Hårtork - en borste som är bättre, betyg av de 10 bästa modellerna enligt kundrecensioner


Hårtork - en borste eller en roterande hårtork visade sig på hyllorna i våra butiker inte så länge sedan. Men omedelbart vann många kunders kärlek och mycket positiv feedback. Och det här är inte förvånande, för med hjälp av den här lättanvända enheten kan du göra ditt hår som i en professionell salong utan att spendera mycket tid på denna process och avsevärt spara familjebudgeten.

Ett val - en tråd eller trådlös hårtork borste. Funktionell redundant?

Spendera mycket tid på vägen, jag bytte ut den skrymmande hemmet hårtorken med en bekväm och kompakt hårtorkborste.

Det första som hon borstade för sig var en trådlös hårtork. Jag blev förvirrad av den lilla kraften som kräver frekvent laddning, minimal funktionalitet och bristen på flyttbara munstycken.

Alternativen som fungerade från elnätet visade sig vara många.

Huvudpunkterna i urvalet var:

 • Kompaktitet och inte mycket vikt
 • ergonomi;
 • makt (jag vill inte spendera extra tid)
 • utbytbara munstycken för val av valmöjligheter;
 • möjlighet att välja lufthastighet och temperatur.

Trevliga bonusar var: keramisk beläggning och jonisering.

Den valda Remington AS 1220 hade imponerande parametrar: hög effekt, en uppsättning munstycken och även en resväska.

Jag finner valet framgångsrikt, men funktionaliteten visade sig vara överflödig för mig. Berömningen av keramisk beläggning är svår att uppskatta. Situationen med jonisering verkar vara liknande - tills utseendet på denna funktion var det helt enkelt inte medvetet om behovet av att avlägsna statisk spänning.

Jag använder bara stora borstar, resten av munstyckena är inte användbara i mitt fall.

Imponerande kraft, bra ledning och bekväma knappar.

Inte för länge sedan gjorde jag en kort hårklippning och började bli van vid stylers med automatisk rotation. Lutar sig mot en 3-i-1 Philips HP8668

Val av kraft och munstycken

Det är nödvändigt att välja en hårtork borste med makt - detta är en av de viktigaste egenskaperna. Det beror på maximal uppvärmningstemperatur och lufttillförselns kraft. För bildandet av hår behöver inte mycket hög effekt, tillräckligt och 600 watt. Om mer - bra för torkning av vått hår. OBS också värme temperaturen. Ju mer det blir - ju snabbare det kommer att torka och sätta hår. Det finns också några stylers som tar bort statisk elektricitet.

Munstycken på hårtorken ska väljas med önskad effekt. De kommer i olika diametrar, det beror på vilken typ av krullar du vill få. Till exempel: elastiska små vågor, fria breda vågor, raka strängar, spiraler och så vidare. Dessa resultat kan erhållas med hjälp av tång, värmehänder och borstar. Det finns också ett munstycke för att avlägsna misslyckat hår, för att skapa vågor behöver du en komponent med en korrugering. Det finns också ett munstycke för bildandet av horisontella och vertikala krullar.

Ovanstående munstycken är de vanligaste, användbara och värda pengarna. Alla andra är inte så viktiga, för inte många använder dem eller bara en annan variation och ett dyrt pris på det som skrivs ovan.

Om jag köpte stylisten nu skulle jag välja företaget Rowenta. Utmärkt prestanda: 1000 watt kraft, lång sladd, olika munstycken. Mycket positiv feedback och order, rimligt pris.

Hårtork med roterande pensel för lockigt hår

Mitt hår är väldigt lockigt: Jag hade regelbundet att dra det med en vanlig hårtork och alla typer av strykjärn. Denna övning var tråkig och ledde inte alltid till ett spektakulärt resultat. Jag har länge drömt om en enhet som själv skulle göra det här rutinarbetet. När i stormarknaden kom jag över en modell med en roterande borste Rowenta BRUSH ACTIV, förvärvad utan att tänka. Anmälan till konsulten att produkterna av en sådan plan är kortlivade på grund av de roterande munstyckena hindrade mig inte.

Min modell är kinesisk, men det påverkar inte dess funktionella egenskaper. Fördelarna med torken visade sig vara större än nackdelarna:

 • Ett par penslar med polär diameter ingår i förpackningen: de hanterar helt enkelt skapandet av basvolymen på krullarna i kontrastlängden;
 • Joniseringsalternativet neutraliserar den statiska effekten - håret sticker inte ut mot sidorna, eftersom de inte elektrifierar. Frisyren får en strålande spegelglans efter vanlig torkning - det är inte nödvändigt att använda mousses, skum och balm för styling;
 • enheten är viktlös och bekväm - handen blir nästan aldrig trött.

Jag har varit vänner med min Roven i nästan ett decennium. Under denna tid avslöjade och skadan av hennes karaktär:

 • borstfästanordningar sitter ner och avlägsnas endast med en viss (ibland betydande) ansträngning och närvaron av fingerfärdighet;
 • temperaturregulatorn är fortfarande ute av ordning.

Nu fungerar min skönhetsmaskin endast i läget för låg värme, men bär fortfarande status som en personlig frisör och allierad i striden om skönhet.

Modellen är lakonisk och balanserad: det finns inget överflödigt i det och all funktionalitet har utvecklats till gagn för konsumenten. Det är svårt att föreställa sig att det finns hårtork, bättre än det här.

Hårtork för hår styling

Hårtork - borsten är effektiv för styling på både kort och långt hår.

Det kombinerar effektivt funktionerna i flera vårdapparater. Efter att ha köpt en sådan enhet behöver du inte längre ett elektriskt krusjärn, hårkrullare och ett strykjärn. Ge kort hårvolym och pomp, lägg långt hår i vackra mjuka krullar eller gör en klassisk slät frisyr - med alla dessa uppgifter kommer den roterande hårtorken att klara sig bra.

På grund av den höga populariteten hos denna enhet började nästan alla större tillverkare av hushållsapparater att producera den. Hur man förstår olika modeller, vilken hårtork med roterande borste är bättre? Låt oss försöka lista ut det.

Principen för hårtorken - borsten är att rotera munstycket. Det finns modeller där rotationen startar automatiskt, tillsammans med hårstorkens början. Och det finns de där det finns en mekanism som tillhandahålls separat från lufttillförseln. Det är lämpligt att använda sådana modeller som autonoma enheter för torkning.

Hur man väljer en hårtork borste: 7 regler

Om du vill att enheten ska fungera så länge som möjligt och inte orsaka skador på ditt hår, var uppmärksam på följande egenskaper:

 1. kraft är huvudparametern som bestämmer enhetens funktion, vilket påverkar luftflödet och temperaturen på dess uppvärmning. Vanligtvis är hårdförbrukningens kraft med en roterande borste i intervallet 400 till 1100 watt. Innan du köper bestämmer du hur ofta du ska använda hårtorken och för vilket ändamål? Från detta beror på hur kraftfull den modell du behöver köpa. För att lägga till volym och lätt styling är 400-600 W tillräckligt. Och om du planerar att ständigt torka och krulla långa krökar, måste du ta enheten starkare - från 1000 W;
 2. tillverkningsmaterial. Det är bättre att välja en hårtork, där munstyckets kropp har en keramisk beläggning. Denna typ av material bidrar till en mer enhetlig uppvärmning av hela ytan och mer noggrant interagerar med håret;
 3. driftsättet är hastigheten på den blåsta luften och rotationen av borsten. Välj en modell utrustad med flera lägen. Då kan du välja den som passar ditt hår beroende på längd och tjocklek.
 4. munstycke. Jo, allting är enkelt - ju mer munstycken, desto fler möjligheter till experiment med deras utseende. Vanligtvis finns flera runda munstycken för olika hårlängder, plana borstar för utjämning av krullar och krullningsstrykjärn ingår i satsen för hårtorken. Innan du köper, var noga med att kontrollera styrkan att fixera munstyckena på handtaget på hårtorken. Om de håller sig svagt, hänger eller flyttar - det är bättre att inte ta en sådan modell.
 5. Hjälpfunktionerna är en mycket viktig egenskap, eftersom det möjliggör minimering av skadorna mot exponering för varm luft på håret och underlättar stylingsprocessen. Sådana funktioner innefattar jonisering, förmågan att leverera kall luft och ångfuktning. Vid jonisering utsätts hår för negativt laddade partiklar, vilket minskar statisk elektricitet. Som ett resultat blir de släta och silkeslen. Kall luft appliceras i slutet av läggningen, för att fixa resultatet. Fuktgivande med ånga hjälper till att rätta håret väl och gör det mer lättsamt.
 6. mat. Det finns två typer av modeller - de som drivs från elnätet och körs på batterier. Om du väljer en vanlig trådmodell, se till att ledningslängden inte är mindre än 1,8 m. Det är mer lämpligt att använda enheter som har en ledning i form av en spiral - i det här fallet kommer det inte att krulla runt handtaget och störa ditt arbete med enheten. Batterimodeller är praktiska när du reser och reser där det inte finns möjlighet att använda el. Var uppmärksam på om en laddare ingår
 7. tillbehör. Tja, när modellen innehåller en plastbehållare eller påse för tillbehör. Detta gäller särskilt för modeller där naturliga material användes vid tillverkning av borstar. Sådana bilagor kräver speciella lagringsförhållanden. Annars bryts borsten snabbt och fluffar, vilket ytterligare komplicerar bearbetningsprocessen.

Korrekt styling

Det räcker inte att välja en bra hårtork - borste.

Om du vill få önskat resultat och njut av reflektionen i spegeln, när du använder enheten följer du några regler:

 • Välj rätt driftsätt. Tätt och långt hårtorkat och krulla i högre hastighet. Det här är vanligtvis den andra knappen. För att ge volymen av hår från kort hår är det tillräckligt att tillämpa det första läget.
 • Vrid inte strängarna för brett. I det här fallet kommer curlsna inte att ta en vacker form, som en del av håret glida bara vid torkning. Optimal att ta strängar på 5 - 7 cm breda;

 • hårtorken - en borste för kort hår är en universell assistent när hon ger frisyrpompen. Använd munstycken med medelstor diameter. Ta tag i trådarna som börjar från toppen av ditt huvud och vind den i olika riktningar. Således syns frisyren och naturligheten i frisyren;
 • i många modeller ingår munstycket - koncentratorn i förpackningen. Innan du använder borsten som lyfter håret på rötterna, torka dem med en hårtork med ett nav. Då kommer pompeffekten att vara längre;
 • linda slingan, värm den i några sekunder. Kom ihåg att ju mer kraft håret har desto snabbare och intensivare värmer det upp. Förvara inte längre än nödvändigt för att undvika att skada håret.
 • munstycken med naturliga borst är mer försiktiga på håret, förstör inte deras struktur, gör dem mjukare och skinnigare;
 • Om du är ägare till naturliga krullar, välj en modell med ett munstycke - en diffusor;
 • glöm inte att när du använder en hårtork - värms borstmunstycket till höga temperaturer. När du styler ditt hår, behandla dem noggrant så att du inte utsätter dig för risken för brännskador.
 • Om du, efter att ha studerat alla tekniska detaljer, fortfarande inte kan välja en hårtork borste - för hår, var uppmärksam på kundrecensioner, som redan har uppskattat denna gadget på jobbet och gjort en personlig åsikt.
 • Betyg av de mest sålda modellerna

  1. Philips HP8664

  Hårtork - borste med en effekt på 1000 W, keramisk beläggning och automatisk rotation av munstyckena. Ytterligare funktioner inkluderar jonisering och möjligheten att välja lufttillförselhastighet. Pris från 3549 gnidning. upp till 5390 rubel

  • Fördelar: högkvalitativa montering, borstar kan rotera i olika riktningar, förvirra inte håret, ger långsiktig styling.
  • Nackdelar: De flesta användare hittas inte.

  Genomsnittligt betyg: 5 av 5.

  2. Braun AS 530

  Power 1000 W, tre värmemoder, kallluft och ångfuktning. Pris från 2820 rubel. upp till 4599 rubel

  • Fördelar: hållbarhet (vissa kunder använder denna modell i mer än 6 år), funktionalitet, lätt vikt. Idealisk för kort eller medium hår. Funktionen av ångfuktning underlättar styling av tunt, fläckigt hår, vilket gör dem mer lätta.
  • Nackdelar: De flesta användare hittas inte.

  Genomsnittligt betyg: 5 av 5.

  3. BaByliss 2736E

  • Fördelar: byggkvalitet och material, hållbarhet. Dysorna är borstar med naturliga borstar, vars användning ger håret en naturlig glans och jämnhet. Förekomsten av ett förvaringsfall, respekt för håret, kan användas som en vanlig hårtork.
  • Nackdelar: De flesta användare hittas inte.

  Genomsnittligt betyg: 5 av 5.

  4. Philips HP8656

  Power 1000 W, keramisk beläggning, tre driftsätt, jonisering, kall luftflöde, fem munstycken med naturliga borstar, nätsladd 2 meter. Pris från 3100 rubel. upp till 5490 rubel.

  • Fördelar: ett sätt att noggrant torka, multifunktionalitet, ett stort antal munstycken, en platt borste - en kam för torkning och joniserande hår, närvaro av en handväska för förvaring, högkvalitativt kroppsmaterial.
  • Nackdelar: litet buller på jobbet, tungt.

  Genomsnittligt betyg: 4.5 av 5.

  5. Rowenta CF 9320

  • Fördelar: användarvänlighet, tjockleken på munstyckena säkerställer de perfekta locken på långt hår, noggrann åtgärd, drar inte ut och klämmer inte håret.
  • Nackdelar: inte tillräckligt kalltemperatur i "kall luft".

  Genomsnittligt betyg: 4.5 av 5.

  6. Braun AS 330

  • Fördelar: bra effekt av basal volym, lång strömsladd (2 m), smälter inte håret, det fungerar tyst.
  • Nackdelar: Inget joniseringsläge.

  Genomsnittligt betyg: 4.5 av 5.

  7. Bosch PHA2300

  Effekt 700 W, keramik, två driftsätt, två munstycken, kalllufttillförsel. Pris från 1690 rubel. upp till 3390 rubel

  • Fördelar: byggkvalitet och beläggning, enkel hantering, förmåga att ta bort tänderna från borsten, hållbarhet, kompaktitet.
  • Nackdelar: lite ljud när du arbetar.

  Genomsnittligt betyg: 4 av 5.

  8. Philips HP8662

  Effekt 800 W, tre lägen, jonisering, kall lufttillförsel. Innehåller borste och nav. Pris från 1990 gnidning. upp till 35890 gnidning.

  • Fördelar: Den genomsnittliga effekten är utmärkt för frekvent användning, bekvämt ergonomiskt handtag, prisförhållande.
  • Nackdelar: med tiden fluff borstens borstar.

  Genomsnittligt betyg: 3.5 av 5.

  9. Philips HP8661

  • Fördelar: låg kostnad, funktionen för rotation av sladden, valet av olika lägen för läggning.
  • Nackdelar: dåligt lockar långt hår.

  Genomsnittligt betyg: 3 av 5.

  10. Polaris PHS 0746

  • Fördelar: Lätt, kompakt, bekväm för resor, lämplig för medelhårlängd.
  • Nackdelar: svaga fixeringsmunstycken.

  Genomsnittligt pris: 3 av 5.

  Varje tjej vill alltid se charmig och välskötta. Detta hjälper dig att köpa en hårtork - borstar. Analysera hur ofta du planerar att använda den, vilka bilagor som ska ingå för att passa hårets längd och struktur, vilka ytterligare funktioner som finns tillgängliga, läs recensionerna på Internet och välj vilken enhet som är bättre att köpa.

  Med rätt användning kan du enkelt ändra din bild och alltid se oemotståndlig!

  Hur man väljer den bästa hårtork, curler och tang

  Det finns inget universellt recept på en idealisk hårtork eller varmläggningsanordning. Men det finns flera referenspunkter som är värda att uppmärksamma när de väljer. Vi rådfrågade med proffs och gjorde en liten checklista som du säkert kan gå till affären.

  Hjärnstenen i något köp. Om det är obegränsat är din sökning över. Kom ihåg världens dyraste hårtork Dyson? Förra året utlöste han uppvärmda debatter, men nu är alla - både frisörer och vanliga användare - överens om att han är värd sina pengar. "Det är otroligt lätt (600 g), tyst, ergonomiskt och med ultramoderna funktioner som automatisk temperaturkontroll av foderet", medger Elena Tokmakova, huvudpunktstylisten. De som inte är redo att ge en sådan summa för en hårtork, rekommenderar Elena att uppmärksamma Philips, Bosch, Braun, Rowenta och semi-professional Babyliss och Valera.

  Den viktigaste delen av hårtorken är av två typer: AC och DC. "Professionella modeller är utrustade med en AC-motor, som förlänger enhetens livslängd under lång tid," säger Julia Vasilkova, en specialist inom skönhetskategorin. Den uppenbara nackdelen är vikten av en sådan anordning: de behöver även sina händer. Utgången är en lättare likströmsmotor. För hemmabruk varje 2-3 dagar är det tillräckligt.

  Den optimala vikten av hårtorken är 500-600 g. I alla andra fall, gör dig redo att göra mer ansträngningar för att hålla enheten på vikt under lång tid.

  Mycket tvetydig parameter. Å ena sidan, desto mer kraft kommer håret uppenbarligen att torka snabbare. Stylist på skönhetsbaren "Tsveti" Julia Latysheva rekommenderar hårtorkar med en kraft på 2400 W, Elena Tokmakova anser att 1000-1400 W är tillräckligt för kort hår och 1600 W för långt och tjockt hår. Men vissa hårtorkar - med en AC-motor eller en speciell form av blad - med mindre effekt kan producera luftflöde med samma effekt som 2500-watt-monster. Du måste noggrant studera instrumentdokumentationen innan du köper.

  Det är helt enkelt: alla behöver jonisering. Kort sagt, det neutraliserar statisk elektricitet, håret minskar och skiner mer. Lyckligtvis är det nu svårare att hitta en hårtork utan jonisering än med den.

  Vanligtvis är bladens hastighet och temperaturen som enheten värmer upp luften reglerad i hårtorkar. Det nödvändiga läget är två temperaturregimer: kraftigare för snabbtorkning och mer känslig för lång stapling. Kall luft är användbar för dem som vet hur man fixar lockar till dem. Han hjälper också till att stänga hårvågorna och anpassa sin struktur, påminner om Lina Dembikova, konstdirektör på skönhetsbaren "Call me, baby!" Valet av hastigheter gör det möjligt för dig att justera enheten själv, men mellan oss är den helt valfri.

  Satsen ska ha två munstycken: en diffusor (för krullningar och vågor) och ett munstycke (för rätning). Resten av den onda.

  papiljott

  Karakteristiken hos curler (aka ployka) är diametern. "Storleken på krullen beror på den. Ju större det är desto större blir den resulterande vågan. Ju mindre desto mer elastiska krullningen är, berättar Elena Tokmakova. Det finns också så kallade koniska curlers, vars diameter är större vid basen och mindre i slutet. De låter dig få mer volym vid rötterna och mindre i slutet av strängen. De smalaste gardinerna är konstruerade för igenkännliga lockar i början av nittiotalet.

  Det kan vara keramiskt (det bästa i pris och kvalitet), titan (dyrare alternativ) och turmalin - det finns inslag av ädla metaller i det, och det förbättrar även hårstrukturen. Elena Tokmakova uppmanar att uppmärksamma de professionella enheterna Cloud Nine: deras stylister är täckta med sericin, vilket ger en glans vid varje användning. Kostnaden är lämplig men möjlig, och en sådan enhet kommer att fungera i flera år.

  Du behöver en temperaturregulator och en skärm på vilken information som visas. Den optimala temperaturen för läggning, enligt Yulia Vasilkova, är från 180 till 210 grader. I "Ring mig, älskling!" De föredrar relativ svalhet - 160-170 °. Men temperaturen över 230 ° - det här är hårets död.

  Betyg hår hårtork borstar 2018

  Rent, snyggt och professionellt stylat hår förvandlar vilken kvinna som helst, men dagliga besök på frisören tar mycket tid och ansträngning, och många har inte råd. Att se fantastiska och oemotståndliga, vackra damer hemma utföra en rad förfaranden för vård av hår och hår styling.

  Det här är inte en lätt uppgift att ha specialiserade enheter, varav en är en hårtork med hår styling funktion, som framgångsrikt används inte bara av kvinnor, men också av företrädare för den starka hälften av mänskligheten. Mångfalden av dessa enheter är ganska stora, så vi valde de mest populära och framgångsrika modellerna, gör ett betyg av hårtork 2018, de styrkor och svagheter som vi kommer att diskutera i den här artikeln.

  Hårtork: funktionalitet och fördelar

  Till att börja med, låt oss undersöka vad den här enheten är i sig, hur den ordnas, vilken är den största fördelen och vilka funktioner den utför.

  Hårtork - En modern elektrisk apparat som producerar torkning av hår med varm luft och lägger på samtidigt. Denna multifunktionella enhet, bekvämt placerad i ena handen, utför funktionen av flera frisörredskap på en gång: direkt en hårtork för att torka håret, en rund pensel för att kamma och ge volymen, och även krulla tang för långa lockar.

  Användningen av denna moderna enhet har ett antal obestridliga fördelar, inklusive:

  • avsevärt minskar tiden för läggningsprocessen vilket otvivelaktigt gör den här enheten oumbärlig i morgonhoppet.
  • främjar snabbtorkning och sätter in en ordentlig sorts lång och tätt hårhår;
  • oumbärlig när man arbetar med lockigt hår
  • enkelt och snabbt bildar voluminösa smällar eller lyxiga krullar;
  • universell i bruk (kan användas av både kvinnlig och manlig del av befolkningen);
  • bekvämt (frigör den andra handen för nödvändiga manipulationer med hår);
  • utför mild styling med en ström av varm luft, i motsats till ploek och multi-styler;
  • perfekt anpassar styggt lockigt hår;
  • lätt att använda och underhålla
  • bekvämt att resa;
  • såld till ett överkomligt pris.

  Således stylar ditt hår med en hårtork, du kommer inte längre att möta svårigheterna med detta förfarande och spenderar för mycket tid och ansträngning på den. Även den mest olydiga och svåra att sätta lockigt hår på vanliga sätt kommer att dämpa den här moderna enheten.

  I vår artikel kommer den bästa håretorkaren 2018 att beskrivas, vilket tog de bästa platserna i betyget tack vare den framgångsrika funktionaliteten, attraktivt pris, utmärkt kvalitet, hög prestanda och många godkännande av konsumentrecensioner.

  Var uppmärksam på detaljerna och gör rätt val.

  När du väljer den här specifika enheten, som framgångsrikt kombinerar funktionen av blåstorkning, curling curling, borstning och utjämning, bör du vara uppmärksam på funktionerna i arbete, kraft och utrustning för varje modell.

  Mängden munstycken och metod för deras fastsättning. Funktionaliteten hos enheten kan expanderas eller minskas på grund av närvaron eller frånvaron av munstycken. Om du använder en hårtork har du möjlighet att köpa någon form, storlek och diameter behöver du en rund eller platt borste. När du köper en hårtork bör du därför uppmärksamma denna viktiga punkt i förväg och bestämma vilken munstycke som behövs i ditt fall. Ofta används bara ett universellt munstycke med medel diameter, men om du gillar olika, rekommenderar vi att du söker efter enheter med flera typer av munstycken med olika diametrar (från 18 till 50 mm). Deras utbyte bör vara bekvämt och fästa tätt. Dyra kopior är utrustade med roterande munstycken.

  Ström. En viktig aspekt i valet är instrumentets effektindikator. Om du är ägare till kort, mjukt, långt och sparsamt hår av "barnslig" typ, bör du vara uppmärksam på låg effektenheter med en effekt från 300 till 400 W. Hög effekt apparater upp till 800 watt rekommenderas för dem som naturligtvis har tjockt och tätt hår. Men i detta fall är det kontraindicerat för att de ska torka vid maximala tillåtna temperaturvärden och luftflödeshastigheter för att undvika skador på håret. Enheter med minimal effekt har ett bekvämt handtag och den mest kompakta av allt.

  Värme och lufthastighet. Antalet av dessa parametrar (1-3 / 1-2) och närvaron av funktionen att leverera kall luft ökar effektiviteten, bekvämligheten med torkning och styling, men ökar samtidigt produktens kostnad. Valet är ditt.

  Täcker material och råmaterial för borst. Det borde ge fördelarna med turmalin och keramiska beläggningar och borstar att välja i enlighet med behovet av ditt hår.

  Ergonomiska funktioner, design och extras. När du väljer en enhet måste du ta hänsyn till form, massa, storlek, handtagets diameter och platsen för de aktiva knapparna för varje modell separat. Färg och designlösning är också viktigt.

  Kostnad. Denna parameter beror på den specifika modellen, utrustningen och funktionaliteten hos munstycken, lägen och arbetsförmåga. Varumärket ökar också kostnaden för produkten när den är lika med andra egenskaper.

  Topp 5 bästa hårtorkborstar 2018

  5: e plats - Hårtork Polaris PHS 0746 Lilac / Metal Silver

  Denna 700 W hårtork är utformad för att utföra en samtidig hårtorkning och frisyrprocedur. Enheten är utrustad med två munstycken (styling kam och transformerande borste för att ge volymen). Kontrollen av apparaten genomförs genom att växla mellan de tre värmemodellerna och lufttillförseln.

  • har en liten massa (240 gram);
  • utrustad med ett säkerhetssystem mot eventuell överhettning;
  • tillverkad av miljövänlig och hygienisk plast;
  • utrustad med en speciell slinga för hängande;
  • har hög effekt
  • bekväm ledningslängd (1, 8 meter);
  • Ett års garanti från tillverkaren
  • ett brett spektrum av färger;
  • kompaktitet och lätthet;
  • snygg design.

  • otillräckligt antal munstycken (2);
  • ingen joniseringsfunktion

  4: e plats - Hårtork-borste Scarlett SC-HAS73I09

  Denna 800-watt-enhet, utrustad med en uppsättning munstycken med 4 enheter för att torka (ett nav), räta ut krökta krökningar, släta krullar och ge maximal volym, har framgångsrikt använts av många tjejer för att skapa de mest snygga frisyrerna. Den användbara joniseringsfunktionen hjälper till att mätta håret med negativa joner och eliminera elektrifiering, vilket leder till att de stärks och upprätthåller ett hälsosamt och välvårdat utseende. Den har två lägen för luftflödesreglering.

  • den är färdig med ett stort antal munstycken;
  • jonisering;
  • utrustad med automatisk avstängningsfunktion vid överhettning;
  • Fästning av en ledning på gångjärnen, förhindrande av rörelse
  • arbetar i kylningsläge
  • har en genomsnittlig vikt (360 gram).

  • ledning av otillräcklig längd (1, 65 meter);
  • två lägen av lufttillförsel.

  3: e plats - Hårdborste Braun AS 530 MN Black

  "Golden mean" i vårt betyg är med rätta ockuperat av denna kraftiga (1000 W) och pålitliga anordning för styling och torkning av hår, som kan skapa en felfri frisyr på bara fem minuter. En innovativ ångtillförselfunktion hjälper till vid styling av torrt hår och en ström av kall luft kommer att fånga den färdiga bilden. Närvaron av tre munstycken av olika storlek och funktionalitet gör det möjligt att genomföra experiment med stilar och typer av frisyrer, skapa stora eller små krullar eller en otrolig volym. Noggrann vård för håret garanterar tre temperatur- och luftförhållanden, vilket utökar utbudets möjligheter.

  • ett stort antal munstycken av olika funktion och diameter;
  • sil för att förhindra fläck och skada på håret;
  • hög effekt enhet;
  • två års garanti från tillverkaren;
  • slingor för att hänga på handtaget och produktets kropp;
  • lång (2 meter) roterande sladd;
  • liten vikt (250 gram);
  • överhettningsskydd
  • ångfuktningsfunktion;
  • kall luftfunktion.

  • Den är utförd i en färg (svart);
  • stor (ca 30 cm);
  • obekvämt när man slår på "kall luft"
  • utskjutande ångtillförselrör.

  2: a plats - Hårtork-borste Philips HP8657 / 00

  Denna kraftiga (1000 W) och multifunktionella hårtork borstar föregår vinnaren av vårt betyg på grund av närvaron av keratin-turmalinmunstycken som täcker en noggrann och snabb styling för vilken hårtyper som helst. En mängd munstycken med 5 enheter som ingår i satsen ger dig gott om möjligheter att skapa de mest invecklade bilderna: Rätning av envis och fluffigt hår, skapandet av stora lock och små lockar. Förpackningen innehåller en munstyckskoncentrator för en smal riktningspåverkan på hårområdet och skapar dess individuella nyanser.

  • hög effekt enhet;
  • turmalinbeläggning.
  • ett stort antal munstycken, inklusive en ovalformad massageborste;
  • garantiperiod på 2 år
  • funktionen av jonisering och tillförsel av kallt luftflöde;
  • lång roterande sladd;
  • Förekomsten av ett plastskyddande galler;
  • Funktionen att dra tänder för bekvämt hårborttagning;
  • bekväma gångjärn för hängande;
  • snygg design.

  • stor vikt (750 gram);
  • minimitemperaturförhållanden (2);
  • mono färg (lila);
  • otillräcklig ljudisolering
  • breda partingborstar.

  1: a plats - Babyliss BeLiss borstar 2736E hårtork

  Bestämning av den bästa hårtorken för torkning och styling av hår, vi kommer att välja denna originella nyhet med maximala effektparametrar på 1000 watt. Fyra olika munstycken av naturligt borst ingår i enhetspaketet. Du kan förtorka håret med en speciell koncentratorfäste. Med hjälp av ergonomiska designmunstycken med innovativa keramiska tänder och ett speciellt hårspänningsstyrsystem kan du snabbt och enkelt rätta håret från rötterna till spetsarna. Twisting hår med en keramisk borste, du är föremål för bildandet, och med funktionen att leverera kallt luftflöde, kan du snabbt slutföra stylingen.

  • olika munstycken;
  • Keramiska beläggningsmunstycken som skyddar mot överhettning;
  • Joniseringsfunktion, ger jämnhet och glans
  • två-vektor munstyckesrotation i automatiskt läge;
  • roterande sladd med optimal längd;
  • utmärkt montering utan luckor och luckor;
  • fall för transport.

  • anständig vikt (430 gram);
  • ganska hög kostnad.

  slutsats

  Sammanfattningsvis vad som har skrivits kan man säga att alla betraktade elektriska apparater har användbara funktioner (torkning, rätning, krullning och volym) som är anslutna i en enhet. När du väljer önskad modell av en hårtork är det viktigt att överväga dina individuella behov och smaker, samt de nödvändiga egenskaperna och parametrarna för produkten. Välj ett budgetalternativ med ett minimum av möjligheter eller håll dig på en dyr produkt med många funktioner och bilagor - du bestämmer dig!

  Vad mer bör uppmärksamma frågan om inte bara skönhet, utan även hårets hälsa? Behöver torka - Välj en bra hårtork, du måste curl - välj rätt elektriska tang. Tja, om du behöver bli av med dem plötsligt på vissa ställen - var uppmärksam på vårt betyg på epilatorer.

  Välja den bästa hårtorken för hår

  Tjejer som tittar på sina lockar och regelbundet utför styling bör vända sin uppmärksamhet i riktning mot ett speciellt verktyg som kallas curling dryer. Denna enhet förenklar skapandet av vackra volymetriska frisyrer - gör det möjligt att snabbt torka krullarna och ge styling i nivå med salongen.

  Vad är det

  För att skapa en voluminös frisyr, använder du ständigt en rundad kam med hål och en hårtork? Det här är väldigt obekvämt: du måste hålla kammen i ena handen och försöka rikta luften från torken å andra sidan. Därför kom professionella frisörer i symbios med designers med en 2 i 1-enhet som hjälper till att kombinera dessa åtgärder.

  Ett specialverktyg är en kam med borstning genom vilken varmluft som levereras. Brasning utför varv, och kontrollpanelen på enheten är placerad på handtaget. Som regel finns det flera munstycken som gör att du kan bilda frisyrer av olika slag.

  När du använder enheten måste du sätta in kammen i håret och, håll knappen, fixa positionen. När du behöver pausa, släpper du helt enkelt "Start" -knappen. Borsten och luftens rörelse kommer att utföras i den riktning du anger.

  Tips för att välja

  Det finns olika alternativ för munstycken:

  1. Hårborsteborstning av olika diametrar.
  2. Curling tang.
  3. Regelbunden kam för hårrätning.
  4. Munstyckkoncentrator, som låter dig lägga till volymen på krullarna vid rötterna.

  Innan du väljer, var uppmärksam på enhetens tekniska egenskaper, nämligen:

  • Antal beten - se till att de passar snyggt mot basen.
  • Temperatur - det bästa alternativet är att värma upp till 60 grader, om temperaturen är högre riskerar du att överdriva krullarna.
  • Förekomsten av en överhettningsstabilisator - Vid överdriven värme stängs hårtorken av automatiskt.
  • Olika blåslägen - bra när kammen har 3 alternativ: varm, varm och kall luft.
  • Ionisering - en sådan egenskap kommer att spara håret från att torka ut och tillåter att statisk elektricitet elimineras.
  • Fuktighet med ånga är ett oumbärligt alternativ för dem som föredrar att skapa vackra lockar.
  • Längden på sladden - om du ständigt reser är det bättre att hämta enheten, drivs av batterier. För att arbeta med ett krusjärn hemma måste kabeln vara lång och spiral.

  Det är viktigt! När du väljer en enhet, var uppmärksam på dess kraft och längden på ditt hår. För korta krökningar är en anordning på 600-800 W tillräcklig, en genomsnittlig längd på 800-1000 W, men för en accelererad process att torka långt hår är det bättre att ta en enhet på 1200-1300 W.

  För vilket hår är lämpligt

  Curling hårtork lämplig för alla typer av hår, det viktigaste - att välja rätt munstycke. Om du till exempel har tunt och sprött hår är det bättre att överbetala och ta en enhet med tunnare stav, keramisk beläggning och jonisering.

  För frodigt tjockt hår och hårt hår kan du spara lite genom att avvisa olika klockor och visselpipor när det gäller skydd - ett krulljärn med en tjock stav gör rätt.

  Också uppmärksamma längden. Om du har kort hår, överväga inte kammar med stor diameter eftersom det kommer att vara obekvämt för dem att modellera en frisyr. För långt hår, tvärtom, är enheter med en volym kamborstning bättre lämpade.

  Som regel är ju dyrare avskedningen desto säkrare är det för hår. Om du får en professionell enhet värt 4 tusen rubel och mer, får du optimal uppvärmningstemperatur, jonisering, keramisk beläggning, naturlig borstbunke, som inte sårar håret och bildskärmen. En sådan anordning är lämplig även för torrt hår.

  Granskning av professionell pleyk-fen

  Priserna för olika modeller av borstar-hårtorkar från olika tillverkare börjar från 800 rubel. Den mest "springande" modellen:

  • Modell AS550E från BaByliss. Den berömda franska tillverkaren Bebilis levererar hemmamarknaden med AS550E-enheten - en roterande borste med två runda munstycken med en diameter på 35 och 55 mm. Keramisk beläggning och naturliga björstborstar ger den mest känsliga stylingen. Det finns kall luft och jonisering, men tyvärr finns det ingen möjlighet till ångfuktning. Denna enhet kostar 4590 rubel.
  • Rowenta CF 9220. Kraftig torktumlare, som har 2 flödeshastigheter och samma temperaturförhållanden för justering. Det finns bara två borstar med en diameter på 30 och 50 mm. Kostnaden för apparaten för läggning är 3800 rubel.
  • BaByliss 2736E (2735E). Genom att köpa denna enhet kommer du säkert att vara nöjd med den ergonomiska borstborsten, vilket gör det möjligt att torka krullarna från rötterna, skapa extra volym, vrid spetsarna inåt eller krulla utåt. Enheten är utrustad med ett borttagbart filter och förmågan att rotera runt sin axel. Ionisera närvaro och generation av kall luft. Men priset är mer benägna att svika - 4200 rubel.
  • Rowenta CF 9320. Efter att ha använt den här enheten kommer ditt hår att skina med skönhet. Närvaron av jonisering gör att du kan ta bort de statiska krullarna, och den kalla luften fångar bäst håret. Bland nackdelarna med användningen finns ett litet antal bilagor (det finns bara 2), små möjligheter att variera temperaturen och hårdförhöjning. Denna 1000 W krullar kommer att tömma din plånbok för 3900 rubel.
  • Philips HP8665. Det kommer att glädja användarna med möjligheten att ställa in temperaturen och ta hand om sitt hår, eftersom borsten borstar är naturliga. På grund av det mjukare luftflödet vid hög effekt uppnås en fantastisk styling. Samtidigt påverkas inte krullarna. Hårtorken är utrustad med två munstycken och tre driftsätt. Det är oroande att det inte finns någon ångfuktare och kall luft. Priset på enheten börjar med 4100 rubel.
  • GA.MA A21.807. Denna modell faller i listan eftersom den har ett optimalt pris och omfattande funktionalitet. Den innehåller: Curling nozzle, 2 borstningsmunstycken (tyvärr med en metall i stället för en naturlig tupplur), en speciell kåpa för luftriktningen och ett kamdysor. Curling är bekväm och ergonomisk nog för resor. Det har jonisering (reglering möjlig) och kall luft. Denna italienskgjorda produkt kommer tömma din plånbok för 1600 rubel.
  • Valera 606.01. Det hänvisar till budgetalternativ, eftersom kostnaden för enheten bara är 890 rubel. I princip har luftflödet som produceras av enheten en svag effekt (400 W) - men det är tillräckligt för normal torkning av kort hår. Det finns 3 alternativ för reglering av blåsning och temperatur. Brasning i en sådan budgetmodell är utrustad med en metalltunna som har en negativ inverkan på hårets tillstånd efter värmebehandling. Producerad i Schweiz.
  • Valera 603.01 / B. Enheten, som kostar 2000 rubel, kommer att vara mycket kraftfullare än sin schweiziska släkting. Det finns en turmalinjonisering och möjlighet att uttrycka torkning. En hårtork kan ge kall luft. Temperaturkontroll tillgänglig. Satsen består av 3 munstycken: för stora lockar, för små krullningar och modulering. Recensioner för den här modellen är främst på ett positivt sätt.
  • Scarlett IS-533. Ekonomi alternativ - kostar bara 1500 rubel. Motorn är svag: Ibland sänks enheten när den krular i tjockt hår. Torken har grova borstar, men det finns ingen kall luft att fixa stylingen.
  • Bosch PHA5363. Detta trygga mellanslagssegment kostar 2300 rubel. När det gäller prestanda är inte för kraftfull motor. Den levereras med två hastigheter och 3 lägen för temperaturreglering. Lätt nog
  • Braun AS 330. Modellen är utrustad med 3 utbytbara munstycken. Det finns 2 lägen för uppvärmning och 2 hastigheter. Det finns inga så trevliga saker som närvaron av silverjoner på ytan, vilket minimerar elektrifiering av krullningar såväl som kall luft. Om du alltid använder produkten maximalt riskerar du att munstycksmaterialet blir oanvändbart. Denna styler kommer att tömma plånboken för 2000-2300 rubel.
  • Panasonic EH-KA81. Modellen kommer att vädja till de tjejer som gillar att experimentera med sina frisyrer. Möjligheten att skapa olika bilder uppnås på grund av närvaron av många bilagor. Kamborstar själva är gjorda av silikon, så skada inte huvudets dermis. Det finns 3 hastigheter och samma antal värmealternativ. Bland bristerna markerar användarna den obekväma strömbrytaren och det faktum att vissa munstycken inte används alls. Kostnaden för enheten är 1500 rubel.

  Frisyrteknik

  Anvisningar för användning:

  1. Krullarna tvättas och torkas med en handduk.
  2. Var noga med att kamma dem med din kam (helst en träkam).
  3. Applicera termiskt skydd för styling.
  4. Konsekvent bearbeta hårets huvud: enheten ska ta en efter en och krullen ska skruvas på basen.
  5. Om du dessutom vill fixa frisyren, vänta tills krullarna har svalnat och använd sedan bara stylingsverktyget. Du hittar varianter av snygga frisyrer med lockar på vår hemsida.

  Om du vill curl bättre tog form, välj små strängar - deras tjocklek bör inte överstiga kammarens arbetsyta. Det är bäst att börja lägga sig från baksidan av huvudet och röra sig mot templen. Fix frisyren hjälper till att aktivera kylningsläge.

  Det är viktigt! Om du vill uppnå volym, torka håret på rötterna med en vanlig hårtork och använd sedan en penselborste. Om du vill räta ut håret, borsta bara håret flera gånger över hela längden på locken. För lockar i ändarna, ger önskad form till en sträng, låt den värma i några sekunder och sluta sedan spinna.

  säkerhet

  När du köper en modell, var uppmärksam på dess skydd. Undersök först om tipsen passar snyggt mot stången. Titta nu på sladden: det är bättre att ta en spiral eftersom det förhindrar förtrollning.

  För att inte röra arbetsytan själv och kontrollera uppvärmningen är det bättre att omedelbart köpa en enhet med en indikator som signalerar uppnåendet av en specifik temperaturindikator.

  tips:

  • testa inte uppvärmningen av enheten på din hud;
  • arbeta särskilt noggrant med det tidiga området, för att inte av misstag komma i kontakt med ansiktets hud med den uppvärmda enheten;
  • arbeta inte med vått hår;
  • stäng av strömmen efter installationen.

  Fördelar och nackdelar

  Bland fördelarna är:

  • Ger en fantastisk stil som gör att du kan göra håret skrymmande, håret smidigt och lockigt.
  • Minimera tiden för att skapa en frisyr: Användningen av en hårtork och en kam gör det svårt att självkänna, särskilt om du är ägare till långa krullar.
  • Komfort vid användning.
  • Multifunktionalitet - enheten gör det möjligt att inte bara torka håret utan även göra krullningar, skapa volymen, räta ut eller modellera en frisyr.

  Bland bristerna noterar användarna en obehaglig buzz som kommer från enheten. Vidare, vid transport av instrumentet känns det att det inte är det enklaste. Det finns alltid risk att torka krullarna.

  Således, i arsenalen av hår styling verktyg, varje flicka som tittar på hennes lockar bör ha en hårtork. Anpassning är vald för dess kostnad, skydd, alternativdysor och andra alternativ. Om du just har börjat använda en sådan skönhetsanordning kan du uppleva lite obehag på grund av ovanlig rotation. Men efter 5-6 procedurer kommer alla läckerheter av högkvalitativ styling att avslöjas för dig.

  Läs mer om hair curlers och hur man applicerar dem, tack vare våra artiklar:

  Hemligheter av perfekt styling: Välj en hårtork, curling iron, styler, järn

  Rowenta hårtorkar - den sista handen för det perfekta utseendet

  • Röstning: +11
  • Röstning: +6

  Bosch hårtorkar. Väg, hushåll och professionell

  • Kommentarer: 7
  • Röstning: +4

  Kegformat krulljärn: Ett sätt att göra vackra krullar på tjugo minuter

  • Kommentarer: 9
  • Röstning: +198

  Professionell hårtork: Skapa en skönhetssalong hemma

  • Kommentarer: 7
  • Röstning: +34

  Välja en hårrätare

  • Röstning: +12

  Hemligheter av perfekt styling: Välj en hårtork, curling iron, styler, järn

  Genom vilka kriterier att välja en hårtork

  Bestäm i förväg exakt varför du köper en hårtork:

  • Om enheten bara behövs för att torka håret, kommer en modell med en minimal uppsättning funktioner att vara lämplig.
  • om du ofta reser på affärsresor och resor, ta en titt på den kompakta enheten;
  • Om du ständigt gör alla slags styling är en enhet med ett stort antal munstycken användbart.

  Form, vikt, sladdlängd

  Numera produceras vanliga apparater och hårborstar. I början är handtaget ofta vinklat mot kroppen, som i professionella modeller. Men det som är känt för frisörer kan inte vara mycket bekvämt i vardagen. För att du själv ska kunna använda en sådan enhet måste du träna och anpassa dig.

  På grund av sin ljushet förtjänar en hårtork borste speciell uppmärksamhet. Du kommer inte bli trött på att skapa styling med det.

  Den valda modellen är säker att hålla i händerna och noga överväga. Tja, om det är enkelt, och knapparna är bekvämt placerade. "Näsan" på enheten ska inte vara lång: om det är mycket framträdande, blir det svårt att göra en bra styling på baksidan av huvudet.

  Se också till att enheten har en lång nätkabel. Om den är belägen på ett gångjärn som förhindrar trass, kan hårtorken säkert kallas praktisk.

  Om enheten behövs inte så mycket för vanlig hårtorkning, för att skapa alla typer av styling, tänk på förhand vilka specifika bilagor du behöver. Det bör noteras att ju fler av dem, desto dyrare är modellen.

  Hårtork med navmunstycke

  Nästan alla hårtorkar är utrustade med två huvuddysor - navet och diffusorn. Den första, avsmalnande, anses vara den mest populära, eftersom det helt enkelt är oumbärligt när man skapar hår. Spridaren är ett brett uttag, i slutet av vilket det finns många hål genom vilka luften passerar, och även där finns fingertoppar. Med hjälp av detta munstycke kan du lägga till extra volym i håret eller bilda snygga medelstora lock.

  Hårtorken kan slutföras och andra munstycken. Så, en bred kam är oumbärlig för torkning och styling, curling tang. Ett runda huvud med naturliga borstar hjälper dig att skina håret. En borste med plasttänder som är användbar för att skapa lock och ge hårvolymen.

  Det beror på hur snabbt du torkar och stilar ditt hår. Hårdvarans optimala effekt är från 1800 till 2200 W, enhetsborsten är från 600 till 800 W, vägmodellen är minst 1300 W.

  Luftflödes hastighet och temperatur

  Antalet lägen är en av huvudparametrarna när du väljer en enhet. Naturligtvis ju fler alternativ, desto lättare är det att göra stilen. Moderna hårtorkar kan ofta leverera en ström av kall luft. Den här funktionen hjälper till att säkert skapa en frisyr.

  Denna funktion är vanligtvis utrustad med dyrare modeller från välrenommerade tillverkare. Ionisering minskar elektrifiering av håret, gör dem mer lätta och glänsande, förhindrar fuktförlust.

  Vad ska man leta efter när man köper en curling

  Golv (bänkskiva typ)

  Du bör inte spara och köpa en billig enhet från en okänd tillverkare: En sådan enhet kan väl vara av dålig kvalitet och förstöra håret. Keramikbelagda gardiner är dyrare än metallbaserade enheter, med de första som värmer upp snabbare och lättare att glida. De anses vara mer skonsamma för hår. Det är naturligtvis bättre att välja en modell med en keramisk stång för att bevara hälsan och strålande utseende av ditt hår.

  Moderna enheter finns även med silverpartiklar på ytan. Sådana enheter är något dyrare än konventionella motsvarigheter, men prisskillnaden är berättigad: efter att ha använt en liknande curling blir ditt hår glansigare.

  Var noga med att vara uppmärksam på om den modell du vill ha har en temperaturbrytare. Möjligheten att välja det optimala läget och intensiteten sparar håret från skador. Om du planerar att använda krulljärnet varje dag för att vrida spetsarna, värma det upp till 120 ° C, om du ska skapa elastiska lock eller göra annan styling - upp till 200 ° C. Det bör noteras att metallstavar värmer upp i några minuter och keramik - i sekunder.

  Om ditt hår är tunt och sprött, välj en modell med en smal arbetsyta, om håret är tjockt, med en bredare. Var uppmärksam på enheterna med munstycken som har olika lättnad: de ger mycket utrymme för fantasi och skapar spektakulär styling.

  Numera producerar tillverkare inte bara standardrunda barer, men många andra typer av knep. Så på marknaden finns det spiral, triangulär, med roterande yta eller parallella ekrar. I detta fall kan stången vara singel eller dubbel. Varje modell präglas av sina egna egenskaper, men alla enheter är utformade för att skapa lockar och krullar - stora och små, mjuka och elastiska.

  Parallell krullningsstrykjärn

  Kriterier för en kompetent styler (hårtork)

  Tänk på förhand om du ofta kommer att experimentera med frisyrer. När allt kommer omkring, om stylern bara behövs för att regelbundet räta ut strängarna, kommer en modell med många borstar inte att göra för dig. Men om du planerar att regelbundet skapa stilig styling för kort och långt hår, välj en uppsättning med flera munstycken.

  Man bör komma ihåg att penslar med stor diameter som ska användas på kort hår kommer att vara helt obekväma. Därför är det naturligtvis bättre att köpa en multifunktionell styler och byta munstycken om det behövs.

  Enheten ska vara försedd med funktioner som bidrar till skyddet av håret (konditionering och jonisering), liksom kylningsläget. Tja, om det finns en temperaturregulator. Att använda alla dessa funktioner hjälper till att göra håret mjukare och mindre sprött.

  Tidigare producerade endast modeller med en metallyta. De torkade över och till och med brände håret. Alla typer av alternativ som tillverkningsföretag erbjuder i vår tid tjänar ett syfte - för att minimera de negativa effekterna av regelbunden användning av styler.

  Beläggningen applicerad på arbetsytorna på enheterna underlättar glidning genom håret och minskar effekterna av höga temperaturer. Således tillåter turmalin att neutralisera statisk elektricitet, för att göra håret silkesigt och lydigt. Och keramisk sprutning är bra eftersom det ger jämn fördelning av värme. Teflon-belagda modeller är också tillgängliga. Det kommer inte att hålla fast vid håret, som appliceras balsam eller skum för styling.

  Säkerhet och användarvänlighet

  Välja en styler, var noga med att vara uppmärksam på dess säkerhet. Först utvärdera modellen visuellt, se till att munstycket passar snyggt mot kroppen. Kolla sedan på hur sladden är fastsatt på den. Tja, om det finns ett gångjärn som förhindrar trassning av tråden och låter dig vrida och vrida enheten i rätt riktning. Självklart borde ledningen inte vara kort, för annars kommer du helt enkelt "knuten" till uttaget.

  Välj en lättanvänd styler. Var noga med att titta i instruktionerna eller fråga försäljningsassistenten hur snabbt enheten värmer upp till önskad temperatur. Det är bättre att köpa en modell utrustad med en digital skärm och en färdighetsindikator.

  Vi köper en hårrätare (hårrätare): urvalskriterier

  Du kan säga att järnen är uppdelade i hushåll och professionell. Sistnämnda skiljer sig från det första i en utvidgad uppsättning funktioner, förmågan att justera temperaturen och det faktum att de värmer upp mycket snabbare. Ändå anses uppdelningen av likriktare i klasser vara villkorlig. Detta beror på att moderna icke-professionella modeller ibland också är utrustade med ytterligare funktioner. Samtidigt är hushållsapparater naturligtvis billigare än fler "avancerade" analoger.

  Arbetsytans form och bredd

  För ett tjockt hårhår lämpligt stort järn. Han kommer att klara sig med långt, styggt och kraftigt lockigt hår. Ju bredare arbetsytan är desto snabbare räknar du strängarna.

  Om ditt hår är kort väljer du en smal enhet. Det är bekvämt för styling, liksom för att vrida spetsarna in eller ut.

  Detta är en av de viktigaste egenskaperna. Apparater med metallplattor är billiga, men den uppvärmda metallen skadar håret: det skadar dem och förbränner sig, bokstavligen förvandlas till släp. Därför är det värt att välja från högkvalitativa modeller med bra täckning.

  Keramiska plattor säkerställer att rätaren glider lätt genom håret. Materialet värms jämnt, och risken för skador på håret, även vid konstant användning av enheten, minimeras. Professionella strykjärn finns med jonkeramik och jämn turmalinbeläggning. Tillverkare erbjuder modeller där marmor kombineras med keramik. Sådana anordningar påverkar håret så sparsamt som möjligt. När den värms upp räker den keramiska plattan håret medan marmorplattan kyler dem och absorberar återstående värme i dem.

  Funktionalitet och användbarhet

  Moderna enheter är utformade för att underlätta ditt liv och minska tiden som spenderas framför en spegel. Så, med järnet med en uppsättning munstycken kan du byta frisyrer, snabbt skapa alla slags styling med korrugeringens effekter. En modell med en joniseringsfunktion hjälper till att minimera effekten av statisk elektricitet på håret. Vissa tillverkare erbjuder numera rätare som kan användas även på vått hår.

  Vi hoppas att du, med fördel av vår rådgivning, väljer den enhet som bäst motsvarar dina behov och kommer att skapa alla slags styling och släcka dem runt dig med oförmågan hos din bild.  Nästa Artikel
  Allt om alopeci hos kvinnor