Hårtork för hårrätning eller hur man räta hår med hårtork är inte sämre än i en skönhetssalong


De som vill göra håret smidigt och till och med hemma bör titta närmare på möjligheten att räta ut det med en hårtork. Trots allt fungerar denna elektriska apparat på håret i läget för höga temperaturer, vilket gör det möjligt att uppnå önskat resultat. Vi kommer att förstå hur man använder en hårtork för att räta ut håret.

Vad är ett bra sätt att rätta hårtork

Fördelarna med denna teknik:

 • Den är tillgänglig, eftersom nästan alla har en hårtork.
 • Om du följer alla regler, erhålls effekten för en dag eller mer.
 • Behöver inte mycket tid.
 • Det är billigt, för att du inte behöver besöka en skönhetssalong, vilket innebär att du kommer att spara på tjänster av en mästare och dyr kosmetika.

Vad du bör uppmärksamma

Tips från experter:

 • Det är nödvändigt att välja en enhet utrustad med en luftjoniseringsfunktion. Detta mildrar effekterna av höga temperaturer, och vatten absorberas snabbare i själva krullen. Sådana egenskaper gör att du kan skydda håret och undvika betydande förlust av fukt.
 • Det är bättre att använda en hårtork med hårrätare eller koncentrator (det hjälper till att rikta luften till önskade områden). Måste vara här och temperaturregulator.
 • Att rätta håret hemma gör bäst inte mer än 2-3 gånger i veckan för att undvika onödig skada.
 • Hårtork ska användas på ett avstånd av ca 20-30 cm från håret.
 • När du arbetar är det värt att använda skyddande kosmetika som inte bara förbättrar resultatet utan också ger extra försiktighet åt dina lås. Preference är bättre att ge produkter med termiska egenskaper.

Det är viktigt! Börja räta krullarna med en het ström och sluta - kallt. Stängning med kall luft säkerställer styrkan hos den önskade fixeringen och krängans extra glans. I detta fall är temperaturen i sig också viktig. Så, om du har tjocka och / eller tjocka strängar bör den vara hög och om det är försvagat, skadat och / eller tunt medium.

Foto före och efter

Typer av termisk skyddsutrustning

Det finns sådana typer av termisk skyddande kosmetika:

 • Cream - det här verktyget är utformat för att göra krullarna så glänsande och smidiga som möjligt för en dag eller ännu mer. Lämplig för ägare av lockigt och styggt hår. Applicera drogen från mitten av håret, flytta ner. Och först då - till rötterna. En sådan sekvens hjälper till att undvika överdriven koncentration på hårbotten. Sedan fördela det med en vanlig kam med glesa tänder.
 • Lotion - skyddar i hårets inre del. Pålidligt fångar håret, lyfter rötterna och ger glans. Ofta tillgängligt med vitaminer.
 • Spray - den mest praktiska när den appliceras. Lämplig för skadade och svaga lockar. Fuktar och väger inte dem.
 • Vätskor är bra för normalt hår. På grund av egenskaperna hos kuvertsträngar med den finaste mikrofilmen, lämpliga för frekvent upprepning av korrigeringsproceduren. En del av organen att gnugga i handflatorna och sprida sig i lock. Beroende på längden på krullarna upprepas åtgärden tills hela hårbotten är täckt.
 • Serum - ett av de mest effektiva sätten. Serum ger maximal termisk skydd. Dess effekt är tät, voluminös, strukturerad och slät tråd. Frisyren håller en dag eller mer.

Hur man använder hårtork för att räta ut håret

För att denna procedur ska leda till ett bra resultat är det viktigt att ha till hands:

 • Hårtork;
 • Termiskt skyddande medel;
 • Två kammar: rund och platt med tjocka tänder. Diametern på den runda hårborsten (borstning) beror på längden på krullen. Ju längre håret desto bredare borstar.
 • Clips.

Arbetsfaser:

 1. Applicera valda kosmetika för att tvätta håret.
 2. Ta bort fukt, gå längs en handduks trådar.
 3. Kamma och klipp dem med klipp. För enkelhets skyld, vrid varje krull i en lös sele.
 4. Placera en rund hårborste under första strängen och börja torka med en hårtork, med lämplig temperatur för ditt hår. Rörelse, medan den utförs från rötterna och nedåt. Glöm inte att dra krullarna bra av med borstning.
 5. Med hjälp av en kam tuck ändarna av locken, gör ljus krullar.
 6. När den behandlade sektorn är helt rätad, gå längs hårets längd med en hårtork i kallt luftflödesläge.
 7. Om du vill ge ditt hår extra volym, börja sedan torka, lyft håret från rötterna själva.

Det är viktigt! Eftersom varje hår består av mikrochips, arrangerade som ett julgran från topp till botten, är det omöjligt att genomföra torkning, från botten. Detta kan orsaka skador på hela hårets flingor och brittleness. Torkning måste alltid börja i riktning från rötterna till spetsarna.

Utförd av alla regler, kommer detta förfarande att ge ett bra resultat i form av rakt och lättsamt hår. Dessutom, genom användning av skyddsutrustning, blir resultatet långt och krullar - mer välskötta. Är det inte en anledning att glädja dig själv och försök att rätta håret med en hårtork på dig själv.

Vilka tekniker kan räta ut håret under lång tid:

Betyg av de bästa hårtorkarna för hårrätning: hur man använder enheter med ett borsthuvud?

Att använda en hårtork för att räta håret är ett ganska enkelt och bekvämt sätt eftersom det tar mindre tid. Denna typ av styling passar bäst för ägare av svagt lockigt hår, eftersom specialverktyg kommer att krävas för att räta ut starkare lockor.

Fördelen med att använda en hårtork är möjligheten att skapa ytterligare basalvolym. I den här artikeln kommer vi att titta på de bästa hårrätarna och hjälpa dig att välja rätt. Det blir en oumbärlig assistent i läggning.

Hur man väljer en hårtork för rätning av hår?

Välj en hårtork, direkt för hårrätning baseras på dess kraft och kapacitet. Om en kvinna tittar på håret ska hon ta hand om att enheten, förutom att utföra sina direkta funktioner, också ger minimal skada.

Hårtork kan vara både universell och specialiserad. Det senare inkluderar hårborstar, som inte bara kan användas för rätning utan också för styling.

När du väljer det är det nödvändigt att du känner dig väl med de tekniska egenskaperna hos modellen, eftersom det beror på hur länge enheten kommer att varas, hur bekväm det är att använda och hur länge det blir nödvändigt att skapa styling.

När du väljer en hårtork, var uppmärksam på:

 • huset;
 • effekt;
 • temperaturbetingelser;
 • kall luftflöde och joniseringsfunktioner;
 • Närvaron av munstycken;
 • trådlängd

Vilken enhet att ge preferens: professionell eller inhemsk?

En hårtork för hårrätning eller en universell apparat har ett antal olika bilagor. Det finns flera huvudtyper:

Koncentratorn är det mest populära munstycket för hårtorken. Det ser ut som en avsmalnande näsa. Vid basen är det bredare och gradvis smalnar mot slutet. Denna form av munstycke gör att du kan göra luftströmmen mer riktade. Enligt dess namn möjliggör ett sådant munstycke att koncentrera luftflödet och rikta det strikt till vissa områden.

Nackdelar med att använda ett nav - ojämn torkning och förmågan att torka håret. Detta munstycke är mest populärt vid rätning.

Spridaren är bra att använda när du behöver skapa extra basvolym och rätningen är inte mycket lockigt hår. Fördelen med detta munstycke i ett brett område med exponering för varmluft. Munstycket ser ut som en klocka med ett stort antal hål och en bred bas. På diffusorn finns också "spikar" som hjälper till att räta ut trådarna under torkning.

Borsten används oftast för att skapa lock och rätning. I det andra fallet används halvcirkelborstar. Det finns ett antal specialiserade hårbortborstar som är utformade speciellt för hårrätning och styling.

Vilka tekniska specifikationer bör övervägas?

När du väljer en hårtork för rätning, är det nödvändigt att vara uppmärksam inte bara på bekvämligheten av modellen, men också till sådana egenskaper som:

 • effekt;
 • temperaturbetingelser;
 • stycken;
 • packning;
 • möjlighet till jonisering.

Temperaturförhållanden

Temperaturkontroll spelar en stor roll när du väljer en hårtork. Det är nödvändigt att välja fel modell, som ger maximal temperatur, för på det här sättet med frekvent torkning kan du snabbt förstöra håret och bränna. Optimal användning av en hårtork med förmågan att byta läge, liksom modeller som har funktionen av flödet av kall luft.

Vilken enhet att ge preferens: professionell eller inhemsk?

Hushålls- och professionella anordningar kännetecknas vanligtvis av kraft och förmåga att reglera luftflödes temperatur och styrka. Hushållsmodeller har en stor nackdel - det är ojämn uppvärmning av luften. Om du använder den här torken regelbundet kan ståndens tillstånd försämras.

Professionella enheter var ursprungligen utformade för att fungera med olika hårtyper, vilket gör dem mer mångsidiga och multifunktionella. Även närvaron av flera lägen gör att du kan välja det bästa för mild hårrätning.

Betyg av enheter med borstar (penslar)

Hårrengöringsborstar är mycket populära eftersom de gör det möjligt för dig att snabbt skapa styling för kvinnor som inte har färdigheter hos en professionell frisör. Nedan följer en lista över modeller som är väl lämpade för hemmabruk.

Roventa

Modell Rowenta CF 9320 hårtork - ganska populär för hemmabruk. Som många vanliga hårtorkar i satsen finns två munstycken som kan rotera. Kraftmodell - 1 kW, det finns också ett sätt att jonisera och kyla.

Fördelarna med denna torkare:

 • bekvämlighet;
 • roterande munstycken;
 • förmågan att göra högkvalitativ styling hemma.

nackdelar:

 1. stor vikt av enheten;
 2. kallt luftläge ger varm luft;
 3. Lufttemperaturen är för hög i normalläge;
 4. håret kan fastna i fästet.

Modellen har en lägre kostnad, men också några nackdelar.

Phillips

Telefonmodeller av hårtorkar är fortfarande populära. Philips HP8664 är bra för rätande band.

Hårtorken är kompakt och ligger i det optimala förhållandet mellan pris och kvalitet. Dess effekt är 1 kW, vilket gör den inte för kraftig, men ganska bekväm för att torka håret efter en dusch.

Modellen har ett joniseringsläge, liksom förmågan att leverera kall luft. Detta gör att du kan justera och välj, om det behövs, mer försiktigt läge.

Ytterligare fördelar:

 • 2 munstycken med olika diameter;
 • förmågan att rotera dem i olika riktningar;
 • keramisk beläggning;
 • naturliga borsten.

Denna hårtork gör det enkelt att stila hår, lätt att använda. Borstar kan rotera oberoende. Också möjligheten att använda ett sparsamt läge gör modellen bekväm för hemanvändning.

Vad gäller bristerna är det:

 1. kort ledningslängd;
 2. oförmåga att uppnå basal volym.

Bebilis

Modellen av Babyliss 2735E hårtork är lämplig för användning på hår av vilken struktur som helst. Effekten är densamma som föregående - 1 kW. Hårtorken kan fungera i två lägen, den har funktionen jonisering och kall luft. För större bekvämlighet är den utrustad med en strömindikator och en roterande sladd, vilket gör det väldigt bekvämt att arbeta hemma.

Filteret på håret är avtagbart, det finns 4 olika munstycken i satsen, vilket gör att du kan expandera möjligheterna att lägga. Munstyckena har en keramisk beläggning, och munstyckborstar roterar automatiskt.

fördelar:

 • hög kvalitet på läggning;
 • snabb torkningshastighet;
 • högkvalitativa fästen för bilagor;
 • naturliga borstar borstar.

nackdelar:

Dessutom är hårtorken mycket svår att förstå, så rengör den från insidan kommer inte att lyckas.

Bosch PHA2662 - den här modellen är ganska professionell. Dess huvudsakliga egenskaper är:

 • effekt 1 kW;
 • 2 uppvärmningslägen;
 • jonisering;
 • kall luft;
 • fall;
 • skydd mot pregervá;
 • uppsättning med 3 munstycken.

Ovanstående fördelar gör håret populär för både hem och salongbruk. Apparaten har dock en ganska tung nackdel - det här drar för långt hår i luftintaget. Några modeller av fenborstar har speciella kegelsäkringar för att undvika sådana situationer.

Bosch PHA5363

Bosch PHA5363 - en modell som är billig och används i stor utsträckning. Viktiga funktioner:

 • effekt 700 W;
 • 3 lägen;
 • förmågan att justera luftens flöde och temperatur
 • jonisering;
 • kall luft.

Enheten torkar noggrant och räter ut håret, så att du snabbt och noggrant kan göra styling utan att torka ut. Modellen är lätt och bekvämt hållen i handen. Nackdelarna inkluderar låg effekt och lång tid som krävs för installation.

Brown

Braun AS 530 är en enkel modell av en hårtork. Enheten har tillförlitligt

 • effekt i 1 kW;
 • 3 hastigheter;
 • ångfuktning
 • förmågan att leverera kall luft.

Hårtorken är lätt, bekväm, kompakt, men endast en pensel ingår. Nackdelarna inkluderar en liten funktionalitet, liksom en stor storlek på grund av ångtillförselröret.

Hur utförs proceduren?

För att göra hårtork är det tillräckligt att genomföra en rad enkla procedurer:

 1. tvätta håret
 2. kamma ditt hår
 3. Applicera ett styling agent;
 4. torra strängar, dra dem ut med borstning.

Shampoo med balsam är bäst. Den senare kommer att ge ditt hår jämnare glans och glans. Efter tvättning rekommenderas håret att blöta med en handduk och försiktigt kamma med en kam med sällsynta tänder. För att skydda håret från hög temperatur under torkning kan du lägga lite mousse. Vissa typer av denna produkt hjälper håret att hålla sig rak och slät längre.

Det är värt att börja räta med trådar som ligger nära ansiktet. Separera dem från resten av håret, vilket kan vara knuffat på baksidan av huvudet. Med borstning är det nödvändigt att vrida en sträng på den från rötterna till spetsarna och hålla den från topp till botten flera gånger. Samtidigt med kamens rörelser är det värt att rikta en varm luftflöde efter kammen. Varje sträng måste sträckas upp till 5 gånger.

Efter torkning är det nödvändigt att separera de återstående strängarna växelvis och torka exakt också. Efter att ha rakt håret kan du borsta det igen med en platt borste.

slutsats

Att använda en hårtork för att räta hår innebär att de snabbt och enkelt sättes efter shampooing. För att uppnå en mer varaktig effekt av sådan styling krävs en kvalitet och kraftfull hårtork, samt användningen av specialverktyg. För att inte skada, försök att välja inte för högtemperaturluftflöde. Med frekvent användning av denna stilmetod kan håret bli skört och torrt, så du bör inte utföra denna procedur för ofta.

Hårtork Philips HP 8656/00 - recension

Använd endast för hårrätning! Detta är sååå mycket bättre än ett vanligt krusjärn. (+ bilder av mitt hår)

God dag till alla! Jag vill berätta om Philips HP 8656/00 hårborste borste.

Idag är det en av de mest oersättliga och mycket användbara sakerna för mig.

Jag beställde en sådan hårtork på OZONE. (En översyn av ozon kan ses genom att klicka på den blå länken i föregående mening). I stort sett kan hushållsapparater också hitta Feng-borst, det pris som på ozonet i hushållet är inte mycket annorlunda.

Varför beställt?

Först och främst, för mig var begreppet "hårtork" ovanligt och det skulle vara intressant att prova på saken på håret.

För det andra var Philips HP 8656/00 en "Ozons beställare", jag bekänner, jag har bättrat den.

För det tredje, bra recensioner, ja, allt är som vanligt.

Och den fjärde, den viktigaste anledningen: krullningsjärn brinner håret mycket starkt, därför, som varje vanlig tjej, vill jag ha en minimal skada och maximal nytta för mitt hår.

Dysor: 5 stycken, endast med munstycket för att ge volymen

fördelar:

 • Vol. Vad jag gillar är att mitt vågiga hår blir riktigt rakt! Och inte bara rak men också voluminös. När man jämför ett krusjärn, när man använder ett krusningsjärn, är håret som om det slickas, och hårtorket på rötterna lyfter upp det lite.
 • Naturligt rakt hår. Ha-ha, ingen kommer någonsin att veta vilken typ av hemska vågor mitt hår faller på när det är naturligt torkat.
 • Snabb kam. Ibland kan jag inte hitta min vanliga på morgonen, men för att kamma den här kommer också ner, även om tänderna är metall.
 • Hårtork och rätare i en.
 • Torkning tar mindre än 15 minuter.
 • Bekvämlighet - handen dömer inte, som jag hade det från en kam i ena handen och från en hårtork i den andra.
 • Förekomsten av ett stort antal munstycken. Vill du lägga ett knäck? Byt bara munstycket!
 • Lång tråd
 • Det finns en väska för långa resor

nackdelar:

 • Buller. Det är bullrigt, inte särskilt starkt, men inte svagt alls. Kort sagt, klockan 6 skulle jag inte riskera att sätta på hårtorken. Och ja, jag hör aldrig musik från en dator eller telefon när jag torkar. Det är synd. Jag gillar att samla på musiken.

tips:

Om du vill uppnå fullständig jämnhet, utan onödiga vågor på håret, måste du hålla håret med din hand och en hårtork - med handen från insidan, hårtork utifrån och från rötterna med hårtork (naturligtvis och med din hand) till ändarna av håret. Efter denna procedur blir allt mitt hår helt slät.

slutsats:

Jag använder nästan varje dag, det här är oersättligt för mig! Därför rekommenderar jag till alla!

Betyg hår hårtork borstar 2018

Rent, snyggt och professionellt stylat hår förvandlar vilken kvinna som helst, men dagliga besök på frisören tar mycket tid och ansträngning, och många har inte råd. Att se fantastiska och oemotståndliga, vackra damer hemma utföra en rad förfaranden för vård av hår och hår styling.

Det här är inte en lätt uppgift att ha specialiserade enheter, varav en är en hårtork med hår styling funktion, som framgångsrikt används inte bara av kvinnor, men också av företrädare för den starka hälften av mänskligheten. Mångfalden av dessa enheter är ganska stora, så vi valde de mest populära och framgångsrika modellerna, gör ett betyg av hårtork 2018, de styrkor och svagheter som vi kommer att diskutera i den här artikeln.

Hårtork: funktionalitet och fördelar

Till att börja med, låt oss undersöka vad den här enheten är i sig, hur den ordnas, vilken är den största fördelen och vilka funktioner den utför.

Hårtork - En modern elektrisk apparat som producerar torkning av hår med varm luft och lägger på samtidigt. Denna multifunktionella enhet, bekvämt placerad i ena handen, utför funktionen av flera frisörredskap på en gång: direkt en hårtork för att torka håret, en rund pensel för att kamma och ge volymen, och även krulla tang för långa lockar.

Användningen av denna moderna enhet har ett antal obestridliga fördelar, inklusive:

 • avsevärt minskar tiden för läggningsprocessen vilket otvivelaktigt gör den här enheten oumbärlig i morgonhoppet.
 • främjar snabbtorkning och sätter in en ordentlig sorts lång och tätt hårhår;
 • oumbärlig när man arbetar med lockigt hår
 • enkelt och snabbt bildar voluminösa smällar eller lyxiga krullar;
 • universell i bruk (kan användas av både kvinnlig och manlig del av befolkningen);
 • bekvämt (frigör den andra handen för nödvändiga manipulationer med hår);
 • utför mild styling med en ström av varm luft, i motsats till ploek och multi-styler;
 • perfekt anpassar styggt lockigt hår;
 • lätt att använda och underhålla
 • bekvämt att resa;
 • såld till ett överkomligt pris.

Således stylar ditt hår med en hårtork, du kommer inte längre att möta svårigheterna med detta förfarande och spenderar för mycket tid och ansträngning på den. Även den mest olydiga och svåra att sätta lockigt hår på vanliga sätt kommer att dämpa den här moderna enheten.

I vår artikel kommer den bästa håretorkaren 2018 att beskrivas, vilket tog de bästa platserna i betyget tack vare den framgångsrika funktionaliteten, attraktivt pris, utmärkt kvalitet, hög prestanda och många godkännande av konsumentrecensioner.

Var uppmärksam på detaljerna och gör rätt val.

När du väljer den här specifika enheten, som framgångsrikt kombinerar funktionen av blåstorkning, curling curling, borstning och utjämning, bör du vara uppmärksam på funktionerna i arbete, kraft och utrustning för varje modell.

Mängden munstycken och metod för deras fastsättning. Funktionaliteten hos enheten kan expanderas eller minskas på grund av närvaron eller frånvaron av munstycken. Om du använder en hårtork har du möjlighet att köpa någon form, storlek och diameter behöver du en rund eller platt borste. När du köper en hårtork bör du därför uppmärksamma denna viktiga punkt i förväg och bestämma vilken munstycke som behövs i ditt fall. Ofta används bara ett universellt munstycke med medel diameter, men om du gillar olika, rekommenderar vi att du söker efter enheter med flera typer av munstycken med olika diametrar (från 18 till 50 mm). Deras utbyte bör vara bekvämt och fästa tätt. Dyra kopior är utrustade med roterande munstycken.

Ström. En viktig aspekt i valet är instrumentets effektindikator. Om du är ägare till kort, mjukt, långt och sparsamt hår av "barnslig" typ, bör du vara uppmärksam på låg effektenheter med en effekt från 300 till 400 W. Hög effekt apparater upp till 800 watt rekommenderas för dem som naturligtvis har tjockt och tätt hår. Men i detta fall är det kontraindicerat för att de ska torka vid maximala tillåtna temperaturvärden och luftflödeshastigheter för att undvika skador på håret. Enheter med minimal effekt har ett bekvämt handtag och den mest kompakta av allt.

Värme och lufthastighet. Antalet av dessa parametrar (1-3 / 1-2) och närvaron av funktionen att leverera kall luft ökar effektiviteten, bekvämligheten med torkning och styling, men ökar samtidigt produktens kostnad. Valet är ditt.

Täcker material och råmaterial för borst. Det borde ge fördelarna med turmalin och keramiska beläggningar och borstar att välja i enlighet med behovet av ditt hår.

Ergonomiska funktioner, design och extras. När du väljer en enhet måste du ta hänsyn till form, massa, storlek, handtagets diameter och platsen för de aktiva knapparna för varje modell separat. Färg och designlösning är också viktigt.

Kostnad. Denna parameter beror på den specifika modellen, utrustningen och funktionaliteten hos munstycken, lägen och arbetsförmåga. Varumärket ökar också kostnaden för produkten när den är lika med andra egenskaper.

Topp 5 bästa hårtorkborstar 2018

5: e plats - Hårtork Polaris PHS 0746 Lilac / Metal Silver

Denna 700 W hårtork är utformad för att utföra en samtidig hårtorkning och frisyrprocedur. Enheten är utrustad med två munstycken (styling kam och transformerande borste för att ge volymen). Kontrollen av apparaten genomförs genom att växla mellan de tre värmemodellerna och lufttillförseln.

 • har en liten massa (240 gram);
 • utrustad med ett säkerhetssystem mot eventuell överhettning;
 • tillverkad av miljövänlig och hygienisk plast;
 • utrustad med en speciell slinga för hängande;
 • har hög effekt
 • bekväm ledningslängd (1, 8 meter);
 • Ett års garanti från tillverkaren
 • ett brett spektrum av färger;
 • kompaktitet och lätthet;
 • snygg design.

 • otillräckligt antal munstycken (2);
 • ingen joniseringsfunktion

4: e plats - Hårtork-borste Scarlett SC-HAS73I09

Denna 800-watt-enhet, utrustad med en uppsättning munstycken med 4 enheter för att torka (ett nav), räta ut krökta krökningar, släta krullar och ge maximal volym, har framgångsrikt använts av många tjejer för att skapa de mest snygga frisyrerna. Den användbara joniseringsfunktionen hjälper till att mätta håret med negativa joner och eliminera elektrifiering, vilket leder till att de stärks och upprätthåller ett hälsosamt och välvårdat utseende. Den har två lägen för luftflödesreglering.

 • den är färdig med ett stort antal munstycken;
 • jonisering;
 • utrustad med automatisk avstängningsfunktion vid överhettning;
 • Fästning av en ledning på gångjärnen, förhindrande av rörelse
 • arbetar i kylningsläge
 • har en genomsnittlig vikt (360 gram).

 • ledning av otillräcklig längd (1, 65 meter);
 • två lägen av lufttillförsel.

3: e plats - Hårdborste Braun AS 530 MN Black

"Golden mean" i vårt betyg är med rätta ockuperat av denna kraftiga (1000 W) och pålitliga anordning för styling och torkning av hår, som kan skapa en felfri frisyr på bara fem minuter. En innovativ ångtillförselfunktion hjälper till vid styling av torrt hår och en ström av kall luft kommer att fånga den färdiga bilden. Närvaron av tre munstycken av olika storlek och funktionalitet gör det möjligt att genomföra experiment med stilar och typer av frisyrer, skapa stora eller små krullar eller en otrolig volym. Noggrann vård för håret garanterar tre temperatur- och luftförhållanden, vilket utökar utbudets möjligheter.

 • ett stort antal munstycken av olika funktion och diameter;
 • sil för att förhindra fläck och skada på håret;
 • hög effekt enhet;
 • två års garanti från tillverkaren;
 • slingor för att hänga på handtaget och produktets kropp;
 • lång (2 meter) roterande sladd;
 • liten vikt (250 gram);
 • överhettningsskydd
 • ångfuktningsfunktion;
 • kall luftfunktion.

 • Den är utförd i en färg (svart);
 • stor (ca 30 cm);
 • obekvämt när man slår på "kall luft"
 • utskjutande ångtillförselrör.

2: a plats - Hårtork-borste Philips HP8657 / 00

Denna kraftiga (1000 W) och multifunktionella hårtork borstar föregår vinnaren av vårt betyg på grund av närvaron av keratin-turmalinmunstycken som täcker en noggrann och snabb styling för vilken hårtyper som helst. En mängd munstycken med 5 enheter som ingår i satsen ger dig gott om möjligheter att skapa de mest invecklade bilderna: Rätning av envis och fluffigt hår, skapandet av stora lock och små lockar. Förpackningen innehåller en munstyckskoncentrator för en smal riktningspåverkan på hårområdet och skapar dess individuella nyanser.

 • hög effekt enhet;
 • turmalinbeläggning.
 • ett stort antal munstycken, inklusive en ovalformad massageborste;
 • garantiperiod på 2 år
 • funktionen av jonisering och tillförsel av kallt luftflöde;
 • lång roterande sladd;
 • Förekomsten av ett plastskyddande galler;
 • Funktionen att dra tänder för bekvämt hårborttagning;
 • bekväma gångjärn för hängande;
 • snygg design.

 • stor vikt (750 gram);
 • minimitemperaturförhållanden (2);
 • mono färg (lila);
 • otillräcklig ljudisolering
 • breda partingborstar.

1: a plats - Babyliss BeLiss borstar 2736E hårtork

Bestämning av den bästa hårtorken för torkning och styling av hår, vi kommer att välja denna originella nyhet med maximala effektparametrar på 1000 watt. Fyra olika munstycken av naturligt borst ingår i enhetspaketet. Du kan förtorka håret med en speciell koncentratorfäste. Med hjälp av ergonomiska designmunstycken med innovativa keramiska tänder och ett speciellt hårspänningsstyrsystem kan du snabbt och enkelt rätta håret från rötterna till spetsarna. Twisting hår med en keramisk borste, du är föremål för bildandet, och med funktionen att leverera kallt luftflöde, kan du snabbt slutföra stylingen.

 • olika munstycken;
 • Keramiska beläggningsmunstycken som skyddar mot överhettning;
 • Joniseringsfunktion, ger jämnhet och glans
 • två-vektor munstyckesrotation i automatiskt läge;
 • roterande sladd med optimal längd;
 • utmärkt montering utan luckor och luckor;
 • fall för transport.

 • anständig vikt (430 gram);
 • ganska hög kostnad.

slutsats

Sammanfattningsvis vad som har skrivits kan man säga att alla betraktade elektriska apparater har användbara funktioner (torkning, rätning, krullning och volym) som är anslutna i en enhet. När du väljer önskad modell av en hårtork är det viktigt att överväga dina individuella behov och smaker, samt de nödvändiga egenskaperna och parametrarna för produkten. Välj ett budgetalternativ med ett minimum av möjligheter eller håll dig på en dyr produkt med många funktioner och bilagor - du bestämmer dig!

Vad mer bör uppmärksamma frågan om inte bara skönhet, utan även hårets hälsa? Behöver torka - Välj en bra hårtork, du måste curl - välj rätt elektriska tang. Tja, om du behöver bli av med dem plötsligt på vissa ställen - var uppmärksam på vårt betyg på epilatorer.

Överväg funktionerna i en hårtork för att räta håret

Idag hårborttagborste för hårrätning i trenden. Detta beror på dess praktiska förmåga att arbeta med lockar i vanligt läge för sig själva (hemma). Teknisk nyhet utformad för att skapa frisyrer. Det tar totalt högst 10 minuter och hårstil!

Med en rad olika modeller presenterade av ledande globala tillverkare uppstår frågan om vem som ska ge företräde och hur man väljer rätt hår hårtork för hår styling, och som fortfarande är bättre - en hårtork eller hårtork.

Vi kommer att försöka, bor i detalj om funktionerna i valet av hushållsapparat, vi pekar på vad man ska uppmärksamma först av allt. Vi kommer att låta principerna om arbete, och vi kommer att ge råd om dess användning. Separat kommer vi att fokusera på ytterligare hårvårdsprodukter och bestämma dagens mest intressanta modeller.

På driftsprincipen: Kortfattat

Externt liknar hårtorken / borsten en cylinder med munstycken, gjorda i form av en vanlig kam. Håret påverkas av ett kraftigt luftflöde av hög t 0 (temperatur). På grund av detta ändras krullarnas struktur och den nödvändiga formen ges.

Luft strömmar genom speciella öppningar i munstyckena och värmer krullarna. Arbeta med enheten från olika vinklar kan du uppnå önskad effekt.

Var uppmärksam! Tekniskt sett anses det mest framgångsrika alternativet vara en hårtork / borste med roterande element, vilket gör läggningsprocessen bekväm och säker.

Beskrivningen av produkten kan du säga: en hårtorkborste som likriktare är ett verktyg som är bekvämt i alla avseenden, kombinerar en vanlig hårtork och borstning, som kan användas regelbundet. Hur man väljer den bästa hårtorken, läs artikeln.

Om fördelarna med produkten för att skapa frisyrer

Hushållsapparaten är färdig med olika munstycken som ger olika former till krullarna, liksom:

 1. Kammen kan användas regelbundet, utan rädsla för hårets hälsa.
 2. Skapa önskad volym på kort tid.
 3. Att göra hår, inklusive komplex konfiguration.
 4. Verktyget är lätt och kompakt vilket innebär att det inte tar mycket utrymme i bagaget under transport.
 5. Moderna modeller är utrustade med överhettningsskydd vilket ger möjlighet till kontinuerlig användning.
 6. Regulator t 0-läget tillåter dig att arbeta med olika typer av hår.

En viktig aspekt av valet är det material från vilket produkten tillverkas. Föredrar keramiska produkter, som kostar upp till 3 tusen rubel.

Vilka är kriterierna för att välja en hushållsapparat?

Välja en borste måste du vara uppmärksam på 6 nyckelindikatorer, till exempel:

 • produktdiameter;
 • kraft borste
 • komplett uppsättning
 • jonisering;
 • ångfuktning
 • kall luft.

Låt oss titta närmare på var och en av ovanstående indikatorer.

För att förhindra att håret blir trassigt under styling, måste du välja rätt diameter av hårtork / borste. Principen för urval är som följer: ju längre håret desto större diameter ska väljas. Allt är enkelt här, som du kan se.

Produkter som erbjuds av tillverkare arbetar i korridoren av makt 1 tusen-1200 watt. Ju högre poängen desto starkare enheten. Alla värden skrivs i produktens pass, som är fäst vid produkten. Att välja hårdvarans kraft är att fokusera på ditt hår - ju längre och tjockare håret desto starkare hårdvaran borde vara.

Om nyttan av ytterligare tips sa ganska lite. Standardsatsen förutsätter förekomsten av borstar av olika diameter, krullningstångkrullar, olika generatorer av ånga och kamplattform. Det kan hävdas att någon extra gadget kommer att vara användbar för att arbeta med lockor.

För att skapa ytterligare volym kan du använda munstycksdiffusorn för hårtorken.

Vad är jonisering för? Det anses ganska joniserande att hantera ett sådant fenomen som elektrifiering av hår. Detta är särskilt märkbart på vintern.

Experter rekommenderar att du uppmärksammar produkten med 3 olika tillförsel av luftflöde, såsom varm, kall luft och ånga. Med korrekt utforskning och kombination av processen med lufttillförsel kommer krökningarna inte att förväxlas och, viktigare, torka upp.

Ta med skönheten du behöver för att konsolidera det uppnådda resultatet. Regulatorns roll för den nya frisyren är tilldelad den kalla luften.

Regler för styling: tipsmästare

Välj önskat driftsläge: Tjocka krullar ska torkas längre och krullas med maximal hastighet.

Det rekommenderas inte att vinda den stora strängen. Undvik att smitta håret medan borsten är igång. Ta strängarna 5 till 7 cm breda åt gången.

För att ge kort hårpomp använda munstycken med medelstor diameter. Packa med minsta hastighet.

Installationsförfarandet innebär användning av en kondensor. Torra strängar, från hårets rötter.

Håll inte trådarna på håret / kammen för länge för att undvika överhettning och skada. Några sekunder är nog att arbeta med en enda sträng.

Observera försiktighetsåtgärder vid hantering av heta munstycken. Eliminera risken för kroppsförbränning.

Vad man ska välja: professionellt alternativ eller hushållsapparat

Många tror felaktigt att en professionell hårtork / borste för styling och jämna hår är det perfekta valet för inköp. Och utesluter övervägande amatörmodeller styler, förgäves. Låt oss bryta ner allting:

Professionell utrustning är mycket dyrare än en hushållsutrustning.

Ett stort antal extra tips är det osannolikt att du någonsin kommer till nytta. Därför betalar du för "dödvikt". Detta är inte ogrundade uttalanden, men öva!

Vi måste hyra de ledande tillverkarna. Kvaliteten på deras produkter är hög, billiga alternativ för små kända företag ger upphov till tvivel.

Vem är framför resten

Idag kan marknaden erbjuda oss standardversioner av hushållsutrustning med ett minimum av munstycken och / eller hårborstar för torkning och stylingkrullar med ytterligare funktioner. Kostnaden för produktionen är direkt beroende av tillverkarens namn, tekniska egenskaper och tilläggsdetaljer, samt materialet från vilket den universella utrustningen för att skapa frisyrer tillverkas. TOP-fem innehåller sådana monster som:

Denna lista kan säkerligen utvidgas avsevärt. I slutet av 2017, början av 2018, är de mest framgångsrika modellerna i efterfrågan:

Babyliss 2736e hårtork med keramisk beläggning och en effekt på 1 000 watt.

Modellen av den nya generationen från de franska tillverkarna Rowenta Brush Activ Compact CF9421 med en kapacitet på 800 watt. Enheten är implementerad med 2 lägen t0 och hastighet. Ett viktigt element för att fixa styling är närvaron av "kall luft" och en joniserare.

650-watt Salon Airstylist Pro HP-8651-modellen ger en mjuk och effektiv styling. Enheten arbetar med 3 hastigheter. 5 typer munstycken ingår i leveranspaketet.

Brfun AS 530 borstborste, tack vare ytterligare en komplett uppsättning, gör underverk och sätter lockar i den riktning du behöver för att skapa volym vid hårrötterna.

700 Watt BrilliantCare Quattro-Ionen PHA5363 är en snygg produkt med många funktioner.

Modell - VT-2533 med en kapacitet på 1 000 W med 2 driftsätt och 3 avtagbara munstycken. Det här är en produkt från den ryska tillverkaren.

Ryska-kinesiska varumärke: modell SC-HAS73I09 med en kapacitet på 800 watt. Enheten med 2 driftsätt, funktionen att tillföra "kall luft" och joniseringsfunktionen uppmärksammar sig själv.

Keratin Therapy Pro Volym CB65A45 Den amerikanska modellen med 1 000 W med 2 funktionssätt och funktionen kallluft anses vara ett effektivt verktyg för vård av lock och skapandet av olika frisyrer.

På hur man separat demonterar torken, läs vår artikel.

Sammanfattningsvis

Glöm inte hårvårdsprodukter. Använd en mängd olika schampon, balsam, närande serum och oljor, såväl som lotioner.

I arsenalen bör vara modelleringsverktyg för att ge volymen: vaxer, sprayer, olika mousser och geler.

Vägar av hårrätning hårtork

Många tjejer är bekanta med problemet med lockigt och fluffigt hår. Varje morgon gör ägare av ett sådant hårhår mycket arbete för att på något sätt minska oönskade och oestetiska volymer. Bli av med locken kan, viktigast av allt, inte förstöra håret. Överväg hur man räta ut håret med en hårtork hemma.

Låt oss först se varför håret pressas. Det finns flera anledningar:

 • Fysiologiska.
 • Naturliga omständigheter. Kall årstid, stark vind eller hög luftfuktighet.
 • Kemisk exponering. Detta är en skadlig effekt av kemisk perm och färgning.
 • Fel vård. Använd en schampo, balsam eller mask som inte passar hårtypen.

Hur man använder en hårtork

Hårtork är ett av de mest effektiva och snabba sätten att rätta håret. Med det kan du göra styling i 7-10 minuter beroende på hårets längd och tjocklek.

Resultatet av rätningen beror direkt på kvaliteten på de verktyg och verktyg som används.

tips

Hårtork, som järnet, har sina egna egenskaper som du behöver veta för att inte skada håret.

 • Vid rätning måste du ta hänsyn till din hårtyp. Det är bättre för ägare av tunt och kort hår att torka håret med minsta effekt (eller välja en hårtork upp till 1000 W), och för normalt och medelhårt hår är mer kraftfullt. Ju tjockare och hårdare håret, ju mer kraft krävs när du stylar.
 • Professionella hårtorkar har både olika termiska förhållanden och kall luft. Det är bättre att rätta håret vid medeltemperaturförhållanden, och för att fixa resultatet med kalla luftflöden. Ta inte bort med varm luft, men det sparar mycket tid, men det har en skadlig effekt på hårstrukturen.
 • Hårdvarans avstånd från huvudet beror på lufttemperaturen, i genomsnitt är det 35 cm. Ju varmare det är, ju längre det borde vara. Det är mycket bra om hårtorket har joniseringsfunktionen, i det här läget skyddar det sig från att torka ut.
 • Luftflödet från torken bör riktas mot hårväxten.

För att förbättra resultatet av hårrätthår, använd ytterligare verktyg. De hjälper inte bara till att göra håret rakt men även värmebeskyttande egenskaper, bland annat: schampo, balm, sprayer, krämer, serum, mousse, skum och masker. De använder också vaxprodukter som gör håret tungt och smidigt.

Metoderna och processen för hårrätning

Placering bör ske på tvättat, men lite fuktigt hår. Innan du använder håret, applicera ett termiskt skyddande medel (spray, gel, etc.) längs hela hårets längd.

borste

 • glänsande och rakt hår;
 • Perfekt för hårt och tjockt hår.
 • läggning tar mycket tid;
 • rekommenderas inte att utforma tunt hår;
 • tar bort delvolymen.

Det är viktigt att välja rätt pensel. Det är bättre att hålla sig på versionen med naturliga borst och utan metalldelar, eftersom de kan vara väldigt heta.

För att rätta håret med en hårtork och borste, först kamma den med en kam med sällsynta tänder och dela den i bitar. Säkert överskott av hår med clips.

Varje sträng måste dras från roten enligt hårväxt. Under rätningen håller du torktorns ansikte nedåt och riktar luftflödet till håret så att det sammanfaller med borstens riktning och rörelse. Om du tar en curl tjockare, så sparar du tid, men du kan överdriva den, och om den är tunnare blir den mjuk och glänsande. Vid slutet, säkra resultatet med en kall luftström.

Brashing

 • glänsande och slät hår;
 • maximal volym;
 • Passar alla hårtyper.
 • ändarna kommer att ha en liten krökning.

För att räta ut strängar kan du använda borstning - en stor rund kam. Applicera det samt en vanlig borste. Slutresultatet beror på borstningens diameter - desto större är ju ju jämnare dina strängar blir. Teknik för läggning är densamma som med en pensel.

Kam-tänger

 • Tar lätt ljusvåg eller fluffighet.
 • Ej lämplig för lockigt hår;
 • Delar delvis volymen.

Comb-tongs underlättar starkt hårets inriktning. För att göra stylingen måste du vända sig för att låsa varje kröna tätt med en kampistol och sträcka den från topp till botten och blåser håret genom håret. Vid behov kan proceduren upprepas.

Denna metod för hårrätning av hårtork är mest mild, eftersom de inte utsätts för värme. Men om dina curls är naturligt kurviga och lockiga, kommer det inte att fungera med hjälp av pincett för att uppnå önskat resultat.

Hårtork

 • lätt att använda;
 • rätnar jämnt lockigt hår
 • ger maximalt belopp.

Detta är en av sorterna av borstning. Faktum är att detta är ett munstycke för en hårtork med hål på kroppen för att blåsa. För att få rakt hår, bläddra bara hårtork hårtork. Håll inte borsten länge på ett ställe, för att inte få en krullning. Du måste börja räta från baksidan av huvudet, sedan vid kronan justeras templen senast.

Hårtork likriktare

 • lätt att lägga håret;
 • Minsta tid för läggning.
 • brist på volym vid rötterna.

Detta är detsamma som en hårtork, endast munstycket har formen av en platt kam. Det är mycket lätt att använda, bara slå på och kamma ditt hår.

I slutet av läggandet

Du kan fixa håret med lack eller vax. Om du har ett väldigt frostigt hårhår får du termiskt skydd med en utjämningseffekt.

rekommendationer

 • Om du vill ge ditt hår ett romantiskt utseende, kan du klä av lite strängar. För att göra detta, vinda ändarna på håret på borsten och torka dem i 30 sekunder vid en genomsnittlig temperatur på hårtorken. Lossa resultatet med kall luft.
 • Rätning är bättre att börja med de nedre lockarna. Om du har smäll, bör du börja med henne och fortsätt sedan till resten.
 • För att lägga till extra volym, dra krullarna upp från rötterna.
 • Du måste torka vått hår, vått hår förlänger bara tiden för torkning.
 • Håll inte hårtorken på ett ställe, eftersom du kan överdriva strängarna.

I strävan efter mode och skönhet, glöm inte att lyssna på ditt hår. Du måste sträva efter att vara vacker och hålla sig till rimliga gränser, välj kosmetika av hög kvalitet, tillbehör och procedurer.

Professionell hårtork

Håret håret är ett bekvämt universalmedel för hår styling. Med det kan du torka håret, samtidigt som du skapar en mängd stilfulla stylingar. Tack vare dessa möjligheter har hårborstar fått stor popularitet bland flickor runt om i världen. Hittills finns det bara ett stort antal olika modeller av hårtorkar med munstycken från olika tillverkare.

Det är mycket viktigt att välja en högkvalitativ professionell hårtork för att kunna skapa spektakulär styling även hemma, men utan att skada håret.

Fördelar och nackdelar

De viktigaste fördelarna med hårtorkar är:

 • Möjligheten att enkelt skapa vacker styling, till exempel, kan du anpassa ditt hår längs hela längden och tipsen krulla något;
 • Använd enheten ganska bekvämt;
 • Det tar väldigt lite tid att göra en hårklippning med den här enheten.
 • Håret kommer att ha ett vackert och snyggt utseende.

Bland de mindre nackdelarna kan vi bara notera det faktum att en hårtork, som en vanlig hårtork, är en ganska bullriga enhet. Och även på grund av närvaron av hårtorkets munstycke kan enheten verka lite svårare, men du blir van vid det tillräckligt snabbt och dessa faktorer stör inte användningen av denna typ av hårtork.

Hur man använder

Det finns många subtiliteter i användningen av hårtorkar med olika munstycken, som mästeras med erfarenheten av deras användning.

Hårtork med roterande munstycke är mest lämpligt att använda på medellångt hår, men på långt hår får man en vacker, snygg styling. Denna typ av hårtork kan bli en värdig ersättare för sådana stylingverktyg som curlers, curling irons och strykning.

Först, med felaktig hantering kan håret inte lyda och bli rörigt. Men med korrekt användning av enheten kommer inga problem att uppstå och du kommer att kunna uppnå perfekt styling:

 • Hårtork måste vara påslagen. Strömknappen måste hållas manuellt, det kan inte tyckas mycket bekvämt, men i själva verket låter den här funktionen omedelbart stoppa enheten. En hårtork borste med en ström av varm luft måste riktas på ett sådant sätt att man får det önskade utseendet.
 • Det är också viktigt att ställa in enhetens driftsläge korrekt. Om du gör styling tjockt och långt hår måste du ställa en hög blåsningshastighet. Och för hårda frisyrer för kort hår - välj ett läge med lägre hastighet.
 • Hårsträngar som rullas på borsten ska vara tillräckligt smala. Annars kommer en del av håret helt enkelt att glida ur borsten under torkning. Vridning av strängen, det är nödvändigt att värma upp det i några sekunder. Men övermålning är inte heller nödvändigt - eftersom du kan skada hårstrukturen vid exponering för hög temperatur.

Hur man väljer?

När du väljer en specifik modell av hårtork, var noga med att vara uppmärksam på följande indikatorer och egenskaper:

 • Vad ingår i enheten. Varje tillverkare kan ha ett annat nummer och olika typer av munstycken. Deras diameter är viktig, eftersom det kommer att bero på denna parameter vilken form av krullning du får - små krullar eller stora vågor. Tja, om satsen kommer att vara runda munstycken med olika diametrar, tunna borstar (som du kan räta på) och tångar, med vilka du kan locka sig. Innan du köper är det också nödvändigt att kontrollera att alla bilagor är ordentligt fastsatta och passar tätt mot torktumlarens kropp.
 • Temperaturläge. Köp inte en modell av enheten där värmningsnivån är för hög, eftersom detta kan påverka hårets tillstånd och torka dem. Idealisk - upp till 70 grader;


Nästa Artikel
Vad är huvudmassagen för?