Hårtork - en borste som är bättre, betyg av de 10 bästa modellerna enligt kundrecensioner


Hårtork - en borste eller en roterande hårtork visade sig på hyllorna i våra butiker inte så länge sedan. Men omedelbart vann många kunders kärlek och mycket positiv feedback. Och det här är inte förvånande, för med hjälp av den här lättanvända enheten kan du göra ditt hår som i en professionell salong utan att spendera mycket tid på denna process och avsevärt spara familjebudgeten.

Ett val - en tråd eller trådlös hårtork borste. Funktionell redundant?

Spendera mycket tid på vägen, jag bytte ut den skrymmande hemmet hårtorken med en bekväm och kompakt hårtorkborste.

Det första som hon borstade för sig var en trådlös hårtork. Jag blev förvirrad av den lilla kraften som kräver frekvent laddning, minimal funktionalitet och bristen på flyttbara munstycken.

Alternativen som fungerade från elnätet visade sig vara många.

Huvudpunkterna i urvalet var:

 • Kompaktitet och inte mycket vikt
 • ergonomi;
 • makt (jag vill inte spendera extra tid)
 • utbytbara munstycken för val av valmöjligheter;
 • möjlighet att välja lufthastighet och temperatur.

Trevliga bonusar var: keramisk beläggning och jonisering.

Den valda Remington AS 1220 hade imponerande parametrar: hög effekt, en uppsättning munstycken och även en resväska.

Jag finner valet framgångsrikt, men funktionaliteten visade sig vara överflödig för mig. Berömningen av keramisk beläggning är svår att uppskatta. Situationen med jonisering verkar vara liknande - tills utseendet på denna funktion var det helt enkelt inte medvetet om behovet av att avlägsna statisk spänning.

Jag använder bara stora borstar, resten av munstyckena är inte användbara i mitt fall.

Imponerande kraft, bra ledning och bekväma knappar.

Inte för länge sedan gjorde jag en kort hårklippning och började bli van vid stylers med automatisk rotation. Lutar sig mot en 3-i-1 Philips HP8668

Val av kraft och munstycken

Det är nödvändigt att välja en hårtork borste med makt - detta är en av de viktigaste egenskaperna. Det beror på maximal uppvärmningstemperatur och lufttillförselns kraft. För bildandet av hår behöver inte mycket hög effekt, tillräckligt och 600 watt. Om mer - bra för torkning av vått hår. OBS också värme temperaturen. Ju mer det blir - ju snabbare det kommer att torka och sätta hår. Det finns också några stylers som tar bort statisk elektricitet.

Munstycken på hårtorken ska väljas med önskad effekt. De kommer i olika diametrar, det beror på vilken typ av krullar du vill få. Till exempel: elastiska små vågor, fria breda vågor, raka strängar, spiraler och så vidare. Dessa resultat kan erhållas med hjälp av tång, värmehänder och borstar. Det finns också ett munstycke för att avlägsna misslyckat hår, för att skapa vågor behöver du en komponent med en korrugering. Det finns också ett munstycke för bildandet av horisontella och vertikala krullar.

Ovanstående munstycken är de vanligaste, användbara och värda pengarna. Alla andra är inte så viktiga, för inte många använder dem eller bara en annan variation och ett dyrt pris på det som skrivs ovan.

Om jag köpte stylisten nu skulle jag välja företaget Rowenta. Utmärkt prestanda: 1000 watt kraft, lång sladd, olika munstycken. Mycket positiv feedback och order, rimligt pris.

Hårtork med roterande pensel för lockigt hår

Mitt hår är väldigt lockigt: Jag hade regelbundet att dra det med en vanlig hårtork och alla typer av strykjärn. Denna övning var tråkig och ledde inte alltid till ett spektakulärt resultat. Jag har länge drömt om en enhet som själv skulle göra det här rutinarbetet. När i stormarknaden kom jag över en modell med en roterande borste Rowenta BRUSH ACTIV, förvärvad utan att tänka. Anmälan till konsulten att produkterna av en sådan plan är kortlivade på grund av de roterande munstyckena hindrade mig inte.

Min modell är kinesisk, men det påverkar inte dess funktionella egenskaper. Fördelarna med torken visade sig vara större än nackdelarna:

 • Ett par penslar med polär diameter ingår i förpackningen: de hanterar helt enkelt skapandet av basvolymen på krullarna i kontrastlängden;
 • Joniseringsalternativet neutraliserar den statiska effekten - håret sticker inte ut mot sidorna, eftersom de inte elektrifierar. Frisyren får en strålande spegelglans efter vanlig torkning - det är inte nödvändigt att använda mousses, skum och balm för styling;
 • enheten är viktlös och bekväm - handen blir nästan aldrig trött.

Jag har varit vänner med min Roven i nästan ett decennium. Under denna tid avslöjade och skadan av hennes karaktär:

 • borstfästanordningar sitter ner och avlägsnas endast med en viss (ibland betydande) ansträngning och närvaron av fingerfärdighet;
 • temperaturregulatorn är fortfarande ute av ordning.

Nu fungerar min skönhetsmaskin endast i läget för låg värme, men bär fortfarande status som en personlig frisör och allierad i striden om skönhet.

Modellen är lakonisk och balanserad: det finns inget överflödigt i det och all funktionalitet har utvecklats till gagn för konsumenten. Det är svårt att föreställa sig att det finns hårtork, bättre än det här.

Hårtork för hår styling

Hårtork - borsten är effektiv för styling på både kort och långt hår.

Det kombinerar effektivt funktionerna i flera vårdapparater. Efter att ha köpt en sådan enhet behöver du inte längre ett elektriskt krusjärn, hårkrullare och ett strykjärn. Ge kort hårvolym och pomp, lägg långt hår i vackra mjuka krullar eller gör en klassisk slät frisyr - med alla dessa uppgifter kommer den roterande hårtorken att klara sig bra.

På grund av den höga populariteten hos denna enhet började nästan alla större tillverkare av hushållsapparater att producera den. Hur man förstår olika modeller, vilken hårtork med roterande borste är bättre? Låt oss försöka lista ut det.

Principen för hårtorken - borsten är att rotera munstycket. Det finns modeller där rotationen startar automatiskt, tillsammans med hårstorkens början. Och det finns de där det finns en mekanism som tillhandahålls separat från lufttillförseln. Det är lämpligt att använda sådana modeller som autonoma enheter för torkning.

Hur man väljer en hårtork borste: 7 regler

Om du vill att enheten ska fungera så länge som möjligt och inte orsaka skador på ditt hår, var uppmärksam på följande egenskaper:

 1. kraft är huvudparametern som bestämmer enhetens funktion, vilket påverkar luftflödet och temperaturen på dess uppvärmning. Vanligtvis är hårdförbrukningens kraft med en roterande borste i intervallet 400 till 1100 watt. Innan du köper bestämmer du hur ofta du ska använda hårtorken och för vilket ändamål? Från detta beror på hur kraftfull den modell du behöver köpa. För att lägga till volym och lätt styling är 400-600 W tillräckligt. Och om du planerar att ständigt torka och krulla långa krökar, måste du ta enheten starkare - från 1000 W;
 2. tillverkningsmaterial. Det är bättre att välja en hårtork, där munstyckets kropp har en keramisk beläggning. Denna typ av material bidrar till en mer enhetlig uppvärmning av hela ytan och mer noggrant interagerar med håret;
 3. driftsättet är hastigheten på den blåsta luften och rotationen av borsten. Välj en modell utrustad med flera lägen. Då kan du välja den som passar ditt hår beroende på längd och tjocklek.
 4. munstycke. Jo, allting är enkelt - ju mer munstycken, desto fler möjligheter till experiment med deras utseende. Vanligtvis finns flera runda munstycken för olika hårlängder, plana borstar för utjämning av krullar och krullningsstrykjärn ingår i satsen för hårtorken. Innan du köper, var noga med att kontrollera styrkan att fixera munstyckena på handtaget på hårtorken. Om de håller sig svagt, hänger eller flyttar - det är bättre att inte ta en sådan modell.
 5. Hjälpfunktionerna är en mycket viktig egenskap, eftersom det möjliggör minimering av skadorna mot exponering för varm luft på håret och underlättar stylingsprocessen. Sådana funktioner innefattar jonisering, förmågan att leverera kall luft och ångfuktning. Vid jonisering utsätts hår för negativt laddade partiklar, vilket minskar statisk elektricitet. Som ett resultat blir de släta och silkeslen. Kall luft appliceras i slutet av läggningen, för att fixa resultatet. Fuktgivande med ånga hjälper till att rätta håret väl och gör det mer lättsamt.
 6. mat. Det finns två typer av modeller - de som drivs från elnätet och körs på batterier. Om du väljer en vanlig trådmodell, se till att ledningslängden inte är mindre än 1,8 m. Det är mer lämpligt att använda enheter som har en ledning i form av en spiral - i det här fallet kommer det inte att krulla runt handtaget och störa ditt arbete med enheten. Batterimodeller är praktiska när du reser och reser där det inte finns möjlighet att använda el. Var uppmärksam på om en laddare ingår
 7. tillbehör. Tja, när modellen innehåller en plastbehållare eller påse för tillbehör. Detta gäller särskilt för modeller där naturliga material användes vid tillverkning av borstar. Sådana bilagor kräver speciella lagringsförhållanden. Annars bryts borsten snabbt och fluffar, vilket ytterligare komplicerar bearbetningsprocessen.

Korrekt styling

Det räcker inte att välja en bra hårtork - borste.

Om du vill få önskat resultat och njut av reflektionen i spegeln, när du använder enheten följer du några regler:

 • Välj rätt driftsätt. Tätt och långt hårtorkat och krulla i högre hastighet. Det här är vanligtvis den andra knappen. För att ge volymen av hår från kort hår är det tillräckligt att tillämpa det första läget.
 • Vrid inte strängarna för brett. I det här fallet kommer curlsna inte att ta en vacker form, som en del av håret glida bara vid torkning. Optimal att ta strängar på 5 - 7 cm breda;

 • hårtorken - en borste för kort hår är en universell assistent när hon ger frisyrpompen. Använd munstycken med medelstor diameter. Ta tag i trådarna som börjar från toppen av ditt huvud och vind den i olika riktningar. Således syns frisyren och naturligheten i frisyren;
 • i många modeller ingår munstycket - koncentratorn i förpackningen. Innan du använder borsten som lyfter håret på rötterna, torka dem med en hårtork med ett nav. Då kommer pompeffekten att vara längre;
 • linda slingan, värm den i några sekunder. Kom ihåg att ju mer kraft håret har desto snabbare och intensivare värmer det upp. Förvara inte längre än nödvändigt för att undvika att skada håret.
 • munstycken med naturliga borst är mer försiktiga på håret, förstör inte deras struktur, gör dem mjukare och skinnigare;
 • Om du är ägare till naturliga krullar, välj en modell med ett munstycke - en diffusor;
 • glöm inte att när du använder en hårtork - värms borstmunstycket till höga temperaturer. När du styler ditt hår, behandla dem noggrant så att du inte utsätter dig för risken för brännskador.
 • Om du, efter att ha studerat alla tekniska detaljer, fortfarande inte kan välja en hårtork borste - för hår, var uppmärksam på kundrecensioner, som redan har uppskattat denna gadget på jobbet och gjort en personlig åsikt.
 • Betyg av de mest sålda modellerna

  1. Philips HP8664

  Hårtork - borste med en effekt på 1000 W, keramisk beläggning och automatisk rotation av munstyckena. Ytterligare funktioner inkluderar jonisering och möjligheten att välja lufttillförselhastighet. Pris från 3549 gnidning. upp till 5390 rubel

  • Fördelar: högkvalitativa montering, borstar kan rotera i olika riktningar, förvirra inte håret, ger långsiktig styling.
  • Nackdelar: De flesta användare hittas inte.

  Genomsnittligt betyg: 5 av 5.

  2. Braun AS 530

  Power 1000 W, tre värmemoder, kallluft och ångfuktning. Pris från 2820 rubel. upp till 4599 rubel

  • Fördelar: hållbarhet (vissa kunder använder denna modell i mer än 6 år), funktionalitet, lätt vikt. Idealisk för kort eller medium hår. Funktionen av ångfuktning underlättar styling av tunt, fläckigt hår, vilket gör dem mer lätta.
  • Nackdelar: De flesta användare hittas inte.

  Genomsnittligt betyg: 5 av 5.

  3. BaByliss 2736E

  • Fördelar: byggkvalitet och material, hållbarhet. Dysorna är borstar med naturliga borstar, vars användning ger håret en naturlig glans och jämnhet. Förekomsten av ett förvaringsfall, respekt för håret, kan användas som en vanlig hårtork.
  • Nackdelar: De flesta användare hittas inte.

  Genomsnittligt betyg: 5 av 5.

  4. Philips HP8656

  Power 1000 W, keramisk beläggning, tre driftsätt, jonisering, kall luftflöde, fem munstycken med naturliga borstar, nätsladd 2 meter. Pris från 3100 rubel. upp till 5490 rubel.

  • Fördelar: ett sätt att noggrant torka, multifunktionalitet, ett stort antal munstycken, en platt borste - en kam för torkning och joniserande hår, närvaro av en handväska för förvaring, högkvalitativt kroppsmaterial.
  • Nackdelar: litet buller på jobbet, tungt.

  Genomsnittligt betyg: 4.5 av 5.

  5. Rowenta CF 9320

  • Fördelar: användarvänlighet, tjockleken på munstyckena säkerställer de perfekta locken på långt hår, noggrann åtgärd, drar inte ut och klämmer inte håret.
  • Nackdelar: inte tillräckligt kalltemperatur i "kall luft".

  Genomsnittligt betyg: 4.5 av 5.

  6. Braun AS 330

  • Fördelar: bra effekt av basal volym, lång strömsladd (2 m), smälter inte håret, det fungerar tyst.
  • Nackdelar: Inget joniseringsläge.

  Genomsnittligt betyg: 4.5 av 5.

  7. Bosch PHA2300

  Effekt 700 W, keramik, två driftsätt, två munstycken, kalllufttillförsel. Pris från 1690 rubel. upp till 3390 rubel

  • Fördelar: byggkvalitet och beläggning, enkel hantering, förmåga att ta bort tänderna från borsten, hållbarhet, kompaktitet.
  • Nackdelar: lite ljud när du arbetar.

  Genomsnittligt betyg: 4 av 5.

  8. Philips HP8662

  Effekt 800 W, tre lägen, jonisering, kall lufttillförsel. Innehåller borste och nav. Pris från 1990 gnidning. upp till 35890 gnidning.

  • Fördelar: Den genomsnittliga effekten är utmärkt för frekvent användning, bekvämt ergonomiskt handtag, prisförhållande.
  • Nackdelar: med tiden fluff borstens borstar.

  Genomsnittligt betyg: 3.5 av 5.

  9. Philips HP8661

  • Fördelar: låg kostnad, funktionen för rotation av sladden, valet av olika lägen för läggning.
  • Nackdelar: dåligt lockar långt hår.

  Genomsnittligt betyg: 3 av 5.

  10. Polaris PHS 0746

  • Fördelar: Lätt, kompakt, bekväm för resor, lämplig för medelhårlängd.
  • Nackdelar: svaga fixeringsmunstycken.

  Genomsnittligt pris: 3 av 5.

  Varje tjej vill alltid se charmig och välskötta. Detta hjälper dig att köpa en hårtork - borstar. Analysera hur ofta du planerar att använda den, vilka bilagor som ska ingå för att passa hårets längd och struktur, vilka ytterligare funktioner som finns tillgängliga, läs recensionerna på Internet och välj vilken enhet som är bättre att köpa.

  Med rätt användning kan du enkelt ändra din bild och alltid se oemotståndlig!

  Hårtork med roterande munstycke. Betyg, vilket är bättre: Rowenta, Babyliss, Philips, Braun, Bosch. recensioner

  Det finns flera sorter av hårtorkar. Förutom hushållsapparater finns det: hårborstar (stylers), diffusorer, nav. Dessutom kan var och en av dem ha ytterligare funktioner. Till exempel en hårtork med roterande munstycken. Om denna art och kommer att diskuteras i artikeln.

  Syftet med och funktionaliteten hos hårtorken

  Hårtork med roterande munstycken är en enhet som kombinerar flera alternativ: hårtork, strykjärn, curling och curlers. Automatisk rotation av munstyckena gör att du kan vrida lock eller räta hår. Samtidigt levereras luft vid en förutbestämd temperatur, vilket möjliggör ett effektivt och snabbt resultat.

  Fördelar med att använda

  1. Möjligheten att välja en hårtork med det önskade antalet munstycken, inte överbetala för onödigt. Valet av modeller på den moderna marknaden är ganska bred, för varje smak och plånbok.
  2. Multifunktionalitet: De mest nödvändiga funktionerna är anslutna i en enhet.
  3. Dysans rotation roterar tid och ansträngning för att skapa hår. För enkelhets skyld är rotationsriktningen inställbar för varje sida av huvudet.
  4. Egen mini-salong: Enheten gör att du kan skapa en frisyr av någon komplexitet på kort tid hemma.
  5. Kompakthet. På grund av sin lilla storlek och vikt kan enheten tas på vägen.

  Negativa sidor

  1. Risk för att håret skadas under användning: vårdslös hantering av borsten kan enkelt göra håret trasslat.
  2. För tjockt hår behöver du en hårtork med en hastighetsregulator, annars kommer det att vara nödvändigt att separera trådarna för att kamma till mindre.
  3. För att skapa volymen vid rötterna måste de först torkas.
  4. Hårtorkar klara inte hårt med att torka håret. För att uppnå denna uppgift måste du använda antingen en hushålls hårtork eller spendera pengar på en kraftfull styler.
  5. Hårtork behöver konstant vård. Hår som finns kvar på apparaten efter styling kan orsaka att det går sönder, så att de måste tas bort försiktigt.

  Kriterier för val av roterande hårtork

  Innan du köper en multi-styler, bör du fråga: "Vilka ändamål är det behövs, hur ofta kommer det att användas och var?". Detta kommer att underlätta urvalsprocessen.

  Det är nödvändigt att vara uppmärksam på sådana faktorer som:

  1. Borsten. Munstycken med naturliga borstar lägger inte bara på att skina på håret, men behandlar dem också noggrant vid kammingstidpunkten.
  2. Förekomsten av skydd mot överhettning. Automatisk avstängning av enheten kommer att förlänga dess drift avsevärt.
  3. Ergonomisk modell: vikt, extern form, användaromkopplare.
  4. Uppvärmningstemperatur Varmluft påverkar håret hårt, torkar ut det och framkallar utseendet av splittrade ändar. Därför kommer en anordning med en lägre temperatur av luftvärme att minska stressen som håret utsätts för vid skapandet av en hårstil. Det är bäst att föredra stylisten med en maximal uppvärmningstemperatur på 60 ° C.
  5. Dysor: deras antal, syfte, fästsäkerhet. Styler kan utrustas med ett annat antal munstycken, men i själva verket kan 1-3 av dem användas.
  6. Tillgänglighet för flyttbara filter. Vid brott kan filtret bytas ut och fortsätta att använda enheten.

  Instrumentkraft

  Effekten av blåstorken bestämmer enhetens uppvärmningstemperatur och påverkar dess prestanda. Därför är det vid tidpunkten för urvalet nödvändigt att styras av dess syfte. Till exempel, för modellerande frisyrer, är en modell som arbetar med en effekt på upp till 800-1000 watt tillräckligt.

  Enhetskonfiguration

  Hårborstar med roterande munstycken De flesta tillverkare utrusta standardinställningen:

  • krullningstänger;
  • borstar borstar;
  • platt luft uppblåst kam;
  • ånggeneratorer.

  Det kan också finnas sådana munstycken:

  1. I form av en boll - skapar lock med olika diameter.
  2. Spiral - gör spiraler för långt hår.
  3. Kvadratisk, triangulär - för bildandet av elastiska lockar.
  4. I form av en kon - för släta lockar.
  5. Dubbelfasad, tredubbel (annat namn - korrugering) - för zigzagkrullar.
  6. Hub - ett munstycke med smal slits, används för snabb läggning av enskilda strängar, vilket riktar luften i en tydligt definierad riktning.
  7. Diffuser - munstycke med genomgående hål, används för att ge mer volym till håret, väl sätter lockar.

  Wire selection

  Roterande (spiralformad) tråd är den bästa lösningen, eftersom det i det här fallet inte kommer att ha rynkor och vridas under arbetet. Var uppmärksam på ledarens längd - det ska vara bekvämt. I professionell styling kan ledningslängden nå mer än 3 m, i samma hushållsförhållanden och 1,5-2 m är tillräckligt.

  Strömtyp

  När du använder enheten på vägen är det bekvämt att använda en trådlös hårtork. Typen av ström i sådana modeller kan vara från batterier eller batterier. Det finns sorter med utbytbara block som ändras efter 8 timmars kontinuerlig drift och en beröringskänslig kontrollpanel som automatiskt slår på strömmen när enheten berörs.

  Beläggning och material

  Täckningsmodell spelar en viktig roll under användningsperioden.

  Huvudtyper:

  1. Keramisk beläggning: värmer jämnt på grund av infraröda vågor, skadan är minimal.
  2. Metall: Inte särskilt användbart för hår, eftersom det gör dem sköra.
  3. Teflon: skyddar håret från att torka ut, men är kortlivat i bruk.
  4. Turmalin. Apparater med en beläggning av turmalin ger en effekt liknande jonisering, så de är dyrare än andra.
  5. Plast: elektrifierar hår, är det mest olämpliga materialet för hår.

  Driftläge

  Förekomsten av flera temperaturregimer ökar möjligheterna till styling avsevärt. Varmluft kommer att behövas för torkning, varm luft för att skapa en bild, kall luft för att fixa den. Det bästa alternativet är en hårtork, där funktionerna för lufttillförsel och temperaturkontroll är separerade.

  Särskilda funktioner

  Hårtork med roterande munstycke kan utrustas med följande specialfunktioner:

  • Ånga fuktgivande - underlättar hår styling, särskilt täta lockiga lockar.
  • Ionisering av luft. Det har en antistatisk effekt, förbättrar utseendet på håret, ger det glans, återställer vattenbalansen. Den enda nackdelen är förekomsten av en specifik lukt under arbetsperioden.
  • Kall luftflöde. Funktionen hjälper inte bara att fixa stylingen, men låter det också hålla sig längre.

  Granskning av de bästa hårtorkborstarna

  Hårtork med roterande munstycke: ranking av de bästa modellerna från olika tillverkare. Stylers som inte bara är enkla och bekväma, men också multifunktionella och pålitliga att använda.

  Babyliss AS200E - torktumlare med roterande munstycke

  Topp 10 bästa hårbortstorkborstar

  Med hjälp av en hårtork med roterande borste kan du göra professionell styling hemma. Du behöver inte ha speciell kunskap eller färdigheter. Innan utseendet på en sådan anordning krävdes en viss fingerfärdighet när man skapade en frisyr. Det fanns en hårtork i ena handen och en borste i det andra, och själva processen var lång och mödosam. Hårdvaran kombinerar dessa två verktyg till en universell och bekväm. Hårborsten snurrar med hjälp av en rotor, vilket ger krullarna formen, och hårtorket torkar och fixar resultatet. Men inte med alla enheter i praktiken visar det sig lika enkelt som i ord. Att bestämma den bästa modellen av hårborstar för håret med roterande munstycken, kommer att hjälpa 2018-värdet enligt portalen Mark.guru.

  Hur man gör rätt val

   Välj den bästa hårtorkborsten kan styras av följande kriterier:
  • Ström. Bestämmer hur starkt hårtorken kan värma upp. Följaktligen, hur snabbt och tillförlitligt kommer frisyren att bildas.
  • Typ av mat. Det här kan vara strömnätet, och det finns också trådlösa modeller med ett batteri. De är lätta att resa, men oftast mindre kraftfulla och inte funktionella.
  • Beläggning och borstmaterial. Mer enhetligt uppvärmda keramiska modeller. Borsten i sig kan vara av naturliga borstar eller från konstgjort material.
  • Funktionssätt. Bestäm möjligheten att justera rotationshastigheten och luftflödet. Det är önskvärt att du kan välja lufttemperaturen.
  • Munstycken. Ett stort antal av dem utökar de kreativa möjligheterna. Dessutom är vissa bilagor utformade speciellt för kort hår.
  • Ytterligare funktioner. Jonisering skyddar till exempel hår från uttorkning, efter det elektrifierar det inte och kamar väl. Ångfuktaren förenklar modelleringen och skyddar även mot fuktförlust.

  Budgetmodeller

  I budgetkategori ingår modeller vars pris inte överstiger tre tusen rubel. De har minimal funktionalitet och kommer oftast inte med ett stort antal munstycken och tillbehör. Men när det gäller tillförlitlighet och förmåga att bilda en frisyr kvalitativt är de inte sämre än dyrare konkurrenter. Nedan är en ranking av de bästa billiga hårfönstren enligt versionen av Mark.guru.

  1 Remington CB65

  Den bästa Remington termoborsten bland budgeten gör det enkelt att skapa en voluminös frisyr med lockiga lockar. Med en minsta konfiguration har den allt som behövs för detta. Högkvalitativ borste med en diameter av 4,5 cm har en högkvalitativ keramisk beläggning, som har en konditioneringseffekt. Det finns två temperaturregimer, 120 och 180 grader. Efter en timme i driftläge stängs torken automatiskt av. Roterande nätsladd har en tillräcklig längd på 1,8 m, störs inte och stör inte användningen. Tillverkaren ger en 3 års garanti på produkten.

  Keramisk beläggning har keratinimpregnering, som appliceras på håret under hårbildningen, förhindrar deras bräcklighet och skyddar mot överhettning.

  • Högkvalitativ beläggning skadar inte håret.
  • god värme;
  • bekväm bred borste.
  • inte mycket lämplig för fint hår;
  • Hon vrider inte, men avskyr bara strängen.

  Genomsnittspriset är 2900 rubel.

  Priser för Remington CB65:

  2 Braun AS 400

  I den kompletta uppsättningen av Braun hårtorken hela de tre munstyckena. En är konstruerad för att ge volym, de andra två vridkrullarna med olika diametrar. Ledningen roterar, därför stör det inte alls och stör inte. Den har också en solid längd på 2,1 m. Det finns två lägen för att justera temperaturen och luftflödet. Strömaggregat 400 watt.

  Inkluderat med enheten är en slinga för hängning.

  • god fullständighet;
  • lägesval
  • lång praktisk sladd.
  • låg effekt;
  • produktionsmaterial - stål;
  • Enligt några recensioner är handtaget uppvärmt.

  Genomsnittspriset är 3000 rubel.

  Priserna för Braun AS 400:

  3 Braun AS 530

  För det tredje är en kraftfullare modell från Brown med ett effektvärde på 1000 watt. Det finns tre temperaturregimer och tre alternativ för luftflödesintensiteten. Innehåller munstycke för volym, två munstycken med runda tänder, slinga för hängning. Den 2 meter långa sladden har ett roterande fäste, vilket förhindrar trassning.

  Det finns en funktion av kall luft och ångfuktning.

  • god fullständighet;
  • många funktioner och justeringar;
  • hög effekt.
  • ingen knapp
  • skrymmande;
  • stålbeläggning;
  • sladden misslyckas snabbt.

  Genomsnittspriset är 2900 rubel.

  Priser för Braun AS 530:

  4 Bosch PHA5363

  För det fjärde är den funktionella modellen från Bosch. Den har en låg men riklig effekt på 700 W och 6 driftsätt. Det här är tre alternativ för uppvärmning, två justeringar av en ström och kallt läge. Innehåller två munstycken med olika diameter. Ledningslängden är 1,8 m.

  Tekniken med 4-kanals jonisering möjliggör behandling av alla hår från alla sidor med jonflöde, så att håret slutar elektrifiera, inte smälter, blir smidigt och får en hälsosam glans.

  • bra funktionalitet;
  • noggrann läggning tack vare jonisering;
  • många sätt att anpassa sig.
  • dålig byggkvalitet bryts munstyckshållaren ofta.

  Genomsnittspriset är 2200 rubel.

  Priser för Bosch PHA5363:

  5 BaByliss BAB2620E

  BaByliss-företaget producerar professionell nivå styling enheter som du enkelt kan använda dig hemma. Borsten har en inte så stor diameter på 34 mm, det finns inga utbytbara munstycken i satsen. Enhetens effekt 700 watt. Det finns två lägen av temperatur och luftflöde. Borstarna är gjorda av mjuk polyamid.

  Ytan är gjord av titan med en turmalinbeläggning som skyddar håret mot de negativa effekterna av värme och ger dem sken och hälsosamt utseende.

  • kvalitet täckning;
  • enkel styling;
  • mjuk borste

  Genomsnittspriset är 2700 rubel.

  Priser för BaByliss BAB2620E:

  Medium och hög priskategori

  Modeller som kostar från tre tusen, brukar ha bättre täckning och högre effekt. Närvaron av många funktioner ger dig utrymme för fantasi och skapar en elegant frisyr som betonar din individualitet. Kraft och närvaron av justeringar gör det möjligt att permanent fixa resultatet.

  1 Philips HP8664

  Det bästa när det gäller pris och kvalitet är modellen från Philips. Inkluderat är två munstycken med en diameter på 30 och 50 mm, som roterar i båda riktningarna. Enheten har en hög effekt på 1000 watt. Turmalinbeläggning ger en noggrann effekt på håret, de blir voluminösa och glänsande. Borsten är gjord av naturliga mjuka borstar. Ionisering tillåter dig att torka håret utan att elektrifiera dem. Vårdfunktionen optimerar torkningstemperaturen och skyddar mot överhettning.

  En borste med en diameter på 30 mm har en infällbar borste, vilket därigenom bildar jämna krullar utan fläckar.

  • bygga kvalitet;
  • mild beläggning;
  • funktionalitet;
  • breda stylingalternativ.
  • ingen kallluftförsörjning.

  Det genomsnittliga priset på 4200 rubel.

  Priser för Philips HP8664:

  2 BaByliss 2736E (2735E)

  För det andra är rankningen av bäst en multifunktionell modell med en kapacitet på 1000 watt. Den levereras med 4 munstycken som gör att du kan lägga till volymen i håret, räta eller krulla och vrida spetsarna. Två munstycken med olika diametrar är gjorda av naturlig björnborst. Munstycket för rätning har keramiska tänder och 4 hårspänningsformer. Inkluderat är ett fodral och ett flyttbart filter. Fixering tillåter kallt läge.

  IoniCeramic-tekniken gör att håret inte kan elektrifieras, gör det smidigt och hårstarkt motståndskraftigt under lång tid.

  • högkvalitativ styling;
  • låg ljudnivå;
  • många tips ingår
  • mild hårvård.
  • munstycken och deras hållare bryts ofta, det är svårt att hitta en ersättare.

  Genomsnittspriset är 5500 rubel.

  Priser för BaByliss 2736E (2735E):

  3 Rowenta CF 9220

  För det tredje är bland de bästa hårfönstren en 1000W kvalitetsmodell från Rowenta. De medföljande två penslarna roterar automatiskt, förenklar och påskyndar processen att skapa frisyrer. Keramisk beläggning förhindrar skador på håret och bevarar dess struktur. Joniseringsfunktionen eliminerar statisk elektricitet och skapar en naturlig glöd. Temperatur och hastighet kan konfigureras, det finns ett kallt luftläge. Runda munstycken har en diameter på 30 och 50 mm, borsten är gjorda av syntetmaterial. Sladd, som alla dyra modeller, roterande.

  Komplett med hårtork är skyddande lock för borstar.

  • högkvalitativ installation och tillförlitlighet;
  • utbytbara lämpliga munstycken;
  • god makt
  • joniseringsfunktion.
  • ingen automatisk avstängning
  • Enligt många recensioner fungerar det kalla luftläget inte, varm luft levereras och het brinner det.

  Genomsnittspriset är 4000 rubel.

  Priserna för Rowenta CF 9220:

  4 Philips HP8666

  Denna modell skiljer sig praktiskt taget inte från den tidigare från Philips. Samma kraft på 1000 W, turmalinbeläggning, joniseringsfunktion och skydd mot överhettning. Alla penslar roterar i två riktningar. Till skillnad från ledaren för betyget finns ytterligare en naturlig keps på 38 mm i satsen. Annars, samma möjligheter att skapa en spektakulär volumetrisk frisyr med friskt lysande hår.

  • försiktig omsorg
  • högkvalitativ styling;
  • mjuka naturliga borstar;
  • många munstycken.

  Genomsnittspriset är 4900 rubel.

  Priser för Philips HP8666:

  5 BaByliss BAB2770E

  Bedömningen är klar med en något mindre kraftfull 800W-modell från BaByliss-märket. Högkvalitativ keramisk beläggning minimerar de negativa effekterna av temperaturexponering. Joniseringsfunktionen avlägsnar statisk elektricitet och ger håret ett attraktivt utseende. Munstycken roterar automatiskt i båda riktningarna. De är gjorda av naturliga borst och nylon. Hårtorken kan fungera i tre lägen, dessutom finns det en funktion för tillförsel av kall luft. Ledningen roterar och dess längd är 2,7 meter.

  • professionell styling;
  • avtagbara munstycken;
  • mjuka blandade borstar;
  • lång sladd;
  • funktionalitet.

  Genomsnittspriset är 5500 rubel.

  Priser för BaByliss BAB2770E:

  slutsats

  Dyra hårtorkar är kraftfullare och har vanligtvis flera munstycken i satsen. Om du har tunt hår, det ger ingen mening att överbetala för kraft, du kan göra styling vid låga temperaturer. Mycket viktigare är borstens bekvämlighet och tillräckliga mjukhet. För fint hår, var noga med att ta modeller med högkvalitativ beläggning och helst med jonisering. Flera positioner i rankningen är upptagna av BaByliss-produkter, som är positionerade som professionella. Men BaByliss-instrument är svåra att reparera, eftersom det inte är så lätt att hitta ett servicecenter och speciellt reservdelar. Men med noggrann hantering minimeras risken för brott, inte konstigt att detta företag ger en 3 års garanti på sina produkter.

  Välja en hårtork med roterande munstycke

  Idag är det inte nödvändigt att besöka skönhetssalonger för att bli ägare till en elegant frisyr. Tillräckligt för att uppnå stöd av lämplig teknik för att skapa lyxiga lockar eller raka hår. För detta är en hårtork med roterande munstycke till nytta, du måste bara välja vilken som är bättre.

  Vad är en enhet

  Utseendet på en sådan hybrid är en gadget som brister med en penna. På detta handtag och placerad kontrollvridande del av knappen. Handtaget skiljer sig inte från detsamma på hårtorken. Annat "ursprung" ger munstycket.

  Det är faktiskt ett rör med tänder som ligger på den (pensel). Slå på enheten, håll dem på vått hår - en spinnborste torkar och vindar (eller räknar) dem.

  I modern roterande hårtork används två dimensioner av munstycken - det här låter dig skapa krullar av olika storlekar. Tillverkare lovar att efter att ha undersökt enheten kommer användaren att överge alla tidigare försökte lagringsmedel. Det är bara viktigt att välja en enhet enligt de optimala parametrarna.

  Vilka egenskaper ska uppmärksamma

  Viktiga kriterier för att välja en modell är:

  • effekt;
  • funktionalitet;
  • antalet munstycken;
  • trådnärvaro;
  • miljövänlighet av material;
  • speciella funktioner.

  Var och en av dessa egenskaper kräver detaljerad analys.

  Optimal effekt

  Denna parameter ska väljas individuellt - med tanke på hårets längd. För kort eller medelstort hår är det tillräckligt att använda en hårtork med en roterande borste med en kapacitet på 400 watt eller mer. Men för tjock och lång hårvård bör vara helt annorlunda - här passar enheterna med en kraft som börjar från 800 till 1000 watt. Ägare av ett sällsynt hår hår idag kan rekommenderas att stanna vid enheten, där borstarna roterar med en kapacitet på 1200 watt. I detta fall tar inte torkning och styling mycket tid.

  Åsikten att ett mer kraftfullt verktyg kan användas på kort hår är också fel - huvudet torkar före den avsedda stylingen.

  Hastigheter på jobbet

  Det är bättre om enheten hade minst tre rotationshastigheter och temperaturer. Ju dyrare - respektive, fler alternativ. Och tro inte att detta är onödigt "frills": tvärtom, med sådana enheter kan du experimentera med styling och frisyrer.

  När det gäller temperatur kommer den optimala hastigheten att vara 60 ° C. En högre effekt kommer att skada hårstrukturen.

  Vad är användbara komponenter

  I sin standardkonfiguration har vilken sådan hårtork minst två borstar. När priset stiger, ökar antalet komponenter proportionellt. Detta kommer att öppna nya horisonter för frisör fantasier.

  Samma krav ställs på några munstycken - de måste vara av tätt material och sitta stadigt på huvuddelen. Det bästa sättet att kontrollera anslutningens kvalitet är att höra ett karakteristiskt klick, vilket kommer att klargöra: anslutningarna är ordentligt fastsatta till varandra. Allt detta kan testas vid inköpssteget för att undvika att köpa en defekt produkt.

  Gör utan en tråd

  Denna regel gäller om hårtorken är gjord i den trådlösa versionen. Sådana modeller väljs av dem som leder en mobil livsstil. Många av dessa förslag kan vara "alert" upp till 7 timmar.

  Resten kan ge råd om vanlig vanlig hårtork, som arbetar från utloppet. Och här är det redan önskvärt att välja en tvåmars spiralkabel (inre ledningar kan böjas i en rak linje).

  Särskilda talanger

  Dessa är bara erbjudanden dyrare. Funktionerna är verkligen värda uppmärksamheten:

  • jonisering för att skydda hårstrukturen från insidan (uppnås genom att kväva partiklar med negativ laddning på frisyren);
  • kallt luftflöde för att säkra strukturen;
  • ångfuktning för omedelbara lock och skydd mot uttorkning;
  • omvänd (element roterande i två riktningar);
  • Överhettningsskydd hjälper till att förlänga enhetens livslängd.
  • inte det sista ordet - för tillbehör (behållare eller fodral för tillbehör).

  Säkerhetsanvändning

  Detta kan också inkludera miljökomponenten i frågan. Om denna fråga är relevant för användaren kan du välja en enhet med keramisk beläggning. Turmalinskiktet är också bra - det har helande egenskaper och förutom en noggrann inställning skyddar håret från elektrifiering. Utrustningen kan vara gjord av naturmaterial.

  Separat konversationskostnad och munstycken. Vi hjälper dig att förstå vad som är bättre för dig:

  • gjord av naturliga borstningar kommer noggrannare att påverka håret och fånga mycket sällsynta strängar, efter att sådan styling har hårspetsarna inte delats upp.
  • Med roterande syntetiska modeller är håren mindre förvirrade.

  Vad ska man köpa för hemmabruk? Det bör avgöras individuellt, baserat på hårets typ av struktur.

  Mest populära hårtorkar

  På den nuvarande marknaden är Philips, Babuliss, Braun, Rowenta, Remington märken bland de bästa tillverkarna - det finns mycket att välja mellan.

  Philips har blivit ledande inom hemmaplan. Han positionerar sin produkt som en pålitlig utrustning från ekologiska material. Sådan är exempelvis Philips HP8665 med en beläggning av keramik, två munstycken med olika storlek, jonisering och kallblåsning. Arbetskraft - inte mindre än 1000 watt. Naturlig borste.

  Hårtork Philips HP8665

  Babyliss varumärke är fortfarande inte allmänt känt för vanliga ryska konsumenter, men märkets utrustning finns i elit skönhetssalonger. Det kommer att vara en fråga om det bästa Babyliss 2736-erbjudandet. Det finns bara en hastighet på arbetet, men kallluftbehandling och joniseringsåtgärder tillhandahålls. Ingår finns 4 tips.

  Babyliss 2736 hårtork

  Märket ger svaret på frågan om hur man väljer en hårtork med ett eko prefix: munstyckena är gjorda av naturlig borst och beläggningen är keramisk.

  Braun är också mycket populär hos våra användare. Den mest intressanta modellen är Braun Satin Hair 5 AS530 MN. Det är inte förgäves att det hänvisas till professionell utveckling - inte mindre än tre rotationslägen och samma hastigheter, liksom 6 borstfästen, som en bonus, kommer att tillåta fantasi att "ströva". Med en liten vikt av modellen imponerande kraft - upp till 1000 watt. Det finns ett obligatoriskt skydd mot överhettning.

  Hårborste Braun Satin Hair 5 AS530 MN

  Hårtorken Rowenta CF9320 kan säkert rekommenderas till nybörjare. Det finns bara 2 temperatur- och hastighetslägen, men det finns en funktion för tillförsel av kall luft, 2 typer jonisering. Anordningen kompletteras med 3 roterande munstycken.

  Hårtork Rowenta CF9320

  Vi kan inte säga om Rowenta BRUSH ACTIV-teknik med anmärkningsvärda funktionella egenskaper. Ett par borstar med en polär diameter är bra för att få basal volym även på hår av olika längder. Ionisering bidrar till att förvärva den nödvändiga speculariteten utan att använda stylingprodukter. Användare i en röstanteckning viktlöshet - handen efter att ha arbetat med denna teknik blir nästan aldrig trött.

  Hårtork Rowenta BRUSH ACTIV

  Listan över de bästa hårbårstensborstarna kan kompletteras med Remington AS 1220 - med en enhet med tillräcklig effekt, men enligt användarna med överdriven funktionalitet. Tillverkare kompletterar inköp av vägtullar och insisterar på att utrustningen var med dig alltid och överallt. En bra bonus är den keramiska beläggningen.

  Hårtork Remington AS 1220

  Hur man gör styling

  Det räcker inte bara för att förstå vilken sorts hårtork en borste med roterande munstycke var bättre för de föreslagna parametrarna - du behöver veta hur du använder den. Sådana enkla rekommendationer kommer att hjälpa till.

  1. Beroende på hårets längd väljs det korrekta driftsättet. Tjock och lång torr vid hög hastighet (den andra knappen), och för volymen tillräckligt kort och det första läget.
  2. Hur curl? Det är inte nödvändigt att blåsa för breda trådar på en roterande borste - krullarna kommer inte att kunna ta en vacker form. Den optimala bredden är 5-7 cm.
  3. För kort hår, använd ett roterande munstycke med medel diameter.
  4. Strängar fångas bort från kronan och vrids i olika riktningar. Detta kommer att ge hårlätthet och försumlighet.
  5. För att behålla fluffigheten under lång tid kan du använda en navfäste som lyfter håret på rötterna.
  6. Strängen bör värmas i några sekunder, för att inte skada håret genom stark överhettning.
  7. Mistresses av naturliga lockar bättre att välja kamdiffusorer.
  8. Försiktighet bör vidtas när du arbetar med enheten för att inte bränna dig själv.

  Recensioner om denna teknik är olika - från entusiastiska till förvirring. I skickliga händer kan den valda hårtorken göra underverk. Nybörjare kan bara erbjuda mer träning - då väntar de på fantastiska resultat.

  Inget offer för skönhetens skull, eller hur man snabbt ställer sig i ordning med hjälp av en hårtork med roterande munstycke

  Principen för drift av en roterande hårtork och omfattningen av dess användning

  Externt är hårtorken en apparat för styling av hår med handtag, där man hittar ström- och värmeknapparna och ett rundt huvud med en stark hög. När du slår på hårtorken kör den det roterande munstycket. Hårstyling görs på vått hår, luftflödet torkar lockar och munstycket vrids eller rätnar dem (beroende på dess variation). Inkluderat med hårtork finns två typer av tips som hjälper till att göra stora eller små krullar. I flera år i rad har sådana apparater använts i professionella frisörsalonger och skönhetssalonger. Inte så länge sedan började kvinnor köpa en gadget för personlig hemanvändning.

  Enheten är så lätt att använda att det inte kräver några kosmetiska stylingprodukter.

  Viktiga egenskaper hos hårtorken med en roterande borste

  Styler med roterande borste - åtminstone vid första anblicken och enkel utrustning, men för honom finns vissa standarder. När du köper en enhet, var uppmärksam på uppsättningen minsta funktioner och krav som garanteras genom certifiering i Ryssland.

  Naturligtvis skiljer sig "upplagda" modeller och enheter från olika märken från varandra, men de bör ungefär ha den listade grundläggande uppsättningen tekniska egenskaper.

  För att få frisyren att se bättre ut hela dagen är det nödvändigt att göra det på vått hår och så småningom sprinkla lite fixeringslack.

  Typer av roterande hårtorkmunstycken påverkar hårets resultat

  Största delen av hårtorkar med munstycken, borstar används hemma för snabb hårvård. Om du bara gjort en ny frisyr behöver det nödvändigtvis dagliga styling. För att göra detta måste du välja borstningsmunstycket för en hårtork från följande typer:

  1. Traditionell rund borste. Denna munstycke har en lång borst och är lämplig för att stödja de flesta moderna frisyrer. Den runda krullarna till eller från ansiktet när de utsätts för varm luft.
  2. Halvcirkelformigt munstycke. Det är användbart för kvinnor som vill bli av med vågiga lockor efter perm. Hon kan räta ut det mest stygga håret.

  Med hjälp av ytterligare tips på hårtorken med roterande mekanism varje dag kan du skapa en ny frisyr

  På den dagliga skapandet av hår spenderar omkring 30 minuter, inte mer. Annars kommer alltför ofta och långvarig användning av hårtorken att torka håret och de blir tråkiga och livlösa.

  Hur man gör rätt val av hårtorkborste: allt du behöver veta

  Innan du köper en hårtork med ett roterande borsthuvud, bör du bestämma hur ofta det kommer att göra sitt jobb. Dessutom, hur effektivt det ska utföra styling beror på kraften och tillgången till ytterligare alternativ. Tänk på några parametrar som bör styras när du väljer verktyg för styling.

  Modeller med keramiska munstycken har ett keratinlager som stärker håret

  1. Slutförande och pris. Ju mer munstycken kommer att ha en ny hårdvara, desto effektivare kommer det att fungera. På grund av det stora antalet tillbehör till hårtorken kommer kostnaderna att öka. Därför behöver du spara lite besparingar på ett multifunktionellt köp.
  2. Strömaggregat. Från denna parameter beror på hur mycket tid du behöver spendera på hår. Det är värt att notera att mindre kraftfulla modeller inte kan ordentligt krulla eller räta krullarna.
  3. Ström. Olika tillverkare erbjuder batteri- och nätverksmodeller. De första alternativen har en svag ström, men är bekväm att resa. Medan andra enheter som arbetar med el kommer att uppdatera en frisör många gånger snabbare och bättre.
  4. Funktionssätt. Det är välkomnat om det finns flera av dem: Tillförsel av varm, varm och kall luft. Kylknapp hjälper till att fixa den skapade frisyren.
  5. Jonisering. Detta är ett alternativ som förhindrar torrt hår och som ett resultat deras bräcklighet. Detta läge är bättre att använda vid slutet av läggningen.

  Baserat på dessa rekommendationer kan du köpa en kvalitetsprodukt för effektiv vård av ditt hår.

  Granskning av de bästa modellerna av hårborstar med roterande munstycken för 2018, enligt redaktörerna

  Alla hårtorkar med roterande munstycken, som faller i översynen av Tehno.guru-utgåvan, är villkorligt uppdelade i modeller av ett billigt prissegment, medium och även lyxklassalternativ. Tänk på funktionerna hos flera enheter.

  Efter att stylingen har gjorts korrekt ser du inte håret på borsten.

  Hårdborsten med roterande munstycke Rovent (Roventa) CF 9320 är lätt att använda

  Den perfekta hårtorken med en keramisk munstycke för hemmabruk. Skillnader i dess mångsidighet och samtidigt överkomligt pris. I detta fall är enheten tillverkad av högkvalitativt material och munstyckena har en keramisk bas. En sådan modell är värt 5000 rubel.

  Hårtork med roterande borste

  Hårtorkar, som finns tillgängliga idag, kan vara av olika slag. Hög popularitet idag är att vinna och hårtork med en roterande pensel.

  beskrivning

  Många tror felaktigt att hårtork - det här är en annan ny produkt från tillverkare. Faktum är att en sådan anordning för torkning och styling av hår har funnits länge. Bara hans popularitet började han förvärva mer nyligen.

  I utseende är denna enhet en borstborste och ett rakt rörhandtag. Det här handtaget är väldigt lik ett handtag av en vanlig hårtork, bara den ligger horisontellt, inte vertikalt. På samma handtag och det finns en knapp som är ansvarig för borstningens rotation.

  Kort sagt, en hårtork med roterande kam är inget annat än ett rör, på ytan som det finns ganska mjuka och flexibla tänder, som en massageborste eller en konventionell borstning. Varm eller kall luft, som torkar lockor, går in genom speciella öppningar mellan borsten eller direkt genom dem.

  Med en sådan hårtork med roterande borste kan du inte bara snabbt torka håret utan också klara av sådana uppgifter som:

  • skapa ytterligare volym både i rotzonen och längs hela längden;
  • rätningsträngar;
  • skapa krullar.

  Det innebär att användningen av enbart en sådan anordning för torkning och stylingkrullar gör att du glömmer bort förekomsten av hårkrullare, hårrätare, krusningsjärn och krullningsstrykjärn. Det är också viktigt att det är möjligt att använda endast den här enheten på mycket mindre tid än att använda andra enheter för att uppnå alla dessa mål.

  Styrkor och svagheter

  Om vi ​​pratar om de obestridliga fördelarna med hårtorkborstar med roterande borstning, kan de bero på att du sparar tid på styling, förmågan att skapa en mängd frisyrer med en enda enhet, användarvänlighet och rimlig kostnad.

  Men som alla andra enheter har det sina nackdelar. Den främsta är den höga ljudnivån på jobbet, såväl som betydande vikt.

  Faktum är att hårtorkar i denna grupp alltid väger mer än klassiska modeller, vilket måste beaktas vid köp. Som regel är ju kraftigare enheten, desto mer väger den.

  Förverkliga idag hårtorkar med roterande borste är uppdelade i två stora grupper:

  • Har en ledning av elektrisk kraft. Sådana enheter kan fungera endast när de är direkt anslutna till elnätet. Fördelarna med sådana anordningar är deras ganska höga, obegränsade driftstid. Dessutom har många modeller en roterande tråd, vilket gör att du inte kan uppleva några besvär när du använder den. Den enda nackdelen är det faktum att hårtorken inte kan användas under ett strömavbrott.
  • Hårtork utan ledningar. Sådana anordningar är ganska kompakta, de arbetar med batteriström, tråden begränsar inte användningen av hårtorken. Nackdelen med sådana anordningar betraktas som behovet av regelbunden laddning såväl som en ganska konkret vikt av anordningen. Men det kan användas överallt, och inte bara där det finns eluttag.

  Dessutom är hårtorken med en roterande borste uppdelad i ytterligare två typer beroende på dess konfiguration:

  • Enkel utrustning kännetecknas av frånvaron av ytterligare munstycken och borstar i satsen. Denna torktumlare är vanligtvis implementerad med en standard roterande borste med medelstor diameter, som är ordentligt fastsatt på handtaget. Denna hårtork är perfekt för en kort hårklippning som inte behöver vara krökt eller rakt regelbundet.
  • Avancerad hårtork. Sådana modeller är dessutom utrustade med utbytbara borstar med olika diametrar, kammar och ibland speciella curlers. Sådana uppsättningar kommer att vara en riktig hitta för ägare av hårklippningar för medelstora och speciellt långa krullar. Med hjälp kan du skapa en mängd olika styling dagligen.

  Glöm inte att den här typen av hårtork har en annan uppdelning beroende på hur borsten själv roterar. Idag finns det modeller med automatisk rotering av borstningen, och det finns modeller för vilka denna funktion kan aktiveras genom att trycka och hålla en special knapp på handtaget. Välj en modell med automatisk rotation är för dem som regelbundet lockar lockar eller räknar dem. För personer som föredrar att helt enkelt torka krullarna och samtidigt kamma sina hårtorkar, där du kan aktivera vridknappen på egen hand.

  Sortimentet av sådana enheter från olika tillverkare är ganska brett idag. Därför är det nödvändigt att bekanta sig med de viktigaste kriterierna för sitt urval strax innan de går till affären.

  Hur man väljer?

  Varje hårtork, som implementeras idag och har en roterande borstning, skiljer sig från andra modeller inte bara i sitt utseende utan även i dess tekniska egenskaper. Att de bör övervägas i första hand när man väljer en enhet:

  • Effektarbete. Många tjejer tror att ju högre den här siffran desto snabbare kan du göra styling. Delvis denna uppfattning är sant, men det tar inte hänsyn till strängarnas längd och densitet. Om du använder för kraftig en anordning för torkning och styling kort hår, kommer håret att torka mycket snabbare än frisyren kommer att skapas. Därför är det bättre att välja kraften i enlighet med längden och tjockleken på trådarna. För kort och medelhårt hår måste du välja en apparat med en effekt på 400 till 1000 W, medan en lång hårkräm passar bättre för en hårtork med en effekt på 1000 W eller högre.
  • Tillgänglighet av arbetshastighet, deras nummer. Detta är en ganska viktig parameter. Företräde bör ges till enheter som har minst 2 och helst 3 arbetshastigheter. Detta gör att du kan välja det optimala läget för torkning av olika tjocklek och olika tillstånd.
  • Möjligheten att ställa in lufttemperaturen. Det är lämpligt att köpa dessa hårtorkar med en roterande pensel, som har en sådan funktion och det finns minst två värmemetoder att välja mellan.


  Nästa Artikel
  Sätt att växa naturlig hårfärg efter färgning