Tjärschampo - 5 bästa tjära shampoo


Tjärschampo är ett välkänt medel för att behandla många sjukdomar i hårbotten och håret. Dess popularitet beror på dess effektivitet, prisvärdhet och användarvänlighet. Idag kan du hitta schampon från olika tillverkare, men vilka är de bästa?

Tjärschampo - vad är funktionen?

Tjära - Shampoos huvudsakliga aktiva komponent. Innehar en bakteriedödande, antiinflammatorisk och antimikrobiell effekt klarar han många hud- och hårsjukdomar.

Action tjärschampo:

 1. Eliminerar mjäll.
 2. Avlastar klåda, irritation i hårbotten.
 3. Normaliserar talgkörtlarna.
 4. Torkar utslaget på huvudet av olika ursprung.
 5. Stärker hårrötterna och kämpar med håravfall.
 6. Eliminerar löss.

Vi rekommenderar också att du läser en artikel om tjärsåp för hår.

5 bästa tjära shampoos

Sammansättningen och priset på tjärschampo beror på tillverkaren. Dessutom har inte alla medel bara positiva konsumentbetyg. Här är en översikt över de bästa produkterna med recensioner och ungefärlig kostnad.

Tjärschampo 911

Tjärschampo 911 klarar effektivt seborré, psoriasis, skalning och klåda i hårbotten. Undertrycker effekten av svampar som framkallar mjäll och försiktigt exfolierar dermis dödlager. Normaliserar talgkörtlarna. Den kan användas ensam eller i komplex terapi.

ingredienser:

 • Tjära björk
 • glycerol
 • Cato
 • Kokosolja
 • parfymer

Shampoo verkar mycket försiktigt, torkar inte huden och bevarar hårets yttre mantel. Klåda passerar efter första användning, mjäll blir mycket mindre efter 2-3 schampon. Medelpriset på en produkt är från 90 rubler till 150 ml.

Läs mer om Tar Tar 911 schampo i artikeln: Tar Tar 911 schampo som ett botemedel mot mjäll. Recensioner.

Tar Tar Shampoo Recensioner

Shampoo 911 med tjära - min kärlek! Mer än ett år kunde hon inte klara av mjäll, spenderade mycket tid och pengar, och medicinen var mycket nära - i ett apotek nära huset. Nu vet jag vad jag ska göra om problemet dyker upp igen.

Stora mjällschampo! Jag är glad! Någon tycker att lukten av tjära är otäck, men jag, tvärtom, gillar det. När du tvätter håret luktar det lite rökt, och sedan en lätt träaktig doft på håret. Lukten av naturen! Jag kan inte andas!

Shampoo 911 räddade min son! På 15 år började han hemska problem med hans hår. De blev mycket feta. Försökte en massa schampon, men situationen har inte förändrats. Huvudet verkar smutsas med svamp och inom några timmar efter tvätt. Sonen tvättade håret med schampo med tjära 911 och hela dagen var de i gott skick. Han använde schampo 1 gång om dagen och gradvis försvann problemet med hårfettighet.

Finskt tjärschampo

Finskt tjärschampo skiljer sig åt eftersom det inte innehåller tallbjörk, men talltjära. Även närvarande är bioaktiva kosttillskott, naturliga växtextrakt som stimulerar blodcirkulationen i hårbotten. Förutom att eliminera problem gör det håret rent, smuligt och silkeslen. Kan användas för daglig användning.

Finsk schampoåtgärd:

 1. Eliminerar mjäll.
 2. Har en antimikrobiell effekt.
 3. Fuktar och stärker håret.
 4. Normaliserar talgkörtlarna.
 5. Det gör kamningen enklare och stör inte håret.

Eftersom schampot inte innehåller dofter luktar det som tjära. Men efter att ha torkat håret, försvinner lukten. Den genomsnittliga kostnaden för finskt schampo från 300 rubel för 300 ml.

Recensioner Finska tjärschampo

En fantastisk lösning för mjäll. Jag använde den på min väns råd och det tog mig två veckor att glömma vilken snö som finns i mitt hår. Super! Super! Super! Jag rekommenderar!

Skal jag, tack gud, var inte och nej. Jag använder finskt schampo för att hålla rent hår längre. Jag blir snabbt fett och på jobbet måste jag gå på affärsresor i ett par dagar och jag har inte alltid möjlighet att tvätta mitt hår fullt och stila det. Med detta schampo räcker det med att jag tvättar mitt hår varje 3-4 dagar. Jag applicerar olja på spetsarna för att inte överdriva.

Shampoo, kanske inte dåligt, men efter att ha applicerat det kan jag inte göra något med hår. Tvål redan 2 gånger verkar det, och mjäll har blivit mindre. Men håret kamar inte, lägg inte. Redan används med min balsam, fortfarande inget bra. Håret blir envis, torr, bristande tips. Han passar mig definitivt inte, jag ska leta efter ett annat verktyg eller ett annat märkes shampoo.

Tjärschampo från mormor Agafi

Dermatologiska schampo från mormor Agafi är utformad för att bekämpa seborré. Trots det faktum att tvålroten är indikerad som en bas skummar skampan mycket bra, tvättar håret och rensar hårbotten perfekt. Detta förbättrar blodtillförseln till vävnaderna, normaliserar talgkörtlarna, hämmar tillväxten och reproduktionen av svampar som bildar mjäll. Tjära luktar inte, har en liten växtbaserad arom.

ingredienser:

 • Björk tjära
 • Climbazol 1%
 • Vitamin PP
 • Tvålrot

Shampoo kan användas för behandling av seborré, och dess förebyggande. Väl avlägsnar greasiness när oljig hårstyp. Kostnaden för tjärschampo från farmor Agafi från 70 rubel till 300 ml.

Recensioner Grandma Agafya tjärschampo

Catherine (Katrina), 41 år gammal

Shampoo bra, hjälper till med mjäll. Men jag tror inte att för ett sådant pris kan du köpa en produkt utan SLS. Organiska schampon på mylnyanki kan inte skumma så mycket! Tja, okej, det viktigaste som hjälper.

Alice (Alisa1212), 38 år gammal

Som en del av den angivna tjäran förväntade jag mig en specifik lukt, men inte mottagen. Doften är väldigt trevlig, ljus. Shampoo passar perfekt med mjäll, lägg en solid 5.

Larisa (Loka Kass), 25 år gammal

Torterad, jag plågade mina krullar, jagade med olika mjällmedel och ingenting hjälpte verkligen. Hon bestämde sig för tjärsåpe, gick för att köpa den och oavsiktligt snubblat på ett schampo med tjära från Agafya. Han klarade sig bra med problemet, han tvättar sitt hår bra, är generellt glad och nu beslutade tillverkaren att titta på den. Jag trodde inte att sådan kvalitet är möjlig för detta pris.

Tjärschampo Tana

Tjärschampo Tan som förklaras av tillverkaren som ett komplext homøopatiskt läkemedel, som har svampdödande effekter och lindrar inflammation från hårbotten. Verktyget är godkänt av hudläkare och rekommenderas aktivt av dem för behandling av mjäll och psoriasis. Shampoos textur är tjock, lukten av tjära. Skum väl, eftersom det innehåller sulfater.

ingredienser:

 • Björk tjära
 • Tetranil
 • Kokosolja
 • Citronsyra
 • glycerol

Action shampoo Tana:

 • Eliminerar mjäll och klåda
 • Hjälper till att hantera psoriasis
 • Förhindrar håravfall
 • Normaliserar vatten-saltbalans
 • Gör håret glänsande och starkt

Köp tjärschampo Tana kan vara från 160 rubel för 300 ml.

Tjärschampo Tana recensioner

Yana (Vredina), 39 år gammal

Tana tjära - underbar schampo! Han klarade sig bra med psoriasis, för hans något 200 rubel. Jag är mycket nöjd med resultatet!

Fantastisk kvalitet till en överkomlig kostnad, jag skulle till och med säga budgetpriset. Innan det tog hon dyra mjällskampor, hjälpte de, men efter en stund kom hon tillbaka igen. Efter applicering av solbränna shampoo med tjära har mer än sex månader gått, och mjäll har ännu inte dykt upp.

Utmärkt schampo, snabbt klara av mjäll. Används 2 gånger i veckan. Efter tvättning sprutade vått hår ut toalettvatten och lukten av tjära var borta.

Tanas shampoo hjälpte mig inte att klara av mjäll. Hon var så inspirerad av positiva recensioner, kunde inte hitta den till försäljning och beställde den via Internet. Inte uppfyllda förväntningarna.

Tjärschampo Neva kosmetika

Tjärschampo från Neva-kosmetika har antiinflammatorisk och antipruritisk verkan. Avlägsnar effektivt mjäll och överskott av talg. Var försiktig med att använda på torrt och skadat hår, eftersom du kan förvärra situationen. Brunnskum, har en lätt naturlig arom, vilket effektivt lindrar hårbotten. Recensioner av tjärschampo från Neva kosmetika är mest positiva, även om kompositionen inte är väldigt naturlig.

ingredienser:

 • Tjära björk
 • Ammoniumlaurylsulfat
 • Natriumlaurylsulfat
 • Kokosemulsifierare
 • salt
 • Cocamidopropylbetain

Du kan köpa tjärschampo från Neva kosmetika från 70 rubel för 250 ml.

Tar shampoo Neva kosmetika recensioner

Varenka, 24 år gammal

Shampoo från Neva kosmetik klass! Effektiv, billig och stor hjälp! Jag rekommenderar!

Angelina, 36 år gammal

Aldrig i mitt liv kommer jag att köpa terschampo från Neva kosmetika längre. Mitt hår föll ut och det var en hemsk kli. Jag förväntade mig inte ens något sådant, efter att ha läst positiva recensioner bestämde jag mig för att köpa det, eftersom det var en liten mjäll. Kanske någon är han lämplig, men inte för mig.

Neva Cosmetics Shampoo är ett alternativ till tjärsåp. Varken mer eller mindre. Håret är lika hårt, inte mycket väl tvättat och lukten är lämplig. Men mjäll försvinner mycket snabbt, men för detta kan du lida lite obehag! Jag är för +++

Huvudkomponenten i tjärschampo är tjära. Och han har förmåga att torka hud och hår. Därför bör ägare av skadat och torrt hår definitivt använda en fuktgivande balm eller mask. Och sedan är det vackert, friskt och starkt hår.

7 användbara kvaliteter av finskt tjärschampo för hår

Trä tjärens helande egenskaper har länge varit kända för herbalists och healers. Shampoo baserade på det och andra kosmetiska hårvårdsprodukter har mirakulösa egenskaper. De accelererar hårväxten, ökar blodmikrocirkulationen, eliminerar dermatologiska problem (klåda, rodnad).

Ryska tillverkare gör tjärschampo baserat på björktjära, finska kosmetologer använder talltjära. TervapuunTuoksu anses vara det mest populära finländska medicinska shampoo varumärket. Det består av naturliga ingredienser och ett vitaminkomplex.

Rekommendation: Använd naturlig tjärschampo rekommenderas även för att bekämpa huvudlöss.

Sammansättning och pris gör sitt jobb

Finskt tjärschampo på grund av talltjära är lämpligt för behandling av alla typer av hår, förebyggande av hudsjukdomar. Men innan du använder verktyget är det bättre att rådgöra med trichologen eller vara uppmärksam på kompositionen. Eftersom det innehåller många naturliga ingredienser kan de orsaka allergier hos personer som är känsliga för dem.

Finskt schampo uppskattas särskilt på grund av närvaron av:

 1. organiska syror, vilka har en stark penetrerande effekt;
 2. fenoler med antimikrobiella och antiinflammatoriska effekter;
 3. estrar som dämpar och lindrar hudirritationer
 4. allantoiner bedövning och torkning av hårbotten.

En välbalanserad komposition av schampo innehåller ett visst antal element som fungerar effektivt tillsammans, förstärker och kompletterar varandras handlingar.

Obs. Även om kompositionen innehåller natriumlauretsulfat, på grund av vilket den skumar, påverkar detta inte produktens kvalitet och dess fördelaktiga egenskaper.

7 mirakulösa egenskaper betyder

Finskt schampo med talltjära tjär är bra för medicinska förfaranden, det hjälper till att bli av med många av problemen med fet hår. Korrekt tillämpning av läkemedlet fungerar som följer:

 • Torkar hårbotten, vilket är särskilt viktigt vid vård av oljig hårtyp. Använd verktyget i växel med konventionellt schampo, minska frekvensen av proceduren för att tvätta huvudet. Curls håller sig fräscha längre;
 • Ta bort irritation, rodnad och finnar. Om den delikat hårbotten är täckt med fläckar eller akne på grund av nervös spänning, exponering för solljus eller vind, kommer de fenoler och estrar som ingår i kompositionen att klara detta fenomen i flera förfaranden;
 • Hjälper till att bli av med mjäll (men inte när det gäller torkad eller uttorkad hud);
 • Tar bort överskott av talg, vilket gör håret ljus och glänsande;
 • Tjära hjälper till att stärka glödlamporna, vilket minskar antalet hår som släppts ut.
 • Normaliserar blodcirkulationen i hårbotten, vilket ökar kurstillväxten.
 • Lindrar inflammation.

Det är viktigt! Användning av tjärschampo för behandling av torra och skadade trådar med splittrade ändar är oacceptabelt. Eftersom situationen bara förvärras kommer håret att bli ännu mer torrt och uttorkat.

Kontra

Finskt talltjär, som ingår i kosmetiken för vård av hår, har ingen helande effekt i alla fall. Det finns kontraindikationer för dess användning. Det finns inte många av dem:

 • för torrt hår
 • hudsjukdomar, vars behandling är omöjlig utan användning av droger;
 • allergisk mot tjära.

Om du vill använda finskt schampo för första gången för förebyggande eller för att påskynda tillväxten av strängar, testa först produkten på handens hud. Lätt repa huden på handleden och applicera kompositionen. Om några timmar inte sväller handen, blir inte röd och blir inte täckt av nässelfeber, så kan du säkert tvätta håret med det här verktyget. Om minst en av de angivna reaktionerna manifesterar sig på armen är det bättre att vägra användningen av medlet.

Rådet. Använd shampoo för hårtyper för behandling, det är bara bättre om det ordineras av en läkare. Han kommer att välja ordningen att tvätta huvudet, vilket får maximal positiv effekt. Okontrollerad shampooing med en terapeutisk komposition kommer att torka ut huden.

Tjärschampo

Sannläkande egenskaper för hår har tjära - en produkt som erhålls från björkbark genom särskild behandling. Verktyget är väldigt populärt sedan antiken, inte bara på grund av dess effektivitet utan även tillgänglighet. Ett tjärbaserat schampo bryr sig försiktigt om ditt hårs hälsa. Det finns ett brett sortiment av liknande produkter på hemmamarknaden: Psorilom, Nevskaya kosmetika, 100 Skönhetsrecept, Tar Tar 911 och många andra, vi hjälper dig att välja det bästa för dig själv.

Varför är tjärschampo användbart?

Tjära är unik eftersom det är en absolut säker naturlig ingrediens, har bakteriedödande, antimikrobiella och antiinflammatoriska egenskaper. Det riktar sig till eliminering av många problem.

 • Mycket effektiv i kampen mot mjäll.
 • Perfekt lindrar irritation och klåda i hårbotten.
 • Eliminerar alltför stort fet hår genom att reglera sebaceous körtlar
 • Gör krullar starka och förhindrar att de faller ut
 • Det är ett underbart och säkert botemedel mot löss.

För behandling av någon sjukdom (psoriasis, seborré) ska schamponet användas för 1,5 månader, nästa kurs är endast möjlig efter 3 månader.

Kom ihåg att du inte alltid kan använda tjärschampo, även för medicinska ändamål, det måste kombineras med det vanliga, annars kommer det att skada hårbotten och krullarna.

I vilka fall är det nödvändigt att använda ett schampo med tjära och för att avstå från det?

Det används effektivt mot mjäll och psoriasis, och är också ofta föreskrivet som ett botemedel mot löss. Så, efter bara en användning blir lössen mycket mindre. För en effektivare kamp mot löss behöver du skölja en tillräcklig mängd schampo i dina händer och applicera på håret, efter 5 minuter, kram krullarna med en kam med täta tänder. Och som regel är ett sådant lösschampo förskrivet som en hjälpeffekt samtidigt med den behandling som läkaren föreskriver. Dessutom är skadan från användningen av ett sådant botemedel mot löss uteslutet, till skillnad från vissa andra droger.

Trots dess utmärkta egenskaper och säkerhet har detta verktyg vissa kontraindikationer.

Ägare av torrt hår bör avstå från att använda det, eftersom tjärschampo torkar hud och lock och kan förvärra problemet.

Kanske inte alla kommer att tycka om den ganska skarpa lukten av schampo. Ägare av ljuskullar bör också komma ihåg att ett sådant schampo kan göra dem lite mörkare.

Bästa tjära shampoo

Vi erbjuder dig att bekanta dig med de bästa tjärschamponerna, som är väl beprövade inte bara bland konsumenter utan även professionella.

911 schampo

Tillverkaren av medel 911 är det ryska företaget "Twinks Tech." Det är ganska bra och konfidentiellt etablerat sig bland konsumenterna. Förutom huvudämnet innehåller 911 kokosnötolja, som närmar sig krullarna och bryr sig omsorgsfullt för dem och glycerin.

911 schampo hanterar effektivt mjäll, klåda, på grund av uttalade antiseptiska effekter och används som ett svampmedel, kommer också att vara mycket effektivt mot löss.

Kostnaden för 911 schampo är i genomsnitt 150 rubler per 150 ml. Dessutom, enligt många recensioner, används verktyget 911 ganska ekonomiskt, och skadan från användningen av ett sådant schampo är uteslutet.

Finsk schampo

Detta verktyg är intressant eftersom, till skillnad från schampo 911, innehåller mormor Agafya, ett hundra skönhetsrecept och andra, talltjära, vars användning också är unik. Det är helt naturligt, innehåller inga kemiska komponenter. Finskt tjärschampo innehåller växtextrakt som har en positiv effekt på hårets hälsa och utseende. Detta schampo kan användas varje dag, ta försiktigt hand om locken. Regelbundet med detta verktyg kommer du att eliminera mjäll, alltför fetthalt, torrhet och sprött hår. Ett bra plus är skyddet av hår mot håravfall och mot löss. Kostnaden för finska shampoo är 300 rubel per 300 ml.

Mormor Agafyas tjärschampo

Ryska företag Recept mormor Agafi producerar tjärschampo. Dess handling förbättras av det faktum att den också innehåller Climbazol, som effektivt bekämpar patogena svampar. Mormor Agafya Shampoo används för att eliminera mjäll. Han exfolierar exakt det övre horniga lagret och förstör svampar. Även i schampot är vitamin PP, som tar hand om skönheten och utseendet på håret och tvålrotet. Helst hjälper till i kampen mot överflödiga fettkrullor. Kostnaden för 300 ml shampoo är cirka 130 rubel.

Shampoo med tjära Tana

Väl beprövade medel för Tan, som på grund av dess egenskaper effektivt används för att eliminera mjäll och psoriasis.

Sammansättningen av schampo Tana, förutom huvudbeståndsdelen, innefattar också kokosnötolja, tetranyl och citronsyra med glycerin. Detta gör att du kan försiktigt ta hand om hårbotten och eliminera de resulterande problemen med förlust av lock, klåda och irritation. Tana botemedel är homeopatisk och det har fått positiva recensioner bland konsumenterna, fördelarna med användningen är ostridiga.

Kostnaden för Tan shampoo är ca 150 rubel.

Neva Cosmetics Tar

Neva kosmetika producerar mycket hårvårdsprodukter. Så producerar detta företag schampo, som inte bara har fördelaktiga egenskaper, men har också bevisat sig. Shampoo innehåller tjära, kokosnut emulgator, salt och ett antal kemiska element (laurylsulfat). Därför bör ägare av torra krullar använda den med försiktighet, eftersom det har en torkande effekt. Neva kosmetik shampoo klarar sig väl med klåda och inflammation i huden, är effektiv mot mjäll och håravfall. Det är också ett oumbärligt verktyg för överdriven fettinnehåll av trådarna.

Kostnaden för detta verktyg är ca 70 rubel.

Psorilschampo

Alcoy Farm Company producerar en hel rad Psolyr, speciellt utformade för att eliminera många av hårbotten. Så, det betyder att Psoril helt tar bort klåda, rodnad. Sammansättningen av tjärschampo Psorilom, förutom huvudkomponenten, innehåller extrakt av örter (celandine, St John's wort, sträng), som har en fördelaktig effekt på irriterad hårbotten och hår. Regelbundet ta shampoo Psoril, du kan enkelt bli av med mjäll, peeling och psoriasis.

Många konsumenter som har försökt Psoril Shampoo noterar sin positiva effekt på krillens hälsa i allmänhet, liksom på effektiviteten mot mjäll i hårförlust. Fördelarna med att använda ett sådant verktyg tar inte lång tid, strax efter 3 veckor efter applicering av Psoril, kommer du att känna resultatet.

Kostnaden för schampo Psoril ca 350 rubel.

Shampoo med tjära Belita-Viteks

Vitryska kosmetika har stor efterfrågan bland ryska kunder, det beror främst på rimliga priser, ett brett sortiment, liksom den naturliga sammansättningen av vissa produkter. Så, företaget Belita-Vitex släpper Birch tjärschampo, vilket gör att du effektivt kan hantera mjäll och förhindra dess förekomst. En bra bonus är att Belita-Vitex-shampoo har en positiv effekt på curls tillväxt och slutar sin alltför stora förlust.

Kostnaden för sådana medel är 130 rubel.

Ett hundra skönhetsrecept

Neva kosmetika glädjer sig konstant sina fans med nya produkter. Så, det här märket har en hel rad hundra skönhetsrecept för vård av hår. Kosmetika och hårvårdsprodukter är i stor efterfrågan bland ryska konsumenter. Rave recensioner har ett tjärschampo Hundra recept skönhet. Förutom den huvudsakliga aktiva beståndsdelen ingår också mintoljan, tinkturen av ekbark och citronsaft i schampot. En sådan komposition innebär att hundra skönhetsrecept är effektiva mot mjäll och kliande i hårbotten och har också en generellt stärkande effekt på locken. Kostnaden för schampo Hundra recept skönhet ca 70 rubel.

Mirrolla

Ett annat ryskt märke, som glädjer sina konsumenter inte bara med ett lågt pris, men också med en mycket högkvalitativ produkt - det här är Mirroll. Shampoos från Mirroll, och i synnerhet burock, lök och tjär, är i stor kärlek med kunderna.

Först och främst poserar detta schampo, från Mirrolla-bolaget, som en remedial för mjäll, tack vare dess tjära. Också i produkten ingår extrakt av burdock, nässla och vitaminer. Det tar försiktigt bort olika typer av inflammation och klåda, det är perfekt även för personer som är benägna att allergier. Om du tar regelbundet Myrolla-schampo efter några veckor kommer du att känna sin fördelaktiga effekt, krullarna blir mjukare och mer lätta att skaffa en fascinerande glans. Också ett bra plus är att Mirrol shampoo normaliserar fet hår. Tjära kan köpas till ett relativt lågt pris, för endast 120 rubel.

Matlagning tjärschampo hemma

Om du gillar att skapa hårvårdsprodukter på egen hand hemma så kommer det inte att vara svårt att skapa ett sådant schampo.

För att göra detta behöver du en tvålbas, om du inte har det ganska lämplig barnsoppa utan tillsatser. Krossa det och sätt de resulterande chipsen i ett vattenbad. Så snart flisorna har smält, lägg till så mycket tjära, kan du enkelt köpa det på någon apotekskedja. Låt blandningen svalna något och tillsätt 2 matskedar torrt rött vin. Den resulterande blandningen måste insistera 2 dagar på en mörk plats.

Om du bestämmer dig för att försöka bli av med mjäll, hudproblem, klåda eller löss med tjärschampo Mirroll, 911, Psoril, farmor Agafia eller hundra skönhetsrecept, är det viktigt att komma ihåg att dessa produkter inte appliceras på huvudet i ren form utan späds med vatten i förväg. förhållandet 1: 1. För hårda ägare utsatta för torrhet rekommenderar vi starkt att efter en sådan schampo, använd en balsam eller en mask för att återfuka håret.

Finskt schampo med talltjära

Finskt schampo med tjära tjära - 500 ml. = 150 gnid
Tervapuun Tuoksu från Future OY
För alla typer av hår. Motstå mjäll.
Det stärker och närmar huvudets hud, stimulerar tillväxten av pilbågen.
Hans arbete är baserat på kurorter och noggrant utvalda medicinska behandlingsingredienser. Shampoo lugnar hårbotten, förhindrar mjäll och gör håret mjuk och silkeslen.

Pickup st.m. Pioneer (adress på begäran)

Finskt schampo med tjära tjära - 500 ml. = 150 gnid
Tervapuun Tuoksu från Future OY
För alla typer av hår. Motstå mjäll.
Det stärker och närmar huvudets hud, stimulerar tillväxten av pilbågen.
Hans arbete är baserat på kurorter och noggrant utvalda medicinska behandlingsingredienser. Shampoo lugnar hårbotten, förhindrar mjäll och gör håret mjuk och silkeslen.

Pickup st.m. Pioneer (adress på begäran)

Skönhet och hälsa hos håret: Finskt schampo med tjära

Om du ständigt lider av sjukdomar i hårbotten och håret, måste du vara uppmärksam på det finska shampooet, som innehåller tjära. Det är ganska effektivt och enkelt att använda.

Priset och sammansättningen av schampo varierar beroende på tillverkaren. Därför är det viktigt att vara uppmärksam på vilket företag som producerar produkten när man köper. Du kan köpa denna kosmetika i apotek, stormarknader eller nätbutiker.

Vad är nyttan av detta verktyg? I dess sammansättning finns tjära, alla har hört talas om dess antiinflammatoriska och baktericidala egenskaper. Fördelar shampoo med tjära:

 • tar bort irriterande klåda;
 • lindrar irritation
 • eliminerar fet och torr mjäll
 • normaliserar aktiviteten hos talgkörtlarna;
 • stärker håret och främjar deras tillväxt.

Det bör också nämnas att denna åtgärd är effektiv i kampen mot löss och utslag av olika slag i hårbotten.

Formuleringen av finskt tjärschampo förutsätter att det är obligatoriskt när det gäller talltjära, inte björk, i kompositionen. I ingrediensförteckningen hittar du aktiva tillsatser, oljor och extrakt av örter som hjälper till att normalisera hårets tillstånd.

 • Sjampoen innehåller inte dofter och dofter, så inte alla är glada över lukten.

Var inte rädd att efter att ha använt locken kommer lukt av tjära. Lukten är märklig och många tycker inte om det, men efter att ha tvättat huvudet försvinner det snabbt.

Många recensioner bekräftar att det är verkligen värt att lida tjuren lukt av schampo, men resultatet är glädjande. Egenskaperna hos det schampo som användarna släpper ut:

 1. Med regelbunden användning i 2-3 veckor elimineras allvarlig mjäll.
 2. Håller håret rent i 3-4 dagar. Detta är en räddning för personer med fet hår. Det är sant att shampoo är lämpligt för daglig användning, men det är ofta inte nödvändigt.
 3. Efter den första applikationen elimineras klåda. Därför kan den hållas i badrummet bara för sådana fall.
 4. Betydar skum och tvättar bort smuts och fett. Det gör kamningsförfarandet trevligt, eftersom håret inte är så förvirrad.

Men tjejer med tunt och torrt hår klagar ibland att schamponet inte passar dem, eftersom det torkar locken för mycket. Naturligtvis är allt individ. Om det här shampooet inte passar dig, kan du ersätta det med ett annat alternativ.

Finskt tjärschampo Tervapuun Tuoksu från Foxtel OY

återkallande

Under ganska lång tid drabbades hon av håravfall och kliande hårbotten. Jag blev uppmanad att använda tjärschampo. Jag ville på något sätt inte köpa ryska för 50 rubel, men i finska affären grävde jag upp det här miraklet! Och uppenbarligen inte förlorad! :)

Lukt. Jo, naturligtvis inte väldigt trevlig. Men till vem hur. Till exempel, min mamma drar bara på lukten. Han säger att hon påminner henne om hennes barndomsferie i byn. Jag äter inte av honom, men jag kan lugnt tvätta.

Skum väl. Skum och inte för mycket, och inte för lite.

Efter schampo känns det omedelbart att håret är rent. Det är rent, utan någon "silkiness"))

Men det viktigaste är att mitt huvud verkligen har blivit kliande mindre! Jag vet inte om den här förtjänsten eller något annat, men faktum kvarstår! Med fallouten är inte så smidig. De klättrar som vanligt, men det här tror jag, inget schampo bör behandlas.

Jag betygsätter produkten endast på 4 på grund av att det fortfarande inte kliar i slutet, och det hjälpte inte med en nedfall. Även som "från att falla ut" är han också deklarerad.

Tjärschampo

Var och en av oss vill att hennes hår ska vara hälsosamt, och det första steget att få det är en hälsosam hårbotten. Det finns olika problem som förhindrar hudens hälsa och de vanligaste är hög fetthalt och som en följd av mjäll.

Hårfolliklar producerar naturligt fett, vilket är viktigt för att hålla håret friskt och glänsande. Men ibland på grund av överdriven användning av kosmetiska schampo eller kemiska färgämnen kan du störa fettbalansen och få sådana problem som mjäll.

En annan anledning till utseende av mjäll kan vara bakterier i hårrötterna. Seborré, psoriasis och ett antal andra hudsjukdomar kan också orsaka klåda, rodnad, inflammation, åtföljd av mjäll.

Läkare rekommenderar ofta tjärschampo för behandling av dessa hårbottenförhållanden.

Fördel och skada

Tjära är en brun vätska som erhålls från bark med en stark, specifik lukt. Detta är vanligtvis björkbark, men det finns tjära från enbär, tall, bok och till och med från kol. Som en del av tjära finns många phytoncider och organiska syror, fenol och toluen.

Shampoo med tjära hjälper till i fall där talgproduktionen störs och håret blir för fet, eller i fallet med seborré (atopisk dermatit) och psoriasis; och hårbottenirritation. Det är också ordinerat för uppkomsten av alopeci symptom (håravfall).

Effektiviteten hos schampon med tjära förklaras av det faktum att det är keratolytiskt. Detta är namnet på ämnet som orsakar snabb exfoliering av döda celler från hudytan. Sålunda uppstår rening, irriterande förstörs, blodflödet till hårsäckarna ökar, stimulerar hårväxten.

Samtidigt tinerar huden, tar bort det övre lagret med bakterier och svampar. Keratolytika har förmågan att sakta ner tillväxten av bakterier, vilket också hjälper till att lindra symptomen på psoriasis och seborré.

En biverkning av ett preparat som innehåller ett sådant ämne kan vara utveckling av huden dermatit, hudsår, hypopigmentering eller atrofi i huden, så det ska användas med försiktighet, särskilt för känslig hud.

Kontra

Det rekommenderas att konsultera en läkare innan du börjar applicera tjärschampo:

 1. Om du är gravid, planerar du en graviditet eller är en ammande mamma
 2. Om du är allergisk mot läkemedel eller produkter
 3. Om du tar mediciner (det finns ett antal receptbelagda läkemedel och tillskott som kan ha en negativ effekt vid interaktion med tjära).
 4. Om du är på en växtbaserad eller medicinsk kost;
 5. Om du inte tolererar någon behandling
 6. Om du lider av eksem.

En läkare-dermatolog i ett omfattande tillvägagångssätt till valet av schampo lämplig för varje enskild patient.

Det är också oönskat att använda det för de personer som har en torr hårtyp, eftersom tjäran klarar mycket och torkar huden och håret.

Du bör konsultera en läkare även om en person upplever biverkningar vid användning av schampo med tjära.

 1. Klåda eller rodnad i huden eller utseendet av någon annan typ av utslag;
 2. Burning efter tvättning av hår;
 3. Känslighet mot solljus efter användning av schampo;
 4. Svullnad av ansikte, läppar eller tunga efter tvättning;
 5. Svår andning eller bröststramhet efter användning av schampon.

Även om sådana reaktioner är mycket sällsynta är det alltid bättre att rådgöra med en läkare om du märker något obehagligt, eftersom schampo med tjära är ett kraftfullt botemedel.

Det rekommenderas speciellt att använda det på barn, gäller endast på de drabbade områdena och håller inte längre än den tilldelade tiden.

struktur

Vanligtvis finns i sammansättningen av tjärschampo närvarande:

 1. Syntetiska eller naturliga fröder;
 2. Direkt tjära (björk, barr eller kol);
 3. Extrakt av burdock, kamille, havre, hypericum;
 4. pantenol;
 5. Thickeners (vissa tillverkare saknar dem);
 6. Parfym.

Hur ofta kan jag använda

Shampoo som innehåller naturlig tjära är ett läkemedel, det är inte värt att köpa för daglig användning. Vanligtvis är det ordinerat enligt indikationer två gånger i veckan, i en kurs av fyra till åtta veckor.

För profylaktisk användning kan denna schampo användas en gång i veckan under hela livet.

Du bör inte använda detta schampo med färgat hår, för det kommer att göra dem för täta, som om de är otorkade. dessutom kommer hårfärgen att bli bortskämd av tjärfärgen.

Instruktioner för användning

Tillverkare skriver på rekommendationerna av metoden för tillämpning, vissa märken kallar även den lämplig för daglig användning.

Kunder som har testat tjärschampo har anpassat rekommendationerna utifrån sin egen erfarenhet. Om du sammanfattar dem kan du råda:

 1. Använd tjärschampo kan vara 1 - 2 gånger i veckan, inte mer;
 2. Var noga med att applicera efter deras applikationskonditionering eller mask;
 3. Applicera kompositionen är bättre bara på hårbotten (inte vidrör längd och tips);
 4. När du tvättar, massera, som om du gnuggar i hårbotten och inte distribuera med sträckande rörelser.
 5. Efter applicering av schampon med tjära kan huvudet tvättas med ett vanligt schampo för att avlägsna den specifika lukten och bättre rensa hårets längd.

De bästa varumärkena och hårprodukterna

Shampoo med tjära produceras ganska mycket, överväga varumärket, vilket konsumenterna anser bäst.

Neva kosmetika

Den ryska tillverkaren "Neva Cosmetics" erbjuder kunderna "Tar Series" av kosmetiska preparat, vilket inkluderar, förutom flytande tvål, och schampon gjord på basis av tjära.

Det är nödvändigt att applicera detta schampo enligt indikationer som är:

 1. Hårbotteninflammation;
 2. Svampsjukdomar;
 3. Dermatit, inklusive seborrheic;
 4. vitiligo;
 5. psoriasis;
 6. acne;
 7. Torr och fläckig hårbotten.

Som en del av många naturliga ingredienser, vars huvud är tjära. Burdock root extrakt läggs också till. Kompositionen har skumande ingredienser natriumlaurylsulfat och ammoniumlaurylsulfat, andra syntetiska komponenter. Tillverkaren indikerar att kompositionen innehåller en konditioneringsadditiv som underlättar kamningen och gör håret mjukt och smidigt.

Priset på en 250 ml flaska är 50-70 rubel.

"Tar shampoo TANA" produceras av det ryska företaget "Twins Tech".

Som anges på etiketten är den avsedd för att avlägsna mjällfläckor och förhindra återuppkomsten på grund av normaliseringen av vatten-saltbalansen. Oljan i schampot förbättrar blodtillförseln till epidermis, renar den och främjar accelererad regenerering. Det rekommenderas för användning i klåda och mjäll att avlägsnas försiktigt och försiktigt.

Förutom tjära innehåller kompositionen natriumlaurylsulfat, som har en syntetisk natur, kokosnötolja, tertanyl U, glycerin, parfymkomposition och färgämne.

Flaska på 300 ml. kostar ca 150 rubel., säljs i apotek.

"Tervapuun Tuoksu"

Tjärschampo "Tervapuun Tuoksu" från finska varumärket Foxtel OY, skapad med talltjära, passar, som skrivet på etiketten, för daglig användning.

Det indikeras också att det kan lugna hårbotten, stärka hårrötterna och förhindra mjäll.

Analys av kompositionen föreslår att förutom naturliga ingredienser (tjära, citronsyra och salt) innehåller denna produkt natriumlauretsulfat, cocamide DEA, brom-nitro-dioxan, som är helt syntetiska komponenter.

Kostnad: 500 ml kostar 350 gnid.

Ett hundra skönhetsrecept

Detta varumärke har en rad organiska schampon, som inkluderar "Tar". Detta verktyg är placerat som en schampoaktiv handling som ska normalisera hårbotten i hårbotten, varefter håret ska vara mindre smutsigt och förstöra mjäll.

Som en del av det första stället är ytaktiva ämnen av syntetiskt ursprung (natriumlaurylsulfat, kokamidopropylbetain, kokosforcetat), det finns också en naturlig kväve, som är ett såpnutdrag. Det finns konstgjorda färgämnen och dofter, från naturliga ingredienser som finns i parfym - björktjära, mintolja.

Kosta ca 100r. för 250 ml.

"Healer"

Firm Vita producerar tjärschampo "Healer".

Designad för att avlägsna mjäll, peeling och klåda. Paketet säger att det tar bort seborré som orsakar svamp, rengör försiktigt huvudet och orsakar inte allergier. Löfter att ta bort inflammation och klåda i huden, överkänslighet, skalning, mjäll.

Förutom natriumlaurylsulfat finns björktjära, panthenol, burdock-extrakt, allantoin, citronsyra och parfymkomposition.

Kostnaden för 250 ml. är ca 120r.

Mirrolla

Denna tillverkare är en linje av tjärschampo, något annorlunda i sina egenskaper:

 1. Tjärschampo med propolis och kullrot är avsedd för den mest resistenta mjällen.
 2. Med kullrot och nässlextrakt bör man ge silkiness i håret.
 3. Tjärschampo med rödpeppar och burdock ökar ytterligare hårväxten;
 4. Med kamomill extrakt kan du använda sitt känsliga färgade hår.

Grunden för sammansättningen av ytaktiva ämnen av syntetiskt ursprung, tjära, parfym, färgämnen.

Värt 80p. för 250 ml.

Krasnaya Polyana kosmetika

Detta ryska varumärke erbjuder naturliga schampon, bland vilka det finns en torr tvål - Tjärschampo och traditionellt schampo i flytande form.

Kompositionen innehåller naturliga skummedel, som är kaliumsalter av fettsyror, olika naturliga oljor, tjära, naturliga konserveringsmedel, vitaminer A, E.

Förvara verktyget erbjuds i kylskåpet för att förlänga möjlig hållbarhet, eftersom det inte innehåller konserveringsmedel. Det finns också inga förtjockningsmedel, så schampo är flytande.

Volym: 250 ml, kosta 400 gnid.

Agafya First Aid Kit

Shampoo från serien "First Aid Kit Agafi" kallas "Tar". Traditionell seborré, utformad för att bekämpa symptomen på denna sjukdom. Det är antimikrobiellt och antifungalt, vilket bekräftar dess sammansättning.

För det första i sammansättningen av de vanliga tensiderna, extrahera från naturligt skummedel tvålrot, klasazol (1%), vitamin PP, substansen natriumskalaoljesulfonat, som framställs genom pyrolysemetoden från kol och som är koltjära.

300ml kostar 130r.

Guld silke

"Aktiv tjärschampo" är utformad för att bekämpa mjäll, samtidigt som du behåller hårsilkiness med den patenterade formeln "Silkosil". Efter appliceringen rekommenderas att du använder balsam från denna serie.

I sammansättningen av den huvudsakliga tvålkomponenten är syntetiska ytaktiva ämnen, det finns tjära, humlextrakt, lakrits och björkknoppar.

"Björk tjära"

"First Monastic Zdravnitsa" erbjuder försäljning av naturkosmetiska preparat från olika tillverkare som producerar naturliga produkter. En av dessa produkter är björk tjärschampo.

Tillverkaren anger att detta verktyg endast rekommenderas för fet hår och hårbotten, det ska normalisera PH-balans, stärka håret och påskynda tillväxten. Antiinflammatoriska och antiseptiska effekter är också angivna.

Kompositionen imponerar med närvaron av Campo Plantservativ konserveringsmedel - extrakt från japansk kaprifol, Cocamidopropyl Betaine-skummedel, godkänt för användning i naturkosmetik, Innulin, panthenol, glycerin och björktjära.

Kostnad 400r. för 250 ml.

"Vitateka"

Shampoo "Vitateka tjära" gjord i Ryssland, tillverkaren av "folkhantverk". Tillverkaren lovar att han hjälper till att normalisera arbetet i talgkörtlarna i hårbotten, eliminerar mjäll, bryr sig om hår.

Kompositionen innehåller 5 syntetiska komponenter: ett skummedel (natriumlauretsulfat), konserveringsmedel (metylklorisotiazolinon, metylisotiazolinon), filmbildande medel (styren, polyquaternium). Växtbaserade extrakt är också närvarande: havre, johannesört, humle och björkblad; och björktjära.

100R. per flaska på 200 ml, såld i apotek.

recensioner

Recensioner tyder på att Neva Cosmetics Shampoo tar bort mjäll, som var baserat på en mild form av psoriasis, på bara 2 applikationer. Huden slutar klåda, det finns en markant ökning av hårväxten, för mycket fetthalt försvinner. Observera att mjäll inte är botad, men helt enkelt tvättas ut med det här verktyget, och återvänder till ett schampo av en annan produkt. Också nackdelarna innefattar det faktum att håret blir svårt och trassligt, så efter tvätt med detta verktyg kommer det att krävas att använda balsam eller hårbalsam.

De säger att när det används spaltar spetsarna bort och de naturliga krökorna försvinner helt. Notera också den obehagliga och ihållande lukten av tjära, så det rekommenderas att byta ut det med vanligt smakat schampo.

Granska på tjärserien från "Neva Cosmetics", se nästa video.

Recensioner på Tana shampoo är generellt positiva. Det hjälper till att lindra en obehaglig klåda mer än att avlägsna mjäll. Det finns ett budskap som han hjälpte till med oljig seborré i hårbotten, men det står att i detta fall är det nödvändigt att tillämpa det hela livet. Stimulerar tillväxten av nytt hår, minskar deras fettinnehåll.

Det här är inte att säga att detta schampo tvättar håret, det är bäst att agera direkt på hårbotten och för längden att använda upprepad tvätt med vanligt schampo. Bland minorna ingår lukten.

Granska på tjärschampo Tana, se följande video.

Recensioner av finska tjärschampo "Tervapuun Tuoksu" är positiva. Markera försvinnandet av mjäll, fet hår, huvudet slutar klåda, håret växer bra. Lukten håller bara medan håret blöt och försvinner sedan.

Bedömning av recensionerna, applicera "Tjärschampo" Ett hundra skönhetsrecept i fall där det finns en liten mjäll och klåda i huvudet. Det är bättre lämpat för män än kvinnor, senare klagar på torrt hår efter användning.

Mjölk avlägsnas, men botar inte, den återvänder omedelbart efter att den har upphört.

Recensioner av tjärschampo "Healer" är positiva, det hjälper mot håravfall, tar bort greasiness vid rötterna och mindre mjäll. Lämplig för färgat hår, kan användas av både kvinnor och män.

Olyckliga kunder luktar bara, vilket håller på torrt hår upp till två dagar.

Recensioner bekräftar att Mirrolla-produkter hjälper till att bli av med fet hår, mjällkräftor och klåda. Slutligen är mjäll inte avlägsnat. Ej lämplig för torrt hår. Smaken av choklad, som utlovad av tillverkaren, detekteras inte, men det finns en lukt av tjära.

Återkoppling om tjärschampo från Mirrolla se i nästa video.

Produkter av Krasnaya Polyana-kosmetik kallas den mest lyxiga, underbara och skriva att man kan vara stolt över en sådan tillverkare. Hår och hårbotten tvättas, klåda och mjäll försvinna, samtidigt som hårets volym och struktur upprätthålls. Efter applicering av detta schampo behövs inte mousses och skum för styling.

Separat nämna att efter användningen ser håret under locket inte "slick".

Om shampoo "Tar. Traditionell seborré "mycket blandade recensioner. Många ångrar avsaknaden av lukt av tjära, skriver att mjäll inte tar bort verktyget. Andra, tvärtom, är glada att det inte finns någon ihållande obehaglig lukt, och denna lösning klarar av mjäll i 2 applikationer.

Det anses vara en bra upptäckt för snabbt smutsigt hår, vilket det tvättar bra och gör fräsch och viktlös.

Feedback om tjärschampo. Traditionell seborré ses i nästa video.

Den bedömning som kunderna utfört av Birch Tar-shampoo består av två aspekter: effektivitet vid bekämpning av mjäll och bevarande av hårets utseende. På den första punkten bekräftar fulla av entusiasmrecensioner att mjäll och klåda försvinner, finnar läker. Men efter att den har använts blir något av huvudet tjockt för snabbt.

Många är förvirrade av en stark tjock lukt.

Köpare av tjärschampo varumärke Golden Silk är olyckliga att efter att ha använt lukten av tjära kvar på det torkade håret. Skal nästan inte tar bort, förutom torkar håret, vilket ger en känsla av brist på bricka.

Av fördelarna - efter ett och en halv månad av applicering, minskas håravfallet.

Köpare av Vitateka tjärschampo är nöjda med sin verksamhet.

Tjärschampo Tervapuun Tuoksu, 500 ml

Tillräckligt att använda lediga produkter för mjäll och håravfall! Vi har en unik och verkligt effektiv lösning. Köp tjärschampo just nu och problemet kommer tyst att lämna ditt liv.

Tjärschampo är lämplig för alla hårtyper. Den innehåller tjära från finsk furu, vars läkningsmetoder är näring och lugnar hårbotten.

En flaska volym är 500 ml. Gjord i Finland.

Sergei

Victoria

Alexander

Andrew

Olga

Maria

Den genomsnittliga leveranstiden från Finland till Moskva är 1 vecka. Under perioden från 15 maj till 25 augusti är leveranstiden 2 veckor.

Leverans av de beställda varorna sker med kurir i Moskva och Moskva.
Betalning sker kontant till kuriren vid leverans av varorna.

Fraktkostnad:

 • Zon 1. Moskva inom Moskvas ringväg - 300 rubel;
 • Zon 2 Krasnogorsk, Khimki, Dolgoprudnyi, Mytisjtji, Korolev, Balashikha, Reutov, Lyubercy, Kotelniki, Dzerzhinskii, framträdande, grus, Moskva, Odintsovo, oktober Lytkarino, Pushkina, Shelkovo, Friazino, tights-Petrovskij, Monino Krasnoarmijsk, Fryanovo, Chernogolovka, Noginsk, Elektrostal - 350 rubel;
 • Zon 3. Forest Town, Vlasikha, Opaliha, Lobnya, Staraya Kupavna, Elektrougli, Zhukovsky, Ramenskoye, Shcherbinka - 400 rubel;
 • Zon 4. Krasnoznamensk, Dedovsk Nahabino, Landgång, Pravdinsky, Volodarskogo Domodedovo Podolsk, Troitsk - 500 rubel;
 • Zon 5. Aprelevka, Golitsyno, Big Vyazemy, Zelenograd, Nekrasov, Bronnitsy, Klimovsk - 600 rubel;

Nedan kan du ta reda på kostnaden för leverans. För att göra detta, informera Yandex.Maps på din plats eller ange den uppskattade leveransadressen genom att klicka på Sök-knappen. När du klickar på kartan visas zonen och kostnaden för leverans på platsen för klicket:


Ryska federationens regioner
I andra regioner skickas varorna av ryska postkontanter vid leverans. I det här fallet är den slutliga kostnaden för ordern = kostnaden för själva beställningen + fraktkostnader, inklusive förpackningskostnaden.

Med Posten i Ryska federationen arbetar vi med en förskottsbetalning på 50% av orderbeloppet. I Moskva skickar vi inte post, endast kurirleverans.

Finskt schampo med talltjära

En annan läsare vill köpa valya.raduga Conditioning schampo 5 i en av Natures Sunshine för 500 rubel. Men på något sätt rädd. Även om schampon lovar att ge mycket gott, han rengör, och konditionering av mängden av bundna, och förhindrar kluvna toppar och även återfuktar hårbotten. Sammansättningen av detta schampo är mer invecklad:

Vatten, Laureth sulfat, ammoniumlaurylsulfat, ammonium decylglukosid, kokamidopropylbetain, Trimetilsiloksiamodimetikon, Pareto 7 S11-15, S12-16 Pareto 9, glycerin, tridecet-12, Panthenol, akrylater / C10-30 alkylakrylat tvärpolymer, Cocamide monoetanolamin, guarhydroxipropyltrimoniumklorid, smak, PEG-150-distearat, olivfrukt olja Europeiskt, Metilhloroizotiazolinon, metylisotiazolinon, Tokoferylacetat
Och nu här, vad jag säger, tjejer, bara tänka på dig inget brott. Jag kommer inte att demontera sådana föreningar enligt ingrediensen. Och inte bara för att jag är skadlig. Bara förstå, jag har redan gjort hälften av arbetet, och länge och inte för mig själv, men för dig. Och du ger mig shampooing kompositioner med SLS och andra "fiender" :)

Varför inte bara läsa till exempel det här inlägget i HAIR-rubriken:

Ren - nyckeln till sjukdom? Eller vilka faror döljer kosmetiska tvättmedel
Han tar bort alla frågor angående de vanligaste ytaktiva ämnena, vilka också finns i formlerna ovanför de begärda schamponerna.Nästa Artikel
Blond Care: 12 Allmänna Regler för Skinnande Hår