om du är ägare till kort, mjukt, långt och sparsamt hår av "barnslig" typ, bör du vara uppmärksam på låg effektenheter med en effekt från 300 till 400 W. Hög effekt apparater upp till 800 watt rekommenderas för dem som naturligtvis har tjockt och tätt hår. Men i detta fall är det kontraindicerat för att de ska torka vid maximala tillåtna temperaturvärden och luftflödeshastigheter för att undvika skador på håret. Enheter med minimal effekt har ett bekvämt handtag och den mest kompakta av allt.

  Värme och lufthastighet. Antalet av dessa parametrar (1-3 / 1-2) och närvaron av funktionen att leverera kall luft ökar effektiviteten, bekvämligheten med torkning och styling, men ökar samtidigt produktens kostnad. Valet är ditt.

  Täcker material och råmaterial för borst. Det borde ge fördelarna med turmalin och keramiska beläggningar och borstar att välja i enlighet med behovet av ditt hår.

  Ergonomiska funktioner, design och extras. När du väljer en enhet måste du ta hänsyn till form, massa, storlek, handtagets diameter och platsen för de aktiva knapparna för varje modell separat. Färg och designlösning är också viktigt.

  Kostnad. Denna parameter beror på den specifika modellen, utrustningen och funktionaliteten hos munstycken, lägen och arbetsförmåga. Varumärket ökar också kostnaden för produkten när den är lika med andra egenskaper.

  Topp 5 bästa hårtorkborstar 2018

  5: e plats - Hårtork Polaris PHS 0746 Lilac / Metal Silver

  Denna 700 W hårtork är utformad för att utföra en samtidig hårtorkning och frisyrprocedur. Enheten är utrustad med två munstycken (styling kam och transformerande borste för att ge volymen). Kontrollen av apparaten genomförs genom att växla mellan de tre värmemodellerna och lufttillförseln.

  • har en liten massa (240 gram);
  • utrustad med ett säkerhetssystem mot eventuell överhettning;
  • tillverkad av miljövänlig och hygienisk plast;
  • utrustad med en speciell slinga för hängande;
  • har hög effekt
  • bekväm ledningslängd (1, 8 meter);
  • Ett års garanti från tillverkaren
  • ett brett spektrum av färger;
  • kompaktitet och lätthet;
  • snygg design.

  • otillräckligt antal munstycken (2);
  • ingen joniseringsfunktion

  4: e plats - Hårtork-borste Scarlett SC-HAS73I09

  Denna 800-watt-enhet, utrustad med en uppsättning munstycken med 4 enheter för att torka (ett nav), räta ut krökta krökningar, släta krullar och ge maximal volym, har framgångsrikt använts av många tjejer för att skapa de mest snygga frisyrerna. Den användbara joniseringsfunktionen hjälper till att mätta håret med negativa joner och eliminera elektrifiering, vilket leder till att de stärks och upprätthåller ett hälsosamt och välvårdat utseende. Den har två lägen för luftflödesreglering.

  • den är färdig med ett stort antal munstycken;
  • jonisering;
  • utrustad med automatisk avstängningsfunktion vid överhettning;
  • Fästning av en ledning på gångjärnen, förhindrande av rörelse
  • arbetar i kylningsläge
  • har en genomsnittlig vikt (360 gram).

  • ledning av otillräcklig längd (1, 65 meter);
  • två lägen av lufttillförsel.

  3: e plats - Hårdborste Braun AS 530 MN Black

  "Golden mean" i vårt betyg är med rätta ockuperat av denna kraftiga (1000 W) och pålitliga anordning för styling och torkning av hår, som kan skapa en felfri frisyr på bara fem minuter. En innovativ ångtillförselfunktion hjälper till vid styling av torrt hår och en ström av kall luft kommer att fånga den färdiga bilden. Närvaron av tre munstycken av olika storlek och funktionalitet gör det möjligt att genomföra experiment med stilar och typer av frisyrer, skapa stora eller små krullar eller en otrolig volym. Noggrann vård för håret garanterar tre temperatur- och luftförhållanden, vilket utökar utbudets möjligheter.

  • ett stort antal munstycken av olika funktion och diameter;
  • sil för att förhindra fläck och skada på håret;
  • hög effekt enhet;
  • två års garanti från tillverkaren;
  • slingor för att hänga på handtaget och produktets kropp;
  • lång (2 meter) roterande sladd;
  • liten vikt (250 gram);
  • överhettningsskydd
  • ångfuktningsfunktion;
  • kall luftfunktion.

  • Den är utförd i en färg (svart);
  • stor (ca 30 cm);
  • obekvämt när man slår på "kall luft"
  • utskjutande ångtillförselrör.

  2: a plats - Hårtork-borste Philips HP8657 / 00

  Denna kraftiga (1000 W) och multifunktionella hårtork borstar föregår vinnaren av vårt betyg på grund av närvaron av keratin-turmalinmunstycken som täcker en noggrann och snabb styling för vilken hårtyper som helst. En mängd munstycken med 5 enheter som ingår i satsen ger dig gott om möjligheter att skapa de mest invecklade bilderna: Rätning av envis och fluffigt hår, skapandet av stora lock och små lockar. Förpackningen innehåller en munstyckskoncentrator för en smal riktningspåverkan på hårområdet och skapar dess individuella nyanser.

  • hög effekt enhet;
  • turmalinbeläggning.
  • ett stort antal munstycken, inklusive en ovalformad massageborste;
  • garantiperiod på 2 år
  • funktionen av jonisering och tillförsel av kallt luftflöde;
  • lång roterande sladd;
  • Förekomsten av ett plastskyddande galler;
  • Funktionen att dra tänder för bekvämt hårborttagning;
  • bekväma gångjärn för hängande;
  • snygg design.

  • stor vikt (750 gram);
  • minimitemperaturförhållanden (2);
  • mono färg (lila);
  • otillräcklig ljudisolering
  • breda partingborstar.

  1: a plats - Babyliss BeLiss borstar 2736E hårtork

  Bestämning av den bästa hårtorken för torkning och styling av hår, vi kommer att välja denna originella nyhet med maximala effektparametrar på 1000 watt. Fyra olika munstycken av naturligt borst ingår i enhetspaketet. Du kan förtorka håret med en speciell koncentratorfäste. Med hjälp av ergonomiska designmunstycken med innovativa keramiska tänder och ett speciellt hårspänningsstyrsystem kan du snabbt och enkelt rätta håret från rötterna till spetsarna. Twisting hår med en keramisk borste, du är föremål för bildandet, och med funktionen att leverera kallt luftflöde, kan du snabbt slutföra stylingen.

  • olika munstycken;
  • Keramiska beläggningsmunstycken som skyddar mot överhettning;
  • Joniseringsfunktion, ger jämnhet och glans
  • två-vektor munstyckesrotation i automatiskt läge;
  • roterande sladd med optimal längd;
  • utmärkt montering utan luckor och luckor;
  • fall för transport.

  • anständig vikt (430 gram);
  • ganska hög kostnad.

  slutsats

  Sammanfattningsvis vad som har skrivits kan man säga att alla betraktade elektriska apparater har användbara funktioner (torkning, rätning, krullning och volym) som är anslutna i en enhet. När du väljer önskad modell av en hårtork är det viktigt att överväga dina individuella behov och smaker, samt de nödvändiga egenskaperna och parametrarna för produkten. Välj ett budgetalternativ med ett minimum av möjligheter eller håll dig på en dyr produkt med många funktioner och bilagor - du bestämmer dig!

  Vad mer bör uppmärksamma frågan om inte bara skönhet, utan även hårets hälsa? Behöver torka - Välj en bra hårtork, du måste curl - välj rätt elektriska tang. Tja, om du behöver bli av med dem plötsligt på vissa ställen - var uppmärksam på vårt betyg på epilatorer.  Nästa Artikel
  Varför började håret att krulla och varför stannade de plötsligt?